Budeme se jenom zlepšovat, těší se manažer Celticu Rodgers

03.04.2017, 11:49
Aktuality
Neomezeným vládcem skotské klubové scény je v posledních letech Celtic a potvrdil to rovněž v probíhajícím ligovém ročníku. Glasgowský celek získal suverénním způsobem už šestý mistrovský titul za sebou, vše zpečetila včerejší přesvědčivá výhra 5:0 na půdě Hearts...

Celtic ve třiceti letošních zápasech ztratil body jenom za remízy na půdě Invernessu a doma s Rangers, jinak bral pokaždé tři body a disponuje skóre 81:18.

"Nemohl jsem ani pomyslet na lepší místo, na němž bych v této fázi kariéry byl. Někdy si té ambice, na níž musíte být opatrní, musíte doopravdy vážit. Nejkrásnější na této skupině hráčů a našem pokroku je to, že se nadále budeme už jenom zlepšovat," domnívá se manažer Brendan Rodgers.

Celtic v průběhu podzimu vyklidil evropské bojiště, když v základní skupině Ligy mistrů obsadil v konkurenci Barcelony, Manchesteru City a Borussie Mönchengladbach poslední místo. Náladu si ovšem částečně napravil v Ligovém poháru a ve zbytku sezony bude mít stále o co hrát, stále totiž bojuje i v národním poháru, v jehož semifinále na něj čekají Rangers.

"Vždycky musím myslet na další den. Musíme se připravit na středu a za několik týdnů budeme hrát semifinále poháru. V létě přivedeme nějaké posily, nebude jich mnoho. Vše, co chci, je přidat kvalitu. Je třeba utrácet, ale už nyní je pro mě kádr skvělý. Už v průběhu posledního přestupního termínu jsme za poměrně vysokou sumu mohli získat nějakého hráče, ale z mého pohledu se musí jednat o toho správného fotbalistu. Pokud bude správný hráč k dispozici a bude cenově dostupný, pak mě klub při jednáních podpoří stejně jako to dělá pokaždé už o prvního dne od mého příchodu," naznačuje plány pro budoucnost.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

do arsenalu s ním , koncepce tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Založte si nový Celtic v Anglii a dojeďte až do PL

Reagovat
smazaný uživatel

v PL by hráli s prstem v nose o evropskou ligu s arsenalem a united, dobry tym ten rodgers tam poskladal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mustang™

Přesně tohle jsem si jednou vytvořil ve FM. Celtic + Rangers do 2.anglické, sice postoupili, ale už tak dominantní nebyli :D

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny pribeh.

Reagovat
Mustang™

Dík

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

takový Dembele (29g), neskutečný hráčik, jsem zvědavý, jak dlouho jej ještě udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Celtic by se měl hodnotit podle toho jak hraje v evropských pohárech Ale snad Rangers na ně příští rok zatlačí ještě více.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej monopol. Snad je taky něco srazí do 5. ligy a skotská soutěž bude zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic se nemůže zlepšovat dokud se nezlepší skotská liga.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
benybenito

Škoda, že v týmech jako jsou Rangers, Aberdeen, Hearts, nemají větší konkureci, pak se neumí uplatnit v Evropě, jsem zvědav kolik hráčů odejde, Dembelé, Armstrong, Tierny, Sinclair, popř Rogic budou asi hodně žádaní a nahradit je nebude jen tak... přál bych si aby zůstali a ukopali konečně pořádný výsledek aj v Evropě :)

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby je posledních 5 let UEFA netlačila každej rok do základních skupin horem spodem, tak je ten úpadek ještě mnohem větší

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic a Rangers by mali skúsiť anglickú ligu. Hoc len od 4.ligy. Časom by sa im to oplatilo. Škoda ich v škotsku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele