CAPELLO: ZÍSKALI JSME ZPĚT SVOU HRDOST

07.05.2007, 18:13
Aktuality
Real Madrid včera opět demonstroval svou sílu. V utkání se Sevillou sice prohrával 0:1, nakonec ale nepříznivý vývoj dokázal otočit a zvítězil 3:2. Trenér Fabio Capello tak mohl rozdávat úsměvy na všechny strany...

"Zahráli jsme skvělý zápas, a to ve všech směrech. Není snadné hrát proti Seville, když od 42. minuty prohráváte," pochvaluje si Capello, jehož tým prohrával po nádherné ráně Marescy.

"Druhá půle byla senzační a zábavná. Tým hrál velmi dobře a změna formace (Cicinho se přesunul na pozici levého obránce a jeho místo na pravém okraji zaujal Sergio Ramos) nám pomohla je překonat a otočit na 3:1," říká dále bývalý kouč Juventusu.

Klíčovým momentem zápasu se nakonec ukázalo být nasazení Gutiho, který nahradil nevýrazného Raúla. Guti se skvělými přihrávkami podílel na všech třech gólech svého týmu a v pomyslném bodování si připsal 0+3.

"Gutiho příchod změnil průběh celého zápasu. Je to hráč, který byl vždy hodně kvalitní, a to i když nehrál od úvodních minut. Real vyhrál zpět svou hrdost a teď musíme vyhrát zbývající zápasy, pokud chceme mluvit o titulu," ví moc dobře Capello.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*

Nádherný zápas. Výborně kluci jen tak dál a snad ten titul vyjde

Reagovat
Mr.Jindros

Hele, jenom pro pořádek, když bude shoda bodů, tak titul získává Real, že jo ?

Reagovat
Xavi

Podle toho shoda bodů s kým. S Barcou a Valencii by získal titul Real, se Sevillou má ale horší vzájemný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, to bylo o fous...

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Když s Barcelonou tak jo (lepší vzájemné zápasy), když se Sevillou tak ne (Sevilla má lepší výsledek venku) a když s Valencií tak taky Real (lepší vzájemné zápasy)...

Reagovat
Mr.Jindros

Myslel jsem samo Barcu ... díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom, keď Fabio striedal, tak som s otvorenou pusou sledoval, čo to zase vyvádza, ale za 10 min. , keď som pochopil, jak to vlastne poprehadzoval, tak som musel uznať, že je to proste stratég. To striedanie bolo síce riskantné a pre nás bežných komplikované, ale nakoľko to vyšlo, geniálne.

Dovolím si tvrdiť, že tento zápas nám vyhrali dvaja géniovia s prispením / a veľkým / pána ľadového. Takže tí géniovia sú Capello a Guti a ten ľadový samozrejme Rudinho, o ktorom som ani nevedel , že hraje, ale dve šajby zabrósil . Je to macher.

P.S. : len pre ujasnenie : Capella rád ako trénera nemám, pretože má inú filozofiu, ale komu česť, tomu česť.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, skoda, ze to Alves nepremil. Tam by sme videli tu genialitu.

Reagovat
RMCF

o tom už fotbal je špičkové týmy jsou vyrovnané a k vítězství je potřeba i štestíčko...

Reagovat
Xavi

Jenže Vazquez nevzpomínal "štěstíčko", ale genialitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hovorím, riziko tam bolo, ale to k tej genialite patrí. Viem si predstaviť, jak by som mu nadával, keby to nevyšlo

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

hlavně se mu naučit jít naproti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele