Česká liga - souhrn 24. kola

15.04.2017, 16:56, aktualizováno 17.04.2017, 19:21
Komentáře a souhrny
Slavia rozstřílela Hradec Králové a posunula se o bod za Plzeň, která si pro změnu poradila se Slováckem. Jihlava se postarala o překvapení, když doma našla recept na Spartu, v boji o záchranu si hodně polepšila rovněž Příbram a také Liberec. Teplice v přímém souboji o průběžnou pátou příčku porazily Zlín, do karet jim navíc hraje ztráta Mladé Boleslavi a Jablonce.

Slavia Praha - FC Hradec Králové 4:0

17.04.2017 17:30

Góly: 6. Michal Frydrych, 23. Milan Škoda (pen.), 40. Ruslan Mingazov, 75. Josef Hušbauer

Slavia si doma bez problémů poradila s Hradcem 4:0 a již napjatě vyhlíží následující kolo, ve kterém vedoucí Plzeň zavítá na půdu Sparty. Sešívání rozhodlo zápas s Votroky už v prvním poločase, kdy se postupně prosadili Frydrych, Škoda a Mingazov. Ve druhém dějství zvýšil na konečných 4:0 Hušbauer.

Hlavně brzy neinkasovat. Podstatnou část případného úspěchu se ale hradeckým Votrokům naplnit nepodařilo. Nerozhodný výsledek udrželi pouze šest minut, kdy se k balónu po propadlém centru dostal Michal Frydrych a střelou pod břevno poslal Slavii do vedení. Hosté se sice snažili o co nejrychlejší odpověď, ale Pavlenka nijak výrazně zasahovat nemusel a pád Malinského v pokutovém území byl ponechán bez povšimnutí.

Pokutový kop se v zápase přeci jenom kopal, ale na slávistické straně. Krátce po pádu Malinského fauloval na druhé straně Zmrhala Martan a tady už sudí neváhal. Milan Škoda penaltu bez potíží proměnil a Slavia vedla už 2:0. Ještě před penaltou měli sešívaní dvě velké šance, ale Ngadeu ani Zmrhal Ottmara nepřekonali. A Slavia dál útočila, Zmrhalův gól nebyl pro ofsajd uznán a ještě do poločasu to bylo 3:0. Ruslan Mingazov si vyměnil balón se Škodou, aby následně neomylně zakončil.

Hradec před utkání doufal, že s favoritem odehraje vyrovnanější partii, místo toho byl zápas už po prvním poločase rozhodnut. Otázkou bylo, jaký příděl si hosté z Edenu odvezou. Lüftnerova hlavička šla nad a Zmrhal v další velké šanci netrefil branku. Až v 75. minutě ukradl balón Hůlkovi Škoda, orazítkoval břevno a odražený balón dostal do sítě Josef Hušbauer. I přes řadu dalších šancí, a to na obou stranách, už k navýšení skóre nedošlo. Slavia porazila Hradec 4:0 a na vedoucí Plzeň ztrácí stále jeden bod.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 2:0

16.04.2017 18:15

Góly: 35. Michael Krmenčík, 67. Marek Bakoš (pen.)

Viktorka Slovácko porazila a před pondělní dohrávkou Slavie má na čele tabulky čtyřbodový náskok. V Doosan Areně byly k vidění zajímavé věci, jako nafilmovaná penalta a následně jubilejní 100. gól Marka Bakoše.

Úvod dějství nabídlo dva zajímavé momenty. Nejprve se ve vápně Slovácka skácel Krmenčík, ale sudí penaltu nepískal a na druhé straně srazil Navrátilův pokus do boční sítě Hejda. V 15. minutě byl ve velké příležitosti Zajíc, Kozáčika zkusil přehodit, což se mu sice povedlo, ale s ním přehodil i branku.

Viktoriáni museli v prvním poločase řešit jednu velkou nepříjemnost, klíčový stoper Hubník se zranil a prostor tak dostal Tomáš Hájek. Na hře Viktorie to nebylo znát a domácí po půlhodině hry začali utahovat šrouby. Bakoš se ve 33. minutě ještě do zakončení nedostal, ale o dvě minuty později už to vyšlo jeho parťákovi z útoku Michaelu Krmenčíkovi. Petržela poslal do vápna přesný centr a Krmenčík hlavou rozjásal Doosan Arénu. Plzeňští měli i další příležitosti, ale Daněk nebezpečnou situaci, kdy si Reinberk málem vstřelil vlastní gól, ustál. Slovácko ještě stihlo do konce prvního poločasu jednou zahrozit, narazilo však na kardinální problém - trefit branku. V prvním poločase se mu to nepovedlo a druhé dějství na tom nic nezměnilo.

Plzeň po změně stran dál zahazovala, například Zeman dostal nalito od Petržely a Daněk výborným zákrokem podržel svůj tým. Martin Zeman nejspíše cítil povinnost zaváhání odčinit a protože to nešlo fotbalově, zkusil to jinak. Kontakt se Šumulikovskim ve vápně byl, ale Zeman celou záležitost výrazně nahrál. Zkrátka filmování je nešvar, který se v české lize, a nejen v té, rozrůstá. Důležité je, že Marek Bakoš penaltu proměnil, čímž dosáhl magické hranice stovky vstřelených ligových gólů.

Druhou brankou utkání v podstatě skončilo. Viktorka si další šance nevytvořila a Slovácko, jak už bylo zmíněno, ani jednou netrefilo branku. S takovou jen stěží můžete utkání vyhrát.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Dukla Praha 3:1

16.04.2017 15:00

Góly: 21. Jan Mikula, 81. Milan Kerbr, 89. Martin Kouřil - 74. Peter Olayinka

Důležité tři body získává Slovan Liberec. Severočeši porazili Duklu 3:1 a unikají sestupovým pozicím. Domácí poslal do vedení Mikula, ale následně si Liberec koledoval o vyrovnání, až se to čtvrthodinu před koncem povedlo Olayinkovi. Naštěstí pro domácí vrátil vedení na libereckou stranu Kerbr a výsledek pečetil Kouřil.

Liberec potřeboval vyhrát a začátek utkání podle toho také vypadal. Po čtvrthodině hry zahodil velkou šanci Baroš, když nedokázal dorazit do branky Mikulův pokus hlavou. Ve 21. minutě to ale domácím klaplo, Baroš před svým pádem ještě stihl posunout balón na Ekpaie, ten následně vyšperkoval akci přihrávkou na Mikulu, který se ještě zbavil Štětiny a skóroval. Po půlhodině hry mohl zvýšit na rozdíl dvou branek Bosančič, jeho ránu ale Rada bez problémů zlikvidoval. Na druhé straně špatně trefil balón Olayinka a pak se hra zase přesunula před Filipa Radu. Liberec byl v prvním poločase lepší, ale po změně stran se to mělo změnit.

Dukla totiž začala o hodně lépe, jenomže se trápila v koncovce. Olayinka před Dúbravkou zase selhal a Kušnír z jasné pozice špatně vystřelil. Někdejší hráč Liberce měl ještě další šance, ale Dúbravku znovu nepřekonal.

Slovan si každopádně koledoval o gól a Dukla čtvrthodinu před koncem skutečně vyrovnala. Olayinka dostal přesný pas, nastartoval své rychlé nohy a srovnal. Jenomže Pražané se z vyrovnání dlouho neradovali. Po centru zprava se prosadil Milan Kerbr a vrátil vedení na stranu Liberce. Domácí v závěru ještě výhru pečetili, když vepředu pozapomenutý obránce Kouřil nasadil Radovi jesličky a uzavřel střelecký účet zápasu.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Sparta Praha 1:0

15.04.2017 20:15

Góly: 48. Dāvis Ikaunieks

Boj o záchranu se v české nejvyšší soutěži pořádně dramatizuje. Zvítězit totiž dokázala poslední Jihlava, která překvapivě porazila Spartu 1:0. Změna hlavního trenéra tak na Vysočině zafungovala, tedy prozatím. O Spartě se totéž říci nedá, pod Petrem Radou to, jedním slovem, byla zase bída.

Sparta porážkou už asi definitivně odpískala boj o Ligu mistrů a znovu potvrdila, že prostě nemá formu. V Jihlavě přitom nezačala úplně špatně, rána Šurala měla zajímavé parametry, ale gólem neskončila.

Po čtvrthodině hry vymyslel dobrou příležitost Letenských Karavajev, ale jak on, tak ani Lafata překonat Hanuše nedokázali. Neuspěl ani hlavičkující Michal Kadlec a Váchovu tvrdou ránu Hanuš vyrazil. Málo platná byla Šuralova dorážka z ofsajdu. V nastaveném čase prvního poločasu ještě přestřelil David Lafata a to dávalo tušit další sparťanský nezdar.

Šok nastal po změně stran. Ve 48. minutě vyrobil fatální hrubku stoper Holek a Ikaunieks dokonal dílo vedoucí brankou. Jihlava se dostala do sedla, ze kterého už nesesedla. Sparťanské snažení vycházelo vniveč. Bylo to stereotypní dobývání, bez žádné větší myšlenky. Několik pološancí si sice Letenští vypracovali, ale to bylo málo.

Žádný očekávaný závěrečný nápor Sparty se nekonal a Jihlava historickou šanci nepustila. Sparta opět venku prohrála a Jihlava se může těšit z velice cenných tří bodů.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 1:1

15.04.2017 17:30

Góly: 21. Lukáš Železník - 54. Daniel Krch

Mladá Boleslav doma nezvládla další zápas a proti Bohemce vlastně může být ráda za konečnou remízu 1:1. Domácí sice vstřelili první branku, ale Bohemka nejprve vyrovnala a pak mohla strhnout výhru na svojí stranu, kdyby Jindřišek minutu před koncem proměnil pokutový kop.

V této sezoně už to bylo třetí vzájemné měření sil a lepší bilancí se mohla pyšnit Mladá Boleslav, která vyhrála v Ďolíčku jak ligový zápas, tak na penalty i utkání MOL Cupu.

Ale tohle utkání bylo jiné. Bohemka totiž byla překvapivě aktivnější a po ráně Lutse měl Vejmola první práci. O několik minut později musel být v permanenci i Berkovec, s Magerovou dělovkou si sice poradil, ale následně stejně inkasoval. Magera po rohovém kopu prodloužil balón na Lukáše Železníka a ten poslal domácí do vedení. Domácí ale vstřelená branka uchlácholila a čím dál více byli vidět hráči Bohemians. Haškovu nepříjemnou střelu musel Vejmola vyrážet. Mladá Boleslav těsné vedení po prvním poločase udržela a na začátku druhého dějství měla příležitost soupeři odskočit. Přikrylovu střelu z dobré pozice Berkovec chytil.

To už se hra přesunula do druhého dějství a v 54. minutě Klokani srovnali skóre. Na dobře zahranou Jindřiškovu standardní situaci si naskočil Daniel Krch a Vejmola kapituloval.

Brankář Vejmola byl nakonec hlavním hrdinou zápasu. Čtyři minuty před koncem skvěle chytil hlavičku Krcha a za chvíli dokonce úspěšně čelil pokutovému kopu! Sudí Proske ho nařídil po zákroku Čmovše na pronikajícího Jana Kuchtu, ale jedinečnou šancí strhnout vedení na stranu hostí pohrdl Josef Jindřišek. Bohemka tak sahala po třech bodech, ale má jen jeden.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Teplice 0:2

15.04.2017 17:00

Góly: 51. Martin Fillo, 74. Michal Jeřábek

Tak zase nic. Zlín pokračuje v hororovém jaru a po další porážce, tentokrát od Teplic, opouští pohárové pozice a padá až na šesté místo. Teplice udeřily až po změně stran a to rovnou dvakrát, prosadili se Martin Fillo a Michal Jeřábek.

Je to snad nějaké prokletí? Zlín na jaře stále nevyhrál, přitom začal aktivně a dostával se do blízkosti gólmana Grigara, jenomže ta koncovka...

Vukadin Vukadinovič v první desetiminutovce nejprve sám před Grigarem neuspěl a totéž platilo i po jeho přihrávce směrem na Beauguela. Po půlhodině hry se dobře otočil s balónem Holík, ale v cestě stál pozorný teplický obránce. Holík stál u zrodu i další šance Ševců a to už ve druhém poločase a po závaru měl Grigar plné ruce práce.

V 51. minutě postihla domácí velká komplikace. Krob vyhrál klíčový hlavičkový souboj, čímž zároveň vyslal do úniku Martina Filla a ten si se Švengerem poradil. To byla pro domácí studená sprcha, protože do té doby přeci jenom měli více ze hry. Otřesení domácí se pak nemohli vymanit z tlaku Teplic, které najednou výrazně ožily. Švenger musel likvidovat Horův přímák i Vošahlíkovu nepříjemnou střelu. Zlín se zase připomněl přímákem Pazdery, ale Grigar stále držel čisté konto.

Rozhodující okamžik přišel čtvrthodinu před koncem, kdy Zlín nedokázal ubránit rohový kop a Michal Jeřábek doslova dotlačil balón za záda Švengera. Teplice pak mohly ve zbytku zápasu několikrát zvýšit, ale Vošahlík trefil tyč. V nastavení ještě nedosáhl na balón Jugas a posléze sudí zápas ukončil.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - MFK Karviná 4:2

15.04.2017 17:00

Góly: 33. Martin Jiránek, 54. Jan Suchan, 69. Jan Rezek, 74. Jan Rezek - 16. Filip Panák, 89. Mihailo Jovanović

Příbram za celou sezonu vyhrála doma pětkrát, z toho třikrát za poslední měsíc. Zvládla tedy i zápas s Karvinou, ve kterém poměrně brzy prohrávala, ale pak čtyřmi brankami výsledek otočila. Je to minimálně zvláštní, každopádně Příbram už ztrácí na nesestupovou pozici jen tři body a bude čekat, jak si povede Hradec.

Příbram spustila svůj překvapivý brankostroj už ve třetí minutě zápasu, ovšem Kacafírkova branka hlavou nemohla být pro ofsajd uznána. Domácí nicméně zůstávali u balónu a ve velmi nadějné pozici selhal Jiránek, kterého vychytal Jan Laštůvka. Na druhé straně si vytvořil obrovskou šanci Kalabiška a svůj um musel předvést i Hruška.

Nerozhodný výsledek nakonec vydržel do 16. minuty, kdy Karviná vstřelila první gól zápasu. Filip Panák se ze střední vzdálenosti odhodlal ke střele a Hruška se stačil jen ohlédnout. Domácí se na chvíli nemohli vzpamatovat, ale po půlhodině hry opět začaly přicházet jejich šance. Linhartovu střelu vyrazil Laštůvka a z dorážky neuspěl Suchan. Příbram se dočkala zaslouženého vyrovnání ve 33. minutě, kdy se dostal k dorážce sváteční střelec Martin Jiránek a Laštůvka byl bez šance.

Příbram dokonala obrat až po změně stran, přesněji v 54. minutě a opět svojí roli sehrálo poměrně špatné bránění hostů. Ti dali Suchanovi prostor k dorážce a i v tomto případě byl Laštůvka bezmocný. Karviná následně úplně vypadla z tempa a na hrací ploše byl jen jeden tým - Příbram. V 69. minutě přišla další akce domácích, opět dorážka a znovu nemohl Laštůvka nic dělat. Úplně rozložená defenzíva Karviné inkasovala ještě jednou, Zdeněk Linhart byl před brankou nikým nehlídaný a bez problémů dal na 4:1.

Katastrofální výkon Karviné ve druhém poločase alespoň zmírnil korigující brankou Mihajlo Jovanovič, který dobře umístěnou hlavičkou upravil skóre na konečných 2:4 z pohledu hostí.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Jablonec 2:0

15.04.2017 15:00

Góly: 17. Borys Taščyj, 76. Jakub Řezníček

Brněnská Zbrojovka byla za své jarní výkony konečně odměněna třemi body. Také v zápase s Jabloncem byla lepším týmem a skóre otevřela už po čtvrthodině zásluhou Borise Taščiho. Ve druhém dějství pak pečetil výhru druhou brankou další útočník Jakub Řezníček.

Aktivita domácích v úvodu zápasu se dala čekat a Hrubý musel už v páté minutě zasahovat před Taščim. Jablonec odolával tlaku soupeře jen do 17. minuty, kdy Brno poprvé udeřilo. Boris Tašči dostal dlouhý balón do poměrně těžké pozice, zády k brance však situaci zvládl výborně, přeloboval Hrubého a zajistil Zbrojovce kýžené vedení. Až poté se probudil i Jablonec a vedení domácích nemuselo mít dlouhého trvání, kdyby z malého vápna přesněji hlavičkoval Diviš.

Stále se ale spíše hrálo před brankou hostů. Nepřesnou hlavičkou se uvedl i Jakub Řezníček a o chvíli později se k němu ve vyložené šanci připojil i autor první trefy Tašči. Na druhé straně na zadní tyči zklamal Trávník.

Jablonec měl po přestávce jasný úkol, vyrovnat a pokud možno strhnout vedení na svojí stranu. Nepovedlo se ani jedno. V 63. minutě sice hosté "bušili na vrata", ale Melichárek v brance Zbrojovky lapil jak pokus Diviše, tak i dorážku Mihálika. Jinak defenzívě Jablonce dál činil velké problémy Boris Tašči, Hrubý ho v další z celé řady šancí zblízka vychytal a když už Ashiru zvedal ruce, zasáhl na brankové čáře spasitel Hanousek.

Bohužel pro Jablonec, uběhly další dvě minuty a Brno už vedlo o dva zásahy. Ashiru potáhl balón k šestnáctce, přihrál Řezníčkovi a ten hokejovým blafákem a zakončením do prázdné branky zvýšil vedení Zbrojovky. Severočeši sice nerezignovali, ale když Mehanovič sedm minut před koncem nastřelil tyč, bylo jasné, že Jablonec tohle utkání už nezvládne. V závěrečných minutách se ještě mohlo měnit skóre, ale Hrubý ustál jak Zavadilův přímák, tak i pokus Litsingiho.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň24175237:1456
2.Slavia Praha24167151:1755
3.Sparta Praha24127537:2143
4.FK Mladá Boleslav24109535:2439
5.FK Teplice24107732:2237
6.Fastav Zlín2498729:2735
7.FK Jablonec2488835:3032
8.1. FC Slovácko24611724:2929
9.MFK Karviná24851133:4029
10.Dukla Praha24761128:2927
11.Slovan Liberec24681020:2526
12.Zbrojovka Brno24414625:3226
13.Bohemians Praha 190524671118:2825
14.FC Hradec Králové24631522:4021
15.Vysočina Jihlava24481217:3720
16.1. FK Příbram24531620:4818

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (773)

Přidat komentář
Rarášek

Pěkně!

Reagovat
smazaný uživatel

Flinta

Reagovat
Pyroman

Řezníček pěkný gól, tím snad musel překvapit i sám sebe.

Reagovat
db18

Zbrojovka

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi nez Peltonec

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
Liquid

Reagovat
Didier Drogba

běž raději chystat sešívanou jarmulku na oslavy 2. místa

Reagovat
smazaný uživatel

Jouda fandí půlce Anglie..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

HURÁ! 2 krásný góly, fantastickej Melichárek, 3 body, co víc si přát? Snad už jsme záchraně fakt blízko, nějaký body určitě někde posbíráme a zbytek sezony dohrajeme v klidu.

Reagovat
KingMaster13

5 remíz a je to v suchu

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Ale no tak! Snad jste si vy 2 nemysleli, že Brno spadne? Zvlášť když v lize jsou minimálně 3 týmy který by je nepředehnali ikdyby se hrálo na 50 kol

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

vy tu ligu hlavně nemáte vůbec hrát po tom co jste si jí koupili

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoupili...

Reagovat
KingMaster13

Nekoupili si jí, ostatní tam nepostoupili protože neměli zázemí. To není chyba Brna, že Ústí a Sokolov hráli defakto na hnoji

Reagovat
Liquid

byl tam jednoznačný tlak moravské komory aby jejich hlavní město hrálo 1.ligu tam kde Baník i další dostali vyjímky, vlastně i moravské Znojmo, tak tam se Ústí vyjímka nedala

Reagovat
KingMaster13

No jo to je možný tak moc do toho už nevidím. Každopádně v Ústí ty podmínky byly fakt hrozný a svaz už nechtěl udělovat jen výjimky. Co si pamatuju tak licenci si koupilo třeba Slovácko. Brno skončilo 4. a postoupilo kvůli Sokolovu a Ústí. Nicméně pravda, že Znojmu výjimku udělali, to jí dostat nemělo. U Ústí jsem to pochopil, že jí jednou mělo a dost, nic s tím neudělali tak tohle byl trest.

Reagovat
Liquid

v ČR ve fotbale jsou tu samé zákulisní tlaky, pánové Starka, Kapr, Pros by o tom společně mohli napsat bibli

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,za normálních okolností by místo Staroměstska hrála Čáslav a místo Brna Ústí nad Labem

Reagovat
smazaný uživatel

Liquid tady bohužel trochu překrucuje pravdu - jak říkáš, Ústí už mělo výjimku předtím a neudělalo nic. Nevím přesně, jak to bylo s Baníkem a na základě čeho se tam ta výjimka udělila, nicméně hrají teď na stadionu, který splňuje podmínky svazu. Stejné to bylo u ve Znojmě, tam se udělala výjimka, Znojmo hrálo v Brně a taky se tam ten stadion předělal tak, aby splňoval podmínky - i když teda se to neobešlo bez nějakých tahanic o dotace. Takže nic proti výjimce, pokud je to opravdu výjimka a ne trvalé obcházení, jako to bylo v Ústí.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, přesně takto to bylo... že ty chodíš na každý zasedání, co ?

Reagovat
frankiefcb

Pokud vím, tak Ústí už jednou výjimku mělo a hrálo v Teplicích.

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi... ale tohle se mu do krámu nehodí, protože pak už by nemohl obhajovat ty svoje sračky co tu každoročně na náš účet rozjíždí....

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chlupatá máma

A Sokolov ji taky dostal? Mimochodem v tý době už se stadion v Ústí rekonstruoval nebo byl těsně před začátkem rekonstrukce...

Reagovat
frankiefcb

a Sokolov rekonstruoval stadion anebo hodlal rekonstruovat? No, ale výjimku můžeš dostat jen na rok. Tak to aspoň bylo.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Cumel

Reagovat
Liquid
Reagovat
frankiefcb

viz výše

Reagovat
smazaný uživatel

Sokolov by to po ekonomický stránce neutáhl... ne že by o tom nepřemýšleli, ale když jim na to serou diváci tak co mají dělat... možná v budoucnu s tím pohnou, kdo ví... a vůbec, když už tady vehementně brojíš proti koupě licence, tak jaktože ti Sokolov najednou nevadí ? Vždyť oni si koupili druholigovou licenci rovnou z Divize (nic proti nim, mě to nevadí...)

Reagovat
smazaný uživatel

Lázně Bohdaneč

Reagovat
raduinho

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Brno bylo Havel, tak jsi výborná pivnidoga

Reagovat
Liquid

a ještě tě přijde poblejt Kepy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Liquid

Příbram Starka

Reagovat
Znalec

Reagovat
Losinho

Příbram válec

Reagovat
ronaldik

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

Teď doufat, že prohrajete s Hradcem.

Reagovat
Znalec

Reagovat
Wat

Hozená rukavice od Příbrami, jak chcete.

Reagovat
Liquid

tak nás nezklamte a vyklepněte Spartu, a sestup nakonec Brno a Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Wat

Fajn! Teda až na to Brno, radši Příbram.

Reagovat
PavlíčeQ

Příbram se odlepila od dna a na 14. místo ztrácí už jen 3 body, to bude ještě zajímavý

Reagovat
Znalec

Reagovat
meno

Teplice do pohárů, Marila záchrana

Reagovat
lada.sp

a Slavie mistr...dno naší ligy nalezano

Reagovat
db18

Reagovat
Znalec

BAZERANTI

Reagovat
meno

Bejt fanoušek Sparty, tak mlčím a šoupu nohama

Reagovat
Liquid

tak hlavně poslední 3 kola Příbrami, doma Brno, pak na Jihlavě a doma Zlín, to jest dobrých 7-9 bodů, je tu stále možná dohoda kamarádů v Peltonci, a doma mají Spartu a ještě jedou na Duklu, kde by se dali taky 3 body vybojovat

Reagovat
C-M@ster

Nakonec skončí před Zlínem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Čtyři. Maj horší vzájemný zápasy s Hradcem.

Reagovat
TrueCommunist

Třii nejslabší týmy nakonec, to by mohlo klapnout a Příbram by se mohla udržet

Reagovat
3M

S pokorou do poharů

Reagovat
monty25
Reagovat
inferno08

Co to je za ním za stadion? Tolik lidí v Teplicích na fotbal snad nikdy nebylo ne? Asi nějaká fotomontáž..

Reagovat
monty25

Podle mě to je ze zápasu se Spartou nebo tak něco...

Reagovat
inferno08

Ani na Spartu tam není takhle narvano.. možná ani na repre..

Reagovat
ratusek
Reagovat
monty25

Reagovat
ratusek

jo oni už ti odpověděli

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz sem tam hrala UEFA tak chodilo myslim plno

Reagovat
Agnar

S Plzní 2014. .. A v devadesátých bylo plno několikrát. .

Reagovat
monty25
Reagovat
inferno08

Reagovat
inferno08

Ok, s tou Plzni bylo 16 000.. asi to bude z toho zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Agnar

1998/99/2000 sezony bylo 15 tisíc + hned na několika zápasech. Plus předkolo LM s Borussií a jiné. Je to už dávno ale lidé tu chodili.. V poslední době to bude taková všeobecná nechut tady ke všemu, ale to je spíš pro sociology Třeba ted to zase přitáhne fanoušky na Stínadla, a jestli se povede Evropa.... obávám se však, že to bude takový Boleslavský styl a kdybychom se tam dostali, zlámeme se na nějakým Uzbekistánu,nebo Faerských ostrovech v předkole

Reagovat
andrew96

Takové super mančafty

Reagovat
smazaný uživatel

Suchan snad se Pribram zachrani.

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Co je to tady kurva za hromadnej trolling?

Reagovat
db18

Tak ono je v podstatě jedno, jestli se zachrání Hradec, Příbram, nebo Liberec...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

ženskej fotbal volá

Reagovat
monty25

Reagovat
KingMaster13

Ten ženskej fotbal není tak hroznej jen nesmíš sledovat tu hru

Reagovat
db18

Nebo ty lesbičky, které hrají taťku.

Reagovat
smazaný uživatel

a co chces teda sledovat kdyz mindy maj stejne v trenclich

Reagovat
KingMaster13

Vše možný Kozky, prdelky

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti nevim, se mnou to nic nedela, jak tam behaj v tech uborech

Reagovat
KingMaster13

Tak to už je pak jen na tý konkrétní holce jestli se jí vyplatí sledovat nebo ne

Reagovat
monty25

Mně se třeba hodně líbí mezinárodní turnaje a Liga mistryň. Naše liga je samozřejmě o level níž a hlavně jí chybí větší vyrovnanost, pořád je to hlavně o Slavii a Spartě (a trochu Slovácku). Když těm ostatním týmům rozdávají debakly, tak to moc velká zábava není. No a pak derby sice bývá vyrovnané, ale zase je to kolikrát spíš boj než fotbal... Ale co jsem měl možnost vidět hlavně Slavii v minulé sezoně Ligy mistryň, tak na amatérský tým to byly parádní výkony.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ZB 07

doteď mi přišlo, že tu Příbram většina lidí nesnáší...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom pro tu absurditu, že prvních 6 zápasů nedáš gól, dostaneš od 2. týmu tabulky 8 gólů za zápas, na podzim vyhraješ 2 zápasy a nakonec se stejně zachráníš, jim to taky přeju

Reagovat
KingMaster13

Přesně

Reagovat
monty25

Já jim to přeju jenom kvůli tomu, aby Kang šel na ženský fotbal. Plus ten Tobiáš je teda fakt zvednul a ždíme z toho týmu maximum...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Liquid

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Pribrami preju dlouhodobe, kvuli jejich mladezi.

Reagovat
3M

Tys byl vždycky jinej

Reagovat
stas87

*blbej

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Znalec

Reagovat
monty25

Výsledky v tomhle kole super, jenom kdyby ještě ten Jindřišek proměnil penaltu... Ale nevadí, Teplice už mají na dostřel i 4. místo!

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

To je podle úhlu pohledu.... Mě tohle kolo zatím vychází dost na hovno, my prohráli v Brně, Sparta v Jihlavě, Libe porazil Duklu hrůza....

Reagovat
smazaný uživatel

V Příbrami dnes 101 platících diváků. Rekord odolal.

Reagovat
db18

Reagovat
inferno08

1928

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

To zapomněli vynásobit příbramským koeficientem (19,089)

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tuhle informaci o stovce lidí jsem zaregistroval i na Twitteru, tak jsem se mrknul právě na onlajny.

Každopádně, na Idnesu je pak číslo 1928. Takže pravda je tam někde venku.

Reagovat
inferno08

Já to bral z ČT, tam je taky 1928..

Reagovat
Tigerinho

už je tam taky 1928

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram ♥ Ta záchrana ještě bude, tím jsem si jistej! Tenhle klub zkrátka v lize nesmí chybět!

Reagovat
Liquid

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Znalec

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Starkuv proslulej finis prave zacal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Znalec

Reagovat
raduinho

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
uff

Reagovat
ondrasch77

A Karviná si dala 4 góly asi sama, ne...

Reagovat
Kepy_FCB

Na sestup starkovcu můžeme zapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

hype Karviné odpadá raketovou rychlostí, Zlíncester je uplně v prdeli...zato PŘÍBRAM roztáčí kola osudu!

Reagovat
Figi

karvina ma bohuzel ted tezky los. Plzen, Liberec, Slavia ted Pribram, kde uz bylo pred zapasem jasne kdo bude brat body. Karvina ma nahrano z podzimu takze i kdyz ted ctyri prohry a priste jedou do Teplic tak ligu uz zachrani.

Reagovat
ratusek

Boleslav Svědík i když on za to sai moc nemůže, ale kdo ví. Ten tým je uplně v piči, aspon nebude smrdět to jedno předkolo. kéž by se tam dostaly Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zatím hodně trapná.

Reagovat
smazaný uživatel

Druholigovej fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

boj o 3. místo ještě bude drama

Reagovat
fabec1222

Příbram zase pecháček, výhra a k zase k hovnu

Reagovat
Znalec

a pak že se nám pomáhá

Reagovat
OTASi

Reagovat
Rarášek

Fakt škoda, že s Jihlavou nehrajeme častěji.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Znalec

Jooo!!! Příbram supéér Miluju Jardu Starku, je to náš spasitel

Reagovat
Kang & Kodos

Už jenom šest kol

Reagovat
ZB 07

Jihlavaaaaaa yes

Reagovat
Riviera Kid

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlip na jare hrajou jednoznacne Teplice, tak snad to 3. misto jeste daj.

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Wat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
David143

Reagovat
Blasphemer

Ten novej moderátor ČT má slavíka?

Reagovat
PavlíčeQ

Jihlava Ten souboj o záchranu ještě bude zajímavej

Reagovat
OTASi

Reagovat
Blasphemer

Taky by tu Jihlavu a Příbram mohl v bojích o záchranu podobně doplnit ještě Hradec v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec a Liberec sestup.

Reagovat
Blasphemer

Ať sestoupí klidně všichni, ale v pondělí ty tři body uhrát musí.

Reagovat
Alan_Shearer

Jj, urcite Liberec

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Horší fotbal jsem dlouho neviděl..

Reagovat
OTASi

Reagovat
monty25

Jako ta Sparta je solidně v prdeli, když prohraje v Jihlavě. Mají jediný štěstí, že Boleslav hraje taky tužku a Teplice přece jenom ztrácejí ještě dost. Ale to se může brzy změnit...

Reagovat
FCSL

Zejtra by to asi chtělo vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Impulz přinesl úspěch, děkujeme radě starších a Svobodovi, že si plukovníka prosadila.

Reagovat
OTASi

Jojo, logika lvl 0, udělat kapitánem největšího tragéda a vrátit do základu mazáky, který hrajulou hůř než mladý

Reagovat
Blasphemer

Jsem zvědavej na léto ve Spartě, jestli tam neproběhne vítr v kabině, tak to vedou fakt šimpanzi. Hráče jako Holek, Kadlec, Konaté, Vácha a Lafata prostě musí poslat do prdele, bez toho to prostě nepůjde.

Reagovat
OTASi

,,Holek dostane ceres!"

Reagovat
Miguel19

"Je zbytečný na někoho teďka svádět vinnu. Samozřejmě to byl Holek"

Reagovat
OTASi

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Genius

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
aither

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ale filuta.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Briggus

Reagovat
Greny

Bude to mit dusledky pristi kolo stred obrany Vácha-Kadlec?

Reagovat
smazaný uživatel

Holek uz muze zacit drhnout hajzly.

Reagovat
Euphael

Reportér: Komu přikládáte chybu za ten gol? Holkovi nebo už Koubkovi?

Rada: Takted nechci na nikoho poukazovat, samozřejmě Holek ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Šural profík a v rozhovoru miloučký. Jako jestli v takovém rozpoložení jdou do výkopu, tak se nedivím, že předvádí takové výkony. Primadony. Ty by na sebe potřebovaly bič, aby je to přešlo a začaly hrát fotbal, herečky.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo jinej by je měl prohnat bičem, když ne Rada?

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně to nedává. Ale nevím.

Reagovat
Greny

Pulpit

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo ještě Magath no

Reagovat
Greny

Ten je v Číně myslim

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Ten teď v Číně bičuje Graziana Pellého...

Reagovat
smazaný uživatel

Zahraniční trenér by byl asi ideální než ti přeběhlíci, co zkouší 20. klub během 20 sezon.

Reagovat
Liquid

ten nemá rád Čechy, takže by stavil jen Konateho, Costu, Karavajeva, Zinedina a zbytek by dokoupil

Reagovat
db18

Vatajelu by konečně dostal šanci...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

A co má na to jako odpovědět? Vždyť to jsou pořád ta samá hovna dokola...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou. Nejde o to, že reportéři jsou děvky. Taky mne serou. Ale na něm je silně vidět to znechucení. Nebrání se tomu. Tohle bude v celym týmu a takhle nastupují do zápasů. Tak je jasný, že hrajou hovno. S takovým rozpoložením se jim dařit nebude. A hlavní člověk, co je za to odpovědný, je Rada, Ale očividně to nedává. Když nastoupí s jinou hlavou, tak rázem budou hrát jinak. Ale sami si to nezmění. To je fuk. Nemusíš to chápat.

Reagovat
smazaný uživatel

a to by se mel jako po prohranem zapase s predposlednim tymem ligy citit jinak nez znechucene???

Reagovat
smazaný uživatel

Neslyšel si nic o tom, že negativní energie přivolá další negativní a naopak, co? Ale v pohodě. Nečekal jsem, že to tu někdo bude chápat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ty jsi tady nejchytrejsi, to uz jsi mnohokrat dokazal ale jeste, ty kdyz neco uplne zkazis, tak se nutis citit dobre, abys nevyvolaval negativitu?? treba kdybys nekomu zlomil nohu, tak mu reknes, ze to beres pozitivne, abys u nej nevyvolal dalsi negativitu??

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

priposrany curacci

Reagovat
Miguel19

Konaté 3. nejlepší hráč Sparty

Reagovat
Kang & Kodos

Zoufalejší závěrečnej "tlak" jsem snad ještě neviděl. Kromě Holka by měli jít všichni do Prahy pěšky. Holek by měl jít pěšky do Brna.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Radši nechci vědět, co s nimi Rada provádí. Stačilo mi vidět Šurala. Procházka do Prahy by nepomohla. Stačí je seřvat, sfackovat a poučit, že Sparta není králem všeho tvorstva v Čechách. No...může být, když si to zaslouží. Ale zatím jsou to páni leda sociálních sítí a svých kund doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakaz vjezdu na Brno!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teda pruchodu.

Reagovat
Pyroman

Naprosto fantastický jsou hlavně ty auty, jeden nám podle mě trvá v průměru tak minutu.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Liquid

By to měl ještě nejblíž hajzl co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ronaldik

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Briggus

Reagovat
db18

Pepa Němec upozornil na zajímavý fakt: letos je Hradec před Spartou

https://abload.de/img/sparta-venkut2qu0.jpg

Reagovat
Miguel19

12 zápasů a skóre 12:12

Reagovat
REPLIKATOR

Náhoda? Nemyslím si...

Reagovat
smazaný uživatel

3x 12, trojúhelník má tři strany... Tady to neukecá ani největší antiiluminát

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně co se výher týče, ne?

Reagovat
db18

Jo, podle nich to je taky seřazené.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to vidím, já předtím na odkaz neklikal, na to jsem moc nasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

A ta Příbram tam taky čaruje, asi není remíza jako remíza

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta

Reagovat
Greny

Zbrojovka vyhra, Kometa vyhra, Sparta prohra, krasnej den a ne ze ne

Reagovat
Bex5

Reagovat
Pyroman

Pořád si sešívky myslí, že obereme Plzeň o body?

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se nedivil, kdyby se s nima plichtilo.

Reagovat
PlackaSKS

5:5, nulu udržet s touhle obranou nejde...

Reagovat
Kang & Kodos

No v Edenu jsme jí udržet měli...

Reagovat
PlackaSKS

To nehrál kadlec no...

Reagovat
Kang & Kodos

Hrál tam Hybš, to je snad ještě horší.

Reagovat
PlackaSKS

ale na něj hrál zase tecl... proti plzni doufám posadíte holka a kadlec bude střídat až na konci, abyste udrželi výhru o gol

Reagovat
smazaný uživatel

A těch pět gólů bychom jako dali jak? Nebo se to začne hrát na handicap?

Reagovat
PlackaSKS

sázim na penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Opět, z čeho? Když se ten balon do vápna ani nedostane...

Reagovat
PlackaSKS

co ti na to mam říct... nemůžu ani doufat?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufat můžeš, já taky doufám. Imho tipuju, že to dopadne jako derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasadíte ofenzivního Vatalulaje a ten zařídí góly na obou stranách ;)

Reagovat
Spalovač šancí

V suchým triku. Vácha totiž v 90. minutě rozdá svoji novou kolekci.

Reagovat
PlackaSKS

S plzní to takhle šílený snad nebude... Jinak holek s koubkem to posrali solidně. Sehnat další dva marecky, posadit Kadlece s holkem a ideálně se vysrat na neskutečně pomalého lafatu a možná by to i šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata solidni traged. Kdyz uz ani s jeho Jihlavou nepotka balon..

Reagovat
Rarášek

Sehnat další dva Marečky no .. Jako ať už hraje stopera kdokoliv z juniorky klidně, a nalevo Vatajelu, nemáme už moc kam klesnout. Do útoku taky bude muset někdo z juniorky, tam taky nikdo není. To je prostě neskutečně podělaná sezóna od celého vedení, a jestli se z tohohle neponesou v létě nějáký následky, nejen na kádru, ale i v osazenstvu, tak ať to Dan radši prodá, takhle to dál nemůže.

Reagovat
PlackaSKS

Sural s pulkrabem jsou do útoku to lepší co máte... Problém je podle mě obrana, která je šílene nejistá a nechápu proč místo třeba Čermáka musí tvořit lafata. Jak si předávali míč a nikdo nevěděl co má dělat, to bylo šílený. Nakonec to pokaždé musel řešit Mareček z pozice stopera...

Reagovat
goodbay

čermák je prý nemocný...

Reagovat
PlackaSKS

tak snad bude příští týden v pořádku, ten střed nedokázal prostě nic vymyslet

Reagovat
Rarášek

Jenže, pak zas na kraji zůstane Zahustel, kterej nehrál sto let a potřebuje se rozehrát. Je to začarovanej kruh momentálně, a pochybuju, že ikdyby tu byl třeba Conte, že by to rozjel. Tady je neskutečnej bordel .. Já bych byl pro ať hraje co nejvíc kluků z juniorky to půjde. Dudl, Vata, Penc, Císařovskej, Dao a Traoré. Ať hrajou, tohle nemá smysl to skládat takhle přece .. Mně je z toho neskutečně smutno, co se to děje ..

Reagovat
PlackaSKS

dudl je na slovensku, ne? nicméně šanci by junioři dostat měli, o tom žádná. vždyž horší to nebude a aspon budou makat.

Reagovat
Rarášek

To je právě ono.. je v juniorce, na slovensku mu hrát nedovolili a nikam jinam už ho poslat nestihli hostovat, žejo Banda kriplů v tom vedení, neskutečný ...

Reagovat
PlackaSKS

on to povolení nedostal? ty vole... no tak pak at hraje, takovej holzer zatim taky nepředvedl nic a pořád střídá. podle člověka z vedení se kterym jsem mluvil, je to chyba toho slovenskýho týmu, ten si měl zažádat o výjimku a do té doby se nedalo nic dělat

Reagovat
Rarášek

Já už bych se nedivil vůbec ničemu .. Ale stejně se tam nikoho v áčku nedočkáme. Teď v době krize potřebujeme hlavne ZKUŠENOSTI .

Ale tohle je přece neskutečná neprofesionalita vedení posílat hráče někam, kde pro něj nemají vyřízený povolení.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně za mě j lepší, když se v tom plácají Kadlecové, Váchové a kol., ti, kteří tenhle zmar částečně zavinili, než aby se v tom plácal Dudl, Frýdek, Havelka... Je mi líto Sáčise, Pulkyho a Karavaeva.

Reagovat
Rarášek

Vždy´t jim je to úplně u zádele .. Ať hrajou ti, co si toho váží. Těmhle už to stejně nepomůže se v tom plácat, nic si z toho nevezmou a ani je to nijak netrápí.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu. Proto buď to nechat hrát ty mladý bez tlaku na výsledky, nebo to nechat hrát tyhle s tím, že se jim bude hrabat na platy. Od léta to rozpustit a začít od nuly.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PlackaSKS

když hráli ti mladší vypadalo to daleko líp. třeba by se neplácali a vážně by se na to dalo i dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Viz výše. Ale ryba smrdí od hlavy, takže nevím, jestli by to pomohlo.

Reagovat
PlackaSKS

za pokus...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak upřímně, já jsem doufal, že ten pokus přijde s nástupem Holoubka, že se nebude prodlužovat s Lafatou, pustí se Dočkal s Koubkem, M. Kadlec, Holek a jim podobní asi do Kolbenky, nebo nevím, v létě se rozpustí zbytek a postaví se to na odchovancích a mladých, kteří si toho dresu budou vážit... Bohužel z nějakého důvodu se pořád stavěl Kadlec, rval se tam proti vůli Konaté, a tak dále, až došlo k jeho odvolání, při kterém se ukázalo, že pořád mají hráči navrch a vedení se radši zbaví po stopadesáté trenéra, než těch hráčů, kteří hrají hovno a rozhodně nejsou nepostradatelní. Bohužel je to tak nastavené. Proč se za něj nepostavili po těch kecech v zimě, je mi záhadou.

Reagovat
PlackaSKS

tak podle mě to tak i bylo. přišel holoubek a zlepšilo se to... jenže pak přišel požár, který nebyl jen "nastrčená licence" a celý se to zase posralo... je vidět, že tuhle sezonu jste odpískali a jde jen o to to dohrát a ideálně být alespon v nějakém předkole. rada byl asi jediný kdo do toho šel, jinak si to nedovedu vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

No, já myslel s tím oficiálním nástupem, Holoubek byl na podzim jen záskok, proto jsem myslel ten jeho nástup v zimě. Otázkou zůstává, jak by to vypadalo, kdyby se to v Rostově totálně neposralo... Ale zase je dost možné, že by se to posralo někde jinde, a bylo by to stejné, holt to asi bylo nevyhnutelné.

Rada je tam z jasného důvodu. Ale na něj srát, je tam dočasně, důležité je, jak se k tomuhle postaví Křetínský. Protože to je prostě ten hlavní problém, jeho přístup k tomu. Nerad bych, abychom příští sezónu na boje o přímý postup do LM koukali jen z povzdálí.

Reagovat
PlackaSKS

Já sice chápu dočasné řešení v podobě rady, ale abyste příští rok hráli o titul, tak musíte koupit téměř celou novou obranu, tak dva hráče do středu a jednoho až dva útočníky... A to vše do základu plus sehnat solidního trenéra co je sehraje za letní pauzu. To fakt nebude prdel ani když do toho Křetínský narve vše co má

Reagovat
smazaný uživatel

Je fuk, koho koupíme, pokud ty hráče bude vybírat tohle vedení.

Reagovat
goodbay

Hráči jsou zapálení do hry, jak já ve 3. třídě okresního fotbalu. Tohle vedení přeci už nemůže nechat bez odezvy. Minimálně jim napařit takové pokuty, že se z toho pos.erou!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil, kdyby pak udělali někteří to sami, co Konaté. By se z toho zas posralo vedení

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo - Sparta rupne s Jihlavou, to se mi snad zdá... Oni fakt dobře kopli do balonu akorát dvakrát na Slavii a my místo abychom jim v klidu naložili, tak se z nich poděláme a pak to zachraňujeme Mingazovem...

Reagovat
chavi.27

Hezky to poustel Reza do autu...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
goodbay

Pravděpodně, i když Sparta skončí 5. tak by ty poháry hrát měla. Leda, že by je předskočili Teplice a pohár vyhráli Zlín či Opava a když by je předskočili MB a Zlín, tak by to musela vyhrát Opava. 6. podle mě ani neskončí, protože až na Teplice soupeři pod nimi nemají kdovíjakou formu.

Reagovat
goodbay

Samozřejmě, kdyby je předskočili MB a Teplice - chybí mi to ve druhé větě.

Reagovat
smazaný uživatel

No...úplně nejlepší by bylo poháry nehrát, ale to se asi už nepodaří.

Reagovat
Hokaido

Počkej do srpna.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Wow, Řezníček

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď nezávidím slávistům. Ten pocit, hrát po letech o titul a přitom být za poslední měsíce jediný, kdo doma ztratil body se Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztracený by byly, kdyby Slavia měla na to vyhrát...

Reagovat
Pyroman

Každopádně nejvýmluvnější ukázkou kvality ligy je, že jsme pořád třetí.

Reagovat
Kang & Kodos

To zase jo. Sezona totálně v hajzlu, obrana na úrovni 2. ligy, tři trenéři, atmosféra úplně v prdeli, hromada zraněnejch, odchod nejlepších hráčů...a 3. místo.

Reagovat
db18

A my první...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Hokaido

A když si vezmu, že Slavia byla v takovejch sračkách, že byla někde na hraně sestupu...

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

David Lafata: "Škoda, že s Jihlavou nehrajeme častěji."

Reagovat
smazaný uživatel

Reznicek do repre pokud tam muze byt to kopyto krmencik, tak nechapu, ze rezna stale nema odehrany zadny zapas

Reagovat
monty25

A co teprve Červenka...

Reagovat
smazaný uživatel

pekne postupne. nejdriv sel zmrhal, potom reznicek, vsak cervenka ma jeste casu dost...

Reagovat
goodbay

Sparta má příští rok vyjímečnou šanci (na dlouhou dobu možná poslední) se dostat přímo do LM. Možná by bylo nejlíp, kdyby Sparta jaro totálně projela a nehrála na podzim ani EL, v létě se udělali patřičné změny, rozuměj přivést kvalitní posily+reorganizovat vedení a soustředit se jen na ligu. Slávia i Plzeň by se mohli orientovat alespon na podzim jen na poháry a Sparta si v lize vytvořit takový náskok, že už je na jaře nikdo nepředskočí. Kdybych věděl, že to takto skončí, klidně at letos skončí 6.

Reagovat
smazaný uživatel

hráče, kteří by byli opravdu posilami pro Spartu ale i Slavii nebo Plzeň u nás skoro neseženeš a z venku je to loterie, jak ukazuje Vatajelu

Reagovat
smazaný uživatel

Kam můžu poslat Máriovi fakturu?

https://goo.gl/cpqfnZ

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že by se vyhrálo bez té chyby?

Reagovat
smazaný uživatel

Mario pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno vole, kdybys tam měl plichtu, tak bych neřekl, ale dneska bychom nevyhráli ani kdyby se hrálo ještě zítra...

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Spalovač šancí

Nemáš sázet, když tomu nerozumíš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale píču vole. Zejtra vsadím zase na vás, tak jsem zvědavej, co budeš psát potom...

Reagovat
Spalovač šancí

Že nemáš vsázet ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Tady zase někdo okrádal rodinu...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jinak Krob už 11 áček

Reagovat
smazaný uživatel

12

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Spalovač šancí

Stejně je neuvěřitelné, jak zoufale vypadá aktuální kádr sparty. Přitom na začátku sezony vypadal papírově děsně nadupaně (a to i bez Rosy). A může za to Impulzivní Konaté ...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je vyhypovaný jak prase. Ono fakt není náhoda, že i s intergalaktickým duem Lafata Dočkal, kterým se prý nikdo z našich hráčů nevyrovná mají jen jeden titul.

problém je, že už asi od Hackenu nebo možná ještě dýl nejsou schopni vyřešit střed zálohy a podle toho pak ta hra vypadá. Hráči sice špatní nejsou, ale zase ani natolik kvalitní, aby celou ligu válcovali bez maximálního nasazení a taktické přípravy. Navíc nemají schopnost ty zápasy urvat jako před 20 lety nebo dnes Plzeň a podle toho vypadají výsledky.

K tomu se pořád čeká na spasitele, který jim pomůže stejně jako Poborský před lety, a je jedno, jestli to je Rosa, Sivok, Hubschmann, Jarošík, Kováč a další, místo toho, aby tahouny byli současní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No asi nejlepe to shrnul Pepa Nemec, kdyz pravil, ze spartanska vykonostni sinusoida je nekolik metru pod bodem mrazu.

Reagovat
Spalovač šancí

se mu to mudruje z vyhřátého Mexika

Reagovat
smazaný uživatel

sinusoida, metry, bod mrazu...moc to nedává smysl

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Bordel ve Spartě.

Reagovat
DeformFCB

Cettovinka

Reagovat
stas87

OT:

Tak kedze vcera bohuzial vyhrala Kokota Brno nad Libercom, dnes to musela trosku zachranit Ottawa. Snad postupi dalej.

Reagovat
C-M@ster

Co je na Brnu z pohledu Slováka špatnýho?

Tradiční klub, co x desítek let čeká na titul. Má nejlepší kádr, hraje nejlepší hokej, nejsou v něm žoldáci. Akorát majitel je na hlavu, ale s tím fanoušci nic nenadělají.

Reagovat
Cumel

Proč debatuješ s maďarem o dění v civilizaci? Co je kilometr od salaše je neprobádané území, proto se z těchto pastevců ze stepí východně od Holíče stal nejzamindrákovanější národ pod sluncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kilometr od salaše? On nekončí svět za Pardubicema?

Reagovat
stas87

Keby si bol aspon trochu originalni.. Ale to by som chcel asi moc a ty na to skratka nemas, takze len opakujes to, co uz tu bolo najmenej stokrat.

Sa musim smiat, ze mi tu nieco zacne pisat o salasi aziat z Brna. Takze ticho tam v tej zatacke medzi Prahou a Viedni.

Reagovat
dave30

Taky jsi celkem originální...

Reagovat
stas87

Ta posledna veta, v nej si to napisal. Saskarna s cenami listkov, ale co mi najviac vadi, tak to je ten jeho podvod s hokejovou halou a dotaciou od mesta. Zabransky bol kamarat Onderky a ten mu z kasy mesta zaplatil, co Zabransky chcel. A Zabransky vyuzil toho, ze v Brne sa naslo 7200 magorov, co mu tu halu zaplnili vzdy. Mozno to budes vediet lepsie ako ja, ale Zabransky podpisal zmluvu s firmou Starez, ze sa bude starat o provoz haly, kde hra Kometa hokej a su tam obcas koncerty ci ine podujatia. Zisk sa ale nemal rozdelit medzi mesto a Zabranskeho ale vyhradne pre Zabranskeho. A ten, ked zistil ze sa v tom niekto rype, tak zakazal tiskovemu hovorcovi cokolvek povedat a sam sa vyhybal novinarom.

Okej, mozno mi to nejakym sposbom vysvetlis a vyvratis, ale z toho co je o Zabranskom na nete mi pride, ze je to dalsia klasicka svine co sa vezie na vlne uspechu a snazi sa kazdeho ojebat.

Reagovat
C-M@ster

Tak Onderka je přímo člen představenstva. Viz http://www.hc-kometa.cz/zobraz.asp?t=vedeni-klubu

Jinak že by se Zábranský jenom svezl na úspěchu... přišel, když Kometa hrála 3. nejvyšší soutěž, takže se veze a úspěchu, co sám odšpuntoval.

Do věcí jako jsou smlouva se Starezem, rekonstrukce haly a další věci nevidím. Četl jsem články a spolíhám na to, že kdyby to bylo jak říkáš, už by se o tom psalo/mluvilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Starez je firma města, pod kterou patří městská sportoviště jako třeba plavečák za Lužánkama, RIviéra nebo právě Rondo.

Propojení s městem, ať už jde o minoritní podíl, nebo místa v představenstvu je u nás běžné, stejně tak finanční podpora klubům ze strany měst která je u Komety daná tím, že platí málo, nebo skoro nic za pronájem haly vedle peněz které dostávají sportovní kluby na mládež.

Jinak Rondo se rekonstruovalo a má větší kapacitu, nemáš to ze starších článků cca 8 let zpět, kdy se to řešilo a lítaly docel silná slova jak od Zábranskýho, tak i od Zlatušky.

A třeba ve fotbale v Hradci je hlavním akcionářem město, před lety měla Olomouc třetinu v Sigmě, Pardubice v hokejovém klubu 20 % a podobně, takže pak jim dávají něco na chod, třeba pronájem haly za korunu na rok.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Lafata approves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Briggus

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Raul07

Reagovat
ratusek

Rada zkušeně nechal body Jihlavě ale zítra mám dilema, Slavia ať zratí, ale Hradec nesmí vyhrát, ideální remíza

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby vyhodili Bilka uz davno, tak pri neforme cely ligy mohli hrat klidne o Evropu

Reagovat
Wat

KONEČNĚ! První výhra nad Spartou od té doby, co jsme se vrátili do ligy. Navíc první trefa do jejich sítě od května 2014 v ligovém zápase. Všechno prostě klaplo a já jsem neskutečně pyšnej.

Vychválit bych chtěl jenom pár hráčů, zato extrémně důležitých pro včerejší utkání. V bráně znovu stála jistota, poněkolikáté opakuji jeden z nejlepších brankářů celé ligy - Honza Hanuš. Ne, že by mu soupeř svýma střelama nezjednodušoval žití, ale vždy byl přesně tam, kde měl být. Až na jeden špatně chytaný balón ze vzduchu paráda.

Druhým hráčem je Štěpánek, který se po zranění Rosy (se Spartou máme remízu) posunul na stopera. A v životě bych nevěřil, že předvede podobný výkon. Odebíral míče, nebál se s míčem vymyslet víc než chabé přihrávky gólmanovi. Vlastně téměř nechyboval, což je u něj dost neobvyklý. Potěšilo o to víc, když reálně na pozici stopera byl k dispozici jenom on.

Třetím do party je Kuba Fulnek - pro mě jednoznačně hráč zápasu. Neúnavně létající po lajně, dopředu dozadu, s balónem bez balonu. Prostě všudypřítomný, znova ukázal, že moc lepších křídel v tuhle chvíli nemáme. Neustálé cpaní Vaculíka je totiž prachsprostý nesmysl, což snad otevře vedení oči. Po takových výkonech, které v poslední době předvádí, už musí nadobro zůstat v kádru.

Ale musím říct, že i přes tyto tři se mužstvo chovalo jako jeden celek. Včera příliš nesedl duel Dvořákovi, kterej vypadl ze standardu posledních dnů, nepodržel balón, zbytečně moc se naběhal. Na Hronkovi bylo vidět, že mu chybí pořádné herní vytížení, kromě parádního vybojování míče před gólem pak zadrbal dvě nebo tři akce do otevřené obrany. Davis znova prokázal, že prostě on je tím střelcem v našem týmu po Murisovi.

Hozenou rukavici po Příbrami jsme zvedli s bravůrou, teďka se hlavně neuspokojit a dál makat, protože ta sezóna ještě rozhodně ztracená není. Třeba začnou ještě chodit lidi, protože nevyprodáno na Spartu, to tady ještě nebylo. A náš kotel = žalostný stav, navíc oproti "ful hauzu" v podání protivníka.

Reagovat
ZB 07

snad se ještě zachráníte...

Reagovat
goodbay

Řekl bych, že jste nehráli ani nijak závratně dobře, ale vyhráli jste spíš, že Sparta je totálně mimo a složí se po prvním golu. Ještě v poločase jsem věřil, že vás musí Sparta porazit.

Reagovat
Wat

Tak dobře, Sparta hrála podle mě v první půli tužku, my jí dělali sparinga s tím, že jsme se víc tlačili do zakončení. Bohužel finální fáze hodně pokulhávala, takže místo kýžených střel přicházely zbytečný centry. Vy jste vlastně měli pořádnou šanci, při tom gólu z ofsajdu na konci půle.

Celkově nahrávky především středových hráčů nebyly moc dobrý, většina z nich končila na vašich obráncích. Ale dokázali to nahradit bojovností, což mě potěšilo, protože v posledních zápasech přesně tenhle aspekt hry výrazně chyběl.

Reagovat
Wat

Jinak mně u vás chyběl moment překvapení. Něco, když tam ještě hrával Matějovský/Dočkal. Především první jmenovaný pokaždé na Jihlavě exceloval, dokázal najít uličky, dloubnout míč přes obránce. O tohle se včera snažil akorát Lafata a všichni víme, že on by měl akce spíše zakončovat. Naproti tomu s míčem byl nejčastěji pan Vácha a pane jo, to byla tragédie.

Reagovat
Hokaido

cg

Reagovat
dave30

Tak jsem si ten jihlavský gól pustil asi 5 krát znovu a nechápu, jak to může někdo házet na Koubka. V době přihrávky byl hráč, který Holkovi vykopl míč asi 20 metrů(ano 20) od něho. Holek se v ten moment zastavil(místo aby šel proti míči) a odrazilo se to od něj, jako od stěny. Kdyby se mohlo přihrávat pouze na osamocené hráče, tak žádný záložník nikdy nedostane přihrávku...

Reagovat
stas87

To je ale len ciastocna pravda. Aj brankar nesie zodpovednost za to, komu prihrava. A Koubek mohol loptu napalit prec ci ju mozno mohol prihrat zo svojho pohladu doprava obluckom na spoluhraca. Ja neviem nakolko v rozohravke obrana aj brankar veri Holkovi, lebo ten to velmi nezvladol a ten gol Jihlave daroval, ale aj Koubek snad cita hru, nie? A Koubek musel videt, ze Holka budu atakovat ako jedineho hraca, ktory si pohybom povedal o loptu.

Reagovat
dave30

Tak jestli brankař ve Spartě musí řešit, komu může přihrát pod tlak a komu pouze, když je kolem něho 30m volno, tak to mu nezávidím... Kdyby to Holek nepřebral jako borci u nás v pralese, tak tady nemáme o čem diskutovat.

Reagovat
Kang & Kodos

Nedal mu to úplně ideálně, ale ligovej stoper si s timhle musí poradit.

Reagovat
Blasphemer

U nás v lize mi přijde, že týpci se snaží řešit konstruktivně situace, kdy to mají jednoznačně z první raději kopnout do hajzlu. A když náhodou mají čas na řešení, tak to raději kopnou do píči.

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle jsem pokaždý rostl z Matějovskýho, ke kterýmu se odrazil balon po rohu a on tam začal ve vlastnim vápně kličkovat.

Nebo naopak když seš sám na půlce, nejblízší hráč soupeře se rozbíhá 15 metrů od tebe, tak uděláš co? Šedesátimetrovou malou domů

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo jaká je v CZ nejdelší neporažená série jednoho týmu? Nemůžu to nikde najít

Reagovat
db18

Možná 33 zápasů od Sparty... ale nevím...

Reagovat
Blasphemer

Nejvíce neproměněných penalt

1. FC Viktoria Plzeň 36

Reagovat
Kang & Kodos

To je ale kurva úctyhodný, když jste několik sezon vynechali.

Reagovat
Blasphemer

Hlavně ve srovnání s tímhle:

Nejvíce kopaných penalt

2. FC Viktoria Plzeň 116

Každá třetí penalta zmar.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdelší série proher

#

1. FK ŠVARC Benešov 1

netrenoval je v ty dobe nahodou Hrebik ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ze začátku vedli ligu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
frank
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

To je ten druh videa, co si hráč sestříhal sám popř. jeho stará.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Kang & Kodos

Jde pomoct Dominátorovi s propagací.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vážně. Kdo to je? Vím, že to je nějaký Čech, co pracoval v Barceloně.

Ale co se stalo? Proč je Mára podvodník? Co udělal? A proč píše takový kokotiny?

Reagovat
smazaný uživatel

pockej si na knihu

Reagovat
HorajzmAmmann

nevim, ale s Kučou mi vždycky zvedne náladu.

Reagovat
meno

Je to kretén, co si vymejšlí píčoviny a zjevně mu to hodně lidí žere.

Každopádně se těším na knihu i kdyby to byla snůžka hoven aspoň to bude sranda

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
frankiefcb

no to snad ne. S tím už se kurva musí něco dělat.

Reagovat
AnthonyR

pinkhead

Reagovat
smazaný uživatel

co to kecá ten zelenka ve studiu, že to je ta penalta na diskuzi? humus

Reagovat
smazaný uživatel

Vemte zkorumpovaný čt ten fotbal-at si zelenkové a podobní zoufalci jdou těma kecma obščasnovat někoho jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ČT šéfuje Čapoun a ten je pořešenej

Reagovat
Spalovač šancí

Klasický asymetrický klubismus

Reagovat
oli9

Ten Zeman je cirkusák a komediant..a kdo tuhle penaltu obhajuje tak je totální blbec ....

Reagovat
smazaný uživatel

On tu penaltu někdo obhajuje?

Reagovat
Spalovač šancí

Mingazov s Chramostou

Reagovat
meno

A Lafata s Šuralem. Taky Suaréz

Reagovat
smazaný uživatel

Šural nemusí nic obhajovat. Prostě se s tím smiř.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jim to tu snažím taky vysvětlit :) Šuralova penalta přišla ve stejném období, to je ale tak jediné, co se na tom dá rovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Spousta PLzenaků a taky ten blb Zelenka ve studiu

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu, proč se k tomuhle snižujou funkcionáři klubu... Zvlášť když sami v tomhle čistý svědomí nemáme..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

http://img.blesk.cz/img/1/full/1564865-img-zeman.jpg pokračování prvního dílu z roku 2013

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

to byly tehdy stejne casy, jsem si myslel jaka to bude jen prdel, kdyz je zeman prezident, zacalo to tady, pak klenoty, super rok

Reagovat
Kang & Kodos

Ty časy, kdy potácení u klenot byla obří kauza. Teď, když udělá ostudu dvakrát za měsíc, tak už to nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

tedka fejkuje, ze se umi pohybovat na lyzich a ja se tomu ani nezasmeju, protoze mi to u nej prijde uz uplne normalni

Reagovat
Kang & Kodos

On je to dokonce i napíču udělanej fake. Ani se nesnaží, aby to trochu vypadalo. Já bych se s tim jako prezident sral mnohem víc. To auto bych poslal o kus dál, toho borce taky, zkusil bych aspoň tři kroky...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je výborný, jak všichni maj na dresech napsaný jména až na Kvídu, kterej tam má jenom číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že další rozhodčí bude mít stopku...

Reagovat
C-M@ster

Jako ta komise je toho schopná, ale jak má toto rozhodčí vidět? :/

Zeman má mít trest třeba 2-3 zápasy a hotovo

Reagovat
Greny

ono je i dost divný ze hrac ktery nasimuluje penaltu potrestan byt udajne nemuze, ale rozhodci ktery ji odpíska ano ( jo kdyby bylo video)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to neříkej mě, to já vím, akorát naši fotbaloví papaláši řeší hovadiny typu nadstavba ligy na jeden zápas, když by daleko víc bylo potřeba potírat simulace hlavně ve vápně...

Reagovat
smazaný uživatel

nicméně komise musí být konzistentní a trestat za stejné věci rozhodčí stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman s nim sme to posrali no

Reagovat
Aldeano

Je to škoda, ale posral si to dost sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Vemte si ho v létě zpátky...

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to fakt trapné, jak se při každé penaltě v české lize brečí, že nebyla...trefil obránce míč? Netrefil. Zeman toho využil a přidal tomu, což je z hlediska útočícího hráče v pořádku. Ale penalta je to v pohodě pískatelná a pískla by se favorizovanému týmu nejmíň v polovině případů v jakékoliv jiné lize. Se s tim už konečně smiřte, že se penalty odjakživa nepískají jenom za vraždy ve vápně kua.

Reagovat
smazaný uživatel

nic jinyho nez filmovat neumi, pak to tak dopada v evrope kde kdyz reknu ze si ani neskrtnou tak je to jeste slaby slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Ano - ještě před Mingazovem jsem byl podobného názoru. Ovšem Plzeňáci mi zrovna na tomhle fóru vysvětlili, že taková penalta je horší než vražda vlastní babičky. Takže už podobného názoru nejsem a u Plzně už tuplem ne.

Reagovat
Aldeano

Tak babičky na EF jsou věčné téma... Frankie, Ozzy...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Na druhou stranu aspoň, že už se nebrečí jen u penalt proti Spartě a Plzni, ale i u těch v jejich prospěch Není to tak dávno, co v Brně rozhodčí tlačili Plzeň a Spartu celé zápasy a pískali vyloženě vymyšlené penalty a nikde se to nerozmazávalo. Ta dnešní penalta i ta v derby za mě byly pískatelné, ano jsou to sporné zákroky, které se nemuseli pískat, ale pramenily zejména z nešikovného počínání obránců.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
taws

že seš na takový sviňárny zvyklej u Barelony, neznamená, že by to tak mělo být u nás

Reagovat
Jan Horáček

To jsme to s tím fér plej dopracovali, když je v pořádku, že tomu útočící hráč přidá ...

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce i jeden nejmenovany by si tohle nedovolil

Reagovat
HorajzmAmmann

Barcelona, Plzeň

chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Martine pls

Reagovat
Kepy_FCB

Kdy si ta buznicka odbarvi ty růžový pacesy

Reagovat
smazaný uživatel

smrt plzni

Reagovat
db18

Penalta asi nebyla co? (zatím jsem to ale viděl jen jednou z kotle přes celý hřiště )

Reagovat
Kang & Kodos

Hádej...

Reagovat
db18

...aspoň si můžu říct, že je někdo ještě větší dement než Řezník s tou zbytečnou žlutou.

Reagovat
Kang & Kodos

Však ten dostal teprve třetí.

Reagovat
db18

Jo, ona se mu ta jedna ze Slavie vlastně smazala... No, to je jedno, s naším umem se všech 10 hráčů vykartuje v utkání se Spartou a v příštím kole nastoupí Horváth, jenom proto, aby nemusel hrát Hlavatý s Ivanschitzem...

Reagovat
meno

Reagovat
Kang & Kodos

No je to škoda, Šural jako jeden z mála aspoň něco hraje, a Matějů by proti němu mohl dost hořet

Reagovat
db18

Ono je to jedno, Řezník ty karty stihne dvě, jako na Slavii...

Reagovat
Kang & Kodos

To už ale budeme hrát hodinu bez Costy, kterej Petrželovi rozrazí lebku.

Reagovat
db18

To dostanou oba po žlutý, protože to určitě nějak vyprovokuje Petržela... třeba tím, že si zpracuje balon.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem to nevidel

Reagovat
PJ

Asi takhle - jestli se pokoušel trumfnout Mingazova, tak se mu to povedlo. Něco jako Limba tenkrát se Spartou.

Reagovat
db18

Už to vidím na iSportu... skoro jak Mingazov, akorát ještě okatější...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud tyhle nasimulované penalty či jiné neregulérní góly rozhodnou o tom, že titul nebude mít Slavia, tak jedině dobře.

Reagovat
PlackaSKS

jen počkej zítra

Reagovat
Kang & Kodos

Já hlavně nechápu, kolik sparťanů přeje titul víc Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná ostuda

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Protože Plzeň dělá vše pro to aby byla co nejmíň sympatická

Reagovat
monty25

Kdybych si měl představit, že jsem sparťan (což není zas tak těžký, protože jako harant jsem býval ), tak pokud by Plzeň neměla letos šanci na zlatý hattrick, tak by mi její titul vadil taky míň než u Slavie. Ale protože to může Plzeň vyhrát potřetí za sebou (což se v samostatné české lize povedlo zatím jenom Spartě, která získala titul dokonce pětkrát v řadě), tak bych teda radši skousnul, že to po 8 letech vyhraje Slavia. Navíc když si uvědomím, že éru Plzně nastartovala Sparta v sezoně 2005/2006 tím, že ji neposlala do 2. ligy...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Tak ze sparťanů, co znám a jezdí na zápasy(a málo jich není) jim titul nepřeje fakt nikdo. Akorát na internetu čtu občas něco jinýho.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký důvod, proč bych měl preferovat Plzeň? Slávia je sympatický klub. Zdaleka ne tak jako Sparta, ale pořád daleko lepší než Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
raduinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Menší zlo, navíc je příjemný vidět, že budeme zas mít s kým hrát o titul. Na Plzeň sere pes, takovejhle zkorumpovanej, nesympatickej mančaft fakt nechci na prvním místě.

Reagovat
db18

Tak to si rovnou vyhoď Spartu a dej tam Slavii, když ti jde i o sympatie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

To je zas myšlenka. Radši uvidím tradiční klub, rivala vepředu, než něco jako Plzeň.

Reagovat
db18

Však jo... já jen, že dle tvého popisu tam radši uvidíš Slavii i před Spartou...

Reagovat
Rarášek

Že jsem řekl "Radši Slavie než Plzeň" znamená, že mám radši Slavii, než Spartu?

Reagovat
db18

"...takovejhle zkorumpovanej, nesympatickej mančaft fakt nechci na prvním místě..."

Reagovat
Rarášek

Vole

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Losinho

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že do toho jdeš tak nějako po sparťansku, je jedno jak, ale hlavně, že to bude po našem

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Každej simulant by si zasloužil to, co hráč Pittsburghu https://www.youtube.com/watch?v=ZCsEmG368VU

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, každej simulant by si zasloužil tohle: https://www.youtube.com/watch?v=_7ktoJD8nUk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

ty pičo a ještě mu pak přidal

Reagovat
Kang & Kodos

Btw. od začátku roku se u nás testuje videorozhodčí. Proč neni po takovejch penaltách vyjádření, jestli byla, nebo nebyla? Nebo i u jinejch situací samozřejmě.

Reagovat
db18

Protože se k tomu na Slavii vyjádřil Henn, který se pak následně musel omlouvat, protože to i přes multidimenzi posral...

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, nechceš mi říct, že to má na starost Henn...

Reagovat
db18

Nevím, kdo to má na starosti, ale podle mne to vypustí do světa až na konci sezony, protože teď asi sami neví, koho k tomu monitoru mají posadit a pořád to zkouší... + pak porovnávají s veřejným míněním...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Aby ale Zeman nezastínil i to málo, co bylo dobré, tak musím říct, že mne dneska potěšil Janža. Doplňoval útok, nabízel se do kombinace a nebýt toho, že ho ostatní občas zbytečně ignorují, klidně by mohl výkonnostně trumfnout Limbu.

Reagovat
db18

(směrem do útoku)

Reagovat
smazaný uživatel

Na Limberskeho nema ani zdaleka, ale vykon podal slusnej.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

někdy mám pocit, že se i na absolutní dno díváme zespoda

Reagovat
Komix

Reagovat
Aldeano

Reagovat
andrew96

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Manik...

Ta penalta Plzně .. Pak se Plzeňáci diví, že každý (včetně Sparťanů) přeje titul Sláviii... To je přesně ten důvod...

Reagovat
Hyrax

každý

Reagovat
ratusek

já rozhodně nejsem každý

Reagovat
KingMaster13

Každý asi ne ale rozhodně Plzeň tou sympatií našim haterům nepomáhá

Reagovat
Beči

Pravda, pravda. Mnoho Sparťanů samozřejmě titul Slávce na úkor Plzňe nepřeje, ale mnoho, i těch co znám osobně, naopak uvidí raději na prvním místě Slávku s jejich pěkným fotbalem a hlavně povětšinou zaslouženými výhrami, než Plzeň, kterou ke každé druhé výhře musí dotlačit sudí a ještě předvádějí tak ohavný fotbal, že se na to nedá koukat. A to nemluvím o některých extrémně nesympatických hráčích.

Reagovat
Manik...

Reagovat
meno

Reagovat
Kang & Kodos

Jedna věc je říct, ze Slavie hraje nejlepší fotbal v lize ( i když ty nejtěžší zápasy zvládli se štěstím) a že si titul zaslouží ze všech nejvíc. To nemám problém uznat, nejsem slepej a vidim, že hrajou nejlíp.

A druhá věc je jim ho přát. Což absolutně nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda vidím jak hrajou nakopávačku a kombinace je pro ně sprostý slovo.

Reagovat
Aldeano

Ale všichni ostatní hrají ještě hůř

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Beči

Samozřejmě že každý Sparťan, včetně mě by raději na prvním místě viděl nás, ale realita je bohužel taková, že momentálně na to nemáme, snad to vyjde v příští sezóně.

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeň Zeman Penalty

Reagovat
smazaný uživatel

To si tady delate jako srandu, ze prejete tem bezpaterakum u pribrami zachranu? Spiny jedny, nech spadnou, lemry korupcnicke

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Znalec

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
oli9

ta já si myslím že 95% jim přeje sestup už několik let...jen pár bláznů ( Z Prahy ) kteří tvrdí jak jsou tam super výjezdy...jestli jim to 1x za rok za to stojí

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pyroman

Hele já jim taky po loňské sezóně a letošním podzimu ze srdce přál, ať spadnou, a pokud se to fakt stane, brečet kvůli tomu nebudu. Ale na jaře předvádí ve srovnání s podzimem výrazně lepší fotbal (pořád hrají hovno, ale teď už stejné, jako polovina ligy), dali šanci mladému trenérovi, nějaké připískávání jsem zatím neregistroval a když to srovnáš s takovým Hradcem nebo Jihlavou (jo, porazili nás, jo, jsme sračky), tak nevidím tolik důvodů, proč by si Příbram tak strašně moc zasloužila sestoupit.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TheAdy

Reagovat
frankiefcb

Redaktor v rozhovoru s Frimmelem. Vaši konkurenti v boji o sestup vyhráli.

Reagovat
PlackaSKS

někdo chce sestoupit, někdo se udržet... co je na tom tak divnýho?

Reagovat
meno

Prosím Spartu aby příští kolo zrychtovala Plzeň aspoň 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

S Radou na lavičce?

Reagovat
meno

No dobře 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 4:0... Asi nemá cenu se bavit o fotbale, otázka zní jinak: "Byla nebo nebyla?"

Reagovat
meno

Hele neprovokuj

Reagovat
smazaný uživatel

A dyť je to komedie... V derby sebou fláknul Mingazov. Fláknul sebou šikovně, oblbnul rozhodčího. Stejně sebou flákala vždycky hromada dalších a dřív se to řešilo tak, že když rozhodčí sežral hodně okatou simulaci, dostal stopku, když to vypadalo aspoň trochu jako faul, nechalo se to bejt s tím "že si to sudí obhájí". V Mingazovovi najednou měli potřebu se nehorázně šťourat a nakonec vyšťourali záběr, ze kterýho je vidět, že si pro to Mingazov šel úmyslně. A co se stalo? Mingazov nic, protože zpětně se to trestat nesmí, zato to odnesl sudí - něco, co jednoduše nemohl vidět, protože to chtělo hodně dobrej pohled a pokud možno zpomalenej. Ale ten efekt je už úplně tristní - každej, kdo jde do vápna, tak sebou flákne, buď to sudí zbaští a bude stát sudí nebo to nezbaští a v nejhorším za to bude karta za simulaci. Zatím nejlíp zahrál Šural, nejhorší komediant je Krmenčík... Tak hodnotím jen aktuální dění...

Reagovat
db18

Tak Krmenčík je v téhle společnosti jen takový "wannabe" a u sudích se setkává s lítostí, proto za to ani nedostává žluté karty...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal se za ty léta posunul daleko dopředu, je jedno jestli se simulování bude trestat zpětně a nebo budou mít rozhodčí video. Na noty se dá ošetřit obojí. A tady něco pro zasmání z nedávné historie, vždyť fotbal má být zábava. https://www.youtube.com/watch?v=8U1naqQVjf0

Reagovat
Blasphemer

Byť to tak na začátku jara nevypadalo, tak klíčovým zápasem v boji o titul bude opět zápas se Spartou. Tak uvidíme. Už se na tu rvačku kriplů těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že na Spartě to dáte, že větší mazec potom bude v Jablonci a možná i v Brně...

Reagovat
Blasphemer

S Peltou to Berbr domluví a Brno už si zastřílelo, takže do konce sezony už gól nedají. Easy.

Reagovat
didosh

Reagovat
ZB 07

my jsme klíčovej tým v boji o titul...poslední 2 kola budou mazec

Reagovat
db18

Na nás se doma hecnete a venku na Slavii už nebudete mít sílu vzdorovat...

Reagovat
ZB 07

Taky to tak čekám každopádně už teď se strašně těším, doufám, že boj o titul bude gradovat a zápas bude mít tu správnou atmosféru

Reagovat
db18

Výborný je, že takhle hrajeme s pomalu každým (o kolo/dvě dřív než Slavie...)

Reagovat
Greny

Sel bych na to chytre takze pokud dve kola budeme mit jistou zachranu tak bych Plzni nechal tri body za Suchana a kolo na to Slavii za nějakýho stopera nebo pravého beka(a pokud nemajiby tak at nam ho koupi)

Reagovat
ZB 07

to zní chytře...ale obávám se, že pokud budou chtít, tak nás přejedou i bez toho, aniž by nám to museli nechávat

Reagovat
ZB 07

*aniž bychom jim to museli nechávat...samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

"at nam ho koupi" tak tos me rosekal.

Reagovat
Greny

No co nevite co s prachama

Reagovat
didosh

Reagovat
Kang & Kodos

Rada si po Slavii povodí i Plzeň, pak udělá za posledních pět kol čtyři body a odejde. Ideál.

Reagovat
Blasphemer

Ideál? Snad nechceš vole, aby titul brala Slavia...

Reagovat
Kang & Kodos

Slavia dostane trojku v Hradišti. You must learn.

Reagovat
meno

lolec

Reagovat
pepinho2

Povodí=krásná remíza 0:0

Reagovat
Kang & Kodos

Tak po těch pěti prohrách v řadě bych i to bral jako úspěch

Reagovat
Coutinho10

tak konečně to dneska bylo poklidný utkání...to se u nas jen tak nevidí...možná s Příbramí škoda, že za stavu 1:0 jsme nedali na 2:0 ze hry, ale z penalty, tak doufam, ze se tu nerozjede něco podobnýho jako včera u Plzně ale snad byla jasná nejlepší byl Pavlenka na děkovačce, kterou zazdil a Kovář jako nahrádník by trumfnul i Strašáka

Reagovat
CzechLukas

Reagovat
kezba1

Jak ji zazdil?

Reagovat
Komix

Přeskočil ten verš Vždycky jsme s váma takže to bylo: SLAVIE-PRAHA--PO VÝHŘE

Reagovat
Coutinho10

no zacatek mel dobrej...cervenobila, bojova sila, Slavie Praha a pak nezarval vzdycky jsme s vama a dal az ten zaver jenom po vyhre tak pak sme chteli znova a on uz nesel, tak se vyvolal Prema Kovar a ten jel jako profik

Reagovat
$$CaptainKokotko

kdyz Slovacko bylo pred 10lety ve druhe lize, tak byl Prema taky dvojka a taky to tak hecoval

Reagovat
Coutinho10

jj fakt byl neskutecnej...vsichni sme byli celkem v soku z toho, jak si to daval....jako kdyby byl 10 let hlavni speaker...fakt top a jeste si do toho jel pak cigi caga apod

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako druhej brankář si moc nezachytá, tak aspoň pořádně hecuje fans, tak to má bejt

Jinak fakt mě mrzí, že jsem dneska nebyl, ještě dopoledne jsem měl chuť jet, ale vylil jsem se tak, že jsem v poledne usnul a probudil se v 5 A to bych to z Mariánek moc nestihl

Reagovat
Coutinho10

skoda no..sice pocasi nic moc, ale jinak skvelej zapas od 1. minuty krasny kombinace, plno sanci a pak ve 2. pulce ty 2 top zakroky Pavlenky skoda, ze to tou dekovackou zkazil

Reagovat
HorajzmAmmann

Správnej chachar, přece si nebude pamatovat takový sračky

Reagovat
Coutinho10

jo hned me to taky napadlo

Reagovat
HorajzmAmmann

Vidět Frydrycha a Pavlenku při těch vašich děkovačkách mi rve srdce Kurva jedna Šafarčíkovská Ale na druhou stranu zrovna jim ten titul přeju

Reagovat
Coutinho10

j musi to bejt pro vas tezky...mohli jste mit taky celkem nadupanej tym...dokazu se do toho vzit, protoze pred temi cca 10 lety jsme meli taky plno talentu, ale skoro vsechny jsme za drobny pak pustili a ted hrajou/hrali skoro vsude dulezitou roli a i u rudejch....ale ted uz to tolik neboli, jako pred par lety

Reagovat
KingMaster13

No vidět Váchu a Dočkala jak si hrají na největší Sparťany bylo taky dost k zblití V tomhle mu trochu rozumím. Do Ostravy nebo do Plzně ještě přestupy toleruju ale do Sparty fakt ne Ono bylo docela těžký vidět i další kluky jak táhnou Liberec nebo Jablonec kdežto my se plácali na 13. místě čekajíc na spásu

Reagovat
Coutinho10

jo byly to hrozny casy a nejenom v hracskym kadru, ale i trenerskym ....jeste ze uz je to pryc

Reagovat
KingMaster13

Největší dno byl Koubek a jeho Škoda na stoperu a Petrouš kterej dostal 7 od Teplic a několik dalších debaklů

Reagovat
Coutinho10

Skodak byl dobrej no ale nekde pak rikal, ze mu to mozna pomohlo Teplice byli kruty no, ale v ty dobe ten kadr byl fakt slabej navic to kupovani prumernejch slovaku me hrozne deptalo

Reagovat
HorajzmAmmann

Skutka ty vole

Reagovat
KingMaster13

Gecov, Fenin, Čontofalský až se mi ježí vlasy když si vzpomenu co tu hrálo za špatňochy

Reagovat
Kang & Kodos

Dočkal si na největšího sparťana nikdy nehrál, na to je moc inteligentní. O Váchovi škoda mluvit.

Reagovat
KingMaster13

Ok u Dočkala to nebylo tak hrozný u něj mi spíš vadilo, že zapíral slávistickou minulost. Vácha byl hlavní mediální tváří Sparty a kontaktu s fanoušky Aby bejvalej slávista byl jednou z vašich hlavních tváří to je prostě směšný

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak děkovačky máte nejlepší to bez debat

Reagovat
Coutinho10

jj diky

Reagovat
KingMaster13

Díky, už se na Baníček další rok těším, bylo nám tu smutno

Reagovat
HorajzmAmmann

Já byl letos jenom jenom párkrát na výjezdu bohužel, ale zato Varnsdorf a Pardubice jsou špička, takže se nemůžu dočkat až pojedeme do edenu. Vlastně i ten Žižkov bude po delší době slušný sektor hostů

Reagovat
frankiefcb

já mám za sebou letos 4 výjezdy a krom Pardubek a ČB vše doma. A ještě se chystám na Žižkov a Sigmu. Nicméně už se těším na první ligu a dám si tam určo Duklu, abych měl všechyn pražské stadiony a na Moravě jsem ještě nebyl na Slovácku. To musím určo dohnat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dukla jsem byl nekolikrat a nic moc. Krome zradla. Ja jeste nebyl Olomouc (letos pujdu) a Plzen jinak mam vsechno. Nejlepsi vyjezd Brno prsiplaste a samozrejme Sparta 0:1

Reagovat
HorajzmAmmann

a Slovacko taky nebyl.

Reagovat
frankiefcb

já v Čechách mám Eden i Strahov, Letná, Ďolíček, Teplic, Vlašim a letos chci dát Žižkov. Na Moravě Zlín, Brno, Olomouc, FM, Prostětov, Znojmo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Strahov jsem už nestihnul A dolíček mám i jednou před stadionem a pak v hospodě u stadionu

Jinak Olomouc bude letos určitě mega výjezd, snad hodně přes litr Těším se a vynahradím si všechny zápasy kam jsem nemohl

Reagovat
frankiefcb

já byl na Strahově v roce 2007.

Reagovat
smazaný uživatel

priste at jim tam hodi Banik pico a bude klid

Reagovat
frankiefcb

a na závěr může taky Baníček nejlepší u nás.

Reagovat
Coutinho10

tady, kdo se chce podívat na děkovačku točenou z Jihu

https://www.youtube.com/watch?v=YxBTBsl7JX4&t

Reagovat
Kang & Kodos

http://www.epojisteniliga.cz/tabulka/2017/aktualni?order=8&order_direction=2&stage=2

Ani nevim, co konkrétně je z tý tabulky nejvíc k smíchu/pláči.

Reagovat
HorajzmAmmann

Leicester

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

asi to, ze slovacko ma o polovinu min vstrelenych branek co teplice a maji jenom o 1b min

Reagovat
smazaný uživatel

karvina, byl tu docela hype jak hrajou dobre a min bodu nez jihlava a pribram

Reagovat
andrew96

To skóre Bohemky je super. A Zlín se zase zdařile zbavuje vrabejky.

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Že takový věci vždycky vylezou na veřejnost před zápasem se Spartou...

Reagovat
Coutinho10

Kopic, člen širšího kádru reprezentace, se aktuálně se kauze nechtěl vyjadřovat. Na sms dokonce odpověděl, že to není on, i když měl u svého čísla na jedné mobilní aplikaci dokonce svoji fotku a z telefonu běžně podle zdrojů Radiožurnálu komunikuje.

Reagovat
HorajzmAmmann

A ta castka taky nesouhlasi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

ineligenti no. Viz ta částka nesouhlasí a nic sem neplatil

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
HorajzmAmmann

Hraci to tomu Stafkovi dost ulehcujou

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavne se nedivim, ze si pak hrajou pri zapase na letadlo jestli v ty Plzni berou extazi

Reagovat
smazaný uživatel

„V hovoru ze dne 07. 05. 2016 mezi svědkem a obviněným Meišnerem, se Meišner dotazuje, zda si dal 'tamto', na což Vaněk odpovídá, že jasně a chtěl by ještě. Na to Meišner odpovídá, že tady nemá a že by mohl sehnat, ale musel by zajet za kámošem. Volající chce, aby to bylo co nejdříve. K obsahu komunikace svědek uvedl, že hovoru nerozuměl, ale asi byl opilý, pokud to byl on,“ píše se v dokumentu.

Reagovat
Blasphemer

A to sou pocity... To sou halucinace.

Reagovat
smazaný uživatel

Me na tom nejvic bavi, jak to, ze byl opily, pouziva skoro u kazde druhe vymluvy u tech hovoru. A prijde mu to evidentne normalni. Profi fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Bystroňův odkaz žije.

Reagovat
ZB 07

Tak proto hráli v tý Bolce tak, jak hráli... jako v tý Plzni už člověka fakt nic nepřekvapí

Reagovat
Kang & Kodos

Co ti jebe...

Reagovat
Greny

U soudu :

Obzaloba: znate pana Meisnera

Vaněk: Kontakt tam byl

Reagovat
HorajzmAmmann

To bude zase prdel ty komentare

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.. Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne jsou to fakt sikovni fotbalisti a takhle si promrdaj kariery. Tak je asi zhruba jasny, jak to v ceskym fotbale chodi. Zajimalo by me, jestli to maj takhle i v tech malych klubech, v Pribrami, nebo Hradci treba? Nebo jenom v tech namistrovanejch.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tam beztak jeste vic...

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Kopicovi nic moc udělat nemůžou, ne? Jestli teda nevyplave něco dalšího. No a Vaněk je trochu v píči, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja to nemyslim ve smyslu, ze dostanou zakaz. Ale spis ve smyslu, ze normalne jedou ve fetu a nemakaj. Kdyby dreli na 100%, tak je jasny, ze mohli byt jinde.

Reagovat
db18

Jinak zrovna Příbram by mne vůbec nepřekvapovala, vzhledem k tomu že žena/přítelkyně Hrušky vlastní bordel a další hráče získávají taky často z těch namistrovaných klubů... (Bednář, Wágner...)

A v Hradci si kariéru teďka (věcmi mimo hřiště) brzdí Vlkanova s Trubačem... (u těch mladých to asi bude stejný všude)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze jedou i ve fetu? Jako alkohol asi lejou vsude, ale fet? Fakt nevim.

Reagovat
db18

Tak když tam ostatní kluby ty problémový hráče uklidí... (Bednář, Wágner, Štípek...)

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej byl problém se Štípkem? Slyšel jsem něco o trávě..

Reagovat
db18

Já taky, ale konkrétní nikde nic nebylo.

Reagovat
Losinho

Jsou kluby, kam se bez drog v podstatě nechodí. A zrovna éčko zkusilo fotbalistů určitě dost.

Reagovat
ZB 07

Žena Hrušky vlastní bordel to fakt?

Reagovat
Kang & Kodos

Však v tom musí jet i Hruška. Pár let zpátky rozstřelil Mclarena za několik míčů. Na to si chytáním v Příbrami nevyděláš.

Reagovat
ZB 07

pravda...Hruška je taky výbornej příklad pro příbramský mladíky

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Greny

Me zarazila z toho clanku jedina vecna Vankovi hrozi trest i kdyz dopingovej test byl ok? Ale ze si Mingazov, Sural, Zeman skacou pro penalty to trestat nejde . To asi je mozny jen u nas

Reagovat
db18

Bednář měl taky test ok, ale dealoval, tak dostal trest, ne?

Reagovat
Greny

To asi jo, ale v Anglii lze trestat i simulace ne.?

V cesku je to trest za to ze znevazil jmeno fotbalu?

To za prve jde jeste jmeno českeho fotbalu znevazit?nejdou dp toho zahtnout i simulacev nebo zapas Jablonec -Pribram?

Reagovat
KingMaster13

Ta Plzeň to je vrchol inteligence ty vole To je fakt banda alkoholiků, letců, debilů a feťáků Fakt nezávidím jejich fanouškům a kromě nich ten tým nemůže mít nikdo rád

Reagovat
db18

Na naší obhajobu: Tihle dva si to přinesli už z Jablonce...

Reagovat
Kang & Kodos

Pelta vás varoval...partyzáni na dojezdu.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Tak to je celkem jedno, kde je to naučili ale máte je v týmu. Fakt hledat u vás sympaťáky co nechlastaj, nefetujou, nesimulujou a nechovají se jak kreténi, je fakt hardcore. Napadá mě možná tak Hořava, Kozáčik, Janža s Hájkem ale ti se to tam taky časem naučej

Reagovat
db18

Čišovský...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Venny

Reagovat
HorajzmAmmann

Baránek, jestli už není zkaženej

Reagovat
smazaný uživatel

No to bych si nebyl jistej, vsechno co prislo z Baniku, tak tu lilo vyssi ligu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Právě Bary bude asi jinej (ale to at nás informuje někdo z Ostravy) o Řezníkovi si myslím svoje, Rajtoral taky nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Rajty zase jel bedničky

Reagovat
smazaný uživatel

Horava, Hromada, Hejda, Hroso..

Neni jich malo, jen jsou nevyrazny osobnosti.

Reagovat
KingMaster13

Jo neříkám máte tam fajn hráče ale na poměry ligy tam těch zmetků máte docela dost Navíc se bojím, že jak to teď vede Horvi tak se to bude zhoršovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nadruhou stranu, bez tech "raubiru" bychom nikdy takove uspechy neudelali.

Reagovat
KingMaster13

Tak ale nejlepší fotbal a nejvíc toho vyhráli když byli normální a měl je Vrba pod palcem. Poslední dobou jak vyplavávají na povrch ty kauzy všechny tak hrajou hůř a hůř a to by se tolerovat nemělo no Průšvih je jak jsou teďka zhýčkaný tak každého trenéra co je na ně tvrdej tak odstřelí

Reagovat
smazaný uživatel

To se lilo o stosest. Akorat, ze s nima lil Horvath a mel je docela pod palcem. Ted je vede spis Limba a to je retard. Kazdopadne se lilo i tehdy. Mozna vic, nez dneska, akorat se hral paradni fotbal a tak jsme jim to tolerovali.

Reagovat
KingMaster13

U Horvátha bylo normální, že si tu Plzničku dal třeba i před zápasem ale na jeho výkon to nikdy nemělo vliv a u něj to bylo i vtipný. To, že Limberský si sedá namol za volant už je jiná kapitola. Nicméně fakt si nemyslím, že by se před tím tolik lilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze minimalne stejne jako ted. Ovsem naivne jsem si myslel, ze nefetujou.

Reagovat
Greny

A proto Bystron stopka za drogy

Reagovat
KingMaster13

To byla výjimka ale největší plzeňské průsery vyplavaly na povrch v horizontu posledních 3 let

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze se darilo a bylo to verejnym tajemstvim. To ze v tom nebyl Bystron sam, je jistota, proste mel tu smulu, ze si vylosovali zrovna jeho. A jeho je nejvetsi skoda, protoze spolu s Hubnikem, to byl nejlepsi stoper, co u nas kdy hral.

Reagovat
KingMaster13

To je no Ještě Číšovský byl skvělej

Reagovat
db18

btw. je škoda, že kvůli turecké straně padl přestup Vaňka k vám...

Reagovat
KingMaster13

Tak Číňani ho potřebovali jako dealera ne jako hráče Ono ten herák se tu neprodá sám

Reagovat
Losinho

Vždyť nedealuje

Reagovat
KingMaster13

By se do toho dostal Určitě by mu poskytli nějak matroš zadarmo a šel by do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se aspon hral hezkej fotbal, tak se to da odpustit. Ale kdyz hrajou vesnickou kopanou, tak se hnevu nemuzou divit.

Ale samozrejme si myslim, ze mame v kadru kluky, kteri nefetujou a nechlastaj. Takovyho Horavu si neumim predstavit, nebo Bakose s Kozacikem.

Na druhou stranu bych se nedivil lidem kolem Limby, Kopice, Petrzely, Reznika, Bolka..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
db18

...a Matějů v těch zápasech teda taky vždycky vypadá jak na dojezdu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Sorry jako, extáze za bůh ví kolik se u profi sportovce nedá tolerovat ani kdyby hrála Plzen jak Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Je to jejich vec, co si delaj, mne do toho nic neni. Je mi do toho az v okamziku, kdy si zaplatim vstupny a kupuju klubove suvenyry a oni tam pak na hristi behaj na sracku.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak třeba nějaká reklama samotnýho klubu. Neříkám, at si nezajdou zapařit pokud nemají trenink klidně až do rána. Ale extáze je podle mého za hranou nějaký životozprávy profesionálního sportovce

Reagovat
smazaný uživatel

Zivotozprava

Nevim, jako extaze mi prijde dost v pohode, to spis ten "kokes".

Reagovat
HorajzmAmmann

já si v životě nevzal ani trávu takže pro mě to jsou všechno stejný sračky který u sportovců netoleruju a je jedno jestli hraje za Baník nebo Spartu.

A není ještě extáze návyková?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zkousel travu 2x v zivote a asi to ani neumim kourit, protoze jsem se akorat zakuckal a neudelalo mi to vubec nic

Navykovy bude asi vsechno, extaze bych rekl nejmin. Ale z toho jak po ni Vanek touzil, to vypada, ze navyklej byl dost.

Kazdopadne ja se nerad pletu do zivota jinych, at si delaji co chteji, ale musi mit vysledky. Pokud je nemaji, tak smula. A odnesou si hnev fanousku. Berou nemaly penize, ktere jim neprimo platime my.

Reagovat
HorajzmAmmann

já byl nejvíc zhulenej když čuráci přišli ke mě do stanu a začali to tam ve třech lidech hulit...

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhou stranu pravda, není to ani herák ani kokeš no

Reagovat
db18
Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
db18

(...se mi ještě nepodařilo se na ten film podívat )

Reagovat
HorajzmAmmann

doporučuju

Reagovat
taws

tak zrovna proti trávě bych nic neměl...stokrát radši hulit trávu než chlastat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Vaněk jede koks a extázi současně, to je dobrej styl.

Reagovat
Losinho

gurmán

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne kolik tak muze mit Kopic nasetreno? Ze jen tak po mesicni znamosti pujci pul mega? Urcite vedel na co to pujcuje.

Reagovat
HorajzmAmmann

Potřebuju nutně číslo na Kopice. Špěchá...

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Taky pěknej "charakter". Ale že by založil Egona, to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, jede v tom kazdej a kdo rika ze ne, tak v tom jede nejvic

Reagovat
HorajzmAmmann

nejhorší je, že každej chtěl jít studovat na VŠ do Plzně a ted tam budou chtít přestoupit všichni fotbalisti

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ono když se vidí forma Sparty, tak se vytahujou těžký kalibry co se šetří půl roku... ovšem O2 sport pro vší dementnosti pana Vaňka jde do Plzně až zybtečně moc... tohle je na žalobu ale co Kelner

O2 TV Sport

16 min ·

Trocha kokainu den před zápasem? U některých fotbalistů FC Viktoria Plzeň zřejmě žádný problém!

Reagovat
db18

O2 je se svým zpravodajem takový rádoby Blesk...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, tyhle konspirace u toho nemůžou chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Me to nevadi, ale je vtipny, jak je to bulvarne napsany. Protoze v tech odposlesich nikde neni, ze by si daval pred zapasem. Akorat to pred zapasem resil.

Reagovat
Greny

Mohl by zareagovat Limbersky : vítězství na hristi i na diskotece

Reagovat
lada.sp

takže náhlý vzestup Plzenské kopané vyřešen (kokain,extaze), jen mě zajímá co žerou letos na Slavii, z rýže tu formu asi nedostali..

Reagovat
smazaný uživatel

Sushi?

Reagovat
smazaný uživatel

To mají Japonci... Ale kamarádce z Vinohrad se ztratila kočka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Už i fans Teplic dělají bordel?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele