Bundesliga - preview 3. kola

08.09.2017, 08:25, aktualizováno 10.09.2017, 09:09
Previews
Brémy hodlají konečně bodovat na půdě berlínského Olympiastadionu, ovšem ani Hertha BSC nechce dát body zadarmo. Schalke následně přicítá Stuttgart, kde obě strany mají zatím po jednom vítězství a jedné porážce...
Hertha BSC - Werder Brémy  (neděle 15:30)
Druhé domácí vystoupení má před sebou Hertha, která se na Olympijském stadionu představí proti Werderu Brémy. Utkání je zajímavé z pohledu českého diváka, neboť se na trávníku mohou potkat hned tři reprezentanti. Za Herthu Vladimír Darida a v dresu soupeř Jiří Pavlenka a The Gebre Selassie.

Hertha se v prvním zápase popasovala s navrátilcem do ligy Stuttgartem, ale o týden později narazila v Dortmundu. Berlínský celek čeká ve třetím kole nepopulární soupeř. Werder nedokázal porazit už přes čtyři roky. V minulé sezoně stejnému soupeři doma podlehl po jediné brance Maxe Kruse.

Werder by se určitě rád vrátil do pohárové Evropy, ovšem v začátku soutěže zatím nebodoval. V Hoffenheimu prohrál nejtěsnějším rozdílem a bodově i střelecky naprázdno vyšel s Bayernem. Hosty znepokojuje především střelecká bilance, přeci jenom se očekávalo, že nějaký zářez na pažbě už střelci Werderu mít budou. Zápas na Olympijském stadionu je z tohoto hlediska velmi důležitý, pokud by totiž Brémy znovu nevstřelily gól a ani nebodovaly, nebylo by to pro psychiku hráčů zrovna optimální.

Hertha bude postrádat Davieho Selkeho a zdaleka nepůjde o jedinou ztrátu. Zdravotní potíže mají Klade, Klinsmann, Lazaro i Schieber. Ani Werder nebude kompletní, mimo hru je trojice Moisander, Junuzovič, Zhang.
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Plattenhardt, Rekik, Langkamp, Weiser - Kalou, Darida, Stark, Leckie - Ibiševič, Esswein
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Bauer, Sané, Veljković - Gebre Selassie, Gondorf, Eggestein, Delaney, Augustinsson - Kruse, Bartels
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.53 - 3.59
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Schalke 04 - VfB Stuttgart  (neděle 18:00)
Třetí kolo Bundesligy uzavře zápas v Gelsenkirchenu, kde se představí nováček ze Stuttgartu. Schalke skládá reparát za zpackanou loňskou sezonu a zatím je úspěšné jen na půl. Bilanci jedné výhry a jedné porážky má i Stuttgart.

S velkými očekáváními vstupuje do nové sezony Schalke. Celek z Gelsenkirchenu skončil v uplynulém ročníku až na desátém místě a tentokrát by nerad, aby se situace opakovala. Schalke však začalo minimálně rozpačitě. Porazilo sice vicemistra z Lipska, ale následně nechalo všechny body na hřišti nováčka z Hannoveru. Také ve třetím kole Königsblauen poměří síly s nováčkem, přivítá Stuttgart.

VfB má zatím stejnou bilanci jako jeho soupeř. Tedy jedno vítězství a jedna porážka. Už jsou to čtyři roky, kdy Stuttgart nad Schalke zvítězil. A to platí jak o domácím, tak i venkovním zápase. Při posledních dvou sezonách před svým sestupem do druhé ligy měl Stuttgart zápornou domácí bilanci 0:5.

Stuttgart se poslední výhrou nad Mohučí hodně naladil a je odhodlám v Gelsenkirchenu urvat nějaký bod. Na druhou stranu Schalke doma naposledy prohrálo v lednu tohoto roku.

Schalke bude až na výjimku Franka Di Santa v kompletní zbroji. To hosté mají více potíží. K dispozici nebude autor dosud jediné trefy VfB stoper Badstuber a na marodce jsou i další jako Insúa, Mané a Zimmermann.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Nastasič, Naldo, Kehrer - Oczipka, Bentaleb, Goretzka, Caliguri - Harit, Konopljanka - Burgstaller
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Zieler - Pavard, Baumgartl, Badstuber - Beck, Ascacibar, Gentner, Aogo - Brekalo, Akolo - Terodde
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.90 - 4.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SC Freiburg - Borussia Dortmund  (sobota 15:30)
Freiburg by rád odčinil čtyřgólový příděl od Lipska. Jenže proti Borussii Dortmund se mu hrubě nedaří a klub ze Severního Porýní-Vestfálska navíc rozhodně nebude chtít opustit první příčku tabulky.

Osmého května roku 2010 SC Freiburg na Černožluté naposledy vyzrál. Od té doby se oba celky v Bundeslize utkaly dvanáctkrát a pokaždé z klání vyšel vítězně tým, který v současnosti vede Peter Bosz. Po odchodech Thomase Tuchela a Ousmane Dembélého se toho vlastně tolik nezměnilo. V prvních dvou kolech se Dortmundští prezentovali atraktivním fotbalem, vstřelili pět branek a žádnou nedostali!

Neexistuje osoba, která by si byla tristní bilance vědoma více než Christian Streich. Ten koučuje Freiburg od roku 2011, to znamená, že proti tomuto klubu stále marně čeká na první bodík. "Borussia Dortmund patří k absolutní špičce nejen v Německu. Hodláme aktivně napadat jejich rozehrávku a hrát odvážně. Pak snad na body dosáhneme," nechal se slyšet.

Oba trenéři nemohli napsat na soupisku pro zápas větší počet hráčů. Za Freiburg nenastoupí Karim Guédé, Manuel Gulde, Jonas Meffert, Marc-Oliver Kempf a vykartovaný Nicolas Höfler. Otazník visí nad Georgem Niedermeierem a Nilsem Petersenem. Do hry se tedy patrně dostane nejen Amir Abrashi a tříčlenná obrana ve složení Lienhart-Schuster-Söyüncü, ale i Yoric Ravet, jenž přišel na konci srpna ze Švýcarska a teď by si měl odbýt svůj bundesligový debut.

Dortmundu budou naopak chybět Erik Durm, Raphaël Guerreiro, Marco Reus, André Schürrle, Sebastian Rode a Jadon Sancho jenž ještě neoslavil osmnáctiny a po jeho přestupu z Manchesteru City musí vedení doložit legislativě FIFA další dokumenty. Připraveni už budou Julian Weigl a hlavně kapitán Marcel Schmelzer.

Boszova skvadra v minulém kole zásluhou Aubameyanga a Sahina porazila Herthu 2:0. "Rozhodně nesouhlasím s tím, že bychom měli úzký kádr. Je široký a hlavně je kvalitní. A všichni hráči dostanou příležitost," prohlásil bývalý lodivod Ajaxu, snad i s drobnou narážkou na skutečnost, že Borussii čeká v následujících dvaadvaceti dnech sedm utkání!
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Lienhart, Schuster, Söyüncü - P. Stenzel, C. Günter - Abrashi, Frantz - Haberer, Ravet - Niederlechner
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer - Castro, Sahin, M. Götze - C. Pulisic, Aubameyang, Philipp
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.15 - 5.99 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Borussia Mönchengladbach - Eintracht Frankfurt  (sobota 15:30)
Borussia Mönchengladbach hodlá proti Eintrachtu udržet neporazitelnost. Zato Orli mohou doufat, že se štěstí konečně postaví na jejich stranu.

A samozřejmě také, že se podaří vstřelit první branku nové sezony, neboť jak proti Freiburgu, tak proti Wolfsburgu vyšli svěřenci Nika Kovaće střelecky naprázdno. Přeci jen ani Sebastian Haller a Kévin-Prince Boateng nejsou zrovna šutéři k pohledání. Chorvatský kouč tak bude muset spíše spoléhat na kvalitní obranu.

Z ní ovšem vypadnul Makoto Hasebe, který se zranil při reprezentačním zápase v Saúdské Arábii. Trenér se však nechal slyšet, že problém s kolenem by neměl být dlouhodobějšího rázu. Pro celý Freiburg jedině dobře, protože už tak má potíže ve všech řadách. Dále totiž chybějí Meier, Fabián, Mascarell, Blum, Regäsel i Baetge.

Gladbach naopak na úvod uspěl proti Kölnu, a pak v předposlední minutě smolně přišel o vedení v Augsburgu. V žádném utkání prozatím do hry nezasáhnul Josip Drmić, přičemž kdyby nebyl zraněný, jistě by nechyběl v základní sestavě. Trenér Hecking je totiž nadšený z jeho přístup a motivace se co nejrychleji dát do kupy, aby byl týmu co nejvíce prospěšný.

Snad příští týden proti Lipsku, jelikož na comeback je ještě příliš brzy. To samé platí i o Tobiasi Stroblovi, Vincenzovi Grifovi a Ibrahimu Traorém. Do hry by se tedy snad měli dostat Tony Jantsche a především Patrick Herrmann, kterému by měla patřit pozici pravého křídla. Zřejmě půjde opět o vyrovnané střetnutí, kdy by o vítězi mohl rozhodnout jeden jediný gól.
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, Ginter, Vestergaard, Wendt - Kramer, Zakaria - Herrmann, Hazard - Stindl, Raffael
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Salcedo, Abraham, Falette - Chandler, Fernandes, Willems - Gacinovic, de Guzman - Haller, K.-P. Boateng
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.76 - 4.12
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FC Augsburg - 1. FC Köln  (sobota 15:30)
Augsburg nezačal sezonu dobře. Ale co by měli říkat v Kölnu, který nestačil ani na Gladbach, ani na Hamburk a spolu s Brémami a Mohučí se krčí na samém chvostu tabulky.

Fuggerstädter byli před startem nového ročníku mnohými považováni za jasného kandidáta na sestup. Nicméně zatím se skvělou prací na tréninku i v zápasech prezentuje teprve dvacetiletý Venezuelan Sergio Córdova, který za uplynulé dva týdny stihnul vyrovnat na konečných 2:2 proti Gladbachu, a pak si připsal první dva starty za reprezentaci své země.

"Svědčí to o jeho kvalitách a o respektu, jakému se ve své vlasti těší. Z Jižní Ameriky je to velká vzdálenost, takže těžko říct, jestli se vrátí ve stavu, kdy bude schopný naplno odehrát celých devadesát minut. Je možné, že naskočí do hry jako žolík. Jsem si jistý, že ty události uplynulých dnů a týdnů mu hodně pomůžou a bude se nadále zlepšovat," prohlásil trenér Manuel Baum.

Z jeho svěřenců nebude moci hrát akorát Manuel Framberger, resp. o jeho startu se rozhodne teprve před zápasem. Jinak bude na postu pravého obránce připraven Daniel Opare. V záložní řadě mohou nastoupit jak Rani Khedira, tak Koo Ja-Cheol. V útoku pak bude Alfreda Finnbogasona podporovat především Brazilec Caiuby.

Na druhé straně bude zřejmě chybět Marcel Risse, který stále dohání fyzickou kondici. Na křídle ho tak s největší pravděpodobností nahradí Christian Clemens. Jinak má Peter Stöger k dispozici všechny hráče, včetně Timo Horna a jeho jmenovce Jannese, jenž drží v obranné linii místo na jejím levém kraji.

I Köln čeká v následujících týdnech nesmírně náročný program. Vedle Bundesligy startuje Evropská liga, kde na úvod čeká už ve čtvrtek na Emirates Stadium Arsenal, a pak v neděli následuje duel s Borussií Dortmund. "Takový program by se přece líbil milionům. Pro mě je to hotové požehnání," usmíval se kolínský kouč. Uvidíme, jak se bude smát po utkání v augsburské WWK Areně.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Opare, Gouweleeuw, Hinteregger, Max - Khedira, D. Baier - Schmid, Gregoritsch, Caiuby - Finnbogason
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
T. Horn - Klünter, Sörensen, Heintz, Rausch - M. Lehmann, J. Hector - Clemens, Bittencourt - Cordoba, Osako
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.44 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FSV Mainz 05 - Bayer Leverkusen  (sobota 15:30)
Nepříliš povedený vstup do sezony mají za sebou jak Mohuč, tak Leverkusen. Oba celky čekají po prvních dvou kolech nového ročníku německé soutěže na úvodní vítězství a je otázkou, zda se ho v Opel Areně jeden z týmů v sobotu dočká...

Mohuč dokonce čeká i na první bod. Takhle špatný start do sezony, kdy by z úvodních dvou kol mužstvo z města karnevalů nezískalo byť jen jedinou remízu, v Mohuči dlouho nepamatují - naposledy se tak stalo v sezoně 2005/06, kdy byl trenérem FSV ještě legendární trenér BVB a současný kouč mužstva z Anfieldu Jürgen Klopp.

Na druhou stranu, podobně nelichotivou statistikou se můžou chlubit i v Leverkusenu. Bayer nedokázal vyhrát jedno ze dvou úvodních utkání Bundesligy po deseti letech. V utkání proti Mohuči mu však může vyhovovat, že obyvatelé Opel Areny mají solidní problém se střeleckou produktivitou - když budeme počítat i loňskou sezonu, nedokázali Die Nullfünfer vstřelit branku už ve třech zápasech v řadě.

Co se týče zranění, domácí budou postrádat Berggreena a Bussmanna, Bayeru chybí Jedvaj a Pohjanpalo.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.39 - 3.64 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
VfL Wolfsburg - Hannover 96  (sobota 15:30)
Na programu je v rámci sobotních zápasů německé Bundesligy i malé derby. V něm vyzve Wolfsburg ve Volkswagen Areně Hannover. Zatímco Vlci se loni trápili a o udržení se mezi elitou museli bojovat dokonce v baráži proti Eintrachtu Braunschweig, Hannover bez větších problémů prolétl druhou ligou a přímo se vrátil mezi osmnáct nejlepších celků Německa.

Jestli se proti Hannoveru přitom někomu daří, je to Mario Gomez. Zkušený kanonýr, jenž v současnosti pálí ve službách Vlků, se proti H96 prosadil v kariéře už desetkrát. Během transferového deadline day navíc dostal do útoku parťáka - Divocka Origiho, který ve Wolfsburgu hostuje z Liverpoolu.

Vstup Vlků do sezony je víceméně očekávaný, nejprve jasná prohra proti BVB a pak těsné vítězství nad loni trápícím se Eintrachtem. Zato nováček z Hannoveru překvapuje - ze dvou zápasů má šest bodů a po výhrách nad Mohučí i Schalke je v čele ligové tabulky spolu s favority Dortmundem a Bayernem.

Úvodní dva ligové zápasy vyhráli v Hannoveru poprvé po šesti letech - a pokud by celek Andrého Breitenreitera porazil i dnes Wolfsburg, třetím vítězstvím v řadě by stanovil nový klubový rekord.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.70 - 4.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
TSG Hoffenheim - Bayern Mnichov  (sobota 18:30)
Jedno z největších překvapení loňské sezony versus úřadující šampion. Tak lze popsat šlágr třetího bundesligového kola mezi Hoffenheimem a Bayernem Mnichov. Zatímco pátý titul v řadě na bavorské adrese nebyl pro fotbalovou veřejnost žádnou věcí k údivu, čtvrté místo TSG a parádní výkony Nagelsmannova celku udivovaly Německo. Skvělého představení, jež Hoffe během sezony předvádělo, si však všimli i v Allianz Areně a hned dva hráči, kteří v klubu Dietmara Hoppa patřili k nejlepším, si to po konci ligového ročníku zamířili směr Bavorsko.

Konkrétně se jedná o stopera Niklase Süleho a zkušeného středopolaře Sebastiana Rudyho. Směr Hoffenheim naopak na hostování zamířil Serge Gnabry. Ten ovšem do zápasu kvůli zranění jistojistě nezasáhne. Totéž platí na druhé straně o Davidu Alabovi, kterého na levém beku zřejmě nahradí brazilský univerzál Rafinha. Dalšími absentéry na straně hostí jsou Felix Götze, Juan Bernat a Jerome Boateng, kterého by ve stoperské dvojici vedle Matse Hummelse měl nahradit právě bývalý hráč TSG Süle.

Co se týče postavení v tabulce, je na tom před dnešním utkáním lépe Bayern. Ten zvládl utkání proti Leverkusenu i v Brémách a je po dvou kolech stoprocentní. To Hoffenheim nejprve porazil Brémy, pak ale zaváhal s Bayerem a odvezl si pouze bod. Zatímco před reprezentační přestávkou si mnichovští zahráli proti českému duu Jiří Pavlenka - Theo Gebre Selassie, dnes je čeká další soupeř z naší země.

Coby wing back do utkání zasáhne Pavel Kadeřábek - tím spíše, že jeho největší konkurent, německý mládežnický reprezentant Jeremy Toljan, Hoffenheim v posledních dnech přestupového okna opustil a zamířil do Dortmundu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.43 - 4.93 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hamburger SV - RB Lipsko  (pátek 20:30)
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Mathenia - Diekmeier, K. Papadopoulos, Jung, van Drongelen - Ekdal, Walace - Hahn, Holtby, Kostic - Wood.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Klostermann, Orban, Upamecano, Halstenberg - Keita, Demme - Sabitzer, Forsberg - Augustin, Ti. Werner.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.13 - 3.75 - 1.93
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Borussia Dortmund22005:06
2.Bayern Mnichov22005:16
3.Hamburger SV22004:16
4.Hannover 9622002:06
5.TSG Hoffenheim21103:24
 Borussia Mönchengladbach21103:24
7.RB Lipsko21014:33
8.Schalke 0421012:13
9.Hertha BSC21012:23
10.VfB Stuttgart21011:23
11.VfL Wolfsburg21011:33
12.FC Augsburg20112:31
13.Eintracht Frankfurt20110:11
14.Bayer Leverkusen20113:51
15.SC Freiburg20111:41
16.1. FSV Mainz 0520020:20
17.1. FC Köln20021:40
18.Werder Brémy20020:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (67)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Může být zajímavý zápas a asi zkusím +2.5 gólů.

Nicméně byl bych rád kdyby domácí překvapili a vyhráli

Reagovat
Adyss

Ve Freiburgu výhra 3:0

Reagovat
Dufan

Jasná 1

Reagovat
popltak

Kolín udržet pozici až do konce.

Reagovat
Rudnevs

Nemusíš ani skúšať, má BAN...

Reagovat
twelwer

Za co ho dostal

Reagovat
JozkokozleJ

Tym popltakova sprava nabrala i druheho vyznamu

Reagovat
db18

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

snáď to tak aj zostane a to tupelo si nevytvorí ďalší nick...

Reagovat
popltak

Reagovat
stas87

Werner je taka svina. Hodit takto sebou o zem...to je umenie. Hnusny futbal ale, vobec ma to nebavi. RB ten gol asi da a vyhra, chcu podla mna viac tri body. HSV bojuje ale je to dost nefutbalove z ich strany,

Reagovat
db18

...a pak se diví, že na něj každý pořvává...

Reagovat
smazaný uživatel

a pak dal zase nádherný gol..

Reagovat
db18

btw. co to je za preview?

Reagovat
jv

Očividně se na to někdo vykašlal, když budu slušnej.

Reagovat
Andis

Werner neskutečná rychlost, ten kluk má v 21 letech náběh na to patřit mezi úplně nejlepší hráče světa. Inteligentně zůstal v Lipsku a potvrzuje vynikající formu. Co by za takého útočníka dala repre ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, protože nikoho tak dobrého ČR nemá

Reagovat
monty25

Od 13:00 na německém Sport1 Bundesliga žen Bayern - Freiburg (Lucie Voňková vs. Julia Simic)...

https://pbs.twimg.com/media/DJRlvu7W4Acrw5t.jpg

https://pbs.twimg.com/media/DJRmYzlX0AE_9ZC.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl deset sekund před koncem nastavení prohrát polovlastním gólem Lautern letos nejspíš zase bude hrát jen o holej život...

Reagovat
Rudnevs

Dnes som 2.BL nestíhal, videl som žiaľ iba zostrih. Ten gól bol pre Lautern veľmi smolný, tam prakticky Vucur ani Müller nemohli nič urobiť. Pozitívne je že sa trafil Andersson, trebárs by v ňom Lautern konečne mohol mať poriadneho útočníka. Kiel sa zatiaľ prezentuje ako veľmi sympatický tím - celkom im aj verím, že nepadnú podobne ako Würzburger pred rokom, ale že to udržia.

Reagovat
smazaný uživatel

Kooooohr

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Hardkohr

Reagovat
flamengo

je to zaujímavé ako komentátor fandí Gladbachu, dúfajme, že to domáci otočia a pod. sračky. Ten druhý to je Demo? Tam to chápem, ale ten druhý chumaj by mal byť nestranný, či nie?

Reagovat
Rudnevs

Jasné, veď na Dajto sa pozerá snáď len na to, že za Gladbach hrá Benes a za Herthu Pekarík s Duduom, nie?

Reagovat
Rudnevs

* v Dajto

** s Dudom

Reagovat
vladino10

Ja na to nemám nervy, oni ten zápas aj tak vybrali iba preto, že je tam benes..akurát keby si pozru zostavy v minulých kolách tak by im snáď došlo, že ak bude benes hrať tak max posledných 20 minút

Predminule dávali herthu iba kvôli dudobi a pekarikovi a nenaskocil ani jeden

Reagovat
JozkokozleJ

Tak Frankfurt nadalej ten svoj nesympaticky defenzivny futbal. Kovac bez ostychu na pät obrancov a kedykolvek je tam naznak utoku supera, parkuje sa pred sestnastkou autobus. Avsak je to ucinne a paradne sa do toho hodi Haller - udrzi tazke lopty, vyborny vo vzduchu... Gladbach si zatial nevie rady a ich tradicna hrozba (kridla) takmer vymazana.

Reagovat
flamengo

Po prvom polčase to mohlo byť vybavené. Ten vlasatý, čo robí, však aj demo sa tomu smeje, asi často pozerá Barcelonu. potom ďalší a ďalší, v 16 ke eintrachtu fúka vietor. Takže ofenzíva vs. defenzíva zatiaľ na šance jasne pre hostí, nechápem. som sice za 2.polčas sklamaný hrou eintrachtu, ale BMG v útoku boli úplne jaloví, takže nabudúce si možno zahrá Benes.

Reagovat
JozkokozleJ

Vyhra pre Frankfurt zrejme zasluzena. Superovi vedia futbal riadne znechutit a M´gladbach sa dnes nedostal do toho svojho typickeho laufu. Druhy polcas taky klasicky Kovac, hlavne ubranit 1:0, ofenziva vo väcsom pocte nez dva zakazana.

Reagovat
flamengo

Vidím, že si odborník: klasický Kovac, typický lauf BMG, tie prívlastky sú srandovné. Možno si pamätáš semifinále nem.pohára týchto dvoch súperov a tu sa núkajú prívlastky klasické a typické pády a protesty domácích v 16 ke súpera, ale to ťa nenapadlo.

Reagovat
JozkokozleJ

Si nejaky nastartovany Jasne, ze privlastky su zjednosujuce, kazdopadne musis predsa vnimat defenzivny styl Kovaca a to, ze Gladbach zvykne doma poriadne pritlacit (to dnes nebolo).

Reagovat
flamengo

Naštartoval ma ten komentátor, potom tie pády domácích, tak ako aj v semifinále pohára. Príliš som BMG nesledoval minulú sezónu, ale dali 26 gólov v 17 tich zápasoch, to nevyzerá na bohvieaké uragány.No, keď tam hrával alan simonsen, to bolo sympatické mužstvo, teraz sú to takí herci.

Reagovat
JozkokozleJ

Nepozeral som zapas na Dajto, neviem. No a nechcem robit chytrolina, ale tim Gladbachu je postaveny na ofenzive a tak sa snazia aj prezentovat, zvlast doma. Dnes Hradeckeho casto nevystrasili, co bol vysledok vybornej defenzivy Frankfurtu. Len na moj vkus to bolo v druhom polcase az prilis o obrane.

Reagovat
flamengo

Aj mňa to štve, proste to mali rozhodnúť v 1.polčase.Aj niečo iné ma u nich štve, ale ja proste nemením fandenie podľa tabuľky, resp. našich hráčov. Ja si pamätám keď hrali zopár rokov najkrajší ofenzívny futbal v bundeslige s Beinom Steinom, Mollerom, Yeboahom...a aj tak prišli v poslednom kole o titul.

Reagovat
db18

Přesně takový tým by po sestupu Darmstadtu v BL chyběl...

Reagovat
stas87

Ja sa musim Eintrachtu ospravedlnit, pretoze tie posily su posilami okamzite a je vidiet, ze si spolu rozumeju. Hlavne Willems ma prekvapil, ze okamzite zapadol a povedal by som, ze na svojom poste zatial vynika a patri medzi najlepsich. No a ku vcerajsku...videl som len prvy polcas a tam hrali aj dopredu. Keby Boateng na zaciatku nechcel dorazit strelu do branky, tak prvy gol daju skorej a od toho momentu by dokazali kontrolovat hru. Gladbach ma sklamal, uplne sa im vytratil ten rychly prechod do utoku, to bol ich trademark a teraz to clovek takmer nevidi. A Stindl s Raffaelom su podla mna z formy a to je pre ich hru dopredu velky problem. Frankfurt bol lepsi doma proti Wolfsburgu, ale gol nedal a vlci ubranili vyhru. A v prvom kole prvy polcas vo Freiburgu domacich vyrazne prehravali a mali podstatne viac sanci. V druhom polcase sa uz zatiahli a prevazne branili vysledok. Je to take zvlastne od nich, ze jeden polcas hraju ofenzivny futbal, snazi sa supera precislit a v druhom polcase sa zatiahnu a uz nemaju tu potrebu chodit dopredu vo väcsom pocte hracov. Haller im do toho stylu zapadol vyborne, je to mladsia verzia Meiera a som zvedavy, ci Kovac casom prisposobi hru tak, aby hrali spolu vedla seba alebo necha Alexa sediet na lavicke ci posadi Hallera. A ked clovek vidi, ako sa prakticky ihned presadil Boateng..

Reagovat
JozkokozleJ

Frankfurt som podcenoval minulu sezonu. Na jesen mi vytreli zrak, na jar uz to bolo slabe a tak nejak som cakal, ze v jarnej mizerii budu pokracovat aj teraz, zvlast, ked sa zas vymenila polka supisky. No Kovac si ide svoje a aj ked to na pohlad nie je parada, posobia zohrato, co je prave s ohladom na obmenu kadra pozoruhodne. Kazdopadne tymto ucelnym stylom body zbierat budu.

M´gladbach hral v prvych dvoch kolach dobre. Doma proti Kölnu vyborne, aj preto som si zo vcerajsich zapasov od 15:30 pustil prave ich. Lenze pripravenost Frankfurtu bola vyborna a nez neforma Gladbachu, bola to myslim kvalita v defenzive Eintrachtu. Inak, z hladiska Borussie skoda absencie Traorého. Ten, ked mu zapas sadne (ako proti Kölnu), tak...

Reagovat
stas87

Kovac ich zohral rychlo, v podstate na to mal len necele dva mesiace ale slape im to do defenzivy fakt dobre. Zatial dokazu dat gol a vypracovat si sance aj vpredu, takze ako si podotkol, dokazu pravidelne sbierat bodov.

Gladbach som ja videl len v zostrihoch zatial, vcera teda 45.minut. Nie je to trapenie co zazivaju aj tym, ze Hecking je defenzivnejsi typ trenera a aktualne skratka nema taky material, aby supera prehravali ofenzivnou hrou? Dost im chyba Xhaka, to bol pre nich rozdielovy hrac v tom strede a mladici Zakaria a Benes su pochopitelne o level nizsie ako on. Kramer taktiez neziari a vlastne cely ten utok hra pod svoje moznosti.

Reagovat
johnn

Na Dajto komentujú ten futbal tragicky Neviem prečo dávajú len jeden zápas ju Jaký Slovák Benes veď ani nehrá Škoda že Eurosport 2 to posral.

Reagovat
Jardman

Hummelsův gól... Třeba začnou něco hrát, zatím mizérie

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
Jardman

Coman je slabej, nemyslím si, že má na to nahradit Robbéryho

Reagovat
Bastaron

Reagovat
vladino10

Tie jeho centre sú hrozné, inak ale zatiaľ jeidny hráč od ktorého niečo hrozí

Reagovat
Bastaron

Nebyl náhodou gól Hoffenheimu proti pravidlům?

Reagovat
blackhawk88

tiez sa mi zda, ze ta lopta sa vratila po odkope naspat na ihrisko, tym padom by gol platit nemal...ale to nemeni nic na tom, ze hraju zle ..

Reagovat
Bastaron

Tak ten balon byl na 100% ve hře to šlo vidět pak. Ale nehraju tak špatně jenom tomu chybí vždycky pár centimetrů nakonec.

Reagovat
Jardman

Taky si myslím. Byly 2 míče na hrací ploše, avšak ten druhej byl hodně daleko, takže si myslím, že gol v klidu může platit

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffe

Nagelsmann na hrad

Reagovat
blackhawk88

na ziaden hrad, ale do Mnichova

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že v Bayerne naozaj skončí a bude ich hlavnou prioritou po Carlovi. Čo by som za neho dal v Leverkusene...

Reagovat
blackhawk88

uvidime, ci on alebo Klopp ... ale Carlo by sa mal prebudit a dat tomu futbalu nejaku tvar, lebo je to tam docela bez myslienky, vela krat individualne riesenia ..

Reagovat
20fredy20

No robbery no party

Reagovat
vladino10

To je ale potom dosť smutné, ze celý bayern stojí na dvoch hráčoch ktorí sú 50% sezóny zranení a majú 34 rokov

Reagovat
20fredy20

Nielen oni dvaja, neskutocne chybal Arturo Vidal a bolo to vidiet

Reagovat
vladino10

muller hral takto aj za repre?

Reagovat
stas87

To je normalne hanba, prehravat v polcase s ultratragickou Herthou. Ved oni si nevymeni dve prihravky a k nasej branke sa prakticky nedostanu, neudrzi jedinu loptu vpredu a kombinacne su jasne horsi. Mali tam myslim len hlavicku Starka, ten ale bol v ofsajde, hra ale pokracovala dalej. Pavlenka ten gol mohol mat, mohol tu strelu vyrazit podla mna. Ak z tohto zapasu nebude ani bod, zacne sa spekulovat o pozicii Nouriho a to je na tom najviac spatne. Hrame bez Zlatka a Moisandera, aj tak ta hra nevyzera zle, lenze ked nedame gol, je nam to k nicomu. Co spravil Bauer na polke...ja som si vravel, ze pride nejaka hlupa strata, kedze pred golom sme si to strkali na polke a neprisla prihravka do kraja ci kolmica. Steinhaus dobre nechala vyhodu pred golom. Mohla odpiskat faul a standartku ale nechala v hre pokracovat a Leckie to trafil. Na druhej strane nam vyhodu nenechala, kedze piskla faul na Kainza ale na druhej strane bol myslim Gebre, ktory bezal dopredu. Ona ale bola otocena na druhu stranu a tak to odpiskala. Piska zatial podla mna dobre, zatial sa jej to nezvrhlo a zapas drzi pevne v rukach.

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha jedna střela na bránu a gól...Ten ofsjad Starka Bibi pískla

Reagovat
JozkokozleJ

Pri tej Starkovej hlavicke sa piskal ofsajd, nakolko sa nekopal roh. No a gol, ako pises, jedina sanca, ale tiez neskutocne chyby. Najprv Bauera a potom toho hraca, co mal pod kontrolou Leckieho (Augustinson?), ktory miesto toho, aby pokracoval v braneni Leckieho otacal sa na Steinhaus, ze v predoslom suboji nebol faul - az komicke to bolo

Reagovat
stas87

Jj, keby Bauer tu loptu poslal za ciaru ci fauloval, tak ok, aj tu zltu by som prekusol. Ale on neurobil nic a Augustinsson to dokoncil. Ukazkovo sa na to vykaslal a dufal ze bude piskany faul. Musime do toho viac slapnut, pretoze Hertha len zalezie a bude cakat na brejkov. Je to pre mna fakt sklamanie, ze sa takto prezentuju na vlastnom stadione a proti superovi, co pod tlakom robi chyby vzadu. Tak. ako si kritizoval Eintracht za druhy polcas, tak rovnaku kritiku si za prvy polcas zasluzi aj BSC.

Reagovat
JozkokozleJ

To si mal vidiet Eintracht v 2. polcase. To Hertha sa aspon snazi nieco vymysliet a kombinovat. No nejde to, kazi to kopa nepresnisti.

Reagovat
JozkokozleJ

Chyba niekto, kto by tomu dal uprostred ihriska myslienku a klud.

Reagovat
JozkokozleJ

A teda, take skolacke chyby si zasluzia potrestat, takze vedenie Herthy zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

No konečne

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ten gol.3 body mohly byt.Ale na konci meli odve dobry sance tak budiz.Jinak hra nebyla spatna...

Reagovat
discarda

Proc Eurosport nevysila Bundesligu, když má licenci ? a nevíte od kdy začne ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele