Cabella si štaci v Marseille užívá a očekává, že zůstane

27.02.2016, 13:07
Aktuality
Rémy Cabella si nakonec do životopisu zřejmě vpíše pouze jeden rok strávený v Anglii, kam se již z Marseille podle všeho nebude vracet. Jeho smlouva o hostování má totiž v sobě zabudovanou výkupní klauzuli a šikovný záložník nyní veřejně prozradil, že ji l'OM plánuje aktivovat...

"Ano, je tam opce na odkoupení, se kterou se počítalo od samého začátku," připouští Cabella úvodem rozhovoru pro Foot Mercato. Již v říjnu přitom regionální anglický deník Chronicle přinesl zprávu, že klauzule bude automaticky aktivována po dosažení 12 startů za l’OM.

To se nakonec v listopadu nepotvrdilo, výsledek však zřejmě bude stejný.

"Myslím, že bude aktivována. Normálně očekávám, že v Marseille budu i příští sezonu," pronesl otevřeně někdejší playmaker Montpellieru, odkud ho anglický klub s velkou pompou vykupoval za 10 milionů liber.

Jenže Cabella se na severovýchodě Anglie nikdy pořádně nezabydlel a spolu s kolegou Rivierem byl z velké části zodpovědný za zvláště otřesný vstup Strak do sezony 2014/15, kdy se jim sotva dařilo skórovat. Sám Cabella nakonec v 34 startech zavěsil jen jednou.

To na jihu Francie technický fotbalista dle svých slov nepotřeboval žádný čas na aklimatizaci a chytil se okamžitě. V modrém dresu zaznamenal pět branek a dvě asistence, přičemž nedávno skóroval ve šlágru proti PSG a nezklamal ani při brzkém vypadnutí z Evropské ligy.

Rémy Cabella před čtyřmi roky s Montpellierem opanoval Ligue 1 a nyní by rád něco podobného dokázal i s Marseille. "Je tu skvělá atmosféra. Teď chci tomuto klubu pomoci zpátky na nejvyšší úroveň," nechal se slyšet 25letý záložník.

Autor: Tomáš Daníček / chroniclelive.co.uk

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Keď si vybavím čo predvádzal v Newcastli..

Reagovat
smazaný uživatel

uz par rokov nechapem preco niektore talenty francuzke odchadzaju do Newcastlu...okrem penazi a kedysi zaujimavej historie tam nic dosiahnut nemôzu

Reagovat
smazaný uživatel

Možno kvôli tým peniazom, čo ti ja viem, ja by som išiel asi tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

Peníze a asi nejméně 10x atraktivnější liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo by to mohol byt medzikrok k prestupu do lepsieho timu v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

No v newcastlu patřil k nejlepším hráčům absolutně nepochopím v tomto newcastle ať zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

V článku se píše že přišel za 10 milionů liber a v hráčský kartě má 10 milionů eur tak jak to je ?

Reagovat
eder

Této záhadě může přijít na kloub jedině Křetínský a jeho kabela.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho Cabella

Reagovat
fantomas

Chronicle píše libry.

Reagovat
Murtago

a kdo píše koruny?

Reagovat
smazaný uživatel

ČTK

Reagovat
smazaný uživatel

Srábek, zatim ukázal víc selfíček než fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

Výborně, kolem něj to chce příští sezonu v ofenzivě celé postavit. Po příchodu z PL byl příšerný, ale ohromně se zvedl a aktuálně je asi tak jediný, kdo tam dopředu je schopný udělat rozdíl. Občas by sice mohl i přihrát, ale koncovku, vedení míče, rychlost a tah na bránu má zase jako za své průlomové sezony v Montpellieru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele