Byl to katastrofální večer, beru to na sebe, řekl trenér Enrique

15.02.2017, 12:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (74)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebude chtít vedení do budoucna koupit nějakou sračku do obrany z ciziny, když máme vlastní talent, který jednoho dne plnohodnotně nahradí Silvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád jsem kritizoval Roberta, že tenergie kraj proste Hoří, ale on byl včera možná opravdu nejlepší obránce náš

Reagovat
smazaný uživatel

Ten*

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť i údajně úžasný a bezchybný Umititi měl prsty nejmíň ve dvou gólech - co třeba dělal před gólem Cavaniho je neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Emery po včerejšku pochopí, že Rabiot patří do základu místo Motty.

Reagovat
Nicely

Rabiot neskutečnej! Jen jsem čuměl co on všechno dokázal... Nejlepší na hřišti dle mého

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Adrien ma odehrano cca 1800 minut a Thiago cca 2400, to zas neni tak brutalni rozdil. Nejvic ma Blaise, 2500, ale zas si nemyslim, ze by Rabiot byl nejak uzadovanej. Ja osobne mam Thiaga moc rad (jednu dobu sem ho povazoval za nejlepsiho hrace na svete ) a budu jen rad, kdyz Adrien bude moct vyrustat vedle takovyho hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale většinou máme zálohu Motta - Verratti - Matuidi. Rabiot hraje základ, když je někdo z té trojice zraněn - vykartován.

Osobně se mi Motta líbil tak rok, dva zpátky. Ale letos to už není ono a měl by uvolnit místo právě Rabiotovi. Jasně že Motta má pořád dost přihrávek a rozjíždí akce, ale poslední dobou často ztrácel balóny a když už ztratil, tak se při svojí rychlosti nestíhal vracet a potom záloha hoří.

Mám ho jako hráče rád, ale je čas udělat místo mladším.

Včera byl jasný příklad toho, že bez Motty jsme v záloze silnější, dravější a jeho absence nebyla vůbec znát.

Ale je to můj osobní pohled na věc, někdo může mít samozřejmě názor jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se na to musis asi divat i z toho pohledu, ze treba Emery neuznava nejaky rozlisovani na zaklad a nahradniky, nevim, neznam ho natolik dobre. Adrien podle me je volba do zapasu, kde se potrebuji utahat souperova zaloha na fyzicku, Thiago zase do tech zapasu proti slabsim tymum, kde ma na vse cas, zacina rozjizdet akce uz od stoperu, pri tom jeho pseudopresingu nejsou videt ty nedostatky co ma v rychlosti.... Je fajn, ze to zatim klape, nikdo nedrzkuje a vysledky to nese. Vcera taky Lucas nehral a vypadal, ze na te lavce zral syrovy maso jak tam vlitnul...Moc sem Emerymu neveril, ale snad je tohle ta meta, kam chce s PSG jit a co chce hrat za fotbal..Jenze s Barcou hraje PSG 2x do roka, nekdy 4x, to je jako voditko furt malo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

Kimpembe mal včera na večeru jeden argentínsky steak

Reagovat
smazaný uživatel

Menší OT: Jak se to má s Cavanim? Ta porce gólů, kterou nastřílel v Ligue 1, je neskutečná, ale vždycky, když ho vidím, tak mi přijde jako hrozný palič, který situace řeší fakt hrozně. Je to dané (ne)kvalitou Ligue 1 nebo má jen malou efektivitu, ale kvůli jiným herním vlastnostem se dostane do enormní porce šancí?

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ono "vždycky, když ho vidím". Kolikrát ho do tý sezony vidíš? Troufám si tipovat, že většina lidí s tímhle názorem ho vidí 2-3x za sezonu v LM a podle toho si dělají obrázek. Což je špatně. Čistě statisticky v lize + LM má letos (podle squawky) 112 střel a z toho 32 gólů, což znamená, že víceméně každá jeho čtvrtá střela skončí gólem. To není imho vůbec špatný a už vůbec ne špatná efektivita. O nekvalitě Lique 1 taky nemůže být řeč, protože ty góly střílí i v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím ho jen v pár zápasech, proto se ptám lidí, kteří ho mají na očích pravidelně. :)

Reagovat
Xavi

Tak se máš zeptat normálně a ne tady psát takové sračky.

Reagovat
Frantszek

Musi byt radost se te na neco ptat. To napeti, kdyz clovek ocekava od tebe odpoved. To musi byt vzruso.

Reagovat
Xavi

To byla nepřímá reakce...

Reagovat
forma

Reagovat
Israha

On má divný pohyb, působí nemotorně, neumí vždycky zkoordinovat svoje tělo a proto před brankou občas nezpracuje, promáchne nebo zakončí někam do dvacáté řady. Díky tomu může občas působit jako špatný zakončovatel, ale má ohromně dobrý výběr místa a čuch na gólové situace, takže je za ten zápas v těch šancích tak často, že ty góly mu tam padají. Jen má někdy holt zápas, kde se mu přilepí na paty smůla a nepromění nic...ale v tom není nijak horší než jiní světoví hroťáci, to se občas stane každému.

Jen musí letos ukázat, že má na to gólově táhnout špičkový tým k největším možným úspěchům, to zatím neměl možnost potvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Pyroman

O tom, jak je Ligue 1 kvalitní, se myslím Barcelona včera přesvědčila dostatečně, to jen tak na okraj. Cavani prostě není ten typ útočníka, který by celý zápas nebyl vidět a pak z jedné šance rozhodl. On třeba občas spálí nemožné (i když oproti začátku sezóny se v tomhle hodně zlepšil), ale ve stejném zápase se dostane třeba do tří dalších šancí a z toho minimálně jeden gól dá. Co se týče pohybu, výběru místa a dostávání se do příležitostí, je podle mě možná nejlepší útočník na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

to je stupidní mýtus...vyčítat někomu, kdo dává sezonu co sezonu +25 gólů, že je palič, je opravdu na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli vida Pariz parkrat do roka a navic chytne zapas s Arsenalem (jeste ted se smeju, co tam pozahazoval ...ale zas...beznej utocnik by se do tolika sanci nedostal) tak se tomu nazoru nedivim

Reagovat
Atlético de Madrid

Ale tak to máš asi jako Higuaín.. Dlouhodobě má jednu z nejvyšších efektivit střelby na branku, 25+ gólů dává poměrně běžně, ale pak ho vidíš zazdít tutovku ve finále MS a hned je to největší palič na světě..

Reagovat
smazaný uživatel

Palic by takovy strely poslal do prdele nekam do 33. rady, Edinson sakli..

http://footyroom.com/matches/79921331/-/review

Reagovat
Bakary3

Za me top hrot, at si rika kdo chce co chce.

Neco nepromeni, to i jiny, ale tech golu da i tak mraky a k tomu ma rychlost, silu, je pracovitej, myslim si, ze takovyho utocnika v tymu mit musi byt neskutecna radost.

On pro tym maka neskutecne a myslim si, ze neni nahoda, ze s nim hra Parize vypada mnohem lip nez se stojakem Ibrou - trochu jsem mozna prestrelil, ale je to tak.

Reagovat
Spalovač šancí

To říká furt ...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se v létě bude pakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PSG neskutečně našlapaný kádr a ta lavička - Wau!

Reagovat
Frantszek

Strida Di Maria za Lucase. Obrance: "konecne jde to hovado Di Maria dolu, uz to bude v klidu" ..z lavicky se zveda Moura . Obrance :"no tak to si ze me vole delas kurva kozy, ne?"

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, proč by to měl brát na sebe. S tak slabým kádrem a týmovou morálkou nemůže nikdo nic udělat. Messi a suarez si myslí, že nemusí běhat a budou hrst jen kdxz se k nim dostane balon, to stačí tak na španělskou ligu..

Reagovat
ADM

A ani tu ligu ocividne nesledujes. Suarez a nebehat

Reagovat
smazaný uživatel

No Barcelonu fakt nesleduju, to se raději podívám na Bundesligu, kde má hra aspoň tempo..

Reagovat
sokar

základ je ju okomentovať však

Reagovat
2miguel1

Na takýto útok Messi Neymar Suarez je asi v súčasnom futbale nemyslitelné aby sme mali v zálohe kreativneho Iniestu, ktorý nieje defenzívne ladeny ... Gomes je snad najhorší nákup v historií Barcelony a Busquest sam na všetko nestačí ... na takto troch vyslovene ofenzivne ladených hráčov hrá už len Real z tych top klubov, záloha je tomu ale patrične prisposobena ...trio Kroos Casemiro Modric je defenzívne ladená, nieje teda mozne aby aj ked maju troch utočíkov, prepadavali v strede pola, ktorý je vo futbale najdolezitejsi ...bohuzial sa budeme musiet asi s Iniesom rozlučiť, on je skvelý v zápasoch so slabšími súpermi, no s tými velkými, kde sa rozhoduje o tituloch uz prepadava..Gomes je zly vtip,toho urychelene predat..mozno to skusit s Ardom Busquestom Rakiticom a Rafinhom plus hodil by sa este jeden tip Kanteho ... s DM tipu Kante si viem s Busquetsom predstavit Coutinha, bez neho by to bolo zas ultra ofenzívne, co by nerobilo dobrotu vo velkych zapasoch

A samozrejme, Lucho sa bude asi luciť, ale uz asi stačilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší výkon Barcelony, co jsem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

i já

Reagovat
LAM

Je to tak.Trochu paralela ze zápasem před třema rukama na Bayernu.

LE tým asi vůbec nepřipravil,protože taktika na PSG tam nebyla prostě žádná a o tom jak dokázal naburcovat tým ani nemá cenu mluvit.Prostě je vidět že v Barce může trenér bejt úspěšnej opravdu maximálně 3 sezony.

Největší problém byl ale samozřejmě záloha.Iniesta po zranění nulovej,Gomes k smíchu a Sergio taky dost špatnej,takže nás tam PSG v záloze drtilo a podpora útoku neexistovala.Proto mělo PSG hromadu času naše útočníky zdvojovat i ztrojovat.

Reagovat
Eldarion

Mne to prišlo ako keby Barcelona chytila najslabší možný výkon a PSG naopak, všetko im vychádzalo, každá lopta sa k nim odrazila atď... Som zvedavý na odvetu

Reagovat
LAM

Tak je to tak.Oproti naší letargii PSG asi nejlepší výkon co jsem od nich viděl.Odveta bude jen formalita.PSg je Top tým a určitě si tohle nenechá ujít.Od nás chci hlavně výhru a né podobnej výkon jako proti Bayernu před třema rukama kdy jsme se vykašlali i na odvetu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak celkově máme obrovský problém, pokud proti nám někdo dokáže držet míč a dominovat, tam jsou tři prakticky nebránící hráči velkým přežitkem. Ale myslím, že včerejší zápas je především zaslouženou fackou pro ty, kteří tvoří koncepci klubu a jsou zodpovědní za složení kádru. Realitou prostě je, že už několikrát jsme takové facce se štěstím unikli.

Lucho tohle určitě nepřežije, všechna čest za to co pro klub odvedl, ale je třeba se posunout jiným směrem. Jenom doufám, že jeho náhradou nebude žádný pragmatik. Ale když vidím spekulace, koho by si tak vedení dokázalo představit, mrazí mě z toho. Valverde, Koeman, De Boer atd., to je šílenost.

Reagovat
Footballer

Valverde by nemusel být špatná volba, s Athleticem hraje atraktivní fotbal, i když je to pořád "jen" Athletic. S Koemanem a De Boerem souhlasím, těm bych šancí rozhodně nedával...

Za mě ale jednoznačně Sampaoli, s našimi hráči má skvělé vztahy, se Sevillou je až nečekaně úspěšný, je však otázka, jak by k tomu přistoupilo vedení Sevilly. Předpokládám, že nadšením by neskákali.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sampaoli, Tuchel, Sarri - jakéhokoliv z této trojice. Mou prioritou je teda v první řadě každotýdenní zábava a nepochybuju o tom, že současné vedení na to bude pohlížet hodně odlišným pohledem.

Reagovat
Footballer

K těm třem bych přidal i Jardima. Jsem na něj velmi zvědavý proti City. Ale jak říkáš, my si tady můžem přát, koho chcem a vedení vybere De Boera

Reagovat
drussbarb

No ještě bych zmínil debakl na hřišti Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona má špatné brankáře, i když včera hrál špatně celý tým. Každopádně jim musí dojít, že jestli skvěle fungující tým s Ter Stegenem jednou vyhrál LM, není to nic, co by se mělo opakovat.

Reagovat
SIRBRANIKE

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Ligue 1 potvrdzuje ze ide na hore

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kiez by si tu ligu obcas i sledoval

Reagovat
Mrvinho

Kéž bys furt nemlel kokotiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
popltak

Ti někdo platí, že tu sedíš pořád a píšeš sračky?

Reagovat
smazaný uživatel

A teba? Lebo teba som tu rozumnu vec napisat nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

18. Ángel Di María

40. Julian Draxler

55. Ángel Di María

72. Edinson Cavani

Krasne to davkovali i co se tyky casu tech golu a fazi zapasu, vlastne jim nedali cuchnout...Jedina sance dostat se do zapasu byla ta zahozena sance Gomesem mezi prvnim a druhym kusem...

Reagovat
Mr.Mike

a Umtitiho tyč

Reagovat
popltak

Na otázku odpovědět otázkou, bravo.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jak jsem pred sezonou psal, ze ma Barca dost omezene moznosti kadru, protoze ma slabe nahradniky...well, tady to je

Reagovat
Visca el barca

Tak pak ale nechápu, proč hraje náhradník Gomés namísto Rakitice.

Reagovat
Atlético de Madrid

Proste jsou spatni oba

Reagovat
Visca el barca

Rakitic možná nemá formu, ale určitě není špatnej hráč.

Reagovat
REPLIKATOR

Už táhni

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby Xavi měl zkušenosti a stal se trenérem.

Reagovat
drussbarb

Vím, že výsledek není chybou brankáře, ale Stegen prostě nechytí nic navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Dávno som si nevychutnal tak dobrý fotbal,PSG jednoducho ROZBIL slavnu BARCU,páči sa mi že Luis priznal zdrvujúcu porážku.

Reagovat
remeslnik

To drtivé vítězství není tím, že by PSG bylo tak dobré, ale že Barca hrála tak špatně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele