Česká liga - souhrn 26. kola

28.04.2017, 19:57, aktualizováno 01.05.2017, 19:23
Komentáře a souhrny
Karviná přehrála Hradec Králové, zatímco Teplice se rozešly smírně se Slováckem. Plzeň si poradila s Duklou a dotáhla Slavii, která ztratila s Jabloncem. Sparta v samém závěru utrhla výhru v Příbrami. Mladá Boleslav vyhrála ve Zlíně a pojistila si čtvrté místo. Jihlavě se proti Brnu dlouhodobě daří, což naplno potvrdila i v úvodním utkání šestadvacátého kola.

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 4:1

01.05.2017 17:30

Góly: 20. Ubong Ekpai, 35. Ubong Ekpai, 45. Milan Baroš, 89. Radek Voltr - 78. Tomáš Berger (pen.)

Hráči Liberce zvítězili v dohrávce 26. kola nad Bohemians 1905 4:1 a připsali si nejvyšší výhru v této ligové sezoně. Slovan rozhodl o svém triumfu už v úvodním dějství, kdy se dvakrát trefil Nigerijec Ubong Ekpai a jednou Milan Baroš. V 78. minutě z penalty snížil Tomáš Berger, ale v 89. minutě přidal čtvrtý gól domácích Radek Voltr.

Severočeši zvítězili potřetí za sebou a posunuli do horní poloviny tabulky na osmé místo. Čtyři kola před koncem mají jedenáctibodový náskok na sestupové příčky a jsou téměř zachráněni. Naopak "Klokani" po druhé porážce za sebou zůstali třináctí a od patnáctého Hradce Králové a šestnácté Příbrami je dál dělí jen čtyři body.

Bohemians přitom nezačali špatně a měli první velkou šanci. Kuchta ve třetí minutě postupoval ze strany na domácí branku, ale vypálil mimo. Od té doby už v první půli na trávníku kraloval Liberec a na startu 20. minuty otevřel skóre. Mikula si narazil s Vůchem a po jeho centru se přesnou hlavičkou k tyči prosadil Ekpai.

Ve 28. minutě hosté dostali míč do sítě, ale pomezní sudí nejspíš chybně odmával ofsajd. O sedm minut později Liberec po rychlé akci zvýšil. Baroš nahrál Breitemu a ten vysunul Ekpaie. Nigerijský záložník pod padajícím brankářem Fryštákem, který nastoupil místo zraněného Berkovce, poslal míč do sítě a poprvé v české lize dal dva góly v jednom utkání.

Na Liberci bylo vidět, že je ve velké pohodě a minutu před přestávkou se trefil potřetí. Na Karafiátovu kolmici si naběhl Baroš a dloubákem přehodil Fryštáka.

Po přestávce mohl zvýšit už na 4:0 Vůch, ale hostující gólman dobře zasáhl. Bohemians s příchodem střídajícího Jiráska přidali a soupeře zatlačili, jenže v koncovce dlouho potvrzovali, že jsou nejhůře střílejícím týmem ligy. Maškova zblokovaná rána skončila těsně nad a v 63. minutě hlavičkoval Šmíd vedle.

Pražané se dočkali až v 78. minutě. Rozhodčí Hrubeš zapískal spornou penaltu za údajnou Karafiátovu ruku a střídající Berger po minutě na trávníku s přehledem snížil střelou k tyči. Víc už však Bohemians nestihli a naopak minutu před koncem počtvrté inkasovali, když se po spolupráci dvou střídajících hráčů prosadil po Graiciarově přihrávce Voltr.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Jablonec 1:1

30.04.2017 17:30

Góly: 90. Muris Mešanović - 74. Michael Lüftner (vl.)

A helemese, že by Slavia nechtěla titul? Sešívaní se po vyřazení od Zlína v semifinále MOL Cupu trápili i v lize a měli vůbec co dělat, aby z domácího zápasu s Jabloncem neodešli jako poražený tým. Konečnou remízu 1:1, která je pro Slavii pochopitelně velkou ztrátou, zařídil až v 90. minutě spasitel Muris Mešanoviš. Nyní mají jak Plzeň, tak i Slavia shodný počet bodů, avšak pro Viktoriány hraje lepší vzájemná bilance.

Slavia věděla, že pokud chce zpátky do čela, musí Jablonec porazit. Hosté zase chtěli domácí tým zaskočit a odčinit tolik propíranou ostudu s Příbramí. No a to se jim nakonec i podařilo. Utkání nabídlo opravdu hodně gólových šancí a jejich plný výčet snad ani není na místě. Slavia byla v prvním poločase lepším týmem, jenomže selhávala v koncovce. Proti Ščukovi a Škodovi vždy skvěle zasáhl brankář Hrubý a se svým pokusem neuspěl ani Zmrhal. Na druhé straně se zjevil sám před Pavlenkou Trávník a také slávistický brankář dokázal skvěle zareagovat. Následně byla odstřelovaná opět jablonecká branka. V krátkém časovém sledu po sobě pálili Sýkora, Ngadeu i Ščuk, ale opět bez kýženého gólového efektu.

Jablonec velice dobře pochopil, že pouze defenzivní prací v Edenu těžko uspěje a začal čím dál více vystrkovat růžky. Na začátku druhého dějství předvedl pohledné sólo Kubista, které musel utnout až vynikající Pavlenka.

Slavia ale byla nadále lepším týmem a dvacet minut před koncem měla na svém kontě další penzum gólových příležitostí, opět bez kýženého efektu. A pak přišla 73. minuta, centr Jabloneckých do šestnáctky a vlastní gól hlavou v podání obránce Lüftnera. Eden utichl a Slavia znervózněla. Čas kvapil rychle a Diviš měl na kopačce druhý gól, který by Slavii definitivně srazil na kolena. Jenomže se zaskvěl Pavlenka, udržel šance a vzápětí Muris Mešanovič srovnal na 1:1, když pláchl jablonecké obraně a obstřelem překonal Hrubého. Sešívaní ještě chtěli výsledek otočit, ale čas zakrátko vypršel.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FC Hradec Králové 4:2

30.04.2017 17:00

Góly: 22. Patrik Dressler, 25. Lukáš Budínský, 66. Jan Kalabiška, 89. Tomáš Wágner - 37. Jan Mudra, 55. Ladislav Martan

Šestigólovou nadílku s vítězným koncem pro domácí si na "čarodějnice" přichystali v Karviné. Svěřenci Jozefa Webera přestříleli Hradec Králové 4:2 a utnuli černou sérii porážek. Ta naopak trvá v Hradci, který se po tomto kole propadl už na sestupové, předposlední místo.

Jsou případy zápasů, kde první branka vývoji zásadně pomůže. Přesně to se stalo v Karviné, kde se až do úvodní branky ve 22. minutě prakticky nic nedělo. Patrik Dressler dostal přihrávku do strany a jeho evidentní centr skončil za zády překvapeného Ottmara. Než se hosté stačili vzpamatovat, inkasovali podruhé a opět u toho svojí roli sehrálo štěstíčko. Ránu Lukáše Budinského sice Ottmar vyrazil, ale jen do břevna, od něhož se balón odrazil do zad hradeckého brankáře a následně do sítě.

Votroci ještě v prvním poločase snížili a velice rychle se vrátili do hry o body. Centr Martana dostal na zadní tyči do sítě Jan Mudra. Karvinou mohl znovu nasměrovat k dvoubrankovému vedení Budinský, ale jeho rána šla těsně vedle.

Po změně stran byl po velkém závaru v šanci Černý, ale Karviná to ustála bez vážnější újmy. Vedení domácích přeci jenom dlouhého trvání nemělo. V 55. minutě poslal směrem na karvinskou branku dlouhý nákop Jirsák, Ladislav Martan si balón v šestnáctce zpracoval, přehodil si jej na silnější nohu a krásně vypálil - 2:2.

Popáté se měnilo skóre v 66. minutě a bylo to ve prospěch Karviné. Wágner prodloužil dlouhý nákop na Kalabišku a ten se zblízka nemýlil. Karviná znovu vedla a tentokrát už svůj náskok nepustila. Hodně blízko dalšímu srovnání byl sice Černý a po něm i Vlkanova, ale Karviná kritické chvíle přečkala a nakonec minutu před koncem definitivně rozhodla. Kalabiška odvedl na pravé straně hřiště skvělou práci, svému strážci nasadil jesličky a Tomáši Wágnerovi přesnou přihrávkou před branku nabídl jednoduchý gól. Karviná porazila Hradec divokým výsledkem 4:2.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Slovácko 2:2

30.04.2017 17:00

Góly: 53. Martin Fillo, 71. Martin Fillo (pen.) - 2. Tomáš Zajíc, 56. Jan Navrátil

V boji o Evropskou ligu ztrácejí Teplice, které pouze remizovaly se Slováckem 2:2. Pravdou je, že domácí tahali za kratší konec. Slovácko na Stínadlech dvakrát vedlo, ale Skláři vždy našli odpověď. Ztráta pátých Teplic na čtvrtou Mladou Boleslav tak vzrostla na čtyři body.

Slovácko mělo na Stínadlech fantastický začátek. Už po 120 sekundách dostal do vápna přesný centr Tomáš Zajíc a brankář Grigar poprvé inkasoval. Teplice na nic nečekaly a okamžitě zahájily ofenzivu, vidět byl zejména záložník Hyčka. Další nepříjemnost zasáhla Skláře ve 22. minutě, kdy se zranil Jakub Hora a na plac vyběhl zkušený Jan Vošahlík. Před koncem poločasu byly Teplice nadále aktivnějším týmem a například Kroba dvakrát vychytal Daněk.

Teplice si za svou aktivitu zasloužily vyrovnat a povedlo se jim to až po změně stran. V 53. minutě odcentroval Vošahlík a Martin Fillo rovnou z první propálil brankáře Daňka. Radost Sklářů ale dlouho netrvala. Jen o tři minuty později dostal krásný pas za obranu Navrátil a postup sám na Grigara vyřešil elegantním a efektivním lobem.

Takže se mohlo začít od znovu, v tom smyslu, že Teplice opět potřebovaly útočit, aby srovnaly výsledek. Sám soupeř jim k tomu dopomohl v 70. minutě, kdy byl ve vápně stažen Červenka a sudí Jílek nekompromisně rozhodl o penaltě. Martin Fillo si poradil a znovu srovnal stav, tentokrát na 2:2.

V závěru se domácí snažili zvrátit průběh na svojí stranu a do slibné příležitosti se dostal Vaněček, jenomže Daněk jeho pokus vyrazil. Další změnu skóre už utkání nenabídlo, takže oba týmy si připisují po bodu.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Dukla Praha 2:0

29.04.2017 20:15

Góly: 21. Milan Petržela, 25. Marek Bakoš (pen.)

Fotbalisté Plzně v 26. kole první ligy porazili pražskou Duklu 2:0 a jsou minimálně do neděle v čele tabulky o bod před Slavií, která se v neděli utká s Jabloncem. Viktorii poslal do vedení v 21. minutě Milan Petržela, na nějž rychle navázal z penalty kapitán Marek Bakoš. Plzeň tak udržela domácí ligovou neporazitelnost s dejvickým klubem, který zůstal na osmém místě tabulky.

Poprvé od 25. února nastoupil v základní sestavě Plzně rakouský záložník Andreas Ivanschitz. Kromě toho poslal do hry kouč Zdeněk Bečka oproti zápasu na hřišti Sparty (0:2) stopera Hájka, který nahradil vykartovaného Hubníka, pravého beka Matějů a záložníka Kopice. Bakoš se posunul na hrot a jen na lavičce tak zůstal nejlepší střelec Krmenčík. Na druhé straně dal Jaroslav Hynek důvěru stejné jedenáctce, jako v předešlém vítězném duelu s Jihlavou (4:1).

Úvodních dvacet minut se spíše než šancemi hemžilo žlutými kartami, z první větší příležitosti posléze hned padl gól. Po závaru ve vápně hostů odvrátil míč Miloševič nůžkami pouze k Hořavovi, jehož střelu tečoval za Radova záda Petržela.

O tři minuty později ve skluzu zasáhl Šimůnek ve vápně střelce první branky, nařízenou penaltu s přehledem proměnil plzeňský kapitán Bakoš a dal sedmý gól v sezoně. Stejně jako Petržela vzpomněl zvednutými prsty k nebi na bývalého spoluhráče Františka Rajtorala, který 23. dubna v Turecku spáchal sebevraždu.

Dukla se k první střele dostala až v 33. minutě, Olayinkův pokus ale gólman Kozáčik vyrazil a míč do zámezí poté uklidil Hejda. Deset minut před přestávkou Plzeňští zamkli Duklu v šestnáctce, Hořava, jenž odehrál jubilejní 100. ligový zápas za Viktorii, ale napálil míč pouze do bránícího hráče.

Krátce po přestávce nacentroval z přímého kopu Mustedanagič, Štětina však hlavou minul. Na druhé straně po Kopicově pasu nezakončil přesně Matějů. V 56. minutě vyrazil Holendův pokus Kozáčik zpět k bývalému forvardovi Plzně, který předložil míč Olayinkovi, jenž však přestřelil odkrytou branku.

Po hodině hry Bakoš poslal do úniku Kopice, který si efektně poradil s obráncem a jeho střelu z hranice vápna Rada pro jistotu vyrazil na roh. V 75. minutě v další šanci Kopic jen těsně minul Radovu branku, vzápětí neuspěl ani Ivanschitz. V závěru se hosté pokusili vstřelit alespoň čestnou branku, Štětina ani Olayinka ale skóre nezměnili.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav 1:2

29.04.2017 17:00

Góly: 59. Josef Hnaníček - 76. Lukáš Magera, 82. Douglas

Fotbalisté Mladé Boleslavi vyhráli po obratu ve Zlíně 2:1 a čtyři kola před koncem první ligy si upevnili čtvrté místo, které jako poslední zaručuje start v pohárech. Od pátých Teplic, jenž mají o zápas méně, dělí Středočechy pět bodu, jejich dnešní soupeř už na šesté příčce zaostává o sedm bodů.

Všechny góly padly po změně stran. Zlín posunul do vedení v 59. minutě Josef Hnaníček. Boleslav však v závěru utkání otočila v rozmezí šesti minut skóre brankami Lukáše Magery a Douglase Da Silvy. Zlín tak potvrdil, že se mu na domácím trávníku nedaří, když tam z posledních jedenácti zápasů porazil pouze Brno.

Oba soupeři zasáhli v týdnu do semifinále domácího poháru. Trenér Zlína Páník sáhl k jediné změně a na postup brankáře místo Dostála nastoupil Švenger, v poli dal důvěru stejné sestavě, která porazila Slavii a prošla do finále. Boleslavský kouč Svědík oproti prohranému semifinále s druholigovou Opavou vyměnil v základu šest hráčů.

"Ševci" vstoupili do zápasu ve svižném tempu, ale jejich úsilí nevedlo do střeleckých příležitostí a po deseti minutách viditelně polevili. Ani hosté se do šancí nedostávali, pouze v 17. minutě se protáhl mezi domácími obránci Mebrahtu, jehož rána ze dvaceti metrů mířila přímo do náruče brankáře Švengera.

Po změně stran pozvedlo výkon Zlína příchod Vukadinoviče, který v 59. minutě po průniku mezi obránci soupeře našel na levé straně Štípka, po jehož centru Hnaníček přesnou střelou k tyči vstřelil úvodní gól. Hosté mohli vyrovnat vzápětí. Jánoš se po nedorozumění stoperů ocitl zcela sám před brankářem Švengerem, ale v rozhodujícím okamžiku stoupl na míč a upadl.

Po inkasované brance zvýšila Boleslav tlak. V 66. minutě Magerova střela jen těsně minula tyčku a v 71. minutě chytl Švenger z bezprostřední blízkosti střelu Železníka. Na druhé straně se po brejku Vukadinoviče nepodařilo Holíkovi překonat brankáře Vejmolu.

Boleslav zúročila nápor v 76. minutě, kdy si na centr Ljovina za domácí stopery naběhl Magera, jenž hlavou vyrovnal. O šest minut později po další chybě domácích zadáků otočil výsledek Da Silva.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Sparta Praha 1:2

28.04.2017 20:15

Góly: 45. Jan Rezek - 4. Josef Šural, 90. Josef Šural

Fotbalisté Sparty v předehrávce 26. kola první ligy zvítězili 2:1 na hřišti Příbrami. Připsali si tak první venkovní výhru od listopadového duelu v Hradci Králové. Dvěma góly se o to zasloužil Josef Šural, který ve čtvrté minutě otevřel skóre a v první minutě nastavení minutě zápas rozhodl. Na obě branky mu nahrál Bogdan Vatajelu.

Příbram se prosadila v nastavení první půle, kdy srovnával Jan Rezek po velké chybě Lukáše Váchy. V závěru ale o remízu přišla a v tabulce opět klesla na poslední místo. Na čtrnáctou Jihlavu ztrácí dva body.

Sparta nastoupil v totožné sestavě jako při poslední výhře nad Plzní i s Rumunem Vatajeluem, který navázal na povedený výkon. Už ve čtvrté minutě poslal do vápna přesný centr a Šural zblízka hlavou otevřel skóre.

V 16. minutě pak po dalším centru Vatajelua na zadní tyč měl vyloženou šanci Konaté, z úhlu ale netrefil odkrytou branku a jeho rána jen lízla tyč.

Příbram, která se v poslední době herně zvedla, se sice snažila a byla Spartě vyrovnaným soupeřem, ale sama se do šancí dostávala těžko. Bičíka prověřil jen Linhart.

Největší šance domácím připravovali sami sparťané. Nejprve Holek chybnou rozehrávkou nabil Rezkovi, který ale místo zakončení ještě volil neúspěšnou kličku na Váchu.

Už se zdálo, že si Sparta vedení do poločasu pohlídá, ale ve druhé nastavené minutě vyslal nedůraznou malou domů Vácha a ideálně tak nahrál protihráči Rezkovi. Příbramský kapitán byl u míče dříve než vybíhající gólman Bičík, který byl chvíli předtím ošetřován s poraněným nosem, a poslal balon do prázdné branky. Zdrcený Vácha se mohl jen chytit za hlavu.

Hosté byli nepoučitelní a ve druhé půli málem udělal stejnou hrubku i Michal Kadlec, tentokrát však byl u míče jako první spoluhráč Holek a nebezpečí odvrátil. Po hodině hry se připomněl Vatajelu, který střelou z dálky prověřil brankáře Hrušku.

To nejlepší si ale rumunský záložník nechal na první minutu nastavení, kdy pronikl do vápna a přesnou přihrávkou našel zcela volného Šurala. Pro něj už nebyl problém trefit odkrytou branku a rozhodnout o osmé ligové výhře Sparty nad Příbramí za sebou.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Zbrojovka Brno 3:0

28.04.2017 18:00

Góly: 50. Lukáš Zoubele, 75. Jakub Fulnek, 89. Dāvis Ikaunieks

Fotbalisté Jihlavy porazili v 26. ligovém kole Brno 3:0. Vysočina rozhodla o výhře třemi góly v druhém poločase, kdy se trefili Lukáš Zoubele, Jakub Fulnek a Davis Ikaunieks. Jihlava dosáhla na nejvyšší vítězství v ligové sezoně a z posledního místa tabulky se posunula na čtrnáctou příčku o dva body před Hradec Králové a Příbrami. Oba soupeři ale mají zápas k dobru. Brno prohrálo potřetí z posledních čtyř kol a před Vysočinou má už jen tříbodový náskok.

Velmi důležitý souboj o záchranu nabídl v úvodní čtvrthodině opatrnou podívanou. Za vytrvalého deště si první gólovou šanci připsala v 16. minutě Jihlava, když Popovič našel na malém vápně Zoubeleho, který ale nechal vyniknout hostujícího brankáře.

Z následného Vaculíkova rohu poslal odražený balon kapitán domácího týmu zpět do vápna přesně na hlavu osamoceného Ikauniekse, ale nejlepší střelec Vysočiny selhal a z malého vápna trefil břevno prázdné branky.

Ikaunieks si mohl spravit chuť jedenáct minut před přestávkou, když ze strany postupoval po podklouznutí Kijanskase sám na Melichárka, ale v rozhodující chvíli si míč ukopl a vůbec nezakončil.

Skóre se měnilo až čtyři minuty po pauze. Po rohovém kopu a závaru ve vápně poslal Vysočinu do vedení přesnou hlavičkou k tyči Zoubele. Po hodině hry mohl vyrovnat Řezníček, ale přízemní centr poslal vysoko nad branku.

Na druhé straně minul Vaculíkův centr v jasné pozici Zoubele a druhý gól tak přidala Jihlava až do 75. minutě. Vaculík poslal míč z přímého kopu k Fulnekovi, který překonal Melichárka a mohl slavit premiérovou trefu v lize.

Brno poté vsadilo vše na ofenzivu a Jihlava hrozila z kontrů. Sedm minut před koncem při přečíslení čtyři na dva střílel z velkého vápna Ikaunieks, ale minul. Lotyšský útočník dal svůj sedmý gól v ligové sezoně až v 89. minutě, kdy po Fulnekově přihrávce zakončil do prázdné brány.

Jihlava oslavila nejvyšší ligovou výhru v sezoně, přitom do dnešního zápasu měla s pouhými 18 vstřelenými góly spolu s Bohemians 1905 nejhorší ofenzivu soutěže. Brno prohrálo na Vysočině popáté za sebou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha26178154:1859
2.Viktoria Plzeň26185339:1659
3.Sparta Praha26147541:2249
4.FK Mladá Boleslav26129540:2745
5.FK Teplice26118735:2441
6.Fastav Zlín26108832:2938
7.FK Jablonec2689938:3533
8.Slovan Liberec26881025:2632
9.MFK Karviná26951237:4332
10.Dukla Praha26861232:3230
11.1. FC Slovácko26612826:3330
12.Zbrojovka Brno26414827:3826
13.Bohemians Praha 190526671319:3425
14.Vysočina Jihlava26581321:4123
15.FC Hradec Králové26631724:4521
16.1. FK Příbram26631725:5221

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (612)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Letos očekávám legendární boj o záchranu, jak to tak vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

to jako bude...začínám pomalu Příbrami věřit...:)

Reagovat
smazaný uživatel

příbram a hradec dolů a od příštího roku maximálně 12 týmů v první lize

Reagovat
Uwe háže buly

nejhorší možný scénář

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

2 standardky lajdácky bráněný a 3. gol sami. Skoro to vypadalo, že to mají pojištěný se Zlínem tak to (pro)dali Jihlavě

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Liquid

zápasy s Frýdkem-Místkem volají

Reagovat
Liquid

teď ještě Příbram 3 body a v neděli Slavia a bude to super kolo

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Miguel19

Svatopluk, top trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Twl..2200 Divaku ted jsem byl na zápase Babelsberg - Cottbus a bylo tam 4.150 diváků na 4.Nemeckou..i bitku jsme videli

Reagovat
smazaný uživatel

skvely srovnani, opravdu..

Reagovat
raduinho

A co jako.

Reagovat
Puskas

Prostě se chtěl pochlubit, že byl v Reichu.

Reagovat
ratusek

Brno takhke by tabulka mohla zůstat. Ale očekávám že přiblblá Karviná prohraje i s Hradcem.Zlín lvl.2

Reagovat
ondrasch77

Karviná smete Hradec 3:1...

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Brno proti Baniku pristi sezonu v druhy lize, to bude mit naboj

Reagovat
ZB 07

My jsme fakt tragédi, tohle je prostě neomluvitelný. Hnusnej fotbal v hnusným sektoru v hnusným počasí s hnusným výsledkem...není nad to strávit příjemné odpoledne. Habance určitě podržet do konce sezony, ale pokud neporazíme Zlín, tak už by si měl sám zhodnotit, jestli jde jeho koncepce správným směrem. Každopádně snad jsme dneska aspoň trochu přispěli k sestupu Příbrami.

Reagovat
Losinho

prodaný..

Reagovat
ZB 07

Nejhorší je, že my jsme takovýho výkonu schopní, aniž bychom to museli prodávat

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

"Celou dobu si říkáme, že máme hrát kombinačně. Do druhé půle nalezeme s úplně jinou, debilní taktikou. Já už to radši nebudu komentovat.“

Aspoň Zavoš je upřímnej

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

je to rejpnuti si do Habance? Neni to nahodou tak, ze uz ho nesnasej?

Reagovat
ZB 07

Nevím, do kabiny nevidím, ale ty vztahy a celkově nálada v týmu asi nebude ideální. Však on už si taky Habanec domluvil schůzku s vedením, takže možná borce povede příští týden někdo úplně jinej.

Reagovat
Kang & Kodos

Teď už to je jedno, ne? Do konce sezony to doklepe, a pak půjde

Reagovat
Spalovač šancí

Udělá se to klasicky po česku. Pokud se Brno zachrání, Habanec dostane důvěru i pro příští rok. Po 6 kolech budou mít nula bodů a nula gólů a půjde od válu. Místo něho přijde Rada. V zimě Zbrojovka Radu vyhodí a místo něho přijde Habancův syn. V průběhu jara se Rada vrátí do sparty. Zbrojovka bude bojovat do posledního kola o záchranu a ...

Reagovat
ZB 07

Pokud to doklepe do konce sezony, tak asi dostane důvěru i na další. Ale já bych ho tu už taky nechal, teď už to je víc o hráčích než o trenérovi.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Brno sestoupí

Reagovat
Kang & Kodos

That night in Příbram

Reagovat
Bosko

Tvl kdo z nás by před začátkem jarní části čekal, že Rada bude v roli trenéra Sparty křepčit na tribuně se sparťanskýma fanouškama po těsný výhře v Příbrami??

Reagovat
ACSMan

Já ne. Ale bylo to pěkný takový lidský. Vůbec mi to nevadilo. Spíš mě sere že titul je furt daleko.

Reagovat
pepinho2

Vata je génius!

Ale udělat 1 střídání? wut? Čermák ani minutu, Lafata celý zápas?

V létě musí Holek, Kadlec, Vácha pryč, Lafata na lavičku, Chaluš, Jugas in

Reagovat
Alan_Shearer

Hovorka - Jugas, to by byla parada

Reagovat
Rarášek

Reagovat
pepinho2

Na toho jsem zapomněl, to by bylo skvělý, ale Chaluše taky chci

Reagovat
Uwe háže buly

Hovorka, Jugas, Costa/Mazuch/Chaluš - Vatajelu, Frýdek, Sáček/Mareček, posila, Karavajev - Kadlec, Šural (Pulkrab) + k tomu italskej trenér

Reagovat
Mates_Matesović

Já bych šel jenom po Jugasovi, máme Hovorku, ten až se uzdraví tak bude super. Navíc Mazuch je taky poměrně kvalitní stoper, takže Chaluš by podle mě byl až zbytečný luxus.

Reagovat
pepinho2

No ale kdo ví, jak na tom Hovorka po zranění bude a Mazuch je taky často zraněný..

Reagovat
Mates_Matesović

Na druhou stranu, pořád tam jsou Březina s Köstlem, ti by taky asi nemuseli být teoreticky špatný.

Reagovat
pepinho2

To je taky fakt, bohužel v obraně se asi nebude chtít dávat šance mladým odchovancům

Reagovat
Kang & Kodos

A když jednou zahrajou tak, jak Kadlec a Holek v 90% zápasů, tak pomažou zpátky na lavici.

Reagovat
Uwe háže buly

Maj nula minut v lize, netřeba si dělat iluze, pujdou hostovat.

Reagovat
db18

Ale zase je to váš odchovanec...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by se od léta líbilo hrát i takto:

Koubek - Karavajev, Hovorka, Posila (Chaluš), Posila (někdo z ciziny) - Sáček - Čermák, Zinedin, Vataleju - Šural, Kadlec

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
ACSMan

ale je to docela mladý chybí leader, no ale líbí mě se to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady bohužel žádný leader (aby měl onu kvalitu do základu) už na trhu není. Dočkala jsme prodali, a kohokoliv bychom přivedli (bavíme-li se o starším hráči), tak by to vyloženě lídr taky nebyl. (Pilař, Sivok nemá kvalitu, Suchý ,...) To vidíme i na reprezentaci, lídři jako Řepka, Nedvěd, Ujfaluši chybí a není to jen o věku.

Reagovat
smazaný uživatel

Sivok nemá kvalitu?

Reagovat
smazaný uživatel

Michal Kadlec nemá kvalitu? (na to se lidé taky ptali než přišel)

Reagovat
Alan_Shearer

A jak to je s tim Karavaevem? CSKA ma nejakou opci na nej, ne? By byl pech zase resit pravyho beka ... jakoby toho nebylo malo

Reagovat
ACSMan

Opravdu? Není právoplatně náš?

Reagovat
Alan_Shearer

Ja si pamatuju, ze se tu neco ve smyslu opce na zpetnej odkup ze strany CSKA resilo ... ale fwkt nevim jak to je, proto se ptam.

Reagovat
db18

Je, ale podle ruských novinářů má CSKA po dvou letech možnost si ho koupit zpět za předem předepsanou částku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přes Fernandese by si nekopl, tak nevím.

Reagovat
db18

Asi půjde o to, jestli si budou myslet, že ho pak prodají dráž někomu jinému...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle CSKA nepracuje, takže fakt o tomhle pochybuju. Ale někdo z tý trojice Spartak / Zenit / Loko po něm asi půjde.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Nejspíš nemá. A podle fans CSKA by stejně neměl absolutně šanci přes Fernandese, takže pokud neodejde, ani o Karu neprojeví zájem.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Takhle ta záloha nemůže fungovat ..

Reagovat
raduinho

Pověz nám o tom víc..

Reagovat
Spalovač šancí

Chybí v ní Matějovský ...

Reagovat
db18

Kde je Mareček?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Posila

Reagovat
Hokaido

Někde v La Lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

A na lavce mladý Frýdek, Havelka, mezi nima strýc Čibi a Muller že?

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák ukázal, že na ACS zatím nemá. Bičík je minimálně o třídu lepší než Koubek. Hovorka nevím, nevím no, přeci jenom hrát ve Slovanu a na Spartě je rozdíl. Já bych bral stoperskou dvojici Sivok-Jugas. Nutný je příchod tvořivého hráče do středu zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Dafuq did I just read?

Reagovat
Rarášek

Však to nemusí být nutně kvůli němu, v repre i v bolce ukázal, že umí. Jenže mi bysme pro něj museli trošku utvořit hru, on se prostě nehodí do tý slátaniny, co hrajeme. Najít mu pozici a postavit to vepředu výhradně kolem něj, potom věřím, že se prosadí. Zatím ve Spartě ale téměř nic neukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle můžeš říct i o 95% hráčů v našem týmu...

Ale o tohle nejde. Bičík prostě není lepší než Koubek. A rozhodně ne o třídu. No a Sivok by byl další Kadlec, takže toho tady taky už nechci vidět. Rozhodně ne v tomhle stavu.

A co k tomu Hovorkovi? V základu nám hrají dva nejslabší stopeři za posledních 20 let, takže si nemyslím, že by ro nějak nezvládnul.

Reagovat
Rarášek

Já počítal s tím, že se rozčiluješ hlavně kvůli Čermákovi zase. Ale pravda to prostě je. Ve zbytku souhlasím s tebou, teda až na Čibiho, ten prostě o fous jistější než Koubek je, nebo aspoň jarní Koubek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kalla

Zabereme příště, jedeme Příbram!

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Pribram ven z ligy

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
pawelFCB

Strasne sympaticky klub.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Uwe háže buly

Z toho spodku po Bohemce asi nejsympatičtější.

Reagovat
SpartaOvenka

A čím je sympatické Brno, Jihlava nebo Hradec?

Reagovat
andrew96

Jihlava má dobrého maskota, Hradec kult lízátek a Brno ať zůstane jen kvůli Liquidovi.

Reagovat
kalla

Reagovat
andrew96

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Vácha si snad dal razítko na odchod. Snad ještě s Libercem stihne 8. žlutou, absolutně nemám náladu se na něj koukat. Ještě, když místo něj sedí Čermák

Reagovat
Rarášek

Ten sedí místo Lafaty, ale i tam to je nepochopitelný.

Reagovat
Rarášek

Teda, já teď nevím, jestli už je 100% fit Čermák teda, ale asi už by měl bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze ten gol v nastavení srazí psychicky pribram az do 2. ligy a bude od nich uz konecne pokoj !!

Reagovat
Hunt

Rada zvládl za měsíc dehonestovat jméno Sparty víc jak kdokoliv jiný. Asi by si měl uvědomit, že už není trenérem Příbrami.

Reagovat
Spalovač šancí

Ani bych neřekl. Sice je to chováním trošku Straka, ale ono spartě neuškodí trošku pravdy vyřčené v oprávněném rozhorčení neurotika

Reagovat
smazaný uživatel

A co dneska udělal Rada špatně? Dejchal křivě nebo co?

Reagovat
Hunt

Tak samozřejmě, že ani dneska chybu na hřišti neudělal. Myslel jsem si, že skákat na tribuně po zápase s posledním týmem není hodno Sparty. Ale asi Sparta už není co bývala

Reagovat
Kang & Kodos

Měl si sednout do kouta a lehce se pousmát

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak Spartě se teď nedaří, takže i zápas s posledním je těžký, navíc dala vítězný gól v nastavení a to je jedno proti komu, emoce tam jsou vždycky. Takže Radovo skákání na tribuně mě přijde v pohodě, i se mi líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, vždyť tyhle rozhodnutí v posledních minutách, to bue vždycky strašná euforie, ať je to s posledním, předposledním nebo první,...

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechapu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SaianSupaCrew

Tady záleží na úhlu pohledu. Ty vidíš jen poslední tým tabulky, Rada asi vidí ve výborné formě hrající tým, který se zuřivě rve o záchranu. Ty tři body jsou imo hodně cenné. A jeho reakce úplně v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
langosh

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

škoda Příbram, ale máte to stále ve vlastních rukách, los je super

Reagovat
db18

Už dal Rada nějakýmu novináři céres?

Reagovat
pepinho2

Roste nám tu pan hráč. Sáček famózní - opět. Konečně hráč, který se nebojí vyvézt míč, ne jak někteří, kteří jen alibisticky nahrávají dozadu, nechci jmenovat(ale dělá to Vácha).

Sáčiš skvěle čte hru, odebírá míče, má skvělé krytí míče, a díky tomu je na něj hodně faulů, jeho hra se mi hodně líbí, dost mi připomíná Rosického.

Reagovat
Spalovač šancí

Jenom podle mě hraje zbytečně moc zezadu. Ale ono to může být tím, že Vácha je pozičně mimo a Lafata na AM taky moc neví, kde se pohybovat.

Reagovat
pepinho2

No právě, kdyby to vytáhl, tak záloha hoří..kdyby hrál ve dvojici s Marečkem, nemuselo by to být špatný.

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Mě stylem hry připomíná Kovačiče.

Reagovat
smazaný uživatel

uplnej Rosa no

Reagovat
$$CaptainKokotko

tak asi trosku retardovanejsi verze, ale porad solid

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu verze jak Benes no

Reagovat
JeséRodriguez

po obrně

Reagovat
smazaný uživatel

Jak momentálně vidíte nominaci na 21?

Reagovat
smazaný uživatel

nominaci nevim, ale pokud se nam nezranej nejvetsi hvezdy, tak to cely vyhrajem

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co je tady k smichu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko to vyhraje, viď?

Reagovat
Uwe háže buly

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Často právě tebe vídám hypovat tu jejich žebrotinu...

Reagovat
Uwe háže buly

Skriniar, Hromada, Bero, Benes nebo Lobotka kvalitu maj. Když to tomu zbytku sedne, tak mužou dojít daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Benes

Reagovat
Chlupatá máma

5-7 hráčů?

Reagovat
Logan

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
TheAdy

Reagovat
pepinho2

Trénuje to Lavička, tak se koukni na sestavu, která hrála kvalifikace a bude to stejný

Reagovat
db18

Snad s výjimkou brankáře, kde doufám, že bude chytat Vejmola.

Reagovat
pepinho2

Taky doufám, a přál bych si i Sáčka, ale na 99% tam bude Trávník

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že Sáček pojede jako náhrada za pravého beka.

Reagovat
Spalovač šancí

Linhart vystřílí titul, střelíme ho za 20 mega OM a pak zapadne jako Libor Žůrek

Reagovat
db18

ts... vystřílí jedenadvacítce titul a půjde nahradit Škodu...

Reagovat
Spalovač šancí

... Michala do 2. ligy za 20 mega CZK

Reagovat
Uwe háže buly

Vejmola - Havel, Lüftner, Simić, Matějů - Sáček, Barák, Čermák - Jankto, Schick, Černý

Mašek, Pulkrab, Hašek střídání

Reagovat
pingla

Sáček Tam není pro něj místo, Trávník, Souček nebo Hubínek jsou lepší

Reagovat
Uwe háže buly

V který galaxii je Trávník lepší hráč? Dyť byl doteďka z tý zálohy nejhorší hráč. Souček je třeba lepší v bránění, ale jinak je to hráč uplně k hovnu, to samý Hubínek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický hráč. Hrát před ním místo Lafaty Čermák (i když asi ještě není fit a nemá smysl to teď hrotit, když už o nic moc nejde), věřím, že by ta hra vypadala lépe.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Spalovač šancí

Čermák je nervák a na spartu zatím nemá psychicky. By potřeboval na rok hostovačku někam do zahraničí, aby se mu zvedlo sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je neustále zraněný. Zraní se, dá se do kupy a ve chvíli, kdy by se měl dostat do zpasové zátěže, se zase zraní. Proti Interu hrál fantasticky, v Boleslavi hodně dobře i jednadvacítce výtečně... Věřím, že se to přes léto srovná.

Reagovat
Spalovač šancí

Dobrý je, o tom žádná (viz právě U21). V MB hrát dobře není problém, protože tam není žádný tlak na hráče. Proti Interu hrál dobře, protože se od něho taky nic moc nečekalo. Ale ve chvíli, když má něco zahrát, tak to ještě nezvládá - viz podzimní ligové zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké podzimní zápasy máš na mysli? Vždyť byl skoro celý podzim zraněn.

A na jaře to byla marnost ode všech, byť teda jak v Jablonci tak v Boleslavi, to byla bída, to je pravda.

Reagovat
Spalovač šancí

Však na začátku sezony nastupoval docela pravidelně a ve všech zápasech, co jsem ho viděl, včetně derby (byť tam to nebyl ani celý poločas), nehrál zrovna dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pocit, že odehrál první dvě kola, zranil se, pak zápas, zranil se, takhle to bylo několikrát... Po nástupu Holoubka měl super zápas s Interem, dobrý výkon s Brnem... a pak přišlo to delší zranění.

Neříkám, že jeho výkony ve Spartě jsou výborné, ale že jsou jistě ovlivněny tím množstvím zranění, imho je to podobný případ jako V. Kadlec.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

To nehrála celá Sparta dobře. Ze začátku byl problém hlavně v tom, že se po něm Ščasný vozil a on byl vždycky první na ráně. Přitom v prvních zápasech (Fener, Steaua, Teplice, Slovácko) patřil k nejlepším na hřišti. Pak se zranil. Když už se vrátil ve 100% stavu, Sparta chytla svojí "Holoubkovskou" fazónu, stejně patřil k nejlepším hráčům proti Zlínu, Bohemce nebo Jablonci.

Ale pokud chceš od takovýho hráče odpovídající výkony, prvně mu musíš udělat takový podmínky aby mohl rozvíjet svojí přednost. A nejlíp začít tak, že máš k dispozici slušný křídelní hráče. A takový hráče sme neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

To už ale není vyloženě jeho chyba.

Reagovat
Hokaido

Se schopnějším AM určitě, ale Čermák zatím nepředvedl nic, co by stálo za řeč. I Lafata je na tý pozici platnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls dnešní zápas?

Reagovat
Hokaido

Ne. My jsme hráli už dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi to viděl, tak jsi musel vidět, že tam na té pozici byl Lafata úplně k ničemu a kdyby na tom hřišti nebyl, nic moc by se nestalo.

Reagovat
Hokaido

Céres ♥

Reagovat
Hokaido

Jo a Vatajelu je skvělej. Ať mi nikdo neříká, že až do minulýho týdne nebyl adaptovanej nebo jiný sračky. Jeho první dotek je v český lize něco nevídanýho, má skvělou poziční hru, hraje s hlavou nahoře a jako jeden z mála hráčů umí poslat balon tam, kam chce. Letos je to už asi jedno, ale pro příští sezonu velkej příslib.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ja to fakt nechapu. To tam je kazdy mental nebo co?

Reagovat
Spalovač šancí

Holt byl moc levnej ... navíc má univerzitu

Reagovat
smazaný uživatel

... a zítra titulka "Rumunský objev září".

Odporný bulvární mrdky....

Reagovat
Spalovač šancí

já bych se nebál, na podzim zase do toho splínu spadne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Wat

HRDOST!

Zápas jsem bohužel nestíhal, o to víc mě výsledek těší. Málokdy se stává, že pokud nejsem přítomen, tak se boduje za 3, spíš skoro vůbec. Ale prostě luxus! Znova se ukázalo, že prostě na Brno doma umíme. Navíc v nejpříhodnější chvíli.

Co můžu říct, tak hrozně mě potěšilo složení obrany Tlustý - Krejčí - Štěpánek - Urdinov. A hle, nula je na světě, dokonce bez Hanuše. Proti Spartě to stejné, akorát hrál Vaculík na pravém beku a také byla nula. Prostě se konečně ukazuje, že nejslabším článkem se stal Rosa. A jsem rád, že si toho všimli i ostatní. Rakovan navíc hned nula při svém prvním ostrém startu.

Jinak co jsem podle sestřihu viděl, tak se v zakončení natrápil Davis, ach jeje. Nebýt Kuby Fulnek, u kterého znova předpokládám, že patřil k nejlepším na place (1+1 k tomu), tak by tu branku prostě nedal. Ale do šancí se dostává, je rychlej, dravej, pokud bude dostávat důvěru neustále a ne jako za pana Bílka, určitě se hluboce odmění, někdo to v něm je.

Každopádně potěšila i Sparta, zase to vypadá o něco veseleji. Teď hlavně aby se předvedla Karviná na domácím svatostánku. Jo a na závěr bych chtěl říct, že Polák je slušnej vym*danec, takovou prasárnu na Dvořáka si mohl odpustit, frustrovanej blbeček. A sudí si zaslouží výsměch za pouhou žlutou.

Reagovat
ZB 07

Mě Polák hrozně zklamal tím, jak se tady předvádí. Zatím nám je úplně k ničemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta porazila Příbram... Gratuluju. Bude ohňostroj?

Reagovat
langosh

Slavii by ta Příbram zfoukla jak svíčku. Aktuálně mají formu a jestli budou takhle hrát dál, tak se bohužel zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi kurz nevysel. Nic zajimavyho.

Reagovat
ZB 07

Klasika

Reagovat
REPLIKATOR

Náhoda že mu vyšlo tolik zápasů vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda pro Pribram za me byla lepsi.Snad je to nepolozi vlize by mi chybeli

Reagovat
El Campeon

Neboj,oni i kdyby letos zázrakem spadli,tak Jarda si druhou ligu povodí s prstem v nose a za rok je máš zpátky

Reagovat
El Campeon

Tři body v závěru proti ve formě hrající poslední Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo keců, jak na to Vatajelu nemá.. teď se ukazuje, že být průměrák z Rumunska bohatě stačí na to být nejlepším hráčem Sparty.

Reagovat
Puskas

Je tam víc faktorů - průměrný zas tak není, na mančaftu jako celku je deka, což se podepíše zákonitě na výkonech, jsou to teprve dva zápasy a nové koště dobře mete atd. Nijak ho přitom nesnižuji - viz slova o tom, že není průměrný, ale kvalitu určuje dlouhodobá výkonnost, ne zazáření ve dvou utkáních.

Reagovat
FCSL

Šural Hraje výborně a ještě je produktivní jako u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Bóža, Šural, Sáček, Rada =

Konate, Holek =

Vácha, Kadlec =

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Puskas

Reagovat
Harakan

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas tzv. na Plzeň, hra bídná ale výhra. I když příbrami by se body hodily vic..

Reagovat
smazaný uživatel

charakter -> impuls -> ? -> céres

co byste doplnili místo otázníku?

Reagovat
Uwe háže buly

požár

Reagovat
smazaný uživatel

no, trener no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Nedouk

Reagovat
Spalovač šancí

Vykřičník

Reagovat
db18

"Honza Polák dnes na nespokojený fanoušky po prohře 0:3 - Držte hubu vy č....i"

Rozmohl se nám tady takový nešvar... fanoušci závidí hráčům, aniž by věděli, že celý týden netrénovali...

Reagovat
Kang & Kodos

A jakou má Polák formu? Taky průměrnou?

Reagovat
ZB 07

To je prostě dement, kdyby si sám uvědomil, že je jeden z nejslabších hráčů na hřišti a to, kde jsme, je z velký části i jeho zásluha, tak by to neřekl. Zrovna jeho bych se s Habancem zbavil jako prvního.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

ale s tím sestupem to začíná být kurva vážný... víš jak jsem tady psal, že pokud rupnem v Jihlavě tak budeme pěkně v hajzlu ? No, už je to tady a los těžce na hovno...

Reagovat
ZB 07

Pokud porazíme Zlín, tak se snad zachráníme...ale bude to těžký. Já jsem hlavně zvědavej, jak to dopadne ta dnešní Habancova schůzka.

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš zůstane, ale se Zlínem to právě nevidím dvakrát růžově... proč by nám to pouštěli ?

Reagovat
ZB 07

Taky nevidím důvod, proč by nám to měli pouštět. Pokud porazí Boleslav, budou 1 bod od 4.místa, navíc to vypadá, že zase chytají dech...trochu se bojím, že to naše mužstvo nemusí zvládnout

Reagovat
HorajzmAmmann

Jihlava má ten los taky pěkně na hovno.

Reagovat
h8_sfatto

Teplice musí zlomit prokletí jménem Slovácko, ten klub je jak Chievo Verona naší ligy

Reagovat
smazaný uživatel

dnes tri body pro Frantu...

Reagovat
3M

S tímhle ať jde Zlín do hajzlu, snad rupnou i s Opavou

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

ať rupnou s Opavou ale porazí Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ot: kde budete na internetu sledovat Klička s Joshuem? Budu zachvilu pít, tak bych žádnej stream nenasel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
monty25

Zlín

Reagovat
REPLIKATOR

Zlín to zase posral

Reagovat
Liquid

copak mi to při odklikávání reakcí na komenty vyjelo za článek

http://www.eurofotbal.cz/clanky/rosicky-ma-nejvetsi-hlad-po-uspechu-v-kariere-chce-trofej-226051/?forum=1#p5092420

2013 rok - hm 2017 - nic se nezměnilo

Reagovat
Blasphemer

Bakoše a Poznara poslat do píči v létě. A Johnny zpátky pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, ale ten Bakoš mi tam příjde v tom útoku z těch všech kopyt nejlepší. Minimálně aspoň nevypustí souboj.

Reagovat
Blasphemer

Nevypustí, no. Každej pressingem vyhranej míč zajebe zbytečným faulem, dojíždí jak prase a pokaždý se modlím, ať nedostane rudou. Dneska navíc zajebal brejk pět (nebo čtyři?) na dva... A to už je fakt umění.

Netvrdím, že nezahraje občas dobrej zápas, ale neměli bychom na něj spoléhat jako na číslo jedna jako teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže na koho, na Krmencika? Vy byste potřebovali nějakého zabijáka, ale co si budeme namlouvat, takového dneska mezi českými hráči asi najít nejde..

Reagovat
Blasphemer

My nikdy zabijáka nepotřebovali. Bakoš, Ďuriš, Tecl, Holenda... Nikdo z nich zabiják nebyl, nebo alespoň ne dlouhodobě, nějaký lepší období tam měl asi každý z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ďuriš měl chvíli období kdy působil neskutečně dobře. A víceméně bylo skoro jen otázka kolik gólů dá. Navíc vy jste vždy měli strašnou sílu v záloze která to nahradila no. Teď byste potřebovali podle mě i toho sutera.

Reagovat
Blasphemer

On dával dost gólů Kolář, jeho absence se podle mě projevuje nejvíc. Teď už by to nějakého snipera chtělo, jenže koho? Minulou sezonu se psalo o Řezníčkovi, sám bych ho asi bral, jenže teď je úplně v hajzlu. Nikdo jiný z ligy, kdo má auru kanonýra a zároveň by nám ho prodali, mě prostě nenapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne.Nejlépe je na tom teď Slavia s dvojicí Škoda - Mešanovič. Oba dva by se vám podle mě hodili. Spíše to chce asi riskovat a zkusit přivést někoho zahraničního, i když zrovna u vás těm zahraničním hráčům se nikdy moc nedařilo no.

Reagovat
Blasphemer

Právě, u nás to s tím zahraničím málokdy vychází, tudíž bych preferoval raději někoho z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba někoho objeví Vrba.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych toho Řezníčka bral... Určitě by se u nás našli "přebyteční" hráči za které by šel vyměnit. To že hraje letos houby je nejspíš kvůli tomu, co Zbrojovka hraje jako celek. Já si myslím, že by se i Řezníček k nám dobře hodil. (Ale to jsem si říkal i o Mahmutovičovi) Plus další posila do útoku, kterou bych chtěl - Šafranko z Dacu. Akorát je problém, že přestoupil teď v zimě.

Osobně se mi líbí i Ashiru, ale vzhledem k tomu, jak Plzeň (ne)zapracovává cizince (krom Slováků), tak radši ne. Navíc křídel máme teď dost. By fakt musel Petržela odejít, ale to nečekám.

Reagovat
hefy

Andivan 86 minut. Super. A už dneska ukazoval pohyby a řešení, který tady nikdo nečeká a neumí. Kdyby hrál pořádně od začátku, tak nás dneska táhne.

Reagovat
Blasphemer

Záblesky geniality byly, sice nevedly bezprostředně ke gólu, ale to nevadí. Jinak mi přijde docela línej bez balónu, ale na to aby tam obíhával hřiště tam není, no. Bylo vidět, že ta souhra tam chybí, ale pokud bude hrát, tak věřím, že to časem zmizí.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hral Pilar ?

Reagovat
Blasphemer

Hned jak přišel na hřiště, tak tam vykoupal celou lajnu Dukly a dotáhl míč z vlastní půlky až před bránu.

Takže příslib slušnýho křídla na další sezonu bychom měli.

Reagovat
Uwe háže buly

A Mustedanagić?

Reagovat
Blasphemer

Hráče Dukly jsem tolik nesledoval. Vím akorát, že úplně debilně kopnul nadějnej přímák kousek za vápnem do zdi, a pak tam měl jednu střelu, co šla kousek od brány.

Reagovat
Uwe háže buly

Ok, dík.

Reagovat
hefy

Tak tak... a taky už mu neni 25 a běžec to asi nikdy nebyl. Hrozně mu věřim, je to profík a těm názorům, jakože nemá motivaci, tak tomu neveřím.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

No tak - čekám - povídejte - co ta penalta?

Reagovat
Sosi

Rozmaha sr nam tu takovy nesvar, zpochybnovat kazdou, i jasnou, penaltu, viz dnes Simunek...

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Spalovač šancí

byla

Reagovat
Blasphemer

Nevím, musíš zkouknout Slávistické noviny.

Reagovat
db18

Tahle byla jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

Petrzelu moc nemusim, ale jak se ho dneska po zapase hned Kozohorsky zeptal na Rajtyho a Petrzela se hned rozklepal a zacal zadrzovat slzy. tak kozohorsky nez aby prestal tak se ho na nej ptal dal. ... v tu chvili mi bylo Petrzeli fakt lito

Reagovat
ratusek

Kozohorskej je pablb nejvyšší kategorie a celá readakce fotbalu až na Hyskýho

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že si to nehodil spíš Petržela, to je hrozná fňukna. Ten má na krajíčku v podstatě furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozohorsky

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutný, že zmrdi jako on a Vlášek jsou na ČT vydržovaný přestože na to nemají, Kdyby to bylo na soukromý TV, tak neřeknu ani slovo, ale oni je platí z výpalnýho z našich peněz.

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JarousFCB

Zkurvená Opava nechte nás už na pokoji včera super jazda i když výkon slabota. Jestli SFC postoupí místo nás a do toho udělá pohár, tak mě asi mrdne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, ze zase kopali penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Však oni nás podezírají z domluveného zápasu se Žižkovem, Vítkovicema. Pokaždé co jsme kopali penaltu tak byla nefér..

Reagovat
Figi

Z 9 jarnich zapasu kopali 6 penalt. Od zacatku sezony celkem 12.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vykon zase takova slabota oproti minulym zapasum nebyla.

Reagovat
JarousFCB

Jako jo... oproti Táborsku budiž... ale pořád výkon nehodný Baníku a ani první ligy. Jestli se ten postup povede, tak bude třeba hodně posílit!

Reagovat
HorajzmAmmann

nehodný ani první ligy sleduješ tu naší první ligu vůbec nebo kouká jen na PL, BL a Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. To co je vidět na jaře v lize by se dalo srovnat s tím, co hraje Baník. Ale hlavně, včera jsme měli těžkého soupeře venku v neoblíbený dopolední čas a jak říkám. Do 30.minuty byl Žižkov lepší ale pak jsme je už téměř k ničemu nepustili a hráli velmi chytře a občas i pohledne. Já jsem s tím, co jsme v Praze předvedli spokojený až na ty tutovky Stani a Mondeka.

Reagovat
HorajzmAmmann

no Pekár tam měl taky mega tutovku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, teď už takhle přesně nevím, počkám si na Dohráno.

Reagovat
JarousFCB

Sledoval jsem ji dokud tam byl Baník a pokud se neposílí zejména útok, tak tam půjdeme akorát delat to, co jsme tam robili posledních pět let

Reagovat
HorajzmAmmann

nesouhlasím... od 5. místa dolů to je strašná bída u všech

Reagovat
Figi

Hodne posilit urcite. Jenomze se do Baniku nikdo nepohrne. Zase to budou nejaci hraci ze Slovenska, nebo hraci co se u nas nechytnouv v jinych tymech a prijdou na hostovani. Nic lepsiho se cekat neda.

Reagovat
smazaný uživatel

A to si myslíš proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Banik neni Karvina, to si uz konecne uvedom.

Reagovat
JarousFCB

Situace se hodně změnila. Nevidím důvod, proč by nám nešli hráči, co na ligu mají, když máme prachy i ambice.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele výkon nebyl zas tak špatný, na jaře jeden z nejlepších. Od 30.minuty jsme to měli celkem pod kontrolou.

Reagovat
JarousFCB

No to jo... ale nějaké šance až k konci, střely že střední vzdálenosti tristní... po našem gólu nás tak na 20 minut zatlačili a byl z toho 2x málem gól. No a to jak na konci zahazovali ty tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím. Dnes dopoledne jsem se podíval na záznam a neřekl bych, že to bylo tak hrozné (oproti Táborsku, Pardubicím). A to nám rozhodčí upřel naprosto jasnou penaltu.

Co měl Žižkov? Jen to břevno, jinak ke konci platonický tlak.

Ale souhlasím, že na první ligu bude potřeba posílit, abychom měli třeba na první šestku a nehráli hned o záchranu.

Btw., poslouchals rozhovor s Petrželou před a po zápase? Jako kdyby to táhl s námi celou noc...

Reagovat
Losinho

na první šestku

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto v klidu, když se mužstvo vhodně doplní...

Reagovat
Losinho

příští sezonu snad nebudou všichni tak v prdeli jako letos

Reagovat
JarousFCB

Teď jsem viděl ten rozhovor před zápasem a ten ji ještě má to jste byli vy více střízlivý

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Tak to musel být solidní masakr ten Petržela. Jako já jsem rád, že jsem si šel aspoň a 4 hodinky zdřímnout, jinak bych to nedal. Sice je fakt, že jsem to pak v ově, jak jsem přijel rozjel do půl páté do rána.

Reagovat
smazaný uživatel

No, prazska on tour byla narocna, jeste kdyz se hraje v tvem meste a ty stejne pak dojedes uplne mimo Prahu po zapase. To se vse nakumulovalo, degustacka, prazske kluby, hlidani Cukrouse a pak ranni pochod Prahou Taky sem ready az

ted. Ale vse stalo za to, zas je na co vzpominat

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to top!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co bylo super byl náš doping. V té TV to znělo ještě lépe než přímo na stadionu. Konečně adekvátní support k našemu počtu.

A ještě lepší by samozřejmě bylo, kdyby se v pár situacích jelo jako celek, ale při roztahanosti sektoru je to docela těžké.

Reagovat
HorajzmAmmann

Lepší support jsem zažil snad jen v Brně (pršipláště), Sparta (0:1) a rekordní Eden

Reagovat
smazaný uživatel

Důl Eden bylo TOP, jiná liga.

Ale včerejšek snese velmi přísné měřítko

Reagovat
HorajzmAmmann

koukal jsem na video na supporters a vypadalo to opravdu dobře. Já myslel, že ty kraje na to kašlou ale fandila fakt většina ne jenom ten střed. A hymna taky top, i když o 20 vteřin rychleji

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ale toho sem si vůbec nevšiml, jak se nechal Staňa na pána vykartovat

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo já myslel že jde střídat a pak v TV čumím jak dostal redku

Reagovat
JarousFCB

všichni mu tleskali jak šel do piče já taky myslel že střídá... to bylo jak v té zdi po tom sáhl rukou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj dostal za to druhou žlutou.

Reagovat
JarousFCB

Jdu na to teda taky mrknout... třeba změním názor... přeci jen jsem na tom stadionu takový neurotický cyp a to dost zkresluje. A taky chci slyšet, jak znělo to tleskání v TV, bo to byl rachot jak cyp!

Reagovat
smazaný uživatel

To tleskani? Ty blaho, to bylo nejvic fest.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi v TV zase neznělo nějak fantasticky. Spíše tak normálně, tak jak mi to zní i jindy. Ale jinak support byl výborný, byl jsem nadšený.

Reagovat
JarousFCB

Na stadionu šla slyšet brutální ozvěna po tom tleskání.

Reagovat
frankiefcb

to bylo parádní a nutno dodat, že spíkři (teda hlavně Jarek) to zase výborně nabudili.

Reagovat
JarousFCB

Já myslím, že hlavně Ondra, teda myslím že se tak jmenuje. Vždycky si to vezme a všechny tak neskutečně zjebe btw. v TV jsi solidně zábrany při státní hymně.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem mu to psal hned, jak jsem ho viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten zjeb byl potreba, zacinalo to tam usinat. Potom to byla kurva jazda.

Reagovat
JarousFCB

Nejlepší supportleader jakého jsem zažil! Nic proti Jardovi, ale ten synek to v sobě má. Jen je asi dobře, že má jen takové ty chvilky a není na sudu celých 90 min, bo to by zevšednělo. Ale vždy se musím smát, když už ho vidím, jak kroutí hlavou a šteluje si ten tlampač, aby všechny zjebal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

byla to jazda se vším všudy Letos jsem absolvoval 5 výjezdů a až na Frýdek vše paráda.

Reagovat
frankiefcb

jj vím, už během zápasů mi to psal lichna a i další kámoši. No jsem mediální mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak tam byl záběr kvůli kamarádovi anebo pokračování noční soutěže "superstar"

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

Přesně, to muselo vzbudit celou prahu

Reagovat
HorajzmAmmann

a ještě dej baník gol, s tím bubnem to je luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
JarousFCB

Dobrá ... uznávám, že to byl docela v pohodě výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Za tu naší tragickou koncovku jsme si nezasloužili vyhrát

Reagovat
Kang & Kodos

Dva totálně zahozený brejky od Jablonce, odpuštěná penalta a vyrovnání v 90. minutě. Kurevsky šťastnej bod.

Reagovat
naheCZ

A potom všem ještě málem Frydrych rozhodne Ale je to tragédie no. Hráči na to prostě nemají psychicky, absolutní většina hraje poprvé v životě o titul...momentálně titul uděláme pouze, pokud to Plzeň sama posere...

Reagovat
db18

Jestli si tohle Šilhavý přečte, tak bude Tecl příště v základu...

Reagovat
smazaný uživatel

...a není první.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 1 týden ztratit 2 trofeje... stará dobrá Slavia je zpět.

Reagovat
mistr129

Tak on ten bod může být zlatej, protože Plzeň může v Jablonci nebo s Bolkou prohrát, a pokud my získáme v Boleslavi boda...

Reagovat
ratusek

Slavisti jsou blbci. Každopádně Slavia i Plzeň mají skoro stejný los, zajimavé. A jelikož Plzeň hraje prachbídně a v Jablonci nevyhraje, tak si myslím, že titul bude mít Slavia, i když Klokani budou příští zápas kousat a Bolka hraje o poháry

Reagovat
Losinho

na bohemce remizujem a v bolce rupnem

Reagovat
ondrasch77

V Bolce fakt nerupnete...

Reagovat
twl

neměla by být první plzeň???kvůli vzájemnému zápasu a lepšímu skoré vněm???

Reagovat
smazaný uživatel

Během sezóny je první tým ten s nejlepším skóre, ale pro konečnou tabulku je důležitý vzájemný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twl

a ten má plzeň lepší? 1 zápas 3:1 a na slavii jsme prohráli jen 1:0 ???

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, v případě rovnosti bodů by titul vyhrála Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec ztratil 2 body, škoda. Každopádně jsem rád, že naše výhra nad Plzní Slávii titul nepřihraje, tak snad si to už Plzeň pohlídá.

Reagovat
ratusek

mají ted před sebou nejtěžší zápas v Jablonci, zbytek by si už měli pohlídat

Reagovat
smazaný uživatel

Při současných formách Slávie i Plzně je těžké říci, že by měli jakýkoliv zápas jistý, každopádně doufám, že rozhodnou zkušenosti, které Plzeň má. Slávie má podle mě příští kolo ještě těžší než Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že Bohemka bude hrát na krev, aby měla větší klid do posledního kola. Vzájemné zápasy má dobré jen s Jihlavou, s HK doma prohráli 3-0, a s Příbramí to je 50:50, takže nemůou moc spoléhat na současný náskok.

Jablonec sice už o nic nehraje, na druhou stranu Pelta je stále částečně duší sparťan, a bude na tým tlačit, aby Plzeň porazili. Bude to zajímavé...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je ještě částečně duší Sparťan, měl by tlačit na to, aby titul neměla Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže jak tak čtu spartany na různých forech a hrách, tak pro ně je přijatelnější, když získá titul Slavie než Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

To neber vážně, naštěstí je mezi námi stále dost normálních fans, kteří by NIKDY nemohli přát úspěch největšímu rivalovi.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže on to je už docela slušný vzorek, a ne jen 2-3 lidi

Reagovat
smazaný uživatel

o budou naky decka jedine, zadnej spartan nemuze prat Slavii, to proste nejde

Reagovat
Posledni Kovboj

uz to pochopte do pici

Reagovat
smazaný uživatel

tady nejde o to přát Slavii, ale komu to víc nepřejí. Samozřejmě ideální by bylo pro ně, kdyby to nebyla ani Viktorka, ani SKS. Ale jestli si mají vybrat, komu by přáli z těch dvou týmů, aby nezískal titul, tak je to Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš vytvořit anketu, a dát to na fórum Sparty. Možná budeš překvapen

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že jich je celkem dost, ale v tomhle ohledu preferuji spíše názory aktivních fans, co chodí na stadionatd. a tam jsme naštěstí v převaze s názorem, že cokoliv lepšího než titul pro cirkusáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Jo jako sparťan to peltonen bude přát Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, protože nenávist k Plzni je větší...

Reagovat
Blasphemer

Jo, určitě větší než víc jak sto let trvající rivalita.

Reagovat
Kang & Kodos

Smutný je, že u spousty lidí to tak je

Reagovat
smazaný uživatel

budeš se divit, ale je to tak. Mnoho spartanu jsou vic frustrovaní z Plzně, protože ta brala 4 tituly v posledních 7 letech nebo tak nějak, a k tomu 2x hrála LM, což Sparta nemá ani zdaleka. Slavie byla na hraně bankrotu, takže to pro ně nebyl takový soupeř, i když ta tradiční rivalita v derby nejde vymazat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Píčovina. Takhle to mají možná čtrnáctiletí fanoušci, a to ještě určitě ani ne většina.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vůbec někdo může napsat...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se teda pleteš. Ti, o kterých mluvím, tak těm už bylo přes 25 let, a některým i přes 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud někdo sleduje fotbal 7 let, tak možná. Jinak těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

celoživotní spartani, kteří se aktivně zajímají o Spartu a když nejsou na stadionu, tak se aspoň dívají v tv...

Reagovat
KingMaster13

Počkej ty se tomu směješ ale spousta lidí to tak má Ačkoli je to pro mne taky nepochopitelný, tak už jste nasrali tolik lidí, že to fakt raději přejou nám Přitom kdyby jste se chovali sympaticky tak máte oproti nám tak kurevskou výhodu, že by vám fandila celá republika, protože nikdo nechce aby vyhrávali Pražáci

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Snad ten titul udělá Plzeň. Ikdyž hrají tužku, tak pořád mají o parník nejlepší kádr, zkušenosti s poháry, koeficient a brzo snad i trenéra. Slavia je furt tým na úrovni Teplic, kterej využil vlny, kdy hrál na 110% svých možností, ale na tom se dlouhodobě stavět nedá.

Reagovat
salami

bla bla, o parník lepší tým nemaj, tužku (herně) hrajou taky už docela dlouho na to, aby se řikalo, že to přejde, na úrovni Teplic Slavia taky neni, ten tým je o třídu lepší, to že nemaj zkušenosti na boj o titul a poháry se vzít dá, na druhou stranu u Slavie se dá očekávat, že v létě bude zkoušet zase posílit, u Plzně nějaký velký posilování asi nehrozí, spíš naopak, Limberský a Hubník budou zase o kus starší a třeba směrem dopředu tam moc rozdílovejch hráčů neni, koukat se nedejbože v LM na Bakoše na hrotu asi upně nemusim, ale když si to Plzeň ted v lize uhraje, tak jí v LM přát budu, my můžeme o ten titul zabojovat v příštím roce, letos to bylo tak trochu nad plán

Reagovat
Bosko

Slavia si dneska nezasloužila ani ten bod, kterej je ale z hlediska boje o druhý místo, kterej nás při současných výkonech čeká, velmi důležitej.

Naivně jsem čekal, že po tý bídě z poháru se Zlínem někomu dojde, že když to nejde vzduchem, je potřeba to zkoušet jinak, ale nic no.

Opravdu bída

- pořád stejnej scénář = nakopnutej míč, prohranej souboj, odraženej míč sebere soupeř

- poslední dobou vůbec nevyhráváme osobní souboje

- naši stopeři v posledních zápasech totálně hořeli, stáhnutí Deliho bylo naprosto správný

- Zmrhal by měl do konce sezony sedět na tribuně a po konci sezony by měl být prodán za každou cenu, klidně do týmů jako je Zlín nebo Jihlava, protože na víc ten kluk nemá

- Barák už se vidí v Itálii

- Za to padání ve vápně dneska by zasloužili přes držku (Mešanovič, Mingazov)

Takhle se o titul nehraje a vzhledem k tomu, že tohle byl z posledních 5. zápasů druhej papírově druhej nejjednodušší zápas, tak myslím, že Plzni už můžeme gratulovat.

Jo a Pavlenka je vynikající, jedinej, kdo má dlouhodobě vysokej standart.

Reagovat
ondrasch77

objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Ona to ta Slavie nemá vůbec jisté, navzdory příznivému losu. Je fajn, že hrají celou sezonu skvěle, ale jak se blíží konec, tak je to nápor na psychiku, a s takovými dostihy za titulem ve Slavii moc hráčů nemá zkušenosti. A vyřazení z poháru jim taky nepomohlo...

Reagovat
Blasphemer

Celou sezonu hrajou skvěle, to jo.

Reagovat
ratusek

taky nechápu kde se vzala ta aura. Svezli se na momentální euforii ale poslední zápasy se ukazuje Šilhavého neučelnej styl a taktika

Reagovat
SpartaOvenka

Dle mého tomu úkazu hodně dala vysoká výhra v Příbrami a od té doby se to bere jako fakt, který neexistuje.

Reagovat
clinger

a co v Liberci,Karviné doma s Hradcem kdy to byly také dobré výkony

Reagovat
Blasphemer

A dál? Nebo se jako sezona počítají čtyři zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

je toho víc. Stačí se podívat na stránky ligy na statistiky zápasů Slavie...

Reagovat
Blasphemer

Nebo se občas kouknout na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

ale já se na ten fotbal dívam woe. Ale abych ti dokázal, že se mýlíš, tak se prostě podivej na ty statistiky, ty ti tvůj názor spolehlivě vyvrátí. Nebo na sestřihy na isport.blesk.cz

Reagovat
Blasphemer

35% držení míče na Slovácku. Statistika. Válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, takovej Leicester by mohl vyprávět.

Reagovat
dinss

woe? Základka?

Reagovat
smazaný uživatel

tak si odečti těch 8 golů Příbrami, a zjsitíš, že pořád by měli o dost víc golů, než zbytek ligy. A není to jen o golech, protože i herně na tom byli dobře, a mívali kupu šancí. Spíš mám pocit, že na základě posledních dvou zápasů se ze slavistů snaží někdo udělat nýmandy, co neumí hrát fotbal. Přitom to je asi jen o psychice, kdy se hráči dostali pod tlak, že ti tituly měli/mají na dosah...

Reagovat
clinger

objektivní fanoušek Plzně.dneska rarita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu není na základě posledních dvou zápasů. Tu formu nemají už delší dobu.

Reagovat
clinger

a kdo hraje líp.ty máš slušnej komplex.každou diskuzi sem lezeš abys nadával na Slávii místo abys sledoval svůj klub.ikdyž ono na jaře není u Plzně vůbec na co koukat teďuž to u Slavie poslední zápasy jde do kopru,ale hold zkušenosti s bojem o titul chybí.ale kdo by čekal po 5 kolech že budeme bojovat do konce o titul.ja su spokojený

Reagovat
Blasphemer

k

Reagovat
ratusek

Nefandím Plzni. Jinak s komplexama se tu oháněl jinej sešívanej šašek já jen že jsem tu ještě před pár dny četl jak to máte jistý. A ted zas uplně naopak, tak já nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš ale opravdu komplex, což dokumentuje už jenom to, že reaguješ o příspěvku, ve kterým je někdo osočenej z komplexu, i když ten příspěvek není mířenej na tebe

A taky si všímám toho tvýho "komplexu" neustále si selektivně vybíráš, co se ti hodí. Pár slavistů tu píše, že máme titul v kapse (neviděl jsem to, ale věřím tomu - lidi jsou různý), stejně jako tu pár slávistů píše, že titul jistej nemáme. A co uděláš? Vybereš si z toho jenom to co se ti hodí a zobecníš to na to, že tu píšeme, že máme titul v kapse. V tom přesně spočívá ten tvůj komplex

Reagovat
ratusek

Jojo komplex. To je nějaký povinný slovo fanclubu Sešívek?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pokud jde o tebe. Pokud se na tom shodne víc lidí, tak na tom asi něco je

Reagovat
ratusek

prvně se naučte co je to komplex a pak mě z toho osočujte. vy ze sebe děláte většinou šašky sami. ale jsou tu i normální Slávisti, to zase jo

Reagovat
smazaný uživatel

Komplex = (psych.) nevědomý soubor emocí, vzpomínek, představ, vjemů a přání, organizovaný okolo určitého jednotícího tématu (jakým je např. moc, společenské postavení).

Prostě seš zamindrákovanej polopolák a víc nemám potřebu na tebe reagovat. Aspoň pro dnešek, jinak tě příště zase rád upozorním, až tady začneš šířit produkty svýho mindráčku

Reagovat
ratusek

žádnej mindrák nemám a už vůbec ne proti slavii. Jen mě prostě baví váš cirkus, kdy měníte každej týden názory atd nemusíme chodit daleko, slavisticke noviny? ale už na mě nereaguj, dalšího šaška co umí používat jen slova jako komplex nebo mindrák fakt nepotřebuju. s rozumnýma slavistama se v klidu bavím normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přecejen ještě zareaguju, protože mě zajímá, jestli se pochlapíš a hodíš konkrétní příklady tý změny názorů. A to že napíšeš, že " nemusíme chodit daleko, slavisticke noviny?" to opravdu neberu jako argument, kterým podepřeš svoje bláboly.

Btw. rád bych viděl rozumnýho slavistu, co zahazuje čas se zamindrákovaným, závistivým ostravákem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas mindrak jako krava a dokazujes to tady tyden co tyden, sorry

Reagovat
ratusek

jojo borci

Reagovat
smazaný uživatel

po tom, co to přebral Šilhavý, tak rozhodně. Zas to neber úplně doslovně...

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tvl, jestli se Šilhavý vymlouvá na náročný program, tak nevím, co chtějí dělat v pohárech. Totální zoufalci.

V zimě nakupují jak ožralí miliardáři, mají více jak dvě 11 a stejně bude brečet. To v létě nakoupí tak 60 hráčů.

Reagovat
clinger

první část souhlas.druhá hroznej kec.jen nahradily ty co odešli (jen snad Tecl byl navíc)

Reagovat
smazaný uživatel

Ti co přišli místo nich ale mají vyšší kvalitu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s takovým lehkým losem na konci se nemůlžou vymlouvat na náročný program. Hráčů mají pkkt, tak jak píšeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Silhavy je zoufalec. Totalni prumerak. Vsak mel stejnej tym jak Vrba a nebyl schopnej s nama vyhrat zapas. Pak prisel Vrba, dotahnul Kolare a hrali jsme nejlepsi fotbal v historii.

Reagovat
db18

Koláře přivedl ještě Šilhavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jses si jistej? Podle me kolar dosel pozdeji, jako posledni z tech hracu a to bud ke konci silhavyho nebo kdyz uz skoncil..

Reagovat
db18

Ke konci... on o tom mluvil Kolář v rozhovoru pro "Bez frází" jinak bych si to taky nepamatoval, vedení už ho moc nechtělo, protože ze Sparty už hráčů přišlo dost, on si ho ale prosadil (nějak ke konci přestupáku), odehrál se jeden zápas nebo dva zápasy a Šilhavého nahradil Vrba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj on ho vlastne jeste stavel.na kridlo. Pak vrba z nej udelal podhrota.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně si vás ten zoufalec namazal na chleba, viď? A dost možná namaže znova...zoufalec.

Reagovat
dinss

Myslíš to jak jsme nedokázali trefit bránu a stastnou výhru Liberce v posledním kole ?

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že zápas skončil remízou.

Reagovat
dinss

Nic to nemění na tom, že vyhráli TITUL náhodou. Stejně jako si zasloužili postup do EL viď?

Reagovat
smazaný uživatel

A nezasloužili, když tam postoupili? Nebo co to tady zkoušíš?

A titul si nezasloužili proč? Vstřelili nejvíce branek, ani jednou neprohráli proti Plzni, porazili Spartu 3-0 na Letný... a to pouze v krátkosti.

Reagovat
dinss

Co bych měl zkoušet? Ty si asi neviděl tu bídu co hráli v předkolech?

Reagovat
smazaný uživatel

Bídu?

Bídu hraje v posledních letech Plzeň.

Reagovat
dinss

Ještě že Sparta hraje tak krásnej fotbal. O Plzni jsem neřekl ani slovo a ty raději uhneš od tématu. Jak typické.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si k tématu neřekl zatím nic, tak nevím...

Reagovat
dinss

PS: Stejně to na vás stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, proto je jeho éra v Liberci, po té Škorpilovo, nejlepší v historii klubu. A celej ten váš tým, kterej pak hrál LM a vyhrál 3 tituly, taky sestavil on.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tym sestavil Kriz a titul Liberce byla jedna velka nahoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
dinss

Tak co je tohle za blbost?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
goodbay

Dneska můžou být židi rádi, že bodovali (opět). Mělo to skončit tak 1:4.

Reagovat
Coutinho10

tak bohužel jsme dojeli na to, že jsme vypustili pohar se Zlinem...nejaky sance tam dneska byly, byl to lepší výkon, ale pořád to neni to, co bylo před Zlínem....chyby byly i dneska a Pavlenka dneska neskutečně podržel...chytil aspon 3-4 goly ...o to vic me mrzi, ze dostanem gola z takovy sracky no co se dá dělat ...tohle je poslední naděje

neumim si představit, že by Plzeň ten titul nevyhrála

Reagovat
KingMaster13

Teď už to je takový, že by Plzeň o ten titul mohla přijít jen zázrakem, takže čekám že to poserou v Jablonci a pak to dojebeme my v Boleslavi

Reagovat
Kang & Kodos

Prohrajete s Plzní úplně všechno a na titul pojedeme my

Reagovat
KingMaster13

Vyhrajete vše a pak prohrajete poslední kolo na Slovácku po vlastňáku Konateho (ať je to veselejší), Plzeň taky vše prohraje a my si dáme s Brnem remízu 0:0 Pro ně to bude rekord, pro nás titul

Reagovat
ZB 07

beru

Reagovat
Coutinho10

j no snad Jablonec udrzi formu každopádně pro příště si dej pozor na to vychvalování hráče behem zapasu ....Sparta na to dojela s Vachou a ted mi s Luftnerem

Reagovat
KingMaster13

Ježiš a jo kurva Byl jsem moc pesimista, o titul se furt bojovat dá ale s touhle hrou fakt ne Počítám, že rupneme v Bolce a Duklu a Bohemku snad nějak uplácáme, ikdyž v Ďolíčku to bude bolet Brno doufám, že v posledním kole bude mít jistou záchranu a vysere se na to

Reagovat
Coutinho10

j bude to hodne tezky a oni ty zapasy umej vyhravat navic mi nemame takovou formu jako před Zlínem, ale možná by nas jejich pripadna ztrata pristi kolo mohla nakopnout, ale Bohemka se na nas vzdycky hecne a navic bojuje o zachranu, takze o to tezsi to bude...uvidime

Reagovat
KingMaster13

Bohemka se alespoň snaží hrát fotbal, mohlo by nám to vyhovovat, navíc jsme zase za nima a tahle pozice nám sedí víc Já si myslím, že se ještě jednou před ně dostaneme ale pak přijde ta Boleslav

Reagovat
Spalovač šancí

Nechci nic říkat, ale Jablonec se dnes taky snažil hrát fotbal a moc to nesedělo. Snad jedině, že by si Nitrianský zahrál na trojitýho Lüftnera ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Pavlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetlu mi nekdo smysl ty prubezny tabulky? Jako proc to je jinak, nez bude na konci? K cemu to jako slouzi?

Reagovat
Miguel19

Klam pro Číňany, aby dál posílali prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

vzdycky to tak je....vsechny tabulky se radej prubezne podle skore...nekde to skore rozhoduje o titule nekde jako u nas bohuzel ne

Reagovat
smazaný uživatel

Odpoved, ze to tak je vzdycky, neni moc dobrej argument. Ja pro to proste nevidim duvod.

Reagovat
Coutinho10

asi je to pro ne slozity koukat na vzajemny zapasy, kdyz naky 2 tymy maj nahodou stejnej pocet bodu, proto asi to skore, ktery se jim spocita v Excelu a maj hotovo

Reagovat
Hokaido

To je tak debilní důvod, že asi bude pravdivej.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Spíš možná, že některé týmy mají odhranej spolu teprve 1 zápas tak aby v tom nebyl sranec tak to dělají dle skore během sezony. Nicméně, je li tomu tak, mate to lidi ještě více

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i jeden zapas by mel stacit na prubezne poradi.

Reagovat
KingMaster13

To asi jo ale přeci jen je to takový divný

Reagovat
smazaný uživatel

Co blbneš, už desítky let se průběžná tabulka dělá podle celkového skóre, aby se eliminovala možnost, že spolu týmy buď nehrály nebo hrály jen jeden zápas - navíc někdy se to komplikuje ještě o to, že stejné body má víc týmů. V průběžné tabulce je mnohem jednodušší ukazatel celkové skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, co se tady zas resi

Reagovat
smazaný uživatel

Je to k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nechapu proc to nemuze bejt rovnou tak jak to realne je

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

Protože na začátku ligy by nešla udělat tabulka. A nedává smysl mít různá pravidla pro řazení týmů v tabulce na startu ligy a ke konci ligy ...

Reagovat
Posledni Kovboj

wat

Reagovat
smazaný uživatel

Treba v 8. Kole spolu tymy jeste nehraly ale maji stejny pocet bodu, jak bys chtel rozhodnout kdo bude prvni na zaklade vzajemneho zapasu, kdyz zadny nebyl...

Reagovat
Spalovač šancí

Umíš přestavit, jak "srozumitelně" by vypadala tabulka, kde u některých dvojic by rozhodoval vzájemný zápas a u jiných skóre, protože ještě zápas neproběhl? Takže by se klidně mohlo stát, že v prvním by na tom líp tým s horším skóre a hned zatím by byla třeba dvojice dle skóre. A co teprve případy tří týmů, u kterých by byl odehrán jenom 1 zápas? Jak bys dělal tabulku?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně to do poloviny soutěže dává smysl řadit to podle skóre, nicméně spíš jde o to, že pak už by to mohlo být řazeno podle vzájemného zápasu.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Alan_Shearer

Cekal jsem, ze Slavie titul vyhraje "bez problemu" a ze se faktor Silhavy projevi pristi rok - mylil jsem se

Reagovat
Hokaido

Podle mě rozhodne příští kolo. Pokud Plzeň vyhraje, tak dostane Slavii pod tlak (Plzeň hraje o 5 hodin dřív) a ta to psychicky nezvládne. Pokud naopak Plzeň ztratí, tak si myslím, že to Slavia všechno silou o gol urve a vyhraje titul.

Reagovat
Coutinho10

asi souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze rozhodne Bolka. A to jak k tomu pristoupi.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Ta půjde do obou naplno potřebuje 4. místo. Vy s ní hrajete dřív, což je možná nevýhoda, protože až bude hrát s náma tak třeba bude mít 4. místo jistý a vysere se na to, ikdyž v to nevěřím a ani bych jí to nepřál

Reagovat
smazaný uživatel

No a nebo naopak. My je porazime a oni budou muset urvat body s vama.

Reagovat
KingMaster13

To je taky možný, nicméně furt si myslím, že je nevýhoda jít do nich jako první. S váma to určo nevypustí, s náma možná

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to treba fakt vidim jalo vyhodu. Tak uvidime.

Reagovat
KingMaster13

Uvidíme, ať vyhraje lepší

Reagovat
db18

Nebo už nebudou mít síly na to, aby se hecli ještě další zápas... (v to trochu doufám u Jablonce... )

Reagovat
KingMaster13

Tak Jablonec měl 14 dní dovolenou takže sil mají furt dost a i na vás jí budou mít

Reagovat
Hokaido

Ten los ale máte fakt strašně vyrovnanej. Vy máte jakoby bod k dobru a ještě si myslím, i když je to teda blbý, že vás strašně stmelí Rajtyho úmrtí...

Reagovat
KingMaster13

Taky nemohl pár tejdnů počkat Ba ne v tomhle mají fakt výhodu, ta touha vyhrát to pro někoho je vždy silná

Reagovat
db18

Akorát Slavii pěkně naťukneme Boleslav a pak Zbrojovku... takže to je domluvený pěkně na hovno.

Reagovat
KingMaster13

No ono Brno který se zuby nehty bude prát o záchranu, není v posledním kole nic příjemnýho natož na Strahově

Reagovat
db18

Tak vám opravdu domácí zápasy zřejmě nesvědčí... a Brno zase nehraje dobře venku (nebo spíš tam hrají mnohem hůř jak doma).

Reagovat
KingMaster13

Nám nesvědčí hlavně ten tlak, který se odvíjí v tom boji o titul. Daleko příjemnější je pro nás být za váma a tlačit na vás, kde se jakoby od nás nic nečeká. Jakmile se dostaneme na první místo tak to neunášíme. Takže by bylo ideální jít do čela někde v 28. kole, v 29. kole by proti nám hrála Boleslav s jistým 4. místem a bylo by jí to u prdele a 30. kolo proti nám zachráněná Zbrojovka, které by to taky bylo u prdele

Reagovat
KingMaster13

Taky si myslím, ikdyž možná ne, ikdybychom je předběhli tak nás čeká venku Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta a Starka

Reagovat
KingMaster13

Nicméně jedno je jistý (pokud už to neposereme dříve ), čeká nás neskutečnej finish a bitka o titul bude nejspíše vrcholit až v posledním kole, což tu dlouho nebylo

Reagovat
Logan

Jsem neskutečně zklamanej ... atmosféra i akce před zápasem byla super ... ten chodník slávy je moc pěknej a všichni ti hráči si tohle zaslouží ... co si ale nezasloužili byl ten výkon, kterej jsme zase předvedli ...

od zápasu v Liberci se nám totálně rozsypala hra ... Deli si myslí že je mistr světa, Ngadeu nedá pořádnou přihrávku, Toník už je v Itálii, Zmrhal je marnej pořád ...

jako sakra proč hrajeme nakopávaný míče, střed zálohy absolutně nefunguje, přesne jak psal Bosko ... nakopnutej balon, prohranej souboj, odraženej balon sbírá soupeř, děsný ... dřív nám na centry do vápna nabíhalo 4-5 hráčů, teď tam bývá 1-2, připadá mi to jako deja vu, přesně takhle ten náš "fotbal" vypadal pod DUMLem ... jako hodně rychle by se z toho měli probrat, protože tohle není možný ...

Jedinej kdo potvrdil svoji ligovou extratřídu byl Pavlenka, trochu přísnější měřítko snese ještě snad jen Frydrych a Luftner (až na ten gol) ... jinak se na to nedalo dívat ...

ztratit body se můžou, ale po takovým výkonu jako v Liberci, prostě smolně, ale ne tak, že na too od tý doby kašlou a nejsou schopný si ani přihrát ... nechápu ..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Souhlas ve všem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Ten vyrovnávací gol rovněž padl po nákopu, je to fakt šílený, přitom proti Hradci hráli tak pařádně. Za mě si teda své odehrál Sýkora, nebo-li všechno hrajeme přes něj,když je Zmrhal marnej > dal bych ho do obrany.

Reagovat
Logan

Ale tak na konci už se ty nákopy dají pochopit, to je normální že když není čas tak se všechno nakopává dopředu, nicméně žádnej fotbalovej zázrak to nebyl.

Hradec se porazil v podstatě sám, hlavně jsme dali rychlej gol a to jim hrozně pomůže, dneska taky věřím že kdyby tam padla ta střela Zmrhala tak bychom vyhráli v pohodě ... Já bych dal právě Sýkoru do zálohy, je to jedinej hráč co umí dobře podržet balon a má myšlení na to dát přihrávku po zemi, ne jak Pepa ...

Reagovat
cristiano.K.

Spíš je to jedinej hráč, co se nebojí jít jeden na jednoho a vzít odpovědnost na sebe. Ve finální fázi to ještě není ono, nicméně je to hráč, na kterým budeme muset stavět. Hušbyho taky nemusím...

Reagovat
Miguel19

Fillo

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Čelůstka dvě asistence - první na gól Etoovi a druhá na krásný gól nůžkami

Reagovat
Miguel19

OT k hokejovému MS:

Už je nominace a trochu mě zaráží, že se ani v přípravě nevyskytoval Kubalík? Neví někdo, proč nehrál? Zranění?

Reagovat
martin1

Do přípravy zasáhl, ale nenavázal na své předešlé výkony. Už nehrál s Kovářem a Radilem jako na podzim a to se projevilo. Navíc to není hráč do 4. formace.

Reagovat
Miguel19

Ok díky. Trošku mě překvapilo, že on tam nebyl a Lev dokonce jede na MS (i když to ještě nemá jisté)...

Reagovat
martin1

Lev je překvapení, ale vzhledem k posledním zápasům si to zasloužil stejně jako Hyka nebo Hanzl.

Reagovat
Banikovec7

Hlavně doufám že Lva už mají Vítkovice podepsaného a nebude se to řešit až po MS, že by ho sebral někdo z Ruska

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho cas v repre jeste prijde.

Reagovat
Miguel19

No mně se v průběhu sezony v repre líbil. Tak mně překvapilo, že tedka na tom posledním turnaji ani nebyl..

Reagovat
Spalovač šancí

Byť nebyl z kádru vyřazen, na MS se s ním aktuálně nepočítá.

Reagovat
db18

Mne teda ještě zarazily oznámené změny kádru Plzně... jako víceméně jsem s tím počítal, ale stejně mne překvapuje, že Machovský jde do KHL/NHL i po posraný sezoně a Lev jde jenom do Vítkovic.

Reagovat
Miguel19

Lva to tady už sralo. Prej měl spory i s trenéry a nebavilo ho, jak furt lítal sestavou. Navíc tam údajně sehnaly prachy, tak si můžou dovolit mu něco víc nasypat..

Zatím těžká bída. Odešli klíčoví útočníci a vesměs nepřišel nikdo Příští sezony bude provar.

Když kouknu na Hradec, ten už má 4 top hráče

Reagovat
db18

Ale stejně... čekal jsem, že si sportovně aspoň trochu polepší (i když... jestli nedoplníme kádr, tak si polepší, no... )

Doufám v probuzeného Přikryla... Snad překvapí ten Nick Jones (NHL nehrál, takže pro to už splnil první předpoklad )A jsem zvědavý, co Straka s Vlasákem vymyslí v bráně.

Reagovat
Miguel19

Řekl bych, že v bráně už je vymyšleno. Jednička Svoboda a dvojka Hylák/Sochůrek

Už i Němeček jde radši do Bolky Knotek z Hradce do Bolky A my hovno.

Reagovat
db18

Ale docela mne dostal Koukal z Pardubic do Hradce.

Reagovat
Miguel19

Ale prej sháníme 2-3 top útočníky To jsem zvědavej..

Reagovat
db18

Tak Petružálkovi končí smlouva, jestli jsem dobře viděl.

Reagovat
Miguel19

Toho když jsem letos viděl v Třinci, tak bych ho nechtěl ani zadara. Navíc Varaďa si ho chce nechat..

Reagovat
Rarášek

Cingel, Ihnačák

Reagovat
Miguel19

Cingel jde taky do Hradce. Ihnačáka bych bral.

Reagovat
Rarášek

Jo? Aspoń, že zůstane v lize, šikovnej kluk.

Reagovat
db18

Polívka šanci nedostane?

Reagovat
Miguel19

Snad ne. Však je to díra.

Reagovat
Losinho

Hylák nemá na #1?

Reagovat
db18

Nechytal ani teď... a Svoboda "vychytal" Jihlavě postup... tam máme asi štěstí, že to chtějí stavět na Škarkovi... (i když jsem Svobodu neviděl chytat...)

Reagovat
Logan

To by mě zajímalo jak dlouho to na něm budou stavět, když příští rok po draftu nejspíš půjde pryč

Reagovat
db18

Končí mu už smlouva, jo?

Reagovat
Logan

No, jak to má se smlovou nevím ... ale když bude chtít jít do NHL/AHL, tak si to určitě zařídí, domluví ...

ale je možný že zůstane 2 roky, přecijen tady by měl stabilně chytat ... delší smlouvu ale mít nebude, tomu moc nevěřím

Reagovat
db18

Většinou ty hráči po draftu dodrží smlouvu a až pak jdou... stejně by v zámoří byli mezitím jen na farmě, tak jim ten rok navíc "tady" tolik neuškodí.

Reagovat
Greny

k nám jde od vas zpet Svoboda a z Pardubic Nahodil ale to jsou zmeny zatim co potvrdili ostatni kluby , Kometa zatim oficialne nic neoznamila no ... doufam ze udrzime Krejcika a Erat si da jeste jednu sezonu, jinak co jsem tak zaslechl , chceme zkusit na rok prekecat Eliase

Reagovat
Miguel19

Ne

Reagovat
Losinho

Reagovat
Logan

Ty jo teď koukám kdo všechno přišel do Hradce ... no hodně se těším, o Koukalovi jsem věděl, ale Graňák je pecka ... obecně ta hradecká obrana byla největší slabina a jsem rád že s tím něco dělají, a do útoku má přijít ještě Buchtele ...

Reagovat
Rarášek

Nasrat.

Reagovat
Miguel19

Mně se obrana Hradce hodně líbila. Aspoň teda na papíře. Polovinu hráčů bych tam odsud bral hned.

Jako ten kádr je už teďka top, finále je skoro povinnost. Akorát nechápu přesun Knotka do Bolky. Ke konci sezony a v PO byl výborný. Pokud udrží Picarda, tak to bude super..

Reagovat
Logan

Fakt jo? mně se teda obrana nelíbila vůbec, líbíl se mi akorát Pláněk a Newton ... Dietz je dřevo, dobře že jde pryč, Čapíno má holku tak se trochu srovnal a mohl by být dobrej 5./6. bek s limited minutes a dobrýma matchupama .... Vydarený tragedil, toho bych taky poslal pryč, a Gregorc takovej nemastnej neslanej, Štajnoch ušel, ale taky žádný terno ...

Graňák te braně dá uplně jinej rozměr, to je pro mě největší posila, spolu s Koukalem, v útoku bylo potřeba získat dalšího rozdílového hráče k Bednářovi ...

Knotek hrál bídu snad 2 rooky a 2 povedený měsíce teď na konci mu nestačili, měl smůlu na zranění a pak prostě přišli lepší centři, on není hráč do 4. pětky ... centři Koukal, Dzerins, Pickard je velká paráda ... Cingel bude taky dobrá posila, tady dostane víc prostoru než ve Spartě...

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec patří k velmi bohatým klubům a jejich jediným cílem je titul. Po loňském krachu v ČF chtěl sice majitel peníze omezit ale díky pozvánce na Spengler cup ještě posílili, a letos alespoň prošli do SF a skončili 3, takže se dá očekávat, že budou zase posilovat, dokud ten titul nezískají.

Reagovat
Rarášek

Mě sere, že jste podepsali Kratěnu, teď už to bude mít Míša těžký ho nalákat na Spartu.

Reagovat
Coutinho10

kdyz uz tady je to hokejovy OT k MS, tak pro pobavení Jandač v závěru na tiskovce

https://www.youtube.com/watch?v=XIqYiOIpOwM&feature=youtu.be&t=14m20s

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic - nějak se to sype. Třeba se to nerozsype...

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Teda ta penalta

Reagovat
Blasphemer

Tohle kolo výsledkově v topíčku.

Reagovat
Kang & Kodos

Vyhráli jsme venku!!!!

Reagovat
Blasphemer

A nad Příbramí. Ceníme ceníme.

Reagovat
FCSL

http://www.livesport.cz/zapas/tjnxwJzj/#tabulka;form;overall;5

http://www.livesport.cz/zapas/tjnxwJzj/#tabulka;form;overall;10

Až tekhle easy jsem to nečekal. V příští sezoně po 5 letech bez EL, z toho 3x byla skupina. To nám může pořádně prospět, tak snad zase zaútočíme na nejvyšší příčky Poslední sezona bez poháru byl titul

Reagovat
db18

Sudý ročníky jsou naše!

Reagovat
Kang & Kodos

2010, 2014,...

Reagovat
db18

fuck... ten minulý sudý ročník mne totálně rozhodil...

Reagovat
REPLIKATOR

S tímhle kádrem těžko

Reagovat
Azazelo RD

Nevím, jestli to může nějak prospět. Přeci jen účast ve skupinách EL přináší nějaké peníze a ty teď nebudou a jestli do Slovanu někdo prachy nepřisype, tak by to musela být haluz jak prase, abychom se vůbec do Evropy dostali. Nicméně haluzit v Liberci umíme.

Reagovat
Briggus
Reagovat
REPLIKATOR

Slovan Ještě skončíme v tabulce nad předměstím

Reagovat
PavlíčeQ

to je veledůležitý totiž

Reagovat
PavlíčeQ

když se pak budete cítit líp

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

zařídil remízu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
Kang & Kodos

https://www.youtube.com/watch?v=9GwLV-lZIqs

Příspěvek o maestru Pulpitovi.

Reagovat
dinss

Kdo sakra píše ten komentář k sestřihům na iSportu? ,,Graicar odcentroval (přihrál na tři metry ), ten dal gol a bylo hotovo.''

Reagovat
OranžováKarkulka

achjo, to je marnost

Reagovat
HorajzmAmmann

Miroslav Pelta právě prostřednictvím médií ubezpečil Viktorii Plzeň, že víkendový zápas s Jabloncem ohrožen není. "Platí i výsledek," dodal...

(zdroj facebook Fotbal=)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele