Budoucnost Weidenfellera je otevřená, prohlásil Zorc

23.02.2017, 15:58
Aktuality
Otázky nad další budoucností se vznáší kolem Romana Weidenfellera. Zkušený brankář má s Borussií Dortmund kontrakt jen do konce sezóny, jeho další prodloužení pak zůstává nejisté...

Weidenfeller zamířil do Vestfálska takřka před 15 lety z Kaiserslauternu a po většinu tohoto období patřil do základní sestavy BVB, se kterým dvakrát opanoval Bundesligu.

Po příchodu kouče Thomase Tuchela však dorazil Roman Bürki, jenž 36letého gólmana vystrnadil na lavičku náhradníků a na tom se zřejmě ani do budoucna nic nezmění.

Přesto však zatím není jasné, zda Weidenfeller dostane nabídku na prodloužení končící smlouvy, obě strany ještě budou jednat. "Musíme si společně promluvit. Zatím jsme se nerozhodli, ale nejdříve si chceme sednout s Romanem," prohlásil sportovní ředitel Michael Zorc.

Autor: Jiří Vojík / espnfc.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Jaký máte názor na Burkiho? Je to opravdu dobrý golman a nebo spíše průměrak? Moc Dortmund nesleduju.

Reagovat
andrew96

Je dobrý. Loňskou sezonu si ještě často vybíral slabé chvilky, ale letos už je oporou. Akorát to za tou děravou obranou nemá moc jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to opora Dortmundu, klucovy hrac. Ako je v tejto sezone obrana BVB derava, tak Burki tim velmi vela krat podrzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrej brankář, jsem za něho rád...

Reagovat
popltak

Průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

každej tvuj komentář, co si přečtu, je píčovina ty už sem nechoď, exote

Reagovat
smazaný uživatel

Nema vyznam na neho vobec reagovat.Stale len melie svoje a svoje. Ja ho sledujem dlhsi cas, odhadujem ze nema viac ako 14 rokov a preto sa s nim netreba bavit...

Reagovat
smazaný uživatel

To tvoje dristy su velmi vyrazny podpriemer....

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou splašenej Koubek no

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial nedostane novu zmluvu tak by bolo najlepsie pokial by ukoncil karieru. Posledne dva roky ked chyta, hrozna diera. Kazdopadne je to legenda a vo svojich rokov bol jeden zo zakladov Kloppovho uspechu.

Reagovat
Noustress

nič v zlom ale do príchodu Burkiho bol brankársky post BVB dlhodobo najväčšia slabina

Reagovat
smazaný uživatel

Mne tou dobou prislo, ze najvacsou slabinou BVB byvala dost pocetna marodka Roman odchytal dobre sezony, v Dortmunde si spravil meno a urcite bol oporou. BL som zacal podrobnejsie sledovat v tej dobe ked Dortmund bral tie dve tituly a Roman sa mi hrozne pacil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mariano13

je pravda, že v porovnaní s Hummelsom a Subotičom v defenzíve a Gotzem, Reusom, a Lewou v útoku (a to ešte hráči ako Ilkay, Kagawa či Miky) bol brankársk post naozaj slabšie obsadený .. ale slabinou sa to nazvať nedá, hlavne nerobil chyby a odchytal si svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Buď to zabalit, nebo ještě nějaká exotika Už minimálně 3 roky přesluhuje. Do béčka taky nemůže, tam je skvělej Bonmann Nevím no Roman, tvůj čas se nachýlil...

Reagovat
Frantszek

Ale prd, kdo by sel asi tak delat dvojku jinej. Svy si odchyta kdykoli. Brankari neco vydrzej a zrovna Roman ma dobrou telesnou konstituci. Muze kryt zada jeste dobre dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

s tímto tvrzením nemůžu souhlasit....

Reagovat
Rudnevs

Tá škola Gerryho Ehrmanna je ozaj úžasná!

Inak Leipzig získal zadarmo zo Stuttgartu brankára Köhna, to je od Rangnicka ďalší senzačný ťah a škoda pre VfB, vraj to môže byť nový Leno.

Reagovat
popltak

Leno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Je to najnádejnejší brankár akadémie VfB, preto tá súvislosť s Lenom. Mimochodom nemám to z hlavy, prirovnávajú ich nemecké médiá - medzi nimi aj Kicker, Welt, BILD, alebo Spox.

Reagovat
popltak

Tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Plzně místo čobola

Reagovat
db18

Jedině Heču nebo ještě lépe Hanuše...

Reagovat
Logan

Hanuš se musí vrátit domů až Pavlenka půjde do ciziny ... neuvěřitelně se vychytal, vždycky jsem ho měl rád ....

Reagovat
Frantszek

Zustan, blazne. Uz mas vek a budes nekam utikat. Jen pekne kryj Burkimu zada. Potrebujem dobrou dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

lenze on sa pri Burkiho zraneni ako dobra dvojka zrovna neprejavil. Ale ma svoj vek...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele