Češi v zahraničí: Vydra dal 18. gól, skórovali i Rabušic a Suchý

02.04.2018, 20:30
Aktuality
Krásná branka Matěje Vydry v pátek nepomohla Derby County k bodům proti Sunderlandu. V maďarské lize se zapsal mezi střelce Michael Rabušic, ve švýcarské zase Marek Suchý. Další parádní zápas má za sebou v německé bundeslize Jiří Pavlenka, který výrazně přispěl k výhře Werderu Brémy nad Frankfurtem.

Anglie


Brighton prohrál v sobotu doma v Premier League s Leicesterem 0:2. Do nominace na zápas se nedostal ani Jiří Skalák, ani Aleš Matějů.

Petr Čech chyběl v sestavě Arsenalu kvůli zranění třísel. Kanonýři porazili v domácím prostředí díky povedenému závěru Stoke 3:0.

Obránce Tomáš Egert si připsal další čtvrthodinku v The Championship. V pátečním utkání v Cardiffu nastoupil za Burton Albion v 76. minutě. Jeho tým prohrál na hřišti favorita 1:3. V pondělí pak Egert do dalšího zápasu s Middlesbrough, který skončil 1:1, nezasáhl. Celé utkání viděl z lavičky.

Fulham v pátečním zápase vyhrál na hřišti Norwiche 2:0. Obránce Tomáš Kalas zůstal na lavičce náhradníků.

Daniel Pudil nastoupil v pátek v základní sestavě Sheffieldu Wednesday proti Prestonu. Na hřišti strávil celých 90 minut a přispěl k vítězství 4:1. V pondělí při zápase na půdě Sunderlandu, které Sheffield vyhrál 3:1, měl volno a nebyl v nominaci.

Útočník Matěj Vydra skóroval v dresu Derby County a zapsal si 18. branku sezóny. Do sítě Sunderlandu se trefil krásným volejem. Kromě toho dostal ještě v 84. minutě žlutou kartu. Jeho mužstvo však prohrálo 1:4 a začíná nepříjemně hazardovat s pozicí, která zajišťuje alespoň postup do play-off o postup.



Na Velikonoční pondělí odehrál Matěj Vydra za Derby 74 minut utkání v Prestonu a přispěl k důležitému vítězství 1:0.

Hull remizoval v sobotu doma s Aston Villou 0:0. Obránce Ondřej Mazuch tentokrát u toho nebyl. Nefiguroval ani v nominaci utkání.

Itálie


Patrik Schick se vrátil do základní sestavy AS Řím. Odehrál celý zápas, ovšem k vítězství Vlkům nepomohl. AS remizoval v Bologni 1:1.

Ve stejném utkání si chviličku zahrál i záložník Ladislav Krejčí, který v dresu Bologni v 90. minutě vystřídal Simone Verdiho.

Fotbalisté Udine prohráli svůj zápas na půdě Atalanty Bergamo 0:2. V základní sestavě hostů nastoupil Jakub Jankto. V 81. minutě ho vystřídal Pontisso. Antonín Barák tentokrát absentoval kvůli karetnímu trestu.

Brankář Lukáš Zima byl na lavičce Janova při remíze 1:1 se SPALem. Do utkání ale nezasáhl.

Obránce Stefan Simič kvůli zranění nebyl ani na lavičce Crotone, které prohrálo na půdě Fiorentiny 0:2.

Útočník Libor Kozák tentokrát v Serii B pouze z lavičky sledoval výhru Bari 2:1 v Avellinu.

Německo


Pavel Kadeřábek přispěl k vysokému vítězství Hoffenheimu nad Kolínem nad Rýnem 6:0. Odehrál celých 90 minut. Hoffenheim je stále na 7. místě. Na šestou pozici zaručující evropské poháry ztrácí tři body.

Jan Morávek odehrál v barvách Augsburgu 77 minut a přispěl k remíze 0:0 v Leverkusenu. Ve 40. minutě se také zapsal do statistik faulem, za který viděl žlutou kartu.

Bezbrankovou remízou skončil i duel Herthy Berlín s Wolfsburgem. Za domácí odehrál kompletních 90 minut záložník Vladimír Darida.

V dresu Werderu Brémy se znovu blýskl brankář Jiří Pavlenka. Několika skvělými zákroky pomohl svému týmu k vítězství 2:1 nad Frankfurtem. Celé utkání za Werder odehrál i obránce Theo Gebre Selassie.

Francie


Záložník Jaroslav Plašil strávil na lavici náhradníků celé utkání Girondins Bordeaux na půdě Guingampu, které jeho tým prohrál 1:2.

Nizozemsko


Jaroslav Navrátil strávil celé utkání Heraclesu Almelo s Heerenveenem na lavičce náhradníků. Porážce 1:2 tak nemohl nijak zabránit.

Belgie


Záložník Lukáš Mareček nastoupil v základu Lokerenu v prvním utkání nadstavbové skupiny o Evropskou ligu proti St. Truidenu. Na hřišti zůstal až do závěrečného hvizdu a přispěl k vítězství 1:0.

Švýcarsko


Obránce Marek Suchý skóroval za Basilej v prestižním utkání na hřišti vedoucího týmu tabulky Young Boys Bern. Ve 47. minutě poslal svůj tým do vedení 2:1. Domácí však srovnali a duel skončil nerozhodně 2:2. Za Basilej odchytal celý zápas Tomáš Vaclík.

Suchého gól v čase 2:30



Polsko


Radek Dejmek odehrál celé utkání za Koronu Kielce, která doma porazila Lechiu Gdaňsk 1:0. Český obránce dostal v 82. minutě žlutou kartu.

Legia Varšava prohrála na půdě Arky Gdyně 0:1 a v boji o titul utrpěla nepříjemnou ztrátu. Do druhého poločasu nastoupil v dresu hostů obránce Adam Hloušek. Do dějin zápasu se zapsal žlutou kartou ze 79. minuty.

Michal Papadopulos nastoupil za Piast Gliwice v 68. minutě do utkání na hřišti Wisly Plock. Kvůli brance z 87. minuty ovšem Piast prohrál 0:1.

Zaglebie Lubin v sestavě s útočníkem Jakubem Marešem získalo cenný skalp vedoucího celku polské Ekstraklasy Jagiellonie Bialystok. Na domácím hřišti zvítězil Lubin 1:0. Na straně hostů odehrál téměř celý zápas záložník Martin Pospíšil, kterého v nastaveném čase vystřídal Guti.

Záložník Kamil Vacek nastoupil v základní sestavě Slasku Wroclaw na hřišti Pogoně Štětín. Odehrál 68 minut a ze hřiště šel za stavu 2:0 pro domácí. Utkání nakonec skončilo 3:2 pro Pogoň.

Po zranění se vrátil do hry v dresu Wisly Krakov útočník Zdeněk Ondrášek. V 68. minutě duelu proti Lechu Poznaň vystřídal za nepříznivého stavu 1:2 Tibora Haliloviče. K lepšímu výsledku ale Wisle nepomohl. Lech v nastaveném čase své vítězství pečetil na konečných 1:3.

Rakousko


Austria Vídeň porazila doma Altach 2:1. Český obránce Patrizio Stronati u toho však chyběl. Nebyl ani v nominaci k utkání.

Turecko


Antalyaspor porazil v turecké lize Bursaspor 2:0. Obránce Ondřej Čelůstka v utkání nenastoupil kvůli disciplinárnímu trestu za vyloučení.

David Pavelka dostal v dresu Kasimpasy v 56. minutě utkání na půdě Göztepe žlutou kartu. Přispěl však také ke konečnému vítězství 2:0.

Trabzonspor prohrál 1:2 na hřišti Galatasaraye Istanbul. Český obránce Filip Novák nastoupil v základní sestavě a odehrál celých 90 minut. Zabránit porážce se mu však nepovedlo.

V zápase dal nádherný gól Slovák Juraj Kucka, ani ten ale Trabzonsporu nepomohl.



Dánsko


Obránce Michael Lüftner odehrál celý zápas za FC Kodaň proti Nordsjellandu. Nakonec se mohl radovat z vítězství 2:1, které ale domácí vybojovali až ve čtvrté minutě nastaveného času.

Bröndby Kodaň vyhrála na půdě Aalborgu díky skvělému prvnímu poločasu, kdy dala všechny góly, 3:0. Český forvard Jan Kliment nastoupil do utkání v 59. minutě.

Skotsko


Brankář Tomáš Černý nedochytal zápas Particku Thistle na půdě Hibernianu. V 37. minutě jej po skvělém zákroku, při kterém si ovšem poranil pravé rameno, musel vystřídat Ryan Scully. Ve druhém poločase hosté inkasovali dvě branky a prohráli 0:2.

Rusko


Zraněný záložník Ondřej Vaněk nemohl nijak ovlivnit utkání jeho Ufy proti Zenitu Petrohrad, které jeho mužstvo prohrálo 1:2.

Chorvatsko


Obránce Jan Lecjaks se vrátil do základní sestavy Dinama Záhřeb. Na hřišti Interu Zaprešič Dinamo pouze remizovalo 0:0. Lecjaks odehrál celé utkání, v 17. minutě dostal žlutou kartu.

Maďarsko


Obránce Vít Beneš odehrál celý zápas za Vasas Budapešť na hřišti Balmazujvarose a přispěl k remíze 1:1. Díky ní se Vasas drží na osmém místě mimo sestupové pozice. Ve vyrovnané tabulce ho však dělí od předposlední i poslední příčky pouhé dva body.

Michael Rabušic vstřelil v maďarské lize branku do sítě Debrecínu. Za Haladas tak v 60. minutě vyrovnával na 1:1. Rabušic na trávníku pobyl do 77. minuty, kdy byl vystřídán. Haladas je v tabulce zatím na jedenáctém, tedy sestupovém místě.



Slovensko


Obránce Filip Kaša byl na hřišti 90 minut v dresu Žiliny při debaklu 1:5 s Trenčínem. Na třetí pohárové místo nyní Žilina ztrácí čtyři body.

Brankář Patrik Macej odchytal celé utkání Dunajské Stredy proti vedoucímu týmu ligy Trnavě. Domácí zvítězili 1:0. Od 66. minuty byl na hřišti i záložník David Čapek.

Erik Daniel odehrál celý duel za Ružomberok na hřišti Slovanu Bratislava, který ovšem jeho tým prohrál 0:1.

Obránce Ondřej Vencl asistoval u porážky Nitry 0:4 na hřišti Michalovců. V 66. minutě dostal český krajní bek žlutou kartu.

Útočník Petr Hošek nastoupil v 83. minutě do zápasu Prešova v Podbrezové. Utkání skončilo remízou 1:1.

Zlaté Moravce remizovaly se Senicou 2:2. Za domácí tým hrál od 74. minuty útočník Ondřej Šašinka a od 82. minuty Robert Bartolomeu. Na straně hostů se od 83. minuty ukázal záložník Jan Suchan.

Bulharsko


Obránce David Jablonský odehrál za Levski Sofia celý zápas proti Černo More Varna. Nezabránil však porážce 1:2.

Kazachstán


Záložník Egon Vůch byl na trávníku v dresu Šachtaru Karagandy 70 minut, než byl vystřídán. Jeho tým v té době vedl proti Žetisu Taldykorgan 1:0, duel však skončil remízou 1:1.

USA


Záložník Bořek Dočkal nastoupil v základní sestavě Philadelphie Union na trávníku Colorada Rapids. Jeho mužsto však utrpělo porážku 0:3. Hattrickem se o to postaral útočník Dominique Badji. Dočkal odehrál 82 minut, pak ho vystřídal Fontana.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (146)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fuj už jsem se lek že to je Vydra v dresu Tottenhamu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Horší jak Llorente by nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by 100% lepší. Nevidím důvod proč by měl být horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Přesvědčte mne argumentace proč by neměl. Llorente je špatný vtip. Myslí si to drtivá většina fandů Slepic. Kdežto Vydra je top útočník Championship v super formě. Přesně takový agilni hráč by měl krýt záda Kaneovi ne vyhořely kolohnat sto let za zenitem.

Reagovat
Seydou Doumbia

Llorente se hodil k labutím, kteří hráli přímo na něj a bylo to jejich kladivo do vápna. Nevím proč si ho MP vybral, když se mu vůbec nehodí do systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Hlavně nemůže případně Kanea nějak doplnit. Což není Vydruv případ.

Reagovat
smazaný uživatel

V super formě? Trefil se dvakrát v únoru, jinak od podzimu velký špatný. Jdu napsat Levymu ať vyhodí Pochettina a podepíše Masopusta.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho ?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
blade115

Nějak ti to přelogování trvalo...

Reagovat
Y.N.W.A

co tu řešíte? ...Llorenteho s jeho úžasnou kariérou, nyní v dresu Spurs z PL a Vydru, kterej hraje v The Championship? ...kašlete na kdyby, porovnávejte, až Vydra bude ve Spurs hrát, do té doby jakýkoliv "byl by lepší" fakt nemá smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Ne byl by lepší, ale aktuální sezonu je lepší 100%

Reagovat
Y.N.W.A

tak ještě jednou: .... Spurs versus Derby... já jsem dal jednou v okresní soutěži skupiny C taky víc gólů než Shearer za Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

srvnáváme 1 a druhou nejvyšší soutěž, jeden hráč hraje hovno, druhý super, naprosto fér srovnání. Ale jestli vám Llorente vyhovuje, tak to jo

Reagovat
Seydou Doumbia

tak on fandí Liverpoolu tak jemu rozhodně Llorente vyhovuje

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Matej Vydra has been named in the EFL Championship Team of the Season.

https://www.dcfc.co.uk/news/2018/04/vydra-headlines-championship-team-of-the-season

Reagovat
FUnk

with his 18 strikes coming from just 28 shots on target.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, aj ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje někdo z Čechů v nějaké hodně exotické zemi ? Neberu Kazachstán a Slovensko. Třeba nějaké Thajsko, Mexiko, Island apod.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Azazelo RD

V Jablonci jich hraje dost.

Reagovat
tnt03

Reagovat
ondrvo

Pavel Karoch má zkušenosti s kostarickým fotbalem, ale bohužel už skončil a nyní oblažuje diváky fotbalových přenosů na ČT.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by tam nikdy neskončil

Reagovat
Blasphemer

Ano.

Reagovat
Uwe háže buly

Trapp a ještě aasi i Střihavka hráli v Libanonu, x fotbalistů hrálo v Indii. Štípek byl letos kousek od angažmá ve Vietnamu.

Reagovat
TheMally11

a skončil na Žižkově taky taková exotika

Reagovat
Uwe háže buly

Taky tu dlouho nebude, když bude hrát takhle.

Reagovat
fabec1222

Josef "Sombréro" Němec hrál v Mexiku

Reagovat
smazaný uživatel

Josef Němec hrával v Mexiku. Pavel Vandas zas na Islandu (kdysi pak Karel Stromšík v Indonésii a Miroslav Janů a Pavel Korejčík v Malajsii). V Thajsku myslím nikdo, akorát Bosančič (a Kerič skončil na Maledivách). Teď o nikom nevím... Štípek nakonec ve Vietnamu nezůstal.

Reagovat
TheMally11

na Islandu hrál i Michal Pospíšil za Grindavík

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, matně si pamatuju.

Reagovat
Mr.Mike

Podaný Indie

Reagovat
smazaný uživatel

V Indii jich bylo víc: Šeda, Štohanzl...

Reagovat
widlak

Ty jo, myslel jsem, že Kerič tím Dudelange dosáhl dost hluboko, ovšem Maledivy je jsou ještě jiný level. I když uznávám, že mé fotbalové povědomí o nich je dost zkreslené kvalifikací na MS '98.

Reagovat
smazaný uživatel

A rekordní prohrou s Íránem... Ale prej tam je hezky, říkal. Já dosud nechápu, co se s ním stalo, protože tam snad žádný chlast a maty nebyly, co vím.

Reagovat
hefy

Michal Nguyen hraje v Thajsku, ale už reprezentoval Vietnam, tak dle fotbalových kritérií, neni Čech, ale myslim, že dokonce umí jen česky a vietnamsky vůbec. Mạc Hồng Quân pak hraje ve Vietnamu, ale taky už Vietnam reprezentoval.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, na prvního si pamatuji, hrál za Most, ale nevěděl jsem, kde je mu konec. O druhém vím, že hraje ve Vietnamu (hrál i za béčko Sparty), ale zas jsem ho bral spíš za Vietnamce.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky super diskuze. Co by byla na clanek

Reagovat
hefy

Ještě v době, kdy jsem podrobně sledoval MLS, tak tam kdysi nastoupil jakýsi Jan Galík, kdo to je se mi ale nikdy nepodařilo zjistit.

https://en.wikipedia.org/wiki/Jani_Galik

https://www.youtube.com/watch?v=AYQeuO3-rU0

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kucka

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Skalda29

V Thajsku kdysi chytal Netolička

Reagovat
paver

Ze Slováků třeba Jozef Kapláň působil dlouho v Singapuru, v Geylangu byl aj kapitánem. Zdenko Kaprálik zase 4 roky hrál v thajském armádním klubu Army United.

Reagovat
Omanomet

Slovensko

Reagovat
F.Torres

bohužel smutné čtení, každopádně fajn článek

Reagovat
Coutinho10

Vydra bude dnes v tv na Arena Sport 13:45 proti Prestonu

Reagovat
FCSL

Jestli bude hrát.. V pátek hrál celej zápas, už tam byl jeho start nejistej, je po zranění

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Weimann je v Derby ted? Jednu dobu vypadal velmi slusne..

Reagovat
Coutinho10

jj navíc hraje celkem stabilně takže pro něj určitě dobrej krok

Reagovat
smazaný uživatel

Ty je sledujes nejak vic? Mne se prave ten Rakusak libil uz ve Ville, ale jak slitli tak mi slezl z oci, vis jak..Celkem rychlej, slusna technika, hraval kridlo nebo takovy SS pod Bentakem nebo Lavorem

Reagovat
Coutinho10

obcas na Derby kouknu, když hraje Vydra, takže o něm vim...jinak by bylo celkem pikantní, kdyby se utkali s Villou v playoff a tam je vyřadil

Reagovat
REPLIKATOR

Udine a Derby jsou v pěkné krizi...

Reagovat
vanGomm

Derby do té krize "dostal" asi můj znamej-sázkař.Už je dal 5x po sobě na tiket,že v lize vyhrají.Mimochodem na výhru čekají už 8.kol!!! Vypadá to,že o tom jestli vyhrají rozhodne on,až je přestane dávat na tiket Zatím to vypadá,že je asi pošle z boje o PL ven.

Reagovat
gunner123

Reagovat
rickroll

Kdepak, Derby tohle dělá každou sezonu.

14/15- 1.místo na konci února, 8. místo v květnu

15/16- 2.místo na konci ledna, 5.místo v květnu

16/17- 5.místo v lednu, 9.místo v květnu

17/18- 2.místo v únoru...

Derby Bottling Company

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Přesně. Sleduji je již několik let a je to pořád stejné. Kluci se zřejmě boji o svá místa...a také asi mají naplánované dovolené na květen...

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zrovna Vydra ví svý. Bych se nedivil, kdyby to poslední dva měsíce schválně kopal na tribunu

Reagovat
dave30

Reagovat
8lampard8

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Y.N.W.A

no oni hráči věděj, že jak postoupěj do PL, tak jdou od válu a nahradí je komplet novej manašaft... tak si takhle prodlužujou kariéru aspoň v The Championship

Reagovat
adalbertus

dobre Jirko, najprv Maďarsko až potom Slovensko , ináč Macej

DAC-u pred koncom zachránil výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Maďarsko je Slovensko

Reagovat
Seydou Doumbia

A Česko je Slovensko

Reagovat
Gedofrey

A Rakousko je Česko

Reagovat
stas87

O Pavlenkovi zopar slov je...ale ze Gebre urobil kokotinu z ktorej padol gol, o tom ani slovo.

Reagovat
Džeko55

Tak přeci nebudeme kritizovat vlastní hráče i když tady v ČR...

Reagovat
Ferguson6

Tak je to snáď objektívny review toho, či Česi hrali a ako hrali. Ak spôsobil gól, tak je pochopiteľné, že sa to napíše. Alebo chceš žiť v nejakej bubline, kde všetci Česi v zahraničí hrajú len dobre a sú hviezdy?

Reagovat
Džeko55

Máš samozřejmě pravdu, já spíš poukazoval na takový typický český pohled, že za všechno špatné může někdo jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

U takových přehledů se fakt píše jen to, že dal góla či na něj přihrál, resp. u brankáře, jak se mu dařilo. O tom, že měl obránce kiks v x-té minutě, to se vynechává. Není možné zhlédnout všechny ty zápasy a ohodnotit výkony, časově to nejde.

Reagovat
stas87

On bol vyrazny v dvoch momentoch v tom zapase. V prvom polcase zabranil istemu golu, pretoze ako jediny nas hrac zareagoval a na poslednu chvilu odkopol loptu pred utocnikom. Ten by inak daval gol do prazdnej branky, to bola krasna akcia Frankfurtu. Ale u vyrovnavajuceho golu to posral. Bol s loptou na kraji 16ky, mohol sa rozmysliet co s loptou spravi ale dlho vahal, oni ho obrali a za cca 10s vyrovnal Jovic. Tym degradoval ten svoj svetly moment z prveho polasu.

Reagovat
Džeko55

Nemůžu soudit, zápas jsem neviděl, vlastně veškeré info o tom zápase mám z tvého obsáhlého reportu pod souhrnem kola, jinak samozřejmě jsem radši když naši (a vaši) chyby nedělají ale jak jsem psal výše, tak to bylo spíš poukázání na ten běžný český pohled..

Reagovat
stas87

Tak mohol autor napisat co sa mu podarilo a co naopak urobil zle. Ten suhrn je potom nekompletny a clovek by si myslel, ze Gebre podal priemerny vykon a nebol vobec vidiet. Aj si myslim, ze Pavlenka spolocne so Sommerom bude v zostave kola. Respektive jeden z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sis nestěžoval v původním komentáři, že se tam nepíše o tom, že zabránil jistému gólu? To už se ti nehodilo, co?

Reagovat
stas87

Vzdy do oci udrie skor uplne hlupa chyba ako dobry obranny zakrok. Navyse ta chyba prisla ani nie desat minut po startu druheho polcasu, takze vyhoda toho, ze by Eintracht casom musel viac otvorit hru v ten moment skoncila. Presne toto mu aj trener povedal, ze rozbil takticky plan druheho polcasu.

Reagovat
Azazelo RD

Největší hvězdou článku Češi v zahraničí čobol Kucka a pak nemá být repre v řiti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra i teď na Arena Sport 1

Reagovat
stas87

https://www.youtube.com/watch?v=8DirhuTOqeQ

Ta Gebreho chyba tam nie je vidiet, pretoze uz je tam len zaver celej akcie. Strasna skoda, ze tu strelu Pavlenka nestihol vyrazit na zrd. Siahol si na nu ale uz golu zabranit nemohol. Ak by to vyrazil, tak je to zakrok sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok sezony ok

Reagovat
lampas

Rambo jako za starých časů Jsem rád, že se mu vrací forma. Když ho netrápí zranění, tak patří do našich TOP 5 útočníků.

Reagovat
oli9

Ale na repre nikdy mit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, on na repre má, bohužel naše repre hraje tak jak mu nevyhovuje nebo se mu dostatečně nevěří.

Reagovat
lampas

Jako žolík na to, aby udržel vpředu míč když se brání výsledek, by byl rozhodně platnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Co bereš? Chci to taky

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
djwenca

To Derby je dobře v háji. Teď zápas v Prestonu - první poločas střely 13 : 0 a ještě nedal Preston penaltu......

Reagovat
Coutinho10

zatim teda velký zklamání...čekal jsem lepší fotbal

Reagovat
paver

A teď z první akce gól

Reagovat
naheCZ

A gól dává Derby

Reagovat
dave30

Kluci chtějí hrát za Derby i příští rok. Tak to dělají už dlouho...

Reagovat
Mr.Mike

Přestupy Matějů ani Mazucha sem nikdy moc nechapal Mazuch hraje aspoň občas

Reagovat
djwenca

Matějů tam někde prodává párky na stadionu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, bere slušné peníze, trénuje s týmem PL a má vstup na zápasy zadarmiko. A určitě i dobré místo na tribuně. Kdo z vás to má?

Reagovat
Kang & Kodos

Mazuch je to co u nás. Zraněnej, na jeden-dva zápasy si kopne a zase se zraní. Škoda ho, loni byl jedinej aspoň trochu použitelnej stoper, i když neměl fyzičku. Nebejt furt zraněnej...

Reagovat
Mr.Mike

mě se herně taky líbil..ale za ty prachy ho prodat do Anglie to je fakt umění

Reagovat
dave30

Jinak se mi líbí, jak Vydra vrací Šeterlemu to, co on mu zavařil (Euro21). Ale ještě pár takových výletů, jako byla Čína a nebude na repre jezdit nikdo. Podle jednoho novináře bylo domluveno, že pokud se neodleti ve středu do 8:00, tak se nikam neleti (zdravotní důvody...). On je donutil (jinak by byl za šaška) a udělal šašky z hráčů (po asi 30 hodinách po příletu tak na hřišti vypadali). No a cesta zpět byla kapitola sama pro sebe. V čas odletu byli na letišti pouze hráči, na papaláše ze svazu se čekalo více nez hodinu (byli na finále a někteří zřejmě i v hospodě...).

Reagovat
smazaný uživatel

Zrušit svaz!

Reagovat
Tommy the Gunner

To je docela zajimave, o tom bych si neco precetl. Jaky je zdroj?

Reagovat
dave30

Je to opravdu informace od jednoho novináře (a ten o tom nebude psát, bo by už nikam nikdy neletěl...).

Reagovat
Tommy the Gunner

Skoda

Reagovat
Puskas

max. by vyletěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za tuhle rubriku jsem strašně rád

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle rubriku bych zrušil.

Reagovat
kvido17

Já bych zrušil tvůj účet

Reagovat
niflheim

Reagovat
vfb

Kliment si nejspíš přehrál vazy..

Reagovat
vfb

Přetrhal

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
REPLIKATOR

??

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

Ten plat Tobyho v PSG

Reagovat
Spalovač šancí

suchý vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Toby do PSG by byla kurva idealka. Vymenime kus zA kus za Draxlera. A pak je pristi rok vyradime v LM, aby si ty penizky Toby ve sranda lize nalezite uzil...

Reagovat
Busby babes

Manchester United plánuje od příští sezóny nabídnout do prodeje zvýhodněné vstupenky pro fanoušky mezi 18 a 25 lety. Stát by měly 15 liber (asi 435 korun). Opatření je součástí rozsáhlejší snahy o vylepšení atmosféry na zápasech na Old Trafford, kterou mimo jiné několikrát kritizoval i manažer José Mourinho.

Krok spravnym smerem.

Reagovat
smazaný uživatel

to je těžko, místo dělníků tam, chodí vyšší střední třída, to pak jde atmosféra do xyz. Každopádně i snaha se cení

Reagovat
Busby babes

a kde by se asi ti delnici v Manchesteru vzali?

Reagovat
smazaný uživatel

v textilkách ni ? Manžestr

Reagovat
Busby babes

to zijes nekde v roce 1960, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

je to problém celé PL.se tam sedí v dresech, dělají se isefie, žerou párky a atmosféra pláče.

60's byly na ostrovech super.

Reagovat
smazaný uživatel

No, a zodpovědní lidé v PL jsou spokojení.

Reagovat
dave30

Stadiony plné, televizní práva prodaná za balík, co víc si přát...

Reagovat
Busby babes

taky se podivej jaky tam byly problemy s nasilim na stadionech a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

to nemohlo byt o zavedené o 5 let dřív?

Reagovat
Busby babes

a zase spatne...

Reagovat
vodka

no jasně, protože do toho nespadám

Reagovat
Busby babes

to jsme dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Matej Vydra has been named in the EFL Championship Team of the Season.

https://www.dcfc.co.uk/news/2018/04/vydra-headlines-championship-team-of-the-season

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele