Bundesliga - souhrn 23. kola

27.02.2015, 22:22, aktualizováno 01.03.2015, 19:24
Komentáře a souhrny
Wolfsburg přestřílel Brémy, Gladbach bere tři body proti Paderbornu. Dortmund na domácí půdě přehrál Schalke a posunul se už na devátou příčku. Hertha se po výhře nad Augsburgem vyhoupla ze sestupového pásma. Vyhrály rovněž Leverkusen a Hoffenheim, Hannover se rozešel se Stuttgartem nerozhodně. Bayern už v pátek rozstřílel Köln...

Werder Brémy - VfL Wolfsburg 3:5

01.03.2015 17:30

Góly: 9. Zlatko Junuzović, 16. Franco Di Santo, 28. Vieirinha (vl.) - 10. Daniel Caligiuri, 18. Maximilian Arnold, 48. Bas Dost, 51. Bas Dost, 53. Daniel Caligiuri

VfL Wolfsburg v nádherném zápase i díky třem vstřeleným brankám během pěti minut přehrál Weder Brémy. Domácí tedy poprvé v novém roce prohráli, zatímco hosté si s přehledem udržují druhé místo v tabulce.

O úvodní trefu utkání se už v 9. minutě postaral domácí Zlatko Junuzović poté, co mu z pravé strany vápna naservíroval balon před okrytou klec Levin Öztunali - 1:0. Jenže vyrovnání přišlo na pořad dne už o minutu později. Marcel Schäfer, jenž před první trefou zápasu chyboval, nacentroval z levé strany hřiště před branku, kde nepříliš šikovně zasáhl Raphael Wolf. Odražený balon tedy bez problémů sebral Daniel Caligiuri, a protože nic neuspěchal, skóroval - 1:1.

Šest minut poté se znovu dočkali hráči Werderu. Öztunali centroval z pravé strany a míč za Diega Benaglia z voleje uklidil v malém vápně stojící Franco Di Santo - 2:1. Vedení ale svěřencům Viktora Skrypnyka vydrželo jen dvě minuty. Pak totiž zakončil rychlou akci v podstatě na jeden dotek po přihrávce De Bruyneho mladíček Maximilian Arnold - 2:2.

Osmadvacátá minuta přinesla pátý gól zápasu. Po rohovém kopu se kulatý předmět odrazil k Felixi Kroosovi, jenž zpoza velkého vápna vypálil směr Benagliova brána. U tyče stál obránce Vieirinha a zasáhnul tak nešikovně, že střelu tečoval do vlastní brány. Přitom kdyby byl býval vůbec nezasáhl, balon by zcela jistě zamířil mimo.

Do konce poločasu tedy svítil na ukazateli výsledek 3:2. Jenže už po deseti minutách hry v půli druhé měli hosté spoustu důvodů k oslavám. Osmačtyřicátá minuta - Dostovo vyrovnání. De Bruyne mu poslal přihrávku do maximálně vyhovujícího prostoru. A to by bylo, aby takový kanonýr nedal - 3:3. Jednapadesátá minuta - Dostova druhá trefa v zápase.

A opět pod ní byl podepsán belgický reprezentant Kevin De Bruyne. Celá situace se odehrála jako přes kopírák - přihrávka z pravé strany a přesné zakončení. Souhra obou borců skutečně obdivuhodná. A ještě to nebylo všechno, protože v 53. minutě dokonal nepovedený vstup do druhého poločasu svou druhou přesnou trefou i Caligiuri. Po Dostově přihrávce dostal balon za Wolfova záda, tentokrát pravačkou - 3:5.

Potom se ještě o další "vlastenec" málem postaral Junuzović, ale i tak mohl být trenér Wolfsburgu Dieter Hecking po utkání spokojený. Jeho tým má tedy nadále osmibodovou ztrátu na vedoucí Bayern Mnichov a desetibodový náskok na třetí Borussii Mönchengladbach. V příštím kole na Vlky čeká další atraktivní duel s Augsburgem, zatímco deváté Brémy pocestují na Mage Solar Stadion ke střetnutí s předposledním Freiburgem.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - SC Paderborn 2:0

01.03.2015 15:30

Góly: 18. Fabian Johnson, 81. Patrick Herrmann

Borussia Mönchengladbach nepřipustila i přes čtvrteční vypadnutí z Evropské ligy v bundesligovém zápase s Paderbornem jakékoliv překvapení a vyhoupla se na třetí místo tabulky. Oproti tomu hosté se po několika jarních zaváháních nepříjemně zapojili do hry o setrvání v soutěži.

Hříbata poprvé vystřelila mezi tři tyče až v 18. minutě. Jenže hned to byla gólová trefa. Fabian Johnson vypálil zpoza velkého vápna a ke škodě hostujícího celku tečoval míč do protipohybu brankáře Kruseho spoluhráč Patrick Ziegler - 1:0. Na národní úrovni reprezentant Spojených států amerických tak zaznamenal svůj první gól v právě probíhající sezoně.

Zanedlouho už to mohlo být 2:0, protože Uwe Hünemeier, jenž byl na podzim jedním z hlavních tahounů, si málem připsal na konto vlastní zásah. Pak se ve hře dopředu osmělili i svěřenci Andrého Breitenreitera, ale že by některý z nich výrazněji zaměstnal Yanna Sommera, to se zrovna říci nedá. Naopak domácí si vytvořili další dobrou příležitost.

Aktivní byl především Branimir Hrgota, přičemž chvilku před poločasem nechybělo mnoho, aby zdvojnásobil vedení svého týmu. Podruhé se připomněl po hodině hry, když jeho pokus těsně přeletěl břevno. Paderbornští znovu vycítili šanci, jenže plány jim v 81. narušil Patrick Herrmann, když dal výsledku jeho závěrečnou podobu.

A znovu se jednalo o smolný moment pro Lukase Kruseho. Nejprve odrazil míč před sebe, kde si jej ve vápně našel Herrmann a díky teči Albana Mehy se kulatý předmět odrazil do protipohybu hostujícího brankáře - 2:0. Díky tomu má tým Luciena Favreho na třetím místě čtyřbodový náskok a těší se na duel s Mohučí, zatímco Paderborn svede další nesnadné utkání s Bayerem Leverkusen.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - Hamburger SV 2:1

28.02.2015 18:30

Góly: 12. Alexander Meier (pen.), 54. Alexander Meier - 45. Zoltán Stieber

Frankfurt neponechal v důležitém domácím duelu s Hamburkem nic náhodě a díky dvěma brankám Alexandera Meiera zvítězil 2:1. Hosté museli dohrávat v deseti, a to je ještě Meier ušetřil třetí inkasované branky, když v závěru zahodil penalty..

Ani jeden z týmů nevstupoval do zápasu zrovna v oslnivé formě, úvodní minuty však nabídly možná až překvapivě atraktivní fotbal - hrálo se nahoru dolů a první gól visel ve vzduchu od samého začátku. Poprvé zahrozili hosté, konkrétně Arťjoms Rudněvs, jehož sólo z půlky hřiště zlikvidoval gólman Kevin Trapp; na druhé straně se připomněl Stefan Aigner, který však pod tlakem nedokázal přesně vypálit.

Postupem času začal Eintracht přebírat kontrolu a ve 12. minutě šel do vedení: Johan Djourou ve vápně nešikovně fauloval Lucase Piazóna, k nařízenému pokutovému kopu se postavil Meier a vsítil svou patnáctou branku sezony. Otevřený fotbal pokračoval i nadále a Orli mohli navýšit svůj náskok, ani Meier, ani Piazón s Oczipkou však se svými dalekonosnými pokusy neuspěli.

Hamburk se soustředil zejména na boj o střed pole, a nutno dodat, že úspěšně; sehraná defenziva Eintrachtu však držela hosty na uzdě. Až těsně před pauzou se svěřenci Josefa Zinnbauera dočkali zaslouženého vyrovnání - po pěkné týmové akci se k míči dostal Nicolai Müller, prostrčil jej na Stiebera, a s jeho střelou si Trapp poradit nedokázal.

Po změně stran to byli domácí, kdo se viditelně více snažil o tři body; zejména Takashi Inui způsoboval obraně HSV velké problémy. Není proto divu, že byl zapleten i ve třetí brance utkání - na levém křídle na sebe navázal několik soupeřových hráčů, načež se mu podařilo prostrčit míč na Marka Russe. Jeho střela sice byla zblokována, k dorážce se ale za vápnem dostal Meier, který placírkou vrátil Eintrachtu vedení.

Hamburské naděje na body se krátce poté ještě snížily, když byl Ostrzolek po faulu na Aignera vykázán ze hřiště. Nutno dodat, že Zinnbauer se v tuto chvíli rozhodl hrát vabank - Hamburk najednou útočil mnohem odvážněji, což se mu nakonec málem vymstilo. Eintracht totiž pohodlně bránil a útočil z brejků, nicméně přidat třetí trefu se mu nepodařilo. Meier ještě v nastaveném čase opřel další penaltu do břevno, domácím to ale v důsledku vadit nemuselo.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - FC Augsburg 1:0

28.02.2015 15:30

Góly: 88. Salomon Kalou

Fotbalisté berlínské Herthy zvládli velmi důležitý duel s Augsburgem a díky brance v samém závěru utkání si do tabulky připsali hodně cenné tři body. Domácí celek tak dokázal podruhé v roce 2015 zvítězit a opustil sestupové příčky, se čtyřiadvaceti body se nachází na čtrnáctém místě Bundelsigy. Naopak letošní překvapení z Augsburgu se zaseklo, počtvrté za sebou nedokázalo zvítězit a s pětatřiceti body se propadlo na šesté místo.

Utkání nebylo nijak bohaté na vyložené příležitosti a dlouho to vypadalo, že se oba výběry rozejdou smírně po bezbrankovém výsledku. Nicméně Herthu spasil dvě minuty před koncem Salomon Kalou, hosté se na odpověď již nezmohli. V úvodní dvacetiminutovce se oba výběry spíše otrkávaly a ani jeden se nedostal k žádnému ohrožení branky. První vzrušení diváci zaznamenali z ničeho nic přesně v polovině prvního poločasu.

Beerens krásně unikl po pravé straně a nádherným pasem našel hlavu Kaloua, který ve stoprocentní příležitosti mířil těsně vedle. Po necelé půl hodině se do první větší možnosti dostali také hosté. Po dlouhém nákopu Baby si balón velmi efektivně zpracoval Bobadilla a z otočky uklidil balón jen o kousek vedle tří tyčí. Až do konce prvního dějství se nic dalšího nepřihodilo a do kabin se šlo zaslouženě za nerozhodného stavu.

Ani po přestávce výrazná změna nenastala. Oba celky měly velké problémy s přechodem na útočnou polovinu, a když se na ní dostaly, tak jim nadějnou akci překazila nepřesná rozehrávka či špatný centr. S postupem času si oba výběry stále častěji hlídali okénka v obraně, nicméně Herthě se nakonec podařilo v 88. minutě skórovat po velmi dlouhém autu N'Djenga do pokutového území soupeře.

Po něm dokázal střídající Hegeler posunout míč před branku na Kaloua, který zblízka propálil bezmocného Hitze. Hosté ještě mohli vyrovnat ve čtvrté nastavené minutě. Caiuby pálil z voleje a jeho střela byla jemnou tečí nadzvednuta nad horní tyčku. Po následném rohovém kopu si do šestnáctky naběhl i gólman Hitz, který naposledy dokázal vyrovnat v posledních vteřinách zápasu s Leverkusenem, tentokráte se mu ale něco podobného už nepovedlo a Agsburg tak odjíždí domu s prázdnou.

Více informací k zápasu

Hannover 96 - VfB Stuttgart 1:1

28.02.2015 15:30

Góly: 70. Lars Stindl - 52. Christian Gentner

Nic neřešící remízou 1:1 se rozešly týmy Hannoveru se Stuttgartem, které tak nadále pokračují ve špatné formě po Novém roce. Hosté se sice dostali do vedení po trefě Christiana Gentnera, vyrovnávací gól Larse Stindla je však o cennou výhru obral; sám Stindl byl ještě v závěru vyloučen, stejně jako na druhé straně Martin Harnik. Na výsledku se nicméně už nic nezměnilo.

Frustrace, která oba soupeře v závěru stála jednoho hráče, byla na trávníku přítomna prakticky už od začátku. Oba soupeři dobře věděli, že jejich situace není v žádném případě ideální; o záchranu bojující Stuttgart tak působil vyloženě opatrným dojmem, zatímco Hannover po většinu času držel míč. K šancím to však vedlo pouze sporadicky; Joselu sice v úvodu měl dobrou příležitost, Niedermeier ho však dokázal skvěle odzbrojit.

Titíž hráči se následně utkali ještě jednou; tentokrát Niedermeier svůj úkol nezvládl, nicméně Joselu svůj lob ideálně neodhadl a mířil nad břevno. Také hosté zaznamenali několik zajímavých situací z brejků - Gentnerova rána byla tečována mimo tři tyče, pokus Alexandrua Maxima zase zblokovala domácí obrana. Vůbec největší šanci první půle zahodil Stindl, když v souboji jeden na jednoho nepřekonal stuttgartského brankáře Svena Ulreicha.

Hosté dokázali svého soka zatlačit až po přestávce, a nakonec se dočkali i zaslouženého vedení - po zmatku v hannoverské obraně se k míči dostal hostující kapitán Gentner a nekompromisně zavěsil. Jeho protějšek Stindl se však odmítl nechat zahanbit a po Joseluově hlavičce přesnou ránou vyrovnal.

Aktivní Joselu mohl ještě získat pro domácího favorita všechny body, ale neuspěl, a utkání tak nakonec skončilo dvěma nepříjemnými incidenty - jak Martin Harnik, tak Stindl se pustili do zbytečné hádky přímo na hřišti a vysloužili si tak červené karty.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - 1. FSV Mainz 05 2:0

28.02.2015 15:30

Góly: 55. Kevin Volland, 76. Eugen Polanski

V atraktivním zápase mezi Hoffenheimem a Mainzem se nakonec (podle očekávání) zrodila výhra domácích; TSG triumfovalo 2:0 a udrželo tak naděje na zisk pohárové příčky. Šlo o jejich první domácí výhru nad tímto soupeřem od postupu do Bundesligy v roce 2008..

První půle nabídla několik zajímavých fotbalových momentů, skóre se však ještě neměnilo; až po změně stran se poprvé prosadil Kevin Volland, po víceméně náhodné skrumáži před hostující brankou. Definitivní podobu výsledku dala jedovatá hlavička Eugena Polanskiho, a hostující kouč Martin Schmidt tak ve svém druhém utkání (a prvním venkovním) poprvé poznal porážku.

Při prvním setkání obou soupeřů v 6. kole se zrodila nudná bezbranková remíza, dnes však bylo vše jinak; oba týmy hrály evidentně na vítězství, a netrvalo dlouho, než se objevily první šance. Na hostující straně na sebe nejvýrazněji upozorňoval Shinji Okazaki, tentokrát v roli nahrávače; jeho pasy na Yunuse Malliho a Christiana Clemense mohly (a měly) skončil brankami, oba borci ale těsně přestřelili. Na druhé straně nejvíce zaujaly nebezpečná hlavička Andrease Becka a povedená rána Sejada Salihoviće, brankář Loris Karius si však s oběma situacemi poradil.

Krátce po změně stran zahodil Clemens další skvělou šanci poslat svůj tým do vedení, a to se nakonec ukázalo jako rozhodující - domácí totiž ve druhé půli začali hrát mnohem efektivněji. Nejprve se Firmino dostal k odraženému míči a vyzval ke skórování Vollanda, poté zaúřadoval Polanski, který tak definitivně potopil naděje svého bývalého klubu.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - SC Freiburg 1:0

28.02.2015 15:30

Góly: 33. Simon Rolfes

Bayer Leverkusen těsně přehrál Freiburg, čímž tedy navázal na středeční výhru nad Atlétikem Madrid a v Bundeslize poskočil na čtvrtou příčku. Oproti tomu tým Pavla Krmaše a Vladimíra Daridy, kteří v dresu hostí odehráli celý zápas, zůstane minimálně týden předposlední.

Jako první se pokusil výrazně promluvit do vývoje zápasu hostující Jonathan Schmid, ovšem s jeho přímým kopem si Bernd Leno poradil. O několik minut později se rozehrávky standardní situace ujal jeho spoluhráč Felix Klaus (nijak příbuzný s naším bývalým prezidentem), ale domácí brankář si na výbornou poradil i tentokrát.

Ve 33. minutě však šli do vedení svěřenci Rogera Schmidta. Centr Karima Bellarabiho z pravé strany vyrazil gólman Roman Bürki přímo před sebe a přibližně ze vzdálenosti pokutového kopu jej nekompromisně napálil do sítě Simon Rolfes - 1:0. Ještě do přestávky mohli hráči z Bay Areny přidat další dvě branky, jenže Bürki skvěle zakročil jak proti střele Son Heung-Mina, tak proti pokusu z přímého kopu, který na něj vyslal Hakan Calhanoglu.

Korejský reprezentant to zkoušel ještě na začátku druhé půle, ovšem jeho šance byla zblokovaná. Leverkusenští poté poněkud polevili, jenže soupeř toho nedokázal využít. Příležitost k nápravě tedy bude mít příští týden proti Werderu Brémy, zatímco na Bayer čeká Paderborn, který prozatím nenavazuje na své podzimní výkony.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Schalke 04 3:0

28.02.2015 15:30

Góly: 78. Pierre-Emerick Aubameyang, 79. Henrich Mchitarjan, 86. Marco Reus

Borussia Dortmund je definitivně "zpět". Svěřenci Jürgena Kloppa dnes opanovali ostře sledované derby proti Schalke a po výhře 3:0, již čtvrté ligové v řadě, nadále stoupají tabulkou. Nebýt skvělého výkonu hostujícího gólmana Timona Wellenreuthera, mohli si Königsblauen odvézt ještě větší příděl..

Dlouho to dokonce vypadalo, že Wellenreuther svému týmu navzdory jasné převaze BVB vychytá bod; vítěznou branku vstřelil Aubameyang až v 78. minutě, načež prakticky okamžitě pojišťoval Mchitarjan. Smolař Marco Reus, který v průběhu utkání zahodil celou řadu šancí, se nakonec také dočkal, když v závěru zvyšoval na konečných 3:0.

Domácí postrádali zraněného Piszczeka a čerstvě také Sokratise, příliš jim to však vadit nemuselo - většina akce se totiž odehrávala na opačném konci hřiště. Mladík Wellenreuther, který chytal své první derby, se oháněl už od začátku; v první šanci zasahoval kolenem proti ráně Aubameyanga, uspěl i proti pokusu Nuriho Sahina. Když už udělal chybu a vyběhl proti Aubameyangovi příliš daleko, měl i trochu štěstí; gabonský útočník totiž jeho zaváhání nevyužil.

Právě Aubameyang byl spolu s Reusem nejaktivnějším mužem na hřišti; jen tito dva stihli do poločasu donutit brankáře Schalke k dalšímu zásahu, trefit břevno a minout branku o pár centimetrů. Hosté šli o pauze do kabin stále za stavu 0:0, ale ani sami netušili, jak je to vůbec možné.

Druhou půli zahájilo další kolo souboje Reus vs. Wellenreuther, opět se šťastným koncem pro hostujícího gólmana. Domácí fanoušci začínali být frustrovaní - jejich tým na hřišti jasně dominoval, ale strážce soupeřovy klece byl zkrátka neprůstřelný. Až dvanáct minut před koncem se konečně dočkali. Aubameyang se k míči dostal se štěstím, svoji střelu ale tentokrát umístil přesně ke vzdálenější tyči (a vedoucí gól následně oslavil s maskou Batmana).

Kletba byla prolomena, a do konce utkání ještě Borussia přidala další dvě trefy - Mchitarjan přesně zakončoval po Gündoganově pasu z pravé strany, a dočkal se i velmi dobře hrající Reus. Naopak Wellenreuther si v závěru trochu zkazil renomé; u druhé a třetí branky nemohl mít rozhodně čisté svědomí. Konečný výsledek však průběhu utkání odpovídal.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - 1. FC Köln 4:1

27.02.2015 20:30

Góly: 3. Bastian Schweinsteiger, 10. Franck Ribéry, 67. Arjen Robben, 75. Robert Lewandowski - 45. Anthony Ujah

Fotbalisté Bayernu Mnichov potvrdili úlohu jasného favorita v domácím prostředí s nováčkem z Kolína a i tentokráte předvedli slušnou gólovou kanonádu, svého protivníka zdolali jasně v poměru 4:1 a ve třech zápasech tak nasázeli neuvěřitelných osmnáct branek. Na čele tabulky si vytvořili jedenáctibodový náskok před druhým Wolfsburgem, hosté z Kolína jsou stále na třináctém místě s pětadvaceti body.

Domácí výběr nakročil k výhře v úvodní desetiminutovce, kdy vedl 2:0. Kolín sice dokázal snížit v závěru prvního poločasu, ovšem po změně stran přidal Bayern ještě dvě branky a velký náskok si následně bez problémů pohlídal. Mnichovský celek se dostal do vedení už ve 3. minutě. Nejprve po teči musel gólman Horn vyrazit míč mířící pod břevno na rohový kop, po jeho zahrání dostal Bayern do vedení navrátilec v základní sestavě Bastian Schweinsteiger.

Po centru Arjena Robbena z levé strany si udělal místo ve středu pokutového území právě německý záložník a hlavou zamířil přímo k pravé tyči, gólman Horn se po balónu natahoval marně. V 10. minutě zvýšil vedení domácího výběru Franck Ribéry. Nejprve se ve vyložené možnosti objevil Robert Lewandowski, který zblízka Horna nepropálil, pak ale míč převzal na hranici pokutového území právě francouzský reprezentant a zamířil po zemi přímo k tyčce.

V dalších minutách tlak domácího výběru opadl a ten se nemohl dostat k žádné výrazné možnosti, naopak hosté ještě vykřesali naději na bodový zisk v 45. minutě. Po nakrátko rozehraném rohovém kopu a následné pohledné přízemní kombinaci přišel centr z pravé strany a nejvýše vyskočil Anthony Ujah, který hlavou uklidil míč k tyči - 2:1.

Po deseti odehraných minutách ve druhém poločase hlavičkoval nebezpečně domácí Thomas Müller, ale z dobré pozice hostující branku netrefil. Nicméně po hodině hry bylo málem vyrovnáno. Po centru z levého křídla tečoval míč z první Ujah, avšak Neuer předvedl skvělý zákrok a vytěsnil balón na rohový kop. Po jeho zahrání pálil velmi nebezpečně Risse, ovšem Neuer i tentokráte dobrým zákrokem svůj výběr podržel.

Bayern se mohl uklidnit v polovině druhého poločasu, kdy jeho třetí branku přidal Robben. Po centru Ribéryho neuspěchal zakončení a umístěnou hlavičkou na vzdálenější tyč do protipohybu Horna rozvlnil síť. Gólový účet zápasu uzavřel čtvrthodiny před koncem Lewandowski, když po rychlém brejku překonal Robben svým padáčkem Horna a polský ostrostřelec doklepl míč na brankové čáře do sítě - 4:1. V poslední možnosti tohoto zápasu se ocitl pět minut před koncem Robben, jeho technický pokus mířící do pravého horního rohu však dokázal Horn famózně vyškrábnout na roh a skóre tohoto duelu se tak již neměnilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov23184163:1058
2.VfL Wolfsburg23155353:2750
3.Borussia Mönchengladbach23117531:1840
4.Bayer Leverkusen2399537:2936
5.Schalke 0423105832:2735
6.FC Augsburg231121032:3035
7.TSG Hoffenheim2396836:3533
8.Eintracht Frankfurt2387842:4531
9.Werder Brémy2386939:4930
10.Borussia Dortmund23841131:3128
11.Hannover 9623761026:3427
12.1. FSV Mainz 0523510830:3325
13.1. FC Köln23671021:2925
14.Hertha BSC23731328:4224
15.Hamburger SV23661116:3324
16.SC Paderborn23581023:4323
17.SC Freiburg23410924:3222
18.VfB Stuttgart23471224:4119

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (178)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za vítězství samozřejmě člověk rád. Arjen má životní fazónu. Jen ta obrana a střed zálohy je prostě špatný a bojím se bojím, že až tu bude silnější soupeř tak to může být průchoďák jako například ve Wolfsburgu. V druhém poločase už i celkem přímočarost, ale nechápu stáhnutí Müllera a příchod Xaviho, který je sice dobrý na míči, ale je velmi pomalý.

3 body doma. Teď jen, aby se povedla odveta proti Šachťaru

FC BAYERN!!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

*Xabiho

Reagovat
db18

(ale zase Müler s Götzem byli dneska poměrně neviditelní)

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern klasicky

Reagovat
Murtago

Zase ta držka

Reagovat
bayern987

Za fotku

Reagovat
Murtago

Cha!

Reagovat
bayern987

Reagovat
db18

Ale jo... jako páteční zápas to nakonec splnilo očekávání...

Reagovat
smazaný uživatel

Stern des südens

Reagovat
LAM

Nechápu fanoušky Bayernu.Za poslední tři zápasy v BL dal Bayern 18 golů a 65 vystřelil a oni jsou nespokojený

Reagovat
smazaný uživatel

"A vám se ten fotbal jako líbil?"

Reagovat
LAM

Když Bayern přivedl Pepka,tak musel očekávat že se hra změní a to směrem k velký kombinaci.To je prostě jeho styl a nikdo ho nezmění.

Bayern s nim loni vyhrál Ligu i pohár a v LM hrál SF.Letos jde Bayern opět na titul a v LM to bude i o štěstí.Teďka dáte prostě 18 golů za tři zápasy a nespokojenost To je prostě hrozná nenažranost.Asi už se zapomělo na dva roky ve stínu Dortmundu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne všichni jsme z trenéra nadšeni. Měl navázat na Juppa. Ano to sice udělal, ale pak to začal níčit -Lahm do zálohy. Přestává fungovat křídelní hra - to co nám vyneslo treble.

Určitě je dobrý trenér, ale ať jde pryč. Myslím, že pro něj bude PL vhodnější.

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem ze keby tam bol Jup tak by bayern takto valcoval v lige,aj ked jeho fotbal sa mi pacil,pepek je proste najlepsi trener na svete a kritizovat 18 golov za 3 zapasi je proste obycajna nenazranost...

Reagovat
smazaný uživatel

Pep ma proste svoj štýl a nie všetky jeho aspekty sú atraktívne a prijateľné pre fanúšikov. Ale tak výsledky má fantastické.

Reagovat
smazaný uživatel

Teďko to ještě jde, spíš se děsim toho, že dostane větší pravomoce..

Reagovat
Riviera Kid

Kde to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nelíbí a už se těším a Guardiola pude pryč. Však ať si ho klidně Arsenal vezme.

Reagovat
smazaný uživatel

je nespokojných len pár jednotlivcov...tiež nechapem ako može byt hra nudná ked padá tolko golov...a pokial ma trener vysledký tak možu akurat tak držať hubu a nie krytyzovat

Reagovat
Kenneth

krytyzovat

Reagovat
smazaný uživatel

nič nie je nemožné

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Když v průběhu zápasu málem ztratíme dvougólové vedení kvůli laxnímu přístupu hráčů? Od Realu to s tímhle stylem zas bude pětka... to nás bude všechny bavit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Ještě že Neuer vytáh ty 2 střely hned za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

No, kto vie ako by to potom dopadlo....furt si spomínam na vzájomný zápas v Kolíne pred 3 alebo 4 rokmi, keď otáčali z 0:2 na 3:2. Ešte s Poldim, Novakovičom....to bol úžasný zápas

Reagovat
Bayernista18

Teď maj trochu jinej tým no, ale když se rozběhne Ujah, jen těžko se zastavuje, na svojí postavu je fakt dost rychlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ujah je gólový hráč, len potrebuje hromadu šancí mám pocit

Reagovat
Bayernista18

To Lewa taky.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac škoda bola že Ujah nevyrovnal na 2:2, Neuer predviedol opäť svoju veľkosť keď v najdôležitejších momentoch vytiahol svetové zákroky, pritom takmer celý zápas je bez práce. Kolín ma strašne sklamal hlavne 1.polčas, tie šialené chyby v 2.polčase už vyplývali zo stavu a priebehu tak to beriem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mia san mia, je jedno kto ich trenuje Pep nieje ani moj vysnivany trener, ale su a budu stale nasi!

Reagovat
smazaný uživatel

ribéryho gól

Reagovat
db18

Reagovat
Setwo

Borussia!!! dnes nádherný zápas, úplne sme zničili Schalke po prvom polčase sme kludne mohli viesť 4:0, škoda spálených šancí... pomer striel 31:3 pre Dortmund, neni o čom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaaaa Ako sme hráli, koukal jsem na Baníček Shrňte někdo ve zkratce prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Supervýkon na hranici možnosti, Schalke sa nestihalo otáčať. Mohlo sa to skončiť aj vyšším golovym rozdielom.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé derby!!! 4. výhra v řadě, čisté konto, 3 goly a na 4. místo už jen 8. bodů

Individuálně bych dneska moc nehodnotil, protože tohle byl takový masakr, že hodnotím celý tým. Prostě famozní. Sice jsme mohli vyhrát klidně 9:0, ale co už. Klíčem bylo, že jsme i přes to, že se nám dlouho nepodařilo skórovat neztratili nervy. zaslouženější vítězství jsem už dlouho neviděl!! NUR DER BVB!!!

S04 naprosto tragičtí.. nemám slov. Střely 31:3 a na branku 13:0

Doplním ještě hlášku komentátora Sky: "Tohle je jednoznačně jedno z nejjednostrannějších utkání sezony... i když.. Bayern doma s HSV taky nebylo zrovna vyrovnané"

Reagovat
Setwo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Asi si normálně stáhnu záznam. Autobus úplně shořel.

Reagovat
smazaný uživatel

To udělej!!! A už se těším na váš domácí zápas proti S04

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se da takovy zaznam stahnout ? Celkem hojne bych to vyuzil.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či sa dá aj stiahnuť, ale záznamy z väčšiny zápasov sa dajú pozerať na tomto webe: http://livetv.sx/en/videotourney/36/

Pri dnešných zápasoch tam ešte nemáš Full Match Record, ale ono to večer naskočí, samostatne 1.polčase aj 2.polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako to máš nižšie pri zápasoch....

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

A teď sundat Juve.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý zápas, čím dříve vyrazí Schalke RDM tak tím lépe pro ně.

Reagovat
andrew96

Až je mi líto že nejsem v Dortmundu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna mi psala mamka, která tam právě je, ze je tam šílena a atmosféra!! Měl jsem jet s ní, tyjo..

Reagovat
andrew96

U vás fandí celá rodina jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak. Ale hlavně tam bydlí...takže mamka jela navštívit prarodiče ::wink:

Mamku to moc nebere,ale babička zná Bundesligu a hlavně BVB líp jak já

Reagovat
andrew96

Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Tie babičky na Bundeslige to je neskutočné oni to prežívajú viac ako niektorí mladíci, proste nádhera. A chodíš aj ty do Dortmundu a aj na zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

To jo - na pohlaví a věku v Dortmundu nezáleží, to je to krásné

Jezdívám tam zhruba 2x do roka a na BVB zápasech už jsem taky samozřejmě více krát byl.. ale už moc dlouho ne

Reagovat
smazaný uživatel

za kolko zozenies listok na zapas ?

Reagovat
smazaný uživatel

právě mi je sehnala většinou babička

průměrně tak kolem 17-27 euro

Reagovat
stas87

mam dotaz,pozeral som ceny listkov na zapas BVB-Werder a vsetko viac ako 100 euro,to je proste dost,dat to len za listok..slo by teda zohnat listok treba za 50-60 euro? pozeral som len na cestovky,tych 100 euro a viac pytaju len za listok a pojistenie,nie je v tom zahrnuta doprava

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.bvb.de/Tickets/Sitzplan

nahoře máš permice a dole pak Tageskarten..

Reagovat
stas87

dik no este vyriesit dopravu

Reagovat
smazaný uživatel

kdyžtak můžeš někdy omrknout tyhle stránky:

http://www.mitfahrgelegenheit.de/

http://www.mitfahrzentrale.de/

Už jsem takhle je několikrát s někým z Česka do Německa a zpátky..vyjde to mnohdy mnohem levněji

Reagovat
Arne

Reagovat
stas87

ty by jsi na posledne kolo do Dortmundu nechcel ist?viem ze sa to pripadne bude odvijat od situacie v BSC,ak by ale mala Hertha zachranu istu,premyslal by si o tom?

Reagovat
Arne

V tom termínu bych rád na římský derby, ale vůbec jsem zatím nic nepodnikl, takže to je dost ve hvězdách... Ale i kdyby to padlo, tak v Dortmundu už jsem byl, takže to moc zajímavý pro mě není. Leda by se to spojilo s nějakým nedělním zápasem 2. BL poblíž.

Reagovat
stas87

aha,no tam je dostupny len zapas VfL-Sandhausen a VfB-Werder?v Stuttgarte si bol len na nationalelf,ze?

Reagovat
Arne

To by mě zajímalo, ve Stuttgartu jsem nebyl nikdy... Na repre jen jednou, v AA.

Reagovat
stas87

tak tam bol vlastne Trevor VfB-Zenit,aj doprava do Stuttgartu nie je spatna,myslim tam pravidelne jazdi SA a aj Eurolines,ani nie je nutne tam prespat..to vyzera zaujimavo ale do toho zapasu je este 5 tyzdnov,hra sa v nedelu,to by pripadne bol problem pre teba?

Reagovat
Arne

Uvidíme, jak se to vyvrbí... Když tak to pak probereme jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

plus teda

http://www.blablacar.com/

http://www.jizdomat.cz/

a nebo stopem občas taky nemusí bejt úplně pomalý

Reagovat
dextroza_m

mohl by jsi to sehnat i jiným lidem? Chtěl bych je taky vidět!!!

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš čechoněmec? Nebo čistý Němec žijící v ČR?

Reagovat
smazaný uživatel

To druhé..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by ti v Německu líp?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to si říkám také Ne že by u nás se žilo špatně, ale přece jen Německo je Německo. Já tam dvě léta pracoval a moc se mi tam líbilo.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kenneth

Marco Reus erzielte sein siebtes Saisontor und traf im vierten Bundesliga-Spiel in Folge. Er war an 16(!) Torschüssen beteiligt (acht abgegeben, acht vorbereitet), das ist ein neuer ligaweiter Saisonrekord.

Reagovat
smazaný uživatel

legenda

Reagovat
Kenneth

Škoda tý LM a toho MS.

Reagovat
db18

slušný

Reagovat
Jan Horáček

Zaujala mě oslava prvního gólu Dortmundu, kdy si pan Aubameyang natáhl na hlavu jakýsi pytel a jiný hráč (zřejmě pan Reus) nasadil škrabošku. Překvapilo mě, že žlutou kartu dostal pouze Aubamayeng. Pak jsem se podíval do pravidel a tam skutečně o nasazování masek nic není. Takže rozhodčí správně potrestal pouze hráče s pytlem, protože ten mu zakrýval číslo. Podle mě by se měla pravidla upravit a zakázat veškeré tyto komedie, protože fotbal snad není karneval.

Reagovat
smazaný uživatel

hm karneval sice ne ale divadlo nekdy ano

Reagovat
db18

Nevím, jak to je přesně v pravidlech, ale u nějakýho souhrnu BL jsem slyšel, že se při oslavě gólu (např. když všichni běží k plotu) dostává kartu jen první z nich, tak to možná platí i tady

Reagovat
Jan Horáček

Možná ano, já jsem právě očekával, že v pravidlech bude něco v tom smyslu, že hráč musí používat pouze schválenou výstroj (dres, chrániče, kopačky). Asi nikdo nemyslel na to, že si hráči budou nasazovat masky

Reagovat
smazaný uživatel

Praveže si myslím, že by sa vôbec zato karty udeľovať nemuseli, je to súčasť oslavy gólu a malo by sa to rešpektovať. Taktiež karty za vyzlečenie dresu sú proste trápne, hlavne že sa často pozeráme na hnusné filmovania a tvrdé neférové zákroky vo vápne pri štandartkách, aroganciu hráčov k rozhodcom a málokedy sa to trestá....to je pre mňa hnus. Práve to čo vymýšľa Auba s maskami je niečo nové a zviditeľnuje seba aj mužstvo a ľudia to milujú a zdieĽajú na celom svete.

Reagovat
Centrofixka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lucius6

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Jan Horáček

Částečně s tebou i souhlasím - také nevím, proč se nebezpečné fauly a nechutné filmování netrestají mnohem přísněji. Rozumím i tomu argumentu o oživení a pobavení diváků. Jsem asi se svým názorem v menšině, ale já si prostě myslím, že bavit by měl hlavně samotný fotbal. Navíc si myslím, že ty oslavy často trvají moc dlouho. Dobře, ať se hráči radují, plácnou si a vrátí se na půlku. Je třeba také uvážit, že rozhodčí z komerčních důvodů (TV, reklamy) dnes už často nenastaví na konci adekvátně (asi mají pokyn, aby zápas moc nenatahovali) a pak tyto oslavy uberou z čistého času hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napríklad v Anglicku sa nadstavuje mnoho minút, bežne 4 aj 5. V Nemecku to je zase maximálne 3. Ale reklamy sa vysielajú všade, tak by som nepovedal že za tým je TV.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Suprovej zápas od zacatku až do konce...Škoda nepromenenych šanci, ale důležitá výhra...ještě 9b a máme předkolo LM...jen tak dal...BVB!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a ty sa tu kde vzlal chllapecku

Reagovat
smazaný uživatel

Reusův gól wtf

šancí bylo požehnaně, ale kolik jich zas zadrbali boha jeho

nicméně 8b od LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to pisu ale tohle derby by snad zvadly lip i Drnovice. 90 minut na vlastni puli to je hodne smutny. Jedinej kdo tam neco delal byl Nastasic. Welleunhenter chytal celkem dobre i kdyz nejiste a ten treti gol to byla komedie. Uz po tom prvnim schalke totalne ovladl chaos. Jedine pozitivum je snad to, ze to byla pro Mattea dostatecna facka aby zacal zas hrat normalni fotbal. Jinak ale gratulace, dortmund dnes hral famozne. Vyhraval osobni souboje a byl vzdy krok napred.

Reagovat
smazaný uživatel

Za objektívnosť, máte mimo 11 hráčov myslím, je to dosť a neni to Ľahké skladať furt zostavu. A myslíš že Matteo začne hrať inak? Vie to vôbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
monty25

Dneska jsem toho sledoval víc, ale to mi nebrání v tom, abych krátce zhodnotil výkon Schalke v derby... Schalke hrálo od začátku ho*no a po trapném výkonu zaslouženě prohrálo. Byl malý zázrak, že se Dortmund gólově neprosadil už v 1. poločase, protože těch šancí měli celou řadu. Ten rozdíl ve skóre mohl být opravdu mnohem větší... Jinak doufám, že co nejdřív už bude chytat Fährmann. Ten mladý ušák Wellenreuther v současné době na Schalke prostě nemá a Giefer není o nic lepší.

Reagovat
Jan Horáček

Brankáře bych se zastal. Dnes toho dost pochytal a ta chyba při třetím gólu byla stejně za rozhodnutého stavu.

Reagovat
stas87

dost cudne,kritizovat 18 rocneho brankara kedze obrana mu prilis nepomaha..jedine co sa mu da vytykat je nerozhdonost pri centroch a dneska to zle vybehnutie,treti gol je jeho ale podobnu chybu spravil minuly piatok taktiez 18 rocny Baumgartl a pod palbu kritiky sa nedostal,odohral dost dobry zapas a ta chyba na konci z neho nerobi zleho hraca

skor by som sa pozastavil nad tym co to Matteo postavil za paskvil a 45 minut stal pri ciare a bol ticho,diletant jeden

Reagovat
smazaný uživatel

mlady usak nema na schalke hej ? skor by som povedal ze on jediny ma pravo hrat zvysok je banda mumakov.. timon chytal skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Brankárik je v pohode, chytá fantasticky nato že z ničoho nič je z tímovej trojky jednotka a vzhľadom na jeho vek. Veď to sú jeho prvé zápasy v Schalke, treba nato brať ohľad. Problém v Schalke je niekde inde....

Reagovat
smazaný uživatel

když se tak dívám na sestřih šancí té Borussie, tak to opravdu mohlo skončit 10:0

Reagovat
stas87

pozeram statistiky z Berlina..

najviac km v zapase:

Peter Niemeyer (18) 11.9

Roy Beerens (27) 11.74

Halil Altintop (7) 11.26

Caiuby (30) 11.14

Fabian Lustenberger (28) 10.8

co to muselo byt za zapas ked Niemeyer nabehal najviac za zapas v timovej statistike mala Hertha 118,1 km,Augsburg len 111,2.To je dost velky rozdiel,normalne je ked ma jeden tim o 2-3 kilometre viacej,znamena to teda ze Hertha isla za vyhrou viac ako hostia?

Reagovat
JozkokozleJ

Zial, nevidel som to. Ale ako Hertha, tak Augsburg patria k muzstvam v BL, ktorem toho nabehaju najmenej za zapas. Cislo Herthy je neobvykle vysoke, ale mozno suvisi s tym, ako Dardai pucoval po Freiburgu, ze treba hlavne zvysit nasadenie a doraz, co sa dnes vyplnilo nielen v nabehanych km, ale aj v tom, ze v uspesnosti subojov mala Hertha navrch, co takmer nikdy nemava.

Kazdopadne, tri body echt dolezite

Reagovat
db18

Darida koukám slušně odzbrojil Calhanoglua

Reagovat
stas87

co uz,prehrat sa uz muselo,aspon to nebola nejaka velka ostuda,pozeratelny zapas zial,videl som len nejakych 20 minut,mal som vlastny zapas a ten sme vyhrali 17:8 teraz sa pripravit na Arminiu a dostat z hlavy dnesok,ukazalo sa ze na to najlepsie co je v Nemecku zatial nemame,aspon sme na urovni odohrali polcas,cele zapasy su teraz priis vele susto

mozno mohol Wolf lepsie vyrazit ten center..a Jannikovi vycitat nic nebudem,podrzal nas dost od jeho prichodu,ma pravo na nejaku tu hrubku a na hrubky stoperov som zvyknuty,Assani aj Sebastian tych chyb maju tiez dost na svojom konte,Sternebrg prepadol ale to sa dalo cakat,je dost neskuseny a nechal sa lahko pretlacit v suboji,nastvany ani sklamany nie som seria sa skoncila a teraz je treba zacat novu,do konca ligy povyhravat este 3 zapasy a myslim ze ciel sa podari splnit,nabuduce vo Freiburgu aj s di Santom tam treba vyhrat a potopit dalsieho protivnika pod seba

Reagovat
Talker

Píšeš samé nepodstatné věci, co Kevin? Podle sestřihu si to celkem bosoval.

Reagovat
stas87

videl som len 20 minut a zostrih golov,v tomto ti nepomozem

Reagovat
smazaný uživatel

Parádička hlavne dopredu ako to je u neho zvykom. Proste má prsty v góloch, tie asistencie Dostovi to je ako na podnose a pohybuje sa v obrovskom priestore čo by ani nemusel, raz je v strede, potom na krídle a tak dookola a súper je z neho hotový a nestíha.

Reagovat
smazaný uživatel

Futsal hravas ?

Reagovat
stas87

ano 4x do tyzdna,amaterska uroven,samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

hm to mas dobre a prezradis kde ? liga ci len nejake "regionalne turnaje" ? lebo su aj amaterske ligy ked sa nemylim 17:8 je zaujimavy vysledok

Reagovat
stas87

nie,len s kamaratmi zaplatime halu a hrame,lenze je to ako kedy,dnes nas bolo 14 a minuly tyzden 8 no vysledok celkom jasny,ale to kvoli tomu ze nas tim sa mal snahu vracat,super sa na to vysral

v robote nas je dost co hravali velky futbal a teraz hrame futsal,aj ligy tu su ale zapasy su treba v sobotu o 9 rano a ja to mam 20 km a to nie som jediny co nie je z mesta,preto nehrame sutaz

Reagovat
smazaný uživatel

jaaj myslel som ze sutazne si hral ja hram asi tu najhorsiu ligu na SVK vo velkom a halu len po turnajoch a rozmyslam ze s tym seknem

Reagovat
stas87

s velkym som skoncil kvoli babe a BL zapas sme mali v sobotu o 16 co je proste najhorsi mozny cas,aspon mam teraz cez zimu halu,som za to rad aky post hras vo velkom?

Reagovat
smazaný uživatel

najradsej asi zalohu/utok a kde je mi prakticky jedno

aha to mi mame v nedelu vsetko ale cez zimu futsal v sobotu zase a uz o tyzden uz zacine pripravnym a ja som v hroznej forme

Reagovat
RonaldinhoCFC

Už prosím DOST !!

Reagovat
Talker

Kolik je rekord v počtu asistencí na sezonu v BL? Pokud jsem neviděl špatně, tak 21, které ukořistil Ribery pár let zpátky, co se týče tohoto tisíciletí. To by mohl Kevin trhnout, ne?

Reagovat
db18

To není jen tohle tisíciletí A měl by to být Franck, i když někdo u Misimovice uvádí 22 asistencí (kicker jen 20, nevím ale, kolik bere DFL)

Reagovat
Talker

Co jsem našel na TM, tak tam má Misimovič 20 a Ribery 21, no.

Co tak koukám na produktivitu vlků, tak má celkem slušnou šanci ten rekord uzurpovat pro sebe, co?

Reagovat
db18

Když vydrží Dostovi forma, nebo nebudou Kevina až moc šetřit na EL, tak jo...

Reagovat
REPLIKATOR

Nepočítají na TM za asistence i fauly na penaltu?

Reagovat
Talker

Nevím, jak to je. Podle TM má 15 asistencí. To bylo v půlce posledních 15ti sezon maximum, respektive občas i méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost to tam ted sází jako Messi a Ronaldo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ked vezes v uvahu len posledne zapasy tak dokonca viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Strieľa ako z kanóna chlapec nenormalna forma

Reagovat
REPLIKATOR

Dost trochu forma. Nebýt podzimního zranění mohl teď mít klidně přes 20 fíků. Jinak posledních 7 zápasů 12 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Ide určite aj o to, že on doteraz nebol priorita do základu a aj tak vyzeral herne keď dostal možnosť, odkedy vie že je jasná jednotka do základu tak ide jak torpédo. To je dosť o psychike, Hecking to fantasticky vycítil a poslal Oliča v najsprávnejší čas

Reagovat
aurelio

Máš pravdu, Dost nerobí žiadne úžasné veci, ale práve preto je dôležitá tá psychika a ochota tlačiť sa do zakončenia. Niečo také na spôsob van Nistelrooya, či Roya Makaaya ... tí Holanďania to majú v krvi

Reagovat
smazaný uživatel

Snajpri hehe

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Gremlin

bravo simon!

Reagovat
homeles8

Wolfsburg má nejlepší zápasy v poslední době :))

Reagovat
smazaný uživatel

Tie zápasy by mohli a mali baviť celý svet, škoda že to nieje viac sledované celosvetovo BL ešte má načom pracovať, už v mnohých veciach a štatistikách dobehli aj predbehli PL, ale v tomto majú obrovský kus práce pred sebou, dostať BL viac do sveta a do podvedomia futbalových fanúšikov.

Reagovat
stas87

to by ale museli vykupit Spanielsko ci juznu ameriku pretoze odtial je ta TOP kvalita co robi PL v celosvetovom vnimani naj sutaz sveta,znamenalo by to ale mat ligu plnu hereckych hviezd a diskusne kruzky s rozhodcom a na to nie som naozaj zvedavy

Reagovat
Radin

Koukal jsem od stavu 5:3 cca asi posledních dvacet minut a to už bylo nic moc :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Oztunali dnes dal 12,85 km najbližšie za ním je až o kilometer Arnold

Reagovat
stas87

pekne skor by som sa pozastavil nad 18% pokazenyh prihravok Wolfsburgu,to je dost dobre cislo,my sme mali 31%,aj v subojoch sme dnes dosta zaostali- 42% ku 58%,skratka boli lepsi a ich ofenziva je mozno lepsia ako u Bayernu v tejto sezone

Reagovat
Arne

Asi budu muset začít dobrovolně bojkotovat naše zápasy... Za poslední čtyři, co jsem z většiny neviděl, máme deset bodů. Posledních šest, co jsem sledoval od první do poslední minuty, všecko prohry.

Podle reportů jsme odvedli takticky vyzrálý výkon, předvedli efektivitu a díky tomu si tři body zasloužili... Ale bylo by zajímavý sledovat, jaký by byly ohlasy po remíze 0:0. Ale výhra sakra důležitá, chce v tom ale pokračovat, následujících šest kol bude stěžejních. Je to šest zápasů, kdy se musíme snažit o tři body prakticky s každým. I proti Schalke, zvlášť když ho máme doma.

Výsledek z Berlína potěšil stejně jako ten z derby... Doufám, že ten Bobek ze Schalke vypadne co nejdřív, je to ostuda. Konečně taky zabralo Dynamo, ale v úterý to asi bude bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

za 3 body herthy a to úterý

Reagovat
db18

Nejdříve až po 25. kole, ne?

A Dynamo si to taky mohlo vybrat už minulé kolo a teďka to vypustit

btw. na ten pohár nakonec jedete?

Reagovat
Arne

Co po 25. kole?

Já už jsem dojel, ode dneška jsem v Drážďanech... Jdu tam jen se švárou, ten má členství a dva lupeny tak vyválčil, víc bohužel nešlo.

Reagovat
Arne

Jinak nevíš prosim tě náhodou, kde v tuhle hodinu dávají sestřihy kromě Sport1? Já skoro nic zatím neviděl a na ESPlayeru mi tady bundesliga nejde.

Reagovat
db18

Po 25. kole vyhodili RdM (tzn. aby stihl Herthu)

Jinak se sestřihy objevují i zde: http://www.bundesliga.de/de/bundesliga-tv/spieltag/fc-schalke-04-sv-werder-bremen-video-22-spieltag.php

Ovšem zatím je tam pořád jen 22. kolo a nevím, kdy se tam to další objeví... (ty vysílací práva jsou teď nějak tak, že Sport1 smí sestřihy dávat až po tom, co je odvysílá Sportschau, tak zřejmě budou mít ve smlouvě taky nějaký rezervovaný čas... )

Reagovat
Arne

Dobrý, já už jsem to včera sjel na Bildu..

Jinak jo, RdM snad vydrží, stejně jako doufám, že tenhle týden vydrží Huub.

Reagovat
smazaný uživatel

DOOST !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg super

Ale co za kokota piskal HSV??

Reagovat
db18

btw. proč má ef u Skripnika, že je z Ugandy?

http://www.eurofotbal.cz/hraci/viktor-skripnik-14654/

Reagovat
Arne

Protože ve výběru jsou ty země vedle sebe... Už opraveno.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci hrajou momentálně nejzábavnější zápasy vůbec..radost to sledovat

Reagovat
dextroza_m

BVB Vlci

Asi se začnu na jejich zápasy dívat, útok mají úžasny a ten Dost nebo jak.. kde ho vyhrabali? Dit to je co match, tak dva fíky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on prišiel ešte v lete 2013 alebo 12, ako kanonier Eredivisie z Heerenveenu, ale zo začiatku sa moc nechytil, potom nemal dôveru a ťahalo sa to až do štartu jarnej časti tejto sezóny, keď odišiel Olič tesne pred zápasom s Bayernom a to ho postavilo do jednoznačnej pozície č.1 v útoku, Lord nemá nárok - ten ani neviem že tam je skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Schalke dnes před tréninkem

https://pbs.twimg.com/media/B_PudkXW8AAVra2.jpg

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele