Česká liga - souhrn 21. kola

17.03.2017, 22:07, aktualizováno 19.03.2017, 18:55
Komentáře a souhrny
Slavia remizovala v Liberci a přepustila první místo Plzni, která zvrátila zápas v Karviné. Dukla uspěla v derby na hřišti Bohemians. Slovácko udolalo Mladou Boleslav. Další ztrátu si na své konto připisuje Sparta, která hrála bez branek se Zlínem stejně jako Hradec s Brnem. Doma naopak nezaváhaly Teplice proti Příbrami, pět branek uštědřil Jablonec Jihlavě...

Bohemians Praha 1905 - Dukla Praha 1:2

19.03.2017 17:00

Góly: 1. Miroslav Marković - 54. Jan Holenda, 80. Michal Bezpalec

Bohemka sice ukončila střelecký půst, ale na body doma v malém pražském derby nedosáhla. Dukla dokázala otočit nepříznivý vývoj a z Ďolíčku bere všechny body.

Klokani měli dvě velká přání, zlomit střelecké prokletí a Duklu porazit. Povedlo se jen to první a to po pouhých šedesáti sekundách. Kuchta odcentroval a Miroslav Markovič překonal Radu! Domácí zůstávali i nadále u balónu a další slibnou příležitost měl Havel, potažmo Hubínek.

Předvedla se i Dukla a zejména brankář Berkovec musel několikrát ukázat svůj um. Po ráně Miloševiče předvedl dobrý zákrok. Na sklonku prvního poločasu si brankář Bohemians musel připsat proti Miloševičovi další dobrý zákrok a zlikvidoval i pohotovou dorážku Tetoura.

Dukla v závěru poločasu Klokanům zle zatápěla a ve stejném tempu pokračovala i po změně stran, což přineslo kýžené ovoce. V 53. minutě Tetourovi nesedla střela, ovšem Holenda se rychle zorientoval a dopravil balón do sítě - 1:1. Následující fáze zápasu nabídla vyrovnanou partii a šance na obou stranách. Rozuzlení nastalo až deset minut před koncem a prosadili se hosté. Michal Bezpalec uklidil na zadní tyči přesný centr a Ďolíček oněměl.

Klokani sice ještě nesložili zbraně a měli možnost vyrovnat, jenomže Bartkova střela byla zablokována. Dukla si vedení vzít nenechala a z Ďolíčku možná trochu překvapivě bere všechny body.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Viktoria Plzeň 2:3

19.03.2017 16:30

Góly: 13. Tomáš Wágner, 75. Lukáš Budínský - 72. Marek Bakoš, 82. Andreas Ivanschitz, 89. Tomáš Hořava

Doslova reklamu na fotbal viděli diváci na zaplněném karvinském stadionu. Domácí nad úřadujícím šampionem dvakrát vedli, ale nakonec vytrvalému tlaku Plzně podlehli a prohráli 2:3. Česká nejvyšší soutěž má opět nového lídra.

Karviná začala před zaplněným publikem nebojácně, netrvalo dlouho a vytvořila si první velkou šanci, ve které Wágner těsně minul. Každopádně Viktoriáni si ponaučení nevzali a ve 13. minutě inkasovali. Panák vyslal krásnou křížnou přihrávkou a Wágner sám proti Kozáčikovi nezaváhal. Plzeň chtěla okamžitě odpovědět, ale rána Hrošovského se neujala a Bakoš hlavičkoval jen do náruče Laštůvky. Viktoriáni se sice tlačili dopředu, ale museli si dát velký pozor na zadní vrátka. Ve 29. minutě totiž střílel Janečka a hosty zachránilo břevno. Svěřenci Romana Pivarníka si vytvářeli dostatečný počet šancí, jejich proměňování ale bylo doslova mizerné. Bakoš když už vstřelil branku, tak z ofsajdu a Hromada ve vyložené šanci přestřelil branku.

Plzeňská převaha pokračovala i po změně stran, ale branka Karviné jako by byla zakletá. Pořád platilo, že Karviná byla velice nebezpečná z rychlých protiútoků. Po Budinského centru zakončoval opět Wágner a Kozáčik měl velké štěstí. Vzápětí se hra zase vrátila k obléhání karvinské branky a v 72. minutě se hosté konečně dočkali. Krmenčík poslal do šestnáctky krásný centr a Marek Bakoš srovnal na 1:1.

Viktorku vyrovnávací gól pobláznil, za chvíli byl Krmenčík v další tutovce a Laštůvka opět prokázal svoje nesmírné kvality. Jenomže přišla 75. minuta a šok pro Plzeň. Obraně hostů pláchl Budinský a nekompromisně vrátil vedení opět na karvinskou stranu! Zaplněný stadion burácel.

Hosté se ani za této situace nevzdávali, znovu Karvinou přimáčkli k vlastnímu pokutovému území a v 82. minutě se dočkali dalšího vyrovnání. Rakušan Ivanschitz obehrál Janečka a Laštůvkovi nedal šanci. Bod byl pro Viktorii pořád málo a Karviná ještě více zalezla do vlastního vápna. Minutu před koncem přišel plzeňský zvrat, k odraženému balónu se dostal Hořava a povedenou ranou vrátil Viktorii do čela tabulky!

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Zbrojovka Brno 0:0

19.03.2017 15:00

Góly: -

Hradec doma opět nezvítězil a po remíze 0:0 s Brnem si připisuje bod. Jakou bude mít cenu, ukáže až čas, v tuto chvíli je to pro Votroky další zklamání. Spokojeno určitě nemůže být ani Brno.

Zápas nabídl vyrovnanou podívanou. O něco více práce měl ale Ottmar, jehož dva zásahy z úvodu utkání byly pro další vývoj poměrně důležité. Další příležitosti přicházely až po půlhodině hry.

Střela Černého šla mimo a ve 33. minutě zazdil další obrovskou příležitost na zadní tyči. To byly šance, které Hradec určitě musely mrzet. Konec prvního poločasu zase patřil Zbrojovce, Ashiru střílel těsně mimo a Vraštil pro změnu rozezvonil tyč.

Po změně stran si první příležitost vytvořil znovu aktivní Černý, ale narazil na ten samý problém jako v prvním poločase, totiž netrefil zařízení. Hra se následně zase přesunula na druhou stranu před Ottmara a proti Lutonskému musel vytasit perfektní zákrok.

Čtvrthodinu před koncem zápasu nevyužil Trubačovu pobídku Hůlka a utkání směřovalo do bezbrankového konce. S remízou 0:0 se nechtěl spokojit žádný z celků, Ashiru tři minuty před koncem ztroskotal na výtečném Ottmarovi a Malinský zase těsně minul branku. Diváci se nakonec na stadionu Pod Lízátky branky nedočkali.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Vysočina Jihlava 5:0

19.03.2017 15:00

Góly: 38. Vít Beneš, 42. Adam Zreľák, 58. Adam Zreľák, 67. Ondřej Mihálik, 71. Michal Trávník

Jihlava se ze sestupového pásma zatím nestěhuje, v Jablonci totiž utrpěla pětigólový debakl, když pod vedením Michala Bílka předvedla vůbec nejhorší výkon.

Kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby hosté v úvodních minutách proměnili slibnou šanci, kterou měli Mišůn s Ikaunieksem. Prvně jmenovaný dával balón pod sebe, ale lotyšský útočník na přihrávku nedosáhl. Pak už byl zápas zcela v režii domácího celku a obrana Jihlavy byla pod neustálým tlakem. Ve 34. minutě orazítkoval tyč Jankovič a nerozhodný výsledek vydržel ještě další čtyři minuty. Jankovič přesně nacentroval balón na hlavu stopera Beneše a Jablonec vedl 1:0. Jihlava jakoby v zápase vůbec nepočítala s tím, že by mohla prohrávat, a hned po první inkasované brance se totálně sesypala. Ještě do konce poločasu zvýšil na 2:0 rovněž hlavou Adam Zrelák a další běsnění si domácí schovali na druhý poločas.

V 58. minutě přidal svojí druhou branku povedenou střelou Zrelák a po hodině hry tak bylo jasné, kde zůstanou tři body. A samozřejmě nezůstalo jen u tří branek. Obrana Jihlavy už dávno neexistovala a v 67. minutě další povedenou ranou zvýšil na 4:0 Ondřej Mihálik a za další čtyři minuty završil jihlavskou ostudu Michal Trávník, který procedil balón skrze Hanušovy nohy. Jablonec byl i v další fázi utkání nesmírně hladový a svého soupeře vůbec nešetřil, od dalších branek hosty zachránil Hanuš a skóre 5:0 se už jako zázrakem nezměnilo.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 2:1

18.03.2017 20:15

Góly: 37. Tomáš Zajíc, 90. Marek Havlík - 4. Tomáš Přikryl

Dlouho se Slovácku proti Mladé Boleslavi nedařilo a ani v tomto utkání to na žádný větší úspěch nevypadalo. Hosté vstřelili první branku, ale domácí se nepoložili a utkání otočili ve svůj prospěch. Rozhodující trefu pořídil v 90.minutě Marek Havlík.

Mladá Boleslav vlétla do utkání jako uragán. Zmatky v obraně Slovácka ze třetí minuty ještě potrestat nedokázala, ale hned o dvě minuty už to klaplo. Hofmann opět chyboval a Tomáš Přikryl si vedl jako zkušený mazák a zaváhání potrestal. Chybující hráč Slovácka se mohl revanšovat v 10.minutě, hlavou ale přestřelil.

Hrálo se svižné utkání, gólové šance měly obě strany a domácím se nakonec v prvním poločase podařilo vyrovnat. Jánoš ještě nechal vyniknout Heču a na druhé straně lehce tečoval centr Havlíka Zajíc a Slovácko se radovalo z vyrovnání. Vyrovnaný průběh pokračoval o v následujícím dějství a i po změně stran. Střelu Daníčka kryl Šeda a Fabiánovu ránu musel pro změnu boxovat.

V 78.minutě si boleslavští utkání výrazně zkomplikovali. Douglas Da Silva na polovině hřiště fauloval Zajíce a sudí ukázal brazilskému stoperovi druhou žlutou kartu. Slovácko samozřejmě vycítilo šanci na zvrat a pevně se jí chopilo. Zajíc v 84.minutě ještě neuspěl, ale v poslední minutě zápasu nebezpečně odcentroval Havlík a míč si nakonec z jeho kopačky našel cestu do sítě. Slovácko doma zvítězilo nad Mladou Boleslaví po pěti letech 2:1.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha 1:1

18.03.2017 16:30

Góly: 40. Ubong Ekpai - 15. Jaromír Zmrhal

Slavia sice měla drtivou převahu a spoustu šancí, z Liberce ale bere jenom bod za remízu 1:1. Obě branky padly už v prvním poločase, Liberec pak dokonce třikrát zachránila branková konstrukce.

Sešívaní tak házejí rukavici Plzni, která pokud zvítězí zaujme vedoucí pozici. Svěřenci Jaroslava Šilhavého měli převahu od začátku do konce. Hosté začali svého soupeře mačkat hned od začátku. V pokutovém území se dostal k balónu Lüftner a Dúbravka si připsal první zásah. Jen o chvíli později sehráli Pražané další povedenou akci, Sýkora přenechal balón Hušbaerovi, jehož centr našel na zední tyči Deliho a Liberec zachránila branková konstrukce. Slavia v úvodu utkání gradovala svůj tlak a ve 14.minutě se dočkala zaslouženého vedení. Na Barákův centr si naskočil Jaromír Zmrhal a Dúbravka se natahoval marně.

Slavia i po vstřelené brance diktovala tempo hry a domácí se jenom bránili. Ve 27.minutě měli další pořádnou porci štěstí, to se totiž ze standardní situace opřel do balónu Hušbauer a svojí roli opět sehrála branková konstrukce.

Liberec poprvé výrazněji zahrozil až po uplynulé půlhodině hry a také si pomohl standardní situací. Ostrý nákop Pavlenka vyboxoval jen ke Karafiátovi, který už střílel do odkryté branky, jenomže obrana Sešívaných nebezpečí zablokovala. Pět minut před koncem se domácí dokonce podařilo vyrovnat. Potočný vyhrál souboj a Ubong Moses Ekpai nekompromisně srovnal na 1:1.

Slovan vytěžil v prvním poločase maximum a po změně stran opět přenechal hostům hlavní iniciativu. Slavia byla jasně lepší, překonat Dúbravku podruhé se ale nedařilo. V 70.minutě Liberec znovu spasila branková konstrukce, už potřetí v zápase, podruhé zvonila po střele Hušbauera. Tlak Slavie s přibývajícím koncem hodně gradoval, rozhodující branka byla v podstatě na spadnutí. Dúbravka ale jako zázrakem nekapituloval, ve vyložených šancích selhali Sýkora, Tecl, Hušbauer nebo Bořil. V nastaveném čase domácí bránili výsledek seč mohli, Bosančič dokonce uviděl za faul na Sýkoru červenou kartu, co je však důležité, že se stav 1:1 do konce utkání nezměnil.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FK Příbram 3:0

18.03.2017 15:00

Góly: 31. Nivaldo, 44. Jakub Hora, 56. Marek Červenka

Teplice si dle očekávání poradily s Příbramí a přibližují se evropským pohárům. Jasnou výhru 3:0 režírovali svými brankami Nivaldo, Hora a Červenka.

Příbram zvládla důležité utkání s Hradcem, ale v Teplicích nezaujala a naprosto zaslouženě odjela s prázdnou.

Teplice si po úvodní oťukávačce začínaly vytvářet šance a bylo jen otázkou času, kdy padne první gól. Nivaldův dalekonosný pokus ještě tolik nebezpečný nebyl, ale ve 20.minutě perfektně zahraná standardka zaváněla gólem. Červenka s Vošahlíkem se ale nepohodli a Příbram nadále držela bezgólový stav.

Každopádně tlak Teplic sílil a hosté to svojí hrou stěží mohli "přežít". A tak se také stalo. Přesně po půlhodině hry dostal ideální přihrávku Nivaldo a Hruška po jeho zakončení poprvé kapituloval. Jednobrankové vedení domácí nenasytilo a na Hrušku se valily další akce. Ve 44.minutě parádně sklepl balón Vošahlík a Jakub Hora z voleje propálil Hrušku podruhé. Teplice mohly vyhrát mnohem výraznějším rozdílem, v zápase měly opravdu velké množství šancí. Gólově se však prosadily už jen jednou. Kučera rozdělil balón do strany na Nivalda, který centrem našel na malém vápně Červenku a bylo to 3:0.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Fastav Zlín 0:0

17.03.2017 20:15

Góly: -

Premiéra nového trenéra Petra Rady nedopadla dobře. Sparta nejenže opět herně nepřesvědčila, ale Zlínu ani nedala gól a poprvé na jaře doma ztratila.

Sparta sice měla územní převahu, ale to bylo dost málo. Proti Fastavu se zkrátka očekávaly tři body. Konečná remíza 0:0 je tak další ztrátou a první dvě pozice se Letenským ještě více přivřou.

Ačkoliv do utkání vstoupila aktivněji Sparta, už v 7. minutě ji mohl pořádně zpražit Vukadin Vukadinovič, který v obrovské šanci minul branku. Následovaly sparťanské příležitosti, Šuralova hlavička i střela Karavajeva Dostálovi ovšem větší potíže nenadělaly. Nebezpečnější byl Hybš, který to ale zase zkoušel z hodně ostrého úhlu. Zlín v prvním poločase vyloženě odmítl další možnost jít do vedení, když se před Koubkem zjevil Jugas a sparťanský brankář musel předvést perfektní zákrok, načež si poradil i se střelou Živuliće. Ve 37. minutě selhal v další vyložené šanci Holík a Sparta jen zázrakem v prvním poločase neprohrávala. Ve 41. minutě se Spartě povedla akce, při které přihrával na malé vápno Čermák, ale Kadlec z velké blízkosti Dostála nepřekonal.

Výkon Sparty byl v prvním poločase zklamáním, v tom druhém sice přišlo zlepšení, ale ke gólové radosti nedošlo. Čtvrthodinu před koncem tak přišli na scénu sparťanští "fanoušci", kteří opět začali řádit s pyrotechnikou. Po krátkém přerušení se znovu začalo hrát a po faulu Matějova na Josefa Šurala vytáhl rozhodčí druhou žlutou kartu, takže Matějov musel hrací plochu opustit. Sparta se v početní převaze tlačila do koncovky, ale k větší příležitosti už se nedostala.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň21154232:1249
2.Slavia Praha21146144:1548
3.Sparta Praha21116433:1739
4.Fastav Zlín2198428:2035
5.FK Mladá Boleslav2197532:2234
6.FK Teplice2186725:1930
7.MFK Karviná2185830:3229
8.FK Jablonec2177733:2828
9.Dukla Praha2175926:2426
10.1. FC Slovácko21510623:2725
11.Zbrojovka Brno21313521:2922
12.Bohemians Praha 190521561016:2621
13.Slovan Liberec2148914:2120
14.FC Hradec Králové21531319:3418
15.Vysočina Jihlava21371116:3616
16.1. FK Příbram21331515:4512

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1173)

Přidat komentář
ZB 07

Rada pokud budou pokračovat stejným tempem, tak tu záchranu letos ukopou.

Reagovat
smazaný uživatel

trapny

Reagovat
Aldeano

Trapný je hlavně Rada a ovečky na tribuně...

Reagovat
smazaný uživatel

OVECKY?

Reagovat
Aldeano

Tak ta dolní část protilehlé se strašně změnila...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
PlackaSKS

sympatickej začátek kola

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to jeden rok uzijte no

Reagovat
Spalovač šancí

ale tady se řeší FDF

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb výsledky ve dvojkové soustavě.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Záchrana je 30 bodů, takže už jsme se zachránili.

Reagovat
meno

Proč jen jsem měnil svůj postoj z 0:0 na oba gól

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze transparent mluvi za vse

Reagovat
Rarášek

Rada ven, prosím.

Reagovat
dondinho

Rada ven

Reagovat
REPLIKATOR

FDF

Reagovat
Snatus

Spartě chyběla v zápase nějaká kreativita, takže vystřídáme hráče, co má předpoklady tu kreativitu vytvářet (Čermáka) a pošleme do hry Holzera a Holka. Rada je ještě větší taktik než jsem myslel.

Reagovat
langosh

to jeho pozápasový shrnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry bod pro Spartu

Reagovat
C-M@ster

Na obrázku měl být spíš Dostál, ne?

Reagovat
Aldeano

Ten chytal dobře. Koubek zase skvěle nahrával...

Reagovat
Kang & Kodos

Venca Kadlec zase řádil Kdyby místo něj hrál ten pytel peněz, kterej jsme za něj dali, tak by dal víc gólů.

Reagovat
Snatus

Zase, je to jeho chyba? Však záloha marná a nic mu nepřipravili.

Reagovat
PlackaSKS

vždyt nebyl vůbec vidět, tohle je hlavně o něm

Reagovat
Snatus

1. poločas tam náznaky měl, 2. byl fakt neviditelný, ale dle mě to je tou zálohou.

Reagovat
PlackaSKS

náznaky jsou málo, to si může dovolit junior co dostane příležitost. a když byl neviditelný, proč víc nemakal, nechodil pro míče, nechodil do soubojů...? jen stál a čekal co se stane. to je přece na takovýho hráče hrozně málo. věřim, že má na víc, ale prostě na to úplně mrdá

Reagovat
Kang & Kodos

Ne, neni jeho chyba, že byl vidět 3x za zápas, i když Zlín posledních 20 minut zalezl na půlku. Centrů tam snad lítalo málo? Nebo mu to maj dávat po zemi, aby se nerozcuchal?

Prostě hraje úplnou píču a je to pořád horší, absolutně nemá cenu ho omlouvat.

Reagovat
Snatus

Nejsem tady od toho, abych ho obhajoval, jen píšu můj dojem z dnešní hry Sparty a Kadlece.

Reagovat
smazaný uživatel

Úmyslný trolling nebo ti kape na karbid?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč za takový peníze by měl dát gól i kdyby hrál sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
twl

Na to že Sparta měla dostat 2červený tak to byl hnusnej zápas

Reagovat
pepinho2

Holoubek ven!

Reagovat
nani92

wow, pekná otázka o Kadlecovi

Reagovat
C-M@ster

Co se zeptal? Stream mi skončil.

Reagovat
PlackaSKS

co řiká rada na vyloučení kadlece. jestli to s jeho formou neni zrovna ted spíš výhoda

Reagovat
C-M@ster

a co mu na to řekl?

Reagovat
PlackaSKS

že karty k fotbalu patří a musí to nějak zvládnout taky co měl říct no.. nicméně pečeně se s tim moc nesral

Reagovat
Miguel19

Pečínka Jak nenápadně nadhodil, že Kadlec stojí za hovno a ztráta to vlastně není

Reagovat
Messy<3

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Nebelung

Reagovat
PlackaSKS

ještě byl slušnej

Reagovat
mojmira

Reagovat
db18

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Puskas

Reagovat
OTASi

Nepochopim proč se rozhodčí bojej Váchu vylučovat..měl dostat jednoznačně druhou žlutou.. zlíňáka pak bez porblémů vyloučí

Reagovat
db18

Reagovat
Snatus

Mně se líbilo, jak po zápase na Traorého dělal ten svůj badass výraz, ťulpa jeden ošklivej.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Česká liga hadr. Nebo kdo z vás si pamatuje, kdy naposledy se někomu udělila rovnou červená karta za faul/skluz?

Reagovat
veikko

Daníček

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně dneska neměl dohrát.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Messy<3

Myslím si, že Rada to má absolutně v píči a přišel si jenom na jaro vydělat na dovolenou.

Reagovat
REPLIKATOR

nepovídej

Reagovat
Messy<3

To jsem vymyslel sám.

Reagovat
REPLIKATOR

chytrý kluk

Reagovat
Mata

to byla zase sračka

Reagovat
pawelFCB

Vedeni demisi a nastup Safarcika.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že zlín v první půlce nedal... Jinak dostál překvapivě výborný, traore taky, jugas dcl řízek (no, i některý fotbalisti jsou chlapi). Panik nad věcí, rada taky :) ví že tam je na pár zápasu, takže to má u prdele. Reportér za otázku na kadlece :)

Reagovat
Nebelung

Dostál překvapivě výborný? Pravidelně to zachraňuje. Jen občas se ukopne

Reagovat
db18

Konec podzimu měl trošku slabší... (ale teda velký pokrok oproti Holému).

Reagovat
Snatus

Co se ptal ohledně Kadlece?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz výše. M. Kadlec má čtvrtou žlutou, při jeho současné formě, vadí to nebo je to vlastně jedno? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Dostál určitě nepřekvapil. Takhle chytá celou sezonu.

Reagovat
pingla

Reagovat
Kang & Kodos

Repre pauza

Reagovat
pepinho2

Po 1., co se na ni těším

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak V. Kadlec je horsi posila nez GvK.

Reagovat
C-M@ster

A co Ivanschitz vs Vatajelu?

Reagovat
db18

Je potřeba si počkat, jak bude Vatajelu hrát proti Příbrami.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou hráči, co jsou v klubu krátce. Kdežto VK a GvK jsou v klubu déle a už něco odkopali...

Reagovat
Uwe háže buly

To je Vatajelu vs Janža vs Flo

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Protože Ivanschitz dal dneska gól?

Reagovat
Uwe háže buly

Proto, že sou to stejný pozice?

Reagovat
Losinho

rvačka kriplů

Reagovat
Liquid

Reagovat
CHONG

Sparta je fakt neskutečně komický klub po všech stránkách, banda nekopů ploužících se po hřišti, banda bezmozků halekajících na tribunách a moula, kterého nechtěli ani v Příbami tupě čumící na lavičce, tahle Sparta baví.

Reagovat
REPLIKATOR

O zábavu postaráno

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro by se to dalo otočit i na Real.

Reagovat
CHONG

Až na ty nekopy na hřišti, bezmozky na tribunách a moulu na lavičce to sedí přesně.

Reagovat
Spalovač šancí

Nechci nic říkat, ale i Real má hodně bezmozků v hledišti​.

Reagovat
CHONG

Real tam ma spoustu piskajicich pitomcu, ale ne bezmozku, kteri vytrhavaji sedacky a neumi cist (viz pouzivani pyrotechniky)

Reagovat
Spalovač šancí

to je jenom jiná forma projevu, ale podstata zůstává stejná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

navíc je hodně jednoduchý fandit takovému velkoklubu jako je Real

Reagovat
smazaný uživatel

To si jenom myslíš..

Reagovat
smazaný uživatel

nicmene to dle komentaru vypada, ze sledujes kazdy jejich zapas, sparta vi co ma fanousek rad

Reagovat
smazaný uživatel

I v hokeji jsou marní, třikrát vedou a stejně třikrát prohrajou

Reagovat
smazaný uživatel

když se daří ,tak se daří

Reagovat
papanegra

Prosím Vás nenadávejte na Radu, ten dostal nabídku kterou přijal..

Co změní jen výměna figurky na postu trenéra ? Myslím si, že opravdu nic... Kolik let tam je stejnej personál, asistenti, trenéři a vedení.. Pořád ty stejný ksichty, kamarádičkové kteří si dosadí svoje kamarády, žádní profesionálové. Bez koncepce a přemýšlení.

Teď je fáze ve Spartě shnilého jablka na stromě, před pádem na zem a rozmáčknutí se na sračky o zem.

Jediné řešení, obměna vedení.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Aldeano

Však je Otava pryč, Kotalík je tam 2 roky, tak kdo má odejít?

Reagovat
smazaný uživatel

Např. Dušan Svoboda a pokud se nic nezmění, tak i sám Křetinský.

Reagovat
Aldeano

Nechci ani jednoho bránit, ale za co konkrétně má odpovědnost Svoboda? Vždyť vše jsou vždy jen spekulace, jen když vidíš, že hráči nevědí co mají hrát a vyplňují zbytečné prostory, tak víš, že je v tom Hřebík.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale to je strašně jednoduché hodit to na Hřebíka. Za tuhle situaci nese odpovědnost celé vedení, a proto by měli jít všichni, vytahovat si z toho jen Hřebíka je tak absurdně jednoduché, až je to trapné.

Reagovat
Aldeano

Je to právě přesně naopak, jediný se teď nezmínil Otava už odešel, tak ještě on a Svoboda.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kotel řvoucí "Hřebík ven!" bereš jako, že to nehážou na Hřebíka, jo?

Reagovat
Aldeano

Mluvím o tomhle vláknu

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak to beru, omlouvám se.

Reagovat
Aldeano

Vždyť v pohodě, jen že problém je opravdu ve více lidech. Taky se to několik let házelo na Otavu (kterého nechci bránit), ale ikdyž tam není, tak to nevypadá, že to bude lepší. Takže se bojím, že odejít jen Svoboda, tak se to traky nemusí poznat

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto by měli jít všichni, od generálního po ředitele pořadatelské služby a uklízeček. Je prostě třeba to vyčistit.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Otava odesel pred mesicem, po odchodu Dockala, coz je taky jeden z duvodu soucasny situace, jak ma tym vyhravat, kdyz tam neni jedinej tvorivej zaloznik krome maskota Rosickyho? Co dokazal Kotalik, Hrebik, Kasik? Zdenek Svoboda udajne trenuje standartni situace, ktery jsou ve Sparte nejhorsi v cely lize, tak co tam porad dela? Za trenera vzit Gulu, sportovniho reditele muze delat Ivan Hasek, asistenti Hornak, Blazek a Rosicky a jebej.

Reagovat
smazaný uživatel

Svoboda je např hlavní viník toho, že se zrušilo béčko....

Reagovat
Uwe háže buly

Jakto?

Reagovat
smazaný uživatel

neblbni..

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně to rozmetat a začít znovu. Prostě vyvětrat chlév. A pokud s tím má Daneček problém, tak by měl táhnout jako první.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhazovat člověka, kterému nevadí ztrátovost klubu a nevadí mu dát 70M za hráče. Za to vám přeju, ať to někdy převezme někdo typu Řebíčka, Šafarčíka nebo Prose.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu ztrátovost si ale může sám, capisce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by mělo stačit, kdyby pochopil Daneček, že si má najmout pořádné odborníky, a nechat to jim, a ne se starat o chod klubu z letadla...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, právě to jsem měl na mysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Od ty doby co prisel do klubu, tak dela jedno spatny rozhodnuti za druhym a klub to stoji uspech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Plzeň-Zlín 0:2

Slavia-Zlín 2:2

Sparta-Zlín 0.0

Reagovat
PlackaSKS

zlín-plzen 0:0

zlín-sparta 1:1

zlín-Slavia 0:4

Reagovat
Kang & Kodos

To je pro sraby. Zkušenej tým si zajistí lepší vzájemný zápasy na góly vstřelený venku.

Reagovat
PlackaSKS

tak nás se zlínem zatim nezajímá vzájemnej zápas

Reagovat
Kang & Kodos

Nakonec uděláme poháry díky jedinýmu gólu Kadlece v sezoně, pak si zajistíme postup do skupiny EL a budeme si moct říct, že se jeho nákup vyplatil.

Reagovat
PlackaSKS

s tim jedinym golem budu držet palce

Reagovat
pingla

A zrovna proti vám to byl jeden z nejlepších domácích výkonů na podzim

Reagovat
PlackaSKS

Nebudu říkat, že to nebyla klika

Reagovat
C-M@ster

Škoda, že není Sparta Fan TV.

Mohla to být podobná prdel jak u Arsenalu.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem vás požádat o radu, ale jak vidím, tak to asi není dobrý nápad

Reagovat
Spalovač šancí

Stejně je neuvěřitelné, jak se za krátkou dobu silně optimistická a sebevědomá sparta ze zimní přípravy proměnila v uzlíček ustrašených nerváčků a totálních nekopů.

Reagovat
HorajzmAmmann

13.2 Co dostal druhou šanci Konate jde to všechno do píče

Reagovat
Spalovač šancí

Už jenom 9 ligových sraček a 100% budou

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Vácha co přišel, tak předvádí stejné výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutné, je to tak. Ale je pravda, že už proti Žilině to nebyl ten sebejistý výkon, jaký předváděli celou přípravu.

Reagovat
Spalovač šancí

By mě zajímalo, čí to byl nápad pozvat Žilinu na generálku, když je to soupeř, s kterým se pojí největší sparťanské trauma

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, hele, to mne nenapadlo, geniální myšlenka!

Reagovat
smazaný uživatel

Byť teda největší sparťanské trauma poslední doby je spíš Häcken.

Reagovat
smazaný uživatel

Žilina o tři parníky, čtyři letadlový lodě, dvanáct kamionů a osm ponorek.

Reagovat
meno

A raketoplán Буран

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O dva

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže do Žiliny na odvetu jela výrazně oslabená sestava. Hacken byl fakt těžkej fail.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale doma to bylo utrpení všech utrpení. Už nikdy nebude Liga Mistrů takhle blízko a nikdy nepotkáme větší stačky, přes který by se dalo projít.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ten domácí zápas jsem asi vytěsnil. Psychika se umí bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mne asi byly větší potupy Häcken, Waregem, Lausanne, Denizlispor... Kurva, proč tohle dělám...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kopni si klidne vic, kdyz mas tu moznost

Reagovat
Spalovač šancí

To není kopání, nýbrž údiv

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kang & Kodos

Největší pozitivum bych viděl asi v tom, že je pátek večer a my už máme svůj zápas za sebou. A do konce března už hrát nebudeme.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A že se vykartoval Kadlec na derby

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Logan

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Nihilister

To je už moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

To by se mohlo používat tady místo nějakého smajlíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

OT:

Sludujete někdo svou poštu na Eurofotbalu?

Reagovat
Uwe háže buly

jo

Reagovat
One-Real

Ten kurz 10,5 na 0:0 byl lákavej.

Reagovat
Liquid

hrozný zápas týmů co zřejmě budou reprezentovat ČR v evropských pohárech Zlín strašně připosranej z posraný Sparty, která si neumí ani nahrát, oba Kadlecové králi zápasu, až zase vyhlásí Křetinského jako investera roku tak aneb jak hodit do vápna 70 Mega a nemít z toho vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Proč připosranej? První poločas je solidně větrali a výrazněji se zatáhli, až když šli do deseti. Když ti vypadnou oba stopeři a třetí bek je vyloučen, taky to není top. Už prostě nebyla síla na jakékoliv ofenzivní výpady.

Reagovat
Liquid

současná Sparta je rozhodně k poražení a Zlín pokud chce být v Evropě měl se o to pokusit víc, zbytečně moc respektu z ní měl

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Stejná sračka jako poslední zápasy, jen se tentokrát nikdo neukopl z dálky....A když vidím bránění standartek, tak to bude za 2 týdny v Edenu teprve koncert.

Reagovat
Fernando_Torres

Vysvětlí mi někdo smysl střídání Holka za Marečka v osmdesáté minutě za stavu 0:0 proti o deseti hrajícímu Zlínu? Jak se z tohodle pána stal v profesionálních kruzích uznávaný český trenér, to mi navždycky zůstane záhadou...

Reagovat
djwenca

Marecek signalizoval zraneni

Reagovat
Liquid

na lavičce snad navíc nebyl žádný ofenzivní hráč, maximálně nezkušený Havelka

Reagovat
smazaný uživatel

No že zatím ti zkušení ofenzivní hráči toho předvedli hodně.

Reagovat
Liquid

+ teda Konate a vzhledem k tomu, že ultras se sami vyklidili tak toho tam klidně dát mohl pravda

Reagovat
db18

Ale nemohl ho posadit do role, kdy by hrál zády k bráně... a Radovi je jedno, že tam mohl vysunout ještě Šurala nebo Nestora...

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček chtěl sám střídat, tak šel post za post s tím, že před Sáčkem dostal přednost Holek kvůli tomu, že se může zatáhnout na stopera v situaci, kdy jde na hrot na dlouhý míče Mazuch...

Reagovat
bobis21

dm za dm? Mareček zraněný a Holek na tom postu velkou část kariéry hrál ... koho z té lavičky tam měl dát?

Reagovat
pepinho2

Sáček

Reagovat
Greny

Když vidím dnešní zápasy, mohlo by víc zápasů skončit 0:0 , jedine čeho se bojim , aby se po 2 tydnech nestal zase nepochopitelny blikanec v Liberci

Reagovat
db18

No... může Liberec nasadit vypůjčené hráče ze Slavie, nebo SKS vyhraje už kontumačně z důvodu nedostatku způsobilých hráčů Slovanu?

Reagovat
Greny

ja si myslim , ze hrat nemuze ani Mikula ani Souček, doufam v kvalitní, dokonalé vykony , obou tymu, ze tam bude srdicko a potrebne stesticko a zapas skonci remizou 0:0 , nejlepe bez strely na branku

Reagovat
ratusek

FDF

Reagovat
Vasil

Reagovat
ratusek

FDF vyhrál, já jsem naprosto spokojen

Reagovat
pingla

Livesport si popletl Jakuba Dostála a Standu Dostála To je síla, MOTM a oni to popletou

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle normalne svadi tu Spartu litovat, ale kdyz si vzpomenu na ty ksindly Siegly, Frydky. Chovance a jiny rypaky, kterejm nebylo blby vyhravat sezony jasnyma zarezama zbytku ligy, tak mi jich ani lito neni...

Vybor ven, tam to chce vycistit opravdu od podlahy, protoze takhle to tam jde od 10 k 5 a moc nevidim nejaky moznosti reseni jiny, nez nenasilny, kor s takovym materialem, co ma Sparta v kadru. Prodej Dockala byla posledni kapka, prirovnal bych to k situaci s koncem Fergusona na Old Trafford, proste ta posledni velka osobnost, co tam zbyla, odesla. Sparta sice byla uz i pred timhle porad tak nejak uspesna, ale v lize to skripe radne uz dlouhodobe, to ty slusny sezony v Evrope sezony jako celek moc nevylepsi.Oni proste potrebuji hrat LM, furt si tady hraji na giganta, ale k tem patri prave LM, takhle si Spartani uz lzou sami sobe do kapsy ..a tipuju, ze hraci jako Sykora uz proste tu Spartu rovnou odmitnou a pujde ke konkurenci, to byla predtim vec nemyslitelna..

Reagovat
C-M@ster

Až na toho Fergusona, tam to přirovnání moc nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ze Docky to tam to tou autoritou nejak drzel pohromade, ze delal i z prumernych spoluhracu lepsi hrace, Ferguson taky mel material uplne ne spickovej, ale proste z toho vymackal co nejvic...A hlavne to oba zastitovali tak nejak osobnostne, ale uznavam, ze to neni moc stastny prirovnani Ale mi to tak prijde...

Reagovat
Langi

Under 2,5 po zbytek sezony...nelze prodelat

Reagovat
smazaný uživatel

To, co teď Sparta prožíva je pro ní pozitivum. Třeba je to konečně naučí pokoře, která jim chyběla k tomu, být TOP klubem.

Reagovat
Losinho

Sparta ve sračkách a stejně včera stáhla bod na Slavii i Plzeň

Petr Rada

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Spalovač šancí

To jsou celkem dva body, to nikdo jiný neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Nestáhla nic, uhrála stejně bodů jako Slávie, Plzeň hraje až dnes. Já vim, jak jsi to myslel, ale je to trapárna.

Reagovat
Losinho

Reagovat
monty25

Tři body proti Příbrami byly povinností, už jenom kvůli tomu zpackanému podzimnímu zápasu u nich. Na druhou stranu jsem rád, že to dneska byla jasná záležitost. Hlavní bylo, že se povedlo dát góly hned v 1. poločase a pak už Teplice mohly hrát uvolněně. Příbram byla hodně špatná dozadu i dopředu, snad jenom ta rána Rezka z přímáku za něco stála. Třeba ještě nějaké body urvou, ale zatím jsou celkem jasně zralí na sestup... Z individuálních výkonů bych vyzdvihl Kubu Horu a Nivalda (oba 1+1), snad už bude Nivaldo v základu natrvalo. No a Červenka dal dneska taky gól, takže si předplatil základní sestavu i na další zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Kukec střídal už v poločase. Zase to odchodil?

Reagovat
monty25

Komentátor říkal, že už před zápasem visel otazník nad jeho startem, takže možná zdravotní důvody...

Reagovat
Blasphemer

ty bláho

Reagovat
db18

Parádní výsledky pokračují i když teda mohlo padnout méně gólů.

Reagovat
Blasphemer

Slavia první ztráta na jaře a na derby bez krajních obránců? To mi dělá dobře na čůráka.

Hlavně se z toho neposrat a tu Karvinou zítra nějak ukopat.

Reagovat
C-M@ster

Třem bodům proti Karviné moc nevěřím.

Reagovat
Blasphemer

To jsme dva.

Reagovat
Kang & Kodos

0:1, střely 15:2

Reagovat
smazaný uživatel

V nastavení z penalty

Reagovat
Blasphemer

Jedině takhle, no.

Reagovat
db18

Doufám v klasické "na konkurenci jsme nekoukali, na jedničce běžela pohádka", aby se hráči cestou do Karviný nezlili...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi beka máme v Sýkorovi, ale náš "mág" tam evidentně dá radši Zmrhala než jeho

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, vlastně Sýkora se taky vykartoval vlastně

Reagovat
db18

Šilhavý předvídal...

Reagovat
Blasphemer

Předvídal, tak ho rovnou nechal, ať si trochu osahá.

Reagovat
Coutinho10

hodne zbytecna ztrata po tech sanci, co byly

zejtra Karvina musi zvladnout a navazat na svoji formu

Reagovat
Kang & Kodos

No pěkný Takže Slavie bez Bořila, Sýkory, a to ještě nejsou úplně v pohodě ani Frydrych, Flo a Švento.

Nám bude chybět Michal Kadlec.

Reagovat
smazaný uživatel

"chybět". Jeho absence bude jen dalším oslabením pro Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlece by měl někdo zavraždit. Nejhorší stoper co ve Spartě byl za celou její historii snad.

Reagovat
KingMaster13

Srát na to budeme hrát na 2 obránce

Reagovat
dinss

Hrajte jako Sparta, bez obránců.

Reagovat
KingMaster13

Nakonec to tak asi dopadne, všichni do útoku a kdo se vrací nevěří golmanovi

Reagovat
dinss

Reagovat
Aldeano

On i souboj Pavlenka/Koubek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3-5-2

Luftner, Bílek, Deli - Ngadeu, Hušbauer - Mingazov, Barák, Zmrhal - Škoda, Mešanović

Reagovat
dinss

Reagovat
KingMaster13

Je to inspirativní člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ten mikrodon v popredi, ten tomu dodava riz.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Místo Bílka bych dal možná Frydrycha pokud bude zdravej Jinak tohle by možná mohlo mít největší úspěch. Pokud je přehrajeme v záloze tak máme z půlky vyhráno. Obrana Holek a Mazuch nějakýho gola dostane

Reagovat
PP

Na první pohled se může zdát, že vám vše hraje do karet..

Ale žolík Rada je nejvyšší karta ve hře a to všechno přebije.

Reagovat
twl

Chlapci zítra taktický výkon v Karviné už dlouho jsme nekopali penaltu....

Reagovat
FCSL

alidas | Liberec 18.3.2017, 17:58

Tak podle nejčerstvější zprávy, kterou jsem dostal, Vůch jednak byl s Limberským a navíc provedl něco dalšího včera. Zítra ho má HN z týmu vyhodit.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Po něm by měly lihovary pojmenovávat svoje zboží

Reagovat
Kang & Kodos

Vodka Dement

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Repre hráč.

Reagovat
dinss

Nepustil mu kolotoč, takže musel cálovat útratu v hospodě.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Ten kdyby chtel...

Reagovat
ZB 07

Dúbravka fantastickej škoda pro Slavii, ale výkon slušnej a aspoň půjdou do derby s pokorou

Reagovat
KingMaster13

No a bez křídelních beků

Reagovat
Hokaido

Hele nevykartoval se ten vylízanej Sýkora náhodou na derby?

Reagovat
Blasphemer

Jo.

Reagovat
Hokaido

Super.

Já z toho mám normálně upřímnou radost. Je divný, jak v dobách největší krize dokáže i taková blbost potěšit.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vanGomm

Zatím Sýkoru moc neznám,dobře jsem v minulosti znal výborného hráče Szikoru.Ovšem vzhledem k reakcím fanoušků Plzně resp.Sparty tak bude asi i tento hráč dobrej.Je vidět jakmile se Slavia stala vážný konkurent na mistra,tak jsou,ač jindy dost nesmiřitelní fanoučci Plzně a Sparty najednou stejného "náboženství"

Reagovat
Hokaido

To jsou kecy.

Reagovat
dinss

Vůbec nevíš o čem mluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Szikora, ten hral dobre biatlon.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vylízanej?

Reagovat
Blasphemer

Protože v devadesátý minutě, zápas před nejdůležitějším zápasem zbývající sezóny se může takhle vykartovat jenom vymrdanec.

Reagovat
Miguel19

Tak co chceš. Sparťanskej Plzeňák, co je srdcem Slávista...

Reagovat
dinss

Reagovat
db18

Reagovat
hefy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Je to vymrdanec, protože z přemíry snahy chtěl získat míč... asi jako Nedvěd přišel o finále LM. Hrál si někdy fotbal?

Reagovat
dinss

Kdyby nebyl vymrdanec, tak by asi trošku zapřemýšlej, že je příští zápas víc důležitej.

Reagovat
Blasphemer

Hrál jsem někdy fotbal a žlutý karty jsem dostal myslím dvě za celou tu dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si pěknej přizdisráč.

Reagovat
Blasphemer

Moc jsem to tam netmelil.

Reagovat
Hokaido

Třeba hrál jen jeden zápas...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Žlutý jsou pro močky, frajeři jdou rovnou do sprch.

Reagovat
Hokaido

Vůbec. Naopak. V okrese sice zaplatíš za každou žlutou 50,- pokutu FAČRu, ale můžeš mít jednu každej zápas bez stopky celou sezonu.

Reagovat
Wat

Však stopky jsou jenom v 1ize a FNL, ne?

Reagovat
Hokaido

Nejspíš jo.

Reagovat
Radin

Tak to jsem byl s trestem na rok a půl asi král

Reagovat
dinss

Stačí se kouknout na jakýkoliv rozhovor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nerozumím otázce.

Reagovat
ratusek

Teplice FDF pláče. Liberec se Slavkou tky 2 goly Jinak Jarda tam toho Tecla bude cpát ikdyby měl zlomenou nohu a přišel ožralej i zhulenej zároveń

Reagovat
Hokaido

Už bych ten FDF hype ukončil, přestává to být vtipný, když je to v každým 5. komentáři...

Reagovat
Greny

a neni to škoda to ukončit ted, kdyz je zrovna Rada ve Sparte?

Reagovat
smazaný uživatel

to je tady na foru jak s lavim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak otazkou je, kterej Jarda ho tam cpe.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkala tuhle mi Majda

není Jarda jako Jarda

Mladá ta to nerozliší

Jen pořádná rajda.

Reagovat
C-M@ster

Slávistické noviny

15 min ·

Rozhodčí Ardeleanu vzal ligu do svých rukou. Gólu Liberce předcházel evidentní faul, přičemž za stejný dostal (oprávněně) na druhé straně žlutou Zmrhal. Ardeleanu, známý svým napojením na Berbra, pak na derby vyžlutil Bořila i Sýkoru.

Reagovat
dinss

To snad ne. Už to začíná.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Ubrečený jako vždy. Nezáleží na tom, jestli jsou na titul nebo na záchranu, ale topit se v slzách budou pořád.

Reagovat
dinss

Reagovat
vanGomm

Plzeň je podobným věcem ušetřena,protože těm jsou,naopak od ostatních týmů v lize rozhodčí poměrně dost nakloněni.

Reagovat
Blasphemer

Samozřejmě. Štěstíčku se musí jít naproti.

Reagovat
vanGomm

To není moc smyslupná reakce.No ale dalo se to tak nějak čekat.

Reagovat
Blasphemer

Čekal jsi nějakou smysluplnou reakci na ten trapnej a víc než tisíckrát omletej blábol?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tisickrat vam jeste za Berbra nepomohli nebo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

uz zase breci

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Tvl jedna remíza a králové všech plaček jsou zpět, neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Reagovat
ratusek

předpokládám, že normální Slavisti se s tím neztotožňují

Reagovat
KingMaster13

Je to napsaný po zápase, emoce ještě vyvěrají na povrch. Já abych se uklidnil tak se vždy z toho taky potřebuju vypsat. Jediná výhoda, že to dělám do osobních zpráv a ne takhle do světa

Reagovat
ratusek

No právě.po pár minutách člověk vychladne a vidí to "střízlivě" jinak co ty a protěžování Tecla Šilhavkou?

Reagovat
KingMaster13

No sere mě to, Buren je lepší Dnešní zápas mě celkově nasral. Ani ne tak výsledek ale spíš to, že do nejdůležitějšího zápasu roku půjdeme takhle oslabení

Reagovat
Bosko

To je prostě trapný a přehnaný U Bořila klidně mohl přihmouřit oči, ale žlutou si obhájí a u Sýkory není o čem debatovat.

Co se týče nastavení, bylo sice směšně krátký a mohl ho prodloužit o tu půl minutu, co se ten kašpar coural ven, ale stejně by nám to dneska nebylo nic platný.

Reagovat
db18

(ještě by se vám spíš stihl vykartovat další hráč )

Reagovat
Bosko

myslím, že ještě jeden z našich byl v ohrožení To už ale Ardeleanu asi nestihl

Reagovat
db18

Ještě Hušbauer... ten utekl hrobníkovi z lopaty...

Reagovat
Bosko

Jojo Hušbauer to byl. Dneska zahrál dobrej zápas, ale asi by to byla menší ztráta než Bořil a Sýkora. Kraje zálohy a obrany jsou naše největší slabina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Liquid

všecko pravda tak co máš za problém ty brněnskej skunku

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšou i pro romea.cz?

Reagovat
Blasphemer

Každopádně je super, že s Limberským jsou opět problémy a z Liberce nám ještě pošlou zpátky Vůcha, aby jsme toho neměli málo. Šádek se nudit rozhodně nebude.

Reagovat
Greny

Petržela by mohl zareagovat a zase se po nekom projit

Reagovat
Bosko

20 střel a jeden gol. Slavia musí zapracovat na tom zakončení. Každopádně nevadí, herně to bylo OK, zatímco Plzeň je herně mizerná a je otázkou času, kdy se jí pustí štěstí a začne ztrácet body úměrně tomu, co předvádí.

Reagovat
KingMaster13

Mrzí mě, že vždy máme po golu pasáž třeba 10 minut kdy dovolíme soupeři zatlačit. Už s Teplicema jsme na to málem doplatili a dnes na to dokonce dojeli.

Reagovat
Bosko

Měli jsme plno šancí, Liberec byl vyloženě trapnej a k smíchu. Přišlo mi, že naši si ten zápas začali užívat a mysleli, že to bude jako v Příbrami. Pak z ničehonic měli Liberec za celej zápas jedinou dobrou pasáž, díky který nám dali gól. Možná je dobře, že se nám to konečně dneska vymstilo a příště si kluci to sebeuspokojení odpustěj.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Bosko

Přesně tak

Reagovat
Kang & Kodos

Já to po gólu vypnul, to vypadalo, že dostanou bůra. Ale překvapilo mě, že je nedokázali na konci dorazit a kolem 80. minuty jejich tlak vlastně skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Teplicema jste meli tu pasaz uz i pred golem.

Reagovat
db18

Venku ty body ztrácíme poměrně dost...

...jinak vám vázla finální fáze, je sice pěkný, že ty střely z dálky šli tolikrát na gólmana (to se moc nevidí), ale s Ekpaiem a Kerbrem na beku jste toho měli vytěžit víc a víc se tlačit do vápna, než se tak brzy zbavovat balonu... (i když, my tam na podzim vyhráli právě podobnou střelou no...)

Reagovat
Bosko

Finální fáze vázne často. Zahodíme hrozný množství šancí, máme sice dost nastřílených gólů, ale co je to platný, když pak příjde zápas, kdy to tam prostě nepadne a ztratíme kvůli tomu body.

Reagovat
Losinho

Zmrhal, Bořil fakt paráda

Reagovat
twl

Přece nemůžou Slávisti chtít nějakou pomoc od rozhodčích...Pomáhat se může jen jednomu a ještě tomu nejslabšímu finančně..Chápu že vám Plzeň leží v žaludku už několik let,ale pochopte jedno na to jak malé město jsme se u nás dělá dobře fotbal,hokej,házená,pivo,Bohemia sekt,Fernet Stock atd ,

Reagovat
Bosko

Je fakt, že hokej se u vás letos hraje vynikající Bohemia sekt je cenově pro Čechy cenově dostupná náhražka a házenou nesleduju. Takže snad jenom to pivo a fernet ( a to je jen nostalgická vzpomínka na středoškolský léta, dneska ho nemůžu ani vidět)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Nechci brečet, ale to jsou děsní dřeváci

Reagovat
Coutinho10

musime to brat pozitivne...treba Karvina zejtra nenarazi a ukaze vsem, ze se s ni musi pocitat a my odskocime Plzni o bod...nemuzou mit porad tolik stesti

Reagovat
db18

Mám na tiketu její neprohru, takže to zase tolik nehrozí...

Reagovat
KingMaster13

Krásně sis to posichroval

Reagovat
Coutinho10

tak ti konecne vyjde tiket

Reagovat
db18

S kursem 2,00 a naší (ne)formou to nešlo ignorovat...

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
Hokaido

Smoooth.

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak včera se nám všichni smáli, jaká močka nám dá gól, ale Slavii dneska připravil o dva body Ekpai.

Reagovat
Bosko

Gol roku

Jaká močka vám dala gól?

Reagovat
Kang & Kodos

Všichni čekali, že nás sestřelí Fantiš

Reagovat
Bosko

To by byl dobrej bizár.

Reagovat
Kang & Kodos

Byl, ale u Ekpaie jsem si taky nedokázal představit, že by dal gól. A nakonec ho dal Slavii

Reagovat
Bosko

I slepá veverka najde oříšek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ten miluju

Reagovat
db18

Včera dal někdo gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Sleduje tu někdo Vůcha na instagramu? Je pravda, že tam vložil fotku „fakáče“ s popiskem, že je nechutný, když přijde na zápas a nemá připravenej dres a nikdo mu nic neřekl? Takovej kokot to snad není. Že není?

Reagovat
db18

Tak naivní snad nejsi... že ne?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Hokaido

Fakt že je. Zase jsem ho jednou podcenil.

Já viděl ten screen z Instagramu někde na FB, ale opravdu jsem si myslel, že je to fake.

Reagovat
Greny

ale je

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Ale už to smazal, ale isportu nic neujde

Reagovat
Greny

on tam dnes neco jeste prida, beztak uz je nekde v baru

Reagovat
Aldeano

Tohle nechápu, když někdo něco zveřejní na netu a pak to stáhne. To je jako když nějaké holce řeknou, že to porno co natočila, nebude v ČR dostupné

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Bosko

To mi připomnělo jednu hlášku z castingu: Slečna tvrdila, že chce točit sólo, tak si hned jedno sólo střihla s kameramanem.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

„Sice jsme spolu ještě nemluvili, ale podle mého už si velmi dobře uvědomuje, že svoji reakci posral," netajil rozčarování jindy velmi diplomaticky vystupující Nezmar.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tak to jsem nečekal, že Kometa smázne Spartu tak lehce 4:0

Reagovat
Greny

hele muzou byt radi ze dostavali v prvni tretine cuchnout, by to byla hrozna nuda , kdyby jsme hrali i prvni tretiny

Reagovat
ratusek

jako kvůli tomu šílenství spíš než postavit nové Lužánky, tak postavit zimák pro minimálně 12 000 a bylo by vyprodáno pořád

Reagovat
Greny

tak ona je vizualizace atd hotovy a bylo by to za Luzanky

Reagovat
Greny

Spaaarta vyřazenááá jééééééé

Reagovat
C-M@ster

Sparta jede na dovolenou

Reagovat
Shevchenko

Pořád přemýšlím, která Sparta je víc k smíchu. Jestli fotbalová nebo hokejová.

Reagovat
frankiefcb

fotbalová. Radou to zabili.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u hokejové se čeká ze vybouchne v play off

Reagovat
smazaný uživatel

TV NOVA: válka o slezsko: fanoušci baníku řádili v opavě

Reagovat
smazaný uživatel

Pevne doufam, ze se Banik do ligy nedostane.

Reagovat
Shevchenko

Doufat můžeš

Reagovat
frankiefcb

To bude pro něho zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak. Poslední dobou jsi se tady choval celkem rozumně a už zase děláš čuráka? Jsem tě měl dát mezi Ozzyho a Kovboje!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tym je sympatickej, kouc je vynikajici, ale fanousci jsou nejvetsi curaci u nas a vsechno bych to vystrilel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc se každou chvíli něco chystá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamětník

Reagovat
smazaný uživatel

dolarovy píčoviny vol. 4

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď se do klidu, a raději se zabývej tím, jak v Plzni nahlásit zaplněný stadión, aby si nikdo nevšiml kolik tam je lidí ve skutečnosti

Reagovat
HorajzmAmmann

Až někam Plzen přijede ve 3 000 a kolem sebe bude mít 1 000 acabů + na cestě potkají největšího rivala tak se uvidí jaký to jsou mírumilovný fanoušci

oh wait... Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je vlastne nejvetsi rival Plzne? Boleslav pres škodovku?

Reagovat
Chlupatá máma

Starý Plzenec a Rokycany

Reagovat
Bex5

zapomněl jsi na Senco Doubravka .... amatére

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice ne?

Reagovat
smazaný uživatel

bayern munchen...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Já bych v lize zase třeba raději viděl SFC, než Sigmu...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná sezónu 04-05, kdy byl travnik v naprosto příšerným stavu, sněžilo a do toho se hrál v černobílých dresech "Stand Up, Speak Up"...

Reagovat
Aldeano

Taky si pamatuju a myslím, že tam odehrál poslední zápas před odchodem do Ruska Kováč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

rozhodne vetsi oziveni ligy, nez Sigma.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Radin

SFC na to nemá kádr..To třetí místo je maximum..Jedině, že by Baník, nebo Sigma ztráceli nečekaně jinde..

Reagovat
Liquid

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

přece se neposereš co z toho dnešního zápasu zase udělali média

Reagovat
smazaný uživatel

Chuligáni Sparty už 2x po sobě přerušili utkání a takový humbuk se kolem toho nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to nema ani smysl jakkoliv komentovat. Kdyz je clovek tak vymletej, ze nevidi rozdil mezi hozenim svetlice na hriste a napadanim obycejnych lidi na ulici. To je proste absence jakekoliv inteligence. Jste na urovni totalnich dementu. Neni divu, ze prumerny IQ u vas nedosahuje ani 90..

Reagovat
HorajzmAmmann

kdo tam jako napadal obyčejné lidi? Vypni tn.cz ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

iamek18.03.2017 18:26#

Presne pred tou skupinou jsem utikal i ja. Tam nebyl ani jeden policajt. Silene. Sel tam kluk sam ruce nahore, ze nechce problem a asi osm lidi ho tam dokopalo. Pak starsi pan kolem 70 tam byl asi s vnukem a toho zduchli na zem. Silene. Pak mi volal kamos, ze je banikovci i reky zasypali kamenama a cihlama. Do davu. Pak opavaci vyrvali tycky z plotu a zahnali je. Tezkoodenci zasahli az pak, ale nastesti pry hodne durazne. Teta z nemocnice volala, ze nestihaji a museli volat posily. Hlavne, ze tezkoodenci hlidali stanky s parkama. Demence. A pecka u bredy. Cela zavrena. Pak prisli tri banikovci a kopali do dveri. Pak odesli a po nich prijelo asi 5 plnych aut s tezkoodenci. Totalne nezvladnute

Reagovat
HorajzmAmmann

No jelikož asi hodinu před odjezdem jsem musel nakonec na pohotovost se zubem (a teda ani mě to nesere, protože místo toho jdu na posledních 6 zápasů, los vyšel výborně takže celý květen strávený u prarodičů v Havířově ) , raději si počkám na kámoše co k tomu řeknou, ale že by to bylo až tak? Samozřejmě, pokud se do toho zamotají lidi mimo fotbal co jdou náhodou kolem, nelíbí se mi to. Ale tohle vyjádření nějak smrdí doufám...

Ale za celou dobu co jezdím, nikdy jsem nezažil že by to schytal kolemjdoucí (třeba na to mám štěstí no)

Reagovat
mickey mouse

Není to výmysl, byl jsem taky u toho, přečti si tohle vlákno http://www.eurofotbal.cz/clanky/ceska-liga-preview-21-kola-358096/?forum=1#post9278319

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se to řezalo mezi všemi, jak normály, tak mezi příznivci třetího poločasu. Prostě všemi.

Ale musel sem se smát, když sem viděl video, jak tvoji soukmenovci vyvrátili nějakou zídku s plotem u rodinného domu, vyvrátily značku a tímhle střelivem šli na nás.

Bylo to prostě derby, velké derby se vším všudy, i demencí fízlů. V tom parku za tribunou tam řezali fanoušky-normály, házeli po nás rozbušky, vystříkané xichty pepřákem ani nekomentuji..Ale když chtěli lidé ošetřit a hledala se záchranka, tak ti policajt řekne, ať si ji zavoláme sami...WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Osetrit? Napalit vam hned kulku do hlavy, to by bylo jediny osetreni, ktery by pomohlo.

Reagovat
doNny

Buď raději nic nepiš a zavři rypák nebo si to přečti ještě jednou...on píše o NORMÁLECH

Reagovat
smazaný uživatel

A že na něj reaguješ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako ze jsme napadli nejakyho dedulu co sel s vnukem na prochazku? Neverim pokud neuvidim

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tomu i věřil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Fakt jsem zažil hodně, ale aby v tom byl někdy čistě někdo takový? To už se mi fakt nelíbí a je to přes čáru no.

Ale asi na tohle mám štěstí a držím se dobré skupiny, největší "bordel" co jsem zažil bylo, když jsme procházeli kolem fan shopu Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Takže iamek tu píše lži a píčoviny.

Reagovat
HorajzmAmmann

kdybych měl věřit každýmu kdo něco řekne nebo napíše na diskuzi tak ... Říkám, nevim. Každopádně tady bylo napsáno dost at už to bylo tak či tak...

Reagovat
Puskas

Co jsem slyšel od přímého svědka, tak ano - mlácení starých lidí, rozbušky mezi malé holky atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Policie nebo fanoušci?

Reagovat
Puskas

"Fanoušci". Prostě naběhli do normálů, ale to už to píší i jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

Od policajtů bych se tomu nedivil, od fanoušků to mrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Za sebe, viděl sem toto, ale od policajtů, ti se nebáli v třech jít agresivně do jedné holčiny s obušky, kterou sem jen tak tak zahnal do davu. A to nemluvím, jak na zemi dobíjeli fanoušky.

Na druhou stranu, viděl sem normály-postarší (nevím, kolem 40+), jak jsou na after párty. Ale za tím účelem, že se té párty chtěli zúčastnit.

Tak pokud si to ten dotyčný nespletl s tímto případem.

Reagovat
Puskas

Nene, prostě pár těch pitomců naběhlo do normálů jdoucích z fotbalu, staří lidi, holky, vřeštící děcka... Píšou to tu i jiní, že se tentokrát dělo i toto.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

teď nechápu proč se směješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou jsem byl na výjezdě v Brně po své vlastní ose a vyhmátli si nás chuligáni ze Zbrojovky a málem nám dali přes držku, kdybychom jim neutekli..

Takže co? zrušit Zbrojovku? Zrušit každý klub, co má chuligánku? Vzpamatuj se kurva. Já bych byl taky raději, kdyby tohle nebylo. Ale je to a víceméně všude. Jen u někoho to jde vidět a u někoho ne.. Samozřejmě, Plzni fandí většinou rychlokvašky co v roce 2008 netušili, co Plzeň hraje za ligu, takže ani neočekávám takovou skupinu lidí, co jsou schopní jít za klub "obětovat život".

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuhle rikas, za klub obetovat zivot?

Reagovat
HorajzmAmmann

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-gambrinus-liga-rocnik-12-13/172240/skandal-jude-slavie-rvali-ultras-plzne-a-prali-se-mezi-sebou-nastvali-i-horvatha.html

Takže jak řešit tohle? Vzít titul? Odečet bodů pro tuhle sezonu? Viděl bych to - 10 bodů pro SKS i Plzen at to vyhraje Jeba* ACS ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat ten rozdil je, ze vy to delate roky.

Reagovat
HorajzmAmmann

To je pravda, když vy máte ultras třetím rokem ještě to pořádně nechápeš co se děje

Reagovat
smazaný uživatel

vtipny je jak kazdej druhej tady na ef strika u audiovizualnich stop ze srbska chorvatska polska recka atd. a kdyz se tomu priblizej cesky kluby tak najednou vobracej jak je to zvraceny. pritom je to blahodarny. diky zranenejm vydelaj ambulance u pojistoven. diky bordelu v ulicich zas vydelaj sklenari a technicky sluzby. je potreba posilat firmam pobidky...

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Kang & Kodos

Peníze musí bejt v oběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

thats right.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Více derby! Ať můžeme roztáčet kapitalismus a ekonomika šlape

Reagovat
Kang & Kodos

Minimálně se právě vyřizuje objednávka na jeden pěknej plot.

Reagovat
smazaný uživatel

ty to vždy okořeníš a dochutíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyřešit zastřelením dolara

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně když jde někdo do fightu, tak mi to příjde více pdoobné pojmu obětovat život než sedět za kompem a mít blbé kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuhle rikam zvraceny mysleni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, takže sedět za počítačem jako ty, mít jen blbé kecy apod. je teda větší obětování života za klub než když jdeš 10 na 10 někde na poli?

Samozřejmě teď nemyslím napadání normálů..

Reagovat
smazaný uživatel

Uvedomujes si, ze to druhe nema s fotbalem vubec nic spolecnyho?

Reagovat
smazaný uživatel

A sezení za počítačem má?

Co je špatného na souboji 10 na 10 např.? Prostě ti kluci se chcou za ten klub pobít se soupeřem. Co je na tom špatného? Pokud nic neničí..

Reagovat
smazaný uživatel

Sezeni za pocitacem ne. Sezeni za pocitacem, sledovani fotbalu a diskutovani o nem samozrejme ano. Ale to ty samozrejme vis, jen delas debila. Mne je u pici co si delaj, ale nijak to nesouvisi s fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Debila tady děláš jen ty. Ve fotbale máš a v historii jsi vždy měl různé komunity. Chuliganka je prostě jedna z nich a ta si rivalitu s ostatními kluby nevybíjí na hřišti, ale na poli nebo v lese.

Rozhodně si zaslouží větší respekt, než někdo typu ty, kdo jen hledá možnost provokovat ostatní fanoušky a hledat sebemenší blbost, kterou by jím otřel o hlavu. A tímto končím, očividně to pořád nemá smysl s tebou o něčem rozumně diskutovat..

Reagovat
HorajzmAmmann

3. poločas patří k fotbalu at se ti to líbí nebo nelíbí ... stejně jako chorea, pyro a občas i bordel ve městě. Tak to prostě funguje

Reagovat
smazaný uživatel

To patri k fotbalu ve hlavach pomatencu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Sleduj kuželky, možná se ti uleví...

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, zustanu u fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá smysl. Jeho největší adrenalin ve fotbalovém životě byl, když mu neprojela turniketem vstupenka..

Reagovat
smazaný uživatel

Njn jsem proste spatnej fanousek fotbalu, ze nedelam bordel na stadaku ani pred nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já totiž mluvím přesně o tom bordelu..

Reagovat
frankiefcb

vyser se na něho a nekrm toho trolla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už na to kašlu..

Reagovat
HorajzmAmmann

ale nevidíš si do huby, přitom jsme na tom všichni stejně

Reagovat
smazaný uživatel

nemusis ale mel bys to respektovat. taky nemam rad armadu ale ceskejch vojaku si vazim.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektovat to, ze delaj bordel? Coze? Vlastne bychom meli respektovat i vrazdy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo. pokud nedemolujou kostely a nevohrozujou civilisty tak je to v cajku.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hokaido

Co je tohle za myšlenku? Dolar je píčus a divím se, že s ním vůbec o něčem diskutuješ, ale tenhle názor je fakt ještě hloupější, než ten jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na tom přijde hloupé?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak, v téhle debatě je beztak většinou jen opava s ostravou.

Reagovat
smazaný uživatel

touché, tady souhlas s €

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám snad, že v tom nevidím rozdíl? V tomhle jsem narážel spíše na tu mediální masáž, která vypukla už několik dní před zápasem (včetně několika vyjádření Pospěcha). Byl jsi na tom zápase, viděl jsi na vlastní oči takové chování a napadání obyčejných lidí? Já jsem pouze viděl video, kde fanoušci Opavy kopou do ležícího, ale pokud něco máš, tak ocením když se podělíš (bavíme se samozřejmě o oficiálním vyjádření tisku, případně video nebo fotku).

Pošli mi prosím nějaké statistiky, které dokazují tvé výzkumy ohledně IQ na Ostravsku. A čím se vůbec živíš, jestli se smím zeptat?

Reagovat
HorajzmAmmann

já si počkám na vyjádření UD8922 Ten si myslím, něco zažil a dokáže reálně a rozumně říct co se dělo nebo nedělo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako rezalo se to, o tom zadna, ale od nas nikdo nenapadal tyhle osoby, co jsou popsane v tom souhrnu.

A ze se to rezalo doklada fakt, ze treba i takovy cukrousek tam byl sam najednou proti nabehnutemu frajerovi z chuliganky SFC, nebal se a dal mu co proto. Ma u me velky respekt.

Po zapas to PCR slusne podcenila a i kdyz tam mela armadu, tak pak nastal pravy mastal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že si tady ten "inteligent" s IQ hodnoty plechovky plzeňského piva otvírá hubu a když byl slušně požádán, aby podložil své argumenty reálnými důkazy, tak ..nic. Asi nemá smysl reagovat na uživatele Nobody jeho kecy, když si pojede pořád to svoje (Ostrava = vandal = Polák = bezmozek atd.). Tady v těch dalších komentářích se alespoň ukazuje, co to je za nulu jak to nezvládá

Reagovat
JarousFCB

Dolar je jen zakomplexovaný chuj, co má neustále potřebu provokovat. s tím cypem nemá vůbec smysl diskutovat.

Reagovat
Posledni Kovboj

media, vas nejvetsi nepritel

Reagovat
smazaný uživatel

Někde tady kolovalo video, jak velká skupina opavských fanoušků dokopává nějakého ležícího frajera, tak teda nevím...V každém táboře jsou hovada prostě. Navíc trochu si zjisti informace o logistice dnešní akce Pčr, což byl jednoznačný průser.

Opava hrála lépe, ale sami si škodí, když mají v útoku takové nemehlo Smolu. Horšího útočníka jsem dlouho neviděl I ten šéf komise rozhodčích si z něj dělal prdel v rozhovoru

A nevím jestli se to už řešilo, tak z Pospěcha se stal taky pěkný uplakánek, úplně zbytečně kritizuje Brabce.

Reagovat
smazaný uživatel

to video je z Mostní ulice, kde se pár stovek ostraváků volně pohybovalo a z té ulice naběhli do davu normálních opavských fanoušků, kteří se podél řeky všichni vraceli z fotbalu - byla to jediná cesta, kudy všichni mohli jít, napdali tam důchodce, holky utíkaly, lítaly cihly, za chvíli jsme na ně naběhli a zahnali je, je jasné, že každý blb, který se zapomněl pořádně nafasoval, bo normálové se nenapadají

Reagovat
smazaný uživatel

Oka díky za info. Pokud je tomu skutečně tak, pak jsou to pěkná hovada napadat starce a jak už někdo psal. Ale rád bych si počkal na vyjádření oficiální, že se fakt napadali i normální lidi. Moc se mi tomu totiž nechce věřit, protože by to hned bylo ve všech médiích, jak fanoušci Baníku napadli a zmasakrovali celé město.

Reagovat
ZB 07

Škoda, že to 3.místo nikdo nechce...snad zítra Karviná

Reagovat
smazaný uživatel

Spolu s náma, váma a Slováckem jedinej tým, kterej v posledních 5 zápasech neprohrál

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Tak se nám to v boji o 4. a 5. místo zase pěkně vyrovnalo...

Reagovat
HorajzmAmmann

To 4. místo snad uhraje Karviná

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se kdyby dali 3 misto

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ten Svědík to tam vede... To bych fakt nečekal, že zatím jedinou výhru na jaře budou mít se Spartou. A teda jako že vyřeší přetlak útočníků tím, že posadí všechny, to jsem nečekal už vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to teda čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

My si ty poháry nezasloužíme, ale Zlín a Boleslav je ještě zoufalejší než my.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba ta karviná... by mi to vůbec nevadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná nebo Boleslav, fiasko v EL to bude stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen se Slavii si je taky nezaslouzi, tak to mas jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Bolka mi není nějak sympatická ale Svedikovi bych to přál. I teď v rozhovoru působí strašně rozumně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Ale trener je tragickej. Nedivil bych se, kdyby ho vyhodili jeste pred koncem ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zase tragický diskutér a nikdo tě pořád odsud nevyhodil..

Navíc s Baníkem kdysi jasně ukazoval, jaké jsou jeho schopnosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrat totalne nekoukatelnej beton. To je tak vsechno, co umel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasně

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kang & Kodos

Píči, oni posledních 11 zápasů porazili jenom nás

Reagovat
smazaný uživatel

To něco vypovídá o kvalitě Michala Kadlece, když si uvědomíš, že ten roh i následný gól byl jeho práce.

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně pořád smrdí na "pohárovém" 4-5. místě s docela slušným čtyřbodovým náskokem na lemry za nimi.

Reagovat
KingMaster13

Docela nedůstojný, že Zlín a Bolka poslední zápasy hrají takhle a přesto mají furt slušný náskok a 3. Spartu nadostřel

Reagovat
Kang & Kodos

Však my jsme udělali na jaře 7 bodů z 15 možnejch a stejně jim pomalu utíkáme

Reagovat
KingMaster13

No jo no když Zlín dá 1 gol z posledních asi 6 zápasů a Bolka vyhraje jednou od října Kámo ale co budeme v těch pohárech dělat vždyť to je tragédie

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Boleslav stojí za píču v pohárech každej rok. Slavie snad minimálně nahradí Liberec, Plzeň udělá aspoň postup do EL, takže největší otazník jsme my. A ten pátej tým, ať už to bude kdokoli, ten si aspoň zkusí poháry a možná udělá nějaký body na nějakejch tragédech z Islandu, Albánie atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Libe by mohl vyhrát pohár.. S jejich nasazením by se pak i něco dalo udělat v Evropě.. A pátý klub by mohl být Zlín, horší výsledky než Bolka by asi neudělali..

Reagovat
Kang & Kodos

Tomu bych moc nedával. V poháru je Slavie, která tam bude dávat náhradníky, aby se ukázali, potom MB, která to v poháru vždycky dotáhne daleko, a pak Karviná, která zatim na jaře vypadá dobře. Navíc jestli budou mít stejně tragickej tým jako teď, tak se ani s nasazením daleko nedostanou.

Reagovat
KingMaster13

Uvidíme no, snad se tam dostane spíš ten Zlín, vždy na podzim chytí formu a věřím, že by si těch pohárů vážili víc než Boleslav. Otázka je kdo ten pátý by mohl být. Za mě bych to přál Teplicím. nějaké zkušenosti s poháry ten klub má a snad by přišlo hodně lidí na Stínadla. Vy doufám, že se nějak alespoň na poháry zmátoříte, Plzeň snad udělá alespoň EL a my nesmíme zklamat. Přeci jen očekávání jsou veliká

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen pujde rovnou do LM.

Reagovat
KingMaster13

Co by se vůbec muselo stát aby tam někdo z nás šel? EL by musel vyhrát kdo? Předpokládám že Manchester United asi ne když nemají zajištěnou účast v LM z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Besiktas nebo Ajax. Ale verim ze i MU se z ligy jeste kvalifikuje.

Reagovat
KingMaster13

To je asi jediná cesta. Vyhraje to MU, Lyon nebo Schalke. Nikdo jinej na to asi nemá bych řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel to nejspis vyhraje lyon kerej treti nice v lize uz nedozene.

Reagovat
KingMaster13

Zatím bych to neřešil, nemusíme tu ligu ani vyhrát a pak by to bylo zbytečný. Pokud se stane jak říkáš a ligu vyhrajeme tak se o to popereme. Byli by tam týmy zhruba na naší úrovni a museli bychom ukázat že si LM zasloužíme.

Reagovat
KingMaster13

v předkolech

Reagovat
smazaný uživatel

jo ja vim. beru to vobecne. ligu mistru bych pral i plzni protoze pokud ji neudela tak je velka pravdepodobnost ze brzo zkolabuje a nezbydou money na vrbu na posily na hromadu a mozna ani na chod klubu...

Reagovat
KingMaster13

To taky no

Reagovat
Sosi

Nezmar

Reagovat
Kaspar

no tak nas egnonek je tak blbej jak daleko vidi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bex5

No, tak jestli s těmahle výkonama vyhrajeme ligu, tak potěš .... A ještě lepší by to byla za současný rovnosti bodů, to už bych fakt chcal smíchy.

Reagovat
vrabejka

Konečně nám Slovácko pomohlo díky

Reagovat
smazaný uživatel

Vite proc Sparta skonci letos treti? Aby mohla byt Slavia druha, jako v dobach nejvetsi slavy.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik predkol budete hrat za leto?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tolik co vy v poharech za 8 let.

Reagovat
smazaný uživatel

proc to nezavokrouhlis na 10? se ti nehodi co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně - to by musel přiznat, že jsme si zahráli LM víc než oni...

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka posledních 11 zápasů jen jediná výhra - nas Spartou minulé kolo. Docela bída na takový klub, už mohli být dávno před Spartou...

Reagovat
smazaný uživatel

Kralove Slezska !

Nema cenu nic vypisovat... snad jen...

Jebat Opavu, tu kurvu :-)

Reagovat
C-M@ster

Já nechápu, co je toto za ligu.

5 týmů si na podzim nahrabe body a na jaře vesměs míchají podprůměrný fotbal s průměrnými výsledky, ale stejně se nějak doklopýtají do cíle na pohárových příčkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Bouchnul sem si do opavaka Slezska vladci Slezska lalalala...

0pava B4nik !

Reagovat
doNny

To tu nepiš nebo dostaneš kulku do hlavy od místního exota

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole tak jak to ctu, jeste ze jsem nejel. Vuh vi k cemu bych se tam primotal ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že to nebyl carcass, ten by zasloužil..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Tak to už nejsi cukroušek

Reagovat
Puskas

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer.

Reagovat
Posledni Kovboj

Gratuluju. Bez nadsazky, tohle bude jeden z tvejch zivotnich uspechu.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
HorajzmAmmann

to už tady bylo, hlavně ten týpek 0:11 a pak 0:23 ten špekoun hools byl výbornej Feťáci

Reagovat
Banikovec7

Ten objemnější týpek jak se tam rozbíhal jak na hod oštěpem a pak to hodil mezi své.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mickey mouse

ja nemůžu z toho jak tam ti borci nabíhají s tou značkou

Reagovat
frankiefcb

ta značka je libová. Jinak ty dementy, co házejí cihlou bych fakt zavřel. Někoho trefí do hlavy a pak budou brečet jak nechtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
andrew96

Technika hodů fakt žalostná.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
oli9

Chudáci lidi ,co tam bylí

Reagovat
Puskas

Tomu se říká bourání plotů mezi lidmi.

Reagovat
smazaný uživatel

vildaci no klasicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

konečně s tebou můžu souhlasit

Reagovat
jany kozak

Benes gol

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Alan_Shearer

Co tak ctu v diskuzich, na internetu a videl jsem par videii, tak me mrzi jedna vec - ze fizlove poradne nezmasakrovali ty vylizany tupy chudaky ze Slezska, kteri maj potrebu delat bordel, nicit cizy veci a napadat obycejny lidi (je mi jasny, ze se jedna jen o par jedincu, ale to mi je fuck). A obhajovat tyhlecty vytrznosti tim, ze to k fotbalu proste patri ... at se sejdou tyhlecty radoby vyholeny drsnaci s nestastnejma zivotama z fabrik v okoli Ostravy na poli a tam at treba pochcipaj, ale nechapu, proc tyhle jejich konflikty tahaj na stadion a do ulic mezi normalni lidi. Nejvic je, jak jsou jeste strasne vyhraneny proti policii Taky by me zajimalo, kolik tyhhle akce stojej penez. No a vlakno, kdy se nejakej fanousek sere do dolara, tomu nasadilo korunu. Doufam, ze pokud pri dalsim derby zacnou tihlecti curacci delat bordel, tak vsichni do jednoho dostanou poradne pres drzku vcetne jejich kokotskej polskejch kamaradicku.

Reagovat
doNny

A ti drsňáci jsou ještě z rozvrácených rodin, to jsi měl taky zmínit

Reagovat
Alan_Shearer

Radsi si vem zluty triko, kuklu na ksicht a jdi do ulic bojovat za Opavu

Reagovat
doNny

Ne dík, včera mi to stačilo...

Reagovat
smazaný uživatel

To víme už.

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

Já se seru do dolara, protože ten bude odsuzovat cokoliv, hlavně že může být proti našim fans. Nicméně já se toho bordelu v ulicích taky nezastávám. Jen jsem říkal, že pro mě je prostě bez problémů, když se ty bandy domluví a jdou si rozbít držky někde mimo civilizaci..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu vilku nepronajimej ale raci prodej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akce plot...

Reagovat
Alan_Shearer

jejej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Neskutečnou ofenzivní mašinu ten Habanec z Brna udělal, potřetí za sebou 0:0. takhle se lákají lidi na stadion.

Reagovat
Mouser

https://ibb.co/eGTAka

Jako já chápu, že si to Pelta umí zařídit, ale že až takhle?

Reagovat
Tigerinho

už to konečně opravili..

Reagovat
Didier Drogba

13 remíz...kdo to má?

Reagovat
smazaný uživatel

20 dáme. Nebude to rekord?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejvíc by měl mít Most a Teplice a to 16. To dáme jak nic. S Habancem za rekordem

Reagovat
KingMaster13

Kdo může říct, že se zachránil se 3 výhrama za sezonu

Reagovat
Liquid

však jste zdaleka nejnudnější tým v lize, ta dvojka by vám prostě slušela víc a zase ty vaše výjezdy do zajímavých lokalit, Vltavín, Vlašim.....

Reagovat
Didier Drogba

Než druhá liga nebo tohleto hovno v první, tak to raději zrušit úplně.

Reagovat
Liquid

Koho bysis přál na lavičce místo Habance? Nakový Pulpit u vás ještě nebyl.

Reagovat
ZB 07

To byl zápas . Přijeli jsme si pro bod, máme ho, ale taková utkání prostě musíme dotáhnout do vítězného konce, zvlášť proti takovejm zoufalcům. Habanec už pomalu ztrácí mou důvěru, vylepšení ofenzivy si představuju trošku jinak...

Každopádně fakt doufám, že spadne Hradec, ten "stadion" je tak akorát pro ostudu, bojkotující fanoušci domácích tomu taky moc nepřidávaj...i když ono to je jedno, protože za rok se do ligy stejně vrátí.

Jinak ale máme bod z venku, zvýšili jsme náskok na sestup a hlavně, a to především, jsme zvýšili náskok na Slovácko v počtu remíz, což je pro nás letos očividně priorita.

Největším negativem je tedy ztráta Pavlíka, Vraštil s Tadasem jsou příští víkend pryč, takže fakt netuším, kdo v tý obraně bude v Opavě hrát. Snad se na netu objeví info o zdravotním stavu Pavlíka co nejdřív, ať kdyžtak stihnu podat přihlášku...

Reagovat
soukup

Pavlík měl střídat po ráně balónem do hlavy, takže to by nemělo být něco dlouhodobějšího

Reagovat
ZB 07

Jojo, viděl jsem, ale aby to nebyl zlomenej nos nebo tak něco...byla to celkem šlupka

Reagovat
PavlíčeQ

Jihlava 2 zápasy 9 obdržených gólů Každopádně Zrelák se začíná rozjíždět

Reagovat
tnt03

Snad mu to vydrží :D Dneska parádní :)

Reagovat
PavlíčeQ

jj hlavně ten gól na 3:0 byl luxusní

Reagovat
Liquid

HK takhlec Brnu darovat bod

Reagovat
smazaný uživatel

Co rozhodne o titulu, je útok.

Když porovnáme útočníky TOP 3, myslím že je jasno.

Plzeň a její trio Bakoš, Poznar, Krmenčík je zoufalé, akorát tak na boj o střed tabulky. Sparta tam má Lafatu, kterej už na to bohužel nemá, Pulkrab má ještě čas, Kadlec je tragickej, a Juliš není fotbalista. Slavia má Škodu, Mešanoviče, Tecla a Burena, a to je palba. Tecl včera po příchodu nejlepší na hřišti. Další věc co rozhodla, byly nákupy, které se Slavii podařily na výbornou, i když pro některé byly k smíchu. K smíchu se ale nakonec ukázaly posily jako Janža, Hájek a nebo Néstor (alspoň hraje). Sice ještě není hotovo, ale tohle snad ani jinak dopadnout nemůže.

Reagovat
dinss

Reagovat
ratusek

Tecl

Reagovat
Kang & Kodos

Copak Tecl, ale van Buren a jeho 120 ligovejch minut za 20 kol.

Reagovat
meno

No a? Vy tam máte pytel za 73M

Reagovat
dinss

Je pravda že od Kadlece jsem čekal i já něco víc. Teda ono i málo by stačilo na to ''něco víc''.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Takový kombinace od Karviné. Doufám, že jich tak 2-3 hráče vykoupíme

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by chodili do horšího?

Reagovat
3M

No právě

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, překlik, chtěl jsem reagovat na Šamana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

nebudu to tady pořád vysvětlovat

Reagovat
Pyroman

Jestli ta Plzeň Pivarníka fakt vyhodí, tak jsou dementi, to je trenérské umění, hrát takové hovno a stejně ty zápasy vyhrávat. Takhle se dělají tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň.

Reagovat
Hokaido

My už jsme totálně v prdeli, tak snad to nějak uhaluzí před Slavií.

Reagovat
Blasphemer

Musíte je utřít v derby, když jsou tak oslabení. Nebo jich alespoň pár zranit,když už nic.

Reagovat
Hokaido

Já si myslím, že bychom je klidně mohli rozdrtit 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to už před Zlínem, s Radou nemůžeme nikdy prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že se najdou fanoušci Sparty, kteří raději přejou titul Slávii.

Reagovat
Blasphemer

RAKOUSKÝ BŮH SESTOUPIL Z NEBES ABY NÁS NAUČIL HRÁT FOTBAL

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Paráda. Nejlepší jarní výkon a zasloužená výhra.

Karviná po prvním góle nepředvedla nic, ve druhé půli byla jednou na útočné polovině a dala gól..

Těžko říct, jestli to byl offside..asi těsný byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená výhra po gólu z ofsajdu? To nemyslíte vážně?

Reagovat
Miguel19

Zasloužená výhra z hlediska výkonů..

Reagovat
dinss

Dyt si ani nemůžeš být jistej že to ofsajd byl. Ty si tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

tvle

Reagovat
dinss

Hejda stál o kus vedle než Laštůvka. Do hry se nezapojil. Jakej ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Lašty by to neměl tu střelu, nicméně se hráč prostě zapojil, a mělo se to fouknout.. ofsajdy se pískaly už za mnohem menší "zapojení se" do hry, než toto

Reagovat
dinss

Jak se zapojil? On stál, navíc ofsajd nebyl. https://twitter.com/Mirek_48/status/843520238813634560

Reagovat
Kuchta

zabij se, prosím!

Reagovat
db18

podle mne těsně nebyl... každopádně bych za tohle sudího určitě netrestal, v pohybu to muselo být ještě hůř viditelné.

Reagovat
ZB 07

Karviná tu Evropu stejně dá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodčí v tomto kole rozhodli o titulu... Slavia měla mít náskok 4 body po tomto kole, místo toho jeden ztrácí a to kvůli evidentním chybám rozhodčích... Český fotbal pro rozhodčí!

Reagovat
dinss

To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co snad ne? Plzeň dá gól z ofsajdu a Slavia dostane po evidentním faulu... Viděli to všichni...

Reagovat
dinss

Reagovat
Miguel19

Já to neviděl.

Reagovat
dinss

Sešívanej jo!

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to nebyl.

Reagovat
PlackaSKS

podle mě to třeba faul byl... ale dnešní gol plzně bych uznal. ten proti liberci ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já jsem v tomhle nestranný a asi to přeju více Plzni. Ale musím říct, že mi to taky přišlo jako faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť vám pustil stejnej souboj o cca 5 sekund dřív. Ale tam už to nevadilo, vid?

Reagovat
dinss

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem už jsem psal - to klidně jako penaltu fouknout mohl... Ale to je přeci demence - kompenzovat svoje chyby tímto způsobem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak holt pustil tvrdší hru na obou stranách, co je na tom špatnýho? Vy slávisti prostě svojí pověst nezapřete.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozdíl od Vás alespoň nějakou pověst máme, říká se tomu historie (a je mi jasné, že napíšeš cosi o historii brečení)

Reagovat
dinss

Jako sorry, nemůžeš říct o Spartě (třeba jí můžeš i nestnášet) že nemá historii. Stejně jako bych to já neřekl o vás. Každej klub založenej před 80-100lety má opravdu bohatou historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, já myslel, že je fanoušek Plzně...

Reagovat
Blasphemer

Nemysli už radši, ty debílku.

Reagovat
smazaný uživatel

aaa... Plzeňští fanoušci úspěchu... bez komentáře

Reagovat
Blasphemer

Od krysy, co vylezla z kanálu po letech, kdy radši nahlas ani neříkala, že fandí Slavii, je to fakt trefný.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ty léta bojů o záchranu, kdy jsem do Edenu nachodil víc jak za celej letošek? Tomu se říká kanál, chodit na stadion? Nebo myslíš ty léta věčně druhých míst, prohru s Panathinakoisem, Šachťarem atp. ? Jo na to si asi ale nevzpomínáš, v tu dobu se v Plzni chodilo jen na hokej

Reagovat
Blasphemer

Chci vidět čísla lístků a fotografické materiály z každého zápasu. Jinak ti nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nemusíš... Já nemám ve zvyku pořizovat si selfíčka ze stadionů, jako se to nosí v Plzni

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Mě překvapuje, že téhle módě podléhá vůbec někdo, natož lidé ve věku 30 a více,,, Je to demence a očividně i u nás

Reagovat
dinss

Je strašně vtipný jak se snažíš někoho zesměšnit ale přitom vůbec nereaguješ na předchozí komentář.

Reagovat
dinss

,,Stejně jako bych to já neřekl o vás. Každej klub založenej před 80-100lety má opravdu bohatou historii.''

Přečti si to ještě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvil o úspěšné historii... V Horních Kotěhulkách taky mají klub co existuje 100 let.

Reagovat
Blasphemer

Kolik máte titulů za posledních... eeee... třeba sedmdesát let?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je podstatné, že jich máme 17 celkem... Do roku 48 jsme byli jeden z nejlepších klubů Evropy, po roce 48 už logicky ne... A to, že má Plzeň úspěšnější současnost Vám nikdo nebere...

Reagovat
Blasphemer

Kolik z těch sedmnácti si zažil, když jsou pro tebe všechny tak podstatné?

Reagovat
smazaný uživatel

0 já začal fandit Slavii dneska

Reagovat
smazaný uživatel

hodne chaby jako

Reagovat
dinss

Úspěšná historie?

Reagovat
Hokaido

To mi připomíná jednu hádanku. Kterej tým má za posledních 69 let víc titulů. Plzeň nebo Slavia?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, nevěděl jsem že fandíš Spartě... Vy historii máte - komunistickou - ale máte

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

a samozřejmě nejen komunistickou - jen jsem si rýpnul :D Už je to tak, že v ČSR, ČSSR a ČR jsme měli 3 světové kluby (v různé době) a to Slavii, Spartu a Duklu... Nejsmutnější je, že už nikdy světový klub mít nebudeme...

Reagovat
Uwe háže buly

V ČSR a ČSSR ještě Slovan a Trnavu.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Puskas

+jednu dobu i Baník

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

komunistickou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Hokaido

Reagovat
clinger

včera jsme měli jasně vyhrát i bez rozhodčího.ale nemám strach že ten titul ještě neurvem pokud budeme hrát jak v Liberci i nadále

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme měli, ale nic to nemění faktu chyb rozhodčích... Na jaře po druhé tři body pro Plzeň po gólu z ofsajdu... Ale že mě to vůbec překvapuje...

Reagovat
dinss

Druhej možná. Kde je ten první?

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec, Karviná - obé výhry po gólu z ofsajdu

Reagovat
dinss

Je pravda, že ten proti Liberci byl.

Reagovat
smazaný uživatel

A dneska ne? Stát brankáři ve výhledu půlmetr za obranou?

Reagovat
Coutinho10

ale uz to neni v nasi moci

Reagovat
Blasphemer

cry me a Jordán, dirty jew

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Š

Reagovat
db18

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Je tohle oficiální stanovisko Slávistických novin nebo si mám ještě počkat?

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, zrovna jsem se tam koukal, jestli sepsali nějaký vyjádření

Reagovat
Hokaido

Ani jsem nemusel rozklikávat oblíbený kluby a vím, že tam máš Slavii. Kde jste byli poslední roky, že se najednou ozýváte? Najednou se každej slávista diví, že Plzeň vyhrává i přes špatný výkony a občas třeba i kontroverzní výroky sudích. Kdybyste nebyli hovada a fandili a sledovali ligu i když se nedaří, tak by to bylo fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem chodím celou dobu, se Slavií jsem si prožil tituly i "nespravedlivou" záchranu v posledním kole a naše slavné 14. místo... Mě to zas tak neudivuje, mě jen sere, že se protlačovala 20 let Sparta teď 7 let Plzeň. To nemůže být klid a rovina?

Reagovat
Uwe háže buly

No registroval si se tu v době, kdy jste hráli ligu mistrů a všimnul jsem si tě tu až teď posledních pár měsíců, co hrajete o titul

Reagovat
dinss

Musí se jít někam vybrečet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Joh4nek

Tohle prostě umí Plzeň jako nikdo jiný - vyhrávat, i když hraje totální tužku. Nepredvedli jediný světlý moment, neviděli jsme žádnou technickou finesu, obecně hráli strašně nezajímavou hru, ale mermomocí to urvali. Takového mistra ligy nechci.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Bex5

pro tebe není na světe dost kapesníků

Reagovat
Murtago

Co to meleš?

Reagovat
dinss

Topíme se v sešívaných slzách.

Reagovat
clinger

povedl se vám na jaře první zápas a už děláš ramena.do konce je ještě daleko

Reagovat
dinss

Nedělám, žádný ramena, jen se vám směju za ten brekot.

Reagovat
clinger

brečí tady pár jedinců

Reagovat
Bex5

Možná nemyslel tebe, ale brekot je tu strašnej ... já bych se styděl vyhrát titul po výkonech jako proti Bohemce, ale dneska jsme byli lepší.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to je těžké, když Plzeň hraje většinu zápasů ve dvanácti lidech... Pro nás i druhé místo úspěch v lize, kde se jde určitému týmu na roku (nebo je to jen blbá shoda okolností - o 4 body víc za 5 kol díky gólům z ofsajdu?)

Reagovat
dinss

A dokaž to.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dinss

Číslice 12 - 13 je méně než 16-17. Jen pro info.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, je pravda, že v posledních sezónách už vás tolik netlačí.. Ano tohle bych nebral jako nějakou velkou a úmyslnou chybu sudího, mě spíš nasralo to, že jste vyhráli.

Reagovat
dinss

Konečně. Dřív bylo normální 8 penalt za sezonu. Uznávám, dřív tam nějaká tlačenka byla. Ale koho z těch top klubů rozhodčí netlačil?

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu od nástupu Paclíka ke kabele fakt ne.

Reagovat
Chlupatá máma

Slovan

Reagovat
dinss

Protože Kárl nerve prachy do fotbalu.

Reagovat
Uwe háže buly

ten je rve z fotbalu

Reagovat
dinss

Čím víc prodáš, tím víc máš.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mám dokazovat? To že dáváte góly z ofsajdů vidí každej, kdo si pustí i blbej sestřih.. Dnes Plzeň jasně lepší, ale dala gól z ofssajdu stejně jako proti Liberci... Je to prostě mimo, už aby bylo video a byl klid... Add náš včerejší výkon v Liberci - dostali jsme gól po evidentním faulu, to že jsme ale pak nevyrovnali je jen naše blbost...

Reagovat
dinss

Stejný ,,faul'' byl i na Potočnýho. A pecka to taky nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to klidně mohla být penalta, neřekl bych ani slovo... Ale kde to jsme, když rozhodčí kompenzují svoje chyby takhle debilním způsobem? A nějak mi od tebe chybí vyjádření - měli to být ofsahdy? V případě Liberec - Pilsen a Karviná -. Plzeň?

Reagovat
dinss

Na celej ten zápas jsem nekoukal, nevím jakej rozhodčí nastavil ''metr''. Pokud tohle měl být faul, pecka se měla pískat taky. Navíc z tý situace nemusel být vůbec gol a řešilo by se tu proč to nebyla penalta. K zápasu s Libercem, do hry se zapojil - nejspíš ofsajd. k Dnešku - Hejda nikomu nezacláněl a do hry se taky nezapojil. Co jsem mohl vidět tak ta situaci byla na hraně (pokud by se do hry zapojil).

Reagovat
PlackaSKS

vyrovnávat za stavu 1:1 neni až taková prdel

Reagovat
PlackaSKS

tak on dělá ramena at se daří nebo ne. offside to sice možná byl, ale jejich výhra zasloužená, zrovna po tomhle kole se na první místo dostali oprávněně. dobrej výkon (jedno, že na jaře první), osobně bych gol uznal taky, protože offside byl těsný a těžko se rozhodnout... my sice prohráli po (podle mě) faulu, ale šanci na další goly byly mraky... dinss se vysmívá za brečení pořád, většinou je mimo, ale tentokrát bych si na nic stěžovat nemůžeme. když hráli s libercem, tak tam to bylo o něčem jiném

Reagovat
clinger

vidím to stejně.tyhle góly mi nevadí.těsný ofsajdy kdy si není rozhodčí jistej se mají pouštěj pro dobro fotbalu

Reagovat
PlackaSKS

právě a tady podle mě ani reálně neovlivnil tu situaci. proti liberci na toho obránce i sahal, tady se prostě jen snažil uhnout. navíc plzeň konečně hrála fotbal

Reagovat
dinss

Reagovat
PlackaSKS

sry, mam napsat, že vaše výhra nebyla zasloužená, aby si mohl dát brečícího smajlíka?

Reagovat
dinss

1) kdy dělám ramena?

2) brečení je potřeba se smát

3) když nejsi dostatečně mimo, nemáš tady co pohledávat

Reagovat
PlackaSKS

děláš ramena každym příspěvkem... sem slávista, brečení se nesměju, dělám to od rána do večera... ok, du zrušit účet-pokud to teda jde

Reagovat
dinss

poslední větě.

Reagovat
PlackaSKS

smůla, přes slzy na to nevidim

Reagovat
PlackaSKS

ok, fakt si z plzně. tyhle brýle pomůžou tak leda tobě když budeš stát vedle mě, ale pri vlastnim brečení se leda zaplní a situaci zhorší...

Reagovat
dinss

Ještě rybku a můžeš mít takový vlastní akvárko.

Reagovat
meno

Zelinku nakopat do prdele

Reagovat
3M

Klid sešívky, na Apríla Plzeň nevyhraje

Reagovat
monty25

Taky doufám, že už si to štěstí vybrali...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si to užijte sešívky, pár let zpátky jste se tomu smáli.

Reagovat
Kuchta

Reagovat
PlackaSKS

smáli no... ale fakt si nemyslim, že dnes je proč si stěžovat

Reagovat
db18

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to hnusný, ale dost trefný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Takhle to má vypadat, kurva.

Po šíleným začátku se z toho Pivarník neposral, odvážně vystřídal a hned se na to dalo koukat. Karviná byla od třicáté minuty o ničem, nejdřív přežili dvě gólovky Hromady a druhý poločas už jen čekali na to, až to proserou. Baky nakonec náš nejlepší útočník, tak snad bude hrát v základu i příště. Ivan se snad taky začíná chytat. Tak snad to neposereme a trenér zůstane.

Reagovat
dinss

Reagovat
Blasphemer

Jo a pláč sešívek tady na fóru je taková sladká tečka aneb https://youtu.be/LPzfB9dmk7o

Reagovat
jiriczeQ

písnička

Reagovat
clinger

pláč tady předvadí plus mínus 4 lidi tak nepřeháněj.být to naopak tak se vás tu taky pár najde

Reagovat
smazaný uživatel

4 lidi brečej a dalších 24 dementů na to dokola upozorňuje

Reagovat
db18

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Tajně jsem doufal že to bude Justin

Reagovat
Aldeano

A Zeman hrál dobře.

Reagovat
db18

Reagovat
pepinho2

Důvod pro Limbu se zase opít

Reagovat
dinss

Limba už vyhledává vyhlášené Karvinské kluby.

Reagovat
KingMaster13

S Wagnerem spolu někam zajdou

Reagovat
dinss

A Vůch to všechno bude fotit na instagram.

Reagovat
KingMaster13

V Plzni se naučí chlastat i striktní abstinent

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

nepiješ nehraješ jednoduchý

Reagovat
Losinho

Plzeň zaslouženě, asi si to pohlídá.

Reagovat
Liquid

9 kol do konce, 9-0-0 nedá, ale my taky ne, hlavně že ostrouhá Sparta

Reagovat
Losinho

já to napsal schválně, znáš ty moje predikce

Reagovat
Coutinho10

to je hlavni jinak nejenom dneska ukazali, ze klidne muzou, tak ted vse zalezi na nich, ale doufam, ze sanci jeste budeme mit

Reagovat
smazaný uživatel

Rakousky Beckham

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Murtago

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ty oslavy střídají?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to ta Plzeň urvala. Boj o titul bude ještě zajímavej. Ale obdiv Karviné - hráli fakt dobře, ten manšaft se mi líbí čím dál tím víc. No a my se můžeme v klidu soustředit na derby.

Reagovat
dinss

Jeden z mála.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z většiny - blbě brečí akorát asi tři nebo čtyři... Ale o fandech Plzně jsem si poslední dobou začal myslet své - chytili jste až moc sparťanských manýrů... Tedy ne všichni, ale hodně...

Reagovat
dinss

Je asi pravda, že nejvíc jsou vidět, ti co brečí. Co tím myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se fotbalem bavím, takže nemám rád moc namistrovaný řeči a neobjektivnost. Je fakt, že když se vyhrává, tak to k tomu svádí - ale zrovna od Plzeňáků jsem třeba nečekal, že se budou teď v posledních měsících navážet do Slavie. Holt nejde o to, jak kdo hraje - jde o to, aby se naházel hnůj. A co pamatuju, tak tohle vždycky dělali sparťani. Ale to je jedno - Sparta je letos asi ze hry a vy se buď vzpamatujete, nebo nebude v 28. kole o co hrát.

Reagovat
dinss

Tady nejde o to, na někoho házet hnůj...

Reagovat
Kang & Kodos

Jako co si budem povídat, podruhý za sebou (nejspíš) vítěznej gól z ofsajdu. Tý frustraci slávistů (eufemismus pro ubrečenost) se sice trochu směju, ale zároveň jí chápu.

Reagovat
PlackaSKS

sparťani se nám vysmívaj za výhry plzně a ještě mají kurva proč

Reagovat
Losinho

vždyť ho nijak neovlivnil

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to musí nejlíp vedět Laštůvka. Každopádně asi by to neměl ani tak.

Reagovat
Losinho

mi přijde, že stál dost vedle.. mohl na něj Laštůvka skočit a pak říct, že překážel v zákroku

Reagovat
Kang & Kodos

Tak hlavně ty pravidla o ofsajdu jsou tak složitý, že teď si přijde každej se svou verzí, proč ofsajd ano/ne/možná/nevím.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Sosi

Dyť mu nijak nezavazel

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu co to zkousi.. v jeho zornym poli absolutne nestal.

Reagovat
dinss

Reagovat
iamek

Reagovat
havrys99

Reagovat
Murtago

V zorným poli určitě stál, respektive ve výhledu na střelu a míč mu zjevně vůbec nezavázel, avšak Laštůvka ho viděl a dost možná jeho pohyb ovlivnil, jelikož se mohl obávat toho, že míč Hejda tečuje. Ostatně Laštůvka mu vlastně skákal téměř pod nohy, což mohlo podvědomě zkrátit jeho výskok vzhledem k tomu, dá se říct, že skákal do překážky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, kazdopadne v ofsjdu nestal. Takze neni co resit.

Reagovat
Murtago

já bych řekl, že stál

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

https://twitter.com/19ws92/status/843519237897551876

+ stejná výška, takže ani v ofajdu nejspíš nestáhl... rozhodně ne v jasném, jak všichni tvrdí.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Miguel19

Tam hodně mate, že Hejda dělal pohyb do strany, nikoliv k Laštůvkovi. Jestli offside, max velmi těsný..

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Blasphemer

Malý péro to objasnilo. Není o čem.

Reagovat
Losinho

co je to tady za novýho plzeňskýho debila?

Reagovat
Blasphemer

Já už jsem tady pár let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tu jsem od zacatku

Reagovat
Losinho

vás nemyslim, my kreténi co jsme tu od pravěku samozřejmě držíme spolu.. ale tu novou krev si nějak zkroťte, neumí to vyhrávat, natož až dostanete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

většina z nich je tady delší dobu... od.. kdy, že to měla plzeň první titul?

Reagovat
frankiefcb

Dolar jako debil už tu byl i dříve. To mu slouží ke cti

Reagovat
PlackaSKS

ale musel změnit nick

Reagovat
smazaný uživatel

Dolarovi slouzi hlavne ke cti, ze predpovedel Plzni titul a ostatni se mu vysmivali.

Reagovat
Miguel19

Malý péro by to uznalo.

Reagovat
monty25

Malý péro by se hlavně mělo starat, aby Viktorka Žižkov něco hrála...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole to je toxic diskuze, to radši zavírám

Reagovat
clinger

naprosto normální

Reagovat
Losinho

skvělá

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/Mirek_48/status/843520238813634560

Tak ofsajd to evidentně nebyl, tak pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Jako dobrý, ale střílejícího Hořavu tam máš kde?

Reagovat
Blasphemer

https://twitter.com/19ws92/status/843519237897551876

Na fotce db18. Hráči Karviné tam mají ruce ve stejné pozici jako na téhle, takže jestli ve vápně nehráli mannequin challenge, tak to offside nebyl ani náhodou.

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Kang & Kodos

Okay, vypadá to tak.

Reagovat
Aldeano

Sešívko

Reagovat
Kang & Kodos

Už jsem cejtil stíhací jízdu na 2. místo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se hrálo s oválným míčem?

Reagovat
db18

Byla to taková pumelice, že se míc zploštěl...

Reagovat
db18

*míč

Reagovat
Blasphemer

Míč je evidentně podfouknutý, takže gól neměl platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Laštůvka kvůli tomu kopal celej zápas bekule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Miguel19

Co na to pan Matyx?

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd to zjevně nebyl, uznávám

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nic nemění na tom, že je Plzeň tlačená... Jak už jsem řekl výše - pro nás bude v současném rozpoložení fotbalu i to 2. místo velký úspěch...

Reagovat
Bex5

málem jsem ti dal palec ....

Reagovat
PlackaSKS

vždyt je úplně jedno jestli to byl offside nebo ne. i kdyby o kousek ano, tak neni vůbec důvod si zrovna na tohle stěžovat, tohle se má pouštět a reálně se to nedá s jistotou posoudit. když to bude o pár centimetrů za offside lajnou a písknou to, tak ok, když to pustí, tak je to pořád normální... s libercem jasnej offside, dnes zaslouženej gol.

Reagovat
db18

Jasně... spíš šlo taky o to, jak to hned prezentoval Svěcený a začali se ho rychle chytat ostatní...

Reagovat
PlackaSKS

hlavně abyste zbytek sezony hráli jako předchozí kola...

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím Mírovi, že to vyfotil v momentu kdy Hořava střílel no

Reagovat
smazaný uživatel

Musel jsem si tu založit účet, abych mohl reagovat....

Omlouvám se, že jsem to vyfotil takhle blbě, ale fotil jsem to na mobilu a mě by se tam ten Hořava stejně nevešel....

Takže sorry....

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda, však i ta fotka db18 dokazuje, že si to vyfotil v ten pravý čas. A neměl si tady už jeden účet?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, měl. Ten už je ale stejně někde v propadlišti dějin.

Vyfotil jsem to v době, kdy se to na O2 řešilo. Měli to zrovna pozastavený, mluvili o tom, tak jsem hmátl po jednom ze dvou mobilů a prostě to secvakl. Příště si vezmu tablet.

Reagovat
PlackaSKS

to je hlavně úplně jedno ne? offside o pár centimetrů bych klidně pustil i kdyby fakt byl...

Reagovat
HorajzmAmmann

každopádně dobrej zápas. Asi zasloužená výhra Plzně i když Karviná taky super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Karvinou bych si přál do pohárů mnohem víc než MB... Snad se ještě ten Zlín probere a začne hrát.

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
dinss

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Bohemka dá po sto letech gól, ale dostane dva

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rvačka kriplů a pak takovýhle brankový hody

Reagovat
smazaný uživatel

A mimochodem, klidne mohl uznat ten Bakosovo gol z prvniho polocasu, tak to bylo dost vzajemny.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka si jako jedinej tým drží několik kol svůj standard, tomu se říká pořádně vyrovnaný mančaft UEFA do Brna

Reagovat
Euphael

Ta Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka Snad letos dají aspon 20 remiz

Reagovat
Miguel19

Filip Cvrček 3. gól Plzně v Karviné z NAPROSTO, ale NAPROSTO jasného ofsajdu! Takhle JASNĚ to dřív vyhrávala Sparta. Má to nějaký smysl, když je vítěz ligy dopředu jasný????

Reagovat
Hokaido

To by mě zajímalo, komu Filip fandí.

Reagovat
Losinho

Plzni.

Reagovat
dinss

Když už to říká Křetínskýho Sport...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Je to jenom berbrovsko-křetínská konspirace, protože nechtějí, aby titul uhrála Slavia. Zítra tam určitě vyjde článek, že Bican znásilňoval malý holčičky.

Reagovat
dinss

Ty si hovado.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí špatná pozice, to měl být taxativní ofsajd

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ratusek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Skalda29

Karviná pěkný zápas. Škoda ztráty dvou bodů. Weberová střídání ale asi neviděl důvod, když hráči dobře bojovali. Nicméně konec má sobě Puchel, který na pravé straně místo odkopu zvolil kličku, která mu nevyšla a následně z toho vyústil třetí gól. Hlavně, že o poločase měl čas na dub.. Ale ne, Karviná bojovala, a statečně. Je to příslib, do dalších domácích důležitých zápasů.

Reagovat
Kang & Kodos

http://www.livesport.cz/zapas/ADECmWqa/#prehled-zapasu

Hlooušek pomohl gólem k vítězství Legie 1:2

Reagovat
Greny

GvK jen na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Já už fakt myslel, že dal gól za Legii a ne za soupeře

Reagovat
dave30

A Necid už sedí na tribuně nebo co?

Reagovat
Venny

Prej má nějaký zranění

Reagovat
Losinho

už má víc gólů za Gdaňsk než GvK

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Neděla, matchday, takže valime do Hradca, tvl, v puli rajsu začne chcat, dofrčíme tam, stadec hnusnej jak tři prdele mrtvý čarodejnice, tribuny kilák od pažita, domácích že by ses dopočítal na jedný pazuše bez prstů. Jejich výkon neměl pranic společnýho s 1. a možná ani 2. ligou, my klasicky zazdíme 3 100% šance..tvl nejlíp ten náš výkon a celkovej dojem zhodnotil borec v 70 minutě, kdy po zesrání 3. tutovky prohlásil: "já to mrdám, du se ožrat"...no jediný pozitivum je, že sme furt kurva neporažení...

#UEFAdoBrna

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

to je jazyk mordoru ne?

Reagovat
smazaný uživatel

proč vy cajzli z Prágla vždycky valite augle když něco negómete, taktonc se prostě valí u nás ve Štatlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Seš betelné klózek.

Reagovat
smazaný uživatel

neprides mi jako dylinak tak bych byl celkem zmrd kdybych rek ze jo. vlastne upe v cajku pac to s podmazem co mi hraje ve vobejvaku pusobi dost vychytane. nekery slova si i zapisu abych vedel az pojedu do morava d.c. aby me tam nerozhodili sandal.

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když nebudeš hókat na každýho pasra nebo koc ty vaše zaklínadla typu "hele", "viď" a "přijdu dýl" což je uplně nejvíc exotický kombo, tak budeš komplit v klidesu...hodíš sicnu v Augecu, vytáhneš škopek, a hodíš čučku na ty naše betelný kocůry...

Reagovat
smazaný uživatel

hele vole vyhrals. na tohle vodpoved fakt nemam. akorat si svine vuci vsem tem ukrajincum a vietnamcum co se ucej cesky aby porozumeli...

Reagovat
andrew96

Reagovat
Neon

Reagovat
ronaldik

Reagovat
smazaný uživatel

KKRD boys

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

marecek.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

ja ani nevim jaka je nominace.

Reagovat
Coutinho10

prave, ze hodne dobra + Čelůstka a Hušby

https://pbs.twimg.com/media/C6309tIUwAA3Xtw.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

fakt se tesim na jankta. kez bych moh bejt na treninku a videt vykulenyho dokcala jak cumi na to jak se dela klicka.

Reagovat
Coutinho10

taky se na nej dost tesim

Reagovat
chytrejkluk

úplně jedno, kdo tam místo něj bude, stejně hrát nebude, takže třeba za poslední výkony Budínský

Reagovat
Coutinho10

j spíš role náhradníka, ale asi bych se spíš připojil k tomu Vydrovi, kterej začal hrát a dávát i goly

Reagovat
Losinho

Vydra.. a základ samozřejmě Škoďák

Reagovat
Coutinho10

jj ideal

Reagovat
Uwe háže buly

Souboj kriplů Kadlec vs Vydra vs Necid. + Krmenčík už má jistý místo

Reagovat
Coutinho10

tak Kadlece snad určitě ne, Necku taky neveme....takže vychází Vydra

Reagovat
Uwe háže buly

Prašť jako uhoď.

Reagovat
Kang & Kodos

Pekhart

Reagovat
Uwe háže buly

Ještě by mohl vzít Pekharta

Reagovat
dave30

Ten v poslední době víc sedí na lavičce, než hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Pegas

Reagovat
Miguel19

Rozhodně někdo ze Slavie..

Reagovat
Kang & Kodos

Mešanovič

Reagovat
Coutinho10

čecha do útoku bohužel už nemáme.....oh wait Teclík

Reagovat
Uwe háže buly

nebo někoho kdo ve Slavii byl.

Reagovat
Kang & Kodos

Vácha

Reagovat
Coutinho10

typickej utocnik

Reagovat
Uwe háže buly

Asi jak Hloušek obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Tafat

Reagovat
Blasphemer

Fenin

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Vukadinovic

Reagovat
Venny

Tak nevypadalo to zase nějak vážně

Reagovat
Coutinho10

ale musel střídat a nemohl pokračovat, takže ikdyby to nebylo vážný, tak pochybuju, že by ho pustili a radši bude lepší ať je fit po repre pauze na ligu

Reagovat
db18

Když bude fit, tak o tom klub moc nerozhoduje, ten mu může dát maximálně doporučení...

Reagovat
Coutinho10

j to je fakt, ale i tak myslim, že snad zrovna proti San Marinu si poradime i bez nej, takže at je radsi 100 % ready na Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

dal bych losovačku pro fanoušky nebude to horší než ty kopyta co mame na výběr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Jak mohla Slávka nevyhrát Dúbravka neskutečný výkon.

Reagovat
Coutinho10

Egonek je blbej tak, jak daleko vidí...to se neomrzí...Nezmar

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Uwe háže buly

Teplice takovej stadion a nikdo tam nechodí

Reagovat
Spalovač šancí

Si ho nechtějí ošoupat

Reagovat
Hokaido

Ottmar do repre, prosím!

Reagovat
db18

https://twitter.com/PavelP1959/status/843535139749724160

Procházka je fakt idiot... A to se snaží si hrát na novináře...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

v cem jako kdyz byl na stejny lajne s poslednim hracem?

Reagovat
smazaný uživatel

,, Aspoň že tak. To je velká klika sudích. Protože jinak by tvrdili, že Hejda gólmanovi nijak nebránil. "

Doufám, že jsi to pochopil.

Reagovat
db18

Je to čurák, co nezkousne, že by někdo Plzni něco posoudil záměrně správně...

Reagovat
smazaný uživatel

chapu ale i kdyby tak mam jako slavista zakazany jebat plzen protoze mam registracku teprv vod rijna 2015. ne vazne - tady nejde ric nic trebaze je hejda unfair. jestli bude show tak pozdejc a podle prubehu evropsky ligy...

https://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0

Reagovat
smazaný uživatel

ted jo ale jinak nema spatny haty na efotbalu. teda jestli to pise prochazka.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic: vime, ze jsme hrali tezky zapas v sobotu, asi se to na nas projevilo. To je moc ti hraci. Skoro celou sezonu hraje jeden zapas tydne a a pak jednou ma anglicky tyden a je unaveny

Reagovat
andrew96

Velim-Poděbrady n ČT

Reagovat
smazaný uživatel

ještě má bejt zápas Doksy-Unhošť z B třídy

Reagovat
db18

To musí být pro kluby zlo, když teď nemůžou nikoho poslat hrát na černo...

Reagovat
Kang & Kodos

A představ si tu ostudu, že se frajeři klasicky ožerou, nevstanou, a televize může jet zpátky

Reagovat
db18

...nebo se ožerou a dojdou ještě s trojkou v krvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

coze oni CT Sport budou vysilat pristi nedeli jeste pred Mol Cupem 1.A třídu

Reagovat
monty25

Když nedávno někde psali, že chtějí dávat i nižší soutěže, tak jsem si myslel, že je to vtip. A teď vidím, že nebyl...

Reagovat
Coutinho10

jojo tim me jako dost zaskocili

Reagovat
Coutinho10

nojo

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole... ty kašpaři nejdřív přijdou o většinu z LM a 1igy. To málo, co jim zbyde, nejsou schopný ani vysílat na internetu, a když tam běží něco tak významnýho, jako týmová soutěž ve skocích na lyžích, tak prostě fotbal neni a počká se, až borci doskáčou. A kompenzujou to zápasy z 2. ligy. Ale ne Opava-Baník, jak by se dalo čekat, ale zápasem ze Schwarzwald Areny Táborsko-Sigma. A teď budou vysílat rovnou prales.

Reagovat
monty25

To už rovnou můžou vysílat ženskou ligu...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
monty25

Dočkáš se. Všichni se dočkáte!

https://eurowu17.fotbal.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nedočkám. Ženský fotbal ignoruju a budu ignorovat i nadále.

Reagovat
monty25

Já jenom, aby ses nedivil, až ho v květnu náhodou zahlídneš v televizi...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se divit nebudu, protože ho nezahlídnu.

Reagovat
Kang & Kodos

Hradec utekl Příbrami o bod!

Reagovat
monty25

Ale ještě nemáš vyhráno...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

* tlaskacskou ligu si chtel ric.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak sem rad ze nejsem jedinej komu pri ligovejch zapasech na webu ct4 bezi "prestavka". uz sem se lek ze nemam zacvakany koncesionarsky poplatky... ale takova prima by zas mohla prenaset neco zdarma kdyz maj reklam po kokot.

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

To bych se taky mohl někdy dostat do televize tyjo

Reagovat
Coutinho10

za co hrajes a jakou soutez ?

Reagovat
db18

Určitě Union nebo podobná blbost...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rarášek

Divizi B

Reagovat
db18

To hraješ i docela proti prominentům, ne? (bývalý hráč Bayernu atp...)

Reagovat
Rarášek

Bývalej z Bayernu? To úplně nevím, ale občas potkáš hráče který si pamatuješ třeba ještě z druhý ligy, nebo i Chomutováky z FMka, když jsem hrál třeba .

Reagovat
db18

David Gögh hraje za Tatran Rakovník... Je to takový ztracený talent, v 17 šel ze Sparty do Bayernu, pak šel do Bolky, ale nikdy se neprosadil... (+ hrál za mládežnické repre U15,16,18). (+ je trénuje Pavel Mareš)

Reagovat
db18

*zmařený talent

Reagovat
Rarášek

Tyjo, tak to vůbec nevím, že by byl v Bayernu. Tomu už je aspoň 33 ale ne?

Reagovat
db18

Asi 35 no... Akorát teda nevím, jak pravidelně hraje, sice si tam chci na fotbal udělat cestu už celou sezonu, když zrušili fotbal v Blšanech, ale ještě mi to nevyšlo...

Reagovat
Rarášek

Přijeď v sobotu, hrajeme u nich zrovna.

Reagovat
db18

teďka to bohužel nedávám, to vidím, že se tam zajedu kouknout až se budu učit na státnice, nebo až příští rok. (tak nesmíte spadnout )

Reagovat
Rarášek

Hele, když nám dohodíš útočníka, tak to třeba i půjde.

Reagovat
db18

Ty jo... mi neříkej, že Ali Osumanu na to nestačí... (a Rekondie má taky pěkný video na YT, se divím, že ještě není ve Spartě )... ale teď v sobotu vás vychytá brankář, tak je to jedno.

Reagovat
Rarášek

Vždyť mi nejsme schopný absolutně dávat góly, jestli jich máme 15 tak je to hodně.

Reagovat
db18

Tak to bude problém v záloze... (určitě vám chybí hráč jako Matějovský ) Osumanu jinak v Žatci docela válel...

Reagovat
Rarášek

Na hrotu nám momentálně hraje velmistr v zahazování golóvek, ale asi bych neměl jmenovat.

Naopak, Matějovského máme.

Reagovat
db18

Takže sereš na trenéra a posíláš kolmice, který pak váš útočník nedostihne?

Ale koukám, že gólů máte stejně jako pomalu půlka ligy, jen máte na hovno obranu...

Reagovat
Rarášek

Tak jsme na tom líp než Libiš snad, ale jinak naprostá tragédie.

Já myslel Brošiho spíš, já toho z lavičky moc nevytáhnu ..

Reagovat
db18

Aha, já myslel, že se snažíš vychválit sebe...

Reagovat
Rarášek

Já jsem spíš takovej Rosickej ..

Reagovat
db18

Reagovat
db18

btw. jestli nezapomeneš, tak se mi když tak prosím mrkni, jestli (ne)chytá Cipra a případně dej vědět, jak chytal.

Reagovat
Rarášek

Jop

Reagovat
KingMaster13

To bych se na tebe někdy mohl přijet podívat do Brozan, to mám kousek

Reagovat
Rarášek

30.4

Reagovat
KingMaster13

Ok, pokud ten víkend nebudu mít co dělat tak bych dorazil

Reagovat
db18

A pak bude na tribuně... Novoborský Rosický.

Reagovat
Kang & Kodos

Po uktání se mu ozvou z 2. ligy a on bude vyhrožovat odchodem a koncem kariéry

Reagovat
KingMaster13

Tak bych s ním pokecal no Ono takhle potkat v reálným životě někoho z eurofotbalu nemusí být k zahození

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej smysl má dávat v televizi takovej prales, to teda nechápu. Aspoň že dávaj ten pohár.

Reagovat
Coutinho10

jediny, co me napada, jestli tam nehraje nekdo znamej, ale jinak taky nechapu aspon davaj vsechny ty 1/4 finale Mol Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

Za Velim hraje Hartig a za Poděbrady Sazima, extrenér Střížkova

Reagovat
Coutinho10

j tak na Hartiga mozna kouknu, jak mu to jde

Reagovat
Spalovač šancí

Nebude tam hrát Štěpán Bulvár?

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou já se na to těším. To bude dobra prdel tohle.

Reagovat
ZB 07

ČT už aspoň vím, proč hrajem v Opavě v tak debilním čase...

Reagovat
Coutinho10

bud rad, ze davaj tu 1.A třídu a nemusite hrat dokonce dopoledne

Reagovat
ZB 07

Spíš se bojím, že to Velim s Poděbradama rozjede a všichni nás pak budou srovnávat s týmy z 1.A třídy

Reagovat
Coutinho10

to je ta druha stranka no

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je paráda, na pivo před SFC, podíváš se na skvělý fotbal, poobědváš :-))))

Reagovat
ZB 07

Pro mě to akorát znamená to, že i o víkendu musím brzo vstávat

Reagovat
JarousFCB

Mně by teda takový čas vyhovoval... víkend a v pohodě se dá po zápase dostat domů.

Reagovat
ZB 07

No pro mě je ideální tak sobota v 15, stíhám se vrátit a zároveň se nemusím tahat z postele někdy kolem 7 ráno

Reagovat
JarousFCB

No jo... já už bývám v 7 dávno rdy.

Reagovat
Posledni Kovboj

farat je potreba brzo

Reagovat
JarousFCB

Ale stejně... když si vzpomenu na pondělní dohrávky ve 20:15, jak pak člověk čekal třeba někde v Liberci na první ranní vlak zlatá neděle dopoledne

Reagovat
JarousFCB

*v poledne

Reagovat
ZB 07

To jednoznačně ani nevíš, jak jsem rád, že ten pohár nehrajem někdy ve středu.

Reagovat
andrew96

Jinak u nás se hraje krajský přebor. Snil jsem vždy o tom, že k nám přijede Bosák a ten sen se mně asi nesplní, ale nikdy bych neřekl, že důvod bude příliš velká kvalita soutěže. Protože 1.A. třída je to, co fanda žádá.

Reagovat
smazaný uživatel

hele jako j.lo jessie j alicia keys hmm. ale bosak ty vole? sorry ale ses peknej humusak.

Reagovat
andrew96

Než tu první, to fakt radši Míru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co bridgit mendler?

Reagovat
andrew96

Tu už spíš. Ale na ně ti seru, v naší rolnické kultuře se chodí na fotbal, ne na nějaké buržoazní hvězdy.

Reagovat
C-M@ster

Ta je hot. Ale trochu připomíná Ivetu Bartošovou zamlada.

Reagovat
Puskas

Třeba proto, aby mu al pořádný šprajc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
pingla

Ty budeš vážně Štítňan

Reagovat
ttopi

Tak si všichni pobrečeli, že Plzeň zas dotlačili k výhře rozhodčí (ačkoli situace byla tak těsná, že by těžko rozhodčí mohl bez nějakých bližších záběrů těžko vědomě rozhodnout s jistotou) a nakonec se zjistilo, že to ofsajd nebyl.

Reagovat
JarousFCB

Holt už jsi lidí zvykli, že se jim v posledních letech připískává a unáhlili se.

Reagovat
C-M@ster

Dají se někde pustit/stáhnout další díly Tiki Taka?

Na YT je akorát první.

Reagovat
Coutinho10

bohužel pochybuju....koukam na ten YT, ze ten, kdo tam nahral ten 1. dil, tak to tocil mobilem v komentech tam psal, ze tocil i 2., ale uz ho smazal...kazdopadne ten 1. byl top....dalsi byly trosku slabsi a skvelej byl minulej, kde byl mimo jny Šmíca, Vízek a Lavi

Reagovat
C-M@ster

No, já čekal, že to někdo třeba prskne na ulož.to

Reagovat
Coutinho10

j ale co si tak vzpominam, tak i jiny ruzny show z tv, ktery tam treba nekdo hodil, tak behem par hodil byly smazany kvuli pravum, takze tezko rict, jestli by to tam vydrzelo...kazdopadne je to skoda pro ty, co nemaj moznost to videt

Reagovat
C-M@ster

Teď koukám, že díly 2-5 jsou na trackeru.

Reagovat
Coutinho10

tak parada....takze to mas komplet

Reagovat
C-M@ster

Jojo, viděl jsem právě nějaký úryvky na YouTube, kde to O2 vypouští.

Ale na trackeru nemám premium, takže zatím můžu stáhnout jen dvojku.

Reagovat
Coutinho10

j ja videl zatim vsechny dily az na ten vcerejsi a fakt to je top...skvelej projekt

Reagovat
C-M@ster

Tak hlavně mi přišlo, že se tam vyjadřujou víc bez obalu než ve studiu ČT.

Teď jsem napsal na ČSFD, ať to tam přidají, protože to zatím nemá vytvořenej profil.

Ale v tom prvním díle mi trochu vadilo to pípání... Chápu, že to chtěli tímhle způsobem zatraktivnit, ale je to takový rušivý.

Reagovat
Coutinho10

jj rozhodne a tim to ma i vetsi stavu + dozvis dost veci, ktery by si se jinak nedozvedel ty sprosty slova + naky to vybrany, za ktery se plati je takova drobnost jenom, ale hlavne v tom 1. dile to tomu dalo dost naboj pak v tech dalsich dilech to az tak nerusilo tu diskuzi nebo aspon u me...mozna taky proto, ze jsem si na zvyknul a byl do toho vic ponorenej jenom skoda napr. tech sazek, ze jedinej, kdo se do toho pustil byl chudak Rajny ostatni radsi vycouvali kazdopadne jak tam jsou i ti mimosportovni hosti, tak oni tomu davaj zase jinej pohled na ten fotbal a fakt je to skvely

Reagovat
C-M@ster

Jojo, koukám teď na ten druhej díl a super.

Jen škoda, že je to na tom O2 Sport, kterej je furt takovej na druhé koleji a jak to není nikde online nebo jednoduše dostupný, tak to lidi holt neuvidí...

Reagovat
Coutinho10

jj je to velka skoda, ze to hodne lidi neuvidi, ale takhle to maj bohuzel nastaveny a neda se nic delat no...aspon teda, ze se to da nekde stahnout

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš doma Tv na anténu, tak bys to měl ještě nějak ten pátek naladit zdarma..

Reagovat
Coutinho10

tak ted sem vlezl na YT a vyskocil na me 4. dil prave s tim Vizkem a Lavim atd. od O2 tak treba nahrajou i ty ostatni dily

https://www.youtube.com/watch?v=7GhAuC73zbw

Reagovat
C-M@ster

Jojo, taky na to koukám. Tak uvidíme.

Reagovat
Puskas
Reagovat
iamek

Aha a ja myslel, ze to je alarm od auta . Pred stadionem to byla dobra prace, ale u reky byla ostuda, ze tam nebyl ani jeden policajt. Jak tam nabehli cajti, tak parada . Jendou pisou 800 cajtu a v druhem clanku 400.

Reagovat
Puskas

Asi někdo použil dva prameny, kde se psalo o 400, a pak to jen sečetl. Nebo byl navalený a viděl je dvojmo:).

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se tomuhle smát.. Zvláště po té mediální masírce před zápasem, všech opatření a na after párty nestíhali. Všude pozdě a když už přijeli, rychlostí Kobry 11, důležitě vyskákali z auta koukali jak puci.

Ale ten zvuk, ten alarm, pěkná kurvárna.

Reagovat
JarousFCB

Jo? já myslel že houká auto a vůbec mě to nesralo... takový pepřák v ksichtu je jiná kávička, ale zrovna tobě to říkat nemusím

Reagovat
smazaný uživatel

Na počátku sem si taktéž říkal, že se někomu v autě rozjel alarm..Ale ten zvuk neustával a byl silně pronikavý.

Ohledně pepřáku... Za dobrotu na žebrotu O:-)

Reagovat
Puskas

Okoření člověku život?

Reagovat
JarousFCB

Já už si to skoro nepamatuji, tak se raději zeptej Trevora... ten má čerstvý zážitek

Reagovat
Puskas

aktivní, nebo pasivní?

Reagovat
JarousFCB

No buď koukal na Titanik nebo dostal pepřákem takže asi aktivní, jestli tě správně chápu. Jinak to vzniklo tak, že se pokoušel pomoct na nohy synkovi, co se zbulal při jednom z policejních výpadů a za odměnu mu přišel policajt opláchnout oči pepřákem.

Reagovat
Puskas

Já to myslel tak, jestli dostal, nebo sám někoho opepřil...

Reagovat
JarousFCB

O5 to v Opavě těžce nezvládli... jako manévry před stadionem měli naučené hezky, ale že nechají pomalu celý průvod v klidu dojít před domácí sektor a po zápase to byla z jejich strany úplná komedie

Reagovat
Puskas

Ale moc lidí se té komedii prý nesmálo...

Reagovat
h8_sfatto

Zlín i Karviná jsou fotbalová radost. Po těch ubrečenejch týmech, které furt hrají jen o udržení nebo nemají koule to dotáhnout do konce jako Boleslav či Dukla. Hradec, Příbram, Bohemka, ať táhnou do druhý ligy a přijde radši Opava, která se na to opravdu těší i s fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

At si lidi říkají o Limberskym co chtějí (a těžko s nima nesouhlasit), hrál fakt dobře.

Reagovat
Blasphemer

Tak to už u něj taková klasika. Bezprostředně po každým svým průseru hraje pak nejlíp z týmu.

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele