Bundesliga - souhrn 14. kola

01.12.2017, 22:22, aktualizováno 03.12.2017, 19:54
Komentáře a souhrny
Hertha BSC neudržela vedení proti Frankfurtu. Wolfsburg neměl problém s Mönchengladbachem. Vedoucí Bayern Mnichov porazil Hannover. Důležité vítězství si připisují Brémy, které zásluhou Kruseho zdolaly Stuttgart. Tři body slaví také Hoffenheim a Augsburg. Schalke ztratil doma s Kolínem nad Rýnem, BVB se rozešlo smírně s Leverkusenem...

VfL Wolfsburg - Borussia Mönchengladbach 3:0

03.12.2017 18:00

Góly: 4. Yunus Malli, 25. Daniel Didavi, 71. Josuha Guilavogui

Wolfsburg překvapivě snadno vyzrál na Borussii Mönchengladbach, která tak nenavázala na výhru proti Bayernu a klesla na čtvrtou příčku. Vlci poskočili na jedenáctou.

Inkasovat brzký gól je vždycky problém. A ve Volkswagen Areně překonal Yunus Malli Yanna Sommera už ve 4. minutě. Jak? Jednoduše k němu propadla přihrávka z pravé strany od Maria Gomeze. Muž v rukavicích si sice na balon sáhnul, ale protože střela byla dostatečně přesná, znamenala vedení - 1:0.

O chvíli později mohl turecký reprezentant přidat po Gerhardtově pobídce svou druhou trefu. Tentokrát ale přestřelil. Na druhé straně pálil Matthias Ginter a z přímého kopu to zkoušel Vincenzo Grifo. Ve 25. minutě se znovu radovali domácí. Malli poslal oblouček do vápna rozběhnutému Danielu Didavimu, jenž šikovným lobem překonal Sommera podruhé - 2:0.

Hříbata se prosadila v závěru poločasu. Nicméně radost ze vstřelené branky byla jak v případě Hazarda, tak Stindla záhy utnuta zvednutým praporkem pomezního rozhodčího. Hned po změně stran se opět připomenuli Divock Origi a Yunus Malli. Na druhé straně chtěl snížit náskok soupeře Lars Stindl, ale jeho rána narazila do dobře organizované obrany.

V 56. minutě ještě švýcarský gólman Origiho vychytal, v jednasedmdesáté byl ale na Josuhu Guilavoguie krátký. Nutno dodat, že jeho už tak nepříjemný (protože ve vzduchu plavající) dalekonosný projekyl ještě tečoval Denis Zakaria - 3:0. V 79. minutě byl opět neúspěšný jinak velmi aktivní Yunus Malli.

V závěrečné desetiminutovce stříleli už jenom hosté. Kdyby se prosadil Oscar Wendt, Matthias Ginter i Lars Stindl, mohla z toho být alespoň remíza. Takhle bude muset Borussia Mönchengladbach nahánět další bundesligové body za týden proti Schalke. Svěřenci Martina Schmidta zajíždějí na Volksparkstadion do Hamburku.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - Eintracht Frankfurt 1:2

03.12.2017 15:30

Góly: 15. Davie Selke - 26. Marius Wolf, 80. Kevin-Prince Boateng

Hertha Berlín sice vedla, ale nakonec nechala Frankfurt, aby vyloupil Olympijský stadion a zůstal na dohled pohárovým příčkám. Pál Dárdai naopak ví, že ho čeká ještě složitá šichta.

Jako první vyzkoušel z dálky pozornost hostujícího gólmana Davie Selke. To se psala 9. minuta. Chvíle mladého útočníka však přišla až na konci úvodní patnáctiminutovky. V ní dostal od Leckieho oblouček do vápna. A protože na něj obrana Orlů zcela zapomněla, mohl levačkou v pohodě zamířit na vzdálenější tyč - 1:0.

Netrvalo dlouho a Stará dáma mohla jít do dvoubrankového trháku. Bohužel pro ni ale Vedad Ibišević mířil po Mitteldstädtově centru vedle brány. Ve 26. minutě střílel Rebić a Jarstein vyrážel na roh. Jetro Willems z něj poslal přízemní přihrávku na velké vápno, kde se do balonu opřel Marius Wolf a parádní ranou pod víko vyrovnal - 1:1. Tahle evidentně trénovaná akce se rozhodně povedla!

Do konce úvodního dějství se už na trávníku nic zaznamenáníhodného nestalo. Prvních patnáct minut druhého poločasu přineslo tři žluté karty a jednu dobrou příležitost. Aymen Barkok prodloužil na Wolfa, který donutil Jarsteina k výbornému zákroku. V 65. minutě měl hodně blízko ke gólu Karim Rekik. Ante Rebić však zaskočil za svého brankáře přímo na čáře.

Rozhodnutí přišlo na pořad odpoledne v 80. minutě. Vysoký centr do vápna Herthy odrazil Mitchell Weiser stehnem akorát k číhajícímu Kevin-Princi Boatengovi, jenž z hranice velkého čtverce z otočky propálil domácí jedničku - 1:2. Pole pak vyklidil kapitán Vedad Ibišević a na jeho místo přišel Alexadner Esswein, jenž o chvilku později připravil vyloženou šanci pro rovněž vystřídavšího Fabiana Lustenbergera. Za Hradeckym však zazvonilo pouze břevno, takže berlínský celek připisuje pátou porážku a ten frankfurtský šestou výhru.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - 1. FC Köln 2:2

02.12.2017 18:30

Góly: 36. Guido Burgstaller, 72. Amine Harit - 50. Serhou Guirassy, 77. Serhou Guirassy (pen.)

Schalke v derby proti Kölnu dvakrát vedlo, ale nakonec se zrodila druhá remíza v řadě, co se vzájemných duelů těchto dvou celků týče. Kozlům však na první nesestupovou příčku schází stále 11 bodů. S04 bude po čtrnácti kolech nejhůře čtvrté.

Domácí začali hodně aktivně a už ve 2. minutě si úvodní pokus připsal na konto Naldo. Mířil však těsně vedle. To Konopljanka byl za další dvě minutky přesnější, nicméně Timo Horn se překonat nenechal. Třetí šanci nasměroval Burgstaller po Haritově pobídce do břevna. Teprve v závěru první desetiminutovky se osmělili hosté. Yuya Osako ale gólmana nepřekonal.

Příležitosti byly k vidění na obou stranách i nadále. Ujala se ovšem až tak z 36. minuty. Meyer poslal šikovný oblouček do vápna, kde číhal Daniel Caligiuri. Brankář výborně zmenšil střelecký úhel, jenže nepočítal s tím, že přiběhne Guido Burgstaller, dostane od spoluhráče v úzkých přihrávku a bude dorážet do prázdné - 1:0.

Do šaten šli tedy die Königsblauen s mírným náskokem, který se rozplynul už po pěti minutách druhého dějství. Jojićův přímý kop postupně propadnul až před bránu, kde Sehrou Guirassy levačkou zakončoval. Ralf Fährmann si sice na balon sáhnul, ale vyrovnání neodvrátil - 1:1. Souboj těchto dvou hráčů se opakoval o deset minut později poté, co výbornou práci odvedl Osako. Muž v rukavicích byl tentokrát úspěšnější.

Ve dvaasedmdesáté minutě Kozli totálně nezachytili pomalou akci Tedescova týmu, kterou zakončil přízemní střelou na zadní tyč na malém vápně stojící Amine Harit - 2:1. Vedení však vydrželo pouhopouhých pět minut. Po dlouhém autu do vápna zahrál rukou Benjamin Stambouli a kopala se penalta.

Její exekuce se za mohutného pískotu tribun ujal Sehrou Guirassy. Střela sice nebyla z nejpřesnějších, ale protože nepostrádala razanci, bylo srovnáno - 2:2. V 82. minutě nechali Goretzka s Özcanem zavzpomínat na střet Zidana s Materazzim ve finále MS 2006 s tím, že francouzského fotbalistu zastupoval hráč Schalke. Překvapivě se to obešlo bez červené karty.

Jednu ale Veltins Arena v nastaveném čase stejně viděla. Vyfasoval ji Yuya Osako za nasimulovaný pád v šestnáctce soupeře. Za tři nastavené minuty se početní výhody využít nepodařilo, takže Stögerova skvadra stále čeká na první výhru. Dočká se za týden proti Freiburgu? A zvládne Schalke další derby, tentokráte s rozjetou Borussií Mönchengladbach?

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - Hannover 96 3:1

02.12.2017 15:30

Góly: 17. Arturo Vidal, 67. Kingsley Coman, 87. Robert Lewandowski (pen.) - 35. Charlison Benschop

Návrat na vítěznou vlnu. Vstup Juppa Heynckese do čtvrté etapy v roli kouče Bayernu byl snový a Die Roten pod vedením staronového kouče kráčeli od jedné výhry k druhé. Před týdnem ale mnichovští poprvé pod novým trenérem poznali porážku, když v Borussia-Parku podlehli svému neoblíbenému soupeři z Mönchengladbachu 1:2. Dnes se tak na domácím hřišti chtěli tři body a nováček z Hannover pro to byl ideálním protivníkem.

Skóre otevřel v sedmnácté minutě Arturo Vidal, když hlavičkou poslal míč do sítě po centru Thomase Müllera. Německý forvard tak po návratu ze zranění slaví první "kanadský bod", kterým pomohl Bayernu dostat se do vedení.

Těsně před třetinou duelu se pak začaly dít zajímavé věci. Nejprve se za domácí trefil Robert Lewandowski, rozhodčí ale branku polského kanonýra kvůli ofsajdu neuznal. Pak na druhé straně odpískal pokutový kop ve prospěch hostí. Exekuce se zhostil Füllkrug.

Ten Ulreicha v brance Bayernu překonal, sudí ale nařídil penaltu opakovat. Napodruhé už ale hráč Hannoveru úspěšný nebyla a jelikož se neujala ani jeho následná dorážka, stav střetnutí byl stále příznivější pro Die Roten.

Ve třicáté páté minutě se však hostům přece jen povedlo srovnat s Bayernem krok. Po rohovém kopu se ve vápně k míči dostal Benschop a poslal ho úspěšně do sítě. Radost z remízy vydržela Hannoveru do šedesáté sedmé minuty, kdy druhou branku mnichovských vstřelil Kingsley Coman.

Definitivní tečku za vítězstvím Bayernu pak v osmdesáté sedmé minutě napsal Robert Lewandowski. Polský ostrostřelec proměnil penaltu, kterou sudí nařídil po faulu na Kingsleyho COmana.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - RB Lipsko 4:0

02.12.2017 15:30

Góly: 13. Nadiem Amiri, 52. Serge Gnabry, 62. Serge Gnabry, 87. Mark Uth

Demolice. Jinak výsledek utkání mezi Hoffenheimem a Lipskem nazvat nejde. Lehkým favoritem duelu byl spíše tým hostí, neboť Lipsko přijelo na hřiště TSG coby druhý tým tabulky, pouze s tříbodovou ztrátou na vedoucí Bayern. Svěřencům Ralpha Hasenhüttla se ale zápas vůbec nepovedl a zpět na východ Německa si odvážejí pořádný příděl.

První ránu uštědřil lipské defenzivě ve třinácté minutě Nadiem Amiri. Na jeho gólu má ale velkou zásluhu i pravý obránce Pavel Kadeřábek. Český reprezentant našel přesným centrem Ruppa a právě ten vybídl ke skórování německého ofenzivního hráče.

Druhou branku pak hráči TSG přidali po návratu z kabin. V padesáté druhé minutě se prosadil Serge Gnabry, jehož start byl přitom nejistý. Do zápasu ale nakonec nastoupil od první minuty a na začátku druhého dějství pak hráči hostí jeho přítomnost na hřišti intenzivně pocítili - zejména gólman Peter Gulácsi, jenž podruhé lovil balon ze své sítě.

A bohužel pro defenzivu Lipska, nebylo to naposledy. Stejný hráč o sobě dal vědět ještě jednou, konkrétně o deset minut později. Tentokrát překvapil maďarského brankáře střelou téměř z poloviny hřiště a Gulácsi si gól Hoffenheimu na 3:0 rozhodně za rámeček nedá.

Debakl hostí pak byl dokonán tři minuty před koncem základní hrací doby. Střela Andreje Kramariče ještě v brance neskončila, dorážka Marka Utha už ale ano a domácí fanoušci mohli propuknout v jásot - překvapení je na světě, TSG rozdrtilo ambiciózní Lipsko 4:0.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - VfB Stuttgart 1:0

02.12.2017 15:30

Góly: 45. Max Kruse

Brankář Pavlenka podržel Brémy, které berou teprve druhou bundesligovou výhru v letošní sezóně. Vyrovnaný zápas mohly Brémy vyhrát o dva góly, ale rozhodčí kontroverzně neuznali gól kvůli ofsajdu. Výhra Brémy nikam neposunula. Mají sice jedenáct bodů, ale jejich úhlavní soupeř z Freiburgu remizoval s Hamburkem a stále je o bod před Werderem. Brémy se tak stále nachází na sedmnácté, sestupové příčce. Pro Stuttgart není prohra žádnou katastrofou, svěřenci trenéra Wolfa se totiž nachází na pohodlném dvanáctém místě, se sedmnácti body.

Na první větší šanci zápasu jsme museli počkat do 29. minuty, kdy stuttgartský Asano mířil z hranice pokutového území pouze vedlé pravé tyče Pavlenkovy brány. Ve 45. minutě se již skóre měnilo. Fin Bartels přihrál geniálně za obranu Stuttgartu, kde si míč našel Max Kruse, který neměl problém míč usměrnit do branky hostů. V 54. minutě vstřelil druhý gól Brém Kruse, ale rozhodčí gól neuznali kvůli ofsajdu.

V 64. minutě se skvělým zákrokem blýskl český brankář Jiří Pavlenka, který pohotově zasáhl proti střele Josipa Brekala, který mířil k právě tyči. V 70. minutě byl brémský Werder opět pouhý kousek od navýšení stavu utkání. Z přímého kopu málem naměřoval míč přímo do brány Thomas Delaney, ale balón nakonec skončil pouze v zámezí. V 84. minutě vyslal hostující Andreas Beck z hranice vápna střelu do levého dolního rohu, kde byl včas připraven Pavlenka. V 89. minutě jsme byli svědky poslední větší šance utkání, a to když si v pokutovém území Brém na centr naskočil Holger Badstuber, který ale zamířil pouze nad branku.

Šanci na odčinění nepříznivého výsledku má Stuttgard již příští pátek, kdy doma přivítá Leverkusen. Brémy se představí příští sobotu na půdě Dortmundu.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund 1:1

02.12.2017 15:30

Góly: 30. Kevin Volland - 73. Andrij Jarmolenko

Už je potřeba zabrat. To věděli před sobotním duelem na hřišti Leverkusenu v Dortmundu všichni. Od vedení, přes hráče, až po trenéra Petera Bosze. A ten to věděl především. BVB se v poslední době extrémně nedaří, na výhru už čeká dlouhou sérii zápasů a je veřejným tajemstvím, že už se v Borussii hlasitě skloňují jména trenérových nástupců. Alespoň dočasně mu mohl zachránit krk bodový zisk z BayAreny.

Do vedení se ale k nelibosti hostujících fanoušků i hráčů dostali domácí. Do obrovské šance se před Bürkiho brankou dostal Kevin Volland a ukázal, že nejlepším střelcem svého mužstva není nadarmo.

Werkself do utkání vstoupili výtečně, zanedlouho si život zbytečně zkomplikovali sami. Ve třicáté deváté minutě se obránce Bayeru Wendell provinil vůči Castrovi šlapákem a rozhodčí usoudil, že si za hanebné jednání zaslouží karetní trest. Nejprve z kapsičky vytáhl kartu barvy žluté, později ovšem po kontrole videozáznamu svůj názor přehodnotil a rozhodl se nebohého beka poslat ze hřiště.

Dortmund tak získal téměř hodinovou početní výhodu, na vyrovnávací gól si ovšem příznivci hostí museli počkat. I přes přesilovku se BVB povedlo srovnat až v sedmdesáté druhé minutě, když se po přihrávce Andreho Schürrleho prosadil Jarmolenko.

Vítěznou branku se už ale BVB přidat nepodařilo, Bernd Leno v brance Bayeru podruhé v duelu už míč ze své sítě nelovil. Borussia tak získala na hřišti Bayeru bod a je otázkou, zda to bude vedení klubu stačit a ponechá kouče Bosze ve funkci.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - FC Augsburg 1:3

02.12.2017 15:30

Góly: 85. Gerrit Holtmann - 22. Michael Gregoritsch, 43. Alfred Finnbogason (pen.), 86. Alfred Finnbogason

Augsburg dokázal zvítězit na půdě Mainzu. Dvakrát se gólově prosadil Finnbogason, který stoupá tabulkou střelců. Zápas ale posunul nejen Finnbogasona v tabulce střelců, ale i Augsburg v bundesligové tabulce, neboť v této chvíli se "švábský tým" nachází se dvaadvaceti body na sedmém místě a má stejně bodů jako Dortmund. Za třetím Schalke pak zaostává o pouhé dva body. Mainz si připisuje druhou prohru v řadě a s patnácti body se nachází na třináctém místě, tři body od šestnáctého místa, které by znamenalo baráž.

Hned v osmé minutě utkání mohl jít do vedení domácí Mainz, který jeden z křídelních hráčů zprava centroval do šestnáctky, kde míč z voleje trefil De Blasis a nasměroval ho přímo do tyče. Byl to ale Augsburg, který šel ve 22. minutě do vedení, když si po přízemním centru našel na malém vápně Gregoritsch, který trefil míč do sítě Zentnerovy brány. Ve 31. minutě šel málem Augsburg do dvoubrankového vedení, ale Maxova tvrdá střela ze strany v síti neskončila. Ve 40. minutě podrazil nohy ve vlastním polutovém území Zentner Gregoritschovi a pokutový kop následně proměnil Islanďan Alfred Finnbogason. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0 pro hosty.

Do druhého poločasu již na straně domácích nenastoupili De Blasis a Öztunali, které vystřídali Serdar s Berggreenem. V 84. minutě se po centru z přímého kopu trefil hlavou do sítě domácí Holtmann a vstřelil tak důležitou kontaktní branku Mainzu. V 85. minutě ale veškeré naděje domácích na body utl Alfred Finnbogason, který druhým gólem v utkání navýšil vedení svého celku na 3:1, a tak zápas i skončil.

Finnbogason se tak nachází s osmi góly na čtvrtém místě bundesligové tabulky střelců, za Lewandowskim, Aubameyangem a Vollandem. Příště se Mainz představí příští sobotu v Lipsku. Augsburg si na další zápas počká až do příští neděle, kdy na svém hřišti přivítá berlínskou Herthu.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - Hamburger SV 0:0

01.12.2017 20:30

Góly: -

Zápas mezi Freiburgem a Hamburkem vítěze nepoznal. O krůček blíže však měli ke třem bodům domácí. Ale o tom za chvíli.

Oba týmy spolu sousedí ve spodním patře tabulky, takže netřeba nijak zvlášť upozorňovat na skutečnost, že oba potřebují nutně bodovat. Jako první se pokusil rozvlnit síť soupeřovy brány Nils Petersen. Nutno dodat, že se mu to i podařilo, nicméně bohužel pro Christiana Streicha a jeho svěřence pouze z boku.

Totožně si počínal o sedm minut později Christian Günter. V 18. minutě se zrodila největší příležitost prvního poločasu. Filip Kostić z levé strany centroval a Schwolow výtečně zneškodnil pokus Aarona Hunta. Freiburgští měli v následujícím průběhu úvodního dějství balon více na svých kopačkách, avšak zmohli se akorát na nějakou tu střelu z větší vzdálenosti.

První pětačtyřicetiminutovku zakončil nepřesnou ranou Jann-Fiete Arp poté, co Janik Haberer poslal bídnou malou domů. Ten samý fotbalista po změně stran hodlal vyzkoušet pozornost Christiana Mathenii. A zřejmě by ho i pořádně potrápil, nebýt obětavého obranného zákroku Kyriakose Papadopoulose.

V 53. minutě se do vápna k Yoriku Ravetovi dostala zblokovaná střela, kterou následně doklepnul za záda hamburského gólmana. Běžel si zatancovat k rohovému praporku, aby zjistil, že gól nemůže kvůli ofsajdu platit. Ve zbytku utkání stály za zmínku akorát příležitosti Petersena a Höflera. Jenže žádná z nich se neujala, takže si oba týmy body rozdělily.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov14102234:1132
2.RB Lipsko1482422:1926
3.Schalke 041474322:1625
4.Borussia Mönchengladbach1473423:2524
5.TSG Hoffenheim1465325:1823
6.Borussia Dortmund1464434:2122
7.FC Augsburg1464421:1622
8.Eintracht Frankfurt1464416:1422
9.Bayer Leverkusen1456327:1921
10.Hannover 961454517:1919
11.VfL Wolfsburg1438320:1917
12.Hertha BSC1445519:2117
13.VfB Stuttgart1452713:1717
14.1. FSV Mainz 051443715:2215
15.Hamburger SV1442813:2014
16.SC Freiburg142669:2512
17.Werder Brémy142579:1611
18.1. FC Köln1403116:273

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (21)

Přidat komentář
HSV1887

Naprosto zaslouzena remiza, ktera pro ani jednoho nic neresi... No, alespon jsme bodovali podruhe ve dvou utkanich po sobe. Pristi sobotu snad porazime Golfsburg

Reagovat
PavlíčeQ

Dnes povinný 3 body a Lipsko navíc dostalo bídu, moc pěkně Jinak Coman byl dneska naprosto super

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim paráda, Schalke musí využiť šancu sa dostať pred Lipsko

Reagovat
vladino10

Pozerám že Dortmund hral celý 2. polčas presilovku..ustojí bosz aj toto?

Reagovat
Centrofixka

Watzke s Zorcom ho po zápase podržali a prehlásili, že nie sú v kontakte so žiadným iným trénerom

Reagovat
Centrofixka

Opäť tragický výkon, okrem Burkiho, Jarmolenka a Kagawu hrali všetci zle, ale to čo hraje poslednú dobu Schmelzer, Weigl, Sahin, Castro, Sokratis a hlavne Schurrle je niečo naozaj neskutočné :-) fyzicky veľmi zle pripravené mužstvo na sezónu, dlhšiu dobu už aj psychicky, najlepšie je na tom to divadlo vedenia, že nič sa nedeje

Reagovat
Bandita_Harry

s tou fyzickou musi nieco byt napicu uz len ten zoznam zranenych hracov je dva krat taky dlhy ako lavicka uz sa vzdaluje nadej na lm jedina sanca bude asi cez EL aj to bude ledva realne v takomto stave

Reagovat
vladino10

Chápal som, keď sa držal klopp v tej katastrofálnej sezóne, predsalen za ním stali výsledky z posledných x rokov a ten futbal bol napriek zlým výsledkom relatívne dobry a bolo tam vidno, že to, že hráč netrafí prázdnu bránu nie je kloppova vina..

Ale toto..

Reagovat
monty25

Poprvé v sezoně se odhodlám vsadit na Schalke a ono doma ztratí proti beznadějně poslednímu Kölnu. Nakonec mi to teda podělal i Ajax, takže letos už na to radši kašlu... Každopádně takhle Schalke druhý nebude.

Reagovat
vladino10

Podľa mňa je masochizmus vsadzat na svojich..prehras prachy a ešte si aj nasratý, že tvoj tím stratil..

Reagovat
cologneFC

Stöger pravdepodobne skončil...

Reagovat
Rudnevs

Ešte v piatok som čítal na Laola1 rozhovor s expertom z WDR, ktorý vravel že Stöger má ostať i po Schalke... Stöger má v Kölne za tie roky veľký kredit, ale asi už došla trpezlivosť, predsa len ten odstup v tabuľke je už dosť veľký.

Dočasne by teraz mal nastúpiť Stefan Ruthenbeck s asistentom McKennom, natrvalo sa špekuluje o Markusovi Anfangovi. Ohľadom pozície manažéra - Heldta z Hannoveru nepustí Martin Kind a najväčší kandidát je teraz Dietmar Beiersdorfer, ktorý sa vraj už stretol s niekym z vedenia FC.

Reagovat
cologneFC

Reagovat
db18

Zrovna po remíze na Schalke... Velká škoda, jak se to nakonec videorozhodčím a odchodem Modesteho posralo... (a v zimě počítám stejně přijde Ujah)

Reagovat
monty25

Včera naopak video Kölnu pomohlo... Ale já jsem rád, že to tak je. Včera na to Schalke doplatilo, ale v předchozích zápasech taky pár penalt díky videu kopalo. Hlavně, že je to férový.

Reagovat
ManUnited

včera na to doplatil můj tiket

Reagovat
monty25

Můj taky, ale mně to posral i Ajax, takže pohoda...

Reagovat
db18

No, zase Goretzka měl letět... a naopak Osako určitě letět neměl - o penaltě se tu bavit nechci, ale on tam nijak neskočil, prostě se chtěl vyhnout a pak to neustál, kdyby běžel na férovku skrz, tak je to jasná penalta... to je spíš impuls pro simulování, nežpro snahu souboje ustávat.

Reagovat
monty25

Já jsem psal o té penaltě za ruku Stambouliho. Nebýt videa, tak asi žádná penalta není... Jinak souhlas, že ta druhá ŽK pro Osaka byla hodně přísná. Když už to rozhodčí neposoudil jako faul (já jsem se teda docela bál, že to penalta bude), tak to měl nechat být. Máš pravdu, že simulování vypadá jinak.

Reagovat
db18

BVB

Reagovat
raduinho

Klasická penaltička pro Bayern.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele