Česká liga - preview 30. kola

27.05.2017, 09:00
Previews
Závěrečné kolo nabízí česká nejvyšší soutěž. Slavia chce získat titul a potřebuje k tomu porazit Zbrojovkou Brno, případně zaváhání Plzně proti Jihlavě. Sparta se představí na Slovácku, zajímavější však bude bitva o průběžnou čtvrtou příčku mezi Mladou Boleslaví, jenž poměří síly s Libercem, a Teplicemi, které pro změnu přivítají pražskou Duklu. Ve spodních patrech pelotonu už máme jasno...
MFK Karviná - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Boj o co nejlepší postavení v první polovině tabulky se rozhoří v Karviné. Domácím patří desáté místo, ale stále si mohou o dvě pozice polepšit. Právě na této pozici se nachází Jablonec, který zase v případě úspěchu může poskočit až na šesté místo.

Karviná před týdnem podlehla Bohemce 0:2, čímž přerušila třízápasovou sérii bez porážky. Svěřenci Jozefa Webera budou hodnotit první sezonu v nejvyšší soutěži určitě pozitivně a navíc ještě mohou skončit v první polovině tabulky. "Je o co hrát a uděláme všechno pro to, aby se nám to podařilo. Není nám jedno, kolikátí nakonec skončíme," nechal se slyšet trenér Jozef Weber.

O zvláštní motivaci bude mít postaráno útočník Tomáš Wágner, který patří Jablonci a v Karviné je na hostování. "Chtěl bych tímto poděkovat oběma stranám, na zápas se moc těším a jsem rád, že budu moct nastoupit. Ve světě je normální, že hráč, který jde hostovat, tak proti svému týmu hraje. Jen u nás tomu tak není. I z tohoto důvodu mám radost," neskrýval nadšení Wágner.

Také Jablonec usiluje o co nejlepší umístění a dokonce se může posunout až na šesté místo. "Jedeme do Karviné s tím, abychom samozřejmě vyhráli. Jsme v situaci, kdy hrajeme o umístění. V případě, že mužstva kolem nás vyhrají a my ztratíme, můžeme se objevit až na desátém místě. V opačném případě můžeme skočit na šesté místo před Zlín. Přáli bychom si zakončit jarní sezonu dobrým výsledkem. Zápasy na jaře dopadly vcelku dobře, kluci hráli podle našich představ. Jen nám někdy chybělo trochu štěstí, že jsme nevstřelili vítěznou branku," podotkl trenér Zdeněk Klucký, kterému budou chybět vykartovaní Trávník s Kubistou.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Pindroch - Moravec, Jovanovič, Hošek, Eismann - Panák, T. Weber - Dressler, Budínský, Kalabiška - Wágner
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Kysela, Pernica, Hübschman, Zelený - Diviš, Považanec, Pospíšil, Masopust - Mehanovič - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.56 - 2.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Dukla Praha  (sobota 17:00)
Teplice prožily parádní jaro a nakonec bude tato sezona považována za úspěšnou. Jak moc ale odpoví až závěrečné kolo. Skláři se za jistých okolností mohou dostat do Evropské ligy, potřebují ale pomoc Liberce v souboji s Mladou Boleslaví a sami porazit Duklu. V posledním zápase na Stínadlech se bude s bohatou kariérou loučit Štěpán Vachoušek.

Štěpána Vachouška netřeba představovat, opora Teplic se rozhodla pověsit kopačky na hřebík a ve svém posledním zápase se ještě může zapříčinit o velký úspěch a dostat Teplice do evropských pohárů. Skláři ale nemají situaci ve svých rukou a potřebují, aby Liberec obral o body Mladou Boleslav.

"Já věřím, že vše dopadne dobře, že si Vachy tu rozlučku užije pozitivně. Jestli bychom byli zklamaní, kdyby to nevyšlo? Na začátku jara jsme všichni přemýšleli, jak získat co nejvíc bodů a nebýt dole. Teď, když máme šanci jít do Evropy, musíme být v případě nezdaru zklamaní. Musíme udělat vše pro to, abychom to zvládli. A čekat na výsledek z Liberce. Ten ale neovlivníme," ví Admir Ljevaković.

Zatímco u Teplice je motivace jasná, hůře jí bude hledat Dukla. Pražanům patří sedmé místo, ale stále mohou poskočit na šestou pozici před Zlín. "Všichni víme, o co hrajeme a motivace je určitě veliká," ubezpečuje obránce Michal Smejkal. V podobném duchu se vyjádřil i týmový kolega brankář Matúš Hruška. "Uděláme všechno proto, abychom na tom šestém místě skončili." Dukla už tři zápasy v řadě neprohrála, doma porazila Příbram i Zlín a na půdě favorizované Slavie vybojovala cenný bod.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Hyčka - Ljevakovič, Kučera - Fillo, Vachoušek, Vošahlík - Červenka
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Štetina, Šimůnek, Podaný - Hanousek, Tetour, Mustedanagič - Miloševič, Holenda, Koreš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.90 - 4.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:00)
Minimálně na rok se bude s nejvyšší soutěží loučit Hradec Králové. Votroci na závěr sezony přivítají Bohemians 1905, kterým už také o nic nejde. Klokani se zachránili a konec soutěže si mohou patřičně užít.

"Hodí se, abychom se s ligou rozloučili důstojně, zápas zvládli a vyhráli. Musíme dát alespoň malou náplast našim divákům. V neposlední řadě hrajeme za sebe," nechal se slyšet domácí obránce Jiří Bederka. Hradec opouští nejvyšší soutěž, když zkrátka nedokázal posbírat dostatečný počet bodů. Velkou část z nich poztrácel především tady v domácím prostředí, když dokázal vyhrát jen v jednom jediném případě - před týdnem se Slováckem.

To, co se nepodařilo Hradci, se povedlo Bohemce. Ta si po výhře nad Karvinou definitivně zajistila záchranu, a tedy ve zbytku soutěže ji už o nic nepůjde. "Hradec už jistojistě sestoupí do nižší soutěže. Vyměnili trenéra, k týmu dospělých přiřadili kouče od mládeže. Vzhledem k situaci, jaká nastala, tak nastoupí nejspíše s mladšími hráči. Soupeř bude namotivovaný a budou se chtít s ligou rozloučit vítězně. My tam ovšem jedeme vyhrát a získat prémie před dovolenou," řekl pro klubové stránky trenér Martin Hašek.

Záchrana klubu se také projevila na atmosféře týmu. "Jistota záchrany a uklidnění pro závěrečné ligové kolo je znát. Cítíme velkou úlevu, na trénincích vládne pohoda. Stále ovšem pracujeme, ale je to už s menším napětím," dodal Hašek.

Bohemka bude mít přeci jenom o jistou motivaci postaráno. Právě s Hradcem totiž v prvním zápase prohrála a to dost vysoko 0:3, takže mu má co oplácet.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Krátký, Čech, Bederka, Plašil - M. Černý, Schwarz, Malinský, Janoušek, Martan - Pázler
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Nitrianský, Švec, Šmíd, Havel - Bartek, Jindřišek, Martin Hašek ml., Berger - Kabajev, Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.65 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - Sparta Praha  (sobota 17:00)
Slovácko se rozloučí se sezonou prestižním zápasem s pražskou Spartou. Oběma celkům už o nic velkého nepůjde. Sparta tak jako tak skončí třetí a Slovácko může skončit nejlépe desáté.

Pro Slovácko v podstatě skončila sezona tím, že si zajistilo záchranu. Domácí nevyhráli už šest zápasů v řadě a po zbytek sezony postrádají patřičnou motivaci. Naposledy svěřenci trenéra Levého prohráli doma s Libercem 0:1. Na Spartu se, jak už to tak bývá, všichni těší. "Sparta má jméno a i když mají teď nějaké svoje problémy, tak pořád je to Sparta. Musíme se na ně dobře připravit a pokusit se něco uhrát, protože závěr se nám teď moc nevydařil, a tak ať ta sezona končí pro fanoušky alespoň pozitivněji," řekl domácí Jan Navrátil.

Motivaci má údajně i Sparta, která cestuje do Uherského Hradiště s cílem zvítězit. Sezona se pro Spartu velkým zklamáním, nicméně v posledních zápasech se přeci jenom blýskalo na lepší časy. Letenští neprohráli pět zápasů v řadě! "Je to ligový zápas. Nehledíme na to, že jsme třetí a že už o nic nejde. Jsme Sparta, my tam musíme jet vyhrát. Je to nepovedená sezona, to všichni víme a ví to i fanoušci, ale my to zkusíme trochu odčinit nebo zahrát hezký zápas na rozloučenou, ať je to léto trošku hezčí," prohlásil Lukáš Juliš.

Tak jako tak dojde po sezoně k velkým změnám. Sparta sice ještě oficiálně nic nesdělila, ale dá se očekávat příchod italského trenéra Andrey Stramaccioniho.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Chvátal, Hofmann, Břečka, Civič - Šumulikoski - Navrátil, Machalík, Havlík, Rezek - Zajíc
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Zahustel, Karavajev, M. Kadlec, Hybš - Vácha, Sáček - V. Kadlec, Lafata, Vatajelu - Šural
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.80 - 3.66 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
Hráči Příbrami se rozloučí s nejvyšší soutěží v domácím prostředí se Zlínem. Oba týmy už nemají o co hrát. Zlín se s ligovou scénou rozloučil už dávno a vše investoval do svého triumfu v MOL Cupu.

Prvním týmem české ligy, který si v příští sezoně zahraje základní skupinu evropského poháru je Fastav Zlín. Rozhodl o tom Manchester United, který ve finále Evropské ligy porazil Ajax Amsterdam 2:0. Zlín tak v létě čekají velké změny, ale o tom někdy jindy.

Ševci si toto postavení vydobyli výhrou v MOL Cupu, v lize totiž díky katastrofálním výsledkům pohárové pozice vyklidili. Ještě aby ne, když na jaře vyhráli pouze v jednom jediném případě. S takovou formou by to v Evropské lize bylo zralé na pořádnou ostudu. Zlín udělá tečku za letošní sezonou na půdě Příbrami, která nejvyšší soutěž opouští.

Příbram se do poslední šance snažila zvrátit svůj osud, ale nepovedlo se jí to. Přitom Středočeši už byli blízko cíli, ale následnými třemi porážkami v řadě veškeré naděje zhatili. Příbram sice naposledy získala bod s Jihlavou, ale to už jí v ničem nepomohlo.

Příbram se tedy na závěr pokusí vrátit zlínským první vzájemnou porážku a alespoň se rozloučit vítězně. V souboji s odevzdaným Zlínem by se jim to mohlo podařit.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Kvída, Jiránek, Chaluš, Divíšek - Květ - P. Pilík, Suchan, T. Pilík, Rezek - Ayong
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Bačo, Gajič, Hubáček - Blanař, Janíček, Traoré, Bartolomeu - Fantiš, Holík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.60 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Naděje umírá poslední! Fotbalisté Viktorie Plzeň budou v závěrečném kole usilovat o obhajobu mistrovského titulu, avšak situaci nemají ve svých rukou. Porazit Jihlavu by snad neměl být problém, ovšem zapotřebí je ještě ztráta Slavie.

Viktoriáni si za svojí situaci mohou především sami. V závěru sezony to byli práv oni, kdo měl situaci ve svých rukou, jenomže hned několikrát zcela nepochopitelně selhali. Ať už to byl prohospodařený dvougólový náskok v Jablonci, nebo katastrofální vstup do zápasu s Mladou Boleslaví. Dokavaď však bude existovat šance na titul, musí se o ní Plzeň porvat. "Minulé dva roky jsme to měli ve svých rukách, letos to nemáme, ale i tak chceme poslední zápas vyhrát," prohlásil záložník Patrik Hrošovský, jenž vzápětí dodává: "Slavia nehraje na vlastním stadionu, to by pro ni mohla být nevýhoda. Věřím, že Brno tam něco uhraje."

Plzeň musí nejprve zvládnout své utkání s Jihlavou, která se nakonec jen tak tak zachránila a v Doosan Areně tak může hrát uvolněně. Ježci pochopitelně nebudou mít co ztratit. Na druhou stranu panují obavy y jakého si vypuštění zápasu, neboť Jihlavě už o nic nepůjde a její závěry sezon jsou v negativním slova smyslu proslulé. "Věřím, že k takovému poklesu motivace nedojde. Při absenci dvou vykartovaných a hned šesti zraněných hráčů dostanou velkou šanci ti, kteří na příležitost dlouho čekali. Mohou dokázat, že si zaslouží nejen místo v kádru, ale třeba i v základní sestavě," doufá asistent trenéra Petr Čuhel.

Domácí budou favoritem, s Jihlavou naposledy prohráli v roce 2006, tedy ještě před slavnou érou Plzně pod Pavlem Vrbou.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Bolek - Matějů, Hájek, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Bakoš, Pilař - Krmenčík
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Kryštůfek, Štěpánek, Mišůn, Urdinov - Vaculík - Batioja, Záviška, Ikaunieks, Popovič - Dvořák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.80 - 17.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Zbrojovka Brno  (sobota 17:00)
Nostalgický Strahov je připraven k mistrovským oslavám, zbývá jen učinit poslední a tedy nejtěžší krok - porazit Zbrojovku Brno, popřípadě doufat ve ztrátu Plzně. Pokud se povede první varianta, nemusejí se Sešívaní na výsledek z Plzně vůbec ohlížet. Získá Slavia svůj čtvrtý mistrovský titul v historii samostatné české ligy?

Den D pro Slavii nastal. Od 17:00 přivítá na Strahově Zbrojovku Brno, a pokud zvítězí, stane se novým mistrem. Jak ale ukazují poslední kola, udělat závěrečný krok je to nejtěžší. "Můžeme nechat vzpomenout na úspěchy, které tady byly nedávno. Slavia tu postoupila přes Ajax do Ligy mistrů. Včera jsem viděl obrázky z oslav. Chtěli bychom se inspirovat tím prostředím i vítězstvím," prohlásil trenér Šilhavý.

Slavia v závěru sezony neoslňuje, ovšem stále drží dlouhou neporazitelnost. K jistotě titulu potřebuje vyhrát, pokud však zaváhá, bude se muset ohlížet na výsledek z Plzně, kde Viktoria hostí Jihlavu. A soupeř nebude jednoduchý, právě Brno před týdnem hodně trápilo Viktorii.

"Brno si asi samo myslelo, že bude hrát ve vyšších patrech tabulky, nicméně má pořád ve svých řadách zkušené hráče jako jsou Zavadil nebo Polák, kteří jsou opravdu výborní. Mají silný tým, ale my máme v rukou titul a myslím, že ta touha a motivace musí být daleko vyšší než na straně Brna. Chceme vyhrát před domácím publikem a získat titul. Věřím, že to zvládneme," říká trenér sešívaných Jaroslav Šilhavý.

Zbrojovce už víceméně o nic nepůjde, nejlépe může skončit na desátém místě, ale k tomu ještě potřebuje zaváhání Karviné. Zápas ale vypustit nehodlá a ráda by Sešívaným zabránila mistrovským oslavám. Brno sice první zápas se Slavií vysoko prohrálo, ale jinak nemá v posledních letech vůbec špatnou vzájemnou bilanci.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Lüftner, Deli, Bořil - Mingazov, Hušbauer, Ngadeu, Zmrhal - Mešanovič, Škoda
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Šural, Pavlík, Kijanskas, Jablonský - Polák, Zavadil - Přichystal, Tašči, Lutonský - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 9.60 - 16.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Mladá Boleslav má před sebou jasný úkol - vyhrát v Liberci a tím pádem si zajistit postup do předkola Evropské ligy. V opačném případě se před ně mohou dostat Teplice. Středočeši to ale nebudou mít vůbec jednoduché, neboť je čeká zápas v Liberci, kde přes devět let nevyhráli!

Už je to opravdu dlouhá doba, co Mladá Boleslav naposled v Liberci zvítězila a nyní je na čase toto dlouhé čekání ukončit. Motivace je pochopitelně obrovská, totiž předkolo Evropské ligy. Přitom dlouho to vypadalo na to, že si Mladá Boleslav poháry bez problému a hlavně s předstihem zajistí, jenže přišli ztráty a skvělá forma Teplic, která zapříčinila, že rozdíl mezi oběma celky činí už jen jeden bod. "Víme, že to bude těžký zápas, protože Liberec má kvalitní mužstvo, kvalitní hráče. Musíme se dobře připravit a samozřejmě ho chceme zvládnout, protože nám jde o poháry a je to poslední zápas. Každý musí nechat na tom hřišti všechno," prohlásil útočník Lukáš Magera.

Liberec bude vskutku těžkým oříškem, za posledních šest kol prohrál jen se Spartou a z bojů o záchranu se nakonec vyškrábal až na deváté místo a navíc stále může skončit šestý, mimo jiné před konkurenčním Jabloncem. "Nakonec je to pro nás výborné utkání, motivací je strašně moc. V případě vítězství máme reálnou šanci na šesté místo, kdyby se to povedlo, bylo by to krásné zakončení sezony vzhledem k tomu, kde jsme byli. Druhá motivace je, že hrajeme doma a po Jablonci je to pro nás takové druhé derby," řekl liberecký kouč Jindřich Trpišovský. Dokáže Mladá Boleslav vyhrát v Liberci, nebo padne a přenechá místenku v pohárech Teplicím?
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Mikula, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Souček, Breite - Voltr, Bosančič, Potočný - Baroš
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vejmola - Pauschek, Da Silva, Stronati, Fleišman - Takács, Ljovin, - Jánoš, Mareš, Přikryl - Železník
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.60 - 2.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha29199161:2266
2.Viktoria Plzeň29197345:2164
3.Sparta Praha29168546:2556
4.FK Mladá Boleslav291310647:3349
5.FK Teplice29139738:2448
6.Fastav Zlín291081132:3538
7.Dukla Praha291071238:3537
8.FK Jablonec29812941:3836
9.Slovan Liberec29991127:2836
10.MFK Karviná29971339:4734
11.Zbrojovka Brno29614932:4132
12.1. FC Slovácko296131028:3731
13.Bohemians Praha 190529771522:3828
14.Vysočina Jihlava29691426:4527
15.FC Hradec Králové29731928:5124
16.1. FK Příbram29641929:5922

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (485)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Kde je krásné preview z minulého kola?

Reagovat
Losinho

Titul pro Slavii, poháry pro Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

i s textem, wow

Reagovat
rufus

To fakt někdo čte?

Reagovat
smazaný uživatel

Jiste, proc bych sem jinak chodil

Reagovat
rufus

A čteš to komplet celý?

To já se tu často dozvím víc z komentářů, než ze článků..

Reagovat
smazaný uživatel

Vicemene jo... v diskuzi ctu asi tak 8 lidi u zbytku to ani nema cenu.takze to mam spis naopak nez ty

Reagovat
rufus

To si zas nemysli, já tu přečtu maximálně tak třetinu diskuzí a to jen u velmi omezenýho počtu článků. Brodit se celým bordelem v diskuzích, na to bych čas neměl..

Reagovat
Shevchenko

"Závěrečné kolo nabízí česká nejvyšší soutěž. Slavia chce získat titul a potřebuje k tomu alespoň bod ze zápasu se Zbrojovkou Brno"

Hned první věta a taková blbost.

Reagovat
Shevchenko

*druhá

Reagovat
Kang & Kodos

"Sparta má jméno a i když mají teď nějaké svoje problémy, tak pořád je to Sparta"

Tohle čtu snad každý jarní kolo.

Reagovat
Losinho

"Motivaci má údajně i Sparta"

taky pěkný

Reagovat
Kang & Kodos

"nicméně v posledních zápasech se přeci jenom blýskalo na lepší časy. Letenští neprohráli pět zápasů v řadě!"

!!!!!

Reagovat
Blasphemer

zázrak

Reagovat
Kang & Kodos

Pozor, pod Radou jsme sice hráli proti Plzni i Slavii, ale prohráli jsme jenom jednou. S Jihlavou.

Reagovat
Blasphemer

Tak on zas tak špatný výsledky nemá. Překvapivě. Teď koukám, že kdyby nevyskočil Mingazov derby, tak by udělal jenom o bod míň než Šilhavý se Slavií za stejnou dobu.

A kdyby k tomu ještě udělal tabulku jako Hašek, tak už jste v Lize Mistrů.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, to s tou tabulkou jsem psal taky.

Já jsem za něj nakonec rád. Pod nim jsme konečně porazili Plzeň, měli jsme vyhrát i v Edenu (což by byl pro Slavii vzhledem k okolnostem ultimátní fuck-up), parádně se rozehráli Sáček se Šuralem, dal šanci Bogdanovi, a zbydou nám po něm památný momenty, jako oslava v Příbrami a tiskovka se žonglama.

Reagovat
Blasphemer

Jo no. Nakonec se bude z některých jeho tahů těžit i příští sezonu, což asi málokdo včetně mě čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Už od začátku jsem říkal, že se z Radiče zbytečně dělá až moc velký tragéd. Taky mi nepřišel jako úplně ideální trenér pro Spartu, ale 3. místo podle mého očekávání v pohodě udržel (bůhví, jak by to dopadlo s Požárem) a kromě toho výbuchu v Jihlavě si myslím, že výsledkově i herně to bylo celkem solidní. Vzhledem k okolnostem ve Spartě (zranění, forma) opravdu vydařené angažmá.

Reagovat
Losinho

Herně to bylo většinou naprosto příšerný

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
monty25

Co jsem viděl, tak to šlo. S výjimkou Jihlavy a možná Zlína, kdy tam byl Rada pár dní...

Reagovat
Losinho

Šlo to proti Plzni a nám, pak jsem ještě 1-2 zápasy neviděl celý, zbytek tragédie. O pokračování angažmá si vážně neřekl.

Reagovat
monty25

Přiznávám, že jsem taky všechny zápasy neviděl... Ale vůbec bych se nedivil, kdyby s tím italským Štramákem volali sparťani Radu zpátky.

Reagovat
Losinho

Když si to tak vezmu, tak alespoň doma byla Sparta pořád dominantní.. a teď nebyla lepší s Brnem, Libercem ani Zlínem.. a to jsem neviděl mač s Hradcem..

Jo, tam očekávám naprostou tragédii

Reagovat
Blasphemer

Ani tu posranou Příbram nějak nepřehráli.

Reagovat
monty25

Tak to bylo zrovna období, kdy Příbram hrála opravdu dobře. Spartě to tam zavařil Vácha, jinak by asi nemuseli honit výhru až v nastavení...

Reagovat
Blasphemer

Tak je tam Karviná, Liberec a další zápasy. Herně je to fakt katastrofa.

A my s nima samozřejmě prohrajeme. A ještě ke všemu zaslouženě...

Reagovat
monty25

Liberec jsem zrovna neviděl (tam měli podle statistik asi největší kliku). Karvinou sice neporazili, ale herně se mi ten zápas z obou stran líbil... Na zápase Sparta - Plzeň jsem byl osobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

statistika je pro hnidopichy. zit se ma pro moment.

Reagovat
Blasphemer

#yolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

A hele... jednou se vyserou na preview a následující kolo je opravdu někdo čte!

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

okrem suboja na dialku medzi slaviou a plznou by pre tiperov mohlo byt na dnes zaujimave toto:

1) cierna hora - http://int.soccerway.com/national/montenegro/first-league/20162017/regular-season/r36876/

prvi traja maju rovnako 54 bodov, takmer rovnake golove rozdiely a urcite by som tipol overy

2) vyzivny boj kto zostupi v albansku - http://int.soccerway.com/national/albania/super-league/20172017/regular-season/r37049/

urcite 2 na flamurtari, rovnaku divocinu vidim v zapase shkoder - tirana lebo pri predpokladanych vitazstvach laci doma s dracom a flamurtari vonku v pershkopi sa o zostupujucom zjavne rozhodne v tomto zapase a cierneho petra pri vsetkych moznych konstelaciach drzi prave tirana

3) asi najzaujimavejsi zapas z hladiska rozhodovania - priamy suboj v madarsku o titul honved - videoton. posledne kolo, rovnaky pocet bodov, osobne to vidim pre honved.

Reagovat
smazaný uživatel

plus v madarsku bude zaujimavu aj suboj o druhe zostupove mieste kedze pred poslednym kolom su nan styria kandidati, pricom dvaja )hraju proti sebe (miskolc-debrecen)

http://int.soccerway.com/national/hungary/nb-i/20162017/regular-season/r35466/

Reagovat
Stannis Baratheon

Debrecín - Gyor

Reagovat
smazaný uživatel

diosgyor je sucast miskolca. v gyori hra uz vypadavaju gyirmot. do ligy postupi podla vsetkeho opat puskas fc a uvidim sa kto dalsi bude zaujem o licenciu.

slavnejsi mancaft z gyoru - eto gyor - je na cele zapadnej skupiny v tretej lige (nyugati) a podla vsetkeoh postupi do druhej.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník-Znojmo 1 postup

Sestup: Sokolov

Vítkovice záchrana

Reagovat
smazaný uživatel

Sokolov snad nespadne

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás je to asi nejlepší varianta. Ve Vítkovicích můžeme hostovat hráče, Frýdek je spřátelený. Takže pro nás je jasná varianta Sokolov no..

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Z vašeho pohledu to chápu..

Reagovat
rufus

Snad to bude Frýdek.

Reagovat
Pinturicchio

Snad už to Slávia po té výhře v Boleslavi dotáhne, mají sice s Plzní horší vzájemný zápas, ale prohráli jedinkrát, skóre mají taky podstatně lepší.

Forza Slávka!

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandil si driv Sparte?

Reagovat
Pinturicchio

Jo, ale titul určitě přeju víc Slávii než Plzni.

Reagovat
Posledni Kovboj

tahni zpatky honit nad italama zrudo

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Pinturicchio

Ale copak, copak, ty zpuchlá pičko? Zavři kanál a odjed.

Reagovat
andrew96

Reagovat
rufus

Reagovat
Hokaido

Reagovat
PlackaSKS

At to dopadne jakkoli, tak letos už jedem nad plán. Nicméně pokud budou na hřišti makat jako proti Boleslavi a titul bude konečně i na Strahově.

Reagovat
HorajzmAmmann

Frydrych a Pavlenka titul ve špatném dresu, ale lepší než Plzeň.

Reagovat
Blasphemer

Přej to raději Radimovi a Baránkovi.

Reagovat
Kang & Kodos

Holzerovi

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

jestli to dneska dá holzer, tak klobouk dolu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Baránek at se dá dohromady s kolenem raději

Reagovat
Blasphemer

Snad jo. Příští sezonu ho chci vidět v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vám to přeju. Jste zmrdi, dolar je chuj. Ale něčím jste mi pořád sympatičtí.

Reagovat
Blasphemer

Dneska si přeju hlaně koukatelnej výkon a vysokou výhru. Slavia to myslím neposere, takže když už nebude titul, tak alespoň důstojný rozloučení se sezonou. A že je co napravovat... odvolání trenéra z prvního místa, dosazení Pata a Mata na lavičku, nepochopitelný nasazování některých hráčů (Poznar pičo ) a hlavně zbytečný ztráty v poslední fázi ligy...

Ještě bych si přál, aby si dneska zahrál Ivanschitz a Hromada, ale to bych chtěl po těch našich dvou stratégách moc. Navíc jsem Hromadu včera potkal na pivních slavnostech, takže dneska má nejspíš volno.

Reagovat
Blasphemer

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2016-17/304117/koubek-veri-slavii-sice-znervoznela-ale-plzni-skodi-nostalgie-rika.html

„Bavme se hlavně o jejím způsobu. Plzni možná škodí, že se nostalgicky upíná k tomu, co bylo před pěti lety. Pavlu Vrbovi se u mladších a velmi dobrých hráčů, kteří byli hladoví, podařilo vytvořit způsob hry, který byl obrovsky atraktivní. Bylo to hodně způsobeno Pavlem Horváthem, který dokázal geniálně řídit hru. Byl to rychlý přechod od útoku a náběhový fotbal, ti hráči měli ambice, touhu se prosadit a dostat do ciziny. Plzeňská hra byla postavená na enormně ofenzivním pojetí obranné čtyřky. To všechno zmizelo. Není tam Pavel Horváth, Petržela je o šest let starší, Bakoš taky, Pilař byl zraněný. Ďuriš je pryč. Viktoria je dneska lepší v defenzivě, ale i po příchodu nových hráčů se chce držet stále stejné šablony. Možná by to chtělo se zamyslet, jestli je tento způsob hry ještě správný. Nemáme tu jinou hráčskou typologii? Neskřípe to? Dneska není ve hře Plzně ani dominantní držení míče, je tam spousta nepřesných přihrávek. Ve hře se začalo objevovat mnohem víc nakopávaných míčů do útočníků, to podle mě není správně.“

Reagovat
Losinho

celkově famózní rozhovor

Reagovat
Blasphemer

Taky to byl poslední trenér, za kterýho se na tu předváděnou hru dalo dívat.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže ve Vítkovicích VYPRODÁNO

Reagovat
pawelFCB

Ale nechapu tu logiku, ze neni otevreny cely stadion, ale jen 12000/15000 Znojmo je velmi rizikovy zapas...

Reagovat
HorajzmAmmann

ani si nečti ten článek na fcb.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Me prijde vtipne jak nejdnou nekoho zajima kapacita a kazdy breci ze nema listek... kde ti lidi byli kdyz se hralo se Sokolovem atd. ?

Reagovat
Bosko

Na eurofotbalu, v diskuzi o první lize

Reagovat
HorajzmAmmann

věc druhá. Ale pořád jde o princip

Reagovat
pawelFCB

To je fakt, ze prijde dost cumilu a tech, co drtivou vetsinu zapasu ''doma'' nechodili... ale je to urcite lepsi, nez prazdny sektory,zpestreni... Ono by urcite prislo jeste vic, nez 12000...ale musi snizit kapacitu... Chapu to, kdyz prijede Opava,Sparta,Slavie... ale Znojmo

Reagovat
HorajzmAmmann

ale snížit to o 6 sektorů nebo kolik? Však na kolik to bylo snížené v Edenu při derby? o litr?

Reagovat
pawelFCB

Taky mi to prijde prilis... Me hlavne pobavilo, jak tam v komentarich na fb nejaky zrejme skunickarsky profil argumentoval tim, co se delo tenkrat na Bazalech.... a proto ma byt udajne snizena kapacita.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fail mesta jakozto majitele stadionu. Pry je to rizikovy zapas

Ale i tak zitra udelaji kralove tribun poradny rachot a ten Banik tam dotlacime. Když vezmes potaz, ze Znojmo hraje za Opavu, Sigma za Opavu, o to vice si navrat krale uzijem :-)

http://znojemsky.denik.cz/fotbal_region/znojmo-ma-jasno-ve-finisi-hraje-take-za-postup-opavy-do-nejvyssi-souteze-20170526.html

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
pawelFCB

Na druhou stranu vetsina tymu, co prijela, tak to Baniku zadarmo nedala a Banik kolikrat tu vyhru musel vydrit a byl rad za tri body. Musi na to vletnout hned od prvni minuty a ne zacit hrat aktivne, az v 60.min.. co nejdriv dat branku a uklidnit se. Jinak ona za Olomouc fakt jede do Opavy s beckem, nebo to jsou jen kecy? Ale jak rikal Zapo, uhrat si to musi sami a ten lepsi at postoupi.

Snad prijde co nejvic lidi v modrem...at to nejak vypada...

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra to bude psycho zápas... Ale věříme ! Nic jiného si nepřipouštím, i když jsem nervozní.

Reagovat
frankiefcb

Já se to furt snažím nepřipouštět, ale nervozita stoupá.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník do ligy patří, ale vzhledem k tomu dementovi, co vás trénuje přeji postup SFC

Reagovat
pawelFCB

Nepstup by byla velka sportovni tragedie...Ale zvladneme to a budem snad zase na nekoli generaci prvoligovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tuto chvíli je to asi jedno. Myslim si, ze nikdo nečekal (ani ja), ze bude vyprodano zrovna na Znojmo.

Ale s tim brecenim, ze nemaji listek souhlas. Ja si ho poresil hned v druhy den předprodeje. Kdo chce, obstara si ho. A ne, ze bude vzlykat na socialnich siti, ze nemaji bilet. Jako by cekali, ze jim to Banik ten lupen posle snad az domu.

To je jedno, zitra modre peklo, NAVRAT KRALE !

Reagovat
smazaný uživatel

NÁVRAT KRÁLE Vždyť vy jste nebyli schopný kralovat ani v tý druhý lize. Moc přeju Opavě, aby postoupila ona

Reagovat
Banikovec7

A kde je psáno, že to je myšleno fotbalovou kvalitou?

Reagovat
smazaný uživatel

Cokoliv jinyho je pro fotbal zbytecny

Reagovat
Banikovec7

Nevím z čeho jsi vyvodil, že by to mělo prospět fotbalu, ale dobře. Stejně si zase najdeš nějaký nesmysl, který napíšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, kdo to myslel s ucasti vazne tak ten lupen uz davno ma

Reagovat
Losinho

Návrat krále

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

jsou to čuráci v tom Fačr a u policie. Rizikový zápas se Znojmem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

displej here. repraky here. kapesniky here.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

A v 16:00(?) začíná na ARD přenos DFB Pokalu žen mezi Sand a Wolfsburgem.

Reagovat
monty25

Vím o tom, dám 1. poločas.

BTW: Víš, že Julia ve Wolfsburgu končí?

Reagovat
db18

Paráda

Reagovat
frankiefcb

Tak dneska to přeji Slávii, Bo co jsem dnes slyšel od jednoho kámoše (je docela vysoko ve strukturách FAČR a shodou okolností ve struktuře rozhodčích. Dneska píská Proske Sláviii (cituji kámoše: "Proske je zmrd a Berbrův kůň, ten udělá vše proto, aby nevyhrála. Jdu si vsadit na titul Plzně." Takže asi tak

Reagovat
Blasphemer

A že je řežou sudí celý jaro.

Reagovat
Kang & Kodos

Mě ten pláč některejch (schválně zdůrazňuju některejch) slávistů přijde trochu na styl Babiše. Maj nejvíc penalt, Franěk jim zachránil bod v derby, celkově už se zařadili mezi ty "mrdající psy", ale Tvrdík je za největšího disidenta, všichni jsou proti nim a Sparta s Plzní je symbol korupce.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

no je to za to, že jdou proti Berbrovi poslední týden. P.S: Já tím neviním Plzeň, ale Berbr je připraven se mstít.

Reagovat
Blasphemer

A Berbr je takovej magor, že v době, kdy dění ve fotbale díky kauze Pelta sleduje daleko víc lidí a vláda de facto rozhoduje o existenci svazu přidělením či nepřidělením dotací, pošle někoho s jasným příkazem, aby popravil Slavii v posledním kole?

Svině to bezpochyby je, ale není to debil. Tvrdíka může mít na salámu, volbu si stejně prosadí po svým, i kdyby denně psal Jarda patnáct tweetů proti němu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Berbr není debil, to je StBák moderního střihu

Reagovat
frankiefcb

no je na Slávii nasraný neskutečně údajně. Jinak, co vím náš kraj MSK má podpořit Fouska, ale stejně to bude k ničemu. Že to má Berbr pohlídané.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Nám většinu sezóny pomáhají a teď v posledním kole, kdy se bude koukat celá republika, si to rozmyslí?

Reagovat
frankiefcb

jde o to, že Slávia šla proti Berbrovi a podporuje Fouska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měl by sis najít skutečný kámoše a ne jen přes net

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

snad to nenaložil za barák

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vysílají takovýhle zápas, Praha a Středočeský kraj je úplně jinde, jak zázemím tak hrou. Oni daji do televize nakopávače.. Když už jiny kraje, tak nižší soutěže..

Reagovat
smazaný uživatel

již jsem na Strahově ve svém zlatém saku a objímám se svými bratra z TS. Dnes to bude dlouhá noc - to je REALITA !

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň bys to mohl napsat gramaticky správně.

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj brácha dělá u technických služeb?

Reagovat
ondrasch77

Vrať se na Idnes, demente

Reagovat
Nihilister

Prove it or didn't happen

Reagovat
smazaný uživatel

Kalous

Reagovat
smazaný uživatel

Můj fotbal živě - dali 4 zápasy a všechno z Čech, co třeba vyjet i na Moravu?

Reagovat
raduinho

Jono mohli by dávat Krajský přebor z Jižní Moravy. A né pořád Čecháčky do vole prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

koho zajímá nějaké před Slovensko..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bude sks nekde v tv?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia O2

Plzen ČTS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurz na nás stopul z 1.11 na 1.22 ayay snad peltič nekuje nějaký pikle z basy

Reagovat
smazaný uživatel

Jakožto Sparťan fandím dnes především Slavii a taky Jihlavě. Plzeň už má nahrabáno dost. Za rok vám Sparta dokáže, že fotbal hrát taky umí, když chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
monty25

Sestava Teplic proti Dukle (Krob vykartovaný, Hora zraněný)...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/868467542767128576

Reagovat
monty25

A tady sestava Dukly. Z toho Edmonda mám docela vítr...

https://twitter.com/FKDuklaPraha/status/868466893161672706

Reagovat
FCSL

Dúbravka - Mikula, Karafiát, Kúdela, Kerbr - Breite, Souček - Voltr, Ševčík, Potočný - Baroš

Ekpai trest, Vůch zranění, takže ta offenziva nic moc, ale snad neprohrajem

Reagovat
monty25

Hm, Ekpai bude chybět, tomu to teď střílelo. Tak snad aspoň remizujete.

Reagovat
Miguel19

On už hraje radši Tecl než Sýkora?

Reagovat
mistr129

což o to, ale Sýkora měl být nalevo

Reagovat
Hokaido

Zbrojovka dneska musí. Prosíííím.

Reagovat
smazaný uživatel

Muris ani na lavičce, na krajích Zmrhal a Tecl Cítím hodně velký drama, budou to nervy.

Reagovat
chytrejkluk

v základu Hrošovský, Kopic a Matějů

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen si to muze dovolit. Jihlava nebude klast odpor

Reagovat
Kang & Kodos

Plzeň bude klást dost velkej odpor sama sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by

Reagovat
Miguel19

Hrošovskému snad dáváme rozlučkový zápas. To třeba Sparta Čermákovi nedopřeje..

Reagovat
Kang & Kodos

U nás se bude loučit půlka týmu. Snad

Reagovat
mistr129

"Opouští nás Bičík, Karavaev (nezapadl do kabiny), Vatajelu (špatně se aklimatizoval), Šural (na jeho post je tam Konaté a Juliš), Čermák + Sáček (oba nedostatek zkušeností pro Spartu)," řekl nový asistent trenéra Zdeněk Ščasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co je to za sra.čky na tom O2TV? To tu ligu hospod vyhrál největší pajzl v ČR s největšíma buranama v ČR. Ještě, že jim to spadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký detailní záběr na Jirku Štěpána

Reagovat
Miguel19

Omg, Čuhelová je zpět.

Reagovat
monty25

Vždyť jsem to říkal, že Monča si ten návrat na 30. kolo dobře ošéfovala...

Reagovat
mistr129
Reagovat
monty25

To už je trochu moc, ne?

Reagovat
mistr129

už jsem natěšenej na zapás a vymýšlím blbosti, kámoš mě od rána posílá do prdele .

Hlavně předežeňte Bolku

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Langi

Proc CT4 dava Plzen...vzdyt to nema logiku

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal nemá logiku

Reagovat
mistr129

protože první volbu má O2 a ty si logicky vybraly Slávku.

Reagovat
Kang & Kodos

Proč by ne? První volbu má O2, tak si vybrala Slavii, kde se bude asi slavit titul. ČT to sichruje Plzní, kdyby se Slavie náhodou posrala.

Reagovat
Langi

nevedel sem ze prvni volbu ma O2...to uz smysl dava...dik

Reagovat
El Campeon

Proč čétéčko už asi 2 roky nevysílá derby?

Reagovat
El Campeon

Jéé Čuhelka

Reagovat
smazaný uživatel

Radotínský - Pilný komentují, dva největší zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Pilný to je ten ministr?

Reagovat
Posledni Kovboj

ne, ten sudi

Reagovat
smazaný uživatel

někdo link na ou tů ?

Reagovat
smazaný uživatel

JEDEME ZBROJOOOVKAAAAAA!

Reagovat
smazaný uživatel

CT by si stejnemel vybrala Plzen...jednak jsou retardito, druhak fandi Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

každý normální člověk fandí Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli by začínat Slavia a Plzen stejně? V Plzni už se hraje 3 minuta a v Praze teprve začal zápas

Reagovat
Kang & Kodos

chyběls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant Zavadil

Reagovat
Miguel19

Jakej offside

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen fans prej "cerna svine" nebejt sudich tak jsou davno bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

To si asi pletes se Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Rikas ty, kterej slavii pred prvnim titulem fandil slavii,?

Reagovat
smazaný uživatel

A jakou to ma souvislost?

Reagovat
smazaný uživatel

A jakou souvislost ma pripiskovani pro slavii kdyz see smeju plzni?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ti to fakticky nesedi. Protoze nebejt sudich, tak mame titul uz skoro jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty ho mas jistej. Kdyz fandis, prvnim dvema, klubum no

Reagovat
smazaný uživatel

* trem

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka na isportu komentátor: ,, Michal Kadlec klíčový hráč Sparťanské obrany."

Reagovat
smazaný uživatel

Nezavid.

Reagovat
smazaný uživatel

wat?

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak O2 tlačí Slavii "Pořád čekáme až Slavie zmáčkne Brno"

Reagovat
monty25

Hyčka Snad to Alex zvládne...

Reagovat
Miguel19

SERVUS

Reagovat
smazaný uživatel

Bakyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

Tvl, to šlo na rohový praporek..

Reagovat
monty25

To musí připsat jako vlastní gól, ne?

Reagovat
Miguel19

Mám ho na tiketu, tak určitě jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch je hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? Nelibi se ti snad masaze stehnem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doubletec

Reagovat
salm0n

Na to bys musel mít modro-červenej dres, aby ti pískl desítku

Reagovat
Kang & Kodos

Brno má podle livesportu držení míče 67% Co se tam děje, proboha?

Reagovat
Miguel19

Řekl bych, že Slávka hraje opět nejlepší fotbal v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
Losinho

4:0

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle season si dej zaramovat kundicko z nemanic.

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Pískej konec!

Reagovat
smazaný uživatel

Piskej konec!

Reagovat
Hokaido

relog fail

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Miguel19

Pískni to!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, jihlava brani v bloku jakoby hrali proti barce.Kdy zmizi ten hype plzne?

Reagovat
Miguel19

Pilař Jak to s ním je, má u nás smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

někdo link na Plzen?? Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni se nam smejou, ze jsme vyhodili pivarnika z prvniho mista. Ale staci se podivat na hru a je to o 200% koukatelnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se libi jak hrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

což není tak těžký, za Pivarníka se na to nedalo koukat

Reagovat
smazaný uživatel

A ja jsem radsi za peknej fotbal, nez za vysledky na silu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Nějak nám ten nejkrásnější fotbal dneska hapruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pilka jak zamlada. Snad vydrzi koleno.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mu vydrží, tak bude pod Vrbou top hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne je to vtipny. Dva roky si nekopne do mice a presto hned po uzdraveni je nas nejlepsi hrac.

Reagovat
Miguel19

A ještě smutnější, že je to momentálně i nejlepší české křídlo..

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč teda dnes nehraje?

Reagovat
Hokaido

Asi mocipáni.

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Nejlepší křídelní hype.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
Shevchenko

Jankto nic?

Reagovat
smazaný uživatel

je jak Rosa v mensim meritku, je zajimave ze ta dynamika atd u nich zustala na stejne urovni

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
monty25

Liberec góóól Tak pojďme Teplice!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Milaaaan Baroooooš

Reagovat
monty25

Zrovna jsem ho koupil do Fanligy...

Reagovat
Coutinho10

takze proto mas zatim spolecne s Urbisem jako jedinej 100 a víc bodů

Reagovat
monty25

Jo, asi skončím 5. jako Teplice...

Reagovat
Coutinho10

a ja 1. jako Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dušan zraněn

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Slavii

Reagovat
C-M@ster

Vyhrajou titul, protože se zranil Brnu gólman...

Reagovat
HorajzmAmmann

máte výmluvu

Reagovat
frankiefcb

Frýďa

Reagovat
smazaný uživatel

Ikauneks 30m sprint a nema silu na obejiti Hubnika?

Reagovat
smazaný uživatel

To koště v bráně Brna by snad nemohl chytat ani v divizi.

Reagovat
FCSL

Bary Bude mi chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

To byl gól na Strahově...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten brnenskej golman to bylo co ted

Reagovat
Miguel19

Ten náhradní golman Brna

Reagovat
mistr129

no on ho tam podkop Kijanskas, kterej už vytvořil 3 slávistický šance

Reagovat
C-M@ster

2 střely, 2 góly

Reagovat
FCSL

Tecl

Reagovat
monty25

Liberec 2:0

Reagovat
Kang & Kodos

Tak dělejte.

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonyr bakos

Reagovat
frankiefcb

Ta obrana Brna

Reagovat
Miguel19

Tvl a ještě mu dá gól Tecl. Ten už si snad nezachytá.

Reagovat
monty25

Takže největší drama je teď v Teplicích...

Reagovat
smazaný uživatel

Zavolte Kučovi, že Brno shání dvojku...Poznámka: horší být nemůžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

*Zavolejte

Reagovat
fabec1222

Novej Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Hadam v plzni po prestavce bude pulka lidi ma ceste domu

Reagovat
Pony Slaystation

Zkusenosti ze Sparty, tak to tvuj nazor chapu

Reagovat
smazaný uživatel

Tým co neumí bránit vysoký míče, proti mančaftu co hraje nakopávačku jak Anglický kluby ze 70let. To neskončí pro Brno dobře, tak 4 nebo 5 branek dají ti hlavičkáři.

Reagovat
Kang & Kodos

Koukám, že Proske to moc nepořešil

Reagovat
frankiefcb

Nemá prostor no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale frankiefcb rikal..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď už jen Lafata gól a budem všichni happy

Reagovat
Shevchenko

Lafatovi chybí jeden gól do 200 co?

Reagovat
exse

Nene, říkal že ještě jeden gól a ukončí kariéru.

Reagovat
Kang & Kodos

To je zase symfonie. Dochází těm lemplům, že takhle si tam Strama nechá tak tři hráče?

Reagovat
Neon

je to hrůza se na to dívat

Reagovat
frankiefcb

Tak na Slovácku se Vám nějak moc nedaří ne. Minule jste tam rupli pokud si dobře pamatuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 17 zápasů proti Slovácku = 16 výher

Takže asi tak.

Reagovat
Kang & Kodos

Minule jo, ale předtim jsme je porazili snad 10x za sebou. Takže spíš jsme na ně vždycky uměli, i když to je doma hodně nepříjemnej soupeř.

Reagovat
frankiefcb

aha já jsem měla nějak spjaté s tím, ež vás doma vždycky prohnali. Ale asi to je tím, že spíše doma proti favoritům umí kousat no.

Reagovat
Kang & Kodos

Na to máme jiný týmy. Teplice, Liberec, Zlín a samozřejmě Baník

Reagovat
frankiefcb

s náma jste jednu dobu taky měli nějakých 5 zápasů výher za sebou na Bazalech.

Reagovat
frankiefcb

no za posledních 10 let jsme Vás doma porazili jednou myslím v sezóně 08/09 2:0. Jinak ne, ale těch remíz je tam mrtě to je fakt.

Reagovat
monty25

Taky se vám Teplice na Tipsportu tak sekají?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia se mi na tipáči seká neskutečně

Reagovat
monty25
Reagovat
C-M@ster

KONTUM KONTUM KONTUM KONTUM

Reagovat
pepinho2

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
mistr129

Reagovat
Neon

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Co se komu líbí na tom, když je zadýmený celý hřiště? To je jako pěkný jo?

Reagovat
mistr129

ale přece bez pyra by to nebyl fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pěkný

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

to by si rozhodčí obhájil v klidu kdyby to kontumoval

Reagovat
frankiefcb

nemůže kontumovat hned. Ale pokud by se to opakovalo myslím třikrát, tak kontumace by mohla být na místě.

Reagovat
Losinho

Reagovat
El Campeon

Rodiny s dětma by souhlasili.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen rodiny s dětmi. Řekl bych, že tohle snad nemůže připadat pěkný nikomu, kromě pár primitivů co si myslí, že s kuklou na hlavě a pyrem v ruce, jsou nějak lepší nebo drsnější

Reagovat
Losinho

Kontumace

Reagovat
chytrejkluk

Kopic opět příšerný... 1v1 neexistuje, centr letí do první soupeřova hráče, rohy mu lítají přes stadion....

Reagovat
ondrasch77

Tak ho zadarmo vraťte odkud přišel U nás byl nejlepší RW ligy

Reagovat
monty25

Tak snad ve 2. půli to tam Teplice nějak dotlačí. Teď už to máme ve svých rukou...

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
Kang & Kodos

Opovažte se nedat gól...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Tak možná jim to"s pokorou do Evropy"vyjde

Reagovat
Hokaido

Vy máte horší vzájemnej?

Reagovat
monty25

Jo, 1:2 a 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
andrew96

Slavia Zasvěcení chápou.

Reagovat
mistr129

všechny je zrakvíme

Reagovat
frankiefcb

To Brno je fakt mizerné. Snad si z nich Znojmo vezme příklad.

Reagovat
ondrasch77

Wagner na nás v únoru po příchodu do Karviný rozjel docela slušnej hate (nedostatek příležitosti, málo centrů do vápna apod..), nečekal jsem, že mu dnes smlouva umožní hru proti mateřskému týmu..., a když pak nedal tu pencli, tak jsem neudržel smíchy karma blbe...

Reagovat
PavlíčeQ

A pak v ideální střelecký příležitosti zamířil někam do poslední řady

Reagovat
Kang & Kodos

Vidíš, jakej je to srdcař

Reagovat
ondrasch77

Úplnej trojskej kůň Hned po zápase kňučel, jak by rád zůstal v Karvinné... Otázka je, zda po včerejším výkonu, kdy zahodil penalta a tutovku, bude mít zájem Karviná... Vlastně nejen včera, útočník, který nasází za 14 zápasů celé tři góly v poměrně ofenzivním týmu, je vizitka sama pro sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten šašek- hlasatel v Plzni mě vždycky pobaví Jak řve při nástupu hráčů "Viktorka!" "Viktorka!" "Červená" "Červená!", přičemž mu odpovídá pět fanoušků a on jim pak poděkuje, že jsou skvělí

Reagovat
Kang & Kodos

Juliš za Bogdana

Reagovat
Neon

Musí stáhnout toho nejlepšího, aby ostatní nevypadali jako dřeva a Strama si jich tam nechal víc tři

Reagovat
djwenca

to hrál Bogdan dnes špatně?

Reagovat
Kang & Kodos

vůbec, v tý bídě byl zase mezi lepšíma

Reagovat
HorajzmAmmann

ježiši co to je zase za píčovinu?

Reagovat
andrew96
Reagovat
mistr129

co to je za krčmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mateju dneska neudelal chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tedka zkazil golovku pro krmencika

Reagovat
mistr129

Pilný

Reagovat
Kang & Kodos

A když už někdo vymyslí kloudnou akci, tak za každou cenu zkouší přihrát Lafatovi, i kdyby byl zrovna u rohovýho praporku

Reagovat
FCSL

3 Bolka Jestli to Teplice nedaj

Reagovat
C-M@ster

4 a já myslím, že nedají... oni to vždycky poserou v obdobnejch chvílích

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch right now

Reagovat
Shevchenko

Boleslav

Reagovat
Kang & Kodos

Boleslav

Reagovat
fabec1222

Dneska festival zraněných golmanů

Reagovat
C-M@ster

Zlepšilo se něco u Bolky od doby, co odvolali Kalvodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt sli naopak jeste dost dolu. Svedik na to vubec nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice góla.

Reagovat
FCSL

Škoda že není ta nadstavbová část už letos

Reagovat
Losinho

Standaaaaaa

Reagovat
Kang & Kodos

Zelený z Jablonce si letos v lize zahrál 31 zápasů.

Reagovat
ondrasch77

IRONMAN

Reagovat
Posledni Kovboj

docela drzak, v Karviny jednou sel na hriste jako stridajici, v Jablonci jednou stridal, jinak vsechno 90 minut. Tak hlavne ze ho Hradec tenkrat musel prodat. Dementi.

Reagovat
andrew96

Krob chybí

Reagovat
monty25

Krob a Hora

Reagovat
Pyroman

Teplice neposerte to.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos

Juliš

Reagovat
C-M@ster

Rada mistr střídání

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
monty25

Já chápu, že Vachoušek končí kariéru, ale to se tam musí při střídání s každým objímat, když Teplice hrajou o poháry?

Reagovat
C-M@ster

Jako jo, no...

Reagovat
Kang & Kodos

Připravil tak dvě minuty nastavení pro závěrečnej tlak.

Reagovat
Miguel19

Krmenčík je fakt hovno. Snad přijdou 2-3 noví útočníci. Všichni co momentálně máme musí pryč.

Reagovat
Losinho

nejlepší tam je Bakoš, to mluví samo za sebe.. ale Řezníček teda podle mě není řešení

Reagovat
ondrasch77

Krmelec je stejně hloupej jako Řezníček, ale Řezníček bude v Plzni platnější...

Reagovat
taws

věř tomu že hloupější u nás se prej u něj chytily přezdívky Einstein a Forrest

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Krmencik, Bakos

Reagovat
smazaný uživatel

"Útočník" Poznar

Reagovat
F.Torres

Mistři, mistři, mistři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
FCSL

Bolka se kvalifikuje do EL prohrou 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný, že Boleslav ty poháry asi udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten golman Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.. Svacek to same

Reagovat
db18

Co provedl? Jsem si toho nevšiml - ale u Sváčka by mne překvapilo spíš, kdyby nic neprovedl...

Reagovat
monty25

Nenadál ze Sportu se může začít učit kamerunsky...

Reagovat
smazaný uživatel

more vsak sou frankofoni. vis jakej by to byl v africe bordel kdyby kazdej stat mluvil jak chce?

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle je tam pořádek jak v severokorejský továrně

Reagovat
smazaný uživatel

a ne? i kdyz co sem cet na kamerunskym youtube po cas apn tak se tam hadali dylinaci kdo sou lepsi fanousci - jesli lvi z evropy frankofonich nebo anglofonich rodin.

Reagovat
Kang & Kodos

Multikulti

Reagovat
monty25

No jo, máš pravdu. Tak že by s tou sázkou pěkně vyjebal?

https://youtu.be/qgxSrkrgnHg?t=2m55s

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme. v africe uz zbejva vazne malo krovi kde mluvej jak chtej.

Reagovat
lampas

Udělali jsme pro Teplice co jsme mohli

Reagovat
monty25

Díky. Jestli to nedopadne, tak můžeme nadávat jenom sami sobě...

Reagovat
smazaný uživatel

VELIČE ŠUMULIKOSKI! Škoda že dnes končí

Reagovat
Kang & Kodos

Vošahlík

Reagovat
ondrasch77

Tak to se ví už řadu let

Reagovat
C-M@ster

Ty Teplice hrajou poháry každej rok, nebo proč se tam jako vůbec nefandí?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mají ten svůj kotel. Řada 15, nebo tak nějak si říkaj

Reagovat
monty25

Sektor 15

Reagovat
Losinho

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dělejte Teplice

Reagovat
Shevchenko

Na co ty Teplice čekají?

Reagovat
Losinho

Poznar nikdy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

jak čuměl jestli se s ním někdo bude radovata nikdo k nimu nešel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně poznar jaký to je dát gól za plzeň

Reagovat
db18

NePoznar...

Reagovat
Kang & Kodos

Poznar

Reagovat
monty25

Dukla je normálně lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

No koukám že Berbr byl teda hodně nasranej na Slavii

Reagovat
HorajzmAmmann

Ukončete to na tý Slávii Gratulace, zaslouženě.

Frydrych, Pavlenka

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

dovolim si ric ze klicovy hraci. zaroven sem ale rad ze fryda nehraje stopera.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Grigar už chytl tak tři góly. Za posledních pět minut

Reagovat
smazaný uživatel

Jude Slavie!

Reagovat
smazaný uživatel

slovacko sucks.

Reagovat
F.Torres

Super sezona. Slavie titul, Plzeň druhá, Zbrojovka zachráněná Čekal jsem letos poháry, ale titul je sen, po tolika letech ve sračkách se to konečně otočilo. Příští sezonu obhajoba bude velice těžká, je pořád co zlepšovat, protože především Plzeň pod Vrbou bude o level lepší. Každopádně dík všem 3 celkům za takovou sezonu, jen ta zbrojovka mohla urvat pohár, ale to už bych chtěl toho asi trochu moc.

Třešnička na dortu je Sparta, ale dnes se bude oslavovat a ne kopat do mrtvol.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže budeš po dnešku smutnit, nebo budeš oslavovat?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
F.Torres

díky za gratulaci

Reagovat
ondrasch77

Co by dělala Zbrojovka v EL? Stačí, že tam je Zlín, kterej dostane ve skupině 6 x vypráskáno a příští sezónu bude nakonec rád, že udrží ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Oslavy titulu asi tipsport davat nebude co? nebo aspon ČT

Reagovat
C-M@ster

Tipsport určitě ne. Je to parta čuráků, co zápas hned utne.

Reagovat
El Campeon

Tak tipáči de hlavně o to abys jim nasypal co nejvíc peněz.Žádný oslavy je nezajímaj.

Reagovat
smazaný uživatel

LUFTJARDA

Reagovat
smazaný uživatel

MISTŘi

Reagovat
monty25

Reagovat
C-M@ster

Já to věděl

Reagovat
Kang & Kodos

Dementi Boleslav dá za tři kola jedinej bod, a ani tak se přes ně nedostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Teplice omg

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s kým vypadne tentokrát Bolka

Reagovat
FCSL

Teplice Taková šance

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Šilhavý...

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-74984141023&idb=-1&hash=c6db88c3&t=dGlrZXQgMTIuOTAgemEgNDk2S8SNID8%3D%0A&affid=KMBcq8Kvf5bcdQt1BfkCHQ%3D%3D&popup=1 neni tým kterej bych nenaviděl víc než zkurvený teplice to je takovej odpad ligy...proč tam vubec jsou

Reagovat
El Campeon

ach jo,zase Bolka,kerá nepřejde ani přes vítěze poháru z bosny už sem se těšil na Tepláky a oni to takhle zazdí.

Reagovat
smazaný uživatel

dyt to sou uplne stejni dementi, nemaj si co vycitat

Reagovat
El Campeon

No možná máš pravdu,ale Boleslav už poslední roky měla šancí dost a dost to zabíjela,tak sem se těšil spíš na Tepláky

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Mistřiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Hoši díky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

teplaky nebo bolehlav to je jak vybirat si mezi tim, jestli skocis z vokna nebo se zastrelis

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele