Butland chystá návrat mezi tyče, příští týden se připojí k týmu

24.03.2017, 18:55
Aktuality
Světlo na konci tunelu v tuto chvíli vidí Jack Butland. Anglický reprezentační brankář ve službách Stoke City před rokem nastoupil k přátelskému mezistátnímu utkání v Německu a v závěru první půle utrpěl zranění kotníku. Problém si nakonec vyžádal dvě operace a hodně dlouhou pauzu, která se nyní chýlí ke svému konci...

"Letošní sezona je totálním propadákem," řekl Butland.

"Jsou dny, kdy se ráno probudíte a znovu to bolí, pak zase jdete a týden se cítíte dobře. Postáváte ve tmě a nevíte, co vše způsobuje. Mám za sebou řadu hodně temných měsíců. Ale našel jsem chirurga, který přišel na to, co je třeba zpevnit. Teď mám velkou motivaci a jsem připraven. Cítím se fit a dostatečně silný. Kopu do míče, padám, skáču a dělám i všechno ostatní, co potřebuji. Příští týden začnu znovu naplno trénovat se spoluhráči. Následně budu potřebovat nabrat herní praxi a je jedno, zda to bude v přátelských zápasech, nebo za rezervní tým," přibližuje své plány.

Butlanda ve Stoke v závěru loňské sezony zastoupili Jakob Haugaard a Shay Given, letos pak roli jedničky plní Lee Grant. Toho si Potters původně jenom vypůjčili z druholigového Derby County, s jeho výkony ale byli velmi spokojeni a začátkem ledna bylo hostování změněno v trvalý přestup.

"Nepanuje mezi námi žádná nevraživost. V případě nás obou je to o tom být co nejlepší, to nás pohání. Pro mě to bylo stejné, ať jsem působil kdekoliv. Prospělo by všem a především pak samozřejmě mně, kdybych stihl několik zápasů ještě před skončením sezony. Bylo by to pro mě velmi pozitivní," nechal se dále slyšet Butland.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Uwe háže buly

Zbytečnost.

Reagovat
Zaschrona

No slava, jeste se hezky do letniho prestupaku rozchyta novemu klubu.

Reagovat
soukup

těžko po něm někdo sáhne po roční pauze, to nevím jak famózně by těch pár zápasů musel odchytat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

nejpřekvapivější ale je, že Grant ho dost dobře zastoupil...

Reagovat
smazaný uživatel

Quardiola má čuch na brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelá správa.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Do Arsenalu !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele