Bundesliga - souhrn 18. kola

30.01.2015, 22:28, aktualizováno 01.02.2015, 19:24
Komentáře a souhrny
Brémy porazily Herthu a vyhouply se do klidnějších vod, Augsburg si poradil s Hoffenheimem. Leverkusen se rozešel smírně s Dortmundem. Tři body na úvod jarní části slaví Mainz, Freiburg, Mönchengladbach, Schalke a Köln. Wolfsburg už v pátek zaskočil Bayern a nadělil mu čtyři kousky...

FC Augsburg - TSG Hoffenheim 3:1

01.02.2015 17:30

Góly: 38. Halil Altintop, 42. Tobias Werner, 90+3. Raúl Bobadilla - 45. Roberto Firmino

Fotbalisté Augsburgu vstoupili do jarní části tou správnou nohou, potvrdili svou dobrou bilanci na svém hřišti a díky sedmému vítězství na domácí půdě nad Hoffenheimem se posunuli na pátou příčku. Zasněžený terén a vyloženě zimní podmínky atraktivnímu fotbalu nakonec nebránily, diváci v SGL Aréně viděli celkem čtyři branky.

Přesně na začátek druhé poloviny ročníku přivítala v Bavorsku oba celky sněhová nadílka. Dá se říci, že než si všichni zvykli, že trávník nemá obvyklou zelenou barvu, uplynulo 38 minut, než se Augsburg mohl radovat z vedení. Předtím Baier se svou střelou neuspěl a z dorážky se netrefil ani Bobadilla, až na řadu přišel právě gól Altintopa.

Höjbjerg, který je v klubu na hostování z Bayernu, prožil povedený debut, neboť jeho centr z pravé strany zužitkoval turecký forvard přesnou hlavičkou k tyči, a Dán si tak připsal na své konto úspěšnou asistenci. A jen o čtyři minuty později domácí navýšili náskok, centr ze standardky od Wernera totiž nakonec zapadl do branky gólmana Baumanna.

Fuggerstädter si ovšem pokazili hezký dojem z pohodlného vedení ještě před přestávkou. Hoffenheim dokázal snížit zásluhou Firmina, který hlavou drkl hlavou do pasu od Schweglera a míč obloučkem doplachtil přesně pod břevno. Gólman Manninger si stačil na balón šáhnout, ale inkasovaní nezamezil.

Padání sněhových vloček sice ve druhém poločase ustalo, nicméně útoky Augbsurgu ne. Verhaegh posílal dobrý centr na nabíhajícího si Wernera a tomu chyběl jen malý kousek, aby se dostal do kontaktu s balónem. Abraham dvacet minut před koncem daroval šanci Korejci Ji, jenž však z blízkosti Baumanna trestuhodně nepřekonal.

Hoffenheim během druhého dějství zahrozil vlastně jen jednou jedinkrát. A to zásluhou Stroblovy hlavičky, kterou dokázal zlikvidovat Manninger. V nastavení si pak svěřenci kouče Markuse Weinzierla pojistili tři body. Bobadilla si naběhl do vápna z pravé strany, narovnal si míč na levačku a uklidil ho na bližší tyčku.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - Hertha BSC 2:0

01.02.2015 15:30

Góly: 43. Franco Di Santo, 69. Franco Di Santo

Brémy zvládly důležitý souboj s Herthou a po tříbodovém zisku se posunuly do klidnějších vod, naopak berlínská družina se drží jen těsně nad sestupovým pásmem. Obě branky zaznamenal Franco di Santo.

Po krátkém oťukávání získala domácí ekipa herně navrch. Během úvodních dvaceti minut měli nadějné možnosti postupně Vestergaard, Selke a Bargfrede, ovšem ani jeden z nich neuspěl. Jinak se toho však na Weserstadionu příliš nedělo a hrálo se zejména uprostřed pole.

"Stará dáma" byla směrem dopředu prakticky nulová a to platilo po celé první dějství. Dvě minuty před pauzou navíc udeřilo na opačném konci hřiště: Gebre Selassie našel di Santa, jež nezaváhal a z úhlu poslal kulatý nesmysl do prostoru ohraničeného třemi tyčemi - 1:0.

Jos Luhukay do druhého poločasu vyslal Marcela Ndjenga a Jonannese van den Bergha (na hrací ploše nahradili Schulze a Niemeyera), ani to však hernímu obrazu Herthy nepomohlo. Zvýšit vedení mohl povedenou střelou z dálky Junuzović, ovšem pozorný Kraft byl na místě.

Celkově bylo utkání poznamenáno velkým množstvím nepřesností z obou stran, vidět bylo až příliš mnoho soubojů a chvílemi zápas připomínal spíše boj než fotbal. Definitivně jasno o vítězi bylo zhruba dvacet minut před koncem: Selke oslovil čerstvého Fritze, jenž poslal centr před branku a di Santo akrobatickým zakončením upravil na konečných 2:0 pro severoněmecký tým.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund 0:0

31.01.2015 18:30

Góly: -

Nejen zápas vedoucího Bayernu Mnichov s druhým Wolfsburgem byl v Německu v rámci osmnáctého kola ostře sledovaný. Hodně se také čekalo, s jakou formou vstoupí do jarní části sezony Borussia Dortmund, která vyrazila bojovat o tolik potřebné body do nedalekého Leverkusenu.

Domácí vyrukovali na soupeře s hrůzu nahánějícím útočným kvartetem ve složení Hakan Calhanoglu, Karim Bellarabi, Josip Drmić a Stefan Kiessling. Na druhé straně hrozilo nebezpečí nejvíce od Cira Immobileho. Nicméně o první seriózní příležitost se postaral zase čiperný Marco Reus, jehož volný přímý kop srazil brazilský obránce Wendell těsně vedle vlastní tyče.

Karim Bellarabi prakticky nenechal vydechout stoperům Sokratisovi a Hummelsovi, kteří se sice snažili, co mohli, leč autor nejrychlejší branky v historii Bundesligy (padla v srpnu v prvním vzájemném duelu těchto soupeřů) si povětšinou stejně dělal, co chtěl. Jako nedlouho před vypršením řádné hrací doby první půle, kdy si udělal prostor na pravé straně hřiště a vyzval ke skórování Gonzala Castra, ovšem jeho střelu uklidil z brankové čáry mistr světa Mats Hummels.

Na začátku druhé půle to na bližší tyč zkoušel Immobile, ale Bernd Leno byl na místě včas. V 75. minutě poslal Simon Rolfes do brejku Gonzala Castra. Ten se tváří v tvář Romanu Weidenfellerovi rozhodl pro lob a nebylo to nejrozumnější řešení, jelikož míč přeletěl jak dortmundskou brankářskou jedničku, tak samotnou branku. Borussia tedy klesla na samotné dno tabulky, zatímco Bayer Leverkusen okupuje pátou pozici s tím, že nejbližší pronásledovatelé - Augsburg a Hoffenheim - se ve vzájemném zápase utkají zítra.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - 1. FC Köln 0:2

31.01.2015 15:30

Góly: 62. Marcel Risse, 78. Marcel Risse

Kozli vyloupili hamburkskou Imtech Arenu a rázem se posunuli do středu tabulky, zatímco HSV se jen o skóre drží nad sestupovými vodami. A to ještě musí čekat, jak zítra dopadnu duel berlínské Herthy s Werderem Brémy.

Obnovenou premiéru si v dresu domácího celku odbyl Chorvat Ivica Olić. Jistě by na ni vzpomínal mnohem lépe, kdyby po dvaceti minutách hry ve výborné pozici nepřestřelil. Svěřenci Josefa Zinnbauera evidentně chtěli vyhrát a po většinu první půle se řídili heslem, že když máte balon na kopačkách, minimálně nemůžete inkasovat.

V samotném závěru první půle však přesto mohl Jaroslav Drobný lovit balon ze sítě. Jenže Anthony Ujah nedokázal po ukázkovém zpracování hrudí přesně zamířit a střela navíc neměla ani patřičnou razanci. Ve druhém poločase český brankář předvedl výborné zásahy proti pokusům Daniela Halfara a Slawomira Peszka, až přišla na pořad dne dvaašedesátá minuta.

V ní se po přihrávce Peszka vřítil do vápna po pravé straně Marcel Risse a z ostrého úhlu prostřelil Drobného - 0:1. Ten samý hráč se po takřka totožné akci z téměř stejného místa prosadil i v 78. minutě - 0:2. To už nebyl na hřišti Petr Jiráček, který za domácí odehrál dvaasedmdesát minut. Hráči Petera Stögera mohli přidat ještě třetí branku, jenže to by musel Yannick Gerhardt trefit prázdnou branku.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - Borussia Mönchengladbach 0:1

31.01.2015 15:30

Góly: 71. Patrick Herrmann

Stuttgart sice prožil výbornou přípravu, hned v prvním ostrém zápase však padl a nadále tak zůstává namočen do boje o záchranu. Gladbach na jeho půdě vyhrál 1:0; jedinou trefu vstřelil 20 minut před závěrečným hvizdem Patrick Herrmann.

Utkání bylo, jak napovídá konečné skóre, hodně vyrovnanou záležitostí. Po úvodní minutě ticha, držené na zesnulého záložníka Wolfsburgu Juniora Malandu, se do sebe oba týmy pustily s nevídanou vervou; nebezpečnějším dojmem působili hosté, kteří se také dostali do prvních šancí. Gólman Stuttgartu Sven Ulreich špatně odhadl Kruseho roh a dal tak Stranzlovi skvělou šanci otevřít skóre; hostující obránce však hlavou přestřelil. Neuspěl ani s další střelou, kterou už Ulreich spolehlivě zlikvidoval.

Pokud někdo ze Stuttgartu skutečně hrozil, byl to Martin Harnik; rakouský útočník byl aktivní, jeho spoluhráči ho ale příliš nepodporovali. Naopak na druhé straně byl blízko ke skórování Branimir Hrgota, který převzal vynikající pas Oscara Wendta, ale nedokázal přesně zakončit. Neuspěl ani Fabian Johnson, kterému dala domácí obrana trestuhodné množství prostoru.

Stuttgart se nakonec dostal do hry díky zvýšené aktivitě v křídelních prostorech; právě odtud centroval kapitán Christian Gentner a následně sledoval, jak se míč otřel o břevno. Brankář Yann Sommer musel následně zasahovat proti šanci Tima Wernera, zatímco před domácí bránou spálil největší gólovku první půle opět Hrgota.

Teprve po změně stran domácí skutečně srovnali tempo, ba začali favorita i přehrávat a v 51. minutě mohli jít do vedení; Georg Niedermeier nejspíš ani sám neví, jak se mu podařilo z malého vápna přestřelit. Začalo být jasné, že tady bude rozhodovat jediná trefa; blízko k ní byl napotřetí Hrgota, situaci však na poslední chvíli zachránil Baumgartl. Švédský útočník se následně převtělil v asistenta a vyslal do šance Herrmanna, který už nezaváhal - Ulreich s jeho dělovkou pod víko nemohl nic dělat.

Hostující kouč Lucien Favre si pak po závěrečném hvizdu viditelně ulevil; ještě v samém závěru totiž Niedermeier orazítkoval břevno. I s trochou štěstí tak Hříbata uhájila první venkovní ligovou výhru od 18. října a nadále živí naději na Ligu mistrů, zatímco Stuttgart zůstává v sestupové zóně.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - Eintracht Frankfurt 4:1

31.01.2015 15:30

Góly: 61. Vladimír Darida (pen.), 63. Nils Petersen, 69. Nils Petersen, 88. Nils Petersen - 1. Marco Russ

Freiburg sice ve veledůležitém domácím utkání proti Frankfurtu prohrával, nakonec však zejména díky hattricku Nilse Petersena dokázal otočit a po výhře 4:1 si připisuje cenné tři body v boji o záchranu. Bylo to teprve potřetí, co svěřenci Christiana Streicha v probíhající sezoně slavili vítězství..

Hosté si ani nemohli přát lepší vstup do zápasu: neuběhla ani jedna minuta a Marco Russ už slavil úvodní gól, když na zadní tyči zakončil přímý kop Marka Stendery. Šlo o ideální předzvěst toho, co se v následujících chvílích mělo dít. Frankfurt byl totiž v prvním dějství dominantním týmem, nedokázal však svoji převahu zúročit a po rychlé Russově střele už další zásah nepřidal. Ne že by k tomu nebyly šance - elitní střelec Alexander Meier měl gól na kopačce ve 22. minutě, těsně před pauzou pak zahrozil Stendera.

Do druhé půle vyslal Streich čerstvého Petersena, což se následně ukázalo jako brilantní tah; do té doby působili domácí mdlým dojmem a až na Frantzovu šanci z 25. minuty tahali za kratší konec. Po změně stran se však proměnil také herní obraz, což v 61. minutě vyústilo v penaltový faul na Christiana Güntera a vyrovnávací gól Vladimíra Daridy. A potom už přišla Petersenova chvíle - mladý útočník stihl do závěrečného hvizdu zkompletovat čistý hattrick.

První příležitost druhého dějství ještě Admir Mehmedi zahodil, jenže domácí se tím nenechali znervóznit. Po Daridově trefě zosnovali bleskový brejk, na jehož konci Petersen placírkou poprvé propálil Kevina Trappa. Někdejší velká naděje německého fotbalu si s frankfurtským gólmanem podruhé poradila o sedm minut později, a v ten okamžik už bylo jasné, že mocně finišující Freiburg výhru nepustí. Další proměněný brejk v samém závěru pak už jen dokonal skvělý večer pro debutujícího útočníka.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - SC Paderborn 5:0

31.01.2015 15:30

Góly: 6. Yunus Malli, 46. Yunus Malli, 69. Pablo de Blasis, 83. Sami Allagui, 87. Johannes Geis (pen.)

V souboji dvou týmů, kterým v případě neúspěchu hrozilo namočení do záchranářských bojů, snad ani nemohl být jasnější vítěz. Domácí Mainz nováčka z Paderbornu doslova smetl ze hřiště a po výhře 5:0 se mu bude dýchat o hodně lépe..

Architektem drtivé výhry byl Yunus Malli, který otevřel skóre už po šesti minutách a následně jej pojistil krátce po změně stran. Definitivní tečku za hostujícími nadějemi na zvrat udělal gólem na 3:0 Pablo de Blasis, v závěru zápasu pak ještě další trefy přidali Sami Allagui a Johannes Geis.

Suverenita, se kterou domácí utkání opanovali, je o to překvapivější, uvážíme-li, že naposledy zvítězili v osmém kole. Dnes však bylo jasno prakticky od samého začátku. Hned z první šance totiž Paderborn inkasoval - de Blasis narýsoval přesný pas na Malliho, který poprvé propálil hostujícího gólmana. Tato situace nováčka dokonale rozhodila; svěřenci Andrého Breitenreitera působili vyloženě nervózním dojmem, kazili i ty nejjednodušší přihrávky a ve 27. minutě mohli podruhé inkasovat z kopačky Christiana Clemense.

Teprve po půlhodině hry se hostující tým lehce zvedl a dokonce i soupeře na chvíli zatlačil. Gólman Loris Karius musel zasahovat proti dobré šanci Marvina Bakalorze, Lukas Rupp zase ve 38. minutě nastřelil tyč. Po změně stran však už na hřišti byl pouze jeden tým - hned ve 47. minutě vyslal Okazaki perfektním pasem Malliho, který zvýšil na 2:0.

Zbývalo už dořešit pouze jedinou otázku - kolik gólů nakonec domácí nastřílí. Paderborn se sice snažil, ale Mainz už byl zkrátka příliš "rozjetý". Třetí gól vymyslel aktivní Malli, po jehož přihrávce de Blasis nádherně zavěsil pravačkou. V 82. minutě zvýšil na 4:0 zblízka Allagui, a skóre uzavřel proměněnou penaltou Geis.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - Hannover 96 1:0

31.01.2015 15:30

Góly: 32. Marco Höger

Schalke v zápase s Hannoverem nakonec přeci jen vstřelilo o jednu branku více a poskočilo v tabulce na čtvrtou pozici. Svěřenci Tayfuna Korkuta zůstanou i přes prohru na osmém místě.

Trenér domácích Roberto Di Matteo před utkáním prohlásil, že by nesmírně rád zapojil do hry prozatím devítigólového Erika Maxima Choupo-Motinga, jenž teprve včera přiletěl do Gelsenkirchenu z Rovníkové Guiney, kde reprezentoval svůj Kamerun. Nakonec odehrál proti Hannoveru něco málo přes hodinu hry a ocitl se hned v první šanci úvodního jarního střetnutí.

Jeho razantní pokus z 20. minuty však mířil mimo. Nicméně domácí začali být po tomto momentu o poznání aktivnější a jejich útočné snahy byly korunovány ve 32. minutě, kdy míč po rohovém kopu putoval sem a tam po pokutovém území, až jej nakonec poslal Christian Fuchs napříč k neobsazenému Marco Högerovi, který kulatý předmět uklidil přesně do pravého dolního rohu branky Ron-Roberta Zielera - 1:0.

Strážce hostující svatyně se tak poprvé v zápase pořádně předvedl až pět minut poté, když skvěle kryl střelu Jana Kirchhoffa. Zanedlouho se do slibné příležitosti vřítil Joselu. Obešel brankáře Fabiana Giefera, ovšem s výborným obranným zákrokem přispěchal v pravý čas čerstvý mistr světa z Brazílie Benedict Höwedes.

Die Königsblauen ve druhé půli spíše vyčkávali, s čím přijde soupeř, což se nemuselo vyplatit. Španělský útočník Joselu však nejprve neuspěl proti Gieferovi a jeho spoluhráč Christian Schulz trefil nedlouho poté hlavou jenom vnější stranu tyče. Schalke se snažilo hrát spíše na brejky, ale žádnou vyloženou šanci si už nevypracovalo.

O možnost navýšit skóre své spoluhráče do značné míry ošidil Klaas-Jan Huntelaar, který v 85. minutě všem připomněl, ze které země pochází. Na útočné polovině naprosto nepochopitelně ostře zaútočil na achilovku nic netušícího Manuela Schmiedebacha, který musel vzápětí střídat. Pro (o)bludného Holanďana následovala právem červená karta. Nicméně hosté si s početní výhodou nedokázali poradit podle představ.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Bayern Mnichov 4:1

30.01.2015 20:30

Góly: 4. Bas Dost, 45. Bas Dost, 53. Kevin De Bruyne, 73. Kevin De Bruyne - 55. Juan Bernat

Hned na úvod jarní části německé bundesligy se zrodilo obrovské překvapení a navíc skončila jedná dlouhá série. Nicméně udivující je především naprosto jednoznačné vítězství domácího Wolfsburgu, který nedal Bayernu Mnichov žádnou šanci na úspěch a před domácím publikem ho deklasoval po výsledku 4:1. Mistrovský celek tak není zrovna v nejlepším rozpoložení a po tomto zápase má před Vlky už jen osmibodový náskok.

Bayern v sedmnácti zápasech v podzimní části ani jednou neprohrál a hned čtrnáctkrát dokázal zvítězit. Ovšem ve Wolfsburgu inkasoval na začátku a konci prvního poločasu, po třetí trefě domácího výběru už o vítězi nemohlo být pochyb. V tabulce je na prvním místě s pětačtyřiceti body, Wolfsburg prozatím zvýšil svůj náskok na druhé pozici.

Hrdiny tohoto střetnutí se stali Bas Dost s Kevinem De Bryunem, oba dva totiž dokázali vsítit dvě branky. První jmenovaný si je schoval do úvodního dějství a ten druhý skóroval dvakrát během dvaceti minut. Dost otevřel skóre tohoto zápasu z ničeho nic už ve 3. minutě, kdy Bayern po ztrátě míče na útočné polovině úplně propadl v defenzívě. Po přihrávce Caligiuriho posunul De Bruyne míč na opačnou stranu právě k Dostovi a ten technickou přízemní střelou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť.

V dalších minutách se hrálo velmi opatrně a další výraznější možnost byla k vidění až po necelé půl hodině hry. Opět u toho byl De Bruyne, který předložil nahrávku na zadní tyč a tam o krok netrefil balón nabíhající Arnold. Ihned na to mohl na druhé straně vyrovnat Alaba, avšak jeho bombu po zemi dokázal famózně pokrýt gólman Benaglio. Wolfsburg hrozil i nadále a Dost svou druhou trefu mohl přidat ve 42. minutě.

Po pasu z pravé strany se ocitl zcela sám před vyběhnutým Neuerem, ale nakonec v tísni zamířil mimo tři tyče. Nicméně stejný hráč se přeci jen dočkal ve druhé nastavené minutě prvního poločasu. Dost se dostal k balónu na hranici pokutového území a vyslal technickou střelu, po níž se míč od tyče odrazil do sítě. Bayern se z této rány nedokázal oklepat ani po přestávce a v 53. minutě inkasoval potřetí.

Po opětovné nepřesné rozehrávce favorita se De Brunye řítil sám na Neuera téměř z poloviny hřiště a nakonec ho pohotovou střelou zkušeně obstřelil, míč zapadl k levé tyči. Bayern na sebe nenechal s odpovědí dlouho čekat a už o dvě minuty později vykřesal naději na bodový zisk Juan Bernat. Ten sice napoprvé z úhlu proti Benagliovi neuspěl, ovšem skluzující Naldo mu nešťastně vrátil míč na kopačku a Bernat se z dorážky nemýlil - 3:1.

Ihned na to mohli Vlci vést o tři branky, avšak Arnold z hranice brankového území nepochopitelně branku mnichovského týmu přestřelil. Hosté se mohli dostat zpět do hry v 72. minutě, kdy Robben vypálil z přímého volného kopu z dvaadvaceti metrů přímo pod břevno a Benaglio se musel vytasit s fantastickým zákrokem jednoruč. A o necelou minutu později stvrdil vítězství Wolfsburgu De Bruyne svým druhým gólem v zápase.

Bayern se dopustil další ztráty na útočné polovině, poté po dlouhém nákopu pelášil De Bruyne sám směrem k Neuerovi, pohrál si s Dantem a zamířil naprosto přesně do bližšího horního rohu - 4:1. Pět minut před koncem mohl ještě snížit Pizzaro, ale z jasné pozice v brankovém území mířil nad a skóre pátečního duelu s tak nezměnilo. Bayern inkasoval v jednom utkání přesně tolik branek jako za celý podzim a v příštím vystoupení má určitě co napravovat.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov18143142:845
2.VfL Wolfsburg18114337:1837
3.Borussia Mönchengladbach1886426:1630
4.Schalke 041893629:2130
5.FC Augsburg18100825:2230
6.Bayer Leverkusen1878328:2029
7.TSG Hoffenheim1875630:2826
8.Hannover 961873821:2724
9.Eintracht Frankfurt1865735:3823
10.1. FC Köln1864819:2322
11.1. FSV Mainz 051849524:2321
12.Werder Brémy1855828:3920
13.SC Paderborn1847721:3119
14.SC Freiburg1839621:2618
15.Hertha BSC18531024:3718
16.Hamburger SV184599:2117
17.VfB Stuttgart1845920:3317
18.Borussia Dortmund18441018:2616

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (292)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Obrana

Reagovat
AjaxFans

Super Dostiku

Reagovat
smazaný uživatel

Na čase no vybral si správny deň našťastie hehe.

Reagovat
smazaný uživatel

On dal včera stejně golů za jeden poločas jako za celý podzim..což mi připomíná, že Bayern včera dostal za 1 zápas stejně golů jako za celý ligový podzim Wolfsburg nádherný výkon..KdB je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Nadhera

Reagovat
HonzaKoller

Neuvěřitelný..

Reagovat
oli9

Honzo,honzo pojdte k nám !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, že Bayern si chtěl připomenout jaký to je dostat 4 kousky

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
smazaný uživatel

Dante příště ať nastoupí Beckenbauer bez brejlí a bude to daleko lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokaždé když ho vidím hrát tak to je tragédie...

Reagovat
smazaný uživatel

Největší překvapení vrcholového fotbalu za poslední tři(?) roky!! Alespoň pro mne.

Reagovat
Pasha

Tak sleduj ďalej La Ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobře ,ManU je letos oproti loňsku taky zatím překvapení,až na ten Cambridge.

Reagovat
smazaný uživatel

asi rok a pul jsem sem nic nepridal, ale tobe musim napsat, ze jsi trouba roku. gratuluju

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobře, Bayern se poráží čtyřma brankama pravidelně. Jsem ale rád,že jsi se po dlouhé době konečně konstruktivně zapojil. Vždyť jsem kvůli tomu musel očekávaný výsledek nazvat překvapením.

Reagovat
kubys

A co třeba loňský titul v La Lize? Furt nic?

Reagovat
smazaný uživatel

no , vzhledem khistorii posledních let by se to tak mohlo jevit,ale oni byli v té loňské sezoně neskutečně nadupaní,organizovaní a odhodlaní. V titul jsem téměř nevěřil ani v tom posledním zápase, přestože si pro něj Atlético došlo stejným způsobem jako pro většinu bodů i se slabšími soupeři : Jeden roh , jedna šance , jeden gól ,jeden velký beton. Myslím,že kromě vlastního fanatického publika nikoho nepobavili,ale svým způsobem to byla suverénní jízda. Naštěstí to vypadá ,že letos chtějí víc hrát fotbal a to jim už tak nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vono je lepší fotbal když si 100x prihraješ a pak upadneš ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrajete u Vás na vsi, jo? Zřejmě slušnej oddíl...

Reagovat
nemanja

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa nie, ja som už v niektorých zápasoch očakával, že by to mohlo prísť a zrovna dnes som tomu až tak neveril a ono je to tu Bayern padol a nie hocijako!

Reagovat
nemanja

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/mbYgWRJSgZ4 Neuer este teraz nechape co sa stalo

Reagovat
Bayernista18

Gratulace Wolfsburgu, takhle jsem je hrát ještě neviděl. Facka na začátek neuškodí, naopak pomůže, ale musíme se naučit měnit styl hry proti takovejm soupeřum ...

Reagovat
Kiwi-21

Věřím tomu že motivace byla z části touha i zvítězit a darovat vítězství Juniorovi Malandovi R.I.P

Reagovat
Bayernista18

To je jasný, proto mi ta včerejší prohra ani tolik nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oto, Bayern dostane v jednom zapase tolko golov, co za cely podzim ? zapas som nevidel, zasluzene ?

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženější to ani nemůže být..

Reagovat
Bayernista18

Nezaslouženě, zaslouženě jsme měli dostat aspoň 8 kousků.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, kdyby si viděl Danteho tak pochopíš

Reagovat
smazaný uživatel

Hej caka som ze nieco pojde na jeho vrub

btw. chlapci, ja som sa zlakol, ze to podcenil Pep a hlavne Rode hral RB ? ci len na papieri ? no a Alaba v zalohe a Juan na lavo asi tiez nieje vyhra, ze...

Reagovat
AndR

Rode už jednou to RB hrál a zahrál tam výborně. Byl dobrý dopředu a i dozadu. Jenže to vše díky Lahmovi, který mu ty nebezpečné prostory lepil a podpořil ho. Schweinsteiger s Alonsem jsou lídři, mluví, máchají rukama, ale neodběhají to za jiné jako Lahm. Dnes to tedy byla ze strany Rodeho tragédie.

Bernat s Alabou pro změnu fungovali tak, že Alaba hrál LCDM nebo CB a Bernat LB, kdy Alaba lepil prostory na LB, když Bernat útočil nebo nestíhal. Osobně se mi ta varianta s Bernatem na LB a Alabou na LCDM líbí. Ale tohle byl tak střelený zápas, že Alaba hrál chvíli v útoku, chvíli na středu, chvíli nikde, tak to je pak těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vím, že Wolfsburg nejsou žádní nazdárci, ale stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin De Bruyne v zimě přestoupil z Chelsea do Wolfsburgu, už od začátku sezóny ale mohl hrát za jiný německý klub Dortmund. S vedením BVB už byl dokonce domluvený. "Mourinho ale řekl ne," prozradil belgický záložník, jehož agent mu řekl, že portugalský manažer byl na Borussii naštvaný, protože mu odmítla prodat Roberta Lewandowskiho. (transfermarkt.de)

Obrovská škoda, teraz s odstupom času sa jasne ukazuje, že KdB by bol pre BVB tou najlepšou možnou náhradou za Goetzeho, jednoznačne lepší a perspektívnejší ako Mkhitaryan za tú istú cenu. Len kto to mohol vtedy vedieť

Keď si predstavím, v akých sr*čkách bol Wolfsburg také 3-4 roky dozadu pod Magathom a kde sú teraz, tak je to až neuveriteľné, fantastická robota. Keď príde ten Schurrle, tak to bude ďalší posun na ešte vyššiu úroveň. O druhom mieste je už asi tiež rozhodnuté.

Síce nemám Wolfsburg veľmi rád, ale za dnešok im dávam veľký Takto zosmiešniť Bayern a konečne mu dať v BL na prdel, fakt skvelá robota

Reagovat
db18

A to Kloppo ještě odmítl Mandžukiće...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že tak..

Herně by nám samozřejmě pomohl a celkově pro BVB by to asi bylo dobré. Ale osobně toho hráče fakt nemám rád a hráče co nemám rád v týmu nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda Mandžu zbožnuju a hned bych ho bral jako náhradu za Lewyho

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt že Wolfsburg neni moc obľúbený v rámci Nemecka a všeobecne čo sa týka fanúšikov BL, ale keď sa tak zamyslíme, tak nato aké finančné možnosti majú, tak nenakupujú žiadne megastar za premrštené peniaze, ale nakupujú rozumne (čo sa týka skladby tímu a mien, i keď sumy lietajú aj do vyšších čísel), proste budujú niečo perspektívne, s mladými talentami doplnenými o nenahraditeľné skúsenosti Gustava či Nalda, do dnešného dňa aj Oliča. Myslím, že Wolfsburg by sa vôbec nemusel brať tak negatívne ako tomu tak často je medzi fanúšikmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Tak oni mohli mít De Bruyna nebo Mandžukiče za Lewu, kterej následně odešel zadarmo a ještě mu zvýšili plat ?

Morální hodnoty jsou dobrá věc, ale tohle je kreténismus

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši jarní část už začala a zase úplně samo se ten titul nevyhraje....

Reagovat
Spasitel

Pekný zápas hádam to dodá odvahu aj iným mužstvám hrať viac otvorene proti Bayernu

Reagovat
bayern987

To by bylo fajn.

Reagovat
raduinho

Bayern Ale zaslouží si to.

Reagovat
AndR

Asi nemá smysl kritizovat jedince, když v tom zápase vyhořeli úplně všichni. Bernat, Alaba, Robben jediní jakž takž důstojní.

Každopádně příští zápas je se Schalke, opět nic jednoduchého. Musí nastoupit Benatia nebo alespoň Holger, i za cenu toho, že by měli 20m od brány židličku, kde by celý zápas jen seděli, jistě by to bylo hodnější Bayernu než to, co dělá Dante

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg krásnej fotbal, přesně jako Real Madrid a prostě žádná nudná házená, hned útočit a bavit lidi. A dávat branky Největší tragédi Neuer s Dantem, na těhle postech by měl Bayern posílit... pokud chce to první místo v lize udržet. V LM mají šance takřka nulové, ta evropská špička je prostě dneska někde jinde a daleko před nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
Hokaido

Vaclik a Brabec

Reagovat
HonzaKoller

Real a Bayern jsou na stejný úrovni.. trochu objektivnosti by neuškodilo.. Ale chápu, Bayern vyloženě bouchnul v jednom zápase za půl sezóny, tak se do něj hned musíš opřít...

Reagovat
Kiwi-21

Nemusím to jak Pep změnil hru Bayernu

ale boreček co píše že nemají šanci by se měl.podívat pořádně na tabulku blahopřeji i LM postupně i na jednotlivé výsledky Bayernu a pokud bude nadále tvrdit že ostatní týmy jsou daleko před nima tak se nechat pořádně vyšetřit

Reagovat
Kiwi-21

Blbá klávesa tabulku BL a LM

Reagovat
Bayernista18

Největší tragédi Neuer s Dantem, na těhle postech by měl Bayern posílit... pokud chce to první místo v lize udržet. V LM mají šance takřka nulové, ta evropská špička je prostě dneska někde jinde a daleko před nimi. - Když je někdo schopnej napsat tohle, nesmíš ho brát vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu. Bayern, s tím týmem co má teď, má sotva na EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe už pustitli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Milan.B

neprihrievaj si polievocku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

Nechápu, že se tomu vůbec smějete. Víc do oka bijící ten trolling snad ani být nemohl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Reagovat
kubys

Jsi frajer, žes to rozpoznal, nikdo z výše se smějících a palcujících určitě ne!!!

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jedééém, pátek večer nezůstane hrdlo ani žíla suchá

Reagovat
smazaný uživatel

prostě ne

Reagovat
Rišan

To je zase extrémní vůl. Napsat o Neuerovi, který má i ve skvělé sezóně právo na slabší den (zápas jsem neviděl, ale patrně za góly ani nemohl). Totéž že Bayern nemá v LM šanci a špička je někde jinde (kde?). Pravda ovšem je, že příchod Guardioly NELZE hodnotit jako jednoznačný přínos pro Bayern - spíše naopak. K Wolfsburgu jen tolik, že víc by mne zajímaly jejich úspěchy v LM než tahle domácí exhibice. Zatím v poháru moc nezářili.

Reagovat
Rišan

Doplňuji: napsat o Neuerovi, že je TRAGÉD a Wolfsburg může něco předvést v LM až příště, letos hraje jen EL. Připomenu, že s vítězem skupiny Evertonem, který je v PL snad někde desátý, prohrál oba zápasy se skóre 1:6 - to se dá sotva omluvit malou pohárovou zkušeností nebo čímkoili jiným.

Reagovat
bayern987

Bernat 1 branka za Bayern. Jediné pozitivum v tomto zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelnej tragéd

Reagovat
bayern987

Dneska byl jedinej ještě s Arjenem co něco hrál. Samozřejmě až se vrátí Lahm, místo v základní sestavě mít nebude. Ale za tragéda bych do doopravdy nepovažoval, zvlášť když je mu 21.

Reagovat
smazaný uživatel

Lahm a Bernat dnes pohoda, Robben mal svoje momenty, ale mal to vziať viac na seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Lahm samozrejme Alaba*

Reagovat
smazaný uživatel

Dozadu dělá hrozný boty a dopředu je dost nemotornej, ikdyž aktivní teda no.

Reagovat
Hokaido

Neuer who ?

Reagovat
Mr.Mike

bojkotoval za to že nedostal zlatej míč

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bayern987

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
guzman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Liga jednoho tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo a já to zapomněl natipovat v tiplize na tipujeme.sk,zrovna,když to tak dobře dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern dostal dnes tolik gólů jako v předchozích 17 kolech dohromady. Strašná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nespomínam si tak špatný výkon Bayernu, ako spomínal komentátora na E2 ani proti Realu v LM to nebolo herne až tak strašné....najhorší Dante a pre mňa šokujúco Schweinsteiger (ktorý mal byť mimochodom vylúčený, oprieť si čelo o rozhodcu si nemôže dovoliť ani on). V zápase nad všetkými vyčnieval Kevin, výborne zahrali Gustavo a Arnold. Gustavo ako keby omladol ako výzorovo tak herne po tom čo zhodil ten fúz .Ako som písal vyššie, Wolfsburg ako klub robí výbornú robotku, navyše majú špičkový aj dorast aj ženský tím, nekupuje zbytočné predražené superstar, ale radšej investujú vyššie čiastky do budúcnosti a talentov, prípadne do nenahraditeľnej skúsenosti v osobe spomínaného Gustava. Teším sa na zapadnutie Schurrleho do tejto mozaiky Vlkov. Na úvod jari krásna reklama pre BL, horšia pre Bayern, ale super zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten nejlepsi golman historie? Zas to tahal 4x z brany?

Reagovat
bayern987

...

Reagovat
smazaný uživatel

U všech branek bez šance. První 2 na nikoho - navíc vyřešeno ideálně, Druhá úžasná střela s falší, Třetí samostatný únik, Čtvrtá přímočará akce zakončená překvapivou a hlavně tvrdou střelou pod víko.

Všechny branky chladnokrevné.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

jn, zas na posledy na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

jsem koukal na sestřih iker by měl tak 3/4

Reagovat
Kenneth

Jak nema Bayern 80% drzeni mice a souper nepreleze vic nez 2x za polocas pulku, tak klasicky lovi balony ze site . Ale tak hlavne ze vybehne 10x mimo vapno sasek.

Reagovat
db18

Právě že dneska se držel zpátky... šašci

Reagovat
smazaný uživatel

jeden zapas prehraju a uz tu tliachas hovadiny...neskutočne zamidrakovaný a 80% držanie lopty nemali snad v ani jednom zapase...sasek je tvoj tatko

Reagovat
smazaný uživatel

Je hezký, že se pořád snažíš, ale pořád je to stejně trapný

Reagovat
smazaný uživatel

U toho třetího měl gólu měl asi největší šanci něco chytit a to bylo 1na1.. zbytek teč, střela do protipohybu a perfektně trefená střela do růžku.

Reagovat
Bayern +

Zas? Ale stále fajn, Iker ťahá po 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozně vtipné. Když dostane za 17 zápasů 4 goly, tak to je kvůli tomu, že má před sebou skálopevnou obranu a nemá žádnou práci. A když dostane jednou 4 goly za zápas, tak je to jenom jeho vina

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Aspoň sestřih by si mohl každý najít.

Reagovat
bayern987

To po fanoušcích Realu nemůžeš chtít. (samozřejmě některých)

Reagovat
Switchback

Proč vůbec tolik fanoušků Realu do Neuera reje ? skrz to, že byl Ronaldovým konkurentem v anketě o zlatej míč ?

Reagovat
bayern987

Já nevím, asi nesnesou že nejlepšího brankáře světa má Bayern, ne Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Až na to, že nejlepšího brankáře světa mají Gaaljugend.

Reagovat
r.mrazik

Pche,de gea CHYTA lip

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
godwood

Reagovat
db18

Xabi se totiž oppvážil říct veřejnosti, že Manu je nejlepší gólman, se kterým kdy hrál.

Reagovat
db18

*opovážil

Reagovat
Kily

navíc si Neuer dovolil být jedním z kandidátů na Zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

Mne vadi akorat ten hype. A taky samotnej Neuer.

Reagovat
Bayern +

Vaša ♥ legenda to proste odhadla najlepšie, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Uraženecký kecy no.

Reagovat
AndR

Protože má před sebou skálopevného Lorda Danteho, a tak ani co na práci a stejně dostane 4 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako píšeš, je to proste vtipné a hlavne trápne...ono niektorí to píšu samozrejme zámerne s cieľom menšej provokácie.

Reagovat
REPLIKATOR

Bayern válec viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Roku 2014 -,- Debaklem lídra tabulky skončil první bundesligový zápas roku 2014, Wolfsburg doma smazal Bayern Mnichov a vyhrál zaslouženě 4:1. Dvakrát se do střelecké listiny zapsali Dost a De Bruyne...

Reagovat
homeles8

krásný dresy

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

hráli v jiných než na fotce

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
CHONG

Pěkně si vlci smlsli na klobáskách

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jste někdo ve Wolfsburgu? Sem si chtěl najít jejich dresy podle obrázků a narazil jsem ještě předtím na fotky z města a vypadá krásně.

Reagovat
kubys

Prosím? Krásně? Já tam byl a je to obyčejný industrialistický město, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se ptám, jestli tam někdo byl, abych zjistil, jestli fotky neklamou. Jinak dik.

Reagovat
frankiefcb

No každopádně se do Wolfsburgu nejezdívá za městskými památky, ale je tam čirý turismus za autíčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já bych tam za památkami nejel, na to jsou jiné města, ale viděl jsem naopak moderní nápadité stavby, což v ČR nikde neuvidím, aspon tak se mi to zdálo.

Reagovat
frankiefcb

heh já tam sice nebyl, ale docela se mi líbilo, když jsem se Wolfsburgu učil, že na jedné straně řeky je továrna a na druhé straně město, které mi taky z fotek nepřijde škaradé. No a Autostadt taky nevypadá až tak hrozně. Tudíž bych to nenazval vyloženě typickým industriálním městem, jelikož pro ty je spíše normální, že obytné čtvrtě začnou obrůstat továrny a ty se najednou ocitnou uvnitř města a to mnohdy nemusí vypadat dobře. Ostrava, Detroit.

Reagovat
kubys

Právěže i na druhý straně kanálu, kde je továrna, jsou domy.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/Wolfsburgskyline2-2.jpg

Prostě takové paneláčky tam jsou všude, trochu styl Poruby.

Reagovat
frankiefcb

náhodou z téhle fotky se mi to líbí. Ale máš pravdu vzadu jdou vidět ty paneláčky. Každopádně turismus do Wolsburgu je hodně čilý. Ono Němci umí ty průmyslové objekty docela dobře přetavovat v turistické lákadla nebo je dále efektivně využít. Viz ruhrregion a muzeum v Zollverein apod.

Reagovat
Aldeano
Reagovat
REPLIKATOR

Takhle se hecují ostatní týmy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Idiot, no.

Reagovat
CHONG

Xabi, Xabi, proč jsi musel přestoupit zrovna k těm idiotům

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto, že se v nich viděl, tak tam šel.

Reagovat
Mrvinho

Strašnej blbec

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
raduinho

Muller je dement, ale jinak platí Bayern >>>> Real.

Reagovat
smazaný uživatel

................................................ 5 >>>> 0

Reagovat
bayern987

Pochopitelně.

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to dávali na Das Erste,ten zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

áno, ale dávajú len otváracie zápasy oboch častí - jesennej a jarnej.

Reagovat
Kepy_FCB

Souboj neoblíbených byl hodně parádní! FCB můžou být rádi jen za 4ku

Snad se ten boj o titul aspoň trochu zdramatizuje.

Reagovat
Ángel di María 22

Hehe, krásně Wolfsburg

Reagovat
EAG le grand amour

Neuer nejhorší na hřišti

Reagovat
JarousFCB

Tobe mrda? Kazdy golman muze vyfasovat 4 kdyz pred nim strasi vcerejsi Dante, Rode a Alonso... z golu se nedal chytit zadny

Reagovat
Arne

To jo, Adler je lepší... Ten na lávce žádnou branku nedostane.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Aha...

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci Ale Vierinha doufám zpátky na RM, dozadu absolutně nestíhal. A Dost se snad rozehraje, má to v sobě, dřevěný není, a asi si začal věřit (2.gól, patička na KdBho), snad bude hrát více

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se naopak Vierinha na RB docela líbil a nepřišlo mi, že by nestíhal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dopředu byl OK, ale vzadu po něm byly díry, třeba u golu Bernata, Müller ho taky pěkně větral. Mě se z té obrany líbil nejvíc asi Naldo

Reagovat
JozkokozleJ

Mna Vierinha dost prijemne prekvapil. Bol som na neho pred zapasom zvedavy, predsa len, na kraji obrany toho vela neodohral. Smerom dozadu urcite nehorel a riesenie zlozitych situacii mal väcsinou skvele.

Naldo famozny, tak ako takmer celu jesen (skoda tej chyby pri inkasovanom gole). Lewandowski si pri nom absolutne neskrtol. Strasne ma bavili ich suboje.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, vzdávám se, Vierinha byl famózní

Reagovat
JozkokozleJ

Je to futbal, nie matematika; mozes mat na jeho vykon iny nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež ma Vierinha prekvapil, čakal som od neho na tejto pozícií horší výkon, ale aj tak by som tam radšej videl Junga do budúcna

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se podívat na celý zapas, nevíte o nějakym streamu nebo něčem? díky

Reagovat
smazaný uživatel

http://livetv.sx/de/showvideo/230138_wolfsburg_bayern/

vpravo pak máš i druhý poločas..

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

pekne to pustili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos v LM cítím další ostudu, jestli vůbec přejdete přes ten šachtar :D

Reagovat
Bayernista18

Když přes něj přešla i Plzeň ...

Reagovat
smazaný uživatel

Další?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi myslí loni Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Není ostuda dostat od takovýho týmu na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho sem neviděl tak perfektní špíl...Vlčáci je úplně zničili :) Ten Dante byl opravdu vtipnej,ale to z Bayernu víc lidí...Bernat ( nebo jak se ten krysí člověk píše ),Alaba i Švajny špatní...celá ta záloha divná... Kevin nejzábavnější hráč současnosti asi...s Mourem teda :) ,Arnold ,Caligiuri,Rodriguez ,všichni Vlci dobří..

Reagovat
andycek1

Práveže Alaba hrál jediný fantasticky, Bernat byl durhý polčas též dobrý a Robben též výborne

Reagovat
smazaný uživatel

sem to u toho Davida blbě podal..hodil sem ho do pytle k bernatovi a dantemu...tam nepatří..já od něj čekám víc...Robben nemastnej neslanej,tam tom měl vzít celý na sebe von...a krom toho průniku hned v 1. minutě nic.U něho to bylo tím Rodem,to je slušný střevo :D Jak sem psal,já byl včera vystříkanej z toho Wolfsburgu, tam to byla taková jazda ,kterou sem dlouho neviděl..hlavně ten Kevin...úžasanej hráč..připomíná mi Damona v Dobrým Willu Huntingovi trochu :)

Reagovat
Tomanatura

Hraci Bayernu vcera solidni vyklus. Byl tam vubec nekdo, co za cely zapas aspon jednou zasprintoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto zápase má před Vlky už jen osmibodový náskok.

Wolfsburg prozatím zvýšil svůj náskok na druhé pozici a minimálně do začátku příštího kola na této příčce zůstane

Reagovat
stas87

zapas som kvoli robote nestihol,len skratenu verziu na ES2 o 2 rano,co ma zaujalo boli straty Bayernu v situaciach ked mohli kombinovat ale prilis sa ponahlali s prenesenim lopty,Wolfsburgu tak stacilo na tie prihravky pockat a potom vyrazit dopredu alebo pripadne rychlo vykombinovat cez stred ihriska ktory bol neuveritelne tazkopadny..a Perisic s De Bruynom tieto situacie miluju,to je presne styl a tempo hry v ktorom vyuzivaju maximalne svoje prednosti..uz niekedy pred rokom takto Wolfsburg hral ale bohuzial vydrzal to tempo len hodinu a v posldnej polhodine dostal asi 4 kusky a nakoniec vysoko prehral,Hecking sa evidentne poucil a hraci vlkov perfektne rozlozili sily a zabranili tomu aby sa to opakovalo,preto Heckingovi- a Guardiolovi

specialne za usi by potrebovali Alonso s Bastianom,jasne ze pride zapas kedy nezahraju dobre a chybuju ale vcera to bolo dost cez ciaru,Basti uplne zlyhal v tom ze za nepriazniveho sravu tej hre nedodal klud a rozvahu,teda to v com je excelentny a uz to velakrat ukazal,Alonso..to je to o com som presne pisal v zapase proti BVB na jesen-ak mu super neda cas na rozohravku a na to ze si vzdy odbehne do strany pre prihravku od stopera ci krajneho obrancu tak je jeho prinos hre nulovy,uz je starsi cize ak ho maju nahanat Arnold,De Bruyne ci Perisic tak je bez sance,nema ten svoj klud a jeho prinos hre je kontraproduktivny,skvely je v zapasoch ked ma na vsetko cas a moze tak vyhodnotit situaciu co vcera nebolo ani omylom..tazke sklamanie,je ale otazka ci sa vykonu vlkov vcera dokaze este niekto pocas jari priblizit,ak nie tak Guardiola nemusi cokolvek menit..a potom pride facka v CL

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nějaký vzruch v Bundeslize, protože ten bodový rozdíl mezi prvním, druhým a třetím týmem je fakt nuda A koukám že nejlepšímu brankáři na světě ty výběhy včera nějak nefungovaly...

Reagovat
oli9

Za tohle by měly padat halvy !!! BAyern dostal branku, víc jak branku, prohrál tohle prostě nejde ne včera paráda, jeden gol Wolfsburgu hezci nez druhy

Reagovat
arsavin

Reagovat
smazaný uživatel

Wiese asi fakt půjde do WWE.

Reagovat
Frantszek

ňah, ňah.....Pepík dostal facku, tak je to správně. Výhra pro Juniora a ještě se jede pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky zase sa tu odbavujú tí isty ´´fanušikovia Realu´´ jeden zapas nevíde a chlapci z toho ejakulujú Je zábavne to sledovat neviem ci aj fanušikovia Bayernu sa chodia vytešovať z toho ked Real padne na hubu, ale je to zvlaštne jake mindraky majú. Čistá zaslepenosť je ale ked niekto po takomto zapase dokaže niečo vypotit na Neuera, ktory z tych golov mal akože chytit?

Reagovat
Phillipinho

On mel Dante vsazeno na Vlky?

Reagovat
db18

Petersen

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výsledky zatím, teď to jen podpořit BVB a zítra Hertha s Augsburgem.

Reagovat
smazaný uživatel

Darida je se šesti góly 12. nejlepší střelec Bundesligy. Z pozice záložníka. Dost dobrý

Reagovat
mojmira

no na druhou stranu jich je 5 z penalt což ale zase dokazuje jakou má důvěru v týmu

Reagovat
smazaný uživatel

a to ještě jednu nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jakou má klauzuli ve smlouvě

Reagovat
smazaný uživatel

Po polovině sezony má jen jeden, góly z penalt se nepočítaj

Penalta je totiž naaranžovaná situace a trknout do brány to může kdokoliv jinej.

Reagovat
pawelFCB

Ono ta penalta není zas tak lehká...Messi může vyprávět...možná pro oko diváka z gauče..

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Weidenfeller, Piszczek, Hummels, Sokratis, Schmelzer, Ginter, Sahin, Reus, Kampl, Großkreutz, Immobile

Bez Ilkaye, Shinjiho, Auby a Kuby. A místo toho Kevin na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně i bez Mickyho

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu aspoň vypomůže Schmelemu s bráněním a v mistrovských sezonách fungoval

já mu věřím!

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky jediný důvod, který mě napadá, proč ho tam Kloppo pořád ještě staví. Snad už se konečně odvděčí. Aspoň, že je docela silná lavička a máme kam šáhnout...

Ale škoda, že u Ilkaye to nestačilo ani na střídačku

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Má Freidbug opci na Petersena???

Reagovat
JozkokozleJ

Podla TM ano; 1,5 mil. €.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.. pakatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde na TM vidíš výši opcí? Nikdy jsem to nemohl najít.

Reagovat
smazaný uživatel

freidbug

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer je od zisku zlatýho míče nákej roztěkanej

Reagovat
REPLIKATOR

Daridalta

Reagovat
smazaný uživatel

pls někdo nějaké linky na BL, předně BVB?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Funguje, akorát ta kvalita obrazu nic moc

Reagovat
Kenneth

9 golů... To je něco neuvěřitelnýho...

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

sám Darida dal skoro stejně gólů jako celý Hamburg a navíc jenom z penalt

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Niiils

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
stas87

tebe je ho luto?

Reagovat
HonzaKoller

Je mi sympatickej. Líto mi je tý opce na něj..

Reagovat
stas87

tak to aj mne bol sympaticky ale nemenil by som di Santa alebo Selkeho za nej,teraz som spokojny s tym co mame v utoku,Nilsovi prajem uspechov v buducnu ale u nas by uz nehral,opcia mala ale my aj Nils nebol v pozicii ze by sme za neho mohli pytat treba 3-3,5 mega,mame zasa za pakatel stopera a pustime taliana,ten tiez nieco hodi

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Leno- Wendel, Spahic, Toprak, Hilbert- Bender, Castro- Bellarabi, Calhanoglu, Drmič- Kiessling

Weidenfeller- Schmelzer, Hummels, Socratis, Piszczek- Sahin, Ginter- Kampl, Reus, Grosskreutz- Immobile

Dnes bude citeľne chýbať Jedvaj a Son, som zvedavý, ako to bude vyzerať bez nich.

Kloppo nechal sedieť jalových Kagawu a Mkhitaryana, to by mohlo pomôcť, akurát namiesto Grosskreutza mal hrať Auba alebo Kuba. Som veľmi zvedavý na premiéru Kampla, prvý zápas v BL proti svojmu materskému klubu, to bude zaujímavé...

Je mi v podstate jedno, ako to dnes skončí, dva obľúbené tímy proti sebe, za normálnych okolností by som prial Leverkusenu, ale BVB je na tom tak zle, že ďalšia prehra by už bola naozaj katastrofa. Teším sa na parádny futbal.

Bayer- BVB

Reagovat
smazaný uživatel

neviem prečo som to ja somár hodil pod súhrn

Reagovat
JozkokozleJ

Si si rovno odpovedal? Srandujem.

K tomu BVB, do zapasu idu z posledneho miesta a ak nevyhraju, aj tam po 18. kole budu. Som na nich velmi zvedavy.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak no, bola to básnická otázka

Podľa mňa je veľmi reálne, že po dnešku budú zase minimálne týždeň poslední, na viac ako remízu im neverím, aj keď bude hrať Reus, ale zvyšok zostavy väčšiu kvalitu ako Bayer nemá (až na stopérsku dvojku) plus tá herná nepohoda...

Pre mňa je najhoršie, že remíza by neriešila vôbec nič ani pre jedného a zase nechcem, aby niekto prehral

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kampl. Dopředu dobrej, aktivní, u vápna docela hezky kombinuje.

Ale vzadu je nepředvídatelnej a hlavně pro BVB nebezpečnej viz jeho první akce kdy tam dobře obral někoho z bayeru ale vzápětí nedokázal odpálit míč jinam než zpět na hráče bayeru kterého teda obral ještě jednou, udělal zidanovku nebo co a ještě jednou zase předal nastřelenim zpátky bayeru

Žlutou dostal asi zaslouženě, jen nevím jestli se do tý situace dostal sám. Chtělo by to vidět ještě jednou.

Reagovat
monty25

Schalke jsem dneska moc nesledoval (jenom sestřih na ARD), ale 3 body dobrý. Jenom škoda toho Huntelaarova blikance... Jinak doufám, že se Fährmann uzdraví co nejdřív. Ten Giefer tam několikrát silně zabrnkal na nervy.

Taky jsem včera chvíli koukal na Wolfsburg - Bayern, ale usnul jsem u toho (já když si poslední dobou lehnu k televizi, tak to je konec). Každopádně klobouk dolů před tím choreem na památku Malandy. No a samotný zápas přinesl taky hodně zajímavého. Troufám si říct, že ten druhý gól Dosta bude patřit k nejhezčím brankám roku... Jsem docela zvědavý, jak se Schalke v úterý popasuje s Bayernem.

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzíva dobrá. Ale to bohužel i u Leverkusenu. Ofenzíva se na nic moc nezmohla a proto je dělba bodů spravedlivá. Takže minimálně do příštího kola jsme poslední

Pár poznatků ještě: Schmelzerovy auty jsou tragikomedie, Ciro je sice bojovník, ale zatím opravdu není moc velkým přínosem. Má zápasy kdy je fantastický a pak zase 3 zápasy, kdy je slaboučký a tohle na základ v BVB nesmí stačit.

Jo a Mickie i za těch 29 odehraných minut zase stihl ukázat, že je nesmírně daleko od průměrného výkonu. Krásně to ilustrovala situace, kdy jsme mohli jít do možná golového brejku 4 na 3 a on si klasicky posune míč moc daleko dopředu a obránce mu ho vypíchne. A jelikož většina naších hráčů byla v pohybu dopředu, tak z toho hned hrozil brejk a Castro málem dával vítěznou branku. On se fakt musí co nejdříve probudit..

Reagovat
stas87

verim ze kebyze to nie je na opacnej strane tak Sokratis za nim dobehne a jednu mu vypali nastastie to Castro nedal..a myslim ze Bayer mal vyhrat,skor stratili oni ako vy

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by Klopp vytiahnuť nejaký talentik z treťoligovej rezervy sakra, neverím že by nejaký lepší chlapec zahral horšie, keby dostal životnú šancu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ACSMan

Konečně stará Borussie (ta co hrála po finanční krizi(Borussie)) ale chce to ještě starou dobrou Borussii co byla ve finále LM.

Reagovat
Free_player

Bayern

Reagovat
bayern987

Nevíte jestli bude Lahm na Šachtar připravený?

Reagovat
db18

Až na konci měsíce by se měl teprve připojit do tréninku s týmem...

Reagovat
bayern987

Takže bude rád, když stihne odvetu.

Reagovat
Spasitel

Leverkusen stratiť doma s posledným tímom takto sa o LM nebojuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Dortmundu ta poslední příčka strašně sluší, snad si udrží konzistenci a tuto příčku už neopustí

Reagovat
pawelFCB

stačí se podívat na tvé oblíbené kluby,to vypovídá o psychice...

Reagovat
mojmira

Reagovat
Kepy_FCB

nedělej si naděje , nespadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval niekto HSV - Kolín? Videl som asi 35.minút ale bol to parádny zápas do tejto doby, Hamburg s Oličom sa mi zdal ako úplne iný tím, každý útok hrozil nebezpečenstvom a aj dobrou šancou, navyše sa hralo hore dole a šancami hrozil aj Kolín. Keď bol takýto celý zápas tak klobúk dole, lebo sa skôr čakala defenzívna hra oboch tímov....

Leverkusen - BVB, od tohto zápasu som čakal viac, hlavne nejaké góly a viac šancí. Na BL pomery trošku sklamanie.

Žeby Freiburg našiel kanoniera? Týmto sa Petersen môže chytiť, sebavedomie a psychický pohoda sú podstatné veci.

Huntelaar? To by som aktuálne nečakal ani od Pepeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mohol som počkať pár minút ale už l som hodil postrehy z dnešného prvého zápasu k Preview.

Reagovat
Arne

Ještě že je ten zápas u konce, to je tak jediný pozitivum z dneška... Jestli tohle je výsledek zhruba měsíční práce a času, tak to je smutný a Jos už nedodává moc argumentů, proč by měl zůstávat. Snad se dá Schelle dohromady a proti Leverkusenu bude střed hřiště jeho a Hosogaie, to je jediný světlo na konci tunelu, který by mohlo něco změnit.

Gratulace Werderu, jak k vítězství, tak ke Skripnikovi.

Reagovat
stas87

diky preco mam pocit z Luhukayovych zostav ze on by najradsej bral v kazdom zapase bod?dneska to tak defenzivne byt nemuselo,my sme mohli mat vzadu problemy,v prvom polcase tam par brejkov bolo

aj ked Bayer nedal vcera gol tak hral dopredu dost dobre,neviem ako chcete branit Drmica alebo Karima..a len zaliezt a cakat ze Kraft vsetko pochyta je dost nepravdepodobne,rozdiel dneska bol v tom ze Werder si tie sance alebo strelecke pozicie dokazal vypracovat,vy nic,malo hracov v utoku a ked uz to k tomu smerovalo tak prihravka isla do ofsajdu alebo to niekto vzadu odkopol.nemyslim ze mate az tak zlu defenzivu ale neviem co Luhukay mesiac trenoval,ofenzivu zrejme nie

Reagovat
Arne

Já takový pocit nikdy moc neměl, pokud se nejednalo o soupeře typu Bayern, BVB, apod... Jak to chceme dělat a vůbec co, to fakt netuším. Ale ta hra i výsledky jsou už rok úplně na hovno a nic moc se neděje.

Ale ten střed Hosogai (byť neměl ideální podzim) - Skjelbred je celkem naděje. Na podzim když spolu hráli, tak to kolikrát vypadalo k světu a tam se udává tón zbytku mužstva.

Reagovat
HonzaKoller

Werder!

Reagovat
smazaný uživatel

Je nekde maketa noveho stadionu pro SCF ? Snad to zase nebude nejaka hogo fogo multi arena ve stylu AA neb to by mne mrzelo nejvic pac soucasny stadion Freiburgu povazuji za jeden z nejkrasnejsich na svete. Hezky anglicky styl situovany do malebne prirody. Vzdy, kdyz vidim fotky z domacich zapasu, tak to se clovek muze jenom kochat. Tak snad ten novej statek nebude nejaky beton monstr...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...

Reagovat
db18

Co to sakra je?

Reagovat
Arne

První, co na mě vyskočilo... Ale koukám, že takhle to snad vypadat nebude.

Reagovat
db18

vzhledem k "ekologickému" obrazu města by se to tam ani vůbec nehodilo

Reagovat
andrew96

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

42 000 kapacita? To mi na Freiburg príde celkom moc, čakal som niečo okolo 30 tisícovky ako má Augsburg alebo Hoffenheim. Je to už oficiálne táto kapacita a model?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kickri som našiel článok z novembra kde sa spomína kapacita 35 000, tak uvidíme mali by o tom v najbližších dňoch napísať viac, možno bude aj nejaká oficiálna tlačovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak očakávam blog od komentátora Eurosportu s témou kola - Znovuzrodenie kanoniera Nilsa Petersena a zopár štatistických čísel k tomu, ktoré budú fakt šialené na porovnanie s celou jeseňou. U Dosta by to tiež vyzeralo zaujímavo

Reagovat
smazaný uživatel

OFFIZIELL: Der #HSV holt Marcelo #Diaz vom FC Basel! Der Chilene unterschreibt einen Vertrag bis 2017 #DeadlineDay

Reagovat
smazaný uživatel

OFFIZIELL: Der VfB Stuttgart verpflichtet Basels Geoffroy Serey #Die! Der Ivorer unterschreibt bis 2017 #DeadlineDay

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele