BURDISSO: NAVARROVI JSEM UŽ ODPUSTIL

10.03.2007, 20:13
Aktuality
Argentinský obránce Interu Milán Nicolas Burdisso se nechal slyšet, že Davidu Navarrovi jeho útok odpouští, a to i přesto, že Nicolas skončil v nemocnici se zlomeným nosem.

Trochu pro připomenutí. Burdisso se na konci utkání Valencie s Interem v Lize mistrů pustil do potyčky s Carlosem Marchenou, kterému přiběhl na pomoc právě David Navarro a pěstí udeří Burdissa do nosu. Pomstychtiví hráči Interu začali španělského obránce nahánět po hřišti, ale nakonec jim stejně Navarro utekl do kabin.

Burdisso se bohužel stal obětí zbabělého ataku Navarra během rvačky. UEFA bude zatím o trestech rozhodovat a také Burdisso je jedním z pětice hráčů, kteří čekají, jak dlouho si v Lize mistrů nezahrají. "Pro mě je to už uzavřený případ," uvedl Burdisso. "Již jsem Navarrovi jeho útok prominul. Sice jsem s Davidem nemluvil osobně, ale aspoň mi zaslal textovou zprávu s jeho vysvětlením a já jsem odpověděl, že už na něj nejsem rozhněvaný a jeho omluvu přijímám."

Burdisso se s několikrát zlomeným nosem musel podrobit operaci, po níž si pár týdnů fotbal určitě nezahraje...

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Nevíte, kdy budou vyneseny tresty od uefy?

Reagovat
Kily

na začátku posledního tejdne v březnu

Reagovat
HOST*-Kopy-

díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je že to bylo zbaběly! Ale alespon se zachranil od zraneni!

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

zachránil spoluhráče od disciplinárních trestů

Reagovat
HOST*mobby

Tresty budou vyneseny přesně 22. března

Reagovat
HOST*

ale peknu mu ususil a aj im pekne zdrhol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele