Bundesliga - souhrn 2. kola

25.08.2017, 22:35, aktualizováno 27.08.2017, 19:56
Komentáře a souhrny
Hannover zvládl také utkání se Schalke a jakožto nováček zůstává po dvou kolech stoprocentní. Bayern v Brémách potvrdil roli favorita, Pavlenka dvakrát inkasoval od Lewandowského. Dortmund učinil totéž proti Hertě. V Augsburgu a Leverkusenu se hrálo divoce, ale bez vítěze. Wolfsburg vyloupil Frankfurt, Lipsko otočilo zápas s Freiburgem...

Hannover 96 - Schalke 04 1:0

27.08.2017 18:00

Góly: 67. Jonathas

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

RB Lipsko - SC Freiburg 4:1

27.08.2017 15:30

Góly: 48. Timo Werner, 55. Willi Orbán, 71. Timo Werner, 80. Bruma - 23. Florian Niederlechner

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Hertha BSC 2:0

26.08.2017 18:30

Góly: 15. Pierre-Emerick Aubameyang, 57. Nuri Şahin

Dva zápasy, dvě výhry. Borussia zvítězila i ve druhém zápase a zatím má plný počet bodů. Domácí čekala na Vestfálském stadionu těžká zkouška, protože přijela ambiciózní Hertha Berlín, nicméně BVB se prosadilo velmi brzy prostřednictvím Aubameyanga a druhou trefu zařídil ve druhém poločase Nuri Sahin.

Dortmund na svého soupeře nijak nevlétl, přesto se mohl už po čtvrthodině hry radovat z úvodního gólu. To když si na přesný Sahinův centr naběhl Aubameyang a zblízka střelou k tyči překonal bezmocného Jarsteina.

S rychlou brankou Hertha evidentně nepočítala, protože rázem úplně vypadla z tempa. Borussia svému soupeři málokdy půjčovala balón a ještě v prvním poločase měla šance na navýšení. Ve 29. minutě se po závaru před Jarsteinem dostal ke střele Pulišič, jenomže hradba těl nebezpečí odvrátila. V podstatě jedinou nepříjemnost museli dortmundští řešit pět minut před přestávkou, když se jim zranil stoper Sokratis, jeho místo v obraně zaujal Toprak.

Domácí chtěli utkání co nejdříve rozhodnout druhým gólem a hned z kraje poločasu tomu byli velmi blízko. Nejprve z velké blízkosti nedokázal překonat Jarsteina Philipp a hned po něm se opřel do balónu Pulišič a jen těsně minul zařízení. Převaha Dortmundu nakonec přinesla výsledek, v 57. minutě se po odrazu dostal ke střele z první Nuri Sahin a Jarstein se natahoval marně!

Až za tohoto stavu se dostala ke slovu i Herta a proti Plattenhardtovi musel tasit zákrok Bürki. Byl to ojedinělý pokus, další šance měla opět na svědomí Borussia, ale nikdo další se k Aubameyangovi ani Sahinovi už nepřidal.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - Bayern Mnichov 0:2

26.08.2017 15:30

Góly: 72. Robert Lewandowski, 75. Robert Lewandowski

Werder sice dlouho odolával, ale v závěrečné dvacetiminutovce se dvakrát prosadil Robert Lewandowski a zajistil Bayernu další tři body. Brémští tedy po dvou kolech stále čekají na první vstřelenou branku.

Celek z hanzovního města nastoupil k jubilejnímu devítistému utkání v Bundeslize, ale od začátku tahal za kratší konec. První obrovskou šanci měl už v 7. minutě Corentin Tolisso poté, co Jiří Pavlenka pouze vyrážel před sebe a posila z Lyonu napálila zblízka balon smolně do břevna, od kterého se odrazil daleko pryč.

Mnichovský gigant dominoval, takže se až hluboko na vlastní polovinu museli vracet i útočníci Bartels a Kruse. Další pokus si připsal na konto David Alaba, nicméně český brankář předvedl výtečný zákrok. Po půl hodině měli velkou šanci Nouriho svěřenci, jenže Niklas Süle nakonec dokázal včas uklidit balon do bezpečí.

V závěru úvodního dějství to ještě dvakrát neúspěšně zkoušel Robben a poločas zakončil souboj Gondorfa s Lewandowskim, po kterém mohli být Gebre Selassie a spol. rádi, že rozhodčí Dankert neukázal na značku pokutového kopu. Po změně stran bylo zřejmé, že Werder bude sázet na protiútoky.

První dvě šance si ale připsal Arturo Vidal, nicméně neprosadil se ani hlavou, ani kopačkou. Po hodině hry se tým z Weserstadionu skutečně dostal do přečíslení, jenže finální fázi hodně uspěchal. V 72. minutě poprvé udeřilo. Coman dostal na pravou stranu nádherný centr, který si zpracoval tak, že zároveň vyřadil protihráče ze hry, načež posunul do malého čtverce, kde se elegantní patičkou prosadil polský kanonýr - 0:1.

Za tři minuty se před Lewandowskim otevřel prostor, takže došel s míčem až ke hranici pokutového území, odkud po zemi vystřelil a měl trochu kliku, jelikož Pavlenkovi nasadil housle. Nutno dodat, že český gólman toho mnoho neviděl. Bayern tedy potvrdil, že se mu proti Brémám obzvláště daří a po reprezentační pauze se těší na Hoffenheim. Werder pocestuje do Berlína.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - VfL Wolfsburg 0:1

26.08.2017 15:30

Góly: 22. Daniel Didavi

Eintracht Frankfurt měl sice v domácí prostředí převahu a větší držení balonu, ale nakonec mu to nebylo nic platné. Daniel Didavi totiž šikovně rozhodnul o výhře Wolfsburgu.

V dresu domácího celku se poprvé představil Kevin Prince-Boateng, jenž si zároveň připsal stý start v Bundeslize. Utkání začalo spíše opatrněji, a tak se první nebezpečnější šance zrodila až v 10. minutě. Přímo kop Maximiliana Arnolda nepostrádal razanci, nicméně Lukas Hradecky s vypětí všech sil zvládnul míč uklidit pryč.

O deset minut později to zkoušel Gacinović a činit se musel Koen Casteels. Následně se rozehrával rohový kop a Sébastien Haller hlavou nastřelil vnitřní stranu tyče. Pak už udeřilo na druhé straně hřiště. Guilavogui sám započal celý protiútok, který následně zakončil precizně načasovanou přihrávkou před bránu, kde kulatý předmět z první uklidil za Hradeckyho Daniel Didavi - 0:1.

Ve 29. minutě došlo k velice zajímavé situaci. Ignácio Camacho stáhnul ve vápně Boatenga a rozhodčí Benjamin Cortus ukázal na značku pokutového kopu. Jenže zaúřadovalo video, neboť se ukázalo že bývalý ghanský reprezentant stál předtím v ofsajdu. Ve zbytku první půle se domácí intenzivně hnali za vyrovnáním.

Nicméně nejprve selhal Haller, a pak dvakrát Jonathan de Guzmán. V samotném závěru se sice aktivnímu Hallerovi podařilo přehodit Casteelse, avšak Vlky zachránilo břevno. Ve druhé půli se Kovaćovu týmu nedařilo přelstít obranu. Výjimku utvořil v 55 minutě akorát de Guzmán, jenž v dobré pozici pálil pouze na brankáře.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - TSG Hoffenheim 2:2

26.08.2017 15:30

Góly: 31. Wendell (pen.), 49. Karim Bellarabi - 47. Andrej Kramarić, 70. Mark Uth

Hodně dobré utkání sehrál Bayer Leverkusen s Hoffenheimem. Šance byly na obou stranách, ale nakonec se oba celky rozešly smírně.

Julian Brandt nastoupil se svému stému startu za die Werkself, ale branky dávali jiní. Během úvodní dvacetiminutovky si hned po dvou příležitostech připsali jak Kevin Volland, tak Karim Bellarabi. Domácím se jinak nedařilo dostat se na dostřel Baumannovi. Výjimku snad tvořila akorát střela Áránguize.

Těsně před vypršením první třetiny utkáním došlo ve vápně Leverkusenu ke kontaktu mezi Sandro Wagnerem a Dominikem Kohrem. Rozhodčí Osmers si vyžádal video, na jehož základě se penalta nekopala. O dvě minuty na druhé straně hřiště nebylo o pokutovém kopu po faulu Bičakčiće na Brandta sporu.

Balon si postavil Wendell a s obrovitánskou porcí štěstí proměnil. Oliver Baumann uhodnul stranu, ale balon se otřel o tyč a nakonec zapadnul za brankovou čáru pouze o nějakých dvacet třicet centimetrů - 1:0. Ve zbytku prvního poločasu jakoby domácí vycítili, že soupeř je nalomený a dále se hnali do útoku. Jenže Kohr, Bellarabi a Wendell své šanci zahodili.

Pokud se snad o pauze někdo zapomněl třeba u stánku s občerstvením a do hlediště se vrátil až v 50. minutě, přišel o dva góly. Nejprve chybovala obrana Leverkusenu, takže měl před sebou Andrej Kramarić akorát skákavý balon a Bernda Lena. Chorvatský útočník byl v minulé sezoně velkou osobností svého týmu, když se stal nejlepším střelcem. Celkem zaznamenal patnáct branek. Proti Bayeru si ve 47. minutě připsal druhou trefu aktuálního ročníku - 1:1.

Jenže za dvě minutky přiťuknul Mehmedi do vápna Bellarabimu a ten z úhlu v nesnadné pozici střílel přesně na vzdálenější tyč - 2:1. Svěřenci Heika Herrlicha měli v podstatě všechno ve svých rukou. A vítězství by jim zřejmě neuniklo, kdyby Brandt nebo později znovu Bellarabi mířili přesněji. Gólovou tečku tedy přinesla 70. minuta.

Obrana zase nebyla zformovaná, takže Demirbay svým centrem našel osamoceného Marka Utha. Ten se do balonu před vybíhajícím Lenem musel opřít z první a měl velkou kliku, neboť kulatý předmět se od spodní strany břevna nakonec přeci jen odrazil tam, kam si Julian Nagelsmann přál - 2:2. Ve zbytku zápasu se už žádná vyložená příležitost nenarodila.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - Borussia Mönchengladbach 2:2

26.08.2017 15:30

Góly: 1. Alfred Finnbogason, 89. Sergio Córdova - 7. Denis Zakaria, 30. Oscar Wendt

Remízu 2:2 mají na svědomí celky Augsburgu a Mönchengladbachu. Zápas ve WWK Aréně nabídl divoký začátek, během osmi minut se prosadily oba týmy. Domácí nakonec honili remízu na poslední chvíli a v 89. minutě se to podařilo Sergiu Córdovovi.

Augsburg si těžko mohl představit lepší začátek. Domácí udeřili hned z první šance v první minutě utkání. Gregoritsch si ve vápně zpracoval balón a posunul jej na lépe postaveného Finnbogasona a ten prostřelil brankáře Sommera. Hříbata navíc mohla záhy inkasovat znovu, ale Schmid trefil jen obránce.

Paradoxně hned vzápětí se hostům podařilo vyrovnat. Denis Zakaria se dostal do samostatného úniku a poradil si i s brankářem Hitzem. Bláznivý začátek zápasu navíc pokračoval a ještě do 30. minuty Hříbata otočila skóre ve svůj prospěch. Herrmannovu střelu ještě Hitz dokázal vyrazit, ale na dorážku Oscara Wendta už byl krátký.

Poločas mohl nakonec pro Augsburg skončit pohromou, kdyby Hazard měl více štěstí v koncovce a neorazítkoval jen brankovou konstrukci.

Domácí potřebovali ve druhém dějství přidat a skutečně se tak stalo. Po hodině hry ale neuspěl Schmid, proti kterému předvedl fantastický zákrok Sommer. Šance měly obě strany, ale nakonec se dokázali prosadit domácí, a to pár minut před koncem. Heller poslal do vápna ukázkový centr a Sergio Córdova se stal hrdinou domácích! V nastavení si mohl vzít Gladbach vedení zpátky, ale Johnssonovi se koncovka vůbec nepovedla. Augsburg si tak rozdělil body s Mönchengladbachem za konečnou remízu 2:2.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - 1. FSV Mainz 05 1:0

26.08.2017 15:30

Góly: 53. Holger Badstuber

Fotbalisté Stuttgartu doma dokázali udolat jedinou brankou Holgera Badstubera Mohuč a poprvé po návratu do nejvyšší soutěže získávají tři body. Výsledek mohl být ještě výraznější, ovšem Terodde zazdil pokutový kop.

Stuttgart se představil na domácí půdě poprvé po svém návratu z druhé nejvyšší soutěže a od úvodní minuty šlo vidět, že si chce zápas před vlastním publikem užít. Stuttgart byl hodně aktivní, ale hosté mohli domácí snahu zmrazit v sedmé minutě, kdy Kaminski fauloval Quaisona, ale sudí penaltu neodpískal. Po půlhodině hry měla Mohuč velkou šanci jít do vedení, zahrávanou standardní situaci tečoval ve vápně Bell a Zieler musel předvést pohotový zákrok. Stuttgart sice žádnou vyloženou šanci neměl, ale velmi často okupoval pokutové území hostů.

Domácí si uvědomovali, že pokud chtějí uspět, musejí více zakončovat. V 54. minutě rozehrál rohový kop Aogo a stoper Badstuber hlavou zajistil VfB jednobrankový náskok!

Mohuč se k odpovědi nedostala a čtvrthodinu před koncem musel řešit velkou nepříjemnost. Terodde byl totiž ve vápně faulován a sudí odpískal pokutový kop. Sám Terodde sice poslal Adlera na druhou stranu, jenomže jeho střela se zastavila o tyč! Hosté tak stále měli šanci s výsledkem něco udělat, ovšem čas rychle utíkal. Ve třetí minutě nastavení byl blízko remíze Fischer, jeho nádhernou ránu ještě lepším zákrokem zlikvidoval Zieler a domácím zachránil tři body.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - Hamburger SV 1:3

25.08.2017 20:30

Góly: 90+7. Frederik Sørensen - 28. André Hahn, 34. Bobby Wood, 90+10. Lewis Holtby

Vynikající vstup do sezóny zažívá Hamburk. Celek z přístavního města loni bojoval o záchranu, v tomto ročníku by Rothosen rádi skončili v horní polovině tabulky a po dvou kolech jsou zatím stoprocentní. Vítězství v Kolíně nad Rýnem, kde naopak na bodový zisk stále čekají, zařídili svými brankami André Hahn, Bobby Wood a Lewis Holtby.

Letní posila z Mönchengladbachu André Hahn si tak hned při svém druhém zápase připsala v novém působišti premiérovou trefu, když napálil přesně a prudce k tyči odražený míč po rohovém kopu. Čerstvě sedmadvacetiletý záložník trefil ve 28. minutě skákající balón perfektně a Timo Horn se natahoval marně.

Druhá trefa přišla záhy. Luca Waldschmidt, jenž přišel na trávník ve 29. minutě místo zraněného Hunta a opustil ho již po čtvrthodině druhého poločasu, prostrčil po standardní situaci míč do šance na Bobbyho Wooda a ten křížnou střelou pokořil Horna podruhé.

Kolín mohl po změně stran bleskově odpovědět a dostat se znovu do zápasu, jenomže Jhon Córdoba ve stoprocentní pozici orazítkoval pouze tyč Matheniovy svatyně. S hosty to šlo v těch chvílích z kopce. Obránce Mergim Mavraj navíc po druhé žluté kartě obdržel červenou kartu a Hamburk dohrával závěrečnou půlhodinu v deseti.

Kolínští však ani z několika závarů před Matheniou kontaktní gól stále nemohli vstřelit a nepomohla jim ani dlouhá pauza způsobená ošetřováním hlavního rozhodčího Brycha. Nakonec sice domácí přece jen v sedmé minutě nastavení díky Sorensenovi snížili, jenomže po průniku agilního Ekdala navrátil hostům dvoubrankový náskok Lewis Holtby, čímž také uzavřel konečný výsledek.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Borussia Dortmund22005:06
2.Bayern Mnichov22005:16
3.Hamburger SV22004:16
4.Hannover 9622002:06
5.TSG Hoffenheim21103:24
 Borussia Mönchengladbach21103:24
7.RB Lipsko21014:33
8.Schalke 0421012:13
9.Hertha BSC21012:23
10.VfB Stuttgart21011:23
11.VfL Wolfsburg21011:33
12.FC Augsburg20112:31
13.Eintracht Frankfurt20110:11
14.Bayer Leverkusen20113:51
15.SC Freiburg20111:41
16.1. FSV Mainz 0520020:20
17.1. FC Köln20021:40
18.Werder Brémy20020:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (77)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proc se tolik nastavovalo?

Jinak HSV

Reagovat
JozkokozleJ

Zranil sa Dr. Felix Brych.

Reagovat
smazaný uživatel

rychlejší

Reagovat
JozkokozleJ

Tak si trebars mohol doplnit navyse, ze stvrty rozhodca Sören Storks pri svojom debute v 1.BL tasil cervenu kartu po minute v pozicii hlavneho rozhodcu. Tiez stalo za pozornost, ze videorozhodca v zavere rozhodoval, ci nedat Cordobovi tiez cervenu kartu za uder supera (Papadopoulos sa valal po zemi), no nakoniec videl zltu za simulaciu prave Papa

Reagovat
Rudnevs

Dokonca už po 49 sekundách.

A taktiež zaujímavý fakt je, že Holtby strelil v 99. minúte a 54. sekunde najneskorší gól odkedy sa tieto dáta zhromaždujú.

Reagovat
smazaný uživatel

Zranil se hlavní rozhodčí,pár minut se nehrálo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad bude uzivatel Toulon, ten moravsky reprezentant, mat konecne radost z tak velkeho nastavenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Takto by mohla tabuľka vyzerať aj na konci

Reagovat
eleven11

RB je veľmi vysoko!

Reagovat
Ferguson6

Mne RB nevadí... pokojne by mohli byť aj vyššie, hlavne nech HSV nie je nižšie

Reagovat
smazaný uživatel

slabší soupeř než Hamburg už nebude!!!!!!!!!!! Hamburg špatný Kolín ještě horší!!!!!!!!!! Letos tipuju Kolín boj o záchranu. Nevím kdo tam bude dávat goly,když Modesta prodali a náhradu nemají.Cordoba co dá 2 goly za sezonu muže hrát tak v rezervě.Když to vezmu celkově tak nevím kdo ty goly bude dávat protože útok je jalový záloha s Lehmanem nulová tak asi budou muset dávat goly obránci.Dnes mi Kolín hodně nasral!!!!!!!!!

Reagovat
Rudnevs

Pri všetkých tých spackaných sezónach bol priebeh prakticky rovnaký - na začiatok remíza, potom prehry, vyhodenie trénera a už sa to viezlo. Je skvelé že sa tentokrát podarilo chytiť ten začiatok, najmä pre psychiku. Možno by aj tá sezóna potom mohla vyzerať inak. Dnes sa výborne predviedol 18 ročný van Drongelen a Hahn hneď z prvej strely v drese HSV dal gól - možno by sa tentokrát mohli chytiť aj posily.

Reagovat
JozkokozleJ

Van Drngelen dostal pri Mavrajovej cervenej vyhubovane od Papadopoulosa, ze najprv s rozohravkou otalal a potom zle rozohral a dal sancu domacim na kontru, Hral vsak dobre. Celkom prekvapenie, ze sa hned chytil v zaklade.

Inak, dost neisty mi prisiel Mathenia. Ale este sa trebars dostane do pohody. Tlak na ost jednotky v HSV urcite citi.

Reagovat
Rudnevs

Priznám sa že to s tou rozohrávkou som si nevšimol, ale aj napriek tomu sa mi jeho výkon páčil. Navyše jeho primárna pozícia je stopér a dnes hral na pozícii ľavého beka. A musím uznať, že aj druhý krajný bek Diekmeier dnes odohral jeden z lepších zápasov.

S Matheniom máš pravdu, spomínal to aj ten Anglický komentátor na ESPN a dodal, že by sa tam teraz Kölnu hodil útočník ale Stöger tam naštastie potom poslal Jojica. Som zvedavý ako sa vyvynie súboj o pozíciu jednotky, resp. či k nejakemu súboju vôbec dôjde - Pollersbeck zasa dosť chyboval v príprave.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt hlavy ten Hamburk...z deseti minulých venkovních zápasů vyhrají jeden a zrovna když proti nim vsadím, tak i v oslabení porazí Kolín.

Reagovat
smazaný uživatel

Vole 10 minut nastaveni v BL Kolín bude zdá se hrat o záchranu a Hamburg žeby konečne ve predu?

Reagovat
Werkrider

Ja by som nepredbiehal.

Reagovat
smazaný uživatel

zase ty soudy po dvou kolech

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt jasne, je pouze po dvoch kolech.kazdopadne vypada to zajimave HSV na cele :D

Reagovat
JozkokozleJ

Na futbalovost Bénesa radost pozerat. Klud a sebavedomie uprostred ihriska v jeho veku, to je parada

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že je Maďar,teraz aj v budúcnosti nám to budú Maďari vyhadzovať na oči že je Maďar a nie Slovák.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode, maďarčine ajtak nerozumiem

Reagovat
twelwer

Reagovat
dinss

Jak zatím chytá Pavlenka? Kadeřábek hrál nějak špatně, že byl na lávce nebo je to jen kvůli zápasu s Live?

Reagovat
db18

Na čáře a nebo vyrážení nízkých balonů nohama mu jde... ale vysoký balony likviduje dost nešťastně a mimo gólů z nich měl Bayern snad nejlepší šance...

Reagovat
dinss

Jako třeba centry, nebo rohy? Nebo myslíš i vyšší střely na bránu?

Reagovat
db18

Všechno co jde vzduchem ze strany...

Reagovat
blackhawk88

Ribery a Robben by to uz mali zabalit... Bayern nutne potrebuje este 1 kridelnika

Reagovat
SpartaOvenka

Měli by zkusit toho Draxlera, Němec, odvážný na 1v1, umí centr a vlasntě má na křídlo úplně všechno.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Duda ani na lavičke? Čo s ním zase preboha je...

Reagovat
bobis21

dřevěné nohy, ale nevím jestli to pauza vyřeší

Reagovat
JozkokozleJ

Zraneny. Z posledneho treningu ma nakopnuty kotnik, preto necestoval do Dortmundu. Nejedna sa vsak o nic dlhodobejsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za info. Normálne sa bojím že sa z neho stane druhý Rosický

Reagovat
Rudnevs

Aue Konečne niekto porazil Nürnberg - tým ten postup neprajem.

Včera poobede Juventus jednal so Schalke ohľadom Höwedesa. Juventus ponúkal 10 miliónov eur (hosťovanie 2 mio. € + opcia 8 mio. €). Schalke túto ponuku odmietlo. Okrem toho zo Schalke odchádza aj Platte, konkrétne do Darmstadtu.

Reagovat
Bayern +

Ešte, že ťa máme, kámo

Ale sme na ňom neskutočne závislí, ten keď sa zraní, tak zvyšok nebude schopný dať gól 5 zápasov v rade. A to vyzeral Thomas v príprave celkom nádejne...

A Draxler in, okamžite.

Reagovat
Rudnevs

Podľa mňa by bolo zaujímavé riešenie ako dvojku do útoku priviesť naspäť Pizarra

Reagovat
db18

Hlavně kdyby se neprobral, tak to uhrajem jen na 0:0. (ale to by Thomas taky musel hrát, aby něco mohl ukázat)

Reagovat
Bayern +

Jj, to som nepobral, prečo nehrali Thomas aj Rudy základ

Inak uvažoval som, že pokiaľ sa dajú dokopy všetci streďáci, Carlo by mohol skúsiť ortodoxné talianske 4-3-1-2 bez R+R. S Jamesom na centrocampistovi a Thomasom vedľa Lewu. Krajných bekov na to máme ako stvorených.

Reagovat
db18

Ale dneska mne teda Alaba dost štval.

Reagovat
Bayern +

Ale Vidalovi by som dal úlohu vysloveného štíta, Tolissa na Vidalov post a Thiaga na svoj. Alebo do piče a na štít Rudyho.

Aj mňa, ale je po zranení, on sa do toho dostane.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

...to samé vlastně hrál s AC, ne?

Reagovat
Bayern +

Presne. Podľa mňa máme káder na to ideálny.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Nuri dal dneska zavzpomínat na staré časy.. skvělý výkon. Celý tým byl kompaktní a důsledný. Naprosto zasloužená výhra.

So far so good..

Reagovat
stas87

Pod Boszom sa moze konkretne Sahin dost zlepsit. Neprekvapilo by ma to vobec.

Reagovat
JozkokozleJ

Sahin dnes ako z majstrovskych cias.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

A mierne v pozadí ostalo, že Holger Badstuber strelil po 2822 dňoch svoj 2. Bundesligový gól - prvý bol 4.12.2009. Po tých všetkých zraneniach mu to rozhodne prajem!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
Bayern +

Pri prvom som bol osobne.

Reagovat
Jardman

Reagovat
20fredy20

Ribery a Robben sa ukazu vo velkych zapasoch a nie proti Bremam

Reagovat
vladino10

Robbenovi ešte verím, ale franck bude po návrate jamesa sedieť, vek nezastavis.. Už ani minulú sezónu to nebol "ten" ribery..

Reagovat
blackhawk88

Bol to Robbenov prvy zapas po zraneni, na ktory nastupil od zaciatku, takze urcite aj to treba zohliadnit, ale co ma na tych dvoch stve najviac, je to ako soluju, a silou mocou idu do suboja a strasne vela lopt vcera postracali... Ribery je za zenitom a obavam sa, ze Bayern neuspeje v LM prave kvoli tomu, ze nema na kridlach adekvatnu nahradu, teoreticky moze pomoct zmena systemu ... nemecka media sa cuduju preco Muller sedel na lavicke, stacilo pozriet minuly zapas, kde hral tragicky ..

Jedno je iste, Riberyho treba nahradit a mal by nastupovat max. ako nahradnik, nie som fanusik Draxlera, ale bral by som hoc aj jeho

Reagovat
20fredy20

Ribery bol najlepsi v super cupe a aj proti realu hral paradny dvojzapas stale nato ma

Reagovat
Jardman

Taky si myslím, možná tak nemá na to odmakat celých 90 minut, ale jinak je pořád platnej!

Reagovat
smazaný uživatel

aj to je mozne

Reagovat
Rudnevs

Od Schalke proti Hannoveru to bol až na Harita a Konoplyanku taký bezkrvný výkon. Nechápem prečo Tedesco vsádza na Di Santa, ktorý je na tom hrote tak nejak utopený a sedí Burgstaller, ktorému sa minulú sezónu darilo.

Po zápase som vyskúšal zostrihy 2.BL na tom bezplatnom SKY Sport News HD a rozhodne som spokojný! Dynamo proti Bochumu škoda, remíza by bola zaslúžená, pri poslednom góle škoda že tam zaspal Konrad. Fortuna so Sandhausenom tiež zaujímavý zápas,striedajúci Hennings udrel v závere a potom ešte tutovku nevyužil Wright. Bebou po zápase v rozhovore pripustil že chce prestup do Bundesligy a uvidí sa v ďalších dňoch. Na Alte Försterei bol dnes najväčšia hviezda Uchida (aj napriek tomu že si nezahral ).

Reagovat
JozkokozleJ

Na 2.BL je dobra stranka OurMatch, snad aj ty si to bol,co ju tu nedavo inzeroval:

http://ourmatch.net/videos/germany/2-bundesliga/

Na 1.BL zas:

http://www.fullmatchesandshows.com/matches/

Byvaju tam reportaze z nemeckeho Sky Sport.

Reagovat
Rudnevs

Tie stránky poznám, mám ich v zálohe pre prípad že neuvidím nejaky zostrih v televízii, kde majú tie zostrihy predsa len svoje čaro.

Reagovat
Neyjrayx

Výš tedesco chtěl aby Hannover vyhrál

Reagovat
Rudnevs

Ako to myslíš?

Reagovat
Neyjrayx

No jinak by přece nepostavil Di satna :D

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Yarmolenko prý už na zdravotní prohlídce v Dortmundu

není na tenhle přestup už trochu pozdě? Vím, že jsme ho chtěli už několik let, ale teď mi to příjde už pozdě. Jak vůbec hrál v poslední sezoně?

Oproti Dembelém úplně jiný hráč. Kvalita hned a žádný mladý talent zase. A cena by měla být taky v poho, prý 25 mega

Reagovat
Bayernista18

Parádní posila!

Reagovat
stas87

Toho som chcel uz rok a pol spät u vas. Nakoniec sa to asi podari teraz. Je tu ale jeden velky problem...on pride do BVB ako jeden z mnoha, tu nikoho nebude zaujimat co bolo v nejakom Dyname, takze pride ako noname hrac, co musi dokazat svoje kvality. Ak toto nepochopi, moze dopadnut ako Konopljanka. A to je urcite velke varovanie pre neho. Zatial bol velka ryba v malom rybniku, teraz vstupuje do rieky plnej dravcov. Futbalovo je vyborny, v tomto problem nebude a on by mal patrit do zakladnej zostavy. Lenze tito hraci z ostbloku, co maju kralovske peniaze doma a hniju tam dost dlho, tak po prichode do lepsej sutaze nemusi uniest poziciu nahradnika a stratu vlastnej reputacie. Snad to tak v jeho pripade nebude. Ak by Dynamo zvladlo postupit do CL, tak by tam ostal. Ale oni su len v EL a asi aj to rozhodlo, ze chce zmenit dres.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ho máš nasledovaného asi více (já nesleduju ani ukrajinskou ligu ani EL, takže vůbec )

v čem vyniká? V čem má nedostatky?

Na první pohled mě příjde samozřejmě úplně jiný než Dembélé. Kavlity hlavně v zakončení a síle na míči. Není ani zdaleka tak rychlý a hbitý... ale více z youtube vidii nejde poznat

Reagovat
stas87

Je vysoky a hlavne je oproti Dembelemu silnejsi, cize ustoji suboj alebo ho rovno vyhra. Nie je to rychostny typ hraca, skor ti posle kolmicu, ked je to potrebne, tak ukludni hru. Nie je mu cudzia timova hra, co som si obcas vsimol v europe, tak dokazal aj maknut dozadu a nehral si na nejaku hviezdu. Takze v tomto smere je to lepsie ako s Konopljankou. A ako si pisal ty, ma vyborne zakoncenie a udrzi loptu proti presile. Takze z tych ukrajincov co boli v BL, tak ma podla mna spolocne s Tymoscukom najlepsi predpoklad uspiet. Teda aspon z ukrajincov, ktorych som zazil ja. Skripnik hral na konci 90. rokov a zaciatku tohto storocia, takze jeho si nepamätam. Snad ti to staci.

Reagovat
vladino10

Už je to oficiálne

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele