ČECH DO CHELSEA NEJDE...

06.01.2004, 21:18
Aktuality
Vedení Stade Rennes dnes oficiálně oznámilo, že Petr Čech do londýnské FC Chelsea v zimě nepřestoupí! Klub si chce ponechat svého brankáře až do konce této sezony. Sám Petr Čech už řekl, že by do Chelsea šel rád, ale jak se zdá, Chelsea nebude čekat do léta a určitě si koupí nového brankáře teď o zimní přestávce.

Petr Čech je asi zklamaný, kdo by také nebyl, když už byl málem v jednom z nejlepších týmů Evropy! Možná bude i na vedení Rennes rozzlobený, ale nedávno také uvedl, že mu nebude vadit, když nepřestoupí.

FC Chelsea nabízela za Petra Čecha 9,3 milionů eur, což je v přepočtu kolem 300 milionů korun a to za brankáře je obrovská suma.

Chelsea hlavně chtěla Petra Čecha z jediného důvodu, jako novou brankářskou jedničku, protože Carlo Cudicini, dosavadní hlavní brankář Chelsea, se zranil a zaskakovat za něj musel Neil Sullivan. Ten podle anglických médií a možná i podle manažera Ranieriho zklamal.

Dalšími brankáři Chelsea jsou Ambrozio a Macho, ale s nimi nikdo nepočítá, že by někdy chytali pravidelně za Chelsea.

Chelsea uvažuje i o dalších brankářích, jako například Sebastian Frey, Timo Hildebrand a nedávno se spekulovalo i o Gianluigim Buffonovi.

Pro české fanoušky je to určitě škoda, protože Chelsea už jen tak nabídku k vedení Rennes nepošle.



( Článek je převzat z www.paolo.wz.cz )

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1652)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele