Bundesliga - preview 27. kola

18.03.2016, 08:52, aktualizováno 20.03.2016, 10:24
Previews
Borussia Dortmund cestuje do Augsburgu a pokusí se znovu snížit manko na vedoucí Bayern Mnichov na pět bodů. Leverkusen vyklidil pohárové pozice, na něž ho nyní může vrátit výhra ve Stuttgartu...
VfB Stuttgart - Bayer Leverkusen  (neděle 15:30)
Podzimní střetnutí mezi Stuttgartem a Leverkusenem působilo jako reklama na fotbal: Sedm gólů za jediný poločas a dramatická výhra Die Werkself (4:3) jsou bezpochyby jedním z nejzábavnějších momentů celé bundesligové sezony. Podaří se hráčům připravit podobné hody i v odvetě?

Podzimní přestřelku rozhodl pozdní brankou Admir Mehmedi, přestože Bayern prohrával už 1:3. Podobný scénář by se týmu kolem Javiera Hernándeze docela hodil: Bayer je stále aktivně ve hře o Ligu mistrů, ve čtvrtek však vypadl z Evropské ligy proti Villarrealu a potřeboval by tak trochu povzbudit.

"Villarrealu gratulujeme. Celkově si za oba zápasy postoupit zasloužili. My jsme dnes dominovali, ale chyběla nám průraznost," komentoval kouč Roger Schmidt odvetnou remízu 0:0, která Die Werkself na postup mezi nejlepší osmičku nestačila.

Podle slov ofenzivního záložníka Karima Bellarabiho je nyní načase na zpackaný dvojzápas co nejrychleji zapomenout - ideálně už dnes. V sázce je hodně. Bayer je v tabulce nyní šestý, tři body za pátým Gladbachem a pouze pět bodů za čtvrtým Schalke. Ani jeden ze soupeřů přitom už v neděli nehraje, takže Schmidtovi muži mají skvělou šanci vrátit se naplno do bitvy o LM.

Musí však nejprve vyřešit problém v útoku. "Pokud za dva zápasy nedáte gól, nezasloužíte si postoupit. Teď je naším cílem zahrát si v Evropě i napřesrok," komentoval vypadnutí s Villarrealem sportovní ředitel klubu Rudi Völler - a zdá se, že vysychající proud branek je přímo spojen se zmiňovaným Hernándezem. Mexický forvard se totiž v posledních týdnech trochu zarazil, od ledna vstřelil jediný ligový gól a ve svém malém souboji o "devítku roku" s Lewandowským a Aubameyangem nyní solidně ztrácí.

Schmidt nicméně své hvězdě věří i nadále; dokonce označuje Hernándeze jako klíčového muže týmu, přestože v kabině ještě není ani rok. Dnes má solidní šanci se opět chytit - obrana Stuttgartu inkasovala už 52 gólů, což je druhé nejvyšší číslo z celé ligy (po Brémách). Na druhou stranu se výkony mužstva po příchodu nového kouče Jürgena Kramného dramaticky zlepšily. Stuttgart je nyní jedenáctý, pět bodů od sestupové zóny, a kolo může zakončit dokonce na deváté příčce.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.75 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Augsburg - Borussia Dortmund  (neděle 17:30)
Augsburg se připravuje na Borussii Dortmund a hlavně její hvězdu Pierre-Emericka Aubameyanga. Gabonský střelec Bavorům naposledy nasázel hattrick a celkově se v šesti vzájemných zápasech prosadil už sedmkrát. Teď sice prožívá nečekané střelecké sucho, ligový gól nedal třikrát po sobě, o to větší ale bude jeho motivace zlomit to proti oblíbenému klubu..

Že Aubameyang střílet rozhodně nezapomněl, ostatně dobře ví v Londýně. Borussia předvedla další impozantní výkon ve čtvrteční odvetě osmifinále Evropské ligy proti Tottenhamu; po úvodní drtivé výhře 3:0 tentokrát žlutočerní triumfovali 2:1 a suverénně tak postoupili mezi nejlepší osmičku. Aubameyang dal oba góly vítězů, za domácí pouze snižoval ex-leverkusenský Heung-Min Son.

Forvard Marco Reus po závěrečném hvizdu v euforii prohlásil, že tým je dostatečně sebevědomý na to, aby si troufl na jakéhokoliv soupeře; páteční los pak připravil fanouškům opravdovou lahůdku. Borussia se střetne s Liverpoolem, tedy se svým bývalým dlouholetým koučem Jürgenem Kloppem.

Jeho nástupce Thomas Tuchel si zatím ve své první sezoně vede skvěle. Ve 26 ligových zápasech posbírala Borussia už 61 bodů, což by v drtivé většině případů znamenalo formu na titul; letos ale válí také Bayern, takže výsledkem je provizorní ztráta na čelo. Naděje ale stále ještě žije (Dortmund může tuto propast stáhnout na pět bodů). Naopak Augsburg řeší úplně jiné problémy: na patnácté příčce jej od sestupu dělí pouze lepší skóre.

Největší výzvou pro domácí bude kromě udržení Aubameyanga také útočná fáze: o Dortmundu se právem mluví jako o ofenzivním týmu, ve skutečnosti je to ale spíše obrana, která v posledních týdnech budí velkou pozornost. Tuchelovi muži vyhráli devět z posledních deseti zápasů a inkasovali u toho pouze dvakrát (!). Augsburg tak čeká spousta práce.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 4.00 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
VfL Wolfsburg - SV Darmstadt  (sobota 15:30)
V prvním vzájemném měření sil měl Wolfsburg ve skromném Darmstadtu problémů až běda a vyhrával až díky relativně pozdní brance Caligiuriho. Nejtěsnějším možným poměrem 1:0 mimoto Wolfsburg tohoto soupeře přetlačil také v srpnu 2014 v rámci národního poháru. Bude to tedy podobně vypadat i poprvé ve Volkswagen Areně, nebo Vlci potvrdí roli favorita přeci jen s větší grácií?

Svěřenci Dietera Heckinga sice nasbírali v roce 2016 více proher (4) než triumfů (3), poslední dobou se ale jejich forma opět zvedá - a doma budou velkými favority, vzhledem k tomu, že ve Volkswagen Areně tradičně příliš bodů neztrácí. Klíčové pro ně bude zapomenout na minulý víkend a překvapivou prohru se zachraňujícím se Hoffenheimem. Situace je stále otevřená, Vlci se drží na dostřel pohárovým příčkám a mohou čerpat sebevědomí z faktu, že postoupili do čtvrtfinále Ligy mistrů. Tam je čeká slovutný Real Madrid; teď se ale ještě musí soustředit na domácí boje.

Darmstadt představuje nepříjemného soupeře. Nováček hraje skvěle hlavně venku; pouze dva týmy, Bayern a Dortmund, nasbíraly na cestách více bodů než právě Lilie. Na druhou stranu, co se celkové formy týče, nemohou si Schusterovi muži příliš vyskakovat. Nevyhráli už šestkrát v řadě, přitom naposledy vedli nad Augsburgem 2:0; výsledkem byla pouze frustrující remíza 2:2. Pokud by dnes prohráli, mohou se vůbec poprvé v sezoně propadnout na sestupové příčky.

Domácím dnes budou chybět čtyři hráči: Hecking postrádá marody Nalda (rameno), Junga (koleno), Dosta (chodidlo) a Benaglia (žebra). Kvarteto absentérů hlásí také hostující tým. Schuster dnes nemůže počítat se službami Stroh-Engela (záda), Garicse (koleno), Rosenthala (achillovka) a Diaze (nemoc). Důležité nicméně je, že je v pořádku nejlepší střelec Sandro Wagner.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hamburger SV - TSG Hoffenheim  (sobota 15:30)
Před zápasem s Hoffenheimem, který rozhodně ještě vůbec nic nezabalil, má Hamburk sedmibodový náskok na nebezpečnou zónu, což v minulých dvou sezonách osm kol před koncem neplatilo. Setrvání v soutěži ale samozřejmě také nemá jisté (to jsou vcelku snadné počty), takže oba soupeři budou mít o tomto víkendu na Volksparkstadionu o co hrát.

HSV minulý týden prohrálo 0:1 v Leverkusenu, když si v 18. minutě nešťastně srazil balon do vlastní sítě Albin Ekdal. Labbadiovi svěřenci si pak vytvořili solidní šance, ale famózně proti nim zachytal Bernd Leno. "Hrozně jsme ten zápas chtěli vyhrát. Jsem rád, že se mi podařilo pochytat několik střel a že jsem tím pomohl týmu k vítězství," prohlásila jednička Bayeru.

Naopak jeho protějšek mez třemi tyčemi Hamburku, René Adler, byl z pochopitelných důvodů po utkání naštvaný: "Ve druhém poločase jsme byli o poznání lepším týmem a určitě jsme si zasloužili bodovat. Znovu se nám ale nepodařilo proměňovat šance. Sice jsme prohráli se špičkovým mančaftem, ale alespoň na ten bod jsme podle mě měli."

Stejně utkání hodnotil i jeho spoluhráč Aaron Hunt, jemuž by i proti Hoffenheimským měl patřit střed záložní řady. Mimo budou ale Ashton Götz, Josip Drmić (ten zřejmě už do konce sezony pro zranění kolena nenastoupí) a Nicolai Müller, jenž pyká za červenou kartu. Po totožném trestu se do hry vrací Emir Spahić a post pravého křídla by mohl zaujmout Michael Gregoritsch, jenž byl rovněž zraněný.

Celek z přístavního města v minulém týdnu 0:1 prohrál, kdežto Hoffenheim stejným výsledkem překonal Wolfsburg. "Přestože jsme byli pod obrovským tlakem, dobře jsme bránili a povolili jsme jim jenom jednu velikou šanci. Přestože jsme šli brzy do vedení, nic jsme na naší taktice neměnili. Druhý gól by nás uklidnil, ale nakonec nebyl zapotřebí. I proto, že nás po celou dobu vydatně podporovali fanoušci," řekl kouč Nagelsmann.

Z jeho podřízených do hry na severu Německa nezasáhnou zranění Kai Herdling a Pirmin Schwegler. O post levého obránce se tedy poperou Jeremy Toljan a Philipp Ochs. Na druhé straně by měl řádit Pavel Kadeřábek. Jeho tým sesbíral z posledních šesti utkání už deset bodů a nic pro něj rozhodně není ztraceno.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - G. Sakai, Spahic, Cleber, Ostrzolek - Ekdal, Holtby - Gregoritsch, Hunt, Ilicevic - Rudnevs
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Kadeřábek, Bicakcic, Süle, Toljan - Polanski - Rudy, Nad. Amiri - Uth, Volland - Kramaric
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Werder Brémy - 1. FSV Mainz 05  (sobota 15:30)
Brémy se chtějí udržet nad sestupovými vodami. Mohuč zase nechce na úkor Bayeru Leverkusen opustit pohárové pozice. Vše tedy nasvědčuje tomu, že Weserstadion uvidí zajímavou podívanou.

Werder si v minulém kole odvezl "bůra" z Mnichova, což trenér Skripnik okomentoval těmito slovy: "Ten výsledek je dost krutý. Snažili jsme se až do konce, ale Bayern má prostě vynikající tým. Nemůžete je zastavit na celých 90 minut. Výsledek mě samozřejmě mrzí, ale naštěstí se nám nikdo nezranil. Už před tím zápasem jsme ale věděli, že mnohem důležitější bude následující střetnutí s Mohučí."

Na seznamu těch, kteří nebudou moci v předposlední březnovou sobotu vyběhnout na trávník, tedy zůstává stejná šestice jmen - Raphael Wolf, Aron Jóhannsson, Philipp Bargfrede, Janek Sternberg, Özkan Yildirim a Miloš Veljković. Do hry se však vracejí Clemens Fritz, Zlatko Junuzović a Claudio Pizarro, jenž přišel o výlet do bavorské metropole, kde hrál dohromady devět roků, vinou zranění. Návrat těchto tří opor tedy ukrajinský kouč uvítal s velkým nadšením.

Zatímco Werder Brémy v minulém kole narazil na první tým tabulky, Mohuč se shodou okolností potkala s tím druhým. V duelu s Dortmundem prohrála díky trefám Marka Reuse a Shinjiho Kagawy 0:2, nicméně výsledek byl vzhledem k úmrtí jednoho fanoušků pro oba trenéry i hráče z těchto pochopitelných důvodů až druhořadý.

Martin Schmidt bude postrádat Elkina Sota, Emila Berggreena, Yoshinoriho Muta, Guilia Donatiho a s největší pravděpodobností také Pierra Bengtssona a Nika Bungerta. Při minulém vzájemném střetnutí Brémští vyloupili Coface Arenu a doma neprohráli v posledních pěti zápasech. Jak uvedeno - tohle by opravdu měla být zajímavá podívaná.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiedwald - Gebre Selassie, Vestergaard, Djilobodji, S. Garcia - Fritz, Junuzovic - Öztunali, Grillitsch - Pizarro - Ujah
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Karius - Brosinski, Balogun, Bell, Bussmann - Baumgartlinger, F. Frei - De Blasis, Malli, Jairo - Cordoba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Köln - Bayern Mnichov  (sobota 15:30)
Na středeční únik Bayernu z hrobníkovy lopaty zřejmě leckdo jen tak nezapomene, fotbalisté z Mnichova se o to však nyní dozajista budou pokoušet. Okamžitě totiž musí přepnout na domácí Bundesligu a vyvarovat se tam jakéhokoliv dalšího klopýtnutí. Po dvou zpackaných kolech minule přišel debakl Werderu; co to bude proti 1. FC Köln?

Thriller proti Juventusu sice nakonec skončil pro Bayern dobře, zároveň ale ubral Guardiolovým svěřencům spoustu sil - a protože druhá Borussia Dortmund stále číhá v pětibodovém závěsu, Bavoři potřebují nadále vyhrávat. Katalánský kouč dokonce prohlásil, že odteď už každý zápas bude jako finále. Statistika hovoří v jeho prospěch: letos nastoupil Bayern v lize po pohárovém zápase celkem sedmkrát a neztratil ještě ani bod. Hned třikrát dokonce uštědřil soupeři minimálně třígólový debakl.

Kolínské šance tak na papíře vypadají poměrně chabě, zvláště uvážíme-li, že Robert Lewandowski bude mít dnes extra motivaci: pokud vstřelí alespoň jeden gól, stane se nejproduktivnějším cizincem klubové historie v rámci jediné sezony. Aktuálně má na kontě 24 přesných zásahů.

Domácí však nemusí házet flintu do žita. Po nedávném výpadku formy posledně opět zabrali, porazili Hannover a poprvé od listopadu se jim podařilo udržet čisté konto. Kouč Peter Stöger projevil svoji odvahu, když se rozhodl změnit formaci z dosavadního 4-2-3-1 na systém se dvěma útočníky; nyní je otázkou, jestli si troufne takto vyrukovat i na Bayern. Skvělé představení kolínské defenzivy z posledního utkání dává fanouškům nemalou naději.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.75 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hertha BSC - FC Ingolstadt 04  (sobota 15:30)
Hertha BSC v této sezoně s poměrně obdivuhodnou lehkostí proplouvá Bundesligou. Doma prohrála jen jednou, a to v říjnu s Borussií Mönchengladbach. Není tedy divu, že i proti Ingolstadtu bude favoritem.

"Když Hertha naposledy porazila Schalke, byl jsem ještě členem týmu," vzpomínal Pál Dárdai po výhře 2:0 nad celkem z Gelsenkirchenu. Ten Stará dáma neporazila od září 2006. "Všichni hráči naprosto přesně plnili své pokyny. Doma se nám daří, za což jistě do jisté míry může i nový trávník. Nesmírně mě taky těší, že jsme neinkasovali," dodal.

Své k zápasu řekl i Vedad Ibišević, který se na porážce die Königsblauen podílel jednou přesnou trefou: "My prostě postupujeme od zápasu k zápasu. Pokaždé chceme podat co nejlepší výkon a díky tomu porážíme i týmy jako je Schalke. Chtěli jsme se prezentovat docela jinak, než předtím proti Hamburku a to se nám povedlo."

Hertha má navíc po delší době téměř kompletní kádr. Mimo zůstávají pouze Sami Allagui a Sebastian Langkamp. Místo něho tedy ve středu obrany patrně znovu nastoupí Niklas Stark. Před ním se o místo poperou Tolga Cigerci a Fabian Lustenberger. Pro českou reprezentaci je skvělé, že Vladimír Darida má svou pozici jistou. Dokonce svými výkony zaujal skauty Realu Madrid. Pavel Vrba musí mít před EUREM radost.

Ingolstadt v minulém kole uhrál remízu 3:3 se Stuttgartem, přitom vedl už o dvě branky. "Nějak jsme prostě ztratili koncentraci. Chtěli jsme vyhrát a potěšit naše příznivce. Jinak to byl ale pěkný zápas," nechal se slyšet Ralph Hassenhüttl, jehož tým tedy v tabulce drží devátou příčku a teprve podruhé v sezoně dokázal vstřelit v jednom utkání tři branky.

Tobias Levels, Dario Soares jsou zranění, Benjamin Hübner vykartovaný. Místo něj tedy nastoupí do středu obrany Romain Brégerie. Nalevo od něj bude buď Markus Suttner, nebo Robert Bauer. Do středu zálohy se potom vrací Pascal Gross, díky čemuž se zřejmě jenom na lavičku náhradníků posadí Almog Cohen. První vzájemný duel Hertha vyhrála a pro tři body udělá nepochybně všechno i tentokrát. Přeci jen právě takový náskok má na dotírající Borussii Mönchengladbach.
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Weiser, Stark, Brooks, Plattenhardt - Skjelbred, Cigerci - Haraguchi, Darida, Kalou - Ibisevic
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Özcan - da Costa, M. Matip, Bregerie, Suttner - Roger - P. Groß, Christiansen - Mo. Hartmann, Lezcano, Leckie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Eintracht Frankfurt - Hannover 96  (sobota 18:30)
Večerní duel sobotního programu Bundesligy obstarají dva celky, které jen sotva tuší, jaké to je vyhrávat. Hannoveru se to v posledních 10 kolech povedlo jednou jedinkrát, jinak samé prohry, Eintracht zase naposledy slavil 24. ledna - devět bundesligových zápasů zpátky. Jak tedy asi dopadne tento klíčový záchranářský souboj?

Situace u dna tabulky začíná být kritická. Die Roten už může pomoci jenom zázrak: Poslední tým tabulky ztrácí propastných sedm bodů na svého dnešního soupeře, který je aktuálně na šestnácté, barážové příčce. Je zřejmé, že hosté dnes musí hrát bezpodmínečně na výhru. Pokud by nezískali ani bod, nejspíš se mohou začít "těšit" na zápasy druhé ligy.

Ve Frankfurtu není situace o moc lepší. V tuto chvíli se sice tradiční klub stále drží nad hladinou ponoru, vzhledem k tomu, že konkurenční Hoffenheim nabírá pod vedením mladého kouče Juliana Nagelsmanna solidní formu, však rozhodně nemá nic jisté. Už po tomto kole se může stát, že se frankfurtští propadnou na předposlední příčku. Toužebně očekávaný návrat zraněného kanonýra Alexandera Meiera by mohl zafungovat jako důležitá morální vzpruha.

Dnešní zápas bude také prvním "šestibodovým" testem pro nového kouče Nika Kovaće, který se minulý víkend uvedl sice drtivou, ale ve skutečnosti docela očekávanou prohrou 0:3 s Gladbachem. "Tlak je čím dál silnější. Musíme zachovat chladnou hlavu," urguje před klíčovým utkáním chorvatský kouč.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach  (pátek 20:30)
Páteční večer bude v Německu patřit důležitému a atraktivnímu utkání mezi domácím Schalke a hosty z Mönchengladbachu. Schalke by rádo získalo zpátky ztracené sebevědomí a po minulém nezdaru si připsalo tři body proti týmu, se kterým se mu v poslední době moc nedaří.

Pokud jste milovníkem emotivního fotbalu, ve kterém jde opravdu o hodně, pak je ideální čas pustit si v pátek večer německou Bundesligu. Na programu je totiž duel mezi domácím Schalke a hostující Borussií Mönchengladbach. Tým, který vyhraje se dostane na čtvrté místo. Na něm jsou aktuálně hosté a domácí Schalke si již brousí zuby. Oba celky totiž od sebe dělí jen jeden bod, takže nás čeká pořádná bitva.

Gladbach rozhodně není oblíbeným soupeřem Schalke, což je vidět i z minulých duelů. Za posledních pět vzájemných utkání Schalke vyhrálo jen jedno jediné, když doma těsně porazilo svého soka. Mimo Veltins Arenu, na které se bude hrát i tento pátek, se tým vyznávající královskou modrou spíše trápí. Naposledy mu však jeho soupeř dokázal připravit nepříjemné překvapení i na jeho půdě, protože v rámci poháru vyhrála v Gelsenkirchenu právě Borussia.

Schalke nezvládlo ani minulé kolo první německé soutěže, které pro něj bylo rovněž klíčové. Ve hře bylo třetí místo a Schalke jelo do Berlína. Nakonec se však ze tří bodů radovala domácí Hertha, které k tomu stačily trefy Vedada Ibiševiće a Niklase Starka. Kvůli tomu muselo Schalke okusit porážku a výsledný pád na páté místo. Na Schalke teď spočívají zraky domácích příznivců, kteří od svých miláčků za své peníze očekávají kvalitní podívanou.

Tu jim trenér André Breitenreiter chce dodat, i když ví, že to rozhodně nebude snadné. V rozhovoru pro oficiální klubové stránky zmínil: "Očekávám silného soupeře a těžké utkáním, protože ioba celky jsou na podobné úrovni. Je pravda, že Gladbach má dobrou defenzívu a velmi rychlé protiútoky. Bude to náročné, ale uděláme pro výhru maximum," dodal trenér Breitenreiter s odvahou.

Tým trenéra Schuberta mimo svůj stadion nedokázal vyhrát už šest zápasů, takže v tomto ohledu potřebuje zabrat. Po prohře ve Wolfsburgu se ale Gladbach vrátil na domácí půdu a tam mu to jde výtečně. Potvrdil to i v minulém kole, v jehož rámci si dokázal s přehledem poradit s Eintrachtem Frankfurt. O výhru domácího týmu se společně postarali Stindl, Raffael a Dahoud, který uzavíral skóre zápasu.

Schalke nebude mít kompletní kádr, protože mimo hru jsou vykartovaný Caicara a zranění Höwedes, Nastasić a Uchida. Ani hostující celek není schopen povolat všechny opory, neboť mu scházejí hráči jako Dominguez, Schulz, Jantschke, Nordtveit nebo Wendt. Posledně jmenovaný hráč alespoň začal s lehkým tréninkem. Gladbach měl katastrofální úvod sezony a prohrál prvních pět utkání, ale přesto se díky minulému kolu dostal už na hranici 40 bodů.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Kolašinac, Matip, Neustädter, Aogo - Geis, Höjbjerg - Sane, Belhanda, Meyer - Huntelaar
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, Christensen, Hinteregger, Korb - Dahoud, Xhaka - Johnson, Hazard - Stindl - Raffael
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.50 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov26213264:1366
2.Borussia Dortmund26194361:2561
3.Hertha BSC26136735:2645
4.Borussia Mönchengladbach261331053:4242
5.Schalke 0426125937:3441
6.1. FSV Mainz 05261241034:3240
7.Bayer Leverkusen26116937:3339
8.VfL Wolfsburg26107938:3337
9.1. FC Köln2689928:3333
10.FC Ingolstadt 042689922:2933
11.VfB Stuttgart26951243:5232
12.Hamburger SV26871130:3531
13.FC Augsburg26691132:4027
14.SV Darmstadt26691127:4027
15.Werder Brémy26761335:5327
16.Eintracht Frankfurt26591228:4324
17.TSG Hoffenheim26591227:4224
18.Hannover 9626521922:4817
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:30Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach
sobota 15:301. FC Köln - Bayern Mnichov
sobota 18:30Eintracht Frankfurt - Hannover 96
neděle 15:30VfB Stuttgart - Bayer Leverkusen
neděle 17:30FC Augsburg - Borussia Dortmund

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (354)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Luxusní zápas na pátek, no určitě to skončí nakonec 0:0.

Reagovat
Bayernista18

Sice pátek, ale teď se to prolomí, tipuju 2 : 2.

Reagovat
Rudnevs

Viac ako dva góly nepadnú určite.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Rudnevs

Tak padli tri, to je len o jeden viac .

Reagovat
Bayernista18

Gladbach měl celkem smůlu, prohrát si nezasloužil.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
andrew96

Jak je to s pozicí Breitenreitera? Nechalo by ho vedení, kdyby Schalke neudělalo LM?

Reagovat
Rudnevs

Nie ( asi ). Heidel už vraj jednal z Favrem, myslím že Heidel sa bude starať o prestupy a o chod tímu, tréner bude niekto kto bude vyslovene "iba" trénovať. Chcem tým povedať to, že Heidel by tam chcel mať trénera ktorý mu do toho nebude kecať atď. Lenže momentálne nikto nie je taký kto by bol jednoznačne lepší ako Breitenreiter, napadá ma jedine že by to prevzal Büskens alebo Slomka, pod nimi to v Schalke fungovalo. Jackpot by bol keby si pretiahli od RB Rangnicka, tým pádom by získali kvalitného trénera a zničili by RB. Heidel by na to prachy mal viz expreska. Ešte tak uvažujem, že ani Keller nebol zlý a je voľný, ďalej sa mi páčil Hyypiä v Leverkusene, Gisdol je voľný a už tam trénoval, ďalej Veh, Magath, teoreticky by mohli skúsiť pretiahnúť Schneidera od DFB. Myslím že možností dosť ale Breitenreiter na to nešiel zle, chcel postaviť tím z mladíkov, lenže hlavný problém u mladých hráčov je nekonzistentnosť, to znamená že je nekonzistentné celé Schalke...

Reagovat
andrew96

Díky

Ty už nepřeješ RB?

Reagovat
Rudnevs

RB som prial kvôli hráčom ako Halstenberg, Forsberg alebo Poulsen, mali krásny štadión. Momentálne mi nie su sympatický ale nie sú mi nesympatický, mám k nim neutrálny

vzťah ale vôbec by mi nevadilo keby ten projekt padol.

Inak neni začo, je to zaujímavá téma, keby som videl na lavičke Gelsenkirchenu Büskensa alebo Slomku, moc sa poteším.

Reagovat
andrew96

Já mám slabost pro Slomku a kdyby měl vést S04, vůbec by mi to nevadilo. Dnešní zápas je z obou stran zajímavý duel trenérů. Jak to Gladbach vyřeší ze Schubertem, mě taky zajímá.

Reagovat
Rudnevs

Mne tiež nie je Slomka ukradnutá, je to dobrý tréner. Inak prečo Galdbach so Schubertom? Prečo by ho mali vyraziť?

Reagovat
Rudnevs

Ukradnutý. Ten Slomka

Reagovat
andrew96

Kdesi, už nevím kde, jsem četl, že po sezoně by se poohlédli po někom jiném a Schubert by se vrátil k rezervě.

Reagovat
Rudnevs

Martin Koller To je ten tréner ktorého chceli, bývalý tréner Kolína alebo Bochumi, teraz vedie reprezentáciu Rakúska. Bolo by dobré keby odišiel, konečne by niekto nasadzoval Ivanschitza ( ak by náhrada nebol Constantini ). Inak táto možnosť už padla, Schubert ostáva.

Reagovat
andrew96

Aha. No jenom dobře. Opět vďaka.

Reagovat
Rudnevs

Inak Büskens a Slomka sú už jak dlho voľný, divné po nich nikto nesiahol, čakajú na Schalke boli by dobrá dvojica.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je trochu brzo o tomhle spekulovat. To jsou nepotvrzené zprávy.

Jinak toho Kellera snad nemyslíš vážně, o něm snad nikdo nepřemýšlí

Reagovat
Rudnevs

Jasné, my s andrewom96 iba tak špekulujeme.

Kellera myslím úplne vážne, pod ním hralo Schalke skvelo, 3.miesto a asi najlepšia rückrunde v histórií, na tú hru som sa moc rád pozeral, dokázal nahradiť Holtbyho Raffaelom atď.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi asi jediný na světě. Už jsem slyšel spoustu věcí, ale že jsme hráli pod Kellerem skvěle ještě ne

Reagovat
Rudnevs

Nejaký konkretný dôvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Neorganizovaná hra, bez schopnosti tvořit v útoku a se strašnou obranou (ještě horší než je teď, já z toho měl noční můry). Výsledky mu neodpírám, ale na tu hru se prostě koukat nedalo a pokaždý jsem z toho měl hrozné nervy

Reagovat
Rudnevs

V podstate súhlasím...ale obdobie Di Mattea bolo Keller mal aspoň výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o Di Matteovi se nemluví, to byla jiná komedie. Společně s Ruttenem nejhorší trenéři, které jsme zažil

Reagovat
Rudnevs

Rutten? On mal nejakú rečovú vadu. Nie? Inak mne sa páčil Slomka, Rangnick a trojica Büskens + Mulder + Reck. Inak k Matteovi a Ruttenovi by som zarátal ešte Magatha.

Reagovat
smazaný uživatel

To už nevím, ale jediné co udělal v klubu správně, byl příchod Farfána. Slomku, Rangnicka a Huuba mám nejraději. U těch by mi nevadilo, kdyby se kdykoliv vrátili.. Büskens s Mulderem musí mít největší procentuální úspěšnost. Drželi si 100% dost zápasů, nevím jak to bylo na konci

Reagovat
Rudnevs

Tak Rutten vtedy doviedol "len" Farfána a Englaara za 14 mega dokopy, to by ešte tak bolo aby sa niekto z nich nepresadil. So Slomkou, Huubom a Rangnickom názor zdieľam, akurát že Heidel by musel zaplatiť sakra prachy Mateschitzovi a spol. na vykúpenie Ralfa, Huub sa nevratí kvôli zdravotným problémom, takže ostáva Slomka. Büskens, Mulder a Reck boli skvelá trojica, bohužiaľ potom prišiel kazisvet Magath.

Reagovat
smazaný uživatel

Kicktipp!!

Reagovat
Rudnevs

Chvílu som rozmýšľal či sa na túto sezónu už nevykašlem, je to bieda.

Reagovat
bayern987

Moje slova...

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Jardman

Schalke je tragédní, Mönchangladbach náladový, takže nuda v podobě 0:0, max 0:1.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě na Saném strašně štve. Rozhazuje tam rukama jak divej, ať mu přihrají a pak to z první kopne přímo protihráčovi. Kdyby se místo toho soustředil na zpracování a na to, co s tím míčem hodlá udělat, tak by to vypadalo úplně jinak

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
monty25

Na jaře šel strašně dolů...

Reagovat
vladis271

Klopp si ho obrúsi.

Reagovat
Rudnevs

Nekonzistentný hráč, myslí že hviezda.

Reagovat
Rudnevs

*myslí si že je hviezda

Reagovat
Uwe háže buly

Docela mi vypadnul z oka.. timhle + tim jak často sóluje.

Reagovat
smazaný uživatel

já mu prostě nvěřím, že to někam vysoko dotáhne.

na druou stranu jsem nevěřil ani Draxlerovi a přesto bych se nedivil, kdyby za chvíli hrál prim v nějakém top5 týmu!

Reagovat
andrew96

Raffael Obrana Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

ten si momentálně hraje svoji vlastní ligu

Reagovat
andrew96

Frajer, maká celý zápas, to já hodně oceňuji. Ještě kdyby občas nepřihrával zákroky na něj.

Reagovat
Rudnevs

Som zvedavý že ak sa Favre zamestná, či pôjde Raffael za ním.

Reagovat
Uwe háže buly

zraje jak víno

Reagovat
Rudnevs

Škoda že hráči ako Alex Meier, Raffael, Arango, Pizarro a spol. už nemajú 25.

Reagovat
andrew96

Aaaaa, tak to nasere.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard.. předfinální fáze teď 2x super.. ale to zakončení

Reagovat
Rudnevs

To zakončenie

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se, až místo Neustädtera bude hrát stoper. Nechápu proč s takovýma výkonama obrany se trenéři bojí vyzkoušet třeba Friedricha, který pokaždé v přípravě ukazuje, že má potenciál a opravdu si nemyslím, že by tam zahrál hůř.

Reagovat
Rudnevs

Neustädter nech ide do kelu... To vyzeral sympaticky a teraz zo seba spravil dementa. A najmä jeho hra sa zhoršila, Fredricha ale poslať do HSV .

Reagovat
andrew96

Když si nechá DM udělat ten dementní účes, hraje na hovno, viz Neustadter, Vácha.

Reagovat
Rudnevs

+ tie jeho nespočetné tetovania. Dôsledok jeho priateľstva s Jonesom. Odkundes!

Reagovat
andrew96

Hojbjerg co ti je?

Reagovat
andrew96

Thorgan ve všem podobný Edenovi. Vzhled, vedení míče, kopací technika,...

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
andrew96

Už jim ho dejte!

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
monty25

Schalke budíček! Takhle se o LM nehraje!

Reagovat
andrew96

Já hrává Belhanda vlastně?

Reagovat
Rudnevs

Náladovo. Rovnako ako celé Schalke.

Reagovat
Rudnevs

By bolo super keby bol dneska späť Hahn.

Reagovat
andrew96

To je tak bezkrevný výkon. Sané, Hojbjerg, Goretzka. Meyer se vidí v Realu/Bayernu, Neustadter pro jistotu nevidí nic.

Reagovat
monty25

Jooooo!!! To byl haluzák!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Leroy se vykoupil

Reagovat
Rudnevs

Haha To čo bolo Nordtveit - Hinteregger - Nordtveit - Hinteregger - gól. A teraz 2:0...tak nie.

Reagovat
Rudnevs

Toto bude určite vo Watts a asi aj ako frajer na záver v športových novinách + Bundesliga channel na konci sezóny Top 10 bloopers.

Reagovat
Rudnevs

Hermann a Traore v hre. Som zvedavý či tam pošle aj Hahna... ako by sa zatváril Geis...

Reagovat
db18

Christensen

Reagovat
Rudnevs

Čo hľadal Christensen na hrote? Inak fajn gól.

Reagovat
andrew96

Christensen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla otázka času. Strašný průchoďák

Reagovat
Rudnevs

Hahn v hre Poďme Breitenreiter, daj tam Geisa.

Reagovat
Rudnevs

Preboha To je čo zase za strelu...a gól.

Reagovat
Rudnevs

Dneska zápas vhodný do Watts.

Reagovat
božský John

To je sileny, co se deje v Gelsenkirchenu. Schalke nesmi vyhrat, proste nesmi

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Být fanoušek Gladbachu tak mě trefí

Reagovat
Rudnevs

ešte by to chcelo nejaký fight Hahna a Geisa.

Reagovat
Uwe háže buly

.. a odrazí se to od tebe do brány Gladbachu

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou haluzaci.. to není možné

Reagovat
Rudnevs

Tak do hry ide Friedrich.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 3 minuty za Saného. Breitenreiter by to neměl přehánět, takové riskování s nezkušeným hráčem

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Tomasso24

Reagovat
Rudnevs

Tyč... tesné alebo to nebola tyč, ale Fährmann

Reagovat
Rudnevs

Tak to predsa bola tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

Gladbach celý nastavený čas zdržuje, všichni hráči Gladbachu ukazují sudímu na hodinky, at na to nezapomene a on to pískne ještě o 9 sekund dříve - to snad není možné

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Žádného hráče v týmu si momentálně necením jako Ralfa. To je prostě záruka kvality.

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Hildebrand bol lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Ty pises len podla sympatii k danemu hracovi..Hildebrand bol fajn len vo VfB,potom sa uz nikdy na ten level nedostal.

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Ale Ivanschitz je Ivanschitz

Reagovat
Rudnevs

Ivanschitz je skvelý.

Reagovat
Rudnevs

Ja ti dám sympatie Hoci je pravda že Hildebrand bol sympatickejší.

Timo Hildebrand:

● 3. miesto - MS 2006

● BL majster - 2006/08

● DFB Pokal - 2. miesto 2007

● Španielský pohár - 2008

● 3 krát cena hráč mesiaca ( september 2003, október 2003, máj 2007 )

● Rekord najviac odchytaných minút bez inkasovaného gólu ( 884 minút ) ktorý stále drží

Ralf Fährmann:

● Superpohár 2011 proti BVB, musím uznať tam dával fantastické zákroky

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad se pouštím do porovnávání brankářů, hlavně podle videí, ale u Tima si vzpomenu jenom na tohle https://www.youtube.com/watch?v=GNCRDhWsCeY Když přišel, tak nebyl špatný, ale ani náhodou neměl takový vliv na výsledky, jako Ralf. Navíc ke konci už byl hodně mizerný.

Co se úspěchů týče, tak nemůžeš porovnávat hráče uprostřed kariéry s tím, který ji už má za sebou. Navíc Löw Ralfa nepochopitelně přehlíží a řekl bych, že má v repre větší konkurenci

Reagovat
Rudnevs

Timo mal chybu proti Chelsea, uznávam. Potom si spomínam ešte na jednu chybu proti Eintrachtu po góle Fluma. Inak bol tam ešte Unnerstall, to bola celkom vyrovnaná trojica.

Reagovat
stas87

Cize Hildebrandove uspechy skoncili s rokom 2008..potom uz bol len tien toho dobreho brankara.Fährmanna sudme,az kym bude mat na konte viac odchytanych sezon.

Reagovat
Rudnevs

To je pravda, Timo potom už nemal tak dobré úspechy. Uvidíme čo teda ten Fährmann.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Možná tak deset let dozadu, kdy byl Timo trojkou v repre a Ralf někde v juniorce v Chemnizu...

Reagovat
Rudnevs

Pred 10 rokmi bol Fährmann dvojka za Neuerom Ten má celkom dlhú kariéru, len sa presadil až teraz.

Reagovat
Arne

Dvojkou za Neuerem nebyl, pokud se nemýlím, nikdy... Až trojkou za ním a Schoberem. Ale deset let dozadu byl v juniorce, akorát už v Schalke - nevěděl jsem, že tam šel už v roce 2003.

Reagovat
Rudnevs

Fährmann bol v prom tíme Schalke od roku 2005.

Reagovat
Arne

Chytal za "19", od sezóny 07/08 byl trojkou za Neuerem a Schoberem. Tím končím s vysvětlováním, používat google snad dovedeš sám.

Reagovat
Rudnevs

Uznávam, moja chyba.

Reagovat
Rudnevs

Navyše Hildebrand chytil toto: https://youtu.be/DNzgUCFCkgo

..a taktiež má jedno miesto v tomto: https://youtu.be/gWbEELTVGmo

Reagovat
db18
Reagovat
Rudnevs

Gerhardt v obrane? A to v bráne nie je nikto iný ako Huth a Schwäbe?

Reagovat
db18

Jedině Schubert z Dynama, ale ten zatím jezdí ještě s U18

Reagovat
Rudnevs

A čo trebárs Marius Müller alebo Valchodimos? Inak ten Wellenreuther je tiež moc dobrý.

Reagovat
db18

Müller už je moc starý (berou max. ročník 1994) a Vlachodimos se nedostane ani na lavičku Panathinaikosu...

Reagovat
Rudnevs

Aha. A to tam fakt nie je nikto vhodnejší? Vlachodimos tiež nie ne zlý, veď ani Huth a Schwäbe nehrávajú ( jedine za rezervy ) .

Reagovat
db18

Ale ty rezervy hrají aspoň třetí ligu a Schwäbe hostuje v Osnabrücku... Jedničkou je jasně Timon, tak je to stejně jedno...

Reagovat
Rudnevs

Mňa u Timona zmiatlo to, že je tam napísaní až ako tretí... Ak je jasná jednotka tak OK..

Reagovat
stas87

Haberer sak Verbeek ho pred casom nechal zopar zapasov sediet.Skoda ze je hracom prave takeho klubu..Snad si ho casom vytiahne lepsi tim.

Reagovat
Rudnevs

Werder?

Reagovat
stas87

Konecne hrac,ktoreho by som z 2.BL chcel.Nie ako ti tvoji priemeraci alebo hraci za zenitom.

Reagovat
Rudnevs

Tak v 2.BL je dosť dobrých hráčov, čo trebárs Halstenberg, alebo Orban? Ale, ano Haberer je skvelý. Inak minule si písal ze by si bral Corneliusa, tak tvoj názor zdieľam, bral by som ho do Hsv miesto Rudnevsa.

Reagovat
stas87

No ale ja by som bral len toho Corneliusa pred zranenim.Teraz by som ho nechcel,siel dost dole a najviac si uskodil odchodom ku kopacom do Cardiffu.

Reagovat
Rudnevs

Ja by som ho do HSV chcel tiež, keď už odchádza Rudnevs. A predať Lasoggu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To nominace áčka taky stojí za to

Reagovat
Rudnevs

Aká je nominácia áčka?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze tim Jogi jasne naznacuje co od nej muzeme v kvetnu cekat. Bez Weisera, zato s Rudym.

Reagovat
Rudnevs

Vidno že Rudy je Löwov obľúbenec... Inak aj tu na ef bývajú takéto články o nomináciách do repre.?

Reagovat
db18
Reagovat
Rudnevs

Leno, Can, Rudy, Rüdiger

Reagovat
smazaný uživatel

Can

Reagovat
Rudnevs

+ ešte Trapp

Reagovat
smazaný uživatel

kurňa nominace do repre není miss sympatie, se stim smiř

Reagovat
Rudnevs

Zieler je lepší

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ten kádr je hodně kvalitní.. ale už z toho prostě není cítit tak magie..

Francouzi jsou v tomhle jind a budu fandit právě jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Weiser měl být u áčka

Reagovat
Rudnevs

Ginter > Weiser

Reagovat
db18

Jenže tam je Rudy

Reagovat
Rudnevs

Však to...Mohol tam vziať Geisa na DM + na RB Ginter a Weiser

Reagovat
smazaný uživatel

to bych neřekl.. Naším pravým obráncům svědčí náš styl hry. Takový Weiser by u nás byl taky král

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je na Bayern kurz 1,4, celkem dost, ne?

Reagovat
Rudnevs

Čo? O tom ani nebolo OT ani expreska.

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat
Error

Reagovat
OnderCZ

Lautern má poslední zápasy fakt formu.

Reagovat
db18

Na MDR dnes bude k vidění zápas SGD - Hansa Rostock

Reagovat
stas87

Dnes sa budu hrat dva zapasy medzi Werderom a FSV,v 3.lige dnes od 14 hodin na Bruchwegu budu hrat rezervy,od 15:30 na Weseru acka.Styri body by boli fajn.

Reagovat
Rudnevs

Sankt Pauli, Fortuna

Reagovat
OnderCZ

To je fakt dneska zoufalost ze strany Kaiserslauternu.

Reagovat
stas87

Ja som si zapol zapas v Sandhausene a asi to vypnem,domaci nehraju nic a hostia vyuzili pri druhom gole chybu odmacich pri odkope brankara.Nuda.

Reagovat
Rudnevs

St. Pauli hrajú skvelo.

Reagovat
stas87

Nevidel som to uplne od zaciatku.Vyuzivaju akurat neschopnosti domacich kombinacne sa dostat k vapnu supera.

Reagovat
Rudnevs

Sandhausen

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
stas87

https://pbs.twimg.com/media/Cd6hGDsW4AAFF4e.jpg:large

https://pbs.twimg.com/media/Cd6fOsLWIAA1E4a.jpg

Wiedwald - Theo, Vestergaard, Djilobodji, Santi - Grillitsch, Fritz, Bartels, Öztunali, Juno, Pizarro.

Namiesto Levina mal hrat Antony.

https://pbs.twimg.com/media/Cd6hYAHW4AYnDfV.jpg

Tolga zasa v zaklade,ze by si ziskal Dardaiovu doveru?

https://pbs.twimg.com/media/Cd6hXi0XIAAq5-u.jpg

https://pbs.twimg.com/media/Cd6ftJWWAAAw2kz.jpg

Konecne Jonas na kraji obrany. Sörensen vpravo ma ale desi,to moze byt pre hracov Bayernu dialnica.

https://pbs.twimg.com/media/Cd6g5_VWIAAGaei.jpg:large

Guardiola nechce dopriat M+L rekord?

https://pbs.twimg.com/media/Cd6jYW_WEAAjxyz.jpg

Reagovat
db18

V minulém kole zase hrál v základu jen Thomas a Lewa pak stejně z lavičky dal gól Te´d to bude naopak

Reagovat
smazaný uživatel

RODE!

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Rode Müller Alonso Bernat

Reagovat
db18

Reagovat
TonCZek

a Götze zase jen na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už mu musí dát šanci, fakt nevím, na co čeká

Reagovat
stas87

Co vravite na moj hajzlpapier?

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDM2NDc5NDc2MjAwMDrgH5sER9YtK3%2BYCE4%3D&kind=MAIN

Ked tam bude menej ako sest chyb,budem rad.

Reagovat
db18

zapomněl jsem na tinyurl...

Reagovat
smazaný uživatel

první dva ti nevyjdou imho

Reagovat
db18

...druhý už vyšel Akorát za Wolfsburg nenastoupil Draxler, tak už tomu nevěřim... za chvíli dá gól Wagner a bude hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Uživatel Poseidon v analýze napsal, pokud chce Wilhelm tuto sázku vyhrát, musí uhodnout všechna utkání.

Reagovat
Rudnevs

Čo?

Reagovat
db18

...je to tam

Reagovat
stas87

Vo Wolfsburgu cakam,ze ubulenci budu trapit vlkov.U nas neviem,Wiedwald sa nuly asi nedocka zasa necakam sialenu ofenzivu od nas,cakam jeden,max dva goly.

Reagovat
db18

Já jim taky moc nevěřim, spíš si myslim, že bude remíza, ale to je právě důvod, proč by to vyjít mělo Ale tohle je jen na kukačku, spíš spoléham na Zbrojovku a pak v pondělí Freiburg

Reagovat
bayern987

A zase bude hrát ten starej španĕlskej *****

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Alonsa nebo Bernata

Reagovat
TonCZek

oba

Reagovat
blackhawk88

Bernat je mlady spanielsky *****

Reagovat
smazaný uživatel

Na který zápas se budete dívat? Já chtěl původně na Herthu, ale nemyslím si, že vydržím moc dlouho se dívat na ty hnusáky z FCI. Takže asi Köln - Bayern

Reagovat
blackhawk88

a Tasciho naco dotiahli do Bayernu ?

Reagovat
db18

Pro Ancelotiho

Reagovat
blackhawk88

Aby mal koho Ancelotti vyhodit ?

Reagovat
db18

Benatiu + nějakého záložníka

Reagovat
TonCZek

ideálně tak jako v Realu Alonsa

Reagovat
blackhawk88

Tak podla mna odidu Benatia,Tasci, Rafinha, chcel by som aby isiel aj Bernat a Alonso, Rode vraj chce odist (necudujem sa mu). Gotze je otazny. Cize myslim, ze tych zmien cez leto bude celkom dost.

Reagovat
db18

Tak ohledně Tasciho rozhodne Bayern a případně Carlo, takže fakt, že ho teď Pep nenasazuje nemusí nic znamenat, jelikož se Tasci do Moskvy moc vracet nechce...

Reagovat
blackhawk88

Kto by sa chcel vratit do Moskvy ked je v Mnichove ? Mne prislo divne, ze najprv nechceli ziadneho stopera kupovat, ze si poradia a tak na poslednu chvili kupia Tasciho a nevyuzivaju ho.

Reagovat
db18

-10

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální sestava Bayernu na příští sezonu:

Neuer-Lahm, Boateng, Badstuber/nový IV, Alaba- JaviMar- Costa, Götze/Darida , Coman- Müller, Lewa

zahrál jsem si trochu na Rudnevse a dělal to podle sympatí takže jsem záměrně do základu nezařadil simulanta s frantíkem, protože si myslím, že by kolem nich Carletto nový tým stavět neměl.

Reagovat
Rudnevs

"zahrál jsem si trochu na Rudnevse a dělal to podle sympatí"

Reagovat
Rudnevs

Kurnik Hoffe

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kadeřábkovské srágory se zachrání

Reagovat
Rudnevs

HSV

Reagovat
Rudnevs

Kicktipp

Reagovat
db18

Kdo že by měl opustit bavorský velkoklub? Já to jméno přeslechl...

Reagovat
Rudnevs

Tiež neviem.. Góóól Aaron Hunt!!!!

Reagovat
Rudnevs

Sleduje to niekto? To je fakt Hoffe také dobré.?

Reagovat
Pipo123

No dobré ani nie, len HSV hrozne bráni, pri druhom góle nezmyselná malá domov a rozhodca to odpískal, Volland to vyriešil výborne

Reagovat
smazaný uživatel

a to už dost možná bylo na červenou pro Adlera

Reagovat
smazaný uživatel

Petrák prý v létě odejde

Reagovat
db18

Už v zimě bylo pozdě...

Reagovat
smazaný uživatel

A můj vtip na téma 'bavorský velkoklub' si vůbec neocenil

Reagovat
db18

...první reakce na mou otázku byla taky zcestná, tak jsem v tom nehledal žádnou spojitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Házet perly svinim

Reagovat
Rudnevs

Ja som to najprv nechápal ale teraz oceňujem...

Reagovat
stas87

Pozera niekto zapas v Bremach?Ja si myslim,ze Karius Zlatka zasiahol a Gräfe mal piskat penaltu pre nas.

Reagovat
smazaný uživatel

TA koza na stadione Kolina . To som teda nevedel. Sympaticke.

Reagovat
Rudnevs

Hennes Rovnako sympatický je aj maskot Frankfurtu.

Reagovat
stas87

Klasika,skurvena tohtosezonna klasika...za 38 minut mal Mainz jeden jediny nebezpecny roh a teraz gol,inak nic.My tri dobre sance a hovno. Mna to fakt nebavi,stale sa to opakuje a ten tim musi byt strasne deprimovany.

Reagovat
Kincl

Vsadil jsem Mainz gol tak se klidni :D

Reagovat
Rudnevs

Ja som mal na Kicktippe 0:0

Reagovat
db18

Nechte chytat Tremmela

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
stas87

Ked Wiedwald nedokaze udrzat za 27 kol ani raz ciste konto...na zaciatku sa mi zdal podstatne lepsi ako Mielitz ci Wolf,no asi az tak od nich lepsi nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

V Brémách to vidím na pěkných 0:2 po neuznaném gólu z údajného ofsajdu v nastaveném čase

Reagovat
Rudnevs

Pizarro dal gól.

Reagovat
db18

Junuzovic

Reagovat
db18

...aha, tak livesport to má blbě

Reagovat
stas87

Jj,Claudio premenil.Inak chvilku som pomyslal na jednu vec-dohrat polcas bez faulu.Nakoniec sme to nezvladli a po polcase je to na faulov 1:8.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlevo dole

Reagovat
stas87

Jo,jasne...uplne vymyslena penalta. Baumgartlinger neurobil nic zle,Zlatko sa od neho odrazil a skocil si..spinavost. No ale aspon to ciastocne vyrovnava stret Kariusa so Zlatkom,tam penaltu mal odpiskat.

Reagovat
stas87

Musim vyzdvihnut Malliho periferne videnie,bol v tazkej pozicii ale Baumgartlingera naprosto presne videl a poslal mu to na penaltu,on uz potom v klude zavesil. Pekna akcia od oboch.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za penaltu?? to je něco neskutečného

Reagovat
stas87

Ktoru myslis? V pristavu boli dve,na Weseru jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

jak sebou Zlatko flákl o zem.. rozhořčení Baumgartlingera chápu

Reagovat
stas87

Simulacia,no..ja za to Zlatka kritizujem casto,vie kedy sa ma hodit o zem a nepaci sa mi to.Mozno keby Baumgartlinger do neho nestrcil rukami,tak Gräfe da Zlatkovi zltu a po pravu.

Reagovat
Bastaron

Rode je marný a trapný.

Reagovat
One-Real

Link na Herthu?

Reagovat
smazaný uživatel

„Podľa francúzskeho kouča Arsena Wengera je príčinou úspechu Barcelony či Bayernu na európskej scéne nižšia kvalita ich domácich súťaží.“

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
One-Real

Však je Wenger známý přitroublými vyjádřeními, z toho rostou i fanoušci Arsenalu.

Reagovat
Pipo123

Ešte u Bundesligy by sa dalo o tom ako tak polemizovať, ale zrovna španielsko ktoré si natiera celú futbalovú europu a valcuje v LM aj EL ?! Vyložene príklad slabej kvality

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chceš mluvit o nízké kvalitě Bundesligy, seš určitě v té správné sekci

Reagovat
One-Real

Údajně už nemáme v PD jen 2 kvalitní kluby, ale zaplaťpanbůh tři. Villarreal, Valencie, Sevilla, Athletic a další jsou nepodstatní a každý průměrný klub by si s nimi poradil.

Reagovat
db18

Protože BL>PD, proto si nás španělé mažou na chleba.

Reagovat
Pipo123

Ako v BL tie úspechy získavá hlavne Bayern, BvB v posledných rokoch tiež toho hodne uhralo, ale potom tam je priepasť, respektívne kluby ako Schalke, Bayer, Wolsburg sa nedokázali posunúť na vyššiu úroveň. Ale to je asi otázka pár rokov než sa tie kluby zlepšia a budú postupovať pravidelne zo skupín LM

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko nehodnotím, nesleduju, ale BL určitě není horší než PL

Reagovat
Rudnevs

Bl je najlepsia.

Reagovat
Uwe háže buly

BL je hlavně fotbal, bez zbytečných píčovin okolo.

Reagovat
Bastaron

A v Anglii jsou jenom průměrné týmy ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pošetří síly v domácí amatérské soutěži, a proto jsou plni elánu do utkání v Lize mistrů. Wenger by moh z fleku diskutovat na eurofotbale

Reagovat
blackhawk88

ten by uz mal prestat hladat vyhovorky a stale vyplakavat .. Wenger je proste blb

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha!!

Reagovat
stas87

Este musi dat vlci gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty černé dresy Bayernu jsou ale pěkně hnusné

Reagovat
blackhawk88

to su tmavomodre

Reagovat
db18

a hlavně růžový

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry Osmany, já to tak nerozlišuju pro mě je černá, bílá, červená, žlutá, tim to končí

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Uwe háže buly

Comanovi sluší.

Reagovat
smazaný uživatel

Baumann neskutečně čaruje

Reagovat
db18

Tak teď by místo Thiaga a některého křídla mohl přijít Götze s Thomasem.

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
stas87

De Blasis to je zmrd...do suboja ist nechce,skrcia sa a caka na kontakt aby vysimuloval penaltu.Jumanji je ale tiez blb,ukaze gestom De Blasisovi ze ho podreze..takze ho DFB potresta zakazom startu,na pokutu sa to neuhra.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffe!!

Reagovat
Rudnevs

Hoffe

Reagovat
db18

Ach jo... to jsou střídání

Reagovat
blackhawk88

Bayern si koleduje

Reagovat
Rudnevs

Jak je možné že za Darmstadt môže dať góla iba Wagner alebo Sulu?

Reagovat
Bastaron

Příšerný zápas.

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
stas87

H96 lepsi a prehrava ked uz niekoho utopit,tak jednoznacne Eintracht.

Reagovat
Rudnevs

Nech idú dole obaja + do baráže FCA.

Reagovat
stas87

Gomez ma v Turecku dobru formu,ma 19 golov a taha Besiktas za titulom.Uvidime v akej bude forme. Mohol by vyriesit ten problem s utocnikom v lete.

Reagovat
Rudnevs

Gomez je skvelý.

Reagovat
stas87

Je to len Turecko..ked nieco ukaze proti kopacom a Taliansku,potom ho vychvaluj.

Reagovat
Rudnevs

Ok

Reagovat
bayern987

Reagovat
Rudnevs

Fanúšikovia SGE spievajú ako chorál torhymne Hamburgu.

Reagovat
Pipo123

Ten kurz na Bayer ich výhra je pravdepodobnejšia než u VFB ne ?

Reagovat
stas87

VfB je vo forme,zlepsili obranu a zlepsili aj efektivitu.Cize ich sance na to porazit aj lepsi tim ako su oni,dost stupla.Bayer ma velku marodku,najnovsie na nu pribudol grek,navyse hra Bayer vonku.Ked uz nieco dat,tak ze obaja gol.To je v silach oboch mancaftov,o nieco viac by som aj tak veril domacim.

Reagovat
Rudnevs

Aj tak to skončí 0:0.

Reagovat
Pipo123

V obrane bude Tah a Toprak, alebo Jedvič a Ramalho, ak tá druhá možosť tak nie je o čom

Reagovat
stas87

T+T=vyrovnany zapas,ked bude ta druha dvojca,vyhra Stuttgartu je dost pravdepodobna.Odporucil by som ti aj Bochum-Fürth 1 alebo obaja gol.

Reagovat
Pipo123

Já som podal jednu srandu ktorá je za slušný kurz, že Bayer dá gól v prvom polčase, kurz 2,2 je momentálne. Fu ten Furth ma už veľa x prekvapil, skôr som uvažoval nad TSV ktoré je doma v posledných zápasoch silné

Reagovat
stas87

Ja Bochum sledujem celkom casto,Fürth vyrazne menej..nebavi ma sledovat sucasny tim.Ked tam bol Prib,Geis,Klaus ci Müller,rad som si ich zapasy zapol,teraz tam nemam oblubeneho hraca,mozno Zulj je mi sympaticky.Naopak,Bochum hra chvilami az moc ofenzivne,chcu utocit a vyhravat.A maju tam Haberera. Z neho bude paradny hrac,snad ale v inom drese..po zezone sa vracia do Hoffenheimu.

Reagovat
Rudnevs

Ako ja bývam často kritizovaný za to že dávam hráčov podľa sympatie, tak teraz idem kritizovať teba za to isté - Haberer. Píšeš tu o ňom ako keby bola najväčšia hviezda Bochumu, pritom je to "len" nádejný mladík. Oveľa väčšie piliere sú Terrazzion, Hoogland, Mlapa, možno Perthel ale najmä Simon Terodde ( toho chce Brington, to snáď neklapne ).

Inak aj teraz je vo Fürthe celkom dobrá partia ( Stiepermann, Azemi, Caliguiri, Zujl, Berisha, Mielitz ). Inak zaujímavé že zo všetkých hráčov Fürthu v prvoligovej sezóne sa v ďalšom klube presadil len Geis.

Reagovat
stas87

Myslis toho Mlapu,co ma v priemere odohratych 41 minut?To je fakt opora..na to,kolko Mlapovi je,by mal uz mat niekde svoje miesto v zaklade,nie ako striedajuci hrac.Haberer si prave zaklad vybojoval a po pravu.A trosku rozdiel napisat,ze Haberer ma dobre nasliapnute ako porovnat Hildebranda s Fährmannom.Tam si dost uletel...

Reagovat
Rudnevs

Mlapa keď príde, väčšinou hru zdvihne... Keby som porovnával Hildebranda a Fährmanna pred tromi rokmi nikto nič, nepovie, len teraz Fährmann je hviezda ligy a Timo dva roky nehral futbal.

Reagovat
stas87

Ked som sledoval posledny zapas Bochumu,tak Mlapa skurvil vsetko,na co siahol..remizovali 2:2 s Arminiou.Najdi mi prispevok,kde oznacujem Haberera za klucoveho hraca timu.Ak nenajdes,tak aslon laskavo neklam.

Reagovat
Rudnevs

Ok, dávam ti za pravdu, zasa raz som to posral.

Reagovat
stas87

Sak sa nic nedeje. Ja som Haberera ani nijako prehnane nevychvaloval,len ma zaujal.Na svoj vek tie situacie riesi dobre a jeho cesta mi pripomina Goretzku.Bochum je pre mladikov dobry tim,da im sancu a podrzi ich.Union sa nemal zbavovat Teroddeho,velka chyba.

Reagovat
Rudnevs

Však nevravím že by sa niečo dialo, len mi došli argumenty. Čo sa týka Haberera, netreba zabúdať že on je kmeňový hráč Hoffu a Nagelsmann na ňom bude stavať. Inak by bolo dobré, keby Bochum postúpil ale to vyzerá nereálne. Čo sa týka Teroddeho, tak snáď nepôjde do toho Bringhtonu, tam sa zakope. V BL by mu bolo lepšie.

Reagovat
stas87

Mlapa aj Haberer v zakladnej..tak ma sancu sa ukazat.

Reagovat
Rudnevs

Akurát som chcel napísať.

Reagovat
stas87

Ty si napisal,ze Timo bol lepsi ako Ralf v Schalke.To proste nie je pravda a ja si za tym stojim.Nepresvedcis ma o opaku.

Reagovat
Rudnevs

Veď dobre, fajn...

Reagovat
Pipo123

Ešte že som nedal obaja gól, ale gól Leveru v prvom polčase, ale stejne Fiorentina ušla

Reagovat
Rudnevs

Asi myslíš Jedvaja? Asi Tah + Toprak s tým že Jedvaj bude na krídle.

Reagovat
Pipo123

Jo Jedvaja, neviem kde som zobral meno Jedvič

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
OnderCZ

Myslím si, že to může být zase přestřelka, jako na podzim. A vítěze je fakt těžké v tomhle zápase tipovat, může to dopadnout jakkoliv, ale pokud to Vfb dobře sedne, tak bych věřil spíš víc jim.

Reagovat
Rudnevs

Ja práve že čakám chudobný zápas ( na góly )

Reagovat
OnderCZ

Nechme se překvapit.

Reagovat
Rudnevs

Kiež by si tak mal pravdu, že padne toľko gólov.

Reagovat
andycek1

Kto sa dostane podla vas do LM a EL ?? Hertha a kto k nej zo 4 miesta?? Myslite ze Wolfsburg a Farmaceuti neuhraju ani EL ??

Reagovat
Rudnevs

1. Bayern

2. Dortmund

3. Schalke

4. Gladbach

5. Hertha

6. Bayer

7. Wolfsburg

8. Mainz

9. HSV

To je môj tip na europu, teda vlastne na prvú polku tabuľky ( chcel som tam nejak zakomponovať HSV )

Reagovat
andycek1

Ja to prajem Herthe a podla mna maju nato kader. A hraju fakt dobre aspon ked hrali teraz naposledy so Schalke a Gladbachu tiez verim viac ako Schalke lebo teraz mali neskutocne stastie s nimi. Ale doprial by som to aj Schalke A Mainz by mohol vyšupnut jedneho z tej dvojky Farmaceuti/Vlci

Reagovat
Rudnevs

Hertha časom začne strácať, aj Mainz.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy nemají zrovna moc zápasů, kde by se dalo ztratit...

Reagovat
OnderCZ

Petrák v základní sestavě.

Reagovat
Rudnevs

to preto lebo Erras je zranený.

Btw- Beister má nejaké zranenie lebo v TSV neni ani na lavičke.

Reagovat
OnderCZ

To máš pravdu, jinak by asi seděl. Ale i tak doufám, že mu zápas vyjde, když má šanci se ukázat.

Reagovat
Rudnevs

Hmmm no skôr by som tam dal Poláka.

Reagovat
db18

Ten to uz neubeha...

Reagovat
KillSwitch

Aubameyangová babka údajne zomrela a mal by byť s rodinou..neviete čo je na tom pravdy? bude hrať? lebo už mám vsadené že skóruje..a keby náhodou nehral tak stávka neplatí a je to v pohode nie? nie že mi to prepadne

Reagovat
stas87

Klasika,ak hrac nenastupi,vracaju prachy.

Reagovat
KillSwitch

jo díky

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Pipo123

Atalanta easy money

Reagovat
Pipo123

Sorry nemalo patriť sem

Reagovat
smazaný uživatel

btw: Kicktipp

stíhací jízda pokračuje a už jsem dohnal stase

Reagovat
Rudnevs

Ja mam hroznú smolu v Kicktippe.

Reagovat
stas87

Na konci uvidime,kolko ma bude stat jedno cele nenatipovane kolo.

Reagovat
stas87

Unglaublich tor für Fürth. Gießelmann to trafil nadherne.

Reagovat
DieFohlenBMG

petrák gol

Reagovat
stas87

https://pbs.twimg.com/media/Cd_qKr1XEAEyjVW.jpg

https://pbs.twimg.com/media/Cd_tDupWoAMRPZv.jpg

Jurcenko dostane minimum sanci a Schmidt ho praskne rovno do Stuttgartu to musi byt jasna jednotka,navyse s Ramalhom snad Bayer este ani nevyhral.

Reagovat
stas87

Mielitz teraz fantasticky vychytal Teroddeho z maleho vapna.

Reagovat
Rudnevs

Myslím že Mielitz je lepší ako Wolf ( možno aj ako Wiedwald )

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je zostava Ramalho s Henrichsom vzadu, to smrdí poriadnym prúserom, a ten Jurčenko v strede Roger sa toho teda nebojí, zatiaľ to ešte nejako drží, ale keď Stuttgart pritlačí, tak to bude peklo, už teraz na konci polčasu tam boli poriadne zmätky a nemyslím si, že takto by to tá obrana ustála celý druhý polčas. Treba pridať ešte jeden gól, šancí na brejky bude určite dosť. Tiež by som tam čo najskôr poslal Mehmediho namiesto Steffana, ktorý už má žltú...

Treba to nejako udržať, 3 body z vonku v tejto pozliepanej zostave by mali cenu zlata, čoskoro by sa už mal vrátiť Toprak a v apríli už snáď konečne uvidíme aj Aranguíza, konečne bude to tej zálohy viac možností a tie poháre by sa ešte mohli uhrať, dnešné 3 body budú ale k tomu dosť kľúčové...

Reagovat
Rudnevs

Prvý polčas som nevidel...neviem ako Leverkusen môže s takou zostavou vyhrať. Snáď tomu pomôže Maxim.

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Bürki, Erik Durm, Mats Hummels, Sokratis Papastathopoulos, Łukasz Piszczek, Julian Weigl, Nuri Sahin, Marco Reus, Shinji Kagawa, Henrikh Mkhitaryan, Adrian Ramos

tak fakt bez Auby

Reagovat
Rudnevs

Kde je Ginter????!!!!

Reagovat
vaala

Leští lávku, jsem zvědavej na Ramose na tom hrotu. Nevím co bychom dělali, kdyby Auba byl nějak dlouhodoběji zraněný..

Reagovat
Rudnevs

No vidíte, Augsburg je tak zlý klub, že ani striedačku nemajú vyleštenú a musí im to robiť Ginter.

Reagovat
Kincl

šašci žlutý otočte to

Reagovat
vaala

nějak jim dneska nevěřím, zatím ještě ani střela..

Reagovat
smazaný uživatel

taky to vidím bledě.. hra se mi nelíbí. Ramos je na tom hrotu úplně k ničemu

Reagovat
vaala

Hrají jako kdyby vedli 2:0, úplně bez nápadu. S Ramosem mi pomalu dochází trpělivost.

Reagovat
Rudnevs

Finnbogason je frajer!

Reagovat
smazaný uživatel

BVB. to je tak ked 1. miesto skoro nerealne takisto aj 3. miesto nerealne tak tá motivacia tam akosi neni

Reagovat
vaala

GÓÓÓÓL

Reagovat
vaala

Ty kráso ten komentátor, za chvíli ho vypínám to se nedá poslouchat a při tom gólu tomu dal korunu...

Reagovat
smazaný uživatel

Co konkrétně? Podle mě to popsal velmi dobře, nehráli jsme nic, naopak Augsburg hrál výborně

Reagovat
vaala

Tak co znamená výborně. K ničemu nás nepustil (což si myslím bylo způsobeno naší nemohoucností a zbytečným držením balonu, chtělo chodit víckrát do rizika) a povedly se mu dva brejky a jeden proměnily. :) Řekl tam po tom gólu nějakou kravinu a pak se za to omlouval, že by měl být komentátor nestranný. :)

Reagovat
smazaný uživatel

K ničemu nás nepustili a měli dvě šance, přičemž z jedné dali gól - výborně Skvěle napadali a v klíčových situacích využili mezer v obraně. Fakt nevím, co bys od šestnáctého týmu tabulky proti druhému chtěl, asi těžko můžou hrát totální fotbal A kravinu neřekl, řekl jen, že z toho gólu BVB nemá skoro ani radost, ne z pohledu fanouškovství, ptž komentátorovi je to fuk, ale je to vzhledem k průběhu poločasu nezasloužené a k Augsburgu nespravedlivé, s čímž se dá souhlasit.

Reagovat
vaala

V tomhle s tebou souhlasím, ale z mého pohledu.. Prostě tu sedím držím jim palce a chci aby to nějak zlomili a on pořád do toho hází moudra jak to špatně provedli a co je všechno špatně. Trošku mi to připomíná mě, když doma uklízím a pak přijde přítelkyně a řekne ti jak jsi to udělal na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu "kauzu úklid" trochu znám a nechtěl jsem v divácích vzbudit takové pocity. Jsem ale rád, že BVB ve druhé půli ukázala jasně, že to hodnocení prvního poločasu ode mne nebylo zas tolik přehnané.

Reagovat
vaala

Tak přehnané to nebylo, hráli katastrofálně a všichni to viděli. Bylo to objektivní, ale řekni u přenosu fanouškovi BVB pravdu v utkáním ve kterém hráči hrajou tužku a prohrávají :) Nakonec všechno dobře dopadlo!

Reagovat
smazaný uživatel

Á, pan Šíma osobně Podle mě jsi to (snad odpustíš, jsme na fotbalovém foru) popsal velmi dobře, první půle opravdu nebylo BVB, jak se sluší a patří. A těším se na příští biatlonové přenosy na Eurosportu, akorát ať si Béla přes léto pořídí kalkulačku

Reagovat
Rudnevs

Pán Šíma je skvelý komentátor, vidno že sa vyzná a veľa krát povie zaujímavosti ktoré som ani netušil. Čo sa týka toho momentu tak aj keby bol fanúšik BVB tak na tom nie je nič zlé, predsa len bolo by asi aj divné keby, niekto kto každý týždeň pozerá a komentuje zápasy nemal žiaden obľúbený tím.

Chápem aj fanúšikov Dortmundu, že komentátorovi sa nepáči výkon BVB, ale Dortmund hral príšerne.

Reagovat
smazaný uživatel

kydá na Dortmund jak sa dá ale tak akože nehrajú dobre len by si to mohol odpustit po tej europskej lige vo štvrtok tiež sa nedá podať 100% výkon

Reagovat
Rudnevs

Náhofdou, je vtipný a ten zápas je práve vďaka nemu aspoň trocha zaujimavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních par minut jsem si myslel, ze si z nas Tuchel dela prdel a prihlasil nas do souteze o nejlepsi Bayern. To prihravky dozadu a mezi stopery, no pecka. Klasicky vyborny je Durm, klasicky univerzal, a Sahin, ktery rozdava vyborne pasy. Zklamani je Kagawa, cekal bych od nej vetsi zapojeni se do hry zalozni rady, zejmena pri te obrane Augsburgu, a predevsim Woody, kterej je z formy a ta tutovka to jenom zpecetila. Co se tyce Ramose, vite, ze ja jsem jeho posledni fanda, ale dnes mu (krome neprilis dobre techniky, ale za tu nemuze) nemam co vytknout, maka a napada prikladne, ostatni borci by si z nej meli mit priklad. Akorat proste my s nasim stylem hry nejsme klub pro nej, kdyby prestoupil do nejakeho mensiho klubu, tak by tam ale mohl byt dost platny. A nakonec Micky, pri absenci Ilkaye, ktera je znat samozrejme velmi, nejdulezitejsi muz na hristi - co on je schopen vymyslet a poslat za prihravku, to je nadhera. Tak snad druha pule bude mnohem lepsi. Heya BVB!

Reagovat
Rudnevs

Tuchel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele