BUFFONA ANGAŽMÁ V INTERU NEZAJÍMÁ

31.01.2007, 12:05
Aktuality
Gianluigi Buffon chce i nadále hájit svatyni Juventusu Turín. Na Apeninském poloostrově se nedávno vyrojily spekulace o jeho možném přestupu do Interu Milán, nejlepší brankář světa za rok 2006 je ale rezolutně popřel...

"Nemyslím si, že moje budoucnost je v Interu, v tuto chvíli je jednoznačně v Juventusu. V poslední době se o tom hodně spekulovalo, ale chci zdůraznit, že jsme stále nevyhráli všechno a ještě nejsme zpět v Serii A. Proto teď nechci plýtvat slovy, k tomuto tématu není více co říct," prohlásil Buffon na pondělním udělování italských fotbalových oskarů, odkud si podle očekávání odnesl cenu pro nejlepšího brankáře Serie A.

Italský reprezentant, který v pondělí oslavil své 29. narozeniny, je jedním z těch "věrných". Juventus byl v létě přeřazen a řada klíčových hráčů neváhala a z Delle Alpi odešla. Buffon se nakonec po dlouhém přemýšlení rozhodl zůstat a svého kroku nelituje. "Dnes večer jsem potkal hodně starých přátel, ale svého letního rozhodnutí nelituji," řekl dále přítel české modelky Aleny Šeredové.

"Staré dámě" patří v tabulce Serie B první příčka s dvoubodovým náskokem před tandemem Neapol, Bologna a míří tak za návratem mezi italskou elitu. Bodový odstup od pronásledovatelů ale mohl být daleko vyšší, Juventus totiž z posledních dvou zápasů na cizích hřištích získal jenom jeden bod.

"Procházíme těžkým obdobím a podle mě si fotbal na hřišti musíme zase začít užívat. V každém případě se nejedná o krizi. Neobávám se a jsem si jistý tím, že brzy budeme zase předvádět náš nejlepší fotbal. Zápasy v Serii B nejsou lehké a je jenom na nás, jak se se současnou situací vypořádáme," domnívá se Buffon.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*Yuri

Gigi si najlepší, veľmi ti fandím, som rád, že si ostal aspoň na túto sezónu a nevyprdol si sa na JUVE ako iný!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne taký dojem budí vo mne Inter posledných mesiacov.A zdá sa, že im to tam zatiaľ funguje - veď sú len na začiatku.

Reagovat
HOST*ital

Neměli na přestupovém trhu konkurenci,to se to pak lehce sbírá.

Reagovat
HOST*inzaghi

Gigi, jsi pavouk a skála, nejlepší gólmán součastnosti, moc ti držím pěstí štěstí, to, že jsi zůstav v Juve je krásné.RESPEKT

Reagovat
Xavi

Fanoušci Juve neberte to nějak špatně, ale máte opravdu zazlé hráčům, kteří od vás před sezónou odešli?

Reagovat
HOST*ital

Ne,i když u některých mě to překvapilo.Ale odejít teď by byla přece blbost,ne?A hlavně do Interu,to bych asi psychicky nezvládl.

Reagovat
Mr.Jindros

Ne.

Reagovat
HOST*mikee

Za zlá jim to nemám, mrzí mě to snad jen u Zambrotty. Jinak jádro a srdcaři týmu zůstali.

Reagovat
smazaný uživatel

ze zacatku mě to sralo... hl. u zlatana jak u toho ten šašek vyváděl... ale většina mých oblíbencu zustala kromě teda zambrotty a cannavara... Buffon ja buh... u fanoušku tim že zustal hrozně moc stoupl v ceně a i pro to se fotbal hraje...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Pavel Nedvěd je bůh , Buffon je bůžek

Reagovat
HOST*Tsigi

Mě bylo líto Cannavara a Zambrotty ty jsem už považoval za nedílnou součást Juve. Jinak ostatním bych to nevyčítal takovej Zlatan má nejlepší před sebou a takhle by se na sezonu zasek.

Reagovat
HOST*roman

buffon má pravdu,jeho budoucnost je v JUVENTUSU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele