CAPELLO MYSLÍ NA TITUL

01.05.2007, 15:59
Aktuality
Na Santiago Bernabeu panuje pohoda a napětí zároveň. Real Madrid může přerušit čtyřletou šňůru bez zisku nějaké trofeje a vyhrát španělský titul. "Bílý balet" se konečně dostal do tempa a jeho trenér Fabio Capello věří v úspěšný konec...

"Toto vítězství ukázalo naší sílu. Ukázali jsme Barceloně a Seville, že jsme připraveni na další krok. Real má s každým zápasem stále více sebevědomí, ale musím krotit euforii. Pokud budeme pokračovat v současných výkonech, bude z nás vážný kandidát na titul," pochvaloval si Capello formu svého orchestru po nedělní výhře 4:1 na hřišti Bilbaa.

Real Madrid vyhrál pět z posledních šesti ligových zápasů a v tabulce Primera Division mu patří třetí příčka s pouhým dvoubodovým mankem na vedoucí Barcelonu. Jedním ze strůjců vítězství v Bilbau byl David Beckham, anglický záložník si však vedle gólové přihrávky na branku Sergia Ramose připsal také žlutou kartu a s největší pravděpodobností vynechá šlágr dalšího kola, ve kterém Real na Santiago Bernabeu změří síly s druhou Sevillou.

"Beckham je nyní ve skvělé formě a v Bilbau odehrál vynikající zápas. Pokud kvůli té kartě nebude moci hrát proti Seville, bude to pro nás velké oslabení. Budeme nyní studovat ten zákrok a pokud to bude možné, odvoláme se," prozradil Capello.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*

Treba uznat ze becks hra tuto sezonu perfektne a podla mna keby s nim capello neopovrhol tak by real bol prvy

Reagovat
smazaný uživatel

Becks rozhodne nehra perfektne. Perfektne odohral mozno tak 5 zapasov.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho poslední dva taky... a to je oč tu běží...

Reagovat
smazaný uživatel

No prave...bohuzial niektori rychlo zabudaju.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HOST*sterda

To je už starší video z venkovního zápasu Realu, tuším, že z Espanyolu (tím si ale nejsem stoprocentně jistý), kde hráči napodobovali Capella, nejlépe se vedlo Cassanovi. Když to bylo aktuální, bylo to myslím i na sport.es.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vedia, ze to je prave na ucet Capella ? Este by ma zaujimalo, co rozpravaju ti komentatori.

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano napodoboval Capella, Diarra si stěžoval, že nehraje. Cassano argumentoval, že Capello staví stále stejné hráče a komentátoři to celé popisovali, co se asi mezi hráči odehrávalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce, ať se mrkne a zúčastní debat na novém foru, věnovanému Realu Madrid a všemu, co s ním souvisí.

http://halamadrid.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se zeptám: Máte tam i tenhle smajlík - ?

Reagovat
smazaný uživatel

nemáme, místo něho píšem j-fcb a všichní hned ví, jak to myslíme

Reagovat
HOST*PUYOL

A este nech povie,ze si ho najviac zasluzia a pacilo sa mi,ked povedal,ze zo strany Realu to na NOU CAMPE bola exhibicia

Reagovat
smazaný uživatel

To povedal Calderon.

Reagovat
HOST*R9

Kterej mimochodem fotbalu nerozumí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele