Čelůstka chce v defenzivě navázat na výkon ze Slovenska

15.10.2018, 14:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
Dufan

Nechci to zakřiknout, ale u něj se mi zdá, že by tam konečně mohl být stabilní stoper s kvalitní a stálou výkonností, kterej si to bude organizovat. Tak držím palce.

Reagovat
Josifek

Je až s podivem, že si v repre zatím skoro nezahrál, při té bídě našich stoperů posledních let..

Reagovat
Beči

Taky si myslím. V devětadvaceti letech je na vrcholu výkonnosti a pokud si jí udrží, může být na další dva, tři roky stálicí.

Reagovat
mayday

Ten tam měl být už roky, klidně furt jen na záskok, protože dnes z něj mohl být v klidu vůdčí a v reprezentaci zkušenej stoper. Ještě samozřejmě není starej, ale mohlo to už být jinde.

Roky už hraje v zahraničí a fakt je s podivem, že v té repre minimálně v širším kádru nikdy nebyl.

Reagovat
Dufan

a přitom všude hrával, zranění se mu zatím vyhýbají....taky tomu nerozumím...tak snad teď pod Šilhavým

Reagovat
kylo ren

Čelustka - suchy

Reagovat
PBLead

Suchý je teda v repre vždy dost slabý a nejistý. Pokud se chytne současná dvojice Čelůstka +Brabec, tak bych to už nechal a nešťoural do toho. Vedle Suchýho bych tam také nedával Kalase, který toho v repre už zesral taky dost.

Reagovat
Kily

zase na druhou stranu minulý měsíc vypadal Kalas z těch našich stoperů nejlépe

Reagovat
Puskas

Zítra může vyhořet a bude tu milion komentů, jak je třeba najít pořádného stopera.

Reagovat
Kily

to mu nehrozí, když je zraněný

Reagovat
Puskas

Zkušeně se zranil, aby tomu předešel?:) Samozřejmě jsem myslel Čelůstku.

Reagovat
Acrocephalus

Jak je to s tím jeho zraněním? Četl jsem něco o "menším zranění" a není jasný, jestli nastoupí, ale nikde to nebylo dál rozvedeno.

Reagovat
Acrocephalus

Kalas vím, jsem myslel, že se bavíme o Čelůstkovi, nevšiml jsem si.

Reagovat
Dufan

i to se stát může

Reagovat
PP

já ti nevím.. To jeho občasné vystoupení proti hráči s balonem, kde nemá šanci získat balon a ještě propadne má za zápas několik. Toto nesmí stoper v takovém množství dělat.

Reagovat
Kily

jasné, jenom píšu, že v září z té šedi působil nejlepším dojmem sice tam chyběl Suchý, ale v jeho případě se dá spekulovat o tom, jaký je vlastně jeho přínos reprezentaci, co se pozitivní stránky týče

Reagovat
zelda

Reagovat
mayday

Kalas není vůdčí, je fyzicky silnej, ale potřebuje vedle sebe druhýho, kterej mu bude ukazovat. Suchý taky není vůdčí typ.

Reagovat
TheMally11

brabec

Reagovat
eLJay.91

A kdy měl Suchý pořádně pevný místo v sestavě repre? Až pod Jarolímem. A holt v tom jeho maglajsu plaval. Předtím byl v repre lavičkář. Ano, je pravda, že v repre nikdy vyloženě neoslnil, ale pořád je to frajer, kterej si venku drží několik let výkonnost a pokud tomu Šilhavka dá nějakej řád, tak se třeba konečně chytí. Vlastně jestli se nepletu, tak Sivoka jsme si taky dlouho nedokázali představit jako lídra obrany a nakonec se jím stal. A jestli se nepletu, taky to bylo až kolem třicítky. A za další mi přijde logičtější postavit stoperskou dvojici na dvou borcích, co prokazují v zahraničí výkonnost dlouhodobě a mají staly místo v klubu, než na Tomáši "hostovačce" Kalasovi a Brabcovi, kterej sice teď hraje, ale taky hostuje a nikdo neví, jak to s ním bude za rok. Čelůstka i Suchý jsou ve svých týmech dlouho, mají tam dlouhodobě stabilní výkonnost a nějakou pozici, tak mi přijde rozumnější postavit to na nich.

Reagovat
PBLead

Tak na Kalasovi se docela shodneme, na Suchým asi ne. Ale hlavní smysl mého příspěvku byl hlavně v tom, aby se to pokud možno ustálilo. Aby bylo jasný, kdo jsou ti 2 stopeři číslo 1 a kdo půjde na lávku. Chápu, že u repre je to složitější než v klubu, ale točit to každý zápas jak to dělal Jarolím je taky nesmysl. Já bych tam prostě už nechal Čelůstku s Brabcem jako základ a podle zranění, formy bych tam max. 1 člena té obrany vyměnil. Prostě aby se vytvořila nějaká kostra týmu a ta podle potřebuje sehranou obranu.

Reagovat
eLJay.91

Já bych se právě Brabcovi zdráhal dát tu důvěru. První zahraniční angažmá mu nevyšlo, v Turecku sice hraje, ale nikdo neví, jak to s ním bude dál. A Suchý má dlouhodobě v zahraničí slušnou výkonnost, celkem pravidelně hraje LM a už má zkušenosti, tak snad nastal cas, aby se v tý repre konečně prosadil.

Reagovat
F.Torres

asi nejlepší dvojice, uvidíme co Brabec. Minulý zápas byl u golu, takže bych volil asi dle aktuální formy, ale ideální to je sehrát dvojici a nechat to na nich, to samý golman.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

Jeho případ mi připomíná Hubschmana. Ten byl taky dlouho opomíjen a do repre ho vytáhli až v 28 letech, kdy pak na řadu let byl pro naší defenzivu dost klíčovej.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak uvidíme, snad to bude i s tou druhou částí pravda.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně dostal pozvánku a hned ukázal, že v současné reprezentaci je právoplatným členem nominace. Klidně by mohl být na další dva kvalifikační cykly stoper číslo jedna a musíme doufat, že za tu dobu nám někdo doroste.

Reagovat
JeséRodriguez

Čelůstka hrál skvěle, snad na to naváže s Ukrajinou

Reagovat
PP

Demence našich trenérů.. Nemluvě o tom, že zvládne zahrát i krajního beka, kdy to byl jeho primární post.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele