ČECH DO SPARTY NEJDE. VELKOBORSKÝ DO SLAVIE?

30.01.2004, 09:17
Aktuality
Marek Čech do Sparty o zimní přestávce nepřestoupí a bude se jednat až v létě. Potvrdil to Vlastimil Košťál pro oficiální web pražského klubu. Hotovou věcí je příchod brankáře Tomáše Grigara, který dosud chytal ve Vítkovicích. Další zajímavou zprávou je, že Slavia Praha se zajímá o Jana Velkoborského.

Sparta Praha chtěla získat Marka Čecha zatím jen na hostování, ale Inter Bratislava měl jinou představu. "Chtěli jsme hráče získat na hostování s opcí, zatímco druhá strana trvala na prodeji," řekl Vlastimil Košťál pro Sparta.cz.

O tom, že by Čech mohl zamířit do Sparty v létě, je Košťál přesvědčen. Sparta totiž dostala předností právo na koupi slovenského záložníka. "Hráče budeme sledovat a v případě našeho přetrvávajícího zájmu budeme jednat o jeho příchodu," řekl Košťál.

Jednání se zúčastnil také Miroslav Pelta: "Marek Čech tedy zůstává hráčem Interu, k jednání se vrátíme v letním přestupním termínu."

Sparta Praha oznámila na svých oficiálních stránkách, že už je hotovou věcí přestup talentovaného brankáře Tomáše Grigara z Vítkovic a v pondělí se má hlásit trenérovi Kotrbovi na Letné.

Druhý pražský tým, Slavia Praha, přiznala, že se zajímá o českého obránce Jana Velkoborského. Důrazný obránce momentálně působí v německém Ahlenu, kam odešel loni v lednu z Blšan.

Ale jednoduchý přestup to nebude. "Ahlen požaduje vysoké odstupné za ukončení hostování," řekl Alexandr Kliment, mluvčí Slavie, pro Slavistickenoviny.cz.

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Antiprezak

Slavia sestoupi tuto sezonu s Zizkovem a priste Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

spíš by ses měl nazývat Vopruzák. A to nejsem fanouškem žádného z pražských """S"""

Reagovat
HOST*Bill

Prvně hlavně vypadne ten DEBIL ANTIPREZAK!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele