Bundesliga - souhrn 14. kola

09.12.2016, 22:22, aktualizováno 11.12.2016, 19:25
Komentáře a souhrny
Leverkusen zásluhou ostříleného Kießlinga veze cenné body ze hřiště Schalke. Bayern doma zdemoloval Wolfsburg a poskočil do čela tabulky, jelikož RB Lipsko nečekaně prohrálo v Ingolstadtu. Mönchengladbach si proti Mainzu vystačil s jedním ušmudlaným gólem. Dortmund v závěru utrhl bod na půdě 1. FC Köln, Hertha překvapivě nestačila na Werder...

Schalke 04 - Bayer Leverkusen 0:1

11.12.2016 17:30

Góly: 89. Stefan Kießling

Jedním ze šlágrů třináctého bundesligového kola byl nepochybně souboj dvou týmů, jenž zatím rozhodně neokupují pozice, jenž si před sezonou vytyčily. Ambiciózní celky Schalke a Leverkusenu se dnes potkaly coby osmé a deváté mužstvo německé ligové tabulky a oba týmy tak chtěly v zápase vyhrát, aby jim zisk tří bodů pomohl poskočit v pořadí výše.

Velkou čáru přes rozpočet však domácím fotbalistům v tomto ohledu udělala už čtvrtá minuta. To udělal totiž zcela hloupou chybu v rozehrávce Kolašinac, čímž dostal do úzkých kolegu z brany Nalda - zkušený brazilský stoper pak ve snaze zabránit jasné šanci Leverkusenu neměl jinou možnost než zkosit unikajícího Javiera Hernandeze k zemi a sudí byl nekompromisní - bývalý obránce Wolfsburg dostal červenou kartu a Königsblauen byli od čtvrté minuty na trávníku v deseti.

Příležitost využít přesilovku měl ve třicáté třetí minutě Stefan Kiessling, dlouholetá útočná opora Bayeru však s pěkným pasem za obranu, jenž mu adresoval Hakan Calhanoglu, nenaložil nejlépe, a Fährmannovu branku vůbec netrefil. Další dobrou příležitost dostat Werkself do vedení měl už zmiňovaný Javier Hernandez. Mexický reprezentant se dostal v osmdesáté šesté minutě do přímé blízkosti Fährmanna, ale německý gólman vytáhl parádní zákrok ramenem a inkasování nepřipustil.

Čisté konto si však Ralph Fährmann ze zápasu neodnesl. Bayer svou téměř celý zápas trvající početní převahu nakonec dokázal využít v samém závěru druhé půle. Hakan Calhanoglu poslal do šestnáctky přihrávku na zcela osamoceného Stefana Kiesslinga, jenž dal vzpomenout na své nejlepší kanonýrské šance a suverénně zavěsil. Hosté tak vyhráli v Gelsenkirchenu 1:0 a připisují si cenné tři body do bundesligové tabulky, Schalke potřetí v řadě prohrálo.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - 1. FSV Mainz 05 1:0

11.12.2016 15:30

Góly: 76. Andreas Christensen

Souboj dvou celků, jenž mají za sebou podzimní účinkování v evropských pohárech, hostil Borussia-Park v Porýní. Zatímco domácí Gladbach si ovšem svou účast v pohárové Evropě protáhne do jara, když se v obtížné skupině s Manchesterem City a Barcelonou dokázal umístit na třetím místě a tím pádem postoupit do vyřazovací fáze Evropské ligy, pro Mohuč třetí příčka v základní skupině druhé nejprestižnější evropské pohárové soutěže za belgickým Anderlechtem a francouzským Saint-Étienne znamená pohárový konec a svěřenci Martina Schmidta se tak mohou soustředit pouze na domácí ligu.

Samotné utkání desátého a třináctého týmu nejvyšší německé soutěže ovšem příliš zajímavých věcí k vidění nenabídlo. Brankové příležitosti jsme v první půli v podstatě neviděli vůbec a emoce tak vzbudila leda žlutá karta, kterou v třinácté minutě od rozhodčího dostal domácí hráč André Hahn. První skutečně zajímavý moment tak nabídla až třicátá šestá minuta, kdy se do útoku dostali hráči Mohuče. Hosté se po kombinační přízemní akci dostali až do šestnáctky, odkud pálil Karim Onisiwo. Jeho střela však postrádala razanci a švýcarská reprezentační jednička Yann Sommer si s jeho pokusem bez obtíží poradil a míč pohodlně skryl v náručí.

Podobně nudné bylo i dění v poločase druhém, domácí fanoušky tak probudila až branka Gladbachu, jenž v sedmdesáté šesté minutě vstřelil Andreas Christensen. Ten se k balonu dostal po rohovém kopu a přesnou dorážkou dostal míč za záda Jonase Lössla.

Nejkontroverznější moment zápasu přinesla osmdesátá devátá minuta. Mohuči se totiž po závaru před brankou Hříbat podařilo vstřelit branku, kteoru ovšem hlavní sudí neuznal. Nejednalo se přitom ani o ofsajd, ani o faul na brankáře, a arbitr tak Nulapětky okradl o regulérní gól. Aby toho pro Mohuč nebylo málo, definitivně hostům šanci na remízu zhatila červená karta, jenž dostal za minutu Gbamin.

Gladbach tedy se štěstí porazil Mohuč a přerušil tak dlouhou řadu utkání bez vítězství.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - Werder Brémy 0:1

10.12.2016 18:30

Góly: 41. Max Kruse

S úžasnou bilancí šesti odehraných domácích zápasů a šesti výher v nové sezoně vstupovala do střetnutí s Werderem, jenž má zcela jiné starosti, berlínská Hertha. O favoritovi zápasu tak nebylo pochyb, byli jím Dárdaiovi svěřenci, jenž stejně jako v loňské sezoně bojují o účast v pohárové Evropě příští rok.

První větší příležitost si ale připsali hosté - ve dvacáté minutě mohl jít Werder do vedení po akci Pizzaro, ale ani on, ani jeho kolega v útoku Kruse nedokázal v následné šanci Jarsteina v brance Herthy překonat.

Vstřelit branku se tak Werderu podařilo až v minutě čtyřicáté prvé. Za vším byla hloupá a nesmyslná rozehrávka domácí obrany, kterou pro Werder ideálním způsobem narušil Max Kruse a k radosti fanoušků Brém dostal hosty do vedení. Naopak domácí příznivci nechápali, po jaké nepochopitelné etudě Hertha právě inkasovala. V dalších čtyřech minutách první půle pak už jiný gól nepadl a na pauzu se šlo za stavu 1:0 pro Brémy.

V minutě sedmdesáté mohl na 2:0 pro Werder zvýšit Santiago Garcia, jenž se v pokutovém území dostal k nebezpečně vypadající hlavičce, avšak jeho míč dokázal norský gólman Jarstein vyrazit a následně i chytit.

Zřejmě největší šanci na to srovnat krok a změnit stav utkání na 1:1 měli domácí fotbalisté zhruba čtyři minuty před vypršením základní hrací doby. To se dostal do zajímavé šance po centru zleva kapitán Herthy a nejlepší střelec Vedad Ibiševič, avšak z těžkého úhlu nemířil přesně a českého gólmana Drobného tak nepřekonal. Werder tak slaví tři body, jenž se můžou počítat na konci sezony, Hertha poprvé doma za nula.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - VfL Wolfsburg 5:0

10.12.2016 15:30

Góly: 18. Arjen Robben, 22. Robert Lewandowski, 58. Robert Lewandowski, 76. Thomas Müller, 86. Douglas Costa

Do domácího utkání s Wolfsburgem vstoupil Bayern aktivně, což neslo své ovoce. Už v osmnácté minutě šli Die Roten do vedení, poté co se svým klasickým způsobem levačkou trefil Arjen Robben. O čtyři minuty později to navíc už začalo vypadat pro mnichovský celek směrem k výsledku utkání hodně nadějně, když míč po útočné akci domácích za záda Diega Benaglia doklepl Robert Lewandowski. Polský kanonýr tak dosáhl na svou už desátou branku v sezoně.

Do poločasu se už diváci v Allianz Areně další branky nedočkali, ovšem po návratu obou týmů z kabin padly ještě tři góly. Úvodní trefu druhé půle obstaral opět Robert Lewandowski, který tečoval Müllerovu střelu z hranice velkého vápna a načal tak druhou desítku svých letošních bundesligových gólů. V sedmdesáté šesté minutě se pak konečně usmálo střelecké štěstí i na Thomase Müllera. Ofenzivní hvězda mnichovského klubu dosud v letošní sezoně skóroval pouze v Lize mistrů či v reprezentaci, ale na úvodní trefu v nejvyšší německé ligové soutěži stále čekal. Naposledy se trefil v loňské sezoně proti Borussii Mönchengladbach a na gól v Bundeslize tak sedmadvacetiletý fotbalista čekal už neuvěřitelných 999 minut.

Na konečných pět nula pak čtyři minuty před vypršením základní hrací doby zvyšoval střídající Douglas Costa, jenž na trávníku v průběhu druhého poločasu nahradil Francka Ribéryho. Bayern tak dost možná po nejlepším výkonu v sezoně porazil Wolfsburg před vlastními fanoušky 5:0 a vzhledem k záváhání Lipska na půdě Ingolstadtu se posunul na první místo německé ligové tabulky.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - Borussia Dortmund 1:1

10.12.2016 15:30

Góly: 28. Artjoms Rudņevs - 90. Marco Reus

Zápas mezi Kölnem a Dortmundem vítěze nepoznal. Ke třem bodům měli dlouho blízko domácí borci, nicméně v 90. minutě se Marco Reus postaral o vyrovnání, které nechává soupeře na stejných místech tabulky.

V první šanci byli hosté. Jmenovitě pozdější střelec Reus, který po akci Dembélého mířil někde z úrovně penalty mimo. Na druhé straně se netrefil Salih Özcan, který v závěru svůj tým oslabil. V 9. minutě sice dostal balon za Kesslerova záda Pierre Aubameyang, ale protože stál v ofsajdu, hrálo se nadále bez branek, konkrétně do 28. minutě.

Do té doby se v další šanci ocitnul gabonský útočník, ale tentokrát pomohl svému brankáři Pawel Olkowski. Pak už ale rozehrál Jonas Hector standardní situaci přesně na hlavu Artjomse Rudnevse, který stál sice nějakých čtrnáct metrů od brány, nicméně jeho skákavá hlavička Weidenfellera zaskočila opravdu dokonale.

Anthony Modeste zatím nasázel dvanáct branek, ale proti Borussii byl neviditelný prakticky až do 50. minuty. Tehdy stanul tváří v tvář jejímu gólmanovi, kterého sice obešel, leč z následné otočky trefil jenom boční síť. V 79. minutě se hosté dožadovali penalty, když na hranici vápna skočil po Ramosově doteku míč na ruku Mergima Mavraje. Rozhodčí Felix Zwayer však nechal pokračovat ve hře.

V 90. minutě přihrával z pravého křídla do vápna Ramos. Našel tam svého zcela neobsazeného spoluhráče Reuse, který z první trefil tak přesně k tyči, že Kesslerovi nepomohl ani rozštěp -1:1. V nastaveném čase byl ještě po hodně podivném pokusu o zastavení unikajícího Dembélého vyloučen Özcan, avšak prostor na to se skóre ještě něco udělat nebo pro družinu Thomase Tuchela v podstatě žádný.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - FC Augsburg 1:0

10.12.2016 15:30

Góly: 68. Filip Kostić

Hamburk připisuje druhou výhru v řadě, díky čemuž poskočil na barážovou pozici. Utkání bylo ovšem dohráváno o deseti mužích na každé straně hřiště.

Ve 3. minutě centroval Ji Dong-Won, ale Douglas Santos prostor před dotírajícím Altintopem pohlídal, takže Christian Mathenia neměl v podstatě žádnou práci. O chvilku později střílel zpoza vápna Gregoritsch, jenže jeho střela nebyla z nejpřesnějších. De facto specialista na Fuggerstädter byl hodně aktivní i tentokrát, nicméně žádný z jeho pokusů se neujal.

Ve 44. minutě oplácel Lewis Holtby loktem předchozí zachycení Kohrovi a rozhodčí Siebert po poradě s asistenty šestadvacetiletého záložníka správně vyloučil. Jenže tenhle duel nedohrál ani Dominik Kohr, protože v 66. minutě zamezil rozvinutí potencionálně nebezpečného protiútoku sestřelením protihráče.

O dvě minuty později se odehrál ten úplně nejvíc rozhodující moment zápasu. Nicolai Müller nejdříve zpoza velkého čtverce pálil do levé tyče, ale od ní se kulatý předmět odrazil k dobíhajícímu Filipu Kostićovi, jenž byl ve svém zakončení nekompromisní - 1:0. I nadále byly nebezpečnější Gisdolovi svěřenci, avšak neuspěli ani Müller, ani Kostić.

V poslední minutě musel ještě Mathenia předvést dobrý zákrok proti vydařenému kousku Jonathana Schmida, ale HSV už vedení uhájilo a může možná docela směle doufat v další body proti Mohuči a Schalke. Oproti tomu Augsburg čekají ve zbytku podzimu duely s oběma Borussiemi. Nejdříve tou dortmundskou, poté tou z Mönchengladbachu.

Více informací k zápasu

FC Ingolstadt 04 - RB Lipsko 1:0

10.12.2016 15:30

Góly: 12. Roger

Obrovský šok přišel na pořad sobotního odpoledne v Audi Sportparku. Do té doby poslední Ingoldstadt tu porazil do té doby vedoucí Lipsko, které tak muselo přepustit pozici lídra tabulky Bayernu Mnichov. I v tomhle duelu přitom byla k vidění červená karta, tak jako v tomto kole hned ve čtyřech dalších (nedělní zápasy nepočítaje).

Jediná trefa utkání se uskutečnila ve 12. minutě. Anthony Jung poslal výtečný centr do malého vápna, kde Roger skóroval hlavou zády k bráně - 1:0. Vyrovnat by býval mohl po Forsbergově centru Marcel Halstenberg. Mohl, kdyby si ovšem počínal po centru z přímého kopu přesněji. Do konce poločasu už si žádnou vyloženou příležitost nikdo nevypracoval.

Po změně stran se první odehrála v 52. minutě. Naby Keïta prostrčil na Marcela Sabitzera, který se ocitnul sám před gólmanem Martinem Hansenem, ale obrana Die Schanzer nakonec celou situaci zvládla. Ale kontakt se Sabitzerem vyzněl pro brankáře Hansena tak, že se zranil a mezi tři tyče musel Orjan Nyland.

V 63. minutě na nového muže v rukavicích pálil Forsberg, leč bez toho, aby rozvlnil síť. To se nepovedlo ani jeho spoluhráči Oliveru Burkemu o čtrnáct minut později. V závěru ještě mohl vyrovnat Forsberg, nicméně i ve své největší příležitosti selhal. A švédský reprezentant se neprosadil ani v sedmé minutě nastavení. Poté, co byl po dvou rychlých žlutých vyloučen Matthew Leckie.

Tenhle výsledek znamená jediné. A sice to, že po čtrnácti odehraných kolech zůstane v Bundeslize jediným neporaženým týmem TSG Hoffenheim. Lipsko se v následujících posledních dvou kolech tohoto kalendářního roku utká se dvěma těžkými soupeři. Nejprve doma s berlínskou Herthou, a poté dojde na superprestižní duel s Bayernem Mnichov. Podle všeho by to mělo být o tom, kdo přezimuje na první příčce.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - SV Darmstadt 1:0

10.12.2016 15:30

Góly: 86. Nils Petersen (pen.)

Střetnutí jedenáctého celku bundesligové tabulky s šestnáctým nabídla v sobotu odpoledne nejvyšší německá soutěž. Na Schwarzwaldském stadionu viděli diváci domácí celek, jenž si zatím ve své první bundesligové sezoně po postupu z nižšího patra vedou vcelku dobře, v souboji s Darmstadtem, pro kterého je stejně jako loni, kdy se nejvyšší německé ligy účastnil premiérově, jediným reálným cílem pomýšlet na záchranu prvoligové příslušnosti.

Utkání bohužel pro všechny diváky, ať už u televize, či přímo na stadionu, příliš zajímavých momentů nenabídlo. V podstatě první pořádnou šanci, po níž mohl padnout gól, registrujeme až v úplném závěru první půle. Postaral se o ní domácí Stenzel, jenž se těsně před hranicí velkého vápna dostal do ideální pozici, avšak nezamířil ideálně a jeho rána letěla vysoko nad břevno branky, jenž jako už tradičně v případě Darmstadtu střežil Esser.

Na poločasovou přestávku tak oba týmy šly za bezbrankového nerozhodného stavu, na kterém se nic neměnilo v sedmdesáté první minutě, a to i přesto, že se jednalo o ještě větší šanci, než kterou měl na své kopačce Stenzel. Do obrovské šance dostat svůj tým do vedení se v šestnátce dostal Niederlechner, avšak s jeho pokusem si pohotový Esser vynikajícím způsobem poradil a stále to bylo 0:0.

Stejný hráč mohl rozradostnit kotel domácích příznivců v minutě osmdesáté, ale ani tentokrát si Niederlechnerova střela nenašla cestu mezi tři tyče. Vítězství tak Freiburgu přinesla až osmdesátá šestá minuta, kdy rozhodčí ve prospěch Streichových svěřenců odpískal pokutový kop. Míč si postavil Nils Petersen a suverénně poslal balon za Esserova záda. Freiburg tak slaví vítězství 1:0 a připisuje si tři body, Darmstadt zůstává u dna tabulky.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - TSG Hoffenheim 0:0

09.12.2016 20:30

Góly: -

Loni oba týmy, které se dnes potkaly v rámci páteční předehrávky třináctého bundesligového víkendu, bojovaly skoro až do konce sezony o holý život. Letos je to však jak pro Frankfurt, tak pro Hoffenheim zcela jiná káva a páteční duel v Commerzbank-Areně tak nabídl souboj čtvrtého a pátého mužstva aktuální tabulky.

Lépe do zápasu vstoupili hráči domácího týmu. Do první velké šance se Eintracht dostal v šestnácté minutě, když Haris Seferovič odcentroval přímo na připraveného kapitána mužstva Alexandera Meiera. Zkušený forvard však poslal pokus jen do náruče Baumanna, jenž střežil branku Hoffenheimu.

Další příležitost si Eintracht připsal v minutě dvacáté čtvrté. Tehdy z hranice šestnáctky pálil Mascarell, avšak i s jeho přízemní ranou si připravený gólman Hoffenheimu poradil. O dvanáct minut později se poprvé o slovo přihlásili i hosté. Rupp poslal do vápna lob, jenž našel Toljana, avšak účastník letního olympijského turnaje v Riu pálil pouze do boční sítě branky, jenž patří Lukáši Hradeckému.

Těsně před koncem první půle to z dálky zkoušel Alexander Meier, avšak ani tentokrát nebyl kapitán Eintrachtu proti Baumannovi úspěšný. V úplně poslední minutě úvodního dějství se pak hlavou dokázal prosadit Benjamin Hübner, avšak jeho gól nebyl z důvodu ofsajdu uznán.

Ve druhém dějství už jsme příliš šancí neviděli, avšak za to jsme viděli červenou kartu. Tu obdržel v osmdesáté třetí Timothy Chandler za strkanici se Sandrem Wagnerem a a domácí tak dohrávali v deseti. Na bezbrankovém výsledku se však už nic nezměnilo a oba týmy si tak odnášejí po bodu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov14103134:933
2.RB Lipsko14103129:1233
3.Hertha BSC1483322:1427
4.TSG Hoffenheim1468025:1426
5.Eintracht Frankfurt1475219:1126
6.Borussia Dortmund1474332:1625
7.1. FC Köln1465319:1323
8.Bayer Leverkusen1462621:2120
9.SC Freiburg1461718:2519
10.Schalke 041452718:1617
11.1. FSV Mainz 051452723:2617
12.Borussia Mönchengladbach1444614:2216
13.FC Augsburg1435611:1614
14.Werder Brémy1442818:3214
15.VfL Wolfsburg1424812:2310
16.Hamburger SV1424811:2710
17.FC Ingolstadt 041423911:249
18.SV Darmstadt14221011:278

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (173)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chandler tam isiel fakt zbytocne, ale cervena asi prisna trocha. Inak az moc vyhecovany suboj na moj vkus, rozhodca mal dneska kartovy marias.

Reagovat
aurelio

Prečo mám pocit, že každý piatkový zápas skončí 0:0?

Vie niekto odhadnúť, koľkokrát bolo v piatok také skóre, povedzme, za posledné dva roky?

Reagovat
Rudnevs

2014/15 - 3 krát

2015/16 - 5 krát

2016/17 - 2 krát

Reagovat
Jeňa

Kdyby hrálo každý pátek Lipsko nebo Bayern, tak to není 0:0 ani jednou

Reagovat
andrew96

Hoffe proremízovat se do Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne predkolo EL uhraju. A asi aj vytvoria historicky rekord v pocte remiz za jednu sezonu

Reagovat
Rudnevs

Hovorí fanúšik Kolína

Reagovat
smazaný uživatel

Snazim sa byt objektivny no. si pamatam ze posledne ked sme postupili tak sme 9 krat remizovali bez golov, co bol rekord. Inak k tym remizam, vlani v Spanielsku La Coruna remizovala myslim 18 krat alebo tak nejako

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LEIPZIG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

To by si pak nemohl skoro nikomu fandit

Reagovat
raduinho

Nasdílí fanoušek Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

tak si běž zahrát a nebuď ovce

Reagovat
smazaný uživatel

Lipsko

Reagovat
pawelFCB

Ingolstadt

Reagovat
db18

Menší zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VfL sestupíček pls

Reagovat
smazaný uživatel

BAYEEEERN!!!!4-2-3-1 už naveky vekov...Amen!Zgrcaný paklub HA HA HA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne je Bayern tam kde ma byt. Snad ich buduce kolo vyprasi aj BSC a potom v AA vy. Jednoducho, mily priaznivci Lipska,vsetko sa vracia do stareho, dlhorocneho a dobreho normalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ako hovoríš!!Mne by nevadilo keby sme titul nevyhrali,mame ich dosť,ale nech to vyhrá hocikto okrem toho nechutneho tymu!!!A palec hore aj pre Kolín,plichta s BvB je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ze nie, keby ze BL vyhraje Dortmund alebo iny normalny klub tak to ani asi vam, fanuskom Bayernu az tak neprekaza,aspon by hraci dostali novu motivaciu sa este viac zlepsit. plichta s BVB je paradny vysledok, kazdopadne mam s toho dost rozpaky kedze dlho sme viedli a vyzeralo to ze body ostanu doma, BVB nepredviedlo oslnivy vykon. Inak aj fanusikovia TSV 1860 praju viac Bayernu nez energy drinku,kedze ten ich mal kedysi v plane odkupit

Reagovat
smazaný uživatel

*inac dnes ste hrali 4-2-3-1 nie? Ako prebiehali utocne akcie po kridlach? Boli rychle? Pekne goly padli?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolín mi je veľmi sympatické mužstvo,osobne rád sledujem Modesteho,Hectora a najmä Horna ktorého sa vám dúfam podarí udržať čo najdlhšie keďže pre mňa má ten chalanisko zo všetkých mladých brankárov nemeckého pôvodu najväčší potenciál.Čo sa týka dneška,áno hrali sme 4-2-3-1 a dominovali celý zápas.Žiadne polavenie,akcie boli rýchle a Müller na CAM boží...Mal asistenciu a gól.Robben aj Ribéry ukazujú že rozhodne nepatria do starého železa a právom si zaslúžia predlženie zmlúv.Lewa tiež sa našiel viac v tomto rozostavení a opäť mu to striela

Reagovat
smazaný uživatel

Horn je obrovsky sympatak. Len sa cudujem, ze mu este Jogi nedal pozvanku do repre. Lebo chlapec si to za svoje vykony u nas velmi zasluzi. Su vyrovnane, spolahlive,nerobi ziadne kiksy a nema mentalne chyby (ako napr. Leno s Leverkusenu, ten bol u mna tiez jeden s hlavnych adeptov do repre). Mne sa paci, u nas hraje pomerne dost Europanov a vseobecne minimum ludi s Afriky ci inych koncin planety. aj fans mame skvelych, trufam si tvrdit ze nase fankluby na Sudtribune zvane Wilde Horde a Boyz Koln patria medzi najlepsie v Europe. Inac ked som uz pri tom tak Wilde Horde tento tyzden oslavilo 20 rokov pokial sa nemylim a blahozelal aj Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim posledním neporaženýmv lize tuto sezónu, co se TOP6 lig týče, je to tak? A Benfica.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bez Benficy

Reagovat
Bastaron

Ještě Real ne?

Reagovat
smazaný uživatel

wow, máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas podruhé na svém postu a podruhé produktivní, dneska i gólový Zajímalo by mě, jestli to opravdu bylo 999 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudme naivny. Remiza je proti superom typu Bayern a Dortmund momentalne asi maximum co mozme uhrat,ako som uz avizoval. Bod je samozrejme skvela zalezitost vzdy, ale teraz ma to velmi mrzi. Dlho sme viedli a velka skoda toho inkasovaneho golu. Uz ked som zacal verit ze to na tri body tak sme inkasovali inak vykon bol pomerne fajn. Remiza dobra,ale ako vravim-mohli sme si nechat vsetky body doma. Buduci tyzden Werder, ten hraje o vsetko a nebude to jednoduchy zapas (v Bundeslige nie je ziadny lahky), zvlast na ich stadione. No vyhrat rozhodne musime,pokial chceme v tejto sezone zabojovat o EL! Come on Effzeh, Nur FC!

Leipzig tak vam treba, konecne ten paklub dostal a Bayern sa konecne vracia tam kde patri. pomerne ma prekvapila vyhra HSV, vysiel kus kicktipp. Hertha - Werder, to doprajem obom muzstvam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to kopnutí prostě neodpustíš vid ? ...kde si byl vůbec tak dlouho ? Už jsem o tebe měl strach...

Reagovat
smazaný uživatel

Dali mi BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Za co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sam neviem,bolo napisane ze je potreba si od mojej mudrosti a vtipnosti na chvilu odpocinut. ale to mozno za nejaku diskusiu, kde som to davnejsie prehnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady je moudrej každej druhej uživatel. To by tady za chvíli měl BAN každej...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, najlepsie bolo keby ze zabanuju 75% celeho eurofotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by jsi chtěl zabanovanej už na furt ?

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Bayern +

Zasa 4-2-3-1 a zasa starý dobrý Bayern, to asi nebude náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne ta odporna reklama na energy drink dostala na picu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inac ked si si vsimol, RB prehralo a ta banda trollov s PL sekcie co Lipsku "fandi" dneska tu smrdi akosi menej

Reagovat
Rudnevs

Ale zato sú tu premnožení tí čo na nich nadávajú. Dovoľte mi malú analýzu:

- 34 príspevkov (s týmto 35)

• 8 príspevkov, v ktorých sa spomína Lipsko/Leipzig

• 6 príspevkov, v ktorých sa spomína Lipsko, bez použitia tohoto slova

• 5 thumbsup-ov/biggrin-ov, ktoré reagujú na príspevky, v ktorých sa spomína Lipsko

Reagovat
smazaný uživatel

Čím viac nás bude premnožených tým lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto sa stotoznujem s tvojim nazorom. Jednoznacne je potrebne aby aj v diskusiach zavladol zdravy rozum. A teraz na nich nenadavame, iba sa im posmievame - *reakcia na Rudnevsa

Reagovat
Jeňa

Že zrovna ty mluvíš o zdravém rozumu. Když jsi měl BAN, tak se po dlouhé době vedla opravdu normální plodná diskuse

Reagovat
smazaný uživatel

A to ako dnesna diskusia nie je normalna alebo co? Sak uplne diskutujeme normalne, vratane mna, ktory si po BANE dal zavazok ze na RB nebude tolko nadavat. Povedal som nejaku hrubsiu nadavku na nich? komentujeme akurat realitu a ano mas pravdu, zdravy rozum je ked niekto praje normalnym klubom nez tomuto. Tym ta samozrejme nechcem nijakym sposobom odsudzovat,nepoznam ta, to len aby si si to zle nevysvetlil...

Reagovat
Kily

tenhle závazek sis dal už někdy na začátku sezony a nemělo to vůbec žádný efekt, tedy vlastně mělo, těch příspěvků od tebe bylo týden od týdne více a více...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, pred sezonou bolo tuna prispevkov o RB z mojej strany minimum. Ale ono je to tak vo vseobecnosti. Dost seru hoc len tym,ze pretahuju mlade talenty s inych klubov a robia s nich "odchovancov". No a este ked im to funguje ...vies, mne ako priaznivcovi ludoveho klubu sa to brutalne nepaci.

Reagovat
Jeňa

Tak si tu bublimu užijte

Reagovat
smazaný uživatel

Gloryhunter Bravó!Nikto so zdravým rozumom nebude fandiť klubu založenému čisto len pre reklamu a kradnúcemu mladých nadaných hráčov po celom Nemecku!!Ani len do pohárov nepatríte nie to ešte na titul!!

Reagovat
Jeňa

Fandim Lipsku už od jejich sezóny ve 2. BL

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Uwe háže buly

Tím se vlastně všechno mění.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ako pises, co sa mi ma pacit na tom ze pretahuju (vo futbalovom zmysle slova) mladikov s inych klubov? Co je na tom sympaticke? Redbull len potreboval dalsiu reklamu, preto ten klub vznikol No a samozrejme, Fortuna spolocne s TSV nestali o to aby to energetak odkupil. Preto ten klub samozrejme ze nepatria + doslo k poruseniu zakona, kedze novo vzniknuty klub ma zacinat v najnizsej sutazi a nie v 5.lige, cize ak to energetak eventuelne vyhraje,bude to slusna hanba pre nemecky zväz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak....neboj sa nevyhrajú padnú zase najbližšie už v Allianz Arene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Fanoušek Bayernu bude psát o gloryhunterství No ty pičo, vy Bavoři, fakt nemáte soudnost

Reagovat
smazaný uživatel

Hovori fanusik Barcelony

Reagovat
raduinho

Já jako fanoušek Barcelony nevypisuju v PD sekci sračky o gloryhunterství např. v minulosti na fanoušky Malagy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri sa na to tak. Ja sa uplne stotoznujem s nazorom baroncina. Vies,normalnym fanusikom Bayernu by nevadilo keby ze v BL skoncia druhy, ved hlavnou prioritou je predsa vyhrat LM,teda to co sa pod Pepom nepodarilo. v BL maju titulov dost. Ale keby to vyhraje nejaky normalny klub typu Dortmund, Frankfurt, Hertha, Kolin alebo Werder ci pod. Do PD sekcie chodim pocas kola este predtym nez hraju Barcelonisti a Madridisti, zaujimaju ma v PD mensie kluby. Tolko to ku tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ha ha ha To ste vy culés....negramotný cigáni a ty si to zabil ešte aj fandením Chelsea,ďalšieho klubu ktorý by bez dotovania ruského zlodeja bol niekde v 4 lige!!!My sme Bayern,všetko sme si vybudovali sami nie zlodejinamy ako vy

Reagovat
raduinho

Všetko sami bez bohatých sponzorů Tuhle pohádku už jsem tady slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste se tady sešli vy 2 trubky

Reagovat
raduinho

Šlonky Terik zhodnotil

Reagovat
smazaný uživatel

Som zabil

Reagovat
raduinho

A vychytal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si čo za múdreho??Další antibayernista??

Reagovat
smazaný uživatel

AntiBayernista ?...ne to opravdu nejsem. A múdrý ?...jo to většinou jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Na nich dvoch a obzvlast na toho magora raduinha nereaguj. Je to troll, s ktorym sa nikto ani v PL sekcii poriadne nebavi, nema zmysel sa s nim pustat do akejkolvek debaty. Lebo huci iba svoje a svoje. Samozrejme, Bayern nevznikol 25 energetakov a tituly s prehladom vyhraval aj v casoch ked futbal nebol tak komercny ako dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Už budem vedieť Ja tu pokecám rád s hocikým nemám problém nikoho nenapádam a to isté očakávam aj od druhých pretože za klavesnicou je každý hrdina a každý dokáže uražať každého.Nepotrebujem sa tu naťahovať so zasranmi ktorým ani po 18-ke ešte neskončila puberta.Toď vsjo...A k tomu Lipsku je to paklub budem ho tu zhadzovať nadavať na nho rovnako ako nadavam na každú jednu nechutnú reklamu v TV

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som toho isteho nazoru. Su to fanusikovia PL co im neberiem, ale u Bundeslige nevedia nic a hlavne nemaju sajnu,co v nemeckom futbale pojem tradicia znamena. Samozrejme na nete je kazde decko frajer, ale keby ze mu mas nieco povedat do oci tak pusti do trenirok

Lipsko ...tak Redbull potreboval dalsiu reklamu, a tato im vynasa najviac,viac nez Salzburg alebo RBNY, ktora je s tychto timov najmensie zlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reklamné účely,kradnutie mladých nemeckých talentov a rovnako tak mládežníckych trénerov.Žiadna vášeň pre futbal,žiadne tradície,história.Už len to žeby mali hrať poháre je výsmech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nechceš na něho nadávat třeba na facebooku nebo někde jinde?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde chcem a kedy chcem!Aj na Fb!!Toto je stránka pre názory a teba nemusia zaujímať!!Zabanujte ma kludne keď sa vam to nepáči!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zabanujte ho někdo

Reagovat
Rudnevs

Aj Kolna. Disponuje príliš veľkou múdrosťou s vtipnosťou, ktorá zasiahla celú diskusiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo AJ Kolna? Čiže s tym banom na mňa súhlasíš? Koln je v pohode vie čo hovorí a neosiera si tlamu

Reagovat
smazaný uživatel

Diky. Po case som tu konecne natrafil na niekoho s rozumnymi nazormi.

Reagovat
Rudnevs

Tebe by som ban zatiaľ nedával.

Ako celkom ťa chápem, aj ja som s ním bol v dlhých diskusiách a nechápal som prečo to všetkým vadí, pochopil som až v dobe keď už nie som účastník tých diskusií. (+ on píše blbosti aj sólovo, keď neni s niekym v diskusií).

Možno nie som zrovna ten pravý, kto by mal súdiť, ale od jeho príchodu sa to tu dosť zmenilo a to k horšiemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si si vsimol, ja on dlhe diskusie nepiseme. Toto je iba vynimka. Obcas prehodime zopar viet, inac nic viacej. To ze sme pisali dlhe diskusie ma mrzi, keby ze sme na to mi dvaja boli znovu zreli tak ma na to upozorni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych od tebe nečekal Rudy Už ti Kozel přerostl přes hlavu jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vazeny Slonky Terik / Rudnevs, timeout! Mame pravo vyjadrit svoj nazor. To ze vam sa paci ze pretahuju mladych hracov s inych klubov je ok a my to respektujeme. Toto detinske podpichovanie fakt nie sme povinny znasat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti nevím Kozlíku, ale to už nejsou názory, ale spíš hysterie Jako mě je to celkem fuk, ale některým uživatelům to asi vadí no...

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo sa nam nepacia iste veci? Tak ok, ked je toto histeria tak neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak nejde o to, jestli se něco páčí nebo nepáčí. Ale proč furt dokola nadávat na jednu věc jak kolovrátek, když s tím stejnak hovno uděláš

Reagovat
Rudnevs

To si ako fakt myslíte, že týmyto protestami niečo docieliš/-te? Že si Rangnick zrazu prečíta ef a povie si "Toho diskutéra beriem! Vyzkúšam ho miesto Poulsena a prestane na nás nadávať!" ... alebo, že Mateschitz zruší rovno celé Lipsko?

Reagovat
smazaný uživatel

A to uz nie je sloboda slova alebo co? samozrejme ze tym nic nedocielime. Ale pravdu povedat mozme. Ci to mame zakazane?

Reagovat
Rudnevs

Zničil si tradične krásnu BL diskusiu a ideš sa tu oháňať slobodným názorom ...

Týmto diskusiu s tebou končím.

Reagovat
smazaný uživatel

*a ozaj, skoncme uz s touto diskusiou o tomto. Lebo to uz zacina prerastat. Bavme sa prosim vas uz o niecom inom, svoj nazor sme si s baroncinom povedali,zaklada sa na realite a to ze si o nas niektory utierate hubu, aspon mna fakt netrapi. Radsej sa bavme o zapase Gladbach - Mainz, alebo o niecom rozumnom...

Reagovat
smazaný uživatel

Rudnevs tu nejde o žiadne protesty ale o SLOBODNÝ NÁZOR na RB Lipsko!!!Jasné že ním nič nedocielim ale povedať si ho poviem!!O to tu predsa ide ja rátam s tým že vždy keď niekto povie niečo na iný klub tak fanúšikovia dotyčného klubu budú reagovať,zastávať si ho a podobne.To je logické.Ale na to to tu je na povedanie si svojich názorov!!Slonky Terik si tu otvara hubu len preto že je fan Dortmundu a RB nám ide po krku tak teraz všetci ANTI Bayernisti spojme sa pridajme si RB medzi vedlajšie tymi a podme proti Bayernu!..Tak isto ako môžu oni povedať svoj negatívny názor na Bayern tak isto to robíme my na nich.To je celé!!Súdiť Kolna podla príspevkov alebo tvrdiť že neni normálny mi príde choré a ubohé len za to že si tiež povie svoj názor!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz na nich nebudeme reagovat. Nema vyznam diskutovat s niekym, ktory nie je schopny akceptovat nazor niekoho ineho. Samozrejme ze je to ubohe ale ja na to seriem, mna totiz cez internet nikto urazit nemoze. (ja len pripominam,ze Rudnevs kedysi diskutoval o dost aktivnejsie ako ja). Ale kazdopadne nech si Slonky Terik a Rudnevs sympatizuju s kym chcu, spinit Bayern vsak nebudu! A to nie som dlhodobo ziaden obdivovatel Bayernu...

Reagovat
Rudnevs

Aspoň neodpisuj od Arneho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pouzil som jedno jeho slovo. kazdopadne mi pride ze nejako vsetci volaju potom aby niekto konkuroval Bayernu,co je sice fajn, ale nie taka reklama na energetak + sa teda dost vytraca ucta a respekt voci Bayernu, ktory pre zaujimavost vyhral 25 titulov v BL, zatial co RB existuje 7 rokov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by ho mal niekto zabanovat? Lebo povedal nazor, ktori sa tebe nepaci? Vazeny, ti ktori nie ste schopny akceptovat nazor ostatnych diskuterov a za normalne vyjadrenie nazorov chcete BAN,tak prosim nediskutujte radsej vobec.

Reagovat
smazaný uživatel

On si sám říká o BAN, mě je u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

A cim si hovori o BAN? Ze povie svoj nazor, ktory sa mimochodom zaklada na realite?

Reagovat
raduinho

To by mě zajímalo, jak jsi na takovou kravinu přišel,, ale já tady rozhodně nejsem kvůli nějakému kamarádíčkování Snažím se respektovat všechny uživatele, ale co si budem když je šance si trochu porýpat a potrollit a vždycky se někdo chytne...

Reagovat
Spalovač šancí

Lipsko

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha dneska hrá na držanie lopty?? Sklamanie...

Reagovat
smazaný uživatel

Werder ciste konto uplne zasluzena vyhra Brem,gratulacia!

Reagovat
smazaný uživatel

Byla radost se koukat,jak si to tam Pizza s Fritzem a Bartelsem dávali! Staří kozáci

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat ze Fritz sa chysta ukoncit karieru,co ma netesi. Neskutocny rvac v strede pola, bije sa o kazdu loptu, neuveritelny sympatak - taky srdciar timu. Claudio aj vo svojom veku neskutocny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,Clemense bude škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Celkom ma pali prsty napisat zasluzena vyhra...stacilo par centimetrov a Vedad by hned vyrovnal. Domaci mali tiez svoje sance, ak by vyrovnali, sanca ze by uplne otocili bola dost velka. My sme mohli pridat druhy gol a rozhodnut, ale nalozili sme s tym tragicky. Suhra tych styroch vpredu je dobra, rozumeju si v kombinacii ale problem nastava, ak sa ma zakoncit. Vtedy by kazdy ten gol chcel dat a zobrat to na seba a to nie vzdy je najlepsie riesenie. Obrana tam svoje klasicke zavahanie mala ale Moisander-Sane je dobra dvojka, konecne sa mi hra stoperov paci a splna to BL parametre. Klucove pre ofenzivu podla mna je, ze Fin nasiel formu a chytil sa. Jeho prispevok je dost poznat, obcas teda drzi loptu dlhsie ako by mal ale bohate to vynahradi produktivitou. Vyhra o to cennejsia, ze nehral Zlatko a zvladli sme to bez neho. Bargfrede akoby vobec nechybal, robi mi radost. Nechapal som krok Nouriho ze odstavil Gebreho, no vysledky ma a Bauer nehra zle. Obcas naivne strati loptu ale zvlada branit.

Jedina vytka je asi k Santimu...a jeho komedii po tej hlavicke. Nevidel som, ze by dostal uder do hlavy a musel tak lezat. Podla mna mu nic nebolo a chcel si polezat, to sa mi nepaci a do futbalu to nepatri. A bola tam este jedna situacia, kde nam rozhodca dost mozno odpustil penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sane se mi strašně líbil,byl naprosto jistý a bezchybný!

Moisander se v Sampě neprosadil,ale zdá se,že Werder mu sedí.

Škoda,že Gnabry nedotáhl jeden ze svých slibných brejků,mohl být konec klidnejší.

A já bych se nebál napsat zasloužená výhra,i komentátor na E2 říkal,že Hertha hraje příliš profesorsky a Werder ji za to potrestal

Reagovat
Arne

Gratulace... Tušil jsem, že z těch posledních dvou domácích zápasů nás někdo překvapivě obere, tak lepší když jste to vy a ne Darmstadt.

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
ratusek

po jednom zápase, kdy ta prohra musela přijít má německo předčasné vánoce a místní někteří jedinci výron semene

Reagovat
Jeňa

Několik mistnich ,, diskutérů" po dosáhli svého cíle,Lipsko prohrálo,

takže už můžou umřít. No, už aby bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejako uz priaznivci RB nemaju svoj den, hlavne ze ked nakladaly to tuna bolo radosti....a to prehrali jeden jediny zapas, ja pamatujem doby ked sme neboli schopny vyhrat 8 zapasov v rade.

Reagovat
Arne

Zpočátku jsi vypadal jako celkem rozumný diskutér, ale očividně máš v hlavě nasráno podobně jako všichni ti trollové. Škoda.

Reagovat
Kily

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
checitto

vždyť píše pravdu, si přečti ty výblitky, co tu jsou, hlavně od jistého nejmenovaného uživatele

Reagovat
Kily

"takže už můžou umřít. No, už aby bylo"

Reagovat
checitto

ok, to je trochu přes čáru, ale prostě celkem ho chápu... a nezlob se na mě, ale diskusi pod BL opravdu zničili jiní než on. mi je Lipsko vcelku ukradený, ale co se tady poslední dobou děje, co tu jistý uživatel neustále rozjíždí, byť se uklidnil ve výrazech, prostě Jeňu celkem chápu

Reagovat
Kily

1. FC Köln je ztracený případ, kvůli němuž zatím žijí dál trollové, kteří nemají k diskuzi co napsat, ale jelikož si potřebují připadat jako zajímaví, tak vždycky něco vyzvracejí, i když to jsou v celkovém měřítku užiteční uživatelé asi stejně jako ten jeden

Reagovat
Jeňa

Víš jak se chová chobotnice v ohrožení? Vypustí inkoust.

Ale to není omluva, pro to že jsem to přehnal, a že jsem přistoupil na tu nenávistnou linku, která je teď v kurzu.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Radin

To zase bude nuda, jestli Bayern uteče No ještě, že v PSG je Emery a tak se to samé nebude dít ve Francii :-)

Reagovat
Jardman

Carlo Ancelotti: „Náš výkon bol dobrý. Mali sme po 1 : 0 dobrú kontrolu nad hrou. U gólov sme mali občas trochu šťastia. Hráči sa cítili s týmto systémom pohodlne. Môžeme hrať oba systémy.... Jenom to ne prosím tě

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne treba nadalej zostat pri 4-2-3-1, vsetci vidime ze sa to prejavilo a s Bayernu sa zacina stavat kolos na ktory sme boli posledne roky uz zvyknuty. s materialom co Carlo ma hrat 4-3-3 nema vacsi vyznam podla mna, 4-2-3-1 je skvele.

Reagovat
db18

To mne vždycky pobaví, jak nezapomene pochválit systém 4-3-3 i když se to ani nenabízí...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase sa na tú tabuľku pozerá o čosi lepšie

Hlavne som rád za Werder a Hamburg, konečne je u nich vidieť stúpajúci trend a je skvelé, že Kruse sa po zotavení zo zranenia okamžite zaradil medzi rozdielových hráčov Werderu, takisto sa prebral Kostič v Hamburgu a hneď je to na výsledkoch tímu vidieť. Gisdolovi som veril a vyzerá to tak, že je to konečne ten správny človek pre HSV...

Posledné 2 priečky by takto kľudne mohli zostať až do konca, do baráže Wolfsburg a bude to ideál. Škoda tých večných strát Dortmundu, zdá sa, že boj o titul sa ich už týkať nebude :/

Reagovat
smazaný uživatel

Nech bejt, mančaft už se jakž takž sehral. Tak snad už půjdem jenom nahoru. Počítám i s nějakým vypadkem Lipska a Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta z venku dobrá. Sice na poslední chvíli, ale na to se nikdo ptát nebude. Teď ještě udělat 6 bodů ať je do konce roku klid. Nečekal jsem že Leipzig padne zrovna s Ingolstadtem, ale budiž. Aspoň z nich spadne ten stres z první prohry a budou uvolněnější...

Reagovat
Rudnevs

Inak HSV a Santos sa vraj dohodli na cene za Clébera.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec teda za 2 mega € ?

Reagovat
Rudnevs

To neni uvedené... len, že sa dohodli. Predať ho za 2 milióny € by bola paráda. Ako náhrada by vraj mohol prísť Papapodopoulos alebo Kirchhoff.

Reagovat
Jeňa

Kirchhoff se mi zdá lepší CDM, než jako stoper

Reagovat
Rudnevs

Aj tam treba posilniť... síce to teraz Sakai s Ostrzolkom zvládajú, ale potom je tam už len Ekdal. Kirchhoff (a aj Papa) by zvládali obe pozície.

Reagovat
Jeňa

spekuluje se o Gudeljovi z Ajaxu, to je taky DM

Reagovat
Rudnevs

To viem, radšej by som ale zobral Papadopoulosa... Gudelj má trhovú cenu až 6,5 milióna € a pokiaľ mu nekončí zmluva, tak by som sa cestou drahých hráčov zo zahraničia radšej nedával.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ze Schalke hraje celu dobu v oslabeni tak ma rozhodne viac polosanci a vacsich sanci nez Bayer.

Reagovat
Rudnevs

Beiersdorfer končí - nový šéf HSV je Bruchhagen a vraj má priviesť aj športového riaditeľa. Zatiaľ to ale ešte nie je oficiálne.

Reagovat
db18

cirkus

Reagovat
Rudnevs

Zrovna toto vidím ako dobrý krok.

Reagovat
stas87

Ked si clovek uvedomi, ze Eintracht v podstate nikdy neurobil nejaky väcsi transfer smerom von z klubu, tak prilis netusim, na co bude Bruchhagen HSV. Aj na hlupakovi Kadlecovi prerobili. Ked uz som nakusol Kadleca...tak Seferovic jednoznacne dokazuje, ze je daleko, ale fakt daleko lepsi hrac ako Kadlec a ze ho do zostavy nepustil opravnene.

Reagovat
Rudnevs

Tak on si dovedie nejakého športového riaditeľa ... A trebárs ten Trapp je celkom veľký prestup, PSG za neho zaplatilo 9,5 milióna €.

Frankfurt nesledujem často, takže Seferovica neviem hodnotiť, ale lepší než Kadlec je kde kto. V zápasoch SGE, ktoré som videl ma zaujal najmä Rebic, ten bude raz skvelý hráč.

Reagovat
db18

A taky měl hodně dlouhé období, kdy nevyhodil trenéra, jsem zvědavý, jak mu to vydrží u HSV...

Jinak záleží na tom, co bereš jako větší transfer - za 9,5 mil. € odešel Trapp, kterého získalo za hubičku a levně ho také nahradili.

...

...a to je zatím asi všechno překvapilo mne, že druhý nejdražší transfer Eintrachtu je ze sezony 87/88

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Naozaj. Maďar Détári za 8,7 milóna € do Olympiakosu ... a tretí je Okocha.

Reagovat
smazaný uživatel

za 8,7M v 80. letech? a ještě k tomu do Řecka? pls, zdroj, tomu fakt nevěřim

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole tak tos mě dostal. přestup z Eintrachtu do Řecka za světovou rekordní částku (dělená s přestupem Ruuda Gullita), slušnej punk sice to bylo trochu tim, že tehdejší majitel Olympiakosu si zahrával na vrcholu svejch vyšméčkovanejch peněz a pak taky dopad na hubu, ale i tak

Reagovat
db18

To asi jo, ale tahat zpátky Didiho se moc neosvědčilo a po poměrně krátké době jde zase od koryta pryč - přitom to taky nebylo tak dávno, kdy HSV vyhlížel den, kdy Beierdorfovi skončí původní smlouva a budou ho moci přestat platit. (jestli si to tedy nepletu s trenérem, to by mohlo být zase s Labbadiou, ale problém zůstává stejný)

říká se, že dvakrát to stejné řeky nevstoupíš, ale HSV do ní letos přímo spadlo.

Reagovat
Rudnevs

Tak už sa z toho pomerne hrabú, pokiaľ Bruchhagen získa nejakého obstojného športového riaditeľa a nejakého stopéra (najradšej Papadopoulosa, ktorý sa mohol znovu chytiť), tak druhú polku sezóny to môže byť ďaleko lepšie. Vo všetkom čo sa deje vidím nejaký posun.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke hrozna smola. Uz sa zdalo ze to oslabenie v pohode ubrania na remizu.

Reagovat
smazaný uživatel

S hnědýma trenkama, ale konečně se začalo stoupat zas tabulkou vzhůru. Kiessling mi udělal radost a jistojistě i sobě.

cíle pro jaro:

1) kvalifikace do Evropy pls (lepší LM než EL, pochopitelně)

2) čtvrtfinále LM pls

3) prázdná marodka pls

Reagovat
andrew96

Z možných soupeřů pro osmifinále LM by Bayer nebyl outsider jenom proti Leicesteru a Neapoli, ČF bude hodně těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, ale cíle musí být, jakkoliv bude složité je splnit

Reagovat
C-M@ster

To záleží, jakou bude mít Leicester na jaře formu a jestli začnou hrát dobře i venku.

Pokud ale zahraje Vardy s Mahrezem tak, jak proti City, mohl by to být krátký proces se šťastným koncem pro anglického mistra.

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Až teď jsem viděl faul Abrahama na Wagnera, co to jako bylo? Ne, že bych litoval Wagnera, ale čím přesně si to v tom zápase zasloužil?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy book obrátil kurz u zápasu Šalke -Leverkusen? Puvodně byl favorit domácí tým .

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo a Conte jasně ukazují, že doba Mourka a Guardioly dávno skončila...rychlokvašky nepřežili ani své předchůdce

Reagovat
Rudnevs

Allofs vraj končí vo Wolfsburgu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele