Celtic si na dlouhých šest let pojistil talentovaného Tierneyho

30.10.2017, 19:58
Aktuality
Velký talent skotské kopané Kieran Tierney zatím nemá v plánu se rozvíjet mimo Glasgow, dvacetiletý levý bek podepsal nový kontrakt až do roku 2023. V průběhu letošního léta se objevovaly spekulace o zájmu Manchesteru United či Liverpoolu, na podzim se k nim přidal i Tottenham...

Rodák z Ostrova Man teprve v červnu oslavil své dvacáté narozeniny, už teď má ale na kontě přes stovku startů v prvním týmu Celtiku a dvě individuální ceny pro mladého hráče roku ve Skotsku. V uplynulých dvou sezonách se Tierney také vešel do all-stars týmu Premiership.

Podobnou kometu ve Skotsku nevídají příliš často. Mladý levák schopný nastoupit i v záloze už nastřádal rovněž sedm startů za seniorskou reprezentaci, když kompletně přeskočil kategorii jednadvacetiletých, a již dvakrát dokonce i stihl na svůj pruhovaný dres Celtiku navléknout kapitánskou pásku.

V letošním prvním kole Ligového poháru se zároveň Tierney zařadil mezi žhavé favority na střelce nejhezčího gólu roku, když ze čtyřiceti metrů pokořil brankáře Kilmarnocku. V uplynulém týdnu si na půdě Aberdeenu připsal první gól i asistenci této ligové sezony.

Autor: Tomáš Daníček / celticfc.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
Teoretik

borec

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, měl jít do PL.

Reagovat
FC Porto FC

Takovýho hráče si fans Celticu zaslouží

Reagovat
prevadec spojitosti
Reagovat
Kucka

Reagovat
8lampard8

Reagovat
papanegra

akorát navyšují cenu, v létě ho čeká přestup...

Reagovat
smazaný uživatel

v létě do Spurs misto Rose + ještě nám něco zůstane Levy time

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mela ho koupit Sparta a dat jim 1mil euro a Ben Chaima k tomu a Celtic by musel chrochtat blahem

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na něho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele