Cambiasso se na rok upsal anglickému Leicesteru

28.08.2014, 23:35
Aktuality
Leicester City dnes získal do svého kádru slovutnou posilu, s nováčkem anglické nejvyšší soutěže se dohodl na jednoletém kontraktu Esteban Cambiasso. Zkušený argentinský záložník přichází k Foxes coby volný hráč, v červnu mu totiž vypršela smlouva v milánském Interu...

Čtyřiatřicetiletý defenzivní středopolař se dlouho nemohl s vedením Leicesteru domluvit na podmínkách smlouvy, před chvilkou ale midlandský klub jeho příchod oficiálně potvrdil.

Cambiasso v Interu odehrál dlouhých deset sezón, během nichž dokázal s Nerazzurri zvítězit v Lize mistrů a hned pětkrát opanovat italskou Serii A. Ligový titul má i z působení v Realu Madrid, ve vlasti oblékal dresy River Plate, Independiente a Argentinos Juniors.

Bývalý argentinský reprezentant měl od začátku léta hned několik nabídek. Zájem jevila především janovská Sampdoria, tu ale Cambiasso odmítl s tím, že za jiný italský klub než Inter už hrát nechce. Spekulovalo se také o přesunu do Valencie, Tottenhamu či návratu do River Plate.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (733)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele