Bude záležet i na výsledcích, říkají v Nice o udržení Balotelliho

15.12.2017, 13:02
Aktuality
Nice v loňské sezoně pronásledovalo AS Monaco a Paris Saint-Germain a ročník zakončilo na skvělé třetí příčce francouzské ligy, letos už se mu ovšem tolik nedaří a špatné výsledky se mohou promítnout i na složení kádru. Není například vyloučeno, že poslední sezonu v klubu kroutí italský útočník Mario Balotelli...

Balotelli, jemuž běží kontrakt do června, loni nastřádal patnáct ligových branek a v uplynulých měsících k nim přidal dalších devět zásahů. Sám se tak může opět pochlubit zajímavými čísly, což ovšem neplatí pro klub. Tomu se nedařilo podle představ, neuspěl v předkole Ligy mistrů a v tabulce Ligue 1 se dlouho pohyboval nad sestupovými pozicemi.

Zlepšení přišlo až v posledních týdnech a po třech výhrách v řadě se Nice posunulo na osmou příčku. A myslí ještě výše, díky čemuž by vzrostla jeho šance na udržení klíčových hráčů.

"Balotelli je hodný kluk a na hřišti je neuvěřitelný. Mění svůj styl hry a dle mého názoru se zlepšuje. Ale bude chtít zůstat i pro příští sezonu? Snad," doufá prezident OGC Jean-Pierre Rivere.

"Dokážeme ho udržet? To nevím. Bude záležet i na výsledcích. Pokud podepíšete Balotelliho, je to kvůli tomu, že hrajete evropské poháry a můžete mu nabídnout něco navíc. Neprozradím nic, když řeknu, že Mariův plat je na určité hranici. Pokud se nedostaneme do Evropy, nebudeme si moci takový plat dovolit vydat. V takovém případě možná odejde. Musíme zajistit určité věci," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
ttopi
Reagovat
Pablos

to je neskutečný

Reagovat
cetto

Tak když tam udělaj na každou ruku 3 díry..asi podle velikosti svalů? Navíc se mu snažili očividně vnutit tak o 2 čísla menší velikost

Reagovat
Pablos

je tam jedna díra na ruku ...to že pod ní je guma která to stahuje, aby to neplandalo úplně a vytváří tak díru jakoby navíc pochopí přece i dement po prvním max druhém popletení se a né se nechat oblékat jak děcko do školky

Reagovat
Kucka

Reagovat
dantetomas

15 hracov namalo problem si ten rozlisovak obliect, len mario sa do toho zamotal jak mucha do pavuciny, ale samozrejme je to chyba rozlisovaku ale kustodov

Reagovat
dantetomas

Alebo*

Reagovat
smazaný uživatel

ale je pravda, ze tady ten typ se blbe obleka, lepsi jsou normalni s otvory na ruky, bez te gumy..

Reagovat
Mass

Blbotele

Reagovat
juninho8

toto vzdy pobavi

Reagovat
smazaný uživatel

starsi, ale stale smich

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych spíše řekl, že zajímavý může být Plea pro kluby jako Marseille, Sevilla, Valencia

Reagovat
Kucka

Tam je víc zajímavých hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ho tenkrat pro City, ale ted bych rekl ze Nice vybojuje nejmene EL a Mario zustane. Coz je asi dobre.

Reagovat
Furia Ceca

Do Juve jako back-up za Higuaína

Reagovat
EarTher

Kéž by.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele