Česká liga - preview 18. kola

24.02.2017, 08:50, aktualizováno 27.02.2017, 08:39
Previews
Po jednom nedělním utkání přijde na řadu také jedna osamocená pondělní dohrávka dalšího kola české nejvyšší soutěže. Mladá Boleslav v lize od 14. října stále nevyhrála a černou sérii hodlá utnout doma proti Teplicím...
FK Mladá Boleslav - FK Teplice  (pondělí 17:00)
V již tradiční pondělní dohrávce přivítají fotbalisté Mladé Boleslavi Teplice, na které mají šestibodový náskok. Domácí by rádi napravili matný výkon z Karviné a vyvinuli tlak na čtvrtý Fastav Zlín.

Poněkud rozpačité pocity panovaly po prvním jarním zápase v táboře Mladé Boleslavi. Ambiciózní celek si přivezl z Karviné pouze bod za remízu 1:1, kterou navíc musel dotahovat. Nový kouč Martin Svědík nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen a proti Teplicím požaduje zlepšení. "Chceme zapomenout na chyby z Karviné, vzít si z toho to lepší, i když toho moc nebylo, ale hlavu nahoru a chceme zápas s Teplicemi zvládnout," prohlásil Ladislav Takács.

Pro Takácse konkrétně půjde o pikantní zápas, neboť v Teplicích působil. Sklářům patří v tabulce sousední šesté místo, ale ztráta na Mladou Boleslav činí šest bodů. Také Teplice v minulém kole pouze remizovali 1:1 a to před vlastními diváky s Brnem.

"Určitě budeme chtít přivézt z venku body. Proti Brnu jsme měli vyhrát, měli jsme šance, ale dali jsme jen jeden gól. V Mladé Boleslavi bude základem branku nedostat. A také musíme zlepšit finální fázi," nabádá teplický útočník David Vaněček.

Mladá Boleslav bude postrádat obránce Kyselu s Radou a také Tomáše Přikryla, což by mohl být směrem dopředu poměrně vážný problém. Domácí se tak i bez těchto opor pokusí přerušit už sedmizápasovou sérii bez vítězství. Naposledy získali tři body 14. října na hřišti Bohemians 1905. Na straně Teplic nikdo neschází.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Da Silva, Stronati, Fleišman - Matějovský, Takács - Vukadinovič, Magera, Nečas - Chramosta
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob - Fillo, Ljevakovič, Kučera, Hyčka - Hora - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.70 - 5.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Sparta Praha  (neděle 17:30)
Po vyřazení z Evropské ligy čeká na Spartu již jen domácí soutěž a v ní honba za vedoucím duem Plzeň, Slavia. Pokud chtějí Sparťané získat ligový titul, nesmějí si dovolit ztrácet a platí to pochopitelně už o zápase na jablonecké Střelnici.

"Víme, že pokud chceme zaútočit na první místo, musíme být na jaře v podstatě stoprocentní. Chtěl bych vidět Spartu, která vyhrává každý zápas. Pak uvidíme, k čemu nám to bude stačit," uvedl trenér Požár. Spartu čeká náročný úkol, předehnat dvojici Plzeň-Slavia a získat po letech mistrovský titul. Úkol je o to náročnější, že nebude bojovat jen s Plzní, ale také se Slavií a samozřejmě neúspěch v sobě nese velké riziko v podobě absence v Lize mistrů, tedy i její kvalifikační části.

Sparta se musí nejprve vypořádat s celou řadou problémů, od odchodu Bořka Dočkala až přes tradiční nešvary, které tuto sezonu Spartu trápí - především nedisciplinovanost. Také v odvetě s Rostovem totiž padla červená karta a na vině byl opět obránce Costa. To vše se musí změnit. Sparťané doufají, že výrazné zlepšení nejen v tomto ohledu příjde už v Jablonci. Podle trenérů i hráčů severočeský klub zimními odchody mnoho neutrpěl. "Myslím si, že útočnou fázi mají velice dobrou. Doležal, velice nepříjemný hráč, Diviš, Mihálik, Mehanovič, to jsou útočné typy. Z podhrotu hráči: Považanec a tak dále, které doplňují útočnou fázi, takže si myslim, že tu útočnou sílu neztratili," podotkl jeden z asistentů trenéra Zdeněk Svoboda.

Jablonec sice ambice na titul nemá, ale rád by se v tabulce viděl mnohem výš. V tuto chvíli jsou jablonečtí až v její druhé polovině, přesněji na desátém místě. V prvním jarním utkání si připsali bod na půdě Slovácka, nyní je však čeká zvučnější výzva. "Nebude to pro nás jednoduché utkání. Ale Bohemians i Rostov nám ukázali, že se s nimi hrát dá. Přestože má Sparta kvalitní mužstvo, tak nám tyhle zápasy ukázaly cestu. Sparta patří dlouhodobě mezi naše nejlepší mužstva, mají stabilní kádr a poradí si určitě i se ztrátou Bořka Dočkala, který zřejmě odejde do Číny. Respektujeme jejich sílu, ale nesmíme se jich bát a vysokým presinkem se pokusit dostat je do úzkých," říká kouč Zdeněk Klucký.

Domácí se budou muset obejít bez Bárty a Zreláka, navíc u Valeše a Masopusta je start nejistý. Na sparťanské straně jsou tradiční marodi Tomáš Rosický, Zahustel a Frýdek a po zápase s Rostovem není plně fit ani Matěj Pulkrab. Dobrou zprávou je zdravotní stav Marečka a Kadlece, kteří už by mohli být připraveni alespoň na lavičce.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Jankovič, Pernica, Beneš, Zelený - Považanec, Jiráček - Diviš, Pospíšil, Mihálik - Doležal
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, Holek, Michal Kadlec, Costa - Néstor, Sáček, Vácha, Čermák, Konaté - Lafata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.20 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Dukla Praha - MFK Karviná  (sobota 13:30)
Po úspěchu v Hradci se fotbalisté Dukly představí doma na Julisce, kde vyzvou výběr trenéra Jozefa Webera Karvinou. V letošní sezoně půjde již o třetí vzájemnou konfrontaci, dvě předchozí zvládla možná trochu překvapivě lépe Karviná.

Nováček soutěže se poprvé radoval z výhry nad Duklou ve čtvrtém kole, kdy doma zvítězil 2:1 a o tři měsíce později triumf nad stejným soupeřem zopakoval, tentokrát však v poháru. Karviná hrála znovu doma a postoupila po penaltovém rozstřelu.

Nyní však čeká svěřence Jozefa Webera cesta na půdu soupeře a všeobecně vzato není jejich bilance na venkovních hřištích zrovna oslnivá. Body si odváželi jen ve třech případech, navíc inkasovali devatenáct branek, což znamená společně s Příbramí nejhorší defenzivní vizitku.

Karviná v minulém kole získala bod s Mladou Boleslaví a s prázdnou nechce odjíždět ani z Julisky. "Jsem spokojený s hrou, nikoliv s výsledkem. Po patnácti minutách jsme získali převahu i agresivitu. Měli jsme dobré akce i šance, jenže tomu chyběl gól. Nakonec jsme se zaslouženě ve druhé půli dostali do vedení, ale euforie vydržela jen chviličku. Mužstvo musím pochválit, kluci by si výhru zasloužili," uvedl kouč Weber.

Dukla v minulém kole na rozdíl od Karviné vyhrála. V Hradci zvítězila po brankách Podaného a Holendy 2:0 a posunula se na osmé místo. Doma chce v tomto kole na výhru navázat a proti Karviné má o motivaci postaráno. "Víme, že nás dvakrát porazili, tak jim máme co vracet. Každý zápas je jiný a my chceme určitě potvrdit tři body z Hradce a pokračovat v tom dál," nechal se slyšet stoper Šimůnek.

Oba tábory hlásí jen po jedné absenci. Dukle nepomůže zraněný Koval, zatímco Karviná se musí obejít bez Vondry.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Kušnír, Šimůnek, Štetina, Podaný - Hanousek, Tetour, Mustedanagič - Miloševič, Holenda, Olayinka
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Dressler, Košťál, Hošek, Eismann - Janečka, Šisler - Moravec, Budínský, Puchel - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.50 - 6.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Slovan Liberec  (sobota 16:00)
Brněnská Zbrojovka přivítá v důležitém souboji Slovan Liberec. Oba celky jsou nebezpečně blízko sestupového pásma, oba však chtějí z těchto pozic co nejrychleji vybřednout. Srpnové vzájemné utkání divákům branku nenabídlo, povede se to tentokrát?

Jak v Brně, tak v Liberci si představovali v prvních jarních zápasech zcela jiné postavení. Místo bojů o evropské poháry se potácejí až ve druhé polovině tabulky, ba co více, jsou jen tři body od sestupu. Obojí má své důvody, zatímco Brno letos poprvé vede Svatopluk Habanec, Slovan se musel vypořádat jak s boji na vícero frontách, tak s dalšími proměnami kádru.

Liberec vstoupil do jarní části sezony bezgólovou plichtou se Zlínem a příliš si ve své situaci nepolepšil. O to více bude chtít získat ztracené dva body v Brně, kde ale už tři roky nevyhrál. Bodem vstoupila do jarních bojů i Zbrojovka, která ho vyválčila v Teplicích a také ona se střelecky nedokázala prosadit. Vyrovnání měly totiž na svědomí Teplice, jmenovitě Vondrášek, který si vstřelil vlastní gól.

A zdá se, že ofenzíva utrpí další ránu, neboť zelenou dostal k vyjednávání o přestupu letošní nejlepší střelec Michal Škoda. Vedení Zbrojovky je ale na čínské vábení připraveno a ze Stuttgartu přivedlo ukrajinského forvarda Boryse Tashchyho.

Mírnějším favoritem bude Zbrojovka, v jejíž prospěch hraje nejen domácí prostředí, ale také plně zdravý kádr. Kouč Habanec na rozdíl od podzimních bojů nemusí řešit žádnou absenci. Dramatické to není ani v táboře Liberce, vedle dost podstatných změn v přestupovém období ale visí otazník nad startem Egona Vůcha.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Šural, Pavlík, Kijanskas, Jablonský - Zavadil, Polák - Litsingi, Škoda, Ashiru - Řezníček
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Coufal, Latka, Kúdela, Kerbr - Ekpai, Breite, Souček, Bartl - Potočný, Voltr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko  (sobota 16:30)
Po porážce na Spartě se fotbalisté Bohemians 1905 přesunuli zpět do Ďolíčku, kam zavítá v rámci 18. kola neoblíbené Slovácko. Klokani nemají s tímto soupeřem vůbec dobrou vzájemnou bilanci, na druhou stranu hosty nepovede potrestaný kouč Stanislav Levý.

Klokani se poprvé v roce 2017 představí doma a to je pro Ďolíček vždycky velká událost. "Na zápas se těšíme. Na první utkání nás na Letnou sice přišlo podpořit hodně fanoušků, ale doma je doma," prozrazuje domácí Krch. Bohemka minuý týden prohrála na Spartě 0:1, a to i přes zřejmý fakt, že byla lepším týmem.

Zklamání z výsledku neskrýval ani kouč Koubek, podle kterého to byla šance, která se zase dlouho nemusí objevit. Bohemka je v tabulce jedenáctá a od sestupu ji dělí pět bodů, takže výhra v domácím prostředí by se nesmírně hodila. "Samozřejmě budeme chtít navázat na výkon, který jsme předvedli na Letné, ale nejdůležitější pro nás je nyní získat tři body. Víme, že výkon nebyl špatný, ale v sobotu potřebuje vyhrát," dodal kapitán Daniel Krch.

Do Ďolíčku zavítá Slovácko, tedy soupeř, který nepatří zrovna mezi oblíbené. Bohemka ho dokázala porazit z devíti případů jen jednou. I přes lepší bilanci to ale nebudou mít hosté z Uherského Hradiště vůbec jednoduché. "Viděli jsme sestřih se Spartou. Zdálo se mi, že Bohemka byla lepší, dobře organizovaná vzadu. Hráli se třemi obránci, měli rychlý náběhy za obranu. Myslím si, že mohli i vyhrát,". nechal se slyšet Tomáš Břečka.

"Bohemka je v domácím prostředí vždycky velmi nepříjemný soupeř a hostům se tam hraje docela těžko. Navíc jsou sehraní a hrají dobře kombinačně. Nicméně určitě si do Prahy nejedeme jen zahrát fotbálek. Cestou k úspěchu by mohly být rychlé protiútoku do otevřené obrany," prohlásil záložník Navrátil. Slovácko v minulém jenom remizovalo s Jabloncem 0:0, ale přišlo o trenéra Stanislava Levého, který byl disciplinární komisí potrestán za nesportovní chování.

Klokanům bude nadále chybět zraněný Hašek a start nové akvizice Kabajeva je nadále nejistý. Slovácko je na tom podobně, pro zranění nebude k dispozici duo Chvátal, Chyla. Naopak nastoupit může i přes červenou kartu v utkání s Jabloncem Vlastimil Daníček
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Dostál, Buchta, Krch, Švec, Havel - Hubínek, Jirásek - Mašek, Markovič, Bartek
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Břečka, Civič - Šumulikoski - Navrátil, Biolek, Havlík, Tetteh - Koné
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.13 - 5.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Viktoria Plzeň  (sobota 17:00)
Šlágrem 18. kola české nejvyšší soutěže bude bezpochyby duel Zlína s vedoucí Viktorií Plzeň. Západočeši a obhájci prvenství v prvním vzájemném zápase narazili a mají tedy Ševcům co vracet. Na obou stranách se pak objeví hráči, kteří ještě nedávno nastupovali v dresu soupeře.

Zlín si na úvod jarní části připsal bezgólový výsledek v Liberci. První poločas byl lepším týmem hostující Zlín, ale Liberec ve druhém dějství převzal iniciativu, takže dělba bodů je z tohoto pohledu zasloužená.

V tomto kole se Ševci střetnou s úřadujícím šampionem z Plzně a pikantní to bude zejména pro ofenzivního záložníka Davida Štípka, který za Viktorii nastupoval a v minulých zápasech proti svému bývalému týmu nemohl hrát. "Pocházím z Plzně a jsem jejím odchovancem, takže na působeni tam vzpomínám rád. Vždycky to byl můj sen, dostat se jako odchovanec do A-týmu a hrát za něj. Jsem rád, že jsem zažil úspěšnou éru a potkal řadu skvělých hráčů, od kterých jsem se mohl hodně přiučit," vzpomíná Štípek.

Podobné pocity bude mít na druhé straně útočník Tomáš Poznar. "Z pozice hosta se do Zlína vracím poprvé v životě. Bude to specifické, ale hodně se těším. Nedáme jim nic zadarmo," prohlásil natěšený Poznar. Viktorka před týdnem porazila Příbram 1:0 a nadále vede soutěž o bod před Slavií, navíc má stále jedno utkání k dobru.

Zlín první letošní vzájemný zápas překvapivě ovládl. Na západě Čech zvítězil po brankách Poznara a Diopa 2:0.

Ševcům bude nejspíše chybět útočník Beauguel a na druhé straně do hry určitě nezasáhnou rekonvalescenti Baránek s Chrienem.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Gajič, Matejov - Vukadinovič, Živulič, Traoré, Štípek - Fantiš, Diop
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Ivanschitz, Kovařík - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.90 - 3.50 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FK Příbram - Slavia Praha  (sobota 19:15)
Utkání mezi Příbramí a Slavií má pochopitelně jasného favorita. Sešívaní dosud neví, jaké je to pod trenérem Šilhavým prohrát a na první pohled nic nenasvědčuje tomu, že by to měli poznat v Příbrami. Sestupem ohrožený celek však hodlá favorita zaskočit.

Příbram už v prvním jarním zápase byla v pozici velkého outsidera a i když nebodovala, prala se statečně. V Plzni, na půdě úřadujícího šampiona, prohrála jen jednobrankovým rozdílem. "Čeká nás v Energon Aréně Slavia, což podle mě není nehratelný zápas. Vždyť zrovna na Slavii chodí v Příbrami spousta fanoušků. Bude skvělá atmosféra a já to utkání vidím jako zcela otevřené. Doma nejsme nikdy odevzdaný mančaft, navíc do Slavie přišlo několik nových hráčů a zkraje jara ještě nemusí být ve formě," zdaleka nehází flintu do žita trenér Karel Tobiáš.

Své pozice favorita si je Slavia dobře vědoma, nic však nehodlá podcenit. "Viděli jsme utkání Příbrami s Plzní. Nikomu se nechce zůstat dole a hrát o záchranu. Stejně jako hrála ve druhém poločase dobře Jihlava, ani Příbram nechce dát kůži lacino. Nikdo si nemůže vybírat, s jakým týmem hraje. Viděli jsme, že Příbram působila v Plzni velice sympaticky a organizovaně. Určitě se nechovala jako obětní beránek a nás tak nečeká nic jednoduchého," uvědomuje si trenér Jaroslav Šilhavý.

"Příbram je sice poslední, ale lehké utkání nás určitě nečeká, což potvrdilo, jak hrál soupeř před týdnem na hřišti Plzně. Věřím ale, že navážeme na výkon proti Jihlavě, a to hlavně v první půli, a společně zápas zvládneme," věří záložník Josef Hušbauer.

Slavia v minulém kole porazila díky dvěma brankám Milana Škody Jihlavu 2:0 a je stále o jediný bod za vedoucí Plzní. Viktoriáni však mají utkání k dobru.

Příbram bude v kompletním složení, což se nedá říci o Slavii. Kouč Jaroslav Šilhavý sice má k dispozici ideální základní jedenáctku, počítat však nemůže s Kenijou a zřejmě ani s Mingazovem.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Lupták, Chaluš, Jiránek, Divíšek - Bazal, Tregler, Rezek, T. Pilík, Kukec - Linhart
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Lüftner, Deli, Flo - Ngadeu - Sýkora, Hušbauer, Barák, Zmrhal - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.80 - 4.65 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Vysočina Jihlava - FC Hradec Králové  (pátek 18:00)
Páteční předehrávka 18. kola české nejvyšší soutěže nabídne ryze záchranářský duel mezi domácí Vysočinou Jihlava a Hradcem Králové. Oba celky od sebe dělí jen tři body, přičemž lépe jsou na tom hosté.

Hradec navíc vyhrál i první vzájemný souboj hraný ještě v mladoboleslavském azylu, a pokud uspěje i na Vysočině, bude to znamenat důležitý, nikoliv však rozhodující krok na cestě za záchranou.

Jihlava v prvním jarním zápase zavítala do Edenu, kde se jí příliš valné naděje na úspěch nedávaly. Dle očekávání také utkání skončilo vítězstvím Slavie 2:0, takže Vysočina se musí po prvních jarních bodech poohlédnout jinde a nejlépe hned doma proti hradeckým Votrokům. "Před námi je domácí duel, v němž chceme a musíme zvítězit. Tříbodový zisk by představoval velkou psychickou vzpruhu a mohli bychom se v tabulce dotáhnout právě na Hradec Králové," vyzdvihuje důležitost duelu asistent trenéra Jan Kameník.

Porážku v minulém kole zažil i Hradec, který opět padl doma. Votroci nestačili na pražskou Duklu, které podlehli brankami Podanýho a Holendy 0:2. Od sestupu tak dělí Východočechy tříbodový rozdíl, na druhou stranu mají ještě jedno odložené utkání v Jablonci k dobru.

Jihlava se bude muset obejít bez potrestaného dua Batioja-Štěpánek a Vitáska pro změnu do hry nepustí zranění. Naopak dobrou zprávou je návrat Rosy, jenž v Edenu chyběl. Hradec je na tom podobně: Holeš, Vlkanova, Polom i Janoušek mají zdravotní potíže, ale posilou je určitě návrat Žondry.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Tlustý, Krejčí, Novotný - Fulnek, Rosa, Hronek, Urblík, Popovič - Ikaunieks, Dvořák
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Plašil, Chleboun, Hůlka, Mudra - Jirsák, Schwarz - Martan, P. Černý, Malinský - Pázler
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.30 - 3.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň16123127:939
2.Slavia Praha17115132:1238
3.Sparta Praha17105231:1335
4.Fastav Zlín1795327:1832
5.FK Mladá Boleslav1785429:1929
6.FK Teplice1765619:1623
7.MFK Karviná1764723:2722
8.Dukla Praha1754823:2219
9.1. FC Slovácko1747620:2519
10.FK Jablonec1646623:2518
11.Bohemians Praha 19051653815:2318
12.Slovan Liberec1737711:1716
13.Zbrojovka Brno17210520:2916
14.FC Hradec Králové16511017:2816
15.Vysočina Jihlava1727811:2513
16.1. FK Příbram17231212:329

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1188)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vyhraje Hradec.

Reagovat
frankiefcb

vidím to na remku

Reagovat
ZB 07

nic jinýho než 1:1 snad ani nejde

Reagovat
ratusek

0:0

Reagovat
Kostomlat

tady může padnout gól jednom blbou náhodou

Reagovat
ratusek

Třeba nás překvapí a bude to 3:3

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Zkušeně

Reagovat
ZB 07

jako vždy

Reagovat
Kang & Kodos

Vy hrajete až zejtra

Reagovat
Hokaido

Kéžby. Ale nevěřím, že si tohle Bílek necha utéct.

Reagovat
Blasphemer

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsi spatne kamo....tady je 1liga

Reagovat
smazaný uživatel

Že se zrovna ozveš ty, když Hradec u Pardubic je takový jojo tým mezi první a druhou ligou

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvyssi cas to prolomit

Reagovat
božský John

Co to je za debilni argument?

Reagovat
smazaný uživatel

Hosiiii ....

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké regionální druholigové derby tady nikoho nezajímá.

Reagovat
frankiefcb

zajímá

Reagovat
didosh

Ale ano zajímá...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak baníkovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Reagovat
frankiefcb

ideální čas

Reagovat
Puskas

+ ideální soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pochopil jsem, že se jedná o dohodu klubů, to znamená, že do toho ještě může zasáhnout ČT a dát to klidně na středu v 9 ráno... Nebo ne?

Reagovat
Kepy_FCB

jasný že se to ještě změní

Reagovat
adalbertus

0-2

Reagovat
ratusek

Dneska jen pro fajnšmekry ale i přes to se podívám přeju to Jihlavě. Ale bude to 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec hraje celkem pohlednej fotbal.......kdyz maj hraci den

Reagovat
Puskas

A ten je každého 29. února.

Reagovat
smazaný uživatel

Pise nekdo,kdo je letos nevidel hrat ani minutu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo spis tuhle sezonu,at me tady nechytate za slovo

Reagovat
Puskas

...mám je tak zafixované, i když, pravda, jak hráli v 90. letech poháry a hráli tam Samec a spol., tak hrávali dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Oba matche komplet na tube....vsichni vypadaji jak Jagrove

Reagovat
Puskas

Vypadli, tuším, s Torpedem na penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

S Dynamem Moskva....na tube je i penaltovy rozstrel se Zizkovem...joo to byla super doba

Reagovat
smazaný uživatel

si mi to ted vybavil v hlave...Bylo to tenkrat na NOVE, slo se do prodlouzeni, nasledovaly penalty, jenze bylo za 5 minut pul osme a ty debilove to prepli na zpravy

Reagovat
KingMaster13

Jihlava u nás nepředvedla též špatný výkon Doufám, že to daj

Reagovat
dinss

Příbram podruhé v řadě v TV.

Reagovat
pepinho2

tak když hraje jako PSG

Reagovat
Losinho

přitom je tohle kolo tolik zajímavejch zápasů

Reagovat
ratusek

Je to furt dokola no čt začala dávat po přílivu peněz jen Slavii, O2 dává jen Spartu a třetí zápas záleží už asi na tom jak se vyspí programovej ředitel. Taiže aby byly týmy v TV musí hrát se Slavii nebo Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale o2 nevysila jenom jeden zapas ze jo. tohle kolo je proste bidny. jediny co bych dal do televize je asi brno vs. slovan jinak nic.

Reagovat
ratusek

Zápas pro fajnšmekry jihlava-Hradec se ti nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne. ale kdybych se dneska cirou nahodou vozral a bylo mi spatne tak misto prstu do krku najdu stream.

Reagovat
ratusek

To budeš tak ožralej už v 6?

Reagovat
meno

Ty ne?

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Brno Liberec bude jako Zlín Liberec taky pro fajnšmekry. Jedni s impotentním utokem a druzí zápas co zápas pořádají den otrvřených dveří v obraně takže mi z toho vychází že je Brno celkem jasně přejede

Reagovat
KingMaster13

A Plzeň vs Zlín atraktivní není? Souboj 1. se 4.?

Reagovat
smazaný uživatel

plzen uz neni atraktivni vic jak dva roky a jeden ivanhoe tomu nepomuze.

Reagovat
smazaný uživatel

ajvnhou

Reagovat
smazaný uživatel

Však to normálně dávaj.

Reagovat
salami

minule dávali Liberec se Zlínem a bylo to nekoukatelný, takže si myslim, že s Brnem to nějaká velká podívaná taky nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze v brne padne dost golu a hlavne budou mit lepsi travnik nez byl v liberci. ale samozrejme sem rad ze davaj nas protoze se mi do pribrami nechce.

Reagovat
chytrejkluk

nějakej Sylvanus Nimely z Karviné se stal hráčem Spartaku Moskva, kdo to jako je?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl na testech v Baníku, neuspěl, pak byl v béčku Karviné.

Reagovat
chytrejkluk

aha

Reagovat
Kepy_FCB

Minely ho provázely proto neuspěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeden nimely byl pred lety v city. mozna je to jeho pribuznej.

Reagovat
chytrejkluk

Alex Nimely je podle wikipedie bratr Sylvanuse

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem to trefil. ted koukam ze alex hraje za plojest.

Reagovat
Hokaido

S tou fantou si dělaj prdel? Zjitím alespoň někde, jakej jsem měl minulý týden tým?

Reagovat
Puskas

Dočkala, Škodu z Brna, Budinského v bráně, Přikryla aj.

Reagovat
db18

=> statistiky => výběr kola.

Reagovat
db18

a detailní samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie rupne, to bude velky

Reagovat
Znalec

OT: Přemýšleli jste, že se přihlásíte na casting na zombíka do seriálu Živí mrtví (Walking dead)? Docela sranda bejt porotce

https://youtu.be/b8iUJZ_bNEc

Reagovat
ZB 07

Ikaunieks

Reagovat
KingMaster13

Ikaunieks

Reagovat
ratusek

Ikaunieks a to ho ten jantar na podzim nechtěl stavět "obrana" Hradce

Reagovat
ratusek

Aktualizujte soupisku. Je furt vedenej u Liepaja

Reagovat
ZB 07

Ikaunieks

Reagovat
KingMaster13

Ikaunieks král střelců

Reagovat
Coutinho10

twl Ikaunieks

Reagovat
KingMaster13

Jsem říkal že u nás Jihlava podala směrem dopředu dobrý výkon, to není náhoda

Reagovat
ZB 07

Jinak teda Hradec je docela marnej, úplně zbytečnej tým.

Reagovat
KingMaster13

Snad se budou pakovat s Příbramí

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně ať jdou. Akorát za rok je tu zase máme zpátky..

Reagovat
Znalec

Reagovat
db18

Fanliga mafia! Jsem kvůli restartu musel prodat Ikauniekse...

Reagovat
Coutinho10

jakto ? vzdyt sis mohl koupit jakykoliv hrace znova jako kdybys pouzil divokou kartu

Reagovat
db18
Reagovat
Coutinho10

aha tak tjn tak to je jak naschval no ty jeho 2 goly

Reagovat
Blasphemer

Taky mi to nějak nevycházelo. Tak teď aspoň vím, že v tom nejsem sám.

Reagovat
smazaný uživatel

ale rozpočty se trochu škrtaly

Reagovat
db18

A hráči nepatrně zdražili...

Reagovat
smazaný uživatel

a to se vyplatí.. úplné win-win

Reagovat
Puskas

Váhal jsem mezi Fantišem a Dvořákem... No...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se rozhodoval mezi ním a Pázlerem a vybral jsem Pázlera

Reagovat
Hokaido

Reagovat
KingMaster13

Kanonádaaaaaaaaa

Reagovat
ZB 07

Dvořááák

Reagovat
ondrasch77

Nějaký slušný stream?

Reagovat
monty25

Jihlava Solidní čočku dostává Hradec...

Reagovat
db18

Hradec že jsem se zas bál vsadit víc jak pivo...

Reagovat
Greny

mám taky proti Hradci + hokej na Hradec a pak naky vecerni zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkně Jihlava, Hradec snad spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm..Ottmar

Reagovat
Coutinho10

mas jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

jistě..čekal jsem souboj zoufalý-zoufalý,tak 0:0

Reagovat
Greny

Bílkova tvrz zatím bez problému drží, ale co ta ofenziva , zbytecne moc branek

Reagovat
db18

Posledně na 3 obránce, dneska na 3 branky... co bude příště?

Reagovat
Greny

uz se chysta na dalsi angazma ve Sparte

Reagovat
Kang & Kodos

Na tři útočníky

Reagovat
pingla

Vepredu jeden gol a vzadu tri?

Reagovat
Coutinho10

jo myslenka dobra, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak vše raději pomlčím o jistém Schwarzovi v záloze

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Hanuš = jasná volba.

Reagovat
Coutinho10

tak si to zakrikl

Reagovat
Puskas

Neboj, ještě dostane ze dva a pak se nechá vyloučit...

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

Teď se nám aspoň vykompenzuje to minulý strašný kolo

Reagovat
Znalec

góly

Reagovat
ZB 07

Žondra ten určitě pomůže

Reagovat
ratusek

Ten Rabušic je marnej. Takovej brejk a on si zpracovává od brány

Reagovat
Greny

do mrtvol se nekope

Reagovat
didosh

Je někde stream na Jihlava-Hradec?

Reagovat
C-M@ster

http://www.streamcomando.com/en/stream/jihlava-hradec-kralove-68330

Hoď si tenhle web do záložek, bejvá tam snad každej špíl naší ligy.

Reagovat
didosh

díky dal jsem to tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Michal Bílek znovu potvrzuje pozici české trenérské jedničky.

Reagovat
KingMaster13

Záchranářskej expert Udržel Blšany v lize asi 5 let což je skoro zázrak

Reagovat
C-M@ster

Bílkova tvrz

Reagovat
oli9

Já si myslím že Bílek tím stavem 3:0 po poločase je naprosto znechucený , takový hurá fotbal . To není žádná Tvrz ale střelnice.. kluci v kabině dostanu pěkný popič

Reagovat
Kang & Kodos

Ikaunieks zejtra výpověď.

Reagovat
C-M@ster

Dokud je vzadu nula, je to dobrý. Ale bude muset kluky trochu krotit. Přece jenom 1:0 by bývalo stačilo a zbytek je nadstandard.

Reagovat
oli9

Tak ale nesmí bláznit je to 3:0 vždyt to se nikomu nemůže líbit.. je rozhodnuto lidi o poločase jdou domů... snad míša zakročí

Reagovat
Puskas

Báli se nejhoršího - vedení 2:0, proto se pojistili.

Reagovat
Greny

jak říkal nejlepší trener reprezentace v nasi historii Franz Straka : gol je nadstavba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Hradec

Reagovat
Kang & Kodos

A Bílek

Reagovat
ZB 07

Sněžííííí

Reagovat
monty25

Ideální fotbalové počasí

Reagovat
KingMaster13

I příroda brání za Bílka

Reagovat
Coutinho10

ze by zapletka

Reagovat
ZB 07

Notaaak

Reagovat
Hokaido

To bude legendární otočka.

Btw. Šípkovi bylo v týdnu 18.

Reagovat
aither

Bílek padnul

Reagovat
oli9

To je ten halo fotbal, doufám že je Bílek potrestá ty vole 3:1 to je na infarkt pro diváka

Reagovat
smazaný uživatel

Kde koukáte?

Reagovat
Greny

ja na tipsportu

Reagovat
C-M@ster

Tady vejš jsem házel link.

Reagovat
db18

Hronek

Reagovat
Hokaido

Já prostě nechápu, jak může jít prvoligovej fotbalista od půlky sám na bránu a narvat to golmana, když má tři prdele času.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga = žumpa. Na tréninku bágo, po zápase pivínko, potom to takhle vypadá. A jim to stačí, berou slušný peníze, nenadřou se, prohrajeme, jedeme dále.

Reagovat
KingMaster13

Dobře Jihlava

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bude Plzeň platit za to, co u nás v minulé sezóně zasela.

Reagovat
db18

Zase sklidíme 3 body?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, pokud zase povoláte schopné zahradníky. Což pan Proske jistě splňuje.

Reagovat
db18

Když nás rozhodčí zase nepoškodí, tak to nebude potřeba.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Fabregas@ole

Máš vůbec správej spor?

Reagovat
HorajzmAmmann

Droppa 3 zápasy a tým 11 inkasovaných golů

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že ho starosta nakopal do prdele.

Reagovat
Losinho

a už vedou..

Reagovat
Kang & Kodos

4:0

Reagovat
Coutinho10

takze uz dohral a muze hledat novej tym

Reagovat
frank

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kang & Kodos

Příbram-Slavia

Nechápu stížnosti na to, proč to je v televizi. Poslední vzájemnej zápas je už teď legendární

https://www.youtube.com/watch?v=-cIXXsdNIhg

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Na Karvinou 7 kurz ?

Reagovat
john334
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Losinho

Sestava Příbrami jestli s tímhle ztratíme..

Reagovat
KingMaster13

No hele víš jak nám jde hra do betonu

Reagovat
Losinho

jj, já bych se remíze nedivil, ale tohle jsou prostě tak strašně špatný hráči..

Reagovat
KingMaster13

Jsou ale furt to nějak ukopat můžou, navíc Jarda do toho dá 200 jablek a jsme namydlený

Reagovat
db18

Vyloženě špatný je tam jen Linhart... Jinak jsou to v záloze spíš náladoví hráči, kteří ale budou na Slavii namotivovaní, takže asi budou hrát zase dobře a v obraně je to taky trochu otazník, nicméně proti nám hráli dobře a za celý zápas chyboval snad akorát jednou Chaluš, jinak drželi...

Reagovat
Losinho

namotivovaní byli na vás, dvakrát za sebou to snad nehecnou

Reagovat
db18

Mají tam pár odložených hráčů, kteří se právě na vás hecnout můžou... navíc je ten výkon u nás mohl ještě víc nakopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Tak nic no... prohra s námi je psychicky zlomila, takže už neměli sílu vzdorovat...

Reagovat
smazaný uživatel

sice pribram vubec nemusim ale normalne mi jich bylo lito. hlavne tech mladejch a hrusky na keryho nas kotel rval "delej ty hovado".

Reagovat
Kang & Kodos

Linhart hrát nebude, ne?

Reagovat
db18

V sestavě psaný je (na druhou stranu tu minule byl i Budinský s Novým ).

Reagovat
Bosko

Proč tohle písmo v komentářích?

Reagovat
Losinho

Hraje Plzeň, tak se všichni chystají na nakloněnou rovinu.

Reagovat
db18

*Hraje Slavia... letos se rovina naklání trochu jinak.

Reagovat
Bosko

Reagovat
db18
Reagovat
Kang & Kodos

A pak se řeší každý mávnutí na Spartě a jeden otočenej roh v Plzni.

Reagovat
db18

+ mne teda přijde, že to fakt muselo jít od Limberského ještě do Pilíka a pak ven, jinak snad neni možný, aby tohle sudí otočil, ještě když na to čumí z metru...

Reagovat
monty25

Na druhou stranu, podle mě zase naopak rozhodčí upřel Slavii jednu penaltu za zákrok na Tondu Baráka (už nevím který obránce Jihlavy mu tam nechal nohu). O tom se ale moc nemluví...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Já ten zápas celý neviděl, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi trenér?

Reagovat
db18

Proč? (a ne...)

Reagovat
Bosko

Ano, tohle neměla být penalta. Nicméně si toho všichni všimli až po třetí opakovačce a ani hráči soupeře neprotestovali. Takže vytahovat tohle, je opravdu k smíchu.

Čekal bych, že zrovna plzeňák se tady nebude chtít pouštět do "souboje odkazů" na téma pomoci rozhodčích. Nebo ty si snad neviděl, jak jste měli pořešený, aby náhodou Příbram ke konci zápasu nekopala roh? Tam to měl rozhodčí mnohem jasnější než tu situaci na Slavii

Reagovat
db18

Tak když s tím začne slávista, který nám aktuálně nemá co vyčítat... (a ty asi myslíš toho Limbu, ne?)

Reagovat
Losinho

mám jedna nicneřešící penalta nic neznamená

Reagovat
db18

Nicneřešící penalta x (ne)otočený roh, který rozhodl zápas

Reagovat
Losinho

ten mě vůbec nezajímá, myslel jsem víc do minulosti

Reagovat
Bosko

Mně podobný přestřelky výčitek přijdou stupidní, ale říkat, že Slavia nemá Plzni co vyčítat je směšný. Slavii se nijak nepřipískává, zatímco na Plzeň je toho za poslední roky až až. I když je fakt, že když se budeme bavit jenom o týhle sezoně, tak ta je z hlediska podobných afér celkem klidná

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho
Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Ale Sparta hraje az zítra

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

A já jsem si říkal, že to je nějaký divný...

Reagovat
ratusek

Na Dukle vyprodáno, lidí jak nas*áno

Reagovat
ratusek

Jinak jsem zvědav na Zizua

Reagovat
KingMaster13

Už jenom kvůli tomu jménu doufám, že se mu bude dařit

Reagovat
ratusek

Oni ho prodají k vám, prootže nenaplní potenciál a u vás začne hrát topově

Reagovat
KingMaster13

A na Letný skončí zase Alex Král, jak už to s našimi mladými nadějemi chodí Ale Zizoua bych bral o tom žádná

Reagovat
Fernando_Torres

Někdo stream na Duklu?

Reagovat
ratusek

Hele co kdyby Sparta koupila zpátky Podaného? horší než co tam je teď by nebylo

Reagovat
KingMaster13

Jednu dobu to byl fakt talent co si pamatuju Nechápu proč se ho zbavovali

Reagovat
Hokaido

Nebyl.

Byl to vždycky strašnej dříč, ale bylo vidět, že je trošku dřevěnej.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
frank

Na lavičce Hybš s Bogdanem a přivedli bychom Podaného, kterému bude v létě 30.

Reagovat
Posledni Kovboj

co kdyby ho nekoupila?

Reagovat
KingMaster13

Ježiš to písmo je hrozný Ta diskuze díky tomu fakt vypadá hrozně. Chci zpátky to starý

Reagovat
Losinho

však ono je to tady vždycky jednou za čas, na pár hodin

Reagovat
KingMaster13

Jo? tak snad

Reagovat
smazaný uživatel

U preview Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko někdo asi neuzavřel citaci, která je v uvozovkách a pokračuje to až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ta kurzíva opravdu není dobrý nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

https://cs.wikipedia.org/wiki/Kurziva

Neber si to osobně, jen chci přispět místnímu vzdělávacímu spolku Kurzíva X Italica.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Škoda zůstává v Brně

Reagovat
ratusek

Karviná absolutně netuší. Buď je to mizerným výkonem Karviné nebo suprovou hrou Dukly.

Reagovat
Losinho

Podaný no tyvole

Reagovat
HorajzmAmmann

Na druhou stranu to neměl úplně jednoduchý

Reagovat
HorajzmAmmann

aspon podle toho jak to debilně zakončoval to muselo nějak blbě skočit.. a nebo to je prostě kopyto

Reagovat
Coutinho10

Dukla docela valec...jenom goly chybej

Reagovat
Losinho

jako vždy..

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
Kang & Kodos

Zizu už třetí slušná střelecká pozice.

Reagovat
monty25

Až začne ty šance proměňovat, tak si celou Fanligu namažu na chleba...

Reagovat
frank

To asi ne, když stojí pod 5 mega, musí ho mít snad každý.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jsou idioti, co ho maj jako nevyužitýho náhradníka.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
monty25

Je to možný, ale já mám ještě Podanýho a ten už dneska taky mohl dát 2 góly.

Reagovat
frank

To máš dobrý, mě zlákal Miloševič, který už druhý zápas hraje útočný křídlo.

Reagovat
monty25

Tak tam mám zase Olayinku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Stejně ty hráče Dukly příští kolo sundáte. Akorát přemýšlím čím je nahradím, zatím mi to vychází na Liberec, který dneska nevyhraje a pak bude muset doma proti Příbrami

Reagovat
Kaspar

OT : nevite jak se zbavim yahoo v google chrome ? kdyz v googlu neco vyhledavam tak mi to na yahoo preskoci takze to vyhledavam vzdy nadvakrat a v zalozkach to skace taky casto ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle adresního řádku vpravo kliknout na trojpuntík, z menu vybrat "nastavení" (u mě 3.řádek odspodu) a najít sekci "vyhledávání" (u mě 4. svrchu) a tam si vybrat něco jiného.

Reagovat
monty25

Zinedin dolů

Reagovat
HorajzmAmmann

čistý konto

Reagovat
monty25

To jo, aspoň těch 60 minut...

Reagovat
monty25

Olayinka

Reagovat
Greny

OT : Sundby trochu karma za ten doping

Reagovat
Euphael

Bod zlatý dneska....příští týden už ale třeba porazit Zlín

Reagovat
Kang & Kodos

Bobřík to už dával pod Dočkala, ale tady so to přečte víc lídí: https://www.facebook.com/slavistickenoviny/posts/1224308827638643

Reagovat
db18

kolik % můžou tak dostat, když byl ve Slavii ještě někdy v pravěku...

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Železník měl jít za šest, za Dočkala by mělo bejt cca 230. Takže asi tak dvě procenta.

Reagovat
KingMaster13

Každopádně hezké peníze Nicméně Spartě je vrátíme až budeme prodávat Deliho

Reagovat
HorajzmAmmann

pro SKS to jsou drobný ne?

Reagovat
KingMaster13

Jsou ale znáš to každá koruna dobrá

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Právě že tam se z toho radujou, bůhví jak nás neojebali a že "pět milionů zadarmo" Já vim, že FB stránky se nedaj brát moc vážně, a že podobný retardy bych našel v u všech klubů, ale stejně mě to dostalo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Diskuze na FB Buď to je prdel, třeba jako včerejší příspěvek o včerejší trojce Myslivcová, Myslivcová a Kuča (tomu chyběl jenom ten popcorn) a nebo tam jsou hrozný dementi

Reagovat
frankiefcb

děláš jako by si neznal židy.

Reagovat
smazaný uživatel

ta klauzule by mela bejt casova.

Reagovat
db18
Reagovat
KingMaster13

Co Janža a Hájek? Zrovna oba by si myslím zasloužili šanci

Reagovat
db18

Hájka chápu, že nevyzkoušíme proti bývalému týmu - Janža pak snad v druhém poločasu přijde - i proto, aby byl Limba připravený na SKS, ale taky jde o to, že ta příprava přece jenom úplně nestačila a tým musí být na zápas proti Slavii sehraný (i když teda asi ve třech případech riskujeme, že se dnes hráči vykartují )

Reagovat
Greny

Kopic ani na lavce?

Reagovat
db18

To je docela překvápko no, hlavně po tom, jaké blbosti dělal Petržela ke konci utkání s Příbramí.

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska bude terorizovat Štípka

Reagovat
Blasphemer

Mně kámoš říkal, že ke konci minulého zápasu pokulhával, tak možná proto je mimo. Ale nevím, já to minule vůbec neviděl.

Reagovat
Tigerinho

jojo, na konci kulhal...

Reagovat
Kang & Kodos

Baránek je zraněnej, nebo ho Pivarník už odstavil?

Reagovat
db18

Rehabilituje po re-operaci kolene.

Reagovat
HorajzmAmmann

prý je na tom docela špatně. Prokletý chachaři

Reagovat
db18

Čistý vzduch vám nesvědčí.

Reagovat
Blasphemer

Zraněnej. A chvíli asi ještě bude.

Reagovat
Greny

co to teď Řezníček udelal

Reagovat
db18

Taky se vám seká přenos Zbrojovky na tipáči?

Reagovat
Greny

bez problému mi to jede

Reagovat
Bosko

Na TV koukám na Bayern, na notebooku mi běží Zbrojovka a taky mám pocit, že se ta Zbrojovka nějak seká

Reagovat
db18

Tak to bude asi tou kombinací, protože to mám stejně

Reagovat
Greny

říkáš nemohl jsi si nechat ujít souboj u lajny Šural vs Mikula ....

Reagovat
Bosko

Tak Víš jak - na Bayern koukám pro potěchu oka, ale na Brno-Liberec koukám, abych zažil to napětí ze zápasu, kde není dopředu jasný kdo vyhraje

Reagovat
Greny

Ku*va Lutonsky co chces vic, ale Ashiru to bylo nadherny

Reagovat
HorajzmAmmann

Dobře si je tam vymotal

Reagovat
Greny

Slyšel jsem dobře nebo komentator rikal ze zatim nemame prodlouzenou smlouvu se Zavadilem?

Reagovat
KingMaster13

Ty vole jak tu čtu ty komentáře tak já si snad ten zápas pustím

Reagovat
Greny

Vystridej toho Šurala to je bída a utrpení, Ashiru pred nim super, jen si to na te lajne nema ani s kym nahrat

Reagovat
ondrasch77

Brno docela trága, Šural hoří jak papír... Jediný, kdo snese nějaké měřítko je Zavadil s Ashiruem...

Reagovat
Greny

v tom pripade by me zajimalo, co hraje Liberec pokud my jsme tragicti

Reagovat
ondrasch77

Vždyť ovládli celou mezihru mezi cca 15. - 40. minutou... Ten závar před vaší brankou byl co? Řekl bych, že se o ofdajd nejednalo. Šuralovi balón vyloženě překáží a kazí to Ashiruiovi, ostatní kromě Zavadila se před míčem schovávají, Poláka jsem na hřišti snad vůbec neviděl, tisíc přihrávek mezi stopery a Řezňa, když mohl jít do brejku tak to celé zadrbal (střela ve 46. byla sice skvělá, ale bohužel do brány nespadla)...

Reagovat
KingMaster13

Bohatě jim to ale stačí na to aby Liberec přehráli. Liberec ve předu absolutně neškodnej. Dají gol jedině, že obrana Brna předvede kiks, což jak ukazuje letošní sezona není tak nepravděpodobné

Reagovat
ondrasch77

Snad Brno vyhraje...

Reagovat
Coutinho10

chudak Berky.....to bylo docela silny KO

Reagovat
monty25

Berkovec ve Fanlize

Reagovat
pingla

Mate stream na mobil nekdo?

Reagovat
Blasphemer

Petržela se třikrát potkal s míčem a třikrát si ho nezpracoval.

Reagovat
chytrejkluk

Štípek hraje dneska dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Henn uz nedela pro O2?

Reagovat
Kang & Kodos

Slušný beranidlo...

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, na co pískají? Dvě žlutý jim odpustí a když jí konečně vytáhne se poloslováci utrhnou ze řetězu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak má dávat žluté, tam kde to je na žlutou, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Já mám stream bez komentátorů, to vynikne ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Gólové hody dnes.

Reagovat
Kang & Kodos

Akorát Bílek zradil

Reagovat
Blasphemer

tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň toho Ivanschitze nechala v buse?

Reagovat
smazaný uživatel

*busu

Reagovat
smazaný uživatel

v buse se říká taky

Reagovat
smazaný uživatel

tam asi probiha aklimatizace primo na hristi

Reagovat
Losinho

"ofsajd"

Reagovat
chytrejkluk

chyba, ale alespoň z toho nic nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nase liga to je neco neuveritelneho. Pak nech se experti divi, ze na to nechodj divaci. Vzdyt vic golu pada i v alzirske nebo jamajske lize

Reagovat
smazaný uživatel

diváci nechodili ani když gólů padalo hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Góly kurví fotbal.

Reagovat
andrew96

Reagovat
HorajzmAmmann

To platí dneska, ale dlouhodobě to zase tak špatný není

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, co to je za mrdku? Už jsem si zvykl, že naše zápasy leckdy krásou neoplývají, ale dneska to fakt vypadá jako kdyby těch jedenáct týpků hrálo spolu poprvé.

Reagovat
Kaspar

co je s Radou ze slovacka ze neni ani na lavce ?

Reagovat
Losinho

Vukadinovič podle očekávání

A Plzeň marná, jestli bude hrát u nás podobně, tak je z brejků šíleně vytrestáme. Zmrhal gól, jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Řeznííííček a Pavlík

jinak pokud bude hrat Ukrajinec tak jak dnes za tu chvilu, tak má Škoda celkem problém, z Číny ktera padla, je mozny ze bude sedet v Brne

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo stream na Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Kang & Kodos

Liberec

Reagovat
Greny

Jinak k tomu Berkovcovi je v pohodě? mu zapadl jazyk jo ? + on jeste chyta se zvykackou ne?

Reagovat
Blasphemer

Utrhl si moc velkej kousek.

Reagovat
Znalec

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Štípek dneska hodně namotivovanej

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Se mi to jen zdá, nebo má Petržela dámský účes?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky mi připadal, jako že se hledá. Tak se už možná našel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman s růžovou na hlavě byl asi málo..chtělo to někoho dalšího

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli ty parchanti ukopou za tři body i tohle, tak už nevim. To je totální tragédie. A ty zlínský standartky jsou taky vtipný. Čekám, že v 88. dá Krmenčík na 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

To je plzeňská klasika už 2 sezony.

Reagovat
Blasphemer

Možná tak jednu. Pod Koubkem to taky nebyla reklama na krásu, ale ty zápasy jsme měli většinou pod kontrolou a o nějakých náhodách se moc mluvit nedalo.

Reagovat
chytrejkluk

pod Koubkem mi to teda připadalo úplně stejný....

Reagovat
Blasphemer

No vidíš, mně vůbec ne.

Reagovat
Losinho

určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne ne.

Reagovat
Blasphemer

"Tohle byla největší šance tohoto utkání."

Tolik k úrovni dnešního zápasu.

Reagovat
Coutinho10

Jugas Vukadin skvele

Reagovat
Alan_Shearer

I kdyz jsem si to nepripoustel, tak boj o zachranu zacina byt tvrdou realitou. Rikal jsem to porad, ze ty posily jsou na hovno a ze setrvani Trpise pri nabidce Sparty nikam nepovede. Takhle v prdeli jsme nikdy nebyli, i kdyz jsme hrali dva roky zpet o zachranu, tak aspon jsme v tymu meli vyrazny a perspektivni hrace. Ted mame skvadru podprumeraku, skrt Karl naprosto devastuje jakejkoliv pokus Nezmara o efektivni koncepci, a tak ted musime koukat, jak frustrovanej Trpis veli nepochopitelnemu mixu nekopu. V zimni pauze to vypadalo, ze se vedeni pokusi napravit podzim a zkvalitnit kadr, misto toho jsme v prdeli snad jeste vic. Je smutny koukat jak Slovan, jeden z nejuspesnejsich klubu, neumi davat goly a v lize neexistuje tym, u kteryho bych veril, ze ho dokazeme porazit. Pristi kolo plichta s Pribrami, proti Plzni a Slavii nemame narok, a pak se budeme do posledniho kola klepat strachy. Jedina sance je, ze se trio Vuch, Bosancic a Sevcik da po fyziciky i psychicky strance fit a neco nam ukope.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Jugas Tak to by byla dokonalá tečka za 1.půlí.

Reagovat
Greny

zasloužený tři body, Liberec nepredvedl vubec nic , muzou byt radi ze nedostali trojku

Reagovat
frankiefcb

No tak Plzeň docela tragédie

Reagovat
Blasphemer

Sračka. Poznar tam sám nic nevybojuje, pokud se nakopává vpravo, tak si zase Petržela nezpracuje míč nebo udělá čtyři kličky a dva přemety a následně to odevzdá. Vlevo si zase Limberský s Kovaříkem nenahrajou ani na metr.

Se ani nedivím, že si pak ke konci radši přihrávají vzdadu mezi sebou, když vidí, jak to vypadá.

Reagovat
chytrejkluk

tak Poznara by měl doplňovat Ivanschitz, ale toho jsem v dnešní zápase viděl jenom graficky napsaného v sestavě....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Je tam k hovnu, pohybuje se zbytečně nízko.

Reagovat
Kang & Kodos

Střely: 2:1

Střely na bránu: 0:0

FDF!

Reagovat
db18

Reagovat
chytrejkluk

hóši

Reagovat
smazaný uživatel

gooool

Reagovat
Greny

z toho jednoho zaberu bych spis rekl ze nebyl , ale proc to ten druhej cernoch nedorazil?

Reagovat
Kang & Kodos

Asi nebyl, co?

Reagovat
PavlíčeQ

Podle toho záběru za čárou byl.

Reagovat
Coutinho10

z realu bych taky rekl gol

Reagovat
Blasphemer

Nebyl, ale asi bychom si ho dneska zasloužili.

Reagovat
Losinho

nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Plzeň zralá na ručník, ale nakonec to nějak určitě ukopou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

to je strašný...Plzeň vůbec nestíhá, není nebezpečná, prostě nic....

Reagovat
PavlíčeQ

Jasná karta pro Poznara a nic

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Greny

ten komentator jak by strasne rád rekl ze ten míč byl za čárou ale proste z zadnyho pohledu to neni videt

Reagovat
Losinho

tolik ke kvalitě MLS

Reagovat
chytrejkluk

Ivanschitz není vidět ani při střídání

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Blasphemer

Poznar jasná. Ale když jí nedostal Pazdera ani Matejov...

Reagovat
Losinho

tady bude slz..

Reagovat
Blasphemer

Ivanschitz sice není vidět, ale Petržela je vidět tolik, že bych ho radši taky neviděl.

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Greny

hlavne nechapu proc furt hraje Petrzela .. asi bude za chvilku skakat placaka

Reagovat
Blasphemer

Konečně Krmenčík, ty vole.

Reagovat
Blasphemer

Proč nebudem hrát na dva hroty, když stejně akorát nakopáváme?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedaj nic a pak je Krmenčík sestřelí.

Reagovat
Losinho

Krmenčík je taky sympoš twl..

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Sylvanus

Reagovat
Coutinho10

toho jmena sem si u Deliho ani driv nevsimnul...to tam asi dali dneska nove

Reagovat
Kang & Kodos

Flo Per Egil Hough

Reagovat
didosh

Ten Zlín nehraje vůbec špatně...

Reagovat
Kang & Kodos

A já furt,co mi Petržela a jeho hairstyle připomíná...http://img.gentside.com/les-visiteurs-3/les-visiteurs-3_158344_w460.jpg

Reagovat
Blasphemer

Kovařík vpravo. Jsou věci, který prostě nechceš ani slyšet, natož vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

kde to sledujete

Reagovat
Blasphemer

v obýváku

Reagovat
didosh

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

isport.blesk za 89 Kč všechny zápasy kola (předplatné, ne že všechny sleduju - masochista nejsem)

Reagovat
smazaný uživatel

měl jsem předplatné Sparty na první půlrok a teď už jsem předplatné nenašel...tak jsem jim dal vale, platit jim nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem to stejně. Mně těch 89 zas tak hrozné nepřijde. Navíc jsou teď placené už všechny zápasy, takže je to jediná schůdná cesta, když chci juknout i na něco jiného než Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

budeš platit každé kolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam bude víc zajímavých zápasů, tak jo. Jinak si zaplatím jen Spartu a ušetřím. Asi 20Kč

Reagovat
PlackaSKS

já jsem si našel znova předplatné na půl roku, takže jsem za to ty tři kila znova dal

Reagovat
Greny

Ted jasna penalta, po tom zakroku na Hromadu pri tom naprahu ,, píííské to

Reagovat
chytrejkluk

Hromada

Reagovat
Kang & Kodos

Proč vlastně nehraje Bakoš místo Poznara, když už má Krmenčíka jako žolíka? Dřevěnější útočník v Plzni za posledních 7 let snad nebyl

Reagovat
Blasphemer

Já hlavně nevím, proč jsme pouštěli Johnnyho, kterej je typologicky podobnej Poznarovi a k tomu to není takovej dřevák.

Reagovat
Coutinho10

konecne Beauguel na scene

Reagovat
didosh

Kus za kus...jsem zvědavý na toho Francouze...

Reagovat
Bosko

Beauguel - Poznar. To by byl útok

Reagovat
smazaný uživatel

jo s tím by se Příbram v lize v pohodě udržela

Reagovat
Blasphemer

No nic... nezbývá než doufat v kouzelnou moc Jardovo železné tyčky.

Reagovat
Greny

Slavia dnes prohraje, posledni zapas na tikete takze to je tutovka 1:0 pro Pribram nebo 0:0

Reagovat
didosh

Parádní výkon Zlína...zasloužený bod...

Reagovat
Blasphemer

Zasloužený těžko. Dneska je pro ně ten bod ztrátovej.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
didosh

Dá se souhlasit....

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo, proč se dřív označovaly záchody "00" ?

Reagovat
Greny

OT : Gino je dnes uz na lavicce, je tam videt ten pokrok

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
didosh

Až teď jsem si všiml,těch dnešních výsledků... České catenaccio

Reagovat
Znalec

Reagovat
Coutinho10

Radotinsky: anglicky Leicester vyhodil trenera, česky Leicester jede dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tvrdil, že Pivarník se zná velmi dobře s Ivanschitzem z Rapidu Vídeň

Reagovat
Coutinho10

jojo...vzdycky nejak ujede nebo hodi nakou perlu

Reagovat
ondrasch77

Dneska teda gólový hody Redakce isportu se asi docela zapotí při výběru pěti nejhezčích branek....

Reagovat
Blasphemer

Právě že ani ne. Dají sestřih Jihlavy s Hradcem a můžou jít domů.

Reagovat
ondrasch77

Je fakt, že tam padly pěkný góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Pustěj jednu branku 5x z různých pohledů a budou doufat, že si toho nikdo nevšimne.

Reagovat
didosh

Tak třeba Slávka s Příbrami překvapí...

Reagovat
ondrasch77

Tím, že Příbram vyhraje?

Reagovat
didosh

Joooo třeba 5:4...

Reagovat
ondrasch77

proč ne

Reagovat
ondrasch77

Trefil si počet gólů , to taky není špatný

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný výsledek

Reagovat
didosh

Jak je to s tím vyhrávání trávníků?Zatím každý stadec v pici...

Reagovat
smazaný uživatel

na Karocha by ta kamera měla být dál..nestíhá zabírat ty jeho putovní ruce

Reagovat
didosh

Ty vole Vlasta Vlášek...

Reagovat
chytrejkluk

Tak Zlín dneska jednoznačně lepší, zasloužil si vyhrát....Jinak pořád nemůžu rozdejchat ten nákup Poznara, ty jeho "výkony" jsou úplně o ničem....a místo Ivanschitze mohl hrát klidně i Hlavatý

Reagovat
smazaný uživatel

SD přenosy v roce 2017...

Reagovat
Kaspar

popravde jsem cekal ze Silhavy sunda Mesanovice a nasadi Ndgaedu

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaaaal Milaaaaaan Škooodaaaaaaaaaaaa

Reagovat
mistr129

Sýkora zase skvělej

Reagovat
mistr129

a je tam

Reagovat
naheCZ

Sýkora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a Sykora nadherne wow

Reagovat
smazaný uživatel

Divíšek

Reagovat
Kang & Kodos

Boha, to jsou čuráci. Jeden mu odevzdá míč a druhej uhne před míčem

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

jako koukam na to , jeste ze ten Uhrin v té Slavii byl jinak by snad Slavia slavila titul 6 kol pred koncem ligy

Reagovat
db18

Divíšek Utratit!

Reagovat
mistr129

Ngadeu by měl hrát místo Zmrhala, ten je v poslední době dost mimo formu

Reagovat
monty25

Koukám, že kapitána ve Fanlize jsem ponechal správně a ještě jsem přikoupil Sýkoru...

Reagovat
Coutinho10

to byl kauf

Reagovat
monty25

No, možná jsem tomu Sýkorovi měl dát rovnou pásku...

Reagovat
Coutinho10

jo to by se zatim vyplatilo jeste vic ale Milan snad nerekl jeste posledni slovo

Reagovat
monty25

Asistence

Reagovat
Coutinho10

a to je teprve 30. minuta

Reagovat
ZB 07

Sýkoraaa

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooo wow Sykoooraaaaaaa

Reagovat
monty25

Proč jsem na tu Slavii nechtěl vsadit?

Reagovat
ZB 07

Ten kurz byl super, ale už mi to stihla podělat Bohemka

Reagovat
monty25

Mně to sice vychází, ale musím čekat do zítra. Snad to Motor nepodělá...

http://1url.cz/rtR8X

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Reagovat
mistr129

SÝKORAAA

Reagovat
db18

Ještě před týdnem by tam Chaluš nějak narval hlavu.

Reagovat
Losinho

35 mega za takovýho průměráka!

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
Blasphemer

Letošní Příbram, to je panečku měřítko.

Reagovat
mistr129

a že se proti ní Ivanschitz předvedl

Reagovat
Blasphemer

Já myslel, že se bavíme o Sýkorovi.

Reagovat
mistr129

no dneska ale hrajou líp než Liberec se Zlínem v pondělí co vůbec vy, jak to vypadalo?

Reagovat
Blasphemer

Je fajn, že po letech v kanále začínáte nabírat sebevědomí, ale asi jsi zapomněl, že se tu bavíme o VÁS. Nebo ti Plzeň leží v žaludku tolik, že ti naskočí i při zmínce o VAŠEM hráči?

Reagovat
mistr129

já jsem váš zápas jsem nestihl a po minulým kole jsem čekal, že tam vyhrajete, tak se ptám bez nějakého rýpání.. s tím musím počkat jestli se dostanem před vás

Reagovat
Blasphemer

No vypadalo to dost napíču. Jestli takhle budem hrát příští tejden, tak to rozhodně nebude dobrý.

Reagovat
mistr129

tak nezlobil bych se mě sere, že máte tu dohrávku až relativně pozdě, zaprvý se do tý doby už určitě rozehrajete a zadruhý je tabulka kvůli těm neodehranejm zápasům rozbitá

Reagovat
smazaný uživatel

podrazdenost level ultimo.

Reagovat
Hokaido

Ty jsi taky vylezl z kanálu, když se vám začalo dařit, ne? Nepamatuju si, že bys tady o Slavii nějak diskutoval poslední dva roky.

Reagovat
mistr129

no právě ty dva roky tady tak nějak jsem takže se dá říct, že až v době, kdy se dařilo no

Reagovat
smazaný uživatel

ale zalozil si ucet na jare 2013. ty v jeho situaci bys to neudelal...

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

jsi zapomněl na minulý kolo?

Reagovat
smazaný uživatel

sezerem i vas.

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych na toho Gina tak přísnej nebyl. Dneska už ho pustili na 10 minut na plac.

Reagovat
Losinho

pokroky na všech frontách

Reagovat
Greny

jen to do nich perte, co se vleze

Reagovat
Hokaido

Třiceti milijonovej plejer dává první gol v sezoně

Reagovat
Kang & Kodos

Přibrami

Reagovat
Hokaido

No pro tebe mám špatnou zprávu. Má u mě pásku ve fantě.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Pokrytec zasranej

Reagovat
Hokaido

Měl jsem strašnej feeling, no.

Reagovat
Kang & Kodos

Já se rozhodoval mezi Škodou a Karavajevem. Nakonec jsem bral Karu...

Reagovat
Hokaido

Sýkoru nemáš?

Reagovat
Blasphemer

A teď si vem, kolik gólů by jim dal Pogba, když stál takovej ranec.

http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/022/138/reece.JPG

Reagovat
FCSL

Však hrál většinou levýho beka, nechápu proč ho posuzujete podle toho. On bude dost produktivní, pokud bude na křídle

Reagovat
Kang & Kodos

Já se smál hlavně jeho "životnímu podzimu" když neměl jedinej gól ani asistenci. A až něco podobnýho bude předvádět proti někomu jinýmu než proti těm tragédům, tak se můžeme bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Vatajelu?

Reagovat
meno

Reagovat
HalaMadrid_Flx

3x 0:0 a 1x 1:0, tomu říkám atraktivita

Reagovat
Coutinho10

Deli proste kral

Reagovat
smazaný uživatel

Přeceňovanej Sýkora

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia se toho nebojí

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooo another one

Milan skvele prodlouzil

Reagovat
Kang & Kodos

0:3, stejně jako posledně. Teď už tomu chybí jenom Marek Pilný

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už ta parodie na fotbal konečně spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda?

Reagovat
didosh

Nikdy jsem je rád neměl,chcu aby sestoupili...Ale třeba s mládeží,na tak malé město to umí...Tak nevím proč parodie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Nakonec GvK získá dva tituly v jedne sezone

Reagovat
db18

Polský se mu počítat nebude, když nenakoukne ani na lavičku, ne?

Reagovat
Greny

dnes uz hrál

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska už hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hrál

Reagovat
Hokaido

Mám takový tušení, že dneska už hrál.

Reagovat
Losinho

radši kouknu, jestli nehrál dneska

Reagovat
db18

Díky. Až to najdeš, tak mi to prosím napiš... já to nemůžu najít.

Reagovat
Losinho

9 minut a hned dali na 4:2

Reagovat
Liquid

dnes hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl, že dnes už na chvíli nastoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hral a hral fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Husbauer, legenda Slavie

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to je dno, Pepaaa - Hušbauer...

Reagovat
mistr129

po každým gólu se vyvolává střelec, tak asi nenechaj na Hušbauera ticho

Reagovat
Coutinho10

nic vic bych v tom nehledal

Reagovat
db18

6 minut po gólu?

Reagovat
Spalovač šancí

Jo. Kvůli střelcům se nepřerušují chorály.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani když je gól se nepřerušují chorály?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já snad začnu tý Slávce přát titul

Reagovat
mistr129

pojď, máme spoustu (staro)nových fanoušků, tak se neztratíš

Reagovat
smazaný uživatel

no sice mi tvoje reakce zněla nějak takhle https://www.youtube.com/watch?v=1vY7HjZ-VMs&feature=youtu.be&t=2m16s ale myslel jsem to tak, že pokud budete hrát takovýhle fotbal, tak si titul zasloužíte :)

Reagovat
Coutinho10

Tonda Barak hezka strela

Reagovat
Rarášek

PEPAAA

Reagovat
Liquid

ale nejlepší kauf od vás byl Deli, když vidím ty výkony Mazucha tak si myslím, že jste ho pouštět neměli

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička ho neměl rád.

Reagovat
Rarášek

Já to říkal už tenkrát, že bude úžasnej, bohužel no.

Reagovat
SpartaOvenka

Rána výživná!

Reagovat
didosh

A kde je vlajka SM?

Reagovat
monty25

M. Č.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš že jede na 3 měsíce do NY a nebude v TV?

Vlastně, proč se ptám, když vím odpověď.

Reagovat
monty25

To nevím, když se o tom nezmínila na Instagramu...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to v tom pořadu ČT Sport. Čtyřka se to myslím jmenuje. Hned jak jsem to slyšel, pomyslel jsem na tvůj zármutek.

Reagovat
monty25

Aha, to já nesleduju. Viděl jsem jenom tuhle fotku...

https://www.instagram.com/p/BQ2OQvtDXgI/

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl taky náhodou. Ale čekal jsme právě že se na instagramu nebo někde pochlubila. Tak to se ti omlouvám za zkažený večer. A vlastně každý nedělní kdy Dohráno bude moderovat asi Kubásek.

Reagovat
monty25

Hm, tak dík.

Reagovat
smazaný uživatel

mmm čtyřka mmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Slavie hraje jako my 11/12 Šilhavýho rukopis, nejvíc vstřelených golů v lize a neskutečně podobnej fotbal

Reagovat
Liquid

sešívaný válec při této fazóně bychom porazili i Manchester City

Reagovat
Liquid

do 10 minut stáhnout Škodu a dát tam Míšu Kamerunskýho a zkusit si 4-5-1 a s tím jít na Plzničku a místo Murise tam dát Van Buurena

Reagovat
Kaspar

je vubec moznost aby misto Hrusky chytal i nekdo jiny? Uz prave Svenger mluvil o tom kdyz tam byl ze brankar je tam takovy specificky post a nechtel to vubec nejak dal rozebirat

Reagovat
Greny

Jo je, pry v bordelu co vlastni Hruskova manzelku, muze chytit co bude chtit

Reagovat
Coutinho10

dobre Muris zkusil

Reagovat
Coutinho10

aspon 60 min. by bylo lepsi, ale jinak skvele Milan

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý akorát nás na kurech učili že jazyk se "vyndává" vhodně provedeným záklonem hlavy a ne strkáním ruky do pusy

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Berkovec není kur.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkora

Reagovat
Coutinho10

Miša

Reagovat
HorajzmAmmann

Ngadeu

Reagovat
Miguel19

Proč ho střídá dement? Potřebuji další kupon do Alzy...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
monty25
Reagovat
Miguel19

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hokaido

1 250,-

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
monty25

Divíšek Tak aspoň nemusím tolik litovat, že nemám v bráně Pavlenku...

Reagovat
Losinho

not bad

Reagovat
Miguel19

Dostat gól od Příbrami A to chtějí titul?

Reagovat
ZB 07

Fanliga

Reagovat
Kang & Kodos

OTOČIT!!!

Reagovat
aither

Čistý konto

Reagovat
PavlíčeQ

kolik ti bude hrát hráčů zítra a v pondělí?

Reagovat
aither

Zítra 3 za SPartu, ale u všech mám střídání a v pondělí snad 1

Reagovat
Coutinho10

wohohoouuuuuu to byla klasa to byla rozebirka wow

Reagovat
monty25

Fakt jsem měl dát tu pásku Sýkorovi...

Reagovat
naheCZ

Sýkora paráda

Reagovat
smazaný uživatel

overrated..

Reagovat
Coutinho10

naaaadhera proste Muris + Sykora + Flo = Genialni

Reagovat
HorajzmAmmann

Celá ta akce

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jako super, ale moje defenzivní srdce roní krokodýlí slzy

Reagovat
Bosko

Tenhle gol mi uplne pripomnel 2.gol co jsme dostali od holandanu na Euro 2004

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
FCSL

Syky 1+3

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl To fakt není možný, on ho tam prostě musí nacpat

Reagovat
naheCZ

Ngadeu

Reagovat
Coutinho10

ty kokos wowowowow Miškaaaaaaaa

Reagovat
Losinho

a teď druhej set

Reagovat
smazaný uživatel

zítra s Jabloncem

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by mela Pribram radeji skrecovat

Reagovat
Losinho

už jsme měli brejk..

Reagovat
db18

To neni možný, jak Příbram může po tom minulém výkonu hrát tak odevzdaně... (a ne, nebylo to jen tím, že my jsme hráli hůř) Tak aspoň Ngadeu ve fantě...

Reagovat
Kang & Kodos

Tak u vás se drželi 70 minut. Tady jim v 6. minutě darovali gól.

Reagovat
Bosko

Tak to si muzes dost gratulovat.

Reagovat
db18

A Flo taky (škoda neudržení čistého konta teda... )

Reagovat
ondrasch77

Já taky

Reagovat
monty25
Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
monty25
Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

nene

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Kundy, nemohli chvíli počkat

Reagovat
Coutinho10

penalty penalty penaaaalty

Reagovat
naheCZ

Ať kope Ngadeu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

To je luxusní kolo 1iga <3

Reagovat
Coutinho10

Miiiiiiišaaaaaaaa haattriiiiiick

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Chtěl jsem napsat, kdy naposled nějakej tým dal 7 gólů, ale pak jsem si vzpomněl na Teplice, tak radši budu držet hubu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Pls

Reagovat
ZB 07

Deset, deset, deset

Reagovat
monty25

Deset, deset!

Reagovat
naheCZ

Jdeme na 10

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooooooaaaaaaaaal Boril to je navrat

Reagovat
Kang & Kodos

Co ti jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se nic dělat, jsou jednoznačný adept na titul.

Reagovat
Miguel19

Dpč to je hanba. Hned bych je vyloučil.

Reagovat
Coutinho10

ty uz nehrajes Fanligu ? ...ze nechas Cukrouskovi vsechny 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi je sakra prej kdyz se krcim dole btw. to zase bude bug na strane isportu,zase je plno lidi s 0 na uctu(v jinach ligach co hraju)

Reagovat
Kang & Kodos

Teď asi ne. Přes tejden se resetovali sestavy.

Reagovat
Coutinho10

jo preju neboj ale pak ty body nemaj takovou vahu, kdyz jsou zadara, kazdopadne za toho Ikaubiekse si je zaslouzis jinak jak pises, tak jsem si toho taky vsiml, ze plno lidi se na to v jinejch ligach na kasle a treba 3/4 tymu maj 0, ale doufal jsem, ze tady na EF se to nestane

Reagovat
Miguel19

Nn, už dávno ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tim padem bys mohl obetovat 5 minut a nahazet tam nejakou random sestavu at nesbiras jednu nulu za druhou a nekazis tim hru ostatnim

Reagovat
Coutinho10

přesně tak, jak píše Cukroušek...hod tam nakou univerzalni sestavu aspon...at to neni vuci nekterym lidem nefer, ze nekdo ma kontumacne 3 body a hodne plusovy skore....ted by te Cukrousek pravdepodobne porazil tak ci tak, ale pak krome bodu by se znehodnotilo i skore a to by byla zbytecna skoda

Reagovat
aither

Měl tam nechat Škodu krysák, aspoň bych z toho něco měl

Reagovat
db18

To by se Slavii prodražilo, když dostává nějakých 100 tisíc za gól...

Reagovat
HorajzmAmmann

4 první a 4 druhou?

Reagovat
db18

Zrušte se po vzoru Myjavy...

Reagovat
Logan

Nejlepší na tom je, že takhle to opravdu mohlo dopadnout i s Jihlavou, kdyby to tam napadalo

Reagovat
ZB 07

Jinak si dovolím upozornit, že ve fanlize mám trojici Slávistů, z nichž branku ani asistenci nezaznamenal ani jeden

Reagovat
HorajzmAmmann

Pavlenka, Frydrych a?

Reagovat
ZB 07

Pavlenka, Deli a Barák

Reagovat
Coutinho10

i to je nekdy umeni

Reagovat
ZB 07

Jo, na to jsem specialista

Reagovat
Kang & Kodos

Proč nemůžu mít duel s tebou? Já mám aspoň Škodu

Reagovat
ZB 07

Tohle kolo mi to pěkně kazí, mohl jsem tě zase stáhnout na rozdíl dvou bodů (a to mám skóre horší o asi 600 bodů )

Reagovat
ondrasch77

Já mám Škodovku, Zmrhala a Ngadeua...

Reagovat
PavlíčeQ

co to je

Reagovat
monty25
Reagovat
monty25

Vlasta Vlášek

Reagovat
Coutinho10

ta nase lavicka vysmata

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kluivert9

Tak snad ta Sparta skončí aspoň 3...

Reagovat
monty25

Tecl se prostě netrefí ani v takovým zápase...

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

ta Barakova prihravka pred tou penaltou byla neskutecna

Reagovat
Venny

Reagovat
smazaný uživatel

přepište dějiny

Reagovat
ZB 07

Jeden gól chyběl do vyrovnámí rekordu

Reagovat
smazaný uživatel

Starka po zápase půjde za 2Pacem..

Reagovat
didosh

To spíš za Cobainem.....

Reagovat
Rarášek

Kokoti vole, neudržet čistý konto s Příbramí

Reagovat
smazaný uživatel

navíc takhle zkazit celý lize gólový průměr

Reagovat
Coutinho10

Ngadeu si chtel vzit ten mic

Reagovat
smazaný uživatel

"Vysledek je dobrej"

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No Škoda v hajzlu, to je docela problém.

Reagovat
Coutinho10

no to jo...velka komplikace

Reagovat
Kang & Kodos

Budete muset ukázat charakter

Reagovat
Venny

Co s ním je?

Reagovat
Coutinho10

ma nakopnutej nart

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude na Plzeň ok.. Protože je mi jasný, že tam jinak dá Tecla

Reagovat
Bosko

Tolik k tomu, jak se někteří ptali, proč je v TV zrovna tenhle zápas

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim, jestli je vhodný dávat od sedmi BDSM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Bosko

Co od sedmi.....Eurosport ho dneska dával už od tří. Dneska tedy dvojitá dávka BDSM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, co říct. Po těch letech tragédie se toho až děsím, jak to teď Slavii vychází. přijde mi to až neslavisticky růžový a bojím se, kdy se to zkazí

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
djwenca

Vatajelu na tribuně, Alvir na tribuně, nechápu přestupovou politiku našich klubů....vytipujou si hráče, kterýho pak dusí na tribuně

Reagovat
Logan

tvl Alvir si na svou šanci momentálně musí počkat, no ... taky bych ho chtěl vidět hrát, ale ta záloha momentálně funguje tak dobře, že se holt nevejde ani na lávku, i když by tam místo Tecla mohl být

Reagovat
Losinho

jj, s Alvirem bych počítal spíš až od léta

Reagovat
Logan

Já taky, myslím že bude náhradou za Toníka, a bude mít sakra těžký se mu přiblížit, ale už bych ho chtěl vidět hrát, včera se to přímo nabízelo

Reagovat
Losinho

tak on hraje spíš stylem, co třeba Hušbauer minulý jaro.. že klidně zaběhne až mezi stopery pro míč a snaží se to rozehrát.. takže oproti Barákovi typologicky dost jinej hráč..

ale on taky odejde Ngadeu a celkově se ten tým určitě překope, takže..

Reagovat
Logan

Já jsem ho právě ještě neviděl hrát, takže vůbec nevím, ale co jsem slyšel tak má skvělý kolmice a určitě by mohl hrát i výš než Pepa ...

Nemyslím že se bude nějak zásadně překopávat, pokud nepřijde opravdu velká nabídka, tak si myslím že Ngadeu zůstane, na odchod bych tipoval spíše Deliho ... ale pokud by se náhodou povedlo postoupit do LM, tak se klidně vsadím že pro ty hráče to bude takové lákadlo že podzim ještě zůstanou, pokud nepřijde nabídka co hraje poháry na západě. ..

Reagovat
smazaný uživatel

s alvirem podle me silhavej pocita jako s playmakerem a husbauer se presune vejs jak hral kdysi.

Reagovat
smazaný uživatel

Monty, šup www.ceskatelevize.cz, najdi si program, porad čtyřka, rubrika mezi 4 očima a můžeš začít honit a pořádně si to užij, protože teď budeš mít půl roku útrum.

Reagovat
monty25

Už včera mi o tom psal lichna. Jsi pozadu...

Reagovat
KingMaster13

Včera naprostá paráda, ačkoli bych ten výsledek nějak nepřeceňoval Příbram byla fakt marná. Nicméně jsem rád, že jsme na začátku jara bez sebemenších problémů vydolovali povinných 6 bodů. Teď to bude jiný kafe s Plzní tak snad to zvládneme

Reagovat
FCSL

http://www.livesport.cz/hrac/mahmutovic-ajdin/zFde7gm3/

Mahmutovič ve 2. týmu řecký ligy? To si z Příbrami celkem pomohl, i když jen střídá

Reagovat
Coutinho10

tak to se mu celkem povedlo

ale otazka je, jak dlouho tam taky vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

vydrzi. ma to stesti ze neni z makedonie...

Reagovat
smazaný uživatel

uz skoro 31 let...

Reagovat
vanGomm

Dnes se dožívá významného jubilea Jozef Adamec 75!! Hrál za ČSSR na MS 1962 (stříbrná medaile) a na MS 1970.V lize nastřílel 170 golů.Na jednu stranu moc oblíben nebyl,ale na tu druhou by ho skoro každý chtěl mít v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Ilija Nestorovski Tady takovej dřevák a v Serii A dneska 10. gol a pořád 90 minut za Palermo

Reagovat
Coutinho10

no jo, ale z penalty, ktera ani nemela bejt...spis utocnej faul

Reagovat
HorajzmAmmann

předtím 9 ze hry

Reagovat
monty25
Reagovat
Kang & Kodos

Jo, určitě jsi to sem dal zrovna proto

Reagovat
monty25

Kdyby ne, tak sem dám odkaz na ČT, kde to bylo mnohem dřív...

Reagovat
Coutinho10

jak to muze napsat...asi zakladka

Reagovat
Kang & Kodos

Koubek - Karavajev, Holek, Kadlec, Costa - Konate, Sáček, Čermák, Nestor - Juliš, Lafata

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Hokaido

Co to je?

Kdo tam bude bránit?

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle, ono to může bejt i 4-5-1, ale já jsem optimista a doufám, že Juliš je tam jako útočník. A V. Kadlec už je na lavičce

Reagovat
PlackaSKS

nebrání celkem sáček?

Reagovat
Hokaido

Docela jo... ale to mi přijde málo.

Reagovat
PlackaSKS

proti jablonci by to mělo stačit

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
pepinho2

Jako Nestor může hrát všude, Konate obě křídla, Lafata podhrot..

Reagovat
db18

Ten kdo vždycky, ne?

Reagovat
F.Torres

Doležal

Reagovat
db18

Akorát brání stejně blbě jak stopeři Sparty a vyslal hráče Jablonce do gólovky.

Reagovat
F.Torres

tak učí se od nejlepších

Reagovat
pepinho2

A Vata lávka, třeba si do konce sezóny kopne

Reagovat
db18

To jsem zvědavý, jestli si dřív kopne on a nebo Janža...

Reagovat
pepinho2

to by se musel Limberský vykartovat, takže to spíš vidím na Vatu

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvilku tu máme duben, to už by mohli být slušně aklimatizovaní.

Reagovat
Kang & Kodos

V dubnu bude ještě zima! A v květnu už moc teplo

Reagovat
db18

My budem v květnu hrát s Jabloncem (venku), takže tam teplo nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně v prdreli no...

Reagovat
smazaný uživatel

Julda zase na křídle?

Reagovat
Uwe háže buly

Konaté, Nestor, Juliš

Reagovat
ratusek

https://huste.joj.sk/live/10001-fk-baumit-jablonec-ac-sparta-praha sice půl minuty dozadu, ale v dobrý kvalitě a čumím, že tam mají dávat live i tenis. zadarmo?

Reagovat
pepinho2

To jsme to dopracovali, že na naší ligu budeme koukat díky Slovákům

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Včera parádní výko, nic co bych měl vytknout , jinak nákup S7kory se oprvdu doufejme vyplatil, zatím náš nejlepší hráč Proti PLzni se bude lámat chleba, tam se rozhodne o titulu

Jinak ten Tomáš Pilík včera jednoznačně nejlepší hráč Příbrami, viděl jsem ho hrát ve více zápasech a opravdu patří v naší lize k těm lepším, je dobře technicky vybavený a je vidět že umí opravdu dobře přihrát a celkově tvořit hru, divím se že nehraje v lepším klubu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pilík po sezoně pujde určitě pryč

Reagovat
smazaný uživatel

*Sýkory

Reagovat
pingla

Je taaaaaam

Reagovat
chytrejkluk

goooooool

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaal jabka

Reagovat
smazaný uživatel

goooool

Reagovat
Kang & Kodos

Koubek ty píčo Hlavně se neušpinit

Reagovat
db18

To víš... žena je u sporáku, a samo se to nevypere...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť si mohl odřít kolínko

Reagovat
Hokaido

Kadlec-►Holek-►Koubek-►jdu se zabít

To je fakt stoperská dvojice na hru o záchranu, ne o titul

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ratusek

Na Kozáčika. Proč ho už neposadíte

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlastně nechytá mnohem lepší Bičík?

Reagovat
Uwe háže buly

Mnohem co?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší. To znamená, že toho chytí víc než Koubek.

Reagovat
Losinho

aby se na něm v létě vydělalo

Reagovat
pepinho2

Stopeři

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec a jeho souboje...

Reagovat
ZB 07

Jablonec

Reagovat
HorajzmAmmann

Mehanovič hraje základ v Jablonci? Však nedávno neuspěl u nás na testech

Reagovat
HorajzmAmmann

pravda, 2 roky zpátky.

Reagovat
ondrasch77

Koné zas neuspěl 3 roky zpátky na testech u nás... a dnes hlavní válec Slovácka...

Reagovat
db18

A co teprv Nestorovski, který se neprosadil na Slovácku a teď střílí góly v Serii A...

Reagovat
ondrasch77

Vím o něm, sleduju ho už od léta... Nevím, co říct...

Reagovat
ratusek

Ta Sparta je uplně v piči

Reagovat
db18

Takže nejlepší stoper v hajzlu...

Reagovat
Kang & Kodos

Hybš On ho tam prostě nedá.

Reagovat
PlackaSKS

za chvíli možná i jo

Reagovat
chytrejkluk

ten Costa není normální jít si lehnout na hřiště, když byl za lajnou

Reagovat
pepinho2

Vata nic

Reagovat
db18

Hybš půjde v 45. minutě dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

To tam fakt radši pošle Hybše než posilu za 35 milionů?

Reagovat
chytrejkluk

hustej gol

Reagovat
Kang & Kodos

Holoubek

Reagovat
db18

S těmi stopery těžko něco udělá... i když je fakt, že by v téhle situaci měl stopera hrát Costa...

Reagovat
Kang & Kodos

Složit to jinak neni zas tak těžký. A cpát furt Juliše na křídlo...skládá to na píču, jeestli to vůbec skládá on

Reagovat
KingMaster13

Já myslím že mu do toho kecá dost Požár. Na podzim když měl klid tak to docela fungovalo si myslím

Reagovat
ratusek

Jono. Ty sestavy a herní styl jsou rukopis starých pořádků a ne jako na podzim čerstvá krev Holoubek

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to byla stejná sračka.

Reagovat
KingMaster13

Dalo se na to dívat minimálně teda v EL.

Reagovat
Kang & Kodos

Jenže to skládal podle toho, kdo byl zrovna zdravej

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. O to je to vtipnější, když je ta hra ještě horší.

Reagovat
pingla

2:0

Reagovat
naheCZ

Paráda, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

joooooooooooo. nadhera Pospisil a Mehanovic

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, Pospíšil by na Spartu neměl, no...

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Uwe háže buly

Ne no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak teďka asi jo, když tam nikoho nemáme a na jeho místě hraje Nestor no

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně by mohl hrát na pozici Sáčka. Kvalitu v sobě, jen by potřeboval jít o level výš, aby se mohl rozvíjet. Pořád má jen 25 let.

Reagovat
db18

Jsem zase na něco vsadil...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Barcu a Spartu. Neboli pokus o win win

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Stačilo aby Konaté sabotoval postup, díky čemuž se prodal Bořek a ještě jejich stoperská dvojice + Koubek chytli super formu. Jak málo stačí

Reagovat
ZB 07

Jabka skvěle

Reagovat
Hokaido

Holek a Kadlec, to je fakt něco neuvěřitelnýho

Ale ta přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Pico, ta sajtle.. Rosa hadr.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
aither

Reagovat
Kluivert9

Hlavně že chtěli titul už pomale po přípravě, komedianti

Reagovat
db18

Když budou všichni zdraví, jenže Rosa si hned zase poranil achilovku...

Reagovat
Kluivert9

A když vlastně upřednostní sportovní stránku a neprodají Dočkala... oh wait.

Reagovat
Alan_Shearer

Klasika labilni Sparta, me fakt poser.

Reagovat
smazaný uživatel

Víkendy kdy potěší Zbrojovka i Sparta mám nejradši

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

to by muselo Brno prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má naprosto tragickou obranu a posila do obrany za 35 mega jenom leští lávku nebo tribunu, bravoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pospa pekna asistence

Reagovat
Kang & Kodos

Ty centrovaný balony jsou strašně vtipný, zatim se povedl možná jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nečekal že o účast v evropských pohárech budeme bojovat i se spartou.

Reagovat
SpartaOvenka

Tak 2:0 je v půli přece nejlepší výsledek

Reagovat
Uwe háže buly

zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata má nějak rozhozená rodidla

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má naprosto tragickou obranu a posila do obrany za 35 mega jenom leští lávku nebo tribunu, bravoooo

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jednou to sem dej

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má naprosto tragickou obranu a posila do obrany za 35 mega jenom leští lávku nebo tribunu, bravoooo

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě, že se Jablonec vysral na útok, ještě minimálně jeden gól bysme jinak dostali. Za stoperskou dvojici Holek-Kadlec si nic jinýho nezasloužíme, ty dva retardy spolu tam může postavit jenom úplněj dement.

A Konate klasicky k ničemu.

Reagovat
db18

Sparta zatím zkušeně, sice si ke konci vytvářeli tlak, ale nakonec to jejich šance na výhru neohrozilo. http://media.sport.cz/images/gallery/0000000009990683/RPm3VdjXcme2SHNwfl3vEw/549185984b9fa4f0aaf70000-188263.jpg?20141217144651

Reagovat
Parker155

uz se tesim

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni ven!

Reagovat
Hokaido

Jedinej Nestor dneska za něco stojí. Kara se snaží, ale taky to není ono.

Absolutně k hovnu jsou Konaté a Juliš, to jsou fakt křídla úplně na piču.

Reagovat
smazaný uživatel

My prostě nemáme křídelní hráče jako byl Krejčí. Naše křídla jsou úplně na hovno a pak je jasné, že se ani nedokážeme prosadit v útoku.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Nestor v Dukle hrál na křídle, ne? Konaté, Juliš dolů -> Kadlec na střed (jestli je fit), Nestor a Šural na křídla. A útok může vypadat úplně jinak. I když asi marnější je obrana, ale s tou asi moc vyčarovat nepůjde...

Reagovat
Uwe háže buly

to bych bral

Reagovat
Hokaido

Když se zpětně podívám na Krejčího (a na to, jak jsem ho hejtoval ), tak se mi po něm fakt stýská.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Holoubek by si měl uvědomit, že trenéři bez koulí tady už byli a nikdy to dobře neskončilo. Jestli se nevzpamatuje, tak v létě půjde.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

je čas na návrat Chovance

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Řepka oprášil kopačky?

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka říkal, že si začal dělat trenérskou licenci.

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na základ mají tak 4 hráči... v realizačnímu týmu 16 lidí... sportovní manažer, vedoucí mužstva, možná by byl Křetinskej v plusu, kdyby neplatil tolik kryplů

Reagovat
smazaný uživatel

pospisil, pry ze na kridlech maji skvele hrace a posilaji tam kvalitni centry trolling is a art

Reagovat
smazaný uživatel

*popisoval hrace sparty

Reagovat
PlackaSKS

a art...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

english in an difficult language

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Požár veeeeeeeeeen!!! A spolu s ním také Koubek, Holek, Mazuch, M. Kadlec, Juliš, Konaté.

Reagovat
db18

Nejvíc to stejně zabil Kalous.

Reagovat
Greny

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bych se opakovat den co den, žádný silný tým nemáme, absence kvalitních hřídel, hroťáka a stoperů je evidentní. Střed zálohy taky není nejlepší, brankař také no. Prostě 2-3 místo je pro nás s tímhle složením strop.

Reagovat
Greny

Pavlík, Kijanskas> stoperi Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bagr007

heeeej, to k Pavlíkovi vůbec nebylo hezký

Reagovat
dinss

S Kadlecem na stoperu.

Proč ten idiot vůbec šel už z Německa? Tam se mu celkem dařilo ne?

Reagovat
db18

No... ne... ke konci už to byl hrozný tragéd... Myslím, že se nikdy nevzpamatoval z tohoto zápasu: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2012/matches/round=2000264/match=2007677/index.html

Reagovat
dinss

Taky jsem na to myslel. Proč by ale jinak pořád hrál v základu?

Reagovat
db18

Tak Castro šel zase na jinou pozici a pořádná konkurence asi nebyla... pak se teda jednou zranil na delší dobu a mezitím se tam jeho konkurent chytil, a zpátky už se moc nedostával.

Reagovat
Hokaido

Důvod už všichni známe...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne, prosím.

Reagovat
pepinho2

jsem jedinej, komu by nevadilo, kdyby se letos skončilo mimo poháry, za předpokladu, že by se v létě udělal radikální řez a nastala by velká obměna kádru?

Reagovat
HorajzmAmmann

Když kouknu na sestavu Sparty, tak ta obměna stejně příjde.

Reagovat
pepinho2

to pochybuju, Kadlec má smlouvu ještě na 2 roky, Holek na rok..těhle hráčů se jen tak nezbavíme, navíc pokud skončíme tak do 3. místa a postoupíme do EL, všichni se budou plácat po zádech a nebude se nic moc měnit..

Reagovat
HorajzmAmmann

pochybuju, kdyby kromě Hovorky nepřišel ještě jeden stoper, útočník a 4 záložníci byl bych překvapen

Reagovat
pepinho2

naše vedení je magický ale

Reagovat
Kang & Kodos

Ne. Ale poháry z toho budou, pod 5. místo se snad dostat nemůžeme

Reagovat
smazaný uživatel

Obměna kádru probíhá neustále, jen fanoušci jsou plní paniky a neunášejí, když se jim druzí posmívají za to, že jsme dostali 4:0 v zápase, do kterého se jejich kluby ani zdaleka nepodívají.

Bylo by hezké, kdyby Sparta byla válec, na který nikdo nemá, ale tak to nikdy nebylo. Téměř každý titul byl tvrdě vydřený, nikdy nebyla sestava dokonalá, vždycky byl důvod na někoho nadávat a hlavně nevidět tu kvalitu, kterou tam máme.

Já ten brekot, co tu teče prostě nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi ses.. pohary musej bejt proste a pokud skoncime treti, tak k tomu rezu musi stejne dojit tak jako tak

Reagovat
pepinho2

já si nedokáži moc přestavit, že skončíme do 3.místa a hráči jako Kadlec, Holek, Vácha atd. odejdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Holek s Vachou podle me pudou.. u Kadlece tomu taky neverim no

Reagovat
smazaný uživatel

Ten řez musí přijít i tak. Klidně bych poslal takových 7-8 hráčů pryč.

Reagovat
pepinho2

já taky, ale fakt si to nedokáži představit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

M.Kadlec, Holek, Vácha, Holzer, Zahustel, Juliš, Konaté

Reagovat
db18

Holzera bych na post pravého záložníka bral.

Reagovat
Uwe háže buly

vyměníme za Hromadu, stejně u vás nehraje.

Reagovat
db18

Ten nám stejně nepatří, takže to je jedno...

Reagovat
matZz

velká obměna kádru? a kde vzít ty nový hráče? v Rumunsku? kdo by mohl přijít z ligy?

Reagovat
HorajzmAmmann

z Jablonce

Reagovat
pepinho2

no minimálně vyházet žoldáky, podívat se do ligy, nebo někoho vyskautovat( ), případně doplnit mladšími hráči.

Reagovat
Uwe háže buly

Z ligy asi nikdo Možná Mašek by stál za zkoušku.

Reagovat
taws

holzera posíláš pryč a maška bys bral

Reagovat
Uwe háže buly

Tak Mašek mi příde ve všech ohledech lepší

Reagovat
matZz

Naopak, Sparta by měla bejt trpělivá a počkat až se uzdraví Pulkrab, Kadlec, Frýdek, Mareček, Hovorka. To je pět hráčů do základu. Určitě ne žádný zběsilý nákupy jak ve Slávii, stejně není kde brát.

Pryč by měli jít určitě Holek, Juliš a Konaté.

Reagovat
pepinho2

no já to myslel hlavně tak, že by mělo tak 6 hráčů odejít, zas tak úzkej kádr nemáme(pokud by se teoreticky všichni uzdravili + navrátilci z hostování)

Reagovat
Uwe háže buly

Jesli i dneska bude někdo chválit Konatého, tak už tomu fakt nerozumim

Reagovat
Hokaido

Je to stejnej tragéd jako byl před dvěma lety. Nulovej progres, snad potáhne doprdele co nejdřív.

Reagovat
San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Bojujte za Spartu Ježiš co to říkám

Reagovat
ratusek

Ten pocit když prohráváte hlavičkové souboje s týmem, kde je Doležal

Reagovat
Kang & Kodos

Konate

Reagovat
db18

Jen Olomouc a Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelna serie.. hlavne ze chceme kazdej zapas dominovat

Reagovat
Kuchta

Sparta je slaboučká jak 7x vylouhovanej čaj

Reagovat
Liquid

Juliš by teď nehrál základ ani na Dukle a v širokém kádru Sparty má furt místo předplacené

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

taky si říkám, jestli si Sparta neměla nechat Zinedina a poslat na hostovačku Juliše

Reagovat
ratusek

Nestor byl dobrej nákup.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak si říkám, kdo má horší stopery, jestli United nebo Sparta

Reagovat
db18

Jelikož tam Sparta má levého beka a defenzivního záložníka, tak asi United.

Reagovat
HorajzmAmmann

sice to už je OT, ale dneska hoříme jak papír a měli jsme prohrávat tak 4:2

Reagovat
Kang & Kodos

Zůstaň ležet, pls.

Reagovat
Greny

Jak můžeš přát nekomu zranění

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Nemusí bejt zraněnej, mně stačí, když bude soudnej

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Greny

Snad to Kadlec rozchodi, by byla škoda kdyby Sparta posilila

Reagovat
db18

Reagovat
San Iker

Zraňte toho zmrda aspoň na půl roku, ať tenhle zápas aspoň k něčemu je

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby meli rozum, tak ho ještě dorazí.

Reagovat
ratusek

Co to melou? Ta byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu koho tam viděli před Hybšem

Reagovat
Kang & Kodos

Nestor už šel taky do píči

Reagovat
db18

Aklimatizoval se docela rychle. Teď se čeká, až na stejnou úroveň klesne Vata.

Reagovat
dinss

Tomu právě taky dávají čas.

Reagovat
KingMaster13

Od kolika je dnes dohráno?

Reagovat
smazaný uživatel

Od doby, kdy jsme se dozvěděli, že nastoupí Michal Kadlec.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že je až zítra.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

u nás od 20. minuty

Reagovat
dinss

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mojmira

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
spider_8

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Zítra od 22:25.

Reagovat
KingMaster13

Ok díky Většinou to řeknou u nějakýho zápasu ale tenhle víkend to nějak zamlžili. Škoda jsem se dneska těšil

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě čirá zoufalost.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí někdo kdo by dal finální přihrávku. Třeba v Číně je nějaký Dočkal, toho bych vyzkoušel.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsme se evidentně rozhodli nahradit týmově....

Reagovat
Liquid

uděláte 10 prohlášení o to jak vám nejde o peníze ale o sportovní stránku a pak ho stejně prodáte na stejný místo

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Michal Kadlec po závěrečném hvizdu ukončí kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodlouží smlouvu se Spartou

Reagovat
pepinho2

on ty 2 roky u nás ještě dohraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nejsmutnější je, že on je náš jediný stoper s konstantní formou. Formou na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavičkovi asi zima.

Reagovat
pingla

Co by Sparta dala za dvojku Hájek - Jugas, ti by kralovali ještě víc než ve Zlíně

Reagovat
HorajzmAmmann

však tam by hrál momentálně základ i Zápotočný

Reagovat
pingla

Reagovat
dinss

Když ve Spartě hraje Holek nebo Kadlec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Mihálik!

Reagovat
San Iker

Náš nejlepší hráč jara je Sáček, to je prostě neuvěřitelný...

Reagovat
chytrejkluk

gooool!!

Reagovat
Greny

Ten sprint obou Kadlecu k rozhodcimu byl ukazkovy, skoda ze tak nemakaj v soubojich

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne Michal je na to expert.. v zapase posere co se da, ale pak je schopnej se do krve hadat vo votocenej aut

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

to je dno

Reagovat
dondinho

Ještě může být bůro v Jihlavě

Reagovat
smazaný uživatel

musime se dat do derby dohromady.. to je v podstate posledni zapas sezony, ve kterym o neco pujde

Reagovat
aither

Úžasný

Reagovat
Coutinho10

Jooohohooooooooo

Reagovat
OTASi

Kadlec, Holek

Reagovat
ratusek

Královec prej elita. nejvtipnější je však samozřejmě kromě Sparty, ten hlasatel a fanoušci

Reagovat
San Iker

Doufám, že příští zápas budou na Letný vykopaný hroby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

jediný pozitivum je Sáček, který si to docela dává

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je dobry, dynamický. A v prvním se mi líbil i Nestor. Tím to ale asi konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Trávník se z těch hloupých faulů nikdy nepoučí, hrozný hráč.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ať začne hledat stopery, co takový Kalas nebo Simic?

Reagovat
db18

To jsou jen mladší verze Kadlece s Holkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to si zas nemyslím. Kadlec nikdy nebyl stoper, začal ho tam stavět snad až Bílek v repre, on to byl vždycky levý bek (sice na hovno levý bek, ale levý bek) a Holek nikdy nebyl dobrý, nechápu jak se mohl takovou dobu držet v zahraničí a proč si ho vyhlédla Sparta

Kalas podává konstatně velmi dobré výkony a může tak hrát ještě 10 let. Simic je taky perspektivní stoper s dobrou hlavou a přehledem o hře.

Reagovat
dave30

Simič teď moc nehrává...

Reagovat
smazaný uživatel

Odnesl špatné výsledky celého týmu, protože tam je na hostování, takže nemaj problém ho posadit. Ale kvalitu prostě má.

Reagovat
Uwe háže buly

Kvalitu má asi jak Holek v tuhle chvíli.

Reagovat
Logan

Simić je hlavně slávista sakra, ten do Sparty fakt nesmí, doufám že nebude druhej Dočkal s Váchou

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle už se dááááávno nehraje..

Reagovat
Logan

já vím, ale rád bych věřil že některým hráčům ještě na tomhle záleží .. ale je mi jasný že když přijde sparta tak by asi šel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz by za nim prisla sparta a von by kejvnul tak by se aspon ukazalo ze na evropskej fotbal nema psychiku ani zarputilost. takze zadna skoda. ja ale verim ze se bude rvat aby neceho dosah. ne kvuli slavii ale budoucnosti ceskyho fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje. to ze sou nekery jedinci bezpaterni zmrdi je vec druha.

Reagovat
Losinho

zaprvé je nevytrhne, zadruhý je to slávista a zatřetí bude drahej jako prase

Reagovat
Uwe háže buly

Kadlec právě byl původně stoper, víš hovno. Kalas podává konstantě průměrný až podprůměrný výkony a byl by nulovej posun dopředu. Navíc bude chtět ještě sosat prachy, dokud ho bude ochotný někdo přeplácet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo no tak se držte těch vašich Holků, Mazuchů a Kadleců dál a dojeďte s něma třeba i do divize, mám to u prdele

Reagovat
Uwe háže buly

Tak samozřejmě, že musejí tihle dva odejít, ale nahradit je někym bez výkonnosti, jen proto, že jsou to Češi, to fakt ne, to ať radši dostanou šanci naši odchovanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kde jsi přišel na to, že je Kalas hráč bez výkonnosti, ale ok. Jak říkám, je mi to jedno.

Reagovat
Uwe háže buly

Viděl jsem ho několikrát v repre a v u21, dřív třeba v Vitesse, nikdy výkonnost neměl.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, hlavně ve Vittesse hrál úplnou tužku, viď? Nějaký Kadlec mu nesahá ani po kotníky, zbytek těch vašich joudů taky ne. Ale snad se vám uzdraví Březina a za rok Hovorka, přeju

Reagovat
Uwe háže buly

Tak v Vitesse sem ho většinou viděl na RB a tam hrál fakt špatně, na stoperu hrál průměrně.

My každopádně potřebujem hotovýho stopera, ne nějakýho nefotbalovýho labila typu Holek, Kalas a ne hráče za zenitem typu Kadlec, Jarošík, Kováč nebo aby pro změnu vedení dotahlo v létě Sivoka.. Nejspíš je řešení jen zahraniční hráč, protože v lize nikdo neni, max Jugas, ale to je hráč tak pro Boleslav..

Reagovat
dave30

Kalas hrál RB až druhou sezónu ve Vitesse (a to se mi taky nelíbil), ale na stoperovi byl výborný(stejně jako v Boro, nebo i teď ve Fulhamu). Na RB se mi nikdy nelíbil a doufám, že ho tam už nikdo nebude zkoušet... Jinak věřím tomu, že Mazuch se u vás ještě probere...

Reagovat
dave30

V Arnhemu byl ve svých 18 letech hodnocen jako jeden z nejlepších stoperů ligy. A ve Fulhamu hraje pravidelně(nehrál pouze, když byl zraněn, na lavičce nesedává..) asi proto, že podává průměrné až podprůměrné výkony a proto jim na lavičce sedí Sigurdsson, nebo Madl.

Reagovat
Uwe háže buly

Tebe sem přesně čekal

Reagovat
dave30

Sleduji ty naše mladé hráče u nás i v zahraničí a všiml jsem si tvé averze na Kalase. Už jsem se tě jednou ptal, co ti provedl, nebo kterému tvému kamarádovi vadí. Téměř všichni, s kým jsem se o něm bavil ho momentálně řadili mezi 3 naše nejlepší stopery(se Suchým a Brabcem). A to nebyly žádné internetové diskuse...

Reagovat
Uwe háže buly

Tak Suchý druhej takovej, to je snad nejpřeceňovanější českej stoper Ten by vzhledem k věku, počtu odehraných sezon a startů za repre měl být hlavní opora defenzivy repre a vůbec to nenaplňuje..

Za mě je nejlepší Pokorný (neberu v potaz tu krátkodobou neformu), po něm Brabec (ale to je taky solidní labil) a pak asi nikdo nebo pořád ještě pozičně a hrou hlavou Sivok. Stoper je asi momentálně s pravym křídlem nejhorší flek v český repre..

Reagovat
Losinho

V repre možná, ale ve Švýcarsku je pořád mezi nejlepšíma obráncema ligy, tak asi zas tak přeceňovanej nebude. Českou ligu si bude dávat s prstem v nose, pokud se vrátí nějak rozumně včas.

Reagovat
dave30

Je pravda, že Suchý hraje v repre špatně, ale ve Švýcarsku je hodnocený velice dobře. Sivok si svoje asi taky ještě uhraje(ale jak dlouho?), Brabec snad krátkou krizi zažehnal a bude pokračovat v základu, to samé i Pokorný. Nejsou to žádné hvězdy, ale asi lepší výběr, než do ofenzivy...

Reagovat
smazaný uživatel

vono to bude hlavne tim ze v basileji nehraje s kriplama.

Reagovat
Uwe háže buly

To teda určitě ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Simič by nešel. Jednak s nim chce AC prodloužit smlouvu a druhak Spartu už odmítl v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale mrdka ta sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

simic by sel do sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

o 3 místo bude ještě boj

Reagovat
smazaný uživatel

jj, spousty sanci jste meli holoubku...

Reagovat
Greny

Jen tak dál, tahle SParta mě baví

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

hybš nedal snad jedinej přesnej centr, lafata prohrával souboje jako holek s kadlecem... jediný kdo to trošku rozhýbal byl šural, ale vážně jen trošku rozhýbal. tohle byl jeden z nejhorších výkonů sparty co jsem viděl za dlouhou dobu (v lize)

Reagovat
smazaný uživatel

Impuls!

Reagovat
didosh

Kurwy rudé 2800€ v pici!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Lafigol. Neuvěřitelný hráč, drží spartu nad vodou

Reagovat
Logan

Proč Sparta nekoupí jednoho z těch stoperů Jablonce? Jako to jádro Sparty, když se uzdraví, může být příští sezonu dost silný, pokud to dobře doplní, což by se dalo docela zvládnout

Reagovat
Greny

Protoze prijde zaloznik v lete, utocnik a dva brankari

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Holas... všechno víš, ale sestavu uděláš úplně stejnou a dost možná uděláš úplně stejnou i na příští zápas.

Reagovat
Kang & Kodos

Kašpar. Na sympaťáka v rozhovorech to fakt neuhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Jablonce to řekl dobře: Sparta má velkou individuální sílu a techniku, ale souhra tam není.

Reagovat
San Iker

jn

Reagovat
didosh

Počkají si Spartansti fans na autobus s hráči?

Reagovat
ondrasch77

To už tady jednou cestou z Jablonce bylo

Reagovat
didosh

Ještě,ještě,ještě....

Reagovat
frankiefcb
Reagovat
Logan

" Podruhé říkáte trenér, ale myslíte koho? Tomáše Požára, jenž vystupuje na tiskové konferenci, nebo Davida Holoubka, který koučuje zápasy?

No... Trenéra, no."

Tak tohle je hodně dobrý, to se Spartě fakt povedlo, evidentně si tam do toho kecaj navzájem, respektive Požár do toho kecá Holuboj a proto se na to tak krásně dívá, super

Reagovat
frankiefcb

hlavně ten přístup, prohrají venku v Jablonci a už se bojí, že je může dohnat Zlín. Dost srabácký přístup na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vůbec mi nevadí. Sparta zase bude silná, to je jisté, takže užívejme si tohle období, kdy je ve sračkách..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Myslím si, že z té poslední odpovědi je jasné, že trenérem je Holoubek. Jenomže to se říkat nesmí, protože nemá licenci. Kdyby byl trenérem Požár, tak to klidně řekne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ted kdyz nad tim premyslim, tak mas pravdu.

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

Sice pro fans na stadionech jsou pondělní dohrávky na hovno, ale člověk si odpo po práci odpočine a koukne na fotbal

Reagovat
ZB 07

souhlas, bejt to Zbrojovka, tak nadávám, ale takhle je to fajn

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

jenom tak kamera v Bolce mi rpostě vadí. Je hodně nízko posazená.

Reagovat
didosh

Highbury

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

u těhle týmů bez fanoušků to nevadí

Reagovat
Losinho

ups, ahoj Monty

Reagovat
frankiefcb

teď mě napadá jsou tu vůbec nějací fans Bohemky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se jim začne dařit tak možná vrabejka.

Reagovat
smazaný uživatel

pár

Reagovat
ratusek

Boleslav dnes bude mít vyprodáno

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
didosh

Sohlas

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se 2x zblije, ale to nevadí.

Reagovat
ratusek

U naší ligy moc ne, i když se taky najde zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně... a večer ti ještě zpříjemní Monča Čuhelová

Reagovat
db18

Vondrášek

Reagovat
monty25

Vondrášek

Reagovat
Coutinho10

nebylo tam trosku pristrceni ?

Reagovat
ZB 07

Vondrášek se tímto zákrokem oficiálně přihlásil o pozici nového obránce Sparty

Reagovat
ratusek

Nebo Brna

Reagovat
ZB 07

Do obrany berem všechny, co uměj přihrát

Reagovat
HorajzmAmmann

co ten Pavlík? Je dobrej nebo nic moc?

Reagovat
ZB 07

Náš nejlepší obránce (což sice není nic těžkýho ale i tak), trošku v něm vidím Košťála. Je jistej, komunikace se spoluhráči funguje relativně dobře, navíc se nebojí mít balon. Zatím to vypadá na dobrou posilu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

dobrá posila ve špatným týmu. Příští sezonu budu litovat, že nešel k nám

Reagovat
ratusek

neznám vaši soupisku nějak moc, ale to tam fakt nemáte ani v juniorce někoho, kdo je lepší než Kijanskas aspol?

Reagovat
ZB 07

Nedávno jsem na jednom turnaji žáků viděl kluky, od kterých by se Kijanskas mohl učit, takže lepší obránci by se našli, ale co se týče "A" týmů, tak tam fakt moc jinejch variant není. Stoper na lávce je Vraštil, kterej odehrál podobně strašnej podzim jako Tadas a jinak jen junioři, ale ani tam není žádnej s alespoň druholigovou výkonností.

Reagovat
ratusek

Vraštil u nás tehdy hrál moc dobře a pak šel dolů. I když u nás tehdy vyčnívat nebylo moc složitý

Reagovat
ratusek

Vraštil u nás tehdy hrál moc dobře a pak šel dolů. I když u nás tehdy vyčnívat nebylo moc složitý

Reagovat
smazaný uživatel

Vraštil u nás odehrál dobře jeden zápas. Pak byl společně s Kašou u většiny obdržených gólů..

Reagovat
taws

Reagovat
ratusek

Taksi ho pletu s někým jiným. Kdo si těch hráčů má taky pamatovat kdo u nás byli

Reagovat
Kang & Kodos

Boleslav Top 5 udržíme

Reagovat
Posledni Kovboj

ze na to nevsadis barak?

Reagovat
monty25

To je bída... Nivaldo na plac, Vondrášek ven!

Reagovat
ZB 07

Hm, pondělní dohrávky teda zatím za moc nestojí...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mohly být o něco dřív, takhle o 10 minut nestihnu Ulici

Reagovat
db18

Naštěstí už v Česku není Krječí s Kadeřábkem, nevím, jak by to zvládali.

Reagovat
smazaný uživatel

oni se nekde vyjadrili, ze to sleduji?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To chtěl Vondrášek ještě chytit míč do rukou pomalu, ne?

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

To měla být reakce na kobliha a jeho Ulici...

Reagovat
didosh

Fajná atmosféra...Samé: přihrej,kam to kopeš kurwa...

Reagovat
Coutinho10

Červous na plac

Reagovat
ratusek

u nás byl celkem jalovej, ale to byli tehdy všichni

Reagovat
Coutinho10

jojo tedkom konecne dostava trochu vic prostoru, tak snad neco predvede

Reagovat
Coutinho10

tak jsem mu to predpovedel celkem rychle

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Červenka žolík

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole Červus

Reagovat
db18

Od podzimu opravili ty bytovky, co jsou za brankou, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

To musí bejt mač, když si všimneš tohodle

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Se mi na tom stadion zdálo něco v nepořádku...

http://www.fkmb.cz/multimedia/images/42/big/41126.jpg

Ale buď ta oprava trvala dlouho jim, nebo jsem si toho všiml až teď, protože ke konci minulé sezony se to už opravovalo.

Reagovat
frankiefcb

jj tež jsem si toho všiml

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Coutinho10

Stronati

Reagovat
ratusek

Ty voe oni mu to lepí to se dělá v okrese a ne v nejvyšší lize ježiš

Reagovat
ratusek

Tak má novej naštěstí

Reagovat
didosh

Ty vole to je asi brácha Romana,ne?Huba celý on...

Reagovat
Tigerinho

jo

Reagovat
Coutinho10

lol to je uprava roztrzenyhi dresu => izolepou

Reagovat
Coutinho10

ouuu Červous skoda mel trestat

Reagovat
monty25

Ty vole, tohle musí bejt gól...

Reagovat
partaS

Nečas jen tak dál

Reagovat
monty25

Bod z Boleslavi dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle nebudou poháry. Jakto, že nehrál Hyčka?

Reagovat
monty25

Ztráta byla spíš doma s Brnem než dneska... Minule Hyčka střídal po poločase, tak si Šmejkal našel asi jiné koně. Já osobně bych dal do základu Nivalda.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze jste nevyhrali...Boleslav uz v tech predkolech fakt videt nechci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele