Bundesliga - souhrn 18. kola

22.01.2016, 22:23, aktualizováno 24.01.2016, 19:25
Komentáře a souhrny
Brémy překvapivě otočily utkání na Schalke a zůstávají třetí od konce. Frankfurt si zásluhou hattricku Alexandera Meiera poradil s Wolfsburgem. Dortmund uspěl v Gladbachu a zareagoval na páteční výhru Bayernu. Stuttgart veze důležité vítězství z Kölnu. Ingolstadt si poradil s Mainzem, uspěl i druhý nováček, Darmstadt pro změnu vykradl Hannover. Hoffenheim se rozešel smírně s Leverkusenem a Hertha s Augsburgem...

Schalke 04 - Werder Brémy 1:3

24.01.2016 17:30

Góly: 4. Joël Matip - 43. Clemens Fritz, 53. Claudio Pizarro, 89. Anthony Ujah

Brémy proti Schalke prohrávaly. Jenže pak utkání překvapivě otočily a připsaly si pátou letošní výhru. Oproti tomu soupeř čítá sedmou prohru. Přesto zůstává na šesté příčce tabulky.

Veltins Arena čekala na gól jen necelé čtyři minuty. Johannes Geis zahrával z levé strany rohový kop. Na centr si naskočil Joël Matip, a přestože hlavičkoval zády k brance, balon skončil v síti. Felix Wiedwald plachtil marně - 1:0. Střelec branky se v zápětí ukázal býti velice platným i v defenzivě (aby taky ne, když je to obránce, že ano?!?), když ukázkově zblokoval šanci Claudia Pizarra.

V osmadvacáté minutě napálil Huntelaar břevno. O dvě minuty později se tenhle bludný Holanďan objevil na pravé straně pokutového území a ke škodě die Königsblauen mířil pouze do boční sítě. Svou třetí šanci si připsal ve 34. minutě. Felix Wiedwald už byl prakticky mimo hru, nicméně ani to nestačilo k tomu, aby trefil prostor mezi třemi tyčemi.

Pak přišly na pořad podvečera dvě příležitosti hostujícího celku. Florian Grillitsch našel taky jenom boční síť a ve 42. minutě Claudio Pizarro o koušťíček minul. Jeho kapitán Clemens Fritz si v následující minutě vedl mnohem lépe, když si před pokutovým územím udělal prostor, aby mohl kulatý předmět poslat tvrdě a přesně k pravé tyči Fährmannovy brány - 1:1.

Domácí jednička měla práci hned po změně stran, konkrétně s pokusem Öztunaliho a dorážkou Pizarra. Ve 48. minutě přihrál Huntelaar spoluhráči Leroyovi Sanému, jenž stál pouhopouhých sedm metrů od brány. Přesto ji dokázal přestřelit. Nezáviděníhodné! Tím spíše, že se toto selhání ukázalo býti mnohem fatálnějším.

V 53. minutě se neohroženě vydal kupředu Fritz, v ideální okamžik nacentroval na malé vápno a peruánská modla příznivců brémského celku dala vcelku snadno góla - 1:2. K vidění byly v Gelsenkirchenu i další možnosti, nicméně brankovou se ukázala být až ta z 89. minuty. O co přesně šlo? Fritz zaběhnul s balonem do vápna, z levé strany přihrál a Anthony Ujah v akrobatické pozici pravačkou skóroval - 1:3.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - VfL Wolfsburg 3:2

24.01.2016 15:30

Góly: 66. Alexander Meier, 73. Alexander Meier, 90+3. Alexander Meier - 25. Dante, 79. André Schürrle

Loňský nejlepší bundesligový střelec Alexander Meier sestřelil hattrickem úřadujícího vicemistra z Wolfsburgu. Na tři branky mu stačilo sedmadvacet minut druhé půle.

Šestkrát se Frankfurtští proti Heckingovým Vlkům nedočkali výhry, až se ucho utrhlo. Hosté se brzy usadili u pokutového území soupeře a Julian Draxler, Max Kruse a Daniel Caligiuri se postrali o první tři příležitosti. Ta další z pětadvacáté minuty už byla gólová. Ricardo Rodríguez zahrával z pravé strany přímý kop. David Abraham na něj bohužel nedoskočil, díky čemuž se mohl zblízka efektně prosadit Dante - 0:1.

Tento výsledek svítil na ukazateli skóre v Commerzbank-Areně i po první půli. A svěřenci Armina Veha za ně mohli být rádi, neboť své (další) příležitosti nevyužili Schürrle, Draxler a Caligiuri. Hned po změně stran hlavičkoval směrem na Diega Benaglia Stefan Aigner, nicméně neuspěl. Jeho posláním pro toto nedělní odpoledne bylo však něco jiného. A sice na góly přihrávat.

Za chvilku to z přímého kopu zkoušel Szabolcs Huszti a hned po něm z nějakých pěti metrů střídající Mexikán Marco Fabián. Oba si ale přesnou trefu na konto nepřipsali. Po hodině hry se o slovo hlásili Schürrle a Kruse, nicméně zapršelo až z toho dalšího mráčku. Ke škodě Wolfsburgu na jeho polovině hřiště.

Do vápna letící balon sklepnul Aigner na vedle stojícího Alexandra Meier, který - ač v obtížné pozici zády k brance - trefil velmi pěkně k pravé tyči - 1:1. Potom se rozčiloval Dieter Hecking, neboť byl přesvědčen o tom, že Fabián fauloval Träsche. Nutno dodat, že opakované záběry mu daly zapravdu, ale jelo se dál.

V 73. minutě byla situace pro kouče VfL ještě neveselejší. Aigner (ve vápně) přiťuknul Meierovi (na hranici vápna) a ten se trefil parádně pod víko - 2:1. Vedení však Orlům proti Vlkům nevydrželo dlouho, bo už 79. minutě vyrovnal André Schürrle. Jak? Prostě po Jungově přihrávce zprava přetlačil svého strážce a po zemi skóroval - 2:2.

Německý mistr světa z roku 2014 to v zápětí zkoušel ještě dvakrát, ale stejně jako kolegové Vieirinha a Naldo (z přímého kopu) neměl v zakončení potřebné štěstíčko. Takže přišla zase chvíle Alexandra Meiera, jenž ve třetí minutě nastaveného času využil drobných zmatků v hostující obraně a vsítil svou jubilejní desátou branku v probíhající sezoně - 3:2.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund 1:3

23.01.2016 18:30

Góly: 58. Raffael - 41. Marco Reus, 50. Henrich Mchitarjan, 75. Ilkay Gündogan

Šlágr kola ovládl Dortmund, která derby dvou Borussií ovládla stejně jako v první polovině sezóny. Hosté poslal do vedení Marco Reus, po něm se prosadili ještě Henrik Mchitarjan a Ilkay Gündogan. Snižující trefa Raffaela přišla vniveč a trenér André Schubert si tak na lavičce Mönchengladbachu připisuje první domácí porážku.

V Borussia-Parku začalo utkání velmi zhurta a diváci se museli bavit od úvodních minut. Neuplynulo ani sto dvacet vteřin, když po rychlém brejku vrátil míč Reus Gündoganovi, tomu však střela vůbec nesedla. Brzy zahrozila také Hříbata, hlavičce Andrease Christensena po rohovém kopu nechybělo mnoho - otřela se o břevno.

Zajímavá podívaná pokračovala a akce obou týmů si byly velmi podobné. Po zpětných přihrávkách Reuse či na druhé straně Raffaela mířili vedle Pierre-Emerick Aubameyang respektive Oscar Wendt. Závěr poločasu patřil hráčům v žlutočerných dresech, za zmínku stojí nepovedené zakončení Aubameyanga nebo krásná pumelice Gündogana do břevna.

Skóre se měnilo ale až v 41. minutě, kdy Dortmund předvedl typický rychlý protiútok. Po rozehrávce Bürkiho se balónu zmocnil Gündogan, perfektní kolmicí vysunul Reuse a ten přesnou ranou na zadní tyč otevřel skóre. Marco Reus se po přestávce přeměnil do role nahrávače a po další pěkné akci nepohrdl velkou příležitostí osamocený Henrik Mchitarjan - 0:2.

Mönchengladbach dokázal za chvíli odpovědět. Lars Stindl v šestnátce přihrál Raffaelovi, brazilský útočník si míč podrážkou posunul do výhodnější pozice a pak nekompromisně snížil na 1:2. Svěřenci Thomase Tuchela si pak vytvořili několik dobrých šancí, v těch největších se ocitl Aubameyang, dnes mu ovšem nebylo přáno.

Dvougólový náskok hostům vrátil až Ilkay Gündogan. Pětadvacetiletý středopolař využil centru Mchitarjana a z voleje překonal bezmocného Yanna Sommera. Gündogan se v Bundeslize trefil znovu téměř po roce, naposledy skóroval shodou okolností zrovna v Borussia-Parku, tehdy z toho však takovou radost neměl, protože Dortmund odjížděl poražen.

Zdramatizovat závěr zápasu mohl střídající Jonas Hofmann, který do Gladbachu přišel nedávno právě ze Signal Iduna Parku, ve velké příležitosti ale Bürkiho svatyni minul.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - VfB Stuttgart 1:3

23.01.2016 15:30

Góly: 19. Anthony Modeste (pen.) - 36. Daniel Didavi, 51. Timo Werner, 83. Christian Gentner

Nesmírně důležité tři body získal Stuttgart, který triumfoval 3:1 na půdě Kolína a vzdálil se na tři body od sestupových příček. Svěřenci Jürgena Kramného byli celkově lepším týmem a výhru si zasloužili, i když museli otáčet skóre..

Domácí poslal do vedení Anthony Modeste z penalty po 19 minutách hry a vypadalo to, že tragická venkovní bilance Stuttgartu bude pokračovat (VfB vstupovalo do zápasu coby nejhorší 'výjezdový' tým celé ligy). Ještě do poločasu nicméně stihl vyrovnat Didavi a sebevědomý výkon po změně stran po zásluze korunovali svými trefami Werner (51') a Gentner (83'). Vzhledem k tomu, že Kolín je naopak doma obávaným protivníkem, má tento triumf pro Šváby cenu zlata i z psychologického hlediska.

Kramny ve své sestavě neopomněl novou posilu Kevina Grosskreutze, a ex-dortmundský křídelník o sobě dával vědět od samého počátku; bylo na něm hodně znát, že má do hry velkou chuť, a hned v úvodních minutách se pustil do několika odvážných soubojů. Byli to však domácí, kdo se radoval jako první: Georg Niedermeier skolil ve vápně Marcela Risseho, k nařízené penaltě se postavil Modeste a poslal svůj tým do vedení.

Do té doby aktivnější Stuttgart působil chvíli jako opařený, brzy se mu však vrátilo sebevědomí a po zásluze vyrovnal, když Daniel Didavi doklepával míč do sítě z bezprostřední blízkosti. A jestliže v prvním dějství působili Švábové nebezpečnějším dojmem, po změně stran už regulérně dominovali.

Skutečným klíčem k jejich výhře byl Filip Kostić - srbský křídelník po celý zápas terorizoval 'svého' beka Pawla Olkowského a byl také architektem vítězné trefy. Pouhých šest minut po opětovném rozehrání načechral od rohového praporku parádní centr, který se snesl až na malé vápno, přímo na hlavu nehlídaného Tima Wernera - 1:2. Gólman Timo Horn byl bezmocný.

Nebýt Horna, mohl se v Kolíně zrodit prvotřídní debakl - mladý gólman si ve druhé půli připsal několik dobrých zákroků, včetně úchvatného reflexivního zásahu proti Christianu Gentnerovi, Stuttgart byl však dnes zkrátka až příliš dobrý. Kapitán Gentner si spravil chuť sedm minut před koncem, kdy pohodlně dorážel do sítě krásnou týmovou akci.

Více informací k zápasu

Hannover 96 - SV Darmstadt 1:2

23.01.2016 15:30

Góly: 10. Hugo Almeida - 31. Sandro Wagner, 47. Sandro Wagner

Nováček z Darmstadtu boj o udržení rozhodně nevzdává a ukazuje, že je schopen i nadále sbírat překvapivé body. V Hannoveru vyhrál 2:1 díky dvěma trefám Sandra Wagnera a pokazil tak premiéru novému domácímu kouči Thomasi Schaafovi..

Die Roten nepomohly k bodům ani příchody Huga Almeidy s Ádámem Szálaiem, přestože oba forvardi byli na hřišti zpočátku hodně vidět. Szálai se uvedl přízemní ránou, která jen těsně minula hostující branku. Po deseti minutách hry pak nová útočná spolupráce přinesla první ovoce - zkušený Maďar se probil do vápna a vyslal tvrdou střelu, která se odrazila od Almeidy za záda bezmocného brankáře Mathenii.

Sám Szálai mohl následně zvyšovat na 2:0, tentokrát však už byl Mathenia pozorný a skvělým zákrokem šanci zlikvidoval. Darmstadt se zpočátku prakticky výhradně bránil, postupem času se však začal dostávat do hry a tlačit na domácí defenzivu. Ta brzy začala kupit jednu chybu za druhou a vyrovnávací gól visel ve vzduchu. Nakonec padl po půlhodině hry - Marcel Heller se probil po levém křídle a vyslal do vápna centr, který Jan Rosenthal srazil do cesty pohodlně doklepávajícímu Wagnerovi.

Ještě do poločasu mohli hosté skóre otočit, když Peter Niemeyer chytrým lobem nachytal chybujícího gólmana Zielera na švestkách; míč se však odrazil od tyče. Po změně stran pokračoval nováček ve stejném tempu a brzy se dočkal zasloužené odměny: Rosenthal po Rauschově pasu hlavičkoval do brankové konstrukce, Wagner si opět počíhal na dorážku a upravil skóre na 2:1 pro svůj tým. Byla to jeho šestá trefa sezony, čímž překonal svoje dosavadní maximum z Werderu (2010/11).

Ironickou výhru, kterou podpořily skvělé výkony ex-hannoverských Rausche a Rosenthala, mohl druhý jmenovaný v závěru ještě zvýšit, Zieler si však s jeho šancí poradil. Darmstadtu to nicméně vadit nemuselo; ve druhém poločase nepustil domácího favorita vůbec ke slovu a pohodlně dokráčel ke třem bodům.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - FC Augsburg 0:0

23.01.2016 15:30

Góly: -

Hertha i Augsburg nadále drží své série neporazitelnosti - u berlínského týmu je to už sedm zápasů, u bavorského šest. S dnešní nudnou bezbrankovou remízou však nemůže být příliš spokojen ani jeden z nich..

Pro Herthu šlo o vůbec první výsledek 0:0 v celé sezoně; i navzdory tomu však zůstává v elitní trojce, tedy na pozicích zajišťujících start v Lize mistrů. Svěřenci Pála Dardáie vstupovali do utkání jako lehký papírový favorit, na hřišti se však ukázala nebývalá vyrovnanost obou týmů. V první půli se především bojovalo a těch několik málo šancí bylo rovnoměrně rozloženo: za domácí zahrozil Salomon Kalou, jehož nebezpečnou ránu zlikvidoval gólman Marwin Hitz, a také Vedad Ibišević; ani ten si však na zkušeného gólmana nepřišel. Na druhé straně Hitzův protějšek Rune Jarstein zasahoval proti hlavičce Caiubyho.

Nejlepším hráčem FCA byl bezpochyby paraguayský pořízek Raúl Bobadilla, jehož neúnavná práce na hrotu útoku permanentně zaměstnávala berlínskou defenzivu - jenže co naplat, když největší šanci zápasu trestuhodně zahodil. Stalo se tak hned po změně stran, kdy jeho skákavá střela po famózní individuální akci prolétla jen těsně vedle Jarsteinovy tyče. Norský gólman si nedokázal poradit ani s hlavičkou Daniel Baiera, ani ta se však do branky o chlup nevešla.

V závěru už se oba týmy snažily především udržet čisté konto a pokud možno eliminovat jakoukoliv šanci na ztrátu bodů; obě defenzivy předvedly dobrý výkon a naznačily, že v jarních bojích budou jen těžko k překonání. Fanoušci se nicméně dalších šancí nedočkali, ani jeden z gólmanů už nemusel zasahovat až do finálního hvizdu, a zapomenutelné utkání tak vyšumělo do ztracena.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - Bayer Leverkusen 1:1

23.01.2016 15:30

Góly: 40. Jiloan Hamad - 75. Ömer Toprak

Leverkusen chtěl dnes zvítězit a přiblížit se čelu tabulky, místo toho ale předvedl slabý výkon a z Hoffenheimu si veze pouze bod za remízu 1:1. Mohlo být dokonce ještě hůře, kdyby domácí udrželi poločasové vedení po brance Hamada (40'); za favorita nakonec vyrovnával čtvrt hodiny před koncem Toprak.

TSG šlo do zápasu jako poslední tým tabulky, takže není překvapením, že kouč Huub Stevens zpočátku naordinoval taktiku maximální opatrnosti. Jeho svěřenci si hlídali především vlastní vápno, snažili se rozbíjet tempo hry Bayeru a dopředu se příliš nehrnuli. Výsledkem byla nudná první půle prakticky bez šancí; v úvodních 35 minutách rozehřála diváky pouze nepřesná hlavička Stefana Kiesslinga.

Hosté kontrolovali tempo hry, proti pozorné obraně Hoffenheimu se však nedokázali prosadit - až nakonec sami inkasovali z první domácí šance. Mladík Jiloan Hamad napřáhl na okraji vápna a nádherným volejem poslal Stevensův tým do vedení. Byla to jeho první bundesligová trefa v kariéře.

Stevensova defenzivní strategie splnila svůj hlavní úkol: ubránit nejnebezpečnějšího hráče soupeře, Javiera Hernándeze. Mexický střelec finišoval podzim ve vynikající formě, dnes se ale s míčem za celý zápas potkal pouze ve 33 případech a neznamenal reálnou hrozbu. Ve druhé půli bylo utkání celkově živější; zpočátku měli navrch domácí, jimž branka do šatny viditelně dodala sebevědomí. Na 2:0 mohl zvyšovat sám Hamad, poté i Eduardo Vargas, gólman Bernd Leno si ale s oběma gólovkami brilantně poradil.

Minimálně Vargas by si přitom za dnešní výkon branku zasloužil; odehrál opravdu skvělé utkání, byl nejvýraznějším mužem na hřišti, jenže ve své velké šanci selhal. Leverkusenu tak stačila k vyrovnání jediná branka, kterou také Die Werkself nakonec vstřelili a zúročili tak stupňující se tlak v závěrečné čtvrtině zápasu. Jinak bezchybná domácí obrana nedokázala zpacifikovat rohový kop a Toprak hlavou zblízka uzavřel skóre na 1:1.

Hosté mohli zápas dokonce i otočit, šance Kiesslinga s Kamplem však přišly vniveč. Pro Hoffenheim jde už o osmou ligovou remízu v sezoně, což je nejvíc z celé ligy; pokud nicméně bude i nadále hrát podobně jako dnes - tedy zodpovědně zezadu a s rychlým přechodem do útoku - neměla by záchrana představovat vážnější problém.

Více informací k zápasu

FC Ingolstadt 04 - 1. FSV Mainz 05 1:0

23.01.2016 15:30

Góly: 41. Moritz Hartmann (pen.)

Stejně jako v prvním kole celé sezony, také tentokrát se Ingolstadt dokázal odrazit po pauze těsnou výhrou 1:0 nad Mainzem. Stačila k tomu proměněná penalta Moritze Hartmanna ze 41. minuty.

Mainz přitom vstupoval do utkání sebevědomě: jeho útočná vozba si na podzim získala velký respekt, a vzhledem ke špatné domácí formě ambiciózního nováčka (až dodnes zvítězit doma pouze dvakrát a nasbíral pouze osm bodů ve stejném počtu zápasů) fanoušci věřili v odvetu za podzimní prohru. Jenže ukázalo se, že zimní spánek zanechal na hostujících hvězdách své stopy. Zatímco domácí pod taktovkou neúnavného pracanta Hartmanna předvedli metodický výkon a po zásluze berou tři body, hosté jako by "rozmrzali" jen velmi pozvolna.

Trvalo přesně sedmnáct minut, než se Mainz poprvé probral k životu - a to hned pomocí krásné týmové akce na jeden dotek, přesně takové, jaké jsme byli zvyklí vídat v závěru roku 2015. Jairo Samperio elegantně vyslal do zakončení Yunuse Malliho, jeho ránu z první však nechtěně zblokoval spoluhráč Danny Latza. Na druhé straně zahrozil všudypřítomný Hartmann, který sice hlavou překonal brankáře Lorise Kariuse, míč se ale odrazil pouze od břevna.

Domácí gólman Ramazan Özcan ještě podržel svůj tým úspěšným zákrokem proti Baumgartlingerově voleji, a pak už přišel rozhodující okamžik - Stefan Bell zahrál ve vápně rukou, míč si na bílý puntík postavil (kdo jiný než) Hartmann a pohodlně otevřel skóre. Gól do šatny notně otřásl hostující sebedůvěrou a ve druhém dějství hráčům Mainzu utíkal míč od nohy častěji, než by bylo zdrávo.

Kouč Martin Schmidt se rozhodl pomoci Mallimu se Samperiem vysláním třetího útočného klenotu, Yoshinori Muta; ani s kompletním trojlístkem vepředu však týmová souhra nefungovala a pevná obrana Ingolstadtu dokázala udržet soupeře na uzdě. Özcan si po přestávce nemusel připsat jediný těžší zákrok. Nejzajímavějším momentem tak pro domácí fanoušky byla 64. minuta, kdy se na hřišti poprvé objevila rekordní klubová posila Dario Lezcano.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - Bayern Mnichov 1:2

22.01.2016 20:30

Góly: 53. Xabi Alonso (vl.) - 37. Robert Lewandowski (pen.), 61. Robert Lewandowski

Zimní přestávka v Bundeslize nic nezměnila, Bayern totiž opět vítězí. Hamburk odehrál dnes určitě lepší utkání než na podzim, přesto to na body nestačilo. Mnichovští měli dle předpokladů více ze hry, nakonec však zvítězili díky penaltě a šťastné teči Roberta Lewandowskeho. Také domácí skórovali ze standardní situace, po níž se do vlastní sítě trefil Xabi Alonso.

Po opatrném úvodu, kdy míč na svých kopačkách převážně drželi svěřenci Pepa Guardioly, se k první zajímavému ohrožení branky dostal netradičně Dennis Diekmeier, jenž po přihrávce Müllera mířil v tísni zpoza vápna kousek vedle.

Hosté se do první vážnější příležitosti dostali až v závěru prvního dějství a hned z toho vzešel gól. Phillip Lahm perfektním pasem za obranu našel rozběhnutého Thomase Müllera, ten byl u míče dřív než René Adler, který ho skluzem poslal k zemi a hlavní rozhodčí Felix Zwayer ukázal na značku pokutového kopu. Tu s přehledem proměnil Robert Lewandowski a do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Po změně stran mohl vedení navýšit Kingsley Coman, jeho přízemní pokus ale Adler dokázal zlikvidovat a byli to naopak Rothosen, kteří uděřili. V 53. minutě si na centr Aarona Hunta nabíhal Pierre-Michel Lasogga, přičemž ještě těsně před ním balón usměrnil za záda bezmocného Manuela Neura Xabi Alonso.

Bavorský velkoklub si ovšem své vedení vzal zanedlouho zpět. Javi Martínez hlavičkoval k Thomasi Müllerovi, míč si ideálně zpracoval, vystřelil, a i když jeho rána neměla gólové parametry, po teči Lewandowskeho skončila až v síti. Definitivní pojistku mohl přidat David Alaba, krásný projektil rakouského reprezentanta z přímého kopu však zastavila levá tyč Adlerovy svatyně.

Jednička Hamburku pak předvedla ještě několik dobrých zákroků a konečné vítězství Bayernu je zřejmě vzhledem k průběhu zápasu spravedlivé.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov18161148:949
2.Borussia Dortmund18132350:2441
3.Hertha BSC18103526:1833
4.Borussia Mönchengladbach1892735:3329
5.Bayer Leverkusen1884626:2128
6.Schalke 041883724:2627
7.VfL Wolfsburg1875628:2426
8.1. FSV Mainz 051873823:2424
9.1. FC Köln1866619:2424
10.FC Ingolstadt 041865712:1823
11.Hamburger SV1864820:2522
12.SV Darmstadt1856719:2721
13.FC Augsburg1855821:2620
14.Eintracht Frankfurt1855824:3020
15.VfB Stuttgart18531025:3818
16.Werder Brémy18531020:3318
17.TSG Hoffenheim1828818:2614
18.Hannover 9618421219:3114

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (244)

Přidat komentář
Rudnevs

Zasa prehra . Tak ma to mrzí, navyše dnes bola asi posledná šanca pre Rudnevsa pritom nehral úplne zle, mal tam nejaké náznaky šancí. Najmä nesmú vyraziť Labbadiu. No nic čakal som že Bayern vyhra ale ked už to bolo takto tesné tak som tú remízu chcel, navyše sa nedá povedať že Bayern bol lepší. Ale inak pekný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hral dobre.

Reagovat
Rudnevs

::

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
REPLIKATOR

::

Reagovat
Rudnevs

Chcel som dať thumbsup, lenže sa mi zasekol telefón. Ja to vždycky dávam manuálne lebo píšem cez mobil.

Reagovat
Murtago

Reagovat
Neuminho92

Nebýt Lewana tak ztráta bodů naštěstí dá skoro vše co má :) Coman ještě dost dobrý, zbytek průměr a hůř Šance žádné téměř, Douglas Costa poloviční oprot tomu co hrál před zraněním, no čekal jsem že se po zápasu s Karlsruhe zlepší kde nehrál nic moc, ale dnes to bylo to samé v bledé modrém. Příště bych dal šanci v základu určitě Robbenovi . Možná si to zasloužilo i remízu za ten zlepšený výkon HSV ve druhe puli, Gregoritsch to ale netrefoval...

Reagovat
Rudnevs

Douglas Costa tam mal približne dve parádičky ale inak nic. Kingsley Coman vynikajúco, Robben síce nepredviedol nic ale mal na to 10 minút. Mne sa z "našich" najviac páčil Rudnevs ale viem som zaujatý . Inak bol dobrý Holtby a Hunt. Z Bayernu asi top bol Coman, Lewa dal 2 góly ale prvý z penalty a druhý podľa mňa ani nevedel že ako.

Reagovat
smazaný uživatel

Hooooooooodne nezaslouzena prohra. Ale nas vykon paradni.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Neuminho92

Rudnevs byl v tech soubojích dost dobrý hlavně chvilku po tom co přišel na hřiště tam nekoho pekne odstavil u autové čary a mohla z toho být dobra šance ale pak nenašel spoluhráče přihravkou na vápno. S tím golem že nevedel ako tak tu nohu tam dával určitě cíleně, jen si myslel, že byl asi v offsidu tak hned neslavil ale teda sudí odmával dobře a za to velký palec hore Kdyby to neuznal určitě by to hodně ovlivnilo zápas... Chtělo by to nějaké schopnější DM každopádně ten Xabi na mě moc dobře nepusobí moc šikovně si v tech obranných zakrocích nepočíná viz třeba ten přímák z blízka.. a ty přímáky co kopal to byl taky děs běs

Reagovat
db18

Schopnějších DM máme v týmu plno, snad je Carlo taky využije... (Rode, Kimmich, Martinez... ale ne, on tam pořád musí být Xabi a sekunduje mu Lahm...)

Reagovat
Rudnevs

Priamaky by mal kopať Alaba, a schopnejsie DM? Khedira? Nevedel som že to myslel cielene, až tak detailne som to nepozeral, bol som totiž v eufórií z Huntoveho gólu

Čo sa týka Rudnevsa a celkovo útočníkov HSV tak situácia je takáto -

1. Silový typ ( Lasogga )

2. Žolík ( Schipplock )

3. Rýchlostný typ ( Rudnevs )

Pred Aubameyangom, Bellarabim a spol. teda v sezóne 2012/13 bol najrýchlejší hráč BL. Ďalej tam je ešte Olič ktorý je na odchode.

Reagovat
Neuminho92

No z jednoho záběru mi to příšlo jako vlastenec z toho za bránou, nvm někdo pak psal že tam byl zase Xabi to já už ani nevím, jestli to dal on nebo to byla i jeho chyba tak mě ještě utvrdil v tom že nemá v Bayernu co dělat, nešikovný v bránění, pomalý, neumí kopat standartky, na co tam pak je ani nějak extra silový není... hráč o ničem, by na tom postu zahrál lepe snad každý druhý Bundesligový hráč Třeba Kimmicha bych tam viděl raději a Rode jak kdy, spíš když koukám, tak to je taky takové o hovně... Chce to tam i někoho kdo umí zaroven jak bránit tak konstruktivně rozehrávat at tam není na tohle jen Thiago. Alaba je pravda že by měl kopat, ta střela byla luxusní a zdaleka to nebylo poprve co ukázal že má skvělou kopací techniku a dobrou ránu... No Rudnevs mi taky přišel docela silový... No držím palce aby se snad i HSV zachránilo, pokud bude hrát takovehle výkony tak by neměl být problem i skončit v tom středu, ale o pohárech bych zase nemluvil. No Rudnevse nemužu nějak extra kontrolovat, obecně jsou v Lotyšsku samá kopyta co je zazrak že vvubec trefí balon... no tohle asi výjimka, ale taky není moc často vidět na place.

Reagovat
Rudnevs

S tym Alonsom je to pravda, je uz starý a mal by skončiť. Čo sa týka Rudnevsa ja stále dufam že to ešte nejak výjde, je to férový chlap už len preto že chce dodržať zmluvu. To že je silový typ na ňom nevidno tak ako na Lasoggovi ktorý je vyložené tučný a vyzera divne a nemotorne. Čo sa týka tých Lotyšov tak celkom vtipné s tým trafenim do lopty. Ale napadá ma niekto myslím že hral za Sevillu neviem už meno. Inak čo by si povedal napr. na jedného / dvoch z dvojičiek Benderovcov na DM?

Reagovat
Rudnevs

Ešte k Rudnevsovi - HSV chce dotiahnúť dalšieho útočníka Volá sa Mané, keď som o tom prvý raz počul, potešil som sa lebo som si myslel že to je ten čo hrá za Southhampton. Ale nie a čo je na tom najhoršie je to že je útočník. To asi znamená konečnú pre jedného útočnika ( asi Olič) ale pre Rudnevsa budú šance na základ menšie. Inak na Transfermarkte je teraz o tom celkom pekná diskusia že kto má hrať v útoku HSV a jeden z ľudi napisal že Rudnevsov prestup do St. Pauli by bola win-win-win situácia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda niesom nejaký fanda Alonsa v našom drese, ale ak pominiem minulú jarnú časť sezóny tak si nemyslím, že by bol úplne v lese. Navyše či už v Reale alebo v Lpoole nevynikal svojou fyzičkou, on to má skorej v nohe no, páči sa mi ako rozdáva lopty.

Neviem si ale predstaviť, že by namiesto neho hral Kimmich alebo Rode. Kimmich je moc mladý, hodiť ho hneď do vody a rozbehnutého kolotoča mi príde ako velký risk vzhľadom na ciele, ktoré má či už Pep alebo my fanúšikovia. Rode je fajn, makač a srdciar ale príde mi ako fajn náhradník a nie hráč do základu. Plus si tak tajne myslím, že keby bol Kimmich lepší než Xabi tak by ho snáď už Pepek prskol do základu namiesto neho nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď Kačar zostrelil Comana tak som si povedal, že máme ďalšieho zraneného. Našťastie z toho nič nebolo a zrazu Boa. Do riti Bayern je snáď prekliaty na tie zranenia. Si ani už nespomínam kedy sme hrali v plnej sile.

Inak výhra, no chvalabohu za ňu.

Reagovat
Neuminho92

Za ten zákrok bych mu dal i stopku alespoň jeden zápas, však to byl doslova a do písmene likvidační zákrok a docela doost jsem se divil, že nestřídal a dal to a i pak to dál vodil... Jinak Martinez na tom stoperu taky zahraje slušně, tak bych to tak černě neviděl a brzy se má vrátit i Medhi.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo lenže Medhi sa vráti akurát tak znovu ma maródku, on snáď tri zápasy po sebe nevydrží so zdravím.

Alebo sa privedie nové CB??

Reagovat
db18

CB určitě nepřijde, kdybychom jich měli málo, tak tam bude hrát Alaba, Rafinha, nebo Alonso...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ako už náhrada za Benatiu, ktorého snáď v lete pustíme?

Reagovat
Neuminho92

Hummels do Bayernu

Reagovat
Rudnevs

to by bola obrana ako v repre. Badstuber, Hummels, Boateng, chýba už iba Howedes.

Reagovat
smazaný uživatel

To už radšej Süleho

Reagovat
smazaný uživatel

Nereálné, to spíše Howedes..který by byl snad i lepší volba.

Reagovat
Rudnevs

Asi ten Höwedes...

Reagovat
smazaný uživatel

Hummelse vždy zdobila skvělá rozehrávka, kterou dokázal dostat hráče z řad před sebou dostat i třeba do vyložené šance.... což mu v této sezóně chybí. Celkově šel s výkonem dolů,oproti tomu,když měl formu,tak byl jeden z nejlepších obránců a nedivil jsem se zájmů velkoklubu. Už delší dobu je na tom s formou lépe spíše Howedes,ten se mi celkově líbí víc. Když je to navíc univerzál a může nastoupit kdekoliv v obraně,což Hummels ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tuším tiež nemá ďaleko k častým zraneniam takže to by si Bayern možno ani nepomohol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Hummels k nám nechce (tam to bude osobní)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Ani my jeho. Benedikt radšej.

Reagovat
db18

(ale ne že by mi nevadilo to, že jsme si Hummelse nechali utéct...)

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem psal,že to je nerealné. Ani Borussia by ho nejspíše nepustila.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to nevyšlo na remízku. Gregoritsch tie priame kopy mohol riešiť lepšie, hlavne ten prvý úplne pokašľal. Aj druhý vlastne na stranu Neuera a navyše strašne nízko. Ale super, že HSV zahralo peknú partiu proti Bayernu, tak málo šancí má Bayern tak dvakrát do roka...škoda, že si neverili viac od úvodu. Holtby tradične super výkon, strašne ho mám rád.

Reagovat
Rudnevs

Holtby parádne, mam ten pocit že sa už pomaly dostáva do formy z Mainzu. Celkovo HSV výborne, bayern určite nebol lepší. Inak čo myslíš - Má šancu Rudnevs cez Lasoggu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa ukázal výborne Rudnevs. Celkom prekvapil na to, že v tejto sezóne ešte nehral tuším však?

Reagovat
Rudnevs

Celkom ma to potešilo, v podstate išiel na bránu v nádejnej situácií ( nakoniec to vynieslo jeden z dvoch priamakov od Gregoritscha ) celkovo fajn výkon. V BL naposledy nastúpil v poslednom kole minulej sezóny ked ste mu tu nadavali aké je to kopyto. V priatelaku dal gol minulý týždeň proti YB Bern.

Reagovat
Pospovič

3 bodiky fajn ale výkon nic moc. Ale na druhou stranu, soutěžní zapas se hrál po dlouhé době, zima jak blázen, zapas venku a Alonso. Ono to půjde dresy jsou super

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě ten Hamburg si nezasloužil ani plichtu. Bayern vyhrál zaslouženě, a to nehrál ani na 80%. Jinak Coman paráda

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

napisal pravdu ved Hamburg dopredu bol slabučky až na ten gol neukazali nič poriadne a aj ten gol bola pekna haluz

Reagovat
smazaný uživatel

jestli včera nějaký gol byla haluz, tak ten druhý gol Lewandovského

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali proti Bayernu, dopredu sa báli, ale po góle zistili, že to ide. Ale furt chýba mnohým klubom väčšia odvaha pustiť sa na viac ako pár minút do Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

oni hrali vcera

Reagovat
smazaný uživatel

Ty góly Bayernu... nevim nevim

Reagovat
db18

Jako by ten gól HSV byl o moc hezčí...

Reagovat
smazaný uživatel

však byl, vždyť Hunt to kopl naprosto úžasně

Reagovat
db18

To sice jo, ale konečné zakončení bylo ušmudlané. Thomas to taky zahrál úžasně...

Reagovat
db18

...myslím ten druhý gól

Reagovat
Setwo

Žeby sa oba Stadt-y zachránili?

Reagovat
smazaný uživatel

Darmstadt určite tí sú dosť silní hlavne čo sa týka ega

Reagovat
smazaný uživatel

Stuttgart - Der Großkreutz-Effekt

Reagovat
smazaný uživatel

Boatenga čeká delší pauza, Bernat před návratem.

To jsou jebovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas máme relativně pod kontrolou.. Gladbach v obraně a ve středu hřiště chybuje a tak už jsme mohli a možná měli vést minimálně o 2 goly. Na začátku jsme ale taky jednou měli štěstí, když Christensen dal hlavou břevno.

Skvěle nám zatím funguje opět střed hřiště, kde Gladbach přehráváme.. Ilkay a Julian svojí práci odvádí skvěle!

Gladbach nadále bude zlobit z brejků, takže nesmíme polevit..hrát pořád se stejnou intenzitou a věřím, že to už dotáhneme do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto senzačně zvládnutý zápas. Výkon od všech super, škoda jen Parka a té chyby u obdrženého golu, ale krom toho to i u něj nebylo tak hrozné.

Opět 8 bodů náskok na 3. místo! NUR DER BVB!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to boli krásne góly resp akcie pri nich. Fakt nádhera prezerať si opakovačky gólov. Výkon výborný ja som také niečo dnes nečakal. Skôr sklamal Gladbach, hlavne v 1.polčase. V druhom už ožili a zápas dostal väčšiu štavu. Ale ja chcem späť Čira ten Ramos je tam úplne k ničomu

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně Ramose už jsem tu s pár lidma ved diskusi, podle mě je to hráč co na Dortmund absolutně nemá, je pomalej a neohrabanej.

Reagovat
Arne

U toho gólu chyboval hned dvakrát... Já prostě nechápu už od léta, co na něm Tuchel vidí, ten vám nemá co nabídnout. Je Korejec a byl v Mainzu, a to je tak všechno, co by ho mohlo dělat atraktivním.

Možná se mýlím, ale Ilkay mi přijde, že má už jen krůček k tomu, aby se dostal do top formy ze stříbrný sezóny. Nedivil bych se, kdyby to na něm na Euru stálo ta hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak spox třeba tipoval, že místo Schmelleho bude hrát Passlack, ale to by byl až moc velký risk. Park to ale nezvládal a i proto tam pak TT stáhl Marca a poslal Durma na pravou stranu, aby mu vypomáhal.

Nemýlíš.. takhle hraje už ale pěknou dobu. Je radost se na něj dívat... kéž by prodloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

*levou stranu

Reagovat
Rudnevs

Parka je škoda, ja tychto aziatov celkovo mam velmi rad a dufam ze u Parka sa ta hra zmeni k lepsiemu. Inak ake ma sance Durm u Löwa? ( ME )

Reagovat
smazaný uživatel

VfB

Reagovat
Arne

Na ně je radost se dívat, snad si tu formu chvíli udrží a utečou tomu spodku, jich by byla obrovská škoda.

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžu zostúpiť určite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase fantázia od Stuttgartu, proste ultraatraktívny štýl, ktorý im síce doteraz moc bodov neprinášal, ale časom môžu dokázať veľké veci.

Reagovat
Rudnevs

VfB už určite nezostúpia, teraz to skôr vidím na Hannover Tam ale dúfam že Schaaf presvedčí vedenie a doťiahne Marina.

Reagovat
db18

Spíš by je měl naučit bránit...

Reagovat
Rudnevs

Tak uz ani Schaaf Marina nechce, chce kupit este obrancu.

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Ako kukám na tabuľku tak skôr asi zostúpi Hoffe, im uz nepomoze ani Kramaric. Werder, Frankfurt a Stuttgart su z najhorsieho vonku, Darmstadtu by velmi pomohol Gorgon a obavam sa ze Augsburg sa pripravuje že bude opäť strašiť v europe.

Reagovat
Rudnevs

A prvá špekulácia je na svete - Roel Brouwers.

Reagovat
Arne

Remíza asi dobrá, podle toho, co jsem viděl na ARD a jaký šance FCA mělo... Tohle jsou přesně ty zápasy, které té naší středové trojce nebudou vyhovovat, musíme víc zapojovat Baumiho nebo AM prostě posílit. Docela se ale těším za týden na Brémy, ty nám naopak budou sedět.

Reagovat
Robbie

proč nehraje Cristiano Kliment ?

Reagovat
db18

Myslím, že měl chřipku...

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní akce a skvělé utkání. Ale pokud nebude příště ještě k dispozici Marcel, tak bych se nebál dát tam Passlacka nebo Durma, i když nevim, jestli by už zvládl celý zápas. Ten Park na BVB nemá, myslel jsem si to vždycky a jenom mě v tom utvrzuje. Echte Liebe!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: tenhle Hitler se dozvida je kulervouci..

https://www.youtube.com/watch?v=8st6gnmBwwQ

Reagovat
smazaný uživatel

Spáčilová a 88 % je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Werder nádhera! Fritz nádhera! Djilobodji nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Fritz pri góloch ako Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Fritz si chce posledny polrok uzit naplno

Reagovat
Rudnevs

A Dijlobodij - toho som az tak nevnimal ale vzdy ked na neho bol zaber mimo hru tak na neho hucal Vestergaard

Reagovat
smazaný uživatel

Djilobodji zahrál skvěle.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Velká radost z vítězství Frankfurtu i Werderu!

Reagovat
smazaný uživatel

A z úžasnej Bundesligy Frankfurt som teda nevidel, ale idem na zostrihy na E2

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak práve zostrih Frankfurtu bol dosť odfláknutý, z 1.polčasu ukázali len gól...

Reagovat
db18

Ono se tam nic moc jiného nedělo...

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Arne

Až na to, že Caligiuri byl před prázdnou brankou a místo do sítě poslal míč asi pět metrů vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

To mohli ukázať teda, nech sa zasmejem. To by nevzalo moc sekúnd.

Reagovat
db18

No, to je jedna akce... Tu taky neukázali jo? (to byla spíš přihrávka k rohovému praporku než střela na bránu no... )

Reagovat
Arne

Já to viděl někde na netu, sestřih tuším z brazilský TV. ES2 od podzimu nemám, mi končila platnost platební karty a nenapadlo mě si tam změnit údaje, čímž jsem přišel o předplatný za akční cenu a už si to neobnovil.

Reagovat
smazaný uživatel

Neukázali. Na zostrihy zo Sportu1 sa chytá málo kto no.

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund prostě nemá žádnou konkurenci v tom boji o 2. místo - hned 1. kolo jara a ztratí všichni pronásledovatelé: Hertha, Gladbach, Schalke, Leverkusen, Wolfsburg

Reagovat
Rudnevs

Gladbach bude 3, Hertha asi 4 - maju vyborny káder, nenápadné výsledky, Leverkusen podľa toho ako sa Chicharito vyspí a Schalke to isté akurát tam to platí o Saném, Schalke ale nema zabezpecenu ani obranu kde hrá momentálne tragéd Neustädter ale má niekto prísť ( Wimmer, Tasci, Brooks ) . Wolfsburg to bude mať ťažké, bez Dosta nemajú poriadneho útočníka ( Kruse je podhrot a Bendtner kopyto ) jedine že by prišiel Mame Diouf, navyse v pripade ze sa zraní jeden z dvojice Naldo a Dante tak maju dosť veľký problém.

Reagovat
Arne

Brooks nepřijde - nepůjde nikam v lednu a už vůbec ne do Schalke, jak řekl Preetz... Jinak podle mě ani my, ani Gladbach na konci sezóny v té čtyřce nebudeme. Schalke a dva koncerny začnou šlapat.

Reagovat
db18

Heldt teď i řekl, že o Brookse ani zájem neměli, že Tönnies něco špatně pochopil nebo co...

Reagovat
Rudnevs

Jaj, tak to som nevedel ale aj tak chcú stopéra

Reagovat
Rudnevs

Gladbach tam bude jednoznačne. Hertha neviem. Ale koncerny sú dosť bezzubé.

Reagovat
Rudnevs

Ani Schalke, oni mali naposledy dobrý tím pod Kellerom. Predtým este pod Stevensom/Rangnickom ( 2011) a od roku 2000 až po príchod kazisveta Magatha. Od odchodu Kellera sa Schalke hľadá

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit s Rudnevsem.. podle mě tam buď Gladbach nebo Hertha bude.. ale asi Gladbach

Přání: 1. BVB, 2. Bayern, 3. Gladbach, 4. Hertha, 5. Leverkusen, 6. Wolfsburg, 7. Hertha

Realita:1. Bayern, 2. BVB, 3. Gladbach, 4. Leverkusen, 5. Wolfsburg/ Hertha, 7. Schlacke

Reagovat
smazaný uživatel

* v Přání mám 2x herthu, tam má být na 7. místě Schlacke

Reagovat
Rudnevs

Ja to vidím takto: 1. Bayern, 2. BVB, 3. Gladbach, 4. Leverkusen/Hertha, 5. Leverkusen/Hertha

Reagovat
Rudnevs

Na to 7. miesto sa ešte môže dostať nejaký iný klub ( Augsburg, HSV, Mainz...)

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito je v jednom výnimočný, a to je túžba po góloch. Je pre nich ochotný urobiť kvalitný kus roboty, proste to tam odmaká a má fantastický výber miesta, vždy je blízko gólu, veď on má sám každý zápas tak 4-5 gólových šancí. Podľa mňa bude v TOP5 najlepších strelcov BL minimálne v tejto sezóne a pre Leverkusen to je po dlhej dobe naozaj celosvetová hviezda. To turné čo mali v USA som mal pocit, že sa robilo len kvôli nemu a že sa tam každý zaujímal hlavne o neho.

Reagovat
Rudnevs

Pozeram Bundesliga Channel na YT a v každom videu o tréningovom kempe bol Chicharito ( aj keď sa hovorilo o Schalke ), momentálne je okolo neho neskutočný ošial. Hoci nechcem znižovať jeho kvality, tak myslím že je mierne preceňovaný. Taký Thomas Müller je pred ním v tabuľke strelcov a mám taký pocit že to si nikto ani nevšimol. :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vravím, on je celosvetová hviezda. Mexičania ho majú za Boha. V lete ak bude stále v Leverkusene tak čakám ďalší zájazd do USA prípadne priamo do Mexika.

Reagovat
Rudnevs

Divné že trebárs v tomto kole dal Meier hattrick nikto to ale nespomenie lebo všetci miluju Chicharita. Tak silný vztah fanusikov k hracovi som v BL videl naposledy pri návrate Kagawu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Meiera majú tiež za Boha, ale len vo Frankfurte, aj to mimo časť, ktorú obývajú fanúšikovia FSV

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Arne

Taky mě to potěšilo, jak vzhledem k bojům o záchranu, tak i vzhledem ke ztrátám soupeřů... Ne že bych věřil v udržení současných pozic, ale čím dřív tam pobudeme, tím líp.

Oba dnešní zápasy mi přišly dost podobný v tom, že po prvním poločase se už mohla řešit jenom výše skóre... V GE i Wolfsburgu si můžou rvát vlasy, Hunter a Caligiuri měli soupeře na lopatě.

Reagovat
db18

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Absolutně nezvládnutý zápas ze strany Schalke. Přitom úvod byl parádní, rychlý gól na 1:0 a další šance, které se měly využít. Pak se tam ale začala objevovat okna v obraně a byl z toho vyrovnávací gól do šatny. Druhý poločas potom hodně mizerný a Schalke si ani nedokázalo vytvořit žádný tlak, když potřebovalo vyrovnat. Všechny inkasované góly byly dílem lajdáctví a nedůslednosti obrany. Jako nechci nic říkat, ale takhle LM příští sezonu fakt nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky moc nepomáhá, že dva stopeři co měli táhnout obranu, jsou většinu sezony zranění.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Werder

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke to samy co Dortmund minuly rok. Miliardu sanci, minimalne 6x netrefi prázdnou branku z jednoho metru... to se pak nemůžou divit, pul roku bez vejplaty vsem..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je pozitívne že si tie šance vytvárajú. Dortmund mal niektoré zápasy problémy aj vôbec si niečo vytvoriť...ale zmena môže prísť za pár mesiacov. Schalke má najväčší potenciál v BL čo sa týka kádra tak to snáď nepohnoja vo vedení. Rád by som sledoval niekedy v najbližších rokoch súboj o titul medzi Bayernom, Dortmundom a Schalke.

Reagovat
Rudnevs

Mne sa momentálne Schalke moc nepáči skôr sa mi páčil pred rokmi ten tím z Kobiashvilim, Kuraniym, Özilom, Neuerom, Westermannom, Krstajičom...

Schalke je teraz veľmi slabé -

Brána - Fährmann je jasná jednička aj keď myslím že Giefer je lepší, dalej sa im v Mallorce rozohrava veľký talent Timon Wellenreuther

Obrana - Stopéri sú Höwedes, Nastasič, Matip, občas Neustädter, čo je fajn lenže Matip pravdepodobne odíde a Höwedes a Nastasič sú zranený, Schalke chce ešte dalšieho stopéra, chvilu sa hovorilo o Brooksovi ale Arne a myslim že aj db18 vraveli ze Brooks tam nepojde, stále ale majú záujem o Wimmera a Tasciho, na kraje obrany sú tam Uchida, Riether, Caicara a Aogo, za idealnej konštelácie by hrali asi Uchida a Riether lenže Uchida je zranený

Stredopoliari - Na DM je tam Geis a Goretzka čo je výborná dvojica kedže už majú aj celkom dosť skúseností a hrajú dobre, na AMC/R/L je tam Sané čo je mega hviezda ale je nekonzistentný, potom je tam Meyer čo je výborný hráč hoci je mladý tak základné skúsenosti má, ďalej tam majú Højbjerga na hosťovani z Bayernu, Belhandu ktorý včera neukázal nič a Schöpfa ktorý ešte BL za Schalke nehral.

Útok - Tu je Huntelaar. Di Santo a Choupo Moting ani nahodou nenaberaju formu z predchadzajucich klubov. V Sturme Graz sa im rozohrava mega talent Avdijaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď rozobral si to super. Potenciál majú neuveriteľný. Je iná vec ako to vyzerá aktuálne v zápasoch a herne. Ale budúcnosť je veľká. Majú tam možno zlatú generáciu, ktorú už tak skoro mať nebudú. Goretzka a Meyer patria k najväčším talentom Nemecka v súčasnosti. Obranu keby mali fit, tak je fantastická, samí reprezentant so skúsenosťami, to je potrebné keď máš premladenú zálohu ako Schalke. V útoku majú slušnú paľbu, Huntelaar je furt kanonier, len už dáva čoraz menej gólov, preto prišiel Di Santo, aby na neho zatlačil a obaja sa začali predháňať v počte gólov. Len si to ešte akosi nesadlo a Di Santo trošku sklamal zatiaľ. Možno z toho kádra nevie kouč vyťažiť maximum.

Reagovat
Rudnevs

Tam ide o to že Schalke k tym mladym ma kupovat poriadne posily ved penazi maju dost ale pokial budu kupovat takychto Di Santov a Belhandov tak... Inak zo vsetkym ostatnym s tebou suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež sa mi nepáči ten Belhanda, ten furt išiel za peniazmi, prečo odišiel do Kyjeva....keď mal lepšie ponuky čo sa týka kariéry. K Schalke tento krok proste nepasuje.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Ricardo Rodríguez je dlouhodobě spojován s odchodem do Realu Madrid, jenž podle posledních zpráv poslal za švýcarského obránce do Wolfsburgu konkrétní nabídku. Ta údajně měla dosahovat výše přes 40 milionů eur, avšak německá protistrana žádá alespoň 50 milionů.

...jestli je to pravda, tak Wolfsburg dost prohloupil - přijde mi, že dopředu začíná stagnovat a dozadu se to taky vůbec nelepší, což bylo vidět i dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Real je prepnutý oni dajú koľko budú pýtať Vlci a Ricardo pôjde, už sa možno bude chcieť niekam posunúť. V minulej sezóne hral skvele, túto sezónu neprišiel ani mne moc výnimočný, to skôr taký Weiser viac zaujal v jeseni.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to teda přijde jako totálně přepálená částka. Jako jasně, je to zajímavý hráč, skvěle podporuje ofenzivu, senzačně kope přímáky atd., ale to jsou strašné prachy uplně. Aby to Vlci nepřecenili, i těch 40 je kauf jak sviňa.

Reagovat
Rudnevs

Mne sa kraje obrany v zložení Träsch, Schäfer páčili viac, navyše tam je ešte aj Jung. Takže ak je Wolfsburg rozumný tak ho pustí za 40.

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte je otázka, či to stojí za to Realu, aby sedel potom na lavičke a hral niekde v Cope a druhoradé zápasy La Ligy

Reagovat
db18

+ by stejně nezahrával přímé kopy, protože je tam Ronaldo, který musí kopat všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou blbci

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted nevim, jestli sou vetsi dementi v Madridu nebo Wolfsburgu

Reagovat
smazaný uživatel

To si vystihol

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak.. on nějaký přejetý..

změna by ho mohla probudit. ale proč sakra Real?

vždyť on tam nemá šanci. zaprvé nemáš šanci posadit Marcela, protože ten je sakra jinde. a hlavně zadruhé, nehodí se do Realu..

Reagovat
Rudnevs

Wolfsburg ak nechce zle dopadnúť by mal urýchlene posilniť pozíciu stopéra ( sú tam dvaja relatívne starý Brazílčania,pritom najmä Nalda to strašne tiahne do útoku, dalej je tam Knoche ktorý už rok nehral BL a Sprenger s Korczowskim

Reagovat
smazaný uživatel

Známkování Werderu (1-5; 1 nejlepší, 5 nejhorší)

Wiedwald: 3- Pár lehčích zákroků, chyboval při vybíhání na balóny při rozích.

Gebre: 3 Dobrá defenzivní práce, špatná poziční hra. Bojovník.

Vestergaard: 2- Dobrá anticipace, slušná rozehrávka. Jednou se zapomněl na půlce a chyběl vzadu.

Djilobodji: 2 Spousta vyhraných soubojů. Přehled a klid v obranných skluzech.

Santi García: 2- Solidní výkon.

Fritz: 1* Úžasný při rozehře. Gól a dvě asistence. Dnes skvělé krytí a odebírání balónu.

Bargfrede: 3- Odehrál ani ne poločas. Průměr. Bída.

Zlatko: 2 Fajn výkon. Velká bojovnost.

Grillitsch: 2- Začíná se mi líbit. Slušný talent. Až na ten první zahraný přímák. Fajn.

Öztunali: 3 Průměr. Rychlík. Trochu zbrklý dnes a pozičně to za moc nestálo.

Ujah: 3 Odmaká toho hodně. Pracovitý útočník, který se nebojí přijmout. Obětavý, vždy tam, kde má být. Jsem za něj rád.

Claudio: 2- Odmakal si své. Rychlostně už to není ono, ale zpracoval spoustu balónů. Bez něj bychom dnes nevyhráli. Fotbalový elegán s citem zabijáka.

Fröde a Bartels bez hodnocení.

Reagovat
Rudnevs

Ja by som to dal takto - Wiedwald 3, Gebre3, Vestergaard2-, Dijlabodji 2, Garcia 3, Fritz 1*, Bargfrede 3-, Junuzovic 2-, Grillitsch 2-, Öztunali 2-, Ujah 2-, Pizarro 1-

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Celkem se shodneme

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Janick u golu neuhlídal Matipa..respektive s ním prohrál hlavičkový souboj, kde byl pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Proto to mínus narozdíl od Djilobodjiho. Ale je pravda, že měl Matip při zakončení kliku. Byla to těžká hlavička a trefil to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na te zápas som sa musel vyspať...prvych 40 minut z nasej strany absolutne nič, velka vdaka nemohúcnosti v koncovke Schalke, ktoré tak trochu predznamenalo vyvoj v dalsej casti zápasu, Schalke stratili pohodu, Huntelaar hned v prvom polčase a nam stačil nad vykon jedneho hráča - Clemensa Fritza, svoj 300. zápas v Bundeslige ani lepsie zahrať nemohol, niekedy som sa až čudoval s akou ľahkosťou prechádzal do utoku, napadanie zo strany Schalke nikde, vidno aky ma rešpekt a pohyby este aj v 35...nevidel som ostatné zapasy, ale isto hrac týždňa, na takyto vysledok som čakal od mája 2010, v novom miléniu je to zatial len 3. výhra na ihrisku Schalke, tak trochu to môže predznamenat dalsi vyvoj, ak si z toho zápasu odnesieme len to dobré, moze nas to nakopnut presne ako pred rokom s tou skúsenosťou ze o pohároch sa uz vravieť nebude, všetka praca a myslenie sa sústredí len na nasledujúci zápas a zostavu.

Čo sa tyka samostatných hráčov, tak na Djilobodjim cením ten kľud v rozohrávke, Vestegaard odohral svoj štandard, dokopy ich spolupráca na ich prvý zápas nie zlá, aj ked povedzme si naozaj otvorene, keby Schalke využilo aspon na 50% šance z prveho polčasu je 3:1 ... Grilitsch sa mi pohybom veľmi páči, avšak na koncovke musi popracovať a cim skor kedze je vysoko pravdepodobné ze v zostave sa udomácni.

Celkovo ale bol pre mna včerajšok úžasný, hoci som zápas pozeral doma po nom som si odbehol v drese na 3 pivká. Tento dobry pocit potrvá minimálne do vikendu.

Reagovat
smazaný uživatel

Krídla sa mi páčia moc, resp vidno výborný potenciál. Ale chce to viac odmakať to od oboch. Veľmi dobrý zápas odohrali obaja na Gladbachu v Pokali a tento dnešný zápas mi strašne pripomenul práve tento duel.

Za ten dres

Reagovat
Rudnevs

Z akej sezony bol dres?

Reagovat
smazaný uživatel

2007/2008 Diego

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lukymia už oficiálne do Číny, za 2,000,000...konečne klub ktorý nám preplatil hráča

Reagovat
Rudnevs

Akurát som chcel napísať OT. A nebude Lukymia chýbať.

Reagovat
Rudnevs

Ako tak kukám na Transfermarkt, tak má k vám prísť brankár Tremmel.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, videl som. Ale bud si ten co to prekladal, zle preložil alebo ide o chybu v originálnom článku. Určite nepríde ako náhrada za Wiedwalda, príčina je prozaickejsia, naraz sa nam zranil druhy, aj treti brankár. Netvrdím ale, ze nejaky ten zapas odchytať nemôže.

Reagovat
Rudnevs

Tak to potom radšej Hildebrand.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom nato že sa zranil Galvez, toho by som obetoval na udržanie Pappyho, ak by pokracoval vo výkonoch, asi chýbať bude, aj ked sa z hosťovaní vrátili Pavlovič s Husingom, ich posledná šanca nieco dokázať v nasom klube. Lukymia vo svojom veku nebol pre klub prínosom a ziskat za ani nie priemerného hráča BL 2 melka je pre klub ako sme my neodmietnutelne. Hovorilo sa aj do dalsej posile na hosťovanie Onaziho z Lazia. Ale... klub ho chce predať, údajne si vystačí so 7 miliónmi Nie sme schopny dat ani jeho trhovú hodnotu, ak im to poskytne Swansea, isto nepríde ako posila do zálohy/obrany.

Reagovat
Rudnevs

No lenže v lete sa vráti najmä Luca Caldirola. A Onaziho by som na mieste Werderu nechcel.

Reagovat
smazaný uživatel

Návštevnosť v tomto kole, asi dosť ovplyvnená počasím - hlavne na Herthe a vo Frankfurte mám pocit, že to malo dosť negatívny vplyv, celkom prekvapil Hannover, tam som čakal ešte menej: http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/spieltag/1-bundesliga/2015-16/18/zuschauer-am-spieltag.html

Reagovat
Rudnevs

Toto kolo sa hralo na menších štadionoch okrem Herthy teda, ziadna Allianz Arena ani Signal Iduna. Takmer všetky tímy okrem Berlin zaplnili štadion viac ako do trištvrte.

Reagovat
smazaný uživatel

Vravím, počasie malo vplyv. inak by bolo na Herthe určite viac divákov. Sklamal mal Ingolstadt, ktorý nevypredal zápas....neviem či mali doteraz všetky vypredané odkedy sú v BL.

Reagovat
Rudnevs

Ingolstadtu chybalo len nieco okolo 2 000. A urcite nemali vypredane to budu mat na Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak majú maličky štadiónik na nemecké pomery, väčšinou mali plno doteraz myslím, len si nie som istý či všetky zápasy.

Reagovat
Rudnevs

No ten ich štadionik je síce malý ale celkom luxusný. Majú tam kapacitu 15 000 väčinou chodí okolo 10 000. Minule sme nadávali na novú arenu Jahnu, že je polotovar tak to platí aj o AudiSportparku aj keď v jednej časti je taká akokeby budova napojená na štadión v ktorej sú šatne, VIP... Na YT poznám jedno úžasné video o AudiSportparku, v ďaľšom príspevku dám link.

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
smazaný uživatel

vďaka, pekné video

Reagovat
smazaný uživatel

Jahn má krásny štadión náhodou, pre taký klub je to výborný stánok.

Reagovat
Rudnevs

Viem je super ale niektorý kritizovali tie unimobunky.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/darida-prestupuje-z-freiburgu-do-herthy-299342/

Reagovat
smazaný uživatel

Včera priateľák Dortmundu na Unione pri príležitosti osláv 50.výročia berlínskeho klubu (celkom neskoro boli založený), Ramos sa trafil 2krát, hral aj Schmelzer, podľa reportu to bol fantastický ofenzívny futbal a samozrejme skvelá atmosféra, bolo vypredané a z Dortmundu prišlo cca 3 000 fans

Report: http://www.bvb.de/News/Uebersicht/3-1-Pulisic-und-Ramos-treffen-beim-Test-gegen-Union-Berlin

Choreo Unionu: https://www.facebook.com/1.FCUnionBerlin/videos/vb.44157002060/10153361038037061/?type=2&theater

Reagovat
Rudnevs

Wow Ako kukám do tvojich obľúbených zápas akurát pre teba

Inak keď už spomínaš Union, mysliš že majú buducu sezónu šancu na postup? Teraz získali veľkú posilu do obrany, káder celkom fajn, tréner dobrý, štadión sa dá v 1. Lige zniesť a výborný fanúšikovia

Reagovat
smazaný uživatel

No ani neviem či to včera niekto vysielal. Maximálne klubové televízie.

Čo sa týka budúcej sezóny - to je strašne otvorené. Veď poznáš 2.BL a nemecký futbal. St.Pauli minulú sezónu hrali o záchranu a tento rok o postup. Dôležité je aká je skladba tímu, či nemajú kluby veľa hráčov na hosťovaní, keď pracujú koncepčne tak to môže kľudne za rok za dva priniesť krásne výsledky pri tejto šialenej vyrovnanosti 2.BL. Podľa mňa by Union mohol hrať budúcu sezónu v prvej polovičke tabuľky. O St.Pauli som v lete predpovedal, že môžu hrať dosť vysoko a celkom sa to potvrdzuje.

Reagovat
Rudnevs

Ja sa bojim ze tato vyrovnanost 2. Ligy nam do tej prvej prinesie Frankfurty, Sandhauseny...

Reagovat
smazaný uživatel

Tí kt.na to nemajú, po sezóne aj tak vyletia...Paderborn a spol.

Reagovat
Rudnevs

Sandhausen na to práveže bohužial má len vďaka bojovnosti a FSV to iste. Paderborn asi nevylet, ziskali Sylvestra a Sebastiana, na druhú stranu Finke a Effenberg vyradili z kádru Saglika, Lakiča a Prosschwitza. Vyzerá to tak že bohužial zostúpi Fortuna, 1860 a Duisburg .

Reagovat
smazaný uživatel

1860 ve třetí bundeslize? tyjo, vzdyť ten tým má potenciál jako svině, kolik oni jsou schopní vychovat mladých supr hráčů. kdyby pracovali trochu koncepčněji, tak můžou hrát v první

Reagovat
Rudnevs

Ved vychovali Benderov, Gebharta, Johnsona, Schäfera, Träscha, Lautha... Maju aj teraz celkom slušný káder ( Okotie, Liendl, Bülow...) lenže nie sú prachy a Hasan Ismaik je strašne nerozhodný človek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale herne sa trápia už druhú sezónu po sebe a vyzerajú na odpal. V minulej sezóne zachránili 2.BL v baráži v posledných sekundách odvety....teraz tam čaruje ten polomajiteľ Ismaik, ktorý pred 5 rokmi vyhlasoval že chce byť do 2-3 rokov v Bundeslige.

Reagovat
Rudnevs

Ten Ismaik nič nevyčaroval navysše odišiel Wolf

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Diki moc. Pulisic pekný gólik

Reagovat
Rudnevs

Pulisic bude o par rokov super hráč.

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

OT http://www.transfermarkt.de/dfb-liste-mit-31-em-kandidaten-ndash-klare-botschaft-von-low/view/news/224266

Čakal som že príde niekto zo slabšieho klubu BL . A načo tam dal Rudyho, to tam fakt radšej mohol povolať Geisa, Castra alebo Benders.

Reagovat
Rudnevs

A nieje ani Badstuber, ani Huth, ani Wollscheid ale Rüdiger . Len moja Nemčina nie je natoľko dobrá aby som sa dozvedel či to je zoznam na širší výber od Löwa alebo to je len nejaky tip od redaktora Transfermarktu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to ako predbežná nominačka na priateľské zápasy, ktorú predstavil Jogi. Na webe DFB neni vydaná žiadna oficiálna

Reagovat
Rudnevs

Jaj diki nevieš kedy bude predstavený siršý káder na ME?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, ale najprv budú nominačky na prípravné duely v marci

Reagovat
Rudnevs

No som zvedavý na Nemeckú, Slovenskú a Rakúsku nomináciu... Už sa teším

Reagovat
smazaný uživatel

Rudy nemá moc isté miesto ani v Hoffe tak to je úsmevné celkom.

Reagovat
Rudnevs

Löw mal mozno aj 30 lepsich moznosti ako je Rudy.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

jáj... bez Leroye

Reagovat
Rudnevs

Leroy má ešte len 19, to viem pochopiť, ale prečo Rudy?

Reagovat
smazaný uživatel

20

ale na věku přece nezáleží - když si to místo zasloužil, tak proč ne?

Reagovat
db18

to zas bude výběr, kterému se bude těžko fandit...

Reagovat
Rudnevs

Určite na MS 2018 miesto dostane ale teraz nwm.

Reagovat
smazaný uživatel

U něj je výhoda, že i když se moc nedaří (týmu nebo jemu), tak stejně za ten zápas alespoň jednu nebezpečnou situaci vytvořit dokáže. Navíc je momentálně skvělý materiál na žolíka

Reagovat
smazaný uživatel

přesně.. včera to moc nebyl jeho zápas (nebo týmu), ale přece jen se ke konci dokázal svojí dravostí a drzosti prokličkovat do vápna a měl hodně dobrou šanci...škoda, že už to měl na dlouhou nohu a netrefil bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Páči sa mi, ako začal pracovať bez lopty pre tím. Včera párkrát úžasne pressoval úplne sám.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
db18

Zieler a Leno Götze Rudy a Can tam jsou taky jen kvůli pozici RB, to už by měl dostat šanci Weiser nebo Durm (na zranění se zdá se nehledí, takže v tom by problém být neměl...)

Reagovat
smazaný uživatel

Však Can na RB už skoro nehraje, ne? V Liverpoolu hraje snad jedině CM.

Reagovat
db18

To sice ne, ale Löw asi neví, koho má dát na pravého beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem sice zaujatý, ale nebál bych se tam aspoň v nějakých přípravách dát Gintera. Na podzim v Dortmundu jsem z něj byl uplně nadšenej.

Reagovat
Rudnevs

Ginter na to urcite ma je lepsí ako Can a Rudy dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni zaujatoť, hral tam fantasticky Ale Weiser proste tiež podával výnimočné výkony na kraji obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Weiser by mohl být dlouhodobé řešení tohoto postu

Reagovat
smazaný uživatel

Weiser je fajn, takový supr univerzál na pravou stranu, krerý podporuje i ůtok. Říkám, ať dostanou s Mathiasem šanci v přípravákách a uvidí se. Ale Rudy je blbost a Can taky, Rudyho bych na ME nebral vůbec a Cana když už, tak coby žolíka do středu zálohy

Reagovat
Rudnevs

Rudy je ale primarne DM, ktory je RB polovičný To fakt mohol Löw na RB povolať Becka, Weisera, Träscha... A na DM Castra, Geisa, Goretzku, Benderov... Weiser je priam skvelá možnosť ale aj tak tam v nominácí sú na RB Ginter a Durm.

Reagovat
smazaný uživatel

Castra bych už na DM nedával. A Sven hrál na podzim snad dvakrát, a pokaždý na stoperovi, a Lars toho taky odehrál hrozně málo, takže to je kravina

Reagovat
Rudnevs

Stále lepsie ako Rudy.

Reagovat
smazaný uživatel

A treba brať v úvahu, že Nemecko chce uspieť vo všetkých kategóriach. Potrebujú aj silnú 21tku.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Ja tam Fährmanna nechcem! Ani Trappa! Takze Zieler a Leno Tajne som dúfal že sa do repre na tie kraje obrany dostane Oczipka z Eintrachtu ale... A este som dufal ze Löw povola Meiera ale nič. Na RB by mal hrat Andreas Beck aj ked tam som si nie istý či on nie je LB. Inak za Gomeza, Podolskiho a Kruseho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že se na ME dostane Schmelle, zasloužil by si to.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
bayern987

Rüdiger, Mustafi, Can, Hector no to je obrana...

Reagovat
Rudnevs

Tak akú nomináciu by si poskadal ty?

Reagovat
smazaný uživatel

až na Cana kvalitní obránci

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mien nič moc, ale výkonostne Hector a Mustafi sú špička.

Reagovat
Rudnevs

Ale Rudy je katastrofa. A Mustafi je teraz medzi top 25 europskymi stopermi, chcela ho Barcelona teraz ho možno získa Bayern.

Reagovat
Rudnevs

Vidíte tu expresku o Badstuberovi. Len za 4! Nechapem preco po nom neskoci niekto z BL

Reagovat
db18

Ta nabídka je naprostý výsměch...

Reagovat
smazaný uživatel

Však nikam nejde...

Reagovat
Rudnevs

Este ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Že by pustil Pep do Turecka svého jediného zdravého beka? (když budu brát javimara jako dm)

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme jsem myslel stopera

Reagovat
Rudnevs

No tak zrovna u Pepa by ma to ani neprekvapilo a stoperi Rafinha, Alaba, Lahm

Reagovat
db18

Takovou radost jsem měl z toho, že zas hrál Bargfrede - a on se zase hned zranil Prý už 7. operace menisků...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo mu tam furt operujú? Meniskus sa nevyberá po prvotnom prípadne druhom poškodení?

Reagovat
db18

Při nějaký metodě léčení zase dorůstá... (k tomu si jde dohledat víc na případu Patrika bergera, který s tim taky marodil často)

Reagovat
smazaný uživatel

Dorastá? Tak to som netušil to je moc zaujímava info pre mňa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele