Bude to úplně jiná Plzeň než v Jablonci, varuje sparťan Šural

25.09.2018, 15:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
kylo ren

Srdičko a dame to

Reagovat
milan78

Reagovat
smazaný uživatel

clanek sem necet, takze nevim, co zase keca za hovna, ale me zajimaj vykony na hristi a ty sou od nej uz ponekolikaty za sebou tragicky.. chapu, ze Zdenda je konzervativec a cti, ze vitezna sestava se nemeni, ale hlavne v zapase v Plzni bych dal sanci mnohem pohyblivejsimu Mebrahtovi

Reagovat
PP

Jako, že by Vrba zarotoval hráče a nastoupili jiní jo?

Reagovat
podnebný

Tipuju, že to budou hrát na remízu a taky to 0:0 skončí. Sparta bude spokojená, že zůstane jediným neporaženým týmem a Vrba se konečně zamyslí, co chce získat s tímto přestárlým souborem. Případná přestavba bude bolestná minimálně stejně jako u Sparty, ale s tím musí Plzeň počítat.

Reagovat
ratusek

Myslím, že každej soudnej vsadí na Spartu, a právě proto Plzeň v suchým triku vyhraje

Reagovat
Shevchenko

Soudný člověk a vsázet na Spartu

Reagovat
lada.sp

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mr.Mike

vzhledem k tomu že jsme schopný po výhře 3:0 prohrát další zápas 3:0 ..bych byl hodně opatrnej...právě že se toho spíš bojim než abych byl optimista

Reagovat
smazaný uživatel

No, prohrát letos schopný nejsme.

Reagovat
Liquid

ještě loni říkal po vyřazení s Ostravou, že s takovým týmem by prohrát neměli a nyní Ostravu zmiňuje jako přednost tam vyhrát

Reagovat
verv

a Ostrava má snad stejnej tým jak loni na podzim?

Reagovat
Puskas

Nemá, ale Liquid je pořád stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

To tam nemáte nikoho jinýho než toho ocasa Šurala???

Reagovat
REPLIKATOR

S nikým jiným ze Sparty se nedomluví.

Reagovat
AjaxFans

Stejnak ta pica bude jen padat a simulovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Místo druhého ocasa je u nás dlouhodobě neobsazené. Můžeš se přihlásit do výběrového řízení.

Reagovat
smazaný uživatel

https://bielsistablog.blogspot.com/2018/09/ac-sparta-praha-fc-slovan-liberec-41.html

Napsal jsem hodnocení zápasu Sparty s Libercem. Budu rád, když mi dáte vědět, jestli se líbí, nebo co se vám nelíbí. Díky

Reagovat
Spalovač šancí

Mně se nelíbí ten výsledek, na tom bude potřeba pořádně zapracovat

Reagovat
Seppe

Krásně napsaný, sice ne se všín souhlasím, ale dobrá práce

Reagovat
smazaný uživatel

Díky S čím například nesouhlasíš?

Reagovat
Seppe

úplně si nemyslím, že 3-5-2 je pro Spartu ideální, spíš mi přijde vhodnější ho použít na zejména domácí zápasy s papírově slabšími soupeři. Liberec byl na Spartě hodně zoufalý, proto si hodně vážím vydřené výhry z Baníku, kde byl naopak použit systém 4-4-2. Nepochopil sem sem připomínku Mandjecka, ohledně nahrazení Kaya. V tvém souhrnu mi chyběla pochvala Sáčka, který i několik minut co hrál na sebe upozornil a to i minule na Baníku. O Stanciovi asi ani nemá cenu mluvit, to je nejlepší fotbalista v lize od dob Karla Poborského. Těším se na další souhrn z Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase když hraješ proti slabšímu zalezlému soupeři, tak je docela nevýhoda mít 3 stopery vzadu A souhlasím s tím, že byl Liberec slabý, což ještě umocnilo to převahu Sparty.

Mně u 4-4-2 vadí, že tam není možnost moc držet míč a je těžké si zajistit převahu ve středu hřiště.

S tím Mandjeckem to myslím tak, že oni nezahrál ty zápasy úplně špatně, ale v té době nebyl ve Spartě ani Kanga, ani Stanciu, tak to neměl kdo tvořit a on pak vypadal jako začátečník. A Kaya momentálně jenom rozdává krátké přihrávky a diriguje obranu, což by Mandjeck taky zvládl a jeho odchod mě docela mrzí.

Díky za připomínku! Na Sáčka jsem opravdu zapomněl Všiml jsem si, že po vystřídání Kangy hrál dobře a mohlo by mu to sedět. On je hodně dobrý v driblinku a tahu na bránu a to je ve 3-5-2 na jeho pozici důležité.

Díky, budu se snažit. Byl to můj první souhrn, tak jsem ještě úplně nevěděl, co zmínit, jak to pojmout atd.

Reagovat
smazaný uživatel

pokračuj

Reagovat
mayday

Celkem dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
kilobyte

"Opravdovým testem tohoto rozestavení ale budou zápasy proti týmům, které budou hrát v hlubokém bloku." - To si nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakého důvodu?

Reagovat
kilobyte

Podle mě moc nezáleží na formaci, ale na schopnosti hráčů překvapit zalezlou obranu, nebo jí utavit. A pak taky neudělat vzadu chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsou 2 názorové proudy - buď si můžeš myslet, že je to jen o individuálních schopnostech hráčů a nebo že má na to velký vliv taktika. Já se přikláním k taktice. Pokud spolu hrají geniální hráči, tak samozřejmě můžou soupeře překonat díky své schopnosti atd., ale podle mě na to má v největší míře velký vliv taktika. Ale to samozřejmě nenatrénuješ za den nebo týden. Ale pokud se hráči naučí hrát na různé systémy, naučí se, kde se mají pohybovat atd., tak to výrazně pomůže.

Reagovat
kilobyte

Taktika =\= formace. Navíc formace se v různých situací mění.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale taktiku i formaci/rozestavení považuji za důležité. Obrovský rozdíl je vidět třeba v nejnižších soutěžích. Tam když má nějaký tým trenéra, který tomu trochu rozumí, tak právě taktika a rozestavení dělá ten zásadní rozdíl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele