Buonanotte hlásí návrat, po autonehodě se zotavil rychleji

16.04.2010, 12:55
Aktuality
Talentovaný Diego Buonanotte se po čtyřech měsících znovu vrací k fotbalu. Mladý argentinský záložník měl na konci loňského kalendářního roku dopravní nehodu a její následky ho budou strašit až do konce života. Podle lékařů měl původně chybět sedm měsíců, jeho absence na zelených trávnících je ale kratší...

Diego Buonanotte v prosinci přežil s těžkými zraněními autonehodu, při které zahynuli jeho tři spolujezdci. Jednadvacetiletý záložník slavného týmu River Plate vyvázl se zlomeninami pažní a klíční kosti a dalšími úrazy včetně zhmoždění hrudníku.

Podle prvních odhadů měl chybět minimálně sedm měsíců, už nyní je ale připraven na návrat a s novým koučem argentinského River Plate Angelem Cappou se dohodl, že bude připraven na lavičce k tomu naskočit do zápasu s Godoy Cruz.

"Jsem rád, že mohu znovu hrát. Cappa se mě ptal, jestli se na to cítím. Já pokýval hlavou, tak jsme se dohodli, že bych měl jít na lavičku," řekl na tiskové konferenci hráč, o něhož se před nehodou zajímal Sunderland.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem zvedav jestli bude valet jako pred nehodou nebo ho to poznamena ....Tezka zivotni zkouska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miguel bain

Podle mě brzy ukončí kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to tys ji ani nezačal

Reagovat
miguel bain

Zaskákej si trochu, ať se ti urovná to seno co máš v hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

My se známe migueli?

Reagovat
smazaný uživatel

mal by rychlo prestupit a zmenit prostredie ,normalny utek do europy a domov sa vratit tak na vianoce nie je to lahke mat na svedomi 3 ludi....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty víš o tom že řídil? já to nikde v tom článku nečtu..

Reagovat
Godwinson

Argentinský fotbalista Diego Buonanotte nezvládl v sobotu v 6.45 ráno v prudkém dešti svůj vůz a narazil do stromu.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak by si stačilo rozkliknout odkaz na předchozí článek o této autonehodě a přečíst si závěr, kde to je vysvětleno, že řídil vůz svého otce

Reagovat
smazaný uživatel

buď využije fotbal k tomu, aby zapomněl, nebo se začne utápět v minulosti... osobně doufám v to první

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele