Bude to obrovská výzva, přiznává Stendel

30.04.2016, 10:52
Aktuality
Daniel Stendel na lavičce Hannoveru nahradil Thomase Schaafa, zachránit dolnosaský celek mezi německou elitou se mu však nepodařilo. Přesto to bude on, kdo bude mít za úkol vrátit 96ky do nejvyšší soutěže...

Hannover od začátku nezažíval vydařený ročník, což následně podle očekávání vyvrcholilo sestupem tradičního klubu, jenž před nedávnem opakovaně hrál Evropskou ligu.

Stendel se ke kormidlu dostal šest zápasů před koncem sezóny a zatím pod jeho vedením "Šestadevadesátky" neprohrály, když celkem získaly na své konto pět bodů.

Bývalý kouč mládežnických celků severoněmeckého klubu tak nyní od vedení dostal kontrakt na nadcházející dva roky a má před sebou jasný cíl - vrátit Hannover do 1. Bundesligy. "Bude to pro mě obrovská výzva. Jsem moc rád, že do mě vedení vložilo důvěru," řekl Daniel Stendel, který za H96 rovněž nastupoval osm let jako hráč.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrý tréner myslím,že keby Shaafa odvolali o 5,6 kôl skôr a tým by pod Stendelom hneď začal zbierať body,tak by sa zachránili dúfam, že sa hneď vrátia do Bundesligy

Reagovat
smazaný uživatel

hned zpátky jak Freiburg

Reagovat
smazaný uživatel

Inak zatiaľ, podľa nie overených správ, ostáva na rok okrem Fritza aj Pizarro.

Reagovat
smazaný uživatel

Hannover som až do posledných týždňov dosť nedocenil. Jednak tradíciou klubu ako takou a priemernou návštevnosťou cez 41 tisíc ponúkajú pre BL celkom zaujímavú pridanú hodnotu. Ale hlavne ma v posledných kolách zaujali úžasnou hrou, Stendel to tam fantasticky prebudil, vytiahol mladíkov, prepojil partiu a tím išiel od podlahy a hral vyrovnané partie s tímami hrajúcimi o LM. Včerajší výkon proti Schalke a takmer vypredaný štadión - úžasné.

Reagovat
Rudnevs

Nevadí, vždy som zvedavý ako sa zostupujúci tým vyrovná zo zostupom ( prestupy, tréner ). Snáď sa im podarí doviesť Heiseho, Meiera aj Bakalorza ktorých chcú.

Reagovat
Arne

Myslím, že je tak na 90 % jasné, že oni půjdou cestou Freiburgu a za rok jsou zpět... Naopak kdyby tam ještě nějak zahučel Darmstadt, tak bych se nebál říct, že by na tom za rok byli jako teď Paderborn.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele