CARBONI: ŽÁDNÉ NABÍDKY ZA MIGUELA

03.05.2007, 21:15
Aktuality
Obránce Miguel se v nejbližší době z Valencie stěhovat nebude. O portugalského reprezentanta má podle spekulací médií zájem především londýnská Chelsea, k žádným kontaktům však zatím nedošlo a možná ani nedojde...

Miguel je pravým obráncem a právě na tomto postu letos tlačí Chelsea bota. Jenom průměrné výkony podával Paulo Ferreira a poté, co se zranil Khalid Boulahrouz, sáhl manažer Jose Mourinho k náhradním variantám. Na kraj obrany stáhl záložníky Geremiho a poté i Diarru, ani jeden z nich ale naplno nezapadl do sehrané defenzívy.

"Valecia ještě neobdržela žádnou nabídku na přestup Miguela. Je normální, že kluby sledují našeho hráče, protože je jedním z nejlepších na světě," reagoval sportovní ředitel španělského klubu Amedeo Carboni na spekulace spojující Miguelovo jméno s odchodem na Stamford Bridge.

Miguel přišel do Valencie před začátkem loňské sezóny za osm milionů eur z Benfiky Lisabon. Během necelých dvou let se stal důležitým článkem valencijské obrany a jeho cena vzrostla na zhruba dvacet milionů eur. Na Mestalle má Miguel smlouvu ještě na tři roky a trenér Quique Sanchez Flores se již nechal slyšet, že by ho velmi rád udržel.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Až do konce kariéry

Reagovat
HOST*Cece

No Miguel spolocne so Zambrottom, Ebouem a G. Nevilom su najlepsi praví beci na svete!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Alvés a Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

A na Johnsona u Chelsea zapomněli nebo co?

Reagovat
Kily

nezapomněli, ale ten je na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže se v létě vrací...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodit Ferreiru i s Boulahrouzem a zbylo by místo pro oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Boulahrouz se hodí, když už ho teda koupili, jako náhradník napravo i na stopera- Ferreira je letoss tragickej a určitě skončí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele