Bundesliga - preview 4. kola

15.09.2017, 09:08, aktualizováno 17.09.2017, 08:53
Previews
Hned třemi dohrávkami bude zakončeno čtvrté kolo německé nejvyšší soutěže. 1. FC Köln zpackal vstup do nové sezony a body bude těžko dolovat v Dortmundu, který má motivaci v podobě možného návratu do čela tabulky. Leverkusen hraje s Freiburgem, Hoffenheim změří síly s Herthou...
TSG Hoffenheim - Hertha BSC  (neděle 13:30)
Zápas dvou celků, které mají za sebou úvodní vystoupení v Evropské lize uvidí Wirsol Rhein-Neckar-Arena. Domácí Hoffenheim se pokusí vyzrát na Herthu.

Zatímco TSG pod vedením Juliana Nagelsmanna v podstatě navazuje na výsledky a výkony z minulé sezony, celek Pála Dárdaie předvádí zatím spíše rozporuplná představení. Naposledy se zrodila remíza s Atletikem Bilbao, po níž si vysloužil velikou chválu trenéra i generálního manažera Michaela Preetze slovenský reprezentant Ondrej Duda.

Proti Hoffenheimu ovšem začne pouze na lavičce. A změny se dají očekávat i na dalších postech. "Je to jiná soutěž a jiný soupeř, takže budeme chtít hrát z taktického hlediska jinak. Nicméně hráči, kteří nastoupili proti Bilbau, předvedli kvalitní práci, takže se ještě rozhodnu, koho z nich pošetřím," prohlásil maďarský kouč.

Jen z poloviny zaplněný stadion viděl porážku domácích s portugalskou Bragou. "Je škoda, že nepřišlo více lidí. Asi si mysleli, že dneska nebudu hrát," řekl s úsměvem Sandro Wagner, střelec jediného hoffenheimského gólu. "S prvními třiceti minutami jsem byl spokojený. S výsledkem nikoliv. Byla to zbytečná, ale zároveň zasloužená porážka," dodal jeho nadřízený.

Nagelsmann má mezi zraněnými akorát Ádama Szalaie. A podobně jako jeho protějšek na lavičce Staré dámy se nechal slyšet, že trochu zarotuje sestavou. S takovým kádrem si to může dovolit. Do hry se patrně vrátí i Mark Uth, který dvěma trefami před týdnem sestřelil Bayern Mnichov. TSG působí z kraje sezony kompaktnějším dojem, takže Herthu rozhodně nečeká snadný duel.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Nordtveit, Vogt, B. Hübner - Kaderabek, Zuber - Geiger - Demirbay, Nad. Amiri - Uth, Wagner
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Pekarik, S. Langkamp, Rekik, Plattenhardt - Stark, Skjelbred - Weiser, Darida, Leckie - Ibisevic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.73 - 4.48
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bayer Leverkusen - SC Freiburg  (neděle 15:30)
Bayer Leverkusen stále ne a ne najít tu tvář, na jakou jsme u něj bývali v minulých letech zvyklí. Zatím sesbíral jediný bod a teď ho čeká Freiburg, tedy celek, který nikomu nedává nic zadarmo.

Své by mohli vyprávět Dortmundští, kteří nedokázali na Mage Solar Stadionu vstřelil branku a se Streichovým týmem remizovali 0:0. "Bayer Leverkusen stále patří k top mančaftům. Moc nerozumím tomu, že se nacházejí v tabulce na spodních příčkách. Už ani nevím, kdy naposledy si dokázal nějaký celek vytvořit v Mnichově tolik brankových příležitostí. I proto Hoffenheimu zahráli skvěle, takže to rozhodně nebude snadný zápas," prohlásil kouč Freiburgu.

Z jeho svěřenců budou chybět Vincent Sierro, Manule Guide, Jonas Meffert, Marc-Oliver Kempf a vykartovaný Yoric Ravet. Do hry by se tedy mohli dostat i mladí hráči, kteří se podle trenérových slov na trénincích prezentují velice nadějně. Nejistý je start Nilse Petersena, tudíž by se na hrotu útoku měl objevit Florian Niderlechner.

Heiko Herrlich má v ofenzivě naopak hodně z čeho vybírat - Julian Brandt, Stefan Kiessling a Kevin Volland jsou všichni zkušení hráči. Talent rozhodně nechybí Pohjanpalovi či Lucasi Alariovi, jenž přišel v létě z River Plate. Leverkusen prozatím vstřelil čtyři branky, což v porovnání s ostatními vůbec není špatné číslo, nicméně co je to platné, když obranu má ze všech nejděravější?

Ještě blíže k týmu by nyní měl být Jonas Boldt, který v podstatě plní v Leverkusenu stejnou roli, jako Pavel Nedvěd před povýšením v Juventusu. Navíc ovládá španělštinu, což se v případě Alaria a Charlese Áranguize nesmírně hodí. "Jonas si všímá užitečných detailů, které snad pomohou naplnit ten brutální potenciál, jaký náš kádr má," dodal Herrlich.

Chybí z něj akorát Tin Jedvaj. Jinak Jonathan Tah by měl být připraven vrátit se zpět do středu obranné řady. Pokud by se tak přeci jen nestalo, debut by si mohl odbýt Panagiotis Retsos, jenž přišel z Olympiakosu. Vypomoci konečně může i Lars Bender, ačkoliv přednost zřejmě dostane Dominik Kohr. Určitě půjde o pozoruhodné utkání i z toho důvodu, že oba celky dělí v tabulce pouhý bod.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Henrichs, Tah, S. Bender, Wendell - Kohr, Aranguiz - Bellarabi, Mehmedi - Kießling, Volland
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Kübler, Lienhart, Söyüncü, C. Günter - Höfler, Abrashi - Frantz, Terrazzino - Haberer - Niederlechner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.86 - 7.52
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Borussia Dortmund - 1. FC Köln  (neděle 18:00)
Borussia Dortmund se bude chtít vrátit do čela tabulky. Köln naopak stále marně čeká na první letošní body. A nevypadá to, že právě Signal Iduna Park by měl být tím místem, kde by je mohl získat.

Oba celky v týdnu zavítali v rámci evropských pohárů do Londýna. A oba tam prohráli 1:3, ačkoliv pro svěřence Petera Bosze to byl nesmírně smolný výsledek, jelikož se svému soupeři minimálně vyrovnali. Není divu, že trenér, který přišel v létě z Ajaxu, aby nahradit Thomase Tuchela, jenže se nepohodl s vedením, neskrýval po utkání zklamání.

"Máme tým, který chce hrát fotbal. To musí každý vidět. Na velkém hřišti vzniká spousta volného prostoru, což se obtížně brání. Totthenham s tím měl veliké problémy, nicméně na výsledku naše převaha bohužel není nijak znát, což mě velmi mrzí. Vždycky je dobré vstoupit do soutěže úspěšně, ale pořád je to jen jeden zápas. Uvidíte, až přijedou k odvetě do Dortmundu."

Velkou pochvalu si vysloužil také osmnáctiletý Christian Pulišić, jenž proti Kölnu zřejmě vůbec nenastoupí. Na křídlech se tedy objeví Maximilian Philipp a Andrij Jarmolenko. Mimo jsou sice Erik Durm, Raphaël Guerreiro, Marco Reus, André Schürrle, Sebastian Rode, Marcel Schmelzer a Marc Bartra, nicméně třiapadesátiletý lodivod má pořád z čeho vybírat.

Peter Stöger postrádá akorát Jonase Hectora, který se zranil v utkání s Arsenalem. "Nevím, jestli to vůbec můžu jako trenér bundesligového mančaftu říct, ale pro mě byla už nesmírná čest, že můžu stát vedle Arséna Wengera. Patří rozhodně ke trenérské šlechtě a na kontě má obdivuhodnou sbírku úspěchů. Na to jsem byl hrdý."

Jedinou trefu, která přitom přivedla Köln na Emirates Stadium do vedení, zaznamenal Jhon Córdoba. A rozhodně stála za to, neboť využil špatného zásahu Davida Ospiny a z nějakých čtyřiceti metrů napálil balon do sítě. Znovu to však nebylo nic vypracovaného a i když kolumbijský útočník hraje Budesligu pravidelně v podstatě už třetím rokem, nedá se tvrdit, že by byl spolehlivým kanonýrem. Přitom právě takového by Kozli po odchodu Anthonyho Modesteho do Číny potřebovali.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Sokratis, Toprak, Toljan - Dahoud, Sahin, M. Götze - Yarmolenko, Aubameyang, Philipp
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
T. Horn - Klünter, Sörensen, Heintz, Rausch - M. Lehmann, Höger - Risse, Bittencourt - Cordoba, Osako
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.81 - 9.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bayern Mnichov - 1. FSV Mainz 05  (sobota 15:30)
Ne zrovna ideální období zažívá mnichovský Bayern. Ancelottiho svěřenci před týdnem rupli 0:2 na hřišti na Hoffenheimu, pak sice v Lize mistrů přišli s očekávaným vítězstvím nad Anderlechtem, výkon bavorského mužstva ale i přes tři získané body nepatřil k těm nejlepším. Atmosféra navíc houstne i mimo trávníky, médii probleskla přestřelka mezi kanonýrem Lewandowskim a ředitelem klubu Rummeniggem, který polského ostostřelce důrazně upozornil, že takové móresy v Bayernu trpět nehodlá.

Stále častěji se navíc spekuluje i o budoucnosti Carla Ancelottiho - italský trenér se mnohým fanouškům i expertům nezdá jako ta správná volba na post lodivoda Bayernu, tím spíše, že se o funkci velmi hlasitě přihlásil Julian Nagelsmann, jenž Ancelottiho před týdnem takticky předčil. Mnozí němečtí novináři tak již mají za hotovou věc, že Italův kontrakt skončí předčasně a už od nového ročníku bude novým koučem Bayernu právě mladý trenér TSG.

Teď se ale zkušený italský stratég i celé jeho mužstvo musí soustředit na další kolo Bundesligy, v rámci kterého přijede do Allianz Areny Mohuč. Ta se loni jen tak tak zachránila a i letos si nemůže zrovna vyskakovat, když Nullfünfer ze tří zápasů získali pouhé tři body a v tabulce jim patří třináctá příčka.

Určitou výhodu pro Mohuč může být, že jim po levé straně nebude škodit zraněný David Alaba, jehož na pozici krajního beka nahradí Rafinha. Jinak má ale Ancelotti k dispozici kompletní mužstvo a Bayern bude proti FSV jednoznačným favoritem.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Kimmich, J. Boateng, Hummels, Rafinha - Rudy, Vidal - Robben, Thiago, Coman - T. Müller
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Adler - Balogun, Bell, Diallo - Donati, Brosinski - F. Frei, Latza - Öztunali, De Blasis - Muto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 8.76 - 17.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Werder Brémy - Schalke 04  (sobota 15:30)
Werder loni prožil povedený závěr sezony, když tým, tradičně tipovaný na boje o záchranu, dokonce bojoval o účast v evropských pohárech. Vstup do nového ročníku je však v podání zelenobílých o poznání klasičtější a Werderu po třech zápasech, ze kterých vydoloval jediný bod, patří barážová šestnáctá příčka. O první výhru v sezoně, na kterou kromě Nouriho mužstva čekají také Bayer Leverkusen, Freiburg a Kolín, budou brémští bojovat doma proti Schalke.

To vyměnilo o letní pauze trenéra, když Markuse Weinzierla nahradil nezkušený Domenico Tedesco. Dva ze tří úvodních duelů ale vyhrál a Schalke tak v tabulce patří pátá pozice. Proti Brémám se navíc Königsblauen dlouhodobě daří a proti žádnému jinému bundesligového týmu nemá klub z Gelsenkirchen v posledních letech tak dobré statistiky.

Zajímavý zápas to bude pro Nalda, zkušený brazilský stoper, jenž je momentálně ve službách Schalke, totiž za Brémy hrál dlouhých sedm let. V dresu Werderu odehrál 173 utkání a podařilo se mu vstřelit 22 branek.

Dá se také čekat, že se na hřišti objeví dva Češi. Na svou první nule v nejvyšší německé soutěži stále čeká Jiří Pavlenka, jenž do Werderu přestoupil ze Slavie a post pravého beka dlouhodobě patří Theovi Gebre Selassiemu.

Zda budou forvardi Schalke české defenzivní hráče zaměstnávat, ukáže odpolední duel v Brémách.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Ro. Bauer, L. Sané, Veljkovic - Gebre Selassie, M. Eggestein, Augustinsson - Kainz, Delaney - Bartels, M. Kruse
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Kehrer, Naldo, Nastasic - D. Caligiuri, Bentaleb, Oczipka - Goretzka - Harit, Konoplyanka - G. Burgstaller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.41 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Eintracht Frankfurt - FC Augsburg  (sobota 15:30)
Duel dvou týmů, které chtějí úspěšně navázat na třetí kolo, ve kterém získaly první výhru v letošním bundesligovém ročníku, to bude zápas Eintrachtu s Augsburgem. Zatímco svěřenci Nika Kovače po remíze s Freiburgem a prohře s Vlky z Wolfsburgu vyloupili před týdnem Gladbach, augsburgští po prohře na hřišti HSV a remíze s Gladbachem rozstříleli doma Kolín.

Statistiky hovoří, že v roli papírového favorita do zápasu vstupuje Frankfurt - proti Augsburgu už totiž neprohrál pět zápasů v řadě, což je v Eintrachtu druhá nejdelší šňůra tohoto typu. Lepší bilanci má Kovačův celek momentálně jen proti Hamburku - ve střetnutích s přístavním mužstvem frankfurtští neprohráli už desetkrát v řadě.

Loni se podařilo Eintrachtu porazit Augsburg 3:1, když svou první a dosud jedinou bundesligovou branku zaznamenal Marco Fabián. Ten však další gól dnes nepřidá, neboť je na marodce se zraněnými zády. Tam doplňuje kapitána Alexandera Meiera, jehož trápí zraněný kotník.

To Augsburg přijíždí k Orlům v plné síle, včetně své největší ofenzivní hvězdy. Islandský forvard Alfréd Finnbogason vstřelil proti Kolínu hattrick a určitě bude chtít přidat další branky i proti Eintrachtu. Proti bude Lukáš Hrádecký, dnešní odpoledne ukáže, kdo bude v tomto souboji úspěšnější.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Chandler, Abraham, Falette, Willems - Fernandes - de Guzman, Gacinovic - K.-P. Boateng, Rebic - Haller
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Gouweleeuw, Khedira, Hinteregger - Opare, Max - D. Baier - Heller, Gregoritsch, Caiuby - Finnbogason
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.55 - 4.39
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
VfB Stuttgart - VfL Wolfsburg  (sobota 15:30)
Wolfsburg chce dosáhnout na druhé vítězství v sezoně, musí se ovšem smířit s tím, že mu v souboji se Stuttgartem nepomůže Mario Gomez. Zkušený kanonýr a německý reprezentant se totiž zranil v posledním utkání s Hannoverem, v němž Vlci s nováčkem soutěže remizovali 1:1, a kvůli zraněnému kotníku do utkání s VfB nezasáhne.

Je tedy otázkou, kdo ostříleného forvarda na hrotu proti druhému novému týmu soutěže nahradí. Nabízí se jméno Divocka Origiho, jenž přišel do Wolfsburgu na hostování z města Beatles. Více však trenéra Andriese Jonkera bota tlačí podstatně více, a to konkrétně na postu stopera. Hned s třemi středními obránci totiž nizozemský kouč nemůže počítat kvůli zranění - mimo jsou jak letní posila z Herthy Berlín, zkušený Američan John Anthony Brooks, tak Jeffrey Bruma a Marcel Tisserand.

Jonker tak může bude muset sáhnout k nouzové variantě a do středu obrany se tak ke Knochemu může postaví středopolař Ignacio Camacho. I Stuttgartu však bude chybět stoper - mimo hru je letní posila z Bayernu Mnichov Holger Badstuber, který tak na svůj úspěšný debut v novém mužstvu, při kterém se mu povedlo dokonce vstřelit branku, zatím nenaváže.

Mimo hru je i další obránce Emiliano Insua a také ofenzivní středopolař Carlos Mane.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Zieler - Baumgartl, Kaminski, Pavard - Beck, Aogo - Gentner, Ascacibar - Donis, Akolo - Terodde
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Knoche, Camacho, Uduokhai - William, Gerhardt - Guilavogui, Arnold - Didavi - Dimata, Origi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.57 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RB Lipsko - Borussia Mönchengladbach  (sobota 18:30)
Střetnutí dvou ofenzivních hvězd a německých reprezentantů, tak lze popsat duel mezi Lipskem a Gladbachem, jenž je v Bundeslize dnes na programu. Zatímco Rudé býky z Lipska táhne po šokujícím loňském druhém místě za dalšími úspěchy v domácí soutěži Timo Werner, jenž se gólově předvedl i v České republice v kvalifikačním zápasu, ofenzivní stálicí Hříbat je pak kapitán Lars Stindl.

I jeho dobré výkony dovedly až do německé reprezentace, když si ho Jogi Löw vybral do nominace na Konfederační pohár v Rusku. Teď je však hlavním Stindlovým cílem úspěch klubový, neboť vstup do sezony určitě neprobíhá tak, jak by si v Borussia-Parku představovali.

Die Fohlen sice letošní kampaň zahájili výhrou nad Kolínem, při které dokonce Yann Sommer udržel nulu, v dalších zápasech se už ale Borussii vyhrát nepodařilo a v tabulce tak Stindlovi a spol. zatím patří až desátá příčka.

To Lipsko na úvod ročníku padlo proti Schalke, v utkáních s Freiburgem a HSV už ale svěřenci Ralpha Hasenhüttla jednoznačně potvrdili roli favorita a připsali si očekávaných šest bodů. V týdnu navíc Býci zaznamenali svůj debut v Lize mistrů, když v Red Bull Areně remizovali s Monakem 1:1.

Zda to bude mít vliv na sestavu a trenér Lipska se rozhodne některé hráče, kteří hráli proti Monaku, šetřit, se ukáže už dnes odpoledne.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Bernardo, Orban, Upamecano, Halstenberg - Kampl, Laimer - Sabitzer, Bruma - Ti. Werner, Augustin
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, Ginter, Vestergaard, Wendt - Kramer, Zakaria - Hofmann, Hazard - Stindl, Raffael
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 4.10 - 4.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hannover 96 - Hamburger SV  (pátek 20:30)
Čtvrté kolo nejvyšší německé soutěže otevírá zápas Hannoveru s Hamburkem - dvou spřízněných týmů, jejichž fanoušci mají mezi sebou velmi dobré vztahy. Rok si mohli o vzájemných duelech nechat jen zdát, neboť Hannover strávil loňský ročník ve druhé lize. Teď už je ale celek kouče Breitenreitera zpět mezi bundesligovou elitou a utkání dvou tradičních německých klubů tak nic nebrání.

Oba týmy, byť papírově před startem nové sezony patřily spíše k outsiderům soutěže, si navíc zatím vedou velmi dobře, a proto dnes budeme sledovat souboj třetího se sedmým v bundesligové tabulce. Hamburk, jemuž se v posledních ročnících tradičně nedaří, vstoupil do sezony dvěma výhrami nad Kolínem a Augsburgem a o body ho připravilo až před týdnem ambiciózní Lipsko.

To nováček z Hannoveru drží neporazitelnost stále, když k výhrám nad Mohučí a Schalke, při nichž gólman Tschauner neinkasoval jediný gól, přidal remízu 1:1 na hřišti Wolfsburg. Do domácího duelu proti HSV navíc půjde posílen o nového a velmi hvězdného fanouška.

Na koncert v rámci své tour k poslední desce do Hannoveru zavítal Robbie Williams - a jak uvedl ve svém vlogu, byl tak ohromen skvělým publikem v tomto německém městě, že se rozhodl začít podporovat místní fotbalový klub.

Pokud si dnešní utkání britský zpěvák zapne, uvidí duel se zvláštní příchutí pro Andrého Breitenreitera - kouč domácího celku totiž v Hamburku tři roky působil jako hráč a za přístavní mužstvo nastřílel dvanáct branek.
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Tschauner- Korb, Sane, Felipe, Ostrzolek - Bakalorz, Anton, Schwegler - Harnik, Jonathas, Klaus
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Mathenia - Diekmeier, Papadopoulos, Mavraj, Sakai - Ekdal, Holtby, Walace - Hahn, Wood, Waldschmidt
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.61 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Borussia Dortmund32105:07
2.TSG Hoffenheim32105:27
3.Hannover 9632103:17
4.RB Lipsko32016:36
5.Schalke 0432015:26
6.Bayern Mnichov32015:36
7.Hamburger SV32014:36
8.FC Augsburg31115:34
9.Hertha BSC31113:34
 Borussia Mönchengladbach31113:34
11.Eintracht Frankfurt31111:14
12.VfL Wolfsburg31112:44
13.1. FSV Mainz 0531023:33
14.VfB Stuttgart31022:53
15.SC Freiburg30211:42
16.Werder Brémy30121:41
17.Bayer Leverkusen30124:81
18.1. FC Köln30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (84)

Přidat komentář
OnderCZ

O malinko víc věřím domácím, takže si myslím, že by těsnou výhru urvat mohli.

Reagovat
stas87

Toto kolo by mohli byt len vyhry domacich.

Reagovat
db18

Leverkusenu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

pročpak?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vysílá teda něco placeného (dostupného v ČR) vůbec všechny zápasy BL?

Reagovat
smazaný uživatel

Dříve Eurosport 2, jestli ještě pořád, to nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to právě už ne. Proto se ptám.

Reagovat
Rudnevs

Nie, dokonca ani SKY už nemá všetko. Všetky zápasy v piatok + 5 v nedeľu a 5 v pondelok má od novej sezóny nemecký platený Eurosport. Dnes sa špekulovalo že zápas dokonca pôjde vo Free-TV na Eurosport Deutschland, ale to nakoniec padlo. Špekulovalo sa o tom preto, lebo posledný zápas na Eurosport Playeri kvôli technickým problémom pripomínal skôr umenie ako šport. https://pbs.twimg.com/media/DJRFWfHXUAAEygT?format=jpg

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

to je šílenost.. že prostě ani nikde si to nemůžeš legálně koupit a musíš streamovat jak blb, aby ses mohl dívat na BL

Reagovat
db18

Absolutně nechápu, k čemu jsou prago sportu práva na BL, když to sami nedávají a nikomu to ani neprodali...

Reagovat
smazaný uživatel

Pragosport by ta práva rád prodal, ale není kupec. O2 šetří, kde může. DIGI je 200 mega ve ztrátě, Sport CZ/SK toho má celkem dost, neměl by to kam dát, Arena Sporty asi nemají prachy a T-Mobile se plánuje vrátit na sat a asi i plánují vlastní sportovní kanál, ale nebude to hned.

Reagovat
db18

Eurosport zájem měl, ale nedomluvil se, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ES asi zájem měl, ale neměl prachy, práva jsou o dost dražší než v minulosti. Discovery na nějaký CZ/SK trh kašle. Jim jde jen o velké trhy a velké akce...

Reagovat
smazaný uživatel

A to není chyba Pragosportu, Pragosport už draze nakoupil.

Reagovat
db18

...tak to je chyba Pragosportu, když mají velké oči a už to draze nakoupí, ne?

Reagovat
JozkokozleJ

Zrejme vychadzali zo skusenosti so spanielskou a anglickou ligou. To vsak mali stastie na Digi Sporty, ktore prave v tom obdobi sli cestou velkych investicii a verili, ze exkluzivny sport im prinesie ako operatorovi (Digi CZ/SK) novych zakaznikov. Tazko hodnotit, ale ako pise vyssie Müller, su v strate (ale to su prave tie prvotne investicie do lig a zazemia). Teraz, ked sa predava BL vsak nie je na trhu ziadna televizia, ktora by zvolila koncept Digi Sportov, rozbila bank a vsadila na exkluzivitu BL - a myslim, ze i pochopitelne. Skusenosti skor ukazuju, ze navratnost je dost neista.

Reagovat
db18

Bylo by fajn, kdyby se pár stanic pokusilo domluvit nějaké rozdělení těch práv - třeba jako dřív páteční předehrávku dávala ČT...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem zapomněl na Novu, tam taky prachy nejsou a koupí jí asi O2.

Reagovat
Rudnevs

Tiež mi tie streamy už občas lezú na nervy, napríklad dnes som neni doma a neutiahol mi to internet, takže som odkázaný na Sportschau. Naštastie majú v nemeckých TV aspoň veľmi kvalitné zostrihy.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela pravděpodobné je, že koupí práva na BL T-Mobile, ale na podzim to asi nebude, možná až příští sezonu.

Reagovat
db18

...teďka jsem zjistil, že třeba zápas Hoffe s Herthou dávají na tipsportu (ale s anglickým komentářem), jen nevím, jestli tam jdou všechny zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

jj... teď je tam i Dortmund. Ale je to strašně malinké okno a nejde mi to zvětšit.

Reagovat
db18

ctrl+ (a nebo pomocí prohlížeče maxthon nebo jak se to píše)

Reagovat
smazaný uživatel

dík moc

Reagovat
bayern987

Čtvrté kolo a já potřetí zapomenu na první kolo na kicktippu.

Reagovat
flamengo

Dúfam, že Eintracht to dnes dá za tri body aj bez tých dvanástich fanúšikov, ktorí tento zápas obetovali a prišli k nám na návštevu plus na zápas Prešov - Trnava :)

Reagovat
smazaný uživatel

Už týždeň ma štve reklama na Dajto v znení "Bayern zažil majstrovský vstup do sezóny". Nejako do toho nezarátali zápas minulého kola.

Reagovat
PavlíčeQ

Neuer - Kimmich, Boateng, Hummels, Rafinha - Thiago, Vidal - Robben, Müller, Coman - Lewandowski

Reagovat
bayern987

Reagovat
db18

Měl by aspoň držet hubu do doby, než začne něco hrát...

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
Bayern +

Na druhej strane kusok pravdy ma.

Reagovat
db18

To možný je, ale když už chce hráč kritizovat, tak by si měl vždy zamést před vlastním prahem.

Reagovat
blackhawk88

hlavne ak ide hrac kritizovat klub s tym, ze sa mu nepaci prestupova politika, tak to riesim interne s vedenim a nie cez media..absolutne neprofesionalne, velka chyba Bayernu je, ze nedotiahli ineho utocnika cez leto, aby si Lewa trsoku posedel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Prečo si teda ked mohol odísť zadarmo z bvb vybral bayern?

Reagovat
blackhawk88

len aby to zas neboli len nezmysly jeho agenta, hrac ktory je stal v 1 klube agentovi nezarobi a za prestup by sa agent nahrabal ... treba pockat, no zatial v klude moze ist, hra velke H...O, viac sa rozmachuje a debati s rozhodcami ako mu ukrivdili

Reagovat
vladino10

Ako bez vetra sa ani lístok nepohne, ale tie reči o tom ze je odmalička fanúšikom realu a túži po ňom.. keď odchádzal z bvb tak ho chcel práve real a bayern a on si vybral bayern..buď su to teda kecy agenta, alebo je fakt vychcany a teraz začal vymýšľať hocičo, nech sa do toho madridu dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas

Reagovat
smazaný uživatel

Arjene...

Reagovat
db18

Reagovat
PavlíčeQ

Thomas paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Coman

Reagovat
PavlíčeQ

Ty vole Kingsley

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
PavlíčeQ

Zatím hrajeme super, ale ta produktivita

Reagovat
monty25

Jsem rád, že Schalke vyrovnalo, ale teda chudák Veljkovic. Dát si vlastňáka a ještě dostat od spoluhráče kopanec do hlavy...

Reagovat
Bayern +

Zatial neporovnatelne lepsie oproti Anderlechtu, avsak Mainz tragikomicky a len nasou neschopnostou premienat tutovky nebolo v 20. minute 5:0. Ale aspon sa na to da pozerat.

Reagovat
db18

Má někdo funkční stream s komentářem? (nejlépe německým?)

Reagovat
db18

Tak nic, ono to má komentář, jen komentátor pár minut mlčel...

Reagovat
db18

Díky.

Reagovat
stas87

Kehrerovi by som to zranenie Maxa az tolko nevycital, siel do sklzu a trafil loptu ale ten pohyb skratka nemohol zastavit. Uz pred tym tam Kainz trafil Harita a to bolo jasne na zltu. Dufam ze Max nebude chybat dlho. Keby aj on vypadol...tak uz by sme mali troch dolezitych hracov zranenych. Nase kombinacie su lepsie ako Schalke, vieme co chceme hrat a aj sa dari to pekne vykombinovat. Len mi chyba odvaha vystrelit, ked sa dostaneme k vapnu. U Schalke je to len o tom, ci Goretzka alebo Harit potiahnu 20 metrov loptu k branke Pavlenku. Inak si nedokazu presne prihrat, absolutne im chyba zapajanie hracov do kombinacie vo väcsom pocte. Vyzera to a aj je to hrozne, pretoze ak im Goretzka odide, tak uz tam bude len Harit. Stambouli je vtip, ten hrac ma tak na spodok BL, na tim s ambiciami Schalke jasne nema a je mi zahadou, co na nom kto vidi. Konopljanka az na tu jednu strelu kus vedla klasicky neviditelny. S takymi hracmi sa ten klub nikdy nikam neposune a bude sa tocit v kruhu. Od nich len Naldo a Fährmann si drzi aspon nejaku uroven. A to je zufale malo. A valcujeme ich aj v subojoch, davame do toho viac.

Reagovat
db18

Kehrer prostě nemůže za to, že to je nemehlo...

Reagovat
stas87

Tedesco to pochopil, vyhodil Stambouliho a dal Bentaleba.

Reagovat
stas87

Burgstaller To je pitomec...si fakt myslel, ze ked spadne este pred samotnym subojom, tak mu to Brand piskne?

Reagovat
monty25

No, udělal to blbě. Sice už jsem taky viděl fouknout takový penalty, ale kdyby ho k sobě nechal dojet, tak je jasná... Každopádně o chvíli předtím jasné držení Konopljanky a to taky nepísknul.

Reagovat
monty25

Gebre nepras

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas dnes

Reagovat
PavlíčeQ

Joshua je prostě suprovej. Každým zápasem ho žeru víc a víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Joshua dneska třetí assist

Reagovat
PavlíčeQ

Rudyyy to je škoda

Reagovat
monty25

Toooor!!! A udržet!

Reagovat
stas87

Bauer Vo vlastnom vapne na prechadzke. Uz v Berline bol podpisany pod golom Herthy, teraz zasa pod golom Schalke. A najhorsie je, ze oni dost mozno vyhraju a nebudu ani vediet ako.

Reagovat
KingMaster13

Co Pavlenka, jak se ti zatím jeho výkony pozdávají? Jinak škoda, že zatím máte tak málo bodů Měli jste i docela těžký los, tak snad už začnete sbírat

Reagovat
stas87

Goly ktore zatial dostal, tak neboli jeho chyba. Len ten na Oly, to musi vyrazit, nemoze dostat medzi nohy z takej pozicie, v akej bol Leckie. Vo vzduchu je zapas od zapasu istejsi, dneska dobre tie lopty vyboxoval prec. Takze zatial podava priemerne vykony, nic za co by sa mal dostat do zostavy kola. Uvidime co dalsi zapas o tyzden doma proti SCF, tam od neho budeme potrebovat aby zachytal a najlepsie s nulou. Na los sa vyhovarat nemozme, kludne sme mohli mat dnes bod a aj zo Sinsheimu sa mohol doviezt bod za remizu. V Berline sme mali k vyhre blizsie, tam si myslim, ze sme dva body stratili a dneska to mala byt remiza. Vykony nie su zle, aj si sance vieme vytvorit ale posledne tri roky nas na Weseru pravidelne obera o body nasa neschopnost udrzat vedenie. Uz by som sa opakoval ale my fakt nevieme dobre rozohraty zapas udrzat a na konci brat tri body. Ved aj dneska do prveho golu Schalke nemalo ziadnu vyraznu sancu, ked to trosku prezeniem, tak prvykrat preliezl polovicu a hned dali gol. Na jednu stranu je ten gol smola, no na druhu je to komicke a ukazuje to na problemy v obrane a nekvalitu jednotlivcov. A to sa s nami tiahne priadne dlho.

Reagovat
KingMaster13

Tak snad se zvednete a jsem rád i za Pavlenku. Věřím, že by se mohl vypracovat v opravdovou oporu, u nás měl začátky rozpačité, chyboval ale na tom našem titulu měl obrovskou zásluhu. Werder mi vždy byl sympatický a hlavně tradiční klub co patří nahoru, tak mnoho zdaru

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych ten druhý gól částečně přišil právě Pavlenkovi.Při tom rohu stál takřka v místě,kam směřoval míč a pak,podle mě celkem nesmyslně,udělal pár kroků zpět do brány.Kdyby tam zůstal,ten míč by měl a Goretzka by se k němu nedostal.

Reagovat
monty25

3 Punkte

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra som zvedavý na Leverkusen. Ak sa nepodarí získať 3 body ani doma proti Freiburgu, tak to už bude vážne zlé a kritické a ten tlak na Herrlicha začne byť enormný. Nechcel by som byť teraz v jeho koži, ale proste už musí začať vyhrávať...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tu je veľmi kvalitná stránka na zostrihy vrátane nemeckej ligy, kto má záujem

http://ourmatch.net/

Reagovat
Snatus

Daridu dneska šetřil nebo nějaké lehké zranění?

Reagovat
JozkokozleJ

Dardai to po EL trosku prestriedal. Na lavicke ostal okrem Daridu trebars aj Stark, Ibisevic alebo Kalou.

Reagovat
Snatus

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Video rozhodčí

absolutně žádný faul. Konečně se tyhle směšné "fauly" na brankáře posuzují normálně.

Horn a vlastně celý Köln k smíchu, že vůbec protestujou. Tam nebyl ani náznak faulu.

Reagovat
db18

Nicméně to nesměl uznat jako gól, protože hra byla přerušená ještě před tím, než balon přešel přes brankovou čáru.

Reagovat
Arne

K smíchu je akorát rozhodčí, že uzná gól, ačkoliv zapískal ještě před tím, než míč byl v brance... To by asi protestoval každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Další videorozhodčí ale zase naprosto jasná pentle

Reagovat
smazaný uživatel

Yarmolenko to zatím úplně ničí

Reagovat
Ondraa24

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele