Cancelo na přestup nemyslí, ve Valencii je mu v tuto chvíli dobře

20.10.2016, 19:55
Aktuality
Valencia před letošní sezonou přišla hned o několik opor základní sestavy, kabinu opustili obránce Shkodran Mustafi, záložník André Gomes a útočník Paco Alcácer a jeden přestup se dá očekávat i v nadcházejících měsících. Terčem spekulací médií se stal João Cancelo...

Dvaadvacetiletý krajní obránce přišel do Valencie v roce 2014 z Benfiky nejprve na hostování, které bylo o dvanáct měsíců později změněno v trvalý přestup. Španělský celek neváhal zaplatit patnáct milionů eur a tato investice se mu vyplatila, hráč podává kvalitní výkony a začíná se usazovat i v základní sestavě portugalské reprezentace.

Důkazem o kvalitách Cancela je i zájem konkurenčních klubů. Fotbalistu sleduje Atlético Madrid a v hledáčku ho má rovněž Barcelona, která hledá náhradu za Aleixe Vidala, jemuž se nedostává důvěry trenéra Luise Enriqueho.

"Ve Valencii se cítím dobře. Nevím, co se stane v budoucnosti, pro tuto chvíli jsem zde ale šťastný," komentuje Cancelo přestupové spekulace.

"Věci mi vycházejí, ale musím na sobě i nadále pracovat, vše se totiž může změnit ze dne na den," uvědomuje si Cancelo, že nemůže polevit.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (4)

Přidat komentář
QooBo

Na krídle je výborný

Na bekovi už horší (keď treba brániť)

Reagovat
Fairplay

Hlavně ať nechodí do Atlética, tam se z nákupů prosadí jeden z deseti.. Do Barcy taky nevím nevím, stylem by mu to sedět mohlo, určitě je to spíše ofenzivní bek, na druhou stranu těch pokusů jak omladit obranu už tam taky bylo víc.. Základ ve Valencii je prostě lepší než hrát druhé housle v Barce/Atléticu/Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

takže ponorka nebo Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

inter by moh koupit bezbarierovyho kamose joau mariovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele