Česká liga - souhrn 1. kola

29.07.2016, 19:57, aktualizováno 31.07.2016, 18:51
Komentáře a souhrny
Hradec Králové si poradil s Bohemians. Třetí den, druhý hattrick. Jabloneckého Wágnera, který takto otáčel utkání s Karvinou, doplnil Jan Chramosta z Mladé Boleslavi, jež si poradila s Libercem. Sparta se nakonec proti Slovácku nečekaně třásla. Plzeň otočila utkání s Jihlavou. Teplice odstartovaly do nového ročníku výhrou na hřišti pražské Dukly. Výhru si zajistil i Zlín proti Příbrami...

Bohemians Praha 1905 - FC Hradec Králové 0:3

31.07.2016 17:00

Góly: 74. Jan Pázler, 79. Zoran Gajić (vl.), 90+1. Tomáš Malínský

Bohemka vstup do ligového ročníku pod trenérem Koubkem výsledkově vůbec nezvládla, byť měla proti Hradci spoustu možností. Votroci byli efektivnější a i proto si odvážejí z Ďolíčků zasloužené vítězství, byť je výsledek pro Bohemku hodně krutý. Hrálo se velmi ofenzivně laděné utkání, se spousty šancí na obou stranách.

Votroci mohli Bohemku hned z kraje utkání zaskočit. Na Martanův centr si naskočil Černý a zasahovat musel brankář Fryšták. Klokani okamžitě kontrolovali svojí útočnou akcí a dokonce vstřelili gól. Berger však v době kontaktu s míčem stál v ofsajdu a tak se pokračovalo za nerozhodného stavu. Berger byl v úvodu zápasu hodně aktivní a o chvíli později připravil dobrou palebnou pozici pro Havla, kterého dobře vychytal Ottmar. Na druhé straně zase Malinský vytvořil prostor pro Janouška, který přestřelil branku.

Natěšený Ďolíček viděl spoustu zajímavých šancí na obou stranách. Po Čížkově přímém kopu opět skvěle zasáhl Ottmar. Po zadu nezůstal ani Fryšták, ve 38.minutě předvedl dobrý reflex.

Ofenzivně laděné utkání pokračovalo i po změně stran, dlouho se však diváci nemohli dočkat branky. Berger v další obrovské šanci netrefil branku a Jindříškův projektil rovněž prolétl těsně vedle. Smůlu měl i Mikuš a trenér Koubek mohl kroutit jen hlavou, co všechno jeho svěřenci nedají. Klokani své šance neproměňovali a Votroci cítili šanci na úder. A ten skutečně přišel. Čtvrthodiny před koncem předvedl skvělou kopací techniku Pázler a z volného přímého kopu překonal Fryštáka!

Hradec po vstřelené brance pořádně ožil a na jednou ho bylo plné hřiště. V 79.minutě dokonce zvyšoval už na 2:0. Tomáš Holeš zkoušel ještě přihrávat a s přispěním Gajiće dostal balón do sítě. S Bohemkou to mohlo být horší i lepší, Pázler další velkou šanci nedal a na druhé straně odmítl kontaktní branku jen těsně vedle hlavičkující Čížek. Nakonec to bylo horší, v nastavení vstřelil třetí gól dobře hrající Malinský.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 3:0

31.07.2016 16:30

Góly: 9. Jan Chramosta, 53. Jan Chramosta, 60. Jan Chramosta

Mladá Boleslav poněkud překvapivě jasně přehrála Slovan Liberec 3:0 a na rozdíl od Evropské ligy vstoupila do ligové soutěže vítězně. Utkání mělo jednoho hlavního hrdinu, autora všech tří branek Jana Chramostu.

Očekával se vyrovnanější průběh a místy takový obraz na hřišti skutečně panoval. Jenomže liberecká obrana měla "den otevřených dveří" a tak mohl Jan Chramosta plně ukázat svůj um, totiž střílení branek. Na druhé straně návrat na mladoboleslavský stadión pořádně zhořkl Milanu Barošovi, který se dokonce pod jednu inkasovanou branku výrazně podepsal.

Jan Chramosta poprvé překonal libereckou obranu už v deváté minutě. Po závaru na zadní tyči předvedli hosté velký nedůraz a Chramosta dopravil balón do sítě. Slovan se sice kombinačně snažil něco vymyslet, ale obranná čtveřice mladoboleslavských působila jistým dojmem. Naopak ta liberecká čím dál více chybovala, znovu na zadní tyči hrozil tentokrát Hůlka, na hlavě měl jasný gól, jenomže netrefil zařízení.

Do druhého poločasu vstupoval Liberec s jasným úkolem, srovnat výsledek. Tento cíl však vzal rychle za své. V 53.minutě poslal přesný centr na Jana Chramostu Jakub Rada a boleslavský útočník navýšil vedení. To už byli hosté v těžké pozici a tak se trenér Trpišovský rozhodl zareagovat střídáním, Ševčíka nahradil útočníkem Komličenkem. Ale i plány na kontaktní branku a tedy návrat do zápasu vzaly rychle za své. Hned minutu po Komličenkově příchodu totiž ztratil balón Baroš a a Chramosta zkompletoval hattrick a utkání definitivně rozhodl. Chramosta byl před brankou trestuhodně nehlídaný a svého postavení dokonale využil.

Mladoboleslavský útočník však ještě neměl dost. Liberecká obrana mu doslova vnutila čtvrtý gól, ale Chramosta, řítící se sám na branku odmítl. Nakonec zůstalo "jen" u hattricku a za potlesku tribun přenechal své místo Golgolu Mebrahtu. Ve zbytku utkání už se nic podstatného nedělo. Zápas byl třetí brankou rozhodnut a tak Mladá Boleslav vstoupila do ligy lépe.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Slovácko 3:2

30.07.2016 20:15

Góly: 2. Bořek Dočkal, 10. Bořek Dočkal (pen.), 64. Tiémoko Konaté - 53. Jaroslav Diviš, 70. Jaroslav Diviš

Fotbalisté Sparty vstoupili do ligové sezony domácí výhrou 3:2 nad Slováckem. Po deseti minutách vedli 2:0 zásluhou Dočkala, který po změně stran připravil třetí gól pro Konatého. Zlepšený výkon Slovácka a dva góly Diviše však udržely diváky na Letné v napětí až do konce.

Ráz utkání dala chyba gólmana hostů Hečy už po 102 vteřinách hry. S rozehrávkou váhal natolik, že při odkopu trefil Dočkala a od něj míč doskákal do prázdné branky.

Spartu rychlý gól uklidnil a soupeře jasně přehrávala. Navíc v 10. minutě se po kombinaci ve středu hřiště dostal ve vápně míč k Julišovi, jehož Košút šlapákem trefil do ramene. Sudí Zelinka musel pískat pokutový kop. Míč si vzal znovu Dočkal a tvrdou ranou navýšil vedení. Dočkal byl při chuti a neustále zaměstnával obranu soupeře i Heču, ale na hattrick nedosáhl. Neuspěl ani Šural střelou z úhlu.

V poločase udělal trenér Slovácka Levý hned dvě změny a výrazně tak oživil hru svého týmu. Aktivní byl zejména nový muž na hřišti Civič. V 53. minutě se k němu od rozhodčího Zelinky odrazil míč, následný centr propadl až k Divišovi, který střelou k tyči zařídil snížení.

Slovácko najednou začalo Spartu přehrávat a tlačilo se za vyrovnáním, když domácí obránci museli na poslední chvíli zažehnávat nebezpečí. To se nelíbilo sparťanským fanouškům, kteří začínali pískat.

V 64. minutě ale Spartě vyšla rychlá kombinace, Juliš patičkou poslal míč do běhu Dočkalovi, ten ještě v pádu posunul na zcela volného Konatého a před ním už byla jen odkrytá branka. Střelou pod břevno ani nedal šanci Hečovi zasáhnout.

Zdálo se, že zvýšení na 3:1 znovu vrátí Spartu do sedla, jenže chvíli na to zcela propadla při bránění ve středu pole. Daníček uvolnil Diviše a ten podruhé propálil Bičíka. Hned z následné akce mohla znovu udeřit Sparta, ale střídající Lafata v dobré pozici mířil vedle.

Diviš mohl dokonce srovnat, když se snažil přes hlavu vracet míč před branku, ale hattricku stálo v cestě břevno. Pokud by šel míč o trochu níže, brankář Bičík by byl zřejmě bez šance.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - MFK Karviná 5:3

30.07.2016 17:00

Góly: 15. Tomáš Wágner, 48. Tomáš Wágner, 49. Luděk Pernica, 74. Tomáš Wágner, 84. Martin Doležal - 1. Radek Voltr, 25. Pavol Jurčo, 40. Pavol Jurčo

Fotbalisté Karviné návrat do první ligy po dlouhých 17 letech výsledkově nezvládli. Nováček prohrál v úvodním kole v přestřelce na půdě favorizovaného Jablonce 3:5, přestože po poločase vedl 3:1. Třetím nejrychlejší gólem v historii soutěže otevřel skóre už ve 12. sekundě hostující Radek Voltr. Největší zásluhu na obratu měl Tomáš Wágner, který zaznamenal hattrick.

Karviná prožila snový vstup do nejvyšší soutěže. Zelený se uvolnil na hranici pokutového území a jeho centr už po 12 sekundách poslal přesnou hlavičkou do sítě Voltr. Postaral se o třetí nejrychlejší gól historie ligy a za dvojící rekordmanů Lokvencem a Lustrinellim zaostal jen o jednu vteřinu.

Jablonec poté soupeře zatlačil a po čtvrthodině srovnal. Po přesném centru od Masopusta z pravé strany zatloukl míč zblízka do branky hlavou Wágner. Domácí pokračovali v aktivitě, jenže góly střílel nováček. První šanci ještě jablonecký brankář Valeš Jurčovi ve 25. minutě chytil, ale míč se vzápětí ke slovenskému útočníkovi odrazil zpět a ten jej poslal do odkryté branky.

Hostů se dál drželo štěstí. Domácí tlačili, ale branky dával slezský celek. Ve 40. minutě nepříliš nebezpečně vystřelil z dálky Zelený, jablonecký gólman ale chyboval, míč mu vypadl a dorážející Jurčo podruhé doklepl balon pod břevno.

Domácí kouč Frťala poslal do druhé půle Kubistu s Doležalem a Severočeši bleskově srovnali. Nejprve ve 47. minutě po centru z přímého kopu hlavou snížil Wágner. Za dvě minuty se vydal na útočný výlet stoper Pernica, narazil si s Wágnerem a prudkou ranou k tyči vyrovnal.

Wágner zkompletoval první hattrick tohoto ročníku v 74. minutě, kdy se po Doležalově nepovedené střele dostal sám před Pindrocha a přízemní střelou otočil stav. Tři góly v jednom ligovém duelu dal podruhé v kariéře, poprvé se mu to povedlo před dvěma lety v dresu Mladé Boleslavi proti Teplicím.

Karviná zcela odešla a v 84. minutě inkasovala popáté, když se hlavou po Trávníkově centru prosadil Doležal. Trenérovi Karviné Weberovi tak zhořkl návrat do Jablonce, kde dlouhá léta působil.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - 1. FK Příbram 2:0

30.07.2016 17:00

Góly: 45+1. Tomáš Hájek, 88. Jakub Jugas

Fotbalisté Zlína vstoupili do nového ročníku domácí výhrou 2:0 nad Příbramí. Obě branky Zlína vstřelili stopeři. Skóre otevřel v závěru poločasu Hájek a vítězství pečetil dvě minuty před koncem Jugas. Zlín úspěšnou premiérou ukončil sérii patnácti zápasu bez vítězství.

Ve středové řadě Zlína nastoupili nováčci Hnaníček a Štípek, kteří v uplynulé sezoně hráli v Příbrami. Hostující trenér Pulpit zařadil do základní sestavy hned tři nové hráče - obránce Nikoliče s Ferrarou a na hrot útoku Majtána.

Hosté založili svou taktiku na defenzivě, přenechali soupeři iniciativu a spoléhali pouze na rychlé protiútoky. Z převahy ale domácí dlouho nic nevytěžili. Jejich akce končily na nepřesnostech a postupně se hra měnila v bezradnost. Slibnou příležitost promarnil ve 35. minutě Štípek, který sólo zbrkle zakončil nepřesnou střelou.

Příbram zahrozila za celý poločas pouze dvakrát. Pilíkovu ránu z větší vzdálenosti brankář Dostál kryl a Brandnerovu pokusu chyběl důraz. Převahu se podařilo Zlínu zúročit až v samém závěru poločasu. Po rohovém kopu stačil brankář Hruška míč jen vyrazit k Hájkovi a ten zkušeně po kličce prostřelil obranu.

Po inkasovaném gólu si oba celky role vyměnily. Příbram obohatila svůj herní rejstřík o útočnou aktivitu. Zlín se více zatáhl na vlastní polovinu a snažil se pouze nakopávat míče na útočníka Poznara.

Ojedinělou možnost k vyrovnání zakončil v 64. minutě Pilík tvrdou střelou nad branku. V úmorném vedru postupně tlak hostů ztrácel na síle. V poslední zoufalé snaze o vyrovnání potrestal chybu soupeře Jugas a po Jordanově úniku přidal druhou branku.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň 1:2

30.07.2016 15:00

Góly: 27. Dāvis Ikaunieks - 51. Tomáš Kučera, 64. Jan Kopic

Těžkou šichtu si v úvodním kole musela odbýt mistrovská Viktoria Plzeň. V Jihlavě totiž prohrávala po brance lotyšského forvarda Ikauniekse, avšak ve druhém poločase se podařilo výsledek otočit, Trefili se Kučera a Kopic.

Nová posila Janis Ikaunieks na sebe poprvé upozornila v sedmé minutě, kdy prolétl středem obrany Západočechů, ovšem svůj projektil nedokázal umístit a Kozáčika tak donutil k dobrému zákroku. Na druhé straně zase popotáhl balón k šestnáctce Kolář a neméně kvalitní zákrok musel vytasit i brankář Hanuš. Viktoriáni měli mírněji navrh, avšak i Jihlavští dokázali nebezpečně zahrozit. Ve 27.minutě se navíc překvapivě ujali vedení, Janis Ikaunieks zamotal hlavu Rajtoralovi a krásnou střelou překonal Matúše Kozáčika!

Lotyšský forvard byl pořádně při chutí a při jeho další šanci musel znovu zasahovat slovenský reprezentační brankář. Vysočina mohla ještě do poločasu vedení navýšit, Hronek však ve stoprocentní šanci na výborného Kozáčika nevyzrál.

Viktoriáni nepředváděli zrovna povedený výkon a Roman Pivarník musel o přestavce své svěřence nabádat k mnohem větší aktivitě a navíc hned z kraje sáhl ke dvěma střídáním. Na plac poslal navrátilce Bakoše a zkušeného obránce Hubníka. A to přineslo kýžené ovoce. V 51.minutě tečoval akci Kopice Tomáš Kučera a proti svému bývalému týmu zařídil potřebné vyrovnání. Za dalších osm minut později musel vyrazit Kovaříkův volný přímý kop Hanuš, ale v 64.minutě už hostě vedli. Kovaříkův rohový kop se domácím nepodařilo zažehnat a z druhé vlny pálící Kopic vstřelil krásný gól - 2:1!

Vysočinu mohl ještě jednou spasit talentovaný Lotyš, ale situaci ze 77.minuty nevyřešil dobře. To platilo i o Ďurišovi dvě minuty před koncem. Viktorka to s Jihlavou neměla jednoduché, ale start do nového ročníku nakonec zvládla vítězně.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Teplice 0:1

29.07.2016 18:00

Góly: 46. Roman Potočný

Nový ročník české nejvyšší soutěže 2016/2017 odstartoval zápasem pražské Dukly s Teplicemi a hned na úvod se zrodil překvapivý výsledek. Teplice díky zásahu Romana Potočného zvítězili 1:0 a získali všechny tři body.

Na první vážnější šanci se muselo čekat až do 23.minuty, do té doby to byl totiž jen úrputný boj o střed hřiště. Až tečovaná rána po rohovém kopu nadělala Grigarovi starosti, na druhou stranu to nebylo nic, s čím by si teplický brankář neporadil. Také Hroššo musel být v pernamenci, po půlhodině hry zasahoval po Kodešově ráně.

Předzápasové prognózy slibovaly ofenzivněji laděné utkání, nic takového se však nekonalo. Úvodní pětačtyřicetiminutovka byla opatrnější a na oba celky přeci jenom dolehla tíha okamžiku zahajovacího utkání nového ročníku.

Bezprostřední začátek druhého poločasu pak vše výšše zmíněné vyvrátil. Hned ve 46.minutě dobře odcentroval Otto Urma a na zadní tyči hlavičkující Roman Potočný vsítil první branku nového ročníku české ligy! Teplice vedli na Julisce 1:0 a s tím se domácí nehodlali smířit. O pět minut později se odhodlal ke střele Néstor Albiach, nicméně nebyl úspěšný. V 63.minutě byl blízko vyrovnání Štětina, po rohovém kopu se dostal k hlavičce, ale míč mířící do branky nakonec ztečoval mimo jeden z teplických obránců.

Dukla se s přibývajícím časem hnala do útoku, ovšem Teplická defenzívá úspěšně vzdorovala. Aldin Čajić po dalším centru netrefil prázdnou branku, když ještě před ním netrefil balón Beaugel. Po Albiachově další střele se zase musel vyznamenat Grigar. A když pár minut před koncem zazdil další stroprocentní tutovku Kovaľ začínalo být zle. Dukla vyrovnat nedokázala a trenéru Šilhavému tak premiéra pod Juliskou pořádně zhořkla. Teplice odčinily předchozí nezdary z Julisky a domů si vezou všechny body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FK Mladá Boleslav11003:03
 FC Hradec Králové11003:03
3.FK Jablonec11005:33
4.Fastav Zlín11002:03
5.Sparta Praha11003:23
6.Viktoria Plzeň11002:13
7.FK Teplice11001:03
8.Slavia Praha00000:00
 Zbrojovka Brno00000:00
10.1. FC Slovácko10012:30
11.Vysočina Jihlava10011:20
12.Dukla Praha10010:10
13.MFK Karviná10013:50
14.1. FK Příbram10010:20
15.Bohemians Praha 190510010:30
 Slovan Liberec10010:30
Zbývající zápasy
31.07. 19:00Zbrojovka Brno - Slavia Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (622)

Přidat komentář
Kang & Kodos

Teplice na 1. místě S pokorou do Ligy Mistrů

Reagovat
monty25

Takhle by ta tabulka mohla zůstat...

Reagovat
Spalovač šancí

Ani ne

Reagovat
Rarášek

Příbram musí sestoupit.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za skvělé databáze na FM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

nesestoupí blbče, Starka to nepřipustí

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Coutinho10

a Karvina do LM

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla je 1. v tabulce návštěvnosti

Reagovat
smazaný uživatel

teplice do poharu

Reagovat
ZB 07

Hm, tak Teplice překvapily...možná jsem je opravdu podcenil s tím 13.místem

Reagovat
Rarášek

Ale vždyť to je každou sezonu to samí s nima .. Chvíli vypadaj jako, že jo, pak to pojebou, a na konci se snažej to dohnat zase.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Tak dneska to podle statistik asi taky nebyla žádná hitparáda, ale na střed tabulky by to možná letos stačit mohlo

Reagovat
bbbauch

Ceskej Arsenal

Reagovat
Spalovač šancí

ePojištění.cz liga v celé své e-kráse

Reagovat
Aldeano

Zbrojovka

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Aldeano

Ať to máme za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Až přijde Drogba, tak jsi mrtvej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Didier Drogba

Vyřešíme to po námořnicku - kdo první umře, prohrál.

Reagovat
Aldeano

Lajknu ti příspěvek se Zbrojovkou, když porazíte Slavii

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bagr007

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky u nás strašně pršelo,jak v Brně

Reagovat
monty25

Mám fakt radost. Tři body z Dukly, to nebývalo zvykem. V první půli byla Dukla o něco lepší, ale kromě jedné velké šance (buď Štetina nebo Šimůnek) tam vyloženou tutovku neměla. Teplice hrály o dost chytřejší fotbal než za Vavrušky nebo Rady, kdy na Dukle dostaly vysoké příděly. Nejančily vzadu a snažily se vyrážet do brejků. Hned na začátku druhé půle se ujal centr Urmy (já vám říkal, že ten kluk bude objev ligy ) a hlavička Potočného. Pak už to hlavně ke konci zápasu bylo o tom, aby se to zodpovědně ubránilo. Dukla měla sice velkou územní převahu, ale do nějaké pořádné šance se zase nedostala. Jsem rád, že se povedlo navázat na dobrou přípravu, kdy Teplice skvěle bránily.

Tak ještě 29x s pokorou a jsme tam!

https://abload.de/img/13323351_137710590896zvltc.jpg

Reagovat
Kang & Kodos

To bílý kolem něj je aura úspěchu?

Reagovat
Azazelo RD

Radiace.

Reagovat
PavlíčeQ

Však Dukla asi dvakrát netrefila prázdnou bránu

Reagovat
Losinho

Teď koukám, 20:5 na střely fifa hadr

Reagovat
Losinho

Co Hrubý?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic vyraznyho.... nic špatného... ve sportu bude mít petku

Reagovat
monty25

Asi tak. Nevyčníval, ale nic nepokazil.

Reagovat
smazaný uživatel

A Kukec?

Reagovat
monty25

Přišel místo Kroba (ten si koledoval o druhou žlutou, ale důvodem střídání prý bylo zranění), na Krobovo místo do obrany se zatáhl Urma. Kukec tam měl pár zbytečných ztrát a myslím, že kopal i nějaké rohy (on a Hrubý) a nic moc. Ale jinak stejně jako Hrubý nic nepokazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně tam zakombinoval před gólem s urmou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se byl podívat a fotbal hnusnej. Ale oba stoperi. To byla lahoda.Irma moc sikovnej ale křeče v sedmdesátý.... snad to odboura. Ja si zařval gól a sem spokojenej. Dukla teplice neprehrala ac treba statistiky mluvej jinak...byl to zapas na kriz. Vyhral scasnejsi. Piva sem stihl 4 a nackove me nelovili. Takže hezká návštěva julisky... Jinak dík hospodě pod juliskou, tam mi věnovali lístek. ( takže piv jsem měl sest)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mal dnes niekto tú prílohu k lige v denníku Sport? Ako to vyzerá čo sa týka kvality/obsahu?

Reagovat
Pyroman

Za tu dvacku to stojí.

Reagovat
Euphael

co v tom je?

Reagovat
Losinho

Rozhovor se Šventem, info o LFA a změnách ohledně řízení ligy, srovnání ligy se zahraničníma soutěžema a pak klasicky info o týmech (soupiska, rozpočet atp.)

Reagovat
Euphael

Pecka, diky

Reagovat
Losinho

Ono je to za dvacku? Já to čmajznul v Albertu když jsem zjistil, že jim došel klasickej Sport

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Uwe háže buly

Poslal jsem email Policii ČR, očekávej předvolání.

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost, samozřejmě nějaký chyby se najdou (Chrien a Lacko v příchodech do Brna, Fořt v příchodech do Plzně !, záměna brankáře Davida Tetoura se záložníkem Danielem Tetourem- ten na soupisce Dukly chybí), ale za tu dvacku to opravdu stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Dikes obom. U nás to bude v predaji až zajtra, tak možno skočím do PO alebo do KE to niekde zohnať. Má pred štartom ligy ešte nejaký klasický denník prílohu?

Reagovat
Pyroman

Řekl bych, že ne, maximálně pár stránek navíc ve sportovní sekci. Přílohu o rozsahu té ze Sportu nikdo nemá určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná liga mistrů!

Reagovat
smazaný uživatel

Ceska liga Diky EF

Reagovat
Kang & Kodos

Dětská porce na 1. místě. Pískej konec!!

Reagovat
Rarášek

Kde si vyhrabal tolik bodů v jednom zápase

Reagovat
Kang & Kodos

Golman a obránce z Teplic

Reagovat
Rarášek

Pff, risknout Grigara to je teda kumšt.

Reagovat
Kang & Kodos

Já musel, u těch lepších týmů nevim na 100%, kdo bude chytat. Taky se mi do toho vůbec nechtělo.

Reagovat
Rarášek

No právě strašnej průser, nakonec jsem tam vybral ještě větší eso

Reagovat
Kang & Kodos

Já to udělal úplně na píču. Před chvíli jsem koukal na rozpis příštího kola, a už mám nutkání dát divokou kartu.

Reagovat
db18

Melichárek

Reagovat
Rarášek

Přemýšlel jsem nad tím, nakonec padla volba jinam. Doufám, že aspoň bude chytat, když už nic jinýho..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Přes noc tě možná odsunu...

Reagovat
Coutinho10

dejcham ti na zada

Reagovat
Rarášek

Mávám vám z odpojeného vagonu .

Reagovat
PJ

jo, mně to ujelo, zůstal jsem na nádraží

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Potoku, volím si tebe!

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jak sem koukal na ten tvůj odkaz, tak mě to napadlo fakt póza

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Potočný stejně skončí dřív nebo později ve Spartě.

Reagovat
Rarášek

Fu, snad ne.

Reagovat
db18

Jako náhrada za Nešpora?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Ceska liga pojmenovávejte to takhle pokud možno úplně všude, jelikož epojsiteni.cz liga je dost na kun*u

Reagovat
REPLIKATOR

Česká liga nebo 1. Fotbalová liga

Reagovat
Rarášek

Jo, proč je tady Česká Liga, a v sloupečku 1. Fotbalová .. udělejte to stejný

Reagovat
Coutinho10

Česka liga by vypadalo lip ...kdyz sem si predtim chtel kliknout na sekci, tak mi to chvili trvalo nez sem to vylucovaci metodou odhadl

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jste změnili název? Jako jasně je to název na pytel, ale prostě se to tak jmenuje. Tak slušně žádám, aby se změnilo všechno. Pěkně 1 německá liga a 1 Francouzká liga atd., protože to takhle pusobí dost blbě, když někde je jméno sponzora a někde ne.

Reagovat
C-M@ster

Souhlasím, že 1. Fotbalová liga v menu je nahovno, podle mě horší jak ePojištění.cz

Ale asi tě i trochu potopím.

Barclays Premier League tam nikdy nebylo.

Reagovat
db18

1. Fotbalová liga se to aspoň jmenuje, když to nemá sponzora.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 pro tebe, ale já jsem spíš koukal na tu Fortunu:-).

Reagovat
smazaný uživatel

podlehli nátlaku místní smetánky

Reagovat
REPLIKATOR

Jediná Fortuna liga tam má sponzora v názvu, ostatní nejsou názvy sponzorů.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tam mužou dát nějakou přezdívku české soutěže třeba: czechia nebo kapr co já vím. Ale mělo by to být ucelené, aby se i náhodný člověk v tom dokázal orientovat. Nebo alespoň dát do závorky co je to za stát třeba La Liga (Španělsko) a bylo by to jasné. Samo, lidé co jsem chodí pravidelně a sledují fotbal to vědí, ale je potřeba myslet i na nahodné co sem zavítají jen občas a ty názvy tak dobře neznají.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Tady se fakt bude píčovat za každý situace.

Reagovat
db18

Vítej v ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jsi nebrecel, ze te z toho budou bolet oci, tak by se nic nedelo, muzes za to ty

Reagovat
Kang & Kodos

Mě taky nasral. Běžel jsem do lékárny pro oční kapky, a když jsem se vrátil, už to bylo přejmenovaný.

Ale jinak je mi to fakt jedno. Sice to teď vypadá líp (jak česká liga, tak 1. fotbalová), ale koho by ještě za dva tejdny sralo, že tam je epojištění?

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rika nejvetsi spamer

Reagovat
fantomas

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je úplně jedno, jak se naše liga jmenuje.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se vůbec změnila Primera Division na LaLigu?

Reagovat
REPLIKATOR

Dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska

Reagovat
fabec1222

Léta páně 29.7.2016

Reagovat
smazaný uživatel

neska

Reagovat
Aldeano

zítra

Reagovat
smazaný uživatel

nelzi

Reagovat
smazaný uživatel

nezměnila se

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem samozřejmě tady v liště

Reagovat
fabec1222

dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Sere mě ze sem tam na dvojku nic nepustil.... Dukla s nesehranou obranou. Naopak teplice úplně v klidu ... kurz na onlajnech byl 4,2 .... za ten litr by to stalo... dál bych cokoliv abych si to stihl vsadit.... Ale zas. Peníze kazdej charakter

Reagovat
monty25

Já chtěl dát 02, ale šetřím si prachy na olympiádu...

Reagovat
Aldeano

A na jaké sporty?

Reagovat
monty25

Kudějová, Prskavec (vodní slalom) a Brianna Rollins (100 m překážek), že budou mít medaile.

Reagovat
smazaný uživatel

stejne je trapne, ze nechaji doma cerstvou svetovou rekordmanku...

Reagovat
monty25

Já fandím Brianně, takže jsem rád, že tam nebude mít největší soupeřku. Je fakt, že Kendra Harrison letos pokazila snad jenom dva závody a zrovna ty důležité (HMS v Portlandu a tu kvalifikaci na americkém mistrovství). Je to krutý systém, ale zase to ukáže, kdo umí zvládnout tlak, který na olympiádě bude...

Reagovat
smazaný uživatel

mne to prijde strasne nespravedlive, nevyjde ti jeden závod a jsi out... Uplne mi to připomnělo jak na minule olympiádu nejel Koech ve steeplu, i když ten rok mel skvělou formu, kousek od svetaku, a nic... (i když tam to tehdy bylo tusim ještě kvůli podminkam, které mu nevyhovovaly)

Reagovat
pepinho2

Ta Kudějová je přítelkyně mluvčího Teplic, ne?

Reagovat
monty25

Nevím, jestli ještě je, ale chodili spolu... Právě díky tomu Katka fandí Teplicím a navíc jezdí za USK Praha, takže jí nemůžu nefandit.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ferguson6

Česká liga... To ako prvá, druhá alebo tretia? V prehľade zase iný názov, tak čo to je vlastne?

Reagovat
Aldeano

"Nový ročník české nejvyšší soutěže 2016/2017 odstartoval..."

Reagovat
db18

lol, to po něm chceš moc, aby přečetl 1. větu 1. souhrnu...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Každý ví, že Slováci neumí číst.

Reagovat
Ferguson6

Viem čítať, akurát nečítam súhrny podradných líg

Reagovat
stas87

Necudujem sa ti, skotsku ligu uz tu nenajdes.

Reagovat
Ferguson6

tú som nečítal ani keď tu bola, koho zaujíma Hamilton - Inverness alebo Dundee - Partick?

Reagovat
stas87

Fakt? Som myslel, ze si do nej bol zazraty a nezaujimali ta len Rangers ale aj ostatne timy.

Reagovat
Ferguson6

tak ako sledoval som popri Rangers aj ostatných jedným okom, ale nie nejako horlivo a posledné štyri sezóny prakticky vôbec

Reagovat
Aldeano

Tak je nečti, nechápu s čím máš problém...

Reagovat
Ferguson6

Ja s ničím, drbo18 chcel aby som to čítal

Reagovat
Aldeano

Tak proč jsi na ten souhrn vůbec klikal?

Reagovat
Ferguson6

Lebo ma zmiatli tri pomenovanie jednej súťaže, nevedel som na čo klikam

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

to se nekdy stava...

Reagovat
smazaný uživatel

nj koho by zajímala slovenská liga

Reagovat
fantomas

Každej spíš ví, že Ferguson6 je křečovitej rejpal.

Reagovat
Ferguson6

ja?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ferguson6

to sa ma dotklo

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

druhá je FNL, třetí je ČFL a MSFL... tohle pochopit šlo...

Reagovat
Ferguson6

hej, vy ste v tých úžasných názvoch majstri, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak to rozlišit musíme, že jo Žádná 1. liga, 2. liga, 3. liga, ... NE ! My máme 1igu - FNL - ČFL / MSFL - Divize - Krajské přebory - I. A třídy - I. B třídy - II. třídy - III. třídy - a nakonec pralesní IV. třídy... ale na Anglii v těch názvech stále nemáme

Reagovat
Ferguson6

No u nás to bolo ešte nedávno podobné... Corgoň liga - 1. liga - 2. liga - Majstrovstvá regiónu - 3. liga - 4. liga - ... - I. trieda - II. trieda

Teraz už to síce trochu upratali, ale tie pralesy sa stále v každom regióne volajú inak a samotne 2. liga súčasná je väčší bordel ako čokoľvek iné na svete. Juhoamerické ligy sú svojím systémom nič oproti nej

Reagovat
smazaný uživatel

co s tím naděláme... náš fotbal fungoval kvůli společnému státu stejně, takže je asi docela logický že v tom máme stejný bordel

Reagovat
smazaný uživatel

To máš jedno jestli první, nebo třetí, prostě kvalitnější než jakákoliv slovenská.

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu si pomoct, ale furt to ctu jako Cinska liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Však je

Reagovat
smazaný uživatel

chtela by byt..

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo by lepší používat alespoň ten název 1iga?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
john334

to se vám fakt líbí? jednaiga?

Reagovat
smazaný uživatel

o to nejde, jde o to, že to je alespoň nějak charakteristické,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava velice sympatický výkon.

Reagovat
ZB 07

Hm, tak to vypadá, že Plzeň bude vyhrávat zápasy v lize stejným způsobem jako loni...tak teď aby to stejný dělali i v pohárech

Reagovat
Blasphemer

Tak to vypadá, že máme konečně opět trenéra s koulema. Od Vrby je totiž žádný neměl. Jinak Rajtoral pokračuje v mizérii z minulé sezony a Matějů by se měl taky rychle probrat. Příště ať klidně dostane šanci Řezník, horší než ti dva být nemůže. Toho Končala jsme si fakt měli nakonec nechat. Obrana je bez Hubníka úplně v prdeli, chudák bude muset hrát pořád.

Ďuriš už minulou sezonu nezopakuje, na to si klidně vsadím. Krmenčík snad dostane šanci v základu taky co nejdřív. Naopak proti Bakymu jako žolíkovi nic nemám, dnes zahrál dobře a v této roli by mohl platný.

Jo a na závěr palec pro Kozáčika. Dnes podržel úplně neuvěřitelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Rajty porad macka?

Reagovat
Blasphemer

Nevím, ale byla by to sranda, kdyby se i po léčení vrátil ke gamblingu. Každopádně už u nás asi nechtěl zůstat, prý dostal svolení odejít, ale preferoval zahraničí a nabídka nejspíš žádná nepřišla.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahraničí? Kdo by ho, potom co rok dva roky skoro nic neodehrál, chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Kuča?

Reagovat
Blasphemer

První poločas hrůza, dozadu průchoďák, dopředu nic navíc. Ve druhé půli to bylo o něco lepší, ale taky jsem to neviděl úplně celý (smažil jsem řízky ). Hořava je o parník jinde.

Reagovat
Rarášek

Řízky

Reagovat
Losinho

priority daný

Reagovat
Blasphemer

Když máš hlad, nejsi to ty.

Reagovat
Aldeano

Minule někomu přišel děda, teď řízky..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam v praci jenteletext ja predpokladal, ze Horka hrat bude, Pivarnik mi hezky zavaril ve fanlize, moje sestava s Horkou, Krmelcem a Petrzelou = 0 bodu

Reagovat
HanzBP

Opět nula...

Reagovat
fantomas

Hele to... proč se Hrošovský furt tak pirlovsky snaží přenášet hru?

Reagovat
Aldeano

Hraje si na fotbalistu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože má přeci nahradit Horvátha..

Reagovat
Blasphemer

Protože je to deep-lying playmaker, jak si to říkal v podcastu.

Reagovat
fantomas

A tak mně v rozehrávce nepřišel jako nějaká jó přítěž zase, to spíš Kučera. Tragický byly jen ty přihrávky na velkou vzdálenost, což u DLP žádná nutnost taky neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tymto kokotom tu tazko nieco vysvetlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

vysmahni blbecku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
db18

Reagovat
Mouser

Reagovat
smazaný uživatel

WutFace

Reagovat
Losinho

Reagovat
Blasphemer

V kelímku zanechaném panem Limberským je:

a) voda

b) vodka

c) technický líh

Reagovat
Kang & Kodos

cé ist richtig

Reagovat
Azazelo RD

Moč.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, ročník 94 a on o něm mluví jako o mladém talentu.

Reagovat
smazaný uživatel

22 let, hotovej duchodce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mladý talent to už určitě není, v jiných zemích už tyto ročníky berou jako hotové hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite jim taky rikaji talenti.. coz ovsem neznamena, ze uz to neni hotovej hrac

Reagovat
Aldeano

Tak Radotinský taky mluvil o trojce Plzně Šimanovi jako o mladíčkovi (leden 95)...

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Karviná Jablonec sestup a rozprodat kádr pls

Reagovat
Kiwi-21

Muže mi někdo prosím vás dát stream co by rungoval na Karvinou v a Jablonci co by fungoval i v fizině ?

Hlšdal jsem už před sápasem a pořád nic

Děkuj

Reagovat
Kiwi-21

Muže mi někdo prosím vás dát stream co by rungoval na Karvinou v a Jablonci co by fungoval i v fizině ?

Hlšdal jsem už před sápasem a pořád nic

Děkuj

Reagovat
smazaný uživatel

arsine??

Reagovat
smazaný uživatel

Hybš je hrůzostrašnej

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
monty25

Kdyby neměl v palici nasráno, tak už hraje minimálně Bundesligu...

Reagovat
Azazelo RD

Hlavně se mi líbí ten kontrast. Vůch je načapán v hospodě a přeřazen do juniorky a Limberský se nalitej vyseká v autě a jede na EURO.

Reagovat
Blasphemer

Hráč základní sestavy reprezentace a tehdejší kapitán klubu X světský hovno který se v tý době nedostávalo do hry ani na poslední minuty

Když už jsme u těch kontrastů, tak je třeba si uvědomit i tenhle.

Reagovat
Blasphemer

A taky to, že jedna ta událsost časově předcházela té druhé...

Reagovat
Azazelo RD

Jenže Limberskýho průser byl výrazně větší, o čemž svědčí to, že byl trestně stíhán a odsouzen.

Reagovat
smazaný uživatel

co resis? snad nechces aby se vsude merilo stejnym metrem? navic v soukrome firme? prober se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

divit se muzes jak chces.. ale takhle to proste funguje... hlavne na vesnicich jako je treba prave Plzen. tam je ten pristup proste jiny

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že to tak běžně funguje. Spíš se divím, že ho kritizuješ za to, že chce měřit všem stejným metrem.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho nekritizuju ale jenom rikam jaka je realita

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Blasphemer

A? Limberský trest dostal. A to jak od klubu, tak od reprezentace, tak od státu. Od tý doby je klid.

Vůch i přes to pár dní na to chodil po klubech v Plzni, i přes vyhlášenou večerku, kterou respektovali i ty největší partyzáni u nás. Byl přeřazen do Domažlic, trestu se vysmíval a pak udělal další píčovinu, kdy se nechal skoro zabít.

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš nějaký bližší info k těm výhrůžkám, to mě vždycky zajímalo to si napůjčoval od rusáků nebo jak?

Reagovat
Blasphemer

Vůch si napůjčoval úplně od každýho. V Plzni není člověk, kterýmu by něco nedlužil. Bianco směnky tady podepsal komukoliv, kdo tady v tomhle byznysu jede.

Co se týče těch výhružek, tak Šádkovi v jeden hezký večer přišla MMS, kde měl Egon nůž na krku... tak za něj radši zaplatil ze svýho.

Reagovat
smazaný uživatel

to je šílený, se už ani nedivím, že ho v Plzni moc nechtěli (kór když teď v Liberci musí bydlet u asistenta, aby nedělal sra*ky)

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby Egona nakonec podřízl ten asistent.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, taky možnost

Reagovat
Azazelo RD

Po tom jeho incidentu neměl na EURO vůbec jet.

Reagovat
Kang & Kodos

Taky, že Vůch nikam nejel.

Reagovat
Blasphemer

Ale hovno. Hašek taky neměl jet do Nagana, protože se v USA ožralej rozstřelil? Pavelec taky ne? Proč Vidal pořád reprezentuje?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu tyhle nazory..

Reagovat
Azazelo RD

Tak máš jiný příklady, třeba Benzemu.

Reagovat
Blasphemer

Vydírat někoho je trochu jiná liga, chlapče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten taky měl jet. Je to výběr nejlepších fotbalistů z té země, ne výběr největších slušňáků.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tam se proste pul roku pred turnajem neresilo nic jinyho... ten tlak na trenera byl obrovskej, mnohem, mnohem vetsi nez u nas, z toho by se Vrba posral a Limbu by asi taky nevzal

Reagovat
Blasphemer

To si zase nemyslím, Benzema vydíral SPOLUHRÁČE z reprezentace, což prostě nejde tolerovat. Ten jeho prohřešek zasahuje i do té profesionální roviny, protože se přímo týká jeho spoluhráčů. Kdežto jeden večer za volantem ve špatný formě v době volna sice není nic obdivuhodného, ale vliv na výkon to nemusí mít absolutně žádný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ho snad ani přímo nevydíral, on jenom předával zprávu od vyděračů Valbuenovi, ale nevím, nečetl jsem spis.

Reagovat
Azazelo RD

No jo no, fotbal, jeden z morálně nejubožejších sportů, co existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

hele ono to neni vsechno cernobily.. se koukni co delaji nektere golfove nebo tenisove legendy.. taky zadna slava na konkretni sport to tezko muzes nejak pausalizovat

Reagovat
Azazelo RD

Ale u fotbalu je to horší a ještě je mnohem horší i to, co se toleruje na hřišti a systémově se s tím nic nedělá. Alespoň že v Anglii chtějí řešit ty diskuze s rozhodčíma.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak musis si uvedomit, ze fotbal je kolektivni sport a pokud nemas talent jako Ronaldinho, tak musis bejt urcite trosku "sebevedomej grazl a zmrd" aby ses vubec prosadil ve svem tymu, natoz pak treba nekam dal.. neni to balet at se ti to libi nebo ne

Reagovat
Azazelo RD

Mám na mysli spíš rugby. Když vidím, jak elegantně tam dokážou eliminovat nešvary fotbalu, tak se mi chce na fotbal skoro přestat koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas někdo nezná prostředí baletu

Reagovat
smazaný uživatel

tak promin

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád lepší simulování a diskuze s rozhodčíma, než doping, kterýho je imho u fotbalu mnohem míň, jak v individuálních sportech.

Reagovat
smazaný uživatel

doping by se mel povolit... ale to uz je zase jina pisnicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale když pak Vůch přijde do Plzně a vidí, co si tam hráči můžou dovolit (viz rozhovor se Šádkem, kde komentoval plzeňské hráče), tak proč by on měl něco měnit na svém chování, že jo. Kolikrát jim bylo něco prominuto a z Vůcha se hned dělal exemplární případ.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Vůch to přece jenom dotáhl trošku dál, než ostatní. Ale je fakt, že to, že o tom Šádek mluví, bůhvíjaká to neni prdel, že mu frajeři jezdí na trénink jak Marek Pilný do Příbrami, je špatně.

Reagovat
Kang & Kodos

Byli jsme třeba v Praze na večeři nebo jsme se spolu v sobotu večer koukali na Angeliku.

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Adalberto.Littleoak

47. Jablonecký kouč Zdenko Frťala provedl dvojí změnu v sestavě, uvidíme, jak se to projeví na výkonu Jablonce.

46. StřídáníStřídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Mirzad Mehanovič, přichází Vojtěch Kubista.

46. StřídáníStřídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Tomáš Hübschman, přichází Vojtěch Kubista.

Pelta vytahuje další trumf z rukávu, už klonuje hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín momentálně na 1. místě ePijištění.cz 1igy

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted uz 2., ale porad se jede na pohary

Reagovat
Losinho

Jablonec

Reagovat
ZB 07

Klobouk dolů před Karvinou...tohle je vstup do ligy

Reagovat
Euphael

Pristi tyden musime za tri

Reagovat
ZB 07

No to asi nepůjde.. i když naše venkovní forma vám dává velkou šanci na úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

těším se.. včera jsem se z krna přestěhoval nachvíli zpět na sever, nicméně zbrojovce pořád přeji také zítra musíte nasolit sešívky a za týden plichta bude optimální

Reagovat
ZB 07

Já si tajně přeju 6 bodů z prvních dvou kol, tak snad se mi to splní..jinak ten stadion vypadá báječně a byl jsem úplně zděšenej těma lidovýma cenama..70 korun a sektor hostů v tak parádním místě..to je fantazie, už se nemůžu dočkat

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to tak.. tak snad to bude i dobrej zápas, a na tribunách si nebudou spoluobčané moc hrát na nějaké wannabe hooligans

Reagovat
ZB 07

Jojo už tam máte aspoň vyprodáno?

Reagovat
smazaný uživatel

není ani zdaleka.. ale myslím že je prodáno cca 2500 permic a snad stejný počet i dojde.. kdy jindy by to už mělo být plné než první den

Reagovat
ZB 07

Já věřím, že bude, hlavně kdy jindy než na Zbrojovku!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky asi pojedu, kde je vlastně ten sektor hostů a pro kolik lidí?

Reagovat
ZB 07

http://www.mfkkarvina.cz/foto/pokladni_system_2.png

Pro kolik lidí nevím, ale při velikosti celýho stadionu tipuju tak zhruba něco jak v Boleslavi...každopádně nepřespokládám, že bychom ho zaplnili celej..

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. To vypadá hodně slušně, vidím to tak pro 300 lidí, takže s lístkama problém nebude.:-)

Reagovat
Milan.B

arsenal

Reagovat
PavlíčeQ

Na úvod bůra, to vyloženě chceš

Reagovat
ZB 07

Já si spíš cením toho, že hráli i dopředu a nepřijeli tam uhrát 0:0

Reagovat
PavlíčeQ

Jo 3 góly dobrý, ale dost jsme jim to usnadnili chybama

Reagovat
božský John

To jo. Trikrat prelezli pulku a dali tri goly. S takhle spatnou obranou a brankarem uz hrat asi nebudou. Jinak nic moc, dozadu jsou vylozene spatny, uprostred hriste nic. Tesil jsem se na ne, ale tym o nicem...

Reagovat
ZB 07

No uvidíme, pro mnoho z nich to byl jejich první ligovej zápas po dlouhé době nebo vůbec první ligovej a dali tři góly...a nikdo se nebude za pár týdnú ptát jak.

Navíc mají super zázemí, v jejich kraji bude po nejvyšší soutěži hlad, jsou mi fakt sympatičtí..rozhodně lepší než mít v lize zas Budějky furt dokola

Reagovat
božský John

Jo to zas jo. Ja jsem rad, ze postoupili, aspon nejaky oziveni. Snad zacnou taky neco hrat, protoze s timhle by se pakovali za rok zpatky

Zazemi maji asi pekny, neco ukopou. A hlavne je trenuje Jozka Weber

Reagovat
PavlíčeQ

Jinak kolik ti už hrálo hráčů? Koukám, že máš zatím jen 17 bodů

Reagovat
ZB 07

Ze základu zatím pět s tím, že Hořava nehrál a vás expert Beneš mi vybojoval -1 bod ..ale nejsem nejhorší zatím

Reagovat
Frick

Marná sláva - rozkazy se prostě musí plnit

https://youtu.be/Mun8BijzBAg?t=2m46s

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Whitemedia

Super start pro Zlín, snad bude podzim vypadat, jako vloni

Reagovat
Frick

Ivánek ten fotbal dělá pro lidi, no.

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak Jablonec má letos hezký dresy. Konečně ty reklamy nevypadaj jak na hokejovym dresu

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to hnus, obyčejnější už být nemohly.

Reagovat
božský John

Taky si rikam. Pekne to sladili dohromady

Reagovat
papanegra

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

(až na tu pod číslem na druhé straně)

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kostomlat

nejlepší hráči plzně nehrají v plzni - wágner a vůch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Jablonec Nejdřív jsme jim dali čuchnout a pak nevěděli, kde jim hlava stojí

Reagovat
HorajzmAmmann

Zlatan

Reagovat
božský John

Ok, tak uz jsem zazil uplne vsechno...

Jinak par postrehu:

Novy je nekde na urovni Tresnaka, kdyz byl z formy (on ji vlastne nikdy nemel, ale stejne...)

Kubista je strasne silnej, od nej ti hraci litali jak hadrovy panenky

Na dva utocniky to bylo daleko lepsi

Obrana furt tragicka, furt couvaj, nenapadaj, hruza

Vales prisernej

Potesil samozrejme Wagner a libil se mi Travnik. Samozrejme nejlepsi byl opet Doly

Reagovat
Losinho

Teda viděl jsem jenom první poločas, ale Trávník tam byl (kromě defenzivy) snad nejhorší

Reagovat
božský John

V druhy puli to hodne tahal a rozdaval balony, to se mi libilo. Mne ten hrac nikdy nesedel a dost jsem ho kritizoval, ale zacinam mu prichazet na chut. A jinak vzdycky tam je Maspoust, takze nekdo horsi tam vzdycky je

Reagovat
PavlíčeQ

Nový, Valeš a Mehanovič byli šílený no

Reagovat
božský John

Mehanovice jsme uz prekrtili na pomalyho Crnkice

Ale je to skoda, na nej jsem byl extremne zvedavej, protoze v pripave byl dost produktivni. Snad pujde nahoru

Reagovat
ondrasch77

Taky jsem do Mehanoviče vkládal naděje, zatím bohužel, doufám že půjde nahoru. Dost mě sralo, že nebyl v základu Kubista, ve chvíli, kdy přišel na plac, tak to bylo znát ...

Reagovat
PavlíčeQ

Mehanovič musí máknout, hlavně zlepšit koncovku ta je hodně špatná, ale v noze to má. Viz jeho přímák, kterej kopnul krásně.

Reagovat
ondrasch77

Valeš je díra, to se o něm ví už spoustu let, nechápu, jak ho tam Frťala mohl dát. Hrubý taky není zázrak, ale nedělá chyby, jak gólmani v pralese...

Kubista je můj favorit, když jsem ho zaznamenal poprvé, byl jsem z něj vyloženě nadšen, předpovídal jsem mu (dle fyzických dispozic a způsobu hry) kariéru v Anglii... (snad to ještě pořádně rozjede, je ještě mladej...)

Reagovat
db18

Wágner teď bude hrát 3 zápasy hovno...

Reagovat
Liquid

tohlec Karviný zlomí vaz, takovéto utkání přesně ukazuje druholigový charakter týmu, v poločase vést 1:3 a prohrát

Reagovat
Spalovač šancí

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko gólov zavinil drevený Janečka?

Reagovat
Hiko

Wagínka snad se mu konečně už bude dařit (spíš si to snad už konečně srovnal v hlavě)

Reagovat
ondrasch77

Tak co je vole, Jablonec vede ligu, Wagner král střelců, co chceš víc...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

OT: Vrba urval prvni bod v Rusku proti CSKA ale ten smrtici tlak nakonci, co prezil...to pri nem a celym Anzhi stali vsichni svati

Reagovat
20DollarsInMyPocket

#FDF

Reagovat
monty25

Sice jsem na to nekoukal, ale výsledek mě taky zajímal.

Reagovat
Coutinho10

ja to sledoval po oku na notesu a hlavne ten zaver...a ten byl neskutecnej CSKA melo i jednu mega tutovku, kdy byl jejich hrac sam pred golmanem a trefil tyc asi v 88. min. pak koukni na highlight

Reagovat
monty25

Ok

Reagovat
Losinho

dobrej začátek

Reagovat
Kang & Kodos

Píči, to je hroznej YOLO fotbal. Zdenda má asi absolutně v píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hraje čím dál tím víc stejně

Reagovat
pepinho2

Absolutně žádnej systém, Zdenda takový Moyesovský:" I have no idea what I'm doing"

Reagovat
Kang & Kodos

3.2, 80. minuta, Slovácko chodí do brejků, a Zdenda tam sedí jak v obejváku před dvoumetrovou plazmou.

Rozhodně bych neřekl, že neví. Naopak, čtvrtfinále v EL by jen tak někdo neudělal. Měnění pozic, který by nenapadlo nikoho jinýho. Splašenej Costa na stoperu, Zahustel z levýho křídla na top pravýho beka (na jaře), Timy, kterej na měl začátku přípravy pupek, najednou hraje LWB, a hraje tam jako pán. Zdenda ví jako málokdo, ale mě přijde, že on prostě neumí hrát klidnej zápas, furt se v tom musí vrtat. Teď 2:0, Slovácko tragický, Sparta vynikající, a on udělá bůhvíproč sřídání.

Reagovat
pepinho2

Tím střídáním to naprosto posral, to bez debat. Ale teď jde o to, jestli za 1.by Slovácko i bez ohledu na to nehrálo tu 2.půlku takhle a nebo 2.jestli by se tak dělo i kdyby tam nešel Mareček, ale někdo jinej, ale v konkurenci Váchy a Matějovského je to asi jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to střídání bylo "za rozhodnutýho stavu" a Marečka prostě potřebuje rozehrát.

Reagovat
pepinho2

Tak prej si o střídání řekl Čermák sám.

Reagovat
Rarášek

Já bych řekl, že Zdenda chce vypilovat všechno k dokonalosti. Občas to může být i na škodu, když hledá chyby i tam kde relativně nejsou. Ale on chce mít všechno ťip ťop přesně tak, jak si to nakreslí.

Reagovat
Coutinho10

a stejnak mate zase 3 body

Reagovat
db18

Pivarník zvládá 3-5-2 líp než inovátor Impuls

Reagovat
smazaný uživatel

Střídat Čermáka o půli byla taková debilita. Konaté tím gólem úplně popřel Zelenkovu "tužku".

Dočkal a jeho odpověď na otázky ohledně Playstationu

Reagovat
smazaný uživatel

Solidně ho setřel..

Reagovat
monty25

Docela mě štve, že jsem si nevsadil. Chtěl jsem dát neprohru Teplic, výhru Jablonce a Sparty. Jsem si říkal, že v 1. kole mi to nikdy nevyšlo a chtěl jsem ušetřit prachy na olympiádu. Tak dneska by to vyšlo, i když by to nebylo bez nervů.

Reagovat
PavlíčeQ

Já měl Jablonec v handicapu, docela jsem si to dnes užil no

Reagovat
monty25

To věřím.

Reagovat
Carrick

To tvrdohlavé lpění na 3-5-2 podle mě smrdí obrovským průserem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumiem ako je možné, že v najvyššej súťaži nemá tím menovky na dresoch. To by snáď mala byť samozrejmosť a povinnosť. Zbytočne to zráža hodnotu ligy. Viď Teplice - tie tuším nemali menovky celú minulú sezónu. Dnes pozerám, že aj Slovácko. Kto ešte? Nepoviem, keby tam mali aspoň reklamy pod číslom aj nad číslom, ale obaja majú čisto buď nad alebo pod číslom.

Reagovat
lampas

Taká píčovina ty kokot řešit moj bože

Reagovat
smazaný uživatel

Povinné to bude až od příští sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka za info

Reagovat
Hokaido

Ščasný out!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu tu vyhazovat Ščasného, protože stejně není momentálně ( krom Holoubka, kterému se šance beztak nedá) žádná ideální náhrada. Vyhodíme Ščasnýho, příjde Bílek a prskat se bude ještě více.

Každopádně hrajeme absolutní hovno, výkony jak z grotesky a dát sestřih naší obrany do kin místo některých pseudo komedií, tak by tento snímek měl úspěch po celém světě, jelikož je naše obrana absolutně k smíchu. Hra nemá systém, hráči stojí několik desítek metrů od sebe a musí se stále nakopávat míč s modlením, že útočník vyhraje souboj. Dnes bych vychválil jen Dočkala a Timyho, zbytek průměr či těžký podprůměr.

Takže jediné pozitivum krom 3 bodů je náš nový chorál. Zní absolutně skvěle a hlavně v plných kotlích na výjezdech bude absolutně fanatický. Těším se na něj již v Teplicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Který myslíš? Já slyšel dva, které jsem ještě neznal..

Reagovat
smazaný uživatel

šalalala.....zakončený výkřikem Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Ten chorál je super. Na výjezdu bude dobrej, akorát v Teplicích asi moc plnej kotel nebude. Pro mě třeba zklamání včerejší návštěva.. Zvlášť na to, že máme 7 000 permanentkářů. Ale to je dlouhodobější problém.

Každopádně ten chorál bude super i na Letný, až se bude víc zapojovat i protilehlá. Už včera to několikrát znělo dobře.

Reagovat
db18

To nemelodický šalala?

Reagovat
smazaný uživatel

nemelodický?

Reagovat
db18

No, přišlo mi, že to vůbec nejde k sobě...

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, na stadionu to znělo skvěle. Ale vzhledem k mizerné účasti je pravděpodobné, že v televizi to už tak skvěle neznělo.

Reagovat
db18

Byl jsem na stadionu. Ale je možný, že to ze začátku ještě kotel neřval "synchronizovaně"

Reagovat
smazaný uživatel

Chodíš na Spartu? Jelo se to poprvé a řekl bych, že to mělo solidní parametry. Samozřejmě je to těžké, když v kotli je počet takový jako je, proto jsem zmiňoval, že to bude skvělé hlavně na výjezdech.

Reagovat
db18

+ teď se z protilehlé přidalo jen těch pár lidí, co nakonec přišlo... To si asi hodně lidí koupilo permici kvůli pohárům a na 2-3 ligové zápasy za sezonu, ne?

No, občas tam zajdu, když jsem zrovna v Praze (teď se to krásně sešlo s cestou z Jihlavy)

Reagovat
smazaný uživatel

Až se to chytne, tak věřím, že i na protilehlé se dost lidí přidá. Ona se ani moc velká aktivita od lidí, co sedí na středu a blíže kotle hostům čekat nedá. Jinak já nečekal zázračnou návštěvu v sobotu uprostřed prázdnin, ale tohle zklamalo i mě. ale řekl bych, že většina majitelů permic bude chodit častěji. Teď chybělo dost lidí kolem mě, co jinak chodí pravidelně, takže věřím, že nejpozději od záři se to zas zvedne.

Reagovat
db18

jinak teda nechodím na Spartu, ale na fotbal - a v poslední době se taky pousmát cizímu neštěstí v obraně (a ujistit se, že v tom nejsme sami)

Reagovat
monty25

A na klobásu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Další z důvodu, proč je rád za návrat Viktorky Žižkov do 2.ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak, aspoň si viděl 5 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bacha at z tebe rufus taky neudela spartanskeho srdcare jako z trevora

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
db18

To na mne občas vytáhne dolar, takže by přišel s křížkem po funusu...

Reagovat
Kang & Kodos

Až nás bude trénovar Mourinho, tak bude dolar chodit k nám do kotle.

Reagovat
taws

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Hokaido

Co by né, je to jedno z mála míst na světě, kde by svou debilitou nijak nevyčníval.

Reagovat
db18

(Ale myslel jsem si, že máš jako fanoušek Chelsea Mourinha rád)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by si pak db18 musel smazt ucet

Reagovat
rufus

Předpokládám, že Spartě včera nefandil..

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, i když dost o počtu lidí na výjezdu rozhodne středa, bohužel. Každopádně jsem přesvědčen, že nejlépe to bude znít v Liberci, tam je skvělá akustika.

Reagovat
Chlupatá máma

Skvělá akustika U Nisy? Podle mě je to největší mínus našeho stadionu...

Reagovat
JarousFCB

Jo? Byl jsem na většině stadionů a v Liberci je ta akustika snad nejlepší... tři celkem nízké zastřešené tribuny a ten svah naproti taky dělá své... fakt mě z fleku nenapadá stadion, kde by byla akustika lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani současné Vítkovice? Debilní stadion, ale ta akustika je tam vážně výborná. Nicméně v Liberci jsem nebyl, takže nemůžu soudit.

Reagovat
JarousFCB

Jo tak zrovna tam jsem nebyl tam se podívám až budeme hrát městské derby v roli hostů... jinak mě tam nikdo nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
TheAdy

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Obrana Sparty baví

Reagovat
pawelFCB

V Rumunsku zrejme o goly nebude nouzi

Reagovat
db18

...a taky teda hodně doufám, že v Ázerbajdžánu už bude beka hrát Řezník - nebo ať radši opět hrajem 3-5-2 Matějů by si fakt měl dát pauzu a Rajty by se na "hru" v obraně měl vysrat na dobro...

Reagovat
martin1

No buď tedy Řezník-Hubník-Hejda-Limberský nebo Hubník-Hejda-Limberský, jen škoda, že nemůže hrát Baránek.

Reagovat
db18

Jaj, my vlastně máme vykartovanýho Baryho No, ještě by stopera v nouzi zahrál Řezník, ale to už bude lepší 4-4-2 nebo 4-5-1

Reagovat
martin1

Já si myslím, že ze začátku to bude 4-5-1 a pak podle vývoje utkání by se to změnilo - což snad nebude potřeba.

Reagovat
Wat

Herní projev se zdá být sympatickej jak nikdy dřív, Ikaunieks velkej příslib, klidně bych mu na 10-15 gólů za sezónu věřil. Být ještě efektivnější jako třeba Karviná, tak mohl ten bod být. Ještě kdyby místo Dvořáka byl v útoku Rabušic, to bych se rozplýval.

Reagovat
Losinho

Dvořák je hrozně neefektivní poleno, oproti působení v Hradci se vůbec nezměnil.

Reagovat
Wat

Je, v přípravě vždycky pár gólů nasází a vypadá to na lepší sezónu, ale v ostrejch zápasech je zase nulovej a jeho jedinej přínos může bejt ten, že dojde v 85. minutě bránit u rohovýho praporku nadějnej výsledek.

V Hradci jsem ho moc nesledoval, ale aspoň dával GÓLY, což jsem si od něj sliboval nejvíc, žádnou mezihru jsem moc neočekával.

Reagovat
Losinho

No kromě jedný povedený sezony nedával góly ani tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom Tipu jedou úplně všechny zápasy včetně O2?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

stejne jako minulou sezonu

Reagovat
osobnostx

Jestli Bohemka nesežene útočníka (nebo dva), tak to letos bude na sestup.

Reagovat
Hokaido

Hradec Králové - vládce české ligy!

Důležitá výhra, navíc z těch 6 týmů, co budou bojovat o záchranu bodovala už jen Tescoma.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Euphael

Hradec, Bohemia, Zlin, Karvina, Pribram a kdo je ten 6.?

Reagovat
Euphael

jo jihlava

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Hradec

Reagovat
Kang & Kodos

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Čínskej HAARP v akci.

Reagovat
Kang & Kodos

pravdaozrude

Reagovat
adalbertus

tvl Hradec je prvý

Reagovat
Hokaido

Koupit noviny a zarámovat.

Reagovat
adalbertus

dobrý nápad

Reagovat
Uwe háže buly

maj být na chvostu

Reagovat
Spalovač šancí

Silný argument pro výstavbu nového stadionu

Reagovat
Didier Drogba

Počasí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

no morava a zapad slovenska (plus povazie) fajne dostavaju. v bratislave po tych hicoch dosiel riadny "zlejvak" a zjavne sa to netvari, ze by to chcelo koncit))

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

http://vool.cz/xAl9v Špína černá huhuhuhuhu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Spalovač šancí

Piskej konec ligy

Reagovat
Liquid

hlavně že jsou tu nesmyslně přísný licenční podmínky hlavně na stadion, v malým městě Varndsdorf chtějí 5 tisíc sedaček ... a pak velkoměsto Brno není schopno připravit trávník a zápas se tak musí odkládat

Reagovat
Uwe háže buly

tohle Brno hrubě podcenilo

Reagovat
Kostomlat

hoši hovno o tom víte, tak to nekomentujte. V Brně kolabuje doprava, spadlo tolik vody, že by toto nedokázal absorbovat žádnej stadion na světě... Já jsem na Srbské dnes byl, těšil se na fotbal, ale prostě to nešlo...trávník je v Brně novej, vymalzenej pažit jak sviňa, ale sudí Královec učinil jediné správné rozhodnutí - odložil utkání. Zbytečně by tím poškodil sport, kdyby zahájil utkání (při předzápasové kontrole HP se míč zastavoval ve vodě a to navzdory předpisovému odspádování hriště). Některou středu dojde minimálně stejně lidí jako o prázdninách a může to být super zápas, na kterej jsme se všichni těšili už dnes. Blbý kecy internetovejch ,,odborníků"

Reagovat
iamek

Reagovat
Kostomlat

ten palec si strč víš kam vole...třeba do pusy

Reagovat
iamek

Reagovat
Kostomlat

a začni se připravovat na výjezd nebo výšlap? do Třince a Frýdku. A dej pozor, aby vás tam neporazili

Reagovat
iamek

<3

Reagovat
Spalovač šancí

Ve středu určitě přijede zase 5 tis. slávistů

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kostomlat

ano,dneska jich tam bylo určitě 5 tisíc

Reagovat
Losinho

Nějaký důkazy, že nebylo? Mocipáni z LFA

Reagovat
Hokaido

No zase je pravda, že 5 tisíc slávistů už je schopno minimálně menší povodeň způsobit, ale většinou teda až po zápasu.

Reagovat
Kang & Kodos

Až mi jich bylo líto, jak se vztekali kvůli pokutě za "uefa mafia"

Reagovat
Uwe háže buly

Slávisti by ty mraky rozehnali raketama a hrálo by se.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

na vlákno, který začne Liquid a týká se Brna vůbec nemá cenu nějak vážně reagovat, ten píčus prostě jen provokuje

Reagovat
Liquid

ale bavím se kolikrát dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Jarmulák opět nezvládá svůj komplex

Reagovat
smazaný uživatel

proč se na trávník nepoloží plachta, jako při tenise?

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím to je skutečně prd, tedy nula na bodovém kontě Slovácka.

Reagovat
smazaný uživatel

smrt ušounovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, sestavil jsem tabulku s průměrnou návštěvností na stadionech s ohledem na velikost stadionu a počet obyvatel města.

Kdybyste k tomu měli nějaké nápady na vylepšení, tak sem s nimi :)

http://bit.ly/prumerna-navstevnost

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by si do toho mohl započítat i počet prvoligových klubů v daném městě

Reagovat
smazaný uživatel

To je započítáno v počtu obyvatel města, kde například u Prahy je počet obyvatel dělen 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak promiň, toho jsem si nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to budes vyplnovat, tak to na konci bude dost zajimave info

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Azazelo RD

Takže se nejvíc chodí vlastně na Bolku.

Reagovat
Spalovač šancí

Mödling, Brno. Jeden není schopen zajistit elektřinu, druhý odpady na vodu. Takové týmy nepatří do moderního fotbalu v 21. století ...

Reagovat
smazaný uživatel

někdy je tý vody prostě příliš moc

Reagovat
Uwe háže buly

Doporučuji půl hodiny před spaním si nedávat žádné pivo, pak bude vody méně.

Reagovat
smazaný uživatel

já pijo nepivu

Reagovat
iamek

Reagovat
monty25

Dohráno

Reagovat
Losinho

Dneska spíš Nedohráno.

Reagovat
monty25

Reagovat
Wat

Ale sil pošetřeno!

Reagovat
db18

Neodehráno.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Hokaido

Domasturbováno?

Reagovat
monty25

Šašku

Reagovat
stas87

Najdi si uz ine slovo, Dufku.

Reagovat
monty25

To je pravda, šašek je jenom pro tebe...

Reagovat
stas87

Casom si ta vychovam a uz k podobnym omylom nedojde.

Reagovat
monty25

No nevím, kdo by měl koho vychovávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TheAdy

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Uwe háže buly

Dneska nic moc

Reagovat
iamek

Reagovat
Hokaido

Poslední 2 ligový výhry Zlína dělí 242 dní.

Reagovat
Kang & Kodos

By mě zajímalo, jak dlouho v lize nevyhrál Pulpit. A jestli to stihne, než ho Jarda kopne do prdele

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec

Reagovat
iamek

Kadlec na Csaplara. Lepsi vezt 1:0, nez 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Sosi

Reagovat
monty25

Pro Coutinha, Mannyho a další: Finále Eura WU19 se bude dohrávat ještě dneska!

Reagovat
monty25

Hraje se, ale louže tam jsou furt...

Reagovat
monty25

Normálně těch holek lituju. V tomhle hrát finále Eura...

Reagovat
db18

To jenom slečinka Královec v tomhle nechce hrát...

Reagovat
monty25

A to je jenom blbej ligovej zápas...

Reagovat
Coutinho10

tak to bylo teda sileny musim rict ta spanelka to bude dost tezko rozdejchavat...to ji nezavidim

Reagovat
monty25

Já už jsem tím zaspamoval celej Twitter. Jo, Nahikari García nejdřív nedala penaltu a potom v nastavení zblízka překopla bránu... Celkově je mi Španělek líto, i když Francouzkám to zlato přeju. Nejvíc mě ale mrzí, že ve druhé půli se nehrál fotbal, ale vodní pólo. Nechápu, jak to mohli povolit na tomhle hrát. Jestli chce Uefa propagovat ženský fotbal, tak takhle teda ne.

Reagovat
Coutinho10

j chvilkama to bylo az komicky na to, ze se hralo o zlato ve finale Eura

Reagovat
Azazelo RD

Asi zvolili k propagaci model miss mokré tričko.

Reagovat
smazaný uživatel

To budou příští kolo dávat jenom jeden zápas?

Reagovat
Kang & Kodos

Příští tejden už bude olympiáda, ne?

Reagovat
monty25

Jo, ale už od středy!

Reagovat
Kang & Kodos

Ani se neptám, co začíná ještě před zahájením

Reagovat
monty25

Ve středu ženský fotbal (tři zápasy živě na ČT Sport!), ve čtvrtek mužský.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale fotbal >olympiáda

Reagovat
monty25

(ženský) fotbal na olympiádě > olympiáda

Reagovat
Kang & Kodos

Letos jo, no. Londýn mě bavil, ale za ty čtyři roky jsem dost ztratil iluze o dopingu. Navíc v Brazílii, kde nedávno jen tak tak, že stihli udělat všechno k fotbalovýmu MS.

Reagovat
SpecialOne

Hlavně ani ceremoniály nemají letos takový potenciál, Londýn byl prostě nářez, u Brazílie se dá čekat, že to pojme karnevalově, což si rád nechám ujít.

Reagovat
monty25

Počkám si na Dánsko, pak jdu spát.

Reagovat
Kang & Kodos

Copak ceremoniály, ale že se pár tejdnů před olympiádou řeší spíš takový věci, jako doping rusáků, nebo ta blbost se Sablíkovou, k tomu ještě zika, která jako kdyby útočila hlavně na tenisty...nevim, letos se na to ani nějak netěšim.

Reagovat
db18

A ještě si Otava/Ščasný na Olympiádě vyhlídne nového LWB

Reagovat
db18

(ale ne v disciplíně fotbalu)

Reagovat
Uwe háže buly

To je uplně jedno, podívej na Láďu.

Reagovat
db18

Tavevele Noa

Reagovat
Uwe háže buly

Bromella

Reagovat
monty25

Tak je jasný, že Londýn to nepřekoná ani náhodou. Jindy se podívám na všechny sporty, ale letos budu taky sledovat jenom ty, kde někomu fandím. Ale třeba tenis bude fakt o ničem... Pro mě nejlepší letní olympiáda Londýn a nejlepší zimní Nagano (i když si z toho pamatuju jenom hokej) a Vancouver.

Reagovat
Kang & Kodos

Já jsem byl právě vždycky schopnej sledovat i úplný píčoviny, třeba skoky do vody, pozemní hokej nebo dokonce lukostřelbu (ale to spíš na usínání, nic nudnějšího tam asi neni).

Reagovat
monty25

Navíc když to komentuje Budka...

Reagovat
Losinho

olympiáda je super v tom, že jednou za 4 roky prostě zkoukneš všechny píčoviny.. fotbal mě tam baví snad nejmíň, spolu s gymnastikou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Vždyť jsou to skvělé sporty

Reagovat
Losinho

Salt Lake City díky Valentovi

Reagovat
monty25

Hokej Běh na lyžích Krasobruslení

Reagovat
Losinho

V krasobruslení mě právě dosral Vancouver, kdy místo jednoznačně dominantního geroje vyhrál nějakej domácí přiteplenec.

Reagovat
monty25

Tam už jsem to radši nesledoval. Pro mě bylo hlavní, že Lindsey vyhrála sjezd. Hokej se teda taky moc nepovedl, ale tam jsme na to spíš neměli (i když to čtvrtfinále bylo taky smolný, jak Kubina ztratil helmu). V tom Salt Lake to byla fakt smůla, tam jsme měli tým na zlato...

Reagovat
Losinho

Celkově pak ty hokeje byly zvláštní. V Turíně bronz a sedmička od Švédů, Vancouver nervy s Lotyšema a total sračka s Finama (přičemž se vstávalo ve 4 ráno), no a Soči.. prostě Hadamczik

Reagovat
monty25

Úplně přesně jsi to popsal. Turín byl snad nejdivnější hokejový turnaj, co si pamatuju a když se řekne Soči, tak mám ještě teď chuť pověsit Hadamczika za koule do průvanu...

Reagovat
Kang & Kodos

SLC už jenom díky tomuhle https://www.youtube.com/watch?v=lfQMJtilOGg

Reagovat
monty25

Jo, tak to bylo dobrý.

Reagovat
Hokaido

Já úplně věděl, co tam bude. Legedární.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to byla ta srážka v short-tracku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byla 1896,jak tam mohl závodit každý,kdo chtěl,např. ten 11 nebo 13letý(nevím už) veslař z publika

Reagovat
Losinho

Bohužel, tu si nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nějakou tu 776 př.n.l.?

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Copak Ruský doping, ten se řeší vždycky jen až teď je odvaha k postrestání...

Nejhorší je ten kontrast pozlátka OH s Brazilskou realitou. Sportovní svátek pořádá země, která je ve sračkách, a to nemluvím jen o kvalitě vody a životního prostředí

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mě na tom štve, jak tu Brazílii kvůli OH celou zadlužili, jak jsou tam obrovský problémy s kvalitou vody, s kriminalitou atd..

Reagovat
Hokaido

Jj, taky mi to nedá spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Uwe háže buly

To sice jo, ale zas atletika>fotbal.

Reagovat
Miguel19

exse, přilož na ten titul Liberce, teďka budeš mít větší kurz..

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec by klidně titul mohl získat, ale pouze pokud to nezvládne do skupin EL. Jinak je bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chlupatá máma

Jestli ho vyhrajem, tak ti to připomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Jestli stoupne nad kilo tak tam pošlu další litr

Reagovat
PP

Ve fanlize všechno špatně kuwa.. Vyhodím Wagnera, dám tam Škodu, vyhodím Chramostu dám tam Řezníčka..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PP

di doprdele jo.. Mám za sebou krach firmy a splácení 1,5 mil., takže celkem trefa..

Reagovat
smazaný uživatel

alespoň nejsem sám

Reagovat
Puskas

Já vyhodil Jugase, dal tam Švece, narval tam Valeše, Beneše a Mehanoviče, aspoň ten Pázler se osvědčil.

Reagovat
Losinho

Mě paradoxně nejvíc sere, že jsem trefil Mešanoviče i Pavlenku v základu.. bůh ví, jak to bude při dohrávce.

Reagovat
Coutinho10

to je fakt no pri dohravce to u Murise asi bude obracene a u Pavlenky mozna taky

Reagovat
Losinho

Tak s dohrávkou počítám asi do repre pauzy, takže by Škoda neměl bejt k dispozici

Reagovat
Coutinho10

j to je taky mozny ta repre pauza kazdopadne snad se ten zapas bude moct odehrat pokud mozno co nejpozdejs kvuli preplnenym terminum

Reagovat
Blasphemer

Já na poslední chvíli vyhodil Kopice, Malinského a Radu. A korunoval jsem to odebráním pásky Dočkalovi.

Reagovat
PP

taky slušné.. já ještě s Hrubým v bráně, který kdovíproč nenastoupil, 3 hráči na obraně a záloze z Bohemky.. pecka..

Reagovat
Blasphemer

Příště si po prvním potvrzení musím zakázat další vrtání do sestavy. Z Bohemky jsem taky měl jednoho obránce, ale se střídáním.

Reagovat
db18

Pivní doga za 3... 2... 1...

Reagovat
Losinho

V jednatřiceti hodně slušný..

Reagovat
PP

Reagovat
Blasphemer

Jan Barta mi vybombardoval zahradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Barta je v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

,,Šéf fotbalové asociace Miroslav Pelta má pro nového sponzora jen slova chvály. "Jak říká můj syn, když to má na začátku,e', tak je to internet, a to je dobré."

Jak takovej člověk může něčemu šéfovat?

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
PP

Tady v ČR? Kde za prezidenta máme ožralu a hulváta, ministr financí je zároveň největší podnikatel a odběratel dotací z EU.. Zbývá nám jen se obrnit optimismem..

Reagovat
smazaný uživatel

erekce, eunuch, epitaf...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele