Česká liga - preview 4. kola

19.08.2016, 08:48, aktualizováno 21.08.2016, 08:29
Previews
V Příbrami po pohárovém fiasku létaly pokuty a trest by zasloužili i slávisté za čtvrteční druhý poločas s Anderlechtem; jak asi dopadne vzájemný souboj těchto dvou celků? V rámci nedělního programu ePojištění ligy se představí i druhé pražské "S", když doma přivítá zdecimovaný Jablonec. Liberec pak bude špatný start do sezony napravovat proti Brnu...
Slavia Praha - 1. FK Příbram  (neděle 15:00)
Slavia se musí co nejrychleji vzpamatovat z debaklu, který jí na domácí půdě uštědřil belgický Anderlecht a doma porazit Příbram. Slávisté v této sezoně vyhráli jediný soutěžní zápas, odvetu proti Levadii Talin, od té doby však nezvítězili, a platilo to i ve dvou ligových klání.

"Máme na to dva dny, abychom se po porážce s Anderlechtem vzchopili. Určitě to nebude jednoduché, ale musíme to zvládnout a doma nad Příbramí vyhrát," nechal se slyšet trenér Dušan Uhrin mladší. Slavia dostala od Anderlechtu velkou lekci. Po nadějném prvním poločase, který skončil bez branek, se ve druhém dějství hosté třikrát prosadili, navíc sotva Slavii půjčili balón a z odvety udělali pro sešívané neřešitelný rébus. Slavia se tak může koncentrovat už jen na domácí soutěž a v ní to také žádná sláva není. Ze dvou kol získala jen dva body, za remízu se Zlínem, respektive Jihlavou.

Proti Příbrami už musí domácí naplno bodovat a potvrdit roli velkého favorita. "Hlavně kvůli sobě, kvůli fanouškům a kvůli celé Slavii musíme zvítězit. Je to pro nás hodně důležitý zápas, abychom se odpíchli zase k lepším zítřkům," prohlásil slávistický Antonín Barák, který v Příbrami fotbalově vyrostl, a pro něhož tedy bude mít nedělní utkání zvláštní náboj. Slavia nejspíše nebude moci počítat s Michaelem Ngadeu Ngadjui a ani Janem Mikulou, oba si odnesli ze zápasu s Anderlechtem těžkou naraženinu.

Slavia ale není jediný tým, který potřebuje zabrat. Dvojnásob to platí o Příbrami, která zažívá katastrofální start. Všechna předchozí tři kola prohrála, aniž by vůbec vstřelila branku a vyvrcholení bídy přišlo v týdnu, kdy padla v MOL Cupu s Litoměřickem. To už byla pro vedení opravdu silná káva a celý tým včetně trenéra Martina Pulpita postihly pokuty. V zápase se Slavií je potřeba si vést zcela jinak, ovšem i v Edenu budou příbramští velkým outsiderem. Příbram totiž v Edenu ještě nikdy nedokázala ani bodovat.

"Slavia může být po pohárech rozehraná, ale také unavená. To tak nelze brát. Musíme hrát na sto deset procent. Když zápas odjezdíme naplno, můžeme uhrát slibný výsledek a odvézt si i nějaké body," věří příbramský Martin Jiránek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Bořil, Bílek, Deli, Švento - Souček - Van Kessel, Hušbauer, Kenija, Zmrhal - Škoda
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Mareš, Jiránek, Chaluš, Ferrara - Tregler, Trapp - Peltier, Rezek, Divíšek - Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Zbrojovka Brno  (neděle 17:00)
Slovan Liberec se po pohárovém utkání v Larnace musí přeorientovat na domácí soutěž, kde se mu zatím nedaří. Ze tří kol získali severočeši pouze jeden bod. To Zbrojovka má o bod víc a navíc o jedno utkání méně. Na půdě Liberce ale od roku 2009 nedokázala bodovat.

Liberec ve čtvrtek nastoupil k důležitému utkání předkola Evropské ligy v kyperské Larnace a po nejtěsnějším vítězství udělal důležitý krok na cestě k postupu do základních skupin. Už ve čtvrtek ho ale čeká těžká odveta a navíc o víkendu ligové utkání s Brnem. O náročném programu se krátce po zápase s Larnakou rozpovídal trenér Jindřich Trpišovský.

"Bude to samozřejmě složité. Zápas nás stál hrozně sil. U hrací plochy to vypadá trošku jinak, než z tribuny, hrací plocha je neustále kropená a vlhkost je pak obrovská. Ráno se vracíme do Liberce a v neděli už hrajeme. Program budeme muset trochu poupravit, bude to dost o pohovorech s hráči. Uvidíme, jak se kdo bude cítit. Je to neúprosné, v neděli hrajeme ligu, ve čtvrtek odvetu a v neděli opět ligu. Zátěž budeme muset trošku rozložit." Dají se tak očekávat změny v sestavě a s velkou pravděpodobností se v základní jedenáctce objeví stoper Martin Latka.

"Brno hodnotím jako silné mužstvo směrem dopředu s výbornými individuality. Nechci to zakřiknout, ale řekl bych, že slabší mají obrannou fázi než útočnou," okomentoval soupeře trenér Jindřich Trpišovský. Domácí si rozhodně nemohou dovolit zápas s Brnem jakkoliv vypustit. V dosavadních kolech získali pouze jeden bod, navíc za domácí remízu s Jihlavou. Pro připomenutí v úvodním kole nestačili na Mladou Boleslav (0:3) a před týdnem rovněž na Zlín (1:2).

Hostující Zbrojovka si je náročného programu Slovanu dobře vědoma a ráda by u Nisy získala nějaké body. O motivaci navíc bude mít postaráno, neboť na severu Čech od roku 2009 ani neremizovala. "Chceme v Liberci bodovat, potřebujeme nahnat ztracené body a naladit se na to, abychom další víkend zdolali Slovácko," hlásí kouč Svatopluk Habanec. Zbrojovka si ve dvou kolech připsala dvě remízy, v Karviné a doma s Teplicemi, nicméně ani v dalším utkání se velké zásahy do sestavy neočekávají. Naplno už sice trénuje Jan Polák, ale zápas s Libercem nejspíše ještě nestihne a k dispozici nebude ani další zkušený harcovník Pavel Zavadil.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Coufal, Hovorka, Latka, Sýkora - Breite, Folprecht, Bartl, Navrátil, Vůch - Baroš
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Hyčka, Vráštil, Kijanskas, Lutonský - Buchta - Litsingi, Škoda, Lacko, Štohanzl - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (neděle 19:30)
Největším tahákem 4.kola nejvyšší české soutěže bude bezpochyby utkání mezi Spartou a Jabloncem. Přestože oba celky nasbíraly shodný počet sedmi bodů, favoritem bude jednoznačně Sparta. Jablonec totiž trápí rozsáhlá marodka a navíc někteří hráčí na hostování ze Sparty nemohou hrát.

Jiráček, Hybš a Nový nemohou nastoupit, neboť jsou v Jablonci na hostování právě ze Sparty. Dlouhodobě jsou pak mimo Tecl, Kysela, Breda, Kubista a Bárta, a aby toho nebylo málo, otazník visí nad starty Masopusta, Končala, Beneše i Doležala. To je takřka nekonečný výčet absencí, který Jablonci komplikuje skladbu základní sestavy.

Není tedy divu, že Sparta bude na Letné velkým favoritem. "Pořád máme kádr natolik široký, že do zápasu nejdeme se skromnými ambicemi. Chceme hrát důstojnou roli a být Spartě dobrým soupeřem," nechal se slyšet trenér Jablonce Zdeňko Frťala.

Na druhou stranu Jablonec ještě neprohrál a o natažení série bude usilovat i v Praze. Pomoci by k tomu mohl i útočník Tomáš Wágner, jenž ve třeh kolech nasázel už čtyři branky. "Výborný hráč, umí hrát zády k bráně, umí hrát ve vápně, golový hráč. Musíme se na něj dobře připravit," upozorňoval asistent trenéra Sparty Stanislav Hejkal. "Jablonec je taktické mužstvo, hrají několika systémy, na dva útočníky, v některých zápasech na tři obránce - mění to podle vývoje a výsledků, takže je to nebezpečný soupeř," dodal Hejkal.

Sparta musí po remíze v Dánsku rychle přeskupit síly a jelikož jí už ve čtvrtek čeká důležitá odveta, dají se očekávat i změny v sestavě. Dost možná se dostane na Vjačeslava Karavajeva, jenž do Sparty přišel po zkušenosti právě z Jablonce. "V Jablonci jsou fajn kluci, bylo to pro mě dobré období. Hrál jsem a měl jsem dobré parťáky, bylo to super. Samozřejmě jsem připravený, taktika a to jak Sparta hraje se zas tak moc neliší," nechal se slyšet ruský obránce.

Letenští zatím v lize porazili Slovácko a Bohemku, v Teplicích pak pouze remizovali 0:0. S Jabloncem mají v lize dobrou bilanci, horší je to v národním poháru. Například v loňské sezoně se severočechy v MOL Cupu dvakrát prohráli.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Mazuch, Kadlec, Costa - Zahustel, Dočkal, Vácha, Mareček, Holzer - Šural, Juliš
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Beneš, Pernica, Kouřil - Trávník, Kubista, Hübschman, Pospíšil, Bazal - Mehanovič, Wágner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Dukla Praha  (sobota 16:00)
Karvinské fotbalisty čeká druhé domácí vystoupení a soupeřem jim bude Dukla. Nováček v minulém kole šokoval výhrou v Mladé Boleslavi a nějak podobně by chtěl zaskočit i svého tabulkového souseda z Julisky.

Oba celky tak do ligové tabulky nastřádaly shodný počet čtyř bodů a po třech kolech jim patří sedmá, respektive osmá příčka. Zejména pro Karvinou jakožto nováčka jde o dobrý začátek, přitom oba týmy své zahajovací kolo shodně prohrály. Karviná padla po přestřelce v Jablonci, Dukla před vlastními diváky nestačila na Teplice.

Ale nyní už je vše jinak. Po domácí remíze s Brnem si svěřenci trenéra Jozefa Webera připsali cenný skalp Mladé Boleslavi a zároveň zaznamenali své historicky první vítězství v nejvyšší české soutěži. Brankami se o to postarali Janečka a Šísler. Karviná navíc zvítězila i v MOL Cupu a přes Nový Jičín postupuje dále. Kouč Weber však přílišnou euforii krotí. "Zaprvé to bylo teprve třetí kolo a zadruhé jsme si ukázali naší hru z první půle, byla taková pasivní. Abychom uspěli, museli jsme se zlepšit. Výhry si vážíme, ale klukům spíše zvedla sebevědomí, než aby létali v oblacích," odmítá euforii trenér Jozef Weber.

Dukla pod novým trenérem Jaroslavem Šilhavým překvapivě nezvládla první kolo s Teplicemi, ale v dalších zápasech už to bylo veselejší. Na Slovácku sahala po vítězství, jenomže neudržela dvoubrankový náskok a jen remizovala 2:2 a za další týden už se konečně mohla radovat z výhry, doma porazila jasně Hradec Králové 3:0. Nyní Duklu čeká cesta do Karviné a nějaké podcenění nováčka rozhodně nepřipadá v úvahu. "Dneska je to v té lize tak vyrovnané, že každý může porazit každého. Teď se to vlastně ukázalo například v Jablonci, kde Karviná vedla a dala tři branky, takže respekt mám přede všemi. Musíme jít do toho tak, jak se má, prostě naplno s tím, že chceme určitě vyhrát," říká obránce Michal Smejkal.

Zatímco Karviná nastoupí kompletní, Dukle budou chybět Koreš, Vrzal a Manzia, nejistý je navíc start Šimůnka.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Janečka, Dreksa, Hošek, Eismann - Šisler - Voltr, Moravec, Budínský, Zelený - Jurčo.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Kušnír, Štetina, Šimůnek (Smejkal), Podaný - Hanousek, Považanec, Tetour - Néstor, Beauguel, Olayinka.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.30 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - Vysočina Jihlava  (sobota 16:00)
Hradečtí Votroci přivítají ve 4. kole české ligy Jihlavu, se kterou nemají zrovna lichotivou bilanci. Hradec jí doma dokázal naposledy porazit v roce 2009. Hrát se bude pochopitelně v mladoboleslavském azylu.

Euforie z prvního vítězství na hřišti Bohemians je pryč, Votroci naposledy nestačili na Duklu a připsali si druhou porážku v řadě. V MOL Cupu sice přehráli dle očekávání Admiru Praha 4:1, ale mnohem důležitější je samozřejmě ligová scéna.

"Co se týká bodového zisku z posledních dvou utkání, nemůžeme mluvit o nějaké spokojenosti. Herně tam dobré pasáže byly, i když k bodům to nestačilo. Teď se musíme soustředit na sebe, dodržovat taktiku a každý z hráčů na hřišti musí odevzdat maximum. Samozřejmě k tomu patří také týmový výkon," nechal se slyšet jeden z trenérů Hradce Milan Frimmel, jenž vzápětí dodává. "Duel s Jihlavou bude hodně důležitý. Oni prokazují dobrou formu, viděl jsem je hrát na živo a musím říct, že nás čeká kvalitní a kompaktní mužstvo."

Jihlava sice na rozdíl od Hradce ještě nevyhrála, ale ani dva získané body nejsou špatnou bilancí, zvláště když jeden získala na půdě Liberce a ten druhý s posílenou Slavií. O kvalitě Vysočiny se navíc přesvědčily i Klatovy, které v MOL Cupu utržily hrozivý debakl 1:9.

Dalším soupeřem bude Hradec, na který Jihlava umí. "Do utkání půjdeme s velkým respektem ke kvalitám soupeře. Rádi bychom navázali na naše dosavadní výkony v novém soutěžním ročníku a využili našich předností. Věříme, že je v našich silách v zápase bodovat," prohlásil trenér Michal Hipp. Jihlavě bude chybět Šulek, Novotný, Kryštůfek, na druhou stranu naplno už se připravují Zoubele, Vaculík, Záviška a Tlustý.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Holeš, Chleboun, Plašil, Mudra - Martan, Mareš, Vlkanova, Schwarz, Malinský - Pázler.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Blaič, Krejčí, Rosa, Urdinov - Šulek, Urblík - Batioja, Hronek, Ikaunieks - Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:00)
V Uherském Hradišti přivítají svěřenci Stanislava Levého Bohemku, která stejně jako domácí celek čeká na vítězství. Na druhou stranu svůj jediný zápas venku Klokani zvládli, k tomu navíc obrali o body mistrovskou Viktorii.

Tak do třetice všeho dobrého a zlého? Slovácko v prvních třech zápasech vždycky alespoň dvakrát skórovalo, na vítězství to však pokaždé nestačilo. Naposledy celek z Uherského Hradiště sahal po vítězství v Jablonci, jenomže konečnou plichtu 2:2 zařídil vyrovnávací brankou sedm minut před koncem Ondřej Mihálik.

"Čeká nás těžké utkání. Zatím jsme naplno nebodovali, ale to platí i pro soupeře. Hrajeme v domácím prostředí, což by nám mělo pomoci. Receptem k úspěchu by mohla být naše první vstřelená branka, protože v dosavadních zápasech jsme vždy museli dotahovat nepříznivý výsledek," doufá ve výhru záložník Vlastimil Daníček. Slovácko bude v roli favorita, navíc se mu dává do kupy kádr. Připraven by měl být zejména Francis Koné.

Problémy se skladbou sestavy měla i Bohemka, ale i zde se dávají věci zdárně dohromady. "Až na jeden případ, který bych nechtěl specifikovat, je mužstvo v pořádku. Budou moci hrát i Hašek s Budinským, kteří absentovali proti Spartě z důvodu hostování. Ze Sparty tam máme ještě jeden šrám, ale to je přesně ten, o kterém bych nechtěl mluvit. I Luts už trénuje a bude připraven, otazník je ještě nad tím, kdo nastoupí v bráně, uvidíme," nechal se slyšet trenér Miroslav Koubek, který je v posledních dnech často skloňován coby asistent trenéra českého reprezentačního výběru.

Pod jeho vedením však Bohemka zatím neoslňuje a zvláště doma je to katastrofa. Ze dvou zápasů 0 bodů a záporné skóre 0:5. Ovšem při dosud jediném venkovním zápase se Klokani vytáhli a v Plzni remizovali 1:1.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski - Diviš, Ťok, Daníček, Civič - Kerbr.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Budinský - Dostál, Krch, Šmíd, Havel - Švec - Hašek, Hubínek, Jirásek, Jeslínek - Kuchta.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.40 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Fastav Zlín  (sobota 18:30)
Sobotní program 4. kola první ligy zakončí mistrovská Viktoria Plzeň, která v Doosan Areně přivítá Zlín. A Ševce není radno podceňovat, ze tří zápasů totiž získali sedm bodů, tedy stejně jako vedoucí Plzeň.

O tom, že Viktorka nemá v úvodu sezony formu, už byla řeč několikrát, ale zatímco na ligovou scénu to jakžtakž stačí, v Evropě je to průšvih. Přes Karabach se díky velké dávce štěstí sice podařilo postoupit, ale pokud totéž chtějí Plzeňští zopakovat i proti Ludogorci, budou potřebovat více než jen štěstí. První zápas v Bulharsku se totiž hrubě nevyvedl, Viktoria prohrál 0:2.

Roman Pivarník ví, co je třeba zlepšit, ale dát týmu potřebný impuls se zatím nedaří. V prvním ligovém zápase Plzeň otočila zápas v Jihlavě, ale v následujícím kole ztratila dva body proti Bohemce. Posledně už to bylo přeci jenom lepší a i když výhra 3:0 potěšila, se vší úctou Příbram není vhodné měřítko. Nyní se Západočeši utkají se Zlínem, který má v úvodu sezony formu.

"Zlín je mužstvo, které stejně jako my nasbíralo sedm bodů. V zápase nesmíme nic podcenit, naopak musíme zůstat důslední. Chceme předvést hru, na které pracujeme, tedy být přímočaří s hodně centry do vápna a dobrým zakončením," prohlásil Roman Pivarník. K dispozici by měl mít takřka kompletní kádr, dlouhodobě marodí pouze Pilař a za červenou kartu pyká Kopic.

Letošní Zlín se nápadně podobá tomu z úvodu minulé sezony. Tedy znovu se od něj nic moc nečeká a on se opět usazuje v horních patrech tabulky. A to už není náhoda, nýbrž dobře odvedená práce trenéra Pánika. "Hráči pořád musí cítit pokoru. Úspěchu dosáhnou jedině týmovým výkonem. Toho se my musíme držet a tvrdě pracovat. Jdeme proti mužstvu z první pětky, takže o to víc to bude chtít běhat a týmově spolupracovat," nabádá své svěřence trenér Pánik, jemuž budou chybět zranění Fantiš s Pazderou a kvůli dohodě mezi kluby nemůže nastoupit Štípek.

Loňskou sezonu zvládla Plzeň se Zlínem obě utkání. Doma vyhrála 4:2 a triumfovala i venku, tentokráte 2:1.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Baránek, Hejda, Matějů - Hromada, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kovařík - Krmenčík.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kopečný, Jugas, Hájek, Matejov - Hnaníček, Živulič - Vukadinovič, Holík, Jordan - Poznar.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 4.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - FK Mladá Boleslav  (pátek 18:35)
V předehrávce 4. kola české nejvyšší soutěže vyzvou dosud neporažené Teplice Mladou Boleslav. Domácí krom toho, že neprohráli, ještě neinkasovali a v podobném trendu chtějí pokračovat i proti ambicióznímu soupeři.

Teplice ze tří kol vydolovaly pět bodů za těsné vítězství na Julisce a bezbrankové remízy se Spartou a Zbrojovkou Brno a mohou být spokojeny. Na druhou stranu bídná je zatím produktivita. "Chceme navázat na ty výsledky, které jsme udělali, chceme také zvýšit produktivitu. Jeden gól za tři zápasy je určitě málo, na druhou stranu máme pět bodů, s čímž jsme maximálně spokojeni," nechal se slyšet Admir Ljevakovič.

Domácí by určitě rádi zopakovali výsledek z dubna roku 2015, kdy Mladou Boleslav přejeli výsledkem 5:0. Něco podobného však není moc pravděpodobné, naposledy se na Stínadlech zrodil bezbrankový výsledek.

Mladá Boleslav je na tom v tabulce ještě o něco lépe, nicméně v posledním kole poprvé prohrála a byla to dost nečekaná porážka. Po odchodu kouče Jarolíma k reprezentaci se kormidla chopil Leoš Kalvoda, ovšem domácí premiéra se mu výsledkově nepovedla. Mladá Boleslav prohrála s nováčkem z Karviné 1:2. Navzdory porážce však Kalvoda příliš věcí měnit nechce. "Žádné radikální změny nebo pokuty pro hráče nechystám ani po porážce s Karvinou. Fotbalisté si ale musí uvědomit, že není možné odehrát první poločas tak, jak jsme ho odehráli, tedy docela slušně, a následně ve druhé části hry udělat tak velké chyby," dodal Kalvoda.

Teplice by měly nastoupit v nejsilnějším možném složení, v hostujícím týmu budou naopak chybět zranění Čmovš a Kysela.

Utkání povede sudí Příhoda a v přímém přenosu ho nabídne ČT2.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jeřábek, Urma - Hora, Hrubý, Ljevakovič, Vachoušek, Fillo - Potočný.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Pauschek, Kúdela, Hůlka, Fleišman - Jánoš, Rada - Vukadinovič, Magera, Kalabiška - Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň32106:27
2.FK Jablonec32109:67
3.Fastav Zlín32106:37
4.Sparta Praha32105:27
5.FK Mladá Boleslav32015:26
6.FK Teplice31201:05
7.Dukla Praha31115:34
8.MFK Karviná31116:74
9.FC Hradec Králové31024:53
10.Slavia Praha20203:32
11.Zbrojovka Brno20201:12
12.1. FC Slovácko30216:72
13.Vysočina Jihlava30213:42
14.Slovan Liberec30122:61
15.Bohemians Praha 190530121:61
16.1. FK Příbram30030:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (791)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele