Česká liga - souhrn 25. kola

21.04.2017, 19:52, aktualizováno 23.04.2017, 19:25
Komentáře a souhrny
Plzeň nestačila na Spartu, na vedoucí příčku se tak vrátila Slavia, která si poradila se Slováckem. Příbram vyhrála v Jablonci a posunula se na úroveň čtrnáctého Hradce Králové. Zlín konečně zabral a porazil Bohemians 1905. Mladá Boleslav veze tři body ze hřiště brněnské Zbrojovky a zůstává o dva body před Teplicemi, které si pro změnu poradily s Karvinou. Liberec veze cenné body z Hradce Králové. Dukla Praha doma porazila Jihlavu a uniká od sestupových příček, Vysočina naopak zůstává předposlední...

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 2:0

23.04.2017 17:30

Góly: 32. Josef Šural, 37. Vjačeslav Karavajev

Hodně mizerný výkon předvedla na Letné mistrovská Viktoria, která porážkou 0:2 doslova nutí Slaviíí k titulu. Viktoriáni potřebovali v Praze zvítězit, ale s takovou by neuspěla proti nikomu. Sparta se každopádně hecla a odčinila podobně trapný výkon s Jihlavou. Vše podstatné se odehrálo už v prvním poločase, kdy Kozáčika prostřelili Šural a Karavajev.

Sparta už v derby se Slavií ukázala, že stále patří k nejlepším mužstvům v lize, ovšem pod Petrem Radou jakoby si věřila jen na zvučnější jména. Viktorii už nedokázala tři roky porazit a nyní bylo na čase to změnit..

Letenští vstoupili do zápasu dost hrůzostrašně, protože po hrubce stopera Kadlece se sám na branku řítil Krmenčík. Kdo ví, jak by se zápas vyvíjel kdyby útočník Plzně svůj nájezd proměnil. Každopádně tak jako tak, pochvalu zasloužil golman Bičík. Jestli si ale Plzeň myslela, že to dál půjde samo, šeredně se zmýlila. Sparta byla lepší a především Šural byl několikrát velice blízko vstřelené brance. V obraně Viktoriánů to hořelo, ale až ve 32.minutě Letná explodovala radostí. Lafata poslal na hlavu Šurala přesný centr a ten hlavičkou rozvlnil síť. Následně neuběhlo ani pět minut a Sparta už vedla o dvě branky. Šural vyslal přihrávkou Konatého a ten celou akci ještě vyšperkoval přesným pasem na skórujícího Vjačeslava Karavajeva. Plzni se tak behěm pěti minut celé utkání naprosto rozsypalo. A to mohlo být ještě hůře, kdyby Sparta své šance lépe proměňovala.

Ve druhém poločase mohl definitivně rozhodnout David Lafata, ale zblízka napálil jen Kozáčika. Ještě blíže třetí brance byl v 52.minutě, ale to Viktoriány zachránilo břevno.

Hosté se do většího tlaku nedostávali, jednu z mála šancí měl Kopic, jehož pohotovou ránu na přední tyči vyrazil Bičík. Jediným pozitivem Viktoriánů byl návrat Václava Pilaře, téměř po dvou letech. Někdejší reprezentant měl dobrou příležitost v závěru vstřelit kontaktní gól, jenže minul a tím naděje hostů definitivně zmizely. Sparta vyhrála 2:0 a díky tomu má Slavia titul ve svých rukou.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - 1. FK Příbram 2:4

23.04.2017 13:15

Góly: 56. Jan Rezek (vl.), 62. Martin Pospíšil (pen.) - 30. Tomáš Pilík, 50. Jan Rezek, 52. Jan Suchan, 70. Jan Rezek

Kdepak, s Příbrami je něco jinak. Doposud se středočeši na hřištích soupeřů trápili, ale čím víc se blíží konec, tím víc se dějí zajímavé věci. Příbram si do Jablonce opět přijela pro důležité existenční body a znovu je má. Přestřelku 4:2 dirigovali zkušení Jan Rezek a Tomáš Pilík, prsty měli ve všech gólech.

Jablonecký trenér Zdeněk Klucký se před zápasem nechal slyšet, že jeho tým chce za každou cenu vyhrát, aby vyvrátil množící se spekulace ohledně přenechání výsledku hostům. Jenomže se to nepovedlo, Příbram shodou okolností venku poprvé vyhrála a světe div se, zrovna v Jablonci.

Domácí sice měli první šanci zápasu, Trávník ji ale nevyužil a pak už se to na branku Hrubého jenom valilo. Vidět byl zejména Tomáš Pilík, jehož centry dělaly soupeři pořádné problémy. Příbram poprvé odemkla jabloneckou defenzívu ve 30.minutě, kdy Trégler vyslal dlouhý pas a Rezek ho nezištně nabídl nabíhajícímu Pilíkovi, který rovnou z první poslal Příbram do vedení. Jablonec se sice pokusil o odpověď, ale bez výsledku. Mehanovič zkusil nůžky, ale Hrušku tím nevystrašil a Pospíšil pro změnu pálil vedle.

První poločas byl ze strany domácích nepovedený, ale to co následovalo krátce po změně stran, to už byl vyloženě průšvíh. V 50.minutě rozehrál Pilík rohový kop a Jan Rezek z voleje zvýšil na 2:0. A to zdaleka nebylo vše. Jen o dvě minuty později znovu přesně centroval Pilík a Jan Suchan rovněž střelou z první zvýšil už na 3:0 pro hosty.

Naprosto opařený Jablonec sice vzápětí snížil, když centr Trávníka usměrnil za záda vlastního golmana Rezek, ale jinak to v domácí defenzívě dál povážlivě skřípalo. Příbram mohla znovu odskočit na rozdíl tří branek, ale místo toho přišel další kontaktní gól Jablonce. Linhart si v pokutovém území proti Pernicovi počínal nedovoleně a sudí odpískal pokutový kop. Martin Pospíšil ho nekompromisně proměnil a snížil na rozdíl jediné branky.

Ale jak už bylo řečeno, jablonecká defenzíva dnes pořádala den otevřených dveří a nejprve Trégler orazítkoval břevno a po něm zvyšoval na 4:2 tvrdou ranou Jan Rezek. To už bylo i na trenéra Zdeňka Kluckého příliš. Jablonec naprosto propadl a Příbrami opět přenechal důležité body, které tu potřebovala získat.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín 0:2

22.04.2017 17:30

Góly: 13. Miloš Kopečný, 90+3. Robert Bartolomeu

Konečně! Zlín se dočkal prvního jarního vítězství a rovnou na horké půdě Bohemians 1905. Výhra se pochopitelně nerodila lehce, ale je jasné, že si Ševci museli pořádně oddechnout. Pro Bohemku je to komplikace, protože hrozba sestupu tu i nadále existuje.

Zlín strašně moc toužil zlomit jarní prokletí a do zápasu vlétl jako uragán, ránu Kopečného Berkovec s vypětím všech sil vyrazil a pro změnu střela Hnaníčka byla zablokována defenzívou. Aktivita Ševců se ale bohatě vyplatila, ve 13.minutě vystihl rozehrávku Kopečný, následně udělal kličku brankáři a i když už se zdálo, že celou situaci zadrbal, dal gól.

Klokany inkasovaná branka probudila a ti na chvíli byli lepším týmem. Havel byl dvakrát velice blízko vstřelenému gólu, pokaždé ho ale vychytal Švenger. Neoddechl si ani Berkovec, který zase zpacifikoval Hnaníčkovu tvrdou ránu.

Ševcům se první poločas povedl, stále však ještě nebyl konec zápasu. V 56.minutě přišly velké šance domácích a golman Švenger musel vyhlásit nejvyšší pohotovost. Proti Maškovi dobře vyběhl a brankář Ševců si poradil i s následnou dorážkou. V 63.minutě orazítkoval břevno Mašek a Buchta zase čtvrthodinu před koncem hlavičkoval mimo. Zlín všechny šance Klokanů přežil a v nastavení svému soupeři uštědřil definitivní KO. Do otevřené obrany vlétl Vukadinovič a přihrávkou našel volného Roberta Bartolomeu, který pečetil výhru Zlína.

Více informací k zápasu

FK Teplice - MFK Karviná 1:0

22.04.2017 17:00

Góly: 10. Jakub Hora

Evropská liga v Teplicích? Po dnešku je toto spojení zase o něco reálnější. Skláři doma udolali jedinou brankou Jakuba Hory Karvinou a zustávají na pátém místě v těsném kontaktu s Mladou Boleslaví. Naopak Karvinští znovu nevyhráli a natáhli sérii ligových zápasů bez zisku jediného bodu už na číslo pět.

Hosté nevstoupili do zápasu vůbec dobře, ačkoliv měli jako první brankovou příležitost. Wágner se dokázal protlačit k hlavičce, ale jeho postavení nebylo úplně optimální a tak šel balón nad. Pak už útočily Teplice a první varování přišlo po nebezpečném centru, na který nedosáhl Hora. Útočník Teplic si vše vynahradil o minutu později, kdy mu na hlavu poslal krásný centr Šušnjar a Teplice vedly 1:0. Po čtvrthodině hry navíc mohl zvýšit Kučera a Laštůvka po jeho ráně předvedl výborný zákrok. Na druhé straně zase těsně nedosáhli na balón Wágner s Panákem a změna skóre se neudála ani po ráně Filla, jehož pokus Laštůvka schoval do rukavic. První poločas určitě nabídl dost brankových příležitostí, ale skóre se měnilo jen jednou.

Karviná se každopádně nevzdávala a také ve druhém poločase mohla několikrát udeřit. Panák ve velké příležitosti přestřelil a vzápětí na druhé straně netrefil branku Červenka. V 71.minutě mohl pojistit výsledek Vaněček, ale zahazování šancí dál pokračovalo. A především to Karvinské. Deset minut před koncem podtrhli zmar Hošek s Weberem a bylo jasné, že kdyby se hrálo doteď, branka by stejně nepadla.

Teplice jednogólový náskok udrželi a stále jsou v těsném kontaktu s Mladou Boleslaví a tudíž i s Evropskou ligou.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slovan Liberec 0:1

22.04.2017 17:00

Góly: 45+2. Milan Kerbr (pen.)

Slovan Liberec dokázal zvítězit i v Hradci a stoupá tabulkou. O vítězství rozhodl jedinou brankou z pokutového kopu Milan Kerbr. Votroci prodloužili černou sérii bez vítězství na domácím hřišti a nadále zůstávají v bezprostředním sestupovém ohrožení, k dobru mají pouze jeden bod.

Důležitost utkání byla zejména na domácí straně poměrně znát, takže kdo očekával, že Votroci na Liberec vlétnou, musel být zklamán. Opatrný začátek zápasu přinášel jen náznaky šancí. Až po čtvrthodině hry vypálil Malinský, ale golman Dúbravka s jeho pokusem neměl problémy. Mnohem více starostí měl na druhé straně Ottmar, když po centru Vůcha téměř knokautoval nešťastníka Kúdelu. Rozhodující moment nejen prvního poločasu přišel až v jeho závěru. Milan Baroš se prodral do šestnáctky a byl přidržen Hůlkou, načež sudí Příhoda odpískal pokutový kop. Kontroverze momentu spočívala v tom, že ještě něž byl Baroš faulován, pomohl si při zpracování rukou. Každopádně Hůlka určitě fauloval a měl si počínat lépe. Milan Kerbr nabídnutou šancí nepohrdl a Liberec vedl v Hradci 1:0.

Krátce po změně stran měl Liberec obrovskou šanci jít do vedení. Egon Vůch ale v tutové pozici trestuhodně netrefil branku! Penaltu chtěli i Votroci, sudí Příhoda však pád Milana Černého neodpískal. Místo toho přišel po hodině hry karetní "mariáš". Nejprve Malinský naprosto nesportovně kopl protihráče Ševčíka do nohy a po zásluze se pakoval ze hřiště, ale Ševčíkovi to zřejmě bylo líto, takže po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch i on.

Hradec se s postupem času tlačil více dopředu a Liberec vyčkával na brejky, nicméně žádný závěrečný nápor se nekonal. Hradec doma opět nevyhrál, ba co více, prohrál a je nadále bod od sestupu. Naopak Liberec po další výhře šplhá tabulkou.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav 2:3

22.04.2017 17:00

Góly: 16. Jakub Přichystal, 64. Pavel Zavadil - 29. Golgol Mebrahtu, 60. Golgol Mebrahtu (pen.), 65. Golgol Mebrahtu

Australský útočník ve službách Mladé Boleslavi Golgol Mebrahtu by se měl po dnešku přejmenovat na "Golgolgol" Mebrahtu. Hattrickem do sítě Brna rozhodl o třech bodech pro Mladou Boleslav. Zbrojovka tak nenavázala na vítězství proti Jablonci a doma ztratila všechny body.

V Brně byla k vidění parádní přestřelka a spousta šancí. Už první poločas nabídl divákům několik zajímavých příležitostí a to na obou stranách. Hosté začali aktivněji a nepříjemný Přikrylův centr musel boxovat Melichárek. Na druhé straně hřiště to zase zkusil Buchta a Vejmola zasahovat nemusel. Zbrojovka počáteční aktivitu hostů otupila a sama se po čtvrthodině hry ujala vedení. Ashiru z prava zatáhl balón do šestnáctky, kde jej stříleným centrem poslal před Vejmolu, Tašči ho sice minul, ale Jakub Přichystal na zadní tyč neměl problém trefit odkrytou branku!

Vstřelená branka znamenala pro Mladou Boleslav impulz k ještě větší aktivitě, ale Jánoš, popřípadě Stronati své šance neproměnili. Tak jako tak se Mladá Boleslav dočkala ve 29.minutě. Stronati poslal do šestnáctky přízemní centr, ten nadělal obraně Zbrojovky velkou neplechu a skončil na tyči a Golgol Mebrahtu dorážkou srovnal na 1:1. A vzápětí se mohlo skóre měnit na obou stranách. Zavadilův centr Vejmola vyrazil a hlavička Taščiho mířila nad a přesnost v zakončení chyběla i Fleišmanovi. Další hlavičku jen těsně vedle si připsal před koncem prvního poločasu Přichystal.

A oba týmy se přetahovaly v ofenzivním snažení a v počtu vstřelených branek i po změně stran. Přesně po hodině hry si ve vlastním vápně nedovoleně počínal Jablonský a po faulu na Mareše sudí nařídil pokutový kop. Golgol Mebrahtu ho s přehledem proměnil a Mladá Boleslav vedla 2:1. Ale to trvalo jen tři minuty, protože si míč k volnému přímému kopu postavil Pavel Zavadil a parádní ranou opět srovnal stav. Ovšem také výsledek 2:2 měl jepičí život. Nečas vrátil přetažený balón do míst, kde operoval Golgol Mebrahtu a australský fotbalista dokonal hattrick. Zároveň tím ukončil "divočinu" na hřišti, protože tempo hry pak poněkud upadlo.

Brno v závěrečné desetiminutovce sahalo po vyrovnání, Přichystal hlavičkoval těsně vedle a další Zavadilův přímák musel z branky odhlavičkovávat Magera. Zbrojovka měla v zápase dost šancí, ale Boleslav ji zkrátka přestřílela.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slavia Praha 0:2

21.04.2017 20:15

Góly: 30. Milan Škoda, 83. Simon Deli

Slavia těžké utkání v Uherském Hradišti zvládla a po vítězství 2:0 se může těšit na očekávaný souboj Sparty s Plzní. Slovácko určitě nehrálo špatně, své šance ale neproměnilo a naopak Slavia má Milana Škodu, na jehož branku navázal ještě další klíčový faktor stoper Simon Deli.

Slavia si byla moc dobře vědoma důležitosti utkání a na Slovácku začala aktivně. Daněk musel poprvé zasahovat proti Hušbauerovi. Slovácko určitě jenom nebránilo a svému soupeři ukázalo, že umí i směrem do ofenzivy. Navrátil z dobré pozice minul branku a brankou neskončil ani pokus Daníčka, který Pavlenka jenom vyrazil a dorážející Havlík stál v ofsajdu. Toho Slovácko muselo litovat, protože zakrátko poslal do vápna přesný balón Mingazov a Milan Škoda překonal Daňka. Slavia získala jistotu a poločas bez problémů dohrála na polovině soupeře.

Svěřenci Stanislava Levého neskládali zbraně a hodlali vyrovnat. Michalíkově tvrdě ráně nechybělo mnoho, skvělý zákrok však předvedl Pavlenka. Slavia zase chtěla utkání co nejdříve rozhodnout druhou brankou, ale ani jí se to nedařilo. Mingazov přestřelil branku a Škoda hlavou prověřil pozorného Daňka. Slovácko se snažilo oživit hru střídáním, ale marně. V 84. minutě si nepočínalo dobře při bránění rohového kopu a Slavia to potrestala. Daněk vyboxoval balón pouze k nohám Simona Deliho a ten mu ho parádní ranou do šibenice vrátil. A bylo hotovo.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Vysočina Jihlava 4:1

21.04.2017 18:00

Góly: 17. Ondřej Kušnír, 19. Branislav Milošević, 29. Jan Holenda, 54. Branislav Milošević - 6. Petr Hronek

Dukla sice jako první inkasovala, ale pak se prosadila čtyřikrát v řadě a bez problémů zvítězila. Hrdinou zápasu byl Branislav Miloševič, který dvě branky vstřelil a jednu připravil pro Kušníra. Dalším střelcem domácích byl útočník Holenda.

Vysočina si v minulém kole vyšlápla na Spartu a také proti Dukle si věřila a vůbec nezačala špatně. Už po šesti minutách poslal do vápna střílenou přihrávku Ikaunieks a Petr Hronek překonal brankáře Radu. Radost hostů ale neměla dlouhého trvání, Miloševič ve vápně přihrál Kušnírovi a ten v pádu srovnal výsledek. Následně neuběhly ani dvě minuty a Dukla strhla vedení na svojí stranu. Podaného centr na zadní tyči procedil mezi nohy brankáře Hanuše Branislav Miloševič. Od této chvíle domácí jasně kontrolovali hru.

Tradičně více jak poloprázdná Juliska viděla v prvním poločase ještě jeden gól. Olayinka se zbavil Hronka, aby následně našel na zadní tyči Holendu, který zvýšil na 3:1. Vysočina o chvíli později orazítkovala tyčku, jmenovitě Rosa, a další pohromě zabránil obránce Štětina. Jihlavě se kontaktní gól vstřelit nepodařilo a Dukla ve druhém poločase definitivně rozhodla.

V 54. minutě předvedl fotbalovou lahůdku Branislav Miloševič. Svůj postup na Hanuše vyřešil "Poborského" dloubáčkem a Dukla už vedla 4:1. Brankář Hanuš se navíc zranil, takže zápas za Vysočinu dochytával náhradní gólman Rakovan. Na průběh utkání to už ale nemělo žádný vliv. Dukla zápas v pohodě dohrála a získává tři body. Jihlava se tak ani po tomto kole ze sestupového pásma nedostane.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha25177153:1758
2.Viktoria Plzeň25175337:1656
3.Sparta Praha25137539:2146
4.FK Mladá Boleslav25119538:2642
5.FK Teplice25117733:2240
6.Fastav Zlín25108731:2738
7.FK Jablonec2588937:3432
8.Dukla Praha25861132:3030
9.Slovan Liberec25781021:2529
10.1. FC Slovácko25611824:3129
11.MFK Karviná25851233:4129
12.Zbrojovka Brno25414727:3526
13.Bohemians Praha 190525671218:3025
14.FC Hradec Králové25631622:4121
15.1. FK Příbram25631624:5021
16.Vysočina Jihlava25481318:4120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (642)

Přidat komentář
ZB 07

Směšnej výkon od Jihlavy, příští kolo si k nim musíme jet pro 3 body.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

0:0

Reagovat
Wat

Už na vás čekáme.

Reagovat
ZB 07

Zase u vás nám to moc nejde, snad se na nás nehecnete jak na Spartu

Reagovat
Wat

A co čekáš? Však Jihlava doma je diametrálně odlišná podobným výbuchům venku. Na domácím hřišti se můžeme rovnat s kýmkoliv v lize, prostě výjezdy nám nejdou od první ligové sezóny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muze byt v zakladu proti Zbrojovce Rambo? Ne jako ze by nemohl hrat proti Brnu, ale jestli hraje zaklad? ?? On je vlastne vas odchovanec...Sice je to syn brnenske legendy, ale bydleli myslim nekde smerem k Vysocine jak spis k Brnu A od nas sme ho k vam furt pak pujcovali, kdyz jste byli jeste v druhe???

Reagovat
Wat

Základ letos hrával skoro pořád až na poslední dva zápasy, kdy zaslouženě vypadl ze sestavy. U něj je největší problém v tom, že není moc typ na náš fotbal. My hrajeme více času bez míče, takže potřebujeme někoho, kdo vydrží soustavné napadání + pokud balón získá, podržet ho, případně ještě rozehrát a rozvinout akci.

Rambovi se po tom presování hodně plete balón, což přičítám únavě a slabé fyzičce, no. Proto poslední dva zápasy hrál Ikaunieks s Dvořákem, u nichž je tahle schopnost na docela jiné úrovni. Blbý je, že on nemůže chodit jako žolík, protože nestíhá zachytávat tempo zápasu.

Takže si myslím, že proti Zbrojovce může naskočit od úvodních minut, aby se po dvou zápasech zase něco změnilo. Ale rozhodně bych ho tam nenechával celou dobu. Být to na mně, tak:

Hanuš - Tlustý, Krejčí, Štěpánek, Urdinov - Zoubele, Hronek - Fulnek, Dvořák, Ikaunieks - Rabušic. (ten střed je děsně slabej bez Urblíka, Šuleka... )

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

no me prave prekvapilo, zes tu dve kola zpatky prave zacal davat sestavy bez nej a zranenej nebyl. Tak sem se zeptal jen z cire zvedavosti, protoze ho mam rad, je to dobrej hrac a vubec ho nemam za to, co se tu o nem tvrdi, ze je drevak a tak To jestli nepresuje nevim, ja ho mel rad prave kvuli pracovitosti + jak do toho zakomponoval i urcitou herni inteligenci a drevenej taky uplne nebyl. Ale tenhle dojem sem mel z dob jeste pred odchodem do te Italie, v Liberci byl jednu a pul sezony nejlepsi hrac. v Jihlave sem prave cekal dobry podhoubi pro nej, fotbal nehraje Jihlava skaredej, on podrzet balon umi, chodil si tvorit kolikrat hru a rozjizdet akce sam az k pulce z pozice hrota. A je zas o neco zkusenejsi...Mel sem ho za dobrou posilu, tak sem se asi ptal v blbym obdobi

Reagovat
Wat

Jo, důvod byl jednoduchej - v útoku se očividně trápil, nedával branky, pořádně nedokázal rozehrát. Já jsem si od jeho příchodu sliboval minimálně zalepení té pozice útočníka, kde by jinak musel nastupovat mladej Klíma (ne, že bych byl proti), ale jemu by se měla dávat šance, pokud by se hrál klidnej střed tabulky.

Bohužel očekávání širší veřejnosti byla podle mě o mnoho větší, mysleli si, že najednou došel další Muris a Tecl, kteří se vyhoupli na hrotu mezi špičku ligy ve svých dobách. Jenže jak bylo zřejmě už z počátečních rozhovorů, on se v Itálii neskutečně zakopal, neměl zápasovou praxi, a to je na těhle typech hráčů děsně znát. Rambo prostě musí hrát, ale zároveň musí být využívaný ve stylu, který mu sedí.

Presovat umí, o tom žádná, ale bohužel ta nástavba už poté není adekvátní. Ze začátku působení to ještě šlo, kombinace mu nedělala žádný problém, ale postupem času mi přijde, že těch sil má míň a míň. Očividně tu fyzičku ještě nemá z působení v Itálii zmáknutou tak, že by vydržel 90 minut hrát fotbal potřebný pro Jihlavu (tak jako Muris před ním).

Ale rozhodně ho nezavrhuju, pořád je to odchovanec, co toho má spoustu za sebou. Borec zkušenej jako málokdo ze sestavy a týmu jeho přítomnost prostě musí prospět. I jemu tak trochu dávám za vinu, že se rozehrál Dvořák. Prostě si myslím, že pokud náhodou zůstaneme prvoligoví, tak v další sezóně se ještě najde. Anebo případně pomůže s rozvojem právě Klímovi, který už by mohl něco předvést.

Reagovat
monty25

Vypadá to, že od příští sezony bude Jihlava hlavně hokejové město...

Reagovat
smazaný uživatel

No to byla vždycky i když jsme ted pár let byli v 1.lize (myšleno ted fotbal)....

Reagovat
Wat

No, poslední dva roky probíhá přerod zpátky na hokej. Začalo to loňskou hokejovou jízdou, kterou zastavila až baráž a pokračovalo letos tím dnešním úspěchem. V tomhle období právě znatelně ubývalo fanoušků na fotbale. A pokud se letos teda spadne, tak doufám, že stáhneme i podělanou Příbram + hokej zachrání Pardubice. Tenhle scénář výměny by mi vůbec nevadil, cokoliv ostatního by mě štvalo.

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jedna Jihlava asi spadne, druhá ted postoupila do extraligy...Zřejmě si prohodí pozice

Reagovat
smazaný uživatel

ooooondra kusnir

Reagovat
paver

Ikaunieks by se mi líbil v Liberci

Reagovat
Posledni Kovboj

Mne taky. Akorat ne Ikaunieks, ale Lada Firchova. A ne v Liberci, ale u me doma. A ne ve fotbale, ale na vsech ctyrech. Kazdopadne souhlas

Reagovat
paver

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Stamby

Reagovat
ZB 07

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

to je nějaký spor o nábytek? Ikaunieks je z IKEA a Lada Firchova je nějaký designový stůl?

Reagovat
Uwe háže buly

Lada se honí kolem stolu.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Uwe háže buly

Konečně někdo se vkusem. Doufam že nejedeš NOLada verzi?

Reagovat
Posledni Kovboj

nikdy. to je jako vystrihnout tu cernovlasku s obrima kozama co sedi vedle matrixe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
ronaldik

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát místo Lady Firchový, kterou neznám, Helenku Fibingerovou.

Reagovat
Znalec

ta mě jednou hodila na Zbraslav

Reagovat
smazaný uživatel

Pan je znalec.

Reagovat
Manik...

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Střídání stráží v Jihlavě? Hokej nahoru, fotbal dolů.

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda no. Slavie hrála fakt příšerně. Ale je pro ně dobrý, že zvládnou vyhrát i takový zápasy a podstatný jsou body, na zbytek se vyser.

Reagovat
KingMaster13

takzvaně na Plzeň

Reagovat
Liquid

Reagovat
mistr129

Škoda: Nám to moc neštimulovalo

Reagovat
Mass

Škoďák neni zrovna moc řečník, ale je to hecíř do kabiny. Na rozhovory spíš Bílek nebo Hušbauer.

Reagovat
Blasphemer

35% držení míče proti Slovácku. Už se nemůžu dočkat, až si zase přečtu pohádku o nejlepším fotbale v lize.

Reagovat
Liquid

však jsme si to dnes dali "na Plzničku" ale chtělo to pošetřit síly na pohár

Reagovat
Spalovač šancí

Však jo, Slovácko hrálo dobře od 25 metrů u své branky k 25 metrům u branky Slavie. Nicméně v rozhodující polovině hřiště byla Slavia při řešení herních situací dominantní a výrazně fotbalovější.

...

Každopádně taková hitovka jako např. proti Příbrami nebo Plzni to opravdu nebyla, to souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani proti Plzni. Tam to byl spíše boj podle me. Jako vážně pěkný fotbal jste hráli proti Příbrami a Jihlavě, což je málo. Ale nutno uznat že z té první trojice hrajete furt nejlépe..

Reagovat
Spalovač šancí

Proti Plzni to v první půli byla hrůza. Ale druhý poločas byl i fotbalově dobrý. Je nutné si uvědomit, že Plzeň má kvalitní hráče a hlavně velmi dobře organizovanou defenzívu, zejména vykrývání prostorů. Nešlo tedy očekávat, že by to mohl být ťukes až do brány.

...

Jinak herně podle mě byly nejlepší zápasy na jaře proti Teplicím, Karviné a Liberci.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec asi jo, ale Karviná? Tam dopředu asi jo, ale dozadu vás Karviná taky potrápila a nemusela prohrát. Teplice jsem neviděl, tak nemůžu soudit.

Reagovat
Spalovač šancí

Pokud se bavíme o pěkném (vizuálně) fotbalu, tak se to nemusí rozporovat s tím, že i soupeře hraje dobře. Ba naopak

Reagovat
Blasphemer

První poločas vás Plzeň vymazala. V druhým poločase už jste ale hráli dobře, to uznávám. Ale celkově byl ten zápas strašný a nekoukatelný z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

SKS nejlepší fotbal v lize

Reagovat
Blasphemer

S Příbramí a Hradcem pecička, ale to je tak všechno.

Reagovat
Mass

Juventus proti Barce měl něco kolem 39%, co to dokazuje? Plzeň má vždycky víc a nakonec vyhraje nějakym ušmudlanym gólem nebo penaltičkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

My jsme vlastně jediný v lize, komu se pískají penalty.

Reagovat
Kang & Kodos

http://bit.ly/2p6NJxX

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Coutinho10

hodne tezkej zapas dneska, coz se dalo cekat...tyhle Slovacka, Karviny apod. se u mej vyhecovat, takze nastesti se podarilo je potrestat po dobry prihravce Ruslana na Škodaka a pak jsme to dobre kontrolovali a do niceho vaznyho je nastesti nepustili a pak ke konci to pojistili

Reagovat
smazaný uživatel

Pane bože Simon - kdyby tam nebyla síť tak mičuda letí ještě teď směr Uhry. Jinak pro mě osobně překvapení sudí Královec, který se dnes nezmohl na jediný exces, že by se lepšil i on?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem asi koukal na jinej zápas..

Reagovat
db18

Jenom Konečný koukal na jiný zápas...

Reagovat
Kang & Kodos

Tomu říkám převlíknout dres

Reagovat
db18

Aspiruje na jarní trofej zlatého Koháka.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kurva brečení od Konečnýho, k nezaplacení

Reagovat
Liquid

Hušbauer, Mingazov, Deli Šilhavý dnes Ngadeua měl stáhnout, a dát tam Bílka, ale to by Bílek musel být aspoň na lavičce a za to ten palec dolů, stejně jako za Tecla, čuchnout měl dát Alvirovi

Reagovat
Kuchta

Bílek byl nemocnej

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek byl nemocný, tak nebyl ani v nominaci na zápas.

Reagovat
djwenca

je pravda, že prostě Tecla tam musí dá aspoň na chvíli každej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufal, že tam půjde Alvir aspoň na pět minut. Nakonec tam dal Tecla...bůh ví, co ho k tomu vedlo. :-) Jinak díky bohu, že to takhle dopadlo. Trenéři i hráči tvrdí, že to nebylo ono, ale mě přijde, že Slavia tam měla takový záměr hrát jen na protiútoky a celkově jí to vyšlo.

Reagovat
Uwe háže buly

Hlavně, že se mi tu tolik lidí smálo, když sem na podzim psal, že bych bral výměnu Konaté <-> Mingazov

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, no - utrpěli jsme vítězství. Já jen doufám, že to, co vidíme všichni, vidí i Šilhavý, ta hra není vyloženě katastrofa, ale proč ji nezlepšit. Samo to donekonečna nepůjde. Taky mi přišlo, že hráči neměli ten hlad po výhře jako dřív, že to bylo moc profesorský.

Reagovat
dondinho

Nevím že by dřív vyhrávali... Vyhrávají posledních několik úplňků.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hlad po výhře už je vidět cca 20 zápasů, mimo posledního derby. Myslím, že tenhle časový horizont se dá popsat slovem "dřív". Ovšem chápu, že sparťan si pod slovem "dřív" představí spíše dobu, kdy hrála Sparta LM - a to bylo opravdu už hodně dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celoligovej prumer 6 golu za kolo takhle bohabojne vystrilet hned v prvnich dvou macech Zaplatpanbu za SPA-PLZ, to budou hody a krasnej fotbal.

#fdf #

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

zapomněl jsi nám něco říct

Reagovat
Kang & Kodos

Kdo by to byl řekl, že Neugersdorf a Seifhennersdorf budou mít v arabštině stejnej název...

Demente

Reagovat
Kepy_FCB

Cmoudum to chvíli potrvá než vymyslí názvy každé dediny ty hopersky pako vylizany

Reagovat
smazaný uživatel

Obojí se teda jmenujou "Německo"?

Reagovat
Posledni Kovboj

to ses fakt takovej idiot?

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
frankiefcb

jako vždy mimo že

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ty si pičus

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Hyrax

Reagovat
raduinho

ty si hrozný pičus

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz se podvol ty vole.. musis to prijmout jako fakt, proste ted budou vladnout

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už je asi 2 roky starý.. Nakonec se myslím zjistilo, že to tam vylepilo nějaký český nacionalistický hnutí.

Reagovat
frankiefcb

no tak mu to je jedno, halvně, ež si může zanadávat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jojo, :D to je náhodou v tomhle městečku: http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Soubor:Romburk-cedule.png, který se původně jmenuje Rumburk, ve kterym jsem náhodou vyrost a o kterym náhodou dobře vim, že ani jeden z těch fejků tam víc jak pár tejdnů nevydržel.

a čirou náhodou malá část Německa tam, co ukazujou tyhle dvě šipky, má skutečně cedule s názvy měst dvojjazyčně a tim druhym jazykem je lužická srbština. ale o žádný invazi balkánskejch teroristů jsem od idiotů íkvé tykve ještě nic nečetl..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
soukup

Reagovat
Venny

Reagovat
Posledni Kovboj

to je to mesto, ktery plodi maniaky

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty dvojjazycne cedule jsou tam jako memento, jak se k tobe nemci zachovaj, kdyz mas tu smulu, ze jsi slabsi. Ackoli dneska se tak nechovaji a porusuji tak nekolikasetlete tradice

Reagovat
oli9

Na Slovácku včera super fotbal.... Slovácko se snažilo hrát fotbal akorát ta finální fáze..Jinak Machalík zahrál hodně slušně ...ty jeho souboje s Ngadeu byly nejlepší o 2 halvy menší o 15 kg lehčí ale pral se s tím dobře...

Jinak Škoda je fakt frajer, dopředu, dozadu včera jsem sledoval jak se ihned po ztrátš vrací a kolik balonů vybojuje..to samé bránění rohů...snad 2,3 hlavy po sobě měl on

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná válec. Škoda, že tuto formu mají až teď, ten postup do 2.ligy by jim slušel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strasna zbytecnost z tve strany tenhle pristup

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Shevchenko

To fakt tak strašně moc nesnášíš všechny kluby v kraji kromě Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnasim MFK, duvody jsem tu uz psal. To, ze nekterym je jedno, co se diky nim, resp.lidem z vedeni nejen klubu deje (delo) v Baniku a virtualne jim lizou prdel, to uz je jejich vec.

Ale ja jim za to vsechno preju co nejrychlejsi pad na dno.

Reagovat
smazaný uživatel

Neotírej se o lepší týmy. FNL sekce je někde jinde.

Reagovat
Figi

Snad se Opava jeste zvedne a ligu udela, protoze to co Banik ted predvadi je tragikomedie. Druhou Jihlavu v lize nepotrebujeme. Pristi sezonu to nejlepsi z Baniku do MFK.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý je, že se nikde nerozebírá faulypo kterém měla být udělena druhá žlutá karta. Ngadeu udělal faul, který byl 3 x horší než to co udělal Řezník v zápase se Slavií a Řezník vyloučen byl, Ngadeu nebyl (a to mohl dostat rovnou červenou za ten první zákrok). Udělat tohle Plzeňák už by tu kvičelo mraky lidí jak jsou rozhodčí podmáznutý. Když ta Viktorka má v rozhodčí v kapse, proč vyloučil Řeznák a Ngadeua ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nastavil docela tvrdej metr pro oba. Ano, Ngadeu tam zahrál jako hňup. Ano - mohl, ale nemusel dostat červenou, rozhodčí si to podle mě obhájí. Ale rozhodně si nemyslím, že by sudí někoho poškodil, pískal to přibližně stejně na obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Já netvrdím, že někoho poškodil, ani že by byli rozhodčí ovliněni, ta doba už dávno skončila. Mluvím o, slušně řečeno, různým mediálním přístupu k různým týmům (manipulace).

Kdyby lidi viděli zápas Plzně s Teplicema, kde rozhodčí prasil na obě strany a nechával hodně ostrý zákroky a ruce celej zápas (a občas něco zničehonic písknul a dal i žlutou) tak by konstatovali, že to pískal přibližně stejně na obě strany. Místo toho byl zase hon na čarodějnice (Viktorku). Takže asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Mno - já to viděl asi z 60% a tenhle zápas bych bejt tebou vůbec nevytahoval.... Asi jako kdybych já se oháněl Mingazovem... Plzeň má holt tu smůlu, že to přepískla, takže se každej vrtá i v tom, co by jindy nestálo za řeč. Ono se dá žrát z koryta, ale když se u toho moc mlaská, tak to ostatní naštve a začnou se hrabat v každým soustu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano máš pravdu, přepískla to, že dokáže bejt dlouhodbě lepší než pražský S. A to se v pražských mediích neodpouští a je jasný, že fanoušci obou S v čemkoliv vidí konspirace. Ale např. Slavie je tým, v jejíž prospěch se rozhodčí upískává pravidelně (a nemam nymsli jen tuhle sezónu) a nikde takovej humbuk jako když se tak stane po x tym zápase pro Plzeň... A i přesto nevěřim, že to rozholdčí dělajíá schválně (snad jen to, že se kvůli humbuku bojí cokoliv Plzni písknout).

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš legraci, ne? Slavii se připískává pravidelně? Poslední připískávání, o kterým mělo smysl říct, že je pravidelný, tak bylo někdy v roce 2010. Víš, jak dlouho jsme třeba nekopali penti? Letos máme prakticky dvě aféry - Jihlava a Mingazov. Nemluvím o tom, že třeba na podzim jsme hráli plichtu v Jablonci, kde jsme měli kopat pentli a sudí ji nepísknul, něco podobného pak bylo asi i s Bohemkou. Nikdo to neřešil, nebylo proč. Mingazov bylo něco, co tady fungovalo leta u všech týmů a nikdo to neřešil. Až teď se hledaly záběry tak dlouho, až se našly, nejspíš protože to bylo v derby. Ale furt to není pravidelný připískávání a aféra ve dvou zápasech ze tří, jako u Plzně. Přijdeš mi ubohej...

Reagovat
smazaný uživatel

Aféry jsou proto, že se o tom píše. Nebudu to hledat, ale i v loňský sezóně jsem několikrát kroutil hlavou co pro Slavii rozhodčí písknul a nikde o tom ani článek.

Ubohej je každej kdo si přečte články pražských mediálních m.dek a dělá z toho závěry.

Jenom pro porovnání jak média manipulujou s veřejnym míněním – ruka Petržely loni se Zlínem a dnešní ruka (ještě rukovatější) Baroše před vstřelením gólů.

Tohle se psalo po ruce Petržely:

Zlín - Plzeň 1:2, lídrovi pomohla Petrželova ruka

Plzeň zvládla drama, Zlín popravila ruka Petržely

Zlín proti Plzni? To je záruka chyb sudích! Ševci byli poškozeni...

Skandální gól Plzně ve Zlíně! Petrželovi prošlo zpracování rukou

Řezník Paták přehlédl evidentní ruku Petržely, a pomohl tak Plzni k

Šéf sudích: Gól Plzně nebyl regulérní, rozhodčí Paták ...

A co se napíše o Barošově ruce... nic.

Jenom upozorňuju, že podobný titulky byly už během toho zápasu.

Jestli ti tohle přijde v pořádku, jsi jen zaslepenej fanoušek a buď rád, že tvůj tým mají mediální m.dky rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano - můj tým mají medální m*dky rádi už asi sedm let. Kde jinde se tak hezky povozit na skandálech s financováním a vlastnictvím, než ve Slavii. O Znojmu nemluvím, tam se propíral akorát stadion a od tý doby, co je hotovej, tak po Znojmu mediální m*dky neštěknou.

A co se týče pískání - ano, občas se sudí připískne pro Slavii. Taky se občas připískne pro Zlín, pro Liberec, pro České Budějovice - prostě pro kohokoliv, jsou to jen lidi, rozhodují rychle a rozhodují na základě toho, co vidí na jeden pohled. Tohle vědí i ty mediální m*dky. Takže nějaké upísknutí v rámci běžné chyby je samozřejmě nezajímá (pokud zrovna nejde o derby nebo v tom není něco jiného, co by tomu dalo šťávu). Ty jsi kroutil párkrát hlavou nad Slavií. Jsem rád, že tak pravidelně koukáš na zápasy Slavie. Já kroutil hlavou nad Plzní leta, nejen několikrát, ale prakticky v každém zápase, dokonce ještě za Vrby, kdy jsem měl Plzeň docela rád, tak jsem se u jijích zápasů modlil, ať tam ti chlapi neblbnou a hrají bez simulací, ať rozhodčí neblbne a spíš je nechá hrát, vždyť Plzeň tenkrát byla válec a dala by to i bez penalt a podobnejch nesmyslů. Bohužel nestalo se, potažmo stalo se to, čeho jsem se bál. Skončilo to tak, že jsem Plzeň přestal bránit, to bylo jednoduše neubránitelné. Plzeň tomu dala tu mediální šťávu vlastním přičiněním, tak dlouho to hráči Plzně zkoušeli, až stálo mediálním m*dkám za to se v tom hrabat. A pokud se v tom hrabeš ty, tak je mi líto, hrabeš se ve vlastních sračkách (a proto jsem napsal, že mi přijdeš ubohej) - a nic na tom nemění fakt, že mediální m*dky tu neuvěřitelnou hromadu sraček nafotí a okomentují, je to jejich byznys. Že to manipuluje veřejným míněním - jak co a jak u koho. Veřejné mínění dědy Proška z Veltrubic to asi ovlivní, na druhou stranu děda Prošek nikdy na fotbale nebyl, nikdy na něj nepůjde a za dva dny na všechno zapomene. Taky to může ovlivnit pár pitomců, kteří na ten fotbal chodí a tu fotbalovou scénu nějak doplňují - je otázkou, jak moc ti záleží na pitomcích. Lidi, kteří v sobě mají ždibec mozku a špetku objektivity, si udělají obrázek sami a určitě ne jen z toho, co jim cpou mediální m*dky. Tímto považuji tuto debatu za uzavřenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když rozhodčí nedal žlutou ani za faul Reinberka na Sýkoru a za Navrátilovo kopnutí do Frydrycha, tak neudělení 2. žluté pro MNN je ok.

Reagovat
PlackaSKS

tady je zbytečný vůbec reagovat...

Reagovat
Didier Drogba

Škoda, nebýt rozhodčí piča a naši hráči banda žaludů, tak mohla být jubilejní 15. remíza. Tak snad v Jihlavě to už klapne.

Reagovat
FCSL

3b 9. místo

Reagovat
Pyroman

Já snad normálně začínám přát Příbrami záchranu, když vidím, co předvádí Hradec s Jihlavou.

Reagovat
HorajzmAmmann

ani náhodou

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

na toho zbylýho dojde o rok, dejme tomu trpělivost. Příbram je přednější, taková sváteční příležitost se nemusí opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram to jeste nejak udela snad, prijit vo Starku by byla skoda

Reagovat
monty25

Fotka (než to zase změní, teď je tam Kuba Hora)

Sice to mohlo být ještě lepší, kdyby Boleslav ztratila v Brně, ale i tak pro Teplice další důležitý krok směrem do Evropy. Tuhle jsem koukal na jarní tabulku a Teplice byly 3. za Slavií a Plzní (po dnešku jsou druhé o bod před Plzní). Takhle dobré jaro v Teplicích fakt nebývalo zvykem, většinou se to na podzim slibně rozehrálo a pak se to na jaře podělalo. Taky se na jaře často nezvládaly klíčové zápasy. Šmejkal asi něco dělá líp než jeho předchůdci...

Letos to prostě musí vyjít...

https://pbs.twimg.com/media/Coi03-VUAAUYCNb.jpg

Reagovat
Kang & Kodos

Idioti. Hašek kvůli nim bude muset dělat novou tabulku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Po výhře Liberce a ruce Baroše očekávám něco podobného:

Zlín - Plzeň 1:2, lídrovi pomohla Petrželova ruka

Plzeň zvládla drama, Zlín popravila ruka Petržely

Zlín proti Plzni? To je záruka chyb sudích! Ševci byli poškozeni...

Skandální gól Plzně ve Zlíně! Petrželovi prošlo zpracování rukou

Řezník Paták přehlédl evidentní ruku Petržely, a pomohl tak Plzni k

Šéf sudích: Gól Plzně nebyl regulérní, rozhodčí Paták ...

To jsem zvědavej, ale počítám, že nic takovýho nebude protože pražský mediální m.dky...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajajaj, ta krize sparTy je do nebe volající, už jí chytají Bolehlav, Gottwaldov i Teplice.. Asi jim budu lehce fandit proti Plzni, co by sparta bez svého oblíbeného Balcan cupu počala??

Reagovat
Kang & Kodos

6/10

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za číslo, pane kolego ? :)

Reagovat
Kang & Kodos

To vlevo je šestka a to vpravo desítka.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ptám se na význam, hlavo. Nejsi ty sparŤan ??

Reagovat
smazaný uživatel

1/10

Reagovat
smazaný uživatel

A divíš se? Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, jen ti to vrátil. A přestože Kanga zrovna nezbožňuju, tak tady musím uznat že zabodoval.

Reagovat
smazaný uživatel

A můžeš mi vysvětlit, co znamená šest lomeno deset teda?? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnocení. 10/10 je nejvíc. Ale co přesně se hodnotí - to nevím, já jsem tady jen asi 12 let...

Reagovat
smazaný uživatel

Já 2 dny :) Dík

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně tě setřel - a to je REALITA.

Reagovat
smazaný uživatel

JIHLAVA

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně jsi nevěděl co říct, a tak jsi vypotil tenhle výblitek hodný mentála či předškolního dítěte. Gratuluji !!! Nejsi ty slávista ??

Reagovat
smazaný uživatel

Mentál je ten, kdo nedokáže odpovědět na jednoduchou otázku. Čili co znamená to hodnocení 6/10, resp. čeho je to hodnocení. Jsem tu 2 dny a už mě sereš...

Reagovat
smazaný uživatel

* Jsi tu dva dny a už nás všechny sereš.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel máš pravdu... Boreček je mistr světa. Hnůj kydá rovnou rozmetadlem, myslí si, kdovíjak není úžasnej, a když schytá stěr, tak píše cosi o mentálech. Já tyhle Oblomovy nesnáším....

Reagovat
smazaný uživatel

První tu o mentálech psal sralŤan 1893, tak pomlč.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nebavil o tom, kdo to použil první, já se bavil o tom, jak jsi to použil ty - i když chápu, že tobě to nemuselo dojít... Proboha, co komu Slavia udělala, že zrovna TOHLE se k ní musí hlásit?

Reagovat
smazaný uživatel

Nestěžuj si. Taky jste mohli mít vrabejku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to si nevyberes. My zase máme borce, co věří tomu, že arabaci přepisují názvy německých měst stejným arabským napisem

Reagovat
smazaný uživatel

Mentál je spíš ten, kdo si myslí, že může komukoli říkat kolego a že ten "kolega" je povinen odpovídat na nějakou otázku jinak, než jak si mentál svým chováním vysloužil...

Reagovat
smazaný uživatel

Správně, ty nejsi můj kolega, to se omlouvám, se mnou jsi husy nepásl.

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí jsi toho kolegu nesměřoval na mě (což by mě asi urazilo), oslovil jsi sparťana. Ironicky úsměvné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

kotukov pls

Reagovat
Spalovač šancí

Golgolgol Mebrahtu

Reagovat
djwenca

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín vyhrál jo? No tak gratulace

Reagovat
db18

Už bylo na čase... jinak by přišli o vrabejku.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Bohu, ještě by se vratil k FCS

Reagovat
smazaný uživatel

U nás už není.

Reagovat
C-M@ster

Je... viz příspěvek dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

otazka jestli to je vyhoda nebo nevyhoda pred uterkem, ale aspon si na ne dame vetsi pozor

Reagovat
ZB 07

Achjo, ani nevím, co bylo horší...jestli oslava Komety nebo další prokaučovanej zápas. Na Zelňáku to podle očekávání nestálo za nic, rozhovory s hráči byly určitě strašně fajn, kdyby však byly slyšet a k tomu Maxim Turbulenc

K zápasu - výkon docela dobrej, věřil jsem, že už to po Zavošovým gólu dotáhneme k bodům, ale zase nás neschopnost v obraně připravila o body...nechat třikrát skórovat Golgola je fakt špatná vizitka Teď musíme něco přivést z Jihlavy, ať už je klid.

Reagovat
lampas

Ty nemáš rád Kometu?...

Reagovat
ZB 07

Neřekl bych, že nemám rád, ale vadí mi, že se veškerý sportovní dění v tomto městě směřuje k hokeji. Kometa mi jako klub sám o době nevadí, ale z pohledu fotbalovýho fanouška na ní docela žárlím, protože ten nepoměr v propagaci a celkové podpoře obou klubů je fakt obrovskej...v podstatě pro většinu brněnských obyvatel Zbrojovka ani neexistuje

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

Je otázka, jestli kdyby neexistovala Kometa, byl by zájem o Zbrojovku větší... podle mě ne...

Todle jsi mimochodem četl?

http://sport.lidovky.cz/kometa-rekordmanem-neni-jihlava-take-ne-hokejove-historii-vladne-slavia-1a2-/hokej.aspx?c=A170421_224621_ln-sport-hokej_lar

Reagovat
ZB 07

Těžko říct, pokud bychom hráli tak, jak hrajem teď, tak by ten zájem asi větší nebyl. Ale na druhou stranu, na nějakej sport by se pozornost upřít musela a logická druhá volba by byla Zbrojovka Jenže taková situace v dohledný době nikdy nenastane, takže je to dost teoretická otázka.

Ne, nečetl... ale tak aspoň se letos slavil premiérovej titul

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je dost naivní. zábranský umí kolem Komety udělat show, takže je to magnet na lidi i sponzory, pokud zmizí klub, zmizí i show a lidi ji budou hledat jinde a nemusí to být sport

Reagovat
C-M@ster

Zájem fanoušků bych v Zábranským fakt nehledal.

Teda jo v tom, že koupil licenci, ale to je tak všechno. Ti lidi si tam prostě cestu našli, když začali zase hrát na úrovni. Dost lidí tam začalo chodit, že se hodně fandilo a nabalovali se na to další a další.

Zábranského zásahy spíš odpuzovaly jak sponzory, tak diváky... aspoň můj skromný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Po padesáti letech udělá Kometa titul a pozve si k tomu Maxim Turbulenc.

Reagovat
ZB 07

Mně bylo trapně za ně, naštěstí hokejisti přijeli dřív, než bylo v plánu, takže to trápení aspoň zkrátili

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco jako domluvit si večeři s Penelope Cruz a dát si tam dětskou přesnídávku.

Reagovat
Aldeano

Tak ale ta přesnídávka ti to celé nezničí, tady si nejsem jistý...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc s Penelope na večeři bych šel, i kdybych měl žrát nějaký vegansky hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fenixLFC

a aby to bolo dokonale, capuje starobrno viac sa tie oslavy zmrsit asi nedali

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kometa no

Reagovat
smazaný uživatel

Přepište dějiny. Zlín na jaře vyhrál!

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín vyhrál!!! Oni vyhráli... To není možné, to je snad proti předpisům, ne? Jestli se bude naše liga takhle zvrhávat, tak to na to radši nekoukat. Dneska vyhraje Zlín a co bude zítra? Sparta dostane za vítězství deset bodů? To je takovej bordel, že mu není rovno...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vanGomm

Zlín už byl stejně tzv.nařadě.Takže bylo pouze otázkou času koho porazí.Tady jen zaúřadovala matematická pravděpodobnost a "odnesla" to Bohemka.

Reagovat
smazaný uživatel

zlín konečně tvl!

brno, hradiště, karviná

Reagovat
Coutinho10

OT: Necka konečně po zranění hrál a hned rozhodl zápas (tentokrát ho vstřelil opravdu on)

http://www.livesport.cz/zapas/MkPNOqCM/#prehled-zapasu

Reagovat
db18

Mihalik lavicka.

Reagovat
Kang & Kodos

Nechtěl jsem bejt zlej, no... Přitom horší než Tecl mi určitě nepřišel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak horší než Tecl mi nepřišel ani Juhar. To není moc měřítko.

Reagovat
Kang & Kodos

Útočník Juhar a stoper Škoda To byly časy...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nezapominej na stoperskou dvojici Bortel, Cicman

Reagovat
smazaný uživatel

A reprezentant Slovenska do jednadvaceti let Matúš Čonka

Reagovat
smazaný uživatel

Cicman byl stejně nejlepší na beku. Nezapomenu na centr, kterým trefil bližší rohový praporek...

Reagovat
Coutinho10

nezakecas...ale asi pujde no...neverim moc tomu, ze by se probojoval do zakladu na pristi sezonu, kdyz vemu v potaz, ze si Šilhavej přivedl Teclíka

Reagovat
vrabejka

Fastav!!!!

A teď přijde 7zapasova vítězná série, která nám zajistí EL

Máme na to!!!

Reagovat
stas87

Uz nehonis ale sledujes zapas Zlina? Ta to prestalo bavit alebo uz nic neudrzis v ruke?

Reagovat
C-M@ster

Gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

drž hubu

Reagovat
Martas30

Reagovat
smazaný uživatel

Chcipni na zánět třísel ty zrůdo.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

Hlavně si nezapomeň přesunout Fastav zpět z vedlejších do hlavních oblíbených

Reagovat
vanGomm

V Hradci návštěva 1 789,že by už diváci přestali věřit?Asi zde bude platit nemají diváky - nemají ligu.

Reagovat
stas87

Tak preco je v lige stale Pribram?

Reagovat
langosh

Protože tam mají ty správné diváky.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tam mají ty správně platící diváky...

Reagovat
langosh

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram má něco, co Hradec dozajista nemá. viz třeba Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kotel to tam bojkotuje.

Reagovat
Hokaido

To číslo jsi vzal kde?

Reagovat
pingla

V zápise o utkání

Reagovat
vanGomm

Průměrná návštěvnost na domácích stadionech 2013-2017 k 22.04 2017

11 027 Slavia

9 941 Plzeň

9 625 Sparta

4 474 Teplice

4 460 Zlín

4 458 Brno

4 380 Liberec

4 327 Bohemians

4 171 Slovácko

3 842 Karviná

3 285 Mladá Boleslav

2 939 Jihlava

2 572 Jablonec

2 466 Příbram

2 335 Dukla Praha

2 271 Hradec Králové

Reagovat
Liquid

když se vydělí počet obyvatel počtem klubů v prvních 3 ligách a porovná se to s návštěvností tak z toho jasně vyplývá, že si ligu nezaslouží v Brně

Reagovat
bobis21

docela by mě zajímalo, čím jsi to dělil ... třeba u Slovácka by byla docela blbost to dělit jen počtem obyvatel UH. Minimálně by se k tomu mělo přičíst Staré Město + tam určitě jezdí lidi z Brodu, Kunovic a dalších okolních měst/vesnic. Podobně to bude i u ostatních klubů. To že město samotné je malé zas tak moc neznamená podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

Pšššt - když to tam připočteš, tak podle Liquidovy teorie byste měli mít větší návštěvnost. Ale to on neví, tak nenapovídej.

Reagovat
soukup

ty si zas nezasloužíš dýchat kyslík a taky tu kvůli tomu furt nebrečíme

Reagovat
Liquid

Od kdy si začal fandit Liverpoolu ?? Si byl myslím Stokáckej Mufan

Reagovat
soukup

to si mě pleteš s Vodkou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

6 021 Ostrava 2. liga

Reagovat
Losinho

U Příbrami a Dukly je to sezonní součet ne?

Reagovat
smazaný uživatel

+ bolka, jablonec

Reagovat
vanGomm

Reagovat
vanGomm

jedná se o sezonu 2016-2017

Reagovat
REPLIKATOR

Zlín vyhrál na jaře

Reagovat
Liquid

koukám že si tu Brňáci zas nevidí do huby, tak dlouho si nemohli zařvat gol až si ho včera mohli zařval 8x!!! a stejně jsou nespokojení

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Golgol je vybornej, my naopak bez Reznicka polovicni. Tentokrat nepodrzel abi Melicharek, takze prohra je logickym vyustenim. Co si ale neodpustim a opakuje se to kazdorocne... Vetsi bandu simulantu bez Boleslavske fakt tezko pohledat, divat se na teatralni pady pri kazdem kontaktu dokaze fakt hodne znechutit sledovani zapasu, obzlast, kdyz to korunuje penalta, ktera asi i byla, ale nepiskl bych ji uz kvuli trapnemu padu doprovazeny holcicim krikem a rozhozrnim ruk jak kdyby dostal paralyzerem. A ze si tyto traparny neodpusti ani Magera se svymy 2 metry a 100 kily je pak uz opravdu k smichu

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec

Reagovat
HorajzmAmmann

Co Baroš? Jak hraje?

Reagovat
Rarášek

Na Baník by měl

Reagovat
Shevchenko

Jablonecké kurvy

Reagovat
Liquid

Ale no tak, nechceš snad letos ještě na hornické derby ?

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko horsi je, ze si prohru prali sami fanousci Jablonce a maji z toho radost to je jeste vic ubohe nez dnesni vykon na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

No fanoušci Jablonce na stadionu si to mám pocit moc nepřáli

Reagovat
smazaný uživatel

wut?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Je důležité, že jsme je potopili, z toho už se asi těžko vyhrabou. Pro mě je pohlazení po duši, že jsme je utopili, protože to, co se dělo minulý rok pro mě bylo docela silné kafe. Myslím si, že Příbram si to zaslouží," nebral si Navrátil po zápase servítky.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že nesázim vůbec, já bych tam hnedka mrsknul desítku, protože tutovka je tutovka

Reagovat
C-M@ster

Tak já si řekl, že zas Příbram letos ještě venku nevyhrála, mohla bejt i plichta...

Já vsadím třeba 10 tiketů na víkend po pětikačkách a různě to míchám, že mrsknu někdy kurz 1000 pro srandu a tak... A ve finále v hokeju jsem sázel proti Kometě, aby vyhrávala...

Žádnej stres.

Nemám zas tolik, abych mohl sázet tisíce a nedostával infarkt.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo

ale tady o nějaký takový věci jako výkony nebo tak, vůbec nejde. Starka nutně potřebuje body, Pelta naopak vůbec. takže co z toho asi tak mohlo vyjít..?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
andrew96

Jarda a jeho kůň s píšťalkou v hubě, vyprodáno, aprílové počasí, příšerný fotbal, výhra Příbrami,

https://previews.123rf.com/images/perysty/perysty1201/perysty120100261/11782148-Czech-Republic-in-heart-Stock-Photo.jpg

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
El-Pistolero-68

S láskou k Česku.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ZB 07

Oba tyhle týmy do FNL

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram Suchan

Reagovat
Liquid

ale ta obrana Jablonce v zápase se Slavií a stejní hráči v zápase s Příbramí, neskutečná proměna k horšímu

Reagovat
El-Pistolero-68

Jarda cáloval.

Reagovat
HorajzmAmmann

Schick

Reagovat
Liquid

Příbram 5 bodů od Brna, to je ještě velmi hratelné, bylo by to epické poslat v posledním kole Zbrojovku ze Strahova do 2.ligy a zároveň si tím vítězstvím zajistit titul

Reagovat
Didier Drogba

Ty máš dobrej mindrák, chudáku

Reagovat
Liquid

chduáci jsou naopak ti co si ligu musí kupovat a ne si jí ve druhém největším městě ČR vybojovat přímo

Reagovat
Didier Drogba

Oficiálně žádná platba neproběhla, takže postup nebyl logicky koupenej, kolovrátku.

Reagovat
smazaný uživatel

tolika způsoby jsi tu jeho blbost mohl levou zadní smáznout, a ty na něj vytáhneš ještě o level větší debilitu toho jména, který tady neseš v nicku, jsi vskutku hoden

Reagovat
Didier Drogba

Takhle to je víc k nasrání mindráčka.

Reagovat
Losinho

Schick

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jablonec poslat kontumačně do divize, mafiány.

Reagovat
ratusek

Naše liga každopádně klokani i Brno regulérně o záchranu po dnešku.

Reagovat
ratusek

jinak že já piča to nevsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
andrew96

Pro mě jednoznačný favorit na sestup je Hradec. Jihlava fotbalově na záchranu má, ale jen na to se hrát nebude. Brno to už asi nějak ukope, naopak Bohemka tam dost možná ještě taky spadne.

Reagovat
božský John

Jarda zkusene pohlidal. A pak se divte, ze v jablonci na fotbal nikdo nechodi, to je fakt komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PavlíčeQ

Dneska to byla na stadionu show bohužel to bylo ve stylu já na bráchu, brácha na mě... na podzim my 4:2, teď oni 4:2

Reagovat
Radin

Tady se asi nedočkáme, že by šel Jablonec za korupci o ligu níž, jak se to dělo v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

prezident Juve byl předseda svazu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kruf je předseda svazu?

Reagovat
smazaný uživatel

extraprase psal: prezident Juve byl předseda svazu?

takže je vhodné se ptát jinak, a to: prezident Jablonce BYL předseda svazu?

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, na to jsem zapomněl. prezidenta Juve jsem tam psát neměl, ale pointa je stejná

Reagovat
smazaný uživatel

ten fotbal se holt sám neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram ukázala, že nikdy není nic ztraceno. Stačí pořádně potrénovat, nevěšet hlavy a odměna se dostaví. NEVER GIVE UP MARILA

Reagovat
OtecJaJ10

No jo, nic není zadarmo

Reagovat
C-M@ster

Hmmm, svět spěje k zániku, titulky na Seznamu:

KLDR hrozí Američanům, že zničí jejich letadlovou loď jediným úderem

S prací prezidenta Zemana je spokojeno 57 procent Čechů

Muž v Praze brutálně napadl seniora na autobusové zastávce

Dva masivní aligátoři se do sebe zakousli na golfovém hřišti

Rusko ukazuje zuby. Jejich bombardéry krouží těsně u Aljašky

Nejnebezpečnější stezka světa prověří odvahu turistů

Příbram zvýšila naděje na záchranu. Sparta bude hrát šlágr s Plzní

Až na tu stezku a aligátory je to bída

Reagovat
Liquid

jak bída, Zeman dobře prezidentuje, nelíbí se to snad jen pražské kavárně, za mě lepší aktivní prezident než prezident "kladeč věnců"

Reagovat
smazaný uživatel

který náš prezident v historii byl jen kladeč věnců?

Reagovat
smazaný uživatel

Liquid je oddaný následovník pivnidogy. PRAVDA O ZRŮDĚ

Reagovat
Gryphonheart

Fantomas za prezidenta

Reagovat
Nebelung

Kdo je pražská kavárna?

Reagovat
Sosi

jako president komunista to dela dobre... vitej socialisme!

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
langosh

tak to bych nevěřil, že existuje někdo, kdo si myslí, že to jeho papaláštví je dobrý prezidentování... Co vlastně udělal dobře? Neskutečně mě nasral těma kontrolama na hradě, teď když jdu na Spartu, tak to musím jak kokot obcházet.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Vatajelu

Reagovat
vanGomm

Ligu snížit na 12.Takové týmy jako Jablonec a Příbram by snad nikomu nechyběly.To co předvedly tyto dva týmy v posledním kole minulého ročníku není třeba vůbec připomínat.No a sešel se prakticky rok se s rokem a smutná komedie,která jak vidno nikomu nevadí pokračuje vesele dál.Co se musí ještě stát,aby tohle jednou provždy skončilo?.Ať mě nikdo nevykládá,že tyhle zápasy Jablonec-Příbram 0:0 a 2:4 jsou naprosto ok.Jen se divím těm 1 440 lidem,kteří mají ještě tu sílu kazit si něčím podobným neděli a ještě za to zaplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Hokej Vary konečně sestup

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ježíš měl dva táty

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, Rada musel přijít, abysme konečně porazili Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme za celej zapas meli jednu sanci a to na zacatku zapasu a jeste darovanou od nejhorsiho dua obrancu v lize.

Pilar, kterej 2 roky nekopnul do mice a nakone je z nasich hracu nejlepsi.

Reagovat
Sosi

prototyp moderniho fotbalisty, skoda, ze je zdravotne v prdeli, uz mohl byt uplne nekde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Malej Venca

Reagovat
vrabejka

Sparta bude hrát EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Rada

Reagovat
goodbay

Co řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze jako trener neudelal chybu. A ze odted mu je to jedno a bude stavet ty hrace, kteri na treninku makaji nejvic.

Reagovat
goodbay

Reportér se ho ptal proč nehrál Vatajelu dříve?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze se pripravoval celou dobu jen na Plzen.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ho zase do měsíce hráči odstřelí

Reagovat
smazaný uživatel

doted asi stavel ty, co mu porucilo vedeni..

Reagovat
Kostomlat

vedení je kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict, kdo konkretne.. ale z toho rozhovoru to tak vypadalo, ze je do nekterejch hracu tlacenej.. mozna i agentama

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
HorajzmAmmann

no vedení no...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

presne..

Reagovat
Sosi

? vyplo se mi to uz

Reagovat
goodbay

Může mi někdo říct, proč si doteď Vatajelu nezahrál ani minutu + musel se Koubek zranit, aby dostal šanci Bičík? Jinak jsem rád za výhru Sparty, ale pokud by o něco šlo, tak by se Sparta už celkem tradičně sesypala.

Reagovat
smazaný uživatel

kupovali jsme ho jen kvůli tomuhle zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

to je kral

Reagovat
HorajzmAmmann

Rada najednou jak je strašně příjemnej

Reagovat
smazaný uživatel

diky sparti.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Tobě snad přijde normální, když slávista děkuje - nejspíš tedy za vyhraný zápas - Spartě? Notabene to láskyplný "sparti"... To fakt budeme kvůli třem bodům, který navíc zatím nic nerozhodly, dělat na Spartu ťutimuti pusypusy?

Reagovat
smazaný uživatel

nebud tak zbesilej. nevim jak dlouho sem chodis cist diskuze ale kazdopadne je potreba prepinat ze SN. tady dedci az na par vyjimek nechodej.

Reagovat
Rarášek

Bogdan, Timy, Sáčis a hlavně Pepa Šural. Parádní výkony. Po dnešku už se mi snad nikdo nebude smát, že stavím Šurala hodně vysoko. Hraje fakt parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to psal několikrát, že v útoku může bejt sakra platnej. Pokud ale bude nastupovat na křídle, tak je prostě k hovnu.

Reagovat
Rarášek

Jo, na tom jsme se tady shodli ve většině, že bysme ho rádi viděli na hrotu, případně podhrotu. A hraje jak z partesu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u něj není žádná novinka, že má fantastickou hlavu a dobrej výběr místa. Když k tomu ještě připočtu jeho chytrý pokusy nůžkami nebo patičkou, určitě bude víc než přínosnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Bičík. Proti té leklé rybě co jsme tam měli v poslední době bylo paráda vidět aktivně hrajícího brankáře.

Reagovat
Rarášek

Tak to beru jako samozřejmost, Čibi je bůj. Nechat chytat Koubka, jen aby se prodal, snad už to přestane. Chytat by měl ten lepší, a o tom snad není pochyb, že je to Čibi.

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu to je, když nás v kvaldě o LM třikrát potopil?

Reagovat
Rarášek

Tak tam radši budeme mít někoho, kdo nás ani nepodrží občas?

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš srandu ne?

Reagovat
Rarášek

Jedinej zákrok proti těm Dánům, jinak nepředvedl nic navíc.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale u "Timyho" se ti vysměju pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Konate nehrál opět nic.

Reagovat
Rarášek

A přesto má asistenci, paráda. Tak dřív hrál a neměl nic, taky se vám to nelíbilo.

Reagovat
SpartaOvenka

Šural je ve většině případů skvělý, hlavně to nasazení a někdy netradiční řešení.

Reagovat
Kepy_FCB

Tento zápas uplne zakryl tu peltostarkovskou svinarnu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se pobavil. Výsledek má samozřejmě i pozitiva pro Slavii, která jsou zřejmá, nicméně tohle utkání bylo pro Slavii win-win, vždycky by se něco našlo. Asi nejvíc jsem spokojenej kvůli tomu, že Lafata nedal gól a Škoda vede krále střelců. Ovšem to dění kolem - to bylo naprosto dokonalý. Už se těším, až budeme mít tu slavnou nástavbu a v posledních kolech se bude "bojovat" o sedmý místo v tabulce základní části - to teprve bude zábava....

Reagovat
El Campeon

proč mi smazán komentář

Reagovat
El Campeon

*proč mi byl...

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
El Campeon

Jj já už to taky zjistil.Všem se omlouvám,ale ten koment platí.Asi tu českou komedii přestanu sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Rumun

Reagovat
djwenca

co s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

nic, Krejčí mu tak pořád říká ve studiu

Reagovat
Kostomlat

co myslel Rada tím pozápasovým rozhovorem? Kdo umí číst mezi řádky?

Reagovat
smazaný uživatel

Že dneska nedostanou céres

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se hraje o 3.misto!

Reagovat
Liquid

snad o něj budete hrát v každé z dalších sezón

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme

Reagovat
El Campeon

Příbram Starka Jablonec Pelta Česká 1.liga Horník Slávia

Reagovat
Liquid

dlouho jsem říkal, proč nehraje Vatajalu a s Šuralem dnes nejlepší sparťan

Reagovat
Kang & Kodos

Nejvíc vysmátej musí bejt stejně Pivarník

Reagovat
smazaný uživatel

jak to skončilo ? Takový podzápas jsem nesledoval - to je REALITA !

Reagovat
djwenca

tak jistě umíš i číst tady v článku

Reagovat
Kang & Kodos

Už je mi jasný, proč jste tady dva. Jeden umí počítat a druhej číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej - jsi hnusnější, než já, to se mi nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Manik...

Reagovat
Riviera Kid

Dohrano bude v kolik? Po tenise?

Reagovat
smazaný uživatel

21:00 bylo psaný v programu, ale asi to bude po tenise no.

Reagovat
Riviera Kid

Dík

Reagovat
ZB 07

Co to jako bylo od Plzně? Sparta skvělej výkon, jak Šurala nemám rád, tak dnes byl nejlepší na place...a ten Rumun taky výbornej Největší radost mají nakonec Slávisti

Reagovat
vanGomm

Tak Sparta hrála hlavně za sebe,protože jak Boleslav tak Teplice už zle dotírali.Samohřejmě,že mají Slávisti radost,ale tu měli Plzeňáci po remíze Slavie v Liberci také.Takové věci se prostě v dlouhodobé soutěži stávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano - vydělali jsme pozici v tabulce. Kdybyste rupli, bybo by hezký sledovat, jak vás děsí Bolka a Teplice. Tohle byl zápas, kterej Slavia nemohla prohrát. A ano, v lize se to občas stává, že se hodí do karet výsledky jiných. Nám se holt teď hodí ta ztráta Plzně, i když jsme asi přišli o teoretickou možnost, že budete bez pohárů...

Reagovat
Liquid

Šural je Brňák, proč ti nevoní ?

Reagovat
ZB 07

Právě proto, že je Brňák. Žádná úcta ke klubu, který ho vychoval, prostě se z něj stal typickej nesympatickej Sparťan.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Ať je Rada jakejkoli, tak jsme pod nim porazili Plzeň a měli jsme vyhrát i v Edenu. Už jenom za to si zaslouží poděkovat, protože v týhle posraný sezoně víc ani udělat nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešním dnem začala nové vítězná éra pražské Sparty. Éra, ve které nemůžeme nikdy prohrát, éra plná gólů a radosti. Éra s názvem: Bogdan Vătăjelu.

Reagovat
Kang & Kodos

*Petr Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, nutno dodat, že dokázal víc, než jsem od něj očekával. Přehráli jsme cirkus i Plzeň. Nakonec se jeho angažmá u nás nedá hodnotit negativně.

Reagovat
Kang & Kodos

Z mýho pohledu 10/10. Vyškolili jsme Slavii i Plzeň, ale zase to zkurvil jinde, takže aspoň nezůstane na příští rok. Ale zase to nezkurvil až tak moc, aby jsme spadli na 4. nebo 5. místo, čehož jsem se docela bál. A ta tiskovka po něm zůstane navždy.

Reagovat
db18

Počkej si s hodnocením až po příštím utkání, až neporazíte Příbram, protože už jí nesabotuje Zápotočný.

Reagovat
Kang & Kodos

No stress. Jarda ví, že si ty body uhrajou jinde.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

po fotbale se u tebe stavil Kopic?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen jsem dlouho nebyl tak nadšený z výkonu hráče, který byl na odpis, jako dnes.

Reagovat
Liquid

Ernest Gulbis je na drogách furt

Reagovat
Marv

To je ta zlatá mládež

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ta éra za chvilku neskončila kapitolou "Utržený meniskus" - kdoví, jestli už je aklimatizovanej...

Reagovat
smazaný uživatel

SLAVIA PRAHA - MISTR LIGY a účastník LM

Reagovat
Adalberto.Littleoak

první klidně, druhý ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

osobně jsem dnes hovořil s panem Tvrdíkem a z posil které se řítí do Edenu mi běhal mráz po zádech ! Slavia nebude mít v české kotlině konkurenci !

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle kecy jsem slyšel naposled za Řebíčka...

Reagovat
smazaný uživatel

kecy ? Já hlásám PRAVDU, ostatně uvidíš sám..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se s tebou klidně o něco vsadil, ale na činy ty asi nebudeš mít koule...

Reagovat
smazaný uživatel

to se pleteš - mé slovo je v určitých kruzích bráno za víc než podpis na smlouvě !

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jen slovo... Já mluvil o činech. A kruhy mám svoje, považuju je za dobré a o tebe by se tam ani kolo neopřelo, aby náhodou nezmizelo a nebyl místo něj lístek s nápisem "to je REALITA"

Reagovat
Posledni Kovboj

ouuu

Reagovat
smazaný uživatel

to mě nezajímá..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže tak... Třeba budu mít štěstí a přestane tě zajímat i Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

nikoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Nu což - nemůžu mít všechno. Aspoň to kolo že zbyde...

Reagovat
smazaný uživatel

tvé kolo mě rovněž nezajímá - sám mám tři !

Reagovat
smazaný uživatel

To chápu. Doufám, že jsi všude nechal ten lístek.

Reagovat
smazaný uživatel

Rada neskutečně zničil Janegu na tiskovce.

https://www.pscp.tv/OndraZlamal/1gqGvbvokaaGB?t=14

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kang & Kodos

NEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Kostomlat

hm slušnej výplach

Reagovat
SpartaOvenka

Geniální!!!

Reagovat
Coutinho10

dobře on

Reagovat
Le Gunner

Souhlasím s ním.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
db18

Reagovat
patas92

Lol, to je idiot

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Marv

Reagovat
Posledni Kovboj

a do pici

Reagovat
ZB 07

Je to fakt to, co mi přeložil google?

Reagovat
Blasphemer

Asi se dneska koukal na fotbal.

Reagovat
Posledni Kovboj

to je curak

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

taky mě to napadlo

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Vole... Z fotbalu to není, ten tweet je z 11:40...

Reagovat
Spalovač šancí

Kdepak. Turecko nikdy nic dobrého nepřineslo

Reagovat
Manik...

Reagovat
Blasphemer

O Radovi můžete říkat, co chcete, ale musíte uznat, že jak Slavii, tak Plzeň, teda největší konkurenty v boji o titul, naprosto vymazal a na hřišti přehrál rozdílem třídy.

Reagovat
Riviera Kid

Co z toho, když pak hraje takovou sracku s Jihlavou či Zlínem.

Reagovat
Blasphemer

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Kang & Kodos

Díky tomu u nás nezůstane. Líp jeho angážmá dopadnout ani nemohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdílem třídy ne, ale Sparta lepší byla. Ten kádr je složenej z poměrně dobrejch hráčů, ale atmosféra je tam asi hodně špatná. A právě takovej nahecovanej zápas, jako je derby nebo zápas s Plzní, tu atmosféru dokáže přebít. Nemyslím, že je to přímo v Radovi.

Reagovat
smazaný uživatel

zapas bezrukyho s beznohym vyhral bezrukej..jediny pozitivum je ze nechyta koubek a hral vatajelu + vykon surala..

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl - ten fotbal dneska nebyl až tak ubohej, koukat se na to dalo... Derby byla oproti tomu nuda.

Reagovat
Blasphemer

Vzhledem k tomu, co vyběhlo na trávník za Spartu, a co za Slavii, to o třídu opravdu bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo - do teď si trhám vlasy, jak je možný, že jsme s nima nehráli fotbal. Stačilo čutat to, co teď proti Slovácku...

Reagovat
Losinho

Reagovat
Posledni Kovboj

nakonec to dopadlo, jak nejlip mohlo

Reagovat
db18

Který trenér to po zápase s námi říct nemůže?

Reagovat
smazaný uživatel

smrt plzni

Reagovat
Greny

Si kokot, napsat toto

Reagovat
Blasphemer

Nepíše se mi to lehce, ale po dnešku už to napsat musím. Židi si ten titul letos zaslouží.

Dnešek je pro mě byl poslední kapka, co se týká této sezony. Po (ne)posilách, trapasu v Evropě, neuspokojivém herním projevu, vyhazovu schopného trenéra a nainstalování Horvátha s jeho kamarádčoftem do funkce hlavního trenéra, je prohra se snad nejslabší Spartou za poslední roky, opravdu tím posledním, co této sezoně chybělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimořádně smutná zpráva otřásla českým fotbalem. V Turecku se oběsil bývalý reprezentant a symbol vzestupu Viktorie Plzeň František Rajtoral

Reagovat
Posledni Kovboj

on byl psychicky dlouhodobe na tom blbe ne? Maty, chlast a tak.

Reagovat
Riviera Kid

Hlavně depky ne?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

hlavně ten únavovej syndrom... ty maty a chlast tomu ale taky nepřidaly

Reagovat
Posledni Kovboj

a fakt ho mel, nebo to byla jen zasterka?

Reagovat
smazaný uživatel

Muj nejoblibenejsi Viktorian..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Manik...

Já je nesnáším, ale on měl můj velký obdiv za to, jak makal

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
naheCZ

Reagovat
naheCZ

WTF? Překlik

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
HorajzmAmmann

?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene... Není to nějaká poplašná zpráva? To by bylo fakt smutný

Reagovat
hefy

Šílený, achjo, jeden z mých nejoblíbenějších hráčů. Ale překvapenej ani nejsem.

Odpočívej, legendo.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ligter

ty pičo

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

tpč ale tak nejak se to dalo cekat z tech prav co se o nem proslychaly... asi ten nejoblibenejsi hrac z te vrbovy ery, jeho gol na schalke uplne nezapomenutelny

Reagovat
Posledni Kovboj

Jak Bogdan?

Reagovat
Kang & Kodos

Výborně.

Reagovat
bruchy

Franta Rajtoral se oběsil....

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtoral sebevražda? WTF to snad ne..

Reagovat
ZB 07
Reagovat
smazaný uživatel

Bola

Reagovat
Blasphemer

A jak se vůbec daří, už jsi to překonal?

Reagovat
Gryphonheart

Tak evidentně zvládá přispívat do diskusí ne na 60, ale na 120%, takže opět ve formě

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Rajty, kopal jsi to dobře, jeden z těch, které jsem měl rád, nejen v Plzni, ale i v Baníku.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

to je borec

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jak je tam krásně vidět ten moment, kdy si ho všimnul

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak se na něm zasek a pak to rozbalil

Reagovat
dondinho

To má z toho, že mu Křéťa nezakázal číst noviny

To tam hledal, jestli ho budou chválit?

Reagovat
langosh

se mi líbilo, jak dnes on žádnou chybu neudělal, ale v Jihlavě jí udělali hráči.

Reagovat
nani92

Rajtoral tú dnešnú prehru zobral až moc..

Reagovat
HorajzmAmmann

pal do píče kokote

Reagovat
frankiefcb

Tihle ti rádoby vtipálci jsou největší dno.

Reagovat
nani92

dno čoho? ale vážne, bez ironie

Reagovat
centos

Tak snad poznáš, že nejseš vtipný, ale za kreténa, ne?

Reagovat
nani92

to je akože to dno? tak to je ale 80% píspevkov v diskusiach, obzvlášť na EF

Reagovat
ZB 07

navíc stejnej "vtip" tu už napsalo několik lidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad existuje něco jako takt. A ten říká, že o zesnulém se nevtipkuje. Nehledě na to, že ti to nesedí časově.

Reagovat
nani92

vtipkuje a hovorí sa tomu čierny humor (tým netvrdím, že to čo som napísal bolo vtipné)

Reagovat
HorajzmAmmann

já má mrád černý humor pokud je vhodná doba. Takže chcípni kokote

Reagovat
nani92

vhodná doba btw. vždy je lepšie byť za trápneho ako za kokota ako ty..

Reagovat
HorajzmAmmann

bez komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

cisty zebrak

Reagovat
frankiefcb

dno je to, že to není vtipné a přijde mi to hrozně na sílu. Jinak černý humor mám rád.

Reagovat
nani92

však to ani nemalo byť vtipné, vo mne proste Rajtoral nevyvoláva žiadnu emociu a ked som sa o tom dozvedel tak ma to napadlo,nič viac,nič menej

Reagovat
smazaný uživatel

Je tady spousta lidí, ve kterých Rajty emoce vyvolal. Do doby, než ty emoce opadnou, je černý humor nevhodný, pokud to nechápeš, jsi hulvát. Až ty emoce opadnou, nic proti černému humoru, tam už bude prostor to jako humor vnímat. Ale pár hodin po smrti a pár minut po tom, co se to dostalo na veřejnost, je to z tvé strany prasárna.

Reagovat
HorajzmAmmann

100 zápasů za Baník a bůh ví kolik za repre, Plzeň

Reagovat
nani92

sorry, ale čierny humor je najlepší "kým nevychladne"

Reagovat
ZB 07

Sorry, ale ty, jako Slovák (nic proti), vlezeš na český fórum pod článek o český lize a první věc, co uděláš, je, že napíšeš hned po čerstvý informaci o smrti jednoho z největších sympaťáků českýho fotbalu poslední doby něco na způsob vtipu...a pak to ještě obhajuješ černým humorem a tím, že v tobě stejně nevyvolával žádný emoce, to je prostě mimo.

Reagovat
nani92

takže ide o to že to napísal nieko iný ako Čech? až ked som to napísal som si prebehol diskusiu a videl som tam podobné poznámky aj od čechov...a ked zomrela Iveta B. tak ani nehovorím koľko "vtipov" bolo na jej adresu od čechov na českeych strankach a forach..on asi to zaslužila a Rajtoral nie?

Reagovat
ZB 07

To, že jsi Slovák, byla narážka na to, že v tobě nevyvolává Rajtoral žádný emoce...to já beru, ale v tom případě to můžeš přejít...to, že to tu píšou Češi mě štve úplně stejně, ale to jsou lidi, který prostě chcou bejt za každou cenu vtipný. A nechci se teda pouštět do srovnání Bartošová - Rajtoral, ale za doby, kdy byli na živu, je veřejnost vnímala oba dva trošku rozdílně.

Reagovat
nani92

a tá istá moralistická verejnosť dohnala minimálne Ivetu k tomu čo urobila.. ja chápem,že niektoríto nemusia ani zlé a ani dobré vtipy ohladom čierneho humoru, ale ak to vztiahnem na seba, tak to že mam rad čierne a rápne poznamky neznamená že sa tomu dotyčnemu vysmievam alebo mu to nedajbože prajem možem to vztiahnuť na chudaka číčovskeho, keby bolo niečo vhodné, tak to použijem tiež, ale určite by som sa mu v živote nevysmial

Reagovat
ZB 07

Já mám taky černej humor rád, ale prostě když se dozvím zprávu o něčí smrti, tak není vhodný hned jako první reakci hodit pokus o vtip. Ale to mě tady na EF štve dlouhodobě...

Reagovat
nani92

tak ono to nie je len na EF.. a na druhej strane je v čom lepšie tu hádzať plno smutných smajlíkov a písať RIP? to je jednoducho pokrytectvo, v konečnom dôsledku to má rovnaku nulovu hodnotu ako nejaký vtip

Reagovat
ZB 07

Jo, to má, ale prostě jsou tu lidi (třeba já), který ho měli rádi, chtěli ho zase vidět ve formě a byl jim sympatickej. Taková zpráva je prostě zasáhne a tím smutným smajlíkem nebo příspěvkem RIP vyjádří smutek, byť to má nulovou hodnotu...ale pokud mi to je jedno, tak to přejdu a nevyjadřuju se k tomu, protože takhle brzo ty vtípky pak působí jakkoliv jen ne vtipně (samozřejmě pro lidi, kterým ten danej člověk nebyl ukradenej).

Reagovat
nani92

pozri, ja tomu rozumiem, len mi tie reakcie na takú blbosť prišli až prehnane precitlivené..

Reagovat
ZB 07

To asi jo mě spíš naštvalo, jak jsi to tu začal obhajovat

Reagovat
smazaný uživatel

takze chodis zamerne vysirat Dokonce si das tu praci, ze si prectes i diskuzi, jestli to pisou taky ostatni.Takze ztratis nejakej ten cas a pak ten nevtipnej vtip, co tu byl x krat stejne napises taky.. Tak kdo je k*kot? Tolik casu a takova blbost a jen sis upevnil pozici Nejtupejsi ov*omrd EF

Reagovat
smazaný uživatel

Pokrytectví je to ve chvíli, kdy v tom ty emoce nejsou. Pak je to jen planý gesto. Ale na Rajtyho tady spousta lidí bude vzpomínat hodně v dobrém. Na Bartošovou nejspíš nikdo... To je jedno, už se stalo. A nemá to nic společnýho s tím, že jsi Slovák, tak nebuď ještě navíc nácek...

Reagovat
nani92

nácek tu sa slovíčkami hádže len taká radosť..planý gesto je to tak či tak, práveže s emociami mi to príde ešte pokryteckejšie..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi asi divnej. Ale to je jedno. Tím náckem jsem myslel spíš nacionalistu než nějakýho esesáka, nacionalisti mají potřebu tahat národnost i do debat o pěstování ředkviček. Ale sakra vysvětli mi, co je špatného na tom, že když mě něčí smrt zasáhne, rozesmutní a nemám z ní vůbec dobrý pocity, tak proč bych neměl říct "Upřímnou soustrast" Co je na tom pokryteckého? Jako pokrytecké to vidím, když někdo přijde na pohřeb, zesnulej mu byl úplně ukradenej a pak po pohřbu hystericky křičí, jen aby si ho ti ostatní všimli - to mi přijde pokrytecké. Ale tvůj přístup nechápu vůbec.

Reagovat
nani92

ale komu si povedal "urpimnu sustrast" do diskusie? a to ej akože čo? prejav úcty? men to pride velmi pokrytecké, však sa môžeš za neho pomodliť, alebo niekde v tichosti mu tu sustrasť popriať, pripadne iný prejav ucty...toto isté urobil jeden moj kamarat 3 týždne dozadu a niektorí ľudia mu posielali odkazy na nástenku na FB! proste to mi prišlo tak nechutné, ja neviem, ako keby ak tvoj prejav ucty neuvidia iní ľudia tak ako keby nebol žiadny..

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímná soustrast se nepřeje, ta se vyjadřuje a předává. A nepředává se zesnulému, ale pozůstalým. Je celkem logické, že na fotbalovém fóru jsou pozůstalými fanoušci zesnulého. Vyjádřením upřímné soustrasti člověk dává najevo, že byl fanouškem zesnulého, tedy též pozůstalým. V reálu je zvykem, že u nejbližších rodinných příslušníků se soustrast předpokládá automaticky, tudíž ji nemusejí vyjadřovat, kondolují ti ostatní. Na fotbalovém fóru se dá říct, že už z podstaty fóra kondolují všichni všem. To opravdu nechápeš, že kondolence je především signál pro ty ostatní živé v těžké chvili? A když se do toho signálu začneš míchat s černým humorem, tak to jednoduše ruší a je to necitlivé. Já už nevím, jak ti to vysvětlit - to jsi fakt ochotný přijít u vás na pohřeb a začít do hrobu třeba házet flašky s vodkou a hulákat, že si má dědek udělat v hrobě pořádnej mejdan? Vždyť je to prakticky to samé. A projev úcty k zesnulému - ten přece s kondolencí nesouvisí. Ano, může to být vzpomínka, může to být modlitba, někdo si pustí video - ale to je něco jiného...

Reagovat
nani92

Porovnávaš pohreb a futbalové forum..samozrejme že by som na pohreb neprišiel a nič také tam nerobil, lebo som sa na ten pohreb rozhodol sam ísť a viem že tam budu len ľudia ktorí si toho človeka važili a chcu mu vzdať uctu..to ale v člankoch na internete neplatí, toto je napriklad sekcia súhrn českej ligy, takže tu nie su len ľudia ktorí su smutní z Rajtorala tak je napr. vhodnejšie napsíať ten "joke" tu ako pod jeho oficialny članok, kde su podla mna nechutnejšie vtipy ako táto trápnosť...a to že 90% ľudi v diskusii RIPuje tak to neznamená,že to musia robiť všetci..vieš čo by bola neucta? keby tu napriklad napisal niekto z Rajtoralovej roidny, že napr. dakuje za podporu a pod., a v reakci na ten komentár by niekto hádzal čierne vtipy, to by bolo fakt moc..ale z tohoto sa to robí až priveľmi ani neviem ako to povedať, proste ja som nemyslel nič zlé, tak sa tu nemusíme hrať, že tu všetci teraz za PC plačeme

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, nejsou tu jen ti smutnící. Přesto se od těch ostatních očekává, že si svoje džouky odpustí, nebo je použijí později, případně použijí tam, kde smutnící nejsou. Zpráva nás zasáhla tady. Nikde jinde se na začátku debatovat nedalo. Rozdíl mezi námi je v tom, že ty máš dojem, že smutní jsou jen z nejbližší rodiny a ti ostatní jaksi nemají nárok. Bohužel nás tu smutných bylo víc a ten džouk se nás holt dotknul. To je jedno. Že jsi to nemyslel vyloženě špatně, to mi došlo hned na začátku, jak jsi se ptal, co je špatně - jinak bych se s tebou takhle detailně nevybavoval.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Adalberto.Littleoak

ale jo, černej je dobrej!

Reagovat
Riviera Kid

Černý humor mám rád, ale tohle kolem humoru ani nešlo.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

první si zjisti, o čem černý humor je, pak tu dělej chytrýho, díky

Reagovat
frankiefcb

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vitej potrate, bez si takovy pi*oviny psat vladisovi, treba se budete dneska koukat na cigany

Reagovat
nani92

o pol 3 v noci sa venuj svojej priateľke, ak nemáš tak použi svoju ruku, alebo aj obe..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, urcite budu poslouchat nejakyho slovenskyho psa. Uz sis mohl zvyknout, ze ty tvoje recicky na me neplati. Nepis sracky, nechod trollit do jinych sekci a bude klid, sam vis, ze se spolu muzem bavit i uplne na jiny urovni

Reagovat
nani92

jj, raz som si to myslel a potom si uplne klesol na svoje dno..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, kdyz to moje je dno a ty si tady hrajes na strasne chytryho uzivatele, tak co myslis, ze je to tvoje? Vazne me to zajima, kor kdyz sme v takovym vlakne...co to vlastne delas ty? Umis byt tak prisnej i na sebe, kdyz ja jsem dno?

Reagovat
nani92

Samozrejme, že viem..ked ti ja budem hovoriť do potratov, ovcomrdov, kokotov, tak potom možeš povedať že som na svojom dne..ale chytrí ľudia nenadávajú, lebo vedia že tým ukazujú len a len svoju slabosť

Reagovat
smazaný uživatel

V tvym svete mozna jo, jenze ja si tady nehraju na nejakyho strasne fajn uzivatele, ty hlavo, to bys mohl pochopit. A neverim, ze v skutecnym zivote nenadavas...a o sobe si nenapsal ani slovo-jak ses tu prisel jak nejaka pizdicka zamindrakovana vysmat sebevrazde, jak pises samy sracky kamkoliv, hlavne ze NECO pises.

A vis co je zvlastni? Ze vim, ze si byl fajn uzivatel, normalne si takhle nepsal...takze sem chodis trollit na EF. Ze to delas v PL sekci je mi jedno, tu ste uz s tou vasi bandou curaku rozbili...ale netahej to jinam. Jestli se nudis, tak si najdi babu a hned si srovnas priority. Lezes i tam, kde nejsi vitan s tema svyma infantilnima pseudoprispevkama.

Reagovat
nani92

pane moralisto a prečo sa zameriavaš len na mna, ked tu je veľa pdoobných príspevkov a o ofiko článku o Rajtoralovi ešte viac? tam sa mala ukazať akože tá uroven ľudí,že iba v PL su magori nie? ale tam ich máte ešte viac a keby si dokázal troška chápať textu s porozumením, tak by si videl že ani v jednom jedinom komentári som sa nikomu nevysmial zo samovraždy, to by som si nedovolil ty citlivka..no vidíš, ja som aspon sem tam dokázal byť fajn, ale od teba vidím len sračky, takže tak

Reagovat
3M

Jeden z mála sympaťáků v Plzni, odpočívej v pokoji Franto!

Reagovat
Adalberto.Littleoak

sebevrazi se smaží v pekle, to nevíš?

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Spíš mi řekněte, co asi musel mít doma za svini, že ho to dohnalo k takovému činu..

Reagovat
smazaný uživatel

Spis byl problem, ze doma byl sam. Kdovi jestli ho ta jeho tady nepodvedla..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy by tak mohl skončit ten tenis? Jestli to Dohráno bude ještě dneska...

Reagovat
pepinho2

..Graiciar fandil Spartě, s Plzní se asi moc dobře nerozešel

Reagovat
Kang & Kodos

Ten borec se šavlí/dildem

Reagovat
pawelFCB

Porad se mluvi o pravicovych extremistech, radikalech atd...ale ti levicovi jsou jeste vetsi magori. Anti-Fa a podobne trosky

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Proti čemu vlastně protestujou? Nebo jak jinak by chtěli vybrat prezidenta? Tyhle šašci mě fakt dostávaj..

Reagovat
smazaný uživatel

předpokládám, vzhledem k postojům těch lidí, že by chtěli viděl MLP nejlépe ve vězení a u moci Mélanchona

Reagovat
db18

Chtěl jsem být kritický k našemu výkonu v prvním poločase, ale po těch zprávách o Frantovi to snad ani nejde...

...jen doufám, že si někteří hráči sáhnou do svědomí a dají do toho v konci sezony ještě jednou všechno.

Reagovat
KingMaster13
Reagovat
smazaný uživatel

S Neapolí taky hrál dobře...

Reagovat
KingMaster13

R.I.P. Rajty, zrovna jeho jsem z tý Plzně měl nejradši

Reagovat
smazaný uživatel

Na sparťe se křepčilo VŠUDE SLÁVIE - to se mi líbilo. Je vidět kde je ve skutečnosti srdce rudých

Reagovat
smazaný uživatel

spar-ťani jsou prostí lidé, ale v tomto měli recht !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta neděle byl dost divadelní den. Nejdřív parodie v Jablonci, potom drama na Letné a bohužel to skončilo tragédií v Turecku...

Reagovat
Liquid

divadlo začlo už v sobotu v HK, Baroš nasimuloval penaltu a sudí mu to sežrali, zajímavý, že Mingazov, Šural a Zeman se v mediích řešilo, HK to může poslat do 2.ligy a neřeší se to...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam to penalta byla, průšvih byl v tom, že tam byla ruka, která se nepískla...Možná proto se to neřeší.

Reagovat
Liquid

lehce ho chytil za roku a od skočí do vývrutky....

Reagovat
db18

600. pro Frantu Rajtorala.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka Žižkov nabízí Baníku na sobotu 1.100 vstupenek. Kapacita jejich stadionu je 5.334. Když si takhle vzpomenu na Opavu...

Reagovat
smazaný uživatel

porovnani opet naprosto mimo misu, ale u tebe nic prekvapivyho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo...

Reagovat
HorajzmAmmann

Prostě někde zavřou tribunu a dají 340 a někde se snaží narvat co nejvíc hostů. Nikdo nechtěl po Opavě půlku stadionu, bylo by to nefér vůči domácím což všichni chápou, ale zbytečně zavřít tribunu a ještě to argumentovat, že to je kvůli bezpečnosti ... sorry jako

Reagovat
rufus

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele