Caixinha byl po dalším pohárovém selhání odvolán z čela Rangers

26.10.2017, 17:18
Aktuality
Pedro Caixinha nakonec tlaku na svou osobu neodolal a po necelém roce v roli manažera glasgowských Rangers byl ze své funkce propuštěn. Jeho místo dočasně přebírá hlavní trenér prvního týmu Graeme Murty...

O Caixinhově budoucnosti se začalo horlivě spekulovat již zhruba v polovině září a ani po měsíci se jeho pozice nezlepšila. Dnes si potom portugalského kouče pozvalo vedení na kobereček, a ačkoliv Caixinha při odchodu z tréninkové základny klubu hlásal, že zůstává trenérem týmu, Rangers záhy vydali protichůdné prohlášení.

Šestačtyřicetiletý kouč se zkušenostmi z rodného Portugalska i Mexika či Kataru se do čela Rangers postavil letos v březnu a tým pod jeho vedením nikdy pořádně nezářil. Před čtyřmi dny vypadl v semifinále Ligového poháru, přičemž předtím ve stejné fázi opouštěl i pavouka Skotského poháru, a včera Caixinhův osud zpečetila domácí remíza s Kilmarnockem.

Rangers jsou v tuto chvíli v tabulce Premiership čtvrtí a na vedoucí rivaly ze Celtiku ztrácí už osm bodů, začátkem tohoto ročníku Caixinhovi svěřenci vzbudili ohlas po celé Evropě vypadnutím v prvním předkole Evropské ligy na lucemburském Progrèsu.

Autor: Tomáš Daníček / rangers.co.uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
SixtoRodriguez

Tá expreska spred hodiny ho pochovala.

Reagovat
Whitemedia

15:09 Caixinha: Jsem stále trenérem Rangers

To je ještě lepší, než s Koemanem

Reagovat
Baronne

Neuvěřitelný

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
Ferguson6

Podľa mňa si EF tie expresky o dôvere a zotrvaní vo funkcii len vymýšľa. Však taká úspešnosť odvolaní po tej správe nie je možná

Reagovat
Sandstorm

Takový portugalský Stramaccioni

Reagovat
Ferguson6

Každopádne je dobré, že končí. Predpokladám, že ho nahradí niekto z neúspešných kandidátov na reprezentačného trénera Škótska.

Reagovat
Horcmen

Včera ten závěr zápasu skoro jako Watford s Leicesterem

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá náhrada pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

tak sa nadrbem ze ma tu tyzden neuvidite !!!

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
es tut mir leid

Reagovat
santini

Zprava dnes vecer - Stamaccioni po poharovem fiasku skoncil ve Sparte

Expreska v pondeli rano - Stramaccioni si pry placl s Rangers

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele