Bundesliga - souhrn 29. kola

15.04.2017, 17:28, aktualizováno 16.04.2017, 19:23
Komentáře a souhrny
Bez branek skončil šlágr tohoto kola mezi Leverkusenem a Bayernem. Dortmund si poradil s Frankfurtem, zůstává však na čtvrté pozici, neboť tři body mají také průběžně druhé RB Lipsko a Hoffenheim, jenž přestřílel Borussii Mönchengladbach. Důležité výhry zapisují Augsburg, Mainz a Wolfsburg...

SV Darmstadt - Schalke 04 2:1

16.04.2017 17:30

Góly: 11. Mario Vrančić, 90+3. Jérôme Gondorf - 75. Coke

Darmstadt sice přehrál Schalke, ale ve finále mu to zřejmě nebude nic platné. Ani die Königsblauen ještě nemají vůbec nic jistého.

Úvodní příležitost si sice připsal na konto hostující Daniel Caligiuri, nicméně úvodní gól vsítili domácí. Gondorf výborně poslal dopředu Marcela Hellera, který z pravé strany nahrával před bránu Mariovi Vrančićovi, na něhož obrana Schalke úplně zapomněla, takže pro něj nebyl nejmenší problém překonat Ralfa Fährmanna - 1:0.

Chvíli poté se o vyrovnání snažil Donis Advijaj. Jenomže marně. Ten samý hráč to neúspěšně zkoušel i v jednadvacáté minutě. Mezi jeho první a druhou šancí se neujaly ani možnosti Kehrera, Badstubera a Burgstallera. A svěřenci Markuse Weinzeirla tlačili soupeře i nadále. Ze střední vzdálenosti testoval Esserovu pozornost Max Meyer. Pak přišla řada na standardku v podání Johanesse Geise.

Na druhé straně hřiště z hranice pokutového území tvrdě pálil Heller. První poločas nakonec přinesl jenom tu jednu trefu. Po změně stran se vlastně jelo nadále podle zajetého scénáře z prvního dějství. Na úvod spálili své příležitosti Burgstaller a Coke. V 56. minutě se rozehrávky další standardky chopil Geis, načež hlavou minul Thilo Kehrer.

O dvě minutky později zapískal rozhodčí Patrick Ittrich proti Darmstadtu poměrně spornou penaltu. K míči si sebevědomě stoupnul Guido Burgstaller, ovšem Michaela Essera nepřelstil. Také další šance celku z Gelsenkirchenu zůstala nevyužita. Na druhé straně se do balonu pořádně opřel Jerome Gondorf a Fährmann musel vyrážet.

Teprve v 75. minutě se hosté dočkali vyrovnání. Aogo nacentroval rovnou před bránu na hlavu Cokeho, pro něhož vlastně nebyl větší problém se prosadit - 1:1. Na začátku závěrečné desetiminutovky by se hnal sám na bránu Sven Schipplock. Kdyby ho ovšem nezastavil Thilo Kehrer. Vyfasoval tedy druhou žlutou a musel ze hřiště.

Domácí využili početný výhodu a v nastaveném čase. Standardní situace přinesla signál, který málem nevyšel. Ke střele se však dostal nejprve Aytac Sulu, a poté Jerome Gondorf, jenž zblízka napálil balon do sítě - 2:1. Pro Schalke dvanáctá porážka, pro Darmstadt pátá výhra. I kdyby ale Fringsův tým zvítězil ve všech dalších duelech, stejně to nemusí stačit na udržení v Bundeslize.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - Hamburger SV 2:1

16.04.2017 15:30

Góly: 41. Max Kruse, 75. Florian Kainz - 6. Michael Gregoritsch

Werder připsal proti Hamburku šestou výhru z posledních osmi zápasů, díky čemuž je z boje o udržení rázem šance zahrát si v evropských pohárech. Kdežto v přístavním městě mohou být o něco nervóznější. Mít pět kol před koncem náskok pouhý bod na barážovou příčku, to by se (zase) nemuselo vyplatit.

Pro HSV přitom začal tento duel famózně. V 6. minutě vysunul Diekmeier na křídle Hunta, který zacentroval do vápna na Michaela Gregoritsche, který se prosadil hlavou. V podstatě učebnicová akce tedy přinesla hostujícímu celku vedení 2:1. Šťastný střelec tak stylově oslavil své padesáté bundesligové utkání.

Brémským trvalo něco málo přes deset minut, než se vzpamatovali z inkasované branky. Florian Grillitsch nejprve mířil mimo. Pak z přímého kopu orazítkoval Junuzović levou tyčku. A aby toho nebylo málo, Bartels trefil pouze připraveného Christiana Matheniu. Werder se však ještě v prvním poločase dočkal zaslouženého vyrovnání.

Santiago García poslal z levé strany dlouhý centr do vápna, kde Bartels přiťuknul lépe postavenému Krusemu, jehož hlavička byla stejně přesná, jako předtím na druhé straně ta Gregoritschova - 1:1. Mathenia možná mohl řešit tuto situaci jinak ... a lépe. V každém případě do druhého poločasu se šlo za nerozhodného stavu.

Brankář HSV na začátku druhé pětačtyřicetiminutovky musel činit proti Grillitschovi. Na opačném konci hřiště zase Wiedwald zasahoval proti Ostrzolkovi. Rozhodující moment se odehrál v 75. minutě. Už u něho chyběl do té doby skvěle hrající García, jehož fauloval Diekmeier, za což byl oceněn žlutou kartou.

Svěřenci Alexandra Nouriho rozehráli z vlastní poloviny rychlou akci, kterou zakončil skvělou uličkou do vápna Max Kruse. Florian Kainz pak volil razantní přízemní střelu k bližší (ze svého pohledu levé) tyči, což se ukázalo býti nejoptimálnějším řešením - 2:1. Werder příště zajíždí do Ingolstadtu, zatímco HSV má před sebou hodně důležité klání s Darmstadtem.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - Bayern Mnichov 0:0

15.04.2017 18:30

Góly: -

Bayern po porážce v Lize mistrů neoslnil ani v Bundeslize a s Leverkusenem remizoval na jeho půdě 0:0. Německému šampionovi nepomohlo ani vyloučení domácího Jedvaje. Bayern totiž všechny své příležitosti zazdil.

A že jich nebylo málo. Carlo Ancelotti se rozhodl dát šanci jiné základní jedenáctce, než té, která vyběhla do zápasu s Realem a na herním projevu to nebylo moc znát. Bayern byl lepší, jenomže zahazoval.

Asi největší příležitost měl po půlhodině hry Vidal, který po obrovském závaru už překonal brankáře Lena, ovšem na brankové čáře skvěle zasáhl obránce Toprak. Tlak Bayernu ve druhém poločase ještě zesílil, zvláště poté, co byl vyloučen Jedvaj. Domácí fotbalista vysokou nohou pořádně naložil Müllerovi a sudí nemohl jinak, než udělit žlutou kartu, v tomto případě už druhou. Převaha Bayernu byla zřejmá, ale branku ne a ne vstřelit. Po Müllerově přihrávce spálil tutovku Lahm, který z malého vápna poslal balón jen těsně vedle tyče.

Leverkusen se v závěrečných minutách opevnil před vlastním vápnem a výsledek 0:0 byl odhodlán ubránit za každou cenu. Povedlo se. Bayern je samozřejmě nadále v čele soutěže, ale to nejdůležitější ho čeká teprve v týdnu, kdy cestuje do Madridu. Leverkusenu patří jedenácté místo.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt 3:1

15.04.2017 15:30

Góly: 2. Marco Reus, 34. Sokratis, 86. Pierre-Emerick Aubameyang - 29. Marco Fabián

Čtyři branky a výhru BVB nabídl sobotní zápas v Signal Iduna Parku mezi Dortmundem, jenž si tak připsal očekávané vítězství, a celkem Eintrachtu Frankfurt. Poprvé se příznivci Schwarzgelben radovali už po třech minutách. Na konci zajímavé akce, kterou odstartoval Pulisic, byl totiž Marco Reus. Ten se do sestavy BVB vrátil po zranění po více než měsíci a už po třech minutách na hřišti se mu povedlo vstřelit branku.

I přes skvostný úvod se však Eintrachtu podařilo vyrovnat. Ve dvacáté deváté minutě gól na 1:1 vstřelil Marco Fabián a i nadále bylo v utkání o co hrát. Remízový stav však vydržel pouze šest minut a pak se vedení opět přiklonilo na straně žlutočerných svěřenců Thomase Tuchela.

Ranou z dálky gól na 2:1 pro BVB vstřelil ten, od koho by to možná fanoušci Dortmundu nečekal, neboť obyčejně moc gólů nedává - řecký stoper Sokratis. Na poločas se tedy šlo za stavu 2:1 pro místní celek.

V sedmdesáté minutě mohl vyrovnat autor vyrovnávací branky z prvního poločasu, Marco Fabián. Jeho pokus však branky Romana Bürkiho těsně minul.

V osmdesáté šesté minutě vítězství BVB definitivně potvrdil gabonský kanonýr a nejlepší střelec jak svého mužstva, tak celé nejvyšší německé ligové soutěže, Pierre-Emerick Aubameyang. Po parádní přihrávce od Dembelého si připsal již svou dvacátou šestou branku a Hradecký lovil míč ze sítě potřetí- BVB porazilo Eintracht 3:1 a nadále mu v tabulce patří čtvrtá příčka.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - Hertha BSC 1:0

15.04.2017 15:30

Góly: 45. John Brooks (vl.)

Momentálně patnáctý tým tabulky, kterým je Mohuč, přivítala v Opel Areně berlínskou Herthu, které patří šestá příčka a svěřenci Pála Dárdaie tak bojují o účast v pohárové Evropě. Zápas v městě karnevalů však žádný zajímavý fotbal nenabídl a žádné šance jsme se během prvních dvaceti minut hry nedočkali.

První větší šanci přinesla až dvacátá šestá minuta. Měl ji Danny Latza, se střelou středopolaře FSV si však brankář hostí Rune Jarstein poradil a bezbrankový stav zůstal zachován.

Už už to vypadalo, že první poločas žádné branky nepřinese. Pak ale v nastaveném čase rozehrávali hráči Mohuče rohový kop, konkrétně Brosinsky, před vápnem střílel stejně jako předtím Danny Latza a jeho střelu do vlastní sítě nešťastně tečoval stoper Herthy John Anthony Brooks.

Kvůli vlastnímu gólu reprezentanta USA tak šli na poločasovou přestávku v lepším rozpoložení hráčí Mohuče. Po návratu z kabin solidní možnost v šedesáté druhé minutě Jairo Samperio, ale střela středopolař Mohuče skončila vysoko nad hostující branku a Runeho Jarsteina nijak více neohrozila.

Další minuty toho nezajímavého zápasu už žádné šance nenabídly a Mohuč tak po vlastním gólu stopery Herthy Brookse slaví důležité tři body. Vzhledem k tomu, že se však z vítězství radoval i Augsburg, jenž je v současnosti největším konkurentem Mohuče v boji o vyhnutí se nepopulární barážové pozici, to pro Die Nullfünfer mnoho neznamená a i nadále musejí svěřenci Martina Schmidta vyhrávat, pokud se dvojutkání s třetím nejlepším celkem druhé ligy chtějí vyhnout.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - FC Ingolstadt 04 3:0

15.04.2017 15:30

Góly: 45. Markus Suttner (vl.), 68. Yunus Malli, 80. Mario Gómez

Jeden z klíčových soubojů o záchranu zvládl daleko lépe Wolfsburg, který si v dubnu připsal své první vítězství, předposlednímu Ingolstadtu vsítil hned tři branky a odpoutal se od svého protivníka na rozdíl pěti bodů. Hosté naopak v tomto měsíci předvedli asi nejhorší výkon a po třech výhrách za sebou tentokráte odcházeli ze hřiště s prázdnou.

V daleko lepším rozpoložení se před utkáním nacházel klub z Bavorska, jenž si v uplynulých třech kolech znovu notně řekl o záchranu. Vlci už potřebovali tenhle úspěch jako sůl a po celých devadesát minut po něm byli hladovější. Vlastní branku si nejprve vstřelil Markus Suttner, náskok pak pojistili Yunus Malli a Mario Gómez.

První střelu na branku vyslal v 11. minutě Vieirinha, hostující brankář Nyland si však s touhle situací poradil, neboť míč doletěl prakticky přímo do jeho rukavic. O něco větší problémy měl pak o třináct minut později s Didaviho pokusem, avšak i v tomhle případě celkem bez problémů zasáhl. Na druhé straně gólman Casteels zasahoval vůči hlavičce Lezcana.

Už už se oba týmy chystaly na poločasovou přestávku, přece však ještě v nastaveném čase došlo k důležitému okamžiku. Gerhardt z levé strany nacentroval do pokutového území, kde hledal své spoluhráče, nakonec ovšem našel Suttnera, jenž nechtěně zamířil do vlastní sítě. Die Schanzer na tuhle trefu nedokázali zareagovat.

Do druhého dějství se na hrací plochu dostal Malli, jenž nahradil Didaviho, a po pár desítkách vteřin se objevil ve velmi dobré pozici po pěkné kombinaci. Nicméně prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Gross mohl v 58. minutě vyrovnat, měl v podstatě největší možnost Ingolstadtu ve druhé půli, avšak Casteels zasáhl včas.

Byl to přitom důležitý zákrok, protože Wolfsburg měl následně příležitost navýšit vedení, kterou nepohrdl. V 68. minutě Arnold od brankové čáry přihrál míč do pokutového území, odkud Malli snadno prostřelil Nylanda. Deset minut před koncem bylo definitivně rozhodnuto, po centru Gerhardta zleva zacílil přesně z blízkosti Gómez.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - 1. FC Köln 2:1

15.04.2017 15:30

Góly: 5. Martin Hinteregger, 23. Paul Verhaegh (pen.) - 65. Philipp Max (vl.)

Augsburg je na šestnáctém místě, která ho posílá do baráže o Bundesligu s třetím týmem druhé ligy. Pokud by se této nepříjemné záležitosti chtěli svěřenci Manuela Bauma vyhnout, je třeba bodovat - a nejlépe za tři body. Proti Kozlům z Porýní se jim to překvapivě povedlo, ale jelikož tři body v Opel Areně proti berlínské Hertě vybojovala i Mohuč, nic není dosud rozhodnuto.

FCA vstup do zápasu vyšel dobře, už po pěti minutách se místní fanoušci mohli radovat z prvního gólu utkání, který vstřelil Martina Hinteregger. Ten se prosadil hlavičkou po rohu Jonathana Schmida a jelikož byl Timo Horna na míč krátký, šel Augsburg do vedení 1:0.

Vyrovnat pak mohl Osako, ale branku netrefil. Radovali se tak znovu hráči FCA, ve dvacáté druhé minutě odpískal v jejich prospěch sudí penaltu, když byl faulován Kevin Danso. Exekuce se jal kapitán mužstva Paul Verhaegh a jelikož brankář Horn skákal na druhou stranu, než kam mířila Verhaeghova střela, vedl Augsburg už o dvě branky.

V šedesáté páté minutě se svěřencům Petera Stögera povedlo snížit na 1:2. Zkorigovat skóre se podařilo Philippu Maxovi, jenž vstřelil gól po rohovém kopu, jenž rozehrával německý reprezentační levý bek Jonas Hector.

Závěr zápas byl pak poznamenán dvěma červenými kartami. První obdržel po druhé žluté Ku Ja-Čeol, další pak v nastaveném čase Alfréd Finnbogasson. I přesto se však Augsburgu podařilo vyhrát 2:1 a získat tři body, které je drží ve hře o přímé setvání v Bundeslize.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach 5:3

15.04.2017 15:30

Góly: 9. Ádám Szalai, 24. Ádám Szalai, 58. Kerem Demirbay, 75. Mark Uth, 89. Kerem Demirbay - 31. Jannik Vestergaard, 35. Lars Stindl, 78. Mahmoud Dahoud

Parádní zápas byl dnes k vidění v Sinsheimu! Tamní Hoffenheim v domácím prostředí po skvělé přestřelce porazil Mönchengladbach 5:3 a stále si drží třetí místo v tabulce. Dva góly dnes vstřelili Ádam Szalai a Kevin Demirbay, jednou se prosadil Mark Uth. Za hosty se trefili postupně Jannik Vestergaard, Lars Stindl a Mahmoud Dahoud.

Skóre se poprvé měnilo již po devíti minutách hry. Přímý kop zahrával Andrej Kramarić, jenž svůj centr posadil přesně na hlavu Sandra Wagnera, jehož ještě dokázal Yann Sommer vychytat, s dorážkou Ádama Szalaie si už ale neporadil.

Hoffenheim měl více ze hry a brzy také přidal další gól. Ještě před tím však Chorvat Kramarić ve velké příležitosti rozezvučel břevno. Pár chvil nato už se skóre měnilo. Na centr Sebastiana Rudyho z pravé strany si na přední tyči naběhl znovu maďarský kanonýr Szalai a Sommer musel tahat míč ze sítě dnes podruhé. V tu chvíli ještě netušil, že to zdaleka není naposled.

Borussia se ovšem nehodlala vzdát a ještě do poločasu během pár minut vyrovnala. Nejprve po přímém kopu a příhře Strobla uklidil míč zblízka do prázdné branky sváteční střelec Jannik Vestergaard, poté se znovu do odkryté svatyně trefil také Lars Stindl. Zkušený záložník Gladbachu využil přihrávky Dahouda, který se dostal k míči po chybě brankáře Baumanna v rozehrávce. Nutno dodat, že v tomto momentu možná hlavní rozhodčí mohl odpískat ruku Hofmanna, kterou Baumann při svém odkopu nastřelil.

Atraktivní představení pokračovalo i po změně stran. V 53. minutě mohl poslat hosty do vedení André Hahn, jenž však i kvůli vynikajícímu zásahu Olivera Baumanna orazítkoval pouze tyč. To ho mohlo mrzet, neboť záhy na opačném konci hřiště propadl centr Kevina Demirbaye z přímého kopu nikým netečován až do sítě a do trháku šli naopak domácí.

Čtvrthodiny před koncem už Hoffenheim vedl znovu o dvě branky, když z nějakých dvaceti metrů napřáhl Mark Uth a nádhernou ranou do protilehlé šibenice nedal zkoprnělému Sommerovi žádnou šanci zasáhnout. Hosté sice tři minuty nato odpověděli, když na 4:3 snížil Mahmoud Dahoud, konečné slovo ale měla opět Nagelsmannova parta. Kramarić po souboji s Christensenem upadl, následně ovšem rychle vstal a připravil snadný úkol pro Demirbaye, jenž hlavou do prázdné brány uzavřel na konečných 5:3.

Více informací k zápasu

RB Lipsko - SC Freiburg 4:0

15.04.2017 15:30

Góly: 36. Yussuf Poulsen, 42. Timo Werner, 51. Naby Keïta, 90. Diego Demme

Zcela nekompromisně si proti Freiburgu vedlo překvapení celé Bundesligy Lipsko. Nemůžeme říci, že by hosté zcela herně propadli, od Lipska ale dostali za vyučenou co se produktivity týče. Z šesti střel na branku se totiž ujaly hned čtyři.

Freiburg přitom nezačal úplně špatně. V Red Bull Areně byl sice od začátku pod tlakem, ale minimálně do první branky se bránil velice dobře. Ve 25.minutě pak mohl udeřit a kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby Frantz v tváří tvář Gulácsimu uspěl. Hosté obrovskou příležitost jít do vedení promarnili a od této doby to s nimi začalo jít z kopce.

Ve 36.minutě poslal do vápna dlouhý balón Forsberg a hlavičkující Yussuf Poulsen rozradostnil domácí příznivce poprvé. Ještě do konce poločasu vyslal autor vedoucí trefy Poulsen do samostatného úniku Tima Wernera a ten si počínal jako velezkušený harcovník, střelou podél brankáře Schwolowa zvýšil na 2:0.

Jakékoliv naděje hostujícího celku vrátit se zpět do utkání rozcupovalo Lipsko hned na začátku druhého poločasu třetí brankou. Naby Keïta využil nedůrazu hostující defenzívy a střelou do horního rohu de facto rozhodl zápas. Freiburgu nakonec nebylo přáno ani snížení, protože branka Petersena byla docílená z ofsajdu. Místo snížení ale přišel čtvrtý gól. V nastaveném čase sklepl Werner balón Demmemu a ten upravil výsledek na konečných 4:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov29216271:1569
2.RB Lipsko29194655:3061
3.TSG Hoffenheim291412356:3154
4.Borussia Dortmund29158662:3353
5.Hertha BSC291341237:3543
6.SC Freiburg291251236:5141
7.1. FC Köln291010942:3640
8.Werder Brémy291161246:4939
9.Borussia Mönchengladbach291161237:4139
10.Eintracht Frankfurt291081129:3338
11.Schalke 04291071238:3437
12.Bayer Leverkusen291061342:4436
13.VfL Wolfsburg29961430:4233
14.Hamburger SV29961429:5333
15.1. FSV Mainz 0529951537:4732
16.FC Augsburg29881328:4632
17.FC Ingolstadt 0429841731:5028
18.SV Darmstadt29532121:5718

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (76)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S Marcem to Monako uděláme. Musíme

Reagovat
Centrofixka

Reagovat
smazaný uživatel

věřím v to.

3-2-1-3-1

Bürki - Schmelzer, Sokratis, Piszczek - Guerreiro, Ginter - Weigl - Reus, Kagawa, Ous (Pulisic) - Auba.. a ono to půjde a ne že ne

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

To su golove hody dnes

Reagovat
vrabejka

Jsem rád že po výbuchu s Bremami se tým probral a začal zase vyhrávat. Osa Forsberg, Poulsen, Werner už zase funguje a zase si užívají fotbal.

Teď máme pekelný los ale věřím že to 2.misto uhajime.

Lipsko!

Reagovat
Liquid

jednoznačně největší oživení bundesligy od dob Výmarské republiky je skvělé, že se tento donedávna tým někde ze 4.ligy dokázal takto úžasně etablovat mezi elitou

Reagovat
smazaný uživatel

Bundesliga za dob Výmarské republiky (a vlastně žádná ligová soutěž) neexistovala, kreténe...

Reagovat
smazaný uživatel

ze sa na neho nachytas...

Reagovat
Liquid

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

pozorujem ze Bayern tazko trenuje na odvetu proti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá, ubránilo se 0:0 proti oslabenému soupeři.

Reagovat
Jardman

Myslíš, že si tohle Carlo řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale nechápu, proč stahoval Comana, do základu v Madridu s ním asi nepočítá.

Reagovat
Jardman

Hodně zvláštní, přičemž si Conan z Hilberta dělal dobrý den a jedině od tud jsme dokázali zahrozit

Reagovat
db18

To není proti Hilbertovi žádná výzva.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa si proti němu neškrtl.

Reagovat
db18

To zas není žádná výzva pro Hilberta... když se protivník ani nesnaží...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bude problém se ho zbavit. Velkoklub o něj mít zájem asi nebude a menší klub ho těžko zaplatí. Jen ta Čína asi přichází do úvahy.

Reagovat
Pospovič

AC Milán by mohl chtít když mají peníze

Reagovat
smazaný uživatel

A byla to narážka na to, že už nepřehraje někoho takového jako je Hilbert. Nechápu co stále dělá v Bayeru, ještě jsem ho neviděl zahrát dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nakonec zranil, omlouvám se ti Carlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

Kdybys nebyl dřevák, v pohodě byste vyhráli. Zlobit se můžeš jenom na sebe ...

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas hrál dobře a samostatné nájezdy zahazuje i Lewa...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera mohl mít i dvě áčka, kdyby ostatní nebyli dřeváci.

Reagovat
Spalovač šancí

Ne, nehrál dobře. Jeho úkolem bylo vstřelit goly a tam selhával.

...

Klasicky chybějící sebereflexe. Ale na to jsem u Müllera zvyklej. Když rozhodneš nevýznamný zápas, tak jsi mistrem světa, ale jakmile něco poděláš

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys četl Mullerovo pozápasový prohlášení, tak zjistíš, že zrovna on nemá se sebereflexí problém. A pokud vim, tak on mistrem světa je, na jehož titulu se podílel několika góly . Pod to, že nehrál dobře, se podepíšu, ale on prostě neni žádnej hroťák... ve chvíli, kdy tam je na to sám, je utopenej.. a hráči ho kolikrát taky moc nepodrží, když dostane dlouhej balon, drží ho proti přesile a zbytek pole pomalu doklusává..

Reagovat
Jardman

Trápení, s takovou ani do Madridu nemusíme jezdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezatracuj, bude to tazke ale kludne sa moze podarit otocka :-)

Reagovat
Jardman

Já v to věřím, ale nesmí hrát Alonso a taky Müller na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andycek1

https://www.youtube.com/watch?v=_VYae9ZNY3M

Privítali by ste nový štadion Herthy prípadne kde ??

Reagovat
smazaný uživatel

nevypadá špatně

Reagovat
andrew96

Sokratis

Reagovat
smazaný uživatel

parádní gol, kdo by to do něj řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Pauli

Reagovat
stas87

Derby Sieg !!!

Pohladny zapas to fakt nebol, ani sa mi to prilis nepacilo ale zlate tri body. Take vyhry posuvaju ten tim dalej, nie ze je to 4-0 a super je odovzdany. Sice tam v nadstavenom case bol sporny ofsajd a ja osobne by som to neodmaval, lebo to bola hranicna situacia a tie sa maju pustat v prospech toho timu, ktory utoci. Takze chapem nastvanost fanusikov HSV ako aj hracov.

Len nechapem jednu vec...dozadu uz je to ovela lepsie, obcas sa dokaze udrzat aj nula vzadu. Ale co ta efektivita v utoku? Ved to je nieco strasne, kolko my potrebujeme sanci na gol. Ak by si pristavnici odivezli styri kusy, nemohli by povedat ani hovno. Nasa hlupost, ze ich nedokazeme dorazit a ukludnit sa. A po gole na 2-1 sme hrali vlastne co? Ved sme poriadne nepodrzali loptu, neukludnili sme hru a neskusili ani pridat treti gol, skratka si pripravit poriadnu sancu.

Od nas tradicne vyborny Max, nakoniec 1+1 hovori za vsetko. Trosku sa v druhom polcase vytratil Juno, ale aj on ma podiel na gole na 2-1. Bartels je herne slabsi posledne tyzdne, vracia sa k tomu, co hral na uplnom zaciatku sezony. Dneska sa mi pacili oba kraje, Santi tam sice mal nejake chyby ale aj on mal podiel na prvom gole. Gebre vyborny dozadu, az teraz clovek dokaze ocenit, co vsetko musi obehat a kolko ho to stoji sil. Tie navraty nie su jednoduche ale on to zvlada vyborne. Trosku nevyrazny bol na moj vkus Eggestein ale odpracoval si to vyborne v defenzive, smerom dozadu vyborny vykon. Obrana kompaktna, navrat Saneho pomohol, on ma skvely timming, preto tie hlavy povyhrava a supera ani nepusti do suboja. No a Moisander vlastne zalozil utok, po ktorom Kainz dal gol na 2-1.

Musim sa vysmiat Lasoggovi...to je tak jednoduchy a hlupy hrac. Nie len ze s nim hrali o desiatich, on este pomahal Werderu v nadstavenom case. Neskutocny blb a dement, ukrojil minimalne pol minuty tym, ze najprv fauloval a potom nedodrzal vzdialenost, ktoru mu jasne ukazal Brych.

A pochvala samozrejme Brychovi, nezral nikomu tie pady a odpiskal to bez jedinej vyraznej chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám čo viac dodať, hráme taký hurá futbal, ale práve ním sme sa prezentovali v minulosti, už nám k tomu chýba len v závere to potiahnuť do gólu, ale ak sa nič nepokazí, toto napravíme. Ja osobne si túto formu nesmierne užívam, cítim sa ako dedko keď sa mu po rokoch postaví, všetci vidia a počujú komu fandím, máme teraz v Bystrici finále hokejovej ligy, ale moja myseľ a srdce je späté s Werderom...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem k vyhre a k zasluzenym trom bodom, boli ste jasne lepsi ako Die Rothosen. Myslis si ze je realna ta EL? Los nie je uplne najlahsi ale forma je vynikajuca... zapas som si uzil, rozhodca to dobre odpiskal a pochvala komentatorskemu duu na eurosporte Simovi a Klimovi.

si s BB?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej z BB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz niekedy musim do BB zajst, az pridem tak pojdeme na pol deci

Reagovat
stas87

Ale dopredu nemame taku kvalitu ako v minulosti. Do Ingolstadtu o tyzden pojdeme asi bez Santiho a Juna. Santi je v nemocnici, tak snad to nebude nic vazne a on sa da do poriadku. Juno bohuzial vyfasoval piatu zltu a jeho sa zapas tykat nebude. Naskok na baraz zvysujeme, co je vyborne, este ale potrebujeme minimalne pät bodov a uz to bude snad aj matematicky iste, ze sa tomu vyhneme, lebo na tom spodku neverim ani jednemu timu, ze urobi nejaku dlhsiu bodovu seriu, tak ako my.

Za Kainza som velmi rad, takmer vzdy ked prisiel z lavicky, tak pomohol. Ak v buducej sezone bude plnohodnotnym clenom zakladu, hnevat sa nebudem. Podla mna obcas tomu dokaze dat viac ako Fin. Prilis nerozumiem Nourimu, ze ho tam dava na 20-30 minut, to nema na plnych 90? Trosku sa nam to po zdravotnej stranke sype, co ma mrzi. Ale tak nemozem mat vsetko, hlavne ze sbierame pravidelne body.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitu som porovnávať ani nechcel, to sa nedá, to sme boli niekde úplne inde, ale to povestné srdiečko tam je, hráči chcú, to je vidieť. Veljkovič sa nevykartoval tiež? Bauer vyzerá v pohode, ďalší zápas už musí od prvej minúty on. Delaney sa dúfam vráti tiež, včera bola v strede ihriska cítiť jeho absencia, Hamburg tie lopty častejšie zbieral v polovici ihriska, aj keď pri tej aktivite našich to inak ako výhrou nemohlo skončiť i tak. Kainz je parádny. Ako pokazí občas úplne triviálnu prihrávku, ale potom sa predvedie vydarenou klučkou, ťahom na bránu, dokonca aj obranný zákrok mu včera nerobil problém. Bude prínosom do budúcnosti, to že nedostáva toľko priestoru je len ukazovateľ že máme konečne kvalitnú lavičku, o čom si ty tuším písal na začiatku sezóny, že sa to kryštalizuje do zdarnej podoby. Po zdravotnej stránke sa nám to sype čo si pamätám, ono ale nie sme jediný klub v lige koho toto trápi. Hold, je to asi údel Bundesligy, keď to porovnám s anglickou, alebo talianskou ligou, tie čísla sú oveľa vyššie v Nemecku, čo sa týka počtom zranených hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Darmstadt

Reagovat
smazaný uživatel

aspon potesenie pre tych uzasnych fanusikov v takej biednej sezone.

Reagovat
Pipo123

Schlake strašné, toľko šancí a všetko vyšlo nazmar, hlavne ten černoško v obrane bol fakt katastrofa

Reagovat
stas87

Ak vyrazili Breitenreitera pre neschopnost pravidelne sbierat body, tak by rovnaky dovod mal byt aj u Weinzierla. Ale pre neho je dolezite, ze su stale v EL a hrali tam slusny futbal. Ta nevyrovnanost je ale strasna.

Reagovat
Pipo123

Za toto tréner nemôže, majú tam útočníka čo je strašné kopyto, byť tam dnes lepší útočník tak vyhrajú 4:1 a hotovo, sral ma Meyer, sa správal jak zasran v druhom polčase, páčil sa mi Bentaleb, ten tu hru oživil, ale tie šance mali premeniť

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhu stranu,hraju o poznanie atraktivnejsi futbal nez pod Breitenreiterom, Di Saskom a Kellerom.

Reagovat
smazaný uživatel

*mala to byt reakcia na uzivatela stas87,nie na teba

Reagovat
smazaný uživatel

schalke fakt curaci, totalni

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Darmstadt Schalke

Reagovat
Rudnevs

K výročiu 64 rokov od založenia Dynama Dresden mali dnes špeciálny Traditionstag. V Osttribüne nad VIP lóžami odhalili fotky čestných predsedov klubu, pri vstupoch na tribúny to pekne posprejovali, časopis "Dynamo-Kreisel" vyhral prvé miesto medzi štadiónovými katalógmi v 2.BL a samozrejme nesmelo chýbať choreo.

https://mobile.twitter.com/undefined/status/853573377734447104/photo/3 Pekná akcia!

... inak fanúšikovia Schalke už cez Twitter vyhadzujú Weinzierla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

St. Pauli udržať!

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Nizozemsko hledá náhradu za Dannyho Blinda, kterého by na lavičce "Oranjes" mohl vystřídat Roger Schmidt. Bývalý kouč Leverkusenu je podle informací "De Telegraaf" preferovaným kandidátem. (transfermarkt.de)

No, celkom by som mu aj doprial, talentovany trener

Reagovat
Rudnevs

OT: Zachvílu začína pondelková dohrávka 2.BL Bielefeld-Stuttgart.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Boze, preco nenapalil Teroddemu zltu? Ved to bola jasna situacia, domaci si daval moc dobry pozor aby nedoslo ku kontaktu.

Reagovat
stas87

Pekne bojuje Arminia, zatial si to strazi naprosto v pohode. Ono to ale nie je ani tak tazke, kedze VfB posobi tak, ako ze si zopar individualistov prislo zahrat futbal. Asano aj Maxim to tahaju, skusaju stale 1 na 1, ale k nicomu to nie je, kedze sa tie akcie ani nezakonci. Insua snad ani poriadne neodcentroval, na druhej strane ten Pavard sa o to pokusil asi len raz a lopta skoncila myslim v autu.. Ak by v tych kombinaciach po strate Stuttgartu boli domaci lepsi, tak verim tomu, ze ten druhy gol daju. Co ale posere drevak Yabo..ten snad nedal jedinu dobru prihravku. Velka pochvala Osmersovi, nikomu tie pady nezerie a mohol by byt razantnejsi v tom, ze by za to rozdal zopar zltych. Tu uplne prvu by videl Terodde za tu komediu co predviedol..a on ma este drzost nieco Osmersovi vykladat pri faule na Maxima. Z toho futbalu sa fakt stava sport ubulenych buzerantov, co radsej spadnu ako keby sa mali dvihnut a skusit dohrat akciu.

Reagovat
Rudnevs

Jj, hráči VfB to na Osmersa skúšajú, všimol som si ešte aj Asana a Gentnera.

Atmosféra na Sudtribüne parádna, hráči Bielefeldu dobre zahusťujú priestor pred vlastnou bránou. Stuttgart do druhého polčasu poslal Grgica a na lavičke má ďalšie varianty, tak trebárs to hru trochu zmení.

Reagovat
Rudnevs

Terodde To je frajer! V situácii predtým Davari dobre vybehol, ale ten odkop bol mizerný a vidno ako ten prvý gól hráčov Stuttgartu naštartoval.

Arminia Bielefeld bola cez polčas na 13. mieste a teraz je zrazu opäť 17., to je tá neskutočná vyrovnanosť 2.Bundesligy.

Ale pre Arminiu to ešte nemusí byť stratené, do hry prichádza Klos a na lavičke je ešte Brandy, ktorému to kedysi tiež pálilo. Navyše Osttribüne si napriek všetkému stále spieva svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné spríjemnenie večera tento zápas dnešný

Reagovat
stas87

Nestastny zapas pre Hartherza. Najprv odcentroval na prvy gol domacich, potom mozno mohol odkopnut tu loptu od Maxima a pri tretom gole nedrzal liniu so zvyskom obrany. Preto nebol Terodde v ofasjde a Hartherz ho nemohol ani zablokovat, kedze bol od neho prilis daleko. Vykon domacich sa mi pacil, bola tam bojovnost, nevypustili jediny suboj ale futbalovo zaostavali za hostujucim timom. Zreb maju dost tazky v zavere, neviem ci ukopu aspon baraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Arminia sa mi vcera velmi pacila, dufam ze sa udrzia,takto ma bojovat muzstvo ktore hraje v 2.BL

O zachranu (aj o postup) to je zaujimave, najradsej by som bol pokial by isli s KSC dole St. Pauli a Wurzburg, bojim sa vsak ze v barazi skonci Lautern.

Reagovat
smazaný uživatel

RB Lipsko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele