Bundesliga - souhrn 5. kola

19.09.2017, 20:25, aktualizováno 20.09.2017, 22:29
Komentáře a souhrny
Dortmund neměl velké problémy v Hamburku a rovněž po tomto kole bude na prvním místě tabulky. Bayern uspěl v Gelsenkirchenu a je druhý, třetí pozice patří Hoffenheimu, který předvedl obrat v Mainzu. Bez bodu je i nadále 1. FC Köln...

Hertha BSC - Bayer Leverkusen 2:1

20.09.2017 20:30

Góly: 16. Mathew Leckie, 24. Salomon Kalou - 84. Julian Brandt

Hodně zajímavou podívanou sliboval duel Herthy s Leverkusenem. Domácím nakonec stačily ke třem bodům dvě branky vstřelené v rozmezí osmi minut.

Kdo ví, jak by to všechno dopadlo, kdyby Brandt po Vollandově pobídce nevystřelil už v 1. minutě přímo na Jarsteina. První branka padla v 16. minutě. Leckie dostal míč od Ibiševiće, ve vápně zaseknul a prakticky z kroku to trefil přesně pod břevno do horního rohu brány - 1:0. A zanedlouho Heiko Herrlich znovu rozhazoval rukama.

Bernd Leno vybíhal pro balon, který se tvářil býti jeho jednoznačnou kořistí. Jenže Vedad Ibišević to nezabalil. Nejprve byl vytlačen až k brankové čáře, načež předvedl výbornou práci s míčem a nacentroval na Salomona Kaloua, který hlavou uklízel do prázdné - 2:0. Die Werkself více drželi balon, ale v ofenzivě byli v podstatě bezradní.

Výjimku z úvodního dějství tvoří akorát střela Bellarabiho, která sice končila v síti, avšak rozhodčí Aytekin si správně všimnul, že Kai Havertz předtím fauloval Mitchella Weisera. Bylo zapotřebí poslat na hřiště další ofenzivní hráče, konkrétně Mehmediho a Baileyho, jenž v 70. minutě přinutil k důležitému zákroku Runeho Jarsteina.

Hosté se dočkali gólu až v 84. minutě. A nutno dodat, že v něm hrálo velkou roli štěstíčko. Brandt stál mimo pokutové území, když dostal balon od Retsose. Rozhodnul se vypálil a dobře udělal, jelikož Stark tečoval mimo dosah svého brankáře - 2:1. Staré dámě to ale ke druhé výhře stačilo, kdežto Bayer připisuje už třetí porážku.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - Hannover 96 1:1

20.09.2017 20:30

Góly: 83. Nils Petersen - 65. Martin Harnik

Souboj Freiburgu a Hannoveru vítěze nepoznal. Pro domácí to byl třetí bod v sezoně a hosté, ti nemusí smutnit, jelikož zůstávají na předních příčkách tabulky.

Trenér Streich evidentně svému týmu připomenul závažnost situace, a tak se už v 1. minutě dostal do zakončení Marco Terrazzino. Nedlouho poté jej napodobil Caglar Söyüncü. SC sice měli menší procento držení míče, ale dokázali si vytvořit více příležitosti. Po Niederlechnerovi, Terrazzinovi, Schusterovi to zkoušel Mike Frantz. Tváří v tvář Philippu Tschaunerovi ovšem neuspěl.

Hosté se osmělili až po pětadvaceti minutách, kdy hlavičkoval Niclas Füllkrug. Poločas zakončil Pascal Stenzel tím, že nezužitkoval dobrý balon od aktivního Terrazzina. Po změně stran nejprve pálili Balalorz a Sané, načež byl ve vápně faulován Niederlechner. Nařízen byl pokutový kop a tedy obrovská šance jít do vedení. Sám faulovaný ale vůbec netrefil zařízení.

V 65. minutě udeřilo na druhé straně. Füllkrug přihrál z levé strany před bránu, kde míč trefil Martin Harnik. Schwolow sice dělal, co mohl, ale stejně kapituloval - 0:1. O chvíli později stáli ti dva znovu proti sobě, nicméně hlavička rakouského forvarda gólem neskončila. Na trávník Schwarzwald-Stadionu bylo třeba poslat čerstvé síly.

Konkrétně Nilse Petersena, který se za důvěru odměnil v 83. minutě. Schuster centroval od rohového praporku a loňský druhý nejlepší střelec Freiburgu skvěle předvídal, že Höfler hlavou prodlouží do malého vápna, kde stačilo už jenom nastavit pravačku - 1:1. Ještě byly šance na vítězství, avšak ani Günter, ani Niederlechner si s nimi neporadili podle představ.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - Borussia Dortmund 0:3

20.09.2017 20:30

Góly: 24. Shinji Kagawa, 63. Pierre-Emerick Aubameyang, 79. Christian Pulisic

Výborně si pod novým koučem zatím vede Borussia Dortmund - Peter Bosz zatím v lize coby trenér BVB neprohrál a jediné zaváhání zatím Žlutočerní zaznamenali na hřišti Freiburgu, kde uhráli bezbrankovou remízu. Jinak ale v každém utkání ukazují svou převahu, důkazem toho budiž drtivá výhra 5:0 proti bezmocného Kolínu, při které se směrem do ofenzivy činil především Pierre-Emerick Aubameyang.

Na povedené představení proti Kozlům chtěli dortmundští navázat i na hřišti Hamburku - tři body za výhru by je navíc znovu vrátily do čela ligové tabulky. Za vítězstvím vykročila Borussia rázně, když už v deváté minutě mohli jít hosté do vedení po ráně Pulisice, mladý americký hráč ovšem branku domácích minul.

Ve dvacáté čtvrté minutě se už ale BVB dočkalo, když se po akci v pokutovém území prosadil Kagawa a po brance japonského ofenzivního záložníka tak Mathenia poprvé lovil míč ze své sítě - Dortmund vedl nad přístavním celkem 1:0.

Druhý gól si hosté připsali v šedesáté třetí minutě a svém kontě ho nemá nikdo jiný než Aubameyang - gabonský kanonýr dostal ve vápně perfektní přihrávku od Jarmolenka a nabídnutou příležitostí nepohrdl, což vedlo ke druhému gólu favorizované Borussie.

Definitivní štempl na předpokládanou výhru pak hosté přiklepli v sedmdesáté deváté minutě, kdy Dahoud našel Pulisice a mladý ofenzivní šikula parádní ranou překonal Matheniu potřetí.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - TSG Hoffenheim 2:3

20.09.2017 20:30

Góly: 5. Danny Latza, 16. Yoshinori Muto - 23. Nadiem Amiri, 45+1. Sandro Wagner, 90+2. Mark Uth

Skvělý fotbal a celkem pět branek nabídl zápas mezi Mohučí a Hoffenheim. Svěřenci Juliana Nagelsmanna tak v dalším utkání ukázali, jak parádně pod mladým a progresivním koučem dokážou hrát - a kromě atraktivní podívané to také vedlo ke třem důležitým bodům.

Mohuč přitom do duelu vstoupila výborně - už v šesté minutě rozradostnil diváky v Opel Areně otevírací brankou Danny Latza. Když o deset minut později navíc Baumanna v brance TSG překonal Jošinuri Muto, vypadalo to pro domácí na hodně veselý večer.

Dvoubrankové vedení však Nulapětkám vydrželo jen něco málo pět pět minut - pak si parádně na přihrávku naběhl Nadiem Amiri a po střele letošního mistra Evropy do jedenadvaceti let se gólman Adler jen marně natahoval.

Těsně před odchodem do kabin na poločasovou přestávku, už v nastaveném čase první půle, pak přišlo i vyrovnání - na centr si parádně naskočil kanonýr Hoffenheimu Sandro Wagner a těsně před hvizdem rozhodčího tak upravil skóre na 2:2. Luxusní dvougólový náskok Mohuče byl tatam.

Definitivní obrat pak Hoffenheim dokonal znovu v samém závěru poločasu - rozhodující gól si Nagelsmannovi svěřenci nechali až na devadesátou třetí minutu utkání. To se sám před Adlerem ocitl Mark Uth, jemuž se proti Mohuči dlouhodobě daří - a svou skvělou střeleckou bilanci proti celku z města karnevalů potvrdil i dnes.

Mohuč tak může zpytovat svědomí, neboť z výborně rozehraného zápasu nezískala ani bod - naopak TSG slaví vítězství a v tabulce patří Wagnerovi a spol. třetí místo.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - Eintracht Frankfurt 0:1

20.09.2017 18:30

Góly: 21. Sébastien Haller (pen.)

Köln zůstává po pěti odehraných kolech na poslední příčce a stále čeká na první bod. Frankfurt připisuje druhou výhru v sezoně a věří, že rozjede úspěšnější sérii.

Zápas začal poměrně opatrně a k první vážnější příležitosti došlo až po dvaceti minutách hry. Hned byla gólová. Dominic Maroh vyrobil svou zpětnou přihrávkou obrovskou chybu, neboť tak nabídnul Gacinovićovi, aby šel sám na Horno, kterému udělal kličku a domácí brankář jej prostě instinktivně podrazil.

Sébastien Haller se rozběhnul, přibrzdil, a pak věděl, že má zvolit levou stranu brány, jelikož Timo Horn byl v pohybu na opačnou - 0:1. Do konce utkání ještě chybělo celých sedmdesát minut, nicméně když Kozli prohrávají, jakoby na ně padla deka, z pod které se ne a ne vyhrabat. Měli štěstí, že střelec branky nepřidal za minutu další.

Další šanci si na konto připsal Gacinović, který poslal domácí jedničce hodně tvrdou navštívenku. Následně neuspěl Zoller a Jhona Córdobu famózně vychytal Lukas Hradecky. Po změně stran se připomenul Yuya Osako. Došlo i na chyby, které nebyly potrestány. Skórovat se nepodařilo ani Jojićovi a Bittencourtovi.

V 79. minutě měl obrovskou možnost vyrovnat Osako, nicméně jeho volej se mezi tři tyče bohužel pro Petera Stögera a spol. zkrátka nevešel. Bude mít vedení s jednapadesátiletým koučem trpělivost? Už v neděli je na programu další důležitý duel s Hannoverem. Eintracht míří do Lipska, které bude chtít odčinit porážku s Augsburgem.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - Bayern Mnichov 0:3

19.09.2017 20:30

Góly: 25. Robert Lewandowski (pen.), 29. James Rodríguez, 75. Arturo Vidal

Vynikající vstup do nového ligového ročníku zaznamenalo Schalke, když z prvního kvarteta utkání získalo devět bodů. Nyní však do Veltins Areny v Gelsenkirchenu zavítal Bayern a jasně ukázal, proč je pětinásobným bundesligovým šampionem v řadě.

Ancelottimu chyběl proti Schalke jednak David Alaba, ale také dlouhodobě zraněný Manuel Neuer - jednoznačná jednička Bayernu i Nationalefl si obnovila potíže s chodidlem a minimálně čtyři měsíce nebude bavorskému celku k dispozici. Do branky se proto postavil Sven Ulreich a nevedl si vůbec špatně.

Co se týče ofenzivy, úřadovali ale především hosté. Ve třiadvacáté minutě zahrál ve vápně Naldo rukou, a po domluvě s videorozhodčím se sudí rozhodl odpískat penaltu. Pokutový kop tradičně zahrával Robert Lewandowski a tradičně se nemýlil, neboť si vybral pravý roh Fährmannovy branky a nový kapitán Schalke skákal na stranu opačnou.

O čtyři minuty přidali Die Roten druhý zásah - po přesné přihrávce Tolissa se prosadil James Rodríguez, druhá branka tam nese podpis dvou hráčů, již do Allianz Areny v létě zamířili coby nové posily.

Definitivní tečku za výborným výkonem Bayernu a ziskem tří bodů přidal ve druhém dějství Arturo iVidal. Ten přišel na hřiště až jako střídající hráč a po zhruba sedmi minutách pobytu na hrací ploše se v rámci akce, kterou perfektně založil James Rodríguez, trefil krásným volejem do Fährmannovy brány.

Bayern tak slaví jasné vítězství a Sven Ulreich nulu - absence Manuela Neuera by tedy nemusela být takovou lapálií, jak se v první chvíli zdálo.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - RB Lipsko 1:0

19.09.2017 20:30

Góly: 4. Michael Gregoritsch

Jasného favorita měl úterní zápas mezi Augsburgem a Lipskem - zatímco domácí se dlouhodobě trápí, Lipsko bylo kometou loňského bundesligového ročníku a solidně vstoupilo i do nové sezony. Ve WWK Areně v Augsburgu se však svěřencům Ralpha Hasenhüttla totálně nepovedl úvod zápasu - už ve čtvrté minutě se totiž po akci, kterou založil Caiuby prosadil Michael Gregoritsch. Asistenci si připsal islandský forvard Alfred Finnbogason.

O devět minut později mohl skóre vyrovnat obvyklý podezřelý Timo Werner, kanonýr Lipska ovšem našel pouze rukavice Marwina Hitze, jenž držel domácí celek ve vedení.

Další velkou šanci hostí v zápasu, do kterého coby člen základní jedenáctky Augsburgu zasáhl také český středopolař Jan Morávek, měl v jedenašedesáté minutě Marcel Halstenberger. Ten střílel ze střední vzdálenosti velmi dobře, s jeho střelou si však poradil dnes výborně chytající Hitz.

Další velké příležitosti jsme se už ani na jedné straně nedočkali a páté kolo Bundesligy tak přineslo jeden překvapivý výsledek - Augsburg porazil favorita a bere tři body, naopak Lipsko po další prohře začíná na čelo tabulky ztrácet.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Werder Brémy 1:1

19.09.2017 20:30

Góly: 28. Divock Origi - 56. Fin Bartels

K docela překvapivému kroku se před duelem s Werderem odhodlalo vedení Wolfsburgu. To odvolalo trenéra Andriese Jonkera, který přitom s mužstvem úspěšně zvládl baráž a ani vstup do sezony nebyl zas tak špatný - Vlci nasbírali za čtyři zápasy pět bodů. I přesto se však Wolfsburg rozhodl nizozemského trenéra odvolat a na lavičku se posadil Martin Schmidt, jenž po sezoně skončil coby kouč Mohuče.

Svůj debut v roli trenéra Wolfsburgu si bývalý trenér FSV odbyl proti dalšímu zelenobílému celku- do Volkswagen Areny zavítaly Brémy, které přitom mají úvod ligového ročníku ještě o poznání horší, když dosud získaly jediný bod.

První šanci si připsali domácí, když v jedenadvacáté minutě pálil Divock Origi. Forvard, jenž je ve městě Vlků na hostování z Liverpoolu, přesnou ranou zkoušel překonat Pavlenku, český gólman byl ale připraven.

O sedm minut později však už však bývalý gólman Slavie na střelu aktivního útočníka krátký. Ten poslal balon ve vápně do sítě a připravil tak českého brankáře o naději na první nulu v dresu Werderu.

Další gól mohl o sedm minut později přidat Yunus Malli, bývalý hráč Mohuče, který se nyní setkal s koučem Schmidtem i ve Wolfsburgu, ale trefil jen boční síť Pavlenkovy brány. Těsně po návratu z kabin na druhé dějství mohl vyrovnat Augustinsson, jehož střelu z brankové čáry vykopával jeden z beků domácího mužstva.

V padesáté šesté minutě už se ale Brémám srovnat krok podařilo. Thomas Delaney vyzval ke vstřelení gólu Bartelse a ten nabídkou na vyrovnání nepohrdlo - Casteels byl proti jeho pokusu krátký a stav utkání se změnil na 1:1.

Další branky už ve Volskwagen Areně nepadly a dvě mužstva vyznívající zelenobílé barvy se rozešly remízou.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart 2:0

19.09.2017 18:30

Góly: 57. Raffael, 74. Raffael (pen.)

Borussia-Park hostil utkání mezi místním Gladbachem a nováčkem soutěže ze Stuttgartu. Lepší vstup do zápasu měli domácí, kteří ovládli statistiku držení míče a byli i aktivnější, co se týče hry dopředu. Ve třinácté minutě mohl jít do šance Raffael, přihrávka na brazilského forvarda ve službách Die Fohlen ale byla až příliš dlouhá a gólman VfB Ron-Robert Zieler, jenž chytal dlouhá léta v Hannoveru a do Bundesligy se po nepovedeném angažmá v Leicesteru vrátil v dresu Stuttgartu, pohotově vyběhl a žádné větší nebezpečí pro hosty z toho nepramenilo.

O dvě minuty později hrozil v útoku Gladbachu Thorgan Hazard, akci mladšího bratra hráče Chelsea ale zastavil pomezní rozhodčí, jenž zdviženým praporkem dal najevo, že se jedná o postavení mimo hru.

Zhruba pět minut před koncem prvního dějství hlavičkoval po centru Hazarda Jannik Vestergaard. Hlavička stopera Gladbachu se ale mezi tři tyče branky hostí nevešla a na poločasovou přestávku tak oba týmy šly za bezbrankového stavu.

To se ovšem změnilo v padesáté sedmé minutě, kdy Nico Elvedi předvedl parádní průnik po pravé straně, hybridem mezi centrem a přihrávkou poslal míč do vápna, kde se do něj z první opřel Raffael a rána brazilského kanonýra znamenala první gól zápasu.

Štempl na své vítězství přidala Hříbata v minutě sedmdesáté čtvrté, kdy rozhodčí ve prospěch domácího mužstva odpískal penaltu. Exekuce pokutového kopu se jal Raffael a přesnou trefou stanovil konečné skóre zápasu na 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Borussia Dortmund541013:013
2.Bayern Mnichov540112:312
3.TSG Hoffenheim53209:511
4.Hannover 9653206:211
5.FC Augsburg53118:410
6.Schalke 0453027:69
7.Borussia Mönchengladbach52217:58
8.Hertha BSC52216:58
9.RB Lipsko52128:67
10.Eintracht Frankfurt52123:37
11.Hamburger SV52034:86
12.VfB Stuttgart52033:76
13.VfL Wolfsburg51223:65
14.Bayer Leverkusen51139:104
15.1. FSV Mainz 0551045:103
16.SC Freiburg50322:93
17.Werder Brémy50233:72
18.1. FC Köln50051:130

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (41)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Gladbášek

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že mi seká stream lebo zdá sa že Bayern rozoberie Schalke na kúsky.

Reagovat
blackhawk88

ide to aj na Dajto

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
blackhawk88

James dnes pri vsetkych goloch, vydareny 1. bundesligovy start

Reagovat
db18

FCA Sice mi odkurvili tiket tím, že neinkasovali, ale i tak každá prohra RBL potěší.

Reagovat
PavlíčeQ

Dnes ta obrana byla docela prostupná a Schalke těch šancí mělo docela dost, ale Ulreich dneska podržel James taky super, podíl na obou gólech ze hry, u něj už jen čekám až dá góla z dálky teď si poradit s vlkama a příští týden zápas s PSG, na kterej jsem fakt zvědavej

Reagovat
stas87

Zasa stratene dva body..keby mal Gebre trosku stastia v koncovke, tak kludne mohol nasukat tri kusky a cau. Skoda ze trafil len spojnicu, mohli sme mat tri body a odpichnut sa tak od toho dna. Hned ako sa sundal Gondorf a Eggestein, tak to bolo smerom dopredu rychlejsie a presnejsie. Kainz cely prvy polcas na facku, hral si na frajera a stratil tolko lopt...a navyse sa sral ku kazdej standartke. Augustinsson ich vyborne zahraval v FCK a zatial nedostal sancu. MOTM jasne Fin, co ten toho obeha a vybojuje, klobuk dole. Gol teda stastny a to poriadne, ale na to sa nikto pytat nebude. Vlci mali v druhom polcase snad len strelu Guilavoguiho nad, inak nic nebezpecneho a Pavlenka mohol byt naprosto v klude, nemusel ani zasahovat snad. Belfodil je zufalo pomaly, ale udrzi kazdy nakop a ma hernu inteligenciu, nie je to len taky jednoduchy typ hraca do 16ky. Podla mna to malo byt 1-2, mozno aj 1-3 ale co uz. Je z toho len bod a musime ist dalej. Vykon z prveho polcasu by proti SCF nestacil na body, v druhom polcase uz ano. Keby sme mali kus stastia v koncovke a nedostali ani gol v Sinsheime, tak sme mohli mat sedem bodov a mohli sme byt uplne inde a vo väcsom klude. Mame dva body a chybaju nam traja doleziti hraci...tak snad teraz pride pravidelny prisun bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíš vážně hádám. Buď rád za bod, ty ses neskutečně zaujatý

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

Rad za bod? Tak to neviem, aky zapas si pozeral. A skus mi teda napisat, v com nemam pravdu a v com je moj duhrn zly. A poprosim ta teda este o to, aby si mi vypisal sance Wolfsburgu v celom zapase. Nebude toho na teba vela? Zvladnes to?

Reagovat
jenculko

Videl som len suhrn zo zapasu ale tam som videl to iste co on tu napisal.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Rudnevs

Kaiserslautern dnes dosť slabý výkon a aj slabá návštevnosť - len približne 16 000 fanúšikov dnes prišlo na Betzenberg, poloprázdna Südtribüne bila do očí. Aue naopak hralo celkom pekne a jednoducho, so správne zvolenou taktikou. Celkom ma pobavilo ako tam potom tých pár fanúšikov Aue chodilo za sebou po tribúne a robilo "vláčik".

V zápase Holstein Kiel - FC St. Pauli zasa približne 30 pomätencov z domáceho Fanblocku vbehlo na ihrisko počas rozcvičky hráčov. Zpred sektoru hosťujúcich fanúšikov ukradli banner. Kalla, Sobota a Hain na nich začali útočiť, asistent tréner Glöckner a Allagui sa dokonca pustili do priamej konfrontácie. Zatiaľ čo Glöckner jedného z nich pridržal, Allagui mu stihol zobrať ukradnutý banner a bežal ho vrátiť fanúšikom St. Pauli.

Pre pobavenie, tréner brankárov Mathias Hain v akcii - https://mobile.twitter.com/fcsppiratas/status/910196451459911683/video/1

Reagovat
smazaný uživatel

ukázková kosa

Reagovat
Rudnevs

Ešte k 1.BL - Do Bundesligy túto sezónu postúpili dva silné kluby a tým pádom všetci pred sezónou tak nejak tipovali ten zostup na Augsburg. A hoci ich nemám rád a chýbali by mi naozaj asi najmenej, tak musím uznať že toto veru na boj o záchranu nevyzerá. RB dnes držalo loptu, ale nevedelo čo s ňou, obranná štvorica FCA ich k ničomu veľmi nepúštala, chýbala tam kreativita. Dá sa povedať, že FCA vyhralo zaslúžene. Akurát Baier si to gesto mohol odpustiť.

Mimochodom dnešný zápas bol prvý vo WWK Arene s novou fasádou, vyzerá to celkom dobre.

https://pbs.twimg.com/media/DKG2cZCXkAADLTG?format=jpg

A Christoph Kramer momentálne prežíva veľmi krvavé dni - v sobotu to bola krvavá horná pera, dnes zasa krvavý nos. Ten má smolu!

Reagovat
OnderCZ

Zatím mě tedy také Augsburg překvapuje. Včera jsem sledoval Konferenz, takže z každého zápasu jsem viděl něco, ale RB žádnou pořádnou šanci neměl. Pokud bude Augsburg pokračovat v těchto výkonech a hlavně bude sbírat body, tak asi opravdu problémy mít nebude.

Reagovat
cologneFC

Tu fasadu tam mali uz minuly vikend, len nesvietila kedze sa hralo o 15:30

Reagovat
didosh

Na kterém programu dávají 1.i 2.Bundesligu?

Reagovat
vladino10

Jeden zapas z celého kola ide na Dajto (cez víkendy sobota 15:30), z vložených kol bol napr dnes bayern..inak streamy..

Reagovat
didosh

Já jsem nikdy1. Bundes nesledoval až trochu poslední dobou....To víckrát jsem viděl spíš druhou...Bydlím kousek u Stuttgartu,chtěl bych se tam o víkendu mrknout,jím tak trochu přeju...

Reagovat
db18

tak v tom případě to občas dává ES2 a jinak myslím SKY, obojí je v Německu ale placené...

Reagovat
didosh

Ok díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trenér Meier dostal ke svým narozeninám očekávaný dárek-vyhazov...V podstatě to bylo jasné už hned po zápase.Ten tým potřebuje nový impulz,NM už mu neměl co dát.Prozatím mužstvo přebírá šéf mládeže Manfred Paula.Jsem zvědav,koho přivedou...

Reagovat
OnderCZ

Když on je spíš problém v tom, že ta hlavní příčina není u trenéra. Jeho vyhazov se dal čekat, ale tím, že se budou pouze točit trenéři, tím se z krize Lautern nedostane. Nějaký nový impulz je podle mě jen krátkodobé řešení, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím,ten trenér,to je jen špička ledovce.Určitě nepřijde někdo s kouzelnou hůlkou...Už to tu psal Rudnevs-ohledně těch dluhů,které se léta táhnou a okamžité nutnosti prodat hráče,za kterého zinkasují aspoň nějaký peníz na jejich umoření... Lidi se tu střídají,chybí nějaká jasná koncepce. Kolik kostlivců vypadalo ze skříní po minulých vedeních klubu.Jäggi tenkrát přišel jako spasitel a stejně to nepomohlo,spíš jen přibrzdilo sešup. Za Kuntze jsme jen zlehka nabírali vodu,mám pocit,že letos už se nezadržitelně potápíme

Reagovat
Rudnevs

Suhlasím, ale len čiastočne. Peniaze na drahé posily síce nie sú, ale ten káder má druholigové parametre a dobrý tréner by s ním mohol hrať približne stred tabuľky. To točenie trénerov nie je preto že ten daný tréner nedostane dostatok času, je to podľa mňa skôr kvôli zlému výberu toho nového trénera. Myslím si že odvolanie Meiera je správny krok, tá mizéria by sa tiahla len ďalej a potom by už mohlo byť neskoro (podobne ako v sezóne 11/12). Navyše proti Meierovi boli aj vlastný fanúšikovia (včera ste mohli počuť "Meier raus!!!"). Inak Kuntz práve keď prišiel tak vtedy spolu s trénerom Sasicom Lautern neskutočne zdvihli, minimálne športovo. Zachránili Lautern v zložitej situácii v 2.BL, ďalšiu sezónu to bolo už o poznanie lepšie a tú ďalšiu (to tam bol už tréner Kurz) Lautern s prehľadom postúpil.

Inak spolu s Paulom bude dočasný tréner aj Bugera a na Sport1 som už videl špekulácie o príchode Luhukaya alebo návrate Runjaica.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ono je těžké dopředu poznat,který trenér je ten pravý! Meier po svém příchodu FCK taky zvedl,ale jen krátkodobě.Třeba ještě druhý poločas zápasu proti Braunschweigu naznačil herní vzestup,což ale zase srazil nešťastný gól v nastavení v Kielu.Pak už se začalo spekulovat o výměně trenéra a nervozita se přenesla i na hráče. Jinak těch jmen už jsem taky četl hromadu,každý fanoušek má svého favorita a zároveň i personu non-grata

Reagovat
slovaňáák

Po pěti kolech skóre 13:0. Bych nevěřil, že někdy uvidím naši obranu pětkrát za sebou neinkasovat. Škoda toho utkání ve Freiburgu, jinak by to byl dokonalý start do sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

co freiburg.. skoda hlavne tej LM u sliepok..

Reagovat
slovaňáák

Tak jasný... já měl na mysli pouze BL.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Super vykon dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Brandt se nějak rozstřílel, příští sezonu do Bayernu

Reagovat
Jardman

S Goretzkou

Reagovat
smazaný uživatel

Treti zapas za sebou Duda v zaklade. Celkom dobry vykon, aj ked nebol tolko pri lopte, ale parkrat to tam pekne zrychlil. Aj fanusikovia si ho celkom chvalia, tak snad bude takto pokracovat aj nadalej.

Reagovat
stas87

Ten gol na 1-1 bol rekordny pre Nilsa? Ci uz ho prekonal v minulej sezone?

Reagovat
jv

Tohle už byl 20., Zicklera překonal už předtím, ten jich dal 18.

Reagovat
smazaný uživatel

Yarmolenko dobrý kauf, škoda že nejel do Evropy už dřívě, takhle skončí ,,jenom,, v BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele