Bundesliga - souhrn 20. kola

05.02.2016, 22:18, aktualizováno 07.02.2016, 19:31
Komentáře a souhrny
Darmstadt vyhrál na hřišti Hoffenheimu, Hamburk remizoval s Kölnem. Dortmund se s Herthou rozešel smírně a gól nepadl ani v Leverkusenu, kde hostoval Bayern. Stuttgart vyhrál na hřišti Frankfurtu a posunul se do klidného středu pelotonu. Tři body mají také Mainz, Ingolstadt a Schalke. Gladbach v předehrávce rozstřílel Brémy...

TSG Hoffenheim - SV Darmstadt 0:2

07.02.2016 17:30

Góly: 33. Aytaç Sulu, 85. Slobodan Rajković

Darmstadt vykradl Wirsol Rhein-Neckar-Arenu a poskočil na jedenácté místo. Kdežto domácí Hoffenheim si nadále zadělává na pořádné problémy, neb na barážovou pozici teď, čtrnáct kol před koncem ztrácí pět bodů. Není to moc, ale vzhledem k předváděným výkonům družiny Huuba Stevense ani málo.

Hosté mohli jít do vedení už v 5. minutě. Po rohu Konstantina Rausche ale mířil Slobodan Rajković jen do břevna. TSG působili dosti nervózním dojmem. Přesto se ještě v první dvacetiminutovce dostali k šanci. Jmenovitě to byl po rohovém kopu Andrej Kramarić, jenž se ocitnul nehlídán nějakých os metrů od branky. Rajković však dobrou tečí zachránil svůj tým od pohromy.

Hoffenheimští se snažili, nicméně ve 33. minutě inkasovali. Po rohovém kopu z levé strany se ve vápně celkem třikrát hlavičkovalo, přičemž ta třetí hlavička, kterou zblízka obstaral Aytac Sulu, byla hlavičkou gólovou - 0:1. Ve zbytku první půle už žádné výraznější příležitosti k vidění nebyli, takže domácí věděli, že do té druhé musejí zabrat.

Jenže místo toho to v 57. minutě mohlo být 2:0. Marcel Heller ale těsňoučce minul. Teprve v 72. minutě se osmělil domácí Nadiem Amiri. Nic z toho ale nebylo. Ani v případě Kempeho a Sula, kteří chtěli ohrozit Baumanna. V závěrečné desetiminutovce nevolili optimální řešení Volland a Kuranyi, Amirimu zase chybělo trochu štěstíčka.

A záhy to bylo 2:0 pro Darmstadt. Po rohovém kopu to vypadalo, že se Hoffenheimským povede zažehnat nebezpečí. Jenže do hry se připletl rozhodčí Dingert, díky čemuž mohl Mario Vrančić důmyslně centroval zpět na pravou stranu, kde stále číhal Kempe, a jeho přihrávku do malého vápna si bez obav našel Slobodan Rajković. Hosté tedy připisují šesté bundesligové vítězství, domácí potom jubilejní desátou prohru.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - 1. FC Köln 1:1

07.02.2016 15:30

Góly: 47. Nicolai Müller - 41. Simon Zoller

Hamburk a Köln ve vzájemném duelu remizovali. Zatímco domácí se v tabulce o příčku propadli, Kolínští si o jednu polepšili.

V 7. minutě se jako první do šance dostal Nicolai Müller, ale stejně jako jeho spoluhráč Matthias Ostrzolek o stejnou proci minut později neuspěl. Kölnu jako by chyběla kvalitní myšlenka. HSV mohlo jít do vedení po třiadvaceti minutách hry, kdyby ovšem rozhodčí Felix Brych zapískal po kontaktu Lewise Holtbyho s nohou Filipa Mladenoviće penaltu. Nestalo se a nebylo to správné rozhodnutí.

Nicméně jelo se dál a nedlouho před závěrem první půle udeřili hosté. Nejprve mířil Anthony Modesta hlavou do břevna. A pak obral Simon Zoller o balon Johana Djouroua, Jonas Hector mu jej vrátil zpátky do pokutového území a německý útočník jej po zemi dostal na místo určení za Reného Adlera - 0:1.

Na vyrovnání se čekalo ve druhém poločase jenom dvě minuty. Pak vyfasoval od čerstvě vystřídavšího Artjomse Rudnevse přihrávku Nicolai Müller a z hranice pokutového území naprosto fenomenálně vymetl levou šibenici - 1:1! Při takových trefách angličtí komentátoři obvykle zakřičí: "Oh, what a goal! What a spectacular goal!" Ale to jen tak mimochodem.

Odpovědět mohl Kačar. Na druhé straně zase štěstí zkoušeli Mladenović, Modeste a Marcel Riise z přímého kopu, se kterým měl Adler docela potíže. To se psala 67. minuta a od té doby se už žádná jó vyložená příležitost ve Volksparkstadionu neurodila. V příštím kole uvidí Hříbata z Mönchengladbachu, zatímco Köln doma přivítá Eintracht Frankfurt.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - Bayern Mnichov 0:0

06.02.2016 18:30

Góly: -

Pep Guardiola toho v Bayernu dokázal spoustu, jednu metu ale už nezdolá: leverkusenská BayArena zůstává místem, kde ještě nikdy nezvítězil. Bayern zde dnes dokonce dohrával v deseti a musel spolknout hořkou pilulku v podobě bezbrankové remízy.

Hostům nepomohl ani Arturo Vidal, jehož první start tohoto kalendářního roku vyšel právě na stadion, kde zářil mezi lety 2007 a 2011; chilský záložník místo euforie z výhry jen pozoroval, jak jeho tým finišuje k bodu po vyloučení Xabiho Alonsa z 84. minuty. Bayern sice posedmé za sebou neinkasoval v prvním poločase, to je ale pro jeden z nejlepších týmů planety skutečně chabá útěcha. Stejně jako fakt, že mladík Joshua Kimmich na svém provizorním místě v defenzivě opět podal bezvadný výkon.

Na druhou stranu je jasné, že Leverkusen nejsou žádní "nazdárci", ale kandidát na Ligu mistrů, jemuž se letos zejména doma skvěle daří. Od srpna zde neprohráli a dnes bylo jasně viděl proč - jejich skvěle organizovaná defenziva a celkově perfektní taktická připravenost se silnějšímu soupeři dokázaly bez potíží vyrovnat.

Zpočátku přitom úřadující šampion nepůsobil dojmem, že by měl slevit ze své krasojízdy. Navrátilec Vidal a pozdější vyvrhel Alonso působili ve středu pole naprosto dominantním dojmem, což Bayernu dovolovalo hrát s lehkostí a kumulovat držení míče. Guardiola se evidentně spoléhal na rychlost obou křídel, mladého Kingsley Comana a veterána Arjena Robbena. Naopak Leverkusen zůstával hluboko ve vlastním vápně a soustředil se na brejky.

Toto rozložení sil přineslo jedinou šanci v prvním poločase - měli ji domácí, konkrétně Ömer Toprak, jehož hlavička po rohovém kopu se však mezi tři tyče nevešla. Jinak se převážně bojovalo mezi oběma vápny.

Po změně stran se rozhodl vzít věci do svých rukou Chicharito Hernández, který se dnes s Robertem Lewandowským přetahoval o pozici nejostřeji pálícího muže soutěže; ani jeden z nich (a ostatně ani třetí kandidát, Aubameyang z Dortmundu) se však výrazněji neprosadili. V Mexičanově případě šlo o povedenou střelu zdálky, která prolétla těsně vedle Neuerovy tyče. Hosté tuto situaci vzali jako budíček a vrhli se do ofenzivy, domácí obránci ale na poslední chvíli zablokovali potenciálně smrtící pokusy Robbena i Lewandowského.

S blížícím se závěrem tlak Bayernu sílil. Příchody Thomase Müllera a Thiaga Álcantary bavorskou mašinu hodně zrychlily a Müller měl krátce po sobě dvě vynikající šance, Bayer se však ubránil. Hrozbu neudržitelné závěrečné pětiminutovky pak zkazil Xabi Alonso, který šest minut před koncem obdržel druhou žlutou kartu, čímž vyhodil svůj tým z tempa. Zbytek zápasu tak proběhl bez většího rozruchu.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - VfL Wolfsburg 3:0

06.02.2016 15:30

Góly: 24. Klaas-Jan Huntelaar, 35. Johannes Geis, 87. Alessandro Schöpf

Návrat Juliana Draxlera na důvěrně známý stadion v Gelsenkirchenu mladému záložníkovi hodně zhořkl. Jeho Wolfsburg totiž potvrdil malátnou formu, nechal si od Schalke vyprášit kožich a po výsledku 0:3 se mu vzdaluje Liga mistrů. Domácí k ní naopak mají najednou mnohem blíže..

Branky Huntelaara (24'), Geise (35') a Schöpfa (87') vystřelily Königsblauen na dva body od třetí příčky, zatímco krotcí Vlci jen matně vzpomínají na loňskou stříbrnou sezonu. A jestliže domácí kouč André Breitenreiter dnes umlčel kritiky, jeho protějšek Dieter Hecking - který navzdory vysokým ambicím nevyhrál v lize už posedmé v řadě - se naopak ocitá pod ještě větším tlakem.

Hostující výkon byl skutečně tristní. Zatímco na domácí straně hned několik hráčů předvedlo skvělé výkony (v čele s pravým bekem Júniorem Caicarou), hostující ofenzivní hvězdičky Draxler, Caligiuri a Kruse se prakticky neprosadily. V samém úvodu se přitom zdálo, že zápas může skončit jakkoliv; hrálo se nahoru dolů, a byl to ve skutečnosti Wolfsburg, kdo měl zpočátku lepší šance. Sebastiana Junga však vychytal gólman Ralf Fährmann, zatímco Caligiuri napálil břevno.

Rozhodujícím okamžikem byla první trefa - vlastně z první domácí šance. Klaas-Jan Huntelaar dostal na pětadvaceti metrech příliš mnoho prostoru, takže si mohl srovnat míč na střelu a propálil Benaglia přesně mířenou ránou. Byl to jeho jubilejní 300. gól v profesionální kariéře. Když potom Geis o pouhých jedenáct minut později potvrdil svoji pověst specialisty na standardní situace a z přímého kopu zakroutil míč podél zdi do sítě, bylo prakticky rozhodnuto.

S dvougólovým náskokem v kapse si Königsblauen mohli po změně stran dovolit zůstávat vzadu a pohodlně ničit soupeřovy akce už v zárodku. Hecking se pokusil oživit hru nasazením debutanta Bruna Henriqueho, a ačkoliv Vlci poté skutečně působili živějším dojmem, byli to opět domácí, kdo v samém závěru uzavřel skóre. Alessandro Schöpf se poprvé gólově prosadil už ve svém druhém bundesligovém zápase a poslal hostující naděje definitivně k ledu.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart 2:4

06.02.2016 15:30

Góly: 52. Alexander Meier, 90. Szabolcs Huszti - 27. Christian Gentner, 45. Daniel Didavi, 65. Georg Niedermeier, 76. Filip Kostić (pen.)

Stuttgart potvrdil aktuální skvělou formu, zvítězit už počtvrté v řadě a po impozantním triumfu na půdě Frankfurtu nadále prchá pryč ze sestupového ohrožení. Divoký zápas nabídl fanouškům šest branek a dvě červené karty..

Hosté vedli o dvě branky už v poločase, kdy se trefili Christian Gentner a Daniel Didavi; druhý jmenovaný později zkazil svůj do té doby famózní výkon červenou kartou v 67. minutě. V té době už padly další dva góly: za Eintracht snižoval v 52. minutě kanonýr Alexander Meier, Stuttgartu vrátil náskok o třináct minut později Georg Niedermeier. Frenetické tempo druhé půle pokračovalo další červenou, tentokrát pro Zambrana čtvrt hodiny před koncem; ve zbývajícím čase ještě upravili skóre Filip Kostić (1:4) a konečně Szabolcs Huszti (2:4).

Pro Stuttgart je důležité, že léčba trenérem Jürgenem Kramnym opravdu funguje. Od doby, co po třinácti zpackaných kolech vystřídal odvolaného Alexandera Zornigera, je z VfB úplně jiný tým - po úvodní prohře s Dortmundem nebyl poražen ani jednou, což aktuálně znamená šest zápasů v řadě a výsledné jedenácté místo.

Že dnešní zápas bude mít opravdu vražedné tempo předeslal už po několika vteřinách hry domácí Huszti, jehož krásný volej musel reflexivně likvidovat gólman VfB Przemyslaw Tytoń. Hosté nicméně rychle převzali otěže utkání a začali na hřišti dominovat. Úvodní Kostićova a Didaviho šance sice ještě mířily mimo, Gentner se ale už prosadit dokázal, když předvedl chladnokrevné zakončení, za něž by se nemusel stydět nejeden útočník. Didavi následně improvizovaným finišem z rohu malého vápna zvýšil těsně před odchodem do šaten na 2:0.

Po změně stran se hrálo už vyloženě nahoru dolů. Naději pro Eintracht vykřesal Meier, nejlepší střelec loňské Bundesligy, hostující kapitán Gentner byl ale proti a nádherným pasem našel ve vápně Niedermeiera, který přesnou hlavičkou propálil domácího gólmana potřetí. Kramny svůj tým hnal neustále kupředu a výsledkem byl sílící tlak, jenž vyústil ve vítězný Kostićův gól. To už na hřišti nebyl ani jeden z hříšníků - Zambrano i Didavi nasbírali po dvou žlutých kartách, takže oba týmy dohrávaly o deseti. V samém závěru pak ještě Huszti otevřel svůj střelecký účet ve frankfurtském dresu, to už však byla pouze kosmetická úprava.

Více informací k zápasu

Hannover 96 - 1. FSV Mainz 05 0:1

06.02.2016 15:30

Góly: 24. Jairo

Vypadá to, že obávaná útočná vozba Mainzu se konečně probouzí k životu. Yoshinori Muto dnes předvedl v Hannoveru skvělý výkon, hrdinou zápasu se však stal jeho spoluhráč Jairo Samperio, autor jediné branky utkání. Pro Hannover to znamená protažení katastrofální série už na šest proher v řadě. Svěřenci Thomase Schaafa tak zůstávají přikováni ke dnu tabulky a záchrana se jim vzdaluje, naopak Mainz udělal důležitý krok směrem k pohárům..

Samperio se prosadil už ve 24. minutě, a jelikož veterán Schaaf nebyl ve zbývajícím průběhu zápasu schopen nic vymyslet, prohrál i svůj třetí zápas v nové funkci. Dnes přitom měli domácí slušnou šanci - Mainz prohrál poslední dva venkovní zápasy a teprve se dostával do formy. V HDI-Areně byl nicméně od začátku jako doma. V první půli hráli hosté mnohem lépe a šli zaslouženě do vedení - po hrubce hannoverské obrany se Samperio dostal k přízemnímu pasu Christiana Clemense a otevřel skóre. To mohli následně ještě navýšit Yunus Malli, Leon Balogun i Gaëtan Bussmann, stálice v domácí bráně Ron-Robert Zieler ale odolával.

Hannover se do hry dostával hodně pozvolna; rána Manuela Schmiedebacha ze závěru první půle letěla příliš vysoko, po změně stran nicméně Die Roten trochu utáhli opratě a hostující gólman Loris Karius se musel vytáhnout proti pokusu Ádáma Szálaie. Dvacet minut před koncem se mohl domácím hrdinou stát Hugo Almeida, ze skvělé pozice ale minul.

Rozhodně se nedá říci, že by Mainz dnes předvedl nějaký spektakulární výkon, proti rozháranému Hannoveru, jehož hráči viditelně trpěli nedostatkem sebedůvěry, to však stačilo. Clemens dokonce ještě v závěru napálil břevno. Vzhledem k tomu, že Schaafovi muži jedou za týden do Dortmundu, začíná být situace v jejich táboře vyloženě kritická..

Více informací k zápasu

Hertha BSC - Borussia Dortmund 0:0

06.02.2016 15:30

Góly: -

V souboji druhého se třetím se zrodila bezbranková remíza. Domácí Hertha potvrdila, že se s ní letos v boji o Ligu mistrů musí zkrátka počítat; Dortmund přijížděl do hlavního města v blyštivé formě, Stará dáma ale předvedla zodpovědný výkon a dělba bodů je po celkově vyrovnaném průběhu utkání spravedlivým výsledkem.

Kouči Pálu Dárdáiovi se povedl nevídaný kousek - uhlídat fantoma Aubameyanga a vůbec celou impozantně šlapající dortmundskou ofenzivu. Po většinu času se Borussia nedokázala probít do zakončení, zejména díky skvěle organizované, prakticky bezchybně hrající domácí obraně v čele s americkým reprezentantem Johnem Brooksem. Hosté měli na hřišti Aubameyanga, Reuse i Mchitarjana, dnes ale jednoduše narazili.

Vzhledem k jasně rozděleným úlohám na hřišti - domácí se soustředili na defenzivu, kterou se Borussii nedařilo zlomit - se toho na hřišti reálně příliš nedělo. Žádný bundesligový tým nemá letos produktivnější útok než Dortmund, gólman Herthy Rune Jarstein se ale v prvním poločase vyloženě nudil. Naopak to byli domácí, kdo mohl otevřít skóre, hrdina utkání Brooks ale hlavou po rohu mířil těsně nad.

Po změně stran hosté přidali na tempu a zatlačili soupeře hlouběji na jeho polovinu, efekt se ale stále nedostavoval: Brooks a spol. prostě drželi. Bez ohledu na to, co Tuchelovi muži vepředu zkoušeli, bez ohledu na rychle naskakující procento držení míče. Dárdái své mužstvo dnes připravil opravdu skvěle. Nejenže odolalo soupeřovu nátlaku, ale navíc bylo nebezpečnější i po změně stran, kdy Salomon Kalou po dlouhém sólo brejku pálil trestuhodně mimo.

Utkání nakonec dospělo ke konci prakticky bez větších šancí, což sice znudilo nestranné fanoušky (a frustrovalo ty dortmundské), Stará dáma ale svůj cíl splnila. Forma berlínského týmu je obdivuhodně konzistentní: neprohrál už sedmkrát v řadě napříč všemi soutěžemi, a z posledních deseti zápasů padl pouze proti Bayernu Mnichov.

Více informací k zápasu

FC Ingolstadt 04 - FC Augsburg 2:1

06.02.2016 15:30

Góly: 59. Marvin Matip, 85. Moritz Hartmann (pen.) - 14. Kostas Stafylidis

Ingolstadt zaznamenal důležitou domácí výhru proti Augsburgu. Dlouho se zdálo, že se oba celky rozejdou remízou, pět minut před koncem však o konečném skóre 2:1 rozhodl z penalty Moritz Hatrmann..

Hartmannova trefa dokonala obrat, který se bojovnému nováčkovi podařilo zrealizovat po změně stran. Po první půli se totiž zdálo, že si FCA přijelo do automobilového města pro další triumf; vyhráli zde při třech předchozích návštěvách, dnes je k bodům posunul už ve čtrnácté minutě Stafylidis. Ingolstadt se ale nevzdal, díky trefě Matipa po hodině hry vyrovnal a nakonec zaslouženě bere tři body.

Domácím dlouho trvalo, než se dostali do tempa; naopak Augsburg se evidentně cítil jako doma, jak potvrdila úvodní dominance i vedoucí branka. Šlo o krásný okamžik: Stafylidisův jedovatý halfvolej přesně do vinglu se určitě zařadí mezi góly kola. Ještě do poločasu nicméně Ingolstadt zareagoval zvýšeným tempem a po šancích Maxe Christiansena a Marvina Matipa mohl vyrovnávat.

Nakonec se mu to povedlo až ve druhém dějství. Matip vyšplhal nejvýše po rohovém kopu a hlavou zkorigoval skóre na 1:1. Hosté se v tu chvíli už vyloženě bránili, když ale přežili další šanci Lezcana, byli krůček od bodového zisku. Ten jim nakonec překazil Jan Morávek, po jehož zákroku na Lezcana ve vápně se kopala penalta, kterou Hartmann chladnokrevně proměnil.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - Werder Brémy 5:1

05.02.2016 20:30

Góly: 12. Lars Stindl, 31. Andreas Christensen, 50. Andreas Christensen, 70. Raffael (pen.), 88. Håvard Nordtveit - 56. Claudio Pizarro (pen.)

Po výhře nad Schalke a remíze s Herthou přišlo pro Brémy kruté vystřízlivění v podobě porážky 1:5, kterou nachystali borci z Mönchengladbachu. Ti proto připisují jubilejní desátou výhru v sezoně z posledních patnácti zápasů.

Když se tyhle dva týmy potkaly v polovině prosince v rámci osmifinále DFB-Pokalu, zvítězil Werder 4:3. V Borussia-Parku mohl jít do vedení už ve 3. minutě, nicméně Yann Sommer Jannika Vestergaarda vychytal. Jenže pak už se začali činit domácí hráči. Poprvé to bylo ve 12. minutě. Před Mahmoudem Dahoudem se na soupeřově polovině náhle otevřel prostor. On ale nahrával zcela volnému Thorganu Hazardovi, jenž z pravé strany velkého vápna poslal balon před bránu, kde z úrovně malého čtverce - ač tísněn - celou akci dokončil Lars Stindl - 1:0.

Na druhý gól se čekalo, než uplyne půl hodina. Raffael si pohrál s bránícím hráčem, přiťuknul Dahoudovi, který mohl střílet, nicméně místo toho podle všeho vědomě volil přihrávku na zadní tyč, kde číhal Andreas Christensen a mohl doklepávat do prázdné - 2:0. Dánský reprezentant, jenž v německém klubu hostuje z Chelsea, se tak ve věku 19 let a 301 dní dočkal své první bundesligové trefy.

I Brémy si vytvořily šance. Jmenovitě Clemens Fritz, László Kleinheisler a Claudio Pizarro nicméně nikdo z nich neuspěl. Poslední uvedený si totiž na svůj přesný zásah musel počkat až do druhého poločasu. Ten začala Hříbata také ve velkém stylu a gólově to vyjádřila v 50. minutě. Na Raffaelův roh z levé strany si naběhnul Christensen a nikým neobtěžován mohl zblízka hlavou pohodlně skórovat - 3:0.

Nedlouho poté fauloval ve vápně Martin Hinteregger protihráče Levina Öztunaliho a kopala se penalta, ze které se prosadil Claudio Pizarro, čímž vstřelil ve čtyřstém utkání svůj 182. bundesligový gól - 3:1. Necelou čtvrthodinu mohli hosté pomýšlet na lepší výsledek, nicméně pak se kopala penalta i na druhé straně, protože Vestergaard nešikovně zasáhnul Stindla.

Míč si na puntík postavil Raffael a za přihlížení Theodora Gebre Selassieho jej uklidil k pravé tyči natolik přesně, že se Felix Wiedwald mohl natahovat, jak chtěl a stejně na něj nedosáhnul - 4:1. Gladbach měl v rukávu schovaný ještě jeden trumf. S ním v 88. minutě přispěchal Havard Nordtveit, když z kroku z nějakých pětadvaceti metrů napálil balon přímo pod břevno - 5:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov20172150:953
2.Borussia Dortmund20143352:2445
3.Hertha BSC20105529:2135
4.Schalke 0420103729:2633
5.Bayer Leverkusen2095629:2132
6.Borussia Mönchengladbach20102840:3532
7.1. FSV Mainz 052093825:2430
8.VfL Wolfsburg2076729:2827
9.1. FC Köln2068621:2626
10.FC Ingolstadt 042075814:2126
11.SV Darmstadt2066821:2924
12.VfB Stuttgart20731031:4124
13.Hamburger SV2065922:2823
14.FC Augsburg2056922:2821
15.Eintracht Frankfurt2056926:3421
16.Werder Brémy20541124:4119
17.TSG Hoffenheim20281018:3014
18.Hannover 9620421419:3514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (260)

Přidat komentář
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Az teraz som si uvedomil ze HSV je vlastne iba 3 body pred barazou.

Reagovat
smazaný uživatel

Brémy sa v 2.polčase prebudili a mali dosť šancí alebo náznakov šancí. Tá Pizarrova keby padla na 3:2 tak by to bol perfektný záver. 2.polčas hral vlastne hlavne Werder, Gladbach dával góly. Raffael 1.polčas skoro ako Messi a 2.polčas neviditeľný, akurát si premenil penaltu.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Inak kto má záujem tak na Sport1 DE práve začínajú zostrihy dnešných zápasov 2.BL. Tu slečnu čo to moderuje mam moc rád

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

takovej ten nemeckej typ, ale mrdava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...akorát je blbý, když v nějakých momentech v jejím obličeji prostě vidíš obličej jejího otce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jej otca nepoznám, dobre pre mňa, nemám podobný problém ako ty aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

Ten moderoval pořad o fotbale dlouhé roky, a je fakt že podoba tam je

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to je on. Vôbec mi ho nepripomínala.

Reagovat
db18

úsměv + tváře trochu jo... a celkově mají občas stejný výraz

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
netopier

Lepšia je Laura Barriales v magazíne Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Áno videl som ju minule myslím v tom magazíne Seria A Show? Môže byť? A tak všeobecne južanky sú niekde inde proste.

Reagovat
netopier

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Sandhausene oba kotly na jednej tribúne. To som si doteraz nejak neuvedomil ani. Ale kto také niečo vymýšľa tak klobúk dole....to je ako podporovať vytržnosti. Niečo podobné má Hansa tuším.

Inak Sylvestr sa dostal do tutovky, bol sám pred brankárom, išiel zakončiť, ale zrejme ho zatiahol domáci obranca a Kubo netrafil loptu a padol, penalta sa však nepískala. Effenberg strašne penil na lavičke celý zápas, on musí byť veľký cholerik, i keď v rozhovore po zápase vyzeral už kľudnejšie.

Reagovat
Rudnevs

Celkovo v tom Sandhausene ani jedna tribúna nestoji za to... strasny stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Effenberg bol cholerik hlavne na spoluhráčov. Salihamidžič raz spomínal ako sa s ním pobil na tréningu

Reagovat
smazaný uživatel

Nečudujem sa, on sa musel biť a škriepiť s mnohými

Reagovat
Rudnevs

Inak v jednom OT som spomínal že Effenberg je tesne pred vyhodením... To bol asi podobný nervák ako Kahn

Reagovat
smazaný uživatel

Mně osobně dnes prekvapil Elvedi 11 a Christensen taky konečně mu to tam spadlo zas mně zklamal Johnson vůbec cely zapas nebyl vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas. Elvedi prvé zápasy po príchode hral dosť zvláštne, ale zlepšoval sa a dnes zahral parádne. Urobil kľúčový zákrok zápasu pri šanci Pizarra za stavu 3:1. Christensen hral výborne, nielenže mu to tam padlo, ale tu akciu pri jeho prvom góle potiahol práve on do vápna, potom si šikovne počkal vzadu a Guwara si ho nepodržal.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra Brém byl skvělej bet, že to nevyšlo je vedlejší

Reagovat
stas87

Je vlastne co hodnotit?Podla zostavy to vyzeralo na naivitu predovsetkym v obrane..To ze Guwarovi nevysiel zapas je smola,casom tu sancu dostane,len dnes to bolo prilis skoro zrejme.Ked uz chcel Viktor zaexperimentovat,mohol tam poslat Frödeho a Clemens mohol ist napravo,Gebre nalavo.Co madar?

Reagovat
db18

Guwara spíš kazil ty situace, kde se měl stáhnout spíše do středu místo stopera...

...a vlastně souhlasím s tím, že měl jít nalevo Gebre, nebo se mohl vytáhnout Busch

Reagovat
stas87

Tak v tomto zapase sa nerozhodne o nasom osude. Pozeral som len goly a dost spatny den mali vsetci,od Wiedwalda cez Jannika az po Zlatka.Busch netusim ako na tom je,ale asi nic moc kedze s ackom nejazdi.

Wiedwaldov gol celkom chytatelny si myslim,zatienil mu Jumanji ale bolo to celkom z dialky.

Reagovat
smazaný uživatel

Maďar sa snažil, bol aktívny. Ale chýbala mi väčšia kvalita u neho.

Tá stávka na Guwaru proste vôbec nevyšla. Ale chápem, že moc iných možnosti asi nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je nejlepší stránka na hledání starých zápasůse sestavami? Např. když chci zjistit který golman chytal v nêjakém zápase DFB na podzim, nevíte?

Reagovat
stas87

TM,tam mas vsetko.Zostavy,rozostavenia,kto koho striedal.

Reagovat
db18

kicker.de nebo transfermarkt.de

Reagovat
smazaný uživatel

fussballdaten.de

Reagovat
smazaný uživatel

Bože tie Brémy boli dneska shocking

Aspoň Claudio dal gól.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jak zatim hraje christensen? koukam, ze nedostal ani jednu zlutou, to je u stopera neobvykle

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je neobvyklé že dal dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V piatok hral výborne, hlavne dopredu, nielen góly, ale aj vypracoval tú šancu pri jeho prvom góle a mal ešte jednu hlavičku ktorá skončila tesne nad. Vzadu istý a spoľahlivý.

Reagovat
db18

Fabian další asistence... kolikrát byl u balonu tentokrát?

Reagovat
stas87

Tak posun oproti Kadlecovi tam je vidiet. Dneska to neslo nikomu z domacich,po tretom gole to zabalili ale casu bolo este dost.Ten Kravets zasa dobry vykon,rozumie si so spoluhracmi a nebude to dlho trvat,Wernera posadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke krasa ! A zrovna to nebylo v televizi. Alesponde sestrih.

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha paráda

Reagovat
db18

Mohla být i výhra... škoda, že tam pak Kalou mohl přihrávat jen do ofsajdu, tak to musel zkoušet sám.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrál Daridátor?

Reagovat
smazaný uživatel

1.polčas keď hrala Hertha aktívnejšie a bola viac na lopte tak bol s Kaloum najlepší hráč Herthy. 2.polčas už nemal moc loptu..

Reagovat
monty25

Schalke Když se dívám (Brémy), tak prohrajou a když se nedívám (Darmstadt, Wolfsburg), tak vyhrajou. Třetí místo zase na dostřel.

Reagovat
netopier

Stuttgart celkom forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bola otázka času, kedy im to tam začne konečne padať, aspoň ja som to tak čakal.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
netopier

Nezmenili aj trénera?

Reagovat
smazaný uživatel

áno, ale filozofia a herný prejav je takmer rovnaký...akurát sa zlepšila efektivita, ale je možné, že ma podiel na lepšej defenzíve

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Spasitel

Výkon dobrý i ked ku koncu priháralo mať tak brejky ako Leicester tak by Bayern padol :)

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester ? Aky Leicester ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Ten jednooky medzi slepymi v Anglicku.

Reagovat
Malresi

Je Toprak taký fantastický vždy ? Dnes pre mňa jednoznačne MOTM

Reagovat
stas87

Nie,dneska ale obrana fungovala kompaktne ako celok.Hrali proti Bayernu,vyhecovali sa a pluvali krv,tazko by takto zahrali proti Frankfurtu ci Darmstadtu.Jednoznacne ale Toprak je dlhodobo najlepsi stoper Bayeru.

Reagovat
Malresi

Aha, no máš pravdu, že dnes fungovala vynikajúco celá obrana Bayeru, avšak Toprak dosť vynikal, sám tam prekazil viaceré nebezpečné situácie, ktoré smrdeli gólom. Aká môže byť jeho cena ?

Reagovat
stas87

O neho zaujem ani nikto neprejavil,tak neviem.Moj odhad je,ze si Bayer moze kludne povedat o 15-18 milionov.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľný bol

Reagovat
Rudnevs

ES2 dnes dva zápasy, obidva 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež mi to hneď po večernom zápase napadlo. To sa možno ešte nestalo nikdy

Reagovat
Rudnevs

Inak poď pod prewiew, písal som tam dosť veľa k zápasu TSV - Der Club. Dúfam že dnes sa bude preberať zápas ST.Pauli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som 2.BL vôbec nestíhal BOhužiaľ.... Sledoval som Barcu a ešte Feyenoord dotoho.

Reagovat
Rudnevs

Jáj...minule som náhodou klikol na nejaký prewiew Eredivisie a videl som že tam píšeš dačo o Nemcovi tak som sa zapojil do debaty...inak po tom ako som zistil akú majú torhymne a potom ako tam prestúpil Kuyt som si Feyenood celkom obľúbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern hral 343?

Reagovat
db18

4-1-4-1 Kimmich byl na stoperu...

Reagovat
mul

celkovo ta zakladna zostava bola nejaka cudna, ale v momente ked Cosa prisiel na kridlo, tak hra dostala inu dimenziu...nechapem, preco ho Pep slahol na AM, tam je podla ma strateny, tam kludne od zaciatku mohol hrat Tiago alebo Rode alebo Thomas

Reagovat
smazaný uživatel

Diky.

Reagovat
Centrofixka

Mourinho a Watzke na tribúne v Berlíne

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou přátelé..nic bych v tom neviděl

Reagovat
Centrofixka

Pekný priateľ čo mi nepustí DeBruyneho

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne ten manták Alonso bude sedeť aspon jeden zapas...to co tam zas predvadzal celý zapas je neskutočné ved on nevie ani poriadne chodiť...nerozumiem tomu ako ho može stále davať do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Pár poznatkov zo zostrihov:

Ingolstadtu sa to poškodenie z Dortmundu včera zrejme vrátilo, dosť sporná penalta, vyzeralo že Morávek trafil loptu.

Niekto včera písal, že Hannover bol bez strely na bránu? Každopádne mal obrovskú šancu Almeida, poslal to tesne vedľa. A neviem či sa počíta ako strela pokus z priameho kopu, tuším to bolo tiež od Almeidu a bolo to dosť nebezpečné. Na evysledky.com píše 2 strely v štatistikách.

Frankfurt - Stuttgart pecka zápasik a stas určite neľutuje, že si ho vybral a uprednostnil pred 2 šlágrami od 15:30. Sttutgartu to tam začína padať a pôjdu hore. Ja som ich tuším pred sezónou pasoval do pozície najväčšieho prekvapenia sezóny, na jeseň to tabuľkovo bolo strašné, obrana horela, ale ofenzíva išla nádherne a zahadzovali tutovky, teraz sa to lepší aj vzadu aj vpredu a nakoniec to môže v súčte s jarou klapnúť a mohli by byť vysoko. Škoda, že viac šancí nedostáva Maxim.

Reagovat
db18

To jsem psal po nějaké 35. minutě myslím... ono to bylo celkově bez střely - ani mimo nic nešlo...

Reagovat
Rudnevs

Inak fakt pekný gól od Stafylida. Inak Ingolstadt, teda vlastne Hartmann dáva dosť veľa gólov z penált Stuttgart je super klub, tam by som to videl možno aj na prvú polovicu tabuľky .

Reagovat
smazaný uživatel

Tá rana od Stafylida bola fantastická. Jeden z najkrajších gólov v sezóne.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Rudnevs

Hoci Stafylida nemám moc rád ale musím uznať... Aj keď vyzeralo to tak ako keby to trafil náhodou

Reagovat
Rudnevs

Inak dory99, gratulujem k fantastickému kolu v Kicktippe Hoci sme momentálne priamy konkurenti

Reagovat
smazaný uživatel

Diki moc, posledné 2 kola mi veľmi sadli. I keď toto mohlo byť ešte lepšie. A škoda, že som 1 kolo úplne zabudol natipovať. Ale nevadí

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

A som moc rád, že konečne niekto ukázal to o čo sme tu písali a o čom možno všetci vedia, že na Bayern treba zatlačiť a hrať aktívne, vysoký početnejší pressing s plným nasadením, zdravou agresivitou a dôrazom. Leverkusen ukázal ukážkovo ako sa má proti ním hrať. Ostatný sa toho možno boja, neveria si, určite sa to nedá hrať celý zápas, ale Leverkusen to vydržal celkom dlho a ostatné tímy by sa mohli pokúsiť aspoň v úvode domácich zápasov o niečo podobné.

Reagovat
Jardman

JO! Jediný dobrý na včerejším zápasu je to, že příští zápas nebude hrát Alonso!!!

Reagovat
Pospovič

Reagovat
db18

#Pep: "#Kimmich hat überragend als Innenverteidiger gespielt. Kießling und Chicharito hatten beide keine Torchance." To se mi snad jen zdá...

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, metr sedmdesát, ideální stoper.

Reagovat
db18

Btw. Norimberských nakonec v Mnichově bylo cca. 20 tisíc (16 200 bylo oficiálně potvrzeno Clubem, dále bylo několik fanoušků i mimo hlavní sektory): http://tinyurl.com/gqfsj3a

Dále fanoušci Frankfurtu obešli zákaz DFB a obsadili sousední sektor - zároveň se dočkali solidarity ze strany VfB: http://tinyurl.com/zj9lmyr

Reagovat
Rudnevs

ST.PAULI vyhráva 1:0. Góla strelil Marc Hornschuh.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som sa čudoval, že sú v tom spodnom kotli na státie za bránou, i keď len v jednej bočnej časti. Nemali len zmenšenú kapacitu alebo niečo podobné? To by sa potom mohli obávať ďalšej stopky alebo pokuty.

Reagovat
Rudnevs

Kurnik, Rausch zranený Na ihrisko ten somár Kempe Inak Darmstadt v nádherných orandžových dresoch

Btw - Zápas HSV som nevidel, ako hral Rudnevs, šlo to aspoň trochu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kempe zahral v pohode, bol dosť aktívny.

Reagovat
Rudnevs

Zrovna dnes hral celkom k svetu ale predtým...

Reagovat
smazaný uživatel

Nahrál na gól

Reagovat
Rudnevs

Jasné ale aj tak sú Vrancic a Rausch trocha lepší

Reagovat
Rudnevs

Do šľaka, veď tam bol na lavičke Vrancic, tak načo Kempe. A Garics zranený môj obľúbený hráč Darmstadtu... je to niečo dlhodobé? Obávam sa že ho zo zostavy vystrnadí Jungwirth. Ale aspoň za Platteho na lavičke a za krásne dresy.

Reagovat
Rudnevs

Gooooool Bohužiaľ za Darmstadt vedia dať góla iba 3 hráči

Reagovat
Rudnevs

Rajkoviiiič !!! Good night Hoffenheim!

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Inak prečo Darmstadt hrá v zostavený obrany Caldirola, Rajkovič, Sülu, Garics. To chcel dať Schuster možnosť Rajkovičovi alebo Caldirolovi sa lepšie hrá na krídle alebo Holland/Díaz hrajú tak tragicky?

Reagovat
andrew96

Proč byl sektor domácích ultras ve Frankfurtu prázdný?

Reagovat
smazaný uživatel

Mali trest za problémy v derby proti Darmstadtu ešte z jesennej časti...ale nakoniec tam dnes v jednej časti boli, ale neviem či mali mať zatvorený celý kotol alebo len časť

Reagovat
andrew96

Polovina tribuny za bránou byla prázdná, takže asi v té druhé se usídlili, ale myslím, že bez vlajek, co jsem viděl ze sestřihu.

Reagovat
Rudnevs

Obišli DFB a objavili sa v inom sektore

Reagovat
smazaný uživatel

K vcerejsimu zapasu - Hertha velmi dobry vykon, v prvni puli nam byli rovnocennymi partnery, v druhe pulce se stahli na svoji pulku, ale i pres totalni beton byli ve finale bliz vitezstvi nez my diky dvema skvelym brejkum. Byli vyborne pripraveni a meli nasi ofenzivni hru zcela prectenou, naopak my jsme nebyli schopni improvizovat, jeli jsme neustale do zblbnuti kombinacni hru smerujici na Aubameyanga, kteryho ale k nicemu nepustili. Mozna proto sel misto nej do hry Ramos coby bijec do vapna, ale efekt to zadny nemelo. Mohli jsme stahnout Bayern, no nestalo se. Tak ted vzhuru na Pokal. Echte liebe!

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha vyspela a odohrala to rozumne. Možno mohla aj v 2:polčase pokračovať v tom čo hrala v 1.pol. Ale možno už na to fyzicky nestačili.

Na Pokal sa moc teším neviem sa už dočkať tých zápasov

Leverkusen - Bayern si videl inak?

Reagovat
smazaný uživatel

já zápasneviděl.. byl jsem v tu dobu v Německu na cestách, vrátil jsem se akorát na začátek zápasu bayer-bayern Podle ohlasů a sestřihu to byl ale fakt remizový zápas a moc šancí nebylo k vidění.

Co mě ale překvapilo a i zklamalo je fakt, že TT nenominoval Shinjiho ani do kádru a to není zraněný. Prý moc dobře netrénoval... jestli tam není nějaký problém mezi nima Každopádně to teď zpětně můžeme posoudit jako chybu od TT..zrovna Shinji by se v takvém zápase mohl hodit.. je to hráč enormních kvalit a když už jsme nepřivedli žádné posily, tak si nemůžeme dovolit jen tak nechávat Shinjiho doma v obyváku - to fakt nedal

Reagovat
Rudnevs

S tým Kagawom máš pravdu... ani som nevedel

Reagovat
Centrofixka

Som zvedavý či bude v utorok v Stuttgarte, tažko tieto veci komentovať keď nikto nevie o čo ide, Tuchelovi ale verím

Reagovat
smazaný uživatel

Bayernisti, kdo mate prehled, proc v posledni dobe Vidal jenom paberkuje? Je to vinou zdravotni nebo vykonosti? To Coman toho odehral vic, ne?

Reagovat
Bayern +

Coman zaslúžene ale, vsak je o level prínosnejší pre tím ako Vidal. Ten podľa mňa trpí hrou Pepa, vôbec sa mu nehodí ale Carlo to môže dosť zasadne zmeniť.

Reagovat
Rudnevs

Vidalovi to proste nesadlo a Pep aj tak na DMC dáva radšej Alonsa. Špekuluje sa že pôjde spať do Juve alebo do Atletica, ale ja si myslím že si ho Ancelotti ponechá a že práve na ňom bude stavať .

Reagovat
db18

Protože Vidal hraje hovno a na hřišti to vypadá, že se ani moc nesnaží... (ale třeba v utkání s Hoffenheimem se mu vůbec nedivím, to pro něj spíš byl trest, že ho tam Pep poslal...)

Reagovat
Rudnevs

OT -

● As Trenčín testuje bývalého Bundesligového hráča a Rakúskeho reprezentanta Stefana Maierhofera

● Špekuluje sa o návrate Roberta Hutha do reprezentácie

Reagovat
smazaný uživatel

O tom Maierhoferovi som včera čítal. Veľmi ma prekvapuje, že Trenčín ide odrazu vsadiť na zaharničného veterána po 30tke. To je totálne mimo ich filozofiu. Ešte ten Koolwijk k tomu zapadá, ten bol ale o pár rokov mladší keď prichádzal. Som zvedavý no, hlavne či bude hrávať v základe Guba (odchovanec Tatranu).

Reagovat
Rudnevs

Maierhofer im pomôže bude dobrá posila...

Reagovat
smazaný uživatel

TTTTT (tradiční tiskovka trenéra thomase tuchela)

Potenciálu Stuttgartu jsem si vědom už poslední dva roky. A nejvíce je to vidět teď. Je to těžký los.

V sobotu jsme vydali hodně sil, bylo tam hodně intezivního běhání a sprintů, ale postavíme nejlepší možný tým.

Nepotřebujeme rotovat sestavu kvůli zátěži, postavíme takový tým, který se bude na Stuttgart nejlépe takticky hodit.

Proti Hertě jsme měli hodně takových polovičních šancí, ale scházela nám vyrovnanost, kterou obvykle máme. Ale stále jsme schopní dávat góly.

Důležité je mírnit ambice. Musíme vědět, že není špatné skórovat dvakrát proti Ingolstadtu a remizovat s Berlínem.

O možnosti Pulicisce v základní sestavě - všechny možnosti je třeba mít otevřené, může nastoupit v základu, přijít do hry jako náhradník nebo hrát za juniorku

dále o Pulišičovi - Je nedílnou součástí našeho útoku.

Samozřejmě jsem se Shinjim mluvil, proč proti Berlínu nebyl povolán. Bylo to dílčí rozhodnutí, nic principiálního. Nemusí to být být vždy bráno jako nějaké dávání za vyučenou.

Prostě jsem cítil, že Shinji není připraven dát ze sebe v sobotu všechno.

Jednou se Sahin i Bender vrátí a bude těžké povolat jen šestnáct hráčů.

Stuttgart našel skvělou vyváženost mezi obranou a útokem - v tom mají ohromný potenciál.

Werner a Kostič jsou neuvěřitelně rychlí, Didavi je gólovou hrozbou už na půlce a Gentner, to je absolutně klíčový hráč.

Pokud nedokážeme kontrolovat a zmařit proitiútoky Vfb dříve, než je rozvinou, utkání nevyhrajeme.

Je to nejtěžší možný los hned po Bayernu.

Penalty jsme netrénovali.

btw, dost možná si svůj debut za Stuttgart odbyde náš bývalý golman Langerak

Reagovat
smazaný uživatel

To bude hodně těžký zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Mají teď formu jak sviňa. Ale věřím, že postoupíme. Potěšilo mě, že nechce nikoho šetřit, takže doufám že vyběhne nejsilnější sestava se Shinjim uprostřed. A na pravého beka bych dal Gintera, ale tam bude zase cpát Pisczeka

Reagovat
smazaný uživatel

pod to se můžu podepsat

Reagovat
Arne

Mitch je potvrzený, že nastoupí, stejně jako třeba Kravec místo Wernera.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dobre to vystihol tým "Je to nejtěžší možný los hned po Bayernu."

Reagovat
Werkrider

To že Toprak nie je v ideálnej zostave kola je prekvapujúce.

Reagovat
smazaný uživatel

a fail

Reagovat
smazaný uživatel

Určite tam mal byť s Christensenom...

Reagovat
smazaný uživatel

Arminia Duisburg super zápas

Reagovat
Rudnevs

Už keď bol v zábere Meier vedel som že komentátor spomenie Streita.

Reagovat
Maresma

Prosim prosim, může mi nekdo zhruba popsat Jonase Hectora? Přednosti, slabiny, má na lepší klub...?

Reagovat
stas87

Vysoky obranca,dobre pohybovo nadany,zautoci si rad ale nenechava za sebou diery.Mozno si ho budes pamätat z toho videa:

https://www.youtube.com/watch?v=scFaw6cvZaw

Uz celkom dlho si ho prajem do Werderu ale to je nerealne,tak snad skonci v lepsom time v Nemecku.Kludne ako nahrada za Rodrigueza.

Reagovat
Rudnevs

On je najmä pravidelný a úspešný Nemcký reprezentant.

Reagovat
stas87

Hravat zacal relativne nedavno,snad ho EURO vystreli do lepsieho timu v Nemecku.

Reagovat
smazaný uživatel

No relativně nedávno ale má nejvíc odehraných minut ze všech za loňský rok

Reagovat
stas87

No a roky predtym ma nula nula hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad jedno, ne? V současné situaci je to jasná varianta na levého beka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Díky, hodně se totiž píše, že si ho v létě přivede Klopp. Tak snad by to byl nějakej posun.

Reagovat
stas87

Dlzka zmluvy nestavi kozlov do pozicie,ze by si mohli diktovat cenu,bohuzial.Ako nejdem z neho robit poloboha co pride a spasi tim,do Kloppovho futbalu ale zapadne celkom rychlo.Zasa ale ak sa mu podari EURO,moze mu to paradne dvihnut cenu,v takom pripade si Schmiadtke moze kludne povedat o 20-22 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda pevně doufám že zůstane v bundeslize.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj jsem Jonas Hector, možná si mě pamatujete z filmů jako Hledáme beka do německé repre nebo U nás v Kolíně.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
db18

do Wolfsburgu snad ne...

Reagovat
stas87

Oni ho budu potrebovat asi najviac ak predju Rodrigueza,mozno este Schalke ma napada.Zvysok pre neho nie je tak velky posun aby menil v ramci Nemecka dres.

Reagovat
db18

Wolfsburg zase taky moc ne... tam je to ob-sezonu dobré/špatné... kromě peněz by si taky moc nepolepšil, to by bylo lepší zahraničí...

...btw. četl si, že by Rangnick chtěl využít výkupky Saného?

Reagovat
smazaný uživatel

já teda nejsem tázán, ale myslim že by tam určitě nešel. podle mě pujde do barcelony.

Reagovat
db18

To si taky myslím, ale zase jsem si něco podobného říkal o Selkem... navíc Rangnick má chtít vytáhnout 200 mega, aby posílili na takovou úroveň, že budou hrát hned o poháry

Reagovat
stas87

Do tejto doby sa prezentovali este pomerne sympaticky,tymto krokom si akurat hned od zaciatku spravi nepriatelov aj z ludi,co su zatial voci nim neutralny.Fakt je toto cesta?

Reagovat
db18

+ myslí na výstavbu nového stadionu pro 80 tisíc lidí (na Braunschweig přišlo 28 tisíc )

Reagovat
stas87

Leipzig ma okolo 520 tisic ludi,spadova oblast relativne velka ale aj tak tam pravidelne bude chodit 30-35 tisic.Zatial ten tim maju slozeny dobre,je to vyvazene a ma to hlavu aj pätu.Tymto sa ale vrati o tri kroky dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

To sú blbci.

Reagovat
Rudnevs

Nový štadión Načo veď majú pekný moderný a veľký

Reagovat
smazaný uživatel

ale Leroy je trochu jiný kalibr jak Selke

Reagovat
stas87

Tak ale si vsimni,z akych klubov by tam ti hraci isli.Selke chcel okamzite peniaze na ukor buducich uspechov a dockal sa.Sane hra v klube,co je kvalitativne lepsi a je aj dost zabezpeceny,no napriek tomu sa neponahla z klubu lebo mu nevratil ani zdaleka to,co do neho klub vlozil.U mna ten odchod Davieho prebolel,skratka si vybral inu cestu a ja mu ani neprajem nic zle,kvoli nemu mam vzdy rozkliknutu zostavu RB a pozeram ci hral alebo ci dal gol.

Reagovat
smazaný uživatel

však já souhlasím.. na tom přestupu je úplně všechno sfici

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli neví co s prachama, tak ať radši přivedou všechny ty dobré hráče z Norwichů, Crystal Palace a podobných kravin Jeden Sané je stejně nevytrhne, když si to tam nebude mít s kým dát, a on se tím akorát zdehonestuje

Reagovat
stas87

Nn,mne zasa nesiel net cele odpoledne a radsej som doma upratoval.Uz mame doma po prestavbe ale prachu je vsade stale vela.

Reagovat
cologneFC

Rozpraval som sa o tom s Jonasom, jednoznacne ma namierene do zahranicia. V Nemecku nezostane. Zatial najvyssia ponuka za neho bola 15milionov, uvidime po ME.

Snad ma nesklame a nepojde do Bayernu, Leverkusenu alebo Wolfsburgu. Ked v Nemecku, tak si viem predstavit Dortmund, to by ho posunulo vyssie.

Reagovat
db18

Ale zase v BVB má taky velkou (a početnou) konkurenci...

Reagovat
cologneFC

Iste, ja ani netvrdim, ze tam pojde. Oni ani nehlasili zaujem. Len si myslim, ze z nemeckych klubov by ho najviac posunul Dortmund.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem o tom premyslel ze i kdyby Durm hral napravo, tak nekdo ze ctverice Schmelzer Ginter Durm Pisczek by musel odejit, coz bych nechtel. Druha vec je, pokud by hral ve stredu zalohy jako ted obcas uz hraje, ale tam taky ma kdo hrat a pri jeho rychlosti je ho tam skoda.

Reagovat
cologneFC

Jedine ak niekoho predaju. Ale tazko povedat ci by dali cca 15-20milionov za Jonasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Chalani BVB, využíva niekto oficiálnu klubovú appku? Oplatí sa to sťahovať do telefónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohu doporučit Buzz09, která je fakt top..nejrychlejší informace o dění v klubu

Smůla však je, že na windows phonu mi to nejde stáhnout Celá široká rodina ale tu appku má, takže od tama o ní vím..

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Vďaka za radu. Ja mám Android tak by to malo byť v pohode. A kto to má na starosti tú appku? Nejaký portál?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nejsem doma..ale někdy mi to připomen a najdu ti jedno krátké video o tom..to bylo fajn.

Jsou tam nonstop zaměstnánci, kteří mají nějaké programy, které sledují cokoliv, co by mohlo mít co dočinění s bvb a jsou tuším přímo v trekingovém areálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fíííha

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mám jí spíš ze slušnosti a občas si tam hledám s kým hrajeme a tak, ale jako nic jedinečného tam není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nesťahujem potom. Dik za info

Reagovat
Rudnevs

Skúšal som ju a myslím že odporúčam pre fans BvB akurát. Ja použivam Bundesliga bei bild, Kicker a oficialnu BL appku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dikes za radu

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

DFB POKAL je späť !!!

Start11 #b04svw: Wiedwald - Gebre Selassie, Vestergaard, Djilobodji, S. Garcia - Fritz, Gálvez, Grillitsch, Öztunali - Bartels, Pizarro.

Bayer: Leno - Wendell, Toprak, Tah, Hilbert - Kampl, Kramer - Calhanoglu, Bellarabi - Chicharito, Kiessling

Reagovat
db18

Aj, Werder bez Zlatka... ale jsem zvědavý, jak na tom teď bude Leverkusen, když mají v nohách zápas s Bayernem...

Reagovat
smazaný uživatel

Bayer silná

Reagovat
cologneFC

A kde su divaci????? Esteze to zachranuju fans Werderu.

Druhy zapas bude vypredany, toto je hanba nemeckeho futbalu aby na takyto zapas nebolo vypredane.

Reagovat
Arne

Četl jsem něco v tom smyslu, že vyprodáno nebude, že tam bude jenom kolem padesátky... Fanoušci BVB jsou prý nasraní kvůli příplatku za top zápas.

Mimochodem když jsme o Borussie a stěžování, tak Tuchelovi se prý nezamlouval trávník v Berlíně...

Reagovat
smazaný uživatel

kde povídal?

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu tiskovku sledoval, ale to jsem asi zrovna přehlédl. No, taky už mě v některých věcech začíná nepatrně srát.

Reagovat
smazaný uživatel

Aji Hummels si na něj stěžoval

Reagovat
db18

Tak to nevím, co budou říkat na tu dnešní oranici...

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež pozerám, aké množstvo voľných miest tam je...

Reagovat
smazaný uživatel

Kampl teda rozdává pasy

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Galvez dyt si tam sel Kiessling tak okate

Reagovat
smazaný uživatel

Santi

Reagovat
db18

To asi měla být rudá... sice se zapíchl dost před protihráčem, ale šel tam obouma nohama napřed...

Reagovat
smazaný uživatel

@BVB: BVB: Bürki, Schmelzer, Sokratis, Hummels, Piszczek, Ginter, Gündogan, Durm, Mkhitaryan, Aubameyang, Reus #vfbbvb

Tuchele ty si koledujes. Kagawa jenom na lavicce? Ginter na DM kdyz je tam nulovy? Durm na kridle?

No, jak myslis...

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda zostava hehe...to bude zábava dnes, Burki si zachytá až až.

Reagovat
smazaný uživatel

Startelf: 1 Langerak – 2 Insua, 4 Sunjic, 6 Niedermeier, 8 Rupp, 10 Didavi, 15 Großkreutz, 18 Kostic, 20 Gentner, 23 Kravets, 26 Serey Dié

Zunächst auf der Bank: Tyton – Schwaab, Baumgartl, Harnik, Klein, Tashchy, Maxim

Reagovat
smazaný uživatel

No, bude to interessant. Žádné hladké vítězství nečekám, kdo ví, jestli se nepůjde do prodloužení

Reagovat
db18

Pizza btw. komentátor zmínil, že se Bayeru ještě nikdy v poháru nepodařilo porazit Werder...

Reagovat
Coutinho10

to je zapas hezkej obrat Bremy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Brémy, toto by už nemali pustiť. Tie červené v týchto situáciach to je dvojitá smrť

Reagovat
db18

Hilbert dole a nahradí ho Ramalho, takže 3-3-2

Reagovat
db18

*3-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Soudě dle Hakana nejsi zas tak daleko

Reagovat
smazaný uživatel

nemajú čo stratiť takže musia útočiť naplno

Reagovat
smazaný uživatel

Ramážo... party number three...

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro semifinalisty BVB FCB Brémy Hertha

Reagovat
Arne

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Guwara Skripnik dost riskuje...

Reagovat
smazaný uživatel

lol Stieler jak se culil do kamery

Reagovat
db18

A další chyba sudích

Reagovat
smazaný uživatel

Micky Auba Woody

Reagovat
PavlíčeQ

Dnes čekám gólový hody

Reagovat
Arne

Podle čeho je Marco Woody?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to i jeho twitter account

Reagovat
smazaný uživatel

Durm na levém křídle a Micky jako AM lahůdkoví!

Reagovat
PavlíčeQ

Rupp hezky

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný kombinační fotbal v tempu z obou stran. Akorát VfB hrají trochu jako prasata. Moc se mi líbí Durm na levém křídle a Micky coby klasická desítka, uplná paráda se na něj dívat. Jinak zajímavé taky Auba na RW a Reus na CF, ale oba dobří, Marco gól a krásná asistence, Aubameyang supr bomba. Zkrátka moc pěkný utkání a jen tak dál! Nur der BVB! Echte Liebe!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mi přijde že předvádíme přesně to, co nám chybělo proti Hertě - improvizace a souhra v ofenzivě a ženeme to více do stran, což jsme proti Berlínu vůbec nedělali. A kdyby ještě nedával Gintera na DM ale normálně na RB, tak by ta podpora útoku po křídlech byla ještě větší.

Reagovat
smazaný uživatel

gundogan je uplne esencialny pre nasu hru toho nesmieme predat ani keby co bolo

Reagovat
Centrofixka

Presne tak, jeho prínos pre mužstvo je obrovský, to jeho nepredvídateľné riešenie situácií Jemu je potrebné poriadne navýšiť plat, aj na úkor nejakého nového transféru, len je tu ešte otázka či nebude chcieť predsa len ísť

Reagovat
smazaný uživatel

Co mají furt s těma tenisákama ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na zvyšující se ceny vstupenek. Asi jakože na tenis chodí hodně majetný lidi

Reagovat
smazaný uživatel

aha, díky... Já se právě divil, že je hážou i na vlastní hráče. Ale oproti Anglii jsou ty ceny ještě pořád v pohodě. 20 Euro za stání a 40 za nejlevnější sedačky na tenhle zápas pro fandy BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

A to bola reakcia na ceny vstupeniek na včerajší zápas?

Reagovat
Rudnevs

Pich sa vracia do Poľska...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale moc by si nekopol v Lauterne ani na jar

Reagovat
Rudnevs

Naštastia iba hosťovanie...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas jsem neviděl..

Mohl mi to někdo shrnout / zhodnotit?

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně platí to, co jsem psal o půli a můžeš si přečíst výše. Micky se pak stáhnul více na stranu, ale v momentech, kdy hrál klasickou desítku byl báječný a vymýšlel super věci (to tedy i potom, sice pak občas i nějakou rozehrávku zkazil v 2.pol, ale jinak byl celý čas aktivní a moc se mi líbil), Naprosto erste Klasse byl klasicky Ilkay, ve vší úctě k Woodymu s Aubou, on je pro nás v současnosti asi fakt nejdůležitější hráč. Akorát škoda že v jeden moment, kdy šel sám středem hřiště až k vápnu nezkusil dříve sám vystřelit nebo přihrát, to trochu prováhal. Jinak první půle byla poměrně vyrovnaná, ve druhé už to bylo z větší části dobývání branky Langeraka. Taky mi přijde, že nás v 1.pol zdobila větší jednoduchost a efektivita v zakončení - v druhé půli jsme to místy začali překombinovávat, jinak by možná mohlo být rozhodnuto dříve než v devadesáté minutě. Velkou pochvalu zaslouží taky Durm na levém křídle, který byl velmi aktivní a neustále ocaď posílal nějaké přihrávky nebo centry. Jinak Sttugart hráli dost jako prasata, hodně žlutých karet nebo zákroků na ně, zejména Niedermeier šel po některých našich jak šílenec a Grosskreutz byl taky přemotivovaný jako prase. Každopádně takhle, o sto procent lepší výkon než proti Hertě směrem dopředu, na druhou stranu, Stuttgart od začátku chtěl hrát fotbal. Jinak fanoušci pitomci na obou stranách, naši házeli neustále na hřiště míčky (viz výše), a to i tehdy, když jsme my třeba rozehrávali roh a měli tlak, a Stuttgarit zase bučeli na Leitnera, když šel na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky..tak to už se moc těším na sestřihy.

Já to říkám pořád, podle me je Ilkay momentálně na svém postu nejlepší na světě. On Modric a Busquets jsou pro me na stejném levelu

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak, jestli si to bude číst, tak pochvala pro Aleše Svobodu za informované a příjemné komentování.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se musím Tuchelovi na dálku omluvit protože dvě ze tří věcí, za které jsem ho před zápasem kritizoval, byly dobré. Durm zahrál na LW skvěle, absence Kagawy také nemrzela, protože v ofenzivní nápaditosti a přihrávkách na jeden dotek ho skvěle nahradil Micky, takže jediné na čem si trvám, je že mi přijde blbost dávat Mathiase na DM. Je rychlý a skvěle umí podpořit ofenzivu, na podzim měl spoustu asistencí, takže by se do takového zápasu, kdy hodně útočíme ze strany skvěle hodil, navíc Piszcek ne že by hrál špatně, ale nějaké balony ztratil a nijak hvězdné výkony nepřevádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ginter tam je stratený. Neužitočný a takmer neviditeľný. Aspoň mi to tak pripadá, možno nejaké štatistiky hovoria niečo iné.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadnutie s Werderom dosť zamrzí, obzvlášť doma a z vedenia 1-0 takto odovzdať zápas ...

Zatiaľ veľmi rozpačitá sezóna, v LM to vôbec nevyšlo, v BL množstvo zbytočných strát a črtajúce sa umiestnenie mimo top4 a teraz ešte aj zakopnutie v Pokali s priechodným súperom, to nedáva veľa dôvodov k radosti, a to po výborných prestupoch boli očakávania značne inde. Škoda tých zranení, verím, že s Aranguizom a Benderom by to vyzeralo inač, tiež ten prechod k 4-4-2 nie je úplne šťastný, snáď sa Schmidt vráti k futbalu z minulej sezóny a aj výsledky by sa mohli pomaly zlepšiť, tá LM ešte nie je stratená a treba o ňu zabojovať !

Reagovat
smazaný uživatel

Váš čas by mohol prísť budúcu sezónu, ak ostane Chicharito. Hlavne potrebujete ukopať miestenku do LM v tejto sezóne. O 3. a 4.miesto bude riadny boj. Ale včera ako keby hráči neboli tak nabudení, jasné, nebol to Bayern, ale aj tak.

Reagovat
Rudnevs

Chicarito možno o rok už nebude taká hviezda...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš co je s hráškem?

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo s chrbticou má...

Reagovat
smazaný uživatel

A na jak dlouho to vypada, nevíš? O víkendu má hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ nie je potvrdená žiadna dlžka absencie, dúfam, že to bolo len preventívne a nebude to nič chronické, s tým môžu byť neskutočné problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Cez víkend asi hrať nebude, i keď ide len o agentúrnu informáciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už to potvrdilo aj vedenie Bayeru

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa skvelý výkon, hlavne čo sa týka toho, že Stuttgart sa takmer vôbec nedostával do svojej hry a do veľkých šancí, vlastne on sa nedostával takmer do žiadnych šancí a to sa v tejto sezóne stalo možno len proti Bayernu, aj v BL zápase v Dortmunde mali omnoho viac šancí a vyššiu aktivitu v ofenzíve. Včera nevyšiel zápas Kostičovi, čo je kľúčový hráč pre tvorbu šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už mluvíš o Kosticovi... TT beznadějné touží po levonohem ofenzivním záložníkovi.

On nebo Didavi by mohli být fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Určite by mali o ňom premýšľať. Je skvelý a v lepšom tíme vynikne ešte viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď myslíš koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Kostica

Reagovat
smazaný uživatel

Včera teda neměli svůj den ani jeden ale Didavi má samozřejmě jinak super sezonu. Ale co Volland? Z Hoffe by mohl jít za málo relativně, když nic nehrajou

Reagovat
Rudnevs

Lenže už ani Volland nič nehrá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale tam se to dá přisuzovat celkové impotenci Hoffe Věřim že by se zase zvednul, potenciál má

Reagovat
Rudnevs

To je dosť možné, ja sa ale obávam že Didaviho, Vollanda, Hectora a spol. začne skupovať Klopp

Reagovat
Rudnevs

Inak ešte k 20 kolu BL - Darmstadt použil nádherné dresy, dúfam ze ich budú používať častejšie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele