Bundesliga - preview 22. kola

24.02.2017, 09:14, aktualizováno 26.02.2017, 09:05
Previews
Ingolstadt hostí ve velmi důležitém klání Borussii Mönchengladbach, zatímco Schalke si to pro změnu ve 22. kole rozdá s Hoffenheimem...
FC Ingolstadt 04 - Borussia Mönchengladbach  (neděle 15:30)
Ingolstadt sice je spolu s Darmstadtem považován za hlavního adepta na sestup o patro níže, i přesto se však svěřenci nového kouče Walpurgise nevzdávají a o svou účast i v další sezoně nejvyššího německé ligy hodlají bojovat. Tomu nasvědčoval i povedený výkon Audi na hřišti Eintrachtu Frankfurt, jenž bavorskému celku vynesl překvapivé tři body.

V neděli odpoledne však na hřiště sedmnáctého mužstva tabulky zavítá tým, jenž si momentálně frčí na vítězné vlně - Gladbach z posledních šesti zápasů vyhráli čtyři, z niž zejména to poslední vítězství v rámci Evropské ligy je pro svěřence Dietera Heckinga hodně sladké - Hříbatům se na hřišti Fiorentiny povedlo zejména zásluhou hattricku kapitána Larse Stindla otočit průběh zápasu a po výhře 4:2 na italské půdě si tak zajistili postup mezi šestnáct nejlepších mužstev soutěže.

Jedno negativum si však báječný čtvrteční večer v Itálii pro Die Fohlen nese - z utkání musel už v první půli odkulhat Thorgan Hazard, a zranění kolena tak belgického ofenzivního záložníka vyřadí ze hry minimálně na dva zápasy.

Na hřišti tak možná mladšího bratra hvězdy londýnské Chelsea nahradí Brazilec Raffael, jenž je naopak už fit a už ve Fiorentině byl Heckingovi k dispozici na lavičce náhradníků. Dalšími absentéry budou na straně hostí Traoré a Doucure, domácí budou postrádat zraněné Hartmanna s Lexem, karty do hry nepustí forvarda Matthewa Leckieho.
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Hansen - M. Matip, Tisserand, Bregerie - Hadergjonaj, Cohen, Morales, Suttner - P. Groß, A. Jung - Lezcano
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Jantschke, A. Christensen, Vestergaard, Wendt - Kramer, Dahoud - Hahn, F. Johnson - Raffael, Stindl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.76 - 3.16 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Schalke 04 - TSG Hoffenheim  (neděle 17:30)
Schalke se daří v pohárové Evropě a Evropskou ligou prochází zatím suverénně. Königsblauen bez ztráty kytičky prošli základní skupinou a prvním vyřazovací dvojutkání rovněž bez problémů přešli přes řecký PAOK Soluň. Nyní však Weinzierlovy svěřence čeká v osmifinále těžký souboj s ligovým rivalem z Gladbachu, který senzačně postoupil přes italskou Fiorentinu.

V domáci soutěži patří klubu z Gelsenkirchenu desáté místo a na svého nedělní soupeře ztrácí jedenáct bodů. Nagelsmannův Hoffenheim sice už nedrží coby poslední evropský celek ligovou neporazitelnost, ale stále pokračuje v solidních výkonech a na čtvrtém místě za dortmundskou Borussií je TSG jen vlivem horšího skóre.

Očekávanou výhru nad posledním Darmstadtem vystřelil před týdnem doma Hoffenheimu dvěma góly Andrej Kramarič, který se nejspíše na hrotu objeví vedle nejlepšího střelce týmu Sandra Wagnera. Právě na útočnou dvojici TSG si Weinzierl a spol. musí dávat pozor - Nagelsmannovi útočníci už totiž letos vstřelil dvacet čtyři branek, což je více, než u jakéhokoliv jiného bundesligového týmu.

Postrádat Nagelsmann naopak bude Fabiana Schära, jehož trápí zraněná třísla. Dalšími absentéry na straně hostí pak jsou Rupp, jenž má zraněné koleno a Jeremy Toljan, jenž se teprve vrací do tréninku.

U Schalke je seznam chybějících fotbalistů o poznání delší. Zpátky už je sice po delším zranění Klaas-Jan Huntelaar, avšak dva jeho kolegové z útoku, di Santo s Embolem stále k dispozici nejsou - totéž pak platí pro Uchidu, Cokeho a Babu.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Höwedes, Naldo, Badstuber - Stambouli - Schöpf, Kolasinac - Goretzka, Bentaleb - Caligiuri - Burgstaller
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Süle, Vogt, Hübner - Kaderabek, Zuber - Rudy - Demirbay, Amiri - Wagner, Terrazzino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.46 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bayern Mnichov - Hamburger SV  (sobota 15:30)
Bayern Mnichov bude v utkání s Hamburkem jednoznačným favoritem. A při pohledu na výsledky posledních vzájemných střetnutí v bavorské metropoli by možná byla pro tým Markuse Gisdola lepší kontumační prohra.

Tady je posledních šest zápasů Bayernu s HSV v Allianz Areně: 6:0 (březen 2011), 5:0 (srpen 2011), 9:2 (březen 2013), 3:1 (prosinec 2013), 8:0 (únor 2015), 5:0 (srpen 2015). Celkové skóre tedy 36:3. Klub z přístavního města sice tři duely v lize neprohrál, nicméně tentokrát by se i bod za remízu rovnal pomalu fotbalovému zázraku.

Tím spíše, že Carlo Ancelotti oslaví svůj jubilejní tisící zápas v roli hlavního kouče! "Jsem velmi šťastný, že se mi podařilo dosáhnout této mety. Pamatuju si snad všechna ta utkání. I proto, že se pořád na každé těším," prohlásil respektovaný trenér, který během své úspěšné kariéry vedl kromě Bayernu také celky AC Reggiana, Parma, Juventus, AC Milán, Chelsea, PSG a Real Madrid.

Počet výher se prozatím zastavil na čísle 590. A italský stratég doufá, že v sobotu přibude další. "Hamburk má dobrý tým. Hodně se zlepšili a porazili i Leverkusen a Lipsko. Mají rychlé útočníky, na které si budeme muset dát pozor. Rozhodně se nestane, že bychom je nějak podcenili. Na ten zápas musíme být stoprocentně připravení, jako na každý jiný."

Kdo ještě po zranění nebude úplně připravený, je Franck Ribéry, který tedy začne na lavičce náhradníků. O osudu Xabiho Alonsa se teprve rozhodne. Přeci jen jeho nadřízený nechce nic uspěchat. Na lavičku zřejmě vedle uvedených kolegů usedne i Thomas Müller, jenž dosud zaznamenal pouhý jeden gól a sezona mu zdaleka nevychází podle představ.

Jak Bayern, tak Hamburk čeká v týdnu čtvrtfinálové klání DFB-Pokalu. Trenér Gisdol byl proto podezírán z toho, že v Mnichově nenasadí nejsilnější sestavu. Sám však tyhle spekulace na tiskovce popřel: "Rozhodně do toho půjdeme na plný pecky. Bayern je samozřejmě top tým a v Německu mu nemůže prakticky nikdo konkurovat. To ale neznamená, že bychom nemohli uhrát přijatelný výsledek."

Co se poháru týče, na jeho družinu čeká Borussia Mönchengladbach, zatímco obhájce prvenství vyzve Schalke. Jak o víkendu, tak ve středu by měli být k dispozici Michael Gregoritsch, Bobby Wood, Finn Porath i Nicolai Müller. Otazník visí jenom nad startem Kyriakose Papadopoulose, jehož by zastoupil na stoperu Johan Djourou. Podle všeho se určitě nudit nebude.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Lahm, Javi Martinez, Hummels, Alaba - Kimmich, Vidal - Robben, Thiago, Douglas Costa - Lewandowski
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - G. Sakai, Djourou, Mavraj, Ostrzolek - Walace, Jung - N. Müller, Holtby, Kostic - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.50 - 20.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bayer Leverkusen - 1. FSV Mainz 05  (sobota 15:30)
Dva celky, jež by se raději viděly v tabulce výše, než čemu odpovídá aktuální situace - tak lze v krátkosti a obecně popsat sobotní souboj, jenž čeká na diváky v BayAreně. Domácí Leverkusen absolutně nenavazuje na výkony a výsledky, jenž mužstvu Rogera Schmidta vynesly v loňské sezoně konečné třetí místo a v současnosti je v ligové tabulce až osmý - i to je důvodem, proč se o bytí a nebytí německého trenéra na lavičce Bayeru neustále spekuluje.

To Mohuč solidní šesté místo zaručilo účast v Evropské lize, ale letos má tým, jenž shodou okolností trénuje jiný Schmidt - Martin, starosti zcela jiné, které se daleko více blíží boji o záchranu než útoku na pohárové příčky. Die Nullfünfer jsou v tabulce až na dvanácté pozici a jen pět bodů dělí celek z města karnevalů od nevyzpytatelné baráže.

Oproti Leverkusenu mají před utkáním výhodu delšího odpočinku - na Bayer totiž v úterý čekalo střetnutí s Atlétikem Madrid v osmifinále Ligy mistrů. Španělskému favoritovi sice Werkself vzdorovali statečně, ale nakonec odešli z trávníku po prohře 2:4 a malou nadějí do odvety.

Proti Mohuči bude navíc Roger Schmidt postrádat hned dvojici obránců - Jonathana Taha mezi absentéry doplnil také krajní bek Wendell, jenž si odpykává trest za žluté karty. Duo beků pak mezi hráči, jenž Bayer nevyužije, doplňuje také až do konce sezony odstavený Hakan Calhanoglu.

Nulapětkám chybí Onisiwo a Berggreen, kteří se po zranění teprve zapojují do tréninku.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Jedvaj, Toprak, Dragovic, Henrichs - L. Bender, Kampl - Bellarabi, Brandt - Havertz, Chicharito
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Lössl - Donati, Bell, Ramalho, Bussmann - Gbamin, Latza - F. Frei - Öztunali, De Blasis - Cordoba
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.90 - 5.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SV Darmstadt - FC Augsburg  (sobota 15:30)
Darmstadt nejprve senzačně porazil Dortmund, ale pak nestačil na Hoffenheim. Augsburg oproti tomu poslední dva zápasy prohrál. Zvláště zápas s Leverkusenem byl pro svěřence Manuela Bauma dosti nešťastný.

Ale nejprve k týmu, který má zachránit mezi elitou Torsten Frings. Na první nesestupové místo schází osm bodů, což třináct kol před koncem není zrovna málo. Tím spíše, že die LIlien ještě čekají duely s těmi hodně silnými. Právě klání s celky z dolní poloviny tabulky by měla být těmi, ve kterých klub ze Stadion am Böllenfalltor prostě musí bodovat, což ostatně prohlásil sám trenér.

Z jeho kádru zůstává mimo Denys Oliinyk, a také Felix Platte s Peterem Niemeyerem, který musí stát kvůli kartám. Na stoperu by se tedy znovu měl objevit Alexander Milošević. Naopak trest už má za sebou kapitán Aytac Sulu, který tedy nebude chybět v obranné linie. O góly se pak budou starat Terrence Boyd a Antonio Čolak, kteří zařídil vzpomínanou výhru nad Dortmundem.

Augsburg má veliké problémy s udržením formy, kvůli čemuž se přibližuje sestupovým vodám. Změna kouče zatím příliš nepomohla. Ale třeba ožije Halil Altintop, jenž si zahraje proti svému bratrovi-dvojčeti Hamitovi, který je o deset minut starší. "Na devadesát minut ale přestáváme být bratři. On má na kontě více vítězství, já zase více branek. Když nastoupíme proti sobě, vždycky jsou to výjimečné zápasy," řekl ten mladší z nich.

Fuggerstädter se budou muset obejít bez Jan-Ingwera Callsen-Brackera, Caiubyho, Alfreda Finnbogasona a zřejmě i Jonathana Schmida, jehož by měl na pravém křídle opět zastoupit Georg Teigl. Kouč Baum musí ještě řešit post stopera, jelikož není jasné, jestli Jeffrey Gouweleeuw stihne dát dohromady pochroumaná záda. Pokud ne, Christoph Janker by to měl jistit.  
SV Darmstadt - pravděpodobná sestava:
Esser - Fedetskyy, Milosevic, Sulu, Holland - Hamit Altintop, Gondorf - Sam, Rosenthal, Heller - Boyd
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Verhaegh, Gouweleeuw, Hinteregger, Max - D. Baier - Teigl, Kohr, Koo, Ji - Bobadilla
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.10 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SC Freiburg - Borussia Dortmund  (sobota 15:30)
Hráči dortmundské Borussie neprožívají zrovna ideální sezonu. Celek, jenž v loňské sezoně až do posledních ligových víkendů značně komplikoval cestu nakonec mistrovského Bayernu za titulem, je i vlivem odchodu důležitých hráčů pouhým odvarem silného BVB z loňska a jeho třináctibodová ztráta na čelo tabulky hovoří za vše.

V současnosti patří mužstvu Thomase Tuchela bronzová příčka o skóre před ambiciózním Hoffenheimem, k čemuž Žlutočerným pomohla suverénní domácí výhra 3:0 proti letos trápícím se Vlkům z Wolfsburgu.

Tentokrát čeká na Schmelzera a spol. výjezd do Freiburgu, jenž v tabulce sedí na deváté příčce. Druhý z letošních nováčků sice nepředvádí tak famózní výkony jako Býci z Lipska, ale díky konstantně slušným výkonům mají svěřenci Christiana Streicha bundesligovou příslušnost i pro další sezonu už nyní v podstatě jistou.

Proti BVB budou však Brazilci z Breisgau jednoznačným outsiderem, což doplňuje i fakt, že bude Streich postrádat hned trio hráčů - zatímco Stenzela a Sierra na hřiště nepustí zdravotní problémy (rameno a achillovka), důležitý článek základní sestavy Janik Haberer se na trávník nepodívá kvůli trestu za karty.

To Dortmund postrádá dvojici zraněných středopolařů, mimo hru je dlouhodobě nešťastník Sven Bender a také z Mnichova příchozí Sebastian Rode. Ty na marodce doplňuje další navrátilec z Bayernu Mario Götze, naopak k dispozici už Tuchelovi je jednoznačná jednička na pozici středního obránce, řecký bijec Sokratis. Ten by se tak měl v sobotu na trávníku objevit zcela jistě, otázkou pro fanoušky Dortmundu tak jen je, zda by vedle spolehlivého Řeka na hřišti raději viděli Marca Bartru, nebo německého univerzála Matthiase Gintera.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Kübler, Torrejon, Söyüncü, C. Günter - Frantz, Höfler - Philipp, Grifo - Petersen, Niederlechner
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer - Weigl - Castro, Guerreiro - Dembelé, Reus - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.85 - 4.65 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
RB Lipsko - 1. FC Köln  (sobota 15:30)
Poslední zápasy jasně ukázaly, že ani RB Lipsko není neporazitelné. Souboj s ambiciózním Kölnem by tedy měl přinést maximálně zajímavou podívanou.

Die Roten Bullen prohráli z posledních osmi duelů rovnou polovinu. Na vedoucí Bayern Mnichov tedy ztrácejí pět bodů, zatímco náskok na Borussii Dortmund a TSG Hoffenheim je před dvaadvacátým kolem osmibodový. První vzájemný duel skončil v září 1:1. Tentokrát se ovšem v Red Bull Areně očekává větší porce gólů.

"Musíme podat kvalitní týmový výkon. Jsem přesvědčený o tom, že v takovém případě budeme úspěšní. Naše příznivce v domácím prostředí budeme chtít znovu potěšit výsledkem i předvedeným výkonem. Očekávám, že to bude nádherný zápas. Köln si udržuje stabilní formu a myslím, že takhle povedenou sezonu už dlouho nehráli. Peter Stöger odvádí v klubu vynikající práci," pochválil konkurenta Ralph Hasenhüttl.

Lukas Klostermann a Yussuf Poulsen zůstanou nadále mimo hru. Oliver Burke zřejmě také, i když už začal po zranění stehna individuálně trénovat. Marcel Sabitzer by na tom měl být o něco lépe a nějakou porci minut by na trávníku strávit mohl. Šance na rozšíření dosavadního pětigólového přídělu tedy existuje.

Kozli prožívají vskutku výtečný ročník. Třináct zápasů před koncem mají jen o deset bodů méně, než nastřádali za celý minulý dohromady. Pravda, ani jim se nevyhnula některá zbytečná či smolná zaváhání, díky kterým lehce zaostávají za jistotou pohárového umístění. Doménou týmu Petera Stögera je především obrana (tedy pokud nepočítáme Anthonyho Modesteho). Pouhých devatenáct inkasovaných gólů představuje druhý nejlepší výsledek v Bundeslize. Po Bayernu, samozřejmě.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Bernardo, Orban, Compper, Halstenberg - Ilsanker, Demme - Keita, Forsberg - Sabitzer, Ti. Werner
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Kessler - Subotic, Maroh, Heintz - Olkowski, Rausch - Höger, J. Hector - Jojic - Modeste, Osako
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.80 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Hertha BSC - Eintracht Frankfurt  (sobota 18:30)
Utkání dvou celků, jimž možná trochu nečekaně patří po jednadvaceti odehraných kolech páté, respektive šesté místo, nabídne v sobotu v podvečer německá Bundesliga. Na Olympijském stadionu v hlavním městě přivítá domácí Hertha celek Eintrachtu, na kterého v tabulce ztrácí jeden jediný bod.

Situace mohla být ovšem jiná, nebýt Roberta Lewandowského. Svěřenci Pála Dárdaie sahali před týdnem ve šlágru kola proti mistrovskému Bayernu před domácími fandy po senzaci a dlouhou dobu nad gigantem německého fotbalu vedli, v posledních vteřinách nastaveného času, jenž trvalo o něco déle, než dle rozhodnutí rozhodčího (což vyvolalo kontroverze, zejména u hráčů a fanoušků Herthy), je ovšem o dva body a o cenné vítězství připravil právě polský kanonýr ve službách mnichvoského celku.

I svěřenci Nika Kovače nemohou být s výsledkem uplynulého víkendu spokojeni, neboť na domácí půdě utrpěli nečekanou a trpkou porážku 0:2 od jinak k sestupu směřujícímu Ingolstadtu. Utkání proti Hertě tak nabídne nejen souboj dvou týmů bojující o evropské poháry pro příští sezonu, ale také bitvu mužstev zdecimovaných velkým množství zranění a absencí.

Zatímco na domácí straně je mimo hru Schieber, jenž se podrobil operaci kolene, Weiser, jehož trápí zraněná záda, Kurt, jenž marodí s kotníkem a Maier, jenž stejně jako Schieber laboruje s kolenem, seznam absentérů u hostů z Eintrachtu je ještě širší.

Kovač bude v sobotu v sestavě i na lavičce postrádat z nejrůznějších důvodů Andersona, Regäsela, Fabiana, Abraham či Stenderu.
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Pekarik, S. Langkamp, Brooks, Plattenhardt - Skjelbred, Stark - Haraguchi, Darida, Kalou - Ibisevic
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - M. Hector, Hasebe, Oczipka - Chandler, Besuschkow, Gacinovic, Tawatha - Rebic, D. Blum - Hrgota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.25 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VfL Wolfsburg - Werder Brémy  (pátek 20:30)
Pátek znamená v bundesligovém světě tradiční předehrávku, která tentokrát divákovi nabízí souboj dvou celků z dolních pater tabulky. Zatímco Werder už na své slavné časy může jen se slzou v oku vzpomínat a posledních pár let vždy pravidelně bojuje především o udržení prvoligové příslušnosti, Vlci z Wolfsburgu jsou vzhledem k nedávným úspěchům ze své momentální čtrnácté pozice náležitě zklamáni.

Obě mužstva přitom v tabulce dělí pouhé tři body - zatímco Wolfsburg dle očekávání zcela jednoznačně padl v Signal Iduna Parku, Werder si v Opel Areně vyšlápl na Mohuč a papírově silnějšího soupeře připravil dvěma brankami o všechny body.

Nouriho tým se ovšem musí vypořádat s obsáhlou marodkou, jež Werder dlouhodobě sužuje. Dvě ofenzivní hvězdy Pizzarro s Krusem jsou už sice fit, zato však bývalému kouči brémské rezervy chybí řada jiných hráčů - mimo hru jsou z nejrůznějších důvodů Delaney, Hajrovič i Grillitsch.

Problémy s ramenem stále trápí zkušeného českého gólmana Drobného, kterého tak mezi třemi tyčemi znovu zastoupí jeho mladší kolega Felix Wiedwald, jemuž se navíc poslední utkání s Mohučí náležitě povedlo a kromě čistého konta se blýskl i solidním výkonem. Karetní trest pak na hřiště nepustí kapitána mužstva Clemense Fritze.

U domácího mužstva bude největší otázkou, jaké rozestavení kouč Valérien Ismael. V poslední době Vlci sázeli na 3-5-2, kde se v netradiční úloze stopera objevoval levý obránce s výraznými ofenzivními choutkami Ricardo Rodríguez, proti Werderu by však Wolfsburg mohl znovu vyběhnout se čtyřčlennou obrannou řadu, kde by Christian Träsch zastával post pravého beka.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Bruma, Luiz Gustavo, Rodriguez - Guilavogui - Blaszczykowski, Arnold, Seguin, Gerhardt - Malli - Gomez
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiedwald - Gebre Selassie, Sane, Moisander, Bauer - M. Eggestein, Veljkovic - Bartels, Junuzovic - Kruse, Gnabry
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.50 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov21155146:1350
2.RB Lipsko21143438:2145
3.Borussia Dortmund21107443:2337
4.TSG Hoffenheim21910238:2137
5.Eintracht Frankfurt21105625:2035
6.Hertha BSC21104728:2434
7.1. FC Köln2189430:1933
8.Bayer Leverkusen2193934:3030
9.SC Freiburg2193928:3630
10.Schalke 042175925:2226
11.Borussia Mönchengladbach2175923:2926
12.1. FSV Mainz 0521741029:3725
13.FC Augsburg2166919:2724
14.VfL Wolfsburg21641119:3122
15.Hamburger SV21551121:3720
16.Werder Brémy21541226:4219
17.FC Ingolstadt 0421531319:3218
18.SV Darmstadt21331514:4112
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:30VfL Wolfsburg - Werder Brémy
sobota 15:30Bayern Mnichov - Hamburger SV
sobota 18:30Hertha BSC - Eintracht Frankfurt
neděle 15:30FC Ingolstadt 04 - Borussia Mönchengladbach
neděle 17:30Schalke 04 - TSG Hoffenheim

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (154)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska to moze byt jedna s golovejsich predohravok. Tak snad sa nepletiem. bol by som rad pokial by vyhral Werder,ale skor to vidim na remizu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zas dúfam že zajtra ten paklub potrápite!

Reagovat
smazaný uživatel

Verim to,ale pochybujem ze si od ShitBullu odvezieme nejaky bod. Ja to radsej ani pozerat nebudem, bolo by velmi zle pokial by som si rozjebal cely byt...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

takový svetr sem nosil na základce

Reagovat
JackDaniels.

Chválim svetrík

Reagovat
db18

motiv autíček a výfukových plynů pěkně ladí se sponzorem.

Reagovat
JackDaniels.

Keby bol zeleny tak je to dokonale

Reagovat
Superme

Ať jde Tuchel už doprde*e.. udělat z tak sympatického týmu, jakým byl BVB postupně tak nesympatický... Dahoud? Augustin? Toprak? Jeden lepší jak druhej Tak snad ti dva první padnou...

Reagovat
OnderCZ

Co je špatného na Dahoudovi?

Reagovat
db18

účes

Reagovat
andrew96

takový upgrade Uhrina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S Tuchelom suhlasim, bolo by lepsie keby ze odide ...ale co je nesympatickeho na Dahoudovi, Augustinovi a Toprakovi? Su to skvely hraci, aj ked Augustin bude dost mozno solista ako Dembele. Pokial by mali do Kolina prist hraci tejto urovne tak som vo vytrzeni.

Inac ku BVB: Niektorych hracov zo stredu a utoku by sa zislo predat.Je tam az nadbytok a potom Tuchel rotuje zo zostavou. Cize sa nemozeme divit ze sa s Dortmundu zacina stavat nemecky Arsenal, ktory bojuje o 4ty flek. Snad v tom spravia prievan, uvedomia si ze co je dolezite, zozenu lepsieho trenera (Cocu s PSV by sa mi celkom pacil), niektorych hracov ako Mor, Passlack ci Merino poslat na hostovanie, zbavit sa Bartru, Dembeleho (aj Gotzeho, az bude hrat nadalej to svoje hovno). Hrozi ze odide Aubis, tak by trebalo zohnat poriadnu nahradu, nechcem aby isiel,ale ako nahrada by sa mi pacil Laca s OL

Reagovat
andrew96

Zbavit se Dembélého

Reagovat
smazaný uživatel

Comu sa smejes pre boha? samozrejme, ten hrac je na tom kridle neskutocne rychly a pohyblivy, lenze neskutocne soluje, nevie kedy prihrat a kedy ist sam, to ofenzivne akcie Dortmundu dost zraza. Naviac obcas psychicky nezvlada, ale to sa nauci,je este mlady ...pokial sa nenauci prihravat tak bohuzial.

Reagovat
andrew96

Dobře, já to teda zkusím.

Fakta: Dembélé přišel v létě v 19 letech (a stále mu 19 je) jako hráč do budoucnosti a ne, aby tuto sezónu udělal titul. Takže odepsat jej po úvodním ročníku by byla naprostá blbost (o které samozřejmě nikdo v klubu neuvažuje), i kdyby ta sezóna byla nepovedená.

Jenomže z jeho i fanouškovského pohledu to povedený ročník je. Dokázal se vypracovat do základní sestavy a svými přednostmi (rychlost, tah na branku) na hřišti vyniká. Jasně, má nedostatky a především s labilitou bude muset bojovat, ale všechno to jsou individuální věci, které může natrénovat nebo vylepšit a oproti jiným problémům BVB to jsou maličkosti. A slabší zápasy má až teď na jaře a spíš se veze s celým týmem, ale i tak dokáže během toho vymyslet parádní akci nebo vstřelit branku, která rozhodne zápas (viz proti Lipsku).

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem za nazor ja ho odpisovat urcite nechcem, realita je taka ze kym sa nauci prihravat (ci vobec niekedy) je beh na hrozne dlhu trat. Akciu vie vymysliet a tah na branu ma dobry, v tom suhlasim.

Reagovat
Superme

BVB má hromadu mladých talentů, kteří by se mohli postupně zapracovávat do kádru. Navíc Tuchel je takový blb, že je schopný posadit Gintera na úkor Topraka.

Místo nějakého Augustina bych byl raději, kdyby se koupil třeba Werner nebo Maximilian Philipp. Němci, mladý kluci, talentování podle mého názoru ještě více, než Augustin. Navíc Philipp je schopný zahrát i na křídle. Ze zahraničí bych bral Dolberga z Ajaxu. Pokud stopera, tak se Tuchel mohl pokusit o Starka, který je navíc schopný zahrát velice kvalitně na DM a měl bys pořešený 2 posty jedním hráčem.

Místo Topraka tedy Stark, místo Augustina Werner/Philipp a místo Dahouda bych bral Klaassena z Ajaxu. Když už má nutkání furt někoho kupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si vôbec hrať toho Dolberga??Neni ani zďaleka tak dobrý ako si veľa ľudí myslí.A k Tuchelovi len toľko že dal BVB svoj vlastný rukopis(taký mix Kloppa a Pepka).Hej,prvá sezóna bola lepšia pod ním,ale verím že sa zase nakopnú a pôjde to.

Reagovat
pepinho2

Dolberg je super, akorát teď se mi moc nedaří, jinak je na svůj věk boží.

Reagovat
Superme

Ano viděl, ty? Technicky skvělej, má výborný výběr místa, rychlej. Jako středovej útočník má velice slušnou střelu z dálky.. Co se mi na něm ale hrozně líbí je to, že si neustále chodí pro balony, dokáže je udržet a přesně rozdat. Bylo by ale asi dobré, pokud by přibral, protože se mi zdá takový hubený.. ale co čekat, nedávno mu ještě bylo 18. Pro mě mnohem lepší hráč než Augustin.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Wernera jsou to všechno horší hráči... A Werner je mimo možnosti BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Superme

Podle čeho soudíš? Stark bude stejný případ jako Sule o kterém sem také mnohokrát psal, že nechápu, proč ho Low neustále ignoruje v repre, protože je to nejlepší mladý stoper v Německu a místo toho tam cpe Rudigeri. Skauti Bayernu si to dost možná říkali také. Otázka tedy zní, jak často si viděl Starka v akci? Nakonec se i objevily informace o zájmu BVB, tak jsem tajně doufal. Bohužel.

O Klaassenovi se v souvislosti s BVB mluvilo minulé léto. Parádní hráč o kterém se ale nemluví v médiích tak jako o Dahoudovi. Je to navíc jeden z mála hráčů v Eredivisie, kterým do budoucna věřím, že se prosadí v dobrém klubu mimo Nizozemsko. V létě o něj bude obrovský zájem - už to minulé to nebyl jen Dortmund, ale i Arsenal nebo United.

Reagovat
db18

Stark, který na stoperu ani nepatří do základu v Herthě by měl být lepší než ostřílený (pomalu doslova ) stoper, který patří k nejlepším v lize? Pro Dahouda pak mluví to, že je to odchovanec německého fotbalu, což BVB možná taky už bude muset řešit pro poháry...

Reagovat
Superme

Možná proto, že momentálně nastupuje na DM? Achjo, tak si aspoň zjisti informace

Reagovat
db18

Protože to není stoper...

Reagovat
stas87

Tak skus hadat, na akom poste zacinal v Der Clube..az casom sa posunul na IV. Jeden cas bol priamym konkurentom Petraka..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som bol osobne tiez rad, pokial by radsej kupili mladych Nemcov. Max Phillip je skvely hrac. Werner by do BVB nesiel urcite. ale inak v podstate suhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě vy teda zajímalo, co bylo na BVB před Tuchelem tak sympatickýho ? Ta změna trenéra mi spíš přijde jako jedna z opravdu mála sympatických věcí na tomhle klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Charizmaticky Klopp, jeho herny prejav, ako prezival zapasy, co vstepoval hracom ...asi mame kazdy odlisny nazor na tuto vec,ale mne tieto casy velmi chybaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejslabších ročníků EL, Němci se můžou dostat daleko a oni je pošlou proti sobě.

Reagovat
cologneFC
Reagovat
db18

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

To je zase rozestavení... hráči akorát na 4-2-3-1, ale bude to zase nějaké 3-1-4-2

Reagovat
db18

Gnabry

DMko Arnold a stoper Rodriguez (a pěkně provokativní oslava)

Reagovat
stas87

... radsej nic nenapisem, obraty superov mam v zivej pamäti.

Reagovat
stas87

Reagovat
db18

...stejně si to zakřikl.

Reagovat
stas87

Kam Wiedwald vlastne vybiehal?

Reagovat
db18

5 z posledních 6 gólů Werderu padlo po standardkách (a naopak Wolfsburg 4x ze 7 inkasoval...)

Reagovat
FCSL

Over za 20 minut Gnabry je zvíře

Reagovat
REPLIKATOR

Gnabry > Iwobi

Reagovat
pingla

Asi dobrá liga, 26 střel z toho 6 na bránu a jeden gól

Reagovat
db18

Taky hraje 14. tým ligy...

Reagovat
pingla

Jo,chapu,ale i tak..

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
db18

Reagovat
pingla

Legendarni zapas

Reagovat
bayern987

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

ve fanklubu defenzivního fotbalu museli mít radost

Reagovat
smazaný uživatel

Ved aj mali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Nezasluzene ale ze fakt velmi nezasluzene. Druhy polcas uz lepsi vzadu, v prvom to bolo len cakanie na gol, nastastie vlci by nedali gol, ani keby sa hralo dalsich 90.minut. Tieto vyhry ten tim potrebuje, neboli sme lepsi ale konecne sa podarilo urvat vyhru. Zaciatok jari hrozny, vysledkovo ale nie herne. Herne vobec nezaostavame za supermi, len sme neefektivni a superi trestaju takmer kazdu chybu.

MOTM Wiedwald, uplne jasne. Taky zapas este za nas neodchytal a co je hlavne, uz dva zapasy s nim sme vyhrali, to by pred sezonou bolo naproste sci-fi. Vyhrano zdaleka nemame, este to bude velky boj..ale ked mozem porovnat herny prejav toho spodku, tam my z toho vychadzame dobre. Spoocne s nami sa mi paci este FCI, oni idu tiez hore, pomalicky ale trpezlivo sbieraju body a to ich podla mna nakoniec dovedie do baraze.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Werder ubojovana vyhra takato vyhra moze muzstvo este viac posilnit a zocelit. Snad tu zachranu nejako ukopu a Wolfsburg spadne.

Reagovat
vladino10

sa bude musieť proti HSV zaobísť aj bez Xabiho Alonsa. „Alonso mal problémy s trieslom. Síce trénoval, ale necíti sa na 100% fit. Nechceme podstupovať žiadne riziko, pretože nás čaká veľa zápasov“

Tak snáď to zajtra bez kľúčového hráča zvládneme..

A snáď to nedopadne ako keď sme sa tešili naposledy

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Alonsa odide HSV s AA tradicne - cize s vypraskom

Reagovat
Jardman

+ jestli bude hrát Djourou, tak je to tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ja si uz ani neviem predstavit ake to je sledovat Bayern bez Alonsa

Reagovat
Spasitel

Duda možno konečne na súpiske

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Je mi jasne ze predbieham, ale chcem sa opytat. Ako by to bolo s postupom do eu.poharov pre dalsiu sezonu pokial by Schalke/Gladbach vyhrali EL a postupili do CL (cez BUli to uz zjavne nepojde). Viem,ze by 5 klubov hralo v CL. Ako by to bolo s EL? Postupovali by tri muzstva ako obycajne (jeden s troch do predkola) ci nejako inak?

Reagovat
Spasitel

Ak sa nemýlim do EL by išli iba dve nemecké družstvá jeden do skupiny a jeden do kvalifikácie tak to bolo v prípade Španielska

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Je mi jasne ze predbieham, ale chcem sa opytat. Ako by to bolo s postupom do eu.poharov pre dalsiu sezonu pokial by Schalke/Gladbach vyhrali EL a postupili do CL (cez BUli to uz zjavne nepojde). Viem,ze by 5 klubov hralo v CL. Ako by to bolo s EL? Postupovali by tri muzstva ako obycajne (jeden s troch do predkola) ci nejako inak?

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Je mi jasne ze predbieham, ale chcem sa opytat. Ako by to bolo s postupom do eu.poharov pre dalsiu sezonu pokial by Schalke/Gladbach vyhrali EL a postupili do CL (cez BUli to uz zjavne nepojde). Viem,ze by 5 klubov hralo v CL. Ako by to bolo s EL? Postupovali by tri muzstva ako obycajne (jeden s troch do predkola) ci nejako inak?

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Je mi jasne ze predbieham, ale chcem sa opytat. Ako by to bolo s postupom do eu.poharov pre dalsiu sezonu pokial by Schalke/Gladbach vyhrali EL a postupili do CL (cez BUli to uz zjavne nepojde). Viem,ze by 5 klubov hralo v CL. Ako by to bolo s EL? Postupovali by tri muzstva ako obycajne (jeden s troch do predkola) ci nejako inak?

Reagovat
smazaný uživatel

*ospravedlnujem sa za viacnasobne odoslanie prispevku...

Reagovat
db18

Neuer - Lahm, Martinez, Hummels, Alaba - Vidal, Thiago - Robbern, Müller, Douglas Costa - Lewandowski

Adler - Sakai, Djourou, Mavraj, Douglas Santos - Jung, Wallace - Müller, Holtby, Kostic - Gregoritsch

Snad je rozneseme, aby podobně ten základ vypadal až do konce sezony... Jen doufám, že kolem 60. minuty dojde na střídání a zahraje si Sanches (prý na sobě maká a zatím mu nevadí, jak na tom je, chápe, že na sobě musí pořád pracovat, tak by to chtělo ho nějak odměnit, aby si to časem nerozmyslel) s Kimmichem...

Reagovat
PavlíčeQ

Supr sestava dnes

Reagovat
Bastaron

Top

Reagovat
smazaný uživatel

BVB: Bürki, Bartra, Dembélé, Reus, Guerreiro, Aubameyang, Sokratis, Piszczek, Castro, Weigl, Durm

skoro nejsilnější možná.......takže prohrajeme

Reagovat
db18

Castro A bez Schmelleho, takže výhra... i když nevím, jak moc bude Bartra zase škodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kessler - Maroh, Subotic, Heintz - Olkowski, Hoger, Hector, Rausch - Clemens, Osako, Modeste

Reagovat
ACSMan

Pěkný začátek Lena.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Sice z ofsajdu.. ale berem to

Reagovat
db18

Thomas není v útoku a hned je platný.

Reagovat
PavlíčeQ

Arturo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Koln hraje fakt tragicky, je ostuda Bundesligy, za tak spatny tym je na 6.miste kdyz Schalke nebo Monchengladbach hraji daleko lepe

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
smazaný uživatel

Pls...zostan tam kde si

Reagovat
smazaný uživatel

Neni nic horsiho, nez zaslepeny fanboy, ktery neumi uznat, ze jeho tym hraje tuzku. Sam prece moc dobre vis, ze Koln v Evrope nic neuhraje. Ja taky dokazu uznat, kdyz hraje Bayern spatne, ale on spatne naproti treba BVB skoro nikdy nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Som si moc dobre vedomi, ze by sme toho zatial moc v Europe neuhrali a naviac by sme mozno skoncili podobne ako v nedavnej dobe Hertha ci Augsburg, viz. zas by sme hrali o padaka. Tak isto viem, ze je beh na dlhu trat aby sme boli mancaftom, ktory by pravidelne hraval aspon o EL a uspesne v EL. Ale rozhodne v tejto sezone nehrajeme "tuzku", dokazali sme o body pripravit doma jak Bayern,tak Dortmund ci dokonca ShitBull, Schalke ci ine timy. Rad by som vyzdvyhol nasu organizaciu hry. Ok, uznavam, nie kazdemu sa paci Stogerova filozofia futbalu a nas herny prejav, ale je to lepsie nez nase dve sezony po postupe, mame lepsie vysledky a tvrdit ze hrajeme "tuzku" je debilina.

Reagovat
db18

Netrvalo to dlouho, a Mavraj se v dresu HSV plně aklimatizoval.

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláte prdel Auba už měl mít hattrick

Reagovat
db18

Všechny tři góly přes Thomase.

Reagovat
Jardman

Dnes je výbornej!

Reagovat
vladino10

uz len nejaky gol by mu tam mohol padnut, zatial si ho urcite zasluzi..

snad jeho vykon aspon trochu ohrozi poziciu klucoveho hraca co dnes nehra, i ked tomu bohuzial velmi neverim..

Reagovat
Jardman

Tak taková idea mě ani nenapadla

Reagovat
PavlíčeQ

Dejte jim bůr

Reagovat
smazaný uživatel

cologneFC, nevies ako hrajeme? skore viem, zapas (vdakabohu) nesledujem...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ocakavam clanok od fantomasa ze bude Schmidt s Leverkusenu odvolany, tak ma nesklamte.

Reagovat
vladino10

Reagovat
vladino10

bayer

toto uz podla mna schmidt nemoze ustat, v kombinacii s tou taktickou hrozou co predviedli proti atleticu..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobré:

Držení míče 62:38

Střely 14:2

Střely na branku 7:0

Reagovat
vrabejka

Skvělý 1.polocas. snad si to neskomplikujem jako s Gladbachem a jasně vyhrajeme.

Reagovat
vrabejka

Že sem vůbec něco říkal

Reagovat
Mönchengladbach

0:2 doma s Mohučí?

Reagovat
Bayernista18

Už je čas dát Lipsko do hlavních ... nebo čekáš na titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze na neho vobec reagujete

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej link na bvb ?...streamcomando mi nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

marco nááádherně teďkom

Reagovat
smazaný uživatel

kde koukas ?

Reagovat
smazaný uživatel

ES Player

Reagovat
smazaný uživatel

Si zapamataj, ze najlepsie streamy su na: http://www.sport365.live/en/home jo, obcas to seka ci nejde ale to je skor ojedinele, streamy su pomerne stabilne.

Reagovat
smazaný uživatel

tam me to furt haze na sazkovky a obraz nikde

Reagovat
smazaný uživatel

sak az kliknes na link, otvori sa ti to na inom okne v prehliadaci. Ja to mam na chrome tak ze tie sazkovky mi vyhodia na vedlajsie okno a link akoby sa otvoril novy prehliadac. Viem, vysvetlil som to velmi komplikovane, ale inak neviem no... nahram nejake video o tom a hodim to sem

Reagovat
Bastaron

Coman <3

Reagovat
vrabejka

Werner!!!!!

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

10!!!!!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si na tebe i vzpomněl, když jsem to psal

Reagovat
10

to je od tebe hezký

Reagovat
bayern987

Njn čím to asi bude.

Reagovat
andrew96

Sever letos v Mnichově září.

Reagovat
JM

Carletto

Reagovat
andrew96

Schmelzer nehrál?

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to bylo znát.. Rapha tam kraloval na levém beku.

Reagovat
andrew96

Hezky Ne, že bych Guerreirovi na bekovi nevěřil, ale v záloze ho vidím radši. A Durm byl kde nebo jak to vlastně vypadalo celkově?

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to takové Hoffenheimské rozestavení na 3 obránce a 2 vysunuté krajní beky (velevo Rapha a vpravo Durm). Střed pak Weigl a Gonzo a ve předu trojice Marco, Ous, Auba.

Dneska to vyšlo dokonale. Dominovali jsme od začátku až do konce a Freiburg k ničemu nepustili. Akorát teda ten výsledek klidně mohl vypadat podobně tomu v Mnichově.. ale tak to už je ohraná písniška, že jo..

Reagovat
andrew96

Mně se to rozestavení líbilo i v předchozích zápasech, jen je třeba ho pořád vypilovat. Ale furt věřím, že se to TT povede, nelámu nad ním hůl.

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoniec mal prvu sancu Frankfurt aj v tejto improvizovanej zostave ta hra na troch, resp. piatich obrancov je ucelna, snad nezacne Hertha nakopavat loptu na Ibisevica teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je clanok o odvolani Schmidta? O polnoci som spat isiel s nadejou ze to tu uz rano bude

Reagovat
smazaný uživatel

Strobl je děsný.. to neumí nahrát normálně? Každá jeho přihrávka je skákavá nebo nepřesná

Reagovat
smazaný uživatel

Hubner

Reagovat
vladino10

Škoda tých odchodov suleho a rudyho, snáď sa to podarí hoffenheimu nejak zalepiť, určite by som si rád nagelsmanna pozrel v europe s kadrom s ktorým by niečo mohli uhrat..kvôli nemu to snáď aj tomu hoffenheimu prajem..

Reagovat
Rudnevs

Ja myslím, že to zvládnu! Túto sezónu taktiež nevidno stratu Vollanda. Je zaujímavé sa pozerať na prácu takých machrov ako sú Rosen s Nagelsmannom, alebo Heidel zo Schalke.

Reagovat
smazaný uživatel

Heidel to dotiahne zo Schalke daleko, mam tusenie. Hlavne v ziadnom lete sa ani po konci sezony, nech skonci ako skonci nezbavovat Markusa

Reagovat
vladino10

Keď s ním vydržali tých prvých 5 zápasov, tak teraz ho už isto neodvolajú

+ Zatiaľ má teda veľmi solídne výsledky hlavne v EL, ten tím tam nedostáva góly a nejaký vždy dokáže streliť..dôležité je aby sa im nikto z tej stoperskej trojky nezranil (nastasic aj holger bohužiaľ nechodia ďaleko po maródku), potom im verím aj v tej el, možno aj na semifinále pri troške šťastia..

Kľúčový bude teraz ten dvojzápas s gladbachom- za mňa obrovská škoda že hrajú spolu. V piatok mi napadlo že či sa náhodou nelosuje, otvoril som stránku uefy a tam že gent- genk, s04- gladbach, prvé tri sekundy ja že fajn, ešte sa nelosovalo, tu je to len nejak zoradené podľa krajín alebo čo..po tých 3 sekundách mi došlo..

Hecking dokáže tiež tím dolaze pripraviť na konkrétneho súpera, takže uvidíme, podľa mňa to dosť závisí na obrane gladbachu. Ja gladbach nasledovaný nemám, ale ak vestergaard a vôbec celá obrana predvedú to čo proti fiorentine, tak sa ten dvojzápas ani nemusí hrať..

A čo sa hoffe tyka- predsalen rudy je kapitán a dúfam, že nebude v bayerne plniť úlohu ktorú mal rode, to by som bol fakt radšej keby ostane v hoffe..Ale ak Rudy vraví, že to zvládnu, tak snáď to zvládnu..aj keď teda odchody stálic v defenzíve často narobia oveľa viac problémov ako odchody hráčov z útoku..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Schalke inak doprajem aby vyhralo EL - cez ligu to do CL uz pravdepodobne nepojde...

Reagovat
Rudnevs

To by bola paráda! Výročie 20 rokov od výhry v EL osláviť ďalšou výhrou. Vtedy tam hrali Büskens, Anderbrügge, Lehmann, M.Max, Thon, Wilmots ... A vznikol aj tento parádny chorál:

Wir schlugen Roda

Wir schlugen Trabzon..

Wir schlugen Brügge sowieso

Valencia

Tennerifa

Inter Mailand, das war 'ne show

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ku tomu Buskensovi: On je po vyhadzove s Rapidu este stale bez prace? Premyslam zeby sa mohol vratit do BL, Wolfsburg pred malou chvilou vyrazil trenera

Reagovat
OnderCZ

A také Látal s Němcem, česká stopa v Schalke.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele