Bundesliga - preview 28. kola

01.04.2016, 09:01, aktualizováno 03.04.2016, 08:37
Previews
Důležitá bitva v boji o třetí místo se odpoledne odehraje v Gladbachu, domácí Borussia zde hostí Herthu. Hoffenheim se v posledních týdnech zvedl a zlepšenou formu chce potvrdit i proti 1. FC Köln...
Borussia Mönchengladbach - Hertha BSC  (neděle 15:30)
Ve šlágru kola hostí šestá Borussia Mönchengladbach třetí Herthu Berlín. Domácí chtějí napravit porážku se Schalke, zatímco hosté doufají ve třetí bodový zisk v řadě.

Kádr klubu z hlavního města byl v průběhu sezony decimován četnými zraněními. Přesto dokázal Pál Dárdai poskládat sestavu tak, že pravidelně obírala soupeře o body. Doposud jich sesbírala osmačtyřicet, což je o třináct více než zvládla loni za celou sezonu. Nemalou zásluhu na tom má i útočník z Pobřeží slonoviny Salomon Kalou.

"Věříme si, ať už máme nastoupit proti komukoliv. Jsem rád, že se daří i mně. Do značné míry je to určitě tím, že jsem mohl absolvovat celou předsezonní přípravu. Líbí se mi město a moje rodina si tu rychle zvykla. Díky kouči Dárdaiovi můžu naplno rozvíjet svůj potenciál a zdokonalovat své přednosti. On hodně mluví s hráči, a když se mu něco nelíbí, naplno vám to řekne, což mi vyhovuje," řekl prozatím třináctigólový střelec.

"Rozhodně chci s Herthou něco velkého dokázat, protože si to zaslouží klub i celé město. Probojovat se do Ligy mistrů by byla naprostá senzace! Všechno máme ve svých rukou. Pokud budeme nadále hrát takhle uvolněně a sebevědomě, jsem si jistý, že třetí místo před konkurenty uhájíme a v základní skupině Champions League nebudeme chybět," dodal.

Z jeho spoluhráčů nebudou moci nastoupit Sami Allagui, Sinan Kurt a velký otazník nadále visí nad Johnem Brooksem, jehož by případně ve středu obrany zastoupil Sebastian Langkamp. Před ním se bude pohybovat jeden z dvojice Tolga Cigerci/Fabian Lustenberger. O pohodě, která v Berlíně panuje, svědčí i fakt, že tým vyhrál čtyři z posledních pěti utkání.

Proti Gladbachu však nemá příliš dobrou bilanci. Z předchozích čtyř vzájemných zápasů si na konto připsal nula bodů a celkové skóre vyznívá v poměru 12:4 pro Mönchengladbach. Oba celky praktikují líbivý ofenzivní fotbal, tudíž se dá předpokládat, že Borussia-Park uvidí velmi atraktivní podívanou, při které o šance nebude nouze.

Za Hříbata na trávník nevyběhnou Nico Schulz a Álvaro Domínguez. O možném startu Raffaela a Fabiana Johnsona se podle trenéra Schuberta teprve rozhodne. Pokud nebudou pro zranění moci hrát, jejich místa zaujmou Ibrahima Traoré a Jonas Hoffmann. Do hry se vrací Oscar Wendt, jemuž by na úkor Martina Hintereggera měl patřit levý kraj obrany. Na druhé straně defenzivní řady se objeví buď Nico Elvedi nebo Julian Korb. Po sobotních výsledcích osmadvacátého kola vypadla Borussia Mönchengladbach z pohárových příček. Má tedy, co napravovat, ale Hertha určitě nedá nic zadarmo!
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, A. Christensen, Nordtveit, Wendt - Dahoud, G. Xhaka - Traoré, Hofmann - Stindl, Hazard
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Weiser, S. Langkamp, Stark, Plattenhardt - Skjelbred, Cigerci - Haraguchi, Darida, Kalou - Ibisević
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
TSG Hoffenheim - 1. FC Köln  (neděle 17:30)
TSG Hoffenheim nutně potřebuje body. Dalším soupeřem mu bude 1. FC Köln, což je za současné formy určitě tým k poražení.

Domácí pod vedením mladého kouče Juliana Nagelsmanna uhráli už třináct bodů. V posledních dvou utkáních přehráli jak Wolfsburg, tak HSV a z takřka bezvýchodné situace se znovu dostali do hry o udržení. S Kozly sice nemají úplně nejfajnovější bilanci, ale hráči znovu získali ztracené sebevědomí a na jejich výkonech je to znát.

Zatímco Peter Stöger má všechny své svěřence k dispozici, Nagelsmannovi budou chybět Kai Herdling a patrně také Pirmin Schwegler a Tarik Elyounoussi. Post defenzivního záložníka by tedy měl patřit jednomu z dvojice Tobias Strobl/Eugen Polanski. Na levý kraj obrany si stoupne buď Jeremy Toljan nebo Philipp Ochs, a na pozici podhrotového útočníka za Andrejem Kramarićem si dělají zálusk Mark Uth a Eduardo Vargas.

Trenér Kölnu se nechal slyšet, že uvažuje o změně rozestavení zpět na 4-2-3-1 s tím, že Mergim Mavraj začne utkání na lavičce. Na levém křídle bude působit Simon Zoller, ovšem bez šance na základní sestavu není ani Filip Mladenović. Kompletní kádr je něco, čím se v průběhu sezony může pochlubit jenom málo týmů. Otázka je, jestli se toho podaří využít.

Klub v týdnu prodloužil smlouvu s brankářem Thomasem Kesslerem, který ve městě nad Rýnem působí s výjimkou dvou ročních hostování nepřetržitě od roku 2000. Nový kontrakt vyprší za tři roky. "Nad prodloužením smlouvy jsem vůbec nepochyboval. V klubu jsem nesmírně šťastný. Ostatně součástí mého života je už od doby, kdy jsem byl ještě dítě," prohlásil. Dá se však očekávat, že ani proti Hoffenheimu jej do branky Timo Horn nepustí.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Kadeřábek, Bicakcic, Süle, Ochs - Strobl - Rudy, Nad. Amiri - Volland, Uth - Kramaric
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Horn - Sörensen, Maroh, Heintz, Hector - M. Lehmann, Gerhardt - Risse, Bittencourt, Zoller - Modeste
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.50 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bayern Mnichov - Eintracht Frankfurt  (sobota 15:30)
Gólman Manuel Neuer může dnes proti Frankfurtu vychytat jubilejní 150. čisté konto v mnichovském dresu. Na první pohled to vypadá jako naprosto jednoznačný zápas, jenže Eintracht rozhodně nedá svoji kůži lacino. Bojuje ostatně o holý život..

Statistika říká, že Neuer na vytyčenou metu dosáhne: Bayern neinkasoval proti Frankfurtu už sedmkrát (!) v řadě. Pokud se mu to podaří i dnes, půjde o nový bundesligový rekord v rámci vzájemných soubojů kterýchkoliv dvou týmů. Důležitější ale v tuto chvíli je tabulková situace, která oba soupeře staví do delikátní pozice - domácí potřebují udržet náskok na čele, hosté zase hrají o holý život.

Kouč Eintrachtu Niko Kovać za Bayern sám dříve hrával, stejně jako jeho bratr a asistent Robert; od té doby se však bavorský gigant změnil k nepoznání. Pod taktovkou Pepa Guardioly je z něj absolutní mašina na sbírání bodů: ve dvanácti ze třinácti letošních zápasů neztratili mnichovští doma ani bod. Venku to sice občas skřípe, jak se ukázalo před reprezentační pauzou v Kolíně (těsná výhra 1:0), doma v Allianz Areně je ale Bayern nezastavitelný.

Na druhou stranu se Frankfurtu už letos zaskočit favorita jednou povedlo - na podzim, v 11. kole, remizoval Eintracht s mocným šampionem doma 0:0. Bylo to vůbec poprvé, co Bayern v sezoně ztratil body. Co více, Guardiola získal 52 z 54 možných bodů ze vzájemných soubojů s týmy od osmého do osmnáctého místa - pokud nepočítáme pohárové kandidáty, je Eintracht jediným klubem, který letos dokázal Bayern přibrzdit.

Na druhou stranu vzhledem ke katastrofální venkovní bilanci (dvě výhry, tři remízy, osm proher) je krajně nepravděpodobné, že by se Kovaćovi povedlo udělat výsledek právě v Mnichově. I když sebevědomí ve frankfurtské kabině je po poslední výhře nad Hannoverem mnohem vyšší než dříve.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Lahm (c), Kimmich, Alaba, Juan Bernat - Xabi Alonso - Coman, T. Müller, Thiago, F. Ribery - Lewandowski
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Chandler, Zambrano, Russ, Djakpa - Hasebe, Stendera - Aigner, Huszti, Ben-Hatira - Seferovic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.08 - 11.00 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hannover 96 - Hamburger SV  (sobota 15:30)
V severoněmeckém derby, ve kterém poslední Hannover hostí dvanáctý Hamburk, jsou favoritem borci hájící barvy klubu z přístavního města. Nebo že by snad družina Thomase Schaafa využila reprezentační pauzu k tomu, aby se ve zbývajících sedmi zápasech pokusila o zázrak a udržela se mezi elitou?

Když se tyhle dva týmy utkaly na začátku listopadu naposledy, vyhráli na Volksparkstadionu hosté. Jenže tehdy ještě jejich situace nevypadala tak, jak vypadá teď. Desetibodová ztráta na nejbližší konkurenty z matematického hlediska není úplně bezvýchodná, nicméně není pochyb o tom, že o osudu Hannoveru ledacos napoví už tohle kolo.

Do hry v něm určitě nezasáhnou Leon Andreasen, Charlison Benschop, Felipe a Hotaru Yamaguchi. Zpátky je naopak Uffe Bech, a také Salif Sané, jenž se minule ve vzájemném duelu gólově podepsal pod výhru svého zaměstnavatele. Na jeho post ve středu záložní řady si však dělají zálusk také André Hoffmann, Ceyhun Gülselam a Manuel Schmiedebach.

Na druhé straně bude Bruna Labbadia postrádat Ivicu Oliće, Josipa Drmiće, Johana Djouroua a vykartovaného Matthiase Ostrzoleka. Na hřiště se tedy s největší pravděpodobností od úvodu zápasu podívají Cléber, Gotoku Sakai, Dennis Diekmeier, a taky Nicolai Müller, který už si odpykal jednozápasový trest.

Hannoverští prohráli dvanáct z posledních třinácti bundesligových utkání. Pouze na Stuttgart se podařilo vyzrát. Hamburger SV ale rovněž nemá setrvání v soutěži jisté, i když jeho situace vypadá přeci jen optimističtěji, než tomu bylo v předchozích dvou sezonách. Nula bodů z posledních dvou střetnutí sice příznivce znepokojilo, ale kouč Labbadia se nechal slyšet, že před utkáním s Hannoverem je nálada v kabině dobrá.
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Zieler - H. Sakai, Milosevic, C. Schulz, Sorg - S. Sané, Hoffmann - Karaman, Kiyotake, Prib - Hugo Almeida
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - Diekmeier, Cleber, Spahic, G. Sakai - Ekdal, Holtby - N. Müller, Hunt, Ilicevic - Rudnevs
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.30 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FSV Mainz 05 - FC Augsburg  (sobota 15:30)
Mohuč narazí na Augsburg. Divoká remíza 3:3, která se zrodila v říjnovém vzájemném zápase, se však tentokrát nepředpokládá.

I proto, že se startem Yoshinoriho Muta, který se ve vzpomínaném utkání zaskvěl hattrickem, to vypadá kvůli potížím s kolenem všelijak. Z jeho spoluhráčů určitě nevyběhnou na trávník zranění Elkin Soto, Emil Berggreen, vykartovaní Giulio Donati a Jairo. Nejistá je také situace kolem dua Leon Balogun/Gianluca Curci. Své další šance v základu se tedy zřejmě dočkají Alexander Heck či Nico Bungert, Daniel Brosinski a Pablo De Blasis.

Oba týmy mají hodně, o co hrát. Mohuč měla před reprezentační pauzou celkem solidní formu, díky čemuž se dostala do kontaktu s dalšími kluby, které bojují o pohárová umístění. Schmidtova skvadra zatím ztrácí bod na Borussii Mönchengladbach a Bayer Leverkusen, nicméně v bývalém působišti Zdeňka Pospěcha se nevzdávají ani naděje možnou na účast v Lize mistrů.

Oproti tomu Augsburg stále pokračuje v nevyrovnaných výkonech. Zatím okupuje první nesestupovou pozici, ale Markus Weinzierl dobře ví, že vzhledem k bodové rovnosti s Hoffenheimem a Frankfurtem stačí jedno drobné zaváhání a může být všechno docela jinak. "Soustředíme se jen na sebe," podotkl jednačtyřicetiletý kouč.

Z jeho svěřenců do hry zranění nepustí Jan-Ingwera Callsen-Brackera, Piotra Trochowskiho, Ji Dong-Wona a podle nejnovějších zpráv to vypadá, že do Coface Areny se nepodívá ani kapitán Paul Verhaegh. Hráči, kteří by je měli nahradit, přitom jejich kvalit rozhodně nedosahují, což dává pochopitelně větší šance domácím.
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Karius - Brosinski, Balogun, Bell, Bussmann - Baumgartlinger, Latza - Clemens, Malli, De Blasis - Cordoba
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Feulner, Hong, Klavan, Max - Baier - Kohr - Bobadilla, Koo, Caiuby - Finnbogason
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FC Ingolstadt 04 - Schalke 04  (sobota 15:30)
Ingolstadt hodlá proti Schalke znovu uhrát minimálně remízu. Die Köningsblauen však potřebují v honbě za Ligou mistrů každý bod. Konkurence je totiž silná.

Schalke v minulém kole díky brance vstřelené v závěrečné desetiminutovce těsně porazilo Borussii Mönchengladbach a v tabulce se dostalo o dva body před ní. V posledních pěti duelech si Breitenreiterovi svěřenci připsali deset bodů, nicméně proti aktivně bránícím týmům, jako je právě Ingolstadt, mívají obvykle problémy.

Mezi zraněnými se v současné době nacházejí Atsuto Uchida, Matija Nastasić, Benedict Höwedes, Marco Höger a nejistý je start Leona Goretzky, za nějž by v případě potřeby naskočil Pierre-Emile Höjbjerg. Na levé straně obrany může nyní naskočit jak Dennis Aogo, tak Sead Kolašinać, zatímco na pravém křídle by se chtěl prohánět jak Leroy Sané, tak Alessandro Schöpf.

Před reprezentační pauzou Die Schanzer podle očekávání nestačily na Herthu a předtím jen zremizovali velice dobře rozehraný mač proti Stuttgartu. "Doufám, že nás v závěru sezony nebudou ty dva body mrzet," prohlásil kouč Ralph Hasenhüttl, jehož tým má stále šestibodový náskok na nebezpečnou zónu.

Co se zraněných hráčů týče, mimo jsou stále akorát Tobias Levels a Danilo Soares. Po trestu za karty se do středu obrany vrací Benjamin Hübner, což znamená, že Romain Brégerie usedne zřejmě jenom na lavičku náhradníků. Vepředu se zřejmě bude potulovat Lukas Hinterseer, jelikož Paraguayec Dario Lezcano má za sebou dlouhou štreku z Jižní Ameriky, kde se dvě trefami v rámci kvalifikace na mistrovství světa 2018 podílel na remízách s Ekvádorem a Brazílií.
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Özcan - da Costa, M. Matip, B. Hübner, Ro. Bauer - Roger - Morales, P. Groß - Mo. Hartmann, Hinterseer, Leckie
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Junior Caicara, J. Matip, Neustädter, Aogo - Geis, Goretzka - L. Sané, M. Meyer, Belhanda - Huntelaar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.10 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SV Darmstadt - VfB Stuttgart  (sobota 15:30)
Darmstadt a Stuttgart od sebe v tabulce dělí čtyři body. Celek z Bádenska-Württemberska po velmi dobrých výkonech opět trochu stagnuje, zatímco ligový novic neprohrál v předchozích třech utkáních.

Že se jednalo o tři rozličné remízy, to je věc druhá. Nicméně minimálně ty s Mohučí a Wolfsburgem se určitě počítají! Kouč Dirk Schuster i celý jeho tým dobře ví, že zápasy na domácím Stadion am Böllenfalltor se zdaleka nedaří podle představ. V této sezoně si v tomto stánku připsali Die Lilien pouze jedno jediné vítězství, a to nad Werderem Brémy.

Darmstadt má v současné době jenom dva zraněné hráče - Dominika Stroh-Engela a Jana Rosenthala, ačkoliv ten by teoreticky už mohl do utkání zasáhnout. Mario Vrančić však celou situaci jistí. Trenér Schuster se nechal slyšet, že ještě nemá zcela jasno o obsazení pozice pravého obránce, o níž se perou György Garics a Florian Jungwirth, a také o křídelních postech.

Jürgen Kramny se svým týmem minule nestačil na Leverkusen. "Bayer patří dlouhodobě k nejlepším týmům v Německu. Brzký inkasovaný gól jim dost pomohl. My jsme se potom naopak nemohli dostat pořádně do utkání a chvilku po změně stran jsme znovu inkasovali. Samozřejmě, že ještě nemáme nic jistého, ale na trénincích hráči pracují dobře a nepochybuju o tom, že s takovým přístupem se v Bundeslize zachráníme," řekl trenér, který vede VfB od druhé poloviny letošní sezony.

K dispozici mu nebudou Daniel Ginczek, Kevin Grosskreutz a vykartovaný Georg Niedermeier, na jehož místo by se do středu obrany měl postavit Toni Sunjić. Svou další šanci s největší pravděpodobností dostane i Florian Klein. Minulý vzájemný střet skončil výhrou Stuttgartu, jenž je i v tomto případě považován za mírného favorita.
SV Darmstadt - pravděpodobná sestava:
Mathenia - Jungwirth, Sulu, Rajkovic, Caldirola - Niemeyer, Gondorf - Heller, Rausch - Vrancic - Wagner
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Tyton - Klein, Schwaab, Sunjic, Insua - Serey Dié - Rupp, Gentner, Didavi, Kostic - Ti. Werner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Borussia Dortmund - Werder Brémy  (sobota 18:30)
Ve skvělé formě a bez jediného chybějícího hráče přivítá Borussia Dortmund hosty z Brém. Cíl je jasný: Získat další tři body a nadále vyvíjet tlak na vedoucí Bayern. A také rozhodnout co nejdříve a trochu pošetřit síly. Finiš sezony totiž bude pro svěřence Thomase Tuchela hodně vyčerpávající.

Pokud půjde vše podle plánu, sehraje Dortmund v dubnu až devět soutěžních zápasů, což skutečně není zanedbatelná porce. Kromě toho, že se žlutočerní stále nevzdávají šance na mistrovský titul, pokračují i v Evropské lize a domácím poháru; v první soutěži se představí ve čtvrtfinále, v Pokalu došli už mezi nejlepší čtyřku. Právě v dubnu se tak má definitivně rozhodnout, jestli Borussia zakončí skvěle rozehranou sezonu nějakou trofejí.

Tuchel může žehrat i na smůlu; jeho svěřenci totiž mají vyloženě mistrovskou formu, bohužel jsou však v jedné soutěži s Guardiolovým Bayernem. Už teď má Borussia na kontě 64 bodů, což je více, než mistrovský Bayern získal za celou sezonu 2000/01 (63). Neuvěřitelné číslo. Naposledy dortmundští vyprovodili Augsburg na jeho hřišti 3:1 a z patnácti soutěžních zápasů roku 2016 jich ovládli hned třináct; pouze dvakrát remizovali. Neprohráli ještě ani jednou.

Z historického hlediska jsou na tom trochu lépe hosté; Werder ovládl 40 vzájemných soubojů, Borussia pouze 39. Většina pozorovatelů ale očekává, že dnes se toto číslo vyrovná; koneckonců na podzim dokázal Dortmund na brémské půdě zvítězit hladce 3:1, zejména díky dvěma brankám specialisty na Werder Marka Reuse. Hosté budou outsidery, kouč Viktor Skripnik ale přesto nemusí házet flintu do žita: z posledních pěti zápasů získal dvě výhry a dvě remízy, což v kontextu zpackané sezony není vůbec špatná bilance. Teď je však nutné ve sbírání bodů pokračovat a vyhnout se tak sestupové hrozbě.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Papastathopoulos, Hummels, Schmelzer - Weigl - Kagawa, Castro - Mchitarjan, Reus - Aubameyang
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiedwald - Gebre Selassie, Vestergaard, Galvez, S. Garcia - Grillitsch - Öztunali, Fritz, Junuzovic, Bartels - Ujah
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg  (pátek 20:30)
Vskutku o hodně půjde v páteční předehrávce 28. kola německé nejvyšší soutěže. Je to právě mimo jiné Wolfsburg, před nímž má domácí Leverkusen v příštích zápasech urputně hájit strategickou šestou příčku. Vlci se nyní v případě výhry mohou dotáhnout na jediný bod...

Na poslední měření sil těchto dvou v BayAreně jen tak někdo nezapomene. Wolfsburg po poločase vedl 3:0, potom přišel s hattrickem Son Heung-min, Bellarabi dokonce vyrovnával na 4:4 a teprve závěrečným kopem do balonu dokázal svou velkolepou čtyřbrankovou show završit Bas Dost.

Tentokrát to zřejmě bude dost jiné. Oba protagonisté oné divoké přestřelky 4:5 totiž budou scházet; Son Heung-min je samozřejmě v Tottenhamu, zatímco nizozemský šutér Dost pro změnu setrvává na marodce. A obejít se budeme muset také bez jednoho ze střelců při podzimní výhře Vlků 2:1 - Nicklas Bendtner ani netrénuje s týmem a zřejmě se chystá na ukončení kontraktu.

Do cílové rovinky vbíhá v o něco lepší formě Leverkusen, který nepustil gól ani bod v obou předešlých kolech. Wolfsburg naproti tomu březnový program vykopl dvěma vítězstvími, pak se ale dvakrát trápil a ve zbytku měsíce urval pouze bod. Bayer nyní bude čerstvě postrádat Robbieho Kruse, jenž si - jak už velí jarní tradice - udělal něco s kolenem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov27223265:1369
2.Borussia Dortmund27204364:2664
3.Hertha BSC27146737:2748
4.Schalke 0427135939:3544
5.Borussia Mönchengladbach271331154:4442
6.Bayer Leverkusen27126939:3342
7.1. FSV Mainz 05271251035:3341
8.VfL Wolfsburg27108939:3438
9.1. FC Köln27891028:3433
10.FC Ingolstadt 0427891023:3133
11.VfB Stuttgart27951343:5432
12.Hamburger SV27871231:3831
13.SV Darmstadt276101128:4128
14.Werder Brémy27771336:5428
15.FC Augsburg27691233:4327
16.TSG Hoffenheim27691230:4327
17.Eintracht Frankfurt27691229:4327
18.Hannover 9627522022:4917
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:30Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg
sobota 15:30Bayern Mnichov - Eintracht Frankfurt
sobota 18:30Borussia Dortmund - Werder Brémy
neděle 15:30Borussia Mönchengladbach - Hertha BSC
neděle 17:30TSG Hoffenheim - 1. FC Köln

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (213)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co to je zas za nesmysly? Leverkusen nemá žádný cíl chránit šestou příčku proboha, ten tým má ambice na ligu Mistrů a ne bránit šestý místo, navíc na čtvrté Schalke ztrácí dva body. Neblbnete lidem hlavu temahle lzima

Reagovat
andrew96

Normálně na odstřel takový blábol.

Reagovat
PP

vždyť se to vztahuje na toto kolo a na aktuálního soupeře ty troubo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ambície na ligu majstrov síce Bayer má, lenže má tam veľkú konkurenciu (Wolfsburg, Schalke, Herha, Mainz a Gladbach)...

Reagovat
Rudnevs

A navyše veľa zranený...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak věřte tipu že bude nula, ha o tom zápase měl jiné míněni můžu dokázat tikety... Asi tak.nemam rád když mluví někdo o něčem je. Proto aby mluvil

Reagovat
stas87

Eggestein asi nebude chciet predlzit,celkom skoda. Snad sa mu bude v buducnu darit.

Reagovat
Rudnevs

http://www.transfermarkt.de/bericht-eggestein-wechsel-zu-bayer-04-fix/view/news/231133

Už je to isté... Keď som to vravel, kritizovali ste ma za to

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne BL po pauze dneska sa domaci maju sancu dostat na 4. miesto, Vlci zápas sezóny - keď vyhrajú oživia šance na predkolo LM. Myslim ze vyhra Bayer, kedze VFL ma na travnikoch superov tragicku formu (zapas na pode Hannoveru bola uplna povinnost tak neratam ) . Takze moje tipy bud 1-1 alebo vyhra 3-1 domacich, idealne vsak 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

VfL hraje v neděli s Herthou

Reagovat
smazaný uživatel

Vfl Borussia Monchengladbach hraje s Herhou v nedelou. Dneska Vfl Wolfsburg

Reagovat
Rudnevs

Wolfsburg je Vfl a Gladbach je Gladbach... Už ma to strašne štve, ako s tým furt začínate.

Reagovat
db18

Ne...

Reagovat
Rudnevs

Tak bol som to tak zvyknutý to písať. Odkedy sem stas dal tú fotku, tak vždy to musím rozpisovať a vysvetľovať že koho myslím. Akože, aj mňa štvú umelé kluby, ale oveľa viac ma štve ten boj proti ním.

Reagovat
cologneFC

Stve ta boj proti nim? Mal by si sa pridat...

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Mne komerčné kluby nevadia.

Reagovat
cologneFC

ved nicia nemecky futbal. klesa sledovanost, nie je atmosfera na stadionoch. keby namiesto ingolstadtu, leverkusenu, wolfsburgu a hoffenheimu boli v lige Norimberg, St.Pauli, Kaiserslautern, Dusseldorf, Drazdany a pod, tak by sa zvysil prijem z reklam, zvysila by sa sledovanost, vsetko by bolo ine. a nie taketo umele ako je to teraz. a teraz navyse prichadza este lipsko. no boh ochranuj bundesligu.

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Máš pravdu. Ale nezabránime im v tom tím, že tu na nich budeme nadávať. Iba je to otravné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Prepac,velmi ma to mrzi a doteraz lutujem,ze som to sem dal.Uz sa to nikdy nestane..a ak by som tento omyl niekedy este zopakoval,zmazem si tu ucet.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Poseidon vsak ma v niecom pravdu. Sledoval si zrebovanie ligy majstrov skupin alebo aj vlani EL? Na listocku boli tiez Vfl Borussia Monchengladbach. Takze Vfl je aj Wolfsburg aj Gladbach

Reagovat
Rudnevs

Tak hej, len to neni tak používané...

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Rudnevs

Myslím, že dnes to bude golová prestrelka.

Reagovat
andrew96

Pytle...tak na to seru.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
andrew96

Ty jsi taková Sibyla, že to určitě bude 0:0.

Reagovat
Rudnevs

Tak na Prvý Apríl väčšinou bývajú bláznivé aj zápasy, navyše ja to neuvidím, čo znamená že pri mojej smolu určite padne veľa gólov.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je 1.apríl tak ťažko niečo ocakavat :)

Reagovat
Rudnevs

Tak nebolo ani 0:0... Ale zasa ani prestrelka

Reagovat
Rudnevs

OT: https://pbs.twimg.com/media/Ce8irxAWEAEKbs-.jpg

Der #sv98 hat endlich sein eigenes Maskottchen: das Lilienschwein.

Reagovat
db18

Wagner se stal hodně rychle klubovou legendou, že z něj rovnou udělají i maskota.

Reagovat
Rudnevs

To si trafil hehe. Byť toto v PL alebo SL tak z toho urobia top hlášku na Silvestra. Neviem, čí to ale neni len 1.Apríl.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Rudnevs

++ Neues #Schanzer Heimtrikot ++ Morgen laufen unsere Profis

Reagovat
Rudnevs

https://pbs.twimg.com/media/Ce8fYJeWIAAddVy.png

Hehe, prvý 1.Aprílový žart... Hoci neviem, čí aj ten Darmstadt nie je náhodou len 1.Apríl.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak byste charakterizovali FC St. Pauli?

Zajímá mě hlavně zda jsou fans díky tomu, že jsou proti pravičáctví, míň agresivní než ostatní a zda jsou tolerantnější než fans jiných týmů k soupeřům.

A taky zda jim jde víc o hodnoty jako respekt nebo spíš o free style typu punk a anarchie.

Reagovat
db18

Spíš to druhý Často se naserou kvůli jakémukoli komerčnímu aktu klubu, i když je to k tomu, aby klub přežil...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, chtěl bych totiž fandit klubu, který má slušné fanoušky respektující ostatní a kterému jde hlavně o fotbal víc než peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Narážíš na to, jak fanoušek který přinesl poprvé tu vlajku s lebkou se naštval protože postavili VIP místa?

Reagovat
db18

Jo, to mi utkvělo asi nejvíc v paměti...

Jinak fakt vypadají jak socky, který potkáš na nádraží... (ale teda, když jsem byl na jejich utkání, tak s nima taky žádný problémy nebyli...)

Reagovat
Rudnevs

Vravel si, že keď si bol v Regensburgu, tak na teba pôsobili ako ľudia, ktorým sa treba vyhnúť veľkým oblúkom... Fakt to je až tak zlé?

Reagovat
Rudnevs

Nie, teda neviem na čo narážal willi. Ale skôr myslím, že to boli nejako všeobecne ( mnohokrát sa fanúšici vzbúrili, preto že nesúhlasili s nejakým sponzorom... )

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jestli takový klub najdeš. Ale pokud tě to zajímá, tak mám zkušenosti s ragby, konkrétně hodně že Stade Mayol, Velodrom, či Allianz aréna v Nice. Fanoušci ragby jsou o milé dopředu oproti fans fotbalu. V podstatě splňují vše co by sis přál. Respekt vůči fans ostatních klubu obrovský.

Reagovat
Rudnevs

Ja mám rád St. Pauli... Tak neviem kde sú slušný fanúšikovia, ale oni sú jedny z najlepších. Inak majú krásny štadion viz. môj predposledný príspevok v jednom článku: http://www.eurofotbal.cz/clanky/prituhuje-1-bundesliga-dospela-do-cilove-rovinky-324038/ Potom majú celkom fajn hráčov a celý ten klub je taký magický. O St. Pauli toho mám napozerané celkom dosť, keby si chcel, tak napíš, dám ti link.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bys popsal vztah normálních fanoušků a ultras ke svým protějškům v jiných týmech? Hools se perou v jakémkoli klubu, ale zajímalo by mě zda jsou ostatní v klidu.

Jsou mezi fandy i běžní lidé nebo spíš lidi bojující proti společenským konvencím? Jde mi o to zda fandí Kiezkickers kvůli tomu že jsou tolernatní nebo kvůli tomu že jsou proti pravidlům.

Osobně nemám rád extrémní nacionalismus, ale anarchismus taky ne.

Reagovat
Rudnevs

No, čo ja viem, tak St. Pauli často fandia ľudia, ktorý toho o futbale nevedia vôbec nič. Ale ja mám St. Pauli rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Které týmy v Německu se obecně nejvíc vymezují proti svým rivalům a které nejmíň? Kde je největší strach přijít na stadion s dětmi?

Reagovat
Rudnevs

Lipsko, Wolfsburg, Ingolstadt, Hoffenheim Ale na každom štadióne je Familienblock a tam je pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Werksvereine jsou největší hateři?

Reagovat
Rudnevs

Celkovo na týchto verksvereine sa na tribúnach toho moc nedeje, tým pádom je to pomerne bezpečné. Ale v Nemecku s týmto problémy nie sú ( možno niekde v Drážďanoch ) napr. Dnes bol zápas HSV-H96: Je to v podstate derby, ale fanúšikovia majú družbu a keďže aj Hannover je HSV ( Hannoverische sport verein ), tak všetci fanúšikovia na štadióne kričali HSV. Taktiež majú nejaký akoby slogán: Hamburg und Hannover bis den tod ( možno som to nenapísal gramaticky správne, ale má to znamenať: Hamburg a Hannover až do smrti ) Potom by som ešte spomenul, že do tejto družby patrí aj druholigá Arminia Bielefeld. A spolu tvoria Norddeutsche Allianz ( to som tiež nenapísal správne, ale tak nejak to má byť )

Reagovat
cologneFC

v nemecku mozes prist s dietatom na ktorykolvek stadion. nikde nebudes mat problem, ani keby si prisiel v drese supera. ale ak chces odpoved na tvoju otazku, tak byvale vychodne nemecko je asi najhorsie. hovorim z vlastnych skusenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi souvisí s homogenním složením obyvatelstva a bojem proti komunismu, že ano?

Reagovat
Rudnevs

Tak nejako. Tie komerčné kluby som myslel ako fór... ( v zmysle, že tam sa na tribúnach nedeje vôbec nič ).

Reagovat
smazaný uživatel

Najväčší strach? Dynamo Dráždany jednoznačne (nebol som tam, ale atmosféra úžasná)... ale tam je problem jen ked hraju s Hansou myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes cakam jasnu vyhru BVB, Mnichova a Hamburgu (vyhrat nad 96 je sucasne pre kazdy klub povinne) a tak isto vyhru Stuttgartu. V Ingolstadte a Mainzi rátam s remízami

Reagovat
Rudnevs

Mnichov a BVB určite. HSV nie som si istý, skôr si myslím že H96.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ze mas HSV medzi svojmi hlavnymi oblubenymi klubmi tak si dost pesimista

Reagovat
Rudnevs

Tak, tak...som mierny pesimista. A HSV má príšernú formu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vyhrali na pode H96 3:0. V podstate to bola povinnosť vzhľadom k forme Hannoveru, ktorá je ešte tragickejšia... túto sezónu je prvý takmer istý zostupujúci veľmi skoro

Reagovat
Rudnevs

https://pbs.twimg.com/media/CfCV1AnW8AEyffO.jpg

Bank: Drobny, Bahoui, Jung, Kacar, Gregoritsch, Lasogga, Rudnevs

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
Rudnevs
Reagovat
stas87

Daj to do jedneho prispevku.

Reagovat
Rudnevs

Chcel som, len každý z tímov oznámil zostavu v inom čase.

Reagovat
db18

Neuer - Lahm, Javi, Alaba, Bernat - Xabi - Müller, Götze, Thiago, Ribéry - Lewa

Tak až na Bernata s Alonsem to jde...

...na lavičce pak jsou: Ulreich (Tor),Rafinha,Tasci,Douglas Costa,Kimmich,Rode,Vidal

Reagovat
cologneFC

ja si dnes zapnem Darmstadt-Stuttgart

Reagovat
Rudnevs

Aj ja by som si zapol, keby sa dalo. Alebo HSV-H96

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery

Reagovat
db18

Franck Gól měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. Franck

Reagovat
smazaný uživatel

Feulner hoří jako papír..

Reagovat
stas87

Die je katastrofalny..ako keby bol mentalne niekde na treningu a nie v zapase.Snad sa preberie.

Reagovat
One-Real

Mainz je pěkně rozebírá od té první branky.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
monty25

To snad ne. Schalke celou dobu lepší a pak taková hloupá penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

klasika FCI

Reagovat
Rudnevs

Fakt pekný gól od Ribéryho. Heh, gól od Wagnera. Som zvedavý čo na to hateri Darmstadtu?

Reagovat
Rudnevs

Ten Hartmann by iba dával góly z penált.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to je taky souboj nejhorších účesů v lize: Neustädter vs Da Costa

Reagovat
stas87

Ries futbal,nie picoviny.

Reagovat
db18

To u FCI moc nejde

Reagovat
smazaný uživatel

slovník

a v zápase FCI - Schalke zatím moc fotbalu není k vidění

Reagovat
stas87

Tak sorry,som trosku podrazdeny z vyvoja hry v Darmstadte.

Ja som povodne zapol Mainz ale po dlhom case som chcel vidiet Darmstadt,ci sa u nich nieco zmenilo alebo su to rovnake .... dopln si sam.

Reagovat
smazaný uživatel

chápu. Aspoň, že už to Stuggi otočil

Reagovat
Rudnevs

Uz nemáš byť z čoho podráždený.

Reagovat
Rudnevs

Mnohokrát sú veci okolo toho zaujímavejšie ako samotná hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Hehe. Neustädter dokým sa neskamarátil s Jermaine Jonesom bol pomerne normálny.

Reagovat
stas87

Strasne od VfB.nechali sa zbytocne zatiahnut do picovin ubulencov,diskutuju s nimi aj s rozhodcom a ich koncentracia sa nesustredi na futbal.Darmstadt okrem nakopov na Wagnera a centrov nema nic,nedokazu si suvisle prihrat viackrat po sebe a boli z toho oci.Ked Stuttgart zakombinuje,nestihaju..Kostic mal dve dobre sance,snad to otoci,lepsi su.

Reagovat
Rudnevs

Darmstadt to robí rafinovane

Reagovat
stas87

Neospravedlnuj to stale. Taky hnoj do BL vobec nepatri,nechapem ze sa k tomu znizi vobec,ved je to ubohe.Mne nevadi ten klub,je to sympaticke ked sa taky tim dostane do BL ale to spravanie tych hracov..to je proste hnus.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Tak možno Wagner a Heller... Ale nehádž ich všetkých do jedného vreca.

Reagovat
stas87

Tak to pridaj,Rajkovic je totalny bezmozog,Caldirola to iste..Niemeyer je tiez sympatak a mohol by som pokracovat. Taky Sulu ci Vrancic su uplne v pohode.

Reagovat
Rudnevs

Rajkovič bol v HSV úplne v pohode. To isté Niemeyer v Herthe. Vrancic je v pohode. Ďalej Jungwirth, Rausch, Stroh - Engel, Ivana, Mathenia, Garics, Sulu sú normálny hráči.

Reagovat
stas87

Rajkovic bol prasa uz v pristave,teraz akurat plynule nadviazuje.Niemeyer je strasny sympatak,to ti poviem...13 zltych v jednej sezone,fakt krasa. A nie nemal väsinu z nich za kecy ale za fauly...Dufam ze Caldirola si v nasom drese uz nikdy nezahra.

Reagovat
Rudnevs

Niemeyerovi počítaš aj tú čo akurát dostal? Eichin s Caldirolom počíta a nemáte moc na výber...

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne suhlasim. Tato banda hromotlkov v BL absolutne nema co robit tie zakroky hracov vobec nie su o bojovnosti ale o zakernosti

Reagovat
One-Real

Z niceho nic ze hristi vyskoci ostrikovac a zacne to tam kropit.

Reagovat
db18

Kde?

Reagovat
One-Real

Mainz, cca 40 minuta.

Reagovat
db18

Jedna horká hlava už má žlutou tak ještě Zambrano...

Reagovat
Rudnevs

Hehe Docela humorné s tými hlavami.

Reagovat
stas87

Gentner Nazdar ubulenci.Do satne.

Reagovat
Rudnevs

Jak hrá Jungwirth?

Reagovat
stas87

Tak ako väcsina domacich-priemerne. Ten gol im ponukol Die,inak sa zmohli na par hlavicek.

Reagovat
Rudnevs

Aha... Im na gól netreba veľa, hehe akurát vravím a už.

Reagovat
smazaný uživatel

Kostic zase asistence a to zakončení Gentnera

Reagovat
monty25

Říkám si, že je skoro poločas, tak se nedívám a pak vidím, že Schalke dostalo ještě do šatny...

Reagovat
monty25

No, pěkný housle

Reagovat
Rudnevs

Blbé...

Reagovat
smazaný uživatel

Rupp - krááááása nazdáááár

Reagovat
stas87

Doppelpack für VfB Este tam hned z kraje zatlct treti nech je klud.Kravets nie je moc vidiet ale sklepol to perfektne na strelu.

Reagovat
Rudnevs

No som zvedavý.

Reagovat
db18

Pěkný 2. gól Bayeru - dobrý nezájem hráčů Wolfsburgu

Reagovat
Rudnevs

Chicharito to tam pekne dal. Taktiež je fajn prvý gól u Yurchenka. ( a vyzerá že Bayer sa už netrvalo vrátil k starej torhymne )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Fanoušci Bayernu k hrozícím pondělním zápasům: https://pbs.twimg.com/media/CfCqH3pXEAAtbtc.jpg:large

Reagovat
Rudnevs

Inak čo znamenal odkaz od fans Bayeru pre Lena?

Reagovat
Rudnevs

Konečne dal gól za Darmstadt niekto iný ako Wagner alebo Sulu.

Reagovat
Rudnevs

Gól pre HSV.

Reagovat
One-Real

Mainz fca ted skvelej zapas na obe strany, Cauiby nebezpecnej.

Reagovat
Rudnevs

Rovnako ako na jeseň.

Reagovat
smazaný uživatel

Neustaedter

Reagovat
monty25

To je debil, ten Neustädter. No nic, za 5 minut stejně přepínám na Teplice...

Reagovat
Rudnevs

Nevieš kam má ísť? West Ham, spolu s Håvardom?

Reagovat
monty25

Nevím, ty jsi expert na Bundesligu.

Reagovat
Rudnevs

Tak to moc díky, že ma považuješ za experta. Čítal som len to, že oboch chce veľmi intenzívne West Ham a u oboch je jasné, že v svojom klube neostanú.

Reagovat
Rudnevs

Gól pre HSV. Ešte nech prídu do hry Rudnevs v HSV a Garics v Darmstadte a budem spokojný...

... Ďalší Gól pre HSV.

Reagovat
Rudnevs

Neskutočné, čo sa deje v Mainzi.

Reagovat
Kincl

Sakra Bayern potřebuju dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

2 minu ty nastavení v Darmstadtu? to je prostě hnus už..

Reagovat
Rudnevs

BVB: Bürki, Piszczek, Bender, Ginter, Schmelzer, Durm, Weigl, Castro, Mkhitaryan, Reus, Aubameyang. #bvbsvw

#Werder-Aufstellung für #BVBSVW: Wiedwald - Theo, Gálvez, Vestergaard, S. Garcia, Sternberg, Grillitsch, Fritz, Yatabare, Junuzovic, Ujah.

Reagovat
smazaný uživatel

bez stoperů a Ilkaye no..

ale Durm v základu se mi líbí.. snad naváže na předchozí výkony.

Reagovat
Rudnevs

Najmä že je v základe Ginter. Ostatné mi jedno.

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
Rudnevs

Hinterseer predlžil s FCI.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke nenastavil nic, fotbal pro fanoušky

Reagovat
Rudnevs

Zavri zobák. Fans Schalke už boli na ceste domov, Ingolstadtu to už bolo jedno, zápas bol rozhodnutý. Tak načo???? Ako povedal komentator: Rozhodca bol tentoraz k Schalke milý a ušetril ich ďalšieho trápenia.

Reagovat
smazaný uživatel

wiedwald dobrý zákrok

Reagovat
Rudnevs

Celkom slušná atmosféra na Ingolstadte inak ( a to si nerobím srandu )

Reagovat
stas87

Sledujes zapas v Dortmunde?Ak hej,tak aspon vidis,k comu sa Werder nikdy neznizi ako Darmstadt.

Reagovat
Rudnevs

Tak iste. Aj tak ich mám stále rád a sú zaujímavé sprestrenie pre BL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Durmovi to ale zatím moc nejde.. je v tom i trochu smůly

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
Arne

Jak se to ten blb z RB snaží okecat, místo aby na rovinu řekl, že je Weinzierl odmítl.

Reagovat
Rudnevs

ehe, ale na druhej strane dobré že ostane Ralf.

Reagovat
Arne

Tak on zůstane tak jako tak, ale trenéra určitě už dělat nebude... Sice nevím, kdo bude pod tím narušeným člověkem chtít pracovat, ale on někoho skrz prachy už dovláčí.

Reagovat
Rudnevs

Viem, že by ostal. Ale myslím, že kľudne aj ako tréner. Neviem, prečo by mal byť Ralf narušený? A koho by dovláčili? Moc lepších voľných trénerov ako Ralf nie je, jedine že by pretiahli niekoho od konkurencie.

Reagovat
stas87

Tento clovek absolutne stratil sudnost od doby,co je v Lipzigu.

Reagovat
Arne

Od doby, co ho vyhodili ze Schalke (jeho první angažmá), se chová jako duševně chorý člověk... Nedivil bych se, kdyby zkusil třeba Favreho, i když toho by snad mohl ulovit Heidel.

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Ak ide len o to, že išiel do Hoffe a do RB tak ten argument neberiem. Ak ide o niečo iné, tak skús napísať niečo konkrétne...

Reagovat
Rudnevs

Btw: Heidel prehlásil, že Favre sa trénerom Schalke nestane.

Reagovat
Arne

Ano, jde především o to a o jeho výroky s tím spojené... O Heidelovu výroku vím, ale taky vím, že to nic moc nemusí znamenat.

Reagovat
Rudnevs

Aha... No ale za to že išiel do Werksvereine je duševne chorý človek? Ale možno ide zrovna o tie výroky... Čo sa týka toho Heidelovho výroku, tak moc to neznamená, ale niekto hore písal, že Breitenreiter ostane ešte sezónu a potom sa uvidí...

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

Fuj,az ma to zabolelo...Galvez snad Reusa nezranil.Auba moc pekne Aj ked Felix mozno mohol vyrazit skorej proti nemu,obranca ho nemohol stihnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Auba na Messiho. Moc pěkné zakončení

Reagovat
Arne

Reagovat
slovaňáák

Taková smůla... to by snad do brány ani nešlo, nebýt té teče.:(

Reagovat
stas87

Uplne nezasluzene vedieme Konecne nieco Öztunali ukazal,zvysok casu je marny. No teraz nesmieme len odkopavat,mraky timov to stalo bod a niekedy aj vsetky.

Reagovat
stas87

A je tam. Tak snad ten bodik dojde.

Reagovat
slovaňáák

Ramooos, žolík.

Reagovat
slovaňáák

Jo, takhle to dopadá, když se roh zahrává normálně. Po rohu zahraném nakrátko se míč do vápna vetšinou ani nedostane a to mě neskutečně vytáčí.

Reagovat
ZB 07

BVB!!

Reagovat
stas87

Ze Dortmund nie je nebezpecny pri rohoch. Ta prehra je zasluzena,bohuzial nemame tim co by dokazal zapas dohrat v klude.Proti slabsiemu timu mozno ano,dneska nie.Dost potesil Yatabare,to by mohol byt velmi slusny obchod.Ujah dneska taktiez dobry vykon. Skoda ze nakoniec nebudeme mat nic z tohto zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos a Shinji - těm oběma to nejde nepřát

krásný 2. poločas

Reagovat
Rudnevs

- Naozaj pekný výkon oboch tímov, spomenul som si na zápas BVB 4:4 VfB

- V Kicktippe ma dobehol užívateľ z názvom dory99. Navyše ma predbehol cologneFC, ktorý začal až okolo 4.kola

- Rozhodca ukončil zápas o 10 sekúnd skôr ako mal, už tu vidím reakcie od rct-toulona a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je kicktipp? To je nějaká sranda tipovacka? Představ si, další věc, na fotbal se sází i reálné peníze. Sazkovky sponzoruji kluby.

Je mi jedno co si o mě myslíš, ale s tím nastavováním v bundeslize, respektive nenastavovanim už se to strašně přehání. A nejsem jediný kdo si to myslí.

Reagovat
Rudnevs

https://www.kicktipp.de/efbundesliga/ To je Kicktipp. Je to tipovačka, ktorá je iba pre srandu a zábavu. Sú tam takmer všetci, čo prispievajú do Bundesligovej sekcie.

Ja proti tebe nič zlé nemám, skôr mám pocit, že ty máš niečo proti mne. Musíš, ale pochopiť, že niekedy je to príliš otravné zbytočné a zrovna v dobe, keď by bol takýto príspevok na mieste, tak to nenapíšeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Kicktipp - už jsem v top5

Reagovat
db18

Vždy se to připomíná a po reprepauze se to zákeřně vynechá

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.. Tentokrát jsem to zapomněl připomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že uzivatel rudnews, dle příspěvků zrovna neoplývá inteligenci, ale zkusím ti ještě jednou vysvětlit.

Fotbal má celkem jasně dana pravidla, představ si, že můžou nastat situace, kdy o pořadí rozhoduje skóre, a představ si, že se nehraje na lítost rozhodčího. A že to říkal komentátor, zrovna ten dlouhodobě nemá žádnou úroveň a jde na ruku svému zaměstnavateli, svůj názor se bojí vyjádřit.

Takže fouknout konec tak jak v Ingolstadu, je nesmysl. Nehledě na to, že pár příspěvků zpět mluvíš o vynikající atmosféře, tak lidem tu zábavu z lítosti ustrihnem o několik minut a třeba o dva góly? Zajímavé názory máš.

Reagovat
Rudnevs

Neoplývam inteligenciou... No nič, budem sa musieť viac snažiť

Tak ide o to, že predlžovať by bolo zrovna v tom zápase pomerne zbytočné. Je síce pekné, že si chcel, aby dobrá nálada na AudiSportparku vydržala dlhšie, ale všetko sa raz musí skončiť. Fanúšici Ingolstadtu si už asi 15 minút pospevovali víťazné chorály a hráči Ingolstadtu približne rovnaký čas hrali bago, Schalke bolo stratené... Načo by bolo dobré predlžiť to o ďalšie 3 minúty? Chápal by som tvoj hnev keby bol zápas trebárs 3:3 a oba tímy sa snažili zápas rozhodnúť, ale takto...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná hráli bago, to je úplně jedno, stejný zápas dnes Gladbach, první poločas o dvě vteřiny dřív pisknuty, konec přesně v 90. Minutě. Totok je podle mě špatně za jakéhokoliv stavu, furt je na stadionu 50k diváků. Gól může padnout kdykoliv

Reagovat
Rudnevs

Všetko sa raz končí...

Btw:

rct-toulon

03.10.2015 16:51

#

s konecnou platnosti uz me u bundesligy nikdo neuvidi,protoze odmitam sledovat tuhle zumpu co se z tak skvele souteze stala

Reagovat
Arne

Pokud dnes něco přivezeme z Gladbachu, tak snad i začnu věřit, že bychom tu LM mohli dát... Nehraje jim Raffa a zřejmě ani Johnson, tak snad to naše trio v čele s Vládíkem nějak vygumuje jejich střed a bude to. O zbytek pole bych pak už takový strach neměl.

Reagovat
Rudnevs

Nehrá Raffa... To je pre nich obrovská strata.

Reagovat
db18

Za Club dnes mimo Petráka v základu také Rakovsky

Reagovat
db18

...hm, tak jsem asi dost slepý, protože chytal už proti RB, když jsem psal o tom, že si zahraje Petrák

Reagovat
Rudnevs

... Inak Petrák už bude hrať furt, keď

Reagovat
Rudnevs

* keď sa zranil Erras

Reagovat
Rudnevs

2.BL

https://pbs.twimg.com/media/CfHLjQQWsAACdMU.jpg

https://pbs.twimg.com/media/CfHIKpmXEAAPCZp.jpg

https://pbs.twimg.com/media/CfHNEwCXEAAWmUG.jpg

Kruska v základe

------------------------------------------------------------------------

Erster Neuzugang für die neue Saison: St.Pauli verpflichtet Vegar Eggen #Hedenstad vom @sc_freiburg ✍

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
db18

Danny Blum - druholigový Robben

Reagovat
Rudnevs

Dal 2 góly, bohužiaľ FCN asi postúpi

Reagovat
Hyrax

Bohužel?

Reagovat
Rudnevs

... ( ja som to barážové miesto chcel pre St. Pauli )

Reagovat
smazaný uživatel

Jarstein

To bol brutálny fail, aký by sa nemal stávať ani v okrese...

Reagovat
Rudnevs

https://pbs.twimg.com/media/CfIAL0eWIAMoDiL.jpg

https://pbs.twimg.com/media/CfH6a1hXIAAJJIt.jpg

Zunächst auf der Bank: Kessler (Tor), Klünter, Olkowski, Mladenovic, Svento, Hartel, Hosiner #TSGKOE

#effzeh

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Hahn !!! Pekný návrat k futbalu...

Reagovat
Rudnevs

VfL Borussia Moenchengladbach

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrej výkon, Hertha naopak tragická naprosto a ke konci rezignovali. I trenér střídáním. Bohužel opět fotbal pro 50 tisíc fanoušků na stadionu skončil 90:02, a to je špatně

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.victoriatip.cz/cs/ticket/detail/t/2565fb9e989f74b8a40c4088bced8aef

Jen ukázka k tématu. Co se může stát když se nastavují ubohé tři minuty atd.

Ano, říkal jsem že tu Bundesligu už nepřijdu,bohužel mám projety stadiony v Dortmundu, Bremach, Lauternu, Mnichov, Augsburg,Mohuc, Drážďany, Lipsko a další. Prostě to člověka mrzí,když jede 1000km na fotbal a rozhodčí foukne konec v čase 89:57

Jinak pro rudnews,kouknu na ten kicktipp a regnu se a ukážu ti jak se tipuje.

FOTBAL PRO LIDI

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to prostě asi borci co fotbal znají z manageru 2014 nepochopí

Reagovat
stas87

Omg,ty si unglaublich troll.Aky ma zmysel nadstavovat v Ingolstadte o minutu viac za stavu tri nula?Za tohto stavu domaci drzaju loptu a super nema snahu korigovat stav.V podstate je uplne jedno,ci zapas skonci 3:0 alebo 3:1,tri body domacim uz Schalke nezoberie.

Reagovat
smazaný uživatel

To právě jedno vůbec není, ano hráči už na to kašlou, když vědí že se nebude nastavovat a že nemají čas. Jimak by to vypadalo jinak.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Rudnevs

Upokoj sa...

Reagovat
Rudnevs

Wow, tak to máš dosť pochodené Ono keby si to tu napísal v dobe keď zápas nie je rozhodnutý tak fajn, ale takto to nikoho nezaujíma...

Kicktipp už asi nič, ale prihlás sa, môžeš skúsiť, ako to funguje. Budúcu sezónu už budeš mať šancu oveľa väčšiu, teraz už nedobehneš nikoho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele