Bundesliga - preview 2. kola

25.08.2017, 08:57, aktualizováno 27.08.2017, 08:54
Previews
Obvyklé dva zápasy nabízí nedělní program německé nejvyšší soutěže. Schalke sezonu tentokrát načalo dobře a pokračovat bude na půdě Hannoveru, naopak RB Lipsko právě s celkem z Gelsenkirchenu na úvod padlo a počáteční nezdar bude napravovat proti Freiburgu...
RB Lipsko - SC Freiburg  (neděle 15:30)
RB Lipsko ani Freiburg, dvě překvapení minulé bundesligové sezony, v prvním kole nevyhrály ani neskórovaly, nyní tak mají co napravovat. V uplynulém ročníku přitom Die Roten Bullen soupeři dohromady nasázeli úctyhodných osm branek, pochlapí se tentokrát Freiburg?

Při výhrách 4:1 a 4:0 se tehdy za RB Lipsko na podzim i na jaře prosadili Timo Werner a Naby Keita, dva mladí tahouni, kteří ovšem před týdnem střelecky mlčeli. Další obvyklá hvězda a král nahrávačů Emil Forsberg o prvním víkendu mohl pouze střídat pro druhou půli, tentokrát by neměl chybět od začátku. Po menším úrazu je v pořádku také záložník Diego Demme; z RB Lipsko jde tedy opět plný strach.

Freiburg si bude chtít dávat pozor především na Tima Wernera, který na něho má zvláštní pifku - trefil se proti němu šestkrát v šesti bundesligových vystoupeních. Frankfurt sice Streichův tým v prvním kole ubránil, tohle ale nejspíš bude o něčem podstatně jiném. Pro trenéra SC je alespoň útěchou, že neregistruje žádné přírůstky na marodku, naopak Terrazzino a Petersen se perou o místo v základu.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Halstenberg, Upamecano, Orban, Klostermann - Forsberg, Ilsanker, Keita, Sabitzer - Poulsen, Werner
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Kempf, Schuster, Lienhart - Günter, Frantz, Höfner, Abrashi, Stenzel - Niederlechner, Haberer
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.95 - 8.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hannover 96 - Schalke 04  (neděle 18:00)
Schalke 04 minulou sezonu načalo pěti porážkami v řadě, tentokrát před týdnem ve šlágru s RB Lipsko vykročilo do nového ročníku tou správnou nohou. Nyní by rádo navázalo proti Hannoveru, který své utkání v Mohuči rovněž zvládl, aniž by inkasoval...

Poslední vzpomínky Schalke na Hannover se datují ještě do o něco vydařenější sezony 2015/16, v níž H96 sestupovalo. Tehdy ho na podzim i na jaře S04 porazilo poměrem 3:1. V obou utkáních se prosadil Klaas-Jan Huntelaar, který už zase patří Ajaxu. Odešel taky tehdejší jarní střelec Choupo-Moting.

Právě útok gelsenkirchenského klubu registruje jeden menší comeback, když se problémů s nohou zbavil rakouský útočník Guido Burgstaller. Na hrotu si však nejspíš svou pozici podrží Franco Di Santo.

Speciální večerní utkání čeká na dva nejdůležitější muže ve strukturách Hannoveru; sportovní ředitel Horst Heldt a trenér Andre Breitenreiter dříve stejné role drželi také v Gelsenkirchenu. Heldt klub poměrně úspěšně vedl v letech 2010-2016, Breitenreiter potom v Schalke dostal šanci právě v jeho poslední sezoně a byl tedy zodpovědný za obě výše zmíněné skalpy Hannoveru.

Nyní pod Breitenreiterovým vedením H96 hledá přemožitele už v 11 soutěžních utkáních, a navíc se mu po prvním kole dostává vzpruhy, když nová posila z Kazaně - Brazilec Jonathas - okamžitě má velet ofenzívě na místě Niclase Füllkruga. Salif Sané je k dispozici po vypršení trestu.
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Tschauner - Ostrzolek, Felipe, Sane, Korb - Karaman, Schwegler, Anton, Klaus - Füllkrug, Harnik
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Nastasic, Naldo, Kehrer - Bentaleb, Goretzka, Caligiuri - Konoplyanka, Burgstaller, Harit
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.50 - 3.30 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Werder Brémy - Bayern Mnichov  (sobota 15:30)
Bayern Mnichov porazil v prvním kole Leverkusen a teď se pokusí přehrát Werder Brémy, který těsně nestačil na Hoffenheim. Rozhodně to bude na Weserstadionu zajímavá podívaná.

Nouriho tým se ve druhé polovině sezony prezentoval atraktivním, ofenzivním fotbalem, který klub nakonec vynesl až na první nepohárovou příčku. Claudio Pizarro zřejmě už definitivně skončil, nicméně Max Kruse a Fin Bartels už také dokázali, že dovedou střílet dostatečné množství branek. Zároveň však potřebují někoho, kdo je bude do příležitostí posílat.

V tomto směru spolehlivým spoluhráčem obvykle bývá Zlatko Junuzović, jenže toho ještě nepustí do hry zranění, stejně jako Niklase Moisandera a patrně také Izeta Hajroviće. Rozestavení by však mělo zůstat 3-5-2 s tím, že hráči na krajích, tedy Ludwig Augustinsson a Theodor Gebre Selassie, by tentokrát měli mít defenzivnější úkoly.

V dresu hostujícího celku by se měl do hry vrátit Manuel Neuer, takže Sven Ulreich bude mít holt smůlu a na návrat do Stuttgartu to rozhodně nevypadá. Nejlepší brankář současnosti byl mimo od dubna a reprezentační trenér Joachim Löw jej proto nezařadil do kádru nadcházející kvalifikační zápasy, tedy včetně duelu s Českou republikou. Nedá se však úplně tvrdit, že by to pro úřadující mistry světa byla nějaká nepřekonatelná ztráta, jelikož málokterá země se může pyšnit tak kvalitní brankářkou školou, jako právě Německo. To je známá věc.

"Sven předvedl proti Leverkusenu velice dobrý výkon. Těší mě, v jaké se prezentoval formě, ale Manu je nejlepší brankář na světě, a tak když je stoprocentně fit a může nastoupit, bude taky hrát," prohlásil Carlo Ancelotti. Naopak na trávník jistojistě nevyběhnou James Rodríguez, Juan Bernat a Jerome Boateng.

"Můj tým může hrát ještě lépe, než v minulé sezoně, pokud hráči zůstanou zdraví. Panuje tu zdravá konkurence, každý se chce ukázat v tom nejlepším světle a noví hráči přinášejí ještě větší kvalitu," dodal italský lodivod. Zároveň se zmínil i o talentovaném Renatu Sanchezovi, jenž nedostává tolik příležitostí, kolik by si přál a naznačil, že by mu v případném odchodu nebránil.

Mnichovský velkoklub platí v tomto klání za jasného favorita, neboť Werder s ním čeká alespoň na bod od září 2010. Od té doby se oba soupeři potkali ve všech soutěžích patnáctkrát, přičemž hned osmkrát se stalo, že borci oblékající dres Bayernu vsítili čtyři a více branek. Takováto série nemá v současnosti v Bundeslize obdoby.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Ro. Bauer, L. Sané, Veljkovic - Gebre Selassie, M. Eggestein, Augustinsson - Kainz, Delaney - Bartels, M. Kruse
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Kimmich, Süle, Hummels, Alaba - Tolisso, Rudy - Robben, T. Müller, F. Ribery - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.20 - 7.00 - 1.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Eintracht Frankfurt - VfL Wolfsburg  (sobota 15:30)
Wolfsburg zůstal po prvním kole na posledním místě tabulky, jelikož nestačil na Borussii Dortmund. Také Frankfurt však touží po první výhře.

Specifický zápas to bude pro Makota Hasebeho, který za Vlky více než pět roků hrál a dokonce s nimi slavil v roce 2009 titul. Japonský fotbalista však musel řešit i jiné věci. Jednak těžké zranění, které utrpěl poté, co v březnu v duelu s Bayernem při obětavém zákroku narazil do tyčky, a také dočasné odloučení od rodiny kvůli pracovním povinnostem.

"Cítím se velmi dobře a dovedu si představit, že ve Frankfurtu zůstanu tak dlouho, jak to jenom bude možné," řekl třiatřicetiletý záložník, jenž je ženatý s modelkou Arisou Sato a letos se jim narodil potomek. Zároveň byl dotázán na příchod Kevina Prince-Boatenga, který ho v roce 2009 při utkání Wolfsburgu s Dortmundem kopnul do hlavy.

"Vždyť to spravilo jenom jedenáct stehů. Po zápase za mnou přišel do šatny a omluvil se. Je to výborný fotbalista a spolu s Alexem Meierem patrně i nejznámější. Myslím, že typově se do týmu hodí a s jeho zkušenostmi bude určitě velice platným hráčem," nechal se slyšet Hasebe, který by se měl tentokráte však objevit ve středu tříčlenné obranné řady před brankářem Hradeckym, o němž se spekuluje, že možná odehraje poslední zápas za Orly.

Zranění nepustí do hry Alexandra Meiera, Marka Fabiána, Omara Mascarella, Dannyho Bluma, Slobodana Medojeviće a Carlose Salceda na straně jedné, a Christiana Träsche, Vieirinhu a Johna Brookse na straně druhé. Otazník visí ještě nad Robinem Knochem, jehož by případně mohl ve středu obrany nahradit nově příchozí Marcel Tisserand.

Šanci objevit se na hrací ploše mají i další nováčci - Landry Dimata a William. Sportovní ředitel Olaf Rabbe pak hodlá do konce přestupové období přivést ještě jedno zvučné jméno. S přestupem Malcolma z francouzského Bordeaux to zřejmě nedopadne, a tak je pozornost upřena na talentovaného Portugalce Iuriho Medeirose, jenž prozatím stále nastupuje za Sporting Lisabon. V každém případě četná zranění, která hráče buď zcela vyřadila, nebo jim nedovolí odehrát celých devadesát minut, by mohla stát Wolfsburg v tomto duelu bod(y).
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Abraham, Hasebe, Falette - Chandler, Fernandes, Willems - de Guzman, Gacinovic - K.-P. Boateng, Haller
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Verhaegh, Knoche, Uduokhai, Gerhardt - Camacho, Arnold - Blaszczykowski, Didavi, Hinds - Gomez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.40 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bayer Leverkusen - TSG Hoffenheim  (sobota 15:30)
Hoffenheim sice na úvod nové sezony těsně zdolal Werder, nicméně následně neprošel přes Liverpool do Ligy mistrů. Oproti tomu Bayer Leverkusen, jenž má za sebou hodně nepovedený ročník, bude chtít po prohře s Bayernem pořádně zabrat.

Die Werkself bývali pravidelnými účastníky evropských pohárů. Zvláště pak do Champions League si často dokázali prošlapat cestičku. Jenže propad na dvanáctou příčku čekal málokdo. Herně se vůbec nedařilo a dřívější tahouni byli z formy. Mezi nimi Javier Hernández, který i přes přízeň fanoušků zamířil zpět na Britské ostrovy, konkrétně do West Hamu United.

Jenže žádná posila do útoku (zatím) nedorazila, což by při vší úctě k Vollandovi a Havertzovi mohl být problém. Ani defenziva však nepracuje podle představ, což si zřejmě vyžádá čas. Přeci jen nový kouč Heiko Herrlich vyžaduje trochu jiný styl. Na druhou stranu druhá půle s Bayernem ukázala, že agresivní, i když fyzicky nesmírně náročný přístup, by snad mohl fungovat.

Hoffenheim oproti tomu nemusí nic moc měnit. Pokračuje se pod vedením mladého trenérského zázraku jménem Julian Nagelsmann, který si bude moci se svými svěřenci vyzkoušet Evropskou ligu, kde budou soupeři Braga, Ludogorec a Istanbul Başakşehir. Přijdou tedy další vítané zkušenosti, které by mohli mladého trenéra jednou dostat do nějakého velkoklubu, tak jako třeba Jürgena Kloppa.

Pro utkání s Leverkusenem má tu výhodu, že může do hry poslat kohokoliv. Nikdo z hráčů není zraněný, takže si klidně může dovolit některé hráče pošetřit, jelikož za ně může do hry poslat adekvátní náhradu. Kupříkladu v obraně může vedle Benjamina Hübnera a Kevina Vogta nastoupit jak Havard Nordtveit, tak Ermin Bičakčić. Ledacos však naznačuje tomu, že půjde o hodně vyrovnané střetnutí.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Henrichs, Tah, S. Bender, Wendell - Kohr, Aranguiz - Bellarabi, Mehmedi - Havertz, Volland
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Nordtveit, Vogt, B. Hübner - Kaderabek, Zuber - Geiger - Demirbay, Nad. Amiri - Uth, Szalai
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.90 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Augsburg - Borussia Mönchengladbach  (sobota 15:30)
Nepříliš povedená loňská sezona a v letní pauze pak odchody důležitých hráčů - to jsou hlavní důvody, proč je Augsburg v predikcích považován za jednoho z hlavních adeptů na sestup. Klub během prázdnin opustil pravý bek a kapitán Paul Verhaegh, jenž zamířil do Wolfsburgu, ofenzivní záložník Halil Altintop (u něj předpokládám všichni vědí, kam odešel) i Raul Bobadilla, jenž se vrátil do Borussie Mönchengladbach.

Právě proti Hříbatům čeká svěřence Manuela Bauma první domácí ligové utkání v novém ročníku. Obejít se v něm kromě výše zmíněných hráčů bude augsburgský trenér muset také bez Caiubyho, jenž má zraněné chodidlo. Administrativní domluva obou klubů pak v dresu Gladbachu nepustí na hřiště zmíněného Bobadillu, zdravotní problémy pak v tomtéž zabrání Tonymu Jantschkemu, stopera Borussie trápí zraněný sval. Ze zranění kolena se pak zotavuje Vincenzo Grifo, nová posila Mönchengladbachu z Freiburgu.

K dispozici by naopak už po zranění zad trenéru Dietru Heckingovi mohl být Fabian Johnson a zřejmě se tak objeví v nominaci na zápas. Zraněné koleno do hry nepustí Josipa Drmiče či Tobiase Strobla, ve středu zálohy by se tak vedle Kramera mohl objevit Zakaria.

Oba zápasy dnešních soupeřů skončily před týdnem výsledkem 1:0 - zatímco Augsburg padl v Hamburku brankou nešťastného Nicolaie Müllera, Gladbach si naopak připsal cenné vítězství v rýnském derby nad Kolínem Petera Stögera.

Tři body Heckingově celku zajistil brankou z úvodu druhé půle Nico Elvedi. Zda budou Hříbata úspěšná i na půdě Augsburgu, ukáže už dnešní odpoledne.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Framberger, Gouweleeuw, Hinteregger, Max - Koo, Baier - Schmid, Gregoritsch, Heller - Finnbogason
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, Ginter, Vestergaard, Wendt - Kramer, Zakaria - Traore, Hazard - Stindl, Raffael
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.36 - 3.50 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
VfB Stuttgart - 1. FSV Mainz 05  (sobota 15:30)
Talentovaný, ale s neuvěřitelnou smůlou na zranění - to je definice Holgera Badstubera. Německý stoper, jehož kariéra byla z velké části spojená s Bayernem Mnichov, bavorský klub letos dvakrát opustil - nejprve v lednu na půlroční hostování do Schalke, po sezoně pak na trvalý přestup do Stuttgartu, jenž se po roční pauze strávené ve druhé lize vrátil mezi německou fotbalovou elitu.

Svůj první bundesligový start za VfB si může odbýt na domácím hřišti proti Mohuči. Dalším novým hráčem, jenž se může poprvé v sestavě staronového účastníka soutěže objevit, je Dennis Aogo, jenž do týmu Hannese Wolfu zamířil z Gelsenkirchenu.

K dispozici naopak Stuttgartu nebude trojice Mane, Ginczek, Insua - všechny tři trápí poraněné koleno. Zcela fit je naopak brankář Zieler, který se po neúspěšné roční anabázi v anglické Premier League, kde se pokusil posadit na lavičku v Leicesteru Kaspera Schmeichela, vrátil do rodného Německa. Nově však nechytá za Hannover, se kterým byl dlouhá léta spjatý, ale za druhý z celků, jenž postoupil z druhé ligy o stupeň výše.

To Mohuč má od léta nového gólmana číslo jedna v podobě Reného Adlera - ten se po letech služby v Hamburku rozhodl jít o dům dál a v Opel Areně obsadil post brankářské jedničky po Jonasi Lösslovi - mladý gólman, jenž branku FSV hájil v minulé sezoně po odchodu Lorise Kariuse na Anfield, se po vzoru svého předchůdce rozhodl zkusit štěstí na Ostrovech a zamířil na hostování do týmu ligového nováčka z Huddersfieldu.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Zieler - Pavard, Baumgartl, Badstuber, Aogo - Gentner, Mangala - Asano, Akolo, Brekalo - Terodde
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Adler - Donati, Bell, Diallo, Brosinski - Frei, Latza - Öztunali, Maxim, Fischer - Muto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.50 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Borussia Dortmund - Hertha BSC  (sobota 18:30)
Pohodové první kolo mají za sebou fotbalisté Dortmundu. Porazili v něm Wolfsburg na jeho hřišti 3:0 a nyní je čeká první ligové utkání v sezoně před vlastními fanoušky. Do zaplněného Signal Iduna Parku přijede berlínská Hertha, v jejímž kádru nalezneme i tři československé krajánky.

Zatímco Slováci Peter Pekarík a Ondrej Duda proseděli celý zápas proti VfB na lavičce, český středopolař Vladimír Darida odehrál proti nováčkovi soutěže ze Stuttgartu osmaosmdesát minut. Ze hřiště ho trenér Pál Dárdai stáhl až za rozhodnutého stavu 2:0, o němž oběma brankami rozhodla nová posila berlínského klubu, australský forvard Matthew Leckie. Ten do hlavního města Německa zamířil ze sestoupivšího Ingolstadtu.

Dalšími novými hráči, se kterými se Darida během letní pauzy v kabině seznámil, byli německý útočník s českými kořeny Davie Selke, jenž se nedokázal propracovat do základní sestavy v ambiciózním Lipsku a stoper Karim Rekik, jenž v kádru nahradil Johna Anthony Brookse, jehož zlákaly peníze Wolfsburgu.

I Dortmund posílila nová jména, mezi kterými vynikají především už dopředu domluvení stoper Toprak a středopolař Dahoud. Ofenzivu přišel podpořit mládežnický reprezentant Německa Philipp, jemuž se velice vyvedla loňská sezona ve Freiburgu - a při aktuálním odchodu Dembeleho do Barcelony si možná zahraje víc než dost.

Tím spíše, že BVB dlouhodobě chybí zraněný Reus. Ten na vestfálské marodce doplňuje Durma, Rodeho či Guerreira. Berlínští budou v utkání postrádat náhradního gólmana Klinsmanna a Selkeho, oba hráče trápí zraněný kotník.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer - Sahin - Castro, Götze - Pulisic, Aubameyang, Philipp
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Weiser, Langkamp, Rekik, Plattenhardt - Stark, Skjelbred - Leckie, Darida, Esswein - Ibisevic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.05 - 8.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Köln - Hamburger SV  (pátek 20:30)
Povedenou loňskou sezonu mají za sebou fotbalisté Kolína. Svěřenci Petera Stögera střelecky táhl především Anthony Modeste, jenž Kozly dovedl k celkovému šestému místu. Vybojované evropské poháry si však francouzský útočník v Kolíně po přestupu nezahraje.

Do nového ročníku německé ligy tak vstoupili kolínští oslabeni o svého nejdůležitějšího hráče - a možná i Modesteho absence byla důvodem, proč v úvodním kole ligové soutěže Stögerovi hoši prohráli na půdě Gladbachu bez jediné vstřelené branky.

Nyní mají Jonas Hector a spol. příležitost spravit si chuť před vlastními fanoušky a získat první body v sezoně proti Hamburku. Přístavní celek patří v posledních letech tradičně k outsiderům soutěže, vstup do sezony se mu však vyvedl, když o výhře 1:0 nad Augsburgem jediným gólem rozhodl Nicolai Müller.

Právě bez německého forvarda se však nyní musí HSV více jak půl roku obejít. Müller si totiž při oslavě vstřelené branky poranil koleno a čeká ho tak dlouhá herní pauza. Zajímavého jubilea se v kolínské aréně dočká i jedna z největších opor Stögerova týmu Jonas Hector - německý levý bek, jenž patří i do kádru reprezentace, si v utkání proti Hamburku odbude už svůj stý bundesligový start.

Otázkou je, zda se v sestavě Hamburku objeví Lewis Holtby. Německý ofenzivní středopolař nepatří do základní jedenáctky HSV, proti Kolínu se mu ovšem dlouhodobě daří - v zápasech proti Kozlům Holtby vstřelil už pět branek, víc, než proti jakémukoliv jinému bundesligovému týmu.
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
T. Horn - Klünter, Sörensen, Heintz, J. Horn - Lehmann, Hector - Risse, Bittencourt - Osako - Cordoba
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Mathenia - Diekmeier, Papadopoulos, Mavraj, van Drongelen - Ekdal, Walace - Hahn, Hunt, Kostic - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.45 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Borussia Dortmund11003:03
2.Bayern Mnichov11003:13
3.Schalke 0411002:03
 Hertha BSC11002:03
5.TSG Hoffenheim11001:03
 Hamburger SV11001:03
 Borussia Mönchengladbach11001:03
 Hannover 9611001:03
9.SC Freiburg10100:01
 Eintracht Frankfurt10100:01
11.Werder Brémy10010:10
 1. FC Köln10010:10
 1. FSV Mainz 0510010:10
 FC Augsburg10010:10
15.Bayer Leverkusen10011:30
16.VfB Stuttgart10010:20
 RB Lipsko10010:20
18.VfL Wolfsburg10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (56)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kolín - Hamburg over 2.5golu @2.06, nemáte zač

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-75226892770&idb=-1&hash=d3c6e962&t=dGlrZXQgNjAgemEgMSAwMDBLxI0gPw%3D%3D%0A&affid=A7BV5yf1JxE%2FU5tvXL%2BjgA%3D%3D

Škoda Bohemky. Tu remízu jsem čekal docela ale jsou marný prostě akorát beton proti silným.

Ale tak snad Kolín potvrdí moje slova a něco z toho klapne

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
JozkokozleJ

Na to, ze ma Köln tradicne vybornu defenzivu, utok si zvyka na hru bez Modesta a HSV uz roky predvadza tragediu, je to odvazny tip. A to este sudi iste neprida hracom na gol ani minutu navyse... No, zda sa, ze to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

hele nevi nekdo zde ci se dnes oplati sadit na vyhru hsv?

Reagovat
Recik

Osobně mám Kolín pg+1.5, čekám něco ve stylu 3:2,2:2,2:3.. Hamburg venku často nevyhrává, ale překvapit může vždycky samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dekuji

Reagovat
blaugrana

1 FCKoln je kde? chýbajú mi jeho analýzy.

Reagovat
Rudnevs

Spitzenreiter, Spitzenreiter, HEY! HEY!

https://pbs.twimg.com/media/DIGI-y1W0AMaOGE?format=jpg

Reagovat
Mönchengladbach

Kolín bude po podzimu na sestup, na má slova dojde...

Reagovat
smazaný uživatel

Už mi dochází proč se říká, že Hitler fandil Schalke. Klubová hymna opravdu jak z období nacismu

.https://www.youtube.com/watch?v=PglHvW0oBF0

Reagovat
smazaný uživatel

choreo na fotce

Reagovat
smazaný uživatel

na ten zapas nikdy nezabudnem.. vacsiu dramu ani nevymyslis

Reagovat
smazaný uživatel

vspominam, sezona 12/13 ne? Asi nejkrasnejsi utkani jaky som kdy videl v lize mistru

Reagovat
db18

Werder: Pavlenka - Augustinsson, Veljkovic, Sane, Bauer, Gebre-Selassie - Delaney, Eggestein, Gondorf - Kruse, Bartels

Bayern: Neuer - Kimmich, Süle, Hummels, Alaba - Tolisso, Vidal, Thiago - Robben, Lewandowski, Ribéry

lavička: Ulreich, Müller, JaviMar, Rafinha, Rudy, Coman, Friedl

Reagovat
blackhawk88

Rudyho namiesto Vidala by som dal

Reagovat
db18

Jednoznačně...

Reagovat
blackhawk88

a Sanches mimo zostavu, tak zeby napokon fakt na odchode ? snad nejake hostovanie mu najdu

Reagovat
blackhawk88

Salihamidzic: "Renato Sanches has asked the coach not to be included in the squad to sort his future. He has offers"

Reagovat
db18

Snad už vypadne... se svým přístupem u nás nemá co dělat...

Reagovat
TonCZek

Reagovat
vladino10

Ale aký prístup?

Bol tu jeden článok kde bolo, že chce odísť a aj z toho sa nakoniec vykľulo, ze chce iba ísť na hosťovanie aby mohol hrať a zlepšovať sa

Reagovat
db18

Jako hostování s povinnou opcí na přestup do Milána?

Reagovat
vladino10

Neviem, ja som čítal iba o tom, že chce hrať a v hlave mám stále to, že šak snad mu nájdu niečo v bundeslige

Ak sa samozrejme tlačí na hosťovanie s opciou do milana, tak máš potom pravdu, akurát ja som o tom veľa nezachytil..

Reagovat
Bayern +

Neukázal vôbec nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bastaron

Výborná

Reagovat
db18

FCA

Reagovat
20fredy20

Namiesto tolissa dat rudyho a optimalna zostava mozno este namiesto suleho jeroma ak bude vo forme

Reagovat
db18

Proč to z kraje do vápna cpem po zemi, když má Pavlenka problémy s vyrážením centrů?

Reagovat
PavlíčeQ

Zatím fakt dost nepřesností. Dal bych tam co nejdřív Rudyho.

Reagovat
db18

A asi místo Thiaga. Vidal, jak je ještě bez žlutý, tak dneska hraje dobře... naopak Thiago dost nevýrazný a přijde mi, že se do hry ani moc nedostává... (a pak Müllera místo Francka)

Reagovat
PavlíčeQ

a pak ještě Coman místo Arjena

Reagovat
stas87

Gondorf sa do tej stredovej trojky absolutne nehodi, nemam ho rad a nechapem jeho prichod. Navyse este takmer urobi penaltu, za fakt hlupy faul na Lewu vo vapne..nejde ani do suboju, len nastavi laket a nema zaujem hrat loptu. Mame situacie, kedy je to otvorene na brejk ci zaujimavu prilezitost a hrac s loptou nevie co s nou...zamota sa mu pod nohami a hned ju stratime, v tomto exceloval na zaciatku zapasu hlavne Bartels, casom sa ku nemu pridal aj Max, je to skoda, pretoze v druhom polcase sa k tomu nemusime dostat. Zlta pre Maxiho jasna, lenze ju zavinil hlupou a hlavne tazkou prihravkou Sane. No a pokial ma stredny zaloznik zachytavat brejky supera so zlotu kartou, tak to dost zavana druhou a presilovkou.

Bayern hra dobre, kombinacne si veri, lopta im neodskakuje, väcsinu centrov Pavlenka musi vyrazat a nepride mi prave isty..asi v 6.minute tam mal uplny nezmysel, kde sa ani do suboja nedostal a Tolisso trafil brvno. Vadi mi, ze pri napadaniu supera sa snazime hrat kombinacne za kazdu cenu namiesto odkopu ci nakopu dopredu. Dve prihravky si stihneme dat ale tretia je nepresna a zalozime tak zasa utok Bayernu. Na moje prekvapenie je Lewa uplne mimo formy, ani sa poriadne nezapojil do nicoho a je frustrovany. To nie je dobra sprava pre Bayern, pretoze v tazsich zapasoch ho budu potrebovat. Nas dneska umlati a ten jeden gol daju a vyhraju. Penalta pre nas nebola, do ruky to Hummelsovi neslo vobec. A Dankert piska dobre, nekuskuje to a hra ma prirodzeny spad.

Reagovat
db18

Vidal žlutá - tak už může jít dolů... a ještě může být rád, že to do souboje nestihl, jinak by letěl...

Reagovat
PavlíčeQ

Lewa konečně Coman taky moc hezky přichystal

Reagovat
stas87

Ofsajd.

Reagovat
db18

To by videorozhodčí hlásil.

Reagovat
db18

Ty hrály.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
PavlíčeQ

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa rozjel bomby a zachránil mi tiket díky Lewo

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund naprosto presvedcive zvladnute utkani. Snad bude mit Bayern konkurenci

Reagovat
vladino10

Vieš čo, ja by som sa možno ani nehneval keby urvu aj titul- ak by im to pomohlo udržať hráčov..

Reagovat
smazaný uživatel

ani já rozhodne ne, Bayern tu konkurenci potrebuje - hlavne at dujdu co nejdále v LM, nejlíp do finále proti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

to by zapříčinilo asi právě opačný efekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Lidi viděl včera někdo zápas Werder vs Bayern? Jak se vám zamlouval výkon Pavlenky?

Reagovat
stas87

Vyborna akcia SCF. Günter dlho cakal, kto sa mu ponukne pohybom na prihravku a nakoniec ich vykombinovali a Haberer vyborne pustil prihravku na Niederlechnera, ten uz potom pekne upratal k zrdke. Augustin ako chcel redku a penaltu. Trapak jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Flo!

Reagovat
JozkokozleJ

paradna akcia utocneho trojlistku.

No a, zeby ten zakrok Kempfa na Augustina bol uplne cisty, to sa povedat neda. (Pre futbale vsak dobre, ze sa necervenalo.) Ten Augustin futbalovo ale celkom zaujimavy.

Reagovat
stas87

Viem ze to uplne ciste nebolo, ale chytili sa rukami obaja a Augustin sa vo vhodnom okamihu pustil. Je dobre, ze video nerozhodlo o cervenej a penalte, z mojho pohladu to musi byt väcsi faul, ak sa to tak vobec da nazvat.

Reagovat
Raylan

Augustin může byt pro Lipsko velká trefa

Reagovat
JozkokozleJ

V 2. polcase ukazal dalsie vyborne veci. Skoro hodnotit, ale po dnesku by som si aj tipol, ze pre RBL bude vyraznym posilnenim.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele