Bundesliga - souhrn 25. kola

05.03.2016, 17:24, aktualizováno 06.03.2016, 19:23
Komentáře a souhrny
Hamburk po třech zápasech opět vyhrál a porazil Herthu. Mainz se rozešel s Darmstadtem bez branek. Očekávaný šlágr branky nepřinesl, Dortmund se s Bayernem rozešel smírně 0:0. Hannover neuspěl v Brémách a znovu se přiblížil k sestupu z 1. Bundesligy. Wolfsburg přehrál Gladbach, Schalke veze výhru z Kolína nad Rýnem. Šest branek padlo ve Stuttgartu a Augsburgu...

Hamburger SV - Hertha BSC 2:0

06.03.2016 17:30

Góly: 58. Nicolai Müller, 75. Nicolai Müller

Nicolai Müller dnes vyučoval z produktivity. Útočník Hamburku se za celý zápas dostal pouze do dvou šancí, obě ale chladnokrevně proměnil a vystřelil tak svému týmu cennou výhru 2:0 nad Herthou. Domácí tak nadále úspěšně bojují se sestupovým strašákem, zatímco hosté ztratili důležité body v bitvě o Ligu mistrů..

Obě branky padly až po změně stran, HSV ale bylo aktivnější od začátku. Z velké části díky návratu Albina Ekdala, který se objevil v sestavě poprvé od loňského října - a hra celého týmu byla najednou mnohem plynulejší. Svěřencům Bruna Labbadii nedělalo v úvodu zápasu žádné problémy držet míč a kombinovat, i když hosté bránili pozorně a soupeře do žádných větších šancí dlouho nepouštěli. Největší nebezpečí hrozilo od obou beků, Matthiase Ostrzoleka a Gotoku Sakaie; druhý jmenovaný v první půli dvakrát otestoval gólmana Rune Jarsteina.

Hertha v úvodních 45 minutách nepředvedla prakticky nic a jediným výrazným hráčem byl její nejlepší útočník Salomon Kalou; bez patřičné podpory svých spoluhráčů toho však sám mnoho nepředvedl. Ani po změně stran se obraz hry příliš nezměnil, takže vedoucí branka Hamburku v 58. minutě přišla naprosto zaslouženě. Müller zkušeně zpracoval a podržel balon, napřáhl a jeho tvrdá rána z kraje vápna zapadla přesně k Jarsteinově zadní tyči. Hostující brankář neměl šanci.

Bylo to poprvé od ledna 2012, kdy HSV dokázalo Berlíňanům vstřelit gól - a Müller na tento úspěch záhy navázal druhou, uklidňující trefou, když čtvrt hodiny před koncem zakončil krásnou týmovou akci. Hertha byla ve skutečnosti po první obdržené brance o dost aktivnější a Vladimíra Daridu připravil o vyrovnání pouze vynikající zákrok Reného Adlera; nakonec však hosté doplatili na rozhodnutí vrhnout v závěru všechny síly dopředu.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - SV Darmstadt 0:0

06.03.2016 15:30

Góly: -

Pokud se Mainzu na konci sezony nepodaří proniknout do evropských pohárů, toto bude dost možná zápas, na který budou fanoušci hodně nadávat. Svěřenci Martina Schmidta, kteří předtím triumfálně udolali Bayern na jeho půdě, byli doma proti nováčkovi z Darmstadtu podle očekávání jasně lepším týmem, nakonec ale berou pouze bod za remízu 0:0..

Hosté evidentně přijeli do Coface Areny pouze bránit, což se jim nakonec vyplatilo; v závěrečné půlhodině dokonce ještě hráli přesilovku poté, co byl vyloučen Giulio Donati. Pro Mainz to byla vůbec první červená karta v sezoně.

Poté, co rozjetí domácí v týdnu vyloupili Mnichov, z nich dnes sebevědomí sálalo na všechny strany. Darmstadt sice zvolil tvrdě defenzivní, destruktivní taktiku, domácí útočné kvarteto však přesto hrozilo. Zejména Pablo De Blasis podal skvělý výkon; chyběl mu pouze rozhodující gól. Ne že by na to neměl šance - v prvním dějství po Samperiově přiťuknutí pálil trestuhodně mimo, načež po přímém kopu hlavičkoval do tyče.

Tlak FSV po změně stran ještě zesílil a Jhon Córdoba, autor vítězné branky z Mnichova, mohl otevírat po skvělém pasu Malliho; míč však nedokázal optimálně zkrotit. Po Donatiho vyloučení v 57. minutě byli sice domácí v nevýhodě, přesto ale nadále dominovali. Konstantin Rausch pálil těsně nad, načež brankář Darmstadtu Mathenia skvěle zlikvidoval další šanci smolaře De Blasise.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Bayern Mnichov 0:0

05.03.2016 18:30

Góly: -

Diváci, kteří se rozhodli sledovat největší šlágr pětadvacátého kola nejvyšší německé soutěže a to ať už u televize, nebo přímo na stadionu, museli být po závěrečném duelu zklamáni - očekávanému duelu totiž scházely góly. Borussia Dortmund tak nevyužila příležitost zdramatizovat souboj o titul a dotáhnout se na vedoucí Bayern na rozdíl pouhých dvou bodů.

V Signal Iduna Parku dnes byl navzdory konečnému skóre k vidění zajímavý souboj, přičemž velké šance si vypracovaly oba týmy. Ty první Bayernu nabídl domácí brankář Roman Bürki, jenž působil v úvodu zápasu hodně nejistě. V páté minutě vyboxoval centr Douglase Costy nedůrazně pouze ke kopačkám Thomase Müllera, ten však odkrytou bránu netrefil. O chvíli později si zase na malém vápně špatně přebral malou domů od Piszczeka a nechybělo mnoho, aby se z gólu radoval dotírající Robert Lewandowski.

V nejdůležitějším momentě ale švýcarský reprezentant své spoluhráče výrazně podržel - ve 27. minutě na něj po přihrávce Robbena uháněl zcela osamocený Costa, tváří v tvář Bürkimu ovšem neuspěl. Ještě předtím se tři zajímavé momenty odehrály i před Neuerovou svatyní. Jednička Bayernu si nejprve musela poradit s ránou Pierre-Emericka Aubameyanga, o chvíli později proti pokusu Durma těsně vedle již zasahovat nemusel. Stejně tomu bylo i při tutovce Marca Reuse, jemuž zakončení z pár metrů na poslední chvíli překazil včasným obranným zákrokem navrátivší Joshua Kimmich.

Manuel Neuer se potom prezentoval stejně jako protějšek Bürki na jeho poměry nezvyklým zaváháním při rozehrávce, když úplně nezvládl kličku před Aubameyangem, celou situaci však dokázal zažehnat. Na opačném konci hřiště to svým typickým způsobem zkoušel Arjen Robben, jenomže zamířil mimo prostor mezi třemi tyčemi.

Druhá půle už tolik vzruchu jako dějství první nenabídla, přesto se ještě skóre mohlo několikrát měnit. Nejblíže gólu byl v 64. minutě Arturo Vidal - chilský středopolař využil vyhraného hlavičkového souboje Thomase Müllera, načež se z voleje opřel do míče a jen fantastický Bürki, který Vidalův projektil konečky prstů vytáhl na břevno, uchránil Dortmund od inkasování. Borussia si své dvě příležitosti vytvořila na začátku a pak až na samém konci poločasu. V 51. minutě Manuel Neuer nohou zlikvidoval střelu Aubameyanga z bezprostřední blízkosti, tři minuty před koncem pak po centru aktivního gabonského rychlíka střídající Adrián Ramos v ideální pozici hlavičkoval vedle. Vzhledem k průběhu utkání zaslouženou remízu berou více hosté z Bavorska.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Borussia Mönchengladbach 2:1

05.03.2016 15:30

Góly: 15. Julian Draxler, 17. Max Kruse - 23. Raffael

Wolfsburg zvládl důležitý zápas proti Gladbachu a po výhře 2:1 oživil svoje šance na pohárovou Evropu. Domácí vedli po 17 minutách díky trefám Draxlera s Krusem už 2:0; Hříbata sice snížila ve 23. minutě prostřednictvím Raffaela, to ale bylo z jejich strany vše.

Vzhledem k tomu, že oba týmy se letos představily v Lize mistrů, dal se očekávat napínavý souboj s maximální kvalitou - a přesně tak to také vypadalo. Od samého začátku se oba týmy hnaly dopředu a v první desetiminutovce bylo k vidění několik slibných pološancí. O něco lepším dojmem působili domácí Vlci, kteří také svoji výhodu využili. Zatímco se hráči Gladbachu v úvodu zastřelovali, Wolfsburg pálil ostrými a po ranách Draxlera s Krusem (který ještě loni hrál právě za Borussii) v rozsahu pouhých dvou minut získal dvoubrankový náskok.

Na oba góly asistoval Maximilian Arnold, který byl dnes nejlepším hráčem na hřišti - neustále týral obranu Gladbachu svými náběhy, zkompletoval 88 procent svých přihrávek a celkově podal jeden z nejlepších výkonů sezony.

Hosté se nicméně odmítali vzdát; pouhých šest minut po Kruseho gólu na 2:0 se z ostrého úhlu prosadil Raffael a snížil na rozdíl jediné branky. Byla to jeho dvanáctá trefa v sezoně a zároveň vůbec první střela hostí, která mířila mezi tři tyče.

Po skvělé první půli hráči ve druhém dějství trochu polevili; místo frenetického fotbalu ze strany na stranu jsme byli svědkem platonického tlaku Gladbachu, který držel míč a snažil se prosadit postupnými útoky. Defenziva Vlků však držela znamenitě. Lars Stindl střílel z kraje vápna, gólman Koen Casteels ale jeho pokus elegantně zlikvidoval; lepší šanci na vyrovnání už Schubertovi svěřenci nedostali.

Domácí kouč Dieter Hecking před zápasem mluvil o tom, že dnešní zápas je extrémně důležitý; Wolfsburg byl po vloženém kole až osmý, jeho cílem je přitom první trojka. Po druhé cenné výhře v řadě se nicméně zdá, že krize je konečně zažehnána. Boj o Ligu mistrů bude ještě hodně zajímavý.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - TSG Hoffenheim 5:1

05.03.2016 15:30

Góly: 5. Georg Niedermeier, 42. Lukas Rupp, 51. Georg Niedermeier, 78. Filip Kostić, 83. Timo Werner - 73. Andrej Kramarić

Stuttgart po dvou prohrách opět zabral a rozstřílel Hoffenheim 5:1. Domácí tak nejspíš definitivně přestávají řešit záchranářské starosti, zato hostující TSG má stále problémů až nad hlavu..

Ostře sledované bádensko-württemberské derby skončilo trochu nečekaným debaklem; nový kouč Hoffe Julian Nagelsmann totiž dosud podobnou potupu ještě nezažil. Dnes jeho práci vynulovaly trefy Niedermaiera (který se prosadil hned dvakrát), Ruppa, Kostiće a Wernera. Gól Kramariće na 1:3 neřešil v důsledku vůbec nic.

Domácí tým pod vedením Jürgena Kramného hodlal rázně odpovědět na pokles formy v posledním týdnu, a od prvních minut bylo vidět, že stuttgartská síla není žádnou chimérou. Trvalo to šest minut, než se lokální publikum v Mercedes-Benz Areně poprvé zaradovalo: gólman hostí Oliver Baumann neudržel střelu Lukase Ruppa, míč se odrazil k volnému Niedermeierovi a na světě byl nečekaně jednoduchý první gól.

Švábové si následně vytvořili několik pološancí ke zvýšení náskoku, klid na jejich kopačky však dodal až Rupp, který tváří v tvář Baumannovi po přesném pasu z levého křídla uklidil balon do rohu hostující klece.

Nagelsmann využil všechna tři střídání už v poločase, nebylo mu to však nakonec nic platné. Stuttgart v dnešním zápase jasně dominoval a potvrdil to opět Niedermeier, jehož pohotová rána upravila skóre na 3:1. Hoffenheim sice snížil prostřednictvím Andreje Kramariće, posily z Leicesteru, to ale nestačilo. Muž zápasu Filip Kostić (dnes podal opravdu excelentní výkon) a střídající Timo Werner nakonec zvýšili náskok Švábů na konečných 5:1.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - Bayer Leverkusen 3:3

05.03.2016 15:30

Góly: 5. Ja-cheol Koo, 44. Ja-cheol Koo, 57. Ja-cheol Koo - 60. Karim Bellarabi, 80. Paul Verhaegh (vl.), 90+3. Hakan Çalhanoğlu (pen.)

Augsburg doma pouze remizoval s Leverkusenem 3:3. Ja-Cheol Koo sice vsítil hattrick a domácí vedli už 3:0, hosté se ale nevzdali a v drtivé závěrečné půlhodině dokázali srovnat skóre. Poslední gól vstřelil Calhanoglu z penalty ve třetí minutě nastavení.

Vypadalo to přitom, že svěřenci Markuse Weinzierla definitvně zamávají sestupovým starostem. Dnes skvěle hrající Korejec Koo otevřel skóre už v šesté minutě, načež pár vteřin před změnou stran zvyšoval na 2:0. Potřetí se prosadil po necelé hodině hry. Hosté však okamžitě zareagovali gólem Bellarabiho, v 80. minutě si domácí kapitán Verhaegh dal vlastní gól na 2:3, a v posledních vteřinách o Ligu mistrů bojující Bayer nakonec vyrovnal. Bavoři navíc přišli o vyloučeného Gouweleeuwa.

Bayer před výkopem prohrál třikrát v řadě, a dnes to vypadalo, že se tato série protáhne o další zápas. Koo se krátce po rozehrání přimotal k dorážce a otevřel skóre. Hosté byli bez svého elitního střelce Hernándeze (a veterána Kiesslinga) vepředu bezmocní, čehož Weinzierlův tým s gustem využíval. Podruhé se Augsburg prosadil ve 44. minutě - gólman Bernd Leno upustil míč pod tlakem domácího střelce Finnbógasona, a ačkoliv Islanďan z následující šance trefil pouze tyč, nakonec se publikum mohlo radovat. Všudybyl Koo se nachomýtl k dorážce a s ledovým klidem zvýšil na 2:0.

Svůj hattrick dovršil Koo parádním halfvolejem do vinglu; v tu chvíli to vypadalo, že je s Leverkusenem amen. Nešlo jen o skóre; i herně byl Augsburg daleko lepším týmem. Schmidtovi svěřenci však dokázali zabojovat a krátce po poslední Korejcově brance stáhli skóre na 1:3 - Karim Bellarabi se prosadil přízemní střelou z úhlu. Když pak ostřílený veterán Verhaegh neodhadl letící míč a poslal jej za záda vlastního gólmana, bylo zaděláno na drama.

V tu chvíli zbývalo Leverkusenu deset minut na vyrovnání, a výsledkem byl stupňující se tlak. Šance na třetí branku se ještě zvýšily v okamžiku, kdy Gouweleeuw rukou odpálil míč letící do sítě a po zásluze obdržel červenou kartu. K následné penaltě se postavil specialista Calhanoglu a chladnokrevně vyrovnal na konečných 3:3.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - Hannover 96 4:1

05.03.2016 15:30

Góly: 18. Fin Bartels, 26. Claudio Pizarro, 56. Theodor Gebre Selassie, 67. Zlatko Junuzović - 45. Kenan Karaman

Na překvapivou výhru nad Bayerem Leverkusen navázali hráči Werderu Brémy stejným výsledkem i v utkání proti poslednímu Hannoveru. "To dal určitě zase góla Claudio Pizarro," říkají si určitě někteří z vás. A mají pravdu!

Už v první desetiminutovce byly k vidění tři příležitosti. V té druhé nejprve proti Zielerovi neuspěl Papy Djilobodji, nicméně v 18. minutě byl Werder za svou aktivitu odměněn vedoucí trefou. Po dobré akci a ukázkovém přiťuknutí se před bránou octnul Santiago Garcia, nicméně kde se vzal, tu se vzal, na pomoci svému brankáři přispěchal Hiroki Sakai. Bohužel pro Hannover, míč uklidil pouze k Finu Bartelsovi, který dorážel do prázdné - 1:0.

V minutě šestadvacáté se kulatého předmětu chopil Claudio Pizarro, po Öztunaliho centru jednoduchým obloučkem oklamal dva protihráče a skákající míč nekompromisně napálil za záda Ron-Roberta Zielera - 2:0. Následně si slovo vzali Iver Fossum a Kenan Karaman, ale jejich pokusy nakonec nebyly až tak nebezpečné.

Pak zase přišla řada na domácí. Jannik Vestergaard sice mířil hlavou do sítě, avšak z nesprávné strany. Ve 42. minutě to opět bylo na Karamanovi, který ale hlavičkoval dobrý metr nad branku. Dočkal se až za tři minuty. Po rohu Hiroshiho Kiyotakeho byl hrací předmět proceděn až ke Karamanovi, který shodou okolností zrovna slavil narozeniny - 2:1.

Střelec branky byl při chuti a další mohl přidat v 54. minutě, nicméně tentokrát to nevyšlo. Radost totiž měla na sobě zelený dres. Na hraně vápna stojící Pizarro přiťuknul doprava na Theodora Gebre Selassieho, jenž se nijak nerozpakoval a parádní střelou do vzdálenější boční sítě zvýšil na 3:1, což Brémám ještě nestačilo.

Nejprve si ovšem Felix Wiedwald musel poradit s Kiyotakeho střelou z dálky. Pak se hrála 67. minuta, když Gebre sklepnul na Zlatka Junuzoviće, jenž vystřelil zpoza velkého vápna. Podklouznul přitom, takže určitě nechtěl, aby branka padla tak, že Zieler vyrazí balon na tyč a od ní se odrazí za čáru - 4:1. Žádná další šance se už gólově neujala. Werder tedy v tabulce zase o kousek poskočil, zatímco Hannover už ztrácí na první nesestupovou pozici osm bodů.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - FC Ingolstadt 04 1:1

05.03.2016 15:30

Góly: 69. Marco Russ - 8. Moritz Hartmann (pen.)

Frankfurtští chtěli doma opravdu hodně vyhrát. Běhali, bojovali, stříleli. Nicméně na víc než remízu to proti Ingolstadtu prostě nestačilo. Barážovou pozici tedy ani po pětadvacátém kole neopustí.

První gól byl v Commerzbank-Areně k vidění už v 8. minutě. Domácí David Abraham zahrál ve vápně rukou, takže rozhodčí Stegemann musel ukázat na penaltový puntík. Exekuce se ujal Moritz Hartmann a byl úspěšný - 0:1. Jen o minutku později mohl vyrovnat Marc Stendera, ovšem hlavičkoval pouze nepřipraveného Ramazana Özcana.

Ve 33. minutě ztratil Haris Seferović balon a Strefan Lex se ocitnul sám před gólmanem Hradeckym. Že nedal, asi nepřekvapilo vůbec nikoho, protože se ví, že Ingolstadt málokdy vsítí v jednom utkání více než jednu branku. Pod poslední šanci prvního poločasu se podepsal Haris Seferović, nicméně vyrovnat se mu nepodařilo.

Po změně stran to neúspěšně zkoušel Luca Waldschmidt a nezapršelo ani v 51. minutě po akci Huszti-Seferović-Fabián. Na druhé straně to zkoušeli Hartmann a Brégerie ... Další branka ale padla až poté. Konkrétně v 69. minutě, kdy po Fabiánově centru přesně hlavičkoval do brány Marco Russ - 1:1. Pro Orly je bod v jejich situaci málo, a tak potřebovali minimálně ještě jednu branku přidat. A zároveň samozřejmě žádnou neinkasovat.

Jen o několik málo minutek později pálil po hezké kombinaci nad Waldschmidt. Hned v minutě následující to s důrazem přehnal Pascal Gross a musel se pakovat ze hřiště. Na Die Schanzer tedy čekala krušná čtvrthodinka. Během ní si domácí vypracovali ještě čtyři velmi dobré příležitosti, leč ke své škodě nedokázali žádnou využít.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - Schalke 04 1:3

05.03.2016 15:30

Góly: 33. Leonardo Bittencourt - 2. Klaas-Jan Huntelaar (pen.), 23. Max Meyer, 76. Franco Di Santo

Že to Schalke myslí s Ligou mistrů vážně, ukázalo na kolínském Rhein Energie Stadionu. Domácí Kozli po prohře 1:3 zůstávají šest bodů nad sestupovým pásmem.

Pro svěřence kouče Petera Stögera zápas nezačal ani trochu dobře. Höjbjerg přešel přes Dominika Maroha, jemuž nezbylo nic jiného, než protivníka ve vápně zasáhnout. Vyfasoval svou pátou žlutou kartu v sezoně a ve zbytku duelu si dával setsakramentský pozor. To ostatně platí pro všechny fotbalisty na trávníku, protože Maroh zůstal až do konce jediným napomenutým.

V každém případě nařízenou penaltu s přehledem proměnil Klaas-Jan Huntelaar a ve 2. minutě to bylo 0:1. Vyrovnat mohl v 10. minutě Anthony Modeste, ale jeho hlavička mířila těsně mimo. O dvě minutky později předvedl Timo Horn parádní zákrok proti dalekonosnému pokusu Pierra Höjbjerga. Pak si s balonem po výborném Bittencourtově pasu úplně nepotykal Modeste, jenž následně na Fährmanna znovu nevyzrál, v čemž jej o několik sekund později napodobil kolega Bittencourt.

Ve 23. minutě zahrávali hosté rohový kop, který domácí obrana dostala za šestnáctku, odkud se však balon vrátil zpátky k Höjbjergovi, jenž na pravé straně zaběhnul téměř až k brankové čáře, aby dal pod sebe na Maxe Meyera, který si udělal prostor a nekompromisně zakončil - 0:2. Ještě během úvodní půlhodinky to mohlo být 3:0 pro Die Königsblauen, ale nakonec nebylo.

Ve 33. minutě tedy došlo ke snížení. Bittencourt si parádně narazil, aby mohl zpoza velkého čtverce vyzkoušel Fährmannovu pozornost. Ten ukrytou střelu raději vyrazil. Pro balon si doběhnul Filip Mladenović a nacentroval na malé vápno, kam mezitím doběhnul Bittencourt a hlavou dal gól. S tím jednička Schalke opravdu nemohla vůbec nic dělat. Jen o dvě minuty později napálil břevno Younés Belhanda.

Ve 43. minutě se domácí dožadovali odpískání penalty, protože Roman Neustädter podle nich nedovoleně atakoval Mathiase Lehmanna. O poslední příležitost prvních pětačtyřiceti minut se postaral Mladenović, nicméně Fährmann byl připraven. V 60. minutě si k přímému kopu stoupnul Marcel Risse a Ralf Fährmann měl problémy.

Dobře to pro něj ale dopadlo, stejně jako o nějakých deset minut později, kdy svou megašanci zazdil Modeste. A pak přišla 76. minuta, kdy si na Aogův centr zleva naskočil Franco Di Santo, čímž dokonale zaskočil obránce i brankáře soupeře a zblízka se hlavou prosadil naprosto přesně - 1:3. Nutno dodat, že v tu chvíli byl argentinský útočník na hřišti asi tak 180 sekund.

V závěru to ještě zkoušel Risse, a poté nebyl Modestemu uznán gól kvůli ofsajdu. Schalke tedy drží čtvrtou pozici a v březnu se ještě utká se dvěma obtížnými soupeři - Herthou Berlín a Borussií Mönchengladbach. 1. FC Köln bude napravovat zaváhání proti Hannoveru, protože v duelu s Bayernem Mnichov to půjde jenom hodně obtížně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov25203259:1363
2.Borussia Dortmund25184359:2558
3.Hertha BSC25126733:2642
4.Schalke 0425125837:3241
5.1. FSV Mainz 0525124934:3040
6.Borussia Mönchengladbach251231050:4239
7.VfL Wolfsburg25107838:3237
8.Bayer Leverkusen25106936:3336
9.FC Ingolstadt 042588919:2632
10.Hamburger SV25871030:3431
11.VfB Stuttgart25941240:4931
12.1. FC Köln2579926:3330
13.Werder Brémy25761235:4827
14.FC Augsburg25681130:3826
15.SV Darmstadt25681125:3826
16.Eintracht Frankfurt25591128:4024
17.TSG Hoffenheim25491226:4221
18.Hannover 9625521822:4617

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (78)

Přidat komentář
andrew96

Gebre

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
monty25

Dneska jsem dal přednost Teplicím, ale Schalke paráda. Pěkná vzpruha před těžkým zápasem v Berlíně... Navíc Gladbach prohrál.

Reagovat
andrew96

Monty se nedíval, Schalke vyhrálo. Vesmír je v rovnováze.

Reagovat
monty25

Náhodou, proti Hamburku jsem se díval a taky vyhráli. Ale vlastně v pátek to taky neuvidím, protože budu na basketu (USK - Schio) a pak budu zapíjet (doufám, že postup)...

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Bayer poslednou dobou nič moc

Reagovat
smazaný uživatel

Schaalkeeee

Reagovat
johnn

Bayer ved nic moc ked ma zranenych hracov do obrany Ramalho a Jedvaj hraju na hovno.Kampl im velmi chiba aj Bender.

Reagovat
fantomas

Koo

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
db18

Reagovat
db18

VfB Škoda že další netradiční celky bodovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Kimmich to celkem zvládl Vidal bojovník Dortmund zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik špatných zakončení v jednom zápase jsem snad nikdy neviděl, dnes by gól nepadl ani do rána, protože nikdo z těch 22 hráčů neumí trefit bránu z pěti metrů. A Costa byl strašný, dnes vypadal jak kopyto.

Reagovat
db18

Vidal ani jednou netrefil bránu no...

Reagovat
smazaný uživatel

no ten asi pětkrát, další tři střely z hranice vápna Robben...já být trenérem, tak mě z toho hrábne

Reagovat
smazaný uživatel

ta petelica z 10m, co este Bürki vytlacil?

Reagovat
db18

To bylo jen "ironické" konstatování po přečtení příspěvku Klokanometa

Reagovat
smazaný uživatel

som dopadol

Reagovat
bayern987

To s tim Costou

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam vyvadel Pep?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, BVB bylo lepsi a meli vyhrat.. Ale Bayern by mohl ztracet i dal..

Reagovat
smazaný uživatel

BVB bolo lepšie? ty si prosím ta aky zapas pozeral...ved Bayern mal vačšie šance dokonca nastrelili brvno...tak zaslepeny nazor som nevidel...zapas hodny remízy ale určite bol o kusok Bayern lepší

Reagovat
Rudnevs

Bayern nebol lepší

Reagovat
godwood

Souhlas

Reagovat
bayern987

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Nebol, bolo to tak akurát na remízu...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si pekny kus kokota predchvilou napises zaslepený nazor ze BVB bolo lepšie a ze mali vyhrat a uz odrazu to bolo na remízu

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

sry to nemalo byt tebe myslel som si ze druhy si protirečí

Reagovat
Rudnevs

Aha, ty si si myslel že to písal dolar ( Nobody )... Myslel som si že ty si to myslel tak...

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak prepac

Reagovat
smazaný uživatel

první poločas vyrovnaný a druhý poločas lepší bayern. Remíza je v pořádku, ale pokud někdo měl o něco blíže výhře, tak bayern

Reagovat
Rudnevs

Tak teda Metzelder aj Nerlinger odmietli Eintracht... To musí tam byť fakt hrozné keď tam nikto nechce ísť . Čakám kedy odíde aj Hübner a ako poznám Veha tak ten dá výpoveď sám od seba ani ho nemusia vyhadzovať, veď on odišiel z HSV po prehre s Bayernom, odišiel z Eintrachtu kvôli vraj slabej kvalite kádru... odišiel z VfB keď boli posledný. Niekedy z neho mám pocit že mu nič nie je dobré, až sa čudujem že je ešte stále vo Frankfurte.

Reagovat
Rudnevs

Taak už končí aj Veh To je komédia, akurát som to dopísal

Reagovat
stas87

Heribert Bruchhagen: "Es ist nie schön einen Trainer zu entlassen. Wir werden zeitnah handeln.

Pokial nemaju v tuto chvilu nikoho dohodnuteho a budu to riesit az teraz,su v poriadnom probleme.Navyse,kazdy zapas od tejto chvile az do konca ligy maju superov,ktorym o nieco ide.Ci uz o zachranu alebo o pohare.Stat sa moze hocico ale ja im neverim.

Reagovat
Rudnevs

Hovorilo sa o Gisdolovi, Luhukayovi a myslím že aj o Runjaičovi + sa v špekuláciách vravelo o nejakom trénerovi z juniorky, to bude asi najpravdepodobnejšie, kedže pohybujem že tam pôjde niekto z nich... najlepšie obdobie bolo asi s Funkelom, ďalší tréneri tam moc nevydržali... Mohli by Funkela skúsiť, myslím že teraz nemá prácu. Voľný je ešte Keller, Slomka...

Reagovat
db18

To je asi teprve druhý případ, kdy Bruchhagen odvolává trenéra, ne?

Reagovat
Rudnevs

Prvý bol kto? Skibbe?

Reagovat
Spasitel

Dostať 10 gólov za 3 zápasy katastrofa tá obrana sa bojím, že tú LM už neuhráme

Reagovat
Rudnevs

Je to tým že chýbajú Bender, Aránguiz, Kampl, Papadopoulos, Roger Schmidt, Tah, Toprak, Kießling a ďalší

Reagovat
Rudnevs

Ale do LM asi pôjde Hertha... Dnes asi rozmasakrujú HSV... HSV musí vyhrať, inak sa poriadne zapletú do tuhých bojov o záchranu.

Reagovat
Werkrider

Zostava na ten zápas vyzerala ako z druhej ligy :D

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Uwe háže buly

Letos to vypadá na hodně zajímavej souboj o ty 2 místa v LM. Podle mě to ukope Gladbach s Herthou.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem zkouk BVB BAY a musím říct : Dobré ,moc se mi to líbilo ,hra měla skvělý řád ,první půlku nádherné nahoru dolů ,druhou půli bavoři víc dominovali a už to nebylo tak pěkné ,ale celkově

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Augspurk jsem měl jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

Mainz

Reagovat
andrew96

Snad ty krysy v čele s Wagnerem, Hellerem a Rauschem spadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

nespadnou, na to maj moc velký štěstí

Reagovat
andrew96

Dneska mně Wagner fakt vytočil, slizák jeden.

Reagovat
Rudnevs

Prečítaj si čo som napísal pod prewiew...

Reagovat
Rudnevs

Nicolaii Muleeeeer !!!!!! One, always Hamburg

Reagovat
Rudnevs

Ktorý pako si vzal na štadión píšťalku...

Reagovat
Rudnevs

Tor für HSV, Muleeeeer

Reagovat
Arne

Šílenost... Tam fakt nebylo absolutně nic, co by se dalo kladně hodnotit. Ne že by HSV nehrálo celkem solidně na svoje poměry a formu, ale z naší strany to byla katastrofa po všech směrech.

Reagovat
Rudnevs

HSV hralo dobre... Nakoniec sa Müller, Ostrzolek, Holtby a spol. ukážu ako Königstransfer.

Reagovat
andrew96

Jaká je ta pomyslná bodová hranice záchrany? 34-35?

Reagovat
Rudnevs

Približne tak.

Reagovat
andrew96

Díky.

Reagovat
Jan Horáček

Ano, Hertha dnes hrůza, něco zkusil jen pan Pekarík, ochotnický herec, reprezentant a vzor pro mládež.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, pan je Schürrle, ne?

Reagovat
Jan Horáček

Pán nebo paní, vem to čert, hlavně že mají oba tito výtečnící ty správné profesionální návyky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned o dva hráče z Dortmundu se zajímá Juventus. Ten má podle informací Tuttosportu zájem o záložníky Henrika Mchitarjana a Ilkaye Gündogana, kteří mají shodně s vestfálským klubem smlouvy do roku 2017.

Reagovat
smazaný uživatel

O Mkhitaryana sa zaujíma Juventus dlhodobo, to nie je nič nové. Ale Ilkaya nezískajú, to nemajú šancu, po ňom pôjdu väčšie ryby zo silnejších líg...

Reagovat
stas87

Pamätas na nedavnu debatu o Levinovi?V sobotu sa zasa ukazal...on je vynikajuci v napadani supera,je dost inteligentny a vie kedy ma napadat.Bohuzial,tym jeho prednosti konci.On moze maximalne posunut loptu najblizisemu spoluhraci.Ked ma loptu na nohe,takmer vzdy zvoli zle riesenie.Bartels je oproti nemu genius.

Reagovat
Rudnevs

Ako reálne vyzerá jeho zotrvanie?

Reagovat
stas87

Vracia sa do Bayeru po sezone.Hadam ze my zaujem mat nebudeme.

Reagovat
db18

Khedira, Ilkay

Reagovat
smazaný uživatel

Micky nikam nepůjde a Ilkay jestli, tak jedině do City.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ještě ke včerejšku, chtěl bych pochválit Matse, protože kromě asi jedné pokažené rozehrávky hrál fakt dobře a moc se mi líbil A spolu s ním i Mannihi, který to odehrál zodpovědně a myslím, že by měl nastoupit i proti Slepicím.

Reagovat
smazaný uživatel

boj o 3. a 4. flek luxus

vfb a werder no vida

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele