Bundesliga - preview 25. kola

17.03.2017, 08:37, aktualizováno 19.03.2017, 08:49
Previews
Schalke potřebuje zvládnout utkání na hřišti Mainzu, pětadvacáté ligové kolo pak uzavře duel na půdě Borussia-Parku, kde domácí Mönchengladbach přivítá mnichovský Bayern...
1. FSV Mainz 05 - Schalke 04  (neděle 15:30)
Hodně zajímavý duel se rýsuje v mohučské Coface Areně. Tamní 1. FSV vyzve Schalke, přičemž oba soupeři spolu sousedí v tabulce. A zároveň platí, že oba mají stále naději na evropské poháry.

Svěřenci Martina Schmidta v minulém kole poměrně dost nečekaně nestačili na Darmstadt, tudíž o motivaci před vlastními příznivci budou mít postaráno. "Když uhrajete dobrý výsledek, regenerace je samozřejmě mnohem snadnější. Proti Schalke se pokusíme spíše o tvrdší hru, což je přístup, se kterým měli v průběhu sezony problémy," řekl zanedlouho padesátiletý kouč, jenž vede Die Nullfünfer od února 2015.

Pro nejbližší klání nemůže počítat s Emilem Berggreenem, Karimem Onisiwem a vykartovanými Alexanderem Hackem a Stefanem Bellem. Místo něho by se měl na stoperu objevit Leon Balogun. Velkou šanci na základní sestavu má také třiadvacetiletý ofenzivní hráč Robin Quaison, jenž v minulém kole zaznamenal svůj první bundesligový gól.

To Die Königsblauen mají za sebou tři zápasy bez prohry, nicméně na obhajobu páté příčky z minulé sezony to rozhodně nevypadá. Vyztužit obranné řady by po reprezentační pauze mohl Coke, jenž přišel v létě ze Sevilly, nicméně vinou zranění neodehrál ještě ani jeden duel. Podle sportovního ředitele Schalke Axela Schustera by měl být připraven nastoupit v základní sestavě během čtvrtečního přípravného utkání s Hannoverem.

To samé platí i pro Atsuta Uchidu. Naopak Breel Embolo, Abdul Rahman Baba a Naldo ještě zůstanou mimo hru. Nedá se předpokládat, že by Markus Weinzierl chtěl změnit rozestavení, neboť 4-2-3-1 podle všeho funguje velice dobře. Drobný otazník visí nad startem Daniela Caligiuriho, jenž byl po čtvrtečním náročném, leč nakonec postupovém mači v rámci Evropské ligy, podle trenérových slov dost unavený.
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Lössl - Donati, Balogun, Bungert, Brosinski - Ramalho, Latza - Quaison, F. Frei, Jairo - Cordoba
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Kehrer, Höwedes, Nastasic, Kolasinac - Geis, Bentaleb - D. Caligiuri, Goretzka, Choupo-Moting - G. Burgstaller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.76 - 3.30 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Borussia Mönchengladbach - Bayern Mnichov  (neděle 17:30)
Borussia Mönchengladbach má za sebou vyřazení z Evropské ligy. Přestože se Schalke neprohrála jediný zápas. A hned čeká hříbata další nesmírně náročný duel. Do Borussia-Parku přijede Bayern Mnichov.

Bavorský velkoklub přešel v Lize mistrů naprosto bez problémů přes Arsenal a ve čtvrtfinále se utká s Realem Madrid. Není divu, že hráči jsou plní sebevědomí. "Věřím, že můžeme vyhrát treble," prohlásil Franck Ribéry. A jeho spoluhráč Manuel Neuer dodal: "V únoru a březnu jsme sehráli hodně dobré zápasy. Zároveň ale musíme dávat kvůli náročnému programu pozor, aby hráči zůstali fit a ve formě. To by mohlo naše plány zkomplikovat."

Střetnutí mezi Gladbachem a Bayernem jsou už od 70. let ostře sledovaná. V současnosti přitahuje pozornost do značné míry fakt, že kanonýr Robert Lewandowski se v dresu Bayernu proti tomuto soupeři gólově ještě neprosadil. V neděli samozřejmě ale nebude chybět v základní sestavě. Kouč Ancelotti nemůže počítat akorát s Arturo Vidalem, jenž se proti Frankfurtu nechal dost možná schválně vykartovat, jelikož v jihoamerické kvalifikaci na světový šampionát do Ruska nemá jeho Chile jistotu postupu a čekají jej dva náročné mače proti Argentině a Venezuele.

Svěřenci Dietera Heckinga už jakoby začali nacházet optimálnější formu, díky čemuž mají stále možnost postoupit do pohárů jak z Bundesligy, tak z DFB-Pokalu, kde jim bude na konci dubna semifinálovým soupeřem Eintracht Frankfurt. Bayern a Gladbach však v posledních měsících spojuje jedno společné téma, a sice možný odchod sportovního ředitele do služeb celku z Allianz Areny. Max Eberl však odmítnul, že by dostal nějakou nabídku.

Hříbata stále nejsou trenérovi k dispozici všechna. Zranění nepustí do zápasu Mamadou Doucourého, Ibrahimu Traorého, Marvina Schulze, Thorgana Hazarda a Fabiana Johnsona. Jeho místo by tedy mohl zaujmout Oscar Wendt s tím, že Nico Elvedi se stáhne za něj na levý kraj obrany. Ofenzivu by teoreticky mohli podpořit André Hahn a Jonas Hofmann, pokud se Hecking rozhodne po náročnějším týdnu pošetřit některé opory. Přeci jen utkání s Bayernem Mnichov jistě nebude tím klíčovým.
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Jantschke, A. Christensen, Vestergaard, Wendt - Strobl, Dahoud - Herrmann, F. Johnson - Stindl, Raffael
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Lahm, Javi Martinez, Hummels, Alaba - Thiago, Xabi Alonso - Robben, T. Müller, F. Ribery - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.00 - 5.25 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
VfL Wolfsburg - SV Darmstadt  (sobota 15:30)
Že by se přece jen blýskalo na lepší časy? To si určitě přejí fanoušci Wolfsburgu. Vlci si letos mohou leda povzdechnout při vzpomínkách na druhé místo v lize a vítězství v domácím poháru před dvěma lety či na účast ve čtvrtfinále Ligy mistrů v minulé sezoně.

Wolfsburg má po mizerných výsledcích, které ho provázejí celým ročníkem, zcela jiné starosti a pohybuje se jen těsně nad nebezpečnou zónou baráže a sestupu, což už stálo místo dva hlavní trenéry - jak úspěšného Dietera Heckinga, tak jeho nástupce Valériena Ismaela.

Jejich místo na lavičce Vlků obsadil bývalý šéf mládežnické akademie Arsenalu Andries Jonker a v novém angažmá se mu zatím poměrně daří. Svou misi u zelenobílých zahájil remízou 1:1 na hřišti Mohuče, aby se následně společně se svým mužstvem postaral o jedno z největších překvapení minulého bundesligového víkendu.

Vlci si v Red Bull Areně vyšlápli na Lipsko a díky čistému kontu Casteelse a gólu živou vodou pokropeného kanonýra Maria Gomeze si domů odvezli všechny tři body. Situace je však pro Wolfsburg stále vážná - jen lepší skóre v současnosti zajišťuje, že je na nevyzpytatelné barážové pozici Hamburk.

Nyní čeká nizozemského kouče premiéra před vlastními fanoušky. Nebude se přitom znovu moci spolehnout na Diega Benaglia, zkušený gólman marodí se zraněným bokem, do branky se tak znovu postaví Casteels. Dalšími absentéry na straně domácích jsou Bruma, jehož trápí zraněné koleno a levý bek Ricardo Rodriguez.

Darmstadtu, jenž bude prvním soupeřem Andriese Jonkera ve Volkswagen Areně a jenž je v tabulce beznadějně poslední, pak schází brankářská jednička Esser. Karetní trest do hry nepustí Vrančiče.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Blaszcyzkowski, Knoche, Luis Gustavo, Gerhardt - Bazoer, Guilavogui, Didavi, Arnold, Malli - Gomez
SV Darmstadt - pravděpodobná sestava:
Heuer Fernandes - Sirigu, Niemeyer, Sulu, Holland - Gondorf, Altintop, Sam - Heller, Colak, Schipplock
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.90 - 5.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Köln - Hertha BSC  (sobota 15:30)
Kromě bitvy Hoffenheimu s Leverkusenem se v Německu v sobotu odpoledne odehraje ještě jeden souboj aspirantů na účast v pohárové Evropě. Zatímco domácí Kozlové jsou v tabulce sedmí jen o lepší skóre před velice dobře hrajícím nováčkem z Freiburgu, berlínská Hertha má hned o šest bodů více a případná výhra a zaváhání Hoffe s Bayerem je může posunout na místo zaručující Ligu mistrů.

Zatímco na straně Kolínských je největší zbraní mužstva francouzský útočník Anthony Modeste, jenž nastřílel už devatenáct branek a kromě toho, že v souboji o korunu krále střelců pronásleduje obvyklé podezřelé Aubameyangem s Lewandowski, je tak nepostradatelnou součástí ofenzivy Kozlů, u Herthy to zřejmě není konkrétní hráč, ale domácí prostředí.

Olympijský stadion je letos výtečnou fotbalovou adresou a s výjimkou zaváhání proti Werderu a remízy 1:1 s mnichovským Bayernem odcházeli svěřenci Pála Dárdaie z domácího trávníku vždy s plným bodovým ziskem.

To se ukázalo i v posledním utkání, kdy do Berlína přijel slavný Dortmund. Hertha na favorizovaného protivníka vyrukovala se zodpovědnou a poctivou obranou a sebevědomým a sympatickým výkonem směrem dopředu, což po gólech Kalou a Plattenhardta vedlo k vítězství 2:1 a zaslouženému zisku tří bodů.

Venku to ovšem zdaleka taková sláva není. Dárdaiovi hoši prohráli na venkovních pažitech už pět zápasů po sobě, což je nejdelší série mužstva od roku 2009.

Pokud však bude na někoho z hráčů Herthy zaměřena pozornost, bude to Vedad Ibiševič. Zkušený kanonýr a kapitán hostí je na kolínské mužstvo specialistou - čtyři z pěti branek, které Hertha dala v posledních třech duelech s Kozli, obstaral právě on.
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Horn - Olkowski, Subotic, Maroh, Hector - Lehmann, Höger - Clemens, Jojic - Modeste, Osako
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Pekarík, Langkamp, Brooks, Plattenhardt - Stark, Skjelbred - Haraguchi, Darida, Kalou - Ibisevic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.10 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Augsburg - SC Freiburg  (sobota 15:30)
Šest bodů a pět příček v tabulce dělí před dnešním utkání Freiburg a Augsburg. Zatímco pro svěřence Christiana Streicha, jenž je mimo jiné nejdéle sloužícím trenérem na lavičce současného bundesligové mužstva, je momentální osmé místo zcela jistě nadplán a svůj předsezonní cíl prodloužit svoji příslušnost k nejvyšší soutěži o další rok tak Brazilci z Breisgau mají dávno splněný, FCA si tak pískat nemůže.

Mužstvo, které před startem nového ročníku vyměnilo trenéra, neboť Markuse Weinzerla vykoupilo do svého realizačního týmu Schalke a nahradil ho kouč Darmstadtu Dirk Schuster, body příliš nesbírá, což právě zkušený stratég odnesl ztrátou místa.

Nahradil ho Manuel Baum, jenž výkonnost mužstva i jeho výsledky pozvedl, avšak stále klub, kde hraje i český středopolař Jan Morávek, má pouze dvoubodový náskok před baráž zajišťující šestnáctou pozicí.

Oba trenéři jsou při nominaci hráčů na zápas poměrně limitováni rozsáhlou marodkou a absencí řady klíčových hráčů. Augsburgu schází Callsen-Bracker, jenž má zraněné koleno a do hry letos ještě nezasáhl, kvůli problémům s achillovkou pak zápas vynechá Daniel Baier. Třetím zraněným do party je Caiuby - útočníka FCA trápí problémy s poraněnou kolenní chrupavkou a stále není připraven vrátit se k fotbalu v plné síle.

To hosté z Freiburg nemohou v dnešním utkání využít služeb Pascala Stenzela, kterého na marodku poslalo zraněné rameno, dalším hráčem mimo hru je pak Sierro, jenž stejně jako kolega Baier v Augsburgu bude jen na tribuně vlivem zraněné achillovky.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Verhaegh, Gouweleeuw, Hinteregger, Stafylidis - Leitner, Kohr - Teigl, Koo, Ji - Bobadilla
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Kübler, Guide, Kempf, Günter - Frantz, Höfler - Philipp, Grifo - Haberer - Niederlechner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Werder Brémy - RB Lipsko  (sobota 15:30)
S trochou škodolibosti a nadsázky by se dalo říci, že lipská bublina pomalu splaskává. Byť se asi nedalo reálně pomýšlet na to, že by byl celek z východu Německa skutečně plnohodnotným konkurentem Bayernu Mnichov v boji o mistrovský titul až do posledních ligových víkendů, nováček nejvyšší německé soutěže přesto udivoval svými výkony a ještě nedávno byl rozdíl mezi oběma mužstvy poměrně drobný.

V jarní části sezony se však svěřencům Ralpha Hasenhüttla nevede tak, jak by se po uragánu v Hinrunde čekalo. Býci z posledních šestkrát zápasů třikrát prohráli (to jest víckrát, než za celou první část sezony) a dvakrát odešli ze hřiště jen se ziskem jediného bodu.

Současnou nepříliš dobrou formu Lipska potvrdil domácí zápas proti trápícímu se Wolfsburgu. Hráči RB nedokázali dobře chytajícího Casteelse překonat a jediným gólem v utkání tak o třech bodech a výhře pro Vlky rozhodl Mario Gomez.

Nyní čeká na Orbana a spol. výlet na Weser Stadion. Werder má jako již tradičně záchranářské starosti a byť mu proti Leverkusenu gólem v sedmdesáté minutě zkušený kanonýr Claudio Pizarro zachránil bod, s šestadvaceti body jen lepší skóre dělí Brémy od účasti v baráži, kam by momentálně z šestnáctého místa šel bundesligový rival zelenobílých z Hamburku.

Šance domácích na bodový zisk však zvyšuje nemožnost některých klíčových hráčů Lipska do utkání zasáhnout. Zatímco nápaditý středopolař Naby Keita si odpykává karetní trest, pracovitého útočníka hostí Yusufa Poulsena do hry nepustí zranění stehenního svalu.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiedwald - Gebre Selassie, L. Sané, Moisander, Ro. Bauer - Delaney, M. Eggestein - Bartels, Junuzovic - M. Kruse, Gnabry
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Upamecano, Orban, Compper, Halstenberg - Ilsanker - D. Kaiser, Demme - Sabitzer, Forsberg - Ti. Werner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.35 - 3.56 - 2.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
TSG Hoffenheim - Bayer Leverkusen  (sobota 15:30)
Leverkusen se po sérii nevýrazných výkonů a narůstající ztrátě na místa zaručující účast v pohárové Evropě v příštím ročníku vyměnil trenéra a Rogera Schmidta nahradil k podivení se značné části německé fotbalové veřejnosti Tayfunem Korkutem, mužstvo Werkself však zatím pod novým koučem se zkušenostmi z Hannoveru či Kaiserslauternem tajfun zrovna nepřipomíná.

Bývalý turecký reprezentant si při své premiéře na lavičce ambiciózního klubu z Porýní připsal jen bod jen bod proti zachraňujícímu se Werderu Brémy, když na brzkou branku Kevina Vollanda ze sedmé minuty ve druhém poločase odpověděl zkušený mazák v dresu hostů Claudio Pizarro.

Nyní Korkuta a jeho svěřence čeká cesta do Sinsheimu, kde své zápasy v Rhein-Neckar Areně hraje Hoffenheim. Tomu i přes remízu na hřišti Freiburgu stále patří senzační čtvrtá příčka a svěřenci Juliana Nagelsmanna, jenž se loni do posledních chvil báli o setrvání mezi bundesligovou elitou, tak mohou reálně pomýšlet na účast v Lize mistrů.

Tu mohou TSG přinést jak výtečné výkony dobře hrající obrany v čele se Sülem a Kadeřábkem, tak přehled ve středu hřiště, jenž předvádí Sebastian Rudy a především svými góly mohou účast v nejprestižnější evropské pohárové soutěži vystřílet oba útočníci. Dvojice Andrej Kramarič - Sandro Wagner se letos postarala už o osmnáct branek a budou největší ofenzivní zbraní Hoffe i proti Leverkusenu.

Zajímavý bude duel pro Kevina Vollanda, jenž právě z Hoffenheimu do Bayeru Leverkusen v květnu loňského roku přestoupil. Zda svůj bývalý tým sestřelí nějakou tou brankou, to ukáže až sobotní odpoledne.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Bicakcic, Süle, B. Hübner - Toljan, Zuber - Rudy - Nad. Amiri, Demirbay - Wagner, Kramaric
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Hilbert, Jedvaj, Dragovic, Henrichs - Baumgartlinger, Kampl - Bellarabi, Volland, Brandt - Chicharito
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.65 - 3.37
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Eintracht Frankfurt - Hamburger SV  (sobota 18:30)
Utkání šestého s šestnáctým nabídne v sobotu odpoledne souboj Eintrachtu Frankfurt s hosty z Hamburku. A ačkoliv by se dle tabulkového postavení mohl zdát favorit tohoto střetnutí docela jasný, pouhým letmým pohledem do statistik posledních bundesligových víkendů čtenář snadno zjistí, že tomu tak není.

Byť Eintrachtu, jenž musel příslušnost k nejvyšší ligové soutěži loni v květnu zachraňovat až v úspěšné baráži proti Norimberku patří solidní šestá příčka a stále má solidní šanci na účast v pohárové Evropě, mužstvo Nika Kovače nemá dobrou formu, o čemž svědčí série pěti proher v řadě.

Na třetí místo, na němž se momentálně Orli z Frankfurtu vyskytovali, tak Kovačův celek ztrácí už jedenáct bodů, zato na dostřel se víceméně dostávají nebezpeční pronásledovatelé hesenského celku. Ambiciózní celky Gladbachu, Leverkusenu a Schalke nejsou v tabulce tam, kde by dle svého rozpočtu a očekávání měli být, a rozhodně Eintrachtu nedají ve zbývající části ročníku nic zadarmo.

Pokud si však chce Kovač pozici zajišťující evropské poháry udržet, měl by bezpodmínečně porazit šestnáctý Hamburk. To však nebude snadné - přístavní celek a tradiční účastník nejvyšší německé soutěže se pod Markusem Gisdolem postupně zvedá a rozhodně momentálně disponuje lepší formou než Orli.

HSV se po osmibrankovém debaklu na hřišti Bayernu oklepalo a na domácím hřišti si pak připsali dvě veledůležité výhry - nejprve 1:0 nad berlínskou Herthou, minulý víkend pak výsledkem 2:1 skolilo Heckingův Mönchengladbach.

Zda bude vítězná série Hamburku pokračovat i proti Eintrachtu, nebo zda naopak ten zlomí šňůru porážek, ukáže už sobotní podvečer.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Chandler, Abraham, Vallejo, Oczipka - Mascarell, Hasebe - D. Blum, Fabian, Rebic - Hrgota
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - Diekmeier, K. Papadopoulos, Jung, Ostrzolek - G. Sakai, Ekdal - Kostic, Holtby, Hunt - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.24 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Borussia Dortmund - FC Ingolstadt 04  (pátek 20:30)
Zatímco v Lize mistrů se Borussia Dortmund během pátku dozví jméno svého čtvrtfinálového soupeře, v domácí soutěži to pro Schwarzgelben taková sláva není. Naději na Meisterschale už zřejmě svěřenci Thomase Tuchela vzdali, ale pomalu se jim vzdaluje i druhé místo. Na bundesligového nováčka z Lipska ztrácí BVB šest bodů a byť Rudí býci překvapivě podlehli na domácím stadionu Wolfsburgu, dortmundští jejich zaváhání nevyužili, když po mdlém výkonu padli v Berlíně s domácí Herthou 1:2.

Spravit náladu si BVB bude chtít proti Ingolstadtu. Tomu v tabulce patří předposlední příčka a na Hamburk, jenž momentálně drží barážovou pozici, ztrácí sedm bodů. Nedá se čekat, že by zrovna proti Dortmundu svěřenci Maika Walpurgise potřebné tři body přidali, ale nenechte se mýlit - na Žlutočerné si před měsícem vyšlápl i poslední Darmstadt, který předtím čtrnáct zápasů v řadě nevyhrál.

Další takové fiasko rozhodně Borussia nechce připustit. Tím spíše, že série BVB na domácím stadionu je obdivuhodná - Signal Iduna Park je pro soupeře BVB nedobytnou tvrzí a naposledy tu Schwarzgelben prohráli v květnu 2015 s Bayernem Mnichov.

Dortmundští se až do konce sezony musejí obejít bez služeb Maria Götzeho - zdravotní problémy někdejšího talentu německého fotbalu jsou vážnější, než to původně vypadalo, a do hry šikovný ofenzivní záložník tak v nejbližší době nezasáhne. Hlavní útočnou zbraní domácích tak bude jako v každém jiném utkání Pierre-Emerick Aubameyang. Gabonský kanonýr má na kontě zatím dvaadvacet branek a vtipnou věcí je, že je to jen o jeden gól méně, než kolik za celý ročník dosud nastřádal celý tým Ingolstadtu.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer - Weigl, Castro - C. Pulisic, Kagawa, Guerreiro - Schürrle
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Hansen - M. Matip, Bregerie, Tisserand - Hadergjonaj, Cohen, Morales, Suttner - Kittel, Leckie - Lezcano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 5.75 - 10.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov24185160:1359
2.RB Lipsko24154543:2549
3.Borussia Dortmund24127553:2743
4.TSG Hoffenheim241012245:2542
5.Hertha BSC24124832:2640
6.Eintracht Frankfurt24105926:2735
7.1. FC Köln24810633:2734
8.SC Freiburg241041031:4134
9.Borussia Mönchengladbach24951030:3332
10.Bayer Leverkusen24941137:3931
11.Schalke 0424861031:2730
12.1. FSV Mainz 0524851133:4029
13.FC Augsburg24771023:3328
14.VfL Wolfsburg24751222:3426
15.Werder Brémy24751231:4426
16.Hamburger SV24751224:4626
17.FC Ingolstadt 0424541523:4119
18.SV Darmstadt24431717:4615
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:30Borussia Dortmund - FC Ingolstadt 04
sobota 18:30Eintracht Frankfurt - Hamburger SV
neděle 15:301. FSV Mainz 05 - Schalke 04
neděle 17:30Borussia Mönchengladbach - Bayern Mnichov

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (171)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dufam ze nastupi Guerreiro a nebude hrat Schmelzer.

Reagovat
smazaný uživatel

Za hodinku vyrážím nach Dortmund, tak snad to bude dobrej fotbálek a vyhrajem aspoň 10:0. Všechno natočím, žádnej strach....

Reagovat
matteo17

Reagovat
smazaný uživatel

Pocuj ...mohol by si mi to potom sukromne poslat? Dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny

Reagovat
netopier

uži si to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je nádhera.. ten obrázek

Reagovat
andrew96

Neomrzí

Reagovat
cologneFC

V sobotu o 15:30 bude nejaky zapas na Eurosport 2? Lebo nikde nic nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund - Monaco bude krasny zapas, tak isto Bayern - Real

Priaznivci BvB a Bayernu, ste spokojny zo zrebom?

Reagovat
smazaný uživatel

úplně parádní los. Nejen pro BVB, ale jak to celé vyšlo.

škoda jen, že začínáme doma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardman

Jo, myslíím, tady už není moc na výběr, max ten Lester, kterej jsem přál Dortmundu, ale tak Monaco asi taky dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě spokojenost, i když sem si ten Real přál až v semifinále. Tu obhajobu jim nepřeju ani v nejmenšim a když se zhostí Bayern toho, že k ní nedojde? Naprosto perfektní scénář. Snad v případě Bayernu nepřijde klasickej poreprezentační pokles formy nebo zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka BVB tak tam čakám prestrelku riadnu snáď sa nemýlim...Čo sa týka nás tak som tiež spokojný za Real,nechcel som žiadny defenzívny tým ako Juve alebo Atlétov.Verím že Carlo zvolí účinnú taktiku a postúpime

Reagovat
Heresy

pevne verim v postup bayernu a celkove vitezstvi letos mame opacnou formu nez minule 3 sezony pod pepkem kdy sme kazdeho prejizdeli a pak strasny pokles formy , ted je to naopak . a sem rad ze to bude real zrovna s kterym budem hrat tady se ukaze jak na tom sme nic lepsiho tady asi neni ..

Reagovat
smazaný uživatel

Diky vsetkym trom a zo vsetkym suhlasim. Ja by som bol tak isto rad pokial by ste postupili cez Real. Este dodam, ze pokial Juventus vyradi Barcu tak to bude definitivne otvorene ja osobne dufam v nemecke finale

Reagovat
Heresy

taky bych byl rad za finale s dortmundem aby se ukazala opet sila nemeckeho fotbalu :) ... hlavne at barcelona vypadne s juve nic jineho si ti komedianti nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Tak marodka BVB se zase zle nedobře zaplnila. Nejistý start Weigla, Auby a Shinjiho. Místo Auby kdyžtak Schuerrle, ale Shinjiho by byla strašná škoda, má formu a chválí ho i TT.

Jinak los LM super. Ne, že by Monaco bylo slabé, v ČF už si ostatně nejde moc vybírat, ale krom Leicesteru tam byly horší varianty. A věřím i Bayernu, když to nepůjde snadno, tak si snad Ramos vzpomene na rok 2012.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a místo Weigla by mohl Merino.. Shnjiho je škoda, ale aspoň bych dal šanci Emremu

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze sa zajtra nas zapas proti Herthe kryje zo zapasom Werder - Leipzig. tam moze padnut celkom dost golov a SVW bude mat myslim solidne sance na 3 body-

Reagovat
andrew96

Tak Auba a Shinji v základu, Weigl na lavičce. Vůdce obrany zpět, tak snad to bude klapat.

Reagovat
andrew96

Bída. Dnes se ani šance nezahazují, protože žádné nejsou. Schmelle u gólu super a dopředu ok, ale to, jak nestíhá dozadu, je k Dedému volající. Balony za obranu nejsou vůbec zachytávány a Ingolstadt to dobře ví. Bürki hrdina poločasu. Durm je dneska dobře a nepěkně okopávaný od Lezcana, který je hrozně směšným fotbalistou.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicka piatkova predohravka ...ziadna hitparada sa nekona, Dortmund hraje vcelku hrozne, s LM to mat asi nebudu kedze odvetu hrali viac ako pred tyzdnom. FCI ma celkom prekvapuje, uz proti nam zahrali vyborne a ani dneska to nie je zle. Myslim ze este zabojuju o baraz v zvysku sezony

Reagovat
Logan

Bídnej výkon, ale jsem rád že se to zvládlo i s tou rotací kterou Tuchel správně zvolil ... každopádně je vidět jak důležitý je pro nás Weigl ... Raphovi přeci jen asi sedí víc to křídlo nebo wingback než střed, ale byl to jen jeden zápas, tak kdo ví ale je důležitý že se vyhrálo, Ingolstadt byl dneska nebezpečný a podal dobrý výkon

Reagovat
andrew96

Souhlas s Weiglem, možná to byl právě důvod, proč to Raphovi nešlo a byl svázaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by sa zislo konecne vyhrat. Hertha bude velmi narocny super. Na tento zapas sa tesim, myslim ze to moze byt atraktivny zapas. Come on FC!

Reagovat
vrabejka

Tak je třeba vrátit se na vítěznou vlnu. Dortmund a Hertha nepříjemně dotahují, navíc LM ještě nemáme jistou.

Werder prostě musíme dát pokud ne nemáme v LM co dělat.

Pome RB

PS: Dnes asi poprvé v sezoně budu fandit Kolínu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
johnn

Dnes Leverkusen musi vyhrat ked prehra tak uz nema sancu na LM.

Reagovat
Liquid

Red Bull Pošleme Werder do druhý ligy

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Werder do Bundesligy patri.

Reagovat
vrabejka

Kolín

Reagovat
Heresy

ach blbe sem se podival na datum ber to jako budouci koment :)

Reagovat
Heresy

pardon o jeden niz sem to chtel napsat -.-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

asi jako Darmstadt

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ty komediant. Len mozno este s nimi prehrajete vyssim skore nez Darmstadt.

Reagovat
smazaný uživatel

No aj ste dostali viac ako Lilie co tak sa vratit naspat na zem a uvedomit si ze nemozete konkurovat Bayernu, BVB pokial budete zapasy stastne uhravat na jesen?

Reagovat
Heresy

dnes nas ceka tezky zapas na gladbachu pronas jeden z nejvic neprijemnych tymu ... ale verim ve vyhru , gladbach ma hodne hracu na marodce ..

Reagovat
Jardman

dnes?

Reagovat
stas87

Kleeblatt Radoki konecne dal dokopy obranu, to ten tim potreboval. V ofenzive to je dobre, individualne su tam dost schopni hraci, sa sam cudujem, ze taky Zulj nehra v BL. VfB ma sklamalo, okrem nakopov na Teroddeho a Ginczeka sa im po zemi vobec nedarilo, kombinacne boli dokonca za domacimi a to by som pred zapasom necakal. Mane moze mat reci kolko chce, ale aby stale naivne skusal predkopnut loptu a neustat nasledny suboj..a potom sa rozculovat. Na konci boli aj dost frustrovani, hadali sa stale a vobec to nezvladli. Co je pre mna obrovske sklamanie na dnesnom zapase, tak to bol vykon Gentnera. Absolutne nevyrazny v hre aj medzihre, vobec im nepomohol a Megyeri ho v tutovke vychytal, respektive dokazal vyrazit jeho strelu nad brvno. Nechcem Stuttgart sudit prilis prisne, lebo je to asi druhy ci treti zapas co vidim, ale s tym co hrali dnes, by to na BL ani omylom nestacilo.

Len je skoda, ze poslednych 15 minut domaci uplne rezignovali na snahu podrzat loptu, pripravit si sancu do otvorenej obrany a skusit ten zapas definitvne rozohdnut. A ked uz to skusili, tak hrac s loptou to casto pokazil tym, ze sebcil a nedokazal prihrat lepsie postavenemu spoluhraci.

Reagovat
Rudnevs

Ja som pozeral posledných 15 minút zápasu St.Pauli - Hannover a bolo neskutočné, čo Hannover nedal. Füllkrugovu šancu vykopol Ziereis pred čiarou, Anton trafil tyč, Harnik pred brankárom poslal loptu na tribúnu a Becha vychytal Heerwagen (ktorý si v 90. minúte asi 30 sekúnd nastavoval loptu na odkop od brány).

Aby to nakoniec nedopadlo tak, že namiesto Hannoveru a Stuttgartu postúpi Union a Braunschweig.

Reagovat
smazaný uživatel

Fungujici link na Herthu pro mobily?

Reagovat
stas87

Preco nie je na ESplaeri BL?

Reagovat
cologneFC

Ja mam a pozeram to uz od 15:00

Reagovat
db18

Není ani v tv...

Reagovat
smazaný uživatel

Milan - San Remo ma zrejme vacsiu prioritu. Len aby to uz neznamenalo ze ES pride o prava

Reagovat
Jardman

A Gnabry je černej nebo žlutej? Z tý fotky to nejde moc rozeznat. Taky je tu možnost, že by byl mulat, stejně jako Alaba, ale těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Gnabry je mulat,otec je z Afriky myslím že niekde zo Senegalu alebo Pobrežia Slonoviny,matka je nemeckého pôvodu

Reagovat
db18

Alaba myslím není mulat, jeho matka je totiž původem z Filipín.

Reagovat
smazaný uživatel

Správne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cologneFC

Yuya exportny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na sestavu Freiburgu a v ní celá základní XI plná Němců, to se v dnešním fotbalu vyjma Sassuola nevidí Ať má každý na to svůj názor, ale mně se toto líbí

Reagovat
Jardman

Athletic Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

Na ně jsem úplně zapomněl a stále hrají na vrcholu téměř každou sezónu.

Reagovat
TonCZek

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

Junooooooooooooo nazdar ty sraci z Leipzigu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje obrana? Dostali sa do nejakej sance hostia?

Reagovat
cologneFC

Modeeeeeeeeeeeste

Reagovat
johnik

Ta Herta je zajímavý mančaft...

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny vykon z nasej strany, zasluzene 3:0. Osako krasny gol a Tony znovu potvrdil ze je kanonier. Tak snad to uz ukopeme, Horn mal jeden tazky zakrok po skvelej hlavicke Ibisevica ...inak nehraju nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Modesteho Dúfam že ho udržíte čo najdlhšie pretože to je dobré ako pre vás tak pre celú BL mať tu takých hráčov.To isté aj Horn

Reagovat
smazaný uživatel

Ja verim ze ho udrzime. Podla mna, pokial by sme spravili Europu tak by urcite ostal. Podla mojich informacii on ma ine priority ako prachy (pozn. vylucil sam odchod do Ciny). Ale pokial pride nejaka ponuka z Europy okolo 45 mega euro tak pojde dufam ze nie,zas na druhu stranu za 45m sa da kupit kvalitny utocnik,v BUli ich je vela. Horna si myslim ze udrzime minimalne na dalsiu sezonu, snad sa nemylim. Na druhu stranu pokial sa dlhsie nebude dostavat do nominacie smradocha tak asi bude musiet odist

Reagovat
Kang & Kodos

Steinhöfer v základu

Reagovat
andrew96

Špatný tah. Měl tam jít až v závěru jistit výhru. Takto prohrají.

Reagovat
Kang & Kodos

Nebo měl jít o poločase dolů.

Reagovat
stas87

Flooooooooooooooooooooooo nechapem obranu RB, tento signal hrame dobre dva roky a oni sa nechaju takto ojebat. Gulacsi bez sance, absolutne.

Reagovat
smazaný uživatel

orgazmus dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toooooooooooooooooonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

Reagovat
Jeňa

Ralph by se měl probrat. Mít s trojzápasu Augsburg, Wolfsburg doma a Werder 1 bod je hrozný výsledek.

Reagovat
stas87

A co tak si priznat, ze niektori hraci hraju bez formy a na jesen RB uhralo body, aj ked nebolo lepsie? Pokial sa BVB spamäta a prestane stracat body so slabsimi, v pohode budu za Bayernom druhy. Dnes taky Forsberg absolutne neviditelny a to nie je sam..

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

*druhi

Reagovat
Jeňa

Je pravda, že jsme na podzim uhráli nějaké body tak trochu na haluz, ale to nic nemění na tom, že nechat body současnýmu Wolfsburgu a hlavně současnému Augsburgu je zbytečná ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

rozprávka sa skončila

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram ze pociatocny osial skoncil jak v Lipsku tak u teba doma. Co tak konecne pochopit ze kopa zapasov sa uhrala zo stastim a uznat ze Bayern s Dortmundom su skratka niekde inde? Slusne hraju Hoffenheim, Hertha a i Kolin s Gladbachom, budete radi za stvrte miesto. Scheiss RB!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No taaak Jungs uz toto musime udrzat...

Reagovat
stas87

Skoda, ze ot tam nespadlo Aronovi. Ale co, tak si aspon Florian pripisal prvy gol v BL za nas. RB naprosto neskodne, este zopar podobnych vykonov a ten tim konecne dosiahne svojho stropu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tak trocha paradox že redbulákov, rakúšakov porazili tromi gólmi rakúsky hráči

Reagovat
smazaný uživatel

rakúski

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobne Modeste je stroj

Reagovat
smazaný uživatel

snad ostane, aj ked sa bojim ze odide. Ale zarobime aspon, bude s coho kupit pripadna nahrada

Reagovat
smazaný uživatel

ale inak ak vyhrá Hamburg ( fujky fujky ) tak sú do boja o záchranu namočení aj Leverkusen s Monchengladbachom Sa nám tá Bundesliga vyrovnáva

Reagovat
smazaný uživatel

ale skor to je len boj o baraz Ingolstadt a Darmstadt uz maju dost manko. Aj ked FCI v poslednej dobe nehra zle, proti nam remiza 2:2 a boli lepsim timom, vcera odohrali vyrovnany zapas s BvB...ich by som este uplne neodpisal. zas ale Gladbach to vie na Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka este fandi Red Bullakom?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska priemerovo zacal fandit Kolinu podla mna je iba otazka casu,ked nas zaradi medzi oblubenych.

Reagovat
HSV1887

Bod z Frankfurtu dobrej, na Frankwurst neumime. A stejnej vysledek jako v unoru loni, co jsem tam byl. Hlavne ze Ingolstadt prohral a my jim zas o bod utekli. Myslim, ze Darmstadt a Ingolstadt uz se z toho asi nevyhrabou a jak spolecne pred dvema lety postoupili, tak se zase spolecne vraci do 2. ligy. A do baraze at si jde kdokoliv, ale jen ne HSV :D Ale my ji dame, my jsme na ni odbornici :D

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer - Lahm, Martínez, Hummels, Alaba - Alonso, Thiago - Robben, Müller, Ribéry - Lewandowski

Reagovat
db18

Reagovat
Jardman

Namísto Alonsa Kimmich a byla by to dokonalost. Ale začínám pochybovat o rotační schopnosti Carletta... Ze začátku se zdálo, že je v tom docela zdatný, ale postupem času to odeznělo. Na druhou stranu se zdá, že si to začíná sedat, tak snad to aspoň povede k titulům!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze kdyby nehrali na tezke pude BMG, tak to klidne zrotuje. Ale polud ma vsechny sve dulezite hrace az na Boatenga v pohode, tak je v tezkem zapase proste nasadi. Navic jak pises, vse jde jako po masle, tak na co je vyhazovat z tempa? Navic kdyz LM ma ted pauzu chvili.

Reagovat
smazaný uživatel

Povede k titulům....hmm...kľudne to ale môže viesť aj k nespokojnosti hráčov,v najhoršom prípade dokonca k vynúteným odchodom.Kimmich musí hrávať častejšie,ak nie hneď na RB tak v strede namiesto Alonsa minimálne hej.Ten hráč patrí do zostavy a nie na lavičku

Reagovat
Jardman

Hej, podle mě už to k tomu vede. Sanchesa jsem ještě neviděl smát se na lávce, Kimmich, Coman. Tady v tom zápase jim klidně mohl dát šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to fakt dvojsecne. Na jednu stranu nespokojenost, na druhou stranu to ted zacne zrotovat a hraci muzou vypadnout pred rozhodujici fazi sezony z tempa. Kvalitni trener vzdy najde spravnou hranici, aby tymu neuskodil.

Reagovat
db18

Asi o 7 dní jsme opět natáhli náš rekord ohledně nejstarší základní jedenáctky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdycky jsem mel Thomase rad, ale cim dal vic si posledni mesice uvedomuju, ze vlastne on krome zakonceni ve vapne, vyberu mista a tech v dnesnim fotbale samozrejmych moralne volnich vlastnosti jako jsou napr. vule a bojovnost, nic jineho nema Rychlostne na tom nebyl nikdy nejlip souboj 1v1 radsi uz predem zavrhne a prihraje mic zpet spoluhraci, nemluve o tom, ze pod tlakem dost casto ztraci mic. Myslim si, ze kdyby kolem sebe nemel vyjimecny hrace jako jsou napr. R + R, nevynikal by uz vubec. V prumernem tymu by zapadl.

Reagovat
Jardman

Takovou kritiku tady na něj snad ještě nikdo neuvalil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mal si ešte o niečo dlhšie porozmýšľať než si túto kravinu vypustil sem na plochu

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Thomas tu bol obcas na "hate" no toto je uz moc

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
vladino10

Ďakujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem jak Sip po zapase s Ruskem

Reagovat
db18

Reagovat
bayern987

Ty si dobrý zoufalec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Jardman

Robert teď trochu socka Ale myslím, že myslí na Aubameyanga a Modesteho

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný výkon, snad tam něco spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern velmi pekny vykon, pokojne mohlo byt zo 4:0 po polcase. Hecking by mal popremyslat nad taktikou cez prestavkou, pokial toto ustoja na bezgolovy vysledok s tymto tak fakt poklona. S domacich sa mi pacil jedine Elvedi, chalan ma celkom slusne sebavedomie. Tomu Mullerovi by som uz prial nejako gola, zasluzi si to

Inak co pozeram tak Mainz sa celkom sunie ku barazi, vobec by som sa necudoval pokial by do barazi isli oni alebo Augsburg. Dneska nehrali uplne zly zapas ale nedari sa im pravidelne bodovat aj nad podobnymi supermi, to iste FCA...

Reagovat
smazaný uživatel

Za co by si ho zaslouzil? Vsak mel jednu sanci, kterou nepromenil a mel. Co na to, ze by neplatil. Navic ma hodne ztrat

Reagovat
smazaný uživatel

Za svoj dlhodoby prinos pre tim. Tohto roku dal iba jedneho fika.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by platilo i o Lahmovi, o Martinezovi, Thiagovi atd. atd. atd. Pomahat tymu na teto urovni je automaticke.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach moj boze

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tu nejaký Müllerov hejter alebo čo??Lebo píšeš samé sračky....odmietol k tebe prestúpiť na Fife??Alebo ho sleduješ len túto sezónu(mimochodom pozri si jeho štatistiky čo sa týka úspešnosti prihrávok alebo asistencií,góly sú neni to jediné čo Thomas vie).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a este velmi pekne chyta Sommer. Az necakane, naviac ked su casy co sa ani nehodi po chytatelnej strele

Reagovat
Jardman

Alonso ven, Boa na hřiště a Javi na střed!

Reagovat
Jardman

THOMAAAAAAAS

Reagovat
Jardman

Thiago neskutečně!

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blackhawk88

Alonso v 1. polcase hral velmi dobre..v 2. uz nic moc..je zrely na striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago je kralem stredu pole. Ve 25 definitivne prebral reziserskou taktovku Bayernu. Guardiola privedl Bayernu poklad na dalsich min pet let.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se mu vyhnou zraneni

Reagovat
Jardman

Taky se jednoho/dvou pokladů zbavil (Kroos, Schweini)

Reagovat
smazaný uživatel

S Kroosem souhlasim, ale Schweinsteiger prece nikdy nebyl roteny spilmachr, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře hraje skvěle, ale na podzim to taková hitparáda nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ten Robben je fakt kus čuráka Já bejt Carlem tak mu ji normálně napálim. Kokot jeden, co on si o sobě myslí, to je vrchol...

Reagovat
vladino10

Carlo ho má v prdeli, lavička ho vysmiala, ti ho zrejme už dobre poznajú a robben časom vychladne

Nikto nikomu nenapalil= všetko je ok a do zajtra sa na to zabudne..

Hlavné teda ale ako mu tam xabi masíroval stehno..

Reagovat
db18

Co se stalo?

Reagovat
vladino10

Carlo si dovolil vystriedať robbena..

Stiedal ho sanches, ten nastavil ruku nech si "placnú" robben mu placol do tej ruky celou silou tak, ze mu ju skoro urval, potom mu nastavil ruku carlo, toho robben odignoroval, sadol si, hodil fľašu s vodou o zem, proste šou..

Boateng, Rafinha, ribery a xabi sa tam rehotali, xabi začal robbenovi jak bol nasraty chytať stehno a vyzeralo to, že robben vybuchne..

Reagovat
db18

Dík.

Reagovat
blackhawk88
Reagovat
Jardman

To je super! To ho muselo nasrat ještě víc, že si z něj dělaj všichni prdel!

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
vladino10
Reagovat
andrew96

A ho naštvalo čistě jen to střídání nebo za tím byla situace ze hřiště? Např. zarval tutovku minutu předtím.

Reagovat
vladino10

Mal tam jednu strelu z pozície asi ako proti arsenalu, trafil spojnicu..

No a ešte tam bola situácia kde ak by mu lewa nahral, tak by bol arjen sám pred bránou, už tam rozhadzoval rukami a niečo vykrikoval, lewova reakcia bola asi taka že si upravoval účes

Ale to myslím ani jedno nebolo tesne pred tým striedaním, takže ktovie.. To je jedno ale asi, aspoň je v tíme dobrá nalada..

Reagovat
vladino10

http://www.fc-bayern.cz/robbena-velmi-nastvalo-striedanie/

Tak nakoniec som asi tie dôvody aj celkom trafil..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze sme si uz vsetci zvykli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Robben ale inak reakcia lavicky okolo ma pobavila top moment kola

Reagovat
Jardman

Ti byli suproví!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak od odchodu Favreho uz nie je Gladbach tak bojovnym muzstvom ako byvalo za jeho cias... v tej dobe sa proti Bayernu (Guardiolovemu) hralo v Gladbachu inac nechcem aby to bolo brane ako rypanie do rivala, ale takato trapnost je mimoriadne charakteristika pre kluby co vedie Hecking

Reagovat
vladino10

Tak skoro s tým ubránili remízu..

Ja by som z toho nejakú vedu nerobil, gladbachu sa bohužiaľ nedarilo z toho bloku vychádzať do protiútokov, s vfl takýmto štýlom bayernu pár krát podkuril, tam mu aj tie protiútoky išli, dnes im to ale herne nevyšlo..

Reagovat
vladino10

A samozrejme ešte vo štvrtok hrali el..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prehra 0:1 vzhladom k tomu co predviedli je celkom dobry vysledok. Obisli lepsie ako napr. Arsenal (ale to kazdy )

Reagovat
smazaný uživatel

Viem...zle to asi vyznelo. Mal som na mysli ze sa proti Bayernu nastupovalo s vacsim nasadenim, odhodlanim a ofenzivnejsou taktikou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele