Bundesliga - preview 24. kola

10.03.2017, 08:38, aktualizováno 12.03.2017, 09:06
Previews
Neděle tradičně na bundesligové scéně znamená dvě utkání: Schalke nejprve přivítá Augsburgu a Hamburk si to pro změnu rozdá s Borussií Mönchengladbach...
Schalke 04 - FC Augsburg  (neděle 15:30)
Hráčům Schalke se v lize nedaří a v tabulce jim patří až třináctá příčka, s pouhým čtyřbodovým odstupem na Hamburk, jenž je momentálně na šestnácté pozici zajišťující účast v baráži. V neděli je tak čeká ve Veltins Areně utkání s tabulkovým sousedem - do Gelsenkirchenu přijede Augsburg, jenž má o bod více a je dvanáctý.

Zajímavé bude střetnutí pro Markuse Weinzierla, současný lodivod Königsblauen totiž na lavičku tohoto klubu přišel právě z Augsburgu. Dá se očekávat, že v sestavě proti ligovému duelu na hřišti Gladbachu udělá pár změn, do základu by se například mohl vrátit Sead Kolašinac, jenž poslední bundesligové utkání vynechal.

V základní jedenáctce by se po delší době mohl ukázat tak Klaas-Jan Huntelaar. Zkušený nizozemský útočník po svém návratu po zranění plnil zatím spíše jen roli hráče z lavičky, jelikož se na hrotu při absenci forvardů Schalke velmi dobře uvedla zimní posila z Norimberku Guido Burgstaller.

Kdo se neobjeví na hřišti zcela určitě je Naldo. Brazilský stoper si v pohárovém utkání se Soluní přivodil svalové zranění a dosud se z něj nezotavil. Do konce sezony se na trávník nepodívá ani Breel Embolo, jenž má za sebou obtížnou zlomeninu kotníku a Weinzerl považuje jeho návrat ještě v tomto ročníku za nereálný.

Augsburgu bude chybět Daniel Baier a islandský forvard Alfred Finnbogasson, jenž se po zánětu stydké kosti teprve vrací do tréninku.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Höwedes, Badstuber, Nastasic, Kolasinac - Geis - Schöpf, Goretzka, Bentaleb - Burgstaller, Huntelaar
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Verhaegh, Danso, Hinteregger, Stafylidis - Moravek, Kohr - Koo, Halil Altintop, Ji - Bobadilla
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hamburger SV - Borussia Mönchengladbach  (neděle 17:30)
Mezi trojicí utkání se Schalke čeká Borussii Mönchengladbach příjemná změna - v neděli je čeká výjezd do Hamburku, jemuž patří šestnáctá příčka v tabulce a potřebuje každý bod, aby se vyhl nevyzpytatelné baráži a zajistil si tak pokračování slavné série klubu bez jediného sestupu z nejvyšší soutěže.

Gladbach pod Heckingem hraje dobře a je ve formě, což ukazují poslední výsledky a postupné vylepšování pozice mužstva v bundesligové tabulce - nyní jsou Hříbata už devátá a jen tři body jim schází na Eintracht Frankfurt, jenž drží šestou pozici, zajišťující zcela jistě účast v Evropské lize.

V utkání na hřišti Hamburku se ovšem opět budou muset obejít bez Thorgana Hazarda - dost možná největší hvězd porýnského celku musela z odvetného zápasu Evropské ligy na hřišti Fiorentiny předčasně odstoupit pro zranění kolene, ze kterého se Hazard stále nezotavil.

Přístavní celek bude v neděli postrádat beka Mevrima Mavraje, jehož trápí stejný problém jako ofenzivního tahouna Borussie. Na hřišti ho tak zřejmě nahradí Johan Djourou, jenž naopak ze sestavy vypadl a poslední duel, kdy do Hamburku zavítala berlínská Hertha a jenž zásluhou gólu Albina Ekdala zvládli domácí fotbalisét vítězně, strávil pouze usazený na lavičce náhradníků.

V případě, že by se Hamburku podařilo nad bojem na více frontách unaveným Gladbachem vyhrát a získat tři body, dotáhli by v tabulce bodově Werder a Wolfsburg. Zda se to Gisdolově celku podaří, ukáže už nedělní odpoledne.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - Sakai, Papadopoulos, Djourou, Ostrzolek - Ekdal, Jung - N. Müller, Holtby, Hunt - Wood
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Jantschke, Christensen, Vestergaard, Wendt - Kramer, Dahoud - Herrmann, Hofmann - Stindl, Raffael
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bayern Mnichov - Eintracht Frankfurt  (sobota 15:30)
Hráči Bayernu Mnichov mají v Bundeslize sedmibodový náskok a míří za pátým domácím titulem v řadě. Zatímco největší konkurenti mnichovského klubu z Lipska body čas od času proti slabším soupeřům ztratí, Die Roten v pohodě válcují jednoho soupeře za druhým. Kromě oslnivých vítězství nad Arsenalem v Lize mistrů Ancelottiho svěřenci smázli v Allianz Areně osmi góly Hamburk, aby před týdnem na hřišti o poháry bojujícího Kolína vyhráli 3:0.

Nyní čeká na Bayern další celek, jenž sahá po účasti v evropských pohárových soutěžích pro další ročník. Eintracht Frankfurt se pod vedení Nika Kovače nejenže zachránil v baráži proti Norimberku, ale solidními výkony a především stabilní kvalitou v podobě defenzivní čtveřice doplňované brankářem Hrádeckým si říká minimálně o Evropskou ligu. Momentálně je z toho šesté místo, s pětibodovou ztrátou na čtvrtý Hoffenheim, a to i přesto, že naposledy před domácími diváky padli Kovačovi svěřenci s Freiburgem.

Kovače ovšem trápí rozsáhlá marodka. Mimo hru jsou kvůli zranění Anderson, jehož trápí koleno, s bokem marodící Regäsel, Varela, jenž má zraněný kotník či Fabian, karetní trest pak v účasti v utkání zabrání Oczipkovi a Seferovičovi.

Naopak Ancelotti má po dlouhé době k dispozici kompletní kádr. Do hry se po vrací Jerome Boateng a v pořádku je také Douglas Costa, jenž střídal v posledním utkání s Kolínem. Zda však německý stoper dostane příležitost v základu už zítra, nebo bude vedle Hummelse jeho obvyklý parťák Javi Martínez se ukáže až v sobotu odpoledne.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Lahm, Boateng, Hummels, Alaba - Vidal, Thiago - Robben, Müller, Costa - Lewandowski
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Hector, Hasebe, Abraham - Chandler, Mascarell, Gacinovic, Tawatha - Blum, Rebic - Hrgota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 9.50 - 24.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hertha BSC - Borussia Dortmund  (sobota 15:30)
Po měsíci se znovu střetávají celky Borussie Dortmund a berlínské Herthy. Zatímco naposledy se jednalo o duel v rámci osmifinále domácího poháru, v němž zvládli svěřenci Thomase Tuchela postoupit až díky úspěšné střelbě pokutových kopů, tentokrát se oba týmy potkávají v domácí soutěži.

Mezi oběma mužstvy je přitom šestibodový rozdíl. Zatímco Dortmund, jenž v týdnu po jednoznačném výkonu postoupil do čtvrtfinále Ligy mistrů přes portugalskou Benfiku, je po vítězství 6:2 proti Leverkusenu na třetí příčce, Hertě patří průběžná pátá příčka především díky bodům z domácího stadionu.

Venku se totiž svěřencům Pála Dárdaie nedaří, což se ukázalo i v posledním zápase proti Hamburku. Přístavní celek má jediný cíl, kterým je záchrana nejvyšší soutěže, k čemuž se tři body proti Hertě rozhodně hodí.

Už druhou stovku bundesligových startů započne proti slovutnému soupeři z Vestfálska Vladimír Darida. Českého středopolaře naopak na hřišti zcela jistě nedoplní spoluhráči Fabian Lustenberger, jehož trápí potíže se stydkou kostí a Julian Schieber, jenž má zraněné koleno.

To Dortmund se až do konce sezony musí obejít bez služeb Maria Götzeho a celý březen si od fotbalu odpočine Marco Reus, jenž má přetržený zadní stehenní sval. Dlouhodobě mimo hru jsou i středopolaři Sven Bender a Sebastian Rode. Naopak k dispozici trenéru Tuchelovi už zřejmě bude Raphael Guerreiro, jenž kvůli zranění vynechal domácí utkání proti Benfice v Lize mistrů. Jeho start v základní sestavě se ovšem neočekává, pravděpodobně se na místě levého beka objeví Marcel Schmelzer a ve středu zálohy vedle Juliana Weigla nastoupí univerzál Gonzalo Castro.
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Pekarik, Langkamp, Brooks, Plattenhardt - Stark, Skjelbred - Haraguchi, Darida, Kalou - Ibisevic
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Passlack, Sokratis, Bartra, Schmelzer - Weigl - Kagawa, Castro - Pulisic, Schürrle - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.35 - 3.63 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SV Darmstadt - 1. FSV Mainz 05  (sobota 15:30)
S Darmstadtem už to začíná být hodně nahnuté. Die Lilien vědí, že proti Mohuči potřebují v domácím prostředtí nutně bodovat. Hosté však sestupem pořádně ohroženému týmu jistě nedají nic zadarmo.

Svěřenci Torstena Fringse prohráli tři utkání za sebou, nicméně podle koučových slov stále nic nevzdávají. Pokud by ovšem znovu prohráli, překonali by neslavný rekord Greutheru Fürth, který měl v sezoně 2012/2013 po čtyřiadvaceti kolech na kontě pouhých čtrnáct bodů. Celek ze Stadion am Böllenfalltor jich doposud nastřádal dvanáct.

Nutno ale dodat, že Fürth - v současné době se pohybující v horní polovině tabulky druhé Bundesligy - během své zatím poslední prvoligové štace nevyhrál ani jedno domácí utkání. Die Lilien tuto statistiku jistojistě nepřekonají, neboť před vlastními diváky zvádli klání s Eintrachtem Frankfurt a VfL Wolfsburg.

Čtyřicetiletý trenér nemůže poslat do hry Denyse Oliinyka, Jana Rosenthala, Benjamina Gorku a brankáře Michaela Essera, jehož znovu nahradí Daniel Heuer Fernandes. Mohuč bude bez Emila Berggreena, Karima Onisiwa a zřejmě i Suata Serdara. Ve hře je tedy možnost, že by v útoku nastoupil pouze Jhon Córdoba z druhé vlny by jej podporoval Bojan Krkić.

Bývalý hráč Barcelony nehrál poslední dva zápasy a německá média hned začala spekulovat o jeho budoucnosti. "Jenom potřeboval lépe přivyknout našemu hernímu stylu. Jsem přesvědčený o tom, že v následujících týdnech toho předvede hodně zajímavého," nechal se slyšet trenér Martin Schmidt. Že by třeba rozhodnul už zápas s Darmstadtem?
SV Darmstadt - pravděpodobná sestava:
Heuer Fernandes - Sirigu, Niemeyer, Sulu, Holland - Hamit Altintop, Gondorf - Sam, Vrancic, Heller - Colak
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Lössl - Donati, Bell, Ramalho, Bussmann - Latza, F. Frei - Öztunali, Bojan, De Blasis - Cordoba
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.65 - 3.45 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SC Freiburg - TSG Hoffenheim  (sobota 15:30)
Freiburg si výhrou ve Frankfurtu zvednul sebevědomí po nepodařeném domácím zápase s Borussií Dortmund. Nyní se chystá potrápit Hoffenheim.

Tým kouče Nagelsmanna si ovšem v minulém kole v pohodě poradil s Ingolstadtem. Před tímto duelem však zůstává "Malý Mourinho" obezřetný: "Vždycky jsem rád, když si můžu přečíst rozhovor s ním. Dokonce i takový, ve kterém se vyjadřuje k politice. Má zcela jasný názor. Jde o sympatického člověka, a jakožto kolegy si ho velmi vážím."

Za Hoffenheim nenastoupí akorát Lukas Rupp a tenhle nejbližší střet s největší pravděpodobností vynechá i Pavel Kadeřábek. Naopak Mark Uth už by měl být připraven nějakou porci minut odehrát. Stejně jako Jeremy Toljan, který by měl zaujmout post pravého křídla, zatímco Nadiem Amiri se posune více do středu záložní řady.

"Myslím, že Hoffenheim můžeme právem zařadit mezi čtyři nejlepší celky v Bundeslize. Počínají si velmi profesionálně a v důležitých okamžicích dokáží zachovat klid. Julian Nagelsmann odvádí se svým týmem skvělou práci. Nechybí mu schopnost vybratu tu nejvhodnější taktiku na každého soupeře," vrátil komplimenty Christian Streich.

Na trávník z jeho družiny nevyběhnou Pascal Stenzel, Vincent Sierro a Jonas Föhrenbach, jehože zranění jest dlouhodobějšího rázu. Do základní sestavy po nucené pauze způsobené karetním trestem znovu míří Maximilian Philipp. O vítězi posledního vzájemného duelu rozhodl až pokutový kop. Dá se očekávat, že i tentokrát sehrají tito protivníci vyrovnanou partii.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Kübler, Gulde, Kempf, C. Günter - Frantz, Höfler - Philipp, Grifo - Haberer - Niederlechner
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Süle, Vogt, B. Hübner - Toljan, Zuber - Rudy - Nad. Amiri, Demirbay - Wagner, Terrazzino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.33 - 3.57 - 2.16
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
RB Lipsko - VfL Wolfsburg  (sobota 15:30)
RB Lipsko vstupuje do zápasu s trápícím se Wolsfsburgem v roli jednoznačného favorita. Ačkoliv je fakt, že jediným celkem, který doposud dokázal Lipsko porazit v domácí Red Bull Areně, je Hamburk, který má na kontě stejný počet bodů jako Vlci z Wolfsburgu.

Ti v minulém kole remizovali s Mohučí, přestože vedli. Pro nového kouče Andriese Jonkera se ale vlastně jedná o dobrý start, když neprohrál. V klubu dělal v minulosti asistenta hlavnímu trenérovi Dieteru Heckingovi. Jeho pravou rukou se stal bývalý švédský reprezentant Freddie Ljungberg. Klíčovým rozhodnutím tohoto dua by mohla být hra se čtyřmi obránci.

VfL se stále musí potýkat s početnými absencemi. Chybět budou Ismail Azzaoui, Victor Osimhen, Ashkan Dejagah, Philipp Wollscheid, Sebastian Jung a Diego Benaglio, jehož mezi třemi tyčemi opět nahradí Koen Casteels. Otázka zní, jestli se stihnou dát dohromady Ricardo Rodríguez, Luiz Gustavo, Josuha Guilavogui a Paul Seguin.

To Lipsko má mezi zraněnými pouze Lukase Klostermanna a Yussufa Poulsena. Hrát nebude moci také Stefan Ilsaker, jelikož nasbíral příliš mnoho žlutých karet. Nicméně toto se vlastně za nějak výrazné oslabení považovat nedá, jelikož místo Ilsakera může hrát Naby Keïta. Šanci na nějakou porci minut má i Rani Khedira, mladší bratr známého záložníka Juventusu, Samiho.

"Wolfsburg má nového trenéra, takže nemáme vůbec nic jistého. Andries Jonker ukázal už při utkání s Mohučí, že jeho tým fotbal hrát umí. Pro nás bude důležité hrát naši hru s míčem na kopačkách a dávat si pozor na rychlé protiútoky," nechal se slyšet Ralph Hasenhüttl, jehož svěřenci první vzájemný duel ve Wolfsburgu zvládli.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Schmitz, Orban, Compper, Halstenberg - Khedira - Keita, Demme - Sabitzer, Forsberg - Ti. Werner
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Blaszczykowski, Knoche, R. Rodriguez, J. Horn - Bazoer, Luiz Gustavo - Didavi, Arnold, Malli - Gomez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.15 - 5.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Ingolstadt 04 - 1. FC Köln  (sobota 18:30)
Ingolstadt není v takovém průšvihu, jako Darmstadt. Nicméně to neznamená, že by si mohl dovolit další porážky.

Tentokrát se utká s 1. FC Köln. Kozli sice poslední dva zápasy prohráli, ale nenechte se zmást - za soupeře totiž měli Lipsko a Bayern Mnichov, tedy aktuálně první a druhý tým bundesligové tabulky. Nicméně jediná výhra by mohla způsobit, že se klub z města nad řekou Rýn vrátí na pohárové příčky. Přeci jen konkurent z Frankfurtu zajíždí do Mnichova.

Během soboty se ještě rozhodne, jeslit se mezi tři tyče už vrátí Timo Horn, nebo jestli bude připraven až za týden, kdy bude jeho tým čelit Hertě Berlín. Otazník visí také nad Pawlem Olkowskim, Matthiasem Lehmannem a Svenem Müllerem. Mimo budou určitě Sehrou Guirassy, Leonardo Bittencourt a Marcel Risse, což znamená, že v základní sestavě by se měli objevit Frederik Sörensen a Jonas Hector, který už si odpykal karetní trest.

Rozhodně se nedá napsat, že by die Schanzer neměli kádr, který by prostě na nejvyšší německou soutěž nestačil. Nicméně někteří hráči by potřebovali nabrat zkušenosti. Jeden vyhraný duel může pomoci se sebevědomím, nicméně dokud budou hráči tropit individuální chyby, Ingolstadt se asi sotva posune nahoru.

Maik Walpurgis má kromě Moritze Hartmanna k dispozici kompletní kádr, včetně Daria Lezcana a Mathewa Leckieho, který si odseděl trest za karty. Zajímavé bude sledovat, jestli se v základní sestavě objeví Brazilec Roger, který patří k nejlepším hráčům týmu, avšak trenér podle všeho stále hledá optimální rozestavení.
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Hansen - M. Matip, Tisserand, Bregerie - Hadergjonaj, Suttner - Morales, Cohen - P. Groß, Leckie - Lezcano
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Kessler - Maroh, Subotic, Heintz - Olkowski, Rausch - Clemens, Höger, J. Hector - Modeste, Osako
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.10 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bayer Leverkusen - Werder Brémy  (pátek 20:30)
Porážka 2:6 na hřišti Borussie Dortmund se stala pro Rogera Schmidta konečnou. Za tři dny padesátiletý trenér nedostal ke svým kulatým narozeninám od zaměstnavatele zrovna příjemný dárek. Leverkusen, jenž čeká příští týden odveta osmifinále Ligy mistrů na hřišti Atlétika, tak až do konce sezony povede Tayfun Korkut. Bývalý turecký reprezentant má za sebou angažmá Hannoveru či naposledy v Kaiserslauternu a nenese si pověst zrovna uznávaného kouče, proto bylo jeho jmenování do funkce kouče Werkself poměrně velkým překvapením.

Premiéra na lavičce Bayeru čeká Korkuta na domácím stadionu. V rámci pravidelné páteční předehrávky přijede do BayAreny Werder, jehož cílem je udržení se mezi prvoligovými kluby i pro další sezonu. K tomu brémských mohou pomoct tři body, které získali zásluhou dvou branek Maxe Kruseho proti Darmstadtu. Ale bodovat je třeba dál - na barážovou pozici, jenž momentálně drží Hamburk, mají zelenobílí náskok pouhých dvou bodů.

Ve zbytku ročníku se navíc hráči Werderu musejí obejít bez svého kapitána. Šestatřicetiletý defenzivní středopolař Clemens Fritz, jenž již dříve anoncoval, že po sezoně ukončí kariéru, si právě proti Lilien poranil kotník a pokud se nerozhodne pokračovat, pověsil nejspíše kopačky na hřebík. Hlavní ofenzivní zbraní Brém však bude proti Leverkusenu Serge Gnabry. Mladý německý reprezentant má na venkovních hřištích formu - z deseti utkání hraných na trávnících soupeřů vstřelil devět gólů.

Werkself bude navíc i nadále scházet Jonathan Tah - mladý německý stoper a jeden z největších talentů zdejšího fotbalu si proti Hamburku zranil stehenní sval a stále není zdravotně fit.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Henrichs, Jedvaj, Toprak, Wendell - Baumgartlinger, L. Bender - Bellarabi, Kampl, Volland - Chicharito
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiedwald - Gebre Selassie, L. Sané, Moisander, Ro. Bauer - M. Eggestein, Delaney - Bartels, Junuzovic - M. Kruse, Gnabry
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.40 - 6.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov23175157:1356
2.RB Lipsko23154443:2449
3.Borussia Dortmund23127452:2543
4.TSG Hoffenheim231011244:2441
5.Hertha BSC23114830:2537
6.Eintracht Frankfurt23105826:2435
7.1. FC Köln2389631:2533
8.SC Freiburg231031030:4033
9.Borussia Mönchengladbach2395929:3132
10.Bayer Leverkusen23931136:3830
11.1. FSV Mainz 0523851032:3829
12.FC Augsburg2377923:3028
13.Schalke 0423761028:2727
14.Werder Brémy23741230:4325
15.VfL Wolfsburg23651221:3423
16.Hamburger SV23651222:4523
17.FC Ingolstadt 0423531521:3918
18.SV Darmstadt23331715:4512
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:30Bayer Leverkusen - Werder Brémy
sobota 15:30Hertha BSC - Borussia Dortmund
sobota 18:30FC Ingolstadt 04 - 1. FC Köln
neděle 15:30Schalke 04 - FC Augsburg
neděle 17:30SC Freiburg - TSG Hoffenheim

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (85)

Přidat komentář
OnderCZ

Těžko říct, co od tohoto zápasu čekat. Brémy mají z posledních tří zápasů devět bodů. A navíc Leverkusen v posledních třech měřeních vyšel s Werderem naprázdno. Viděl bych to na obligátní páteční remízu.

Reagovat
Werkrider

podpis, ale nie 0:0, to je u Leverkusenu nemožné

môj tip? 2:2

Reagovat
OnderCZ

Tak jsme to skoro dohromady trefili

Reagovat
andrew96

Hertha-Bayern na Eurosportu. Bayern who?

Reagovat
andrew96

*Hertha-Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

Eurosport

Reagovat
Jardman

Už po druhé za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

A víte proč? Protože Eurosport už nemusí podlézat Polákům. Práva jsou na další roky fuč. A ty vysílací časy by se měly lépe rozložit jako v PL a PD. V poslední době hrají často nejlepší týmy ve stejný čas a to je blbost, BL přichází o televizní diváky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len pevne verim ze prava ostanu ceskej verzii. Robia to fakt vynikajuco a ja fakt nechcem prechadzat na somarsky digisport, novasport ci cesky sport1.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sa da ocakavat, ze sa cez porynske mesto Leverkusen prezenie pomerne silny Tajfun...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je,co tam po něm zůstane Resp. kolik bodů a jestli vůbec nějaké

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hrali fakt priserne, toto nema co v eu.poharoch robit. Uvidime v lete, pochybujem ze Nagelsmann zdrhne s dediny, osobne to vidim na Schmidta s Mainzu ...moc idealnejsich nahrad s tych ponukanych som nevidel.

Reagovat
Rudnevs

1. FC Union Berlin

Reagovat
johnn

Som veľmi zvedavý ako bude hrať Leverkusen. Dúfam ze vyhra tip, 3:1

Reagovat
stas87

W I E D W A L D ! ! ! Ty vole, on ma neskutocnu formu posledne tyzdne, drzi nas v hre o body kazdy zapas, nechapem tu zmenu u neho. Teraz by som brankara urcite nemenil, ak si tento standart udrzi, tak Drobny bude sediet.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda ho asi naučil chytat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomuhle už se fakt můžu asi jen smát...už když na tu pentli šel, tak bylo jasný, že nedá...totální připosranost...

Reagovat
Jardman

Kdo

Reagovat
smazaný uživatel

Toprak

Reagovat
Jardman

Kolikátou už neproměnili? 10?

Reagovat
smazaný uživatel

Je ich mnoho a vacsina fakt tragicky kopnutych

Reagovat
db18

09. => už je hlavou v Dortmundu.

Reagovat
db18

My za Xabiho vážně budem hledat náhradu, když na své šance čekají RS a Kimmich?

A ještě k tomu padají jména jako Keita nebo Xhaka...

Reagovat
blackhawk88

ja uz som tolko mien cital, ze o koho vsetkeho ma Bayern zaujem, ze nema ani zmysel sa nad tym pozastavovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Také bude přetlak v obranně, pokud se JaviMar neposune na DM. Akorát to způsobí, že budou zdrhat jinam...

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne zbytocne. Sanches a Kimmich su velmi kvalitne nahrady. A hlavne Kimmich je i lepsi nez Xabi.

Reagovat
vladino10

Úplne by stačilo nechať si badstubera, tým pádom budeme mat o 2 stoperov viac (holger, sule) a s javim sa môže rátať aj na dm..

A to máme ešte aj rudyho..

Reagovat
db18

Nebo Xabiho post zrušit a hrát na tři stopery... s rozehrávkou, jakou mají Boateng s Hummelsem se toho bát nemusíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Těmhle spekulacím bych nevěnoval moc pozornosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Tupan kola - Toprak

Reagovat
Rudnevs

Hannover Veľmi dôležitá výhra pre postavenie v tabuľke a snáď aj pre psychiku hráčov.

Príchod Horsta Heldta nebol jedinou zmenou - po konci zmluvy s Hasseröderom sa v HDI-Arene na veľkú radosť fanúšikov opäť čapuje Gilde, ktoré bolo hlavným sponzorom v postupovej sezóne 2001/02.

A v Duisburgu majú pred štadiónom Michael-Tönnies-Platz! Ďalšia pocta legende!

https://pbs.twimg.com/media/C6oV4RSWwAI-hQT.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schü to už klidně mohlo.. možná i mělo být 1:0

Reagovat
andrew96

Mělo

Reagovat
smazaný uživatel

Ginter

Reagovat
andrew96

Během sezóny se nejvíc kritizuje Bartra, ale nejhorší výkony ze stoperů podává Ginter. Radši ať se vrátí na kraj nebo jde do zálohy.

Reagovat
andrew96

Shinji zatím nejlepší z hostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji ale hraje skvěle..

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Co předvedli Alaba a Muller při asistencích.. neskutečný

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
blackhawk88

Polcasove vysledky su vyborne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

Aubaa... konečně - naprosto zasloužené. Shinji asistence

Reagovat
andrew96

Už to vypadalo zazděné, ale Shinji zase skvělé vyřešil. Auba A Jarstein taky pomohl.

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooool

Reagovat
andrew96

Gonzo

Reagovat
stas87

Tak Kramaric tam asi poslal gol kola teraz. Neskutocna strela.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Teď klasicky Dortmund dostane zase gól

Reagovat
REPLIKATOR

Castro

Reagovat
andrew96

Takové ušmudlané tutovky Ale zase spalování.

Reagovat
andrew96

Ginter asistence u obou inkasovaných branek.

Reagovat
REPLIKATOR

Z vymyšlené standartky

Reagovat
smazaný uživatel

Ginter - Bartra už nikdy víc prosím

Reagovat
andrew96

Komediant Wieser

Reagovat
smazaný uživatel

hm... Weiser se nám teda vybarvil. Neskutečný ocas

Reagovat
REPLIKATOR

Weiser zlatej kanibal Suarez

Reagovat
bayern987

136/100 Lewandowski jede jak pila! Pro porovnání: Toni 89/58, Gomez 174/113, Mandzukic 88/48, Makaay 183/103, Pizzaro 327/125 Máme to ale štěstí na ty hroťáky.

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

Zase klasika. Skoda, pokial by dnes Dortmund vyhral,strata na Leipzig by bola uz len 3 body.

Reagovat
vladino10

Čo dnes bolo s dudom? Prečo nebol ani na lavičke, neviete niekto?

Reagovat
db18

Svalové problémy.

Reagovat
vladino10

dik

Reagovat
Aker22

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to vidim na velmi vyrovnane zapasy, osobne ocakavam v oboch remizy (mozno i 0:0, snad sa pletiem).

Reagovat
HSV1887

Jestli dneska bude pyro, tak nam hrozi uzavreni casti Nordtribüne.. scheiß DFB !!!

Reagovat
smazaný uživatel

DFB Mafia!

Inak mozem sa ta opytat, ty zijes dlhodobo v HH?

Reagovat
HSV1887

Jinak k zapasu, cekam remizu, ale tu jsem cekal i s Herthou, takze se samozrejme nebudu zlobit, kdyz me Jungs prijemne prekvapi :) Und.. ja wir schmeißen Stein um Stein, auf die Elf von Niederrhein, scheiß Borussia Mönschwanzgladbach, denn du bist ein Scheißverein :P

Reagovat
andrew96

Koo

Reagovat
andrew96

Tak 4 chlapi při penaltě vletěli do vápna a sudí nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Fahrman výbornej jako Celá hra Schalke je dneska pecka...

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke zatial asi najlepsi vykon v sezone,minimalne prvy polcas teda

Reagovat
andrew96

Andreas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele