Bundesliga - preview 29. kola

10.04.2016, 08:56
Aktuality
Tradičně dva zápasy nabízí nedělní program německé Bundesligy. Schalke si to v magnetu kola rozdá s Borussií Dortmund a Köln posléze v porýnském derby přivítá Leverkusen...
Hamburger SV - SV Darmstadt  (sobota 15:30)
Hamburk hodlá proti Darmstadtu udělat další výrazný krok k tomu, aby se bez potíží udržel v Bundeslize. Jenže svěřenci Dirka Schustera sbírají příliš mnoho remíz, kvůli čemuž se přibližují sestupovým vodám. Opustit nejvyšší soutěž po jediném roce přitom rozhodně nechtějí!

HSV v minulém kole vcelku snadno přehrálo Hannover, díky čemuž svého severoněmeckého souseda patrně nadobro odsoudili k sestupu do druhé Bundesligy. "Sehráli jsme velmi dobrý zápas a podali kvalitní výkon. Před závěrečnými šesti koly tak můžeme být o něco klidnější," řekl Nicolai Müller, jenž se na třígólovém přídělu podílel jednou trefou.

Trenér Labbadia nebude moci využít Ivicu Oliće a Josipa Drmiće, kteří jsou zranění. Po absenci se vrací Johann Djourou, avšak do obranné řady si zřejmě znovu stoupne Cléber, jenž proti Hannoveru otevřel skóre. V tomto utkání předvedl rovněž vynikající výkon Gotoku Sakai, takže Mattias Ostrzolek, který si odpykával trest kvůli kartám, patrně zůstane na lavičce náhradníků.

Darmstadt oproti tomu o víkendu remizoval 2:2 v atraktivním utkání se Stuttgartem. Celkově se jednalo o jedenáctou remízu tohoto klubu v aktuální sezoně. V této statistice vévodí celé soutěži. Jednou trefou se pod dělbu bodů podepsal i Sandro Wagner, který už celkově nastřádal dvanáct branek a dá se očekávat, že po sezoně změní zaměstnavatele.

"Jsem samozřejmě rád, že se mi daří a doufám, že moje góly pomůžou Darmstadtu k udržení v Bundeslize. Co bude po sezoně, to teď opravdu neřeším," nechal se slyšet rodák z Mnichova. Z jeho spoluhráčů nemůže nastoupit pouze Jan Rosenthal, jehož post by tedy měl zaujmout Mario Vrančić. Do hry se vrací György Garics, přičemž kouč Schuster se ještě nerozhodl, jestli upřednostní na pravém kraji obrany jeho nebo Floriana Jungwirtha.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - Diekmeier, Djourou, Spahic, G. Sakai - Ekdal, Jung - N. Müller, Gregoritsch, Ilicevic - Schipplock
SV Darmstadt - pravděpodobná sestava:
Mathenia - Jungwirth, Sulu, Rajkovic, Caldirola - Niemeyer, Gondorf - Heller, Rausch - Vrancic - Wagner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
VfB Stuttgart - Bayern Mnichov  (sobota 15:30)
Bayern Mnichov hodlá udržet pětibodový náskok na druhou Borussii Dortmund. Stuttgart zase ví, že v tomhle duelu nemá, co ztratit.

V posledních dnech a hodinách se hodně spekuluje o odchodu Arthura Vidala do Chelsea, protože tam zamíří Antonio Conte, který jej vedl v Juventusu, a o němž údajně chilský ranař prohlásil, že "by s ním šel do jakékoliv války." Britská média už jej v podstatě oblékla do modrého dresu, nicméně sám hráč je podle svých slov v Bavorsku spokojený a chce dodržet svůj kontrakt, který vyprší za necelé čtyři roky.

Trenéra Guardiolu zase těší, že se Dortmundští udržují ve hře o titul, protože věří, že jeho svěřenci pak zůstanou soustředění až do posledního kola. Přeci jen předchozích sezonách, kdy si Bayern vcelku brzy zajistil prvenství, se hráči nevyvarovali několika hloupých chyb. "Během mojí první sezony už jsme v tuhle dobu byli mistři. Během té druhé nám chyběl jen malinký krůček, který jsme záhy udělali. Teď to bude určitě zajímavější a nemůžu se dočkat, až začne Borussia dělat chyby," řekl.

Rovněž se mluvilo Robertu Lewandowskim, protože mlžil o svém možném odchodu z Mnichova, třebaže tam má smlouvu až do roku 2019. Proti Stuttgartu bude moci rozšířit svou pětadvacetigólovou porci branek, které již v této sezoně stihnul nastřádat. Naopak kvůli zranění kvalitu trávníku v Mercedes-Benz-Areně nevyzkouší Jerome Boateng, Arjen Robben, Holger Badstuber a Mehdi Benatia.

Na druhé straně budou chybět Daniel Ginczek, Kevin Grosskreutz a Serey Dié. Po karetním trestu se vrací Georg Nidermeier. Florian Klein by měl podle Kramnyho dostat na starosti ofenzivnější úkoly, zatímco ty defenzivní by za něho měli převzít Daniel Schwaab, Toni Sunjić a za Diého jeden z dvojice Lukas Rupp/Christian Gentner.

Z posledních sedmi utkání vyhrálo VfB jediné. I když pod Jürgenem Kramnym došlo k viditelnému zlepšení, stále je celek z Bádenska-Württemberska v ohrožení. "Víme, že proti Bayernu to budeme mít nesmírně těžké, ale věřím, že následující zápasy zvládneme a že se zachráníme," nechal se slyšet trenér, který ve Stuttgartu působí už od roku 2010.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Tyton - Sunjic, Schwaab, Niedermeier - Klein, Insua - Rupp, Gentner - Didavi, Kostic - Ti. Werner
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Lahm, Kimmich, Javi Martinez, Alaba - Xabi Alonso - Coman, Rode, M. Götze, Douglas Costa - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 12.00 - 6.50 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Werder Brémy - FC Augsburg  (sobota 15:30)
V Brémách se schyluje k velkému dramatu. Místní Werder v něm hostí Augsburg. Oba celky jsou přitom šest kol před koncem výrazně namočené do hry o udržení.

Svěřenci Viktora Skripnika nastřádali osmadvacet bodů ve stejném počtu zápasů. Ti, které vede Markus Weinzierl, mají na kontě o jeden bodík méně a okupují barážovou pozici. Samozřejmě, tenhle samotný duel ještě o ničem nerozhodne, ale nepochybně o mnohém napoví. V obou táborech si toho pochopitelně jsou velmi dobře vědomí.

Werderu se v této sezoně doma vůbec nedaří. Na Weserstadionu dokázal porazit pouze dva soupeře - poslední Hannover a v srpnu minulého roku Borussii Mönchengladbach (tehdy ještě seděl na lavičce Lucien Favre). Naposledy podali borci statečný výkon, ale na Borussii Dortmund to zkrátka nestačilo.

Velkou nepříjemností bude pro Skripnika absence Claudia Pizarra, jenž se zřejmě nestihne dát dohromady. To samé platí pro Clemense Fritze, jehož místo ve středu záložní řady zřejmě zaujme Sambou Yatabaré. Papy Djilobodji nenastoup kvůli kartám, takže si zahraje Alejandro Gálvez. Stále zranění jsou také Raphael Wolf, Philipp Bagfrede a Aron Johannsson.

Ani Augsburg nemůže nastoupit v nejsilnější možné sestavě. Jan-Ingwer Callsen-Bracker, Ji Dong-Won, Jan Morávek, Paul Verhaegh - ti všichni nenastoupí pro zranění, přičemž už teď je jisté, že za posledního jmenovaného zaskočí Christoph Janker. Markuse Feulnera a Koo Ja-Cheola zase nepustí do hry karetní trest, takže si určitě zahraje Halil Altintop. O možném startu Konstantinose Stafylidese se teprve rozhodne.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiedwald - Gebre Selassie, Galvez, Vestergaard, S. Garcia - Grillitsch - Öztunali, S. Yatabaré, Junuzovic, Bartels - Ujah
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Janker, Gouweleeuw, Klavan, Max - Baier - Kohr - Bobadilla, Halil Altintop, Caiuby - Finnbogason
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Eintracht Frankfurt - TSG Hoffenheim  (sobota 15:30)
Forma Eintrachtu Frankfurt šla před závěrem sezony rapidně dolů a než se v Commerzbank-Areně nadáli, ocitli se na sestupové příčce. Zápas s Hoffenheimem, který nasbíral jen o bod více, bude proti velice důležitý.

Ten prozatimní rozdílový bodík zařídil v nastaveném čase druhé půle utkání proti Kölnu Kevin Volland. "Za gól jsem samozřejmě rád, ale chtěli jsme vyhrát, protože v naší situaci potřebujeme bodovat. Utkání s Eintrachtem určitě nebude snadné, ale přesto věříme, že se nám znovu podaří uhrát dobrý výsledek," prohlásil Volland, jehož tým se pod novým koučem Nagelsmannem výrazně zvedl. Jak herně, tak výsledkově.

Co se absencí týče, mimo jsou pouze Kai Herdling a Primin Schwegler. To znamená, že mladý trenér si na některých postech může vybírat, koho poslat do hry. Jakožto levý obránce se nabízí nejen Jeremy Toljan, ale i Philipp Ochs. Za Schwenglera může jako defenzivní záložník nakočit jak Tobias Strobl, tak Eugen Polanski a o tom, kdo nastoupí v útoku vedle Andreje Kramariće, se rozhodne mezi Markem Uthem a Eduardo Vargasem.

Nagelsmannův protějšek Niko Kovać, jenž zatím ze tří zápasů uhrál se svým týmem 3 body za nejtěsnější výhru nad posledním Hannoverem, nemůže nasadit Andersona, Johannese Pluma, Slobodana Medojeviće, Alexandra Meiera a zřejmě i Marka Russe a Szabolcse Husztiho, což by mohla být velká komplikace.

Spoléhat se tedy bude především na Marca Fabiána. Mexický záložník přišel ve druhé polovině prosince z Guadalajary a klub i prostředí si natolik oblíbil, že se stal oficiálním členem klubu. "Frankfurt zbožňuju, a proto jsem se rozhodnul, že se stanu oficiálním členem," napsal na svém twitterovém účtu. Po třech měsících opravdu nevšední rozhodnutí.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Chandler, Zambrano, Russ, Djakpa - Hasebe - Aigner, Stendera, Huszti, Ben-Hatira - Castaignos
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Kaderabek, Süle, Bicakcic, Toljan - Strobl - Rudy, Nad. Amiri - Uth, Volland - Kramaric
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Ingolstadt 04 - Borussia Mönchengladbach  (sobota 15:30)
Gladbach sice útočí na pozice zajišťující Ligu mistrů, jeho venkovní forma ale má k ideálu hodně daleko. Hříbata naposledy na cestách vyhrála na konci října. Dnes je čeká nelehký duel na půdě nováčka z Ingolstadtu, který je sice papírovým outsiderem, jeho výsledky napříč celou sezonou však prozrazují, že hosté to nebudou mít vůbec jednoduché..

Podrobnosti připravujeme.
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Özcan - da Costa, Matip, Hübner, Bauer - Roger - Groß, Christiansen - Hartmann, Lezcano, Leckie
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, A. Christensen, Nordtveit - Johnson, Dahoud, Xhaka, Wendt - Stindl - Hazard, Hahn
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.50 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
VfL Wolfsburg - 1. FSV Mainz 05  (sobota 18:30)
Wolfsburgu se v poslední době v Bundeslize příliš nedaří, teď je ale nálada v týmu Vlků přímo vynikající. Svěřenci Dietera Heckinga totiž v prvním čtvrtfinále Ligy mistrů před vlastním publikem proti všem předpokladům porazili Real Madrid 2:0 a nyní se na tento výsledek pokusí navázat proti Mainzu. V sázce je hodně, oba týmy totiž hrají o účast v pohárové Evropě..

Podrobnosti připravujeme.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Träsch, Knoche, Dante, Rodriguez - Guilavogui, Luiz Gustavo - Vieirinha, Arnold, Schürrle - Kruse
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Karius - Brosinski, Bell, Hack, Bussmann - Frei, Latza - Jairo, Malli, De Blasis - Cordoba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.50 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hertha BSC - Hannover 96  (pátek 20:30)
Nemálo je v sázce v předehrávce dalšího kola německé Bundesligy. Hannover už se sice s největší pravděpodobností nezachrání, o hodně jde však stále Hertě, která hájí příčku zaručující Ligu mistrů. Berlíňané před domácím publikem potřebují uspět o to víc, že minule vybouchli v Mönchengladbachu...

Hertha to na Gladbach historicky vůbec neumí, a proto její minulý nezdar tolik nepřekvapil, Hannover potom v tomhle směru představuje jen menší úlevu. Také H96 totiž do letošního podzimu platilo spíše za neoblíbeného soka celku z hlavního města, dokud Dardaiův tým v listopadu nevyhrál díky hattricku Salomona Kaloua.

Zatím třináctigólový útočník Pobřeží Slonoviny patří k nejefektivnějším forvardům v Evropě a svou bilanci se nyní bude pokoušet vylepšit proti relativně odevzdanému soupeři, který ve čtyřech z minulých pěti kol inkasoval alespoň dvakrát. Ani jednou přitom v tomto intervalu nebodoval a na vstřelenou branku čeká už sedm poločasů.

Hannover se zrovna v tomto týdnu odhodlal k poslednímu záchvěvu ve snaze dohnat propastné desetibodové manko na předposlední tým tabulky - Thomas Schaaf byl odvolán od kormidla mizerně hrajícího mužstva a nahradil ho bývalý kouč dorostoneckého týmu Daniel Stendel.

Situaci beznadějně poslednímu Hannoveru nijak neulehčují ani zranění. Zatímco Hertha akorát dlouhodobě nemůže počítat s Allaguim a dále už postrádá akorát stopera Brookse, jehož trápí problémy s holenní kostí, marodka hostujícího celku je o něco rozrostlejší. Hrát nemohou Yamaguchi, Benschop ani Andreasen. V nominaci pak schází Saint-Maximin, který se v týdnu účastnil dopravní nehody.
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Weiser , S. Langkamp , Stark , Plattenhardt - Lustenberger , Skjelbred - Haraguchi , Darida , Kalou - Ibišević
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Zieler - H. Sakai , Milosevic , C. Schulz , Sorg - Schmiedebach , Hoffmann - Karaman , Kiyotake , Bech - A. Sobiech
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.10 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov28233266:1372
2.Borussia Dortmund28214367:2867
3.Hertha BSC28146837:3248
4.Borussia Mönchengladbach281431159:4445
5.Bayer Leverkusen28136942:3345
6.1. FSV Mainz 05281351039:3544
7.Schalke 04281351039:3844
8.VfL Wolfsburg281081039:3738
9.FC Ingolstadt 0428991026:3136
10.Hamburger SV28971234:3834
11.1. FC Köln288101029:3534
12.VfB Stuttgart28961345:5633
13.SV Darmstadt286111130:4329
14.TSG Hoffenheim286101231:4428
15.Werder Brémy28771438:5728
16.FC Augsburg28691335:4727
17.Eintracht Frankfurt28691329:4427
18.Hannover 9628522122:5217
Zbývající zápasy
10.04. 15:30Schalke 04 - Borussia Dortmund
10.04. 17:301. FC Köln - Bayer Leverkusen
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:30Hertha BSC - Hannover 96
sobota 15:30VfB Stuttgart - Bayern Mnichov
sobota 18:30VfL Wolfsburg - 1. FSV Mainz 05
neděle 15:30Schalke 04 - Borussia Dortmund
neděle 17:301. FC Köln - Bayer Leverkusen

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (272)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to potvrdit třetí místo a neztratit zbytečně body. Proti Gladbachu to nebylo ono, teď to snad bude lepší

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec budou sedmý

Reagovat
smazaný uživatel

Klíčové budou zápasy s Leverkusenem a Mainzem. Pokud se zvládne zápas s Bayerem, tak Evropa by nás neměla minout. Nehledě k tomu, že Bayer čekají zápasy s Gladbachem či Schalke, kde by určitě mohl ztratit.

Reagovat
Arne

Evropa je podle mě jasná, Wolfsburg na nás těch deset bodů nestáhne, zvlášť po tom domácím zápase s Madridem. Sedmý místo a tím (při vší úctě k Werderu a jeho šancím v Pokalu v AA) i EL nás už nemine.

Reagovat
andrew96

Povinné 3 body pro Herthu, není o čem.

Reagovat
cologneFC

Kolo začína až v nedeľu. 2 derby v jeden deň, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

V nedelu proti Bayeru zvitazime!

Reagovat
cologneFC

bezpochyby

Reagovat
smazaný uživatel

Verim vo vyhru, pokial ziskame tri body sme v podstate definitvne zachraneny

Reagovat
cologneFC

Asi prvýkrát súhlasím s výberom televízneho zápasu na sobotu 15:30.

Reagovat
db18

A na co si chtěl koukat dvě kola zpátky?

Reagovat
cologneFC

tak ked hra vtedy Kolin mi je jedno co davaju, pozeram nasich. ale dobry vyber aj vtedy

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne a povinne tri body pre BSC, nemusi to byt az take jednoznacne. Moj tip 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Inak nie som si stopercentne isty, bude sa aj v tejto sezone ist do EL zo 7. miesta (vlani BVB)? Viem, v poslednych rocnikoch to zalezalo na DFB-Pokale, bude taka moznost tuto sezonu?

Reagovat
andrew96

Pokud Pokal nevyhraje Werder, tak jde 7.

Reagovat
andrew96

Reakce na 1. FC Koln

Reagovat
smazaný uživatel

Diki za info andrew96

Reagovat
Rudnevs

3 body pre BSC nie sú až tak isté po nedeľňajšej prehre, navyše Hannover má nového trénera

Reagovat
smazaný uživatel

tak remiza 2:2 sa nam zrodila. myslim si ze je celkom spravodiliva

Inak co vravis na navstevy Herthy? Na toze hraju o 3.miesto nie su veľmi dobré ok, dnes prisiel posledny tim tabulky ale co som pozeral tak urcite viacej nez 40 tisic divakov nebolo,bieda

Reagovat
Rudnevs

Škoda remízy, to bola asi posledná šanca pre Hannover... Myslím, že keby za Hannover mohli nastupovať Benschop a St. Maximin, tak by mohli zachrániť + by museli odvolať Schaafa oveľa skôr.

Hertha nie je žiaden veľkoklub a už 40 tisíc je dosť... Niekde som počul, že budú stavať nový, ale to je hlúposť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevies preco Charlison Benschop vobec nehraje? Viem-St. Maximin mal nehodu, ale Benschop? Nezaregistroval som ze je zranený a túto sezónu som ho ani nevidel

Reagovat
Rudnevs

Bohužiaľ Benschop je zranený už od začiatku...

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Rudnevs

S ním by bol Hannover niekde inde

Reagovat
db18

Jarstein - Pekarik, Stark, Langkamp, Plattenhard - Skjelbred, Cigerci - Weiser, Haraguchi, Kalou - Ibisevic

Darida jen na lavičce

Reagovat
stas87

Nehra v tom rolu zmluva Tolgy?Pride mi,ze ho Pal chce davat do zakladu aby predlzil.

Reagovat
db18

To si taky myslím - nebo teda kvůli tomu určitě nastupuje Cigerci, ale Darida může nastoupit i jinde, ale i tak dostal pauzu.

Reagovat
Arne

Pokud by na to Tolga neměl, tak by určitě nehrál v takové situaci - o tom bych spekuloval, kdybychom byli někde ve středu tabulky a neměli o co hrát. Lusti je formou mimo a Darida když naposledy hrál v zadní dvojce (tuším doma Frankfurt), nebylo to hezký.

Plus Tolga zahrál famózně doma se Schalke, tam dominoval podobně jako tehdy v prvním půlroce pod Luhukayem.

Reagovat
stas87

Sak ja si myslim,ze nakoniec predlzi s vami.Skupinova faza vas neminie,do toho liga+pokal,tocit zostavou sa bude musiet.Nam by velmi pomohol,nahradit Clemensa prave Cigercim by bol dobry tah a verim,ze by sa rychlo stal dolezitym clankom v zostave.Zial,nema dovod odist z Berlina a peniaze by dostal podobne,vdaka poharom dokonca vyssie v Berline.

Reagovat
Rudnevs

Cigerci do Werderu určite nepôjde... Veď už máte Petsosa.

Reagovat
db18

A jinak představí Hertha pro semifinále DFB Pokalu speciální dresy: http://tinyurl.com/hhjmxms

(škoda jen toho sponzora)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Pekné dresy A ten sponzor nevadí.

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
db18

Vedad

Reagovat
Arne

Poločasová remíza s Hannoverem není problém (zvlášť když máme znatelně lepší druhé půle), problémem je ta hra... Neviděl jsem teda úplný úvod, ale možná i dobře, protože i těch okleštěných 45 minut bylo docela utrpení.

Daridův pohyb hodně chybí, hlavně on dokáže v tom středu udělat prostor pro Kaloua, který se stahuje trochu do hloubky a pak něco vymýšlí... Tenhle mechanismus jsem prakticky ještě neviděl. Plus je škoda rozdělovat dvojku Weiser - Haraguchi, která funguje výborně, zatímco dneska je Mitch úplně mimo.

Po té změně trenéra bylo jasný, že Hannover přijede s trochu jinou chutí a elánem, ale pokud máme hrát Evropu, musíme tohle zvládat.

Reagovat
smazaný uživatel

hra je hrozná.. snad se ještě zvednou a aspoň zaplichtí

Reagovat
smazaný uživatel

Remízka 2-2

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska typujem vyhry Hoffe, Bayernu (ale verim ze by mohol Didavi a spol. ukopat aspon bodik), Werderu a Wolfsburgu. Hamburg - Darmstadt bude asi najskor plichta, mozno bezgolova, uvidime ako sa hromotlci ukazu a v Ingolstade zrejme tiez, tam je sanca ze nejaky ten gol predsa padne

Reagovat
Rudnevs

Snáď si za Darmstadt zahrá Garics a za HSV Rudnevs... Inak tiež myslím že 0:0...

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nie je možné. Ubulenci vyhrávaju 1-0, mam dost 38. Aytac Sulu a Rudnevs nehra zda sa mi... takze jedna horsia sprava nez druha

Reagovat
Rudnevs

Ubulenci Už sa tu bude rozprávať stasovou rečou: Darmstadt - ubulenci, HSV - prístav ( samozrejme myslím to s humorom, nič zlé voči stasovi )

Rudnevs nehrá, lebo Schipplock dal v repre. pauze dva góly, takže 1. Schipplock, 2. Lasogga, 3. Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujes zapas Stuttgart : Bayern? Vfb nepredvadza zly vykon, bod je zda sa celkom hratelny Alonso zase traged dna

Reagovat
Rudnevs

Bohužiaľ sledujem ( ja osobne by som si vybral HSV-Darmstadt ) tipujem to na podobný zápas ako Kolín 0-1 Bayern a Bayern 1-0 Frankfurt...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou druhý polčas skvelý, dobre bolo že Stuttgart aj za stavu 0-2 zabojoval...ten gól Didaviho stál za to

Reagovat
Rudnevs

Hehe Didavi v štýle Müllera a Samperia. Ale ozaj druhý polčas bol

Reagovat
Rudnevs

Inak teraz som si pozeral ten trénerský tím Hannoveru a Stendelovi asistenti budú Jan - Moritz Lichte a Christoph Dabrowski ( zvlášt u toho druhého ma to teší, keďže to bol fajn hráč )

Reagovat
Rudnevs

Dodatočné zostavy k zápasom 2.BL

Bielefeld: https://pbs.twimg.com/media/Cfl7s-iWQAAQG82.jpg

Bochum: https://pbs.twimg.com/media/Cfl794OUMAA9Nd_.jpg

Sandhausen: https://pbs.twimg.com/media/Cfl86wJWIAAJxvJ.jpg

Frankfurt: https://pbs.twimg.com/media/Cfl9crPW8AQK-FE.jpg

--------------------------------------------

A zajtra je zápas Freiburg - St. Pauli a v Pondelok Fortuna - RB... Snáď Pauli a Fortuna potrápia favoritov...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Freiburg - St.Pauli bude parádny predkrm pred derby. Len neviem či sa k tomu dostanem. Mám prečerpané dáta a zníženú rýchlosť netu, zajtra by sa mi to malo obnoviť tak snáď...

Reagovat
Rudnevs

Tak bola by paráda keby St. Pauli vyhralo. Mohli by postúpiť spolu s Freiburgom a RB na 4. mieste... Dusseldorf sa bude dať sledovať aj v TV, snáď ich porazia teraz pod Funkelom.

Reagovat
Rudnevs

14:14 St. Pauli bude chybět Rzatkowski

Marc Rzatkowski nepomůže St. Pauli v utkání s Freiburgem. Ofenzivní záložník hamburského klubu má žaludeční potíže. (sport1.de)

To je ako keby St. Pauli automaticky prehralo...

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo by dobre keby St. Pauli bolo prvoligové no na prvé miesto už 13 bodov a bojím sa, že formu neudržia do ďalšiej sezóny a budu zas hrat o záchranu

Reagovat
Rudnevs

Chcelo by to... Sakra obávam sa toho istého Ale posily zatiaľ dobré ( vykúpili Sobotu a prišiel Hedenstad ) len tak ďalej + som ešte čítal, že zháňajú útočníka ( mohlu by niekoho z toho pretlaku v HSV )

Reagovat
smazaný uživatel

Od 14:00 na MDR súčasne 3 zápasy: Dresden-Kiel, Aue-Bremen II, Erfurt-Osnabruck. Na WDR a RBB Munster - Cottbus. na SWR Stuttgart II - Aalen a ešte na BR Wurzburger - Stuttgarter Kickers. Z MDR by mali ísť zápasy aj na mdr.de. Kvalitná ponuka dnes, snáď som ešte nevidel v sobotu od 14:00 takú bohatú ponuku z 3.ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

V Erfurte už je otvorená časť nového štadióna, ktorý ešte nie je dobudovaný.

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
smazaný uživatel

Oni mali strašne ďaleko tribúny od trávnika, raz som tu o tom písal keď tam hral Magdeburg niekedy na jeseň, hlavne tie za bránou boli šialene ďaleko....

Reagovat
andrew96

Z této fotky to fakt vypadá na architektonický skvost.

Reagovat
Rudnevs

Nevyzerá to úplne zle...

Reagovat
andrew96

Prostě rozestavěná tribuna.

Reagovat
Rudnevs

Tak iste, ale snáď si vieš domyslieť, že ako to bude vyzerať potom.

Reagovat
andrew96

No právě že nevím.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Aktuálny stav: http://www.erfurt.de/ef/de/service/mediathek/webcam/122081.html

Hostia boli ešte aj včera uložený v tej časti v pravom dolnom rohu, všimni si tú vzdialenosť, to je šialene ďaleko od hracej plochy....navyše to nie je vysoký ovál takže fakt to musí byť hrozný výhľad

A takto by to malo vyzerať po dokončení >>> http://mediadb.kicker.de/news/1000/1020/1100/26000/artikel/816649/erfurtstadion-1417517848_zoom18_crop_800x600_800x600+33+8.jpg

Páči sa mi, že v Nemecku chcú dať každému stánku vynimočnosť a hlavne sa snažia zachovať nejaké predchádzajúce čaro a tradíciu

Reagovat
Rudnevs

Myslel som, že atletická dráha pôjde preč... Pekný na 3.Ligu... Diki moc Btw: Čo má byť v tom uzavretom priestore za jednou z tribún? Vstupy, unimobunky z WC a stánky s občerstvením? Alebo Fanshop, V.I.P boxy a kabíny pre hráčov?

Reagovat
andrew96

To je jiná, není to zlé. Sic atletická dráha, ale někde ti atleti trénovat musí.

Reagovat
Rudnevs

Kukám, že možno postúpia Aue aj Dynamo...snáď hneď aj zostúpia spät Cottbus je na zostupovej pozícií... a Hansa sa zachránila ...hoci s tými posilami, to bolo asi jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by radsej Dynamo v prvej lige, hneď sú tam kluby, kde je na štadióne atmosféra takže kluby ako Ingolstadt, Augsburg a spol. by som si prial o čosi nižšie uvidíme, možno čoskoro. Určite v prvej lige by ako Ingolstadt, Augsburg, Darmstadt kluby ako Dráždany alebo Kaiserslautern či St. Pauli

Reagovat
Rudnevs

St. Pauli áno, Dresden nie. Ale napr. "ubulenci" tiež nemajú zlú podporu od fanúšikov... A ozaj ešte by to chcelo v lige mať Düsseldorf.

Reagovat
smazaný uživatel

To by chcelo, Koln vs Dusseldorf v prvej lige mozno by sme aj vyhrali

Reagovat
Rudnevs

Ale Düsseldorf má fajn káder, škoda odchodov Liendla a Benschopa... Snáď posilnia a budú späť v bojoch o BL... Ako trénera je škoda toho Büskensa, Köstner a Reck tiež neboli najhorší, ale Kramer a Kurz totálny neschopáci... navyše teraz majú zlú torhymne...

Reagovat
smazaný uživatel

V Aue sa už tiež pracuje na prestavbe, za jednou z bránok je zbúraný ovál a už tam aj odštartovala výstavba novej tribúny

Reagovat
Rudnevs

To je škoda, ich štadión mal čaro... Myslíš, že to bude niečo radikálne?

Reagovat
Rudnevs

Plán štadióna v Aue: http://www.hitradio-rtl.de/typo3temp/pics/Grafik_Erzgebirgsstadion_197094b9fa.jpg

To by bola paráda...len čí na to majú prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Určite majú keď sa dotoho pustili...to nie je Slovensko, kde zbúrajú štadión a potom sa roky nič nerobí (Tehelné pole)

Reagovat
Rudnevs

To by bol naozaj krásny stánok pre Aue...Fakt, hoci opäť taký polotovar, čo ste kritizovali na štadióne Jahnu ale inak fakt bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Aj fanúšikovia Aue sú vraj dosť smutný, že mali k tomu stánku špeciálny vzťah...ale doba nepustí a pokrok je nevyhnutný.

Reagovat
Rudnevs

Aj ja som smútil...len dokým som sa nedozvedel ako stánok bude vyzerať potom...

Reagovat
Rudnevs

Inak nevieš, nechystá sa nejaká rekonštrukcia alebo nejaký nový štadión v 1.BL lebo v 2.BL? Teda okrem Freiburgu, ale tam sa to nejako vlečie...

Reagovat
cologneFC

Ich stadin mal caro? Bol som tam 2x no ako nieco carovne mi to nepripadalo Sektor hosti jedna velka katastrofa, tribuny za branou velmi daleko od travnika. Parkovanie nemozne, zato si mohol zapas pozerat z lesa nad stadionom.

Reagovat
Rudnevs

No však práve v tom spočíva to čaro... Hoci ten nový bude lepsí a modernejší. Ale trebárs Millerntor je nový, moderný, pekný a stále je tam to čaro

Reagovat
smazaný uživatel

Ved v tom bolo to caro-clovek mohol pozerat ZADARMO s lesa

Reagovat
Rudnevs

Však to, ale zasa neverím, že by lístok na Aue stál tak astronomickú cenu... Myslel som, že okolo je les, hlasný fanúšici atď proste taký dedinský futbal.

Reagovat
stas87

V Aue uz to mali naplanovane relativne davno.Oni mali jeden cas velke financne problemy a hrozilo,ze pojdu do regional ligy.Celkom prekvapive,ze ide hned spät a investuju aj do stadiona.

Reagovat
Rudnevs

S odstupom času môžem povedať, že Aue malo minulý rok fajn káder... Wood, Mugosa, Vučur... Takýto štadiónik by si mohol dopriať aj Darmstadt...

Reagovat
db18

FCA nastoupí s Jankerem na CM To jsem teda zvědavý, jestli se jim povede něco uhrát... (napravo pak nastupuje Opare, Bobadilla sedí)

Hitz - Opare, Gouweleeuw, Klavan, Max - Baier - Esswein, Janker, Altintop, Caiuby - Finnbogason

Reagovat
db18

Bayern: Neuer - Rafinha, Martinez, Alaba, Bernat - Alonso - Götze, Vidal, Kimmich, Ribéry - Lewandowski (nejspíš, ale je tam moc hráčů, které Pep dokáže využívat jinak )

lavička: Ulreich - Tasci, Thiago, Costa, Rode, Lahm, Müller

Reagovat
db18

Coman nedokončil včerejší trénink

Reagovat
Rudnevs

https://pbs.twimg.com/media/CfmY2ypWEAA1-CN.jpg

Zasa Schipplock... Rudnevs si nekopne

https://pbs.twimg.com/media/CfmcPDRWEAAEUr9.jpg

Augsburg graficky... Opare celkom prekvapivo. Inak čo myslíš s tým Jankerom?

https://pbs.twimg.com/media/CfmcoMvXEAAi6ZO.jpg VfB

https://pbs.twimg.com/media/CfmdQwAWsAAelBr.jpg

Gladbach... Hahn v základe

https://pbs.twimg.com/media/CfmcrLsWsAA5OUc.jpg

Schanzer... Hartmann dá zasa z penalty...

#aufjetzt die Startelf:Hradecky, Zambrano,Abraham, Hasebe, Castaignos,Djakpa, Ben-Hatira, Kittel,Chandler, Stendera,Aigner #SGETSG

Start11 #svwfca: Wiedwald - Gebre Selassie, Vestergaard, Galvez, S. Garcia - Grillitsch, Fritz, Junuzovic, Bartels, Öztunali - Ujah

https://pbs.twimg.com/media/CfmcqxxXEAIBPc6.jpg

Lillien... Garics si zasa nezahrá

Aufstellung #FCBayern: Neuer (K) - Ribéry, Martínez, Lewandowski, Rafinha, Alonso, Bernat, Götze, Vidal, Alaba, Kimmich | ^M.Hörwick #VFBFCB

Reagovat
stas87

Zasa Öztunali.. nebal by som sa postavit madara.Galvez..no snad to dneska neskurvi.

Reagovat
Rudnevs

Augsburg snáď porázite...

Reagovat
stas87

Mali by sme..ale remiz uz bolo dost.Skripnik ma proti FCA dva zapasy a sest bodov. Nie su v pohode,navyse bez Raula v zakladnej,musime to tam dotlacit a vyhrat.

Reagovat
Rudnevs

To dúfam... snáď Augsburg aspoň na rok zmizne

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že po sezóne opustí Skripnik Brémy? Ono na padáka je už teraz, kedže na padáka je celý Werder

Reagovat
Rudnevs

Neviem, ako píše stas, oni majú proste len veľkú smolu, alebo debilné riešenia jednotlivcov. A ten Skripnik, asi ostane... oni trénerov nevyhadzujú ( hoci nevravím, že nie sú voľný tréneri, ktorý by boli lepší ako Skripnik ) + navyše Werder sa snaží brať do trénerského tímu bývalých hráčov ( ľudí ktorý k tomu majú vzťah ) napr. Schaaf, Skripnik, Frings a asi bude nasledovať aj Fritz.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi tradičný klub, v prvej lige by mi veľmi chýbal

Reagovat
Rudnevs

Aj mne...

Reagovat
Rudnevs

Ešte dodatočne zostava Hoffe: https://pbs.twimg.com/media/Cfmga10WEAA6R4u.jpg

Oni to oznámili pomerne neskoro, tak sa mi na to nechcelo čakať a bol som zvedavý, čo nové v diskusií o štadióne Aue... preto to dávam do dvoch príspevkov...

Reagovat
Rudnevs

---Oprava---

Fabian Holland začína v zostave Darmstadtu miesto Slobodana Rajkoviča kvôli zdravotnému stavu Slobodana Rajkoviča...

Reagovat
Rudnevs

Fünf Ex-Spieler des @VfB stehen im @FCBayern-Kader, aber nur einer beginnt: Joshua #Kimmich. #VFBFCB

Kimmich, Lahm, Ullreich, Tasci, Badstuber

Reagovat
blackhawk88

Alonso a Vidal spolu v zaklade..hroza

Reagovat
db18

A ještě Joshua, takže Xabi zaclání více hráčům

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
blackhawk88

20min a zatial mizerny herny prejav /

Reagovat
blackhawk88

Stutgart zatial paradne gumuje Pepov herny styl

Reagovat
hefy

Vidalovi jeblo nebo co?

Reagovat
db18

...neměl k tomu daleko.

Reagovat
hefy

Dobře, že ho sundal, protože by šel za chvíli sám.

Reagovat
blackhawk88

Nie,ale on nemoze hrat spolu s Alonsom v zaklade.

Reagovat
db18

Zase ale Xabi nemůže za to, že je Vidal v 25. minutě zralý na vyloučení...

Reagovat
blackhawk88

Xabi nie,ale Pep ano. Vidal hral na inej pozicii a staci si vsimnut aky vykon podava s Alonsom a bez Alonsa na travniku

Reagovat
db18

To ale neospravedlňuje ty blbý fauly...

Reagovat
db18

Niedermeier To měl nechat Lewimu

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
Rudnevs

Od Niedermeier by to šlo mimo, Tytoň si to tam sklepol sám. Teraz profesorský Bayern a zvyšné minúty nuda...

Reagovat
Rudnevs

Nakoniec pomohol Bayernu ich bývalý hráč... Smola pre VfB

Reagovat
Rudnevs

Hmmm... Dneska teda samé gólové hody, ten prvý polčas...

Reagovat
Rudnevs

Akurát gól pre Darmstadt... Samozrejme, kto iný, veď za Darmstadt vedia dať gól len 2 hráči... Toto môže byť K.O. pre Hamburg Gól do šatne

Reagovat
smazaný uživatel

Tí prekliaty hromotlkovia sa fakt asi zachránia. Inak Darmstadt (aby to bolo fér pre súperov) mal do zápasov vstupovať minimálne s prehrávaním 0-4

Reagovat
Rudnevs

Ja som si Darmstadt obľúbil, keď tam došiel Garics ( môj obľúbený hráč, čo je zrejmé podľa môjho vyjadrovania na ef ) + je tam hromada ďalších zaujímavých hráčov ( Rosenthal, Vrančič, Niemeyer, Rajkovič, Diaz, Rausch... ) potom ma zaujal ten štadión ( ak sa tej zrúcanine dá hovoriť štadión )a celkovo je to zaujímavé spestrenie pre BL. Hoci uznávam, že herný prejav je katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ten štadion je zaujimavy, cosi skoro jak retro štýl skôr ako štadióny s 50. a 60. rokov

Reagovat
Rudnevs

My dvaja sme sa už o tom bavili, pozri sem:http://www.eurofotbal.cz/clanky/prestupem-do-bayernu-se-mi-zmenil-zivot-prohlasil-costa-324420/

Potom ešte neskoro večer som tam poslal nové príspevky na túto tému, ktoré si už ale as nevidel...

Reagovat
blackhawk88

Alonso zachvilu pojde dole

Reagovat
db18

Xabiho 5. žlutá, tzn. že nemůže nastoupit proti Schalke.

Reagovat
blackhawk88

Dobra sprava

Reagovat
bayern987

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
andrew96

Reagovat
Rudnevs

Werder !!! Odkedy som to napísal, góly začali padať...

Reagovat
stas87

Zatial v nasej hre podstatne viac kludu,nie je to zbytocne zbesile uspechane ako minule zapasy.Ujah vyborny,nevykasle sa na ziadnu situaciu a tomu timu uz len tymto pomaha.Celkom sa drzi aj Galvez,nema tam tie svoje picoviny.U toho golu to Opare hrozivo podcenil,ak by siel aktivne proti Grillitschovi,nemal by cas vystrelit a polcas by bol bez golov.Musim priznat,ze zakrok Santiho bol faul a FCA malo mat penaltu,tu nas Siebert podrzal.Moc sa mi paci Gebre,celkom dlho som ho nemal rad,hlavne na zaciatku.

Reagovat
db18

Na začátku byl taky příšerný... Ale naštěstí se vypracoval...

Reagovat
stas87

Nepamätam si to uplne presne,ale myslim ze som ho chcel aj predat.Vtedy sme mali zaujem o a

Gebreho aj Manolasa a prisiel Gebre.

Reagovat
db18

Manolase chtěl i Bayern... a přišel Benatia Ale Gebreho by v té době asi ani nikdo nebral, ne?

Reagovat
stas87

On bol vtedy fakt hrozny,branit absolutne nevedel,pozicne uplne mimo a bol slabucky v subojoch.

Reagovat
Rudnevs

Tri zlé správy

● Gól pre Bayern

● Gól pre Augsburg

● Gól pre Darmstadt

Reagovat
stas87

Zasa z prvej akcie da super gol..Galvez to zajebe odkopom na stred ihriska,kde nikto z nasich nie je,debil.Problem to nakopnut 70 metrov daleko k branke supera do autu. To uz asi ani nema zmysel na Weseru sa snazit vyhrat,aktivita je k nicomu,kedze super vzdy vyrovna a zvysok zapasu je to krc.

Reagovat
db18

Xabi

Reagovat
db18

Costa

Ale kdyby VfB místo s Kravetsem nastoupilo se záložníkem navíc, tak mají minimálně bod...

Reagovat
Rudnevs

Holtby pekne, aspoň niečo... Obávam sa že Hamburg opäť spadne do bojov o záchranu...

Zasa som sklamaný... Rudnevs ani na lavičke, Ivana ani na lavičke, Garics síce na lavičke ale Schuster mu nedal ani minútku...

Reagovat
smazaný uživatel

Hamburg aj Stuttgart začínajú znovu tápať, pokiaľ v ďalšom kole nezvíťazia už z nimi začne byť zle Vfb má na Augsburgu pomerne slušné šance, to Hamburg na Westfalenstadione uz mensie

Reagovat
Rudnevs

Hamburg to na Dortmund vie. VfB pravidelne prehráva s FCA.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tiež pravda. Vlani vyhral na Westfalen 1:0 a doma 0:0 remizoval,túto sezónu doma 3:1... Dortmund myslím nemá horšiu bilanciu s nikým iným než HSV, no to teraz presne neviem na druhú stranu BVB má parádnu formu

Reagovat
Rudnevs

Dortmundu môže byť liga už ukradnutá, dôležitá je EL. Hehe zaujímavé, že zrovna pri zápase Dortmund - HSV som si obľúbil HSV aj Rudnevsa.

Ideálna zostava za mňa: Adler - Sakai, Spahič, Djourou, Ostrzolek - Kačar ( Ekdal ) - Iličevič, Hunt, Holtby, Müller - Rudnevs.... číže 4-1-4-1

Predpokladám, že Bruno to postaví takto: Adler - Diekmeier, Spahič, Djourou, Sakai - Ekdal, Holtby - Iličevič, Hunt, Müller - Schipplock ( Lasogga )... číže 4-2-3-1 tam je ale obrovská škoda Holtbyho na DM, taktiež by mohli vyskúšať Ekdala na niečo ofenzívnejšie pozície...

Posledné výsledky BVB-HSV

2012/13: HSV 3-2 BVB

2012/13: BVB 1-4 HSV

2013/14: BVB 6-2 HSV

2013/14: HSV 3-0 BVB

2014/15: BVB 0-1 HSV

2014/15: HSV 0-0 BVB

2015/16: HSV 3-1 BVB

Takže vidno, že HSV nie je bez šance...

Reagovat
smazaný uživatel

To revierderby je čo dneska za des? Aspoň že žlté karty semtam sú

Reagovat
stas87

16:4 na strely a prehrame 1:2. uz ma to stve a frustruje,neschopnost dotiahnut dobre rozohraty zapas a posbierat bodov.Augsburg dost slaby vykon,dopredu mraky nepresnosti a Wiedwald nemal co chytat.Ak sa nezvladne zapas proti Frankfurtu..radsej na to nemysliet.Yatbare musi hrat zaklad,dneska oba kraje spatne.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Augsburg nanešťastie znova z minima vyťažil maximum,verím že sa zachránite

Reagovat
Rudnevs

Taká ich klasika... snáď 2.BL pre nich

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jít do derby s náskokem třiadvaceti bodů, kdo by to čekal Je to ale pitomé, je to derby, takže se na to nejde vyfláknout, nicméně v současnosti to utkání pro nás fakt důležité není, naopak nás kruciální mač čeká ve čtvrtek na Anfieldu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Není důležité? Nejdůležitější zápas jara!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Nejdůležitější utkání jara bude odveta s LFC a případný každý další mač v EL.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
andrew96

Oba zápasy jsou veledůležité. U zápasu na Anfieldu jsem si tak nějak jistý, ze to BVB zvládne (snad i díky účasti Gundogana), kdežto od derby vůbec nevím co cekat.

Reagovat
andrew96

Hmm, tak podle sestavy to Tuchel vidí jak ty.

Reagovat
Rudnevs

2.BL

https://pbs.twimg.com/media/CfrMNk4W4AAx7Qc.jpg KSC

https://pbs.twimg.com/media/CfrKFeZWQAEhWMc.jpg Lautern

https://pbs.twimg.com/media/CfrKXn5XIAAETxj.jpg Der Club - MSV

https://pbs.twimg.com/media/CfrOUZ6XEAAN9Hx.jpg SCF - St. Pauli

#SCF Start11: Schwolow -Günter,Kempf,Torrejón,Stenzel -Grifo,Philipp,Abrashi,Frantz –Niederlechner,Petersen #SCFFCSP

#fcsp-Start11: Himmelmann Hornschuh Sobiech Ziereis Buballa Nehrig Alushi Kalla Sobota Buchtmann Thy #scffcsp

----------------------------------------------------------------

http://www.transfermarkt.de/offiziell-fsv-trennt-sich-von-oral-ndash-gotz-favorit-auf-nachfolge/view/news/231945

Reagovat
Rudnevs

SANKT PAULI !!!

Reagovat
Rudnevs

SANKT PAULI

Reagovat
db18

Kempf Jenom škoda, že jsem si nestihl vsadit.

Reagovat
Rudnevs

Hoci Kempfa aj Freiburg mám rád...ale proste St. Pauli...

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujete to niekto? Mne stále neobnovilo rýchlosť netu tak sa nemôžem pozerať, sekalo mi to strašne.

Reagovat
Rudnevs

Nesledujem... iba teda mám na mojej mobilnej aplikácií upozornenie na góly...

Reagovat
db18

Ajaj... to zapnu zrovna ve chvíli, kdy Petrák smolně tečuje balon a Rakovsky pak u gólu taky nevypadá dobře...

Snad FCN ještě otočí a zaútočí na přímý postup... (a kdyby náhodou ne, tak to snad aspoň do baráže pomůže Zebrám )

Reagovat
Rudnevs

Hmmm... Duisburg, Fortuna, TSV... Bohužiaľ nedá aby nezostúpil ani jeden...

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
Rudnevs

Schalke: https://pbs.twimg.com/media/CfrmYlpWsAAYeHR.jpg

BVB: Bürki, Bender, Leitner, Hummels, Sahin, Ramos, Pulisic, Kagawa, Sokratis, Ginter, Durm #s04bvb

Reagovat
Rudnevs

Ginter v zostave

Reagovat
andrew96

Chápu, že EL je priorita, ale i tak jsem takové šetření nečekal. Alespoň šance pro Kagawu. A Ginter na bekovi.

Reagovat
Rudnevs

Ginter je top. Pulisic, Durm, Leitner Fajn, že BvB pužije aj iných hráčov...

Reagovat
smazaný uživatel

To čo je ty vole hraje sa nejaký prípravak dnes? Veď to vyzerá že sa titul už odovzdal Bayernu to je hnus proste

Reagovat
Rudnevs

Titul už má Bayern, bohužiaľ... Pre Dortmund je prvoradá EL a okrem iného tá zostava nie je vôbec taká zlá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako nejde o to či je zostava zlá či nie, ide o to, že najlepší hráči sedia na lavičke. Ja mám tiež rád, keď nehraje furt tá istá zostava...ale toto sa mi proste nepáči vôbec.

Reagovat
Rudnevs

Chápem, ale v lige už o nič nejde... A paráda, že hrá Matthias...

Reagovat
slovaňáák

Vážně si myslíš, že by dokázal Bayern ten náskok prohospodařit?

Reagovat
smazaný uživatel

Majú doma Schalke a Gladbach a vonku Herthu. Mne ide o ten prístup, bojovať by sa malo do poslednej možnej šance...a tu to nie je nejaká už len teoretická možnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava ma dneska pomerne šokovala. Je ale vidieť že prioritou u Tuchela je EL a to je správne väčšia šanca získať trofej, myslím že BAyern už 5 bodov nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal by pustiť, ale môže. Mne proste ide o to, nevzdávať to dopredu...samozrejme môžu náhradníci zahrať lepšie ako hráči zo základu, hraje tam rolu viacero okolností od motivácie cez minutáž z posledných zápasov a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže půjdeme v plné palbě do utkání, kde o nic nejde, aby se nám čtyři hráči zranili a pak chyběli proti Hertě v Pokalu a v Liverpoolu? Tuchelův přístup se mi líbí. Aspoň Pulišič a další poznají atmosféru takovýchhle zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Po 3 rokoch sa hraje takmer do konca o titul, tak mi je ľúto, že sa k tomu takto pristupuje, to je všetko....zraniť sa hráči môžu aj na tréningu, to je nezmysel to brať z tohto pohľadu

Reagovat
Rudnevs

Bernd Nehrig St. Pauli

Reagovat
Rudnevs

Sankt Pauli

Reagovat
Rudnevs

Alushi

Reagovat
monty25

Norimberk Tenhle víkend byl na sázení fakt hrůza...

Reagovat
db18

Máě dávat na Freiburg.

Reagovat
monty25

Mně už to bylo stejně jedno, když mi to včera podělala Boleslav. Ve 2. BL dávám nejradši na Lipsko, to mi vychází.

Reagovat
smazaný uživatel

mal som obaja dajú gól...s prehľadom...už horšie to vyzerá s touto stávkou na derby zatiaľ

Reagovat
db18

jaký byl kurs na oba gól? (případně na výhru SCF, jestli si pamatuješ... )

Reagovat
smazaný uživatel

1,90 obaja dajú gól. Na domácich si už nespomínam,

Reagovat
andrew96

Freiburg Co se dělo v Norimberku?

Reagovat
Rudnevs

St. Pauli

Reagovat
andrew96

Ten záběr na "náhradníky"

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchel bojkotuje môj tiket..

Reagovat
db18

I tak to vyhrajou.

Reagovat
monty25

Leroy škoda

Reagovat
andrew96

Dané

Reagovat
andrew96

*Sané

Reagovat
andrew96

Huntelaar

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle nezáživné derby už dlouho nepamatuju. Na druhou stranu, kdyby BVB nastoupili v plné sestavě, tak asi dostanem slušně naloženo. Vždycky se těším na ty vyhrocené souboje, ale tohle je zatím běžný průměrný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Bežný priemerný zápas? Mne to príde akoby hral Ingolstadt s Darmstadtom....nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Pri zápase Darmstadtu som sa ešte nenudil odkedy postúpili

Reagovat
Rudnevs

Je to skvelé spestrenie pre BL, nie ako mdlý Augsburg.

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaar ide vyskočiť z kože a Caicara sa na neho smeje To mal prihrávať určite. Pulišič sa krásne dostal do toho nájazdu, aj to veľmi dobre chcel zakončiť aj umiestnením aj razanciou, chýbalo málo. Inak trošku medzišestnástkový futbal a zakončenia sú nepresné.

Reagovat
smazaný uživatel

Z opakovaného záběru jsem to neviděl, ale přišlo mi, že tu přihrávku hráči BVB křižovali (a první chvíli byl Hunter v offsidu)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, ale Caicara mal moc ťažkú pozíciu na zakončenie.

Reagovat
monty25

Ty krávo, ten si to vychutnal

Reagovat
andrew96

SHINJI GENIUSSSSSS!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Záblesk génia, prečo to nerobí častejšie chlapec?

Reagovat
andrew96

Protože nehraje.

Reagovat
monty25

TOOOOOR!!! Leroooooy

Reagovat
slovaňáák

Lahůdka od Shinjiho.

Mats střídal pro zranění nebo šetření sil?

Reagovat
smazaný uživatel

Kaaaaagaaaaawa SHINJIIIII!!

Jestli dneska fakt vyhrajeme s touto sestavou, tak je to sílené

Reagovat
andrew96

Micky taková bomba ze 2 kroků.

Reagovat
monty25

To snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to derby začalo až v 2.polčase.

Reagovat
slovaňáák

Pěkně se nám to rozjelo.

Reagovat
andrew96

GINTER!!!!!!!!!!!!!

Neustadter

Reagovat
Rudnevs

Ginter Snáď bude hrávať častejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Breitenreiter kroutí hlavou asi nad tím, proč tam furt cpe Romana a Friedrich sedí na lávce

Reagovat
Rudnevs

Tiež nechápem.... a to ešte odišiel Ayhan

Reagovat
monty25

Pentle

Reagovat
monty25

TOOOOOR A pojďme ještě jeden!!!

Reagovat
andrew96

Huntelaar musí být v životě permanentně naštvaný. Když mu někdo nenahraje, je naštvaný, když ho odstaví od balónu, je naštvaný, když soupeř dostane jenom žlutou, je naštvaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych měl takovou "formu" jako v součastnosti on, tak jsem asi taky furt naštvaný

Reagovat
andrew96

No a jestli se mu moc nevede ani v osobním životě, tak to musí být solidní depka.

Reagovat
Rudnevs

Ale dúfam, že už o rok ho nahradia mladíci ( Platte, Reese, Avdijaj )

Reagovat
monty25

Fährmann

Reagovat
slovaňáák

Co nejdříve - Ramos, Pulisic out. Auba, Reus in.

Reagovat
andrew96

Tak přece jen chce Tuchel to derby vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s takovou lavičkou bude každé střídání zlepšení

Reagovat
monty25

Matip

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle stoperská dvojice mi fakt chybět nebude

Reagovat
monty25

A já si budu Matipa dál užívat v Liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než naši stopeři.

Reagovat
andrew96

Ale trn z paty spíš nevytrhne.

Reagovat
monty25

To je prašť jako uhoď.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ramos ale musí po sezoně pryč, bezpodmínečně. Ten nemá v Dortmundu co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dřevák, snaží se, ale prostě na BVB nemá. Nemá rychlost, nemá techniku, a takový sniper ve vápně typu van Nilstelrooye atp. taky není. Měl by jít do menšího klubu, tam by mohl zářit.

Reagovat
smazaný uživatel

proč by v menším klubu zářil, když je to podle tebe dřevák?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože budou hrát jinak, budou hrát na něj. Ale kombinační ofenziva Micky-Ilkay-Woody-Auba, případně Kagawa, kteří si to dávají až do kuchyně, a mezi nima Ramos, je jako pěst na oko. V klubu kde bude dělat bijce do vápna, a budou mu dávat takové balony, tak může být platný, koneckonců to ukazoval už v Hertě.

Reagovat
smazaný uživatel

Skús ale zohnať fakt kvalitnú dvojku do útoku, hráča, ktorý bude ochotný robiť backup a pri tom bude kvalitnejší ako Ramos. Vôbec to nie je jednoduché, vysedávať na lavičke a pozerať na skvelého Aubu a potom občas naskočiť a hrať ako on.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu rozumím, no. Ale stejně bych radši někoho pohyblivějšího, nebo klidně nějakého mladého talenta, který bude dostávat čuchnout a postupně Aubu nahradí, až ten půjde do Realu. Klidně třeba Wernera.

Reagovat
Rudnevs

Záleží na rozpočte... Ale dajme tomu, že v Ramosovej cene by bol trebárs Nils Petersen ( niečo podobné už robil v Bayerne ) Potom trebárs Werner, ktorého píše Poseidon.

Reagovat
andrew96

Micky

Reagovat
monty25

Meyer

Reagovat
monty25

Bohužel jenom bod, ale ve 2. poločase pěkný fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidět Ilkaye zpět na place je paráda. Kéž by zůstal, je to náš nejdůležitější hráč.

Reagovat
cologneFC

Tak podme na to. COME ON FC!

Reagovat
smazaný uživatel

Juliaaaaan

Reagovat
johnn

Leverkusen gol Chicharito.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastická koncovka polčasu, krásne góly po perfektných priamočiarych akciách, tá ofenzívna štvorka je perfektná, snáď sa ju podarí udržať aj do budúcej sezóny. Karim konečne boduje, posledné zápasy je to ten Bellarabi z minulej sezóny, konečne to tam začalo padať a snáď sa povezie na vlne až do konca ročníka, podobne ako celý tím

Dúfam, že v druhom polčase nepríde nejaký kolaps a 3 body chlapci v pohode postrážia, nakoniec to ešte môže byť celkom solídne tretie miesto, čo by som pred mesiacom vôbec neveril...

Reagovat
Arne

Ty góly oba fakt parádní... Trochu jsem doufal, že vás FC obere, ale moc to nevypadá. Podle mě to třetí místo dáte v pohodě, máte jednoznačně nejlepší kádr z toho "zbytku ligy".

Jinak jak to vypadá s Aranguizem, bude fit na začátek letní přípravy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som tiež čakal v Kolíne stratu, z doterajšieho výsledku a priebehu som príjemne prekvapený. Asi pomohlo to vypadnutie z EL, odvtedy to v BL ide veľmi dobre, forma celého tímu sa výrazne zlepšila. Aj tak to ale ešte budú mimoriadne zaujímavé zápasy o tú Európu, nikto nič isté nemá, aj keď forma z posledných zápasov čo to naznačuje.

Aranguiz už striedal v minulom zápase s Wolfsburgom, prišiel ako taktické striedanie v nadstavenom čase, takže zatiaľ si veľmi nezahral, ale už dlhšie trénuje a aj dnes je na lavičke, očakávam, že pred koncom zápasu opäť pár minút dostane Vyzerá to tak, že do letnej prípravy by už mali ísť všetci záložníci fit, ak sa samozrejme opäť niekto nezraní, ale Aranguiz už zranenie prekonal, Kampl by mal byť do júla takisto fit a Bender už pred týždňom hral.

Reagovat
Arne

Tak už ho tam máme. Tohle jsem vůbec nezachytil, že už je fit. Snad se od příští sezóny aspoň přiblíží tomu, jak hrál za Chile na MS nebo CA.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som Chile dlhodobo sledoval najvýraznejšie z toho regiónu Južnej Ameriky, neskutočne zábavný tím, prakticky všetci tam vyzerajú herne skvele, preto som mal od Aranguiza aj veľké očakávania, uvidíme, čo predvedie, podľa mňa by mu mala Bundesliga aj hra Leverkusenu veľmi dobre sedieť...

Reagovat
smazaný uživatel

Ináč k tomu kádru- po tohtoročných nákupoch je to podľa mňa jednoznačne najsilnejší Leverkusen od roku 2002, kedy som ich začal výraznejšie sledovať a fandiť im. Völler odvádza v tomto smere neskutočnú robotu, tie posily majú hlavu a pätu, prichádzajú za rozumné peniaze a prakticky sa míňa len to, čo sa predajom hráčov zarobí. Za tento rok je dokonca na transferoch v 5 miliónovom pluse, napriek tomu, akí významní hráči prišli. Fantastická koncepčná robota, podľa mňa v prestupoch za posledné roky sme jasne najlepší v lige. Okrem kvality je tam aj obrovský potenciál v hráčoch ako Brandt, Jedvaj, Tah a ďalší...

Práve prišiel Aranguiz namiesto Chicharita, som na neho zvedavý, 20 minút už môže niečo naznačiť

Reagovat
Arne

Na papíře možná je nejsilnější, ale ten Bayer ze sezóny 2010/11, ten měl mistrovský parametry a hlavně trenéra... Schmidt ještě potřebuje dozrát, tým ustálit výkony plus mít trochu větší štěstí na zdraví.

Rudi je famózní, podle mě se Sammerem a Heidelem asi dlouhodobě top 3 v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, tá vtedajšia záloha s Ballackom, Rolfesom a Vidalom bola brutálna. Chýbal ale rozdielový hráč v ofenzíve, akým je momentálne Hernandéz a ani obrana nemala súčasné parametre, ak hrá v plnom zložení. A samozrejme, presne ako hovoríš, Jupp bol proste top, to Schmidt zrejme takú úroveň ťažko dosiahne, aj keď kvalitný je dostatočne a bude sa určite zlepšovať. Uvidíme, aká bude budúca sezóna, ak sa podarí udržať najlepších hráčov. Ten tohtoročný lazaret snáď ani nejde zopakovať, takže by to malo byť určite lepšie.

Reagovat
Rudnevs

Nebola zlá ešte sezóna s Labbadiom, ako strieľal Helmes. Ale sezóny 2010/11 a 2015/16 sú asi inde. Bayer je rozumný v prestupoch a neboja sa dať veľké peniaze za mladíka, ktorý potom odíde za trojnásobok ( Schürrle, Can, Son, Vidal, Wendell, Calhanoglu )

Tohtoročný lazaret bol tiež na niečo dobrý - príležitosť dostali hráči ako Yurchenko, alebo Frey, ktorý sa začínajú dostávať do základnej 11.

Čo sa týka tohtoročného prestupáku: Máte záujem o Fortounisa ( nádejný Grék, hrával za Lautern ) potom o Baillyho ( tiež mladík, trhová cena cca 4 mega, minulú sezónu hral v Trenčíne ) a potom som niekde čítal o záujme o Gálveza ( čistá hlúposť )

Reagovat
Rudnevs

Schmadtkeho máš kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Hakan

Škoda, pár cm a mohol to byť gól kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Wendel

Nechať sa vylúčiť v siedmej minúte nadstaveného času za rozhodnutého stavu, to sa fakt podarilo no...

Reagovat
smazaný uživatel

Emócie derby...ale zaslúžene, čakal som priamo redku

Reagovat
Rudnevs

Hehe ten záver...proste derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Bittencourt trošku nezvládol.....

Reagovat
cologneFC

Na 1. polčas sme nenastúpili

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele