Byla to otázka osobní hrdosti, řekl kouč Sevilly po remíze

22.11.2017, 17:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
LokoLFC

Ale jak se to dozvěděli hráči LFC včetně Kloppa? Ten druhej poločas byl šílenej z naší strany. Klopp jim o poločas así místo taktiky udělal čaj nebo nevim.

Reagovat
Frantszek

Jako kdyby tam poslal 11 Bendtneru na druhou puli

Reagovat
LokoLFC

a nejhorsi he, ze od stavu 0:3 vis, ze to prijde... u nas jsou x let typy zapasy, kde se dej opakuje a opakuje... a clovek i na 745885 pokus veri a stejne... bum 3:3

Reagovat
Frantszek

Ja vim, ale rekni, kolik týmů dokáže mít takhle zajímavé zápasy. U Live se člověk baví prostě skoro pořád. Sice je to na palici občas, ale ten tým musí člověk žrát. To už jsem si říkal, dost, nechte je. 0:3 v Seville už je trochu trapný. aaa 3:3. Ale úspěch by to nějakej chtělo.Kloppo to snad trochu eliminuje a snad to mohl být poslední provar. Dokážu si představit, jak musely létat v kabině kopačky, lavičky...hráči. Kloppo je cholerik jako kráva. Nevidím do kabiny, ale jestli udělal, co umí, to už hráči nebudou chtít zažít. Ikdyž, to jsem si říkal už taky x krát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho posledně klepla málem pepka tak to nebylo moc divoký

Reagovat
LokoLFC

Já se tedy při remíze 3:3 z 0:3 nebavím. Spíš mám chuť dát čelo do zdi. Klopp tápe... nezná jinej fotbal než "buď a nebo". Po tomhle zápase by měl vynadat hlavně sobě za tajtiku 2. poločasu.

Reagovat
Frantszek

Individuální chyby jako prase.

Na takové úrovni bych čekal, že si hráči pohlídají tu zadní tyč. 2x aby jim tam takhle proběhli za zádama.....

Reagovat
smazaný uživatel

Prd předvedli, Klopp s Hendersonem jim to odevzdali..

Reagovat
santini

nikdy nemal odist z Celty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele